Brugermanual for montører

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugermanual for montører"

Transkript

1 Side 1 (11) Brugermanual for montører Phoniro Care - En app til digital nøgleadministration Denne manual henvender sig til montører og beskriver i detaljer, hvordan man konfigurerer digitale låseenheder via appen. Manualen gennemgår endvidere visse former for fejlsøgning. Introduktion Med Phoniros app kan hjemmehjælpspersonalet oplåse borgernes døre med deres mobiltelefon. En smart metode der minimerer tidskrævende nøgleadministration i pleje- og omsorgssektoren. Digital nøglehåndtering er en del af platformen Phoniro Care. Appen har endvidere en række funktioner forbeholdt montører, hvilket er beskrevet i denne manual. For at kunne logge ind i appen skal du have oprettet en brugerkonto, og den mobiltelefon, du vil bruge, skal være registreret (se afsnit 6.2 nedenfor) og knyttet til samme organisation, du som medarbejder er knyttet til. For at benytte montørfunktionen skal du endvidere have adgangsrolle som montør i Phoniro Care. 1 Log ind Sådan logger du ind: 1. Åbn appen ved at trykke på ikonet. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode i de respektive felter. Du får tastaturet frem ved at klikke i tekstfeltet. For at ingen skal kunne læse den adgangskode, du indtaster, er den maskeret i form af punkter. 3. Tryk på [Log ind]. Hvis du indtaster forkert brugernavn eller adgangskode, får du en fejlmeddelelse og mulighed for at indtaste brugernavn og adgangskode igen. 2 Vælg låseenhed Efter indlogning befinder du dig på fanen [Alle] under fanen med hængelåsikonet. Du kan også se fanen [Søg] på samme niveau. En låseenhed kan udvælges på to forskellige måder, afhængigt af om den allerede er knyttet til en borger eller ej.

2 side 2 (11) 2.1 Vælg en utilknyttet lås Under fanen [Alle] kan du se en liste med serienumre for alle låse, som endnu ikke er knyttet til en borger eller et sted i systemet. For at appen skal kunne vise disse, kræves det dog, at mobiltelefonen har kontakt til systemet i forbindelse med indlogningen. Tryk på en eksisterende lås på listen for at vælge den. 2.2 Søg lås Under fanen [Søg] kan du søge på aktive låseenheder i nærheden, også låse som allerede er knyttet til en borger eller et sted i systemet. Sådan søger du efter låse: 1. Tryk på fanen [Søg]. 2. Tryk på [Start søgning]. Appen vil nu søge efter aktive låseenheder i nærheden. En låseenhed kan være en borgerlås, en stedlås, et medicinskab eller et nøglegemme. Låseenhederne vises på listen, i takt med at de opdages under søgningen. Søgningen kan afbrydes ved at klikke på Annuller. 3. Vælg den låseenhed, du vil have adgang til, ved at trykke på den i resultatlisten. Den information, som vises om låseenhederne på resultatlisten, kan variere afhængigt af typen af låseenhed, om de er tilknyttet i systemet, samt hvilke rettigheder montøren har i systemet. For låseenheder, som er knyttet til en borger eller et sted, vises navn eller beskrivelse for disse, hvis montøren har de fornødne rettigheder (dvs. er knyttet til samme organisation som borgeren har tilknytning til i systemet). Låseenheder, som er utilknyttede eller mangler i systemet, samt tilknyttede låseenheder, som montøren mangler rettigheder til, vises med serienummer. Vælger man en sådan lås, får man en meddelelse om, at den er ukendt i systemet, og det er ikke muligt at få vist yderligere informationer om den. 3 Administrér låseenhed Når du har valgt en lås, er der en række ting, du som montør kan gøre med den, forudsat at du har de fornødne rettigheder i systemet, f.eks. prøvekøre låsen (låse op/låse), se og justere låsens indstillinger, registrere batteriskift, se softwareversion og opdatere software. Bemærk at visse låsemodeller kan kræve aktivering i denne tilstand. De skal så aktiveres ved at banke på døren, og i disse tilfælde opfordrer appen dig til at gøre dette. Bemærk at et nøglegemme skal aktiveres, før oplåsning kan udføres, hvilket appen opfordrer dig til at gøre i så tilfælde. Nøglegemmet aktiveres ved at dets

3 side 3 (11) bund trykkes op én gang. For mere information om nøglegemmer: se vores quickguide (Quick Guide). 3.1 Prøvekør låsen Efter montering skal låseenheden prøvekøres, primært for at kontrollere dens funktionalitet, men også for at information om batteristatus i forbindelse hermed kan blive indrapporteret til systemet. Tryk [Lås op] eller [Lås] for at betjene låsen. Gør dette 5 gange for at kontrollere låsens og batteriets funktion. Bemærk at der kræves en særskilt rettighed i systemet for at kunne låse et medicinskab op, som er knyttet til en borger. 3.2 Se og justér låseindstillinger Bemærk at dette kun gælder for motordrevne låse, dvs. normalt ikke for stedlåse, medicinskabe eller nøglegemmer. I de allerfleste tilfælde behøver man ikke ændre på dem; de standardindstillinger, som låsen har, kan anvendes uden yderligere justering. Det er således kun i undtagelsestilfælde, at man som montør er nødt til at gå ind og justere disse. Under [Låseindstillinger] kan en række forskellige parametre justeres, afhængigt af aktuel låsemodel. Standardværdierne for de respektive parametre vises i parentes nedenfor. 380T4 Motorkraft (90) Hvilken kraft motoren skal afgive. Højere værdi giver højere kraft. Bremsepunkt (80) Hvornår motoren skal bremse. Motorstrøm spar (Fra) Giver låsen indstillinger, som forøger batteriets levetid. BLE Rækkevidde (9) Giver mulighed for at henholdsvis øge eller begrænse rækkevidden for kommunikation mellem mobiltelefon og låseenhed via BLE. ME08T4 Har batteri (Fra) I de tilfælde hvor ME08T4 kører på batteridrift, skal man som montør angive dette i appen, for at systemet skal kunne beregne batteristatus og udsende advarsler baseret på dette.

4 side 4 (11) 380T6 Motorkraft (90) Hvilken kraft motoren skal afgive. Højere værdi giver højere kraft. Bremsepunkt (80) Hvornår motoren skal bremse. Motorstrøm spar (Fra) Giver låsen indstillinger, som forøger batteriets levetid. Bankning aktiveret (På) Angiver om du kan aktivere låsen via bankning eller ej. Antal bank (1) Angiver hvor mange bankninger, der kræves for at aktivere låsen. Bankefølsomhed (15) Angiver hvor let/svært det er at aktivere låsen. En lavere værdi gør låsen lettere at aktivere. Bemærk at nedenstående låsemodeller kun kan håndteres med Androidtelefoner, og at de skal aktiveres på ny for at administrere låseindstillinger. 380H2 Motorkraft (90) Hvilken kraft motoren skal afgive. Højere værdi giver højere kraft. Bremsepunkt (80) Hvornår motoren skal bremse. Motorstrøm spar (Fra) Giver låsen indstillinger, som forøger batteriets levetid. Antal bank (1) Angiver hvor mange bankninger, der kræves for at aktivere låsen. Bankefølsomhed (15) Angiver hvor let/svært det er at aktivere låsen. En lavere værdi gør låsen lettere at aktivere. 350 Motorkraft (90) Hvilken kraft motoren skal afgive. Højere værdi giver højere kraft. Bremsepunkt (80) Hvornår motoren skal bremse. Motorstrøm spar (Fra) Giver låsen indstillinger, som forøger batteriets levetid. Antal bank (1) Angiver hvor mange bankninger, der kræves for at aktivere låsen. Bankefølsomhed (5) Angiver hvor let/svært det er at aktivere låsen. En lavere værdi gør låsen lettere at aktivere.

5 side 5 (11) Motorvending (Fra) Anvendes til håndtering af Euro-cylindre. 330 Motorkraft (90) Hvilken kraft motoren skal afgive. Højere værdi giver højere kraft. Bremsepunkt (80) Hvornår motoren skal bremse. Bankefølsomhed (5) Angiver hvor let/svært det er at aktivere låsen. En lavere værdi gør låsen lettere at aktivere. 300/301 Disse ældre låsemodeller mangler håndtering af låseindstillinger. Sådan gør du for at se og evt. justere låsens indstillinger: 1. Aktivér låsen hvis det er en model, som kræver dette. 2. Tryk på [Låseindstillinger]. 3. Appen udlæser nu de eksisterende indstillinger fra låsen og viser dem på en liste. Tryk på pilen længst oppe til venstre, hvis du vil forlade siden uden at foretage nogle ændringer af låsens indstillinger. 4. Du kan udføre en eventuel ændring af en indstilling ved at trykke på knappen til den ønskede værdi og derefter vælge [Skriv indstillinger]. 5. Når låsen har gemt indstillingerne, blinker den rødt to gange. 3.3 Registrering af batteriskift Sådan gør du for at registrere et batteriskift: 1. Tryk på [Registrér batteriskift]. 2. Svar Ja til kontrolspørgsmålet. 3. Lås og oplås låsen 5 gange for at kontrollere låsens funktion efter batteriskiftet, og for at de nye batteriværdier skal blive indrapporteret til systemet.

6 side 6 (11) 3.4 Opdatering af låseenhedens software Opdatering af software i låseenhederne må kun ske i samråd med kommunen og Phoniro Forberedelser i appen Appen skal have de korrekte versioner af låsesoftware downloadet (dvs. firmware til låsen). Nedenfor er der anvisninger på, hvordan du forbereder appen med den korrekte software til låsen. Sådan gør du for at håndtere softwareversioner: 1. Log ind i appen. 2. Vælg fanen med "skiftenøglen". Under overskriften "Downloadet" vises de softwareversioner, som allerede er downloadet til mobiltelefonen. Under "Kan downloades" kan du se, hvilke softwareversioner der er tilgængelige for download. Download software Find frem til den softwareversion, der svarer til den låsemodel, du skal opdatere, under "Kan downloades". Klik på pilikonet til højre for denne for at downloade den. Når denne er downloadet til mobiltelefonen, vises den under "Downloadet". Fjern software Du fjerner en softwareversion fra telefonen ved at klikke på skraldespandssymbolet til højre for softwareversionen. Det er altid muligt at downloade den igen. Opdatér softwarelisten Du opdaterer listen over tilgængelig software ved at klikke på symbolet "Opdatér" til højre for "Kan downloades" Gennemfør opdateringen Bemærk at H-modeller af låseenheder ikke kan opdateres med en iphone. Sådan gør du for at starte opdateringen: 1. Vælg den låseenhed, hvis software skal opdateres (se afsnit 2 "Vælg låseenhed" ovenfor) 2. Tryk på [Opdatér låseenhedens software] længst nede i visningen. 3. Under Downloadet vises den software, som allerede er tilgængelig i telefonen. Selv om man har glemt at forberede telefonen (som beskrevet i ovenfor), så vises den software, som er tilgængelig til den valgte

7 side 7 (11) låsemodel, alligevel under Kan downloades. Dog kræves der mobildækning, for at man skal kunne downloade dem. 4. Vælg den software, som skal anvendes til opdateringen, ved at trykke på pilikonet til højre. Vælger man at downloade en software, som ikke allerede findes i telefonen, så vil denne efter download blive vist under Downloadet, og man må derefter trykke på pilikonet igen. 5. Svar Ja til kontrolspørgsmålet. 6. For at få lov til at opdatere låsen kræves der en adgangskode. Adgangskoden får du fra din administrator. 7. Indtast adgangskoden. Vælg [OK]. 8. Nu starter opdateringen, og på telefonen vises der information om de forskellige trin i den periode, hvor opdateringen gennemføres. Bemærk at H- modeller skal aktiveres, når appen viser information om, at dette skal gøres. 9. Når opdateringen er færdig, vises der en dialogboks med teksten Låseenhedens software er nu opdateret. Klik [OK] i popup-vinduet. 10. Gå baglæns i appen og vælg oplåsning af låseenheden. Gå endnu et skridt baglæns, skift til fanen med tandhjulet og vælg Opdatér information. Vælg derefter igen den låseenhed, som blev opdateret, og kontrollér, at den rigtige software er installeret i låsen og foretag eventuelle justeringer af låseindstillingerne. 11. Kontrollér derefter låsens funktion ved at låse og låse op. Låseenheden bevarer information om referencekørsel ved opdatering. Hvis der alligevel er behov for referencekørsel, så finder du information om, hvordan referencekørsel gennemføres i låseenhedens montagevejledning Fejl ved opdatering Hvis kommunikationen mellem mobiltelefonen og låsen skulle blive afbrudt i den periode, hvor softwaren indlæses, kan låsen blive hængende i opdateringstilstand. Eksempler på tilfælde hvor dette kan ske, er hvis låsens batteri frakobles, hvis telefonens Bluetooth lukkes ned, eller telefonen bliver slukket i den periode, hvor softwaren indlæses. I så tilfælde lyser låsen grønt konstant. Så er du nødt til at opdatere på ny. Følg anvisningerne ovenfor under overskriften Gennemfør opdateringen. 4 App-låsen Der findes en såkaldt app-lås, hvis formål er at forhindre, at uvedkommende personer kan anvende appen, hvis mobiltelefonen skulle bortkomme. Det er heller ikke muligt at få vist følsomme informationer, når appen er låst. App-låsen aktiveres automatisk efter et stykke tid, som er fastlagt af kommunen. Af

8 side 8 (11) sikkerhedsgrunde bliver du derfor nødt til at oplåse appen flere gange i løbet af en arbejdsdag. For at låse appen op skal du angive din adgangskode. 5 Log ud Log ud når du har afsluttet dit arbejde i appen. Sådan logger du ud: 1. Tryk på fanen med tandhjulet længst til højre. 2. Tryk på [Log ud]. 3. Tryk derefter på [Log ud] i det popup-vindue, som vises, for at bekræfte udlogningen. 6 Øvrige funktioner Der findes en række øvrige funktioner i appen, som er nyttige at kende. 6.1 Synkronisering med Phoniro Care Under normale omstændigheder skal appen selv synkronisere borger- og indlogningsdata med systemet i baggrunden. Men nogle gange er det af forskellige årsager ikke muligt at synkronisere, f.eks. fordi mobiltelefonen ikke kunne opnå kontakt med systemet, da den forsøgte dette. Du kan så selv prøve at udføre en aktiv synkronisering. Dette kan også gøres under fejlsøgning i kontakt med support. Sådan foretager du en synkronisering, når du er logget ind i appen: 1. Tryk på fanen med tandhjulet længst til højre. 2. Tryk på [Opdatér information om borgere]. 3. Svar Ja til kontrolspørgsmålet. 4. Når data er blevet synkroniseret, får du en bekræftelse i form af et informationsvindue. Tryk på [Luk]. Bemærk at hvis man frakobler en låseenhed fra en borger i systemet, så kræver det, at man logger ud og ind igen i appen, for at den skal blive vist som en utilknyttet lås. 6.2 Registrering For at kunne registrere mobiltelefonen skal den være online, dvs. den skal have kontakt med systemet. Du skal endvidere have adgang til en del informationer, som skal anvendes ved registrering. Disse informationer får du af den, som er

9 side 9 (11) administrator for Phoniro Care i din organisation. OBS! Hvis du bruger en mobiltelefon med Android 8 sammen med Phoniros ældre såkaldte Harald-lås, så kan en ekstra procedure være nødvendig. Se særskilt installationsmanual for en beskrivelse af denne. Sådan gør du for at registrere mobiltelefonen: 1. Åbn appen ved at klikke på ikonet. 2. Indtast dit Telefonnavn. Dette anvendes kun til at holde styr på telefonerne og holde dem adskilt i systemet. Du får tastaturet frem ved at klikke i et tekstfelt. 3. Indtast om muligt dit Telefonnummer (til aktuelt SIM-kort). 4. Indtast Licenskode. Koden er 16-cifret, for eksempel Tryk på [Registrér]. Når du har gennemført registreringen, sendes du automatisk videre til indlogningssiden. 6.3 App-indstillinger Åbn appen ved at klikke på ikonet. Under fanen med tandhjulet i ikonfeltet længst til højre på skærmen kan du gå videre for at se indstillinger i appen samt komme til funktionerne for omregistrering og sletning af data Læs information om appen og telefonen Under [Om appen] kan du læse information om, hvilke indstillinger appen har, og hvilke oplysninger der er registreret om din mobiltelefon i Phoniro Care. Den grundlæggende information omfatter mobiltelefonens ID, hvilken kommune og organisation telefonen er registreret i, hvor længe appen kan anvendes uden at app-låsen aktiveres, hvilken version appen har mv Omregistrér appen Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at omregistrere appen : 1. Sørg for at du har logget ud af appen. 2. Tryk på fanen med tandhjulet. 3. Tryk på [Omregistrér appen] 4. Svar Ja til kontrolspørgsmålet.

10 side 10 (12) Slet alle data i appen Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at slette alle data i appen : 1. Sørg for at du har logget ud af appen. 2. Tryk på fanen med tandhjulet. 3. Tryk på [Slet alle data i appen] 4. Svar Ja til kontrolspørgsmålet. 5. Når alle data er slettet, skal appen registreres på ny, så afsnit Opgradering af appen Dette afsnit gælder kun, hvis du har en mobiltelefon med Android. For iphones vedkommende administreres opgraderinger via AppStore. Appen registrerer automatisk, om en ny version er tilgængelig. Den vil så vise oplysninger om dette, når du forsøger at logge ind. Sådan gør du for at opgradere appen: 1. Tryk på [Opgradér nu]. Den nye version af appen bliver så downloadet til mobiltelefonen. Følgende trin kan variere lidt fra telefonmodel til telefonmodel. 2. Tryk på [Installér] 3. Svar Ja på evt. kontrolspørgsmål om appens rettigheder. 4. Herefter er opgraderingen gennemført, og du kan starte appen igen på normal vis. 6.5 Aktivér app-lås manuelt Det er også muligt at slå app-låsen til manuelt, hvis du vil, ved at trykke på fanen med tandhjulet længst til højre og derefter vælge [Lås app]. Når app-låsen er aktiveret, er der også mulighed for at udlogge en bruger, for eksempel hvis den, som er indlogget, ikke er til stede til at låse appen op. 7 Før du kontakter support Før du kontakter supporten bedes du venligst kontrollere følgende: 1. Er mobiltelefonen knyttet til den organisation, du arbejder i? Bed en administrator kontrollere dette i webgrænsefladen Phoniro Care. 2. Har mobiltelefonen forbindelse til internettet? Læs og gennemfør afsnittet Kontrollér internet i vores fejlsøgningsmanual (særskilt dokument).

11 side 11 (11) 3. Har du som medarbejder i systemet adgangsrolle som montør? Bed en administrator kontrollere dette i webgrænsefladen Phoniro Care. 8 Om dokumentet Dette dokument er opdateret med information til version 1.11 af appen.

Brugermanual Phoniro Care Modulet Digital nøglehåndtering

Brugermanual Phoniro Care Modulet Digital nøglehåndtering Brugermanual Phoniro Care Modulet Digital nøglehåndtering Side 2 (11) Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 1 Om dokumentet... 3 2 Platformen Phoniro Care... 3 3 Låseenheder til digital

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det.

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det. Iphone 5 Her er en guide til softwareopdatering af iphone 5, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold Iphone 5...

Læs mere

Velkommen til twinkl!

Velkommen til twinkl! Velkommen til twinkl! Vi er glade for at du har valgt at blive en twinklr. I dette dokument, gennemgår vi de forskellige trin du skal igennem for at kunne bruge twinkl på den bedste måde. Herunder kan

Læs mere

MyLock quick-guide DK

MyLock quick-guide DK MyLock quick-guide DK 01 MyLock installation: Afmontering af den eksisterende dørlås 02 Strøm på din MyLock 03 Base-plade montering 04 Monter din MyLock på base-pladen 05 Lås / lås op med brugerknappen

Læs mere

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017 Selektro CCM App Brugermanual Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup Selektro CCM App Brugermanual DK Copyright Selektro A/S 2017 0881-1344006 V01 Indhold 1 Beskrivelse... 1 1.1 Funktion... 2

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Office 365 Installation og aktivering på Mac

Office 365 Installation og aktivering på Mac Office 365 Installation og aktivering på Mac Først gå du ind på vores hjemmeside www.easyiq.dk, hvor vi nemt kan hente Office pakken. Klik oppe i øverste højre hjørne hvor der står Office 365. Herefter

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software.

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Kortfattet opsætningsvejledning BOOX Nova Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Start enheden ved at holde Power -knappen (på bagsiden af apparatet i øverste

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE Dato: 7. januar 2015 Version: 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 A. Administrationsportal...3 2. Kom godt i gang...4 A. Minimumskrav...4 B.

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows 2017 Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows NewTech IT Norgesvej 17 6100 Haderslev Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk 29-04-2017 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Første

Læs mere

Indholdsoversigt. Emne. Side

Indholdsoversigt. Emne. Side Indholdsoversigt Emne o Log-in på din Idify Tidslinje Åben Idify Timeline på din ipad Indtast dine log-in oplysninger o Navigation af din tidslinje Tidslinjens oversigt Åbne Favorit erindring Navigér og

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

SAMSUNG GALAXY SIII... 1

SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Gør det selv. Vejledning. Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix IT-AFDELINGEN

Gør det selv. Vejledning. Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Gør det selv Skift adgangskode til Norddjurs PC og Citrix fra Citrix Norddjurs Kommune. Torvet

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Denne guide er til at opsætte din Huawei P9 og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Huawei P9... 1

Denne guide er til at opsætte din Huawei P9 og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Huawei P9... 1 Huawei P9 Denne guide er til at opsætte din Huawei P9 og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Indhold Huawei P9... 1 Opsætning af telefonen...2 Forbind til trådløst netværk/wi-fi...5

Læs mere

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1 LG Nexus 5X Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Indhold LG Nexus 5X... 1 Opsætning af telefonen...2 Forbind til trådløst netværk/wi-fi...4

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 20.02.2018 Redigeret 24.04.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Gratis Office 365 Dokumentnummer 527701 Indhold 1. Gratis

Læs mere

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung - Hvordan forbinder du din E-PAD hængelås med din telefon - 1 2 3.A 3.B 1.

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

TS1000 Quick Guide. Daglig brug

TS1000 Quick Guide. Daglig brug TS1000 Quick Guide Daglig brug Indholdsfortegnelse Opret brugere... 4 Brugerliste... 4 Fanen Data... 4 Fanen Tilvalg... 5 Fanen Specialområder... 6 Grupper... 6 Søg bruger... 7 Rapport vinduet (brugere)...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås Montage- og brugsvejledning for fjernbetjening Læs vejledningen grundigt og gem den Læs vejledningen grundigt igennem, før du tager fjernbetjeningen i brug. Opbevar vejledningen til senere brug og giv

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Brunata App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 4. Log ind... 3 5. Glemt adgangskode... 3 6. Forbrugsoverblik... 3 7. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Håndbog - MobilePass Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Version Forfatter Dato Dokumentstatus 1.0 Maria Mathiesen 1. december 2014 Oprettet 1.1 Maria Mathiesen 16. december 2014

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

SMARTALARM QUICK GUIDE

SMARTALARM QUICK GUIDE SMARTALARM QUICK GUIDE TILLYKKE MED DIN NYE SMARTALARM! Din nye SMARTalarm er nu installeret og koblet til Danmarks største beredskab. Når du slår alarmen til, holder vi øje med din bolig, og er klar til

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Brugerhåndtering på SafeLAN Mini- og Filial-anlæg

Betjeningsvejledning. Brugerhåndtering på SafeLAN Mini- og Filial-anlæg Betjeningsvejledning Brugerhåndtering på SafeLAN Mini- og Filial-anlæg Indhold Indholdet af denne vejledning kan ændres uden forudgående varsel. Firmaer, navne og data anvendt i eksempler er fiktive, medmindre

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende

Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende Trådløst netværk med private enheder for ansatte og studerende Ansatte og studerende med koder til UCL kan registrere private enheder som f.eks. PC, tablet og mobiltelefon én gang for alle. Herefter logges

Læs mere

Indhold Windows Phone 8... 1

Indhold Windows Phone 8... 1 Windows Phone 8 Her er en guide til softwareopdatering af Windows Phone 8, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

Call Recorder Apresa Brugermanual

Call Recorder Apresa Brugermanual Call Recorder Apresa Brugermanual Version. 1.100.11 Vidicode Pleje og vedligeholdelse: CR Apresa må ikke blive våd. Hvis den bliver våd, tør den omgående af med en blød, ren klud. Væsker kan indeholde

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio...

Læs mere

Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere

Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere Indholdsfortegnelse Hvad er OK s flådestyring?... 1 Administrer flådestyring... 2 Ny medarbejder... 3 Administrer medarbejder... 4 Foretag muligheder

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Telenor Dialer.... 5 Telenor Dialer og OneNumber.... 6 Telenor Dialer og OneNumber Mobile.... 6 Faciliteter i Telenor Dialer...7 Installation

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk @m Wi-fi Brugsanvisning SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart Dansk WIFI-KOMPABILITET/FORBINDELSE INTRODUKTION TOYOTOMI IZURU Split vægmonterede varmepumpe er udstyret med indbygget wi-fiforbindelse. Ved hjælp

Læs mere

Opsætning af ipad til Skolenettet

Opsætning af ipad til Skolenettet Opsætning af ipad til Skolenettet Med et eksisterende Apple ID Denne guide beskriver hvordan en ny ipad sættes op for første gang, med et eksisterende Apple ID til brug for icloud og App store. Dette guides

Læs mere

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013 Introduktion Pacsoft Online 11-11-2013 2 Indhold 1 Introduktion til Pacsoft Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en Andriod. Sådan parrer du Oticon Opn høreapparater med en Android.

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio... 12 Indstillinger...

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 14 Kontaktinformation... 16 VELKOMMEN TIL WAOO WEB

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

FarmOnline Explorer App

FarmOnline Explorer App FarmOnline Explorer App Kom godt i gang 2018.03.15 1 FarmOnline Explorer App forberedelse For at anvende FarmOnline Explorer App skal Web Access være aktiveret i FarmOnline Explorer. Det er vigtigt, at

Læs mere

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum Vejledning BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner Version 1.0 August 2011 Byggecentrum Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...4 Formålet med denne vejledning...

Læs mere

Ny iphone X gendan fra tidligere telefon

Ny iphone X gendan fra tidligere telefon Ny iphone X gendan fra tidligere telefon Forberedelse Du skal være på en WIFI forbindelse Du skal have brugernavn og koder klar til det/de Apple-id er du bruger Du skal have koden til SIM-kortet klar Du

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

Rapport generator til Microsoft C5

Rapport generator til Microsoft C5 Generelt Rapportgeneratoren til C5 kan benyttes sammen med alle versioner af C5 og kræver INGEN tillægsmoduler eller tilkøb af C5. Den kører på: C5 version 1.5x, 1.6x, 2.x, 3.x, 4.x, 2008, 2010 og 2012.

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Manual til App. Sådan opretter du en bruger

Manual til App. Sådan opretter du en bruger Manual til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN SER DU HVAD DER ER FORBRUGT... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK

Læs mere

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT BRUGERMANUAL Outlook på Internettet 2016 Pharmakon IT Support@pharmakon.dk Indhold Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind på Outlook på internettet... 3 Visning... 4 Se dit aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1 Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 (pt. = Office 2016) på deres private pc og/eller Mac. Office 365 må installeres på 5 enheder. Programpakken

Læs mere

DIGITAL SIGNATUR I BESTYRELSESPORTALEN TRINVIS LYNVEJLEDNING DENNE VEJLEDNING ER OPDATERET TIL WEBVERSION 4.5 OG IOS APP-VERSION 4.

DIGITAL SIGNATUR I BESTYRELSESPORTALEN TRINVIS LYNVEJLEDNING DENNE VEJLEDNING ER OPDATERET TIL WEBVERSION 4.5 OG IOS APP-VERSION 4. DIGITAL SIGNATUR I BESTYRELSESPORTALEN TRINVIS LYNVEJLEDNING DENNE VEJLEDNING ER OPDATERET TIL WEBVERSION 4.5 OG IOS APP-VERSION 4.5 W W W. A D M I N C O N T R O L. C O M INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDSTILLINGER

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

Personlige indstillinger. Rev.: / LH. Side 1

Personlige indstillinger. Rev.: / LH. Side 1 Personlige indstillinger Rev.: 2016-01-14 / LH Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE

FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE FRESENIUS LÆRINGSCENTER KVIKGUIDE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Hvordan kommer jeg til Fresenius Læringscenter? 03 2. Hvordan logger jeg ind? 04 3. Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan huske mit password? 05 4. Hvad

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Integration med Microsoft SharePoint

Integration med Microsoft SharePoint Integration med Microsoft SharePoint Kom godt i gang med opsætning af integrationen Integration med SharePoint Kom godt fra start I TimeLog Project er der mulighed for at integrere til Microsoft SharePoint,

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere