Annex Vl. Mindsteoplysningskrav for årsrapporter (Minimum of disclosure requirements for the financial statements)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Annex Vl. Mindsteoplysningskrav for årsrapporter (Minimum of disclosure requirements for the financial statements)"

Transkript

1 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl Mindsteoplysningskrav for årsrapporter (Minimum of disclosure requirements for the financial statements) A. Princip 1. Hver bestanddel af årsrapporten skal kunne identificeres klart. Følgende oplysninger skal fremgå tydeligt og gentages efter behov i årsrapporten for at sikre en korrekt forståelse af de præsenterede oplysninger: a) De(n) regnskabsaflæggende virksomhed(er)s navn (og juridiske form), hjemsted og forretningsadresse samt evt. ændring i disse oplysninger siden sidste vedtægtsmæssige regnskabsafslutningstidspunkt. b) Hvorvidt de finansielle oplysninger dækker en enkelt licensansøger / licenstager eller en gruppe af virksomheder eller en anden kombination af virksomheder samt en beskrivelse af strukturen og sammensætningen af en sådan gruppe eller kombination. c) Det vedtægtsmæssige regnskabsafslutningstidspunkt samt den periode, som de finansielle oplysninger omfatter (for både aktuelle og sammenlignelige oplysninger) og d) Præsentationsvaluta. B. Balance 1. Mindsteoplysningskravene for balanceposter er angivet nedenfor. Aktiver l. Likvider. Tilgodehavender fra spillersalg. l Tilgodehavender fra tilknyttede virksomheder og andre nærtstående parter. lv. Øvrige kortfristede tilgodehavender. V. Skatteaktiver. VI. Varebeholdninger. VlI. Øvrige aktiver (omsætnings- og anlægsaktiver). VllI. Materielle anlægsaktiver. IX. Immaterielle aktiver - spillere. X. Øvrige immaterielle aktiver. XI. Kapitalandele. Forpligtelser XlI. Kassekreditter. XllI. Banklån og andre lån (kort- og langfristede). XlV. Gæld til tilknyttede virksomheder og andre nærtstående parter (kort- og langfristede). XV. Gæld i forbindelse med spillertransfers (kort- og langfristede).

2 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 2 XVI. Gæld til medarbejdere (kort- og langfristede). XVlI. Gæld til sociale myndigheder/skattemyndighederne (kort- og langfristede). XVllI. Periodeafgrænsningsposter (kort- og langfristede). XIX. Øvrige skatteforpligtigelser (kort- og langfristede). XX. Øvrige kortfristede forpligtelser. XXI. Hensatte forpligtelser (kort- og langfristede). XXl. Andre langfristede gældsforpligtelser.. XX Øvrige forpligtelser (kort- og langfristede). Nettoaktiver/-forpligtelser XXIII. Nettoaktiver/-forpligtelser. Egenkapital XXIV. Selskabs-/fondskapital. XXV. Overført resultat. XXVI. Andre reserver. 2. Ledelsen kan overveje, om det er mest hensigtsmæssigt at præsentere posterne (l) til (XXVI) i balancen eller i noterne. 3. Beløbet for nettoaktiver/-forpligtelser, der er summen af de samlede aktiver fratrukket de samlede forpligtelser, bruges til at fastsætte, om licensansøgeren/licenstageren har overtrådt Indikator 2, som beskrevet i manualens pkt C. Resultatopgørelsen 1. Mindsteoplysningskravene for resultatopgørelsen er angivet nedenfor. Indtægter l. Billetsalg. Sponsorer og reklamer. l TV rettigheder. lv. Salg af merchandise. V. UEFA solidaritet and præmiebeløb. Vl. Andre driftsindtægter. Omkostninger V Produktions-/materialeomkostninger. Vl Personaleomkostninger (spillere og øvrigt personale). lx. Afskrivninger og værdiforringelse af materielle anlægsaktiver. X. Adskrivning og værdiforringelse af immaterielle anlægsaktiver (spillerkontrakter og andre immaterielle anlægsaktiver). Xl. Andre driftsomkostninger.

3 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 3 Andet X Fortjeneste/tab ved afhændelse af aktiver. Xl Fortjeneste/tab ved afhændelse af immaterielle aktiver spillere. XlV. Finansielle indtægter og omkostninger. XV. Ikke-driftsmæssige indtægter/omkostninger. XVl. Skatteindtægter/omkostninger. XV Resultat efter skat. 2. Ledelsen kan overveje, om det er mest hensigtsmæssigt at præsentere posterne (l) til (XVll) i balancen eller i noterne. D. Noter til årsrapporten 1. Noterne til årsrapporten skal præsenteres systematisk. Der skal for hver post i balancen, resultatopgørelsen og pengestrømsopgørelsen være krydshenvisning til relevant information i noterne. Mindstekravene for oplysning i noterne er som følger: a) Anvendt regnskabspraksis Grundlaget for udarbejdelse af årsrapporten og en oversigt af de væsentligste anvendte regnskabsprincipper. b) Materielle anlægsaktiver Hver enkelt kategori af materielle anlægsaktiver skal oplyses særskilt (f.eks. ejendom, stadion og udstyr). Følgende oplysninger skal vises for hver enkelt kategori af materielle anlægsaktiver: l. Den regnskabsmæssige bruttoværdi og de akkumulerede afskrivninger (sammendraget med akkumulerede nedskrivninger) ved regnskabsperiodens begyndelse og udløb. En afstemning af den regnskabsmæssige værdi ved regnskabsperiodens begyndelse og udløb, som viser tilgange, afgange, stigninger eller fald i løbet af regnskabsperioden hidrørende fra opskrivninger, nedskrivninger indregnet i resultatopgørelsen i løbet af perioden, evt. nedskrivninger tilbageført i resultatopgørelsen i løbet af perioden samt afskrivninger. De anvendte afskrivningsmetoder og brugstider (eller afskrivningssatser) skal oplyses under anvendt regnskabspraksis. c) Immaterielle anlægsaktiver Hver kategori af immaterielle anlægsaktiver skal oplyses særskilt (f.eks. spillerkontrakter, goodwill og andre immaterielle aktiver). Følgende oplysninger skal vises for hver enkelt kategori af immaterielle anlægsaktiver: l. Den regnskabsmæssige bruttoværdi og de akkumulerede afskrivninger (sammendraget med akkumulerede nedskrivninger) ved regnskabsperiodens begyndelse og udløb. En afstemning af den regnskabsmæssige værdi ved regnskabsperiodens begyndelse og udløb, som viser eventuelle tilgange, afgange og fald i løbet af

4 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 4 perioden, der hidrører fra nedskrivninger indregnet i resultatopgørelsen i løbet af perioden samt afskrivninger. For nærmere information om de regnskabsmæssige krav for spillerkontrakter henviser vi til Annex VII. d) Pantsætninger og aktiver med ejendomsforbehold Forekomsten og omfanget af begrænsninger i ejendomsretten samt ejendom, stadion og udstyr, der er stillet som sikkerhed for forpligtelser eller garantier, skal oplyses. Tilstedeværelsen og den regnskabsmæssige værdi af immaterielle aktiver, hvis ejendomsret er underlagt begrænsninger, og den regnskabsmæssige værdi af immaterielle aktiver, der er stillet som sikkerhed for forpligtelser, skal oplyses. e) Finansielle anlægsaktiver Finansielle anlægsaktiver skal indeholde kapitalandele i dattervirksomheder, fælles kontrollerede virksomheder og associerede virksomheder. Når det gælder kapitalandele i dattervirksomheder, fælles kontrollerede enheder og associerede virksomheder skal følgende som minimum oplyses for hver kapitalandel: l. Navn. l lv. Hjemsted. Virksomhedens forretningsområde/aktiviteter. Ejerandel. V. Hvis forskellig, procentvis stemmeandel. Vl. En beskrivelse af den metode, der er anvendt ved den regnskabsmæssige behandling af kapitalandelene. f) Kassekreditter og lån For hver kategori af finansielle forpligtelser skal afgives følgende oplysninger: l. Oplysninger om omfanget og arten af finansielle instrumenter, herunder beløb og varighed og eventuelle væsentlige vilkår og betingelser, der kan indvirke på beløbet samt den tidsmæssige placering af fremtidige pengestrømme. Anvendte regnskabsprincipper og metoder, herunder kravene for indregning og det anvendte målegrundlag. g) Hensatte forpligtelser Hensatte forpligtelser skal oplyses i særskilte kategorier. Ved vurderingen af, hvilke hensatte forpligtelser der kan samles i en kategori, er det nødvendigt at overveje, om posternes art er tilstrækkelig ens til, at de kan samles i en opgørelse for et enkelt beløb. For hver kategori af hensatte forpligtelser skal der gives oplysning om den regnskabsmæssige værdi ved starten og slutningen af perioden samt det udnyttede beløb og evt. indtægtsførte beløb i perioden.

5 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 5 h) Selskabskapital og reserver Selskabs-/fondskapital, andre reserver og overført resultat skal oplyses særskilt. l. Selskabskapital l Følgende skal oplyses i forhold til den selskabskapital, der er udstedt i løbet af året: * Antal udstedte aktier/anparter og typer heraf. * Overkurs (hvis relevant) fra udstedte aktier/anparter. * Det samlede beløb, der er genereret som følge af aktie-/anpartsudstedelsen. * Baggrund for udstedelse af nye aktier/anparter. Øvrige reserver Hvis ejendom, stadion og udstyr er opført til opskrevet værdi, skal opskrivningsreserven med angivelse af ændringer i løbet af regnskabsperioden og begrænsninger mht. udlodning af resterende beløb til aktionærer/anpartshavere oplyses. Overført resultat Saldoen for overført resultat (dvs. akkumuleret over-/underskud) ved regnskabsperiodens begyndelse og pr. balancedagen samt ændringer i løbet af perioden skal oplyses. i) Bestemmende indflydelse Når den regnskabsaflæggende virksomhed er under en anden parts bestemmende indflydelse, skal der oplyses om forholdet til den nærtstående part, navnet på denne part samt navnet på den øverste kontrollerende part, hvis dette ikke er samme part. Sådanne oplysninger skal gives, uanset om der har fundet transaktioner sted mellem de bestemmende parter og den regnskabsaflæggende virksomhed. j) Transaktioner med nærtstående parter Hvis der har været transaktioner mellem nærtstående parter i perioden, som regnskabet dækker, skal den regnskabsaflæggende virksomhed oplyse om arten af forholdet til den nærtstående part samt oplyse de transaktioner og mellemværender, herunder forpligtelser, der er nødvendige for en forståelse af den mulige indvirkning, som forholdet kan have på regnskabet. Regnskabsposter af ensartet karakter kan sammenlægges og oplyses under ét, medmindre særskilt oplysning er nødvendig for en forståelse af virkningen af transaktionerne mellem nærtstående parter på den regnskabsaflæggende virksomheds regnskab. Som minimum skal oplysningerne for hver enkelt nærtstående part omfatte: l. transaktionernes beløbsmæssige størrelse og art. l den beløbsmæssige størrelse af mellemværender, herunder forpligtelser, og: * disses betingelser og vilkår, herunder om de er sikret, samt arten af det vederlag, der skal erlægges til afregning, og * nærmere oplysninger om evt. modtagne eller afgivne garantier. hensatte forpligtelser til dubiøse tilgodehavender i forhold til mellemværendernes beløbsmæssige størrelse, og

6 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 6 lv. den i regnskabsperioden indregnede omkostning til forventede tab på tilgodehavender eller dubiøse tilgodehavender fra nærtstående parter. De oplysninger, der kræves, skal gives særskilt for hver af følgende kategorier: * Modervirksomheden. * Virksomheder med fælles bestemmende indflydelse eller betydelig indflydelse på den regnskabsaflæggende virksomhed. * Dattervirksomheder. * Associerede virksomheder. * Joint ventures med den regnskabsaflæggende virksomhed som venturedeltager. * Nøglepersoner i virksomhedens eller modervirksomhedens ledelse. * Øvrige nærtstående parter. Det skal bekræftes, at betingelserne for transaktioner mellem nærtstående parter svarede til betingelserne for transaktioner mellem kvalificerede, villige, indbyrdes uafhængige parter, hvis sådanne betingelser kan dokumenteres. k) Eventualforpligtelser Medmindre der er ringe sandsynlighed for et træk på virksomhedens økonomiske ressourcer, skal den regnskabsaflæggende virksomhed for hver kategori af eventualforpligtelser på det vedtægtsmæssige regnskabsafslutningstidspunkt give en kort beskrivelse af eventualforpligtelsens art og, hvor det er praktisk muligt, l. et skøn over dens finansielle indvirkning. en angivelse af de usikkerheder, der vedrører omfanget af eller tidspunktet for et evt. træk på de økonomiske ressourcer. l muligheden for evt. godtgørelse. I) Begivenheder efter balancedagen Væsentlige ikke-regulerende begivenheder efter balancedagen skal oplyses (begivenhedens art og et skøn over dens finansielle indvirkning, eller en erklæring om, at et skøn ikke kan foretages). Eksempler på sådanne begivenheder er: l. Aftalelån, som snart forfalder uden nogen realistisk udsigt til forlængelse eller indfrielse. Omfattende driftstab. l Opdagelsen af besvigelser eller fejl, som viser, at årsrapporten ikke er korrekt. lv. Ledelsen beslutter, at den påtænker at lade virksomheden træde i likvidation eller indstille driften, eller at den ikke har noget andet realistisk alternativ til at gøre dette. V. Spillerhandler, hvor de betalte eller modtagne beløb er væsentlige. Vl. Transaktioner, der vedrører ejendom, f.eks. vedrørende klubbens stadion.

7 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 7 m) Andre oplysninger l. Agenthonorarer l lv. Den samlede beløbsmæssige størrelse af de betalinger, der er foretaget til eller som tilfalder en agent, skal oplyses. Spillernes økonomiske rettigheder (eller lignende rettigheder) For enhver spiller, til hvem de økonomiske rettigheder eller lignende rettigheder ikke ejes fuldt ud af licensansøgeren, skal spillerens navn og den procentvise andel af de økonomiske rettigheder eller lignende rettigheder, som ejes af licensansøgeren, oplyses ved periodens begyndelse (eller ved købet af spillerkontrakten) og periodens udgang. Skatteomkostning De væsentligste skatteomkostningselementer skal oplyses særskilt. Dvs. det samlede beløb, der indgår i opgørelsen af regnskabsperiodens resultat mht. aktuel skat og/eller udskudt skat. Diverse Eventuelle yderligere oplysninger, der ikke er præsenteret i balancen, resultatopgørelsen eller pengestrømsopgørelsen, men som er relevante for forståelsen heraf, og/eller som kræves for at opfylde mindstekravene for finansielle oplysninger, skal medtages. 2. Noterne til perioderegnskabet består minimum af: a) en udtalelse om, at der i perioderegnskabet er anvendt samme regnskabspraksis og beregningsmetoder som i den seneste årsrapport, eller, hvis regnskabspraksis eller beregningsmetoder er ændret, en beskrivelse af ændringens art og indvirkning b) oplysning om eventuelle begivenheder eller transaktioner, der er væsentlige for forståelsen af den aktuelle delårsperiode. E. Spilleroversigt 1. Alle licensansøgere skal udarbejde en spilleroversigt og indsende denne til DBU. 2. Spilleroversigten gives til revisor, som skal afstemme de samlede beløbsangivelser i oversigten, med de relevante tal i balancen og resultatopgørelsen i den reviderede årsrapport. Der er dog intet krav om, at oversigten skal fremlægges sammen med årsrapporten. 3. Mindsteoplysningskravet for spilleroversigten er som følger for så vidt angår hver enkelt spiller: a) Navn og fødselsdato b) Den oprindelige spillerkontrakts ikrafttrædelsesdato og den nuværende kontrakts ophør c) Omkostninger ved erhvervelse af en spiller, fx: Transferbeløb (herunder træningskompensation og solidaritetsbetaling), som er betalt eller skal betales til andre fodboldklubber og/eller tredjeparter i forbindelse med indgåelse af spillerkontrakter

8 UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2015 Annex Vl 8 Honorar til agenter/mellemmænd Andre direkte omkostninger til indgåelse af spillerkontrakten, fx tranferafgift d) Akkumulerede afskrivninger primo og ultimo regnskabsperioden e) Omkostninger/afskrivninger primo og ultimo regnskabsperioden f) Værdiforringelsesomkostninger i perioden g) Afgang (kostpris og akkumulerede afskrivninger) h) Bogført værdi (regnskabsmæssig værdi) og i) Fortjeneste/(tab) ved afhændelse af spillere 4. Spilleroversigten skal indeholde oplysninger om følgende relevante spillere: a) Alle spillere, der på et eller andet tidspunkt i løbet ad perioden har haft kontrakt med licenansøgeren, og for hvilke der har været afholdt direkte anskaffelsesomkostninger (på et eller andet tidspunkt i løbet af regnskabsperioden eller forud herfor), og b) Alle spillere, for hvilke der har været indregnet indtægter/overskud (eller tab) (på et eller andet tidspunkt i løbet af regnskabsperioden) 5. For licensansøgere, der har tilpasset regnskabstallene for spillerne for, at opfylde nærværende reglers regnskabskrav, skal disse samlede tal fra spilleroversigten stemme overens/afstemmes med de tilpassede tal i den supplerende information F. Ledelsens beretning 1. Årsrapporten skal indeholde en ledelsesberetning (lejlighedsvis også benævnt bestyrelsens beretning), der beskriver og forklarer hovedtrækkene i den regnskabsaflæggende virksomheds regnskabsmæssige resultat, aktiver, passiver og finansielle stilling samt de hovedrisici og usikkerheder, den står overfor. 2. Årsrapporten skal også indeholde navnene på de personer, der har været medlem af direktionen eller bestyrelsen og den regnskabsaflæggende virksomheds kontrolorganer gennem hele året.

Annex Vl. Mindsteoplysningskrav ( Minimum of disclosure requirements )

Annex Vl. Mindsteoplysningskrav ( Minimum of disclosure requirements ) UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2012 Annex Vl Mindsteoplysningskrav ( Minimum of disclosure requirements ) A. Princip 1. Hver bestanddel af årsrapporten skal kunne identificeres

Læs mere

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4.

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Indholdsfortegnelse SIDE Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 5. Selskabets hovedaktivitet 6. Årsregnskab Anvendt regnskabspraksis 7. Resultatopgørelse

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

EV INVEST AF 1959 ApS

EV INVEST AF 1959 ApS EV INVEST AF 1959 ApS Skottevej 6 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Erik Vestergaard Dirigent

Læs mere

Årsrapport for 2016/ (8. regnskabsår)

Årsrapport for 2016/ (8. regnskabsår) Årsrapport for 2016/17 01.07.16-30.06.17 (8. regnskabsår) KH Gruppen ApS H. C. Ørsteds Vej 50C, 1. 1879 Frederiksberg C CVR-nr. 29815062 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ejendomsselskabet Sandagervej Herning ApS

Ejendomsselskabet Sandagervej Herning ApS Ejendomsselskabet Sandagervej Herning ApS Kæret 2, 7400 Herning CVR-nr. 38 27 21 95 (for perioden 1. oktober 2015-30. september 2016) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 14. december

Læs mere

Aqilo's Transport ApS

Aqilo's Transport ApS Aqilo's Transport ApS Hjallesevej 20 5000 Odense C CVR-nr. 37 60 95 87 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11. marts

Læs mere

EDC Middelfart A/S. Østergade 44A, 5500 Middelfart (CVR-nr ) Årsrapport for (4. regnskabsår)

EDC Middelfart A/S. Østergade 44A, 5500 Middelfart (CVR-nr ) Årsrapport for (4. regnskabsår) Østergade 44A, 5500 Middelfart (CVR-nr. 31616026 ) Årsrapport for 2012 (4. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. maj 2013 Johannes Luxbo Andersen

Læs mere

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2015 Per Simoni Dirigent Side 2 af

Læs mere

Medarbejder Holding af 15/ ApS. Årsrapport for 2011/12

Medarbejder Holding af 15/ ApS. Årsrapport for 2011/12 Uglevej 3 7700 Thisted CVR-nr. 30533879 Årsrapport for 2011/12 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. august 2012 Martin Kjølhede Dirigent

Læs mere

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29.

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29. MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR ÅRSRAPPORT 2014/15 A.A. Rustfri Kleinsmedie Holding ApS Klintegårdsvej 28 4736 Karrebæksminde CVR nr. 32783775 Indsender: Registreret revisor FSR &

Læs mere

Zwei Grosse Bier Bar Hjørring ApS. Årsrapport 2015/16 (Omfattende perioden )

Zwei Grosse Bier Bar Hjørring ApS. Årsrapport 2015/16 (Omfattende perioden ) Vesterå 15, 1. 9000 Aalborg CVR-nr. 36 54 59 92 Årsrapport 2015/16 (Omfattende perioden 18.02.2015-30.04.2016) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår)

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) Bakkeledet 9 4600 Køge Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) CVR-nr. 34351090 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Køge, den 23. december 2015 Lene

Læs mere

Nadoc 2015 ApS. Årsrapport for 2016

Nadoc 2015 ApS. Årsrapport for 2016 Borgbjergsvej 15-17 2450 København SV CVR-nr. 34705704 Årsrapport for 2016 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29-06-2016 Cornel-Paul Oancia

Læs mere

Couriol Holding IvS Årsrapport Indhold

Couriol Holding IvS Årsrapport Indhold Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 3 Ledelsesberetning 4 6 Resultatopgørelse 6 Balance 7 Egenkapitalopgørelse 9 Noter 10 Ernst & Young P/S - Englandsgade

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2016-30. SEPTEMBER 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

HIGH CLASS RACING ApS

HIGH CLASS RACING ApS HIGH CLASS RACING ApS Følfodvej 3 9310 Vodskov Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2017 Søren Fjorback Dirigent

Læs mere

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012 Kærlodden 37 2760 Måløv CVR-nr. 31767237 Årsrapport for 2012 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. maj 2013 Anne Lise Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr:

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr: Danbyggeri ApS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 CVR-nr: 33585594 4. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den 29/12

Læs mere

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16 Goldschmidtsvænget 6 5230 Odense M CVR-nr. 34054657 Årsrapport 2015/16 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. december 2016 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS

NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/06/2014 Per Frost Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Marianne Hvid Holding ApS

Marianne Hvid Holding ApS Marianne Hvid Holding ApS Kongevej 72, st. 6400 Sønderborg CVR-nr. 36 46 67 82 Årsrapport for 2016 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Frichsvej 19 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2015 8. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. februar 2016 Christian Petri

Læs mere

Egon Pedersen Re-Invest ApS

Egon Pedersen Re-Invest ApS Strandvejen 114A 2900 Hellerup CVR-nr. 78409711 Årsrapport for 2017 32. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. maj 2018 Lars C. Pedersen Dirigent

Læs mere

Ejendommen Limfjordsgade 3 ApS

Ejendommen Limfjordsgade 3 ApS Ejendommen Limfjordsgade 3 ApS CVR-nr. 34 9 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 218 (8. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

HOL8206 HOLDING ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017. HENRIK OLESEN Dirigent

HOL8206 HOLDING ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017. HENRIK OLESEN Dirigent HOL8206 HOLDING ApS Højen 47 7400 Herning Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017 HENRIK OLESEN Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

EJENDOMSINVEST SJÆLLAND ApS

EJENDOMSINVEST SJÆLLAND ApS EJENDOMSINVEST SJÆLLAND ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/07/2015 Tina Maria Frøslev-Jørgensen Dirigent

Læs mere

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015 c/o Ole Kjærgård Husebyvej 19 3200 Helsinge CVR-nr. 25314123 Årsrapport for 2015 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27-05-2016 Ole Kjærgård

Læs mere

PROTICA PRIVATE EQUITY APS

PROTICA PRIVATE EQUITY APS Årsrapport for 2014 PROTICA PRIVATE EQUITY APS CVR-nr. 35 04 42 13 2. Regnskabsår Godkendt på selskabets generalforsamling, den 29. juli 2015 Dirigent -------------------------------------------- Peter

Læs mere

SYVSTEN KRO INVEST ApS

SYVSTEN KRO INVEST ApS SYVSTEN KRO INVEST ApS Ålborgvej 439, st tv 9352 Dybvad Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2018 Liselotte

Læs mere

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016 Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS Mariane Thomsens Gade 1C, 3, 8000 Aarhus C Årsrapport for 2016 CVR-nr. 35 80 82 21 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR.

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR. Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 R INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

JYDSK BOLIG A/S. Årsrapport for 2017/18. Toftebjerg Alle Løgstør. CVR-nr (24. regnskabsår)

JYDSK BOLIG A/S. Årsrapport for 2017/18. Toftebjerg Alle Løgstør. CVR-nr (24. regnskabsår) JYDSK BOLIG A/S Toftebjerg Alle 6 9670 Løgstør CVR-nr. 18 70 41 96 Årsrapport for 2017/18 (24. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. februar

Læs mere

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018 A-Maler ApS Taastrup Hovedgade 180 2630 Taastrup CVR.nr.: 36 93 68 86 ÅRSRAPPORT 2017/2018 Regnskabsperiode: 1/7 2017-30/6 2018 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

DLJ Holding ApS Årsrapport for 2013

DLJ Holding ApS Årsrapport for 2013 DLJ Holding ApS Årsrapport for 2013 (regnskabsår 1/7-31/12) CVR-nr. 31 18 25 73 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06 2014 Jesper Schou Jørgensen Dirigent

Læs mere

ICOMON ApS. Hobrovej Aalborg SV. Årsrapport 1. januar december 2015

ICOMON ApS. Hobrovej Aalborg SV. Årsrapport 1. januar december 2015 ICOMON ApS Hobrovej 372 9200 Aalborg SV Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2016 Bjarne Bilenberg Dirigent

Læs mere

LNM Holding ApS. Smallegade 34, 1. tv Frederiksberg. CVR. nr.: ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017

LNM Holding ApS. Smallegade 34, 1. tv Frederiksberg. CVR. nr.: ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017 Smallegade 34, 1. tv. 2000 Frederiksberg CVR. nr.: 32769691 ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2018 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger

Læs mere

Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr

Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr. 27 42 99 04 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. februar 2014. Peter Brodersen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015

NJ BOLIG ApS. Strandhusevej Juelsminde. Årsrapport 1. april marts 2015 NJ BOLIG ApS Strandhusevej 13 7130 Juelsminde Årsrapport 1. april 2014-31. marts 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2015 JIMMI LILLELUND Dirigent

Læs mere

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017 Fuglebækvej 3A, 1 2770 Kastrup CVR-nr. 26659817 Årsrapport for 2017 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10-07-2018 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017 A-NET ApS Pilekæret 14 2840 Holte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Annette Heick Dirigent Side 2

Læs mere

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Store Kongensgade 26 1264 København K CVR-nr. 37 36 90 71 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Årsrapport 2014 (sammendrag)

Årsrapport 2014 (sammendrag) Dansk Revision Korsør godkendt revisionsaktieselskab Jens Baggesens Gade 35 DK-4220 Korsør korsoer@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 37 34 24 Telefax: +45 58 37 30 23 CVR: DK 29 91

Læs mere

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej 2 7000

Læs mere

TOP SERVICE OG UDLEJNING ApS

TOP SERVICE OG UDLEJNING ApS TOP SERVICE OG UDLEJNING ApS Årsrapport 1. oktober 2012-30. september 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/03/2014 René Steenfelddt Sørensen Dirigent

Læs mere

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016 Mobile Support K/S Strandboulevarden 151, 2., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 CVR-nr. 36 54 16 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

TOCH INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

TOCH INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den TOCH INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/06/2014 René Abraham Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014 Mølleåparken 57, 2 f 2800 Kongens Lyngby CVR-nr. 31744229 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2015 Martin Vesterskov

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2016 9. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. maj 2017 Christian Petri

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S ERHVERVS TRANSPORTEN A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/03/2014 Bjarne Hald-Sørensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2017 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15-03-2018 Christian Petri Dirigent

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Annex lx. B. Vurdering af revisorerklæringen i årsrapporten og i perioderegnskabet

Annex lx. B. Vurdering af revisorerklæringen i årsrapporten og i perioderegnskabet UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations - Edition 2012 Annex lx DBUs vurderingsmæssige handlinger vedrørende økonomiske kriterier og krav ( Licensor s assessment procedures for the financial

Læs mere

Tandlæge John Rud Christensen ApS under frivillig likvidation Slotsgade Hillerød

Tandlæge John Rud Christensen ApS under frivillig likvidation Slotsgade Hillerød Tandlæge John Rud Christensen ApS under frivillig likvidation Slotsgade 25 3400 Hillerød CVR-nr. 11 52 10 45 Årsrapport for 2017/18 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017 Roskilde Vækst IVS Landlystvej 1 7000 Fredericia Årsrapport 21. november 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/06/2018 Poul-Erik Filtenborg

Læs mere

DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS

DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS DANSK MEDIA DISTRIBUTION ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Emil B. Bredel Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Årsrapport for (3. regnskabsår)

Årsrapport for (3. regnskabsår) Årsrapport for 2018 01.01.18-31.12.18 (3. regnskabsår) Nam Food Invest ApS Vesterbro 74 9000 Aalborg CVR-nr. 37745650 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7.

Læs mere

Test Regnskab ApS. Regnskabsvej 7. 6920 Videbæk. CVR-nr. 12345678. Årsrapport for 2014/15. 5. regnskabsår

Test Regnskab ApS. Regnskabsvej 7. 6920 Videbæk. CVR-nr. 12345678. Årsrapport for 2014/15. 5. regnskabsår Regnskabsvej 7 6920 Videbæk CVR-nr. 12345678 Årsrapport for 2014/15 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Videbæk, den 28. september 2015 Peter Hansen

Læs mere

RLG (DANMARK) K/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

RLG (DANMARK) K/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den RLG (DANMARK) K/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/04/2014 Stefano Oragano Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Østergade 32 4970 Rødby CVR-nr. 35049096 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23-06-2015

Læs mere

Ledelsesberetning Oplysninger om selskabet Navn Adresse, postnr., by 3L Ejendom A/S Vibækvej 100, 5690 Tommerup CVR-nr. 29 77 03 95 Hjemstedskommune Assens Regnskabsår 1. januar - 31. december Bestyrelse

Læs mere

Thai Køkken & Butik ApS

Thai Køkken & Butik ApS Thai Køkken & Butik ApS Silkeborgvej 27 7400 Herning Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2017 Henrik Linde

Læs mere

JPS Salg & Rådgivning A/S. Årsrapporten for 2015/16

JPS Salg & Rådgivning A/S. Årsrapporten for 2015/16 Mågevej 6 7600 Struer CVR-nr. 35 64 49 97 Årsrapporten for 2015/16 (2. regnskabsår) Vi er tættere på dig Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11 2016 Jan

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2014 17. regnskabsår Skorstensfejerfirmaet Carøe Aarestrup ApS Hjulmagervej 17 9490 Pandrup CVR-nr. 20 22 90 04 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Østrupgaard ApS. Årsrapport for 2018

Østrupgaard ApS. Årsrapport for 2018 Hovedgaden 19 4350 Ugerløse CVR-nr. 36712406 Årsrapport for 2018 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2019 Per Haagensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Årsrapport for 2015/16

Årsrapport for 2015/16 H. og S. Iversen Holding ApS Strandvejen 17, 7800 Skive Årsrapport for 2015/16 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 19 74 89 01 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2014 Lars B. Petersen Dirigent Side 2

Læs mere

ÅRSRAPPORT 1. juli juni 2017

ÅRSRAPPORT 1. juli juni 2017 ÅRSRAPPORT 1. juli 2016-30. juni 2017 Elite Leasing ApS Solrød Strandvej 118 2680 Solrød Strand CVR nr. 35647236 Indsender: S. J. Revision Registreret Revisionsanpartsselskab Literbuen 9, 1. sal 2740 Skovlunde

Læs mere

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Håbets Allé 18 2700 Brønshøj CVR-nr.: 73 29 25 14 Årsrapport for året 2011/2012 (28. regnskabsår) 1 Årsrapport Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012 c/o Michael S. Lund Højleddet 17 2840 Holte CVR-nr. 21252484 Årsrapport for 2012 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2013 Michael Stig

Læs mere

KOMDIS A/S. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06/2013

KOMDIS A/S. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06/2013 KOMDIS A/S Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06/2013 Carsten Hagen Britze Dirigent Side 2 af 18 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning

Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning CVR-nr. 15 12 44 07 Årsrapport for 2013/14 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 24. februar 2015 Som dirigent:... Jens Chr. Andersen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Thybo Biler ApS. Årsrapporten for 2017

Thybo Biler ApS. Årsrapporten for 2017 Hjulmagervej 2 7700 Thisted CVR-nr. 25 59 38 71 Årsrapporten for 2017 Vi er tættere på dig Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06 2018 Henning Emil Mikkelsen

Læs mere

Martinsen Ringkøbing-Skjern Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Østergade 130, 6900 Skjern. Årsrapport for. 26. februar - 31.

Martinsen Ringkøbing-Skjern Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Østergade 130, 6900 Skjern. Årsrapport for. 26. februar - 31. Østergade 130 DK-6900 Skjern Tlf. 88 81 11 88 Fax www.martinsen.dk CVR-nr. 36 56 05 09 Martinsen Ringkøbing-Skjern Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Østergade 130, 6900 Skjern Årsrapport for 26.

Læs mere

Ole Christiansen & Co ApS

Ole Christiansen & Co ApS Ole Christiansen & Co ApS CVR-nr. 13 53 74 02 Årsrapport for 2015/16 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. september 2016 Ole Christiansen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N CVR-nummer: 30 70 29 72 ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 (5. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 8/6 2013 Brian Madsen Indholdsfortegnelse

Læs mere

D. Bil Holding ApS. Årsrapport for 2013/14

D. Bil Holding ApS. Årsrapport for 2013/14 Grønttorvet 1 2500 Valby CVR-nr. 35475125 Årsrapport for 2013/14 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22-12-2014 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads 38 2100 København Ø Telefon 70 70 77 60 www.kpmg.dk CVR-nr. 25 57 81 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Henrik Ritter Holding ApS Broenge Ishøj CVR-nr Årsrapport 2017

Henrik Ritter Holding ApS Broenge Ishøj CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Henrik Ritter Holding ApS Broenge 2

Læs mere

Blokwise Holding ApS

Blokwise Holding ApS Blokwise Holding ApS CVR-nr. 34 80 18 43 Årsrapport for 2013/14 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 25. oktober 2014 Som dirigent:... Rasmus Tolstrup Blok Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning

Læs mere

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15 c/o 4audit DK ApS Søndergade 44,4 8000 Århus C CVR-nr. 13120803 Årsrapport for 2014/15 25. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17. december 2015

Læs mere

HUNDSBÆK PLANTAGE ApS

HUNDSBÆK PLANTAGE ApS HUNDSBÆK PLANTAGE ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/05/2015 Finn P. Nielsen Dirigent (Urevideret) Side

Læs mere

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår Miravej 10, 7100 Vejle CVR-nr. 34802734 Årsrapport 2016 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. juni 2017 Flemming Kops Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

MATADOR EJENDOMME APS

MATADOR EJENDOMME APS Tlf: 76 97 37 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab vejen@bdo.dk Ådalen 13 A, 1. www.bdo.dk DK-6600 Vejen CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MATADOR EJENDOMME APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 38 89 08 24) Årsrapport for 2017/2018 1. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 2. oktober 2018

Læs mere

BPA SERVICE DANMARK ADMINISTRATION S.M.B.A.

BPA SERVICE DANMARK ADMINISTRATION S.M.B.A. BPA SERVICE DANMARK ADMINISTRATION S.M.B.A. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2015 Per Lundemann Jakobsen

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

LC Capital Management ApS. Årsrapport for 2015

LC Capital Management ApS. Årsrapport for 2015 Kikhanebakken 50 2840 Holte CVR-nr. 35241841 Årsrapport for 2015 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14-06-2016 Lars Christensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017 Allindemaglevej 60 Allindemagle 4100 Ringsted CVR-nr. 38521543 Årsrapport 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-11-2017 Kim Kjær Knudsen

Læs mere

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017 Lyngvej 5 A-B ApS Bredgade 14 5492 Vissenbjerg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2018 Ulrik Nielsen Dirigent

Læs mere

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 BOLIG ENERGI ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 Svend Aggerholm Dirigent (Urevideret) Side 2 af 13 Indhold

Læs mere