Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer"

Transkript

1 Vordingborgvej 415, Dalby DK-4690 Haslev Danmark Telefon : Telefax : Mail : Web : CVR/SE-nr.: Bank : DIBA, Køge afd. Etableret 1988 Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

2 RDF Personmøller, karusseller og drejelåger til indendørs placering PERSONMØLLER - halvhøjde TriFlo SENTRY Ideel for installationer, hvor budgettet er en af de vigtigste faktorer ved valget af personmølle. SENTRY er èn af de nyeste modeller i den meget populære TriFlo-serie. Nyt og dynamisk design. Yderst konkurrencedygtig på prisen. Robust, driftsikker og brugervenlig. Konstrueret af stål og pulverlakeret er standard, men den kan også leveres i rustfrit stål. Kan være mekanisk eller elektrisk. Højde 1342 mm (med stander). Disse faktorer, samt det faktum at man kan montere denne på væg eller på en stander for placering på gulvet, gør den til et særdeles godt valg - ogås når man ved, at det er en af de mest sikre på markedet. Kabinettets dimensioner : Højde 302 mm - Bredde 540 mm - Dybde 339 mm. Arme af rustfrit stål er 480 mm lange og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONCEPT Leder De efter noget innovativt og anderledes? Så er denne model måske løsningen. CONCEPT's ikke helt almindelige design gør denne personmølle ideel for installationer, hvor man ønsker det lidt mere "smart", sofistikeret og specielt. Særdeles velegnet til fritidssektoren, så som i svømmehaller, i forlystelsesparker m.v. Med denne kundegruppe som mål er denne model naturligvis produceret i et både robust og brugervenligt design og den kan klare selv den højeste trafik-frekvens. Konstrueret i utroligt stærkt glasfiber, som kan leveres i mange farver. Armene er i rustfrit stål. Kabinettets dimensioner : Højde 1005 mm - Bredde 502 mm - Dybde 407 mm. Dimensioner incl. arme : Højde 1005 mm - Bredde 522 mm - Dybde 862 mm. Grunddimensioner : 502 x 250 mm.

3 Dimensioner : Højde 1000 Bredde 1080 Dybde 260 mm (uden arme) Dybde 720 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONSOLE Fleksibel, meget robust og mange ekstra finesser. CONSOLE fås i mange forskellige slags finish, herunder i rustfrit stål, som pulverlakeret eller i et attraktivt "træ-look". Lige som de øvrige modeller i TriFlo-serien er også denne model i et smukt design, er meget driftsikker og i et yderst robust design. Selve kabinettet er i såkaldt "slim-line" design og er således velegnet til installationer med lidt plads for passage af personer. Til f.eks. sportshaller, messecentre og feri-/fritidssektoren. En masse specialudstyr for styringer m.v. kan leveres. TriFlo RADSTAR Den nyeste i rækken af TriFlo personmøller. RADSTAR har den fordel, at den er lidt smallere, men har de alligevel en masse spændende funktionaliteter og options. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse lakerede, standard-ral farver. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. Dimensioner : Højde 1050 mm Bredde 750 mm Dybde 265 mm (uden arme) Dybde 745 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo PREMIER Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. Denne personmølle siges at have sat standarden inden for området, da den kom frem for mange år siden - og den er stadig en af de populæreste. Den har vundet mange store, flotte og prestigefyldte priser - for både sit design, sin sikkerhed og den store funktionalitet. Som den er konstrueret og designet, er den yderst velegnet til lokaliteter, hvor man ønsker noget pænt og noget, der er let at vedligeholde, f.eks. i svømmehaller, fitnesscentre, forlystelsesparker m.v. Dimensioner : H 1000 x B 1080 x D 260 mm. Med arme er dybden 740 mm. Arme er 480 mm lange og er 840 mm over gulvet. Der er mange fleksible løsninger, hvor hvert enkelt komponent er bygget specielt til PREMIER - dermed sikres at den kan stå i mange år og den har meget lave driftsudgifter - og er meget sikker mod vandalisme.

4 TriFlo ELITE Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. ELITE og ELITE PLUS kombinerer elegance med ultimativ grad af sikkerhed. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse standard-ral farver. Endvidere er disse modeller elegant og smukt buede (ingen skarpe kanter), hvilket gør dem "bløde" at se på. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. 1 sæt indikatorer (rødt X og grøn pil) er includeret i de elektriske versioner. Der er fri rotation i tilfælde af strømsvigt eller aktivering af f.eks. brandalarm m.v. Dimensioner (for både ELITE og ELITE ULTRA : Højde 1040 mm Bredde 1183 mm Dybde 280 mm (uden arme) Dybde 813 mm (med arme). Arme af rustfrit stål og placeret 840mm over gulvet. TriFlo ELITE ULTRA TriFlo OPUS Denne elegant designede drejelåge (personmølle) en ideel adgangskontrol og en meget høj sikkerhed og fleksibilitet - sammen med robusthed. Anvendes meget ofte i receptioner og i prestigefyldte områder, så som badelande, fitnesscentre m.v. Fuldt motoriseret, intelligent kontrol, som kan justeres til det helt individuelle behov m.h.t. hastighed og meget andet. Dette gør OPUS til et sikkert valg. Med flere options end ELITE, ellers ens Udover beskrivelsen ovenfor, er denne personmølle kendetegnet ved meget lavt strømforbrug og en, stort set, vedligeholdelsesfri motor og elektronik. Den motordrevne mølle anvender sensorer og synkroniserer armenes hastighed til den trafikfrekvens der er på området. Der er ingen installationer under gulvet og alt elektronik er microprocessorstyret. ELITE ULTRA leveres kun som elektrisk udgave. Leveres kun som 2-arms udgave med fotoceller, der sik-rer automatisk rotation - og den er næsten lydløs. Kan endvidere opereres "håndfrit". OPUS er udført i højkvalitets rustfrit stål med en låge, der er forsynet med en glasplade i hærdet glas (tykkelse 10 mm). De rustfri guide-bøjler kan også leveres i forskellige RAL-farver, hvis dette ønskes. Ligeledes kan leveres forskellige slags finish (hør nærmere). Fleksibiliteten gør, at OPUS kan placeres hvor som helst. OPUS tåler alle slags indendørs miljøer. Det forskellige udstyr for kontrol/styring indbygges i standeren. Diameter incl. arme : 1302 mm Diameter incl. guide-bøjler : 1600 mm Guide-bøjle er 1260 mm lang og buet. De 3 arme er af rustfrit stål og sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne er 1025 mm over gulvet.

5 Flytbar personmølle / tælleapparat Denne elegant designede mølle kan leveres som både mekanisk og som elektrisk (230V) udgave. Ideel adgangskontrol og tælleapparat for stadions m.v. Udført i rustfrit, børstet stål overalt - på hjul - med "gulv" og med gelænder. Display med diverse symboler og tekster samt akustisk alarm. Kan yderligere forsynes med kort- eller billetlæser. Højde 1100 mm - Bredde 1020 mm - Dybde 750 mm Armene er 496 mm og placeret 840 mm over gulv/jordoverflade. Vægt 80 kg. Personmøller/Karusseller i fuld-højde ASTRAL Yderst velegnet til stadions og fritidssektoren samt alle de steder hvor sikkerhed er i højsædet. Diameter incl. arme : 1200 mm Højder : 1064 / 1596 / 2394mm 4 arme i 90 º ud fra søjlen. Med 4, 6 eller 8 arme i højden. ASTRAL leveres med "tag". ASTRAL kan leveres i flere højder og kan arbejde i kun èn retning - eller køre i begge retninger. Kan tilpasses i hastighed og er forsynet med en række sensorer, der sørger for en blød, smidig og hurtig passage. Fremstillet i børstet, rustfrit stål overalt. Kan placeres både udendørs og indendørs. Frontsiden er med acrylplade eller er med sikkerhedsglas. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger. FORUM Den imponerende model FORUM giver ultimativ sikkerhed og har stor synlighed, hvilket gør den ideel for stadions, badelande og lignende områder. FORUM er en motoriseret personkarussel i en vandalsikker og robust udførelse og med sikring mod overklatring og mod at folk kravler under. Man kan med sindsro lade den være ubevogtet, idet det kun er personer med autorisation (kort eller lign.), der kan passere. UDFØRELSE : Ottekantet ramme i børstet, rustfrit stål og med paneler i rust-frit stål med hærdet glas (15mm tykt), hvilket giver et åbent og meget velkomment indtryk. Man kan placere flere FORUM's ved siden af hinanden. Til indendørs og udendørs placering Højde : 2100 mm Bredde : 1620 mm Der er "tag" over FORUM. OPTIONS : Passage af cykler uden sikkerheden mindskes. Sort lakeret, rustfri stålramme. Røgfarvede paneler. Matchende fuld-højde, motoriseret adgangslåge. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger.

6 Al elektronik er placeret i tagkonstruktionen ECCO ARENA Anvendes til stadions og idrætshaller. Meget robust, driftsikker og med en masse tilslutningsmuligheder. Smukt, brugervenligt design, der kan placeres både inden- og udendørs. Motoriserede, flere varianter af enkelte eller dobbelte passager - eller flere sat i forbindelse med hinanden. Konstrueret i børstet, rustfrit stål og med sikkerhedspaneler i hærdet glas (15mm tykt). OPTION : Låge for kørsetolsbrugere, barnevogne, bårer fra redningskorps m.v.

7 RDF elektriske DREJELÅGER ROTOGATE Enkel montering Supermarked-type. Her med lys i toppen. Låger med stor bredde leveres også Højde : 1164 mm Armbredde : Max. 950 mm Stander-diameter : 150 mm Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse ROTOGATE er robuste og attraktive og har automatisk re-set fra nødåbning til normal position. Leveres med fyldninger i acryl (både gennemsigtige og i farver) eller med hærdet gals, der er 10mm tykt. Leveres i chrome-finish som standard - options er diverse RAL-farver. Kan leveres med smalle arme (som vi kender fra de fleste supermarkeder, eller med arme, der går helt ned til lige over gulvet. Leveres med en masse forskellige symboler og pictogrammer. Kan arbejde i kun èn - eller i begge retninger. Er kun til indendørs placering.

8 EUROGATE Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse Højde : 1150 mm Armbredde : Max. 929 mm Stander-diameter : 170 mm EUROGATE er markedets mest solgte og har et stilsikkert design. Kan leveres i standard RAL-farver eller med chrom-finish. Som ROTOGATE kan denne også leveres med smalle eller fuld-højde arme med fyldninger af hærdet glas 10mm tykt eller i acryl i flere farver eller med helt transparent (gennemsigtigt) acryl. En masse symboler og pictogrammer kan tilbydes.

9 OPUS Elegant drejelåge med meget høj sikkerhed, fleksibilitet og robusthed. Anvendes meget ofte i prestigefyldte receptioner og i badelande, fitnesscentre m.v. Kan leveres i mange slags finish. Fuldt motoriseretr, intelligent drejelåge, forsynet med en glasplade af hærdet glas (10mm tyk) og de rustfri guidebøjler kan også, som option, leveres i forskellige RAL-farver. OPUS kan placeres hvor som helst og kan tåle alle slags indendørs miljøer. Diameter incl. arme : Diameter incl. guide-bøjler : Guidebøjle er 1260 mm lang og er buet. De 3 arme sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne sidder 1025 mm over gulvet mm 1600 mm ASTRAL Højsikkerheds-karrusel (drejelåge) i flere højder - alle med 4 arme ud til siderne med 230 mm mellem hver arm i højden. Det lækre design i chrom-nikkel og rustfrit stål betyder, at denne er meget velegnet i prestigefyldte receptioner, badeland, fitnesscentre m.v. ASTRAL er motordrevet og tilpasser sig hastigheden af den person, der går igennem denne. Bredde : 1200 mm Dybde : 780 mm Længde : 1675 mm Højder : eller 2100 mm ASTRAL kan styres og kontrolleres af alle former for kortlæsere, mønt- og poletautomater, trykknapper og fodpedaler m.v. Kan leveres med passage i èn retning eller i begge retninger.

10 RDF mekaniske DREJELÅGER Mekaniske drejelåger kan have smalle arme, som vist hèr, eller have fuld-højde arme, d.v.s. at armene går helt ned til lige over gulvet. Med smalle arme er fyldninger i acryl (klart eller farvet) eller med hærdet glas 10mm tykt). Ved fuld-højde låger leveres fyldningerne kun i acryl (klart, gennemsigtigt eller i flere forskellige farver). Til alle fyldninger leveres en masse diverse symboler og pictogrammer og tekster. Højde : 1060 mm Leveres, som standard, i chrom-finish, men kan Armbredde : Max mm (som option) leveres i rustfrit, børstet stål eller Stander-diameter : 48 mm diverse RAL-farver. Alle mulige former for rækværk i mange forskellige materialer og i enhver tænkelig arkitektonisk udformning og i alle retninger. Anvendes også som kø-styring m.v.

11 Passage for kørestols- brugere, barne- og klapvogne. For bl.a. supermarkeder og lign. Her vist som indgangen til et fitness center. Her et eksempel på installation i en bar ved en koncertsal Byggemarkeder og indkøbscentre EuroGate-serien Mekanisk eller elektronisk model. Højre-/venstreåbning. Som RotoGate, men RotoGate SI-serien Med 14 mm tyk glaslåge i hærdet glas. med pictogram. Til enten højre- eller venstreåbning - eller begge retninger. Mekanisk eller elektronisk.

12 Optiske "personmøller" SUPERVISOR 2000 MED SUPERVISOR-serien af optiske passagesystemer omfatter flere modeller - model MED er èn af disse. Hvis nogle passerer gennem disse uden godkendt autorisation (kort eller lign.) gives en alarm (lokalt eller til et andet sted), så det relevante personale kan tage forholdsregler mod dette. Med sit rundede og meget smukke design er denne model altid et aktiv - og den kan leveres med en lang række af forskellige slags finish. Se iøvrigt under tilbehør for personmøller. Findes i en lang (LG) og en kort udgave (MED) Model MED Model LG Højde : 94 cm 94 cm Afstand mellem de 2 Længde : 93 cm 150 cm enkelte moduler : 70 cm Dybde : 18 cm 18 cm SUPERVISOR SU 3000 Denne modeltype kombinerer den optiske løsning med en "rigtig" personmølle, hvilket giver maximal sikkerhed. Hvis der kommer en u-autoriseret person, der vil igennem, blokerer SU 3000 straks personmøllen (responstid 0,5 sek.) og giver samtidig alarm lokalt - eller til et andet sted - hvorefter personalet kan tage de nødvendige forholdsregler. SUPERVISOR 2000 SM Slim-line design. Især velegnet til lokaliteter, hvor budgettet måske er lavt - eller hvor der ikke er så meget plads. I øvrigt med samme alarmfunktioner som i modellerne SU 2000 MED og SU Højde : 100 cm Afstand mellem de Bredde : 33 cm to enkelte moduler Dybde : 9 cm skal være : 70 cm

13 BELTRAC BELTRAC "bånd og stander"-systemer er en af de mest effektive og smukkeste måder at guide personer i et område, eller at afspærre områder - uden at skulle lave en permanent barriere. Anvendes i hoteller, udstillingslokaler, museer, konferencecentre, offentlige og private virksomheder og mange andre steder. Standere i mange forskellige udførelser og med bånd i flere farver. Også vægmonterede standere. Alle standere er udstyrede med 4 modtageplader, således at man kan have op til 4 bånd til den samme stander. Standere såvel som bånd fås i mange farver. Båndet er udstyret med en unik mekanisme, der gør at man kan køre båndet tilbage i standeren på en sikker og rolig måde - næsten som én støvsugerledning, bare lidt langsommere. Options kan f.eks. være låsefacilitet, der sikrer mod "uheldig" release - eller forskellige rammer og lignende, der kan kobles direkte på standerne.

14 3-armede personmøller - enkelte ARLBERG Indstillelig højde BERCHTESGADEN Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT Robust kabinet DOLOMIT PLUS Velegnet til fugtige områder Robust kabinet MODUL BASIS Udført i vandalsikre materialer MODUL BASIS PLUS Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK PLUS Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer

15 3-armede personmøller - dobbelte GRENOBLE Indstillelig i højden TELEMARK Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT PLUS TANDEM Velegnet til fugtige områder Robust kabinet DOLOMIT TANDEM Indstillelig i højden Karruseller - dobbelte ECCO 120 BD fuldhøjde Enkel monering Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HD fuldhøjde Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO ARENA fuldhøjde Kompakt udførelse Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik BADEN 2100D mands højde Lav byggehøjde Højeste sikkerhed Færdigmonteret ved levering Med bundplade Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik

16 Karruseller - enkelte GYRO HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader GYRO BADEN hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader BADEN 2100E fuldhøjde Højeste sikkerhed. Som BADEN 1450E - blot i fuldhøjde. Leveres med bundplade GYRO TRANSPA hoftehøjde Som GYRO BADEN, men med låger helt ned til gulvet Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader ECCO 120 BB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BF mands højde Som ECCO 120 BB og ECCO 120 BE, men med passagemulighed for cykler, barnevogne, kørestole m.v. Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 90 HE mands højde Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 180 E mands højde Som modellerne i 120-serien, dog i 180º deling (2 arme ud). Enkel montering. Vandalsikker. 1- eller 2-retnings drift. Indgangsretning efter behov.. Vedligeholdelsesfri mekanik. Let tilgængelig elektronik.

17 Drejelåger Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS BADEN hoftehøjde IKAROS HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS TRANSPA hoftehøjde Person-sluser FORUM fuldhøjde MILLENIUM hoftehøjde Motor og elektronik indbygget Lav monteringshøjde Smukke transparente plader Giver barrierefri adgang for personer med gyldigt adgangsbevis i form af berøringsfrit kort eller eberøringsfri tag. Spærrer for adgang ved forsøg på misbrug (u-autoriseret adgang). Sensor-styret ID af brugernes kort eller tag. Meget sikker persongenkendelse og -registrering. Drift i 1 eller 2 retninger. Indgangsretning kan ændres efter behov. Kompatibel med de gængse adgangskontrolsystemers læsere. Vedligeholdelsesfri mekanik. Meget lavt energiforbrug. Flugt- eller nødmekanik er ikke nødvendig (kan ikke anbefales).

18 I hver side Modul Klassik Plus sammen med 2 stk.ikaros Transpa drejelåger Modul basis (3-armet personmølle) indbygget i skranke og med trykknap for åbning den ene vej

19 Dolomit (3-armet personmølle) og Ikaros Baden drejelåger Modul Basis (3-armet personmølle) og Ikaros Holm (drejelåge)

20 Modul Basis (3-armet personmølle) indbygget i væg på lægecenter og Ikaros Holm (drejelåge) Gyro Transpa (3-armet drejelåge) og Ikaros Transpa (drejelåge)

21 Monteringsarbejde med en mekanisk låge (1 meter bred), der bliver udfyldt med pansret glas eller med transparent acryl - og her sammen med såkaldte T-stykker som beskyttelse af lågen.

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten!

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten! Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer Vi leverer porten! Velkommen hjem velkommen hos Novoferm Hvad er dejligere end at blive modtaget med åbne arme,

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Stand-alone systemer ROSSLARE DIGIT P X T ACIE

Stand-alone systemer ROSSLARE DIGIT P X T ACIE Stand-alone systemer ROSSLARE Selvstændige tastaturer ARO KE 001 1 "Slot"udgang - 500 brugere - 3 niveauer - 3 modes - PVC kabinet ARO KE 002 1 "Slot"udgang - 1 output - 500 brugere - 3 niveauer - 3 modes

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf.

låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. www.totallaase.dk info@totallaase.dk Tlf. låse & sikring Går tyven ind når du går ud? TOTAL låse & sikring sørger for din sikkerhed. Kære kunde. Vi vil med dette hæfte prøve at give dig den bedst mulige vejledning i, hvad du bør vælge af tyverisikringsprodukter.

Læs mere

SmokeCloak Privat. installation og instruktion

SmokeCloak Privat. installation og instruktion SmokeCloak Privat installation og instruktion Der er truffet alle tænkelige forholdsregler for at sikre rigtigheden af denne manual. Producenten MSS Professional A/S står ikke til ansvar for tab eller

Læs mere

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark Katalog 2015 Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark INDHOLD 3 Minirack 7 Multirack NEXT MOVE 10 Macrorack SOHO 14 Multirack NEXT STEP Nyttige tips Tryk

Læs mere

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post Postkassen dit visitkort ved vejen Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Postkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Et slags udendørs visitkort.

Læs mere

Succes ved brug af det rigtige system

Succes ved brug af det rigtige system Alt omkring vægforskalling Succes ved brug af det rigtige system Alt omkring vægforskalling Indholdsfortegnelse side 4-13 side 14-19 side 20-23 side 24-27 Manto MANTO XXL RASTO Søjleforskalling RONDA RASTO

Læs mere

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER BILLETTERMINALER KORTSYSTEMER PARKERINGSSYSTEMER TURBÅND / TURPAS /

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

GRIPO 6820 2-zoners trådløst alarmsystem

GRIPO 6820 2-zoners trådløst alarmsystem V110809 GRIPO 6820 2-zoners trådløst alarmsystem Vejledning Dette GRIPO Alarmsæt indeholder følgende: 1 stk GRIPO Kontrolpanel 1 stk GRIPO Trådløs fjernbetjening 1 stk GRIPO Trådløs rumføler 1 stk GRIPO

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

INDUSTRI. Tavler & kapslinger

INDUSTRI. Tavler & kapslinger INDUSTRI Magasinet April. 2007 Tavler & kapslinger Effektiv fjernelse af statisk elektricitet SIRIUS halvlederkontaktorer og relæer Kabler og beskyttelsesledere til installationer Multifunktions indkapsling

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information

Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information EXAKT - Stenholm 7 - DK-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 - Fax. +45 98 19 31 23 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Maskiner og tilbehør Positive Påvirkninger

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

triomont DEn EnKLEStE VEJ til VÆGHÆnGt WC og HÅnDVASK

triomont DEn EnKLEStE VEJ til VÆGHÆnGt WC og HÅnDVASK triomont DEN ENKLESTE VEJ TIL VÆGHÆNGT WC OG HÅNDVASK triomont DIT GAMLE BADEVÆRELSE ET BADEVÆRELSE OG 14 CM MERE BEHØVER DU IKKE. Drømmer du om væghængt wc og håndvask på dit badeværelse? Du tror måske,

Læs mere

Ifö Sign indbygningsmoduler Installationsløsninger til væghængt sanitet. DK74-10 MS nr. 99903

Ifö Sign indbygningsmoduler Installationsløsninger til væghængt sanitet. DK74-10 MS nr. 99903 Ifö Sign indbygningsmoduler Installationsløsninger til væghængt sanitet DK74-10 MS nr. 99903 2 Enkel installation Ifö Sign installationsmoduler er udviklet i nært samarbejde med Nordiske installatører.

Læs mere

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015 DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE Camping udstyr2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 34, 54 Airconditions 48 Alarmer 50 Antenner 46-47 Bakvideosystemer 44 Batteriladere 39-40

Læs mere

Fingerprint Technology Birkegården A/S. Produktkatalog 01.12.2007 Kunde prisliste

Fingerprint Technology Birkegården A/S. Produktkatalog 01.12.2007 Kunde prisliste Fingerprint Technology Birkegården A/S Produktkatalog 01.12.2007 Kunde prisliste Kode og fingeraftrykslåse 1 Adgangs/kontrolanlæg 2 Pengeskabe, værdibokse og attachemapper 3 Computer tilbehør 4 Alarmsystemer

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic

SSIHuset Svane Electronic -03- FC-300PLUS Hybrid tyverialarm 3 trådløse zoner + 8 trådførte zoner Ny model FC-300PLUS SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 7, Gråmose, DK-744 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk Tillykke

Læs mere

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE

TRAKA32 OPSTARTS GUIDE TRAKA32 OPSTARTS GUIDE 14/03/2014 VERSION 5.1 [14/03/2014] Page 1 of 81 VERSIONS HISTORIK Version Date Who Description of Changes 3.0 16/11/12 AK Changed from old style document to official UD format and

Læs mere

Rigtig god fornøjelse!

Rigtig god fornøjelse! Vildtkameraer er blevet et af de bedste og vigtigste værktøjer i dit jagt arsenal. Uanset om det er før eller i løbet af jagtsæsonen, kan vildtkameraer sættes op og indsamle værdifulde data om dine byttedyrs

Læs mere

Effektiv og miljøvenlig varme med biobrændsel

Effektiv og miljøvenlig varme med biobrændsel BIOBRÆNDSEL Effektiv og miljøvenlig varme med biobrændsel www.hstarm.dk Bliv tændt af fremtidens energi Biobrændsel er en af de vigtigste energiformer i fremtiden. Stigende oliepriser, øget miljøbevidsthed

Læs mere

FUTURE LIGHT. NY ADRESSE Vi flytter pr. 1 november til nye, moderne faciliteter på adressen: +45 62692027 +45 63401800 WWW.FUTURELIGHT.DK.

FUTURE LIGHT. NY ADRESSE Vi flytter pr. 1 november til nye, moderne faciliteter på adressen: +45 62692027 +45 63401800 WWW.FUTURELIGHT.DK. NY ADRESSE Vi flytter pr. 1 november til nye, moderne faciliteter på adressen: Future Light A/S Damsbovej 1 5492 Vissenbjerg Se mere på næste og sidste side Baggrundsbilledet er fra årets Langelandsfestival,

Læs mere

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret SALTO ADGANGSKONTROL Fleksibelt og fremtidssikret Hvorfor... SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk

Læs mere

Når det kniber med at se skærmen.

Når det kniber med at se skærmen. Når det kniber med at se skærmen. En vejledning i opsætning af pc skærme til personer med nedsat syn. Center for Syn og Hjælpemidler Michael Drevsensvej 1 8270 Højbjerg Når det kniber med at se skærmen.

Læs mere