Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer"

Transkript

1 Vordingborgvej 415, Dalby DK-4690 Haslev Danmark Telefon : Telefax : Mail : Web : CVR/SE-nr.: Bank : DIBA, Køge afd. Etableret 1988 Personmøller Dreje- og svinglåger Fuld-højde karrusseller Optiske systemer Bånd- og standersystemer

2 RDF Personmøller, karusseller og drejelåger til indendørs placering PERSONMØLLER - halvhøjde TriFlo SENTRY Ideel for installationer, hvor budgettet er en af de vigtigste faktorer ved valget af personmølle. SENTRY er èn af de nyeste modeller i den meget populære TriFlo-serie. Nyt og dynamisk design. Yderst konkurrencedygtig på prisen. Robust, driftsikker og brugervenlig. Konstrueret af stål og pulverlakeret er standard, men den kan også leveres i rustfrit stål. Kan være mekanisk eller elektrisk. Højde 1342 mm (med stander). Disse faktorer, samt det faktum at man kan montere denne på væg eller på en stander for placering på gulvet, gør den til et særdeles godt valg - ogås når man ved, at det er en af de mest sikre på markedet. Kabinettets dimensioner : Højde 302 mm - Bredde 540 mm - Dybde 339 mm. Arme af rustfrit stål er 480 mm lange og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONCEPT Leder De efter noget innovativt og anderledes? Så er denne model måske løsningen. CONCEPT's ikke helt almindelige design gør denne personmølle ideel for installationer, hvor man ønsker det lidt mere "smart", sofistikeret og specielt. Særdeles velegnet til fritidssektoren, så som i svømmehaller, i forlystelsesparker m.v. Med denne kundegruppe som mål er denne model naturligvis produceret i et både robust og brugervenligt design og den kan klare selv den højeste trafik-frekvens. Konstrueret i utroligt stærkt glasfiber, som kan leveres i mange farver. Armene er i rustfrit stål. Kabinettets dimensioner : Højde 1005 mm - Bredde 502 mm - Dybde 407 mm. Dimensioner incl. arme : Højde 1005 mm - Bredde 522 mm - Dybde 862 mm. Grunddimensioner : 502 x 250 mm.

3 Dimensioner : Højde 1000 Bredde 1080 Dybde 260 mm (uden arme) Dybde 720 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo CONSOLE Fleksibel, meget robust og mange ekstra finesser. CONSOLE fås i mange forskellige slags finish, herunder i rustfrit stål, som pulverlakeret eller i et attraktivt "træ-look". Lige som de øvrige modeller i TriFlo-serien er også denne model i et smukt design, er meget driftsikker og i et yderst robust design. Selve kabinettet er i såkaldt "slim-line" design og er således velegnet til installationer med lidt plads for passage af personer. Til f.eks. sportshaller, messecentre og feri-/fritidssektoren. En masse specialudstyr for styringer m.v. kan leveres. TriFlo RADSTAR Den nyeste i rækken af TriFlo personmøller. RADSTAR har den fordel, at den er lidt smallere, men har de alligevel en masse spændende funktionaliteter og options. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse lakerede, standard-ral farver. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. Dimensioner : Højde 1050 mm Bredde 750 mm Dybde 265 mm (uden arme) Dybde 745 mm (med arme). Arme er af rustfrit stål og placeret 840 mm over gulvet. TriFlo PREMIER Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. Denne personmølle siges at have sat standarden inden for området, da den kom frem for mange år siden - og den er stadig en af de populæreste. Den har vundet mange store, flotte og prestigefyldte priser - for både sit design, sin sikkerhed og den store funktionalitet. Som den er konstrueret og designet, er den yderst velegnet til lokaliteter, hvor man ønsker noget pænt og noget, der er let at vedligeholde, f.eks. i svømmehaller, fitnesscentre, forlystelsesparker m.v. Dimensioner : H 1000 x B 1080 x D 260 mm. Med arme er dybden 740 mm. Arme er 480 mm lange og er 840 mm over gulvet. Der er mange fleksible løsninger, hvor hvert enkelt komponent er bygget specielt til PREMIER - dermed sikres at den kan stå i mange år og den har meget lave driftsudgifter - og er meget sikker mod vandalisme.

4 TriFlo ELITE Stærkt, vandalsikkert og attraktivt design med rustfrit stål overalt - og meget let at vedligeholde. ELITE og ELITE PLUS kombinerer elegance med ultimativ grad af sikkerhed. Designet er smukt og udført i rustfrit stål overalt, men kan også leveres i diverse standard-ral farver. Endvidere er disse modeller elegant og smukt buede (ingen skarpe kanter), hvilket gør dem "bløde" at se på. Kan let sammenbygges med gelændere med samme look. Kan leveres som både mekanisk og elektrisk udgave. Kan kontrolleres med åbning i èn eller begge retninger. Alle former for adgangskontroludstyr kan tilsluttes. Alarm-sensorer (option) for u-autoriseret passage over eller under møllen. Justèrbar lås af armens bevægelser (2-32 sekunder). Kan også kontrolleres og styres med trykknap/fodpedal. 1 sæt indikatorer (rødt X og grøn pil) er includeret i de elektriske versioner. Der er fri rotation i tilfælde af strømsvigt eller aktivering af f.eks. brandalarm m.v. Dimensioner (for både ELITE og ELITE ULTRA : Højde 1040 mm Bredde 1183 mm Dybde 280 mm (uden arme) Dybde 813 mm (med arme). Arme af rustfrit stål og placeret 840mm over gulvet. TriFlo ELITE ULTRA TriFlo OPUS Denne elegant designede drejelåge (personmølle) en ideel adgangskontrol og en meget høj sikkerhed og fleksibilitet - sammen med robusthed. Anvendes meget ofte i receptioner og i prestigefyldte områder, så som badelande, fitnesscentre m.v. Fuldt motoriseret, intelligent kontrol, som kan justeres til det helt individuelle behov m.h.t. hastighed og meget andet. Dette gør OPUS til et sikkert valg. Med flere options end ELITE, ellers ens Udover beskrivelsen ovenfor, er denne personmølle kendetegnet ved meget lavt strømforbrug og en, stort set, vedligeholdelsesfri motor og elektronik. Den motordrevne mølle anvender sensorer og synkroniserer armenes hastighed til den trafikfrekvens der er på området. Der er ingen installationer under gulvet og alt elektronik er microprocessorstyret. ELITE ULTRA leveres kun som elektrisk udgave. Leveres kun som 2-arms udgave med fotoceller, der sik-rer automatisk rotation - og den er næsten lydløs. Kan endvidere opereres "håndfrit". OPUS er udført i højkvalitets rustfrit stål med en låge, der er forsynet med en glasplade i hærdet glas (tykkelse 10 mm). De rustfri guide-bøjler kan også leveres i forskellige RAL-farver, hvis dette ønskes. Ligeledes kan leveres forskellige slags finish (hør nærmere). Fleksibiliteten gør, at OPUS kan placeres hvor som helst. OPUS tåler alle slags indendørs miljøer. Det forskellige udstyr for kontrol/styring indbygges i standeren. Diameter incl. arme : 1302 mm Diameter incl. guide-bøjler : 1600 mm Guide-bøjle er 1260 mm lang og buet. De 3 arme er af rustfrit stål og sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne er 1025 mm over gulvet.

5 Flytbar personmølle / tælleapparat Denne elegant designede mølle kan leveres som både mekanisk og som elektrisk (230V) udgave. Ideel adgangskontrol og tælleapparat for stadions m.v. Udført i rustfrit, børstet stål overalt - på hjul - med "gulv" og med gelænder. Display med diverse symboler og tekster samt akustisk alarm. Kan yderligere forsynes med kort- eller billetlæser. Højde 1100 mm - Bredde 1020 mm - Dybde 750 mm Armene er 496 mm og placeret 840 mm over gulv/jordoverflade. Vægt 80 kg. Personmøller/Karusseller i fuld-højde ASTRAL Yderst velegnet til stadions og fritidssektoren samt alle de steder hvor sikkerhed er i højsædet. Diameter incl. arme : 1200 mm Højder : 1064 / 1596 / 2394mm 4 arme i 90 º ud fra søjlen. Med 4, 6 eller 8 arme i højden. ASTRAL leveres med "tag". ASTRAL kan leveres i flere højder og kan arbejde i kun èn retning - eller køre i begge retninger. Kan tilpasses i hastighed og er forsynet med en række sensorer, der sørger for en blød, smidig og hurtig passage. Fremstillet i børstet, rustfrit stål overalt. Kan placeres både udendørs og indendørs. Frontsiden er med acrylplade eller er med sikkerhedsglas. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger. FORUM Den imponerende model FORUM giver ultimativ sikkerhed og har stor synlighed, hvilket gør den ideel for stadions, badelande og lignende områder. FORUM er en motoriseret personkarussel i en vandalsikker og robust udførelse og med sikring mod overklatring og mod at folk kravler under. Man kan med sindsro lade den være ubevogtet, idet det kun er personer med autorisation (kort eller lign.), der kan passere. UDFØRELSE : Ottekantet ramme i børstet, rustfrit stål og med paneler i rust-frit stål med hærdet glas (15mm tykt), hvilket giver et åbent og meget velkomment indtryk. Man kan placere flere FORUM's ved siden af hinanden. Til indendørs og udendørs placering Højde : 2100 mm Bredde : 1620 mm Der er "tag" over FORUM. OPTIONS : Passage af cykler uden sikkerheden mindskes. Sort lakeret, rustfri stålramme. Røgfarvede paneler. Matchende fuld-højde, motoriseret adgangslåge. Ved strømsvigt m.v. er der fri passage i begge retninger.

6 Al elektronik er placeret i tagkonstruktionen ECCO ARENA Anvendes til stadions og idrætshaller. Meget robust, driftsikker og med en masse tilslutningsmuligheder. Smukt, brugervenligt design, der kan placeres både inden- og udendørs. Motoriserede, flere varianter af enkelte eller dobbelte passager - eller flere sat i forbindelse med hinanden. Konstrueret i børstet, rustfrit stål og med sikkerhedspaneler i hærdet glas (15mm tykt). OPTION : Låge for kørsetolsbrugere, barnevogne, bårer fra redningskorps m.v.

7 RDF elektriske DREJELÅGER ROTOGATE Enkel montering Supermarked-type. Her med lys i toppen. Låger med stor bredde leveres også Højde : 1164 mm Armbredde : Max. 950 mm Stander-diameter : 150 mm Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse ROTOGATE er robuste og attraktive og har automatisk re-set fra nødåbning til normal position. Leveres med fyldninger i acryl (både gennemsigtige og i farver) eller med hærdet gals, der er 10mm tykt. Leveres i chrome-finish som standard - options er diverse RAL-farver. Kan leveres med smalle arme (som vi kender fra de fleste supermarkeder, eller med arme, der går helt ned til lige over gulvet. Leveres med en masse forskellige symboler og pictogrammer. Kan arbejde i kun èn - eller i begge retninger. Er kun til indendørs placering.

8 EUROGATE Kan også leveres med lys i toppen, der lyser konstant i safe-mode og blinker ved bevægelse Højde : 1150 mm Armbredde : Max. 929 mm Stander-diameter : 170 mm EUROGATE er markedets mest solgte og har et stilsikkert design. Kan leveres i standard RAL-farver eller med chrom-finish. Som ROTOGATE kan denne også leveres med smalle eller fuld-højde arme med fyldninger af hærdet glas 10mm tykt eller i acryl i flere farver eller med helt transparent (gennemsigtigt) acryl. En masse symboler og pictogrammer kan tilbydes.

9 OPUS Elegant drejelåge med meget høj sikkerhed, fleksibilitet og robusthed. Anvendes meget ofte i prestigefyldte receptioner og i badelande, fitnesscentre m.v. Kan leveres i mange slags finish. Fuldt motoriseretr, intelligent drejelåge, forsynet med en glasplade af hærdet glas (10mm tyk) og de rustfri guidebøjler kan også, som option, leveres i forskellige RAL-farver. OPUS kan placeres hvor som helst og kan tåle alle slags indendørs miljøer. Diameter incl. arme : Diameter incl. guide-bøjler : Guidebøjle er 1260 mm lang og er buet. De 3 arme sidder 887 mm over gulvet. Bøjlerne sidder 1025 mm over gulvet mm 1600 mm ASTRAL Højsikkerheds-karrusel (drejelåge) i flere højder - alle med 4 arme ud til siderne med 230 mm mellem hver arm i højden. Det lækre design i chrom-nikkel og rustfrit stål betyder, at denne er meget velegnet i prestigefyldte receptioner, badeland, fitnesscentre m.v. ASTRAL er motordrevet og tilpasser sig hastigheden af den person, der går igennem denne. Bredde : 1200 mm Dybde : 780 mm Længde : 1675 mm Højder : eller 2100 mm ASTRAL kan styres og kontrolleres af alle former for kortlæsere, mønt- og poletautomater, trykknapper og fodpedaler m.v. Kan leveres med passage i èn retning eller i begge retninger.

10 RDF mekaniske DREJELÅGER Mekaniske drejelåger kan have smalle arme, som vist hèr, eller have fuld-højde arme, d.v.s. at armene går helt ned til lige over gulvet. Med smalle arme er fyldninger i acryl (klart eller farvet) eller med hærdet glas 10mm tykt). Ved fuld-højde låger leveres fyldningerne kun i acryl (klart, gennemsigtigt eller i flere forskellige farver). Til alle fyldninger leveres en masse diverse symboler og pictogrammer og tekster. Højde : 1060 mm Leveres, som standard, i chrom-finish, men kan Armbredde : Max mm (som option) leveres i rustfrit, børstet stål eller Stander-diameter : 48 mm diverse RAL-farver. Alle mulige former for rækværk i mange forskellige materialer og i enhver tænkelig arkitektonisk udformning og i alle retninger. Anvendes også som kø-styring m.v.

11 Passage for kørestols- brugere, barne- og klapvogne. For bl.a. supermarkeder og lign. Her vist som indgangen til et fitness center. Her et eksempel på installation i en bar ved en koncertsal Byggemarkeder og indkøbscentre EuroGate-serien Mekanisk eller elektronisk model. Højre-/venstreåbning. Som RotoGate, men RotoGate SI-serien Med 14 mm tyk glaslåge i hærdet glas. med pictogram. Til enten højre- eller venstreåbning - eller begge retninger. Mekanisk eller elektronisk.

12 Optiske "personmøller" SUPERVISOR 2000 MED SUPERVISOR-serien af optiske passagesystemer omfatter flere modeller - model MED er èn af disse. Hvis nogle passerer gennem disse uden godkendt autorisation (kort eller lign.) gives en alarm (lokalt eller til et andet sted), så det relevante personale kan tage forholdsregler mod dette. Med sit rundede og meget smukke design er denne model altid et aktiv - og den kan leveres med en lang række af forskellige slags finish. Se iøvrigt under tilbehør for personmøller. Findes i en lang (LG) og en kort udgave (MED) Model MED Model LG Højde : 94 cm 94 cm Afstand mellem de 2 Længde : 93 cm 150 cm enkelte moduler : 70 cm Dybde : 18 cm 18 cm SUPERVISOR SU 3000 Denne modeltype kombinerer den optiske løsning med en "rigtig" personmølle, hvilket giver maximal sikkerhed. Hvis der kommer en u-autoriseret person, der vil igennem, blokerer SU 3000 straks personmøllen (responstid 0,5 sek.) og giver samtidig alarm lokalt - eller til et andet sted - hvorefter personalet kan tage de nødvendige forholdsregler. SUPERVISOR 2000 SM Slim-line design. Især velegnet til lokaliteter, hvor budgettet måske er lavt - eller hvor der ikke er så meget plads. I øvrigt med samme alarmfunktioner som i modellerne SU 2000 MED og SU Højde : 100 cm Afstand mellem de Bredde : 33 cm to enkelte moduler Dybde : 9 cm skal være : 70 cm

13 BELTRAC BELTRAC "bånd og stander"-systemer er en af de mest effektive og smukkeste måder at guide personer i et område, eller at afspærre områder - uden at skulle lave en permanent barriere. Anvendes i hoteller, udstillingslokaler, museer, konferencecentre, offentlige og private virksomheder og mange andre steder. Standere i mange forskellige udførelser og med bånd i flere farver. Også vægmonterede standere. Alle standere er udstyrede med 4 modtageplader, således at man kan have op til 4 bånd til den samme stander. Standere såvel som bånd fås i mange farver. Båndet er udstyret med en unik mekanisme, der gør at man kan køre båndet tilbage i standeren på en sikker og rolig måde - næsten som én støvsugerledning, bare lidt langsommere. Options kan f.eks. være låsefacilitet, der sikrer mod "uheldig" release - eller forskellige rammer og lignende, der kan kobles direkte på standerne.

14 3-armede personmøller - enkelte ARLBERG Indstillelig højde BERCHTESGADEN Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT Robust kabinet DOLOMIT PLUS Velegnet til fugtige områder Robust kabinet MODUL BASIS Udført i vandalsikre materialer MODUL BASIS PLUS Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer MODUL KLASSIK PLUS Billetlæser kan indbygges Udført i vandalsikre materialer

15 3-armede personmøller - dobbelte GRENOBLE Indstillelig i højden TELEMARK Lav højde Robust kabinet Indbygget eller ekstern styring DOLOMIT PLUS TANDEM Velegnet til fugtige områder Robust kabinet DOLOMIT TANDEM Indstillelig i højden Karruseller - dobbelte ECCO 120 BD fuldhøjde Enkel monering Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HD fuldhøjde Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO ARENA fuldhøjde Kompakt udførelse Enkel monering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik BADEN 2100D mands højde Lav byggehøjde Højeste sikkerhed Færdigmonteret ved levering Med bundplade Også for områder ved havet Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik

16 Karruseller - enkelte GYRO HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader GYRO BADEN hoftehøjde Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader BADEN 2100E fuldhøjde Højeste sikkerhed. Som BADEN 1450E - blot i fuldhøjde. Leveres med bundplade GYRO TRANSPA hoftehøjde Som GYRO BADEN, men med låger helt ned til gulvet Motor og elektronik i midtersøjle Smukke transparente plader ECCO 120 BB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 BF mands højde Som ECCO 120 BB og ECCO 120 BE, men med passagemulighed for cykler, barnevogne, kørestole m.v. Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HE mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 120 HB mands højde Indbygningsmulighed for kortlæser Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 90 HE mands højde Enkel montering Vandalsikker 1- eller 2-retnings drift Indgangsretning efter behov Vedligeholdelsesfri mekanik Let tilgængelig elektronik ECCO 180 E mands højde Som modellerne i 120-serien, dog i 180º deling (2 arme ud). Enkel montering. Vandalsikker. 1- eller 2-retnings drift. Indgangsretning efter behov.. Vedligeholdelsesfri mekanik. Let tilgængelig elektronik.

17 Drejelåger Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS BADEN hoftehøjde IKAROS HOLM hoftehøjde Motor og elektronik i låge-søjlen Smukke transparente plader IKAROS TRANSPA hoftehøjde Person-sluser FORUM fuldhøjde MILLENIUM hoftehøjde Motor og elektronik indbygget Lav monteringshøjde Smukke transparente plader Giver barrierefri adgang for personer med gyldigt adgangsbevis i form af berøringsfrit kort eller eberøringsfri tag. Spærrer for adgang ved forsøg på misbrug (u-autoriseret adgang). Sensor-styret ID af brugernes kort eller tag. Meget sikker persongenkendelse og -registrering. Drift i 1 eller 2 retninger. Indgangsretning kan ændres efter behov. Kompatibel med de gængse adgangskontrolsystemers læsere. Vedligeholdelsesfri mekanik. Meget lavt energiforbrug. Flugt- eller nødmekanik er ikke nødvendig (kan ikke anbefales).

18 I hver side Modul Klassik Plus sammen med 2 stk.ikaros Transpa drejelåger Modul basis (3-armet personmølle) indbygget i skranke og med trykknap for åbning den ene vej

19 Dolomit (3-armet personmølle) og Ikaros Baden drejelåger Modul Basis (3-armet personmølle) og Ikaros Holm (drejelåge)

20 Modul Basis (3-armet personmølle) indbygget i væg på lægecenter og Ikaros Holm (drejelåge) Gyro Transpa (3-armet drejelåge) og Ikaros Transpa (drejelåge)

21 Monteringsarbejde med en mekanisk låge (1 meter bred), der bliver udfyldt med pansret glas eller med transparent acryl - og her sammen med såkaldte T-stykker som beskyttelse af lågen.

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås.

Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. PRODUKTKATALOG Elektroniske opbevaringsskabe med kodelås. Boksene der tjener penge til ejerne - og giver frihed til brugerne! Ingen forsvundne eller tabte nøgler Ingen opbevaring af nøgler eller hængelåse

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... T6... til marinaer og havne www.tallykey.com Elegant design og lang holdbarhed i ét produkt... TallyKey T6-søjlen er udviklet til forsyning af el og vand

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

Stålbygninger. www.llentab.dk

Stålbygninger. www.llentab.dk Stålbygninger www.llentab.dk Velkommen til LLENTAB! LLENTAB har leveret stålbygninger i næsten 35 år. I den tid har vi leveret over 7.000 stålbygninger i Sverige og Europa. Det faktum, at vi selv styrer

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Monterings- og betjeningsvejledning Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse...3 Montering af indmuringsdåse...4

Læs mere

EM Låsemagneter EM 1800 EM 3000 EM 5300 EM 6800 EM 7500 EM 15000

EM Låsemagneter EM 1800 EM 3000 EM 5300 EM 6800 EM 7500 EM 15000 EM Låsemagneter EM 1800 EM 3000 EM 5300 EM 6800 EM 7500 EM 15000 CS EM 80 låsemagneter MAGNEO Schiebetürautomatik Elektromekanisk døraflåsning EM Låsemagneter: den slanke, sikre, trygge og fleksible døraflåsnings

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Titelblad Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Anders Rafn Hansen Kvist Vejleder: Kaare Eriksen Ann Pedersen Kristian Trier

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

Kemikaliekøleskab med udsugning

Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Kemikaliekøleskab med udsugning Systemet består af følgende: -Gram køleskab type Compact eller Midi -Monteret med styreboks & magnetkontakt til dør -Motorstyret spjæld på

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Adgang for alle uanset. pladsen

Adgang for alle uanset. pladsen Adgang for alle uanset Botved har en målsætning om at følge robuste og tillidsvækkende løsninger til dørs med en service, der lever op til produkternes kvalitet. Det gælder fra rådgivning i planlægningsfasen

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

7/S6 BRANDSPJÆLD FDC40. v 2.5 (dk) www.khvent.dk

7/S6 BRANDSPJÆLD FDC40. v 2.5 (dk) www.khvent.dk 7/S6 v 2.5 (dk) BRANDSPJÆLD FDC40 www.khvent.dk BRANDSPJÆLD FDC40 Anvendes til isolering af rørgennemføringer mellem brandsektioner. Brandspjæld består af kabinet, brand-resistent spjæld plade og udløsningsmekanisme.

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Til nyanlæg og reparationer Universelle rørsamlinger Godkendte løsninger edre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax:

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme MKJ VENTILATION Brandventilation mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme Omfattende løsninger til brandventilations systemer Sikring

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

innoguard Svensk Innovativt Design

innoguard Svensk Innovativt Design innoguard Svensk Innovativt Design Value Ultimate Stinkskab Moderne stinkskab for sikker beskyttelse af arbejdspladser innoguard Broschyr.indd 1 2012-09-11 15:50:07 innoguard Hos Ninolab ved vi hvor vigtigt

Læs mere

7/S5 BRANDSPJÆLD FD40. v 2.5 (dk) www.khvent.dk

7/S5 BRANDSPJÆLD FD40. v 2.5 (dk) www.khvent.dk 7/S5 v 2.5 (dk) BRANDSPJÆLD FD40 www.khvent.dk BRANDSPJÆLD FD40 Anvendes til isolering af rørgennemføringer mellem brandsektioner. Brandspjæld består af kabinet, brand-resistent spjældplade og udløsningsmekanisme.

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk Trådløs Dørsensor Optisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 5 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning Teknisk information og betjeningsanvisning Brand- & komfortventilation Vinduesautomatik Tlf. 73 Fax. 73 3 www.eegholm.dk Indhold Side Egenskaber Kendetegn Revision/Vedligehold Levetid Funktion / Anvendelse

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

CHAT BOARD PRODUKT ARK

CHAT BOARD PRODUKT ARK PRODUKT ARK Classic CHAT BOARD Classic er en magnetisk glas- og skrivetavle i gennemført dansk design til hjemmet og kontoret. CHAT BOARD Classic er en glastavle med bløde C-kanter og afrundede hjørner

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Alt til din Taxi. Systemer til tid- og jobregistrering. Adgangskontrol. Taxametre & terminaler, samt centrale bookingsystemer

Alt til din Taxi. Systemer til tid- og jobregistrering. Adgangskontrol. Taxametre & terminaler, samt centrale bookingsystemer B0232 Digana-Taximat s produkter er en blanding af produkter vi selv udvikler og producerer, samt handelsvarer fra førende leverandører. Vore kompetencer ligger inden for følgende områder: Systemer til

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

et billede siger mere end tusind ord

et billede siger mere end tusind ord et billede siger mere end tusind ord BlueX IntraOs DG og 70 Intra røntgen fra BlueX, 70 kv med 3,5 ma eller 7 ma røntgenkilde. Vægmonteres eller monteres på unit. Kan leveres med 30, 60 eller 80 cm arm.

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor

Installationsmanual Trådløs Bevægelsessensor Trådløs Bevægelsessensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 4 Montering af væg-/loftbeslaget... 4 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk RMIG RM Papirkurve 1108B www.rm-papirkurve.dk Serie 200 Se flere farver på www.rm-papirkurve.dk RM pick-up til affaldssortering, Type 223 (14 liter) mat sort (RAL 9011) fx til batterier eller organisk

Læs mere

Overvågningskamera Model 2470-2471

Overvågningskamera Model 2470-2471 Overvågningskamera Model 2470-2471 Vi takker Dem for købet af dette L-protect overvågningskamera, som ved rigtig brug kan give Dem og Deres familie tryghed i mange år fremover. For at sikre dette er det

Læs mere

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid

KONSTANT REGN 6 BETJENINGSVEJLEDNING VERSION 18 DATO 20-1-95 UDLÆSNING I DISPLAY. - Indtrækshastighed. - Total vandingstid UDLÆSNING I DISPLAY - Indtrækshastighed - Total vandingstid - Længde af den udtrukne slange - For- og eftervanding valgt - Tryk sensor - Stop sensor - Hastigheds sensor - Motor 1, motor der regulere turbinen

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Glasbrudsdetektorer. GD 330 / GD 330-6 og GD 335 / GD 335-6

Glasbrudsdetektorer. GD 330 / GD 330-6 og GD 335 / GD 335-6 Glasbrudsdetektorer GD 330 / GD 330-6 og GD 335 / GD 335-6 samt limsæt GDK 100 Installationsvejledning Side 2 Glasbrudsdetektorer og tilbehør Generelt Glasbrudsdetektorerne fra Alarmcom er udstyrede med

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN ET LUKSUSLIV I SKYGGEN Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder www.svalk.dk Dørlukker Dørlukker, Gr. 101. Inklusiv standard arm. Pumpehuset er produceret i aluminium og er udstyret med 2 skruer, en til justering af lukkehastighed

Læs mere

Pelvac Manual. Version 1.000001

Pelvac Manual. Version 1.000001 Version 1.000001 1. Beskrivelse 1.1 Modul opbygget 1.2 Træpille tanken 1.3 Storsække 1.4 Smuld 1.5 Støj 1.6 Træpiller 1.7 Strømforbrug 1.8 Sugespids 2. Tekniske data 2.1 Tekniske data 2.2 Print diagram

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

SMG Omsnøringsmaskiner med stor kapacitet til omsnøring med plastbånd

SMG Omsnøringsmaskiner med stor kapacitet til omsnøring med plastbånd SMG Omsnøringsmaskiner med stor kapacitet til omsnøring med plastbånd SMG 10 /15 SMG 25 / 20S / 25S SMG 50 / 55 SMG 65 SMG 65i / 75i Den nye SMG-generation Fra fritstående maskine til integration i fuldautomatisk

Læs mere

Interaktiv. Information. AktiView

Interaktiv. Information. AktiView Interaktiv Information AktiView AktiView Idéen Hvorfor ikke have lidt sjov? AktiView er legemliggørelsen af en idé om, at dagens forbrugere ikke bare passivt vil dynges til i reklamer og information, de

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8 Roth Touchline Brugermanual - kort og nem Living full of energy 1/8 230 V TB 230V 230V Touchline, hurtig vejledning Et Roth Touchline gulvvarmesystem består af 1-3 kontrolenheder og et antal rumtermostater.

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm Indhold Forord... 3 Modtagelse af sirenen... 4 Indendørs sirene... 5 Sirenens dele... 5 Sirenen inden i... 6 Montering af sirenen... 7 Udendørs sirene... 8 Udendørs sirene - solar... 9 Sammenkobling af

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere