Mobile løsninger der rykker!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mobile løsninger der rykker!"

Transkript

1 supply Magasinet #2 Mobile løsninger der rykker! IKEA Midlertidigt køkken til IKEA. 300 daglige måltider til kunder og personale. Fyrværkeri Sikkerhed er i højsæde, når der skal leveres containere til nytårskrudtet. Bar på Langelinie Kolde fadøl til passagererne om bord på luksuslinerne. 16 Hvad siger kunden DC-Supply evner i den grad at levere skræddersyede løsninger.

2 2 Magasinet supply 3 Forsidefoto: Bjarne Hyldgaard DC - Supply: Et sandt eldorado for en Salgschef Jan Bager Ole opfinder Gå ind på og tilmeld dig vores nyhedsbrev Kunderne kender ikke altid helt deres behov, når de henvender sig, men sammen finder vi altid en løsning, nogenlunde sådan runder salgschef Jan Bager snakken af, da interviewet til denne artikel skal til at slutte. Jan Bager ved, hvad han snakker om, for han har været ansat i DC-Supply i 11 år, og er i dag salgschef for civilafdelingen i virksomheden. DC-Supply er på mange måder en anderledes virksomhed. Det er en familieejet og -drevet virksomhed med meget stærke værdier, hvor dyder som nærhed, tillid, respekt og troværdighed leves ud i dagligdagen, og ikke blot er fine ord, der står på hjemmesiden. Og så er virksomheden et sandt eldorado for alle med et Ole opfinder gen. Det er der ifølge Jan Bager rigtig mange kunder, der har fundet ud af. Kunderne kan se, at vi ikke bare leverer et standardprodukt, men en skræddersyet løsning, der passer som fod i hose til kundens udfordring, forklarer Jan Bager. Og løsninger er der mange eksempler på alt fra et mobilt lakseslagteri på Færøerne til backstage VIP faciliteter til The Eagles, når de spiller på Jan Bagers hjemmebane i Hjallerup. I mere strategiske termer kalder DC-Supply de skræddersyede løsninger for mobil produktion. I den seneste strategiplan for virksomheden har man valgt at sætte ekstra fokus lige præcis på den mobile produktion. Det har vi af den simple grund, at det er her, vi har vores kernekompetencer, og samtidig er det et marked i vækst, så det giver rigtig god mening, siger Jan Bager, der i alle sine 25 erhvervsaktive år har arbejdet med salg. Jeg bliver simpelthen udfordret af de ofte meget besynderlige behov, som kræver en anderledes løsning. Det trækker mig, siger Jan Bager; som indledning til interviewet. Foto: Bjarne Hyldgaard

3 4 Magasinet supply 5 De 4 produktområder I DC SUPPLY har vi inddelt vores produkter i 4 hovedområder: 1Mobile Produktioner 2 Ophold og overnatning 3Tomme containere 4Udstilling og salg Bannerreklamer Det har vi, fordi en container ikke bare er en container, og en løsning ikke bare er en løsning. I magasinet vil du kunne se og læse om et stort udsnit af alverdens mobile containerløsninger indenfor de 4 produktområder. Hos DC-Supply har vi sat fleksible bannerreklamer i system. I al sin enkelthed har vi udviklet et set-up, hvor hovedingredienserne er: En container, en plastdug, stålwirer, strips og en svensknøgle! Kunden leverer til gengæld en fil med den tekst og dekoration, der skal være på banneret. Herudover leverer kunden GPS koordinaterne (adressen) hvortil container og banner skal leveres. Selve monteringen af banneret tager maks. 20 minutter for en uøvet. Bannerne kan fås i 2 mål: 2,5 x 6m og 2,5 x 3m. Produktionstiden er ca. 14 dage fra godkendt fil er leveret, og der kan både laves leje- og ejeaftaler. Anvendelsesmulighederne er mangfoldige: Lige fra Folketingsvalg og profilering af partier og folketingskandidater til skiltning på byggepladser.

4 6 Magasinet supply 7 DC-Supply indretter roadshow i veksellad Når alverdens truckere og vognmænd rundt omkring på diverse transportmesser senest på Transportmessen i Herning i april 2011 bliver præsenteret for Volvos nyeste tiltag indenfor lastbiler, sker det bl.a. i en mobil løsning lavet af DC-Supply. Udgangspunktet er et såkaldt veksellad, hvor DC-Supply står for hele apteringen indretningen af vekselladet. Et veksellad er en slags container, hvor man kan placere 4 støtteben, hvorefter lastbilen kan sænke selve anhængeren, køre frem og efterlade vekselladet på de 4 støtteben. På ganske få kvadratmeter var det udfordringen, at Volvo skulle kunne skabe et spændende miljø, hvor de kunne præsentere deres seneste nyheder. Herudover skulle der være plads til et lille køkken. Og alt sammen skulle hurtigt og effektivt kunne pakkes sammen, før karavanen rullede videre til næste messe. Konkret har DC-Supply udstyret containeren med metaltrappe, gulvbelægning, loft, interiør, vinduer, dør, markiser og lys. Roadshow vekselladet er lavet i samarbejde med vognmand Henrik Guldager i Brovst, der står for selve transporten af udstillingscontaineren.

5 8 Magasinet supply 9 Salg til hele verden fra en container Gode råd skal ikke nødvendigvis være dyre, men de skal være effektive og hurtige. Derfor valgte slagteriselskabet Tican i Thisted en DC-Supply løsning, da de skulle renovere dele af administrationsbygningen, samtidig med at butikken skulle kunne fungere 110 % ved siden af. DC-Supply leverede et midlertidigt kontor med toilet, som skulle huse virksomhedens shippingafdeling og HR-funktion. Kontoret var klar til brug ca. en uge efter levering. Og med klar til brug menes klar til brug. Det eneste den enkelte medarbejder skulle gøre var at placere stikket fra pc en i containerkontorets it-stikkontakt. Og med klar til brug menes klar til brug. Selvkørende food-råvarelager til Color Lines færger Hvad gør Color Line, når de skal have et mobilt køleråvarelager til deres køkken om bord på færgerne, der sejler mellem Hirtshals og Kristiansand i Norge? Og lageret skal ikke bare være et lager. Det skal også kunne køre selv, være maksimalt 2,70 m i højden for at kunne komme om bord, og efterfølgende kunne hæves 1,30 m for at kunne nå op til modtagerampen i skibets køkken! De ringer naturligvis til DC-Supply, som de har gjort så mange gange før, når de har en vanskelig opgave, der skal løses. Udgangspunktet for løsningen blev en specialkonstrueret kølecontainer med afsæt i DC-Supplys såkaldte mobile produktionsløsninger. På containeren monteres der en undervognsrampe med motor og hjul, således at containeren, nu ved hjælp af fjernstyring, kan køres på plads på færgens bildæk. Dernæst monteres en hydraulisk lift, som kan hæve containeren 1,30 m op til modtagerampen. Og voila råvarerne er klar til at blive forvandlet til lækre retter i Color Lines skibskøkken. På grund af meget snæver plads på bildækket og en stram tidsplan var kravet endvidere, at vognen nærmest skulle kunne dreje om sin egen akse og transporteres ind på bildækket på under en ½ time.

6 10 Magasinet supply 11 Containerlandsby til Mærsk i Hirtshals Det vakte mere end almindelig opmærksomhed da boreriggen Mærsk Guardian tidligt om morgenen den 29. april blev bugseret ind i havnebassinet i Hirtshals havn. Benene på boreriggen rager nærmest op som et nyt vartegn for byen. Samtidig er de med til at skabe håb i byen om masser af nye arbejdspladser i regionen. Forventningerne er, at renoveringen kan give arbejde til op mod 600 mennesker. En af de virksomheder, der nyder godt af renoveringen, er DC-Supply, som skal levere godt og vel 60 containere, der skal indrettes som velfærdsrum til ca. 200 lokale håndværkere. Konkret er der tale om følgende faciliteter: Omklædning, bad, toilet og kontorer. Herudover skal der etableres et mobilt køkken og en kantine, der kan betjene ca. 200 m/k. Arbejdet forventes at strække sig over ca. 2,5 måned. Aftalen om containerlandsbyen kom i stand via et samarbejde med Dalsgaard Skurvogne i Børkop, som valgte at løfte opgaven sammen med DC-Supply. Forventningerne er, at renoveringen kan give arbejde til op mod 600 mennesker.

7 12 Magasinet supply daglige IKEA måltider fra et containerkøkken Pladsen var blevet for trang hos IKEA i Gentofte, derfor skulle der bygges om. Ombygningen inkluderede både hovedindgangen og restauranten, men kravet var ikke desto mindre, at der fortsat skulle kunne serveres mad både til de ansatte og til gæsterne. Så IKEA s 3 4 køkkenansatte fik et midlertidigt køkken, som DC-Supply havde indrettet i en container. Udover hvad der normalt hører til et industrikøkken skulle løsningen også omfatte kølefaciliteter. Det midlertidige køkken var i drift i ca. 4 måneder. Opbevaring af fyrværkeri Eksplosionen i Seest ved Kolding tilbage i 2004 ændrede mangt og meget, og ikke mindst på lovgivningen vedrørende opbevaring af fyrværkeri mm. Det kom DC-Supply til gode, da virksomheden allerede var i markedet og havde containerløsninger, der levede op til den nye lovgivning. Rent teknisk må en opbevaringsenhed indeholde fyrværkeri med maksimalt 250 kg NEM. NEM er betegnelsen for nettoindholdet af krudt. (Netto Eksplosivstof Mængde). Udgangspunktet er en 20 fods ISO container, der er specialbygget til formålet bl.a. med indbyggede vanddyser. Udover containeren indeholder Fyrværkeripakken følgende: Brandslange, der er monteret på containeren, brandslukker, lås, afmærkning, lovpligtigt hegn og salgsboder. DC-Supplys fyrværkericontainere står rundt om i landet på p-pladser udenfor diverse super- og byggemarkeder. Ikke overraskende strækker sæsonen sig fra ultimo november til den 31. december, hvor der lukkes, slukkes og fyres af!

8 14 Magasinet supply 15 Rygerum VIP lokaler til The Eagles Hotel California hvem husker ikke dette megahit fra Den 15. juni 2011 kunne det høres eller genhøres live, da det legendariske rockband The Eagles gav koncert på Koncertplads Hjallerup i Nordjylland. Koncerten var den eneste The Eagles gav i Danmark på denne turné. Da The Eagles kom til byen, skulle der naturligvis være ordnede forhold til både bandets medlemmer og deres medhjælpere. Det sørgede DC-Supply for. I samarbejde med Sound & Light byggede de et komplet backstage område op ved hjælp af diverse containerløsninger. Udgangspunktet var 35 containere, der både blev indrettet til produktions- og lydrum. Herudover blev der etableret velfærdsrum til ca. 14 personer. Det bestod bl.a. af opholds-/soverum, toiletfaciliteter, baderum og køkken. Herudover skulle der naturligvis etableres 4 VIP lokaler til bandets medlemmer. Verden gik af lave sommeren 2007 mente rygerne. Det var nemlig det år, hvor rygeforbuddet blev indført i Danmark. Mange kreative løsninger så dagens lys for at imødekomme rygere, og en af løsningerne blev en rygecontainer udviklet og konstrueret af DC-Supply. Ikke overraskende har containeren en rimelig kraftig udsugnings- og ventilationskapacitet. Herudover er den indrettet med varme, dør, vinduer og bænke. Rygeforbuddet har efterhånden fundet sit niveau, men fordelen ved en containerløsning er, at den er fleksibel og kan (næsten) placeres hvor som helst.

9 16 Magasinet supply 17 Faktaboks Navn: Atlas Incinerators A/S Produkt: Affaldsforbrændingsanlæg Ejer: Adm. direktør Erik Jacobsen HQ og produktion i Vordingborg samt produktion i Kina Licens produktion i Syd Korea 37 medarbejdere i alt Hvad siger kunderne? Når Atlas Incinerators indehaver og direktør Erik Jacobsen skal sammenfatte styrkerne ved samarbejdet med DC-Supply er han ikke i tvivl: Vi kan have vores kontroverser, men DC-Supply evner i den grad at levere skræddersyede løsninger, så de lige præcis passer til kundens behov. Og med kunden mener Erik Jacobsen både Atlas Incinerators men så sandelig også deres kunde, som typisk kan være et rederi eller et olieselskab. Det som DC-Supply leverer, er en ombygget CSC godkendt*) container, hvori Atlas Incinerators efter følgende monterer et komplet affaldsforbrændingsanlæg til afbrænding af almindeligt fast affald og olieslam. I nogle tilfælde installeres også dieselgenerator og trykluftkompressor m.v. så containerløsningen er fuldstændig uafhængig af eksterne tilslutninger. Forbrændingsanlæggene er mobile i den forstand, at de skal kunne pakkes sammen og leveres komplet som 20 fods containere overalt i verden. Typisk bliver de placeret på skibe, som bruger dem til at forbrænde slamolie. Der er strenge internationale FN-regulerede miljøkrav til forbrændingsanlæggene. Mange anlæg leveres også til Ulande og ø-samfund i forbindelse med opførelse af dieseldrevne kraftværker og raffinaderier. Samarbejdet med DC-Supply opstod mere eller mindre ved en tilfældighed, da DC-Supply i 2003 købte den ejendom, som Atlas Incinerators holder til i. Vi havde også på daværende tidspunkt rasende travlt og kunne ikke følge med i vores produktion, og vi kunne jo se, at de arbejdede med containere, husker Erik Jacobsen. Så det var oplagt at spørge dem, om de kunne hjælpe, slutter han. Det kunne de som bekendt, og siden 2003 er det blevet til op i mod 50 forbrændingsanlæg, der skal kunne fungere både til vands og til lands, i vidt forskellige klimaer fra ørkenen i Irak til Station Nord i Grønland. *) CSC godkendt. Se definitionen på side 19

10 18 Magasinet supply 19 Indgangsportal til dyrskue Rejsende laboratorium Det var nok de færreste gæster, der var klar over, at det var DC-Supply, der leverede den indgangsportal de passerede den 17. og 18. juni 2011, da de skulle ind og beskue præmieretyre og hestekræfter på årets dyrskue i Hjørring. Indgangsportalen kører på 5. sæson og består af 6 stk. 20 fods prefab containere. Udover at være indgangen til dyrskuet fungerer portalen også som dyrskuekontor i selve dyrskueperioden. Der er ca kontorpladser samt et lille køkken og toilet. Konstruktionen er beklædt med træ og tag. Indgangsportalen står permanent på pladsen. Det kræver særlig opfindsomhed, når et laboratorium skal kunne rejse verden rundt til vands og til lands og samtidig overholde internationale standarder til søtransport. Et af kravene er, at løsningen skal være containerbaseret og være en såkaldt CSC godkendt container. CSC er en forkortelse for Container Safety Convention. En CSC container er populært sagt mere søstærk end en almindelig container. Kunden henvendte sig derfor til DC-Supply, og løsningen blev to 20 fods containere, der begge er såkaldte sidedørscontainere, som blev indrettet som laboratorium med bl.a. aluminiumsgulve. Når laboratoriet er på rejse, er det skilt ad i to lukkede containere, der bygges sammen på destinationen, hvor det skal fungere som laboratorium.

11 20 Magasinet supply 21 Bar på Langelinie Do Europe in a week var en replik i en film om oversøiske turister, der var på rundrejse i Europa. Og er der kun en uge til hele Europa, når man er om bord på en luksusliner, er der måske kun afsat 5 timer til København! Så derfor skal tørstige gæster på Langelinie kajen i København ikke nødvendigvis spilde tiden med at løbe spidsrod gennem byen for at få et koldt glas fadøl. De kan nøjes med at slå sig ned i baren på kajen, der er udviklet af DC-Supply for virksomheden Town Shop. Baren er indrettet med et maritimt look og indeholder bar, fadølsanker og siddegrupper. Udgangspunktet er en 20 fods ISO container. Ved siden af baren står i øvrigt en H. C. Andersen souvenirbutik, der også er lavet af DC-Supply.

12 22 Magasinet supply års samarbejde med DC - Supply Foreløbig er det blevet til 11 års samarbejde mellem HME Hornum Murer- og Entreprenørforretning og DC-Supply. Og spørger man sektionschef Kai Salomonsen fra HME, er det ikke nogen tilfældighed. - De er rigtig gode og fleksible til at finde løsninger, betoner Kai Salomonsen. Grundlæggende er det jo prisen, der er styrende, men vi kommer ikke udenom den gode løsning, fortsætter Kai Salomonsen. Det som DC-Supply leverer, er hvad branchefolket kalder skurbyer. Dvs. beboelses-, opholds- og kontorkoncepter til byggepladser. Og for HME er en skurby ikke bare en skurby. Det handler også om, at både komfort, arbejdsmiljø og sikkerhed er i højsæde, hvilket naturligvis stiller krav til DC-Supply. Derfor er trapperne til 1. sal heller ikke lavet af træ men af metal. HME arbejder over hele landet, og selv om prisen som sagt ofte er styrende og DC- Supply ikke altid de billigste, tror HME på samarbejdet med DC-Supply. - De er ukomplicerede at arbejde sammen med, tingene er i orden, og så tænker de selv, bemærker Kai Salomonsen med nordjysk lune som afslutning på samtalen.

13 Supply Idéen med Supply magasinet er at folde virksomheden og dens kunder ud, og vise et udsnit af vores mange forskellige løsninger fordi en container ikke bare er en container. Det er en løsning! Magasinet henvender sig til alle. Fra entreprenører, håndværkere, rådgivere, festivalarrangører, arkitekter, fagforeninger, udlejere, virksomheder, skoler til fagbladsjournalister, der har en særlig forkærlighed til containere og deres anvendelsesmuligheder. DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder i Norden. Lige fra standardløsninger til specifikke kundetilpassede løsninger. Vi gør det ved hjælp af høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i et tæt samarbejde med kunden. Vi er i alt 40 medarbejdere fordelt på ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrer og administration. DC-Supply har mange års erfaring med specialløsninger baseret på containere. Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet for at være med helt fremme med de nyeste it muligheder. Og de bliver nøje udvalgt til opgaven afhængig af projektets art. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i København, Vordingborg, Odense og Århus. Kontaktoplysninger: DC-SUPPLY A/S Virkelyst 8 DK-9400 Nørresundby Tel.: Fax: Scan koden med din smartphone og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Gå ind på og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Maskiner og arbejdsbiler FORMANDSBLADET TEMA: DFF VISER SIG FREM PÅ MESSER BRUGEREN MED PÅ FØRERSÆDET ERENFRED PEDERSEN HAR DET HELE SIDE 6: LÆS OGSÅ:

Maskiner og arbejdsbiler FORMANDSBLADET TEMA: DFF VISER SIG FREM PÅ MESSER BRUGEREN MED PÅ FØRERSÆDET ERENFRED PEDERSEN HAR DET HELE SIDE 6: LÆS OGSÅ: 2 FORMANDSBLADET Fagblad for Dansk Formandsforening 108. årgang nr. 2 Maj 2015 SIDE 6: DFF VISER SIG FREM PÅ MESSER TEMA: Maskiner og arbejdsbiler SIDE 24: ERENFRED PEDERSEN HAR DET HELE LÆS OGSÅ: BRUGEREN

Læs mere

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl. Larsen & Projekterne du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.dk Projekter, der tager det sidste stik! Vi gør alt, hvad vi kan

Læs mere

Satser på reklame i bevægelse. side 4-5. September - Oktober 2009

Satser på reklame i bevægelse. side 4-5. September - Oktober 2009 E r h v e r v s l i v e t s m a g a s i n September - Oktober 2009 Census Revision side 8 Lederne Fyn side 12 TeamVikaren side 16-17 Gæsteprofil side 30-31 Satser på reklame i bevægelse side 4-5 BusinessNyt

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

langer årligt tonsvis af slik over disken Side 6-8 Gør sorteringen effektiv Side 10 Nye veje indenfor spil Side 12 Gode ferieråd Side 14

langer årligt tonsvis af slik over disken Side 6-8 Gør sorteringen effektiv Side 10 Nye veje indenfor spil Side 12 Gode ferieråd Side 14 Branchebladet for Nærbutikkernes Landsforening Nr. 8 August 2011 Årgang 109 Slikbutikken langer årligt tonsvis af slik over disken Side 6-8 Gør sorteringen effektiv Side 10 Nye veje indenfor spil Side

Læs mere

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job Tillægget er udgivet af Frederikshavn Kommune, Marcod og Erhvervshus Nord Det blå kraftcenter Frederikshavn Skagen 2012 4&6 markante 10 Stærk maritim 18&19 havneudvidelser klynge Frederikshavn og Skagen

Læs mere

AARHUS HAVN APRIL 2015

AARHUS HAVN APRIL 2015 AARHUS HAVN APRIL 2015 Overbevisende undervandsskanning IT-projekt på Aarhus havn vandt Digitaliseringsprisen 2015 Dania Trucking stærkt videre på egne ben Aarhus er for alvor blevet krydstogtdestination

Læs mere

Region Syd. Focus Odense. TEMA Smedebranchen. K-M Køkkener/Jysk Køkkenlager. Arm-Tec Division ApS din totalleverandør i midten Side 5

Region Syd. Focus Odense. TEMA Smedebranchen. K-M Køkkener/Jysk Køkkenlager. Arm-Tec Division ApS din totalleverandør i midten Side 5 www.erhverv-fyn.dk NR. 4 30. ÅRGANG 2011 Region Syd 5E Byg A/S Side 4 Svendborg Camping Center A/S Side 6 Arm-Tec Division ApS din totalleverandør i midten Side 5 Total Ejendoms Service ApS Side 17 Focus

Læs mere

Foodexpo 2014 TEMA: FOKUS: BIG DATA VEJEN TIL ØGET VÆKST? MAD À LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA. Branchens mest læste magasin / 75.

Foodexpo 2014 TEMA: FOKUS: BIG DATA VEJEN TIL ØGET VÆKST? MAD À LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA. Branchens mest læste magasin / 75. Branchens mest læste magasin / 75. årgang TEMA: Foodexpo 2014 02 MARTS 2014 FOKUS: BIG DATA VEJEN TIL ØGET VÆKST? Læs side 14 DEBAT FOKUS MAD À LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA Fast lavpris HVER

Læs mere

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder News Nr.2 ære læser KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder ikke, at vi hos Innofactor er ved at gå i hi tværtimod. For kort tid siden afholdte vi Innofactors første kundedag:

Læs mere

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør.

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør. fra råt til flot Det gamle glasværk Korsør Glasværk var en meget vigtig arbejdsplads i byen og kommunen med en bred produktvifte og markedsførende i Danmark og Sverige. Op til 800 personer havde deres

Læs mere

INDHOLD SLAGELSE KOMMUNE

INDHOLD SLAGELSE KOMMUNE INDHOLD B. NYGAARD-SØRENSEN 4 BNS-ånd i nye hænder 6 Renovering af beboede lejligheder 6 Byggeri skal forebygge selvmord 8 Energioptimering 11 Murerarbejde uden mangler 12 En fremtidsløsning 3 Troværdighed

Læs mere

Redderen. Nr. 1 Januar 2015 38. årgang. Glæde på Sjælland s.8

Redderen. Nr. 1 Januar 2015 38. årgang. Glæde på Sjælland s.8 Redderen Nr. 1 Januar 2015 38. årgang Glæde på Sjælland s.8 Kolofon Indhold Redderen udgives af Reddernes Landsklub Redaktion: Redaktør og Fællestillidsmand Morten Andersen Ringstedgade 128 4700 Næstved

Læs mere

Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5. Erhvervslivets magasin. Marts - April 2010

Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5. Erhvervslivets magasin. Marts - April 2010 Erhvervslivets magasin Marts - April 2010 Nordfyns Bank side 8-9 Cafax side 12 Computeam side 16-17 Track One satser offensivt i nye perfekte rammer side 4-5 Gæsteprofil side 30-31 BusinessNyt udsendes

Læs mere

DESIGN GUIDE Dansk Metals grafiske identitet

DESIGN GUIDE Dansk Metals grafiske identitet Indhold 1 Indholdsfortegnelse Dansk Metal DESIGN GUIDE Dansk Metals grafiske identitet Version 1.1 Indhold Indholdsfortegnelse 2 2. udgave september 2014 Udgiver: Dansk Metal Typografi: Museo Sans DM,

Læs mere

Læhegn og vindmøller. Husk på, at når forandringernes vinde blæser, så bygger nogle læhegn, mens andre bygger vindmøller. God vind fremover.

Læhegn og vindmøller. Husk på, at når forandringernes vinde blæser, så bygger nogle læhegn, mens andre bygger vindmøller. God vind fremover. Nr. 3 september 200 Gode bud på at øge salget... Et skridt tættere på udviklingspark... Et helt arbejdsliv i den samme stol... Mikkel er ekspert i at stave forkert... Læhegn og vindmøller Erhvervsklimaet

Læs mere

Intelligente samarbejder på havnen

Intelligente samarbejder på havnen N o 33 Forår 2015 transport Aalborg Intelligente samarbejder på havnen Læs også om: Portræt af ny havnekaptajn Ny mand i Bladt Industries Kæmpekran rykker ind Reparation af jernbanespor Aalborg Havn -

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

Tema: formandsbladet. Grønne områder og maskiner. Ny teknologi sparer penge og giver glade medarbejdere. giver tilfredse og motiverede medarbejdere

Tema: formandsbladet. Grønne områder og maskiner. Ny teknologi sparer penge og giver glade medarbejdere. giver tilfredse og motiverede medarbejdere formandsbladet 3 Fagblad for Dansk Formandsforening 106. årgang nr. 3 juni 2013 Tema: Grønne områder og maskiner Ny teknologi sparer penge og giver glade medarbejdere Ansvar giver tilfredse og motiverede

Læs mere

Energi og klima på sygehusene

Energi og klima på sygehusene Energi og klima på sygehusene 16 Tid til luftforandring Indeklima begynder og ender med klima. Region Hovedstadens nye strategi for bæredygtig udvikling skal løfte regionen mod grønnere perspektiver. 12

Læs mere

digitalisering og it Sjælland Cartmate Urhøj smedje Vejviser Tema Trillebør med eksportpotentiale Skrev samme oplysninger 7 gange

digitalisering og it Sjælland Cartmate Urhøj smedje Vejviser Tema Trillebør med eksportpotentiale Skrev samme oplysninger 7 gange vækst nr. 5/2011 Sjælland Cartmate Trillebør med eksportpotentiale Urhøj smedje Skrev samme oplysninger 7 gange Tema digitalisering og it Interview med Anne Thomas, Innovationlab Vejviser Find dine muligheder

Læs mere

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO Kattegat Siloen har givet os... Rum til udvikling! Victor A/S en virksomhed med vokseværk. I Kattegat Siloen har Victor A/S haft

Læs mere

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst BYGHERREN - et magasin fra Gratisbyggetilbud.dk OKTOBER 2007 HÅNDVÆRKERE Nu er det slut med at ringe forgæves! VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst Andelsboligforeninger vælger

Læs mere

JP HumanResource. KLAR TIL Katastrofen. Vidensdeling med mening. Direktøren fik ny indsigt

JP HumanResource. KLAR TIL Katastrofen. Vidensdeling med mening. Direktøren fik ny indsigt JPHumanResource 27. udgave september 2010 Vidensdeling med mening Virksomheder spilder medarbejdernes tid på overflødige netværk. Direktøren fik ny indsigt På trods af 26 år i direktørstolen lærte chefen

Læs mere

To messer konkurrerede om gæsternes gunst

To messer konkurrerede om gæsternes gunst Ugens transport 1 Torsdag 11. april til onsdag 17. april 2013 - Nummer 12-2. årgang Transportmesser - stor og lille I ugen efter påske havde to transportmesser premiere - den ene, største og kendte i Herning

Læs mere

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk

Focus på Nordfyn. A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27. FlexMan Let stil til hus og have Side 11. Side 14. www.erhverv-fyn.dk www.erhverv-fyn.dk NR. 11 28. ÅRGANG November 2009 A-Z Tagteknik monterer tørvejr Side 27 Fru Nielsens Køkken Side 4 Jelling it Side 9 KTA Bogense Side 12 Focus på Nordfyn Særslev Auto Side 15 FlexMan

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Holbækfærgen får bedre sejlplan

Holbækfærgen får bedre sejlplan ORØ NYT Nr151 februar 2013 Ny kloak koster Orø mange millioner Foto: Holbæk Forsyning A/S Vi har alle brug for hinandens nåde Efter 25 år som præst på Orø, kan Kirsten Schmidt se tilbage. Og hun ser et

Læs mere

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7.

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7. 1 Indhold 1. INFORMATION s 5 2. VELKOMST s 11 3. INSPIRATION s 21 Forord En uendelig og fantastisk rejse 4. INFORMATION s 27 5. INVOLVERING s 31 6. PÅSKØNNELSE s 35 7. UDVIKLING s 39 8. OMSORG s 43 9.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere