Kombineret entrepriseforsikring Certifikatpolice

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kombineret entrepriseforsikring Certifikatpolice"

Transkript

1 Type 3.0 Side 1 af 6 Kombineret entrepriseforsikring Certifikatpolice Police nr B Denne police er udskrevet under masterpolice i Købstædernes Forsikring med policenummer Certifikatpolicen hverken udvider eller begrænser dækningen i forhold til masterpolicen Forsikringstager Lejerbo afd Forsikringsperiode til arbejdsobjektet er endeligt afleveret. Forventet aflevering Forsikringen dækker herudover i en garantiperiode på 12 måneder regnet fra arbejdsobjektets aflevering, jf. i øvrigt forsikringsvilkår BL.14.0 punkt 14. Forsikringssted Banevænget Slangerup Entreprisesum Entreprise kr. Udskiftning af naturgaskedler. Forsikringsvilkår BL Afsnit I Afsnit II Afsnit III All-risks forsikring entreprisen Sikrede: Bygherre med samtlige entreprenører og underentreprenører Forsikringssum: kr. Selvrisiko: kr. All-risks bestående bygning Sikrede: Bygherre. For stormskade jf. AB92 8 tillige samtlige entreprenører og underentreprenører Forsikringssum: kr. Selvrisiko: kr. Ansvarsforsikring Sikrede: Bygherre Forsikringssum: kr. Selvrisiko kr. Denne police er udstedt Nordflex Assurance Internationale Forsikringsmæglere A/S, Toftevej 15B, 3450 Allerød Telefon: , Fax: , naa@nordflex.dk, CVR-nr

2 Type 3.0 Side 2 af 6 Særlige policepåtegninger og klausuler: Mæglerbetjening I relation til oplysningspligten i lov om forsikringsaftaler, er forsikringsmægleren sidestillet med forsikringstageren. Uanset det i forsikringsvilkårene anførte, skal alle henvendelser vedrørende policespørgsmål og skader rettes til forsikringsmægleren, der herefter foretager det videre fornødne overfor Købstædernes Forsikring. Begrænsninger i dækningsomfanget: Brand m.v. Forsikringen dækker ikke skader forårsaget af brand samt vådarbejder. Forsikringen omfatter ikke montageforsikring. Farlige arbejder Forsikringen dækker ikke entrepriser og anlægsarbejder for de nedenfor anførte farlige arbejder: midlertidig eller permanent grundvandssænkning og grundvandsregulering ramning og nedvibrering af pæle og spuns optrækning og opvibrering af pæle og spuns undermuring og understøbning af fundamenter indgreb i bærende konstruktioner, således at deres bæreevne forringes i forbindelse med renoveringsopgaven sprængning større nedrivningsarbejde som nedrivning af hele bygninger (gælder ikke indvendige nedrivnings- og nedbrydningsarbejder) åben grav større end 300 m i længden Gravearbejder Udføres gravearbejder i bebyggede byområder med stor værdikoncentration og/eller projekter tæt ved følsomme bygninger eller virksomheder, påhviler det forsikringstageren at lade eksisterende revner og skader på tilstødende og omliggende bygninger registrere og affotografere. Ved gravearbejder med vibrationsrystelser, tromlearbejder m.v., må grænseværdierne ikke overstige de i den tyske norm DIN 4150 fastsatte på omliggende bygninger og konstruktioner. I norm er der fastsat kriterier for tilladelige vibrationer afhængig af bygningstype, samt anvist retningslinier for målemetode. Byggeperiode Den samlede byggeperiode for de enkelte byggerier og anlægsarbejder må ikke overstige 48 måneder inkl. 12 måneders afhjælpningsperiode.

3 Type 3.0 Side 3 af 6 Afsnit I All risks forsikring Forsikrede genstande Alle af entrepriserne omfattede arbejder, hvad enten de er permanente eller midlertidige, inkl. dertil anvendte materialer eller materialer der skal anvendes dertil, som er sikredes ejendom, eller som sikrede bærer risikoen for, medens de befinder sig på arbejdspladsen eller under indenlands transport til lands, til vands eller pr. fly Maksimal forsikringssum pr. entreprise: Se forside. Klausuler Særlige betingelser for tyveridækning Det er en betingelse for tyveridækningen, at følgende sikkerhedsforhold opfyldes. Sikkerhedskravene gælder også for bygherreleverancer på lager. For nedenstående materialer og genstande er det en betingelse, at disse opbevares i stålcontainere. Stålcontainere skal være aflåst med en låsebom, godkendt af Forsikring og Pension Rød Klasse. hårde hvidevarer, herunder køleskab, fryser, kogeplade, komfur, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, vaskemaskine og tørretumbler. inventar, herunder køkkeninventar, garderobeskabe, VVS-materialer, -anlæg, - fittings, sanitetsudstyr (f.eks. WC er, badekar), el-tekniske materialer, herunder armaturer og belysning. gulvbelægning og -tæpper. svagstrømstekniske anlæg og materialer. vinduer og døre (ej monteret) Alternativt Kan disse genstande opbevares i den af forsikringen omfattede bygning i rum aflåst med min. 1 lås, godkendt af Forsikring og Pension. Endvidere er det en betingelse, at alle byggeriets udvendige døre er aflåst med min. 1 solid, dirkefri lås, godkendt af Forsikring og Pension samt at alle vinduer og døre er monteret med glas. Andre udvendige åbninger skal være forsvarligt og solidt lukket/afdækket med min. 20mm tykke træplader på solidt skelet. Ved tyveri er det en betingelse for selskabets erstatningspligt, at tyveriet anmeldes til politiet indenfor 24 timer. Tyveri og hærværk ved besættelse af bygning under renovering Forsikringen dækker ikke tyveri, hærværk og anden skade forvoldt i forbindelse med uvedkommendes indtrængen og ophold på arbejdspladsen. Byggematerialer Materialer beregnet til indføjelse i byggeentreprisen skal holdes forsvarligt afsondret fra offentlighed, når byggepladsen/forsikringsstedet efterlades efter endt arbejdstid, i weekender og på helligdage eller i længere perioder.

4 Type 3.0 Side 4 af 6 Stilladser og afdækningsmaterialer Forsikringen dækker ikke skade på stilladser, jf. forsikringsbetingelsernes pkt Denne undtagelse omfatter såvel værdien af stilladselementerne som udgifter til opsætning, nedtagning og transport. Forsikringen dækker ikke materialer til midlertidig afskærmning/afdækning af permanent eller midlertidigt arbejde og stillads, selvom disse materialer alene skal anvendes ved denne entreprise og måtte indgå i entreprisesummen med den fulde værdi. Facade- og tagarbejder Sikkerhedsforskrift ved brug af traditionel presenningsløsning Såfremt der foretages facade- og tagarbejder med brug af traditionel presenningsløsning skal nedenstående punkter overholdes, i modsat fald vil der ikke være forsikringsdækning: der skal anvendes traditionel presenningsoverdækning i forbindelse med tagudskiftning, etablering af tagetagevinduer og andre arbejder på bygningens klimaskærm entreprenøren - som ansvarlig for interimskonstruktioner - tilrettelægger og lader tagarbejde udføre i sektioner på ca. 30 m. Der må på intet tidspunkt på ejendommens tagklimaskærm være åbning, der strækker sig over en samlet længde svarende til 30 m. De enkelte sektioner skal tilrettelægges således, at klimaskærmsarbejdet tidsmæssigt reduceres til et minimum. Fastgørelse af presenninger skal udføres solidt og med omtanke, herunder skal der efter hver endt arbejdsdag være udlagt presenninger på alle åbne bygningsflader alle presenninger overlappe med mindst 1,5 meter alle tværgående samlinger sikres. Efter skade skal entreprenør eller bygherrens rådgivende teknikere redegøre for behov for ændrede sikkerhedsforholdsregler til forebyggelse eller begrænsning af tilsvarende skade, jf. forsikringsbetingelsernes punkt Facade- og tagarbejder Sikkerhedsforskrift ved brug af stilladsløsning med totalafdækning Såfremt der foretages facade- og tagarbejder med brug af stilladsløsning med totalafdækning skal nedenstående punkter overholdes, i modsat fald vil der ikke være forsikringsdækning: at der før klimaskærmsarbejdets udførelse etableres stillads over hele det eksisterende tag (samt på alle gavle og facader) med en totalafdækning, som først fjernes, når ny klimaskærm er færdigudført alle klimaskærmsarbejder skal tilrettelægges med nødvendig afdækning og tidsmæssigt reduceres til et minimum Efter skade skal entreprenør eller bygherrens rådgivende teknikere redegøre for behov for ændrede sikkerhedsforholdsregler til forebyggelse eller begrænsning af tilsvarende skade, jf. forsikringsbetingelsernes punkt Sandblæsning Ved sandblæsning skal der foretages omhyggelig afdækning af vinduer, altaner, sokler, døre, udhæng og tagrender samt udsat tagbeklædning.

5 Type 3.0 Side 5 af 6 Glasruder Forsikringen dækker ikke skader på glasruder, så som ridser, afspringning af splinter og fliser, punktering af eller utætheder i sammensætning af termoruder. Eternit- og asbestarbejder Eternit- og asbestarbejder skal udføres efter gældende og påbudte forskrifter. Entreprenørmateriel og personlige effekter Forsikringen dækker ikke entreprenørmateriel/personlige effekter. Afsnit II All risk forsikring af bygherrens eksisterende bygninger og bygningsanlæg Forsikrede genstande Bestående bygninger og bygningsanlæg på byggepladsen eller på naboejendomme, der tilhører de sikrede. Forsikringen dækker på førsterisikoforsikringsvilkår med kr. Klausuler Tyveri og hærværk ved besættelse af bygning under renovering Forsikringen dækker ikke tyveri, hærværk og anden skade forvoldt i forbindelse med uvedkommendes indtrængen og ophold på arbejdspladsen. Kosmetiske revnedannelser Forsikringen dækker ikke kosmetiske revnedannelser, hvad enten sådanne er nye eller er forværrelse af eksisterende revner. Sandblæsning og/eller højtryksspuling Forsikringen dækker ikke skade på glas som følge af sandblæsning og/eller højtryksspuling. Det er en forudsætning for dækning af skade på andre bygningsdele, at afdækning af disse er afpasset efter forholdene og at den udføres efter god håndværksmæssig skik. Konstatering af skade skal straks rapporteres til byggeledelsen, der vurderer og afgør, om det er forsvarligt at fortsætte arbejdet, og anmelder skaden til Købstædernes Forsikring. Skade på bygningsdele, der direkte beskadiges ved mangelfuld behandling eller bearbejdning af disse, dækkes ikke, jf. forsikringsbetingelsernes punkt 9.3. Facade- og tagarbejder Forsikringen dækker ikke vandskade, der skyldes mangler ved eksisterende tagdækning. Vandskade som følge af vejrlig dækkes kun, når entreprenøren senest førstkommende arbejdsdag efter begivenheden rapporterer skaden til byggeledelsen og skaden umiddelbart herefter anmeldes til Købstædernes Forsikring. Afsnit III Ansvarsforsikring Med fradrag af den anførte selvrisiko er Købstædernes Forsikrings ansvar begrænset til kr. ved samme forsikringsbegivenhed eller rækker af forsikringsbegivenheder, der udspringer af samme hændelse.

6 Type 3.0 Side 6 af 6 Klausuler Jordarbejde meddækket incl. bygning Forsikringen er udvidet til at dække sikredes erstatningsansvar for skade på ting forårsaget ved ud- og opgravningsarbejde samt ved jordboring og ved brug af jordraketter. Det er en forudsætning, at sikrede kan dokumentere: at der er indhentet tilladelse fra myndighederne, hvor dette kræves, at der hos myndigheder og ledningsejere er indhentet kortmateriale og undersøgt, hvor ledninger, kabler og kloakker er anbragt, at, det indhentede kortmateriale benyttes på arbejdsstedet. Uanset dette omfatter forsikringen udelukkende arbejde, som ikke er undtaget under farlige arbejder. Udvendige belægninger, rør, kabler mv. Forsikringen dækker ikke ansvar for skade på terræn, fortov og vej eller anden terrænbefæstelse, beplantning, hegn, hegns- og støttemure. Ansvarsforsikring Ansvarsforsikringen omfatter bygherrens erstatningsansvar for skade på person og/eller ting, herunder nabo- og genboejendomme som følge af entreprisens udførelse. Forsikringen dækker ikke skade som består i revnedannelser og sætninger af fundamenter, vægge samt øvrige bygningskonstruktioner og kloakanlæg, der skyldes utilstrækkelig fundering og pilotering af de omkringliggende nabo- og genbobygninger tilhørende tredjemand. Ansvarsforsikringen omfatter ikke sikredes erstatningsansvar for skade på tredjemands ejendom ved spunsning, pilotering/nedramning, grundvandssænkning, hvad enten denne er midlertidig eller permanent, undermuring, understøbning, afstivnings-, nedrivnings- og nedbrydningsarbejder samt ved brug af sprængstoffer. Police afsluttet

Forsikringsbetingelser for Entrepriseforsikring. (udgave per. 1.12.2008)

Forsikringsbetingelser for Entrepriseforsikring. (udgave per. 1.12.2008) Forsikringsbetingelser for Entrepriseforsikring (udgave per. 1.12.2008) Afsnit All risks forsikring af arbejdsobjektet 1.1 Forsikrede genstande 1.2 Skader der erstattes 1.3 Forsikringen dækker ikke 1.4

Læs mere

Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016

Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016 Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016 Senest ajourført den 15. marts 2016 ENTREPRISEFORSIKRING 1. Indledning I henhold til AB92/ABT93 skal bygherren tegne brand- og stormskadeforsikring.

Læs mere

10.0 Sikrede 4. 11.0 Fælles undtagelser 4. 12.0 Ændring i arbejdet 5. 13.0 Anmeldelse af skade 5. 14.0 Anmeldelse af erstatningskrav 5

10.0 Sikrede 4. 11.0 Fælles undtagelser 4. 12.0 Ændring i arbejdet 5. 13.0 Anmeldelse af skade 5. 14.0 Anmeldelse af erstatningskrav 5 FORSIKRINGSBETINGELSER KOMBINERET ENTREPRISEFORSIKRING Forsikringsbetingelser nr. 460-04 Almindelige forsikringsbetingelser i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler. Indhold Side Indhold Side

Læs mere

Entrepriseforsikring Side 1 af 8

Entrepriseforsikring Side 1 af 8 Entrepriseforsikring Side 1 af 8 30-1 Side 1 Entrepriseforsikring Side 2 af 8 Indhold I. All risks forsikring af arbejdsobjektet... 3 1. Forsikrede genstande... 3 2. Skader der erstattes... 3 3. Forsikringen

Læs mere

Betingelser. Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus. Nr. 5315. Byggeforsikring

Betingelser. Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus. Nr. 5315. Byggeforsikring Betingelser Byggeforsikring Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus Nr 5315 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesbestemmelser 1 Sikrede 3 2 Risikoforandring og ejerskifte 3 3 Anmeldelse af

Læs mere

Entreprisekursus All-risks forsikring

Entreprisekursus All-risks forsikring Entreprisekursus All-risks forsikring Den 19. maj 2009 Jannik Johansson fagkonsulent Tingskade, Offentlig og Erhverv Oversigt Entrepriseforsikring for bygge- og anlægsarbejder 1. All-risks forsikring 2.

Læs mere

Oktober Vilkår for Kombineret Landbrug Entrepriseforsikring

Oktober Vilkår for Kombineret Landbrug Entrepriseforsikring 5888-3 Oktober 2018 Vilkår for Kombineret Landbrug Entrepriseforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Kombineret Landbrug Entrepriseforsikring 5888-3 Oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Side All

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345121 Ny forsikring gælder fra 7. december 2012 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Paludan Müllers

Læs mere

Vilkår for Entrepriseforsikring

Vilkår for Entrepriseforsikring DF6597-4 Oktober 2015 Vilkår for Entrepriseforsikring - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Entrepriseforsikring DF6597-4 Oktober 2015 2 Oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har

Læs mere

Forsikrings- og skadevejledning

Forsikrings- og skadevejledning Indholdsfortegnelse Indledning...1 Anmeldelse af skader...4 Bygning...5 Entrepriser...6 Løsøre...7 Motor...8 Ansvar...9 Arbejdsskade...10 Rejser...10 Side 2 af 10 Indledning Denne forsikringsvejledning

Læs mere

Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer. Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov

Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer. Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov 2 Entreprenøransvaret Entreprenøransvaret indebærer både et tjenesteydelsesansvar og et leverandøransvar. Entreprenøransvaret

Læs mere

Entrepriseforsikring. Forsikringsvilkår EN-01

Entrepriseforsikring. Forsikringsvilkår EN-01 Entrepriseforsikring Forsikringsvilkår EN-01 Indholdsfortegnelse All risks forsikring af entreprisen 1. Entreprenør materiel 2. All risks forsikring af bygherrens eksisterende bygninger og bygningsanlæg

Læs mere

38.240 kr. Korttidsforsikring

38.240 kr. Korttidsforsikring Telefon A. Enggaard A/S, Entreprenør- Og Byggefirma Marathonvej 5 9230 Svenstrup J Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem

Læs mere

Bilag 1. Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø. Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger

Bilag 1. Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø. Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger Bilag 1 Region Sjælland Allèen 15 4180 Sorø Beskrivelse af forsikringsomfang & dækninger 1 Forsikringstager: Sikrede: Risk Management møder: Entreprisen og arbejdspladsen Region Sjælland Alléen 15 4180

Læs mere

Contea Entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser 2017

Contea Entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser 2017 Contea Entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser 2017 Version 2017.02 Side 1 af 14 Indhold 1. Hvem er omfattet af forsikringen... 3 2. Hvor dækker forsikringen... 3 Sektion I All risks forsikring af

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Tillæg til forsikringsbetingelser for ANDEN BYGNINGSBESKADIGELSE - ERHVERV Indholdsfortegnelse:

Læs mere

EntrEprisEForsikring Forsikringsvilkår af maj 2012

EntrEprisEForsikring Forsikringsvilkår af maj 2012 Entrepriseforsikring Version 2531005 Forsikringsvilkår af maj 2012 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-20 Side 6 Arbejdsobjektet Afsnit 21-24 Side 7 Bygherrens eksisterende bygninger

Læs mere

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01 TotalErhverv Byggepladsforsikring Forsikringsvilkår TE-CS-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Forsikringssum og selvrisiko 4. Hvor dækker forsikringen

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018 KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV : 655-208.212 (Ver. 83) Forsikringstager KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt

Læs mere

Entreprise / montageforsikring. Forsikringsbetingelser

Entreprise / montageforsikring. Forsikringsbetingelser Entreprise / montageforsikring Forsikringsbetingelser 2017 Forsikringsbetingelser Entreprise / montageforsikring 2 Indhold A. GENERELT... 3 1. Aftalegrundlag... 3 2. Entrepriseforsikring... 3 3. Sektion

Læs mere

Vilkår for. Entrepriseforsikring

Vilkår for. Entrepriseforsikring Vilkår for Entrepriseforsikring 18-1 Maj 2018 Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det vil typisk være oplysninger om navn, PR-/VR-nummer,

Læs mere

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.05.01 Aftalegrundlaget Din Glas- og sanitetsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige

Læs mere

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01

TotalErhverv Byggepladsforsikring. Forsikringsvilkår TE-CS-01 TotalErhverv Byggepladsforsikring Forsikringsvilkår TE-CS-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Forsikringssum og selvrisiko 4. Hvor dækker forsikringen

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 6606475 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345131 Ændring gælder fra 1. oktober 2013 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Brobergsgade 7, 1427

Læs mere

Forsikringer i byggeprocessen

Forsikringer i byggeprocessen Forsikringer i byggeprocessen 1 Forsikringer i byggeprocessen Program: Hvilke forsikringer er relevante i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter? Hvem tegner hvilke forsikringer? Gode råd/bønner fra

Læs mere

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag.

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag. Generelt for forsikringen Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt I Danmark, 1 Virksomhedskategori Forudsætninger for forsikringen Selskabelig-/faglig forening Alle beløb gælder for 2014, og er

Læs mere

Entreprisekursus Ansvarsforsikring Den 19. maj 2009. Philip van Witteloostuyn, fagkonsulent Ansvarsteam

Entreprisekursus Ansvarsforsikring Den 19. maj 2009. Philip van Witteloostuyn, fagkonsulent Ansvarsteam Entreprisekursus Ansvarsforsikring Den 19. maj 2009 Philip van Witteloostuyn, fagkonsulent Ansvarsteam Programoversigt 1. Hvad er en entrepriseforsikring? 2. Forskellige entreprisekontrakter 3. Byggeriets

Læs mere

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.09.01 Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for Anden bygningsbeskadigelse erhvervsbygning. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. All-risksforsikring for byggeog/eller. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. All-risksforsikring for byggeog/eller. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 10 Hvem er

Læs mere

Aros Om- og tilbygningsforsikring

Aros Om- og tilbygningsforsikring Om- Forsikringsbetingelser og tilbygningsforsikringens hvem P22-01 hvad hvor? Indholdsfortegnelse Generelt for alle dækninger 2 1. Fortrydelsesret 2 2. Adgang til personoplysninger 3 3. Hvad skal du selv

Læs mere

Forsikringsbetingelser entreprise. Contea entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser Version

Forsikringsbetingelser entreprise. Contea entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser Version Contea entrepriseforsikring Forsikringsbetingelser 2018 Version 2018.01 Indhold 1. Hvem er omfattet af forsikringen... 2 2. Hvor dækker forsikringen... 2 Sektion I All risks forsikring af entreprisen...

Læs mere

Fakta om Kombineret Entrepriseforsikring

Fakta om Kombineret Entrepriseforsikring Fakta om Kombineret Entrepriseforsikring En vejledning for byggeriets parter. Risk Management og Kombineret Entreprise forsikring Ved ethvert bygge og anlægsarbejde er der risiko for uventede skader og

Læs mere

Kombineret landbrug Entreprise forsikring

Kombineret landbrug Entreprise forsikring Vilkår for Kombineret landbrug Entreprise forsikring 5888-2 April 1990 Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Kombineret landbrug Entrepriseforsikring 5888-2 April 1990 NemKonto Topdanmark benytter NemKonto-systemet

Læs mere

CODAN. Entreprise All Risk Jørgen Lundblad - - tlf marts Codan Forsikring. Jørgen Lundblad. Entrepriseforsikring

CODAN. Entreprise All Risk Jørgen Lundblad - - tlf marts Codan Forsikring. Jørgen Lundblad. Entrepriseforsikring 25 9. marts 2017 Entreprise All Risk Jørgen Lundblad - JGL@codan.dk - tlf. 3037 7568 CODAN Jørgen Lundblad Faglig baggrund - Tømrer Byggetekniker og bygningskonstruktør Projektleder og byggeleder i 8 år.

Læs mere

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN For alle aftaler, hvor HP Anlæg og Søn (HAS) udfører bygge- og anlægsarbejder og/eller leverer ydelser til bygge- og anlægsarbejder, gælder Almindelige betingelser for

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. All-risksforsikring for byggeog/eller

Forsikringsbetingelser. for. All-risksforsikring for byggeog/eller Betingelser nr. 800302 Forsikringsbetingelser for All-risksforsikring for byggeog/eller anlægsarbejde KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64

Læs mere

Entrepriseforsikringens dækninger

Entrepriseforsikringens dækninger Entrepriseforsikringens dækninger Forsikringen er udformet med betydelig inspiration fra engelske standardvilkår for entrepriseforsikring, og indeholder følgende dækninger: Forsikring af entreprisen (all

Læs mere

Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.10.01 Aftalegrundlaget Din forsikring for husejeransvar består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og

Læs mere

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ændring A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 3354042 Kundenummer 3302759457 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. januar 2015 Udløb 1. januar 2017 Hovedforfald 1.

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr Betingelser for Grundejeransvarsforsikring Bet. nr. 2201.07.01 Aftalegrundlaget Din Grundejeransvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Udbud af rammeaftaler for Bygningsvedligehold ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Aftalebilag 3

Udbud af rammeaftaler for Bygningsvedligehold ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Aftalebilag 3 Udbud af rammeaftaler for ALMINDELIG ARBEJDSBESKRIVELSE Aftalebilag 3 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Orientering...3 1.1 Generelt...3 1.2 Udbudsmaterialet...3 1.2.1 Grundlag for udbud...3 1.2.2 Almengyldige

Læs mere

FORSIKRINGSVEJLEDNING HVIDOVRE KOMMUNE

FORSIKRINGSVEJLEDNING HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Anmeldelse af skader... 4 Bygning... 5 Entrepriser... 6 Løsøre... 7 Motor... 8 Ansvar... 8 Arbejdsskade... 9 Kollektiv ulykke... 9 Rejser... 10 Side

Læs mere

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000 Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

Masterpolicens summer. : Kr. 25.000.000,00 pr. skade og i alt pr. forsikringsår. : Kr. 2.500.000,00 pr. skade og i alt pr.

Masterpolicens summer. : Kr. 25.000.000,00 pr. skade og i alt pr. forsikringsår. : Kr. 2.500.000,00 pr. skade og i alt pr. TILBUD Tilbud nr. : 10406-3 Forsikring : Erhvervs- og produktansvarsforsikring Forsikringstager : Mand & Bil V/ Mikael Truelsen Adresse : Damhusvej 66, 5000 Odense C Virksomhedens CVR. nr. : 21-19-75-72

Læs mere

Entreprise/Montage. Forsikringsbetingelser 3517 R357182

Entreprise/Montage. Forsikringsbetingelser 3517 R357182 Entreprise/Montage Forsikringsbetingelser 3517 R357182 Gældende fra oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Brand bygge-/anlægsarbejder afsnit 16-19 Side 6 3. All risks

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende Betingelser nr. 800402 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ny forsikring A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 1944775 Kundenummer 3302704603 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. oktober 2014 Udløb 1. oktober 2017 Hovedforfald

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ALL-RISK i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 1 Hvem er dækket? 2 Hvor dækker

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5302 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Forsikringsbetingelser ENTREPRISEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser ENTREPRISEFORSIKRING ENTREPRISEFORSIKRING 0103-11.01.2005 Side nr. 1 Skader der erstattes... A All risks forsikring af arbejdsobjektet 2 Skader der erstattes... 3 Forsikringen dækker ikke... 4 Afhjælpningsperiode... B Brand

Læs mere

Entrepriseforsikring. Forsikringsvilkår nr. 700.4

Entrepriseforsikring. Forsikringsvilkår nr. 700.4 Entrepriseforsikring Forsikringsvilkår nr. 700.4 Indhold I. ALL RISKS FORSIKRING AF ENTREPRISEN... 2 II. ENTREPRENØR MATERIEL... 4 III. ALL RISKS FORSIKRING AF BYGHERRENS EKSISTERENDE BYGNINGER OG BYGNINGSANLÆG...

Læs mere

Vandværksforsikringer Prisliste 2019

Vandværksforsikringer Prisliste 2019 Vandværksforsikringer Prisliste 2019 RTM Forsikringsmægler varetager forsikringer for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. beregningsgrundlag Vandværkets

Læs mere

Spuns- & Rammedag 2017

Spuns- & Rammedag 2017 Spuns- & Rammedag 2017 Entrepriseforsikring Rune Therkildsen, Partner 2016 Willis Towers Watson. All rights reserved. Dagsorden Forsikring og aftalegrundlag ved entrepriser Entrepriseforsikring Tid Rådgiverens

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Tryg VVS Installatøransvar (TV1705)

Tryg VVS Installatøransvar (TV1705) Tryg VVS Installatøransvar (TV1705) 7600 De sikrede 7600.10 Forsikringen dækker forsikringstageren og de i forsikringstagerens tjeneste værende personer. 7601 Omfang 7601.10 Forsikringen dækker sikredes

Læs mere

1.0 De sikrede Forsikringen dækker forsikringstageren og de i forsikringstagerens tjeneste værende personer.

1.0 De sikrede Forsikringen dækker forsikringstageren og de i forsikringstagerens tjeneste værende personer. ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Almindelige forsikringsbetingelser EA-05-01 i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler 1.0 De sikrede Forsikringen dækker forsikringstageren og de i forsikringstagerens

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema Nedenfor er angivet de vigtigste ændringer mellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af de gamle betingelser nr. 75/1, med tilhørende ændringer. DOKUMENTET ER BLOT

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler og lov om forsikringsvirksomhed. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr Sammenligning Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4301 og de nye betingelser nr. 4301. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Entreprise forsikring

Entreprise forsikring Forsikringsbetingelser af juni 2012 Entreprise forsikring Forsikringsbetingelser R357 121 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-15 Side 6 Brand bygge-/anlægsarbejder Afsnit 16-19 Side 7

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri Bet. nr. 2204.05.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Transportforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2206.01.01 Aftalegrundlaget Din Transportforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren Betingelser nr. 800403 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39 Side 4 af 39 BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 1. Sikrede 1.1 Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning,

Læs mere

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 Forstå din virksomheds forsikringsprogram v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 2 Agenda Forsikringsbehov og afdækning Typer af forsikringer i et forsikringsprogram Lovpligtige Sædvanlige Specialforsikringer

Læs mere

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved.

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved. Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd. 1018 2016 Willis Towers Watson. All rights reserved. RENOVERING Boligforeningen 3B Afd. 1018 DIN BOLIG SKAL RENOVERES.HVAD NU? Hvem

Læs mere

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Erhvervs- og produktansvarsforsikring Forsikringstager Forsikret risiko Sikrede Danske Vandværker Solrød Center 22 C 2680 Solrød Strand Vandværker Medlemmer af DV, herunder fællesadministration, produktionsselskaber, Medforsikring af fællesadministration,

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - HUNDEANSVAR FORSIKRINGENS OMFANG... 1.0 SIKREDE PERSONER... 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE... 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?... 4.0 DÆKNINGSSUMMER...

Læs mere

Stormskadeforsikring for byggeog/eller

Stormskadeforsikring for byggeog/eller Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 2 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade Bet. nr. 2204.04.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Økonomi- og lønafdelingen Område: Forsikringspolitik Gældende fra: 25. januar 2006 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Forsikringspolitik/ - administration

Læs mere

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker Prisliste 2018 Vandværksforsikring Danske Vandværker RTM varetager forsikringerne for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. Spørgsmål skal derfor rettes

Læs mere

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære

Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære Vilkår for Maskinforsikring - ikke stationære 9908-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde

Læs mere

Betingelser for Erhvervsansvarsforsikring - Bet. nr

Betingelser for Erhvervsansvarsforsikring - Bet. nr Betingelser for Erhvervsansvarsforsikring - Bet. nr. 2201.02.01 Aftalegrundlaget Din Erhvervsansvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afd. 3, Henning Smiths Vej 8-40, Poul Buaas Vej 11-17 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden

Læs mere

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af vvs-anlæg på Nuussuaq skolen 10-05-2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om opgaven... side 1 2. Arbejdsgrundlag... side 1 3. Udbudsbetingelser mv.... side 1 4.

Læs mere

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af B. nr Tasiilaq

SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af B. nr Tasiilaq SÆRLIGE BETINGELSER vedr. Renovering af B. nr 0955 1097 Tasiilaq 9. september 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering om opgaven... side 1 2. Arbejdsgrundlag... side 1 3. Udbudsbetingelser mv.... side

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Skadevejledning. Skadevejledning. Guldborgsund Kommune. Parkvej Nykøbing Falster. Tlf. nr

Skadevejledning. Skadevejledning. Guldborgsund Kommune. Parkvej Nykøbing Falster. Tlf. nr Guldborgsund Kommune Parkvej 37 4800 Nykøbing Falster Tlf. nr. 54731947 Guldborgsund Kommune Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Anmeldelse af skader... 5 Bygning... 5 Entrepriser... 6 Løsøre...

Læs mere

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 For forsikringen gælder ud over disse betingelser de klausuler, der er anført på policen. Forsikringsbetingelserne er indholdet af den aftale, der gælder mellem dig

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

2 Beskrivelse af dækningen. 3 Supplerende erstatninger. 4 Dækning i nærheden af bygningen. 5 Erstatninger udover forsikringssummen

2 Beskrivelse af dækningen. 3 Supplerende erstatninger. 4 Dækning i nærheden af bygningen. 5 Erstatninger udover forsikringssummen Særlige betingelser Sektion 2 Erhvervsudstyr, inventar og lejerinteresser Indholdsfortegnelse 1 Supplerende definitioner 2 Beskrivelse af dækningen 3 Supplerende erstatninger 4 Dækning i nærheden af bygningen

Læs mere

KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser

KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om finansiel

Læs mere

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om

Læs mere

Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP. Rettelsesblad 7

Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP. Rettelsesblad 7 Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP Rettelsesblad 7 17. juli 2015 Indholdsfortegnelse 1 Rettelsesblad 7... 3 1.1 Rettelse til OPP-aftalens punkt 3.1.1,...

Læs mere

Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet

Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet Indhold Bestemmelser... 2 Formål... 3 Gyldigheds- og anvendelsesområde... 3 Arbejdstider... 3 Forureningsbegrænsende foranstaltninger... 3 Naboorientering...

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ERHVERVS- OG PRODUKTANSVARSFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for ERHVERVS- OG PRODUKTANSVARSFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ERHVERVS- OG PRODUKTANSVARSFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: 655-8.900.173.168 (Ver. 05) 9. juli 2014

Erhvervsforsikring Police: 655-8.900.173.168 (Ver. 05) 9. juli 2014 Samarbejdsudvalget Hus- og Grundejerf. C/O Henning Jepsen Skovbrynet 30 6400 Sønderborg Forsikringstager Forsikringssted Samarbejdsudvalget Hus- og Grundejerf. C/O Henning Jepsen Skovbrynet 30 6400 Sønderborg

Læs mere

HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING

HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING PRIVAT HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING Beregnet ud fra det beboede areal 01 1 Privat HVORDAN UNDGÅR MAN AT BETALE FOR ET AREAL, MAN IKKE HAR? Hos Codan er fordelene klare. Vi beregner f.eks. prisen på Hus-

Læs mere