Mogens Garder fra Deif

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mogens Garder fra Deif"

Transkript

1

2 Efter skiftet til Top-Rengøring, har vi oplevet en markant forbedring af serviceniveauet. Vi har en fin dialog og et godt samarbejde. Top- Rengørings medarbejdere er faldet godt ind i vores virksomhedskultur, og kan næsten betragtes som vores egne. Jeg er meget tilfreds! Mogens Garder fra Deif Da Top-Rengøring bød på opgaven, valgte Hedegaard Foods at tage imod tilbuddet og skifte leverandør. Selvom Top-Rengøring ikke tidligere havde rengjort den type anlæg som Hedegaard anvender, så kom Top-Rengøring alligevel godt fra start takket være et konstruktivt og godt samarbejde med Hedegaard. "En stor del af produktionen i vores virksomhed er økologisk, og vi lægger stor vægt på at sikre en høj og ensartet kvalitet samtidig med at vi minimerer miljø- og energibelastninger", siger Henrik Andersen og fortsætter, "I den optik er Top-Rengøring jo et ideelt match for os, eftersom de deler vores commitment til miljøvenlig drift". I dag er produktionschef Henrik Andersen ikke i tvivl. Skiftet er gået fantastisk og Top-Rengøring og Hedegaard Foods har et tæt og særdeles positivt samarbejde. Hedegaard bekymrer sig ikke længere om rengøringen af anlæggene, for de ved, at den er i trygge hænder hos Top-Rengøring. Henrik Andersen fra Hedegaard Foods

3 Velkommen Top-Rengøring blev grundlagt i 1990 og har i over 20 år leveret professionelle rengøringsydelser til private virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. Top-Rengøring tilbyder løsninger på alle typer rengøringsopgaver, blandt andet: Daglig rengøring Polish & gulvpleje Vinduespolering Foodrengøring Solcellerengøring Trappevask Algebehandling Facaderens Maskinudlejning Hvorfor vælge os? Miljø Vi har konstant fokus på miljøet og når du anvender os som din rengøringsleverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere for unødvendige rengøringsmidler. Vi er som et af de få rengøringsselskaber i Danmark blevet miljøcertificeret efter ISO af Det Norske Veritas. Erfaring Top-Rengøring er en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små. Samfundssind Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service. Høj service Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar. Vi er som et af de få rengøringsselskaber i Danmark blevet kvalitetscertificeret efter ISO 9001 af Det Norske Veritas. Kontakt os på telefon eller på Vi kommer gerne på besøg og giver et uforpligtende tilbud!

4 FACADER I ALGEBEHANDLING I BETONRENS I MURSTENSRENS I ALURENS BESKYT DIT TAG, FORLÆNG DETS LEVETID Algebehandling anbefales udført én gang årligt for at forebygge revner og fugt, som er årsag til frostskader. FACADERENGØRING KAN FORETAGES PÅ ALLE OVERFLADER Har du en uønsket dekoration i form af graffiti eller lignende eller trænger din facade blot til en afrensning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede idag.

5 GULVBEHANDLING I LINOLEUM I KLINKEGULVE I TÆPPER I TRÆGULVE DINE GULVE FORTJENER DEN BEDSTE PLEJE Dine gulve udsættes dagligt for slid. En hensigtsmæssig pleje er derfor helt afgørende for, at de forbliver pæne. I Top-Rengøring har vi mange års erfaring med gulvbehandling inden for alle belægningstyper og behandlingsformer. Tæpperens, opskuring, polishbehandling, oliering, ludbehandling - Top-Rengøring er garant for dit gulvs holdbarhed. En korrekt behandling forlænger levetiden på dine gulve, og sikrer at de fremstår optimalt. Det bidrager positivt til arbejdsmiljøet i det daglige og medvirker til at skabe det rette indtryk, når kunder gæster virksomheden. GULVBEHANDLING AF ALLE GULVE Hvis dine lokaler skal fremstå indbydende og rene, har gulvene en stor visuel betydning. Med den rette behandling vil dine gulve stå skinnende, velplejet og give besøgende og kunder et godt indtryk. Et velholdt gulv letter desuden den daglige rengøring betydeligt. Top-Rengøring tilbyder behandling af bl.a. Klinkegulve Trægulve Linoleumsgulve Tæpper LINOLEUM/KLINKEGULVE Til en beskyttende overflade og en skinnende finish anbefaler vi polish. Trænger dine gulve til at blive vasket i bund samt få en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende vask med plejesæbe. TÆPPER Få dine tæpper renset i bund for støvmider og andre urenheder. Vi anbefaler tæpperens med afsluttende imprægnering. TRÆGULVE Trænger du til et nyt gulv? Kan gulvet slibes ned og grundolieres eller lakeres igen. Skal overfladen derimod kun vedligeholdes, kan vi tilbyde en lakplejebehandling eller en plejeoliering med efterfølgende polering. POLISHBEHANDLING Vi kan tilbyde færdig polishbehandling med forudgående afrensning og efterfølgende polish.

6 FÅ EN BEDRE UDSIGT I MARKEDETS BEDSTE VINDUESPOLERING I SKAL IKKE BEKYMRE JER OM JERES VINDUER DET GØR VI! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen. Vi aftaler en poleringsfrekvens med faste intervaller, og med det udgangspunkt planlægger vi selv poleringen, så I ikke behøver bruge tid og ressourcer på at overvåge vinduerne og bestille nye besøg. Ved indvendig polering, ringer vi altid i god tid inden, så I kan rydde vindueskarme og lignende, inden vi kommer. NEMMERE VINDUESPOLERING MED AQUA-ANLÆG I Top-Rengøring supplerer vi de gængse redskaber med de nye anlæg. Det er avancerede maskiner som muliggør rengøring i op til 18 meters højde uden brug af lifte, stiger og stilladser. Disse anlæg producerer afkalket vand uden mineraler, hvilket overflødiggør anvendelse af kemikalier og eliminerer problemet med kalkstriber på vinduerne. Maskinerne er udstyrede med lange slanger, så vi kan bevæge os frit på flere etagemeter. Med aqua-anlæg kan Top-Rengøring tilbyde dig billigere og miljøvenlig vinduespolering end hidtil, da systemet hverken behøver lifte eller kemikalier. Vi servicerer bl.a.: Skoler Børneinstitutioner Gymnasier Erhvervsuddannelsescentre Kursuscentre Kulturhuse Sygehuse Fabrikker Biografer Byggecentre Kontorer Plejehjem... og vi vil også gerne servicere jer!

7 SOLCELLERENGØRING I SOLPANELER YDER BEDST, NÅR DE ER RENE! Regn kan ikke rense panelerne! Hvis regn kunne, ville det også være unødvendigt at pudse vinduer. Indgroet snavs bliver siddende, og regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. SOLPANELER ER IKKE SELVRENSENDE Solpaneler er aldrig smudsfri eller selvrengørende. Uanset hvilke innovative belægninger producenten har anvendt, så gælder naturens love stadigvæk. Det betyder, at sand, støv, snavs, blade, insekter, fugleklatter, pollen, alger og lignende over tid vil akkumulere sig på panelernes overflade og reducere el-produktionen voldsomt. Faktisk vil blot 5 gram støv/kvm halvere effekten! Panelerne kan ikke tåle de stærke kemikalier i almindelige rengøringsmidler, de skader mere end de gavner. Hertil skal lægges, at man risikerer at beskadige panelerne, hvis man utilsigtet presser for hårdt på overfladen eller ridser overfladen ved aftørring med klude og svampe. Alt sammen beskadiger panelerne og nedsætter effektiviteten. TOP-RENGØRING HAR LØSNINGEN! Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige anlæg der laver afkalket vand uden mineraler. Så med lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden. Det betyder, at vi skånsomt, nemt og effektivt rengører dine paneler, så du får det maksimale udbytte af dine solceller - året rundt! TRAPPEVASK I MILJØVENLIG RENGØRING DU KAN REGNE MED NEMT, BEKVEMT OG LIGETIL Trapper og opgange er vigtige rum i en bygning. Mange mennesker færdes her, og det er det første gæster møder, når de træder indenfor. Vi tilbyder fleksibel og pålidelig trapperengøring og pleje, der forbedrer trivsel og indeklima. Vi anvender rengøringsmidler med allergivenlig parfumering som gør, at alle sanseindtryk tilgodeses. I bestemmer selv hvor ofte, hvornår og hvor grundigt I ønsker trappevask. Vi har stor erfaring og kommer gerne forbi med kyndig vejledning. Andre ydelser såsom vinduespolering og højderengøring kan selvfølgelig også indgå. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er ansat på dansk overenskomst. Vi har en faglighed og en kultur, der sikrer at vores service er i orden HVER gang. Vi medbringer selv alle de nødvendige redskaber og rengøringsmidler ved hvert besøg. I skal ikke tænke på trappevask - det gør vi.

8 DAGLIG RENGØRING I FOOD RENGØRING Den almindelige daglige rengøring er det vi altid har leveret og er kernekompetencen i vores virksomhed. Vi er ikke i tvivl, når vi siger, at vores navn signalerer vores kvalitetsniveau. Vi fejer ikke noget ind under gulvtæppet - vi fejer det op! Med vores over 20 år i branchen giver det en uvurderlig erfaring og danner et solidt fagligt grundlag. Hertil kommer, at vi har en velkonsolideret virksomhed som har økonomien til at investere i de bedste maskiner og teknologi for at levere de rigtige løsninger til vores kunder. Det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed, og at vi arbejder langsigtet mod de mål, vi sætter sammen med vores kunder. RENGØRING TIL TIDEN Hos Top-Rengøring har du, i det omfang du ønsker det, indflydelse på planlægningen af din rengøring. Det betyder, at du selv kan vælge hvornår den skal udføres, med hvilket interval og med hvilken grundighed. Vi sælger ikke standardløsninger, for du er ikke en standardkunde. INSTA 800 Vi er en af de meget få virksomheder i Danmark, der er blevet Insta 800 certificeret. Insta 800 certificeringen er en fælles nordisk standard, som vægter rengøringskvaliteten i 5 niveauer. Den kan bruges i alle typer rum, uanset om det er en kontorbygning, et butikscenter eller en fabrikshal og tager hensyn til, om visse områder er let eller svært tilgængelige, typer af urenheder og lokalernes størrelse. Ved hjælp af Insta 800 kan vi sammen fastsætte det niveau du ønsker i et givent område, og du får som kunde en sikkerhed for, at den rengøring vi leverer, også er den, der er aftalt. Der bliver foretaget kontrol en gang om måneden, enten umiddelbart efter endt rengøring eller senest inden de givne lokaler tages i brug igen. Dette resulterer i en rapport, som begge parter modtager. Med denne certificering kan vi derfor tale ud fra et fælles mål om et valgt kvalitetsniveau. Kort sagt så holdes der rent, frem for at gøre rent.

9 DAGLIG RENGØRING I FOOD RENGØRING EN DYGTIG STAB Vores mest værdifulde aktiver er vores medarbejdere. I Top-Rengøring arbejder vi derfor aktivt for at fastholde, motivere og videreuddanne vores personale, så vi skaber de bedste forudsætninger for vores høje serviceniveau. Med en flad ledelsesstil, en god dialog mellem ledere og ansatte samt en høj grad af medindflydelse har vi mere glade, motiverede og effektive medarbejdere, hvilket igen resulterer i en god stemning på arbejdsstedet og en bedre rengøring hos vores kunder. RENE LINJER - NATURLIGVIS! Rengøringsbranchen er en væsentlig spiller i forhold til det globale miljø. Den har historisk set haft et relativt stort forbrug af rengøringsmidler og kemikalier og spiller derfor en væsentlig rolle i den miljøbelastning, som rengøring har på vores fælles natur. Derfor mener vi i Top-Rengøring også, at det er vigtigt, at vi som virksomhed lever op til et fælles ansvar. Vi er miljøcertificerede af Det Norske Veritas og anvender stort set kun svanemærkede produkter. Det betyder, at vores rengøring ikke blot er omhyggelig - den er også nænsom i forhold til miljøet. Det tror vi på skaber et sundt indeklima og et godt omdømme, som igen er med til at fremme trivsel og arbejdsglæde. FULDSTÆNDIG RENT - HVER GANG! Inden for bl.a. fødevareproduktion stilles skrappe krav til rengøringen, og den skal derfor løses perfekt - hver gang. Kvaliteten af rengøringen kan betyde forskellen mellem driftstop og produktion. Derfor er det vigtigt for jeres virksomhed, at I har en rengøringspartner, I kan regne med og stole på. Top-Rengøring har også her mange års erfaring i særligt krævende rengøring af produktionsanlæg til fødevarer. Vores medarbejdere er specialuddannede og anvender de bedste rengøringsmidler.

10 MASKINUDLEJNING I MILJØVENLIG RENGØRING DU KAN REGNE MED Hvis du har brug for særligt rengøringsudstyr til en enkeltstående rengøringsopgave, så kan du med fordel leje udstyret hos Top-Rengøring i stedet for selv at anskaffe det. Skulle du have et behov ud over disse maskiner, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så vi finder en løsning på netop dit behov. Dagslejepriserne er ekskl. eventuelle rengøringsmidler. Der vil blive pålagt et gebyr på 6% til forsikring pr. dag. Derudover vil der være depositum for ikke faste kunder. Maskinpriser pr. dag fra Gulvvaskemaskiner kr. 500,- Tæpperenser kr. 250,- Vandsuger kr. 200,- Polérmaskine kr. 200,- Skuremaskine kr. 200,- Alm. støvsuger kr. 150,- Affugter kr. 150,- Lejebetingelser findes på vores hjemmeside.

11 Historie Direktør Flemming Diget Jensen, stammer oprindeligt fra Skagen. Uddannet indenfor dagligvare branchen. Blev derefter sælger af rengøringsprodukter for firmaet Olf Stadsing, Aalborg Året hvor Flemming D. Jensen etablerede firmaet Top- Rengøring i Hadsund, fra sin privatadresse, Kundegrundlaget var især supermarkeder og produktionsvirksomheder I januar 2001 overtog han rengøringen på nogle af Hadsunds kommunale institutioner, fire folkeskoler med tilhørende SFO`er, børnehaver og biblioteker. Samme år overtog Top-Rengøring rengøringsfirmaet Service 45/65, Hadsund Et nyt kapitel i virksomhedens historie. Opførelse af nybygning på ca. 670 m2, med dejlige kontorer, køkken, kantine og godt med lagerplads. Endvidere blev Top-Rengøring kvalitets-og miljøcertificeret efter ISO 9001:2000 og ISO 14001:1996 standarderne Top-Rengøring overtog i januar 2004 rengøring af Vojens og nogle af Hadstens kommunale institutioner og beskæftiger godt 170 medarbejdere. Kundegrundlaget er fordelt på 5 amter og omfatter: 2009 Top-Rengøring bliver kåret som årets gazellevirksomhed af Børsen. I de seneste år har Top-Rengøring vundet flere og flere licitationer fra kommuner i hele landet, b.la. Skive, Rebild og Syddjurs kommune. Samt udvalgt som leverandør til SKI (statens- og kommunernes indkøbsservice) Top-Rengøring udvider med dejlig tilbygning på hovedadressen Opstart af ny afdeling, Top-Rengøring Skadeservice I 2013 laver Top-Rengøring ny strategi som indebærer, at man vil satse mere på erhvervskunder, og ikke kommunale udbud. Der indgås sponsoraftaler med Randers FC, Skive FH og Aab. Dette medfører en ny markedsføring samt en del arbejde i netværksgrupper. Ligeledes bliver Top-Rengøring virksomhedscertificeret i rengøringsstandarden INSTA Ny afdeling startet op i Skive med lokalkontor. Industrirengøring Varehuse Supermarkeder Skoler Institutioner Kontorer Vinduespolering Salg af rengøringsartikler

12 DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS OG FÅ ET GODT TILBUD TELEFON DS/EN ISO 9001: :2004 TOP-RENGØRING I Plastvænget 12 I 9560 Hadsund Tlf I Fax I I Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

Ihsan Barut, ejer af BarutRen

Ihsan Barut, ejer af BarutRen BarutRen har været mit hjertebarn, siden jeg besluttede mig for at starte virksomheden i 2005. Jeg begyndte alene, kun med kost og spand og en meget klar vision Ihsan Barut, ejer af BarutRen rengøring

Læs mere

Er vinduespolering noget for dig?

Er vinduespolering noget for dig? Vinduespolering Blanke vinduer er en betingelse for, at butikker kan trække køberne ind. Mange mennesker synes, at rene vinduer får humøret til at stige. De, som polerer vinduer, løser en vigtig opgave.

Læs mere

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel.

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel. Rengøring Rene omgivelser er en livsbetingelse for de fleste. Men mange vil gerne have hjælp til arbejdet. Enten fordi de ikke kan selv, eller fordi de vil bruge deres tid på noget andet. God rengøring

Læs mere

Cepheus Ejendomme. Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler

Cepheus Ejendomme. Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler Cepheus Ejendomme Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler Cepheus Ejendomme en veldrevet og solid virksomhed Som formand for bestyrelsen er det en fornøjelse for

Læs mere

Nye mål - nye muligheder

Nye mål - nye muligheder Nye mål - nye muligheder Debat om offentligt-privat samarbejde Professor: Udlicitering med politiske mål Borgmester: Alt kan udliciteres Fagforbund: Længere kontrakter ISS: Partnerskaber og fælles selskaber

Læs mere

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst BYGHERREN - et magasin fra Gratisbyggetilbud.dk OKTOBER 2007 HÅNDVÆRKERE Nu er det slut med at ringe forgæves! VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst Andelsboligforeninger vælger

Læs mere

Danmarks bedste håndværkergaranti

Danmarks bedste håndværkergaranti Danmarks bedste håndværkergaranti 1 Jydsk Tagteknik udfører tagog renoveringsopgaver over hele landet. Læs mere på side 5 Hos Jydsk Tagteknik monterer vi kun vinduer og døre af højeste kvalitet. Læs mere

Læs mere

totalservice > Vi løser alle opgaver...

totalservice > Vi løser alle opgaver... totalservice > Kimo Totalservice totalservice > www.kimototalservice.dk HVEM Kimo Totalservice er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Vores 30 års erfaring i branchen har givet os en uvurderlig ekspertise

Læs mere

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED En håndbog om hvordan man kan gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø Kolofon Udarbejdelsen af denne håndbog er medfinansieret af Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

FORSIKRING. Socialt. ansvar. Har selskaberne fokus på social ansvarlighed? Humanistnørd brænder for CSR [Side 10]

FORSIKRING. Socialt. ansvar. Har selskaberne fokus på social ansvarlighed? Humanistnørd brænder for CSR [Side 10] Nr. 1 / 2015 DFL - foreningen for ansatte i forsikring FORSIKRING Humanistnørd brænder for CSR [Side 10] Fleksjob en guds gave eller en fandens plage? [Side 14] Kend faldgruberne på de sociale medier [Side

Læs mere

www.balticgpp.eu Fakta dokument undervisning i grønne offentlige indkøb

www.balticgpp.eu Fakta dokument undervisning i grønne offentlige indkøb Fakta dokument undervisning i grønne offentlige indkøb 1 Indholdsfortegnelse Dette er grønne offentlige indkøb 4 Potentialet 4 Miljø, profit, personer 4 Miljø 4 Profit 5 Personer 6 Organisation og indkøbspolitik

Læs mere

Tema: Lejertilfredshed side 6-16

Tema: Lejertilfredshed side 6-16 LEJEPLADSEN Tema: Lejertilfredshed side 6-16 nr. 14 juni/juli 2006 2 LEJEPLADSEN Ejendommens og boligens vedligeholdelse Et af de områder, der betyder en del for lejerens oplevelse og tilfredshed, er vedligeholdelsen

Læs mere

Det Elektroniske Menukort

Det Elektroniske Menukort Christine Uglebjerg Pedersen, Josefine Nørgaard & Nick Bakkegaard Kontaktadresse: Det Elektroniske Menukort Midtfyns gymnasium Lærer: Niels Ross Sørensen 1 Indholdsfortegnelse: Forretningsplan og ide s.

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning

Læs mere

RENGØRING. rapport2001. Rengøring. et gode vi skal værne om

RENGØRING. rapport2001. Rengøring. et gode vi skal værne om rapport2001 RENGØRING Rengøring et gode vi skal værne om Odense Congress Center Tirsdag den 6. marts 2001 Rengøring et gode vi skal værne om er udgivet af Forbundet af Offentligt Ansatte. Rapporten henvender

Læs mere

EN REN FORNØJELSE. Blomst- og svanemærkede rengøringsmidler lever op til skrappe kemikaliekrav

EN REN FORNØJELSE. Blomst- og svanemærkede rengøringsmidler lever op til skrappe kemikaliekrav ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE EN REN FORNØJELSE December 2007 Et godt indeklima kommer ikke af sig selv Rengøring med god samvittighed Lad familien samarbejde om rengøringen

Læs mere

Sleipner - høj ydelse til prisen. Sleipner - en succes for C&K Johansen. Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark

Sleipner - høj ydelse til prisen. Sleipner - en succes for C&K Johansen. Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark Sleipner - en succes for C&K Johansen Sleipner og Vanadis 6 Super- Clean TM har fået et gennembrud i Danmark posten Nr. Vanadis 6 SuperClean TM på hårdt arbejde hos Stansomatic 1 2004 Sleipner - høj ydelse

Læs mere

DROP PRISKRIGEN DIN TOTALLEVERANDØR. Få bedre styr på arbejdsmiljøet Arbejdstilsynet lancerer ny portal. Respekt for mennesker og miljø

DROP PRISKRIGEN DIN TOTALLEVERANDØR. Få bedre styr på arbejdsmiljøet Arbejdstilsynet lancerer ny portal. Respekt for mennesker og miljø SKAL LÆSE INDKØB DIREKTØR ØKONOMI LOGISTIK UDGAVE 6 / APRIL 2010 DROP PRISKRIGEN Vindervirksomheder konkurrerer på andet end pris. Mød Flemming Sloth Lauridsen, direktør hos CTC Få bedre styr på arbejdsmiljøet

Læs mere

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET REGERINGEN / KL / DANSKE REGIONER MARTS 2013 FORORD 3 DANSKERNE ER DIGITALE

Læs mere

Overblik er en go. investering. Ny værdi til din bolig. Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere. Overblik over besparelser og tilskud

Overblik er en go. investering. Ny værdi til din bolig. Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere. Overblik over besparelser og tilskud 8 sider specialtillæg om: www.boligservicebogen.dk er et nyt og gratis tilbud til alle boligejere i Viborg Kommune Overblik er en go Nyt gratis tilbud til alle Viborgs boligejere investering Overblik over

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

RENT UD. TexMatic. Viima. Ansvarlig ledelse. Ansvarlig ledelse. TexMatic. Viima. Fokus på kunder, miljø, medarbejdere og samfund.

RENT UD. TexMatic. Viima. Ansvarlig ledelse. Ansvarlig ledelse. TexMatic. Viima. Fokus på kunder, miljø, medarbejdere og samfund. RENT UD TexMatic Viima Ansvarlig ledelse TexMatic Bedre hygiejne, bedre økonomi og mere fleksibilitet. Viima Hensynet til miljø og arbejdsmiljø blev afgørende. Ansvarlig ledelse Fokus på kunder, miljø,

Læs mere

Nr 3 December 2008. Jørgen Utzon, adm. direktør hos Coor i Danmark

Nr 3 December 2008. Jørgen Utzon, adm. direktør hos Coor i Danmark Nr 3 December 2008 1.600 idéer rigere De virksomheder, som forstår sine kunders problemer og kommer med idéer til løsninger, skaber værdi for kunderne. Kunsten er at få medarbejdere, der arbejder i kundernes

Læs mere

Frivillige skaber. livskvalitet. Inspiration til samarbejdet mellem den frivillige verden og det offentlige

Frivillige skaber. livskvalitet. Inspiration til samarbejdet mellem den frivillige verden og det offentlige Frivillige skaber livskvalitet Inspiration til samarbejdet mellem den frivillige verden og det offentlige Indhold Forord: Samarbejde skaber livskvalitet 5 Grundlag for samarbejdet 7 Udgiver: Ældre Sagen

Læs mere

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO Kattegat Siloen har givet os... Rum til udvikling! Victor A/S en virksomhed med vokseværk. I Kattegat Siloen har Victor A/S haft

Læs mere

Guide til grøn energi i boligen og feriehuset. emnetekst skrives her

Guide til grøn energi i boligen og feriehuset. emnetekst skrives her Guide til grøn energi i boligen og feriehuset emnetekst skrives her indhold: Side 04 Det gør vi i kommunen TEMA: ENERGIOPTIMERING Side 06 Hvorfor energioptimere? Side 07 Op på energimærkerne Side 08 Find

Læs mere

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv TEMA: Undgå driftstab Hvad ville det betyde for din forretning, hvis det værste skulle ske? Sikring mod driftstab er mere end bare forsikring Stadig undertøj til danske

Læs mere

Samfundsansvar i Byggeriet. Veje til vækst og produktivitet

Samfundsansvar i Byggeriet. Veje til vækst og produktivitet Samfundsansvar i Byggeriet Veje til vækst og produktivitet Samfundsansvar i Byggeriet - Veje til vækst og produktivitet Redaktion: Dansk Byggeri/Henriette Thuen og Frederik Marker Hansen Opsætning: Dansk

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere