AUSTRALIEN februar 2014 DUMAS-JOHANSEN km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord"

Transkript

1 AUSTRALIEN februar km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord DUMAS-JOHANSEN

2 AUSTRALIEN februar km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord: Sydney - Glouster - Tamworth - Armidale - Toowoomba - Kumbia district - Agnes Water - Maroochydore -Brisbane Som dreng skar jeg skibe og længtes ud i Verden, fabulerede og drømte, mens jeg læste romaner om de store opdagelsesrejer fra Europa og ud over havene til fjerne destinationer. Australien ligger lige for, og nedenstående valg af rute gør det muligt at få snerten af den store verdensdel. Vi bevæger os hjemmevant rundt i verdensbyen Sydney, hvor Utzons byggeri vel nok vil kunne bringe os et smil på læben af ydmyg stolthed, og vi skal ud på landet i både frugtbare og bushagtige landskaber, se vidt forskellige produktioner, som Australien er vel kendt for, åbne vidder og bjergkæden Great dividing Range som i skønhed skulle være højt placeret. Vi følger bjergene fra syd mod nord og kommer ind i det varme Queensland, hvor vi slutter rejsen med oplevelser på Stillehavet, ved Det store australske Rev og i kystområdet. Naturmæssigt fra golde ørkner til fantastisk smukke bjergområder. Fra tropiske temperaturer i nord til mere europæiske niveauer i syd. Besøg på farme, hos privatpersoner, på et rådhus og på en skole og møder endvidere enkelte australiere, der har lagt vejen forbi Danmark. Vi er ikke langt væk hjemmefra! Vi skal se og opleve så meget som muligt, gå i dybden og få Australien ind under huden! Et land eller rettere kontinent, hvis flora og fauna er så forskellig fra resten at verdens på grund af den geografiske isolering gennem millioner af år. Og et land, hvis befolkning på knap 22 mio. udover de oprindelige beboere, aboriginerne, i dag omfatter alle nationaliteter. Australien er ca. 175 gange større end Danmark, derfor må der prioriteres ved valg af rejseområde. Vi har valgt de 2 delstater i øst, nemlig New South Wales og Queensland, som landskabsmæssigt, historisk, kulturelt og klimamæssigt rummer så meget spændende, at deltagerne efter rejsen i landet bliver mætte af indtryk. Den efterfølgende oversigt over turen i Australien beskriver ruten og de enkelte dages program i hovedtræk, så man kan danne sig et indtryk af de oplevelser, der venter deltagerne. Der vil blive holdt informationsmøde om rejsen i efteråret for alle deltagere. Alle detaljer, endelig pris og program tilsendes interesserede og forhåndstilmeldte. Dumas-Johansen Specialrejser Tlf.: E- mail:

3 AUSTRALIEN februar 2014 NB: Foreløbigt program For hver dag anvises hvilke måltider, der er inkluderede: M=morgenmad/F=frokost/ A=Aftensmad Dag 0 torsdag d. 6. februar 2014 afrejse (Flymåltid) Flyafgang fra København. Resten af dagen og aftenen på egen hånd ( Guiden hjælper gerne). Overnatning: Sydney. Dag 3-Søndag d. 9. februar. Sydney- Glouster. (M/F/A) Dag 1 -Fredag d. 7. februar. Ankomst. (Flymåltid). Ankomst til Sydney, hvor vi skal gennem pasog visakontrol, møde vores chaufførguide og direkte til hotellet. Overnatning: Sydney. Dag 2-Lørdag d. 8. februar. Sydney (M/F/-) Vi starter dagen med besøg i Hornebush Bay, den olympiske landsby fra 2000 og i umiddelbar nærhed heraf stopper vi i en særligt indrettet park med mest kendte og oprindelige dyr fra Australien. Mod nordvest og til frokost i udkanten af Sydney. I Hunter Valley både smager og ser vi på vin i det område, australierne selv anser for at være det bedste vindistrikt i landet. En hel dag ligger foran os i Sydney. Sightseeing i Rocks Area, Harbor Bridge, Eastern Suburbs og Bondi Beach. Cruise i og uden for havnen med frokost om bord og midt på eftermiddagen besøg i Utzons Operahus. Tankerne går tilbage til Aalborg ( Utzons baggrund for at bygge netop, som han har!). Ved foden af bjergkæden Great dividing Range er der aftensmad og overnatning. Overnatning: Glouster Dag 4-Mandag d. 10. februar. Glouster - Tamworth. (M/F/-) En god dag med vidt forskelligt indhold. Vi besøger familien Lawrie, som har feedlots og græsproduktion.

4 God tid til besøget og fin indsigt i stedets særlige forhold ( Angus og Shorthorn). Laurie (datteren på farmen) har været i Danmark i sommeren Frokost og tur gennem Great Dividing Range, som er meget tyndt befolket, og som byder på meget betagende og smukke landskaber. Sidst på eftermiddagen stop ved endnu en farm med kvæg. Selve byen Tamworth er Australiens musikby nummer 1 (Country Music) og bliver i festivaltiden i januar fordoblet i indbyggertal. Overnatning: Tamworth. Dag 5- Tirsdag d. 11. februar. Tamworth til Armidale. (M/F/-) Denne morgen skal vi alle på rådhuset for her at blive ført ind i den australske administration og styring af lokalsamfundet, overordnet set. Vi fortsætter mod nord over højsletten gennem New Englands smukke landskaber til Walcha distriktet, hvor vi stopper op for besøg og frokost på kvæg/ fårestation. Vi spiser på farmen og ser merinofår og pollede Hereford. Dagen slutter i universitetsbyen Armidale. Overnatning: Armidale. Dag 6 -Onsdag d.12. februar. Armidale til Toowoomba. (M/F/-) Kursen er støt Nord og vi stiler mod at kunne køre ind i delstaten Queensland midt på dagen ( Klokken sættes én time tilbage). Besøg i frugtplantage, der ligger fint placeret på granitjordbund og omgivet af subtropisk klima på tre sider. Frokost igen på vingård med smagning og rundvisning (Queensland regional Wine Centre). Dagens sidste timer køres gennem de berømte Darling Downs frugtbare sletteland, hvor sommerafgrøderne høstes. Overnatning Toowoomba. Dag 7-Torsdag d. 13. februar. Toowoomba til Kumbia-Kingaroy Dkt. (M/F/A) En dejlig dag med besøg på Gatton Research Station, hvor vi ser på malkekvæg og subtropisk markstyring (Queensland og Australien). Ligeså kører vi gennem Darling Downs kendt for ekstremt fin planteavl. Dog sker her ændringer mod brug med store feedlots og en mægtig produktion af oksekød. Vi kikker på kunstvanding og indsamling af vand (water harvesting) og den sidste nye teknologi.

5 Frokost indtages i Jondaryan Woolshed, hvor der også klippes får. Historisk tilbageblik i nybyggernes liv på egnen får vi ligeledes del i. Over middag besøges et Brahman kvægopdræt. Brahman kvægracen er den dominerende race i tropisk kvægbrug, da den er tilpasset tropiske sygdomme og parasitter. Herfra direkte mod kysten ved Stillehavet, Agnes Water, hvor vi skal tilbringe 2 nætter i dette tropiske paradis. Overnatning: Agnes Water. Dagen slutter med besøg på større feedlot. Kørsel til Kumbia/ Kingeroy, hvor vore gårdværtspar venter os med aftensmad på deres respektive farme (vi fordeles efter aftale, så alle er sammen med deltagere, der kan engelsk). Overnatning: Farm stay/privat indkvartering. Dag 8 - Fredag d. 14. februar. Farm stay. (M/F/A) Vi bliver på vores farm og føres rundt på gården, så der gives righoldige muligheder for fordybelse i det australske hverdagsliv. Dagen slutter med aftensmad på farmen. Overnatning: Farm stay. Dag 10 - Søndag d. 16. februar. Great Barrier Reef. (M/F/-) Efter tidlig morgenmad på café, skal vi køre til kystlandsbyen 1770, opkaldt efter besøg af Captain Cook samme år. I byens marina går vi om bord i specielt bygget båd (glasbund) og sejler på ca. 90 min. til øen Lady Musgrave ved det store australske Dag 9 - Lørdag d. 15. februar. Kingaroy til Agnes Water. (M/F/-) Vi skal i skole! Besøg planlagt på lokal landsbyskole med børn fra hele raden af indvandrere og aborigines vi kommer i klasserne og hører om undervisningsmetoder. Vi kan stille spørgsmål!

6 koralrev. Tid til snorkling, badning og beundring af naturen på øen og i vandet. Frokost om bord. Hjemkomst til 1770 og transfer til Agnes Water. Overnatning: Agnes Water. Dag 11 - Mandag d. 17. februar. Agnes Water til Sunshine Coast. (M/F/-) Først køres gennem sukkerrørsmarkerne ved Bundaberg og Childers med stop og besøg på en farm. Sukkerproduktionen i Queensland er blandt de vigtigste i verden. Dag 12 -Tirsdag d. 18. februar. Sunshine Coast. (B-D) Hele dagen til egen rådighed Stillehavet, floden eller stranden vi giver forskellige forslag til individuelle aktiviteter, der kan tilvælges som option: Det lokale akvarium, fisketur på Stillehavet, bådtur på flod, ophold på stranden - mere herom senere. Fælles afskedsmiddag på hotellet. Overnatning: Sunshine Coast. Dag 13 - Onsdag d. 19. februar. Sunshine Coast til Brisbane. (M- flymåltid) Kort tid på egen hånd om formiddagen indtil transfer til lufthavnen i Brisbane. Flyafgang. Frokost undervejs, og om eftermiddagen besøg på gård med ingefærproduktion samt forarbejdning. Ingefær er blevet en grøntsag med stort potentiale økonomisk. Herfra kort kørsel til hotellet i Maroochydore. Dag 14- Torsdag d. 20. februar. Morgen: ankomst København. NB: der tages forbehold for programændringer, fx vil der blive ændret i sammensætningen af de faglige besøg for at opnå et bredere spektrum. DUMAS-JOHANSEN REJSER

7 AUSTRALIEN februar 2014 Overslagspris pr person: dkk , ,00 Prisen er baseret på minimum 20 deltagere INKLUDEREDE YDELSER: *Fly København-Sydney/Brisbane-København. Sædvanlige flymåltider. Flyskatter. * Behagelig moderne bus ( med air condition). * 12 overnatninger på delt dobbeltværelse/ twin med morgenmad. * Kost ifølge programmet: 4 x aftensmad, 9 x frokost (nogle frokoster er madpakker). * Program som beskrevet med entreer og tekniske besøg. * Dansk guide, Niels K. Johansen. * Engelsktalende guide-chauffør i Australien. * Gebyr til rejsegarantifonden samt udvidet ansvar. IKKE INKLUDERET: - Tilslutning fra provinsen (oplyses på forlangendedog vil en tilslutningsbillet altid være meget dyrere end hvis man selv køber indenrigsbillet på nettet). - Ønsker man at rejse ud eller hjem på en anden dato end gruppen, opkræver flyselskabet et gebyr på 450kr. - Enkeltværelsestillæg: ca ,00kr. NB: Melder man sig som enkeltperson opkræves der enkeltværelsestillæg med mindre, der findes en person at dele værelse med. - Måltider ud over de nævnte. - Drikkevarer under måltiderne. - Personlige udgifter ( bagagebehandling, tlf., wifi, tøjvask m.m.. - Entréer og aktiviteter, som ikke er inkluderede. - Smågaver til skolen og til værtsfamilier (helt frivilligt), flere deltagere er fx fælles om en gave. - Drikkepenge til chauffør og lokal guide. - Visum (p.t. gratis). Man søger selv på nettet. NB: vi advarer mod hjemmesider, hvor der opkræves gebyr. Vi vil sende en skriftlig vejledning.- Afbestillingsforsikring: gælder i tilfælde af akut sygdom mm. hos den rejsende eller nærfamilie. - Rejseforsikring (det gule sygesikringskort gælder ikke uden for Europa). Den rejsende undersøger dækninger ved egen private forsikring. Vi kan tilbyde forsikringer hos GOUDA. Gouda kræver, at personer, der er fyldte 70, udfylder en helbredsattest. NB: Vi gør opmærksom på, at prisen er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser, og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse med prisstigninger til følge. Der tages forbehold for force majeure situationer, og vi forbeholder os ret til at ændre i programmet. BETINGELSER: FORHÅNDSTILMELDING hurtigst muligt og senest 01. oktober. Vi opkræver derefter depositum 5.500kr pr person. 2. rate ( kr. ) indbetales pr 05. november. Restbeløb indbetales pr 17. december. (Faktura og girokort tilsendes hver gang). AFBESTILLINGSREGLER. Pga. underleverandørernes krav gælder følgende regler: Ved framelding tidligere end 01. oktober 2013 tilbagebetales depositum, men der tilbageholdes et gebyr på 1.100,00kr., medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 01. oktober men tidligere end 05. november er gebyret svarende til depositum, medmindre rejsen kan afsættes til anden side. Ved framelding fra 05. november men tidligere end 17. december, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 17. november men tidligere end 30. december, er gebyret svarende til 90 % af rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson. Ved framelding fra 30. december, er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre der skaffes erstatningsperson (det er dog tvivlsomt, om man kan finde en erstatningsperson med så kort varsel). Flyselskabet opkræver et gebyr for navneændring. Tegn derfor afbestillingsforsikring. Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING, tlf Dumas-Johansen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden ( nr. 422), Danmarks Rejsebureau Forening og ATOI ( international sammenslutning af agrarrejsebureauer).

8 FORHÅNDSTILMELDING: Australien NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Send kuponen hurtigst muligt til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING El. Fax el. mail : Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: PASSET er USTEDT pr UDLØBER: Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: PASSET er USTEDT pr UDLØBER: ADRESSE: TLF. FAX: MOBILTLF. EVT.: VI FØLGES AD MED Sæt kryds DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT

9 Sydney Glouster Tamworth Armidale Toowoomba Kumbia district Agnes Water Maroochydore Brisbane

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

et stykke danmarkshistorie

et stykke danmarkshistorie Rejsenr.: 228-2015 et stykke danmarkshistorie OBS: Ny dato! 20.1 4.2 2015 At rejse til De Vestindiske Øer er at rejse i dansk kolonihistorie og kultur. Du bliver klogere på dig selv og dit land. Samtidig

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning USA - Østkystens højdepunkter Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Lincoln Memorial, Washington USA - Østkystens højdepunkter

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance Countrymusik og line dance hænger uløseligt sammen. Et ophold i countrymusikkens

Læs mere

Krydstogt rundt om Cuba

Krydstogt rundt om Cuba Krydstogt rundt om Cuba med How2cruise Havana Punta Frances Cienfuegos Cuba Montego Bay Jamaica Holguin Santiago de Cuba Oplev Castros Cuba 7 nætters krydstogt Skib: Ms Louis Cristal 15.895,- Pris fra

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Holstebro RejseCenter strikket

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep 11 dages flot tur Kan arrangeres i perioden 15.6. - 19.8.2013 (for andre perioder, se venligst praktiske oplysninger) Rejse nr. B-103 Denne ferie er

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Rejse: Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Malaga 25.11 2010 28.11 2010 4 dage Denne rejse til det dejlige Andalusien

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Incredible India med Folkeskolen Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Amber Fort, Jaipur Incredible India med Folkeskolen Farverige

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro - Danmark

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro - Danmark I samarbeid med Norges Friidrettsforbunds Veteranutvalg tilbyr Holstebro RejseCenter fellesreise til verdensmesterskapene i veteranfriidrett som arrangeres i Sacramento, California Avreise fra Norge 4.

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Cubanernes Cuba med Folkeskolen Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Gadeorkester i Havana Cubanernes Cuba med Folkeskolen

Læs mere

Programforslag NAFA Kina Juli 2009

Programforslag NAFA Kina Juli 2009 Programforslag NAFA Kina Juli 2009 Forslag til rejseplan 1: 17. juli: Afrejse fra Ålborg med SAS kl. 18:40 Ankomst til København kl. 19:25 Afrejse fra København med SAS kl. 20:55 18. juli: Ankomst til

Læs mere

The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013

The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013 The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013 The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) er et internationalt samarbejde med spejderkorpset

Læs mere

Ærø Ungdomsskole Halvejen 24 5960 Marstal Att: Henrik Harder Holstebro, d. 27-02-2015

Ærø Ungdomsskole Halvejen 24 5960 Marstal Att: Henrik Harder Holstebro, d. 27-02-2015 Reference nummer: 115946 Ærø Ungdomsskole Halvejen 24 5960 Marstal Att: Henrik Harder Holstebro, d. 27-02-2015 Grupperejse til Paris - uge 27 2015 Hej Henrik. Tak for din henvendelse til BENNS. Hermed

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere