Juni Jobsøgninger. Antallet af arbejdsløse i Tyskland er i juni måned faldet med Stillingsopslag

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni 2010. Jobsøgninger. Antallet af arbejdsløse i Tyskland er i juni måned faldet med 88.000. Stillingsopslag"

Transkript

1 En printervenlig PDF-version finder du HER. Juni 2010 Juni 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Antallet af arbejdsløse i Tyskland er i juni måned faldet med Således er der i dag 3,15 mio. arbejdsløse i vores naboland mod syd. Det er færre end sidste år på samme tid, meddeler det tyske arbejdsministerium. Arbejdsløshedsprocenten ligger lige nu på 7,5 %. [mere] Tysk turistbranche tror på vækst i sommeren 2010 Branchens forventninger til sommerens turisme er betydelig højere end sidste år, det er resultatet af en rundspørge foretaget af hovedorganisationen for de tyske industri- og handelskamre. [mere] Tyske virksomheder profiterer af VM i fodbold Dette udtaler den tyske erhvervsminister, Rainer Brüdeler. I forbindelse med den store begivenhed i Sydafrika har Tyskland talrige projekter i landet. Indtil videre har projekterne en samlet værdi svarende til 1,5 mia. euro. [mere] Tyskland tiltrækker investorer Udenlandske managere vil gerne investere i Tyskland, som er det mest attraktive investeringssted i Europa, trods krise. Det er resultatet af en årlig rundspørge foretaget af Ernst & Young. Tyskland udmærker sig ligesom forrige år ved infrastruktur, livskvalitet og kvalificeret arbejdskraft. [mere] Danske MEFA er blevet opkøbt af den tyske postkasse-ekspert, RENZ Kandidatprofiler februar Stillingsopslag Medarbejder søges til skatteafdeling Administrerende direktør søges til virksomhed - tiltrædelse hurtigst muligt Internship / Thesis: Terminology FBBC-projektleder Kontaktbørs Bliv synlig på det tyske marked Handels- og salgspartnere i Skandinavien Formidlere og broker-agenturer VERLAAT IT-løsninger Abonnement Hos den danske postkasseproducent MEFA anser man det nye ejerskab for

2 et scoop, da det gør MEFA endnu mere konkurrencedygtig i såvel Danmark som internationalt. MEFA vil fortsætte i sit nuværende set-up og være et selvstændigt datterselskab under RENZ. [mere] Omadressering eller afbestilling af vores nyhedsbrev. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

3 Antallet af arbejdsløse i Tyskland er i juni måned faldet med Således er der i dag 3,15 mio. arbejdsløse i vores naboland mod syd. Det er færre end sidste år på samme tid, meddeler det tyske arbejdsministerium. Arbejdsløshedsprocenten ligger lige nu på 7,5 %. I Schleswig-Holstein ligger arbejdsløshedsprocenten på 7,1 %, hvilket er den laveste kvote for juni måned i 17 år. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

4 Tysk turistbranche tror på vækst i sommeren 2010 Branchens forventninger til sommerens turisme er betydelig højere end sidste år, det er resultatet af en rundspørge foretaget af hovedorganisationen for de tyske industri- og handelskamre. I samtlige turistbrancher udvides budgetterne til modernisering, og afskedigelsen af medarbejdere er igen stoppet. I nogle underbrancher ansætter man sågar igen personale. Denne positive udvikling har branchen mærket siden vintermånederne og det vises bl.a. ved en stigning i antallet af overnatninger. Det forventes, at tendensen fortsætter hen over sommeren. Dermed løsnes turistbranchens ellers anspændte situation, og der håbes atter på profit. Også hos rejsearrangørerne er der optimisme at spore og selve campingbranchen forventer igen vækst, også ovenpå rekordsæsonen Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

5 Tyske virksomheder profiterer af VM i fodbold Dette udtaler den tyske erhvervsminister Rainer Brüderle. I forbindelse med den store begivenhed i Sydafrika har Tyskland talrige projekter i landet. Indtil videre har projekterne en samlet værdi svarende til 1,5 mia. euro og dermed er der sikret arbejdspladser i både Tyskland og Sydafrika. Ifølge Rainer Brüderle har de tyske virksomheder vundet projekter på grund af innovative og professionelle serviceydelser. Tyske virksomheder har især været involveret i udbygningen af det trafikale netværk i Sydafrika, men har også været engageret i forbedringer af energiforsyningen. For at opnå det bedste resultat har de tyske virksomheder i de fleste tilfælde arbejdet sammen med konsorter i Sydafrika. Dermed har virksomhederne kunnet supplere med den lokale viden og erfaring, som de sydafrikanske samarbejdspartnere er i besiddelse af. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

6 Tyskland tiltrækker investorer Udenlandske managers vil gerne investere i Tyskland, som er det mest attraktive investeringssted i Europa, trods krise. Det er resultatet af en årlig rundspørge foretaget af Ernst & Young. Tyskland udmærker sig ligesom forrige år ved infrastruktur, livskvalitet og kvalificeret arbejdskraft. På den negative side kan skatteniveauet og arbejdsomkostningerne nævnes. Næsten 40 procent af de adspurgte har vurderet Tyskland som mere attraktiv end forrige år og kun 9 procent mener, at situationen er forværret. På verdensplan indtager Tyskland en sjette plads efter Kina, Indien, USA og Rusland. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

7 Danske MEFA er blevet købt af den tyske postkasse-ekspert, RENZ Hos den danske postkasseproducent MEFA anser man det nye ejerskab for et scoop, da det gør MEFA endnu mere konkurrencedygtig i såvel Danmark som internationalt. MEFA vil fortsætte i sit nuværende set-up og være et selvstændigt datterselskab under RENZ. Dansk Kapitalanlæg (DKA) har solgt MEFA til tyske RENZ. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre prisen. Den nye konstellation er ensbetydende med, at Europas - og Nordens - førende postkasseproducenter samler kræfterne og danner en særdeles konkurrencedygtig og innovativ alliance. Salget er kulminationen på fem års dedikeret indsats for at modernisere MEFA og udvikle en ny forretningsstrategi. Målsætningen har været at gøre virksomheden klar til for alvor at begå sig internationalt. Alliancen mellem MEFA og RENZ betyder, at i alt 125 års erfaring inden for postkasse-industrien nu er samlet. De to virksomheder er komplementære og har meget at tilbyde hinanden. RENZ har en stærk position i Europa på markedet for postkasseanlæg, mens MEFA står stærkt i forhold til gør-det-selv markedet og den private forbruger. Ledelsen i MEFA har store forventninger til det nye partnerskab. Om MEFA MEFA er Nordens største producent af postkasser til boligen og postkassesystemer til etageejendomme. I mere end 40 år har MEFA forsynet danske hjem med postkasser i flot design og forarbejdet i materialer, der sikrer god funktionalitet og lang levetid. Det sker med hovedkontor i Taastrup samt produktion i Poznan og Drawsko, Polen. Ud over at være Danmarks førende leverandør eksporterer MEFA til de nordiske lande samt til bl.a. Holland, Belgien og Japan. Om RENZ Langvarig succes skyldes ikke tilfældigheder. RENZ er europæisk markedsleder inden for postkasse-systemer og har en årlig omsætning, der overstiger 50 millioner. RENZ blev grundlagt i 1925 og er en tredje generations familievirksomhed med hovedkvarter i Kirchberg nær Stuttgart i Tyskland. Gennem hårdt arbejde, moderne produktionsfaciliteter og sans for detaljen har RENZ udviklet kvalitets-postkasser gennem 85 år og opnået sin unikke position. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

8 Kandidatprofiler juni 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 175 Samtidskunst, medier, PR/kommunikation Fuldtidsstillinger Kandidat, cand.mag i film og medievidenskab Erhvervserfaring: Journalistik, medier Håndværk Tømrer Erhvervserfaring: Håndværk, virksomhedsledelse, kunderådgivgning Engelsk: Basiskendskab Kundeforhold/service, personale, marketing M.Sc, bachelor i økonomi; associate Degree i bankvæsen og finans Erhvervserfaring: Bankvæsen, salg, kundeforhold/service Diplomati/NGO/udenrigspolitik, sprog/oversættelse, PR/kommunikation Master in skandinavisk sprog og litteratur samt presse og journalistik Erhvervserfaring: Ejendomsmægling, journalistik 171 Forvaltning, marketing, salg Bachelor i tysk og kommunikation/it Erhvervserfaring: Uddannelse, kundeforhold/service, organisation 170 Kundeforhold/service Bachelor i erhvervsøkonomi, ledelse og samarbejde 169 Forvaltning, kundeforhold/service, logistik/produktionskæde/spedition Erhvervserfaring: Salg, virksomhedsledelse Merkonom i marketing og organisering Erhvervserfaring: Regnskab, organisation, kundeforhold/ service Russisk: Modersmål Engelsk: Basiskendskab Tysk: Godt

9 168 Virksomhedsudvikling, logistik/produktionskæde/spedition, salg Maskiningeniør Produktionsteknologi Erhvervserfaring: Rådgivning, salg, logistik 167 Marketing, indkøb, salg Merkonom, forskellige kurser 166 Arkitektur, bygge- og projektledelse, projekt- og produktudvikling, indkøb, salg Erhvervserfaring: Salg Civilingeniør, byggeri Erhvervserfaring: Rådgivning, projektledelse 165 Marketing HD afsætning, international bankuddannelse, lederuddannelse Erhvervserfaring: Marketing 163 Personale Faguddannelse som sælger indenfor detail Erhvervserfaring: Salg Tysk: Godt Norsk: Basiskendskab Svensk: Basiskendskab Logistik/værdikæde /spedition, salg, telekommunikation HD, udenrigshandel Erhvervserfaring: Logistik/produktionskæde/spedition, salg, Internet/ online/ moderne medier SAP, teamledelse Bachelor i handel og økonomi, svarende til HA Almen Erhvervserfaring: Ledelse 160 Personale Bachelor i erhvervsøkonomi Profil i marketing og personale/ arbejdsret Erhvervserfaring: Personale 159 Marketing Kandidat i økonomi og erhvervsadministration Erhvervserfaring: Projektledelse, kundeforhold/service, marketing, produktledelse Tysk: Godt

10 158 Marketing, projektledelse, salg HA almen økonomi, projektlederuddannelse Erhvervserfaring: Marketing, salg, projektledelse 157 Reklame, marketing, medier Kandidat i erhvervs- og driftsøkonomi Erhvervserfaring: Reklame, Internet/online/moderne medier, marketing, salg 156 Rådgivning, personale, projektledelse Kandidat i erhvervsadministration og filosofi Erhvervserfaring: Virksomhedsudvikling, projektledelse, Internet/online/moderne medier, personale, turisme, virksomhedsfinansiering 155 Virksomhedsledelse, salg, teamledelse Lederuddannelse indenfor presse og PR, kandidat i pædagogik Erhvervserfaring: Personale, PR/kommunikation, virksomhedsledelse, salg, teamledelse 154 Kemi, produktion Gartner, uddannelse indenfor kemisk industri Erhvervserfaring: Kemi, produktion Svensk: Basiskendskab Norsk: Basiskendskab Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

11 Kandidatprofiler maj 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 153 Kundeforhold/service, økonomi, logistik/værdikæde/spedition Fuldtidsstillinger Kandidat i amerikansk sprog, litteratur og kultur; konsulent indenfor udenrigshandel Erhvervserfaring: Økonomi Regnskab og revision, controlling, turisme 151 Marketing, turisme, udstilling/event management Erhvervsuddannelse indenfor skat og administration Erhvervserfaring: Regnskab og revision, virksomhedsledelse, controlling, økonomi, personale, turisme Kandidat i international marketing Erhvervserfaring: Marketing, udstilling/event management 150 Reklame, marketing, salg Cand.merc.emf Kandidat i økonomisk markedsføring Erhvervserfaring: Markedsanalyse, koordinering, Administration, marketing Marketing, produktledelse, projektledelse Fransk diplom i europæisk erhvervsledelse, bachelor i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Marketing, produktledelse, projektledelse Internethandel, produktion, turisme Elektroinstallatør, tekniker indenfor elektroniske energianlæg Erhvervserfaring: Produktion, regnskab og revision, IT-specialist Administration, kundeforhold/ service, salg Cand.ling.merc. Kandidat i erhvervssprog og international virksomhedskommunikation - tysk Erhvervserfaring: Salg 40

12 146 Regnskab og revision, kundeforhold/service, fast ejendom Diplom i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Regnskab og revision, kundeforhold/service Virksomhedsudvikling, produktledelse, projektledelse MsC i International Business and Management Administration, marketing, udstilling/ event management Erhvervserfaringer: Regnskabs- og revisorområde, udstilling/event management, kundeforhold/service Bachelor i geografi og engelsk, lærerorienteret Erhvervserfaring: Administration, samtidshistorie, salg, logistik/værdikæde/spedition Virksomhedsledelse, salg, teamledelse Merkonom ledelse og samarbejde, salg Erhvervserfaring: Teamledelse, virksomhedsledelse Virksomhedsudvikling, økonomi, marketing Kandidat i Business, Language and Culture (cand.merc.int) Erhvervserfaring: Projektledelse, logistik/værdikæde/spedition, virksomhedsudvikling, turisme Projektledelse, PR/kommunikation Bachelor i tysk og kommunikation, Kandidat i kommunikation Erhvervserfaring: Kommunikation, strategi, research Logistik/produktionskæde/spedition, indkøb, salg Kandidat i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Salg, indkøb Studieretning: Marketing Startdato: Varighed: 6 Monate Område: Controlling/Bogføring, medier/tv, kundeservice, marketing, markedsanalyse, produktledelse, salg, Kandidat i international marketing Praktik 25

13 messer Erhvervserfaring: Personale, IT, Projektledelse 51 Studieretning: International Business & Politics Startdato: Varighed: 6-12 måneder Område: Personale, kommunikation, jura, marketing, medlemmer, rekruttering, skat, messer 50 Studieretning: Ingeniør Startdato: Varighed: 6 måneder Område: Videnskab/ forskning Bachelor i International Business and Politics (IB) Ingeniør Erhvervserfaring: Montage, kvalitetskontrol, svejse, drejning, fræsning, test-korrektur, design af et kølesystem, supervisor, mekaniker Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

14 Kandidatprofiler april 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 139 Diplomati/NGO/udenrigspolitik, Bachelor i media management Journalistik og kommunikation 31 PR/kommunikation, udstilling/event management Erhvervserfaring: Diplomati/NGO/udenrigspolitik, PR/kommunikation, udstilling/event management, medier, projektledelse, journalistik, økonomi 138 Marketing, indkøb, salg Kandidat i Business Relationship Management Erhvervserfaring: Produktledelse, marketing, rådgivning Norsk: Basiskendskab Svensk: Basiskendskab Ledelse, executive assistance, retsforhold 136 Reklame, journalistik, PR/kommunikation, produktionsledelse 135 Personale, sprog/oversættelse, PR/kommunikation 134 Rådgivning, logistik/værdikæde/spedition, indkøb Jurist Erhvervserfaring: retsforhold, ledelse Kandidat i journalistik og medier - Globalisering Erhvervserfaring: Journalistik, reklame Bachelor i International erhvervskommunikation - tysk Erhvervserfaring: PR/kommunikation, Internet/online/ nye medier Kandidat i International Business Erhvervserfaring: Marketing, bankvæsen, assistance 133 Rådgivning, økonomi, personale Kandidat i samfundsvidenskab Erhvervserfaring: Personale, forskning/videnskab/udvikling, administration 132 Reklame, marketing, PR/kommunikation Kandidat i erhvervsadministration Marketing Erhvervserfaring: Marketing, bankvæsen Svensk: Godt

15 131 Forsikring, salg, turisme Skattekonsulent 130 Rådgivning, virksomhedsledelse, personaleledelse Erhvervserfaring: Reklame, forsikring, turisme Bachelor i Økonomi og erhvervsadministration Erhvervserfaring: Virksomhedsledelse, personaleledelse, marketing 129 Controlling, internethandel, Kandidat i erhvervsøkonomi logistik/værdikæde/spedition Erhvervserfaring: Logistik/værdikæde/spedition, internet/ online/ nye medier 128 Ledelse, uddannelse, personale Kandidat- MSc i økonomi, sprog og kultur Interkulturel ledelse Erhvervserfaring: Ledelse, personale 127 Online-marketing, funktions-ledelse Kandidat i Kulturstudier og engelsk/amerikanske studier 126 Executive Assistance, diplomati/ngo/udenrigspolitik, marketing Erhvervserfaring: Internet/online/ online-medier International kandidat i europæiske studier Erhvervserfaring: Administration, undervisning, kundeforhold/service 125 Ledelse, kundeforhold/service, turisme Erhvervsuddannet indenfor handel og kontor 124 Uddannelse, forskning/videnskab/udvikling, kundeforhold/service, farmaceut 123 Ledelse, sprog /oversættelse, PR/kommunikation 122 Kundeforhold/ service, marketing, turisme Erhvervserfaring: Ledelse, administration, organisation, uddannelse Laborant-tekniker - område indenfor farmaceut og medicin Erhvervserfaring: Uddanelse, forskning/videnskab/udvikling, kundeforhold/service, farmaceut Kandidat i tysk og dansk Erhvervserfaring: PR/ kommunikation, ledelse, journalistik, oversættelse Kandidat i tysk tolk og translatør Erhvervserfaring: Marketing Svensk: Godt

16 42 Studieretning: Erhvervsingeniør Startdato: 1/ Varighed: 6 måneder Område: Produktion, produktledelse, projektledelse, logistik 41 Studieretning: Virksomhedsledelse marketing, salg, virksomhedskommunikation, messer Startdato: 1/22011 Varighed: 6 måneder Område: Marketing, markedsanalyse, event management, projektledelse, salg 39 Studieretning: Social Management Startdato: 1/42010 Varighed: 6 måneder Område: Samfundsnyttigt arbejde, ledelse, personale, socialt arbejde 38 Studieretning: Marketing Startdato: 1/62010 Varighed: 6 måneder Område: Medier/TV, Internet/multimedier, marketing, event management, kommunikation 32 Studieretning: Marketing Startdato: 1/72010 Varighed: 6 måneder Område: Markedsanalyse, marketing, messer 31 Studieretning: Sprog, indkøb Startdato: 1/92010 Varighed: 6 måneder Område: Salg og marketing, markedsanalyse, event management, Praktik Uddannet indenfor handel, administration og kommunikation, studerer til erhvervsingeniør Erhvervserfaring: Økonomi og kommunikation, teamledelse Kandidat i virksomhedsøkonomi med profil i marketing Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Edinburgh, Skotland Uddannet pædagog, studerer Social Management Erhvervserfaring og praktik: Personale, kundevejledning, rådgivning, socialt arbejde, projektarbejde Bachelor i Kommunikation og marketing Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i København Erhvervserfaring og praktik: Medier/TV, marketing Bachelor i Erhvervsadministration - International Business and Management Studies Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Hong Kong og London Erhvervserfaring og praktik: Finansvæsen i Indien, rådgivning Kandidat i Økonomi, sprog og kultur Leadership and Management Studies Bachelor i Tysk og Europæiske Studier Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Konstanz Svensk: Godt

17 samfundsnyttigt arbejde, produktledelse, projektledelse, kvalitetsledelse, Supply Chain Management, logistik 25 Studieretning: Erhvervsøkonomi Startdato: 1/ Varighed: 6 måneder Område: Marketing, markedsanalyse Erhvervserfaring: Salg, freelance tysk-dansk oversættelse, support, kundeforhold/service, teamledelse Studier i Erhvervsadministration, specialiseret i iværksætteri og innovations-ledelse, professionel service og erhvervspsykologi. Erhvervserfaring: Au-Pair i Storbritannien, salg, service Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre. 25

18 Kandidatprofiler marts 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 120 Salg Gymnasium, kurser i salg og forhandlingsteknik Erhvervserfaring: Salg, produktledelse Administration, personale, logistik/ supply chain/ transport Kontorassistent, skrædderassistent Erhvervserfaring: Administration, koordinering, forberedende regnskab, kundepleje Ledelse, marketing, Public relations /Kommunikation Cand.negot. i økonomi, sprog og kultur marketing og kommunikation Erhvervserfaring: Uddannelse, telekommunikation, kundeforhold/ service, virksomhedsudvikling, udstilling/ event management, salg Økonomi, projektledelse, salg Kandidat Erhvervserfaring: Diplomati/ NGO/ Udenrigspolitik, projektledelse, salg 116 Ingeniørvæsen, kvalitetsledelse Bachelor, erhvervsingeniør Erhvervserfaring: Produktionsmedarbejder 115 Virksomhedsudvikling, projektledelse, salg Cand.merc., udenrigshandel Erhvervserfaring: Virksomhedsudvikling 114 HR, markedsføring, salg Kandidat i samfundsøkonomi Erhvervserfaring: HR, rådgivning, salg, kundeforhold, projektledelse Norsk: Flydende Tysk: Godt

19 113 Salg, indkøb, produktionsledelse, marketing Bachelor i økonomi, produktionsledelse og logistik, marketing Erhvervserfaring: Logistik, salg, indkøb Engelsk: Basiskendskab Økonomi, markedsføring, salg Kandidat i samfundsøkonomi Erhvervserfaring: Marketing, salg, internethandel Ledelse, sprog/ oversættelse, forskning/ videnskab/ udvikling 110 Kunderelationer/ service, marketing, projektledelse Kandidat i historie og tysk Erhvervserfaring: Underviser, projektmedarbejder som oversætter Lærer, merkonom Erhvervserfaring: IT-Administrator, Key Account Manager Italiensk: Basiskendskab Engelsk: Basiskendskab Kunderelationer/ service, salg og turisme Anden uddannelse Erhvervserfaring: Sælger 108 Ledelse, markedsføring og salg Trælastuddannet, samt indenfor ledelse, markedsføring og salg Erhvervserfaring: Produktmanager Norsk: Godt Svensk: Godt Personale, marketing, Public relations/ kommunikation Cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation, markedskommunikation og public relations Ledelse, kundeforhold/ service, udstilling/ event management BA in Business Administration (BBA.HM.) Erhvervserfaring: Event-koordinator 26

20 105 Sprog/oversættelse, marketing, PR/kommunikation Cand.ling.merc. i Erhvervssprog, International Informationsmedarbejder Erhvervserfaring: PR/ kommunikation, reklame, uddannelse Kundeforhold/ Service, Internethandel, telekommunikation Erhvervsuddannelse indenfor IT Erhvervserfaring: Uddannelse, kundeforhold/ service, retsforhold, telekommunikation Salg En gros-købmand Personlig assistance, MA, Management Assistent Diplomati/NGO/Udenrigspolitik, offentlig kommunikation Erhvervserfaring: Personlig assistent, erhverv, bankvæsen, marketing 101 Ledelse Kandidat i statskundskab, cand.scient.pol. 100 Marketing, Projektledelse, public relations/ Kommunikation Erhvervserfaring: Diplomati/NGO/Udenrigspolitik, Kundeforhold/ service Cand.mag i Sprog og International Virksomhedskommunikation, Tysk og PR Erhvervserfaring: Salgs- og markedsføringsmedarbejder Svensk: Basiskendskab Diplomati/NGO/Udenrigspolitik, Projektledelse, Udstiling/ Event Management MA i Østasien-studier/ Koreansk Erhvervserfaring: Projektledelse Kemi, farmaceut, forskning/ videnskab/udvikling 97 Ledelse, kunderelationer/ service, sprog/ oversættelse Diplomingeniør i proces- og miljøteknologi Erhvervserfaring: Forskning/ videnskab/ udvikling, kemi, kundeforhold/ service Kandidat i amerikanske studier, engelsk litteratur og romansk filologi Erhvervserfaring: Medier, ledelse, sprog/ oversættelse, reklame, produktion Opgaveassistance, Projektledelse, Public Relations/Kommunikation Kandidat i administration med speciale i europæiske anliggender, certifikat i projektledelse 31

21 Erhvervserfaring: Virksomhedsudvikling, Public Relations/ Kommunikation, Diplomati/ NGO/ Udenrigspolitik 95 Arkitektur, ingeniør, salg Akademimerkonom, international handel og markedsføring Erhvervserfaring: Area Sales Manager Tysk: Godt Svensk: Godt Norsk: Godt Tysk: Godt Retsforhold, marketing, produktmanagement Kandidat i jura (LL.M) intellektuelle ejendomsrettigheder Erhvervserfaring: Juridisk konsulent Rådgivning, pleje og ernæring Social- og sundhedshjælper Ernærings- og husholdningsøkonom 91 Marketing, indkøb, Turisme Akademimerkonom i international handel og marketing 92 Kundeforhold/service, Ingeniørvæsen, salg, projektledelse Erhvervserfaring: Håndværk, indkøb, lager, administration Teknisk gymnasial erhvervsuddannelse, salgsuddannelse Erhvervserfaring: Salg Engelsk: Basiskendskab Tysk: Godt Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

22 Kandidatprofiler februar 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 91 Marketing, indkøb, turisme Akademimerkonom International handel og markedsføring 56 Tysk: Godt 92 Kundekontakt/Service, Salg Salg Turisme, Sprog/Oversættelse, forvaltning, Projektmanagement Cand.ling.merc. tysk Erhvervserfaring: Projektadministrator, Tolk Marketing, Projektmanagement, Cand.ling.merc. Interkulturelle markedsstudier og engelsk Udstilling/Event Management Erhvervserfaring: Inside Sales Manager 88 Virksomhedsudvikling Cand. Merc.-aud. Dipl. handelsuddannet; revisor; HD i regnskab Erhvervserfaring: Virksomhedsfinansiering, controlling, virksomhedsledelse, Regnskabs- og revisionsvæsen 89 Turisme Account Manager, Virksomhedsvidenskab, Rejse-købmand Erhvervserfaring: Projektadministrator, salg, sagsbehandler 87 Økonomi Bachelor i erhvervsdatalogi og økonomi Erhvervserfaring: Personaleledelse, virksomhedsudvikling 60 Virksomhedsledelse Ph.d. Naturvidenskab, Diplom-kemiker (Cand.scient) 76 Forvaltning, uddannelse, PR/Kommunikation Erhvervserfaring: Projektmanagement, Marketing, Salg Magister i nyere og nyeste historie. Politikvidenskab Tysk: Godt Erhvervserfaring: PR/ kommunikation, uddannelse, journalistik 86 Forvaltning, indkøb, Turisme Bachelor i driftsøkonomi (svarende til cand.merc); erhvervsuddannet indenfor turisme og salg

23 85 Kundekontakt/Service, Turisme, Udstilling/Event Management Erhvervserfaring: Turisme, salg BA Leisure Management 81 PR-arbejde/Kommunikation Købmand I en gros og udenrigshandel 83 Marketing Erhvervserfaring: Customer Support Coordinator, PR-referent Erhvervserfaring: Eksport Agentur 84 Reklame Magister i moderne historie og økonomi 82 Virksomhedsfinansiering, Virksomhedsudvikling, Projektmanagement 79 Reklame, Marketing, PRarbejde/Kommunikation Erhvervserfaring: Kundeforhold/ service HD regnskabsvæsen og Finans. Master i ingeniørvæsen Operations og Supply Chain Management Erhvervserfaring: Forskellige lederpositioner Kandidat i statskundskab - ret og etnologi Erhvervserfaring: Marketing, kvalitetsledelse, journalistik, uddannelse, projektledelse 80 Ingeniørvæsen, Projektmanagement Diplom ingeniør 13 Virksomhedsudvikling, diplomati/ngo/udenrigspolitik, PRarbejde/kommunikation Erhvervserfaring: Kvalitetssikring / overvågning /-management, sikkerhedskoordinering for ingeniørbygningsværker Cand.ling.merc Master of Arts in Corporate Communications Profil i integreret marketing og PR Erhvervserfaring: Kundeforhold/service, forsikring 78 Mode, Salg, turisme Teknisk skole restaurations og hotelbranchen, Handelskøbmand Dansk: flydende Kundekontakt/Service, Turisme, Udstilling/Event Management Erhvervserfaring: Account Executive, hotel receptionist Industrikøbmand Erhvervserfaring: Sekretær, sagsbehandler, salgsafdeling Tysk: modersmål 50

24 77 Sprog/Oversættelse, Virksomhedsledelse, Marketing BA. i interkulturel Marketing Dansk: flydende 36 Kemi, Salg Merkonom, Kemotekniker, Laborant 75 Regnskab og sikkerhedsvæsen, Controlling, Sprog/Oversættelse 73 Afsluttende eksamen I økonomi og forvaltning Forvaltning, internethandel, Salg Cant.merc. I afsætning og ledelse, E-handelskonsulent 74 Virksomhedsudvikling, Mode, Projektmanagement 72 Forvaltning, Kundekontakt/Service, Turisme 71 Journalistik, Sprog/Oversættelse, PRarbejde/ Kommunikation Cand.scient.pol Erhvervserfaring: Eksportchef I mode og designfirma, Projektleder Cant.merc. kandidat i tysk og dansk Erhvervserfaring: Customer Service Adviser, Museums assistent Cand.ling.merc - kandidat i virksomhedskommunikation 70 Ingeniørvæsen, IT, Projektmanagement Dip.-inform. German Master Degree, Computer Science Dr.-ing. / Ph.D. i Mechanical Engineering, Automation and Robotics Tysk:Flydende Engelsk: flydende Engelsk: godt Dansk: Basiskundskab 69 Forvaltning, Salg, Turisme Sælger, rejsende sælger Dansk: Basiskundskab 68 Virksomhedsledelse, Landbrugsvidenskab, Landbrugsuddannelse Projektmanagement, Erhvervserfaring: Rådgivning, ledelse, virksomhedsledelse 67 Mode Stud.ling.merc. i tysk 66 Rådgivning, Diplomati/ngo/Udenrigspolitik, PR-arbejde/Kommunikation Erhvervserfaring: Sales agent Cand.Soc. kandidat i politisk kommunikation og ledelse Tysk: Godt

25 65 Marketing, Projektmanagement, Udstilling/Event Management Medier og information, Industrikøbmand Dansk: Basiskundskab 93 Sundhedsplejer, ernæring Ernærings- og husholdningsøkonom Engelsk: Basiskundskab Dansk: Basiskundskab 62 Forvaltning, rådgivning, personale Cand.Merc.Int. kandidat i international Business Administration and Modern Languages 63 Uddannelse, sprog/oversættelse, Pharma Diplom i GCP-Monitoring. Kandidat i nordisk filologi PRAKTIK 24 Erhvervsøkonomi Bachelor i kunst forventet afsluttet I Sprog Lærerseminarium 26 IT Kandidat i IT Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

26 Medarbejder søges til skatteafdeling Til vores skatteafdeling søger vi fra den til den en barselsvikar. Vi tilbyder: Et spændende og udfordrende job i et internationalt, flersproget miljø med gode kollegaer både i Danmark og inden for vores verdensomspændende kammernetværk. Vi har en 37 timers arbejdsuge inkl. flekstid og en attraktiv frokostordning. Vi holder til midt i København på Kongens Nytorv. Jobbet: Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af: Skatterådgivning for danske og tyske kunder Momsangivelser i Danmark og Tyskland Momsrefusion Fakturering Interne opgaver (oversættelser, statistik, post mv.) Telefonbetjening Om dig: Du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Samtidig arbejder du meget selvstændigt, er fleksibel og er god til at prioritere og overholde deadlines. Du har kendskab til dansk skattelovgivning. Desuden taler og skriver du flydende dansk og tysk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. din ansøgning til Du er velkommen til at kontakte Katrin Wickel på eller få yderlige information om os på

27 Vi skaber et godt klima Siden grundlæggelsen i 1980 har Menerga engageret sig i udviklingen af fremtidens teknologier. Resultaterne taler for sig selv, i dag er vi innovative og førende indenfor energieffektive multifunktionelle klimaanlæg. Vores anlæg benyttes på steder, der nødvendiggør krævende og energibesparende klimaanlæg. Herunder i historiske bygninger, lavenergihuse, kontor- og erhvervsbyggeri, butikscentre, offentlige bygninger, skoler, hospitaler, hoteller, på museer eller teatre, industrielle produktionsanlæg såvel som i offentlige og private svømmehaller. Vores vision er at fortsætte denne succeshistorie, og at gøre alt med klima teknisk perfekt. Vi udvikler og producerer, samt er beliggende i Mülheim ved Ruhr-floden. Til vores kontor Menerga Aps i 8260 Skanderborg, Danmark, søger vi hurtigst muligt en Din profil: Administrerende direktør m/k Civilingeniør med erfaring indenfor projektledelse Erfaring med at lede et lille selvstændigt distributionsfirma Fagområde: Klima- und ventilationsteknik eller bygning af anlæg Sprog: dansk, tysk foretrækkes, alternativt engelsk Interesseret? Send venligst dit CV med angivelse af lønønsker og mulige startdatoer til følgende adresse, eller pr. . Vi garanterer en fortrolig behandling af din ansøgning. For spørgsmål kontakt os på tlf. (0049) Menerga GmbH Abteilung Personalwesen / Fr. Wiemann Gutenbergstr. 51 D Mülheim/Ruhr

28 890 g, 34 cm, 98 days too early. And with every breath a bit stronger. Dräger is a leading international company in the fields of medical and safety technology. Our innovative products, services and systems protect, support and save lives. People from hospitals, manufacturing, mining, fire protection and emergency services have trusted in Dräger since Our employees form the foundation of our success. Internship / Thesis: Terminology At Dräger you can expect interesting challenges. We are looking for a committed and responsible student intern to support our globally working documentation team. Your responsibility will be the creation and implementation of terminology for Danish. You will get an insight into our working methods and functions, learn about the broad product portfolio of Dräger Medical and support our professional staff in their daily routines. We are looking for your commitment! High tech with a human touch, culture coupled with tradition, innovations on principle, one guiding philosophy worldwide: Technology for Life. Dräger has nearly 10,000 employees worldwide and is a DAX-listed enterprise in its fifth generation as a family-run business. In 2007, we realized a global turnover of 1.8 bn. Dräger is present in more than 190 countries around the globe and over 50% of our employees work abroad. We are looking for student interns who are proactive and have a talent for organization as well as technical interest. Our technical documentation and software is translated in up to 30 languages in close cooperation with our international representations in more than 190 countries. Current topics include terminology creation, quality assurance and harmonization of software texts. Are you enrolled in a graduate or post-graduate program in translating, interpreting, technical writing or similar? Are you a native or near-native speaker of Danish? Are you at least in your second year of studies and speak fluent English? Do you have the ability to convince and would you like to present and implement new ideas? Then we are looking for you. Some experience in terminology work, translating technical documentation, working with common CAT tools as well as knowledge of German is preferred but not required. Interested? We are looking forward to your application documents. We would like to get to know you in a personal interview and talk about our expectations and your perspectives. If you have any questions, please contact us. Dr. Katrin Rupp Dräger Medical AG & Co. KG Moislinger Allee Lübeck, Germany Tel

29 FBBC-Projektleder Fehmarnbelt Business Council (FBBC) For Industri- und Handelskammeret i Lübeck og Dansk Industri, søger vi en projektleder til Fehmarnbelt Business Council (FBBC) fra juli FBBC, der er et samarbejde mellem tyske, danske og svenske erhvervsorganisationer, stiller en platform til rådighed for den erhvervsmæssige videreudvikling af Femern Bælt-regionen ( FBBCs formål er, før realiseringen af den faste forbindelse over Femern Bælt, at etablere et grænseoverskridende netværk mellem virksomheder og organisationer i vækstområdet Hamborg Lübeck Øresund for at fremme de erhvervsmæssige muligheder i denne region. Stillingen er foreløbigt begrænset til tre år. Dine opgaver: Selvstændig koordinering af FBBCs udvalg Ledsagelse og fremme af især samarbejdet mellem virksomhederne i den grænseoverskridende Femern Bælt-region gennem egnede aktiviteter (f.eks. arrangementer, clusteranalyse, udarbejdelse af en firmadatabase) Iagttagelse og iværksættelse af politiske aktiviteter i samarbejde med FBBC-medlemmerne Din profil: Afsluttet universitetsstudium, gerne inden for samfundsvidenskab Viden om de erhvervsmæssige og politisk-administrative udvalg i Femern Bælt-regionen (på både tysk og dansk side) samt udpræget erhvervspolitisk sans Høj grad af selvstændighed, teamorienteret, organisatoriske evner og gode kommunikationsegenskaber samt villig til megen rejseaktivitet i Femern Bælt-regionen Flydende i tysk og dansk, samt gode engelskkundskaber FBBC tilbyder dig: Et inspirerende, motiverende og uformelt internationalt arbejdsmiljø Et spændende og krævende job, der vil udfordre dig både fagligt og personligt Gode videreudviklingsmuligheder og mulighed for at realisere FBBC-projekter gennem egne ideer og initiativer Er du interesseret? Send venligst din ansøgning med angivelse af lønkrav inden til: Det Tysk-Danske Handelskammer Doreen Wessel Tlf

30 Muren falder, og vejen er fri Til danske virksomheder, der vil være synlige på det tyske marked: Brug offentlige midler til at skaffe resurser og kompetencer til din virksomhed! En stor del af de danske eksportvirksomheder konkurrerer i en verden, hvor adgangsbarriererne stiger. For disse virksomheder handler det om at opbygge tætte relationer til kunderne fx gennem varetilknyttede services. Det handler om at "komme med på det rigtige tog" og kunne følge med ud på de markeder, hvor kunderne ekspanderer. Her er markedsføring en vigtig konkurrenceparameter: Hvordan virksomheden sælger sig selv, hvilket image den har eller hvordan ens varemærke bliver husket - det er en måde for at skille sig ud fra konkurrenterne. Virksomhederne skal være gode til at skabe sig en position eller identitet på markedet. Det handler om at opbygge tætte relationer med kunden og med omverdenen. Og for en femtedel af dansk eksport er det pågældende land Tyskland, og det pågældende sprog er tysk. For en markedsføring, hvor en dansk eksportvirksomhed skal etablere sig i Tyskland, vil det Lokalt kendskab til det pågældende lands kultur og sprog er derfor meget væsentligt. Og for en være et godt aktiv at kunne præsentere sig selv og sin vare på importlandets sprog. Resultatorienteret marketing og effektiv kommunikation En målrettet strategi handler i høj grad om at forholde sig til og tilpasse sig markedssituationen, hvilket kræver et stort og grundigt analytisk arbejde. Som tysker, der arbejder 15 år i Danmark ved jeg af erfaring at mange virksomheder beskæftiger sig med et hav af spørgsmål, når det gælder at markedsføre deres produkter i Tyskland: Hvordan finder vi de rigtige partnere og forhandlere? Hvordan udbreder vi kendskabet til vores produkt? Skal vi deltage på messer? Hvordan ser vores marked ud? Hvilke kernekompetencer skal vi fokusere på? Bør vi have en helt ny markedsføringspakke, på tysk? Hvad med online markedsføring (SEM, SEO)? Hvordan får vi opbygget en systematisk, målbar markedsindsats? Og hvad er potentialet i det hele taget, kan det betale sig for os at gå ind på det tyske marked? Især i det nuværende klima, hvor der på det tyske marked spores en vis træghed pga. recessionen skal man finde og udnytte markedsmulighederne. Ved at bruge Forsknings- og Innovationsstyrelsens tilskudsordning får man en medarbejder, med både faglige og personlige kompetencer. Virksomhedens fordele: Mulighed for at designe et skræddersyet projekt Unikke løsninger som giver den ønskede konkurrencefordel Ny viden og nye kompetencer til virksomheden Flere hænder, man får en ekstra medarbejder En økonomisk fordelagtig orden, der ydes et betydeligt tilskud til løn- og andre omkostninger Kontakt mig for at høre nærmere om denne mulighed! Simone Petersen Tlf.nr.:

31 Om ATRO ProVita GmbH ATRO ProVita GmbH producerer kosttilskuddet GELASTIN, som skal nære og beskytte leddene. GELASTIN er det mest solgte produkt inden for området på det tyske marked. Hvad søger ATRO ProVita GmbH? GELASTIN er veletableret i Tyskland og sørger derfor handels- og salgspartnere i Skandinavien, primært for deres produkter GELASTIN Sport og GELASTIN pulver. Partnerne skal være erfarne indenfor salg af sundhedsprodukter via E-handel. Hvad indeholder Gelastin? Gelastin indeholder kollagen, magnesium, B-vitaminer, bl.a. folinsyre og C-vitaminer. Denne specielle sammensætning af mineraler og vitaminer fremmer stofskiftet i cellerne. Gelastin er for den aktive sportsudøver og ældre, som lider af ledproblemer, og kan derudover også anvendes af diabetikere, da Gelastin hverken indeholder fedt, kolesterol eller alkohol. Gelastin er ikke tilsat farve- eller konserveringsmidler. ATRO ProVita GmbH tilbyder: - Kosttilskud, som på grundlag af videnskabelige beviser stimulerer regenerationen af ledbrusken - Salg på eksklusiv basis - Stort udvalg af innovative sundhedsprodukter Er du interesseret? Har du allerede etableret en succesrig E-handel-virksomhed og ønsker du at udvide dit produktsortiment med innovative sundhedsprodukter, så glæder vi os til at høre fra dig! Kontakt os: Det Tysk-Danske Handelskammer Kongens Nytorv 26, København K Mette-Kathrine Kundby Eksportrådgivning Tlf.:

32 Westermann Druck Westermann Druck er en velrenommeret trykkerivirksomhed med hovedsæde i Braunschweig, Tyskland. Westermann Druck fremstiller alt fra kataloger og magasiner, til brochurer, tidsskrifter, og bøger. Kundesegmentet indeholder blandt andet; Forlag, postordrefirmaer, turismebranchen og industrien. Virksomheden står selv for alle vigtige processer inden for produktionen og kan dermed til enhver tid garantere en høj kvalitet. Samtidigt tilbyder Westermann Druck konkurrencedygti ge priser, korte leveringstider, og stor fleksibilitet. Virksomheden søger bl.a. formidlere og broker-agenturer eller reklamebureauer

33 Din netværkspartner Opkobling / telekommunikationssystemer hardware / netværkskomponenter / VoIP rådgivning / PC- og serversystemer / IT-Consulting Vi skaber de rigtige forbindelser, der kobler virksomheden sammen med omverdenen. Telekommunikation, opkobling, PC- og serversystemer hører til vores kerneydelser. Vi arbejder ikke med standardiserede løsninger, men sammenføjer komponenterne således, at de passer perfekt til individuelle krav. VI SERVICERER IT JENS VERLAAT SERVICES GmbH Am Redder Henstedt-Ulzburg Tyskland Tlf.:

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER DEM MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juli 2010 Seite 1 von 6 VI HAR KANDIDATERNE! Søger De kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Maj 2011 Side 1 af 6 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg September 2012 Side 1 af 10 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg September 2012 Side 1 af 10 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

August 2010. Jobsøgninger. Danmark kommer til at profitere af tysk vækst. Stillingsopslag. Akut behov for lærlinge. Flere ordrer til tysk industri

August 2010. Jobsøgninger. Danmark kommer til at profitere af tysk vækst. Stillingsopslag. Akut behov for lærlinge. Flere ordrer til tysk industri En printervenlig PDF-version finder du HER. August 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler august Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Danmark kommer til at profitere af

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg August 2011 Side 1 af 9 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Februar 2012 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juni 2011 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE profiler Et udvalg Januar 2012 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller

Læs mere

Maj 2010. SMV er stadig jobmotor. Ordrestigning i byggebranchen. Tysk økonomi vokser med 0,2 % i første kvartal. Danskerne køber færre øl i Tyskland

Maj 2010. SMV er stadig jobmotor. Ordrestigning i byggebranchen. Tysk økonomi vokser med 0,2 % i første kvartal. Danskerne køber færre øl i Tyskland En printervenlig PDF-version finder du HER. Maj 2010 Maj 2010 Jobsøgninger Tysk Kandidatprofiler maj Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Kandidatprofiler februar SMV er stadig jobmotor Beskæftigelsen

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg August 2010 Seite 1 von 7 Vi hjælper jer med rekruttering af nye medarbejdere. I dette nyhedsbrev

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Januar 2011 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Februar 2011 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg September 2010 Seite 1 von 6 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juni 2012 Side 1 af 9 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Oktober 2012 Side 1 af 8 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg April 2011 Side 1 af 5 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg November 2011 Side 1 af 8 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i land

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg November 2010 Seite 1 von 5 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Maj 2012 Side 1 af 5 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Oktober 2010

HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Oktober 2010 HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Oktober 2010 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Marts 2012 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Marts 2011 Side 1 af 8 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg August 2012 Side 1 af 9 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg April 2012 Side 1 af 8 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg December 2011 Side 1 af 5 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

I 2022 er det slut med atomkraft i Tyskland

I 2022 er det slut med atomkraft i Tyskland En printervenlig PDF-version finder du HER. Juni 2011 Deutsch Stillingsopslag Sales Assistant Assistent / Sagsbehandler søges Økonomichef I 2022 er det slut med atomkraft i Tyskland Den tyske Forbundsdag

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Juli 2012 Side 1 af 7 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI HAR

Læs mere

Ny vindmøllepark i den tyske del af Nordsøen. Deutsche Bahn byder på Arriva. Leveomkostningerne stiger i Tyskland

Ny vindmøllepark i den tyske del af Nordsøen. Deutsche Bahn byder på Arriva. Leveomkostningerne stiger i Tyskland April 2010 Tysk Jobsøgninger Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Kandidatprofiler februar Kandidatprofiler januar Kandidatprofiler december Ny vindmøllepark i den tyske del af Nordsøen Siemens

Læs mere

Juni 2010. Jobsøgninger. Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest. Stillingsopslag. Bedre stemning hos tyske virksomheder

Juni 2010. Jobsøgninger. Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest. Stillingsopslag. Bedre stemning hos tyske virksomheder En printervenlig PDF-version finder du HER. Juli 2010 Juni 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Tyske

Læs mere

Uventet stærkt Ifo-indeks

Uventet stærkt Ifo-indeks En printervenlig PDF-version finder du HER. Februar 2011 Deutsch Jobsøgninger Kandidatprofiler februar Kandidatprofiler januar Kandidatprofiler december Kandidatprofiler november Kandidatprofiler oktober

Læs mere

Hamborg årets europæiske miljøhovedstad

Hamborg årets europæiske miljøhovedstad En printervenlig PDF-version finder du HER. April 2011 Deutsch Jobsøgninger Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Kandidatprofiler februar Kandidatprofiler januar Kandidatprofiler december Hamborg

Læs mere

Tyskland øremærker 1 mia. euro til elbiler

Tyskland øremærker 1 mia. euro til elbiler En printervenlig PDF-version finder du HER. Maj 2011 Deutsch Stillingsopslag Butikschef til baby-walzforretningen i København Musik- og Instrumentallærer søges Assistent / Sagsbehandler søges Jobsøgninger

Læs mere

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse HHX & HTX meningsfuld uddannelse studieretning på hhx (internationalt orienteret) international sprog [fremmedsprog a, afsætningsøkonomi a og kulturforståelse b] sprog og økonomi - et sikkert valg har

Læs mere

EKSPORTBAROMETER 2013

EKSPORTBAROMETER 2013 DANSK-TYSK HANDELSKAMMERS EKSPORTBAROMETER 2013 Dansk-Tysk Handelskammer DANSKE EKSPORTØRER TROR PÅ FREMTIDEN De danske eksportører forventer, at deres eksport til Tyskland stiger i 2014. Det viser Dansk-Tysk

Læs mere

ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015

ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015 ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015 Sammen med kravet om, at du har bestået en gymnasial eksamen, skal du have bestået bestemte gymnasiale fag på bestemte niveauer. Disse krav gælder uanset om du

Læs mere

Euroen reddet. Berlins borgmester genvalgt. En printervenlig PDF-version finder du HER. September 2011. Stillingsopslag

Euroen reddet. Berlins borgmester genvalgt. En printervenlig PDF-version finder du HER. September 2011. Stillingsopslag En printervenlig PDF-version finder du HER. September 2011 Deutsch Stillingsopslag Servicetekniker i Københavnsområdet søges Jobsøgninger Kandidatprofiler september Du finder yderligere kandidatprofiler

Læs mere

ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015

ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015 ADGANGSKRAV TIL BACHELORUDDANNELSER 2015 Sammen med kravet om, at du har bestået en gymnasial eksamen, skal du have bestået bestemte gymnasiale fag på bestemte niveauer. Disse krav gælder uanset om du

Læs mere

Velkommen til Erhvervsøkonomi i Odense. Læs mere på: læsøkonomi.dk. Anna Lund Jepsen, cand.merc., ph.d., studieleder

Velkommen til Erhvervsøkonomi i Odense. Læs mere på: læsøkonomi.dk. Anna Lund Jepsen, cand.merc., ph.d., studieleder Velkommen til Erhvervsøkonomi i Odense Læs mere på: læsøkonomi.dk Anna Lund Jepsen, cand.merc., ph.d., studieleder Hvad jeg vil sige noget om Mulighederne indenfor Erhvervsøkonomi i Odense Uddannelsen

Læs mere

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ADMINISTRATIVE UDDANNELSER SERVICEØKONOM erhvervsuddannelse + specifikke krav SPORTSMANAGEMENT, PROF.BA (overbygning) ADGANGSKRAV: Markedsføringsøkonom, serviceøkonom, finansøkonom INTERNATIONAL HOSPITALITY

Læs mere

Nordrhein-Westfalen tysk eksportmester. Historisk valgsejr til Die Grüne. Tysk inflation stiger for fjerde måned i træk

Nordrhein-Westfalen tysk eksportmester. Historisk valgsejr til Die Grüne. Tysk inflation stiger for fjerde måned i træk En printervenlig PDF-version finder du HER. Marts 2011 Deutsch Jobsøgninger Kandidatprofiler marts Kandidatprofiler februar Kandidatprofiler januar Kandidatprofiler december Nordrhein-Westfalen tysk eksportmester

Læs mere

Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E

Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E Ringkjøbing Handelsskole & Handelsgymnasium P R Æ S E N T A T I O N A F U D D A N N E L S E R N E Forventninger Undervisning med udfordringer Aarhus Universitet-HIH Leadership Eksamensbevis med muligheder

Læs mere

9 / 2010. Jobsøgninger. Stillingsopslag. Tyskerne vil gerne købe elbiler. Flere penge til rådighed. Kontaktbørs. Ifo-indekset buldrer derud af

9 / 2010. Jobsøgninger. Stillingsopslag. Tyskerne vil gerne købe elbiler. Flere penge til rådighed. Kontaktbørs. Ifo-indekset buldrer derud af En printervenlig PDF-version finder du HER. 9 / 2010 9 / 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler september Kandidatprofiler august Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Stillingsopslag

Læs mere

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012 En printervenlig PDF-version finder du HER Januar 2012 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Arrangementer 25. Januar 2012 Handelskammerets nytårsreception

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Vejledende minimumsbetingelser i 2016 for dispensation fra formelle adgangskrav

Vejledende minimumsbetingelser i 2016 for dispensation fra formelle adgangskrav Vejledende minimumsbetingelser i 2016 for dispensation fra formelle adgangskrav Hvis du ikke har en adgangsgivende eksamen men mener, du har andre tilsvarende kvalifikationer, kan du søge universitetet

Læs mere

Rettelser pr. 17. oktober 2017 er markeret med *

Rettelser pr. 17. oktober 2017 er markeret med * Oversigt valgdata ordinært valg 017 Valgdata Bestyrelsen 017... Valgdata Akademisk Råd 017... Valgdata Ph.d-udvalg 017... Valgdata Institutråd 017... Valgdata studienævn ENGINEERING 017... 4 Valgdata studienævn

Læs mere

Der kan søges om genindskrivning på følgende uddannelser med sommerstart 2017: ARTS

Der kan søges om genindskrivning på følgende uddannelser med sommerstart 2017: ARTS Der kan søges om genindskrivning på følgende uddannelser med sommerstart 2017: ARTS Anthropology - General Anthropology Anthropology - Global Studies and Development Anthropology - Visual Anthropology

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

Vi kender dine muligheder i Tyskland. Gør du? Dansk-Tysk Handelskammer

Vi kender dine muligheder i Tyskland. Gør du? Dansk-Tysk Handelskammer Vi kender dine muligheder i Tyskland. Gør du? Dansk-Tysk Handelskammer DANSK-TYSK HANDELSKAMMER netværker. Vi er centrum for handlen og det erhvervsøkonomiske samarbejde mellem Danmark og Tyskland. Vores

Læs mere

Dansk-Tysk Handelskammers Eksportbarometer 2012 Oktober 2012

Dansk-Tysk Handelskammers Eksportbarometer 2012 Oktober 2012 Dansk-Tysk Handelskammers Eksportbarometer 2012 Oktober 2012 Side 1 af 8 Danske eksportører ser med optimisme mod 2013 Halvdelen af de adspurgte virksomheder forventer, at deres omsætning på det tyske

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ØKONOMI

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ØKONOMI ØKONOMI ADMINISTRATIONSØKONOM FINANSØKONOM LOGISTIKØKONOM ADGANGSKRAV: Gymnasial uddannelse Uddannelse inden for hvordan samarbejdet mellem borger og forvaltninger samt kunder og virksomheder fungerer.

Læs mere

From innovation to market

From innovation to market Nupark Accelerace From innovation to market Public money Accelerace VC Private Equity Stock market Available capital BA 2 What is Nupark Accelerace Hands-on investment and business developmentprograms

Læs mere

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions.

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. 1 SPOT Music. Film. Interactive. Velkommen. Program. - Introduktion - Formål og muligheder - Målgruppen - Udfordringerne vi har identificeret

Læs mere

Arts. Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer Side 1 af 6

Arts. Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer Side 1 af 6 Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer 01.10.2015-30.09.2016 Side 1 af 6 Arts Antropologi, kandidat 0 0 3 4 10 25 22 64 9,5 2 7 10 12 12 12 12 Didaktik (dansk), kandidat 0 0 0 3 10

Læs mere

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense 2009 1

Læs mere

Are you hiring Newcomers?

Are you hiring Newcomers? Are you hiring Newcomers? Newcomer Service offers free support You are welcome to contact Newcomer Service when you wish to: Forward information on life in Esbjerg to attract newcomers Receive advise on

Læs mere

Vejledende dispensatkrav:

Vejledende dispensatkrav: Studiekontoret 14. Januar 2015 Vejledende minimumsbetingelser i 2015 for dispensation fra formelle adgangskrav Hvis du ikke har en adgangsgivende eksamen men mener, du har andre tilsvarende kvalifikationer,

Læs mere

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25.

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25. Merkantil EUX JOBSØGNINGSCAFE R AG R E på ge er ej n e ng HVER TORSDAG EFTER SKOLE Vi byder på te og kage og hjælper dig på vej med den perfekte ansøgning HUSK PRAKTIK I Hold dine muligheder UDLANDET?

Læs mere

International Community. Fyrtårnet for international arbejdskraft og deres familier i Business Region Aarhus

International Community. Fyrtårnet for international arbejdskraft og deres familier i Business Region Aarhus Fyrtårnet for international arbejdskraft og deres familier i Business Region Aarhus International Community er Netværket for udenlandske medarbejdere og deres medfølgende familier i Østjylland Serviceportalen

Læs mere

Søgningen til Syddansk Universitet 15. marts 2011

Søgningen til Syddansk Universitet 15. marts 2011 Søgningen til Syddansk Universitet 15. marts 2011 Igen stor stigning i søgningen til Syddansk Universitet gennem kvote 2 Syddansk Universitet har pr. 15 marts 2011 modtaget 6.562 ansøgninger fra 5.071

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Velkommen til medlem nr. 500!

Velkommen til medlem nr. 500! En printervenlig PDF-version finder du HER November 2011 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Velkommen til medlem nr. 500! Handelskammeret byder Rådgivnings-

Læs mere

Executive Circle - Integration. Forretningsspor

Executive Circle - Integration. Forretningsspor Executive Circle - Integration Forretningsspor Dagens menu 10:20 Business Integration - Microsofts strategi og visioner Henrik Albrechtsen, Solution Specialist, Microsoft Danmark 10:30 - Kundecase Royal

Læs mere

Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit)

Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit) TEMADAG Vækst gennem eksport Benelux, Irland og UK (Brexit) Faxe Peter Rosenkrands Slide 1 NØGLETAL Aktivitet: Placering: Etableret: 1959 Ejerskab: Ansatte: 42 Produktion: Kunder: > 300 Ordre produktion

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Kolding 18020 Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign, Kolding, Studiestart: Sommerstart 13 0 44 11 alle optaget, ledige pladser

Kolding 18020 Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign, Kolding, Studiestart: Sommerstart 13 0 44 11 alle optaget, ledige pladser Syddansk Universitet Kolding 18005 Bibliotekskundskab og videnskommunikation, Kolding, Studiestart: Sommerstart 16 0 53 17 alle optaget, ledige pladser Kolding 18035 Designkultur, Kolding, Studiestart:

Læs mere

Vejledende dispensatkrav:

Vejledende dispensatkrav: Studiekontoret 27. Februar 2015 Vejledende minimumsbetingelser i 2015 for dispensation fra formelle adgangskrav Hvis du ikke har en adgangsgivende eksamen men mener, du har andre tilsvarende kvalifikationer,

Læs mere

Hvad skal vi leve af i fremtiden?

Hvad skal vi leve af i fremtiden? Konkurrenceevnedebat: Hvad skal vi leve af i fremtiden? Mandag den 3. november 2014 www.regionmidtjylland.dk 1 Agenda Globalisering og dens udfordringer Væsentlige spørgsmål Eksempler 2 www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien Skriv et godt CV - lederstilling Kontaktdata Mark Johansen Markvænget 37 3400 Hillerød Mobil 24 87 99 00 markjoh@tele.dk Født den 3. februar 1973 Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende

Læs mere

You can apply for transfer or change of study programme for the following programmes in the summer intake: ARTS

You can apply for transfer or change of study programme for the following programmes in the summer intake: ARTS You can apply for transfer or change of study programme for the following programmes in the summer intake: ARTS Anthropology - General Anthropology Anthropology - Global Studies and Development Anthropology

Læs mere

Studievejledning Antal Antal pjecer jeg ønsker at bestille: Alternativer til Psykologi (september 2008)

Studievejledning Antal Antal pjecer jeg ønsker at bestille: Alternativer til Psykologi (september 2008) Studievejledning Antal Antal pjecer jeg ønsker at bestille: Alternativer til Psykologi (september 2008) Dimittendguiden 2015 Regler om optagelse og indskrivning ved Aalborg Universitet (2013) Studievejledningen

Læs mere

Bestand af ordinære bachelor- og kandidatstuderende pr. 1. oktober 2010 til Sum af Antal

Bestand af ordinære bachelor- og kandidatstuderende pr. 1. oktober 2010 til Sum af Antal Bestand af ordinære bachelor- og kandidatstuderende pr. 1. oktober 2010 til 2016 DPU - Danmarks institut for Uddannelsesvidenskab (Emdrup), bachelor AR Pædagogik og Uddannelse bachelor - - - - - 284 263-21

Læs mere

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021 Administrationschef Konferencechef NR. 4020 Super kompetent, stort servicegen, højt personligt drive. Magter at have mange bolde i luften. Kan sin personaleledelse, kvalitetssikring og har en finger på

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Arts. Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer 01.10.2012-30.09.2013 Side 1 af 9. Antal i alt. Laveste karakter.

Arts. Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer 01.10.2012-30.09.2013 Side 1 af 9. Antal i alt. Laveste karakter. Givne karakterer og karaktergennemsnit for kandidatspecialer 01.10.2012-30.09.2013 Side 1 af 9 Arts Antal i alt Gennemsnit Laveste karakter 25% Median 75% 90% 95% Højeste karakter Antropologi 0 0 0 2 11

Læs mere

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor Det merkantile grundforløb Detail handel event kontor 2. del Velkommen til det merkantile grundforløb Med EUX kan du gå alle veje, du vil 2. del på det merkantile grundforløb er for dig, som sigter efter

Læs mere

How to enhance the level of competences within the maritime sector

How to enhance the level of competences within the maritime sector How to enhance the level of competences within the maritime sector Henriette Dybkær, Projektleder Konference: Maritime competences in the future effects from the Danish Maritime Cluster Project København,

Læs mere

DAGSORDEN FOR I AFTEN

DAGSORDEN FOR I AFTEN DAGSORDEN FOR I AFTEN Velkommen og præsentation Hvordan ser 10. klasse ud i dag Præsentation af VG10E Spørgsmål til panelet Hvad tænker I umiddelbart? Kaffepause Videre information og valgprocedure Tak

Læs mere

Fødevareindustrien. et godt bud på vækstmuligheder for Danmark

Fødevareindustrien. et godt bud på vækstmuligheder for Danmark Fødevareindustrien et godt bud på vækstmuligheder for Danmark Vidste du at: Fødevarebranchen bidrager med 150.000 arbejdspladser. Det svarer til 5 6 pct. af den samlede arbejdsstyrke i Danmark. Fødevarebranchen

Læs mere

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED DANISH DESK TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED Tyskland er Danmarks største handelspartner. Ca. en femtedel af både den danske import og eksport sker inden for rammerne af den dansk-tyske samhandel. (kilde: Udenrigsministeriet

Læs mere

Udvikling 2012 til Udvikling 2015 til UddNiveau FakultetNavn AE_Institut AE Uddannelsesvidenskab

Udvikling 2012 til Udvikling 2015 til UddNiveau FakultetNavn AE_Institut AE Uddannelsesvidenskab O:\FA_REGIST\Statistik\Oktobertal\\Bestand\Bestand_0110_2010 201016_rev1412 under fane Pivot_2010 Full_Degree Bestand af Full Degree ordinære bachelor og kandidatstuderende pr. 1. oktober 2012 til (Studerende

Læs mere

Mangfoldighed en del af innovation

Mangfoldighed en del af innovation Mangfoldighed en del af innovation 1 DAMVAD kort fortalt København, Oslo Marked Akademiske partnere 40 medarbejdere 11% Økonom 32% Cand.merc 36% Naturvidenskab 3% 18% Statskundskab og samfundsvidenskab

Læs mere

Etablering og ekspansion på det tyske marked.

Etablering og ekspansion på det tyske marked. NORDKRON GmbH, Hamburg, 2013 Etablering og ekspansion på det tyske marked. Tyskland er et af Danmarks vigtigste ekportmarkeder; et nærmarked med stort potentiale og lige syd for grænsen. NORDKRON er en

Læs mere

file:///c:/users/antonia/desktop/thesis/surveycontentbuilder.aspx.htm

file:///c:/users/antonia/desktop/thesis/surveycontentbuilder.aspx.htm 1 of 5 01/11/2010 15:49 StudSurvey 2010 IT-Department - Student Survey New Survey Settings Security Stats Form builder Results report Mailing Try Survey Log out ad69733 Form builder Answers editor Form

Læs mere

Kandidater der har fet karakteren B, fakultetsoversigt. Analyse og kvalitetsudvikling kgk@sdu.dk 12OCT10. Samlet oversigt Gennemsnit.

Kandidater der har fet karakteren B, fakultetsoversigt. Analyse og kvalitetsudvikling kgk@sdu.dk 12OCT10. Samlet oversigt Gennemsnit. Frdiguddannede Kandidater Undersgelse af gennemsnit p Syddansk Universitet Frdiguddannede Kandidater i perioden 1.okt 2008-30.sep 2010 1 Samlet oversigt Median SDU, samlet 9.0 12.0 12.0 10.0 7.0 2.0 1296

Læs mere

Opgørelse af Kvote 2: KOT-ansøgning til Syddansk Universitet 2015

Opgørelse af Kvote 2: KOT-ansøgning til Syddansk Universitet 2015 Opgørelse af Kvote 2: KOT-ansøgning til Syddansk Universitet 2015 15. marts - notat fra Analyse, udarbejdet Marts 2015 Udarbejdet af Analyse - Studieservice Fuldmægtig Agner Holmbjerg Schibler, agn@sdu.dk

Læs mere

The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør)

The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør) 27. OCTOBER The Thesis M.Sc. In Technical IT (Civilingeniør) Electrical Engineering and ICT Who are we? Henrik Karstoft (hka@iha.dk) Ingeniørdocent @ASE, Leading the group in Signal Processing and Control@ASE/EICT

Læs mere

Vækstbarometer. Internationale medarbejdere. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Internationale medarbejdere. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Internationale medarbejdere Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden

Læs mere

xrm både en applikation og en ramme for hurtig udvikling af løsninger til strukturet relationshåndtering og understøttelse af forretningsprocesser

xrm både en applikation og en ramme for hurtig udvikling af løsninger til strukturet relationshåndtering og understøttelse af forretningsprocesser Relationer xrm både en applikation og en ramme for hurtig udvikling af løsninger til strukturet relationshåndtering og understøttelse af forretningsprocesser Susanne Christoph, salgschef & Henrik Ditlevsen,

Læs mere

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD Efteruddannelse DIPLOM i erhvervsøkonomi HD forskningsbaseret efteruddannelse Investér i din humane kapital Vælger du at give dig i kast med en HD-uddannelse, så foretager du en sikker investering i din

Læs mere

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Øknomi Side 1 af 5 PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Beckhoff øger sin omsætning med 17 procent og passerer 500 mio. Euro Stigning i omsætningen på 17 %

Læs mere

Studiestartundersøgelsen 2014 Sammenfatningsrapport

Studiestartundersøgelsen 2014 Sammenfatningsrapport Studiestartundersøgelsen 2014 Sammenfatningsrapport Monday, August 25, 2014 Hvilket universitet studerer du ved? Svarprocent: 10 (N=506)Spørgsmålstype: Vælg en Københavns Universitet 192 38% Roskilde Universitet

Læs mere

STATISTIK OVER STUDERENDE

STATISTIK OVER STUDERENDE STATISTIK OVER STUDERENDE Optag fordelt på fakulteter, ordinære studier 2004 heraf Optag Kvinder Samlet opgørelse via den Koordinerede Tilmelding (KOT) Sundhedsvidenskab i alt 427 253 Naturvidenskab og

Læs mere

Copenhagen Business School Afgørelse om godkendelse af ny uddannelse

Copenhagen Business School   Afgørelse om godkendelse af ny uddannelse Copenhagen Business School E-mail: cbs@cbs.dk Afgørelse om godkendelse af ny uddannelse Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Copenhagen Business Schools

Læs mere