52. årgang Nr. 5 Juni 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "52. årgang Nr. 5 Juni 2009"

Transkript

1 52. årgang Nr. 5 Juni 2009 Mette Find fik overrakt Albanipokalen

2

3 Beretning for 2008 I min beretning sidste år efterlyste jeg fra kommunens side en mere struktureret og gennemtænkt idrætspolitik. Alt for mange gange har vi som borgere i kommunen været vidne til, at politikerne kommer med nogle store planer som ender med aldrig at blive til noget. Ofte fordi de ikke er ordentligt gennemtænkt eller også fordi de aldrig vil kunne komme til at hænge fornuftigt sammen økonomisk. Her behøver jeg blot at nævne cyklebaneprojektet, hvor tennis, atletik og cykelklubben skulle være fælles om en stor overbygning på Odense Cyklebane. En løsning som de fleste kunne se aldrig ville blive optimal for nogen af parterne. Senest har vi så kunnet konstatere, at heller ikke vandkulturhuset på Odense havn bliver til noget, dels på grund af de stadig stigende byggeudgifter, men også på grund af de udgifter, som den daglige drift ville medføre. Gennemførelsen af disse projekter ville efter alt at dømme medføre reduktioner af tilskuddene til breddeidrætten i kommunen. Heldigvis lykkedes det i sidste øjeblik at overbevise de sidste politikere om, at sådanne projekter ikke vil gavne den brede idræt i byen. Det er bare ærgerligt, at der går så lang tid inden politikerne besinder sig. Det betyder nemlig, at de mange penge, der bruges til projektering mm. er spildt. For de to projekters vedkommende drejer det sig om mange millioner kroner, som kunne have gavnet andre steder. Som jeg omtalte i min nytårshilsen i bladet, så har 2008 på mange måder været et hektisk år. Først og fremmest fordi vi endnu engang kom i den situation, at vores forpagterpar ønskede at blive løst fra kontrakten i utide. Hovedårsagen hertil var, at Per og Pernille var blevet forældre til en lille dreng, og de mange timer i cafeteriet var ikke foreneligt med et familieliv med små børn. For Per og Pernille var det en dejlig begivenhed, men for hovedbestyrelsen var det ikke uden problemer pludselig at skulle søge en ny forpagter. Heldigvis var Lars Christoffersen iblandt ansøgerne, og i det af hovedbestyrelsen nedsatte ansættelsesudvalg var man ikke i tvivl om, at han og hans samlever Tina ville være de naturlige efterfølgere. Vi har da også allerede fra flere sider fået ros for vores valg. Nu håber vi bare, at Lars og Tina falder til i vores forening, så vi kan få et godt og langvarigt samarbejde. I 2008 har vi afsluttet forhandlingerne med Albani om en ny eksklusivaftale for perioden 1. januar 2008 til 31. december 2012.

4

5 En aftale, der indebærer, at de forskellige afdelinger og hovedafdelingen tilgodeses med en pæn sum penge i denne periode. Desværre har idrætsforeningen på det seneste været ramt af en pædofilsag, som har trukket store overskrifter i dagspressen. I TPI gør vi alt, hvad der er overhovedet er muligt, for at forhindre at nogen gør vores børn og unge fortræd. Overgreb mod børn vækker voldsomme følelser hos os alle. Følelser som afsky, had og afmagt. Samtidig kan den offentlige opmærksomhed omkring overgreb i idrætslivet rokke ved den tillid, som forældre og børn skal have til os i idrætsverdenen. Langt de fleste frivillige trænere, ledere og instruktører er deres opgave voksen. De har valgt at gå ind i foreningsarbejdet, fordi de kan lide at arbejde med børn, unge og idræt. Desværre tiltrækkes pædofile af de miljøer, hvor børn og unge færdes. Det gælder også i idrætsforeningerne. Derfor bliver alle trænere, ledere og instruktører, som beskæftiger sig med børn og unge under 15 år tjekket i Det Centrale Kriminalregister i forbindelse med deres ansættelse. Det frivillige foreningsarbejde er guld værd. Det sætter børn og unge i centrum. Giver dem mulighed for udfoldelse, spænding og udfordring. Glæde ved at lykkes og opleve fællesskab til træning, på holdet og i foreningen. Foreningsidrætten bygger på frivillighed. Lederne er frivillige og børnene kommer frivilligt. Det fælles element i idrætsforeningen er det fælles engagement for idræt, for hinanden og den enkelte - alt sammen båret af frivillighed. Idræt er at opleve og at vise følelser. Her skal være plads til både sejrsknus, et klap på skulderen eller en trøstende omfavnelse til det barn, som føler nederlag eller som har slået sig. Det er også naturligt, at der er kropslig kontakt i andre situationer - både mellem børnene og mellem træner og børn. Idræt handler om at bruge kroppen, mærke og beherske den. Nogle gange skal barnet have hjælp til at udføre bestemte bevægelser. Andre gange kan der være sikkerhedsmæssige årsager til, at instruktører griber eller holder om barnet. Frygten for beskyldninger om seksuelle overgreb skal ikke føre til, at træneren og instruktøren ikke tør røre børnene. Mistanke om overgreb er et meget følsomt område. Det er en frygtelig tanke, at det kan have fundet sted - og det kan have voldsomme konsekvenser at rejse mistanke som siden viser sig at være grundløs. Det er derfor et område, der kræver stor varsomhed. Overgreb må ikke finde sted. Men det må heller ikke ske, at klublivet inficeres med mistænksomhed, der forhindrer de mange frivillige i at udføre deres pri-

6 Carsten Knold Dalsvinget Odense N Mobil Tlf Fax Klinik Nilas Vision v/nilas Tomas Nielsen, massageterapeut Middelfartvej 115, 5200 Bolbro, tlf Behandling af alle former for sportsskader med blandt andet Game-Ready- Kølemaskine, der optimerer og fremmer behandlingen.

7 mære opgave, nemlig at organisere idræt og formidle glæde og fællesskabsfølelse til de mange børn og unge, som dyrker idræt. Oven på dette kedelige emne, er der da heldigvis også noget positivt at glæde sig over i foreningen. Således har der i de forskellige afdelinger været stor aktivitet i Vi har mange dygtige trænere, ledere og instruktører, der gør en stor indsats i det daglige for at alle får en god oplevelse i TPI. Det har bl.a. resulteret i, at 2008 har været et godt år sportsligt, med mange fine resultater i de forskellige afdelinger. Medlemstallet er i 2008 faldet fra 1795 medlemmer i 2007 til 1737 medlemmer i Det er navnlig på seniorplan at medlemstallet er faldende. Selvstyret med Paarup-Hallen lever stadig op til vore forventninger, men også her er der store udfordringer. Således har lukningen af Infra Service, som stod for driften af vore udendørsarealer medført, at vi har forsøgt at finde en ny samarbejdspartner på dette område. Vi har indhentet tilbud hos fire firmaer til løsning af denne opgave. Det billigste tilbud er ca kroner dyrere end den pris vi har været vant til. Vi har for at kunne løse denne opgave skrevet til Odense Kommune for at få hævet vores tilskud til denne post, idet Odense Kommune er i den samme situation på kommunens øvrige anlæg, og således skal finde midler til disse. Hidtil har selvstyret med Paarup-Hallen været en stor succes, der bl.a. har bevirket, at vi har været i stand til at løse mange vedligeholdelsesopgaver som aldrig ville være blevet løst uden selvstyret. Den succes kan imidlertid meget nemt blive ødelagt, dersom Odense Kommune afslår at dække ekstraordinære store udgiftsstigninger så som drift af udendørsarealerne. Konsekvensen heraf kan meget nemt blive, at så må vi droppe selvstyret og dermed lægge hele administrationen over på Odense Kommune. I fald det bliver nødvendigt, er det til stor skade for foreningslivet i TPI. I 2008 har vi fortsat renoveringen af lokalerne i Paarup-Hallen. Cafeteriet har fået en gennemgribende ansigtsløftning i form af nye farver, tæpper og gardiner. Desværre har vi været i den situation, at ikke alle medlemmer i foreningen forstår at behandle faciliteterne på en ordentlig og fornuftig måde. Det har resulteret i meningsløst hærværk i vore omklædningsrum. I hovedbestyrelsen ser vi med stort alvor på disse tendenser, og der skal ikke herske mindste tvivl om, at dersom vi finder de skyldige, vil de omgående blive bortvist, idet foreningen helst er sådanne medlemmer foruden. De vil samtidig blive stillet til ansvar for forvoldte skader. Annekshallen er kommet ud af 2008 med et pænt overskud, der er resultatet af en god og stabil udlejning og ingen større vedligeholdelsesudgifter.

8 Læs TPI Nyt på Duggede termoruder? Tilbud gives på udskiftning af punkterede termoruder evt. til lav-energi termoruder. (GRATIS OPMÅLING) Døgnservice Alt glarmesterarbejde udføres Kontakt den faguddannede glarmester Erik Vester privat:

9 Det har betydet, at vi også i 2009, vil kunne tilbagebetale afdelingerne det tillæg vi påfører udlejningsfakturaerne ud over den egentlige leje. TPI-Nyt er også i 2008 udkommet 10 gange, selvom det ofte er med noget besvær, at vores redaktør får nok stof til bladet. Jeg skal derfor endnu engang opfordre til, at de enkelte afdelinger og medlemmer, der bruger hjemmesiden flittigt, også får sendt stoffet til vores redaktør. Vi har trods alt stadig en del medlemmer, for hvem det ikke er almindeligt at bruge en computer. Desværre er udgifterne i forbindelse med bladet steget en del igennem årerne. Derfor er det nødvendigt at vi får forøget annoncemængden i bladet. Loppemarkedet i 2008 var på niveau med Besøgstallet var ca. det samme og vi må erkende at vi stadig mangler ca. 500 besøgende mere for at komme op niveau med besøgstallet i Tarup Centret. Heldigvis har Tarup Centret igen i 2008 indvilget i at betale markedsføringen af loppemarkedet. Som jeg tidligere har fremført, er det ikke indtjeningen alene, der bestemmer, om vi skal fortsætte med loppemarkedet. Loppemarkedet er en fest, hvor det sociale spiller en stor rolle. Det er et arrangement, hvor vi har lejlighed til at være sammen med medlemmer vi ikke ser så tit, og så er det et arrangement hvor vi arbejder på tværs af afdelingerne, og hvor vi har et fælles mål, at skaffe penge til fornyelser i de enkelte afdelinger. Desværre har vi i begyndelsen af 2009 måttet konstatere, at TPI-Scenens bestræbelser på at finde nogle mennesker, som kunne tænke sig at være med til at drive Scenen videre, ikke er lykkedes. Det har betydet, at afdelingen er opløst på en generalforsamling i Også på dette område kniber det med at skaffe frivillige ildsjæle, der brænder for at yde en indsats. Indtil videre er Scenens midler indefrosset på en spærret konto, der administreres af hovedafdelingen. Håbet er, at der indenfor de næste par år dukker nogle personer op med lyst til skuespil. Til slut vil jeg benytte lejligheden til at takke alle i hovedbestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde i Tak til alle, som har ydet en indsats for vores forening. Tak til vore annoncører, sponsorer, Odense Kommune og andre, der har støttet vores forening økonomisk eller på anden måde. Steen Wandrup Jørgensen, Hovedformand

10 9-21 Lørdage 8-17 Tarup center Printstation Bolbro v/erik Th. Clemmensen Hauges Plads Middelfartvej 84 Bolbro 5200 Odense V Tlf Mobil bolbro@printstation.dk Det er os med de billige blækpatroner - prøv os "Spar penge - tjen penge!" Tjen penge til din klub!" Prinstation Bolbro tilbyder en række tjenesteydelser indenfor genopfyldning af blækpatroner, samt toner til laserprintere, salg af forbrugsvarer og god servicering omkring hjemmets og kontorets printere! Printstation Bolbro yder rabat på genopfyldning af blækpatroner til printere og toner til laserprintere, klubbens medlemmer får 15% af den i forvejen lave pris og 10% overføres ubeskåret til klubben. Altså: Alt i alt en rabat på 25% 10

11 Planer for det kommende år 2009 I hovedbestyrelsen vil vi forsat arbejde for at give vore brugere så optimale betingelser som muligt, når de skal dyrke deres idræt. Derfor er det vigtigt, at vi som idrætsforening følger den udvikling som vore brugere ønsker. Det er derfor spændende, hvad fremtidsrapporten indeholder, når den i 2009 bliver offentliggjort. Oprindeligt var det vores målsætning, at rapporten skulle foreligge inden udgangen af Desværre er vi ikke kommet så langt med rapporten som ønsket, men den vil blive højt prioriteret i Igennem selvstyret vil vi fortsætte renoveringen af de gamle omklædningsog baderum i hallen. Vi forventer således i løbet af sommeren, at kunne færdiggøre det sidste store omklædnings- og baderum (i daglig tale elveren og tolveren). Tegningerne er ved at være færdiggjort. I stedet for et stort omklædningsrum, er det planen at lave to rum med hver sin bruseafdeling og med hver sit toilet. Vi har for ikke ret længe siden afholdt det 24. loppemarked i Paarup-Hallerne. Det var som sædvanlig en dejlig dag i samvær mellem glade TPIére. Resultatet forventes at blive bedre end sidste år, idet omsætningen var ca kroner større. I modsætning til tidligere har vi selv måtte bekoste markedsføringen, hvilket selvfølgelig betyder flere omkostninger. Det er ligeledes vores plan at fortsætte vores juletræsarrangement, så længe der er deltagere nok. Da det er et meget stort arbejde at stable dette arrangement på bordet, kræver det, at der er en stor opbakning i medlemskredsen, ellers vil vi se os nødsaget til at droppe arrangementet, ligesom det var tilfældet med fastelavnsfesten. Herudover vil der opstå mange andre opgaver hen ad vejen. Men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få dem løst, når blot vi alle går til arbejdet i den sædvanlige positive TPI-ånd. Steen W. Jørgensen Hovedformand 11

12 Tpi s hovedgeneralforsamling den 27. april 2009 Dagsorden i henhold til vedtægterne. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om afdelingens virksomhed i det forløbne år 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne kalenderår 4. Indkomne forslag 5. Budget og plan for det kommende år 6. Valg til bestyrelse og revision 7. Eventuelt Der var 17 fremmødte til hovedgeneralforsamlingen. 1. Valg af dirigent Jørgen Andersen blev valgt til dirigent. Jørgen gav Steen ordet. Foreningen har i det forgangne år mistet 2 markante medlemmer. Generalforsamlingen startede med at mindes Heinrich Wilkens og Jørgen Peter Hansen. Heinrich Wilkens var en markant skikkelse i foreningen, han har været en del af flere afdelinger både som aktiv og i diverse bestyrelser. Han har også været speaker for både håndbold og fodbold. I mere end 20 år var Heinrich en af hovedpersonerne bag loppemarkedet. Heinrich Wilkens er bortgået i juli Jørgen Peter Hansen var en af foreningens største idrætspersonligheder. Jørgen Peter spillede håndbold, han var med da Tarup i 1951 rykkede op i 1. division og da Tarup i 1954 vandt det danske mesterskab. Jørgen Peter kom på landsholdet, hvor han spillede 93 landskampe og scorede 260 mål. Han var den første der blev kåret til årets sportsnavn i Han var træner for TPI s divisionshold i 1974 og Jørgen Peter har således betydet utroligt meget for håndboldsporten. Jørgen Peter Hansen er bortgået i februar Beretning for det forløbne år Steen W. Jørgensen aflægger beretning for Beretningen er, i sin helhed, trykt i juninummeret af TPI-Nyt. Beretningen blev godkendt. 3. Aflæggelse af regnskab Kurt Larsen fremlagde foreningens regnskaber. Leg & Bevægelse Overskud på 3063 kr. Messeudvalget Der har ikke været afholdt messer, men der er en rente indtægt på 864 kr. 12

13 Loppemarked Overskud på kr. TPI-Nyt Underskud på 8373 kr. Hovedafdelingen Overskud på 3156 kr. Der var ingen bemærkninger fra de fremmødte. Regnskaberne blev enstemmigt godkendt. 4. Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag. Under dette punkt blev der også uddelt pokaler. Albanipokalen blev i år uddelt til Mette Find fra Gymnastik afdelingen. Pårup skoles jubilæumspokal går i år til Simon Andersen fra Fodbold afdelingen. Simon kunne ikke være til stede på generalforsamlingen. Pokalen er uddelt efterfølgende. Begge er blevet rost for at yde en stor indsats i de respektive afdelinger. Uddrag af motivation samt billeder er vist i TPI-NYT juninummeret samt på vores hjemmeside 5. Budget og plan for det kommende år Kurt Larsen fremlagde budget for TPI-Nyt samt hovedafdelingen for Steen W. Jørgensen fremlagde planerne for det kommende år. Planer er trykt i juninummeret af TPI-Nyt. Foreningen håber at kunne færdiggøre fremtidsrapporten i løbet af Valg til bestyrelse og revision: Valg af hovedkasserer: Kurt Larsen blev genvalgt Valg af hovedsekretær: Bente Pedersen blev genvalgt Valg af bestyrelsessuppleant: Per Rønn Bertelsen blev valgt Valg af revisor: Mogens Guldmann blev genvalgt. Valg af revisorsuppleant: Poul Guldbrandt Jensen blev valgt 7. Eventuelt: Fodbold har fået kr. fra Danske Bank s initiativfond til, at undersøge undergrunden på anlægget. Dette med henblik på at der evt. kan etableres en kunststofbane. Forespørgsel til parkeringsforholdene ved hallen. Mange forældre der bringer og henter deres børn holder ulovligt, da der ikke må parkeres biler langs hallen og der hvor vejen svinger til den nederste parkeringsplads. Evt. opmale striberne og lave et indlæg i NYT. 13

14 MALERMESTER Arne Rosenløv Laursen TLF BILTLF Bøger. Papir. Festartikler TARUP CENTRETS BOGHANDEL Henning Jensen Tlf PAULICK COIFFURE SMART HÅR - for ham og hende Spangsvej 51, 5210 Odense NV Lukket mandag M.G. REVISION ApS Charlotte Schmidt Registreret Revisor F.R.R Den lokale revisor Rugårdsvej Odense NV Slagter: Kolonial:

15 Forespørgsel til om der kan etableres flere p-pladser? Der er egentlig en del p-pladser, men de er desværre ikke så synlige. Det er foreningens hensigt at der skal fældes træer ved tennisbanen og sættes mere lys op samt flere skilte. Generalforsamlingen slutter med et længe leve for TPI. Referent, Bente Pedersen Albanipokalen Gymnastikafdelingen har i år fået muligheden for at uddele Albanipokalen. Valget er meget naturligt faldet på Mette Find. Mette Find er opvokset i og med TPI gymnastik, hvor hun fra barns ben og til seniorniveau har dyrket grand prix gymnastik. Mette har som gymnast været med til at bringe hæder og ære til foreningen i form af mange flotte placeringer gennem tiden - både til FM og DM. Mette har igennem årene og frem til i dag ligeledes fungeret som instruktør - både for grand prix gymnaster i alle aldre og for foreningens almindelige børne- og voksenhold. Og sidst men ikke mindst har Mette siden teenageårene og frem til i dag ydet en kæmpe indsats som bestyrelsesmedlem i TPI Gymnastik. Hun deltager gerne i planlægningen af større gymnastikstævner - både internt i foreningen og eksternt i DGF-regi. Som bestyrelse ved vi, at når vi sender Mette i marken, repræsenterer hun altid TPI og TPI Gymnastik på fornemmeste vis. Hun er med sin enorme arbejdsomhed og åbenhed yderst vellidt blandt alle i foreningen. 15

16 Paarup Skoles Jubilæumspokal Fodboldafdelingen har i år fået muligheden for at uddele Paarup Skoles Jubilæumspokal. Valget er faldet på Simon Andersen. Simon har siden 3-4 års alderen spillet i TPI. Han har altid tilhørt en talentfuld årgang og spillede i den jysk-fynske mesterrække som drengespiller og blev nr. 5 ved DM. Som junior prøvede han lykken i Næsby, men blev aldrig helt indlemmet på deres divisionshold. Det er dog ikke p.g.a. de sportslige resultater Simon skal modtage denne pokal, men fordi han i vinters henvendte sig ang. Ynglinge hold i TPI. Vi har de sidste år ikke været i stand til at stille et ynglingehold. Det betyder, at man starter i A-rækken (den 3. bedste række). Simon har dog formået at samle en bunke drenge der godt ville se højt på de sportslige udfordringer for at hjælpe klubben med at få et ynglingehold op og stå. De har nu spillet 3 kampe, har vundet alle 3 og har en målscore på Det er alene Simons fortjeneste at disse drenge gider hjælpe os med en ynglingeafdeling. Herefter er det så op til os fortsat at få den til at blive efter sommerferien. For din store hjælp og uselviskhed skal du have tak Simon. 16

17 Søndag den 26/ blev der afholdt klubmesterskab for badmintonspillerne. Der var mange spillere tilmeldt og der blev kæmpet hårdt i alle kampene og spillet med stor gejst. Især var det dejligt at se så mange af de små var tilmeldt og at alle havde en hyggelig dag. Da alle var færdige med at spille blev der uddelt pokaler og medaljer. Resultaterne var følgende: U11 - Herresingle 1. Alexander Neumann 2. Jakob Larsson 3. Peter Bom U11 - Herredouble 1. Magnus Frydenlund/Magnus Lourentzen 2. Alexander Neumann/Alexander Svendstrup 3. Peter Bom/Kasper Bom U11 - Damesingle 1. Laura Kejser 2. Alberte Brodersen 3. Amalie Pedersen U13 - Herresingle 1. Casper Nielsen 2. Lasse Skov 3. Frederik Atke U13 - Damesingle 1. Kirstine Hindse 2. Anne Skipper 3. Louise Kejser U13 - Damedouble 1. Louise Kejser/Anne Skipper 2. Anne Petersen/Kirstine Hindse U13 - Herredouble 1. Casper Nielsen/Lasse Skou 2. Mathias Larsson/Mads Hegnsby 3. Frederik Atke U15 - Herresingle 1. Kristoffer Truelsen 2. Jacob Skipper 3. Jonas Larsen U15 - Damesingle 1. Anne Sofie Jørgensen 2. Marie Louise Neumann U15 - Herredouble 1. Kristian Nielsen/Kristoffer Truelsen 2. Jacob Skipper/Simon Krum 3. Jacob Offersen/Alexander Petersen U13 - Mixdouble 1. Frederik Atke/Louise Kejser 2. Mads Hegnsby/Kirstine Hindse 3. Lasse Skov/Anne Skipper Bagefter var der fællesspisning i cafeteriet med spillerne og de forældre, der havde ønsket at deltage. 17

18 18

19 Bestyrelsen Formand Michael Max Hansen Myntevej Odense N Tlf Kasserer Jan Ilsø Jeppe Aakjærs Allé 5 Tlf / Materialeformand Arne Hansen Ulfvænget 1 Tlf Ungdomsformand Thomas Eriksen Uraniavænget 2 Tlf / Bestyrelsesmedlem Anders Nørgaard Bakkevej 28 B Tlf Bestyrelsesmedlem Christina Larsen Bøgesangervænget 29 Tlf Bestyrelsesmedlem Thomas Holst Rydsåvej 27 Tlf

20 FODBOLD-VENNER Generalforsamling i TPI FodboldVenner Vennerne holder sin ordinære generalforsamling torsdag d. 18. juni 2009 kl i Paaruphallen. og vi glæder os til at se gamle som nye ansigter til september, hvor vi skyder aktiviteterne i gang igen. Stort tillykke til junior-pigerne, og god sommer til alle. Vi ses til september. På bestyrelsens vegne Helle Dam, formand" Agenda mm i henhold til vedtægterne. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 4 døgn før generalforsamlingen. Formand Rasmus Ravn RasmusR@aloc.dk " Gymnastiksæson 2008/2009 er nu forbi og sommeren står for døren. Sæsonen er foreløbet rigtig godt og alle vores instruktører og gymnaster har ydet en stor indsats i løbet af vinteren. Navnlig kan vi fremhæve, at vores junior grand prix piger løb med guldet til DM, hvilket vi naturligvis er meget stolte over i foreningen. Sæson 2009/2010 er nu i støbeskeen I weekenden den maj deltog klubbens fynsmestre i Old Girls i DM. Stævnet havde vi kvalificeret os til for tredje år i træk. I år uden kamp vi må have skræmt de andre hold væk med vores suverænitet! Det var FIF og KFH, der arrangerede denne gang. Vi spillede i Frederiksberghallerne, hvor FCK også holder til (og ud over de kendis er vi mødte i kampen mod FIF, så vi flere af de store fra FCK). Overnatning foregik på en skole tæt ved, og den ret højt prioriterede del af arrangementet, nemlig festen, foregik i KB-hallens pejsestue, og det var vist en ære. Vi havde en fantastisk weekend. Der deltog 4 damehold. Vi vandt 2 gode sejre om lørdagen over Lynge-Uggeløse og Mette T s familie og venner fra Maribo. Vejret var fantastisk. Så efter kampene nød vi en fadøl på en skøn terrasse, der var bygget ud for cafeteriet. 20

21 Så gik turen hjem på skolen, hvor der blev badet, klædt om og varmet op til aftenens fest. Denne gang havde vi fået bordkort, så vi sad ved flere borde sammen med piger fra vores eget hold og drenge fra Maribo. En enkelt gik meget tidligt til ro blev vist puttet. De fleste indtog luksusluftmadrasserne efter festen, men nogle få holdt meget længe ud og fik ikke meget søvn. Alle var dog friske til morgenmaden. Vi skulle først spille kl. 13, så vi havde god tid! Kampen her var mod FIFs forsvarende mestre FIF, som vi vandt over første gang, vi deltog i DM i Her tabte vi så efterfølgende til Maribo. Vi blev udnævnt som mestre, men FIF fik alligevel mesterskabet efter større drama, da stævneledelsen ikke havde styr på reglerne. Vi havde ellers fået medaljer og pokal med hjem Her er spillerne på FIFs hold denne gang bare til orientering: Tina Anderson, Lene Karsbæk, Natasja Dybmose (spillede i marken), Tina Bøttzau (skadet), Pia Andersson, Kate Sonne, Anne Nørklit Lønborg, Hanne Fugmann, Alice Knutzon, Helle Hammer, Charlotte Ibsen, Susanne Horsdal, Maybrit Nielsen, Janne Kolling, M a rc h e n (Søer) Asmussen. Et noget yngre hold end os, med nogen liga- og landskampserfaring. Efter første gang vi mødtes, har FIF fået respekt for os, og undervurderer os ikke længere! De er klar, og det forsøgte vi også at være. Vi fik en håndboldlektion på De er gode, og vi har for - meget respekt for dem. Vi har svært ved at komme på skudhold, og så var vi et par stykker, der blev snydt og lidt til af f. eks. Janne Kolding. Hun har ikke glemt sit fodskifte Vi forbedrede os dog med et mål fra sidste år, men havde håbet på et bedre resultat. Vi måtte nøjes med sølvmedaljer. De blev som et plaster på såret uddelt af Camilla Andersen. Vores hold til stævnet på nær vores uundværlige holdleder Mette L, der kørte til konfimation inden kampen: 21

22 AffaldsCONtainere Levering af grus og sten Sættevogne/Trækkere/trailere Nedbyggede udtrækstrailere Kranvogne indtil 115 TM flytte- og bjergningsopgaver SIKKERHEDSMAKULERING Tlf Preben Din TøjMand Tarup Center 5210 Odense NV Tlf Murermester Peter Atke Alt murerarbejde udføres - fast tilbud... Ågade Odense N Tlf Mobil REVISIONSFIRMAET F. BØGH JØRGENSEN APS VINKELVEJ 16 TLF ODENSE S REGISTREREDE REVISORER FL. BØGH JØRGENSEN, H.D. BEATE DALSKOV 22

23 Tak for supporten til Camilla, hendes veninde og Jeanette og også tak til Peter Atke, der sponserede tøj til os ved sidste DM. Referat af generalforsamling i TPI-Odense s håndboldafdeling Onsdag den 22. april 2009 Formand Allan Thestesen bød velkommen til de 18 deltagere i generalforsamlingen. Heraf var de 6 fra bestyrelsen, hvor suppleant Rikke Toppel havde meldt afbud. Stig Spangsberg blev valgt til dirigent. Første punkt var beretning om afdelingens virksomhed i det forløbne år: Allan lagde ud med at fortælle om pædofilisagen. Herefter gennemgik Tommy ungdomsafdelingen, og Allan fik ordet igen og fortalte om seniorafdelingen. Hele beretningen kan læses på hjemmesiden! Inden beretningen blev overgivet til generalforsamlingen, sagde Allan tak til vores sponsorer, og - ikke mindst - alle de frivillige hjælpere, der har gjort en indsats for klubben. Flere af den slags ønskes. Herefter blev årets TPI er kåret. Det blev Henrik Boysen, der fik æren for hans mange-årige indsats for at fastholde et herrehold i klubben. Under dette punkt listede FHFs formand sig ind i lokalet. Vi havde nemlig indstillet vores dirigent Stig På holdets vegne - Tina Årets TPI er Henrik Boysen Spangsberg til FHFs sølvnål, og det synes FHF var en god idé. Stig Spangsberg får FHFs sølvnål Mogens Mulle Johansen fik ordet af formanden, og han gennemgik vores gode grunde, til at Stig skulle have nålen. Stig var meget overrasket og rørt over hæderen. Beretningen blev godkendt efter 23

24 en snak om GOG og Odense. Vi er ikke involveret i de forhandlinger, der foregår, da samarbejdet med GOG ligger i AS et, som har en professionel bestyrelse. Men det er klart, at resultatet herfra får en stor betydning for Odense Håndbold aps. Charlotte forelagde regnskabet for det forløbne år, og samtidig, blev budgettet for 2009 præsenteret Charlottes kommentarer: Vi har 236 ungdomsspillere. Antallet af passive medlemmer falder. Største sponsor er Nordfyns Bank. Her skal genforhandles, men vi får ikke noget uden en modydelse denne gang. Jukebokskongen har støttet flere arrangementer for i alt kr. Det er dyrt, at vi bliver nødt til at leje timer i Seminariehallen, da vi ikke har timer nok i Paaruphallerne til alle vores hold. Trænerudgifterne til senior blev knap så store i år, da en af seniortrænerne stoppede før tid. Ungdom bruger vi en del penge på (og det gør vi gerne, så længe vi kan). Bl.a. til diverse stævner. Der er købt mange bolde. Til gengæld ikke så meget spilletøj i år. Den post var meget stor sidste år. Budgettet er lagt ud fra de realiserede tal for 2008 og en forventning om, at vi bliver nødt til at betale flere af vores ungdomstrænere. Vi satser på et nul. Er dog garderet med en god egenkapital. Der var spørgsmål til bogføringen af tøjudgifterne til stævnet, som der løftes moms af, og en opfordring til at kæmpe for haltider i HB! Herefter blev regnskabet godkendt. Efter en pause, hvor Stig kunne komme til hægterne, og bestyrelsen var vært ved en gang at drikke, gik vi til valgene. På valg var Kasserer Charlotte Grønbek, Sekretær Tina Rask og Ane Sandal ungdom. Alle modtog genvalg. Suppleant Rikke Toppel modtog ikke genvalg. Her havde bestyrelsen spurgt Carsten Simonsen, der modtog valg. Revisor Mogens Guldmann modtog genvalg. Revisorsuppleant Thomas Jørgensen modtog genvalg. Suppleanter vælges for ét år, alle øvrige for 2 år. Bestyrelsen 2009: Formand Allan Thestesen Revisor Charlotte Grønbek Sekretær Tina Rask Ungdom Helle Madsen, Tommy Simonsen og Ane Sandal Suppleant Carsten Simonsen Revisorer Helle Sørensen og Mogens Guldmann Revisorsuppleant Thomas Jørgensen Under eventuelt udtrykte Stig stor respekt for den indsats Thomas Jørgensen og hans folk lægger i julestævnet. Stig er netop stoppet i julestæv- 24

25 neudvalget efter 14 år, og ved bedre end nogen, at det kræver ildsjæle at få sådan et arrangement til at køre. Når der skal skaffes hjælpere, er det vigtigt ikke at drukne ildsjælene! Der er gode forslag til at rekruttere hjælpere, og vi ved alle sammen, at det er den personlige kontakt, der virker! Der var en snak om weekendens loppemarked, hvor der ikke var mange fra håndbold ud over Vennerne. Afslutningsvis råbte Generalforsamlingen et trefoldigt leve for TPI- Odenses håndboldafdeling, og Allan takkede de fremmødte for deltagelsen. Ref. Tina Rask SOMMERFEST 09 Lørdag d. 13 juni kl afholder klubben den årlige sommerfest. Vi håber på dejligt vejr, så der kan blive tændt op i grillen. Efter hygge med god mad og musik, og når mørket er ved at falde på, så inviteres der til en omgang nattennis. Husk at medbringe eget kød/drikkelse, og selvfølgeligt det gode humør. Resten sørger vi for. Vi glæder os til at se jer alle til en super fest. MVH Vava skov, aktivitetsudvalget TPI-Scenen siger farvel Da det efter flere års søgen ikke er lykkedes at finde de nødvendige personer til at hjælpe med at drive TPI-Scenen videre, har vi set os nødsaget til at opløse foreningen. Det er sket på den Ordinære og 2 Ekstraordinære Generalforsamlinger, her i foråret Vores midler vil blive overdraget til TPI s Hovedbestyrelse, med pålæg om at pengene skal bruges i Foreningens interesse, så TPI-Scenen kan blive husket ad den vej. Midlerne vil være bundet i 5 år, for at kunne benyttes hvis der igen skulle opstå interesse for en amatørscene i TPI s regi. Interesserede kan henvende sig til TPI s Hovedafdeling. Defor vil vi gerne her fra den afgående bestyrelse sige tak for den tid der var, til vores medlemmer, støtter og andre der har bistået os i årenes løb. Der er rigtig mange gode ting at mindes; revyer, skuespil, fester og udflugter og ikke mindst behageligt samvær. Rigtig hjertelig tak; og husk vi mødes i TPI. På den afgående bestyrelses vegne Frank Østergaard 25

26 Adresseliste (hvor intet andet er anført, er postdistriktet: 5210 Odense NV) Hovedformand: Steen W. Jørgensen, Thorsteinvænget 6, tlf Hovedsekretær og næstformand: Bente Pedersen, Saxovej 127, tlf Hovedkasserer: Kurt Larsen, Rewentlowsvej 49, st.tv, 5000 Odense C, tlf Atletik-afd.: Formand: Margrethe Lauritsen, Zacariasvænget 1, Tlf Kasserer: Grethe Christensen, Rørsangervænget 3 Tlf Sekretær: Lillian Kirkegaard, Turkisvej 45 Tlf Atletik-Vennerne: (Støtteforening) Formand: Annelise Overby, Solgaardsvej 100, tlf Kasserer: Gunhild Jensen, Hjejlebakken 134 tlf Badminton-afd.: Formand: Søren Drengsgaard, Askevænget 6, 5471 Søndersø, tlf Kasserer: Hanne Stenner, Spangsvej 4, tlf Sekretær: Gitte Langgaard, Sømarksvej 164, 5471 Søndersø, tlf Ungdom: Karin Hansen, Spangsvej 19 Tlf Senior- Kent Baden, Morelvej 5 formand: 5250 Odense SV, Tlf Bane- Poul Jørgensen, Spurvevænget 9, reservation: Tlf , poul.jorgensen@privat.dk Fodbold-afd.: Formand: Michael Max Hansen, Myntevej 41, 5270 Odense N, Tlf Kasserer Jan Ilsø, Jeppe Aakjærs Allé 5, Tlf / Ungdoms- Thomas Eriksen, Uraniavænget 2 formand: Tlf / Fodbold/Old-Boys-afd.: Formand: Preben Giversen, Villestoftemarken 40, tlf , giver@cool.dk Kasserer: Lars Ole Hansen, Morelvej 55, 5250 Odense SV, tlf Sekretær: Preben Thomsen, Hjejlebakken 142, tlf , hjejle142@mail.dk Fodbold-Venner: (Støtteforening) Formand: Rasmus Ravn, Rydsåvej 35, tlf / mobil , rasmusr@aloc.dk Kasserer: Gorm Max Hansen, Pilevangen 13, tlf / , gorm.hansen@bravida.dk Sekretær: Sten Nielsen, Rugårdsvej 250, tlf , steconi@hotmail.com Gymnastik-afd.: Formand: Helle Vestergaard Dam, Store klaus Odense N, tlf , helle@hotmail.com Næstfmd.: Mette Find Andersen, Søndervænget 11, tlf Kasserer: Anette Steen Jørgensen, Agertoften 5, 5270 Odense N, tlf , anjoe@odense.dk Sekretær: Annie Østergaard, Bygmarksvej 20, 5250 Odense NV, tlf , annie@talnet.dk Grand Prix: Lone Voldborg Pedersen, Rydsåvej 10, tlf , jorgen@trunte.eu Bestyrelse: Mette Find Andersen, Ternevej 87, Tlf , mette_find_andersen@hotmail.com Vivian Langer Søndergaard, Jupitervænget 17, Tlf , fam-sondergaard@webspeed.dk Webmaster: Randi Willum Nielsen, Jupitervænget 22, Tlf , cwillum@mail.tele.dk Kartoteks- Jørgen Hansen, Lærkevangen 15, fører: tlf Håndbold-afd.: Formand: Allan Thestesen, Rosenvænget 68, 5250 Odense SV, tlf / theste@tandlaegepost.dk Kasserer: Charlotte Grønbek, Spangsvej 10, mobil , cs@mgrevision.dk Sekretær: Tina Rask, Skolevej 32, 5270 Odense N, tlf , arb , tina.rask@nal-net.dk Børn/Ungd.: Helle Madsen, Middelfartvej Odense V, tlf / dannymadsen@mail.dk Webmaster: Middelfartvej Odense V, tlf / dannymadsen@mail.dk Mathias Rettig, Jernbanevej 37 Tlf / mathias_rettig@hotmail.com Tennis-afd.: Formand: Ib Grünfeld, Spangsvej 2, tlf , spangsvej2@privat.dk Kasserer: Frank Noer, Vesterløkken 22, tlf , noer@ .dk Sekretær: Andy Boye, Engsvinget 12, 5250 SV tlf , andyboye@post.cybercity.dk Senior- Søren Andersen, Carl Bloch's Vej 9 st. tv, leder: 5230 Odense M, tlf , andersencorp@hotmail.com Ungdoms- Thomas Sønderskov Kanslergade 33, st.tv. leder: 5000 Odense C, tlf.nr thomas.soenderskov@gmail.com Motions- Lars Halbye Nielsen, Skellet 3, leder: tlf , larshalbye@nal-net.dk Aktivitetsudv.: Lene Borup, tlf , lene@dahlberg.dk Lars Halbye Nielsen, (se Motionsleder) Webmaster: Thomas Jørgensen, tlf , jorgensen98@webspeed.dk Paarup-Hallerne: Paarupvej 21 Inspektør: Tlf , Mobil Cafeteria: Tlf TPI-Sekretariatet: Tlf , Fax Adressekartotek: TPI Odense, Forretningsudvalget Bladudvalg NYT: TPI Odense, Forretningsudvalget Mogens Augustinus-Jensen, Kochsgade 5, 5000 Odense C, tlf / Ansvarshavende redaktør: Kirsten Pedersen, Tarupvej 88, tlf kvt.pedersen@talnet.dk 26

27 Tømrerfirma Gert Fogt Pedersmindevej 15 Tlf./Fax Skamby Biltlf Rugårdsvej 167, 5210 Odense NV, tlf OLE NIELSEN Aut. VVS installatør Alt i vand, varme og sanitet udføres SPANGSVEJ 53 TLF

28 Od06605 Tarup-Paarup Idrætsforening Paarupvej Odense N Brevpost 28

53. årgang Nr. 3 April 2010

53. årgang Nr. 3 April 2010 53. årgang Nr. 3 April 2010 De seje Micro og Mini Grand Prix pigerne til første opvisning. 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk TILLØBSSTYKKER PÅ AUKTIONEN I anledning af vores 25 års jubilæum er det lykkedes

Læs mere

55. årgang Nr. 7 September 2012. Både gymnaster, mødre og fædre var mødt op for at vælge programruter" Motion

55. årgang Nr. 7 September 2012. Både gymnaster, mødre og fædre var mødt op for at vælge programruter Motion 55. årgang Nr. 7 September 2012 Både gymnaster, mødre og fædre var mødt op for at vælge programruter" Motion 2 MANGE NYE ANSIGTER TIL ÅBENT HUS TRÆNING Ungdomsafdelingen holdt mandag den 20. august åbent-hus-fællestræning

Læs mere

52. årgang Nr. 7 Oktober 2009

52. årgang Nr. 7 Oktober 2009 52. årgang Nr. 7 Oktober 2009 Gymnastikinstruktør i 50 år 2 OBS. OBS. OBS. MEDDELELSE VEDR. TPI S HJEMMESIDE Vi er i øjeblikket i gang med en større renovering af vores hjemmeside www.tpiodense.dk. I den

Læs mere

52. årgang Nr. 6 August 2009

52. årgang Nr. 6 August 2009 52. årgang Nr. 6 August 2009 85 årig tager sit 50sindstyvende guld mærke 2 MINDEORD af hovedformand Steen Wandrup Jørgensen i Tarup-Paarup Idrætsforening. Det er med stor sorg, at vi har fået meddelelse

Læs mere

51. årgang Nr. 5 Juni 2008

51. årgang Nr. 5 Juni 2008 51. årgang Nr. 5 Juni 2008 Albanipokalen 2008 Albanipokalen er uddelt til Lars Ole Hansen fra Fodbold Old Boys med følgende begrundelse: Lars Ole har via et mangeårigt arbejde i bestyrelse og lignende

Læs mere

55. årgang Nr. 3 April 2012. Mini-Mix holdet i fuld firspring på madrassen. Motion

55. årgang Nr. 3 April 2012. Mini-Mix holdet i fuld firspring på madrassen. Motion 55. årgang Nr. 3 April 2012 Mini-Mix holdet i fuld firspring på madrassen Motion 2 BENYT FACILITETERNE MED OMTANKE!!!!! Igennem længere tid har vi kunnet konstatere, at nogle medlemmer fuldstændig overser,

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

54. årgang Nr. 10 December 2011. Gymnastikafdelingsbestyrelse som er blevet kåret til Danmarks årlige forening 2011. Motion

54. årgang Nr. 10 December 2011. Gymnastikafdelingsbestyrelse som er blevet kåret til Danmarks årlige forening 2011. Motion 54. årgang Nr. 10 December 2011 Gymnastikafdelingsbestyrelse som er blevet kåret til Danmarks årlige forening 2011. Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk Fra Redaktøren Husk at deadline til januarbladet

Læs mere

54. årgang Nr. 2 Marts 2011. Finalevinderne i Jyske Bank Cup. Motion

54. årgang Nr. 2 Marts 2011. Finalevinderne i Jyske Bank Cup. Motion 54. årgang Nr. 2 Marts 2011 Finalevinderne i Jyske Bank Cup Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk PAARUP HALLENS CAFETERIA Onsdag 30 Marts Kl.18:30 Pris pr. couv. Incl. Spisning og Show Kr. 225,00 tilmeldning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

51. årgang Nr. 1 Januar/Februar 2008

51. årgang Nr. 1 Januar/Februar 2008 51. årgang Nr. 1 Januar/Februar 2008 Showdanserne til juletræsfesten Vellykket juletræsfest Den 1. søndag i advent holdt TPI traditionen tro sin årlige juletræsfest, hvor en masse glade og forventningsfulde

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

56. årgang Nr. 2 Marts 2013. Æresmedlem Lars Ole Hansen. Motion

56. årgang Nr. 2 Marts 2013. Æresmedlem Lars Ole Hansen. Motion 56. årgang Nr. 2 Marts 2013 Æresmedlem Lars Ole Hansen Motion 2 HOVEDGENERALFORSAMLING Ordinær tirsdag generalforsamling den 25. april 2007 Onsdag den 24. april 2013 kl.19.30 i Paarup-Hallen Dagsorden:

Læs mere

55. årgang Nr. 8 Oktober 2012. oprydningsdag i Odense Idrætshal. Motion

55. årgang Nr. 8 Oktober 2012. oprydningsdag i Odense Idrætshal. Motion 55. årgang Nr. 8 Oktober 2012 oprydningsdag i Odense Idrætshal Motion 2 3 4 INVITATION TIL FODBOLDENS ÅRSFEST I UNGDOMSAFD. PÅRUPHALLEN LØRDAG DEN 27. OKTOBER 2012 KL. 18.00 22.30 Aftenens program: Kl.

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

53. årgang Nr. 1 Januar/februar 2010

53. årgang Nr. 1 Januar/februar 2010 53. årgang Nr. 1 Januar/februar 2010 Juletræsfest 2009 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk Nytår 2009 Så er der atter gået et år. For første gang i flere år ser det igen ud til at medlemstallet i vores forening

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

58. årgang Nr. 2 Marts, april 2015. Fastelavn 2015. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis

58. årgang Nr. 2 Marts, april 2015. Fastelavn 2015. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 58. årgang Nr. 2 Marts, april 2015 Fastelavn 2015 Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 2 HOVEDGENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. april 2015 kl.19.30

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

54. årgang Nr. 8 Oktober 2011. Guldvindere. Motion

54. årgang Nr. 8 Oktober 2011. Guldvindere. Motion 54. årgang Nr. 8 Oktober 2011 Guldvindere Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk Mindeord Birthe Sass Nedergaard Odense NV Vi har i Tarup Paarup Idrætsforening d. 1. september 2011 mistet et af vore

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

60. årgang Nr. 2 Marts, april Flot fight. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis

60. årgang Nr. 2 Marts, april Flot fight. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 60. årgang Nr. 2 Marts, april 2017 Flot fight Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 2 Denne annonce kan blive din!! HOVEDGENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling Torsdag

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

57. årgang Nr. 6 December 2014. Opvisning i Tarup Centret. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis

57. årgang Nr. 6 December 2014. Opvisning i Tarup Centret. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 57. årgang Nr. 6 December 2014 Opvisning i Tarup Centret Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 2 3 4 JULETRÆSFEST 2014. Jeg glæder mig i denne tid; nu falder julesneen hvid,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

56. årgang Nr. 4 August-september 2013. U8 drengene griller pølser og snobrød ved årets sommerafslutning. Motion

56. årgang Nr. 4 August-september 2013. U8 drengene griller pølser og snobrød ved årets sommerafslutning. Motion 56. årgang Nr. 4 August-september 2013 U8 drengene griller pølser og snobrød ved årets sommerafslutning. Motion DEADLINE FOR NYT Der har været lidt forvirring om deadline for indlevering af stof til Nyt.

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

53. årgang Nr. 5 Juni/Juli 2010. Nethe Hansen er udnævnt til nyt æresmedlem. Motion

53. årgang Nr. 5 Juni/Juli 2010. Nethe Hansen er udnævnt til nyt æresmedlem. Motion 53. årgang Nr. 5 Juni/Juli 2010 Nethe Hansen er udnævnt til nyt æresmedlem Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk PLANER FOR DET KOMMENDE ÅR 2010 I hovedbestyrelsen vil vi forsat arbejde for at give

Læs mere

55. årgang Nr. 6 August 2012. Håndboldskole i uge 27. Motion

55. årgang Nr. 6 August 2012. Håndboldskole i uge 27. Motion 55. årgang Nr. 6 August 2012 Håndboldskole i uge 27 Motion 2 Dødsfald Torsdag den 28. juni mistede håndboldafdelingen et mangeårigt medlem, nemlig Ulla Spangsberg, der sov stille ind i en alder af kun

Læs mere

51. årgang Nr. 8 Oktober 2008

51. årgang Nr. 8 Oktober 2008 51. årgang Nr. 8 Oktober 2008 2 NY CAFETERIEFORPAGTER. Vores forpagter Per og hans hustru Pernille har fået familieforøgelse og så sig bl.a. derfor ikke i stand til fortsat at drive vores cafeteria. Det

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

54. årgang Nr. 5 Juni 2011

54. årgang Nr. 5 Juni 2011 54. årgang Nr. 5 Juni 2011 TPI fik en dan ansk mes este ter ve d DMU i Ve jen, Kir irst stin ine Hi ndse Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk MINDEORD af hovedformand Steen Wandrup Jørgensen i Tarup-Paarup

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

52. årgang Nr. 9 December 2009

52. årgang Nr. 9 December 2009 52. årgang Nr. 9 December 2009 Mix holdet Gymnastik og bevægelse for os der er lidt ældre 2 Fra Redaktøren Husk at deadline til januarbladet er den 12. december. Glædelig jul & godt nytår. Fredag den 16/10-18/10

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

57. årgang Nr. 5 November, december 2014. Deltagere til Sponsor cykelløbet. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis

57. årgang Nr. 5 November, december 2014. Deltagere til Sponsor cykelløbet. Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 57. årgang Nr. 5 November, december 2014 Deltagere til Sponsor cykelløbet Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 2 3 4 5 Printstation Bolbro v/erik Th. Clemmensen Hauges Plads

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 BREDSTRUP-PJEDSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSEN GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 MØDETID OG STED: 14. marts 2019, kl. 19:00 xx.xx i BPI hallen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

56. årgang Nr. 6 December 2013. Julen sig nærmer og det er snart tid til den store juletræsfest. Motion

56. årgang Nr. 6 December 2013. Julen sig nærmer og det er snart tid til den store juletræsfest. Motion 56. årgang Nr. 6 December 2013 Julen sig nærmer og det er snart tid til den store juletræsfest Motion 2 3 4 JULETRÆSFEST 2013 Så er årets juletræsfest lige på trapperne. Den afholdes i Paarup-hallen Søndag

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

58. årgang Nr. 4 August, september 2015. Cirkus gymnastikskole. Motion Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis

58. årgang Nr. 4 August, september 2015. Cirkus gymnastikskole. Motion Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 58. årgang Nr. 4 August, september 2015 Cirkus gymnastikskole Motion Badminton Fodbold Fodbold Old-Boys Gymnastik Håndbold Motion Tennis 2 Forandringer i sommerferien Sommerferien er for de fleste overstået

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at Referat af generalforsamlingen onsdag, den 28. februar 2018 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria. Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Der var mødt ca. 45 deltagere til generalforsamlingen. Lasse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

54. årgang Nr. 1 Januar/februar 2011

54. årgang Nr. 1 Januar/februar 2011 54. årgang Nr. 1 Januar/februar 2011 U12-Piger B, vandt B-finalen ved TPI håndbold Julestævnet 2010 Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk NYTÅRSHILSEN Ja, hvem kan forstå det. Endnu et år er gået. Et

Læs mere

51. årgang Nr. 4 Maj 2008

51. årgang Nr. 4 Maj 2008 51. årgang Nr. 4 Maj 2008 loppemarked 2008 TPI s loppemarked blev afholdt for 23. gang søndag den 13. april 2008. Som noget nyt blev der i år indsamlet effekter i hallen. Det fungerede fint dejligt at

Læs mere

55. årgang Nr. 2 Marts 2012

55. årgang Nr. 2 Marts 2012 55. årgang Nr. 2 Marts 2012 Junior pigerne stråler efter deres to serier på gulvet ved DM 1. runde. Motion 2 INDSPARK FRA CAFETERIET! Paarup Hallens Cafeteria Sæt x ved onsdag 28. marts 2012 Forårsaften

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

54. årgang Nr. 9 November 2011. Rope Skipping. Motion

54. årgang Nr. 9 November 2011. Rope Skipping. Motion 54. årgang Nr. 9 November 2011 Rope Skipping Motion 2 Læs TPI Nyt på www.tpiodense.dk i Paarup-Hallen Indbydelse til årets juletræsfest, der afholdes Søndag den 4. december 2011 kl. 13-15.30. Eftermiddagen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

51. årgang Nr. 2 Marts 2008

51. årgang Nr. 2 Marts 2008 51. årgang Nr. 2 Marts 2008 Nytår 2008 Endnu et år er gået, og endnu et år med nye udfordringer står for døren I de senere år har der været en tendens til at medlemstallet falder, ikke kun i Tarup-Paarup

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere