Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen."

Transkript

1 Højby, den 20. december 2017 Konsulentens klumme Julen nærmer sig hastigt. Derfor begynder der så småt at være lidt færre aktiviteter, der er dog altid rigtig mange aktiviteter i november, og i år har ikke været nogen undtagelse. Derfor fylder klummen denne gang også en del, men der er til gengæld en masse billeder. Skydeskole I et samarbejde mellem DGI Fyn Skydning og hjælpere fra Højby, Bullerup og Tommerup blev der den november afholdt skydeskole i Bullerup for både riffel og pistol. Der var 15 deltagere fra klassegrupperne BK og JUN, heraf var 9 piger og 6 drenge. Weekenden bød på en god blanding af teori og skydeteknik, fysisk aktivitet, anderledes aktiviteter, hygge og samvær. Ved de teoretiske oplæg var der hele tiden to undervisere, som supplerede hinanden, og det skabte en rigtig god dynamik. Teorien omhandlede alt fra aftræk og sigte til indstilling af sigtemidler og opvarmning samt brug af træningsdagbog. Der blev skudt en masse skud, men der blev ikke skudt serier, fordi der var fokus på at træne en god teknik frem for at skyde efter point. Der var dog også plads til et par finaler og nogle skydelege. Herudover prøvede alle deltagere at skyde den nye disciplin airsoft challenge med airsoftpistol. Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen. Der var valgfri mulighed for at overnatte i opholdsrummet ved skydebanen, og det tog de fleste imod. Det var en rigtig god weekend, hvor alle deltog aktivt i aktiviteterne. I starten af weekenden blev der stillet en flipover op, hvor man kunne sætte en streg, hver gang man havde haft en særlig god oplevelse uden at behøve fortælle andre, hvad det var, der gjorde noget helt særligt. Da weekenden var omme, var der næsten ikke plads til flere streger på papiret.

2 Herfra skal der lyde en tak til deltagerne for en god weekend, men også en kæmpe tak til alle hjælperne, som var med til at gøre det muligt at afholde skydeskolen. Her ses billeder fra skydeskolen:

3

4 Træningsweekend for unge Der har også være træningsweekend for klassegrupperne JUN og UNG i Skallebølle i weekenden den november, ligeledes for både riffel og pistol. Her var der ni deltagere tilmeldt. Weekenden startede ud med lidt snak om, hvordan man træner samt sæsonplanlægning og brug af træningsdagbog. Herefter kom en instruktør og lavede en times fysisk træning med deltagerne. Resten af weekenden stod den på masser af skydning og hygge samt lidt ultimate/løbetur. I skydedelen var der udvalgt forskellige tekniske områder samt noget presskydning med finale. Også her skal lyde en stor tak til både deltagere og hjælpere for en rigtig god weekend. Billeder fra træningsweekenden kan ses her:

5

6 Skole DM i skydning Den 18. november var der landsdelsfinaler for skole DM i skydning. På Fyn blev de afholdt i Skallebølle, hvor de kvalificerede hold var mødt op sammen med trænere og en del forældre, som spændt fulgte med i, hvordan et skydestævne afholdes. Det var muligt at følge resultaterne på en skærm i opholdsrummet, som gjorde det ekstra spændende at følge med. På Fyn vandt Brenderup Realskole foran Slettenskole Otterup og Slettenskole Nordvest. Holdene gjorde det også godt i landsfinalen, hvor Brenderup Realskole endte som nr. 4. Det er rigtig flot at nå til finalen. I alt har hold fra femteklasser over hele landet deltaget i turneringen, og 32 hold nåede til finalen i Vingsted. På Fyn har 338 hold deltaget i Seniorsamling Tommerup Der har også været aktivitet for de ældste skytter. Seniorerne fra Allested/Vejle, Nr. Broby, Kr. Espe og Tommerup har haft en samling, hvor Tommerup denne gang var værter. Det var som altid en formiddag med masser af god stemning, tid til både skydning, hygge og kage og for en gangs skyld nogle skytter, som gennemgående var ret tilfredse med deres skydninger. De tre skytteforeninger fortsætter samarbejdet, og den første samling i 2018 er allerede planlagt. Denne gang bliver Kr. Espe værter. Hvis du kunne tænke dig noget tilsvarende i din skytteforening, er du velkommen til at kontakte mig på charlotte.jakobsen@dgi.dk eller

7 Workshop om træningskultur I november afholdt vi årets sidste workshop om træningskultur. Knud Erik Holm kom fra Viborg, for at fortælle om, hvordan de organiserer og gennemfører træningen i skytteforeningen. I Viborg har de lige nu rigtig mange dygtige unge skytter, så på Fyn var vi naturligvis meget nysgerrige efter at høre alle hemmelighederne om, hvad der skal til. Knud Erik fortalte meget detaljeret om, hvordan skytterne har mulighed for at træne flere gange om ugen på meget vekslende skydetider, hvis der er behov for det. Han er selv træner og kasserer i foreningen og har været det i en del år. Som træner tager han sig primært af børnene og nogle juniorer, men han kommer også gerne og låser op for foreningen i dagtimerne, hvis nogle af de skytter, der er rutinerede nok til at kunne klare sig selv, gerne vil træne ekstra. Workshopsene i år har været meget forskellige. Den første omhandlede mentaltræning, og hvordan man let kan komme fra start. Den næste handlede om mentaltræning i praksis, men inddrog også mere teori for at sætte det i perspektiv. Der blev også repeteret lidt fra tidligere, selvom indholdet primært var nyt. Begge gange omhandlede udvalgte elementer, som var forskellige de to gange. Den tredje workshop gav inspiration til opvarmning, mens sidste gang som omtalt var inspiration baseret på, hvordan man gør i en anden skytteforening. I alt er der ca. 40 forskellige deltagere fra 14 skytteforeninger, som har deltaget i mindst én workshop om træningskultur i Jeg håber at se mange af Jer til workshopsene i 2018, ligesom der også er plads til nye deltagere. Diverse møder I løbet af november har der været en hel del møder. Det første var DGI s Årsmøde, som i år blev holdt i DGI Byen i København. Der var en større fynsk delegation med, herunder var skytterne repræsenteret med tre af de delegerede. Den største nyhed på mødet var nok, at Søren Møller bekendtgjorde, at han ikke stiller op til genvalg om et år, når der er årsmøde igen. Det betyder, at der til næste år skal vælges en ny formand for DGI.

8 Herudover var der mulighed for at deltage i nogle workshops. Jeg deltog i en, der omhandlede netværk mellem foreninger. Det er noget, vi indenfor skydning på Fyn i forvejen gør, men bestemt også noget, der kan gøres mere. Senere på måneden var der skytteårsmøde på Fyn. Jens Bo Laursen fra skydeledelsen på landsplan deltog som gæst. Det var et fint møde, hvor der var stor diskussionslyst blandt de fremmødte. Skydeudvalget spurgte f.eks. deltagerne, hvad der skal være mere af, og flere bød ind med forslag. Herudover var der god plads til at drøfte de konsekvenser, som bandepakken får for skytteforeningerne. Referatet kan findes på Det er besluttet fremadrettet kun at holde et samlet møde for skytterne på Fyn i stedet for, at der er et både om foråret og om efteråret. Meningen er, at der ved at holde et lidt længere møde, bliver mere mulighed for debat og for at få inspiration med hjem fra mødet. Stemningen var umiddelbart til at lægge det pågældende møde på en lørdag i foråret. Herudover var skytteårsmødet relativt udramatisk. Alle skydeudvalgsmedlemmer samt suppleanter genopstillede, og alle blev genvalgt. Jeg har også været til to medarbejdernetværksmøder i november. Til disse møder deltager idrætskonsulenterne for skydning fra alle landsdelene samt landsplan. Det første var et meget klassisk møde, hvor der blev talt om principperne for målstyring af de prioriterede områder i Herudover handlede det om bandepakken og kommunikation, og repræsentanter fra Skydebaneforeningen Danmark holdt et kort oplæg om, hvad det er, de kan tilbyde skytteforeningerne. Det næste møde i medarbejdernetværket, blev holdt i Silkeborg, hvor der er blevet bygget nogle nye flotte baner. Dagen handlede udelukkende om det, vi har at tilbyde i forbindelse med de nye målgrupper i DGI Skydning, dvs. jægersamarbejde, airsoft challenge og bueskydning.

9 Da både airsoft challenge og bueskydning er nyt for mange af konsulenterne, var der også mulighed for at prøve det. Noget af det meget inspirerende til mødet var, at der kom repræsentanter forbi fra foreninger, der allerede er i fuld gang med hhv. airsoft challenge og bueskydning i DGI regi. De har gjort sig nogle erfaringer, som det var rigtig inspirerende at høre om. På Fyn er der allerede tre pilotforeninger i gang med airsoft challenge. Det er Vissenbjerg, Lunde og Bullerup, så der er der mulighed for at prøve disciplinen af. Herudover kommer der også i nærmeste fremtid mulighed for at afprøve bueskydning. Hjælpetræneruddannelse pistol Lørdag den 11. november var der hjælpetræneruddannelse for pistol i Rødskebølle. Det er første gang, siden der er indført et ensartet koncept for hjælpetræner- og træneruddannelser, at vi på Fyn har holdt en hjælpetræneruddannelse på 25 meter pistol. Indholdet er i store træk det samme, som når uddannelsen afholdes på 15 meter, men der er enkelte skytteforeninger, som slet ikke skyder 15 meter, og for dem giver det god mening, at kurset afholdes på 25 meter. Kurset har fået rigtig gode evalueringer. På Fyn udbyder vi hjælpetrænerkurser efter behov og gerne både forår og efterår, hvis der er interesse for det. Ved henvendelse til mig på charlotte.jakobsen@dgi.dk eller , er det muligt at få et kursus til dit eget lokalområde. Stort og småt Julen nærmer sig. Der er mange småting, som lige skal nå at falde på plads, inden juleferien for alvor gør sit indtog. Jeg vil gribe chancen for at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Husk som altid, at jeg gerne vil høre fra alle, der har ideer, spørgsmål eller lignende på charlotte.jakobsen@dgi.dk eller tlf Husk også at like og følge Facebook-gruppen: DGI Fyn Skydning Rigtig glædelig jul, Charlotte

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018 Højby, den 16. januar 2018 Konsulentens klumme Et nyt år er startet. Jeg håber, I er kommet godt i gang igen i skytteforeningerne. Ved slutningen af et år og starten på et nyt, er det naturligt at gøre

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018 Højby, den 20. marts 2018 Konsulentens klumme Der er lige nu rigtig travlt i mange skytteforeninger. Det er højsæson for DM er, sæsonafslutninger og snart også starten på udendørssæsonen. Jeg vil ønske

Læs mere

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt.

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt. Højby, den 19. december 2018 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme fra mig. Jeg havde en del afspadsering og noget ferie i løbet af sommeren, og efterfølgende

Læs mere

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017 Højby, den 28. april 2017 Konsulentens klumme Foråret er altid en travl tid med masser af tilbud både i form af kurser, stævner og flere af de store møder. Konsulentens klumme omhandler denne gang en del

Læs mere

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening Højby, den 09. november 2016 Konsulentens klumme Oktober og november er blandt de måneder i løbet af året, hvor der er allerflest møder, kurser, workshops, seminarer, aktiviteter osv. Denne version af

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016 Højby, den 22. december 2016 Konsulentens klumme Så er det blevet tid for årets sidste klumme. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg har i tidligere

Læs mere

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen.

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Højby, den 9. august 2017 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Jeg håber, at alle har haft en god sommer og er klar

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn.

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. Højby, den 27. marts 2017 Konsulentens klumme Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. I sidste

Læs mere

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019 Højby, den 15. marts 2019 Konsulentens klumme Der er gang i skydeidrætten på Fyn. Det er alletiders både at se det og at mærke en god efterspørgsel efter vores hjælp og efter de aktiviteter, vi udbyder.

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Hjælpetræner/ungdomstræner uddannelsen er baseret på at skytter og forældre forholdsvis hurtigt kan indgå i et fast medhjælperteam for trænerne i skytteforeningen,

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Skole DM i Skydning 2018 Kom godt i gang med Skole DM i skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Layout & print: DGI Kommunikation

Læs mere

Gode tips til afvikling af skole DM

Gode tips til afvikling af skole DM Skole DM i Skydning - Tips til afvikling Gode tips til afvikling af skole DM Aftal med naboskytteforeninger, hvis der er skoler, som kan høre til begge steder, om hvem der tager sig af skolen. Kontakt

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018,

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, 17.00 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Lars Møller (LDB), Dorte

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016 DM i Skoleskydning 2016 Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen Regler, fakta og gode råd om hvordan du afvikler skoleskydningen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Forord 3 DM i Skoleskydning

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger.

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. DGI Fyn Skydning Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april 2016 Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. Susanne Højbjerg bød velkommen til de fremmødte og bad

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Deltagere: Frank Lyngsø, Sigurd Jensen, Maja Groot, Jon L. Hansen, Erik Benée Petersen, Jim Poulsen og Henrik Güsmer-Riggelsen samt idrætskonsulent

Læs mere

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: DGI Fyn Skydning Puljeskydning Reglement 2014 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union, 2016 Udgivet af: DGI Skydning & Dansk Skytte Union

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: REGLEMENT for Holdturnering 2018 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 26357411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende for holdturnering

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen.

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen. Øjet Nr. 4. 2016 Nyt fra hovedforeningen. Så er vi ved at nærme os julen og det gode år 2016 rinder på ud, det har været et ok år for foreningen, vi fik afholdt foreningens 150 års jubilæum, på en måde

Læs mere

Fagplan - Træner 2 seniortræner (Trænerens opgave er at tilrettelægge og gennemfører træningsforløb for skytter).

Fagplan - Træner 2 seniortræner (Trænerens opgave er at tilrettelægge og gennemfører træningsforløb for skytter). Fagplan - Træner 2 seniortræner (Trænerens opgave er at tilrettelægge og gennemfører træningsforløb for skytter). Træner/seniortræneruddannelsen er en overbygning af træner1 uddannelsen, og dækker senior

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 med Fynsmesterskab 15 m gevær, pistol og luft DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelt Fynsmesterskabet er åbent

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015 torsdag den 23. april 201 Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 201 Til stede Skydeudvalget: Dorthe Overgaard Pedersen Andreas Gradischnig Peter Vester-Fabrin Svend Bodilsen DGI: Gitte Henriksen Dagsorden

Læs mere

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016,

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, 17.30 20.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016,

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, 17.30 22.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018,

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, 17.30 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Svend Bodilsen, Andreas

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Koncentration ved De Danske Mesterskaber i indendørs skydning.

Koncentration ved De Danske Mesterskaber i indendørs skydning. Koncentration ved De Danske Mesterskaber i indendørs skydning. Hans Kr. Laubel, København - indehaver af ny politirekord. 14 Danske Politimesterskaber i 15 meter skydning Af: Jan Poulsen, Århus PI, formand

Læs mere

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger Guide til skytteforeninger Guide til Åben Hus 2017 Praktiske oplysninger til dig, der skal afholde Åbent Hus for riffeljægere lørdag den 22. april 2017 kl. 10-14 2 Formål Hvad indeholder Åbent Hus? 3 Formålet

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg

Læs mere

Formandsberetning 2012

Formandsberetning 2012 1. Medlemssituationen. a. 2012: 35 medlemmer b. 2013: 51 medlemmer, heraf 25 medlemmer, der er under 25 år. 2. Ombygning. 2012 har hovedsageligt været præget af den efterhånden meget tiltrængte renovering

Læs mere

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: Indbydelse DM 2017 BK og Junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 15. 17. september. Der konkurreres

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018.

Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018. STÆVNEPROGRAM OG SKYDETILMELDING dhj@oncable.dk TLF. 51602755 Mit DGI Stævneprogram Skydetilmelding 2018. Mit DGI. Stævneprogrammet. Opret et stævne. Indtast resultater. Opret en ny skytte. Opret Skydehold.

Læs mere

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Sikker skydning med infrarøde våben Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af IR-våben. Prøv det hjemme hos jer selv. dgi.dk/skydning 2 IR-våben - hvor som

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Kirke Hyllinge Skytteforening

Kirke Hyllinge Skytteforening Kirke Hyllinge Skytteforening 4. november 2013 Referat af generalforsamlingen 1. november 2013 1. Velkomst Bent bød velkommen til de 35 fremmødte medlemmer. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Kjeld

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 19. Maj 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere