Mobile løsninger der rykker!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mobile løsninger der rykker!"

Transkript

1 supply Magasinet #2 Mobile løsninger der rykker! IKEA Midlertidigt køkken til IKEA. 300 daglige måltider til kunder og personale. Fyrværkeri Sikkerhed er i højsæde, når der skal leveres containere til nytårskrudtet. Bar på Langelinie Kolde fadøl til passagererne om bord på luksuslinerne. 16 Hvad siger kunden DC-Supply evner i den grad at levere skræddersyede løsninger.

2 2 Magasinet supply 3 Forsidefoto: Bjarne Hyldgaard DC - Supply: Et sandt eldorado for en Salgschef Jan Bager Ole opfinder Gå ind på og tilmeld dig vores nyhedsbrev Kunderne kender ikke altid helt deres behov, når de henvender sig, men sammen finder vi altid en løsning, nogenlunde sådan runder salgschef Jan Bager snakken af, da interviewet til denne artikel skal til at slutte. Jan Bager ved, hvad han snakker om, for han har været ansat i DC-Supply i 11 år, og er i dag salgschef for civilafdelingen i virksomheden. DC-Supply er på mange måder en anderledes virksomhed. Det er en familieejet og -drevet virksomhed med meget stærke værdier, hvor dyder som nærhed, tillid, respekt og troværdighed leves ud i dagligdagen, og ikke blot er fine ord, der står på hjemmesiden. Og så er virksomheden et sandt eldorado for alle med et Ole opfinder gen. Det er der ifølge Jan Bager rigtig mange kunder, der har fundet ud af. Kunderne kan se, at vi ikke bare leverer et standardprodukt, men en skræddersyet løsning, der passer som fod i hose til kundens udfordring, forklarer Jan Bager. Og løsninger er der mange eksempler på alt fra et mobilt lakseslagteri på Færøerne til backstage VIP faciliteter til The Eagles, når de spiller på Jan Bagers hjemmebane i Hjallerup. I mere strategiske termer kalder DC-Supply de skræddersyede løsninger for mobil produktion. I den seneste strategiplan for virksomheden har man valgt at sætte ekstra fokus lige præcis på den mobile produktion. Det har vi af den simple grund, at det er her, vi har vores kernekompetencer, og samtidig er det et marked i vækst, så det giver rigtig god mening, siger Jan Bager, der i alle sine 25 erhvervsaktive år har arbejdet med salg. Jeg bliver simpelthen udfordret af de ofte meget besynderlige behov, som kræver en anderledes løsning. Det trækker mig, siger Jan Bager; som indledning til interviewet. Foto: Bjarne Hyldgaard

3 4 Magasinet supply 5 De 4 produktområder I DC SUPPLY har vi inddelt vores produkter i 4 hovedområder: 1Mobile Produktioner 2 Ophold og overnatning 3Tomme containere 4Udstilling og salg Bannerreklamer Det har vi, fordi en container ikke bare er en container, og en løsning ikke bare er en løsning. I magasinet vil du kunne se og læse om et stort udsnit af alverdens mobile containerløsninger indenfor de 4 produktområder. Hos DC-Supply har vi sat fleksible bannerreklamer i system. I al sin enkelthed har vi udviklet et set-up, hvor hovedingredienserne er: En container, en plastdug, stålwirer, strips og en svensknøgle! Kunden leverer til gengæld en fil med den tekst og dekoration, der skal være på banneret. Herudover leverer kunden GPS koordinaterne (adressen) hvortil container og banner skal leveres. Selve monteringen af banneret tager maks. 20 minutter for en uøvet. Bannerne kan fås i 2 mål: 2,5 x 6m og 2,5 x 3m. Produktionstiden er ca. 14 dage fra godkendt fil er leveret, og der kan både laves leje- og ejeaftaler. Anvendelsesmulighederne er mangfoldige: Lige fra Folketingsvalg og profilering af partier og folketingskandidater til skiltning på byggepladser.

4 6 Magasinet supply 7 DC-Supply indretter roadshow i veksellad Når alverdens truckere og vognmænd rundt omkring på diverse transportmesser senest på Transportmessen i Herning i april 2011 bliver præsenteret for Volvos nyeste tiltag indenfor lastbiler, sker det bl.a. i en mobil løsning lavet af DC-Supply. Udgangspunktet er et såkaldt veksellad, hvor DC-Supply står for hele apteringen indretningen af vekselladet. Et veksellad er en slags container, hvor man kan placere 4 støtteben, hvorefter lastbilen kan sænke selve anhængeren, køre frem og efterlade vekselladet på de 4 støtteben. På ganske få kvadratmeter var det udfordringen, at Volvo skulle kunne skabe et spændende miljø, hvor de kunne præsentere deres seneste nyheder. Herudover skulle der være plads til et lille køkken. Og alt sammen skulle hurtigt og effektivt kunne pakkes sammen, før karavanen rullede videre til næste messe. Konkret har DC-Supply udstyret containeren med metaltrappe, gulvbelægning, loft, interiør, vinduer, dør, markiser og lys. Roadshow vekselladet er lavet i samarbejde med vognmand Henrik Guldager i Brovst, der står for selve transporten af udstillingscontaineren.

5 8 Magasinet supply 9 Salg til hele verden fra en container Gode råd skal ikke nødvendigvis være dyre, men de skal være effektive og hurtige. Derfor valgte slagteriselskabet Tican i Thisted en DC-Supply løsning, da de skulle renovere dele af administrationsbygningen, samtidig med at butikken skulle kunne fungere 110 % ved siden af. DC-Supply leverede et midlertidigt kontor med toilet, som skulle huse virksomhedens shippingafdeling og HR-funktion. Kontoret var klar til brug ca. en uge efter levering. Og med klar til brug menes klar til brug. Det eneste den enkelte medarbejder skulle gøre var at placere stikket fra pc en i containerkontorets it-stikkontakt. Og med klar til brug menes klar til brug. Selvkørende food-råvarelager til Color Lines færger Hvad gør Color Line, når de skal have et mobilt køleråvarelager til deres køkken om bord på færgerne, der sejler mellem Hirtshals og Kristiansand i Norge? Og lageret skal ikke bare være et lager. Det skal også kunne køre selv, være maksimalt 2,70 m i højden for at kunne komme om bord, og efterfølgende kunne hæves 1,30 m for at kunne nå op til modtagerampen i skibets køkken! De ringer naturligvis til DC-Supply, som de har gjort så mange gange før, når de har en vanskelig opgave, der skal løses. Udgangspunktet for løsningen blev en specialkonstrueret kølecontainer med afsæt i DC-Supplys såkaldte mobile produktionsløsninger. På containeren monteres der en undervognsrampe med motor og hjul, således at containeren, nu ved hjælp af fjernstyring, kan køres på plads på færgens bildæk. Dernæst monteres en hydraulisk lift, som kan hæve containeren 1,30 m op til modtagerampen. Og voila råvarerne er klar til at blive forvandlet til lækre retter i Color Lines skibskøkken. På grund af meget snæver plads på bildækket og en stram tidsplan var kravet endvidere, at vognen nærmest skulle kunne dreje om sin egen akse og transporteres ind på bildækket på under en ½ time.

6 10 Magasinet supply 11 Containerlandsby til Mærsk i Hirtshals Det vakte mere end almindelig opmærksomhed da boreriggen Mærsk Guardian tidligt om morgenen den 29. april blev bugseret ind i havnebassinet i Hirtshals havn. Benene på boreriggen rager nærmest op som et nyt vartegn for byen. Samtidig er de med til at skabe håb i byen om masser af nye arbejdspladser i regionen. Forventningerne er, at renoveringen kan give arbejde til op mod 600 mennesker. En af de virksomheder, der nyder godt af renoveringen, er DC-Supply, som skal levere godt og vel 60 containere, der skal indrettes som velfærdsrum til ca. 200 lokale håndværkere. Konkret er der tale om følgende faciliteter: Omklædning, bad, toilet og kontorer. Herudover skal der etableres et mobilt køkken og en kantine, der kan betjene ca. 200 m/k. Arbejdet forventes at strække sig over ca. 2,5 måned. Aftalen om containerlandsbyen kom i stand via et samarbejde med Dalsgaard Skurvogne i Børkop, som valgte at løfte opgaven sammen med DC-Supply. Forventningerne er, at renoveringen kan give arbejde til op mod 600 mennesker.

7 12 Magasinet supply daglige IKEA måltider fra et containerkøkken Pladsen var blevet for trang hos IKEA i Gentofte, derfor skulle der bygges om. Ombygningen inkluderede både hovedindgangen og restauranten, men kravet var ikke desto mindre, at der fortsat skulle kunne serveres mad både til de ansatte og til gæsterne. Så IKEA s 3 4 køkkenansatte fik et midlertidigt køkken, som DC-Supply havde indrettet i en container. Udover hvad der normalt hører til et industrikøkken skulle løsningen også omfatte kølefaciliteter. Det midlertidige køkken var i drift i ca. 4 måneder. Opbevaring af fyrværkeri Eksplosionen i Seest ved Kolding tilbage i 2004 ændrede mangt og meget, og ikke mindst på lovgivningen vedrørende opbevaring af fyrværkeri mm. Det kom DC-Supply til gode, da virksomheden allerede var i markedet og havde containerløsninger, der levede op til den nye lovgivning. Rent teknisk må en opbevaringsenhed indeholde fyrværkeri med maksimalt 250 kg NEM. NEM er betegnelsen for nettoindholdet af krudt. (Netto Eksplosivstof Mængde). Udgangspunktet er en 20 fods ISO container, der er specialbygget til formålet bl.a. med indbyggede vanddyser. Udover containeren indeholder Fyrværkeripakken følgende: Brandslange, der er monteret på containeren, brandslukker, lås, afmærkning, lovpligtigt hegn og salgsboder. DC-Supplys fyrværkericontainere står rundt om i landet på p-pladser udenfor diverse super- og byggemarkeder. Ikke overraskende strækker sæsonen sig fra ultimo november til den 31. december, hvor der lukkes, slukkes og fyres af!

8 14 Magasinet supply 15 Rygerum VIP lokaler til The Eagles Hotel California hvem husker ikke dette megahit fra Den 15. juni 2011 kunne det høres eller genhøres live, da det legendariske rockband The Eagles gav koncert på Koncertplads Hjallerup i Nordjylland. Koncerten var den eneste The Eagles gav i Danmark på denne turné. Da The Eagles kom til byen, skulle der naturligvis være ordnede forhold til både bandets medlemmer og deres medhjælpere. Det sørgede DC-Supply for. I samarbejde med Sound & Light byggede de et komplet backstage område op ved hjælp af diverse containerløsninger. Udgangspunktet var 35 containere, der både blev indrettet til produktions- og lydrum. Herudover blev der etableret velfærdsrum til ca. 14 personer. Det bestod bl.a. af opholds-/soverum, toiletfaciliteter, baderum og køkken. Herudover skulle der naturligvis etableres 4 VIP lokaler til bandets medlemmer. Verden gik af lave sommeren 2007 mente rygerne. Det var nemlig det år, hvor rygeforbuddet blev indført i Danmark. Mange kreative løsninger så dagens lys for at imødekomme rygere, og en af løsningerne blev en rygecontainer udviklet og konstrueret af DC-Supply. Ikke overraskende har containeren en rimelig kraftig udsugnings- og ventilationskapacitet. Herudover er den indrettet med varme, dør, vinduer og bænke. Rygeforbuddet har efterhånden fundet sit niveau, men fordelen ved en containerløsning er, at den er fleksibel og kan (næsten) placeres hvor som helst.

9 16 Magasinet supply 17 Faktaboks Navn: Atlas Incinerators A/S Produkt: Affaldsforbrændingsanlæg Ejer: Adm. direktør Erik Jacobsen HQ og produktion i Vordingborg samt produktion i Kina Licens produktion i Syd Korea 37 medarbejdere i alt Hvad siger kunderne? Når Atlas Incinerators indehaver og direktør Erik Jacobsen skal sammenfatte styrkerne ved samarbejdet med DC-Supply er han ikke i tvivl: Vi kan have vores kontroverser, men DC-Supply evner i den grad at levere skræddersyede løsninger, så de lige præcis passer til kundens behov. Og med kunden mener Erik Jacobsen både Atlas Incinerators men så sandelig også deres kunde, som typisk kan være et rederi eller et olieselskab. Det som DC-Supply leverer, er en ombygget CSC godkendt*) container, hvori Atlas Incinerators efter følgende monterer et komplet affaldsforbrændingsanlæg til afbrænding af almindeligt fast affald og olieslam. I nogle tilfælde installeres også dieselgenerator og trykluftkompressor m.v. så containerløsningen er fuldstændig uafhængig af eksterne tilslutninger. Forbrændingsanlæggene er mobile i den forstand, at de skal kunne pakkes sammen og leveres komplet som 20 fods containere overalt i verden. Typisk bliver de placeret på skibe, som bruger dem til at forbrænde slamolie. Der er strenge internationale FN-regulerede miljøkrav til forbrændingsanlæggene. Mange anlæg leveres også til Ulande og ø-samfund i forbindelse med opførelse af dieseldrevne kraftværker og raffinaderier. Samarbejdet med DC-Supply opstod mere eller mindre ved en tilfældighed, da DC-Supply i 2003 købte den ejendom, som Atlas Incinerators holder til i. Vi havde også på daværende tidspunkt rasende travlt og kunne ikke følge med i vores produktion, og vi kunne jo se, at de arbejdede med containere, husker Erik Jacobsen. Så det var oplagt at spørge dem, om de kunne hjælpe, slutter han. Det kunne de som bekendt, og siden 2003 er det blevet til op i mod 50 forbrændingsanlæg, der skal kunne fungere både til vands og til lands, i vidt forskellige klimaer fra ørkenen i Irak til Station Nord i Grønland. *) CSC godkendt. Se definitionen på side 19

10 18 Magasinet supply 19 Indgangsportal til dyrskue Rejsende laboratorium Det var nok de færreste gæster, der var klar over, at det var DC-Supply, der leverede den indgangsportal de passerede den 17. og 18. juni 2011, da de skulle ind og beskue præmieretyre og hestekræfter på årets dyrskue i Hjørring. Indgangsportalen kører på 5. sæson og består af 6 stk. 20 fods prefab containere. Udover at være indgangen til dyrskuet fungerer portalen også som dyrskuekontor i selve dyrskueperioden. Der er ca kontorpladser samt et lille køkken og toilet. Konstruktionen er beklædt med træ og tag. Indgangsportalen står permanent på pladsen. Det kræver særlig opfindsomhed, når et laboratorium skal kunne rejse verden rundt til vands og til lands og samtidig overholde internationale standarder til søtransport. Et af kravene er, at løsningen skal være containerbaseret og være en såkaldt CSC godkendt container. CSC er en forkortelse for Container Safety Convention. En CSC container er populært sagt mere søstærk end en almindelig container. Kunden henvendte sig derfor til DC-Supply, og løsningen blev to 20 fods containere, der begge er såkaldte sidedørscontainere, som blev indrettet som laboratorium med bl.a. aluminiumsgulve. Når laboratoriet er på rejse, er det skilt ad i to lukkede containere, der bygges sammen på destinationen, hvor det skal fungere som laboratorium.

11 20 Magasinet supply 21 Bar på Langelinie Do Europe in a week var en replik i en film om oversøiske turister, der var på rundrejse i Europa. Og er der kun en uge til hele Europa, når man er om bord på en luksusliner, er der måske kun afsat 5 timer til København! Så derfor skal tørstige gæster på Langelinie kajen i København ikke nødvendigvis spilde tiden med at løbe spidsrod gennem byen for at få et koldt glas fadøl. De kan nøjes med at slå sig ned i baren på kajen, der er udviklet af DC-Supply for virksomheden Town Shop. Baren er indrettet med et maritimt look og indeholder bar, fadølsanker og siddegrupper. Udgangspunktet er en 20 fods ISO container. Ved siden af baren står i øvrigt en H. C. Andersen souvenirbutik, der også er lavet af DC-Supply.

12 22 Magasinet supply års samarbejde med DC - Supply Foreløbig er det blevet til 11 års samarbejde mellem HME Hornum Murer- og Entreprenørforretning og DC-Supply. Og spørger man sektionschef Kai Salomonsen fra HME, er det ikke nogen tilfældighed. - De er rigtig gode og fleksible til at finde løsninger, betoner Kai Salomonsen. Grundlæggende er det jo prisen, der er styrende, men vi kommer ikke udenom den gode løsning, fortsætter Kai Salomonsen. Det som DC-Supply leverer, er hvad branchefolket kalder skurbyer. Dvs. beboelses-, opholds- og kontorkoncepter til byggepladser. Og for HME er en skurby ikke bare en skurby. Det handler også om, at både komfort, arbejdsmiljø og sikkerhed er i højsæde, hvilket naturligvis stiller krav til DC-Supply. Derfor er trapperne til 1. sal heller ikke lavet af træ men af metal. HME arbejder over hele landet, og selv om prisen som sagt ofte er styrende og DC- Supply ikke altid de billigste, tror HME på samarbejdet med DC-Supply. - De er ukomplicerede at arbejde sammen med, tingene er i orden, og så tænker de selv, bemærker Kai Salomonsen med nordjysk lune som afslutning på samtalen.

13 Supply Idéen med Supply magasinet er at folde virksomheden og dens kunder ud, og vise et udsnit af vores mange forskellige løsninger fordi en container ikke bare er en container. Det er en løsning! Magasinet henvender sig til alle. Fra entreprenører, håndværkere, rådgivere, festivalarrangører, arkitekter, fagforeninger, udlejere, virksomheder, skoler til fagbladsjournalister, der har en særlig forkærlighed til containere og deres anvendelsesmuligheder. DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder i Norden. Lige fra standardløsninger til specifikke kundetilpassede løsninger. Vi gør det ved hjælp af høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i et tæt samarbejde med kunden. Vi er i alt 40 medarbejdere fordelt på ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrer og administration. DC-Supply har mange års erfaring med specialløsninger baseret på containere. Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet for at være med helt fremme med de nyeste it muligheder. Og de bliver nøje udvalgt til opgaven afhængig af projektets art. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i København, Vordingborg, Odense og Århus. Kontaktoplysninger: DC-SUPPLY A/S Virkelyst 8 DK-9400 Nørresundby Tel.: Fax: info@dc-supply.dk Scan koden med din smartphone og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Gå ind på og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

MAKING HARD WORK EASY

MAKING HARD WORK EASY MAKING HARD WORK EASY Det skal være nemt for dig at passe på dine medarbejdere. Som leverandør af ergonomiske produkter er vi eksperter i optimal indretning af arbejdspladser. På denne måde hjælper vi

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation

Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. aasum miljø. Miljø opsamlingsstation Miljø opsamlingsstation Alt på ét sted Nem håndtering og sikker opbevaring af borgernes farlige og miljøfarlige affald. station er udviklet og produceret med udgangspunkt i en mangeårig erfaring med at

Læs mere

Nye færger til nye tider

Nye færger til nye tider Nye færger til nye tider Bedre miljø, høj stabilitet og god komfort Rederiet Færgen sætter i 20 to nye færger i drift på ruten Spodsbjerg Tårs. Skibene er bygget i Tyskland, og den nyeste teknologi er

Læs mere

Salg og udlejning af containere

Salg og udlejning af containere Salg og udlejning af containere SKIBSCONTAINERE NYE/SECOND HAND/ONE WAY KØLE- & FRYSECONTAINERE KONTOR- & MANDSKAB MILJØCONTAINERE LAGERCONTAINERE ISOLEREDE CONTAINERE Danmarks største udvalg i mini 10

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY

SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY HAVNEHALLEN - den gode maritime oplevelse i et lokalt miljø Projektplan - Bilag til Ansøgningsskema Stedet Tæller 4.11.2015 HASLØV & KJÆRSGAARD I 1 Havnehallen Odden Havneby - den

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

IKEA Odense - en artikel fra Byggeri 8-2009

IKEA Odense - en artikel fra Byggeri 8-2009 IKEA Odense - en artikel fra Byggeri 8-2009 Bag den eksisterende butik på bare 1400 m2 tårner den nye bygning sig op. Boligvarehus i to plan Om kort tid åbner Danmarks største Ikea i Odense Af Terkel Bo

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Transportklassificering / NEM Tidsperiode Salgssteder Opbevaring i bygning Opbevaring i container Anmeldelse/ansøgning Spørgsmål

Transportklassificering / NEM Tidsperiode Salgssteder Opbevaring i bygning Opbevaring i container Anmeldelse/ansøgning Spørgsmål Fyrværkeri Transportklassificering / NEM Tidsperiode Salgssteder Opbevaring i bygning Opbevaring i container Anmeldelse/ansøgning Spørgsmål Transportklassificering 1.1G Artikler, som frembryder fare for

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Der er opsat en midlertidig kølecontainer ud for Slagterboderne 9. Det var forventet, at den ville blive fjernet i juni,

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

Kontorlejemål med fantastisk udsigt

Kontorlejemål med fantastisk udsigt Kontorlejemål med fantastisk udsigt Kontorlokaler med udsigt ud over Kastellet til Langeline og på den anden side udsigt ud over hele Nyboder til Københavns skyline M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke

Læs mere

Klar til overtagelse. Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service

Klar til overtagelse. Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service Klar til overtagelse M. Goldschmidt Ejendomme A/S Tæt på grønne omgivelser, hovedstaden og transport Kontorhotellet ligger

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning 1. Det kradser i halsen Issa: Hvad? Er det der egentlig dine cigaretter? Simon: Nej, jeg ryger ikke. Det er nok Martin fra min klasses. Han er begyndt at ryge igen. Issa: Er der ellers mange fra din klasse,

Læs mere

ShowCase: Epoke Private Cloud

ShowCase: Epoke Private Cloud ShowCase: Epoke Private Cloud Fremtidens IT-løsning sikrer farbare veje i Middelfart og Moskva Virksomheden Epoke er europas førende indenfor glatførebekæmpelse. De sørger for, at der kan køres på vinter-vejene

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner Fyns Smedejerns Trapper A/S www.fst-as.dk _ S t å l t r a p p e r _ Altaner _ Konstruktioner _ Smedearbejde Velkommen til Fyns Smedejerns Trapper A/S Allerede da smedemestrene Jørgen Sneftrup og Henning

Læs mere

Foodtag Catellae Farm & Food. Foodtag. - Sådan kommer du i gang

Foodtag Catellae Farm & Food. Foodtag. - Sådan kommer du i gang Foodtag Catellae Farm & Food Foodtag - Sådan kommer du i gang Fokus på sporbarhed og fødevaresikkerhed 2 Catellae Farm & Food Dit nye værktøj HVAD ER FOODTAG? Med Foodtag får du det ideelle værktøj til

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET Nytorv 2, 6000 Kolding Lejemålet Nytorv 2 6000 Kolding Sagsnr. 20-373 Store velindrettede lejemål Central beliggenhed Flot bygning 2 Indhold Præsentation...................................

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

Hydrauliske bådløftevogne og mobile bådstativer

Hydrauliske bådløftevogne og mobile bådstativer Hydrauliske bådløftevogne og mobile bådstativer 3 Nyhed 201 NYHED 2013 Hydraulisk Bådløftevogn Lille, hurtig, kraftig og stabil løftevogn. Enkel og sikker bådhåndtering op til 8 tons NYHED!!! Lille, hurtig

Læs mere

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon Åbrovej 67 8586 Ørum Djurs Telefon 8638 1018 Fax 8638 1122 hh@henrikhedeager.dk www.henrikhedeager.dk Totalrenoveret villa Nyt hus i Villersø Trappe med drejede balustre Per Lund udregner tilbud www.permoeller.dk

Læs mere

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING VÆLG EN LØSNING, DER PASSER Standex udstyr - design selv Nogle messedeltagere har stor erfaring og kreative res sourcer til rådighed. Andre har et nært samarbejde

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser.

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 6. august 2003 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 13. juni 2003 af Sygehus Vestsjælland, Ringsted Sygehus. I rapporten bad jeg amtet om udtalelser og om underretning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 28.maj 2013 Tid Efter byrådsmøde Sted Rådhuset, Teatergade Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) (Deltog i pkt. 63) Otto V. Poulsen (V)

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab NEW EDIA Velkommen til New Media House Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed OfficeLab New Media House Risskov

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

Nansensgade 19 København NANSENSGADE

Nansensgade 19 København NANSENSGADE Nansensgade 19 København NANSENSGADE Attraktivt erhvervslejemål i en af Københavns mest inspirerende gader. I Københavns kreative område rejser den ni etagers ejendom på Nansensgade sig over byen. De moderne

Læs mere

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Først vil jeg gerne, på bestyrelsens og mine egne vegne, ønske alle medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere, et forsinket GODT NYTÅR med forhåbentlig mange behagelige

Læs mere

Softshell City vest med varme (Unisex)

Softshell City vest med varme (Unisex) NordicHeat_M65_folder.indd 3 Softshell City vest med varme (Unisex) Komfort Varme Bevægelsesfrihed Vesten fra Nordic Heat har varmezoner på både bryst og ryg, designet til at holde dig varm, mens du stadig

Læs mere

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge CASE Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge Arkitekt/ designer: Østergaard Arkitekter ApS Bygherre: Region Nordjylland Nordjyllands første sikrede institution

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 1. søndag i advent kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til 1. søndag i advent kl. 10.00 i Engesvang 733 Skyerne gråne 87 - Det første lys 84 Gør døren høj 83 - Glæd dig Zion, glæd dig jord 439 O, du Guds lam 81 v. 7 af Fryd dig du Kristi brud 74

Læs mere

Hvad laver en bygningssnedker?

Hvad laver en bygningssnedker? Hvad laver en bygningssnedker? Som bygningssnedker skal du først fremmest være kreativ og god til at tænke i smarte løsninger. Både på værksted og ude hos kunden Traditionelt siger vi at bygningssnedkeren

Læs mere

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Tina er salgschef i kursusvirksomheden LearningLink i Viborg og har selv haft deltagere med ude på Camp Lynderup. Interviewet blev afholdt

Læs mere

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter BORGER-HUSET Huset var oprindelig Ikast Posthus, ældste del fra 1938. De sidste par år har bygningen været salg, for PostDanmark har flyttet først kundebetjeningen og senere brev- og pakkedistributionen

Læs mere

City of Westminster College

City of Westminster College CASE City of LOKATION: City of, London, England. Arkitekt/ designer: schmidt hammer lassen architects. City of designet af schmidt hammer lassen architects På Paddington Green Campus i London, ligger schmidt

Læs mere

OLUF BRØNNUM & CO. A/S

OLUF BRØNNUM & CO. A/S P R O J E K T F R A I N D R E T N I N G T I L A N R E T N I N G OLUF BRØNNUM & CO. A/S Udstillingen Brønnums projektafdeling beskæftiger en række dygtige og kreative medarbejdere, heriblandt arkitekter,

Læs mere

Thomas Flindt HÅNDBOG I ARBEJDSGLÆDE

Thomas Flindt HÅNDBOG I ARBEJDSGLÆDE Thomas Flindt HÅNDBOG I ARBEJDSGLÆDE HÅNDBOG I ARBEJDSGLÆDE Thomas Flindt HÅNDBOG I ARBEJDSGLÆDE Se en video med Thomas Flindt! Scan denne kode med din smartphone eller gå ind på: Libr.is/dviok For at

Læs mere

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret.

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. Nu kan du ikke mærke forskel på ude og inde. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. 3 har tunet det mobile bredbånd med Turbo3G og er blevet endnu hurtigere.

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Central beliggenhed i dynamisk flerbruger ejendom lige ved Hvidovre Station Se film fra ejendommen Hvidovrevej 80 G stue, 2610

Læs mere

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d. 3. december 2013 Godkendt. 3. Til og fra driften: a. Siden

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation SIKRING MOBI SIKRING.C Mobilporten Kan leveres komplet med: 40 fods container med skydeport. Fåes også i 0 fods. Mobilhegn

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder.

TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder. Brænder i efter mere plads? TITAN tilbyder et bredt sortiment af containertyper fra landsdækkende depoter vi kan tit være hos jer indenfor nogle få timer, når det brænder. TITAN Container Udlejning A/S

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole April 2008 SKUB: Peter Boris Damsgaard Projektleder byggeri, SKUB Telefon 3998 0924 pbd@gentofte.dk GENTOFTE KOMMUNE Lene Jensby

Læs mere

Christian Larsen Adm. Direktør. Henrik Sørensen Direktør

Christian Larsen Adm. Direktør. Henrik Sørensen Direktør Eksperter i vinduer og døre Hos Glaseksperten har vi mere end 30 års erfaring med produktion af vinduer og døre i den bedste kvalitet. Vi tilbyder et bredt produktsortiment med alt lige fra moderne træ/alu-vinduer

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Projekt- og fliserådgivning

Projekt- og fliserådgivning Projekt- og fliserådgivning Hotel D angleterre, København 2 Din specialist i fliser, klinker og mosaik Showroom, Glostrup Mosaikhjørnet har mere end 50 års erfaring i flisebranchen. Med så mange år i branchen

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6 Programforslag 19.09.16 Ombygning af rådhushal og borgerservice side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

OLAV de LINDE. Kontor butik restaurant 721 m 2. - til leje... Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen. Fiskerivej 2 8000 Århus Havn

OLAV de LINDE. Kontor butik restaurant 721 m 2. - til leje... Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen. Fiskerivej 2 8000 Århus Havn - til leje... Kontor butik restaurant 721 m 2 Fiskerivej 2 8000 Århus Havn Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen Unikt beliggende ved de bynære havnearealer, træskibs-, fiskeri- og lystbådehavnen

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Vi bygger ved Strøget

Vi bygger ved Strøget Vi bygger ved Strøget - Følg med i byggeriet her I løbet af de næste 12 måneder vil vi gennemføre et større byggeri på Vestergade og Frederiksberggade. I den forbindelse vil vi meget gerne holde alle,

Læs mere

Totalleverandør af elektronik og el-installationer

Totalleverandør af elektronik og el-installationer Maritimt el Totalleverandør af elektronik og el-installationer Maritimt el Hanstholm Elektronik a/s - er totalleverandør af elektronik og el-installationer på det maritime område. Mere end 35 år i branchen

Læs mere

Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten

Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten KUNDECASE: JHS BYG Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten Byggebranchen har i lang tid haft fokus på arbejdsmiljø, forebyggelse af skader samt overbelastning af medarbejderne. Samtidigt

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Fleksibel overvågning Overvågningstrailer med egen energiforsyning

Fleksibel overvågning Overvågningstrailer med egen energiforsyning Fleksibel overvågning Overvågningstrailer med egen energiforsyning AWILCO Yderholmvej 64 DK-4623 Ll. Skensved Tel.: +45 5656 5400 Fax: +45 5656 5405 mail@awilco.dk www.awilco.dk Fleksibel overvågning Mobil

Læs mere

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT

KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT KLARGØRING, FOLIE OG AUTO-ELEKTRONIK AUTO-EL & TAXI KLARGØRING FOLIE BILINDRETNING VIP KUNDE HOS RTT RTT kan tilbyde en komplet pakke af produkter og services til Vi vil være den leverandør, der leverer

Læs mere

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø Velkommen til SØLVSMEDJEN Ragnagade 7, 2100 København Ø Husorden Med henblik på at bevare en flot og præsentabel ejendom, er der udarbejdet et sæt retningslinjer for Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København

Læs mere

Kontor + kælder 367 m²

Kontor + kælder 367 m² - til leje... Kontor + kælder 367 m² Pakhusgården, Rugårdsvej 101 5000 Odense C Attraktiv domicilejendom med stor synlighed Meget attraktiv beliggenhed mod Rugårdsvej - et lejemål med sjæl og atmosfære

Læs mere

NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP

NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP 2 7 Natursuiter opstillet ved Sportspark Blåvandshuk med mulighed for udnyttelse af alle centerets faciliteter. NATURSUITER HYTTER i NATUREN

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Grunden gøres klar. Uge 39. Træer er fjernet. Hegnet ud til parkeringspladsen fjernet. Nye vil senere blive plantet.

Grunden gøres klar. Uge 39. Træer er fjernet. Hegnet ud til parkeringspladsen fjernet. Nye vil senere blive plantet. Så er arbejdet påbegyndt med opførelsen at Havnbjerg Kirkes nye mandskabsfaciliteter, det skete i uge 39, 2017. Vi vil løbende bringe fotos her på hjemmesiden, så man kan følge med i byggeriets forløb.

Læs mere

Ny Skurby. Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk

Ny Skurby. Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk Ny Skurby Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk Ny Skurby Indholdsfortegnelse 1 Vores idé... 3 2 Organisation... 3 3 Drift... 3 3.1 Kriterier for virksomheder der ønsker at leje et skur... 3 3.2

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

[Forsvarsministerens besvarelse af samrådsspørgsmål nr. A og B]

[Forsvarsministerens besvarelse af samrådsspørgsmål nr. A og B] Erhvervsudvalget (2. samling) B 34 - Svar på Spørgsmål 2 Offentligt [Forsvarsministerens besvarelse af samrådsspørgsmål nr. A og B] Fyrværkeriulykken i Seest ved Kolding den 3. november 2004 viste mod

Læs mere

BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER

BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER 4.4 BESTEMMELSER OM MEDIEREPRÆSENTANTERS OPTAGELSER I EUROPA-PARLAMENTETS BYGNINGER PRÆSIDIETS AFGØRELSE AF 7. SEPTEMBER 2015 EUROPA-PARLAMENTETS PRÆSIDIUM HAR under henvisning til artikel 25, stk. 2,

Læs mere

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Central beliggenhed i dynamisk flerbruger ejendom lige ved Hvidovre Station Se film fra ejendommen Hvidovrevej 80 A stuen, 2610

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

Aabenraa Kommune. Som aftalt fremsendes vedlagt ansøgning om at forblive på adressen Askelund 10 med vort arrangement.

Aabenraa Kommune. Som aftalt fremsendes vedlagt ansøgning om at forblive på adressen Askelund 10 med vort arrangement. INDGÅET 1 3 MAJ 2013 Aabenraa Kommune Aabenraa Kommune Teknik og Miljø Att. Christian Knudsen Skælbækvej 2 6200 Aabenraa Meldgaard Holding A/S Askelund 10 Postboks 1027 DK- 6200 Aabenraa TIf. +45 74 33

Læs mere

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor Idéforslag I det følgende gennemgås et forslag til udvidelse af kirkecenteret med et provstikontor. Forslaget tager udgangspunkt i de krav og ønsker der er

Læs mere

fra papirklip til designerstol

fra papirklip til designerstol fra papirklip til designerstol flexible luxury De hollandske designere Tom Schouten og Douwe Jacobs står bag tilblivelsen af en af nutidens hotteste stole - flux chair. Stærkt inspireret af små foldede

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

RAMPER. Type II, konstruktion C. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co.

RAMPER. Type II, konstruktion C. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co. RAMPER excellent tailor made Type II, konstruktion C Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.mobilityworld.co.uk Derfor excellent tai Som navnet siger, bliver rampen

Læs mere

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1 RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... 1 Velkommen til den nye Golfparken Renoveringen af afdeling 14, Golfparken er den hidtil største af sin art i s godt 60-årige historie. Derfor

Læs mere