En mindre forretning udviklingsfirmaet søger en nyuddannet, kreativ praktikant (8 uger) til opgaver:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En mindre forretning udviklingsfirmaet søger en nyuddannet, kreativ praktikant (8 uger) til opgaver:"

Transkript

1 Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent. Endvidere beskriver du kortfattet din faglige motivation og vedhæfter dit CV målrettet de efterspurgte kompetencer. Virksomhedskonsulenten kontakter dig alene, hvis du kommer i betragtning til en konkret praktik, og vil give dig uddybende information omkring praktikken og virksomheden. Oversigten over aktuelle virksomhedspraktikker opdateres løbende. Du bedes derfor sende en mail samme dag en relevant praktik optræder i oversigten. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Jobcenter medarbejder Praktik-ID En mindre forretning udviklingsfirmaet søger en nyuddannet, kreativ praktikant (8 uger) til opgaver: Forretningsudvikling Kommunikationsmedarbejder tekstforfatning (tekster til hjemmeside og sociale medier). content / digital marketing (producere indhold til sociale medier, herunder videoer) kundeinterviews (skrive kundeudtalelser og kundecases). Ilona Kongsgaard IKO26 Praktiske kompetence: video / fotooptagelse. grafiske evner en fordel (Adobe pakken el. lign). erfaring med hjemmesideredigering en fordel (wordpress).

2 En spændende praktik inden for markedsføring. Auktionshus Marketing/kommunikation Kommunikation Optimering af website Sociale medier Nyhedsbreve Nyhedsmagasin Kompetencer: Dansk i skrift og tale Skal være selvstændig og proaktiv og kunne stå på mål for sine ideer. Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ10 Praktikken er i en virksomhed i Randers, der vækster og hvor der ikke er langt fra ide til handling. Der kan søges om transportgodtgørelse i a-kassen efter gældende regler. Sales & Support har dagligt ca forskellige henvendelser fordelt på mail, telefon og chat i alle vores lande. Da virksomeden vækster med % årligt, er det vigtigt, at antallet af henvendelser ikke stiger proportionelt med væksten, hvorfor øget automatisering samt effektivisering er påkrævet. Vi søger en person til at strukturere dataindsamlingen i vores inbound henvendelser, for derefter at bearbejde data, for til sidst at komme med anbefalinger til initiativer digitalt og analogt. Derfor skal du kunne se muligheder i data samt kunne bearbejde og formidle data til kommercielt brug via god forretningsforståelse og præsentationsteknik. Elektronikudstyr Dataspecialist med kommercielt mindset Du skal være vant til at arbejde med data og ikke mindst have gejsten til at søge svar i data, så udgangspunktet for beslutningerne i vores Salg & Support afdeling i højere grad tager udgangspunkt i data. Helle Veel Høygaard hv10 Hele projektet handler om ticket deflection altså hvordan kan vi sikre, at kunderne får de nødvendige svar før, under og efter købet uden at kontakte virksomheden pr. mail, tlf. eller chat, men samtidig opretholde landets bedste kundeservice. For at komme dertil skal vi først blive klogere på, hvad kunderne henvender sig omkring, så vi kan foretage handlinger, som sikrer at de selv kan finde svaret. Kan du se dig selv i den praktik med efterfølgende job, er det med at komme til tasterne.

3 Mindre niche-filmproduktionsselskab med fokus på undervisningsfilm, dokumentarfilm og online kurser indenfor mental sundhed og mindfulness, pædagogik og psykiatri med kunder som AAU, VIA University College, Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Amgen, Moesgaard Museum, Filmkompagniet osv. Undertekstning af film i programmet Final Cut Pro X (kan oplæres) Korrekturlæsning PR og marketing/some-opgaver og udvikling Produktion af film Teknik- og kommunikationsassistent. Ønsker til profil: God til at formulere sig skriftligt Interesse i mental sundhed, mindfulness, pædagogik og lign. områder. Gerne erfaring med redigering i FCPX Hurtig til at lære nyt, iderig og arbejder selvstændigt. Elin Vanting ev1 Du kan være uddannet Medievidenskab, journalist, kommunikationsuddannelse el. lign eller PR/marketing-uddannelse gerne med teknisk flair. Arbejdet udføres i samarbejde med ejer af virksomheden 37 timer, 8-16 (som tilpasses individuelt) Opstartsdato: 1. April.

4 Har du lyst til at arbejde med salg, marketing, kundeservice og teknisk support, har en mindre Aarhus-virksomhed med internationalt miljø brug for en medarbejder, der kan starte med praktik og løntilskud, som fører til et job. Virksomhedens rammer giver indtryk af hjemlig hygge - med yngre engagerede medarbejdere ansat. Velfærdsteknologi Salg og marketing Du skal arbejde med: Kundeservice og teknisk supportrolle, hvor du er i kontakt med virksomhedens B2C kunder - senere skal du lave direkte salg til private kunder Salg uden for Danmarks grænser i andre europæiske lande til forskellige slags kunder Du skal kunne: Flydende dansk og engelsk, både skriftligt og sprogligt. Have erfaring med kunder og yde kundeservice/support Have erfaring med markedsføringsredskaber som Sociale medier og Google Ads Have erfaring med at skrive markedsføringsmaterialer på dansk og engelsk til forskellig brug og i forskellige formater artikler, pressemeddelelser, hjemmesidetekster og opslag på sociale medier m.m. Være omstillingsparat Have mod på at være selvstændig, proaktiv og rejsende Helle Veel Høygaard hv9 Konsulenthus Multimediedesigner Multimediedesigner eller lignende med flair for kommunikation til nystartet konsulenthus. Brænder du for at arbejde med hjemmeside, onlinemarkedsføring, udarbejdelse af grafik til salgsskabeloner mv. Har du lyst til at være til at være med i livet i en lille startup virksomhed og få den gjort mere synlig, ja så er muligheden her. Der er brug for og plads til en stor grad af selvstændigt arbejde. Jeg søger derfor en kreativ iværksætter type, med mangfoldige kompetencer, er det dig? Mads Gregersen MG01

5 Hurtigt voksende kommunikationsbureau søger en praktikant. Du må gerne være en person med humanistisk baggrund fra universitetet, der har lyst til at sidde med PRassistentopgaver på et PR-bureau. Du må gerne være god og hurtig til at arbejde ved en PC, kunne håndtere større stofmængder og til tider arbejde under et vist tidspres. Du skal nødvendigvis at være kommunikations- eller journalistuddannet, men har måske en baggrund indenfor eksempelvis engelsk, religionsvidenskab eller en lignende, bred uddannelse. Kommunikationsbureau PR-assistent Du skal arbejde med: Telefonisk kontakt og mailkontakt med journalister Udarbejde medielister Medieovervågning (dansk og international) Versionering af artikler og citater Opsætning af pressekit inklusiv udvælgelse af fotomateriale Linkaktivering gennem kontakt til journalistiske redaktioner Opsætning af pressemeddelelser og nyhedsbreve Research til artikler og artikelskrivning (i et mindre omfang) Michael Grimm GMG1 En forholdsvis stor virksomhed søger en dygtig og engageret regnskabsmedarbejder, gerne med kendskab til E-conomics. IT branche Regnskabsmedarbejder Jobbeskrivelse: fakturering, kreditorbogholderi, finansbogføring og afstemninger samt ad hoc administrative- og regnskabsopgaver. Du skal være uddannet indenfor regnskab eller økonomi, om du er nyuddannet eller har et par års erfaring er ikke afgørende. Ilona Kongsgaard IKO-24 Som person er du både talmæssigt og administrativ stærk. Du er omhyggelig, arbejder systematisk og sætter en ære i, at tallene stemmer. Du har et godt overblik, også når tingene går stærkt.

6 En mindre virksomhed inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi (digitalisering af hjælp til ældre sektor) søger en virksomhedspraktikant med viden inden for sundhedsområdet. Velfærdsteknologi Kommunikationsmedarbejder som hovedopgave kommer du til at hjælpe virksomheden med at skabe informationsartikler og videreformidle viden til slutbrugerne (borgerne). Virksomheden er i en god dialog med forskere og fagpersonale både med henblik på at de tjekke fakta i de artikler, som virksomheden skal citere, samt i forbindelse med at skrive nye artikler. Dine opgaver vil omfatte koordinering med dette community. Ilona Kongsgaard IKO-25 Du kommer til at være en del af et team med høj energi i en nystartet virksomhed. Virksomheden sparrer ofte og hjælper hinanden med at udvikle topkvalitet materiale der både er læseværdigt, læsevenligt og SEO optimeret. Du kan have en sundhedsfaglig baggrund (sygeplejerske, fysioterapeuter, ergoterapeuter) eller anden baggrund. En spændende praktik inden for online markedsføring, hvor du bliver en del af et ungt team. Online Marketing Content marketingmedarbejder Content markedsføring Vedligeholdelse/udvikling af abonnementer hos kunder fx face book, hjemmeside mv. Videoproduktion Tekstproduktion Kompetencer: Uddannelse gerne inden for marketing, kommunikation eller lign., Interesse for at arbejde selvstændigt med markedsføringsopgaver, udadvendt og god til at opbygge stærke relationer. Flydende i dansk og engelsk. Jeanne Fjeldbo Andreasen JFA1 Praktikken er i en mindre virksomhed med kontor i Randers.

7 Mulighed for en spændende praktik i en innovativ virksomhed, der vil sikre håndværkereog industrivirksomheders adgang til intelligente værktøjs- og sikkerhedsløsninger. Praktikken er tiltænkt en fysiker eller ingeniør og du kommer til at følge hele processen fra idé til test. Værktøj Produktudvikler I tæt samarbejde med virksomhedens ingeniør, vil du skulle videreudvikle næste generations piskeris til blanding af flydespartel. Praktiske tests i samarbejde med gulvlægger. (det er ikke nødvendigt at have erfaring med produktionsprocesser). Anita Gandrup Ernst AGE3 Kompetencer: Erfaring med fluid dynamik Idérig Innovativ Virksomheden lægger desuden vægt på en åben og ærlig dialog, hvor alle kollegaer arbejder på lige fod. Mulighed for en spændende praktik i en innovativ virksomhed, der vil sikre håndværkere og industrivirksomheders adgang til intelligente værktøj- og sikkerhedsløsninger. Virksomheden ønsker et ny emballagedesign til egenproducerede produkter, så de præsenterer sig godt i butikkerne. Værktøj Emballagedesigner Udvikling af emballagedesign i tæt samarbejde med virksomhedens marketingmedarbejder. Producentsøgning og samarbejde med emballageleverandører. Indhentning af priser med henblik på prisoptimering. Anita Gandrup Ernst AGE4 Kompetencer: Kreativ Flair for at udvikle et smart design Innovativ Erfaring med kontakt til leverandører Virksomheden lægger desuden vægt på en åben og ærlig dialog, hvor alle kollegaer arbejder på lige fod.

8 Webshop Markedsføring/kommunikation En spændende praktik inden for marketing/seo/adwords. SEO/Adwords Kommunikation/Nyhedsbreve Optimering af website Fotos Kompetencer: Dansk i skrift og tale. Det vil være en fordel hvis man kender til Norge/Sverige men ikke noget krav. Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ9 Praktikken er i en mindre webshop i Galten bus lige til døren. Humor er i højsædet og der en god og familiær stemning. Golfsport Kommunikation og marketing Du skal arbejde med kommunikation og marketing på forskellige platforme - hjemmeside, sociale medier og trykte materialer. Der er fokus på, at flere studerende skal begynde at spille golf. Derfor skal du lave materialer til markedsføring over for studerende og lægge en strategi for, hvordan du kommer ud med budskaberne på fx sociale medier. Det er en fordel at kende lidt til golfsport. Helle Veel Høygaard hv8 En veletableret virksomhed i Åbyhøj leder efter en vaskeægte videografpraktikant. Reklamebureau Videograf/video-editor Hvis du elsker at filme, mestrer at redigere og klippe, nørde med lyssætning så vil virksomheden meget gerne høre fra dig. De er et digitalt bureau, og det betyder, at de beskæftiger sig med websites og webshops. De er mægtigt glade for online marketing., som de bruger i deres løsninger. Når man i 2019 siger online marketing, siger man på samme tid 'video'. Og det er lige der, at virksomheden har brug for hjælp. De laver interne og eksterne videoer, animationsvideoer, produktfilm, reklamefilm m.m. Alt i alt bliver det til en del timers video i kassen, endnu flere timer i klippestolen og så tre lykkelige minutter, når herlighederne ses igennem. Ilona Kongsgaard IKO-23 Hvis du kan filme og klippe, redigere og transformere - så er det dig virksomheden leder efter. De anvender Adobe CC i deres produktion. Grossist Kommunikation/SoMe Mindre firma i Aarhus søger medarbejder til at arbejde med: Kommunikation. Sociale medier. Online markedsføring. Opdatering af hjemmeside (CMS-system). Christel Elgaard CEL4

9 Mindre firma i Aarhus C søger en praktikant til følgende opgaver: Køkkenfirma Skriftlig kommunikation og administrativt arbejde Kommunikation skriftligt. Berigelse af produkter online. Tekster. Administrativt arbejde. Christel Elgaard CEL5 Der søges en virksomhedspraktikant i 8 uger inden for kommunikation og digital marketingsføring. Har du lyst til at skrive og måske har du en journalistisk baggrund så er der, det rette match. Virksomheden ser gerne at det er en person der har skrevet blogindlæg og har arbejdet med journalistisk tekster. Virksomheden har brug for hjælp inden for følgende områder: Fotografering Kommunikation og markedsføring Opdatering af hjemmeside, gerne med kendskab til wordpress Vedligeholdelse af sociale medier Skrive nyhedsbreve Let videoredigering, og videooptagelser Skrive tekster til blog indlæg, Være selvstændig og iderig Assistere på foto og videooptagelser ude hos kunderne Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt med opgaverne og er ikke bange for at komme med nye ideer, samt har du drive til at gennemføre disse initiativer. Du er servicemindede og er kundeorienteret Arbejdspladsen er i Århus C med mulighed for fleksibel mødetid hvis det ønskes. Kiran Liaqat KLA03 Forening Psykolog 8 ugers virksomhedspraktik for dimittender i Herning: Støtte, samtaler, råd, vejledning indenfor det psykosociale felt til sygdomsramte mennesker. Morten Schwennesen MS6

10 En spændende praktik i en virksomhed der arbejder med e-commerce. Der skal skrives content/indhold til website Skarp til research og kan sætte sig ind i komplekse tekniske begreber E-commerce Kommunikation Kompetencer: God til at skrive og formidle Skal kunne arbejde selvstændigt Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ8 Praktikken er i en mindre virksomhed med kontor i Åbyhøj. Mulighed for et par ugentlige hjemmearbejdsdage. Gerne interesse for e-commerce. Du skal være med til at styrke og udvikle indhold på de sociale medier - særligt visuelt med billeder og videoer. Praktikken følges op af løntilskud. Urbranchen Marketingmedarbejder Din baggrund: Uddannet inden for kommunikation og marketing eller lignende - vigtigst er det, at du har erfaring med foto, video og sociale medier Du kommunikerer fejlfrit på dansk Du arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket Producere indhold til Facebook, Instagram og YouTube Administrative opgaver kan forekomme En fordel med erfaring med SEO, Google Ads og Analytics - ikke et krav. Helle Veel Høygaard hv7 Den lille virksomhed ligger i et stort kontorfællesskab i Horsens i gåafstand fra banegården.

11 IT Kommunikations- & markedføringsmedarbejder Videreudvikle og (yderligere) etablere virksomhedens brand (Fortløbende) udvikling og tilpasning af kommunikations- og markedsføringsstrategi Content Creation: Planlægge og skrive indlæg til virksomhedens blog, artikler til diverse medier (Infrahub f.eks.) o.lign. Markedsanalyser (konkurrentanalyse, markedskendskab) SoMe management (Nuværende kun LinkedIn, organisk og evt. sponsoreret indhold) Administrere og analysere resultater på Google Ads, løbende opdatering af Ads kampagner. Analysere resultater på Google Analytics og Hotjar, tilpasse indhold i hjemmesiden SEO: søgeordsanalyser og udarbejdelse af SEO Styre website (Wordpress) Produktion af video og billedemateriale til anvendelse på vores marketingsplatforme. Morten Schwennesen MS5 Kræver 26 ugers forudgående ledighed. Virksomhed beliggende i Vitten. En veletableret virksomhed inden for tolkning og oversættelse ønsker en virksomhedspraktikant til opgaver: analyse af data fra tilfredshedsundersøgelse blandt kunder (udarbejdelse af oversigter, bearbejdelse af specifikke, ikke-anonyme svar, udarbejdelse af handlingsplan). Oversættelsesbureau Marketingmedarbejder udarbejdelse af "personas" baseret på tilfredshedsundersøgelsen og andet gemt data (research, udarbejdelse af spørgeskemaer til personas-interviews, gennemførelse af interviews, udarbejdelse af enkelte personas. Ilona Kongsgaard IKO-21 eventuelt hjælp til online marketing (SoMe, hjemmeside), hvis der er tid til det. Kandidaten skal beherske dansk, engelsk og tysk sprog på højt niveau, være god til at analysere data/lyst til at analysere en større mængde data, kan bevare overblikket og kan sortere mange forskellige oplysninger, kan arbejde struktureret og er detaljeorienteret, fortrolig med MS Office-pakken. Markedsanalyse Programmør / udvikler En virksomhed inden for markedsundersøgelse har brug for en programmør som behersker som minimum: PHP, MySQL, Javaskript (en person der har lavet egne websider helt fra bunden, WordPress/Joomala tæller ikke med). Gerne Linux kompetencer og generelt overordnet kendskab til hvordan internettet er opbygget og hvad der skal til for at lave en server og hjemmeside. Kandidaten behøver ikke at kende alle systemer og selv gøre alt, men det skal gerne være en der ved hvad der skal til. Ilona Kongsgaard IKO-22

12 Der søges der en virksomhedspraktikant, gerne multimediedesign udd., som ønsker at udfolde sig inden for marketing og øge sit netværk inden for fotograferingsbranchen. Fotografering Marketing Kandidaten vil komme til at arbejde med følgende: Marketing. Videoredigering. Hjemmesideopdatering. Photoshop. Vedligeholdelse af sociale medier. Assistere under fotografering, både ude og i studiet. Deltage i netværksmøder. Sonay Y. Sevindik SYS28 Er du uddannet inden for grafisk design med evner indenfor Wordpress, så har virksomheden brug for dig! Formidling og ledelsesstrategi Kommunikationsmedarbejder / grafisk medarbejder Virksomheden er en mindre konsulentvirksomhed som formidler den nyeste ledelsesfaglige viden til danske ledere. Ilona Kongsgaard IKO-20 De vil gerne have en stærkere visuel identitet, så deres hjemmeside fremstår mere lækker og indbydende. Der skal tages udgangspunkt i eksisterende layout og funktionalitet, og der skal skabes noget, som kommunikerer godt til hhv. ledere og HR. Praktikken er i en mindre virksomhed i Aarhus, der beskæftiger sig med solenergi, hvor opgaven vil være at forny virksomhedens hjemmeside. Energi Kommunikationsmedarbejder Opdatering og udvikling af hjemmeside, herunder arbejde med grafik og tekst. Udarbejdelse af præsentationsmateriale. Anita Gandrup Ernst AGE2 Kompetencer: Klar og tydelig kommunikation. Sans for layout og flot grafisk design. Struktureret formidler. Opgaverne vil primært være grafisk design, opdatering og udvikling af webshops og hjemmesider. Der kan evt. også blive tale om layout af bøger. Finansiering/Event Webmaster/mediegrafiker Det kendetegner dig, at du som person kan: Arbejde i en start-up, og gerne vil bidrage. Skal kunne arbejde selvstændigt og være fleksibel i forhold til arbejdstider og jobindhold. Have kendskab og god erfaring med wordpress og indesign og lyst til at lære nyt. Kirsten Simonsen KS3

13 Projektet er forankret i SupplyChain afdelingen, og der er reference til en erfaren indkøber i afdelingen. Opgaven er at forme fundamentet for virksomhedens webshops i Norden således at kunderne bliver i stand til at matche virksomhedens produkter med kendte indretningsløsninger. E-handels virksomhed Projektmedarbejder Opgaverne vil være: Projekt scope kontakt til leverandører. opstille prislister. løbende afstemme projektet med indkøbere/e-commerce ansvarlige. Torben Rump TOCR1 Du er kendetegnet ved: et veludviklet struktur gen (kan opliste og strukturere informationer fra leverandører). selvstændighed i at drive projekter (i tæt dialog med indkøber). du er en god researcher. du er dialog- og resultatorienteret i kontakten med leverandørerne. Virksomheden er beliggende i Aarhus, og er en velkendt og markedsledende og aktør på sit marked. Helst en 8 ugers praktik Computerudstyr mm Nørdet marketingmedarbejder Brænder du for marketing og kender du til Google Ads og SEO, kan du sætte det første flueben. Har du samtidig et nørdgen, som gør, at du kender forskel på bundkort og grafikkort, er det næste flueben på plads, og du kan søge en virksomhedspraktik i landets største webshop inden for computerudstyr. Tonen på arbejdspladsen er uformel, og så er virksomheden kendt for at være god til at tage mod nye ansigter. Helle Veel Høygaard hv2 Bureau Marketingmedarbejder Tænder du på at blogge og lave marketing? Kender du til annoncering på sociale medier - Facebook og Instagram? Og er du fyldt med ideer og kan lide at udvikle hjemmesider, så har et mindre bureau en spændende praktik til en nyuddannet. Du bliver en del af en mindre start up, hvor du får indflydelse på din dagligdag. Du får masser af ny viden og know how og sparring med marketingfolk. Helle Veel Høygaard hv6

14 Markedsføring af virksomhedens produkter/ydelser. Virksomheden arbejder med webløsninger SEO Google My Business, Google Adwords, Facebook m.m. Computerprogrammering Salgs-og markedsføringsansvarlig Salgsansvar i tæt samarbejde med virksomhedens leverance ansvarlige og eksterne salgskonsulenter Mødebooking hos nye potentielle kunder Analyse og forberedelse til møderne. Afdække kundens nuværende situation og potentiale for vækst Afholdelse af salgsmøder Vedligeholdelse af relationen til kunderne, samt opfølgning på møder Kiran Liaqat KLA01 Der er et godt onboardings-program, virksomheden vil sørge for at give den grundige og nødvendige undervisning i den digitale verden, således at man er klædt på til at foretage analyser, der tager udgangspunkt i kunden behov. Virksomhedspraktik 4-8 uger. Reklamebureau Grafisk designer Logo og identiteter, in-store, outdoor, brochurer, kataloger, annoncer, emballager, websites, flash, bannere, billede-manipulationer, illustrationer mv. Kendskab og erfaring med websites, flash og html er en fordel, og ligeledes vil en god teknisk forståelse være et stort plus. Ilona Kongsgaard IKO-18 Ekspertbruger af Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator og meget gerne mere af Adobe CS pakken. En spændende praktik inden for marketing/seo/adwords. Webshop Marketing SEO/Adwords Nyhedsbreve Markedsføring af virksomheden Kompetencer: Dansk i skrift og tale. Det vil være en fordel hvis man kender til Norge/Sverige eller taler sproget, men ikke noget krav. Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ7 Praktikken er i en mindre webshop i Brabrand. Mulighed for hjemmearbejdsdage.

15 Detailhandel med kosmetikvarer og produkter til personlig pleje Marketing / SEO Hvis du kan nogle af punkterne er der mulighed for at komme i praktik i en spænende virksomhed hvor du selv kan præge praktikkens indhold. Arbejdsopgaverne kan være: SEO - optimering af søgeord i webshop. En vis forhåndsviden er nødvendig. Google addwords og google analytics. Viden om hvordan der annonceres på Google Specielt webshop løsningen Shopify, men også viden om webshop løsninger generelt Deltage i diverse arbejdsopgaver der generelt forekommer i en webshop Yasemin Qwasmi YQT11 Fitness PR-Medarbejder Du skal i samarbejde med virksomheden være med til at udvikle rammerne for hvordan virksomheden skal arbejde med PR, Sociale Medier og hjemmeside fremadrettet. Det er en arbejdsplads med højt til loftet og de arbejder med fitness, Pilates og sansestimulation så hvis det er inden for dine interesser er det en fordel. Yasemin Qwasmi YQT10 Restaurationsbranchen Marketingmedarbejder Du skal være med til at profilere og lancere et nyt tiltag i det aarhusianske natteliv. Det skal ske gennem marketing og kommunikation på hjemmeside, Facebook og Instagram. På samme platforme skal også omtales de nuværende tilbud, ligesom der skal laves en strategi for kommunikation og marketing. Du skal kunne arbejde grafisk i Photoshop med at lave plakater og gadeskilte. Desuden vil der være arbejdsopgaver ifm. booking af borde og modtagelse af gæster. Det er en fordel med kendskab til barmiljøet og branchen. Der er mulighed for deltidsjob efterfølgende. Helle Veel Høygaard hv5 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed Farve- og tapetforretninger Sundhed Markedsføringsmedarbejder Grafisk designer Markedsføringsmedarbejder Du har nu muligheden for at prøver kræfter af i en super spændende virksomhed med fart på. Du kommer til at styre deres Facebook-side, google og hvis du selv har gode idéer til hvad man kan gøre, så er de ikke bange for at afprøve det. Vil du præge en virksomheds logo, skilte, plakater og webside? Så har du nu muligheden det. Virksomheden er i en positiv udvikling og går gerne i den grafiske retning du mener er den helt rigtige at gøre. Virksomheden er kendt for at være en rigtig god arbejdsplads at være på. Virksomheden søger en praktikant, der kan arbejde med virksomhedens facebookprofil. Endvidere opsætning af nyhedsbreve, hjemmeside-opdatering, mm. Yasemin Qwasmi Yasemin Qwasmi Kirsten Simonsen YQT7 YQT8 KS2 Brænder du for marketing? Så har du nu chancen for at kunne præge din egen dagligdag med opgaver du brænder mest for. Forsikringsagenters og forsikringsmægleres virksomhed Marketing koordinator Du skal kunne arbejde med grafisk materiale til SOME og visuel kommunikation. InDesign og Photoshop må du meget gerne have arbejdet med før. Yasemin Qwasmi YQT6 Det er en arbejdsplads som rigtig gerne vil lære fra sig og omvendt lære noget af dig, da det er dig der vil gå forrest med marketingopgaven. Engroshandel med blomster og planter PR Medarbejder Du skal stå for SOME, Instagram, Facebook og Google My Business profiler, samt opbygge kontakt til plante interesseret blogger. Opgaven er meget spændende og der er mange muligheder for at præge praktikken med områder du brænder for. Yasemin Qwasmi YQT1

16 Engroshandel med blomster og planter Engroshandel med blomster og planter Webshop specialist Systemkoordinator Du skal fungere som online specialist, der skal få virksomhedens nye webshop til at sælge endnu bedre. Webshoppen er endnu ikke færdig og der er overgang fra den gamle side til den nye. Praktikken kræver at du har kendskab til Dandonæne shop eller andre webshops på samme type platform. Du sættes ind i virksomhedens kassesystem og skal være med til at skabe overblik over de mulighed systemet har. Eksempelvis skal virksomheden have ens stregkode på alle de 3 butikker de ejer, lave statik over dagen og ugens salg, lave udtræk til Excel og bearbejde dataene og vurdere de forskellige muligheder system et har, som nyhedsbrev osv. Yasemin Qwasmi Yasemin Qwasmi YQT2 YQT3 Webshop Marketing og branding Er du netværkstypen, og vil du gerne arbejde med branding på Instagram og Facebook, så har du chancen for en praktik i en webshop inden for løbesport. Du skal kommunikere med kvinder under 30 år, og have ideer til, hvordan man kan få dem til at blive en del af et stort ambassadørkorps, som skal være med til dele oplevelser fra deres træning via fotos. Så kan du blive en del af et ungt team med 30 medarbejdere. Helle Veel Høygaard hv3 Konsulent Marketingmedarbejder/web Virksomheden ønsker nye øjne på deres website, herunder opdatering og opgradering af denne. Personen skal være omgængelig, opsøgende, have forretningsforståelse, selvstændig og omhyggelig med sit arbejde. God til at skrive tekster. Gerne erfaring med søgeordsoptimering. Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ3 Virksomhed som skræddersyr både til bl.a. militæret, redning og dykning søger virksomhedspraktikant, der kan hjælpe med udformning af bl.a. ny styrekonsol. Bådbranchen Formgivning Du har en grafisk baggrund og har arbejdet med formgivning. Har erfaring med at arbejde i 3D program gerne Solidworks eller lign. Susanne Hjortshøj Jacobsen SUHJJ5 Gerne forståelse for konstruktion og evt. sejlende baggrund. Praktikken vil indeholde konkrete opgaver der skal realiseres i Praktikant med kendskab til den grafiske branche - til praktik, evt. løntilskud, med henblik på ordinær ansættelse. Deltid kan være en mulighed, fx timer. Display og Print Intern salg/ordrestyrer Raunsbæk Display & Print tilbyder hele paletten indenfor profilskabende butikskoncepter, udstillingsløsninger og kreative displaykampagner, og vi følger gerne opgaven helt til dørs. Mads Gregersen MG26 Pakning & logistik: Sampakning af produkter til den enkelte modtager.

17 Dokumentskrivning (følgesedler, proformafaktura m.m.). Fragt til indlands og udenlands distribution.

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Jobcenter medarbejder

Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Jobcenter medarbejder Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik -ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik -ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Er du uddannet inden for grafisk design med evner indenfor Wordpress, så har virksomheden brug for dig!

Er du uddannet inden for grafisk design med evner indenfor Wordpress, så har virksomheden brug for dig! Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk. I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk. I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Jobcenter medarbejder

Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Jobcenter medarbejder Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. En spændende praktik i en virksomhed der arbejder med e-commerce.

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. En spændende praktik i en virksomhed der arbejder med e-commerce. Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID. Dine arbejdsopgaver vil i prioriteret rækkefølge være:

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID. Dine arbejdsopgaver vil i prioriteret rækkefølge være: Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Du må meget gerne have en baggrund inden for arkitektur og/eller design eller have en stor passion for feltet. Og så skal du være detaljeorienteret.

Du må meget gerne have en baggrund inden for arkitektur og/eller design eller have en stor passion for feltet. Og så skal du være detaljeorienteret. Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik-ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik-ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID. Landskabsarkitekt / arkitekt/ planlægger

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID. Landskabsarkitekt / arkitekt/ planlægger Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejde. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejde. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring.

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network søger praktikanter med talent for kommunikation

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Ønsker du at arbejde med marketing og PR, herunder happenings, så er der her en spændende mulighed.

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Ønsker du at arbejde med marketing og PR, herunder happenings, så er der her en spændende mulighed. Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD PRIMÆR FOKUSOMRÅDE Gennem hele mit udannelsesforløb, har jeg haft et primær fokus på: design, kommunikaiton, projektledelse & styring, digital commerce

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejder. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Praktik- ID. Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Et mindre designbureau tilbyder en virksomhedspraktik til opgaver:

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Et mindre designbureau tilbyder en virksomhedspraktik til opgaver: Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejder. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling.

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomhedsbeskrivelse Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomheden startede op i sommeren 2010 og vores kernekompetence er billedbehandling

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Skriv til lkh for det fulde stillingsopslag.

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Skriv til lkh for det fulde stillingsopslag. Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th Holstebro. Herning, d. 11. maj Udtalelse vedr.: Alex Paulsen

Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th Holstebro. Herning, d. 11. maj Udtalelse vedr.: Alex Paulsen Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th. Herning, d. 11. maj 2015 Udtalelse vedr.: Alex Paulsen Alex tiltrådte hos StartupZoo d. 6. februar 2015 i kraft af sin uddannelse som e-konceptudvikler. Hans arbejdsopgaver

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID

Jobcenter medarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver. Praktik-ID Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejde. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Jobcentermedarbejde. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

OBS: du kan søge i dokumentet via Ctrl + F. Praktik- ID. Jobcentermedarbejder. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcentermedarbejder. Praktik- ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal tilbud til borgere i Aarhus Kommune Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

Sia von Bülow

Sia von Bülow CV Sia von Bülow - 2017 RESUMÉ Jeg er ved at uddanne mig som multimediedesigner på KEA, og det er vigtigt for mig at være omhyggelig i mit arbejde, jeg overholder altid deadlines og jeg er grundig. Jeg

Læs mere

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år Curriculum Vitae Navn: Addresse: Postnr. og by Tlf.: E-mail: Født: Civil status: Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby 8543 Hornslet 26196624 birsind@hotmail.com 9 juli 1980 Gift med Martin, som

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 CV Navn: Adresse: Zeljko Klen Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 Resume Jeg er en ung fyr på 31 med rødder fra Kroatien.

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Online kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Analyse 01 og workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet og med succes er, at vi har gjort os umage med at definere en række principper

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Rådgiverkatalog LEADGENERERING Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring.

Læs mere

JolaG. Multimediedesigner Jola Gorzkiewicz Poppelvej Hadsten

JolaG. Multimediedesigner Jola Gorzkiewicz Poppelvej Hadsten JolaG Multimediedesigner www.jolag.dk jola@jolag.dk +45 2185 5991 Jola Gorzkiewicz Poppelvej 4 8370 Hadsten PRIVAT 52 år. Jeg er født i Polen, og kom til Danmark i 1972. Jeg skriver og taler dansk som

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver

Jobcenter medarbejde r. Praktik -ID. Branche Stillingsbetegnelse Arbejdsopgaver Praktikportal Matcher du de relevante arbejdsopgaver i en konkret virksomhedspraktik, så send en e-mail til vtv@aarhus.dk I mailens emnefelt skriver du praktik-id og navnet på den ansvarlige konsulent.

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere