Skoleåret 2011/2012 vil bl.a. blive husket for året, hvor vi fik ny skoleleder, og hvor samarbejdet med Horne for alvor tog sin begyndelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skoleåret 2011/2012 vil bl.a. blive husket for året, hvor vi fik ny skoleleder, og hvor samarbejdet med Horne for alvor tog sin begyndelse."

Transkript

1 Årsberetning 2011/2012 Skoleåret 2011/2012 vil bl.a. blive husket for året, hvor vi fik ny skoleleder, og hvor samarbejdet med Horne for alvor tog sin begyndelse. Tistrup Mini Tri Igen i 2011 var skolebestyrelsen og mange frivillige aktive i forbindelse med årets Mini Tri. Vi stod for alt bespisning af frivillige og gæster i løbet af dagen. Som sædvanlig var der vores efterhånden berømte Mini Tri burgere på menuen, sammen med de gode grill pølser og frikadeller. Mange frivillige hjalp med at stille op, dække borde, lave mad, servere, oprydning osv. En kæmpe stor tak til de mange som gav en hånd fra os i skolebestyrelsen alene kan vi ikke gøre dette. Ligeledes en stor tak til de sponsorer, som har hjulpet os med kød, blomster og andet. Overskuddet går som sædvanlig til skolebestyrelsen, som i løbet af året har brugt det til Multiareal og andre projekter på og omkring skolen. En vigtig ting for os at have til at hjælpe med ting, som kan være svære at finansiere over driften af skolen. Afsked med Karen Bloch Fredag den 28. oktober var Karen Blochs sidste arbejdsdag på Tistrup Skole. Karen takkede af efter 15 års ansættelse på skolen. De første 5 år var Karen viceleder, mens hun de sidste 10 år var skoleleder. Skolen har bevæget sig meget de sidste 15 år, og store dele af det, kan Karen tage en del af æren af. Som nogle eksempler kan nævnes at skolen er blevet kraftigt renoveret, specialklasserne samlet i Tistrup (gl. Ølgod Kommune), sund livsstil, multiarealet, teams indført og helhedsskolen startet op i indskolingen. Vi skal ligeledes ikke glemme arbejdet med harmoniseringen i Varde Kommune samt kampen for at bevare vores skole i sparerunden. Alt dette har Karen ikke selv udrettet, men hun har været en katalysator i arbejdet og det er en meget vigtig faktor. Karen blev fejret ved en reception på skolen, hvor skolebestyrelsen sammen med tidligere formænd af skolebestyrelsen fremførte en lille sketch omkring hendes tid på skolen. Vi siger tak for Karens indsats og ønsker hende held & lykke i hendes nye stilling som konsulent i Varde Kommune.

2 Dorthe Friis Godiksen blev ny skoleleder Da Karen Bloch blev tilbudt en stilling som konsulent ved Varde Kommune, stod vi med en ny opgave - at finde en ny skoleleder. Det stod os hurtigt klart, at det var lidt af en opgave, for vi ville ikke nøjes med mindre end den bedste. Så vi, ledelsen og lærergruppen kom hver især med vores ønsker til en ny leder. Ønskerne blev samlet og brugt i stillingsopslaget. Det resulterede i flere gode ansøgninger, hvoraf vi i ansættelsesudvalget, som bestod af Karl Haahr formand for Børn og Unge udvalget, Bent Ole Gelmer skolechef, Bente Sloth konsulent ved kommunen, ledelses- og lærerrepræsentanter, et medlem fra skolebestyrelsen i Horne, og vi 7 bestyrelsesmedlemmer fra Tistrup, udvalgte 4 kandidater til samtale. Heraf fandt vi 2 egnede, som gennemgik Varde Kommunes HR Afdelings personlighedstest. Vi fik testerne forelagt, og ved den efterfølgende samtale med vore 2 kandidater, valgte vi så vores nye leder. Desværre havde vores ansøger ombestemt sig, og takkede nej tak til stillingen. Da vi havde bestemt os for, at vi ville have den bedst mulige leder til skolen, så vi ikke anden mulighed end at slå stillingen op igen, og starte forfra med hele proceduren. Efter et nyt stillingsopslag fik vi endnu flere gode ansøgninger, og endte som bekendt ud med at ansætte Dorthe Friis Godiksen som vores nye leder. Dorthe tiltrådte den 1. marts i år. Det har været et langt forløb, hvor der er blevet trukket ekstra på alle skolens ansatte. Det har de klaret til UG. Nu er vi alle glade for at have Dorthe på skolen, og vi ønsker hende alt mulig held og lykke fremover. Samarbejdet med Horne Skole Horne og Tistrup skolerne skal samarbejde fra skoleåret 2012/13. Forberedelserne er allerede godt i gang. De 2 personalegrupper og de 2 bestyrelser har mødtes flere gange. Bl.a. har vi vist de 2 skoler frem for hinanden. Personalet har været til fælles planlægningsmøde, 6. og 7. klasserne på Horne og Tistrup skole har haft fælles undervisning, og de 2 bestyrelser har bl.a. arbejdet sammen om lærerløsdag og skolebestyrelsesvalget. Alle er meget positive indstillet på samarbejdet og enige om, at vi samler guldet fra begge skoler, og fører det videre som fælles værdier og visioner for de 2 skoler. Vi håber, at I som forældre vil tage jer godt af de unge mennesker og forældre fra Horne, som starter på skolen efter sommerferien.

3 Kontaktforældremødet Hvert år står skolebestyrelsen for at indkalde kontaktforældrene fra de enkelte klasser til et informationsmøde. Det er individuelt fra år til år, hvad der er på programmet. I år var planen, at vi sammen med kontaktforældrene ville drøfte, hvad der lå i rollen som kontaktforældre, samt gensidige forventninger. Fra august 2012 er Tistrup skole som sagt overbygnings skole for de elever, som kommer fra Horne og opland. Dermed et spørgsmål til drøftelse: Hvad kan man gøre i de enkelte årgange for at byde disse nye elever velkomne? Mødet blev desværre aflyst pga. lederskifte, samt sygdom i ledergruppen. Mødet med ovennævnte punkter forventes gennemført i det nye skoleår. Mæt hele dagen En projektgruppe bestående af Helle Bruun, kantineleder, Susanne Nim, forældrerepræsentant, Ulla Bruun, konstituerende afdelingsleder og Hanne Sørensen, S afd. indsendte i marts 2011 en ansøgning til Varde Kommunes Sundhedspulje Projektets overskrift var Mæt hele dagen og var helt konkret et forsøg på at give eleverne I S-afdelingen 3 måltider i løbet af skoledagen. Vi ønskede at give eleverne en bedre hverdag ved at tilbyde dem sunde, mættende måltider fordelt på hele dagen. Ved at ændre på spisetiderne og kombinere dagen med mere bevægelse, håbede vi på at give eleverne en oplevelse af, hvad god mad kunne gøre ved kroppen. Ansøgningen blev positivt modtaget, og vi fik støtte fra sundhedspuljen med kr. Som udgangspunkt skal projektet helst være bæredygtigt fra starten, dvs. afdelingen skal selv dække lønnen, og forældrene/personalet skal selv dække udgifter til råvarerne. De øvrige investeringer er isenkram og indretning, som gør det muligt at starte projektet og få det til at køre på længere sigt. Der er ansøgt om at udsætte projektet til den nye S-afdeling starter op pr. august 2012.

4 Lektiecafe Vi har arbejdet på at få en lektiecafe oprettet på Tistrup Skole. Der har været en rundspørge blandt eleverne for at se, hvor stor interessen var. Den viste, at overbygningen ikke var interesseret, mens mellemtrinnet måske var interesseret. Så vi konkluderede, at det var indskolingen, der skulle have chancen i første omgang. Andre skoler i kommunen er kontaktet for at høre, hvordan det fungere hos dem. Der arbejdes videre på sagen. Specialundervisning samt klage fra forældre Skolebestyrelsen tog emnet specialundervisning på dagsordenen, efter at vi har fået henvendelser fra forældre fra 4. årgang, som ikke var helt tilfredse med den specialundervisning Tistrup Skole kunne tilbyde i øjeblikket. Samtidig mente forældrene ikke, der blev givet nok info/undervisning omkring CD-ord og Nota programmerne, som bliver tilbudt de elever, der har behov. Der blev med det samme fundet nogle få ekstra timer, hvorefter man vil arbejde mere på at finde endnu flere timer. Der arbejdes samtidig på at arrangere en aften, hvor man kan komme og få noget undervisning/ info omkring CD-ord og Nota programmerne. Vi må dog erkende, at I den periode, hvor skolen har været uden leder, har dette område ikke fået nok opmærksomhed. Derfor tages punktet endnu engang med på skolebestyrelse mødet i april. Diverse høringssvar I dette skoleår, har vi skullet afgivet høringssvar på følgende punkter: o Fremadrettet faglig specialisering specialklasse og AKT o Tildeling af midler til specialklasser o Ændring af skoledistrikt o Tillæg til Børn og Unge politikken om kriminalpræventive indsatser Vi skal udtale os om de ændringer, som kommer fra forvaltningen og byrådet. Det gør vi efter bedste evne, men må erkende, at ændring af skoledistriktet, har givet lidt problemer.

5 5 familier i klemme Vi er blevet kontaktet af 5 familier, som har fået afslag på at få deres barn i Tistrup skole, fordi de ligger udenfor skoledistriktet. Afslaget begrundes med, at holdet med 0-klasses børn vil blive for stort, da der skal være ledige pladser til evt. tilflyttere. Der kan ikke bare dannes en ny klasse, hvis børn udenfor skoledistriktet gør, at klassen kommer over 28 børn. Vi erkender i skolebestyrelsen, at da skoledistrikterne var ude til høring, skulle vi have været mere opmærksomme på, hvor grænserne lå. Vi vil i skolebestyrelsen presse på, alt det vi kan, for at de 5 familiers børn kommer i Tistrup skole, da de alle har meget stor tilknytning til Tistrup, både indenfor sport, bestyrelsesarbejde, vennekreds, dagpleje og et par af familierne har allerede et barn på Tistrup skole. Der er derfor blevet sendt et brev til Udvalget for Børn og Unge med vores synspunkter, og hvorfor vi synes, de skal i Tistrup skole. Problemet er også drøftet med vores lokale politikere, for at få dem til at bakke op om denne sag. Der har også været et møde med Karl Haahr, (udvalgsformand for Børn og Unge) de 5 familier og en fra skolebestyrelsen. Her forsøgte forældrene at forklare Karl Haahr deres sag og klæde ham på til at kunne tale deres sag, når dispensationsansøgninger bliver behandlet på udvalgsmødet d. 19/3. Lærerløsdag Traditionen tro blev der den første fredag i marts afholdt lærerløs dag. I år blev det gjort i samarbejde med Horne skole. Personalet på de to skoler brugte i fællesskab dagen på at lærer hinanden at kende og sætte sig i hinandens sted. Desuden kiggede de lidt på planlægningen af det kommende skoleår. Fra skole året 12/13 har vi på de to skoler fælles ledelse og fælles skolebestyrelse. Ved at planlægge denne dag i fællesskab, vil vi i skolebestyrelserne gerne vise, at vi tror på, at dette samarbejde bliver godt. Undervisningen på de to skoler blev overtaget af en flok friske forældre. Indskolingen fra begge skoler blev transporteret i bus til Oksbøl lejren, hvor eleverne fik lov til at være soldat for en dag.

6 HTX fra Skjern overtog undervisningen af alle overbygningselever. Her fik eleverne lov til at snuse lidt til de fag, man har som elev på HTX. Ingen tvivl om, at det er med en bagtanke om, at sælge deres skole. Eleverne fra HTX gjorde det fantastisk godt, og de skal have stor ros herfra. Undervisningen i 6. kl. var også fælles for begge skoler. Det foregik i Hodde-Tistrup hallen, hvor de skulle igennem 3 destinationer. Samarbejdes øvelser, ACCT træning og sidst men ikke mindst stod medlemmer af skydeklubben klar til at tage imod eleverne. Såfremt nogen af eleverne skulle have fået smag for, at gå til skydning, er de meget velkomne i Skydeklubben. Ellers har der været arrangeret ture til Blodbanken i Esbjerg, Esbjerg Fysioterapi, Jordmoder uddannelsen i Esbjerg - Kratluskeri ved Varde å - Konkurrencer og madlavning - En dag i stalden - En dag med masser af frisk luft og mad over bål. Alle har været utrolig kreative og har været med til at give vores børn en super god og lidt anderledes skoledag. Kantinen stod for bespisning af både eleverne, dagens lærere og det daglige personale på skolen. Helle havde allieret sig med et par bedsteforældre og nogle forældre. Der blev serveret rundstykker fra morgenstunden og en fantastisk Chili con Carna til middag. Fra skolebestyrelsernes side skal der lyde en stor tak til alle dem som har været med til at gøre denne dag mulig. Vi håber på samme succes til næste år. Skolebestyrelsesvalg Der skal være skolebestyrelsesvalg i år Grunden til at der skal være valg allerede i år er, at Horne skole bliver en filialskole til Tistrup fra den 1. august Så det er besluttet fra politisk side, at der skal være en fælles skolebestyrelse for de 2 skoler. Det er besluttet de 2 skolebestyrelser imellem, at hvis bestyrelserne kan få lov at bestemme, så skal der vælges 2 forældrerepræsentanter fra Horne, 4 forældrerepræsentanter fra almen afdelingen i Tistrup og 1 fra special afdelingen i Tistrup. Valgmødet finder sted d på Horne skole.

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: Tidspunkt: Sted: Urban R Ref.: THABR

SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: Tidspunkt: Sted: Urban R Ref.: THABR SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: 27-04-2017 Tidspunkt: 16.30 19.30 Sted: Urban R Ref.: THABR Punkt Overskrift Beslutning Drøftelse Orientring Noter / beslutningsreferat

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012 Touavis Juni 2012 Så blev det tid for afsked med 6.klasse. Det blev markeret ved en heftig fodboldkamp mellem udvalgte 6.kl.-elever og lærere. Nå ja,. og det blev 6.kl. som vandt på straffesparkskonkurrence.

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019 27. JUNI 2019 Dueholmskolen Skolelederens sommerklumme 2019 I morgen tæller vi ned til sommerferie Endnu et skoleår har fundet sin afslutning, og i aften afholder vi traditionen tro translokation for vores

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit.

Skolebestyrelserne anmodes derfor om at afgive høringssvar herom i henhold til efterfølgende afsnit. Høring om Forslag om skolebestyrelsers sammensætning, vederlag for elev- og forældrerrepræsentanter i skolebestyrelser, regler for valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen samt tidsplan for

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler Punkt 6. Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler 2016-051261 Skoleudvalget indstiller, at byrådet godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler nedlægges pr. 31. juli 2017,

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Informationsmøde tirsdag d. 25. september 16:00-17:00 Informationsmøde 0. klasse Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart. Det er en spændende

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 Til Skolebestyrelsen Svenstrup Skole Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 tirsdag, 7. juni 2011, kl. 17.00 Ordstyrer: Charles Lydersen Fremmødte: Jan Madsen, Charles Lydersen, Claus Kjærsgaard, Lars Johansen,

Læs mere

Varde Kommune Udvalget for Børn og Undervisning. Att: Ann Tina Langgaard. Vedr.: Høring skoleudvikling i Varde Kommune frem mod 2020

Varde Kommune Udvalget for Børn og Undervisning. Att: Ann Tina Langgaard. Vedr.: Høring skoleudvikling i Varde Kommune frem mod 2020 Varde Kommune Udvalget for Børn og Undervisning Att: Ann Tina Langgaard Blåvandshuk Skole Skolevænget 12 6840 Oksbøl Tlf. 79 94 73 99 www.blaahuk.dk 20. april 2009 cokr Direkte tlf Mobil mail: cokr@varde.dk

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd Dalgas 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum.

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum. Tilstede: Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Helle, Jean, Sussane, Tania Afbud: Annette, Karina, Susanne(forældremøde), Solvor, sys Referent: PB Dagsorden E687: Orientering Meddelelser fra: Elevråd: Madordning,

Læs mere

Formandens Årsberetning juni 2012

Formandens Årsberetning juni 2012 Formandens Årsberetning juni 2012 Har man spørgsmål til årsberetningen, er man velkommen til at sende en email til skolebestyrelsen eller til Keld Rask. Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

BALLESKOLENs informationsmøde

BALLESKOLENs informationsmøde BALLESKOLENs informationsmøde OM FORSLAGET TIL NY SKOLESTRUKTUR Vejen frem mod Skolestrategi 2021 Torsdag den 22. oktober kl. 19-21 Program Kl. 19-19:10 Skolebestyrelsen på Balleskolen byder velkommen

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Informationsmøde tirsdag d. 9. januar kl. 16:30-17:30 Informationsmøde 0. klasse på Amagerskolen 2018 Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart.

Læs mere

Hvad er en skolebestyrelse 1

Hvad er en skolebestyrelse 1 Oversigt Hvad er en skolebestyrelse? Hvad laver en skolebestyrelse? Hvad skal skolebestyrelsen arbejde med fremover? Hvem kan vælges til skolebestyrelsen? Hvem kan stemme til skolebestyrelsesvalget? Hvordan

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

LABYRINTEN. Vi er forskellen

LABYRINTEN. Vi er forskellen LABYRINTEN Vi er forskellen LABYRINTEN MASSER AF GLADE BØRN OG UNGE Velkommen til Labyrinten Det er en stor ting at starte på en ny skole, og derfor skal I både føle jer trygge og overbeviste. Det vil

Læs mere

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af.

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af. Talen Kære forældre, Jeg er rigtig glad for at se, at så mange af jer er mødt op i aften. Det betyder meget for os, både ledelse, medarbejdere og bestyrelsen. Det er mit håb er, at I vil gå herfra med

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Forældrerådets mappe. Indhold. 1. Forord

Forældrerådets mappe. Indhold. 1. Forord Forældrerådets mappe Indhold 1. Forord 2. Generelt om forældrerådene: a. Introduktion til forældrerådene b. Idéer til arrangementer med årgangen c. Idéer/emner til forældremøder 3. Forældrerådet i årgang:

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Mandag den 09/05 kl. 18.30 21.00. Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Jette Afbud: Mariane, Henning 1. Tidspunkt 18.30 18.35 Godkendelse

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

Forældreguide til den nye folkeskolereform

Forældreguide til den nye folkeskolereform Forældreguide til den nye folkeskolereform Kære forældre på Vamdrup Skole. Efter sommerferien træder den meget omtalte skolereform i kraft. Så er det ikke længere et fatamorgana, som befinder sig et sted

Læs mere

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

En god og tryg overgang mellem dagtilbud og Skole

En god og tryg overgang mellem dagtilbud og Skole Gældende for skoleår 2019/2020 En god og tryg overgang mellem dagtilbud og Skole Munkevængets Skole - Forskellighed styrker! Kære kommende forældre. Vi glæder os til at se jer og jeres børn. På Munkevængets

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Skolen med plads og udfordringer til alle. Til skolebestyrelsen. Ansættelsessamtaler den kl kl

Skolen med plads og udfordringer til alle. Til skolebestyrelsen. Ansættelsessamtaler den kl kl Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 29.8.2013 kha@aabenraa.dk Ansættelsessamtaler den 26.8.2013 kl. 18.00 kl. 19.30 Skoleledelsen udvælger og inviterer til

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015-2016

Skolebestyrelsens årsberetning 2015-2016 Skolebestyrelsens årsberetning 2015-2016 Rolighedsskolen Skolebestyrelsens årsberetning 2015/2016 Skolebestyrelsen Den nuværende skolebestyrelse blev valgt i foråret 2014 og tiltrådte 1. august samme år.

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1.

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1. 1 of 6 Styrelsesvedtægt for Syddjurs Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Skolebestyrelsen 1 Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse bestående af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter og 2

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl I mødelokalet ved kontoret

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl I mødelokalet ved kontoret Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl. 17.00-19.30 I mødelokalet ved kontoret Der serveres boller med pålæg og frugt Deltagere: Iben Højer Larsen, Lone Gjesing Laursen, Peter Birkemose Frederiksen,

Læs mere

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole

Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Information om IDRÆTSklasserne på Brøndbyvester Skole Principper for idrætsklasserne Idrætsklasserne på Brøndbyvester Skole er et tilbud om at kombinere uddannelse og talentidræt. Dette tiltag har til

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN

KAPITEL 2: SKOLEBESTYRELSEN Uddrag fra Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Køge Kommune samt forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sct. Nicolai Skole, revideret 13. marts 2018 Almindelig skrift er fra Styrelsesvedtægten for skolevæsenet

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt.

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt. Punkt 16. Godkendelse af forslag stillet af Venstres byrådsgruppe om mulighed for at nedskalere tiden til understøttende undervisning mod, at to voksne er tilstede i den fagdelte undervisning / flytning

Læs mere

Årsberetning 2012/13

Årsberetning 2012/13 Årsberetning 2012/13 Vi har sagt farvel til 2012 - et meget spændende år med nogle store udfordringer - og er dermed klar til at aflægge årsberetning. Vi har haft valg i det forgangne år og har dermed

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet.

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet. REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Dagsorden Hvalsø Skole Skolevej 5 4330 Hvalsø Tlf. 29200161 www.lejre.dk

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen

Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Skoleafdelingen 1 Indhold 1. Indledning...3 2. Valg af skole...4 3. Valg til skolebestyrelser...5 4. Skolebestyrelsens beføjelser og opgaver...7

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Onsdag den 17.marts 2010 kl ( Formøde 19.00)

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Onsdag den 17.marts 2010 kl ( Formøde 19.00) 1. Godkendelse af referat. Referatet godkendt efter rettelse under punkt 10. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 3. Nyt fra elevrådene. Der har været afholdt møder i det lille elevråd. De

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Centerchef for Børn og Læring Helle Dydensborg vil deltage under første punkt.

Centerchef for Børn og Læring Helle Dydensborg vil deltage under første punkt. HVALSØ SKOLE SKOLEBESTYRELSEN 2018 Skolebestyrelsesmøde torsdag den 18. januar 2018 Kl. 18:30-21:00, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Centerchef for Børn og Læring Helle Dydensborg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. september 2014 kl NB mødet er fremrykket til grundet dialogmøde kl

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. september 2014 kl NB mødet er fremrykket til grundet dialogmøde kl Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. september 2014 kl. 16.30-18.30 NB mødet er fremrykket til 16.30 grundet dialogmøde kl. 19.00 Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Mette Taastrup Christensen, Jytte

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015

Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2014/2015 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Bestyrelsens beretning aflagt på Kolding Friskoles Generalforsamling 28. marts Kære alle

Bestyrelsens beretning aflagt på Kolding Friskoles Generalforsamling 28. marts Kære alle Bestyrelsens beretning aflagt på Kolding Friskoles Generalforsamling 28. marts 2019 Kære alle Velkommen til årets generalforsamling på Kolding Friskole. Bestyrelsen på Kolding Friskole består af Skoleleder

Læs mere

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR:

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: REFERAT MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: 23.02.2017 MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17:30 19.30 EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: 34681-15 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 1-2017 Tina Vester Jensen, Martin

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat Afbud: Jeanne, Karina Mødeleder: Tanja Punkt 0 Godkendelse af referat Kl. 18.00 /aftaler Godkendt Punkt 1. Kl. 18.05 Nyt/punkt til og fra elevrådet Alle Punkt 2. Kl. 18.05 Vi beder om en status fra Pia

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj Kære forældre! Så er vi godt i gang med sidste måned af skoleåret. Vi har haft brug for at lave nogle nyansættelser, og heldigvis har vi haft mange gode ansøgere. Vi vil til næste år byde velkommen til

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2017/18 Christiansfeld Skole 26. juni 2018 Skoleåret 2017/18 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 26. juni 2018 og bliver

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 21. februar Tid: 17.00 19.00 Sted: afd. Mogenstrup Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere