Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE"

Transkript

1 Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR

2 Adresser Rindum sogn rindum.folkekirken.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf Sognemedhjælper Gyda Sørensen Tlf / Organist Meta Pedersen Tlf Graver og kirketjener Michael Pedersen Tlf Træffes undtagen mandag. rindum.kirkegaard@mail.dk Fælles kirkekontor Torvet 12 B, 6950 Ringkøbing Tlf Åbent mandag til fredag kl. 9-13, torsdag tillige kl Kordegn: Flemming Henriksen. flhe@km.dk Ringkøbing sogn ringkobing.folkekirken.dk Sognepræst (kbf.) Jørgen Eilschou Holm Toften 1. Tlf jei@km.dk Sognepræst Merete Ørskov Poulsgaardsvej 7. Tlf Træffes bedst kl undtagen mandag meoe@km.dk Sognepræst Margrethe Koch Høbrovej 3, Tim Tlf mdk@km.dk Organist Klaus Jensen Tlf Kirkegårdskontoret Nygade 45. Tlf mandag til fredag Kirketjener Kaj Møller Tlf Guds varme ånde Af Merete Ørskov Julebudet i vinterens vånde, det er Gud Faders varme ånde. Sådan begynder andet vers i julesalmen: Julebudet til dem, der bygge. Og sådan er juleevangeliet: Guds varme ånde, der får alt frossent til at tø. Guds varme ånde, der får livet til at myldre frem. For i denne tid, hvor jorden ofte har trukket sig sammen under en kappe af frost, hvor vandet er stivnet og mørket er på sit højeste, da bryder et lys igennem. Det lyser over en stald i Bethlehem, hvorfra et skrig i natten giver genlyd under hele himmelhvælvingen. Et nyfødt barns første lyd. Men et særligt nyfødt barn, hvis røst er så stærk, at den vandrer gennem lande og tider, og den dag i dag lyder i vores kirke på torvet i Ringkøbing. I det lille barn i Bethlehem lader Gud sin varme ånde blæse kærligt på os her på den frosne jord. Og det gælder i alle årstider: Guds varme ånde kan få livet frem på ny. Hver gang vi trækker os sammen, bliver følelseskolde og stivner i sorg, i frygt eller had, og hver gang mørket omgiver os, selv om det måtte være højlys dag, så kan Guds varme ånde få os til at bløde op. Så kan Guds lys overvinde vores mørke. For det lille barn blev til en voksen mand. En mand, der både var menneske og Gud. En mand, der gennem sit liv viste os Guds ufattelige kærlighed til ethvert menneske. Og en mand, der gennem sin død og sin opstandelse viste os, at Guds varme ånde er stærkere end døden. Altid.

3 Fortællingen lever i kirkens mure Af Annette Holm Rindum-præsten Mogens Thams er igen drivkraften i Kirkespil Ringkøbings andet udspil. Han sætter de andre på holdet i gang, holder dem til ilden og hans store engagement smitter af på alle, mens succes fra Den lange nat følges op. Denne gang er det et mere nutidigt stykke, der indøves, og der er flere på rollelisten. Ann Sofie Oxenvads kirkespil er en historie om det moderne menneskes møde med kirken og kristendommen. Det er en spændende måde at fortælle den gamle historie på, og man bliver benovet af, som fortællingen lever i kirkens mure, siger en af de nye på holdet, Niels Andersen. Han har næsten hele sin voksnetilværelse beskæftiget sig med teater, agerede lidt i ungdommen, har i 21 år stået for lyd og lys til Ringkøbing Gymnasiums musicals, arbejdet med teater for psykisk udviklingshæmmede og været på klovnekursus, så da der var audition på Tåbernes Testamente syntes han, at det måtte være sagen. Han var heldig og fik rollen som Zakæus. Den er perfekt til mig. Zakæus er tolderen, som bliver set af Jesus, og det er en drøm, som vi alle har. Jeg havde bedt om en lille rolle, og det fik jeg, siger Niels Andersen, der synes, han er blevet taget godt imod af de øvrige skuespillere, men især er glad for den organisation, der er opbygget omkring kirkespillet og den professionalisme, der ligger bag. Skuespillerne Niels Andersen, Mogens Thams og Ole Thorup Lauridsen ved en af de første prøver sammen med instruktør Judith Rokamp.

4 Den har Ole Thorup Lauridsen del i, for han er med i bestyrelsen for Kirke spil Ringkøbing, en forening, der blev dannet efter den første forestilling. Desuden spiller han en af hovedrollerne i Tåbernes Testamente. Vi kunne ikke lade være med at fortsætte. Så godt gik det første gang, at vi havde mod på mere og havde fået blod på tanden, fordi det er sjovt at være med til, siger Ole Thorup Lauridsen. Han fortæller, at de to forestillinger er meget forskellige, for den, der er ved at blive til, er mere humoristisk og livlig end den første, og så er det ikke en enkelt person læs Mogens Thams der har ansvaret for alle dele af forstillingen. Det er delt ud på forskellige hold, der løser opgaverne. Vi er så utrolig privilegerede, at vi ved den første forestilling har opbygget en organisation, der trækker den nye forestilling op på et ambitiøst niveau, fordi vi har det held, at der er folk, der mestrer lyd, lys, skuespil, kostumer, kulisser og pr, siger Ole Thorup Lauridsen. Øveaften på Tåbernes Testamente i Rindum konfirmandstue. Denne gang er der også en instruktør knyttet til, og det er Judith Rokamp, der lod sig friste, fordi hun som dramaturg aldrig før har arbejdet med kirkespil. Hun er ikke selv medlem af Folkekirken, men synes, at det er et herligt stykke, der er valgt. Det gode ved stykket er, at der ingen etiske eller moralske pegefingre er, men en god hi - sto rie, der bliver fortalt, fastslår hun. Og så er hun imponeret over det talent for skuespil, hun har at arbejde med. Efter hendes mening amatører i bedste forstand. Der er også god tid til indstuderingen, så hun prøver med skuespillerne at spille rollerne på forskellige måder, så de også selv får mulighed for at give deres bud. Det er mig, der i sidste ende har vetoret, for jeg har overblikket, men jeg tror, at det med den gejst, der er i det, bliver en god forestilling, og jeg er vildt imponeret over organisationen bag og de mange folk, der er med bag kulisserne til at lave kirkespillet, siger Judith Rokamp. Kirkespil Ringkøbing opfører»tåbernes Testamente«i Ringkøbing Kirke Det foregår fra mandag den 3. marts til fredag den 7. marts kl og lørdag den 8. marts kl Billetter á 75 kr. pr. stk kan købes på Ringkøbing Bibliotek fra den 14. januar 2008.

5 RINGKØBING kirkenyt MENIGHEDSRÅDSMØDER 25. jan. kl og 27. feb. kl på Torvet 12b INDSAMLET Døvemenighederne... kr. 130 Menighedsplejen... kr. 700 Sømandsmissionen... kr. 79 Høstoffer... kr.2459 DSU... kr. 326 KOMMENDE INDSAMLINGER 2. dec.: Trankebarfondet 9. dec.: Kirkeligt Samfunds arbejde i Sydslesvig 24., 25. og 26. dec.: Børnesagens Fællesråd og Schuberts Minde 20. jan.: Kirkens Korshær 3. feb.: Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler 10. feb.: Y s Men s Ved øvrige gudstjenester samles der ind til Menighedsplejen i Rindum og Ringkøbing sogne. Søn. d. 27. jan. kl er der nadvergudstjeneste for konfirmander og forældre 7.B og 7.C fra Alkjærskolen inviterer alle konfirmander og deres forældre til en anderledes nadvergudstjeneste. Refleksioner over død og liv, kors og opstandelse indgår sammen med ny musik og gamle salmer. JULEN I RINGKØBING Julekoncerter Mandag d. 3. dec. kl : Ringkøbing Gardens julekoncert (se side 6). Søndag d. 9. dec. kl : Julekoncert ved Ringkøbing Kammerkor (se side 6). Torsdag d. 13. dec. Kl , kl og kl : Juleåben kirke med 20 min. julemusik (se side 6). Søndag d. 16. dec. kl : Julekoncert (se side 6). Juleafslutninger i Ringkøbing kirke Tirs. d. 10. dec. kl : Dagplejen Tors. d. 20. kl. 9.15: Alkjærhavens Børnehave Tors. d. 20. kl : Trinbrættet Fre. d. 21. dec. kl og kl. 9.15: Alkjærskolen Fre. d. 21. dec. kl : Ringkøbing Skole Fre. d. 21. kl : Børnehaven Damtoften Tårnblæsning Den 23. dec. kl spiller Ringkøbing Brass Band fra kirketårnet. Juleaften - den 24. december Tre gudstjenester (se side 11). Mini-konfirmander Forårets minikonfirmander holder afslutning ved gudstjenesten kl og udstiller da ikoner, de selv har lavet. Så har vi sagt farvel til vor gamle hjemmeside og for alvor taget hul på en ny, nemlig: ww.ringkobingkirke.dk På denne side kan du hurtigt finde oplysninger om aktuelle og kommende arrangementer. Der er opdateret gudstjenesteplan, links til søndagens tekster, vejledning i de kirkelige handlinger, indføring i kristendom, salmer online og meget mere. Siden vil fortsat blive udbygget, og vi modtager meget gerne ideer og kommentarer.

6 KIRKENYT FOR ALLE I RI Fastelavnsgudstjeneste Søndag d. 3. feb. kl i Rindum kirke. Børn må gerne møde udklædt. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i Menig - hedscentret, Bro - gårdsvej 4. Der er kaffe for de voksne. Arrangør: Mogens Thams, søndagsskolen og onsdagsklubben Sogneindsamling 2008 Kommende koncerter i Ringkøbing og Rindum kirker Mandag d. 3. dec. kl : Ringkøbing Gardens julekoncert i Ringkøbing kirke. Der vil også være fællessange. Gratis adgang. Søndag d. 9. dec. kl : Julekoncert ved Ringkøbing Kammerkor med Brian Stenger Poulsen som dirigent. Koret synger bl.a Maria-sange af Brahms og julesalmer i Ringkøbing kirke. Gratis adang. Tirs. d. 11. dec. kl i Rindum kirke: Rindum kirkekor sammen med gymnasie - eleverne Rebekka Lykke Ringgaard og Vivian Riis Nielsen. Gratis adgang. Torsdag d. 13. dec. kl , kl og kl : Ringkøbing kirke har Juleåben kirke med 20 min. julemusik ved Ringkøbing Juniorkor, Musikskoleelever og Klaus V. Jensen. Søndag d. 16. dec. kl : Julekoncert i Ringkøbing kirke. Kammerkor Vokal Vest, Kaj Milter, dirigent og Klaus V. Jensen, dirigent og orgel. Koret synger værker af bl.a Verdi Og Britten samt julesalmer. Gratis adgang. Ringkøbing og Rindum sogne er igen med, når Folkekirkens Nødhjælp har sogneindsamling søndag d. 2. marts Det er 10. gang, vi er med, og i 2008 vil temaet være: Hiv / Aids med særligt henblik på sårbare børn. Vi håber, mange vil melde sig som indsamlere, og at man vil tage godt imod indsamlerne! I kan melde jer som indsamler til Jørgen Pihl, , Rindum sogn og Birgit Beiter, , i Ringkøbing sogn. Fortsættelse af kurset: Kursus i kristendom Tirsdag d. 19. februar: Hvorfor netop kristendom? Tirsdag d. 26. februar: Trosbekendelsen. Tirsdag d. 4. marts: Bøn. Tirsdag d. 11. marts: Helligånden. Kurset foregår på Rindum Skole hver tirsdag fra kl Vi starter med at spise sammen. Kurset er gratis, men maden koster 25 kr. pr. gang. Tilmelding senest d. 24. januar til: Sognemedhjælper Gyda Sørensen, Isagervej 1, 6950 Ringkøbing. Tlf Mail: Gyda.sognemedhj@mail.dk

7 GKØBING OG RINDUM KIRKEAFTENER Onsdag den 16. januar: Om at være kirke på livets og samfundets grænse ved Leif Bønning, Kirkens Korshær. Entré incl. kaffe 30 kr/ 15 kr for studerende. Onsdag den 6. februar: Hvorfor er da Vinci-mysteriet ikke noget mysterium ved Heinrich W. Pedersen. Entré incl. kaffe 30 kr/ 15 kr for studerende. Mandag den 3. marts til fredag den 7. marts kl. 20 samt lørdag den 8. marts kl. 16 i Ringkøbing Kirke: Kirkespil Ringkøbing opfører Ann Sofie Oxenvads skuespil Tåbernes testamente - en historie om det moderne menneskes møde med kirken og kristendommen. Pris: se side 4. Hvor andet ikke er nævnt, holdes arrangementerne i Ringkøbing Sogns lokaler Torvet 12 B, og begynder kl PLEJEHJEMSGUDSTJENESTER Ringkøbing plejehjem Flg. onsdage kl : Den 4. dec. Den 18. dec. Den 24.dec. kl Den 15. jan. Den 29. jan. Den 12. feb. Den 26. feb. Holmegaard Flg. onsdage kl : Lør. 22.dec. kl Den 16. jan. Den 20. feb Menighedsplejen Møder på tværs Søndag den 20. januar kl og Søndag den 24. februar kl Møderne holdes i Spejdergården på Poulsgårdsvej og alle er velkomne! Rindum Flg. tirsdage kl : Den 4. dec. Man. 24. dec. kl.10 Den 8. jan. Den 5. feb. Årsmøde Torsdag den 21. februar på Torvet 12B. Orientering om Menighedsplejens arbejde og senere foredrag ved sognepræst Merete Ørskov om Kirkens sociale arbejde. Menighedsplejen er vært ved en kop kaffe. Alle er velkomne! Besøgsvenner Vi har nu 30 besøgsvenner, og alle yder en stor og god indsats. Men vi har til stadighed brug for flere, som har overskud og lyst til at være besøgsven. I kan kontakte: Meta Storgaard Christensen, og Birgit Beiter, , samt sognepræsterne. Kirkebladets forside Plakat til Tåbernes Testamente lavet af kunstneren Birte Borum, Rindum Lørdagsdåb Lør. d. 26. jan. i Ringkøbing kirke og lør. d. 23. feb. i Rindum kirke. Begge lørdage kl

8 RINDUM kirkenyt Minikonfirmander Elever fra 3. B på Rindum Skole begynder som mini-konfirmander den 2. januar. De fortsætter frem til påske. Familiegudstjeneste søn. d. 6. jan. kl Hellig 3 Kongers søndag hører vi om De visemænd fra Østerland. Det markeres med en fam. gudst., hvor der fortælles til børn. Kirkefrokost efter gudstjenesten. Alle er velkomne! Menighedsrådsmøder Tors. d. 3. jan. og ons. d. 20. feb. Dagsorden ligger i våbenhuset. Kopi af referat fra møderne kan rekvireres hos sognepræsten. INDSAMLET Tværkulturelt Center 230 kr DIM, Israelsmission 381,75 kr Døvemenighederne 280 kr Spedalskhedsmission 297 kr Norea Radio 334 kr Høstoffer 3193 kr fordelt ligeligt mellem Folkekirkens Nødhjælp, DEM: Ethiopermissionen og Blå Kors JULEN I RINDUM De ni læsninger Søn. d. 2. dec. kl og kl Gudstjenesten denne dag er en musikgudstjeneste. Gennem De ni Læsninger føres vi gennem Bibelens frelseshistorie. Mellem læsningerne er der sang, salmesang og kor. Tilrettelagt af musiklærer Lone Hoffmann, KG, organist Meta Pedersen og sognepræst Mogens Thams. Julekoncert Tirs. d. 11. dec. kl i Rindum kirke (se mere side 6 og 7). Juleafslutninger i kirken Fre. d. 7. dec. kl : Brohuset Tor. d. 20. dec. kl.10.00: Vasegården Fre.d. 21. dec. kl : Ringkøbing Handelsskole Fre. d. 21. dec. kl og 10.00: Rindum Skole Fre. d. 21. dec. kl : Rindum Børnehave Fre. d. 21. dec. kl : Det kristne Gymnasium Juleaften - den 24. december Tre gudstjenester (se side 11). Småbørnsgudstjeneste i Rindum kirke Alle børn i alderen 0-5 år inviteres sammen med deres familie til en gudstjeneste, der vil foregå i børnehøjde: Lørdag d. 19. jan. kl Gudstjenesten vil vare ca. ½ time, hvorefter der er rundstykker og hygge i konfirmandstuen. Der vil være et kort oplæg om et emne, der relaterer til dåben. vi slutter kl. ca Kom og vær med! Baby-salmesang i Rindum kirke Kom og oplev glæden ved at synge salmer med din baby. Aldersgruppen er 0-10 mdr. Pædagog Tina Fjord Pedersen, sognemedhjælper Gyda Sørensen og Rindum kirke danner ramme om babysalmesang gennem musik, sang og leg. Gulvet vil være dækket af vattæpper, og rummet vil fyldes af sæbebobler. Salmesangen varer ca. 45 min. - herefter er der kaffe/the. Forløbet strækker sig over 8 tirsdage med opstart den 19. februar kl Tilbuddet er gratis - tilmelding er dog nødvendig til: Sognemedhjælper Gyda Sørensen, tlf eller gyda.sognemedhj@mail.dk - senest 30. januar 2008.

9 KIRKELIGT SAMFUND Tirs. d. 15. jan. kl Kirkeligt og folkeligt fællesmøde i Højmark Forsamlingshus. Landsfmd. for DDG Søren Møller, Århus:»Fællesskabet under nye vilkår og former. Nye udfordringer for det frivillige foreningsarbejde«. Tirs. d. 5. feb. kl Fmd. for Danske Sømands-og Udlandskirker, tidl. minister A.O.Andersen, Haslev:»Gud og den europæiske union«. Sted: Grønnegade 21 Tirs. d. 26. feb. kl Lektor i statsvidenskab, tidl. MF Søren Riishøj, Odense:»Ruslands storhedsdrømme under Putin - skal vi være bange?«sted: Grønnegade 21 Niels Jørgen Jensen, tlf INDRE MISSION Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. DECEMBER Tirs. d. 4. kl : Seniormøde: Adventshygge hos og ved Vibeke og Ib Gra vesen, Finlandsgade 19 Tors. d. 6. kl : Bibelkreds Tors. d. 13. kl : Julen synges ind. Fre. d. 28. kl : Julefest v. missionær Simon O. Pedersen, Lemvig. JANUAR Man. d fre. d. 11.: Bedeuge Tirs. d. 8. kl : Seniormøde Tors. d. 17. kl : Bibelkreds Tors. d. 31. kl : Familieaften FEBRUAR Tirs. d. 5. kl : Seniormøde Tors. d. 7. kl : Møde v. missionær Søren Grysbæk, Horsens Tors. d. 14. kl : Bibelkreds Tors. d. 21. kl : Indre Missions Årsmøde. Tale v. missionær Bjarne L. Christensen, Ringkøbing Tors. d. 28. kl : Familieaften. Bjarne L. Christensen, tlf Kørsel til seniormøder: Henvendelse: Vibeke V. Gravesen, tlf IMU Indre Missions Unge Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. Stine Minna Bak Pedersen, tlf JUNIORKLUB For alle juniorer fra 11 år hver onsdag kl Rune Simonsen, tlf ONSDAGSKLUB For alle børn i alderen 7-12 år hver onsdag kl Marianne Olesen, tlf RINGKØBING SØNDAGSSKOLE Vi mødes søndag kl i Menighedscentret. Af hensyn til kirkegang vil der være en leder hos børnene til kl Anette Iversen, tlf BØRNEKLUB Islandsgade 16 GNISTEN 3-8 år: Tors. kl Klubben er en del af søndagsskolen i Menighedscentret. Bjarne L. Chri stensen, tlf ETIOPERMISSIONEN Tirs. d. 11. dec. kl : Hos Tove Christensen, Islandsgade 16 Tirs. d. 15. jan. kl : Hos Ruth Wraae, Brogaardsvænget 16 Tirs. d. 20. nov. kl : Hos Lisbeth og Sv. Erik Petersen, Brogaardsvænget 20 Erik Samsøe, tlf BDM Brødremenighedens Danske Mission Fmd.: Mogens Kappelgaard, tlf Vibeke V. Gravesen, tlf

10 SUDANMISSIONEN Ruth Jørgensen, tlf DANMISSION Marianne Hoppe, tlf De grønne pigespejdere Vi mødes i Spejdergården, Poulsgårdsvej Spejdere: 4. klasse og opad: Mandage kl Grønsmutter: klasse: Onsdage kl Spirer: klasse: Onsdage kl i Spejdergården Gruppeleder Ruth Madsen, tlf ruth.b.madsen@privat.dk Se mere på: KFUM-spejder noget for dig Børnehavekl. og 1. kl.: Bæverflokken, tirsdag kl klasse: Ulveflokken, onsdag kl klasse: Juniorspejderne, torsdag kl kl. og opefter: Spejdertroppen, tirsdag kl kl. og opefter: Seniortroppen - tirsdag efter aftale med tropleder Rovere (fra 17 år): Efter aftale med Anne-Marie Meller Mødesteder:»Spejdergården«, Poulsgårdsvej og efter aftale med lederne»spejderhytten«, Gl. Sogn. Gruppeleder Anne-Marie Meller, LUTHERSK MISSIONSFORENING Mødested: KG, Vasevej 28, hvor intet andet er nævnt. DECEMBER Tirs. d. 4. kl : Fælles - møde v/ Alex Karlsen, Tarm Ons. d. 12. kl : Møde for ældre og enlige v/ Jakob Mogensen, Skjern. Hos Kirsten Stampe Jensen, Østerled 2 Søn. d. 16. kl : Julefest v/ Henrik Andersen, Rækker Mølle JANUAR Den kl : Bede - uge Ons. d. 16. kl : Møde for ældre og enlige v/ Børge Haahr Nielsen, Ølgod. Hos Jens Olsen, Luleåvej 12 Tors. d. 17. kl : Møde v/ Jens Holm, Ølgod Tors. d. 31. kl : Møde v/ Børge Haahr Nielsen, Ølgod FEBRUAR Tors. d. 14. kl : Stuemøde v/ Jakob Mogensen, Skjern Den kl : Møde-række v/ Chr. Haahr Andersen, Herning Ons. d. 20. kl : Møde for ældre og enlige v/ Bent Larsen, Esbjerg. Hos Kamma Provstgaard, Grønvang 1 Tors. d. 28. kl : Kredsmøde Ons. d. 20. kl : Møde for ældre og enlige v/ Bent Larsen, Esbjerg. Hos Kamma Provstgaard, Grønvang 1 Tors. d. 28. kl : Kredsmøde BIBELKREDS i hjemmene: følgende torsdage kl.19.30: 3. og 24. januar + 7. februar Kaj Birkmose, tlf Kontaktperson for ældremøder: Jens Olsen, tlf LUTHERSK MISSIONS UNGDOM DECEMBER Tirs. d. 4. kl.19.30: Fællesmøde v/ Alex Karlsen, Tarm Tirs. d. 11. kl : Bibel - time v/ Svend Erik Sønder - gaard, Spjald. Hos Kirsten Stampe, Østerled 2 Tirs. d. 18. kl : Julehygge hos Elisabeth og Leif Jepsen, Bøgevej 30 JANUAR Tirs. d. 15. kl : Aften med Youth For Christ om ProjectServe. Hos Kirsten Stampe, Østerled 2 Tirs. d. 22. kl : Bibelstudium på KG. Tirs. d. 29. kl : Generalforsamling og fællesskabsaften hos E. og L. Jepsen, Bøgevej 30 FEBRUAR Tirs. d. 5. kl : KG-aften Tirs. d. 19. kl : Fællesmøde på KG v/ Chr. Haahr Andersen, Herning Tirs. d. 26. kl : Bibelstudium v/ Asta og K. H. Mortensen, Blomstervænget 4 Kristoffer Simonsen, tlf

11 GUDSTJENESTER Ringkøbing kirke Rindum kirke 01. dec. - Lørdag Mogens Thams Minikonfirmandafslutning* 02. dec. - 1.s. i Advent Jørgen Eilschou Holm Mogens Thams De ni læsninger* 09. dec s. i Advent Merete Ørskov Mogens Thams 13. dec. - Torsdag 16.00, og Juleåben kirke med musikindslag 16. dec s. i Advent Jørgen Eilschou Holm Jørgen Elschou Holm 23. dec s. i Advent Merete Ørskov i Ringkøbing kirke Fælles gudstjeneste 24. dec. - Juleaften Merete Ørskov Mogens Thams Merete Ørskov Mogens Thams Jørgen Elschou Holm Mogens Thams 25. dec. - Juledag Jørgen Elschou Holm Mogens Thams 26. dec Juledag Jørgen Elschou Holm Merete Ørskov Merete Ørskov, Salmesangsgudstjeneste 30. dec. - Julesøndag Merete Ørskov Mogens Thams 01. jan. - Nytårsdag i Rindum kirke Mogens Thams Fællesgudstjeneste 06. jan. - Hellig 3 konger Merete Ørskov Mogens Thams Familiegudstjeneste* 13. jan. - Sidste s. e H 3 Konger Margrethe Koch Mogens Thams 17. jan. - Torsdag Natkirke med stille musik Natkirke med stille musik 19. jan. - Småbørnsgudstjeneste* Mogens Thams 20. jan. - Septuagesima Merete Ørskov Mogens Thams 26. jan. - Dåbsgudstjeneste* Jørgen Eilschou Holm Fælles med Rindum 27. jan. - Seksagesima Jørgen Elschou Holm Jørgen Elschou Holm 03. feb. - Fastelavn Merete Ørskov Mogens Thams Fastelavnsgudstjeneste* 10. feb s. i fasten Jørgen Elschou Holm Mogens Thams Mogens Thams 17. feb s. i fasten Margrethe Koch Merete Ørskov 23. feb. - Dåbsgudstjeneste* Mogens Thams Fælles med Ringkøbing 24. feb s. i fasten Jørgen Elschou Holm Mogens Thams 02. mar. - Midfaste Merete Ørskov Mogens Thams, Sogneindsamling* Sogneindsamling* * = Se inde i bladet Kirkebil, Rindum De, der ønsker at blive afhentet, kan ringe inden lørdag kl til Tim Taxi,

12 Ny inspiration fra spørgeskemaer Af Merete Ørskov Tak for 55 seriøse og inspirerende besva - relser, som borgere i Ringkø bing har sendt til kir kens menigheds - råd. Nu arrangerer vi nat kirke. Natkirke, salmesangsgudstjenester og gudstjenester søndag eftermiddag er der stor interesse for blandt de borgere, der har besvaret Ringkøbing Kirkes spørgeskema. Også friluftsgudstjenester og stillegudstjenester har mange lyst til at deltage i. Det viser nogle af de tydeligste resultater af den spørgeskemaundersøgelse, som menighedsrådet satte i gang i september måned. Og vi vil her gerne takke varmt for opbakningen og for de meget seriøse besvarelser, som vi har fået. Det har været spændende at læse dem igennem, og det har givet os nye ideer. Det første synlige resultat af undersøgelsen bliver en åben kirke torsdag d. 13. december kl En form for natkirke, inspireret af de mange natkirker, der findes i større, danske byer. Torsdag d. 13. december har Ringkøbings butikker åbent til kl. 20. Vi vil da gerne invitere de julehandlende ind i kirkens stille og andagtfulde rum og give dem mulighed for at slippe indkøbsposerne og fordybe sig i det kristne budskab. Kirken er åben, så man kan komme og gå frit, tænde lys, bede en bøn, læse bibeltekster eller meditere. Kl. 16, 17 og 19 vil der være enkle tekstlæsninger og stemningsfuld musik. Torsdag d. 17. januar holder Ringkøbings butikker åbent til kl. 22. Da holder vi også natkirke. Igen med åbne døre, stille musik, bøn og lys. Derudover holder vi 2. juledag salmesangsgudstjeneste kl I besvarelserne har børnefamilier efterlyst, at vi arrangerer noget for børn under gudstjenesten. Det er tidligere forsøgt, og vi vil nu tage det op igen. Vinder af gavekortet Blandt de, der har skre vet navn og adres se på besva - relsen, har vi trukket lod om et gavekort til Bøger og Papir. Gavekortet er gået til: Karen Grønne Mølhøj Ringkøbing KIRKEBLADET udgives af Rindum og Ringkøbing menighedsråd. Redaktion: A. Holm, M. Nørby, E. B. Olsen, J. Pihl, V. V. Gravesen, J. E. Holm, M. Ørskov og M. Thams (ansv.) Næste kirkeblad: Dækker marts, april og maj Bekendtgørelser modtages af Vibeke V. Gravesen, Finlandsgade 19, tlf , mail: vibeke-v-g@vigsoe-hav.dk senest 20. januar Tryk: A. Rasmussens Bogtrykkeri, Ringkjøbing

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 1 2010 DECEMBER JANUAR FEBRUAR Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 og 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ 2 2008 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE 2 2010 Marts April Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindum.kirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012 Kirkebladet RINGKØBING OG Læs bl.a om: Stilhedens tale RINDUM SOGNE Kom til Egypten for en dag Mandæerne Gud og pizza Konfirmandforældreaften Fastelavnsgudstjeneste Jul i Rindum og Ringkøbing Menighedsplejen

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 3 2008 JUNI JULI AUGUST Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2011 2 Marts April og Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 2 2009 MARTS APRIL MAJ Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist Meta

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 4 2008 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2 Marts - Maj 2012 Arbejdsgruppen for ungdomsgudstjenester. Læs bl.a om:»det egentlige«ungdomsgudstjenester Afstressende perlearmbånd Koncerter Pinseånd i Alkjær

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker.

Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Aktiviteter ved Ejstrup og Gludsted kirker. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Kirkens aktiviteter... 1 2. Menighedsrådenes aktiviteter... 2 3. Aktiviteter i kirkens regi... 3 4. Aktiviteter

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011 Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: Kalenderoversigt - se side 11 Martin Luther - en mand med stor virkning Sognerejse til Lutherland At være i Guds favn Kirken Arrangerer Folkekirkens

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2014 - feb 2015

Ringkøbing & Rindum sogne. 2014 - feb 2015 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 1 dec 2014 - feb 2015 2 vejviser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR 1 2009 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2015 - feb 2016

Ringkøbing & Rindum sogne. 2015 - feb 2016 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 1 dec 2015 - feb 2016 vejviser 2 Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Grill og Petanque Torsdag

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 4 2010 September Oktober November 1 2 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010 Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 3 Juni Juli August 2010 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 53 årg. November december januar februar marts - april Nr. 1 Om hvem Jesus er Ofte kan man høre folk fremføre den helt afsindige tanke om Ham: Jeg vil godt acceptere

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 4 sept - nov 2012 Læs bl.a. om:»bruger eller medlem...?«helvede og håb På Herrens brakmark Sogneretræte Mindfulness

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. 11 August - December 2010

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. 11 August - December 2010 11 August - December 2010 Info om Bethania BETHANIA Information om Bethania Indre Mission i Herlev er en del af Den Danske Folkekirke og holder til i huset Bethania, Herlevgårdsvej 28. Bethania blev taget

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017

Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017 Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene 20172020 Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017 Dato Dagens navn Indsamlingsformål/organisation 1. januar 2017 Nytårsdag Bibelselskabet (obligatorisk)

Læs mere

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD Bryndum Vester Nebel kirker Gudstjenester i Bryndum og Vester Nebel kirker i december, januar, februar og marts Søndag den 7. december 2. s. i advent Bryndum Kirke kl. 10:30

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 19/ til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 19/ til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 19/1-2018 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Kaffebord Søndag den 25.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Glædesjubel efter RIF-scoring (Michael og Kim) 4 sept - nov 2014 Læs bl.a. om: Lev som hver dag var den sidste Du er ikke færdig med livet... Festivalen»Glæde«Koncert

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Internetadresser... Her bor de...

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Internetadresser... Her bor de... Her bor de... Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta Sunesen tlf. 20 28 35 13 mail: BLSU@km.dk Kontortid:

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Luthersk Mission Esbjerg. - Program oktober marts 2018

Luthersk Mission Esbjerg. - Program oktober marts 2018 Luthersk Mission Esbjerg - Program oktober 2017 - marts 2018 M i s s i o n s f o r e n i n g F r i m e n i g h e d B ø r n e o g u n g e a r b e j d e T v æ r k u l t u r e l t a r b e j d e Oktober 2017

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 20/1-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 20/1-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 4. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 20/1-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Fællesmøde Torsdag den 12. januar kl. 14.00 på

Læs mere