TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT"

Transkript

1 TRANSMISSIONSMANUAL KANAL SPORT Denne transmissionsmanuel er med til at sikre et optimalt samarbejde, når Kanal Sport kommer ud for at producere. Kanal Sport konceptet er markant funderet i at udnytte teknologien til at bringe transmissionssignaler fra et sted til et andet billigere og nemmere til fordel for os alle. Derfor er der nogle få men essentielle krav, som er nødt til at blive opfyldt. Det er for eksempel i forhold til internet og fiberlinjer, adgang til hallen, placering af kamera og lyd men også vores adgang til interview med klubber og landsholds spillere og trænere, da vores produktionshold ikke er lige så store, som flere andre tvkanalers. Den følgende manual skal sikre, at alle arrangører har et indblik i, hvordan vi producerer og transmitterer med vores OB-enheder, og så de er klar over, hvad der er krav for at vi i det hele taget kan sende. Det er begge klubbers ansvar at markedsføre kampen mest muligt. Kanal Sport producerer hver uge faste indslag til alle transmissioner, som klubber, forbund, fanklubber og lokalemedier kan få adgang til mod at markedsføre livetransmissionen. Klubberne skal sørge for at aktivere alle i og omkring klubben til hjemmekampene, så vi får fyldte haller, og det samme er tilfældet for Danske Spils Livebetting. Det kan siges meget enkelt: Jo bedre omsætning på Livebetting jo større succes er dækningen. Vi er altid til rådighed for at uddybe indholdet, og ser frem til at dække danske sport i tæt og konstruktivt samarbejde med Jer. - Anders Frost, Chefredaktør Kanal Sport INTERVIEWS :: Kanal Sport sender optakt til faste livetransmissioner klokken 18:50 til 19:00. :: I tidsrummet 17:50 18:30 skal Kanal Sport have adgang til interview med de to cheftrænere og minimum en spiller fra hvert hold, som kommer med deres vurdering af dagens kamp. :: Klubben skal stille med en kontaktperson, som kan hjælpe med at hente spillere hen til interviewet. :: I pauserne skal Kanal Sport have adgang til at interviewe assistenttræner eller spillere, afhængigt af sportsgren. Der vil individuelt for hver sportsgren aftales, hvordan pauserne dækkes. Her informerer Kanal Sport yderligere i samarbejde med det respektive forbund/union, men assistenttræneren og spillere skal stille op i pauserne, hvis påkrævet! :: Efter kampene skal Kanal Sport igen have adgang til at interviewe de to trænere, samt minimum to spillere fra hver lejr.

2 :: Hver klub skal stille med en person til Super Flash interviews højest 1-2 minutter efter kampens afgørelse, så der kan laves to reaktioner i forbindelse med selve livetransmissionen. :: Herefter laves interviewene løbende fra slutfløjtet og en halv time efterfølgende. Det vil sige, at de udvalgte spillere skal være tilgængelige for interviews, og interviewpersoner skal være indstillede på at vente på enten at lave interviewet LIVE, eller at interviewet først kan laves, når produceren er færdig med at afvikle et tidligere produceret interview. :: Er man kaldt over til interviews, så venter man hos reporteren på, at OB-produktionen er klar. Her går dog aldrig mere end fem minutter. PRE-LIVE: :: Kanal Sport skal have lov til at filme holdene ankomst til hallen :: Holdene skal give adgang til at man fra Kanal Sports side kan hvis det er aftalt på forhånd filme i omklædningsrummet (eller på banen) under den afsluttende peptalk/snak forud for kampen. :: Kontaktpersonen fra hver hold finder allerede tidligt ud af, hvem der er reporter fra Kanal Sport, så det ikke først skal ordnes, når de første interviews laves. Kanal Sport skal være klar til at informere om, hvem de vil tale med, når holdene henvender sig ved ankomst til opgøret. LIVE: :: Kanal Sports kommentatorer skal have oplyst startformationer/kæder/trupliste senest ved holdenes ankomst til hallen, men gerne på telefon forud for produktionen. NEDTAKT: :: Den arrangerende klub må gerne to minutter efter kampen afvikle musik til at følge tilskuere ud af arenaen og lukke arrangementet ned. Men derefter må der ikke være høj musik, indtil Kanal Sport er færdig med at producere, da det vil ødelægge interviews og livegennemstillinger. :: Det samme gælder for belysningen i hallen. Den skal være intakt, indtil produktionen er færdiggjort. OB-VOGNEN :: Skal kunne parkeres på et fladt underlag og maximalt have 80 meter kabeltræk til alle kamerapositioner. :: Skal have adgang til 1 stk. 230v med jord og 1 stk. 16 Amp som maximalt må være 25 meter kabeltræk fra det sted OB-Vognen parkeres. :: Må maximalt have 30 meter kabeltræk til fiberadgangspunktet (se afsnit Fiberpunkter). :: Kabeltræk gennem publikumsarealer accepteres ikke med mindre der laves foranstaltninger så kablet ikke er tilgængeligt for publikum. :: Hvis kabler pga. publikum eller andet, skal trækkes i loft eller andre svært tilgængelige steder, skal klubben stille en person til rådighed som kan være behjælpelig med dette. :: Hvis der ikke er eller bliver etableret kabel-lem i væggen mellem OB-Vognen og arenaen er det klubbens ansvar at døre ikke lukkes så de klemmer eller beskadiger kablerne. HOVEDKAMERA KAMERA 1 :: Skal kunne placeres præcist midt for banen på et plant og sikkert underlag, i en afstand fra banen der svarer til ca. 10 % af banens bredde og en højde der også svarer til ca. 10 % af banens bredde. :: Positionen kræver samlet 150 cm x 150 cm til kamera og fotograf.

3 :: Positionen skal have adgang via sikkerhedsmæssig forsvarlig trappe. :: Skal have frit udsyn til hele banen. :: Skal ved udendørs sportsgrene være skærmet imod regn. :: Positionen må ikke være tilgængelig for publikum. :: Der skal være adgang til 230v med jord indenfor en afstand af 10 meter. NÆRBILLEDEKAMERA KAMERA 2 :: Skal kunne placeres ved siden af hovedkameraet under de samme forhold som hovedkameraet. NIVEAUKAMERA KAMERA 3 :: Skal kunne placeres i bane niveau til venstre for hovedkamera og maximalt 2 meter fra sidelinien. :: Positionen skal være afspæret for publikum :: Positionen skal have frit udsyn til hele banen. :: Positionen kræver samlet 200 cm x 200 cm til kamera og fotograf. :: Der skal være adgang til 230v med jord indenfor en afstand af 10 meter. INTERVIEWKAMERA KAMERA 4 :: Positionen skal være optimal i forhold til at fange spillere og trænere i pauserne placering ved spillertunnel eller udgang fra arena. Eller med mulighed for at bevæge sig hen til holdets placering i arenaen. :: Positionen kræver samlet 200 cm x 200 cm til kamera, fotograf, reporter og interviewperson. :: Der skal være adgang til 230v. indenfor en afstand af 10 meter. TIMEOUTKAMERA KAMERA 5 :: Positionen skal være indenfor 5 meters afstand af trænerbænke/ryttergård :: Kameraet er håndholdt og fotografen skal have fri adgang til banen og udskiftningsbænke op til kampstart og i alle pauser. BACKDROP / SPONSORVÆG :: Backdrop fra klubberne er tilladt, men skal indeholde Kanalsport logo. :: Backdrop skal være jævnt belyst fra oven med minimum 1000 LUX. :: Backdrop skal placeres efter Kanalsport anvisning. KOMMENTATOR :: Skal kunne placeres ved siden af hovedkameraet under de samme forhold som hovedkameraet. :: Skal have 2 stole og 1 bord på minimum 150 cm i længden. :: Skal være skærmet mod publikum- og bane-lyd. :: Internetadgang med mindst 2 MBit download. :: Skal have adgang til 230v med jord.

4 STUDIE :: Ved større arrangementer såsom stævner, semifinaler og finaler kan Kanalsport kræve at klubben opstiller platform eller stiller et acceptabelt område med udsigt over banen, til rådighed for Kanalsport on site studie. :: Ved on site studieproduktioner kræves der 3 x 3 meter til selve studiet og et mindre område til teknikken som skal kunne placeres i umiddelbar nærhed af studiet. :: Studieområdet må ikke være tilgængeligt for publikum. :: Skal have adgang til 230v med jord. LYD :: Kanalsport skal have tilladelse til at placere op til 10 mikrofoner i en maximal afstand af 2 meter fra banen. :: I visse tilfælde kan Kanalsport kræve at trænere bærer microport (trådløs mikrofon) under hele kampen. Disse mikrofoner vil udelukkende være tændt under timeouts. PUBLIKUM :: ALLE tilskuere placeres på de for tv-transmissionen bedste tilskuerpladser. Det er modsat totalkameraerne, og først når hele modsatte tribune er fyldt op, fyldes de andre tribuner op. Oplever Kanal Sport, at klubberne ikke tager denne opgave alvorligt eller lever op til opgaven, kan kommende livetransmissioner aflyses for at sikre en bedre dækning andetsteds. :: Det er klubberne fulde ansvar, at der sørges for liv på lægterne. Uddel nogle klubtørklæder og en tromme til en lille gruppe mennesker, som så kan sprede stemning. :: Ligeledes opfordres klubberne til at afholde publikum fra direkte ondsindede skælsord som kan være stødende hjemme i stuerne. PRODUKTION GENERELT :: Kanalsport skal modtages af en klubrelateret kontaktperson som afleverer visitkort med mobilnummer hvor personen til enhver tid kan ringes op. :: Kontaktpersonen medbringer også en maskinskrevet liste over samtlige spillere og rygnumre udtaget til dagen, trænernavne og korrekte titler på personerne i 3 eksemplarer. :: Kontaktpersonen henvender sig efter endt produktion til produceren som briefer om hvordan arrangementet er gået, så eventuelle fejl og mangler kan rettes til næste gang. :: Gæsteholdet afleverer ligeledes en maskinskrevet liste over samtlige spillere og korrekte rygnumre udtaget til dagen, trænernavne og korrekte titler på personerne i 3 eksemplarer. Dette gøres straks efter ankomst til arenaen. Senest en time før kampstart. :: Al information omkring spillere og holdopstillinger holdes hemmeligt af Kanalsport indtil 20 min. før kampstart. :: Hjemmeholdet skal stille en person til rådighed som med IT-kvalifikationer på brugerniveau skal hjælpe til med grafikafviklingen under kampen. Personen skal samtidig have den fornødne viden om den aktuelle sport og pointafviklingen af samme. :: Kanalsport skal have uhindret adgang til de aftalte positioner, strømsteder og fiberadgangspunkter fra produktionsholdets ankomst til nedpakning er slut.

5 :: Kanalsport produktioner kræver en lysstyrke på minimum 700 LUX :: Lyset skal være fuldt tændt en time før kampstart, så produktionsholdet kan indstille udstyret :: Kanalsport kan levere et HD signal til eventuelle vipområder eller storskærme. Dette signal leveres fra OBvognen og klubberne står selv for skærm og for at trække et HDMI-kabel fra skærm til OB-Vogn. FIBERPUNKTER :: Giga Content acces er et lukket fibernet som samtlige danske broadcastere benytter til at sende tvudsendelser fra A til B. KONTAKTPERSONER KANAL SPORT: :: Producer, Jesper Rau Mobil: Mail: jr@kanalsport.dk :: Producer, Dorin Marusceac Mobil: Mail: dm@kanalsport.dk :: Kommentator, Torben Pedersen Mobil: Mail: tp@kanalsport.dk :: Kommentator, Anders Frank Mobil: Mail: af@kanalsport.dk :: Kommentator, Jacob Hansen Mobil: Mail: jh@kanalsport.dk :: Kommentator, Morten Thunø Mobil: Mail: mt@kanalsport.dk :: Kommentator, Jonas Helmy Mobil: Mail: jhe@kanalsport.dk :: Chefredaktør, Anders Frost Mobil: Mail: afb@kanalsport.dk :: Kanal Sport Kontor: Mail: kontakt@kanalsport.dk

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 5 8 m. 5 8 m. 28 34 m. Følgende minimumskrav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål (mål på frizonen er

Læs mere

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 PROSPEKT PÅ MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 & MERMAID BOWL XXVII JUNIOR BOWL XXVII 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 6 De to hold, der spiller henholdsvis Mermaid Bowl

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges DANMARKS MOTOR UNION Medieguide - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges Indholdsfortegnelse Hvad kan denne medieskabelon bruges til?... 2 Hvad kan klubben gøre for at komme

Læs mere

U19 NM Kampafvikling 2014

U19 NM Kampafvikling 2014 PROSPEKT PÅ U19 NM Kampafvikling 2014 ansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 7 De tre hold (Sverige, Finland og Danmark), der deltager ved U19 NM, skal generelt have lige vilkår. Dette

Læs mere

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Formålet med denne formular er at få et samlet overblik over forholdene omkring kampene i Badmintonligaen, for på den måde at forbedre oplevelsen for tilskuere

Læs mere

MEDIE MANUAL SUPERLIGAEN 2011/2012

MEDIE MANUAL SUPERLIGAEN 2011/2012 MEDIE MANUAL SUPERLIGAEN 2011/2012 40 MEDIEMANUAL 2011/2012 1 Velkomst - Introduktion til www.superliga.dk - Plan og indhold 2 Medieansvarlig - Forpligtelse og arbejdsopgaver/ TV-produktion og briefing

Læs mere

FOLKEMØDET TIL FOLKET

FOLKEMØDET TIL FOLKET FOLKEMØDET TIL FOLKET LIVEs FOLKEMØDEMENU MED LIVE- OG VIDEOPRODUKTION CPHLIVE.DK // FIA HØJSLETH // FIA@CPHLIVE.DK // 29435838 Hvordan bringer vi folkemødet til folket? I denne præsentation vil vi tilbyde

Læs mere

Livjægergade 17 2100 København Ø Telefon 35 25 15 45

Livjægergade 17 2100 København Ø Telefon 35 25 15 45 Livjægergade 17 2100 København Ø Telefon 35 25 15 45 M S Medie Manual F O D F O D B OL D Sæsonen 2008/2009 D B OL Velkommen Velkommen til Mediemanual 2008/2009 produceret af Divisionsforeningens medieudvalg

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 4-6,5 m 4-6,5 m Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM 2017

Håndbold NM Håndbold NM 2017 Håndbold NM 2017 1 af 6 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Hvidovre IF Pigecup 2018

Hvidovre IF Pigecup 2018 17. marts 2018 U7-U10 stævne Hvidovre IF Pigecup 2018 Kampprogram (version 1.0) Hvidovre IF Pigecup 2018 Frydenhøjhallen Egevolden 106, 2650 Hvidovre 1 Hvidovre IF Pigecup 2018 i samarbejde med Kontakt

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan være stillet

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING FRA BAR KONTOR OM. Hjemmearbejdspladser

BRANCHEVEJLEDNING FRA BAR KONTOR OM. Hjemmearbejdspladser BRANCHEVEJLEDNING FRA BAR KONTOR OM Hjemmearbejdspladser INDHOLD 3 EGNEDE OPGAVER 3 ARBEJDSMILJØ NÅR MAN ARBEJDER HJEMME 5 KRAV TIL INDRETNING ARBEJDSBORD STOL BELYSNING BÆRBAR PC PRINTER SKÆRMBRILLER

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling Floorball Undervisningsmateriale Udarbejdet i samarbejde med Hørsholm Rungsted Floorball Klub 1 Indhold Rammerne... 4 Storytelling... 4 Opvarmning... 4 Fælles øvelser... 4 Stationsbaserede øvelser... 5

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

- sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til finalen i DBU Pokalen i Parken!

- sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til finalen i DBU Pokalen i Parken! www.dbu.dk/billetsalg/tilskuerguiden Tilskuerguiden - sådan får du, din familie, venner og kolleger den bedste oplevelse til finalen i DBU Pokalen i Parken! Til lykke med din billet til årets finale i

Læs mere

Helsingør & VM TOUR 2014

Helsingør & VM TOUR 2014 Helsingør & VM TOUR 2014 Når Danmark ikke skal til VM, må VM komme til Danmark! Helsingør Vi besøger 9 byer i Danmark 2 dage i hver by DBU og TV2 laver VM tour sammen. Fodbold aktiviteter i dagtimerne

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Vedrørende reklameafbrydelser i programmet Kessler night sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Vedrørende reklameafbrydelser i programmet Kessler night sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 8. november 2011 Sagsnr: 2009-020080 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering Arrangør-manual Danmarksmesterskab Bouldering (senior) Indhold: 1. Indledning... 2 2. Deltagere... 2 3. Konkurrencens format... 2 4. Rutebygning... 3 5. Dommere... 3 6. Forberedelse og planlægning... 3

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup august

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup august & Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2018 11-12. august VELKOMMEN TIL B93 UnikBolig Cup 2018 B.93 er en af Danmarks største og mest vindende fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med

Læs mere

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion 1: Kontrakten regulerer Hvidovre Kommunes salg af reklamerettigheder til Hvidovre Fodbold A/S samt

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Præsenterer B.93 RAW Mobility Cup oktober

Præsenterer B.93 RAW Mobility Cup oktober & Præsenterer B.93 RAW Mobility Cup 2017 22. oktober VELKOMMEN TIL B.93 RAW Mobility Cup 2017 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

Herefter skal de enkelte klasser stille med 2-6 unge, der ønsker at deltage i debatturneringen den 12. april.

Herefter skal de enkelte klasser stille med 2-6 unge, der ønsker at deltage i debatturneringen den 12. april. Vi forestiller os, at vores arrangement starter i de deltagende klasser på første årgang af ungdomsuddannelserne (KG, KHS, HTX & KPR). Her skal hver klasse have to modulers forberedende undervisning herunder

Læs mere

Brugsvejledning for Cykeldrom - Opstilling, nedtagning & anvendelse

Brugsvejledning for Cykeldrom - Opstilling, nedtagning & anvendelse - Opstilling, nedtagning & anvendelse Udarbejdet af Ranum Telt- & Eventudlejning A/S 2007 Vesterled 46 9681 Ranum Tlf: 98 67 68 39 w w w. ranum-teltudlejning. d k Før brug/opstilling Gennemlæs opstillingsvejledningen

Læs mere

Mini Cirkus. Økologisk børnetøj 0-8 år. Præsenterer B.93 Mini Cirkus Cup oktober

Mini Cirkus. Økologisk børnetøj 0-8 år. Præsenterer B.93 Mini Cirkus Cup oktober & Præsenterer B.93 Cup 2016 23. oktober VELKOMMEN TIL B.93 Cup 2016 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde og dygtige fodboldspillere

Læs mere

Aktivitetskatalog 2011/2012

Aktivitetskatalog 2011/2012 Aktivitetskatalog 2011/2012 Indhold: 1. Klubdag en fællesskabs oplevelse for din klub 2. Billetter til kampe, plakater, nyhedsmails 3. Forkampe + indløb på stadion 4. Bolddrenge / piger 5. Besøg af trænere,

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 -

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 - DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012-1 Spille- og turneringsregler DTFs spille- og turneringsregler, samt retningslinier for kampe spillet uden dommer er gældende

Læs mere

Reklameaftale. Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse og ovennævnte klub er indgået følgende aftale:

Reklameaftale. Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse og ovennævnte klub er indgået følgende aftale: Reklameaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (Herefter benævnt kommunen) & Sollentuna Allé 1-3 2650 Hvidovre CVR: 14746889 (Herefter benævnt selskabet) Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse

Læs mere

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM NYBOLIG Invitationsstævne lørdag den 5. august & søndag den 6. august 0 STÆVNEPROGRAM side af 5 Velkommen til Rosenhøj Invitationsstævne lørdag 5. august & søndag 6. august 0. Rosenhøj invitationsstævne

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Medie manual SUPERLIGAEN 2010/2011

Medie manual SUPERLIGAEN 2010/2011 Medie manual SUPERLIGAEN 2010/2011 40 MEDIEMANUAL 2010/2011 1 Velkomst - Introduktion til www.superliga.dk - Plan og indhold 2 Medieansvarlig - Forpligtelse og arbejdsopgaver/ TV-produktion og briefing

Læs mere

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2015

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2015 PRESSEMEDDELELSE: Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2015 Den 5. september er Flagdag for Danmarks Udsendte. Flagdag for Danmarks Udsendte er en årligt tilbagevendende

Læs mere

Stævnekoncept for TeenLiga

Stævnekoncept for TeenLiga A G I L N TEE agere n e e t r o f oncept Stævnek Stævnekoncept for TeenLiga 2 1. Beskrivelse og formål TeenLiga er 3-mandsstævner for unge i alderen 13-19 år. TeenLiga er udviklet som et koncept under

Læs mere

MedieManual 2013/2014 Klub-info

MedieManual 2013/2014 Klub-info Medie manual SUPERLIGAEN 2013/2014 40 MEDIEMANUAL 2013/2014 1 Velkommen 2 Medieansvarlig 3 Introduktion til akkreditering med zonebeskrivelser 4 Online akkreditering på www.superliga.dk 5 Superliga veste

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 25 februar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Håndbog for riffelbanen i Hadsund

Håndbog for riffelbanen i Hadsund Håndbog for riffelbanen i Hadsund Danmarks Jægerforbund - Hadsund Side 1 Indholdsfortegnelse Ændringslog 3 Sikkerheds klargøring inden skydningen påbegyndes 4 Klargøring af standpladser 6 Klargøring af

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Manual INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... 3 4. POINT... 4 5. PROGRAM... 4 6. BUDGET... 5 7. AFVIKLING AF ARRANGEMENTET... 5 8. EFTER

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

Parkering: P-plads til 1 turistbus til DBU samt 8-12 p-pladser til privatbiler, og gerne så tæt på indgangen til klubhus/omklædning, som muligt.

Parkering: P-plads til 1 turistbus til DBU samt 8-12 p-pladser til privatbiler, og gerne så tæt på indgangen til klubhus/omklædning, som muligt. AFTALE om opvisningskamp mellem KLUBNAVN (herefter benævnt klubben ) og DBUs Old Boys-landshold administreret af Dansk Boldspil-Union Fodboldens Hus DBU Allé 1 2605 Brøndby Dato: Stadion: Adresse: Xdag

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA VELKOMMEN TIL For os er Ballerup Super Arena perfekt. Fra først møde, hvor vi fremlagde vores ønsker, var processen i gang, altid med positiv tilgang fra personalet,

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

Medie manual SAS LIGAEN 2009/2010

Medie manual SAS LIGAEN 2009/2010 Medie manual SAS LIGAEN 2009/2010 34 Mediemanual 2009/2010 1 Velkomst - Introduktion til 3 zone-system - Plan og indhold 2 Medieansvarlig - Forpligtelse og arbejdsopgaver/ tv-produktion og briefing 3 Akkrediteringssystem

Læs mere

Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2

Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2 Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2 Onsdag 19. marts kl 23:28 (aften før Påskeferien) udsender TSG følgende via mail (lidt forkortet) : "Efter at vi tidligere har fulgt

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED

OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED OCD og KDY s Ungdomscenter i Rungsted inviterer til træningslejr den 29.- 30. marts samt den 5.- 6. april. Lejrene er åbne for alle A- og B- sejlere. Alle A- sejlere skal

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Hvad er Bakken bears klubben: Bakken Bears er et basketballhold fra Århus. Klubben blev stiftet i 1962 under navnet Skovbakken Basketball.

Hvad er Bakken bears klubben: Bakken Bears er et basketballhold fra Århus. Klubben blev stiftet i 1962 under navnet Skovbakken Basketball. BAKKEN BEARS BAKKEN BEARS HALL OF FAME Velkommen i Bakken bears Da Bakken Bears i efteråret 2009 udtrådte af Århus Elite, blev det anledningen til endnu et organisatorisk løft. En ny og langt bredere ejerkreds

Læs mere

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering Skærpede krav for VolleyLigaen 41 Dispensationer Dispensationer skal fremsendes til Turneringsledelsen turnering@volleyball.dk Bemærk at dispensationer udløber pr. 31/7. Som udgangspunkt kan der kun dispenseres

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere

Få hjælp til at opnå et godt signal

Få hjælp til at opnå et godt signal Få hjælp til at opnå et godt signal Her på siden kan du læse mere om hvordan du sikrer dig et godt tv-signal, og hvordan du undgår fejlkilder, der kan føre til pixeleringer eller udfald af billede og lyd.

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Manual til Storskærme og Ur

Manual til Storskærme og Ur ü Opstart af Storskærme 1. Den afbillede rack står under tribunen ved holdrummene og skal som det første tændes. Det beskrives i det efterfølgende. ü Aktiviering af Storskærme 1. Kontakten sættes på ON

Læs mere

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 B1960 inde-dm 1994 1 B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 DBU havde vedtaget, at der fra 1994 skulle være et officielt danmarksmesterskab i indefodbold. Kulturen omkring indefodbold var stor på

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Sammen om en god oplevelse

Sammen om en god oplevelse Sammen om en god oplevelse Om sikkerheden ved superligakampe En fælles indsats Det skal være en god oplevelse for hele familien at gå til superligakamp. Derfor arbejder klubber, fanklubber og myndigheder

Læs mere

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget SPONSOR Hvem har de kommercielle rettigheder til eventen? Er der nogen form for branche- eller produktsuverænitet i forhold til det internationale forbund og/eller specialforbundets daglige sponsorer?

Læs mere

MEDIEMANUAL 2015/2016

MEDIEMANUAL 2015/2016 MEDIE MANUAL ALKA SUPERLIGA 2015/2016 38 MEDIEMANUAL 2015/2016 1 Velkommen 2 Medieansvarlig 3 Introduktion til akkreditering med zonebeskrivelser 4 Online akkreditering på www.superliga.dk 5 Veste og Crewcards

Læs mere

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage.

Med disse ord byder jeg Jer alle velkommen til Albertslund, til nogle forhåbentlig gode, spændende og solrige håndbolddage. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 295 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er stadig DANSKE BANK, Albertslund afd. som

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

MEDIEMANUAL 2014/2015

MEDIEMANUAL 2014/2015 MEDIE MANUAL SUPERLIGAEN 2014/2015 38 MEDIEMANUAL 2014/2015 1 Velkommen 2 Medieansvarlig 3 Introduktion til akkreditering med zonebeskrivelser 4 Online akkreditering på www.superliga.dk 5 Superliga veste

Læs mere

Medie manual SUPERLIGAEN 2012/2013

Medie manual SUPERLIGAEN 2012/2013 Medie manual SUPERLIGAEN 2012/2013 MEDIEMANUAL 2012/2013 1 Velkommen 2 Medieansvarlig 3 Introduktion til akkreditering med zonebeskrivelser 4 Online akkreditering på www.superliga.dk 5 Superliga veste

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 3 Programmerne i kameraet GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Auto S A M... 4 Auto grøn firkant... 5 S Lukkertidsprioriteret... 6 A - Blændeprioriteret...

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Bolbro Gymnasterne Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011 I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere