Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer"

Transkript

1 Vordingborgvej 415, Dalby DK-4690 Haslev Danmark Telefon : Telefax : Mail : Web : CVR/SE-nr.: Bank : DIBA, Køge afd. Etableret 1988 Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

2 RDF Personmøller, karusseller og drejelåger til indendørs placering PERSONMØLLER - halvhøjde TriFlo SENTRY Ideel for installationer, hvor budgettet er en af de vigtigste faktorer ved valget af personmølle. SENTRY er èn af de nyeste modeller i den meget populære TriFlo-serie. Nyt og dynamisk design. Yderst konkurrencedygtig på prisen. Robust, driftsikker og brugervenlig. Konstrueret af stål og pulverlakeret er standard, men den kan også leveres i rustfrit stål. Kan være mekanisk eller elektrisk. Højde 1342 mm (med stander). Disse faktorer, samt det faktum at man kan montere denne på væg eller på en stander for placering på gulvet, gør den til et særdeles godt valg - ogås når man ved, at det er en af de mest sikre på markedet. Kabinettets dimensioner : Højde 302 mm - Bredde 540 mm - Dybde 339 mm. Arme af rustfrit stål er 480 mm lange og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONCEPT Leder De efter noget innovativt og anderledes? Så er denne model måske løsningen. CONCEPT's ikke helt almindelige design gør denne personmølle ideel for installationer, hvor man ønsker det lidt mere "smart", sofistikeret og specielt. Særdeles velegnet til fritidssektoren, så som i svømmehaller, i forlystelsesparker m.v. Med denne kundegruppe som mål er denne model naturligvis produceret i et både robust og brugervenligt design og den kan klare selv den højeste trafik-frekvens. Konstrueret i utroligt stærkt glasfiber, som kan leveres i mange farver. Armene er i rustfrit stål. Kabinettets dimensioner : Højde 1005 mm - Bredde 502 mm - Dybde 407 mm. Dimensioner incl. arme : Højde 1005 mm - Bredde 522 mm - Dybde 862 mm. Grunddimensioner : 502 x 250 mm.

3 Dimensioner : Højde 1000 Bredde 1080 Dybde 260 mm (uden arme) Dybde 720 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONSOLE Fleksibel, meget robust og mange ekstra finesser. CONSOLE fås i mange forskellige slags finish, herunder i rustfrit stål, som pulverlakeret eller i et attraktivt "træ-look". Lige som de øvrige modeller i TriFlo-serien er også denne model i et smukt design, er meget driftsikker og i et yderst robust design. Selve kabinettet er i såkaldt "slim-line" design og er således velegnet til installationer med lidt plads for passage af personer. Til f.eks. sportshaller, messecentre og feri-/fritidssektoren. En masse specialudstyr for styringer m.v. kan leveres. TriFlo RADSTAR Den nyeste i rækken af TriFlo personmøller. RADSTAR har den fordel, at den er lidt smallere, men har de alligevel en masse spændende funktionaliteter og options. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse lakerede, standard-ral farver. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. Dimensioner : Højde 1050 mm Bredde 750 mm Dybde 265 mm (uden arme) Dybde 745 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo PREMIER Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. Denne personmølle siges at have sat standarden inden for området, da den kom frem for mange år siden - og den er stadig en af de populæreste. Den har vundet mange store, flotte og prestigefyldte priser - for både sit design, sin sikkerhed og den store funktionalitet. Som den er konstrueret og designet, er den yderst velegnet til lokaliteter, hvor man ønsker noget pænt og noget, der er let at vedligeholde, f.eks. i svømmehaller, fitnesscentre, forlystelsesparker m.v. Dimensioner : H 1000 x B 1080 x D 260 mm. Med arme er dybden 740 mm. Arme er 480 mm lange og er 840 mm over gulvet. Der er mange fleksible løsninger, hvor hvert enkelt komponent er bygget specielt til PREMIER - dermed sikres at den kan stå i mange år og den har meget lave driftsudgifter - og er meget sikker mod vandalisme.

4 TriFlo ELITE Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. ELITE og ELITE PLUS kombinerer elegance med ultimativ grad af sikkerhed. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse standard-ral farver. Endvidere er disse modeller elegant og smukt buede (ingen skarpe kanter), hvilket gør dem "bløde" at se på. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. 1 sæt indikatorer (rødt X og grøn pil) er includeret i de elektriske versioner. Der er fri rotation i tilfælde af strømsvigt eller aktivering af f.eks. brandalarm m.v. Dimensioner (for både ELITE og ELITE ULTRA : Højde 1040 mm Bredde 1183 mm Dybde 280 mm (uden arme) Dybde 813 mm (med arme). Arme af rustfrit stål og placeret 840mm over gulvet. TriFlo ELITE ULTRA TriFlo OPUS Denne elegant designede drejelåge (personmølle) en ideel adgangskontrol og en meget høj sikkerhed og fleksibilitet - sammen med robusthed. Anvendes meget ofte i receptioner og i prestigefyldte områder, så som badelande, fitnesscentre m.v. Fuldt motoriseret, intelligent kontrol, som kan justeres til det helt individuelle behov m.h.t. hastighed og meget andet. Dette gør OPUS til et sikkert valg. Med flere options end ELITE, ellers ens Udover beskrivelsen ovenfor, er denne personmølle kendetegnet ved meget lavt strømforbrug og en, stort set, vedligeholdelsesfri motor og elektronik. Den motordrevne mølle anvender sensorer og synkroniserer armenes hastighed til den trafikfrekvens der er på området. Der er ingen installationer under gulvet og alt elektronik er microprocessorstyret. ELITE ULTRA leveres kun som elektrisk udgave. Leveres kun som 2-arms udgave med fotoceller, der sik-rer automatisk rotation - og den er næsten lydløs. Kan endvidere opereres "håndfrit". OPUS er udført i højkvalitets rustfrit stål med en låge, der er forsynet med en glasplade i hærdet glas (tykkelse 10 mm). De rustfri guide-bøjler kan også leveres i forskellige RAL-farver, hvis dette ønskes. Ligeledes kan leveres forskellige slags finish (hør nærmere). Fleksibiliteten gør, at OPUS kan placeres hvor som helst. OPUS tåler alle slags indendørs miljøer. Det forskellige udstyr for kontrol/styring indbygges i standeren. Diameter incl. arme : 1302 mm Diameter incl. guide-bøjler : 1600 mm Guide-bøjle er 1260 mm lang og buet. De 3 arme er af rustfrit stål og sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne er 1025 mm over gulvet.

5 Flytbar personmølle / tælleapparat Denne elegant designede mølle kan leveres som både mekanisk og som elektrisk (230V) udgave. Ideel adgangskontrol og tælleapparat for stadions m.v. Udført i rustfrit, børstet stål overalt - på hjul - med "gulv" og med gelænder. Display med diverse symboler og tekster samt akustisk alarm. Kan yderligere forsynes med kort- eller billetlæser. Højde 1100 mm - Bredde 1020 mm - Dybde 750 mm Armene er 496 mm og placeret 840 mm over gulv/jordoverflade. Vægt 80 kg. Personmøller/Karusseller i fuld-højde ASTRAL Yderst velegnet til stadions og fritidssektoren samt alle de steder hvor sikkerhed er i højsædet. Diameter incl. arme : 1200 mm Højder : 1064 / 1596 / 2394mm 4 arme i 90 º ud fra søjlen. Med 4, 6 eller 8 arme i højden. ASTRAL leveres med "tag". ASTRAL kan leveres i flere højder og kan arbejde i kun èn retning - eller køre i begge retninger. Kan tilpasses i hastighed og er forsynet med en række sensorer, der sørger for en blød, smidig og hurtig passage. Fremstillet i børstet, rustfrit stål overalt. Kan placeres både udendørs og indendørs. Frontsiden er med acrylplade eller er med sikkerhedsglas. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger. FORUM Den imponerende model FORUM giver ultimativ sikkerhed og har stor synlighed, hvilket gør den ideel for stadions, badelande og lignende områder. FORUM er en motoriseret personkarussel i en vandalsikker og robust udførelse og med sikring mod overklatring og mod at folk kravler under. Man kan med sindsro lade den være ubevogtet, idet det kun er personer med autorisation (kort eller lign.), der kan passere. UDFØRELSE : Ottekantet ramme i børstet, rustfrit stål og med paneler i rust-frit stål med hærdet glas (15mm tykt), hvilket giver et åbent og meget velkomment indtryk. Man kan placere flere FORUM's ved siden af hinanden. Til indendørs og udendørs placering Højde : 2100 mm Bredde : 1620 mm Der er "tag" over FORUM. OPTIONS : Passage af cykler uden sikkerheden mindskes. Sort lakeret, rustfri stålramme. Røgfarvede paneler. Matchende fuld-højde, motoriseret adgangslåge. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger.

6 Al elektronik er placeret i tagkonstruktionen ECCO ARENA Anvendes til stadions og idrætshaller. Meget robust, driftsikker og med en masse tilslutningsmuligheder. Smukt, brugervenligt design, der kan placeres både inden- og udendørs. Motoriserede, flere varianter af enkelte eller dobbelte passager - eller flere sat i forbindelse med hinanden. Konstrueret i børstet, rustfrit stål og med sikkerhedspaneler i hærdet glas (15mm tykt). OPTION : Låge for kørsetolsbrugere, barnevogne, bårer fra redningskorps m.v.

7 RDF elektriske DREJELÅGER ROTOGATE Enkel montering Supermarked-type. Her med lys i toppen. Låger med stor bredde leveres også Højde : 1164 mm Armbredde : Max. 950 mm Stander-diameter : 150 mm Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse ROTOGATE er robuste og attraktive og har automatisk re-set fra nødåbning til normal position. Leveres med fyldninger i acryl (både gennemsigtige og i farver) eller med hærdet gals, der er 10mm tykt. Leveres i chrome-finish som standard - options er diverse RAL-farver. Kan leveres med smalle arme (som vi kender fra de fleste supermarkeder, eller med arme, der går helt ned til lige over gulvet. Leveres med en masse forskellige symboler og pictogrammer. Kan arbejde i kun èn - eller i begge retninger. Er kun til indendørs placering.

8 EUROGATE Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse Højde : 1150 mm Armbredde : Max. 929 mm Stander-diameter : 170 mm EUROGATE er markedets mest solgte og har et stilsikkert design. Kan leveres i standard RAL-farver eller med chrom-finish. Som ROTOGATE kan denne også leveres med smalle eller fuld-højde arme med fyldninger af hærdet glas 10mm tykt eller i acryl i flere farver eller med helt transparent (gennemsigtigt) acryl. En masse symboler og pictogrammer kan tilbydes.

9 OPUS Elegant drejelåge med meget høj sikkerhed, fleksibilitet og robusthed. Anvendes meget ofte i prestigefyldte receptioner og i badelande, fitnesscentre m.v. Kan leveres i mange slags finish. Fuldt motoriseretr, intelligent drejelåge, forsynet med en glasplade af hærdet glas (10mm tyk) og de rustfri guidebøjler kan også, som option, leveres i forskellige RAL-farver. OPUS kan placeres hvor som helst og kan tåle alle slags indendørs miljøer. Diameter incl. arme : Diameter incl. guide-bøjler : Guidebøjle er 1260 mm lang og er buet. De 3 arme sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne sidder 1025 mm over gulvet mm 1600 mm ASTRAL Højsikkerheds-karrusel (drejelåge) i flere højder - alle med 4 arme ud til siderne med 230 mm mellem hver arm i højden. Det lækre design i chrom-nikkel og rustfrit stål betyder, at denne er meget velegnet i prestigefyldte receptioner, badeland, fitnesscentre m.v. ASTRAL er motordrevet og tilpasser sig hastigheden af den person, der går igennem denne. Bredde : 1200 mm Dybde : 780 mm Længde : 1675 mm Højder : eller 2100 mm ASTRAL kan styres og kontrolleres af alle former for kortlæsere, mønt- og poletautomater, trykknapper og fodpedaler m.v. Kan leveres med passage i èn retning eller i begge retninger.

10 RDF mekaniske DREJELÅGER Mekaniske drejelåger kan have smalle arme, som vist hèr, eller have fuld-højde arme, d.v.s. at armene går helt ned til lige over gulvet. Med smalle arme er fyldninger i acryl (klart eller farvet) eller med hærdet glas 10mm tykt). Ved fuld-højde låger leveres fyldningerne kun i acryl (klart, gennemsigtigt eller i flere forskellige farver). Til alle fyldninger leveres en masse diverse symboler og pictogrammer og tekster. Højde : 1060 mm Leveres, som standard, i chrom-finish, men kan Armbredde : Max mm (som option) leveres i rustfrit, børstet stål eller Stander-diameter : 48 mm diverse RAL-farver. Alle mulige former for rækværk i mange forskellige materialer og i enhver tænkelig arkitektonisk udformning og i alle retninger. Anvendes også som kø-styring m.v.

11 Passage for kørestols- brugere, barne- og klapvogne. For bl.a. supermarkeder og lign. Her vist som indgangen til et fitness center. Her et eksempel på installation i en bar ved en koncertsal Byggemarkeder og indkøbscentre EuroGate-serien Mekanisk eller elektronisk model. Højre-/venstreåbning. Som RotoGate, men RotoGate SI-serien Med 14 mm tyk glaslåge i hærdet glas. med pictogram. Til enten højre- eller venstreåbning - eller begge retninger. Mekanisk eller elektronisk.

12 Optiske "personmøller" SUPERVISOR 2000 MED SUPERVISOR-serien af optiske passagesystemer omfatter flere modeller - model MED er èn af disse. Hvis nogle passerer gennem disse uden godkendt autorisation (kort eller lign.) gives en alarm (lokalt eller til et andet sted), så det relevante personale kan tage forholdsregler mod dette. Med sit rundede og meget smukke design er denne model altid et aktiv - og den kan leveres med en lang række af forskellige slags finish. Se iøvrigt under tilbehør for personmøller. Findes i en lang (LG) og en kort udgave (MED) Model MED Model LG Højde : 94 cm 94 cm Afstand mellem de 2 Længde : 93 cm 150 cm enkelte moduler : 70 cm Dybde : 18 cm 18 cm SUPERVISOR SU 3000 Denne modeltype kombinerer den optiske løsning med en "rigtig" personmølle, hvilket giver maximal sikkerhed. Hvis der kommer en u-autoriseret person, der vil igennem, blokerer SU 3000 straks personmøllen (responstid 0,5 sek.) og giver samtidig alarm lokalt - eller til et andet sted - hvorefter personalet kan tage de nødvendige forholdsregler. SUPERVISOR 2000 SM Slim-line design. Især velegnet til lokaliteter, hvor budgettet måske er lavt - eller hvor der ikke er så meget plads. I øvrigt med samme alarmfunktioner som i modellerne SU 2000 MED og SU Højde : 100 cm Afstand mellem de Bredde : 33 cm to enkelte moduler Dybde : 9 cm skal være : 70 cm

13 BELTRAC BELTRAC "bånd og stander"-systemer er en af de mest effektive og smukkeste måder at guide personer i et område, eller at afspærre områder - uden at skulle lave en permanent barriere. Anvendes i hoteller, udstillingslokaler, museer, konferencecentre, offentlige og private virksomheder og mange andre steder. Standere i mange forskellige udførelser og med bånd i flere farver. Også vægmonterede standere. Alle standere er udstyrede med 4 modtageplader, således at man kan have op til 4 bånd til den samme stander. Standere såvel som bånd fås i mange farver. Båndet er udstyret med en unik mekanisme, der gør at man kan køre båndet tilbage i standeren på en sikker og rolig måde - næsten som én støvsugerledning, bare lidt langsommere. Options kan f.eks. være låsefacilitet, der sikrer mod "uheldig" release - eller forskellige rammer og lignende, der kan kobles direkte på standerne.

14 3-armede personmøller - enkelte ARLBERG Indstillelig højde BERCHTESGADEN Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT Robust kabinet DOLOMIT PLUS Velegnet til fugtige områder Robust kabinet MODUL BASIS Udført i vandalsikre materialer MODUL BASIS PLUS Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK PLUS Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer

15 3-armede personmøller - dobbelte GRENOBLE Indstillelig i højden TELEMARK Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT PLUS TANDEM Velegnet til fugtige områder Robust kabinet DOLOMIT TANDEM Indstillelig i højden Karruseller - dobbelte ECCO 120 BD fuldhøjde Enkel monering Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HD fuldhøjde Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO ARENA fuldhøjde Kompakt udførelse Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik BADEN 2100D mands højde Lav byggehøjde Højeste sikkerhed Færdigmonteret ved levering Med bundplade Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik

16 Karruseller - enkelte GYRO HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader GYRO BADEN hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader BADEN 2100E fuldhøjde Højeste sikkerhed. Som BADEN 1450E - blot i fuldhøjde. Leveres med bundplade GYRO TRANSPA hoftehøjde Som GYRO BADEN, men med låger helt ned til gulvet Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader ECCO 120 BB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BF mands højde Som ECCO 120 BB og ECCO 120 BE, men med passagemulighed for cykler, barnevogne, kørestole m.v. Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 90 HE mands højde Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 180 E mands højde Som modellerne i 120-serien, dog i 180º deling (2 arme ud). Enkel montering. Vandalsikker. 1- eller 2-retnings drift. Indgangsretning efter behov.. Vedligeholdelsesfri mekanik. Let tilgængelig elektronik.

17 Drejelåger Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS BADEN hoftehøjde IKAROS HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS TRANSPA hoftehøjde Person-sluser FORUM fuldhøjde MILLENIUM hoftehøjde Motor og elektronik indbygget Lav monteringshøjde Smukke transparente plader Giver barrierefri adgang for personer med gyldigt adgangsbevis i form af berøringsfrit kort eller eberøringsfri tag. Spærrer for adgang ved forsøg på misbrug (u-autoriseret adgang). Sensor-styret ID af brugernes kort eller tag. Meget sikker persongenkendelse og -registrering. Drift i 1 eller 2 retninger. Indgangsretning kan ændres efter behov. Kompatibel med de gængse adgangskontrolsystemers læsere. Vedligeholdelsesfri mekanik. Meget lavt energiforbrug. Flugt- eller nødmekanik er ikke nødvendig (kan ikke anbefales).

18 I hver side Modul Klassik Plus sammen med 2 stk.ikaros Transpa drejelåger Modul basis (3-armet personmølle) indbygget i skranke og med trykknap for åbning den ene vej

19 Dolomit (3-armet personmølle) og Ikaros Baden drejelåger Modul Basis (3-armet personmølle) og Ikaros Holm (drejelåge)

20 Modul Basis (3-armet personmølle) indbygget i væg på lægecenter og Ikaros Holm (drejelåge) Gyro Transpa (3-armet drejelåge) og Ikaros Transpa (drejelåge)

21 Monteringsarbejde med en mekanisk låge (1 meter bred), der bliver udfyldt med pansret glas eller med transparent acryl - og her sammen med såkaldte T-stykker som beskyttelse af lågen.

3-armede personmøller

3-armede personmøller 3-armede personmøller COMPACT 120 Justérbar for udendørs placering. Galvaniseret stål, pulverlakeret i RAL 9010 (ren hvid) for ka-binet og RAL 9006 (hvid alu) for cover. Arme i CrNi stål med børstet, mat

Læs mere

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler

PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler PERSONMØLLER Billederne er eksempler DKC har flere designs end de viste eksempler (120 ) åben personmølle. Standardudgave. Ved strømsvigt er der åbent i begge retninger - eller låst i begge retninger.

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

CRICKET 25. Programmet omfatter følgende serier: Cricket 16, Cricket 21, Cricket 25, Cricket 26, Cricket 61 og Cricket 40.

CRICKET 25. Programmet omfatter følgende serier: Cricket 16, Cricket 21, Cricket 25, Cricket 26, Cricket 61 og Cricket 40. C R I C K E T 2 5 CRICKET 25 Cricket 25 serien er en ny serie af køresikre nedgravningsspot, der er konstrueret ud fra erfaring fra mere end 100.000 nedgravningsspots monteret verden over. Cricket 25 serien

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

19. Messinglamper, ure og barometre

19. Messinglamper, ure og barometre 19. Messinglamper, ure og barometre 754128 754120 754124 754123 211043 754110 754119 758133 758204 211034 211035 211037 211036 436 211031 211038 211044 19. Messinglamper, ure og barometre 762102 762241

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer Rullegardin System Silent Gliss 4830 Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning Systemer til forbedring af byrum og landskab vægbeplantning Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk Walgerholm 13-15

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER KATALOG HÅND & HÅRTØRRER VENTICO NORDIC A/S - Holmegaardsvej 64A - 4684 Holmegaard Telefon 5554 8181 - Telefax 5554 8686 - www.ventico.dk - mail: ventico@ventico.dk CVR 20165049 HVORFOR INVESTERE I EN

Læs mere

19. MESSINGLAMPER, URE OG BAROMETRE

19. MESSINGLAMPER, URE OG BAROMETRE 19. MESSINGLAMPER, URE OG BAROMETRE 754128 754120 754124 754123 211043 754110 754119 758133 758204 211034 211035 211037 211036 436 211031 211038 211044 19. MESSINGLAMPER, URE OG BAROMETRE 762102 762241

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

B-INOX. Glasværn Gelændersystemer

B-INOX. Glasværn Gelændersystemer B-INOX Glasværn Gelændersystemer INDHOLD Side 4 B-Inox serie 100 Side 6 B-Inox serie 00 Side 8 B-Inox serie 300 Side 10 B-Inox serie 310 Side 1 B-Inox serie 30 Side 14 B-Inox serie 400 Side 16 B-Inox Kubic

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Kommunikationssystem Prisliste 2009 System beskrivelse SYSTEM BESKRIVELSE

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Elektriske insektfangere

Elektriske insektfangere Elektriske insektfangere - og tilbehør TANACO Elektriske Insektfangere Ved valg af elektrisk insektfanger, skal omgivelserne altid tages i betragtning. Hver opgave er unik, og derfor skal løsningen ofte

Læs mere

SYSTEM INTEGRA. Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre

SYSTEM INTEGRA. Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre SYSTEM INTEGRA Glasdøre Glasvægge Glasfoldedøre INTEGRA Dørkarm MAB Integra dørkarme er et profilsystem, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En dørkarm er normalt beslået med 2-3 hængselbeslag,

Læs mere

Kommercielle kølemøbler til lavpris

Kommercielle kølemøbler til lavpris Kommercielle kølemøbler til lavpris Display køleskabe KK 420 KK 380 Flot buet design. Flot buet design. Robuste plastbehandlede hylder, som er lette at justere. Specifikationer KK 380 KK 420 Rumindhold

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte 2 20 23 35 40 45 54 2 lift elevatorer Premier Liften Semi automatisk lift Leveres standard med skakt

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Schindler Kabinemodernisering En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere

Schindler Kabinemodernisering En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere En indbydende kabine Lysere, flottere og venligere Schindler Modernisering En kabine - så god som ny. Lige så individuel som din bygning. Glasportal indrammet af lister i rustfrit stål Elegant betjeningspanel

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M ES 25 - ES 25HS - ES 25 M Bomhus af aluminium, blå/hvid. Bomarm med gummipolstret underkant og røde reflekstriber Bomarmlængde Max. spærrebredde Hastighed ES 25 2.500 mm 2.280 mm 1,4 sek. ES 25HS 2.500

Læs mere

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk undersøgelseslampe Den nye LHH er en naturlig udvikling af vores oprindelige medicinske undersøgelseslampe, der dagligt anvendes

Læs mere

Kemikaliekøleskab med udsugning

Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Systemet består af følgende: -Gram køleskab type Compact eller Midi -Monteret med styreboks & magnetkontakt til dør -Motorstyret spjæld på

Læs mere

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM 1 OMKLÆDNINGSSKABE O mklædningsskabe fra Torring A/S tilgodeser ønsket om minimal vedligeholdelse,

Læs mere

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås.

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. PRODUKTKATALOG Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. Boksene der tjener penge til ejerne - og giver frihed til brugerne! Ingen forsvundne eller tabte nøgler Ingen opbevaring af nøgler eller hængelåse

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien godt arbejdsmiljø >> STærk ryg >> glade MEDarBEjDErE >> færre MaTEriEl SkaDEr >> HurTigErE HÅNDTEriNg... gmv a/s forhandler et komplet program af

Læs mere

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige E1 Oversigt Motoriserede Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi Elegant design Touch Motion my -funktion

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme MKJ VENTILATION Brandventilation mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme Omfattende løsninger til brandventilations systemer Sikring

Læs mere

AluLet Elevatorlift HC325PVKo

AluLet Elevatorlift HC325PVKo AluLet Elevatorlift HC325PVKo Udendørs monteret Elevatorlift 4 personer! AluLet HC325PVKo kan leveres med løftehøjde efter ønske op til 20 meter. Denne Elevatorlift kan monteres direkte oven på eksisterede

Læs mere

Rustfri powerlift til alle formål Op til 300 kg

Rustfri powerlift til alle formål Op til 300 kg LIFTER DANMARK Handels- og Ingeniørfirma ApS Tlf.: 86 72 22 88 ; mail: post@lifterdanmark.dk www.lifterdanmark.dk Rustfri powerlift til alle formål Op til 300 kg En komplet serie af håndteringsudstyr T

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Monterings- og betjeningsvejledning Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse...3 Montering af indmuringsdåse...4

Læs mere

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions

thermcord record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber record your global partner for entrance solutions record record thermcord automatisk, lineært dørsystem med varmeisolerende egenskaber www.recordbmt.dk thermcord www.recordbmt.dk THERMCORD 2 record THERMCORD skydedøre med termisk isolering record THERMCORD

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Svejsetraktor WELDYCAR

Svejsetraktor WELDYCAR Svejsetraktor WELDYCAR 1/10 1 -Beskrivelse Weldycar er en 4-hjulstrukken transportabel svejsetraktor, som er specielt designet for mekaniseret svejsning i forskellige positioner (vandret, skrå eller lodret).

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms.

PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms. PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms. 1-9 stk. 10-20 stk. 21-50 stk. AS 505 CBG 1.560,00 1.504,00 1.464,00 Varmgalvaniseret stål, rørdiameter 60/40 mm. Med røde,

Læs mere

k l i m at i s e r i n g

k l i m at i s e r i n g k l i m at i s e r i n g Duelco klimatisering - Moderne elektroniks livsvigtige beskyttelse. Det moderne samfund er i dag på alle niveauer fuldstændig afhængigt af IT-systemers fejlfri funktion. Derfor

Læs mere

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage.

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED Video LED Video skærm i fuld farve Formålet med LED Video skærme er at vise billeder og animeret indhold i fuld farve (16.777.216 farver). Vi

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

Vi har lys til bl.a. Lastbiler Busser Varebiler Personbiler Trucks Entreprenørmaskiner Skibe Byggepladser Kraner Værfter VA-LBB772. Vision Alert blink

Vi har lys til bl.a. Lastbiler Busser Varebiler Personbiler Trucks Entreprenørmaskiner Skibe Byggepladser Kraner Værfter VA-LBB772. Vision Alert blink VA-V11050 VA-493002 VA-470090 VA-V11055 VA-V11053 VA-LBB772 VA-493032 VA-493042 VA-470042 Vision Alert blink De mest populære typer Vision Alert er en af de helt store markedet indenfor gult advarselslys.

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Tørretumblere EC Sidros BT7, EC Sidros BT7C, EC Sidros BT7HP, EC Sidros BT9 og EC Sidros BT9HP > Stor maskine i lille

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi Plane Udendørsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og lyseffekt samt lavt

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER

ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER AluLet elevatorlift HC325PVK ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER AluLet HC325PVK kan leveres med løftehøjde efter ønske op til 20 meter. Denne Elevatorlift kan monteres direkte oven på eksisterede

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere