OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2013"

Transkript

1 OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2013 Formandens beretning 2013 Bestyrelsesarbejdet i 2013 startede med en ny formand, som accepterede hvervet, fordi klubben er så heldig at have et meget aktivt hold af bestyrelsesmedlemmer, bakket godt op af udvalgsmedlemmer og andre i klubben, der ikke er bange for at give et nap med, når det gælder. Uden den tryghed, der ligger i den opbakning, ville jeg ikke have sagt ja til hvervet, så tak til alle, der med til at holde klubben kørende som en aktiv klub, vi kan være stolte af. I maj måned deltog en stor del af bestyrelsen i en Mønsterklubanalyse, hvor vi med kyndig bistand gennemgik klubben på rigtig mange punkter og fik sat klubbens arbejde i perspektiv i forhold til andre klubber og i forhold til klubben, som den fremstod ved den foregående analyse i Ud fra det fokuserer vi nu særligt på kommunikation og rekruttering/fastholdelse. Det ny Talent- og Eliteudvalg er kommet godt fra land se beretningen fra udvalget, der ligesom de øvrige udvalgs beretninger følger efter denne formandsberetning. Udvalgenes beretninger er meget dækkende for den samlede aktivitet, så formandens beretning er ganske kortfattet. Det skal dog lige nævnes, at Pernille Buch, der er formand for Talent- og Eliteudvalget, i 2013 afsluttede uddannelsen til diplomtræner. Det er vigtigt for klubbens fortsatte udvikling, at vi har aktive og veluddannede trænere. Aktiviteten i 2013 har ligget lidt under niveauet fra de foregående år med ca. 950 starter i åbne danske løb. Til gengæld er DM-medaljehøsten imponerende, med 11 guld-, 11 sølv- og 7 bronzemedaljer, når 2 MTB-O medaljer og alle 6 medaljer til guld- og sølvstafetholdet tælles med. Helt usædvanligt fik vi 2 EM-medaljer ved Josefine, der i D-16 vandt guld individuelt på den lange distance og var med på det danske stafethold, der vandt bronzemedalje. Klubben som helhed fik med en kanon indsats og 69 tilmeldte i den sidste match lige akkurat bevaret placeringen i 1. division. Se statistik-afsnittet 2013 sidst i den samlede beretning. Jellingløbet blev igen en succes, selv om der var lidt færre deltagere end året før. Der er mange motionsløb, men Jellingløbet er en god tradition, og det blev flot gennemført med mange nye kræfter sat ind. Gorm fyldte 40 år! Stor tak til alle, der medvirkede til den vellykkede fejring af jubilæet. Der blev afholdt et flot arrangement d. 1/9, og jubilæet blev ligeledes markeret ved klubfesten først i november. Der blev udgivet et meget flot jubilæumsskrift, som bl.a. er uddelt til klubbens medlemmer. Det var en god beslutning at fejre 40-års jubilæet, så alle, der burde hædres, også kunne hædres. Bestyrelsens arbejde: Der har været afholdt 6 ordinære møder af ca. 3½ timers varighed samt et ekstraordinært møde for følge op på mønsterklubanalysen. Herudover har formand eller kasserer deltaget i JFS s bestyrelsesmøder. Formand og bestyrelsesmedlemmer har desuden deltaget i Sydkredsens klubledermøder og i forbundets repræsentantskabsmøde.

2 Vi havde igen i 2013 medlemmer, vi kunne indstille til JFS s sportspris og lederpris: henholdsvis Mathias Ringive, Holger V. Petersen og Morten Larsen for deres DM guld i H20 stafet til JFS s sportspris og Søren Grøn for hans arbejde for Jellingløbet til lederprisen. Drengene fik prisen, men desværre lykkedes det ikke at hjemtage lederprisen til Søren. Klubben deltog i Vejle kommunes hædring af danske mestre 2012, hvor vi havde valgt at indstille klubbens danske mestre. Særlige poster: Ganske som sidste år har flere medlemmer varetaget funktioner udenfor klubregi: Steen Holmegaard og Asta Terkelsen indgik i Sydkredsens udvalg som henholdsvis formand for kredsungdomsudvalget, og som sekretær for udvalget. Pernille er formand for Sydkredsens eliteudvalg. Poul Erik Buch indgår som kontaktperson for orienteringssporten i Friluftsrådet, og er medlem Naturstyrelsen Trekanten s Brugerråd. Søren Germann fungerer som kortkonsulent. Anette Lund og Pernille Buch indgår som trænere for TC Syd. Det er dejligt, at vi fortsat kan bidrage på denne måde i DOF- og Kredsregi så en stor tak til jer herfor. Der skal herfra lyde en stor tak til alle medlemmer for jeres indsats gennem det forløbne år. En særlig tak skal gå til de ansvarlige ved vore aktiviteter og arrangementer; til de ansvarlige for vores hjælperopgaver; til de ansvarlige i TVO; til hjælpere, trænere, mentorer og til GORM s bestyrelse og udvalg som alle leverer en uvurderlig frivillig indsats for klubben i hverdagen. OK Gorm var igen med som hjælpere til Jelling Musikfestival hovedsageligt med sceneopsætning og renholdelse af byen. Heldigvis stiller mange op for klubben til arbejdsopgaver, der er med til at styrke klubbens økonomi. Det gælder en lang række forskellige opgaver. Til sidst skal lyde en stor tak til JFS, Sportens Venner, Den Jyske Sparekasse, Jelling Sparekasses Fond, Vejle Kommune, Jelling Musikfestival og vore øvrige sponsorer for godt samarbejde og støtte. Mød op til generalforsamlingen og gør din indflydelse gældende! Ole Binder Formand Kasserens årsberetning 2013 Indsatsen på rekruttering og fastholdelse af medlemmer i orienteringsklubben har fastholdt medlemstallet, hvorimod der forsat tabes i skiklubben. Vi får nye aktive medlemmer og afgangen fra både O-løb og ski ligger især på mere in-aktive medlemmer herunder familiemedlemmer. Medlemstallet falder samlet fra 207 til 202 med 23 indmeldinger og 28 udmeldinger måske vender det i 2014, hvis vi kan overgå udmeldinger på foreløbig 10 ved årets start. Vores reception forud for klubfesten påviste, at vi sportsligt på især ungdomssiden forsat præsterer flot, så de samme medlemmer er målrettede på trænings- og løbsaktivitet. Klubbens nettoudgifter til start/kørsel/hytteleje er faldet til kr, som vi nødvendigvis må fastholde i årene fremover for at begrænse underskuddet i O-løb.

3 Vi kunne indløse vores 2012-udestående med Jelling Musikfestival på kr, hvilket har kunnet afdække tilsvarende ekstraordinære udgifter ved 40-års jubilæumsskrift. Klubben er i god gænge med ny beregnervogn, nyt lyddæmpende loft og et velfungerende indsats/bidrag fra Jelling-løb/stævner/kirkeblad og Jelling Musikfestival. Herudover kan vi tilbyde vores ungdomsløbere en elitesatsning gennem TVO-Vejle, som ikke koster klubben nævneværdigt. Klubbens samlede resultat bliver på kr (budg kr) budget kr Orienteringsklubben: Medlemstallet uændret 161 aktive medlemmer hele tilgangen på 23 har været på O-løb. På løbssiden forsat faldende løbsaktivitet, idet nettoudgiften til start/kørsel/hytteleje falder fra budgetteret kr til alene kr - bemærk dog et år uden klubtur til O-Ringen. Aktivitetsindtægter budgetteret til kr er forøget med kr til kr, hvoraf kr er dobbeltindtægt fra Jelling Musikfestival og kr er merindtægt fra Jelling-Løbet. Ekstra materialeudgifter på kr skyldes først og fremmest ny beregnervogn, hvoraf hele udgiften er dækket af tilskud fra Sparekassefonden og Vejle Kommune. Der skal i 2014 investeres i et skur til beregnervogn og herudover indkøbes nye emit-brikker, som har vist sig at have kort holdbarhed. I 2013 fejrede vi klubbens 40-års jubilæum med reception/jubilæumsskrift/klubfest, hvor det midt på året viste sig, at jubilæumsskriftet blev væsentlig dyrere i trykningsudgifter end forventet. Med det store og flotte forarbejde kunne der ikke stoppes op og der måtte stoles på rygdækning fra fonde m.m. Der blev dækket kr udaf samlede udgifter på kr, så de kr i udgift overgår langt de forsigtigt budgetterede kr. Samlet kr (budgetteret kr) budget kr Skiklubben: Trods en rigtig god ski-vinter 2012/2013, så falder medlemstallet forsat på de rene skimedlemmer, fra 37 til 30 (+ 36 O-løb/ski), så der samlet er 66 medlemmer. Med ny formand arbejdes der for større synlighed både overfor egne og nye medlemmer aktivitetsniveauet forventes løftet herunder fælles træning-/ture og gode skispor på golfbanen. Der arbejdes for nuværende med indkøb af ny snescooter, hvoraf størstedelen forventes dækket af ansøgte tilskud. Bemærk dobbelt indtægt fra Jelling Musikfestival på 2 x kr. Samlet kr (budgetteret 300 kr) budget kr Abrahamsens Gård: Vores klubhus forsætter denne gode gænge med stigende lejeindtægter, så der opnås et flot overskud på kr trods ekstraordinære nettoudgifter på kr.

4 Det er først og fremmest et nyt lyddæmpende loft i det store mødelokale, som både medlemmer og lejere vil få stor glæde af fremover. Bredagerskolens lejeforhold virker langsigtet og der kan påregnes stigende lejeindtægter i øvrigt. Samlet kr (budgetteret kr) budget kr Lidt historik: Årsresultat (2009) / (2010) / (2011) (2012) reelt (korr. festival) (2013) reelt ( - - ) Vi har de seneste år mindsket løbsaktivitetstilskud, men påtænker ikke yderligere, så længe vores aktiviteter og udlejning kan fastholdes på nuværende niveau. Dette er muligt grundet en meget stor medlemsindsats i vores klub alle bidrager omkring træning, stævner, uddeling kirkeblade, Jelling Musikfestival og Jelling Løbet. Med så mange i hænder i spil, så skal der rettes en særlig tak til trænere og koordinatorer som sikrer en god afvikling af aktiviteter til alles tilfredshed. Tak for indsatsen i vi går et lige så spændende 2014 i møde! /Peter Føns Beretning fra Rekruttering udvikling og fastholdelse Beretningen fra 2013 omhandler Find vej dagen, som i år var den 13. april samt et afsnit om mentorfunktionen og spørgeskemaerne. Find vej dagen i år var på mange måder en dag i lighed med den første Find vej dag. Den store fordel var helt klart, at vi havde nogle værdifulde erfaringer fra året før. Det gælder i forhold til samarbejdet med DOF og udarbejdelsen af materialer, og også i det lokale arbejde. Projektgruppen var den samme; Inger, Bente, Asta, Peter, Bent og jeg selv. Vi fik planlagt en dag med et arrangement i Give om formiddagen og et tilsvarende i Jelling om eftermiddagen. Der var centralt fra lagt op til involvering af skolerne i meget større grad end i Vores bidrag til denne satsning var uddeling af flyers på skolerne i vores optageområde. De 10 nærmeste skoler vest for Jelling fik leveret flyers til uddeling i klasse. Jørgen Damgaard havde tilmeldt en klasse fra Kollerup Skole til skolemesterskabet, hvor det gjaldt om at finde flest poster. KK var behjælpelig med god omtale i den lokale presse, og medlemmerne blev, til en af de første træninger i klubhuset, opfordret til at sætte èn plakat op(et meget synligt sted) og uddele to flyers hver, så vi forsøgte at gøre os synlige op til selve dagen. Vi havde inviteret Michael Nørtoft Frydensbjerg til at åbne arrangementet i Give, han holdt en kort tale for de fremmødte, og derefter sendte Bent løberne blev sendt afsted. Der var 12 fremmødte, som gav udtryk for at det var et godt arrangement. Der var Find vej - t-shirts til de børn der gennemførte. I Jelling havde vi inviteret Birgitte Vind til at åbne arrangementet, hun holdt ligeledes en kort tale og derefter sendte Asta løberne af sted. Her var et utrolig flot fremmøde, 66, langt flere end vi havde turdet håbe på. En stor del af de fremmødte havde relation til Kollerup Skole, så selv om der var lock out af lærerne, fik vi alligevel glæde af skolesamarbejdet. Vi havde en dag, hvor vi fik

5 mange positive tilkendegivelser om et godt arrangement, gode oplevelser i skoven, og vi havde oplevelsen af, at det var en god PR-dag for klubben. KK havde inviteret de lokale journalister til både Give og Jelling, det giver god omtale efterfølgende. Ikke mindst blev der taget mange gode billeder på dagen, også af KK. Det er lidt tankevækkende, at de fleste af de nye medlemmer som klubben får, ikke har egentlig relation til Find vej - dagen. Vi er i gang med at planlægge næste Find vej dag, det bliver den 5. april, så sæt dagen af og kom og vær med. Arbejdet med mentorfunktionen fortsætter, det er stadig et mål, at alle nye medlemmer skal have en mentor, så hurtigt som muligt, gerne så snart de melder sig ind. Her er plads til forbedringer, stadigvæk. Jeg vil prøve, om det også kan lykkes med mentor/o-ven til børn og unge. Velkomstkuverterne har jeg indtryk af, at de fleste er glade for. Spørgeskemaerne med alle (næsten alle) klubbens opgaver, blev i år uddelt via mail. Tidligere har skemaerne været uddelt i papirudgave til tirsdagstræningerne. Jeg har ikke fået nogen egentlige kommentarer til denne ændring, og de fleste ser det måske også som en naturlig udvikling. Der kom det antal besvarelser retur, der plejer, cirka 30 stk., måske er det lidt flere end ellers. Jeg synes, det er flot. Det er trods alt en fritidsinteresse, man har meldt sig til, og selv om det ligger implicit i vores danske foreningskultur, at man bidrager med frivilligt arbejde, så kan det aldrig blive et krav, at man skal stille sig til rådighed i forhold til arbejdsopgaver et helt år frem. Tusind tak for hjælpen til Find vej dagen. TAK for den hjælp, jeg har fået til andre opgaver. På gensyn til et nyt spændende o-løbs år, Merete Larsen Beretning 2013 Arrangementsudvalget Endnu et forrygende år er gået. På arrangementssiden har Gorm igen gjort det flot. I 2013 har vi haft følgende løbsarrangementer, som arrangementsudvalget har haft ansvaret for at koordinere: Den 23. februar: Vintertræning i Jelling Skov med Stig Knudsen som banelægger. Ca. 60 deltagere. Den 1.marts: Natcup Syd i Engelsholm Skov med Poul Erik som stævneleder og banelægger. Et godt arrangement med 54 deltagere, hvilket er flot i forhold til de øvrige Natcup Syd løb. Den 6.marts: Klubmesterskab Nat i Silkeborg Vesterskov med 12 Gorm deltagere. Mestrene blev hædret til Klubfesten i efteråret. Den 12.juni: Jellingløbet. Et motionsløb med godt 1100 deltagere. Overskud på ca kr. Flot arbejde af en delvis ny styregruppe. Vejrmæssigt kunne vi godt ønske forbedring, da det regnede fra kl den aften. Den 14.juni: JFM sprint i Jelling By med Peter Føns som stævneleder og Poul Erik som banelægger. Et fint arrangement med ca. 200 deltagere. Dog var der lidt trængsel omkring den nye

6 beregnervogn, da næsten alle løbere kom i mål samtidig. Beregningen er den erfaring rigere. Den juli: Klubtur til Skawdysten. I alt 22 Gorm løbere + nogle familiemedlemmer deltog. Sprint i Byfogedskoven fredag aften og Klassisk O-løb i Bunken Plantage lørdag og søndag. En rigtig dejlig Klubtur med spændende O-løb, dejligt vejr og tid til at være turist i Skagen, samt spise fisk på havnen. Vi boede i telte, campingvogne og i klasseværelser på Skagen Skole, hvilket ligger meget centralt i forhold til byen. Den august: Klubtur til JFM sprint og JFM lang. Ca. 30 Gorm deltagere, som overnattede i hytter på Rømø Familiecamping. Den 8.september: Divisionsmatch i 3. division og KM Ungdom i Gyttegård. Her var Torben Rasmussen stævneleder og Jørgen Damgaard banelægger. Det blev et super godt arrangement med 260 deltagere. Den store udfordring var, at der blev fældet skov derude, faktisk helt op til løbet så det var meget svære forhold for korttegnere og banelægger men alle klarede opgaven på fornemmeste vis og det blev et rigtigt god arrangement, med tilfredse løbere og dejligt efterårsvejr. Den 6.oktober: Klubmesterskaber Dag i Sønderskoven i Vejle. Deltagelse af 42 Gorm løbere og klubmestrene blev fundet og siden hædret til Klubfesten. Vi har i år indført 2 nye rækker nemlig Herre og Dame 10 og Veteran Damer og Mænd over 65 år. Pokalerne blev da også fordelt, på nær 2 så kære løbere, i det kommende år, skal vi gerne have alle rækker til Klubmesterskaberne besat Den 23. november: Vintercup i Gødding Skov med Henrik Holm som banelægger. Ca. 90 deltagere. Så stor tak til alle Gorm er, som stiller op og hjælper med alle vores arrangementer. Uden Jer, ville det jo ikke være muligt. Håber I alle har lyst til at forsætte det gode klubarbejde i det kommende år som sædvanligt bliver der brug for Jeres hjælp. I 2014 har vi foreløbig disse arrangementer: Vintertræning i Jelling By den 18. januar. Voksenkursus 2. marts. Natcup Syd på Randbøl Hede den 7.marts Jellingløbet den 11.juni Divisionsmatch i Gyttegård den 31.august Arrangementsudvalget har igen i år bestået af Inger Jensen, Anette Lund, Poul Erik Buch, Pernille Buch og undertegnede. Vi har afholdt 2 møder, henholdsvis i marts og september måned. Jeg vil gerne takke udvalget for godt og konstruktivt samarbejde. Anette har igen stået for samarbejdet med trekantsklubberne omkring Vintertræning/Vintercup. Desuden har Anette stået for at arrangerer overnatning til 2.dages løb og klubtur hvilket hun fortsætter med i På hjemmesiden kan I se, hvor der er arrangeret overnatning og hvad prisen er. Jeg må dog lige gøre opmærksom på, at aftalen er, at hvis man først har skrevet JA TAK til overnatning, f.eks. i O-service er det bindende.

7 Poul Erik har stået for Natcup Syd sammen med HTF, KOK og Melfar, hvilket han også gør i Jeg har som formand for udvalget deltaget i klubbens bestyrelsesmøder og vil også gerne takke bestyrelsen for godt samarbejde. Glæder mig til et godt Nytår med masser af O-løb og klubsamarbejde. Den 31.december 2013 Bente Ringive - Formand for arrangementsudvalget. Årsberetning fra ungdomsudvalget 2013 I denne årsberetning vil jeg kort beskrive årets gang i udvalget. I januar måned havde vi koordineringsmøde med efterfølgende julefrokost. Her fik vi fastlagt, hvem der skulle stå for årets træninger og aktiviteter. Vi har gennem året arbejdet i følgende 3 aldersgrupper: Michael Lorenzen, Stig Knudsen og jeg har haft den yngste gruppe (6 9 år) I denne gruppe har vi haft besøg af del børn, der har mødt O-løb for første gang. Det har været spændende at følge de dejlige og nysgerrige børn. Asta Terkelsen og Anette Lund har haft den mellemste gruppe (10 13 år) I denne gruppe er der blevet arbejdet rigtigt godt de grundlæggende O-teknikker. Alle har deltaget i o-løb ved stævner f. eks stafet i Jelling, JFM mv. Mange af børnene har ligeledes deltaget på U1 kurser som Syd-kredsen har arrangeret. Poul Erik Buch og Steen Holmegaard har haft den ældste gruppe (13 21 år) I denne gruppe er der blevet arbejdet seriøst på alle niveauer. Det er dejligt, at der er kommet en del nye unge til. Mange af de unge deltager i TVO og det er blevet til særdeles flotte resultater. Årets tur gik til Halden i Norge. Her blev der trænet, badet, hygget og konkurreret på bedste vis. Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til alle der har hjulpet til med ungdomsarbejdet i OK GORM. TAK! På ungdomsudvalgets vegne Torben Lehn Kristensen.

8 Kort- og skovudvalgets årsberetning for 2013 Udvalget har bestået af Hans-Christian Ross-Hansen, Henning Mols, Bent Nielsen, Søren Germann og Stig Knudsen. Der har som sædvaneligt været afholdt 2 møder til at planlægge og følge op på årets opgaver. De to væsentligste opgaver for Kort og skovudvalget er korttegning og skovkontakt. Skovkontakten varetages meget kompetent af Bent, og der er ikke kommet nye store udfordringer op fra skovejernes side i år. Bent er rigtig god til at finde løsninger på en rigtig god måde for alle parter. Det var også dejligt at se nogle af skovejerne til jubilæet, det vidner om at de også sætter pris på samarbejdet. Korttegning er det arbejde, som udvalget selvsagt bruger langt det meste af sin energi på. Som følge af Naturstyrelsen planer for massiv træfældning i Gyttegård plantage, blev det en ret stor udfordring at få kortet til efterårets B-løb opdateret i rimelig tid, således at banelæggeren kunne få lagt banerne. Efter en intensiv indsats fra hele udvalget lykkedes at få tegnet kortet færdigt i acceptabel tid. Udfordringerne i Gyttegård er desværre ikke slut endnu, Naturstyrelsen skriver på deres hjemmeside at orkanen Bodil valgte at lægge nogle af de tilbageværende træer i Gyttegård ned, men skaderne er ikke besigtiget endnu, så hvor meget arbejde der venter, er ukendt. Det blev ikke i 2013 at den sidste del af Jelling blev tegnet, det var ellers planen at være færdige til jul, men rekognosceringsvejret har ikke været optimalt, regn er bare ikke nogen god kombination med korttegning. Det bliver mere og mere klart for mig, at korttegning også handler om at gribe mulighederne, når der viser sig. Nedbør, temperatur, sne/is, jagt og antal lyse timer har alle effekt på antallet af mulige timer i skoven. Pt. mangler der heldigvis kun 2 mindre stykker i Jelling skov, så der er håb forude. Træningsdelen er også gået igennem igen, så vi er ret godt stillet til træningsstart i Jelling. Desværre skal der jo ikke være åbent løb i Jelling i foråret, så vi kan få prøvet de sidste nytegnede dele af kortet, men måske kan vi få mulighed for at lægge en træning ud i den østligste del. Sprintkortet over Jelling har Søren haft til kærlig behandling, her er det nye højområde blevet tegnet og palisaderne er behandlet på kortkonsulenttræf for at få input til hvordan tegner man bedst dem på et O-løbs kort. Jelling sprint kortet holder Søren i skarp form, og til Kortseminar i Jelling slog han et slag for at øge kvaliteten af sprintkort i Sydkredsen. Det er skønt at have en kompetent og engageret kortkonsulent i udvalget. I 2013 var hele kort og skovudvalget til Kort seminar i Jelling skov. Det var rigtigt godt at få diskuteret nogle forskellige problemstillinger ved korttegning sammen med de andre korttegnere i Sydkredsen. Lad det være slået helt fast, korttegning er IKKE nogen eksakt videnskab, nogle typer terræn kan tegnes på forskellige måder, og hvordan simplificerer et terræn, således at det mening for o-løberen? Det er super-spændende, men det er også en proces, som tager tid at lære, men man bliver helt sikkert en bedre o-løber af at tegne kort. Den mentale proces med at oversætte terræn til kort, og kort til terræn trænes uhyggeligt meget under rekognosceringen. Det samme gælder ved rentegning af kortet, der må klippes en hæl og hugges en tå, selvom ting ser tydelige ud i skoven, kan det blive helt umuligt at se på et 1: kort, det skal man nok prøve for at forstå. Vil du også være en bedre O-løber, så har du mulighed for at blive dette og samtidig være med til at sikre det vigtigste aktiv i klubben, nemlig gode O-løbskort. Tag fat i mig, så er du i gang med at blive bedre. Vores fokus i udvalget er pt. ikke store nytegningsprojekter, det er store og spændende opgaver, men det kniber med at finde ressourcerne specielt til rekognosceringsdelen.

9 Sidst i 2013 har vi investeret i Ocad 11, hvilket giver rentegnerne flere nye tekniske muligheder, som jeg vil undlade at beskrive her. Mest synlige fordel er at der nu mulighed for at lave O-løbskort i et format, som kan lægges på en smartphone, så kan man følge sig selv i skoven via smartphones GPS. Jeg forestiller mig at det giver mulighed for at lave nogle andre ting til træning, samtidig med at det begrænser afhængigheden til vores GPS er til korttegning og ved banelægning til åbne løb. Tak til udvalget for arbejdet i 2013, jeg synes at vi har gjort en god indsats. Stig Knudsen / Kommunikation- og PR udvalgets beretning 2013 Indledningen bliver en gentagelse af tidligere: Igen et år uden et egentlig fungerende udvalg. De sædvanlige arbejder med at skrive til avis og lægge på hjemmeside er blevet udført af de, der plejer + aktive ad hoc medarbejdere i form af medlemmer, der beretter om oplevelser. Udvalget har som i 2012 bestået af Pernille Buch og undertegnede. Hjemmesiden Ole har gennem året arbejdet med hjemmesiden, men på det sidste bestyrelsesmøde i 2013 var vi enige om, at arbejdet med strukturen til den nye side nu var så langt, at en offentliggørelse af den nye hjemmeside skulle ske i forbindelse med OK GORMs generalforsamling i februar Inden da skulle de enkelte udvalg beskrive/opdatere udvalgenes mål og opgaver for synliggørelse på den nye hjemmeside noget af det, der var blevet efterlyst i medlemsundersøgelsen. På bestyrelsesmødet den 6. januar blev disse opdateringer præsenteret for bestyrelsen for bemærkninger. Ole har efterfølgende indarbejdet disse, og resultatet af denne proces er det, der nu præsenteres for medlemmerne på generalforsamlingen. Dette arbejde har også foranlediget, at undertegnede har nyformuleret Kommunikations- og PRudvalgets opgavebeskrivelse og udvalgssammensætning. Denne nyformulering vil udvalget bede Generalforsamlingen om at forholde sig til: Iflg klubbens vedtægter, 5. Ledelse, skal udvalgets formand være repræsenteret i OK GORMs bestyrelse og han/hun er på valg på lige årstal. Pt. består udvalget alene af 2 medlemmer: K. K. Terkelsen (formand og Pernille Buch. (NYT FORSLAG til udvalgets sammensætning) Formand, valgt på klubbens generalforsamling Webmasteren Repræsentant for talent/elite Repræsentant for børn/bredde Ansvarlig for klubbens scrapbog Medlemmerne vælges/udpeges fremover således: Formand iflg. Vedtægterne Webmaster og ansvarlig for scrapbog udpeges blandt egnede og interesserede blandt klubbens medlemmer. Repræsentant for børn/bredde og talent/elite udpeges af og blandt disse medlemsgrupper. Ansvarlig for børn/bredde repræsentanten er Børne-Ungdomsudvalget/Træningsudvalget og ansvarlig for talent/elite repræsentanten er Talent- og Eliteudvalget.

10 Kommunikations- og PR udvalgets opgaver er: Koordinere og sikre produktion af stof og fotos til diverse medier. Hvert år i januar udarbejde nyhedsplan for årets væsentligste begivenheder. Lave reporterliste på nyhedsplanen og opfølgning af denne. Udpege fotografer for årets opgaver. Vedligeholdelse af fotoarkiv, opslagstavler, annoncemateriale (logoer etc.) Føre klubbens scrapbøger. På anmodning fra udvalg udarbejde forslag til annoncer, annoncekampagner. Overordnet ansvarlig for at klubbens hjemmeside er opdateret og brugervenlig. Indstilling af budget til kassereren for OK GORMs bestyrelse. Årlig vurdering af mål og opgaver og ajourføring af samme. Formandens opgave er: Repræsenterer udvalget i OK GORMs bestyrelse Indkalder til møder i udvalget, minimum et planlægnings- og koordineringsmøde umiddelbart efter OK GORMs generalforsamling i februar og et opsamlings- og evalueringsmøde efter sæsonafslutning i oktober - ellers efter behov. Indstillinger til bestyrelsen omkring økonomi. Overordnet ansvarlig for klubbens PR, synliggørelse og informationsvirksomhed i samarbejde med udvalget. Ansvarlig for uddannelse og kursusvirksomhed relevant for udvalget OK Gorms 40-års jubilæumsarrangement den 28. sept. og fest den 2. nov. Det blev på alle måder en fornem dag for klubben. Efter jubilæumsudvalgets og arbejdsgruppers forberedelser oprandt dagen med et helt igennem strålende vejr. Godt og vel 100 mødte op på dagen. Der blev holdt taler ved Grethe Buch, stedfortrædende formand, Bent Nielsen, Poul Erik Buch, Torben Elsig, Vejle Kommune og Karsten Kjær, JfS, der var mad og drikke, der var fremvisning af scrapbøger gennem tiderne, der var udstilling af gamle klubdragter, der var jubilæumsløb og et fornemt jubilæumsfestskrift blev præsenteret. Ingen kunne være uenige med Grethe, der i sin tale bl.a. sagde: OK GORM er ikke 40, fed og færdig, men vi kunne have fortjent Dronningens fortjenstmedalje for det store og kontinuerlige frivillige arbejde, medlemmerne har ydet og stadig yder. Ved jubilæumsfesten fik klubben af Peter Lorenzen og Lene Oustrup oven i købet en ny klubsang. Jo, helt igennem et værdigt 40-års jubilæum. Jubilæumsskriftet kan fortsat købes til en pris af 125,- kr. En oplagt gaveidé. Beregnervogn Beregnervognen som klubben anskaffede sig i 2013 er ud over at være et mobilt beregnerkontor også en fornem mobil reklamesøjle, så jo mere den kommer ud at køre, jo mere reklamerer vi for klubben og vores idræt. Tak Tak til alle de medlemmer, der i løbet af året har bidraget klubbens PR- og kommunikation. Tak til Pernille med troen på, at vi bliver flere i udvalget i KK

11 Beretning 2013 Talent- og Eliteudvalget OK Gorm Talent- og Eliteudvalget i OK Gorm er et nyoprettet udvalg som blev vedtaget på generalforsamlingen i februar måned. Udvalget består af Claus Lyngby, Steen Holmegaard, Mathias Ringive (er flyttet og indgår ikke længere i udvalget), Karl Kristian Terkelsen samt undertegnede. Baggrund for oprettelse af Talent- og Eliteudvalg: OK Gorm deltog i slutningen af 90 erne og starten af 00 erne i DOF s udviklingsprojekter. Som et væsentligt tiltag i disse projekter blev der etableret struktureret træning med instruktion af børn og voksne. Resultatet blev en tilgang af nye medlemmer både voksne og børn. Specifikt noteredes en medlemsfremgang fra 33 medlemmer under 18 ved udgangen af 2005 til et medlemstal på 67 under 18 ved udgangen af Det betød, at OK GORM og OK Snab indgik et samarbejde for at styrke træningstilbuddet til denne aldersgruppe. Samarbejdet bar navnet Team Vejle Orientering (TVO) og dette talentsamarbejde blev godkendt som en del af DOF s 3-årige ATK projekt også kaldet Godt træningsmiljø for orienteringstalenter. Samarbejdet og idrætten orientering blev endvidere godkendt som udviklingsidræt i Vejle Kommune, der fra 2009 af Team Danmark var blevet godkendt som Eliteidrætskommune. Siden 2009 har der via TVO været et tilbud til løbere i alderen fra til 18 år, som er villige til og har lysten til at yde en ekstra indsats i form af en ekstra ugentlig træning udover de træninger, de tilbydes i klubben. Løberne skal være i stand til selvstændigt at gennemføre en mellemsvær bane. Der har siden været en markant resultatmæssig fremgang i klubbens ungdomsafdeling. I 2009 fik TVO-samarbejdet 3 medaljer(2 S og 1 B) ved de danske mesterskaber. I 2013 blev det til 19 medaljer ved de danske mesterskaber, heraf 12 guldmedaljer. OK GORM noterede sig for 11 medaljer af de 19 medaljer (5 G, 2 S, 4 B). OK GORM har også de seneste to år haft en løber på U-16 landsholdet og i 2013 fik OK GORM en Europamester i D16, den første internationale medalje til en OK GORM løber siden Vejle Kommune blev med udgangen af 2012 godkendt som eliteidrætskommune for en ny 4-årig periode ( ) og TVO er for denne periode sammen med 4 andre idrætter indplaceret som prioriteret idræt med støtte fra Team Danmark. På baggrund af ovenstående blev det besluttet at oprette et særskilt udvalg, der skal tage ansvaret for alle opgaver omkring Talent- og Elite i klubben.

12 I 2013 har udvalget holdt 3 møder. På disse møder er udvalgets opgaver blevet defineret og der er blevet arbejdet konstruktivt mod at fastlægge udvalgets målgruppe, vision og politik. Målene for udvalget og dermed også for 2014 er: Årlig tilgang til TVO af 3 løbere (begge køn repræsenteret) At GORM kontinuerligt har 10 løbere i TVO At GORM kontinuerligt har 5 løbere i TC Syd Vejle At alle GORMs Gruppe 1 TVO-løbere deltager i JFM og mindst 5 af 6 DM er. At 50% af GORMs Gruppe 2 TVO-løbere deltager i JFM og mindst 5 af 6 DM er. At GORM ved KUM er repræsenteret i alle klasser At GORM hvert år er repræsenteret med mindst 2 løbere i DOF s juniorrangliste At GORM hvert år har mindst 2 løbere med til DOFs juniortestløb At GORM i 2016 har to løber på juniorlandsholdet At GORM i 2018 har en løber på seniorlandsholdet At fremmødeprocenten til TVO træninger er 80 % for den enkelte løber Hvert år at have 3 på DOFs Træner 1 uddannelse Hvert år at have 1 på DOFs træner 2 uddannelse Hvert 5. år at have 1 på DOF s Diplomtræneruddannelse Hvert år være repræsenteret med minimum 3 trænere på DOFs trænerseminar. Som formand vil jeg takke for det første år i udvalget. Jeg synes vi har haft nogle gode konstruktive møder og at vi har fået lavet et fint fundament for udvalgets fremtidige arbejde. På Eliteudvalgets vegne Pernille Buch Skiklubben GORM's årsberetning 2013 Jeg må starte at konstatere at en af mine hovedopgaver ikke er blevet opfyldt siden jeg sidste general forsamling sne har jeg ikke skaffet meget af i det forløbne år og ikke nok til at køre spor på golfbanen. Jeg kom til som en relativ outsider, uden ret mange kontakter og erfaring med klubbens aktiviteter. Derfor har en af de opgaver jeg har prioriteret højest været at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse for at skabe klarhed over medlemmernes ønsker. Undersøgelsens resultater er blevet offentliggjort på hjemmesiden. Ud fra de indkomne svar har jeg også kunnet danne mig et indtryk af hvor mange egentlig aktive medlemmer der er. Selve medlemstallet har der ikke været de store udsving i. Der er kommet nogle få nye medlemmer og der er lidt flere der har meldt sig ud, så samlet set har der i 2013 været en lille tilbagegang i medlemstal (fra 71 til 68) Med hensyn til det som undersøgelsen viste var medlemmernes hovedinteresse, nemlig løjperne i Jelling, så var 2013 som nævnt ret snefattigt. Spor dog kørt så snart muligheden var der. Og jeg vil

13 gerne sige tak til Ib m.fl der kørte spor og sloges for at holde snescooteren klar til udrykning. Det sidste har været en større og større kamp de seneste år, og derfor er vi gået i gang med at skaffe penge til en ny snescooter. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange tak for det store arbejde Karl Kristian har lagt i at få skrevet ansøgninger til fonde og lignende. Fra voers øvrige aktiviteter kan nævnes at Klubben endnu en gang var pænt repræsenteret ved Vasaloppet. I år var vi 11 deltagere, heriblandt flere debutanter. Den traditionelle tur til Svarstad blev en af de mindre af slagsen, men alt tyder da heldigvis på større tilslutning i Derudover har vi også haft en enkelt deltaget til DM-langrend. Det er nok på rulleskiområdet der har været størst aktivitet i årets løb. Vi har fået uddannet yderligere en instruktør. Klubben har været repræsenteret ved de fleste afdelinger af Vestcup incl. Århus det store arrangement ved marselisløbet i September. Efter en tyvstart i sensommeren har vi i løbet af efteråret fået gang i fællestræning igen efter det har stået på stand-by i en længere periode. Der har også været følere ude til vore naboklubber om at arrangere nogle træningsarrangementer på tværs af klubberne. Men på trods af en vis interesse har der ikke været nogen tilslutning til de foreslåede arrangementer fra andre klubber. Endelig er der i løbet af efteråret blevet udført en del vedligehold af klubbens rulleski, så alle i skrivende stund burde være klar til brug. Jeg havde håbet på større tilslutning til de forskellige aktiviteter, men jeg ser med fortrøstning frem mod et 2014 med større aktivitet på skifronten. Bjarke Wolf Klubhusudvalgets beretning for 2013 Klubhusudvalget har i 2013 bestået af: Poul Pedersen, Ole Thomsen, Åge Kobberø, Erik Jensen og K. K. Terkelsen, hvoraf Åge, Erik og KK er medlemsvalgte. Ved generalforsamlingen 2014 er K. K. Terkelsen og Aage Kobberø på valg. Møder: Det blev i år kun til et enkelt af de obligatoriske møder: 15. april for planlægning af forårsarbejdsdagen. Arbejdsdage: Årets to arbejdsdage blev afholdt 20. april og 16. november. Her blev foretaget de sædvanlige arbejder. Skovagerskolens brug af Abrahamsens Gård: Efter nogle måneders fravær i 2012 har Skovagerskolen været stabil bruger hele De elever, der nu kommer på Abrahamsens Gård, har lidt andre behov end tidligere. Der er etableret sandkasse ved Gødningshuset og her i december har de ansøgt om at få lov til at opsætte en giraf. Skovagerskolen har i lang tid brugt æbletræet til ophængning af gynge, men de vurderer, at det ikke længere er sikkert nok. Grene knækker og eleverne slår sig mod stammen. De har derfor forespurgt om tilladelse til at opsætte en såkaldt girafgynge. Vi har besluttet, at det gamle æbletræ bør fældes. Det er ved at være råddent med risiko for i en storm ved fald at kunne beskadige enten stuehuset eller gødningshuset. Vi har derfor sagt ja til Skovagerskolens anmodning.

14 Vores eget og andres brug af Abrahamsens Gård Abrahamsens Gård har året igennem været rammen om klubbens og TVO s træningsaktiviteter ligesom det fortsat benyttes af Petanque og Jelling Naturhistorisk Forening som fast aktivitetssted. Også i 2013 har vi haft flere private arrangementer både holdt af medlemmer og folk uden for klubben, og fortsat møder man jævnligt private uorganiserede, der benytter terrassen eller madpakkerummet. En gruppe unge fandt i 2013 også ud af, at der var Åben Madpakkerum på Abrahamsens Gård. Det var imidlertid unge, som ikke hjemmefra har lært at rydde op efter sig selv. Tre gange i løbet af året har de benyttet sig af rummet og hver gang har de svinet langt ud over, hvad der er acceptabelt. Det har flydt med dåser, ituslåede flasker, øl- og spiritussjatter overalt, og sidste gang var der også skrevet på væggene. Hver gang har det betydet ekstraordinær rengøring. Vi har via Erik Jensen (udvalgets medlem i politiet) haft kontakt til vores lokale betjent, som kender de unge. Der har ikke siden (sept.) været besøg af de unge, så vi håber Bennys snak har hjulpet. Lydisolering Så skete det. Torben Lehn havde opmålt og bestilt lyddæmpning til stuen og lørdag den 2. november blev det opsat. Her skal lyde en tak til Anders Elkjær, lokal tømrer for faglig hjælp på dagen. Fantastisk som det har hjulpet, nu behøver man ikke længere at råbe for at blive hørt. Beregnervogn. I 2013 fik klubben også en beregnervogn med fornem støtte af både Jelling Sparekasses Fond ( kr.) og Vejle Kommune (8750 kr.). Silas Terkelsen har stået for det fornemme design vognen har fået. Fornem reklamesøjle for klubben og sporten. Vognen skal have et hus at stå i. Det bliver en opgave for klubhusudvalget i Tegninger til huset er udarbejdet og byggetilladelse er givet af Teknik og Miljø, Vejle Kommune. Tak Tak til klubhusudvalget for samarbejdet i det forgangne år og tak til de medlemmer, som har hjulpet i forbindelse med de to rengøringsdage. K. K. Terkelsen formand for klubhusudvalget Årsberetning fra Træningsudvalget 2013 Endnu en sæson hvor vi forsvarede vores plads i 1. division denne gang med mindst mulig margin til Kolding. Det nye pointsystem i divisionsmatchen fungerer, men vi skulle lige spore os ind på de nye regler og havde ikke den helt rigtige opstilling til den første match. Vi har også lært, hvor vigtigt det er at være mange af sted, så der er backup på så mange pladser som muligt. Træningssæsonen startede med løbetræning 4 tirsdage i marts ved Carsten Larsen. Der var god opbakning og med løbere pr. gang. Tak til Carsten for god planlægning. På træningsplanen var der lagt op til et øget samarbejde med Snab. Formålet skulle være dels at spare lidt på ressourcerne og dels at komme ud i flere forskellige skove. Der blev planlagt to Vejlecup aftener, hvor vi dyster med Snab efter et pointsystem. Mens resultaterne rullede ind,

15 kunne man i år købe grillpølser m.m. Dernæst inviterede vi hinanden med på to træningsaftener i hver klub. Der var stort fremmøde til alle disse aftener. Sidst men ikke mindst havde vi udvidet antallet af natløb til seks, hvor Snab og Gorm hver planlagde tre. Det blev en succes, da flere havde investeret i pandelamper, så der var forbavsende mange til natløb i år. De fælles træningsaftener med Snab hænger desværre i en tynd tråd, da de har været nødsaget til at flytte deres træningsaften til onsdag. Så vi må se, om det er muligt at bevare eller forny samarbejdet i den kommende sæson. Det blev kun til en enkelt læringstur for voksne i år i weekenden juni. Turen gik til Hanstholm med overnatning i hytter på Hanstholm Camping, træningsløb i Tved Plantage og divisionsmatch i Bøgsted Rende. En rigtig hyggelig og weekend med 23 deltagere. Desværre er det for andet år i træk ikke lykkes at få nye af sted på DOF s trænerkursus. Vi har behov for hele tiden at uddanne nye trænere for at kunne levere kvalificeret træning. Problemet er muligvis at trænerkurset altid ligger midt i december måned, og det er ikke lige oplagt at rive en weekend ud af kalenderen op til jul. Heldigvis har både Michael Lorenzen og Torben Lehn i denne sæson sagt ja til at deltage i træningen af klubbens børn. Vi må så håbe at mesterlære princippet er tilstrækkeligt i disse år. Til sidst vil jeg bare sige tak til alle, der har ydet en indsats i gennemførelsen af årets træningsaftener. Til hver træning skal der bruges trænere, banelægger, postudsættere og postindsamlere. Det er mange folk, der skal i gang (og så har slet ikke nævnt madlavning, økonomi, tøj, arbejdet med Abrahamsens Gård m.m.) Men der er heldigvis en god indstilling i klubben til at give en hånd, og det er guld værd. Jørgen Damgaard Formand for træningsudvalget

16 Årsberetning for fest og forplejningsudvalget Ad hoc. udvalget har ændret navn. (tidligere aktivitetsudvalg). Årets højdepunkt : Orienteringsklubbens 40 års jubilæum. Bespisning efter tirsdags træning fra Abrahamsens Gård er udvalgets hovedopgave. Bente Ringive står for planlægningen af dette. Tak til Bente for fordeling af opgaverne til klubbens dygtige kokke. Køkkenet emmer af dejlig mad tirsdag aften. Uhm. Klub 21+ festen blev ikke arrangeret i Generalforsamlingen i februar blev igen arrangeret af Birthe Nielsen med sikker hånd. Tak for det. Natcup i foråret: udvalget deltog med salg af brød med pålæg og drikkevarer. Forårets klubaften blev et godt møde med mange aktive deltagere rundt ved bordene. Sct. Hans aften (søndag aften) samlede ikke tilstrækkeligt deltagere. Efterårets klubaften blev afviklet sidst i september efter stafet træning med information om nogle af klubbens øvrige aktiviteter. Klubmesterskabet: deltagerne blev bespist med "smør selv" håndmadder, drikkevarer og kaffe. Jubilæumsdagen blev afviklet med reception og løb, fulgt op med buffet og orienteringslagkager (meget flotte store lagkager). Inger og Merete havde sammensat en meget fin buffet. Tak til alle der bidrog til det fine arrangement. Jubilæums /klubfesten 1. fredag i november blev igen afholdt i Kollerup Skoles kantine. Et godt sted at være. Natløb i november: Merete bespiste tilmeldte løbere med suppe. Tak for hjælpen. Juleafslutningen med gløgg og æbleskiver var årets sidste aktivitet. Før løbet havde Poul Erik lavet motionsløb efter faste poster. Dejligt at se så mange lamper i skoven. Opgaverne i køkkenet tog Birthe Nielsen sig af. Tak for det. Jelling den 20. december 2013 Bodil

17 Statistik 2013 Medlemsudvikling: Kategori Orientering Orientering/ski Ski Passive Medlemmer ialt Indmeldte Udmeldte Målsætningen for 2013 var 175 O-medlemmer det nåede vi næsten med 172. Antallet af aktive orienteringsmedlemmer har været stigende med 4, hvorimod antallet af skimedlemmer er faldet med 7 (fra 73 til 66). Målsætningen for 2013 om fastholdelse samt status quo ift. skimedlemmer er stort set opfyldt, og det er meget positivt, den hårde konkurrence fra andre fritidstilbud taget i betragtning! DM-medaljetagere: Guld Sølv Bronze Ialt DOFplacering ? DM-medaljetagere 2013 GULD SØLV BRONZE NAT Nina G. Najbjerg D-20 Holger V. Petersen H-18 Joakim Damgaard H18 Karl Kristian Terkelsen H65 Anette Lund D45 Asta Terkelsen D65 Poul Erik Buch H60 Hans Chr. Strib H65 SPRINT Josefine Lind D-16 Anette Lund D45 Ann Cathrine Larsen D-16 Nina G. Najbjerg D-20 MELLEM Hans Chr. Strib Nina G. Najbjerg

18 H65 D-20 Chris Terkelsen H40 LANG Josefine Lind D-16 Hans V. Petersen H-14 Nina G. Najbjerg D-20 Karl Kristian Terkelsen H65 ULTRALANG Asta Terkelsen D65 Karl Kristian Terkelsen H65 STAFET D-20 Nina G. Najbjerg Ann Cathrine Larsen Josefine Lind H60 Karl Kristian Terkelsen Hans Chr. Strib Poul Erik Buch MOUNTAINBIKE langdistance Josefine Lind D-16 Anette Lund D45 Resultaterne er igen i 2013 klubbens bedste resultat, og hertil kommer så Josefine Linds guld- og bronzemedaljer til junior-em i hhv. lang og stafet. Jysk-Fynske mesterskaber: JFM-stafet: 1. Lilli Hansen Inger Jensen Asta Terkelsen D55 1. Holger V. Petersen Joakim Damgaard Josefine Lind H Hans Christian Strib Bent Nielsen Karl Kristian Terkelsen H65 JFM-lang: 1. Ida Marie Kristensen D-12B 1. Josefine Lind D Anette Lund D45

19 1. Hans V. Petersen H Chris Terkelsen H40 1. Karl Kristian Terkelsen H65 2. Joakim Damgaard H Steen Holmegaard H45AK 2. Torben Lehn H21AK 2. Claus Grøn Lyngby H45 2. Victoria Garcia Pastor D35B 2. Asta Terkelsen D65 3. Niels Bang H Poul Erik Buch H60 3. Ida Damsbo Beg 3. Morten Larsen H21 3. Holger V Petersen H-18 Pokaler/Klubmestre: 2013 DAG: Piger -10 Ida S. Knudsen Drenge -10 Daniel Damsbo Piger -12 Maria Damgaard Drenge -12 Esben Ø. Petersen Piger13-16 Nanna S. Knudsen Drenge Hans V. Petersen Piger (Junior) Nina G. Najbjerg Drenge (Junior) Holger V. Petersen Dame Senior - Herre Senior Mathias Ringive Dame Old Girls Marianne Damgaard Herre Old Boys Søren Germann Dame Veteran - Herre Veteran Bent Nielsen NAT: Piger13-16 Josefine Lind Drenge Hans V. Petersen Piger (Junior) Nina G. Najbjerg Drenge (Junior) Holger V. Petersen Dame Senior - Herre Senior Mathias Ringive Dame Old Girls Anette Lund Herre Old Boys Søren Germann Gormsmester:?

20 Vandreplatte for GORM udmærkelser: Platten er skænket af Jens Kristian Laursen efter O-Ringen. Kriterier for uddeling af platten: - Prisen uddeles til klubfesten, der skal følge begrundelse med uddelingen - Prisen gives til et Gorm-medlem, der på en eller anden vis har udmærket sig i løbet af året. (kan gives til begynder, øvet, ung, senior, oldboys girls) - Den, der modtager prisen, har fuldstændig beslutningsmyndighed i forhold til uddeling det kommende år: Jens Kristian Laursens vandreplatte 2013 blev tildelt Poul Erik Buch Motivation ved Søren Grøn Jensen: Han har vundet mange løb. I karrieren er det blevet til 2 DM guld, 3 DM sølv og 3 DM bronze. Han har og viser drive-, arrangement-, leder- og trænertalenter. Han udviser en utrættelig indsats og gå på mod, som smitter af på dem, som han omgås. Han brænder for at videregive sin løbserfaring til ungdomsløbere. Han er den sikre hjælper ved bl.a. træning, stævner, kurser, banelægning. Han har styr på løbsmaterielet og udvikler / fornyer det gerne. Vedkommende har løbet o-løb i 40 år. Han var i 6 år formand for OK GORM. Han vil gerne have styr på tingene, går foran og har i næsten 40 år været løbstilmelder. Min begrundelse for, at det er netop skal være ham, og at det netop skal være i år, skyldes hans store arbejde for OK Gorm. Danmarksturneringen / COWI-ligaen: OK Gorm holdt pladsen i 1. division ved igen at blive nr. 2, og klubben deltog derfor for femte gang og for fjerde år i træk - i Landsfinalen, hvor klubben dog måtte lade sig nøje med 6. pladsen. I 2014 må målsætningen igen være at forblive i 1. division, selvom der formentlig igen bliver kamp til stregen. Vi skal møde Snab, Odense og Kolding. Vores force er fortsat bredden, det er uhyre væsentligt, at vi kan stille løbere i alle klasser. Skal vi nå målsætningen må vores taktik igen være: at vi stiller med fuldt hold og at alle gennemfører. Alle medlemmer opfordres derfor til at prioritere divisionsmatcherne, som ligger d. 6. april i Sdr. Farup Bjergplantage v. Ribe og d. 7. september i Als Nørreskov Syd. Så håber vi, at vi d. 28. september deltager i landsfinalen i Mønsted, alternativt skal vi i nedrykningsmatch samme dato. Ole Binder Formand

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år.

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år. Formandens kommentar til referat fra bestyrelsesmødet, pkt. 1: Alle udvalg havde inden mødet lagt et dokument på bestyrelsens Dropbox med det formål at beskrive udvalget ud fra punkter som baggrund, målgruppe,

Læs mere

Referat: OK Gorm Generalforsamling d. 5. februar 2013

Referat: OK Gorm Generalforsamling d. 5. februar 2013 Referat: OK Gorm Generalforsamling d. 5. februar 2013 Velkomst ved formanden, Grethe Buch. Fremmøde: 18 medlemmer i alt. Sang: I sne står urt og busk i skjul 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Kristian

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2014

OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2014 OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2014 Formandens beretning 2014 Bestyrelsesarbejdet i 2014 har været lidt anderledes and de foregående år, idet vi på det første bestyrelsesmøde aftalte at afprøve en ny model.

Læs mere

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, STEEN, JØRGEN, CLAUS, PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: STEEN FORPLEJNING: BODIL

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, STEEN, JØRGEN, CLAUS, PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: STEEN FORPLEJNING: BODIL BESTYRELSESMØDE: NR. 1 2017, GORM TID: MANDAG DEN 6. MARTS 2017 KL. 18-22 STED: ABRAHAMSENS GÅRD DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, STEEN, JØRGEN, CLAUS, PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: STEEN

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2015

OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2015 OK GORM SAMLET BERETNING FOR 2015 Formandens beretning 2015 Bestyrelsesarbejdet i 2015 fortsatte efter den model, der blev taget i brug i 2014, hvor et forretningsudvalg med formand og kasserer samt 2

Læs mere

GORM, orienterings- og skiklub Generalforsamling. Tirsdag d. 6.2.07 kl. 19.30 i Abrahamsens Gård

GORM, orienterings- og skiklub Generalforsamling. Tirsdag d. 6.2.07 kl. 19.30 i Abrahamsens Gård GORM, orienterings- og skiklub Generalforsamling Tirsdag d. 6.2.07 kl. 19.30 i Abrahamsens Gård 30 fremmødte. Bent Nielsen bød velkommen med opfordring til netop at deltage i klubbens årlige generalforsamling.

Læs mere

1. Valg af dirigent: Henrik Holm valgt. Henrik konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet og beslutningsdygtig!

1. Valg af dirigent: Henrik Holm valgt. Henrik konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet og beslutningsdygtig! Referat generalforsamlingen OK Gorm onsdag d. 22.2. 2017 Dagsorden efter vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskabsaflæggelse 4. Indkomne forslag. 5. Valg af ledelse i.h.t. 5. Valg af

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat: Ok Gorm generalforsamling onsdag d Fremmødte: 26 medlemmer Velkomst ved formand Ole Binder Fællesang: Det er i dag et vejr

Referat: Ok Gorm generalforsamling onsdag d Fremmødte: 26 medlemmer Velkomst ved formand Ole Binder Fællesang: Det er i dag et vejr Referat: Ok Gorm generalforsamling onsdag d. 24.2. 2016 Fremmødte: 26 medlemmer Velkomst ved formand Ole Binder Fællesang: Det er i dag et vejr 1: Valg af dirigent: Henrik Holm valgt. Henrik konstaterede,

Læs mere

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus Kære Ok Melfar medlemmer, kære venner Jeg vil på bestyrelsens vegne byde jer velkommen til Generalforsamlingen. Udvalgsarbejde

Læs mere

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: BJARKE FORPLEJNING: INGER

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: BJARKE FORPLEJNING: INGER BESTYRELSESMØDE: NR. 5 2017, GORM TID: Mandag den 15. januar 2018 kl. 19.00 STED: ABRAHAMSENS GÅRD DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, KK, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD:

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Med indgangen til 2010 stod OK Gorm over for særligt 4 udfordringer / indsatsområder: at overleve i 1. division; at afholde påskeløb; at få rekrutteret medlemmer til korttegning;

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Årsberetning for 2012

Årsberetning for 2012 Årsberetning for 2012 2012 Et aktivt år! Året 2012 i Svendborg Orienteringsklub har været et aktivt år! Vi har igen afholdt en stribe arrangementet både lokale, men også nationale. I weekenden den 11-12.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE: NR , GORM TID: MANDAG DEN 12. juni 2017 KL ABRAHAMSENS GÅRD

BESTYRELSESMØDE: NR , GORM TID: MANDAG DEN 12. juni 2017 KL ABRAHAMSENS GÅRD BESTYRELSESMØDE: NR. 3 2017, GORM TID: MANDAG DEN 12. juni 2017 KL. 19-22 STED: ABRAHAMSENS GÅRD DELTAGERE: OLE, STIG, KK, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: STEEN, BJARKE FORPLEJNING

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE: NR , GORM TID: ONSDAG DEN 21. MARTS 2018 KL ABRAHAMSENS GÅRD

BESTYRELSESMØDE: NR , GORM TID: ONSDAG DEN 21. MARTS 2018 KL ABRAHAMSENS GÅRD BESTYRELSESMØDE: NR. 1 2018, GORM TID: ONSDAG DEN 21. MARTS 2018 KL. 18-22 STED: ABRAHAMSENS GÅRD DELTAGERE: OLE, BENTE, OVE, STEEN, JØRGEN, CLAUS OG PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: BJARKE, KK, STIG FORPLEJNING:

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling Til forældre og løbere i Team Vejle Orientering. Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for efterår 2015. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Team Vejle Orientering Talentudvikling

Team Vejle Orientering Talentudvikling Til forældre og løbere Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for forår 2014. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der ikke er angivet andet i kalenderen.

Læs mere

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke Dansk Orienterings-Forbund Til Kredsudvalg Syds medlemmer Referat fra møde 2, 2012 i Kredsudvalg Syd Mødested Niels Skousvej 21, Vejle Mødedato Tirsdag d. 7/5 kl. 18.30 Deltagere Afbud Kate Nielsen, Knud

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: KK FORPLEJNING (KAGE): Merete

DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: KK FORPLEJNING (KAGE): Merete BESTYRELSESMØDE: NR. 4 2017, GORM TID: Onsdag den 11. oktober kl. 19.00 STED: ABRAHAMSENS GÅRD DELTAGERE: OLE, BJARKE, STIG, BENTE, MERETE, JØRGEN, CLAUS, STEEN & PERNILLE REFERENT: INGER AFBUD: KK FORPLEJNING

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus.

Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus. Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus. Mødedeltagere: Kurt Andersen (KA) - Faaborg/formand, Inge Thorsen (IT) OO/næstformand, Bent Mikkelsen(BM) Faaborg/U1, Merete Spangsberg

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Dansk Orienterings-Forbund Referat af Klubledermødet 28/5 2018 i Sydkredsen Mødested Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Mødedato Mandag den 28/5-2018. Vi starter kl. 19. A. Formalia a. Registrering

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2013

Bestyrelsens årsberetning for 2013 Bestyrelsens årsberetning for 2013 2013 var igen igen et godt år for Allerød OK - Dejligt at kunne gentage sig selv på alt andet end den økonomiske side. Efter kommunens nedskæring af driftstilskud til

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 1 Dagsorden for Synkrosektionens områdemøde 2011 1. Valg af dirigent 2. Synkrosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere