Holbergskolen Skolebestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbergskolen Skolebestyrelsen"

Transkript

1 Mødeleder: Jakob Fraværende: Jan, Lukas, Jess Referat af skolebestyrelsesmødet torsdag d. 31.maj kl i mødelokalet på 1.sal i administrationsbygningen. 1. Orientering fra forældrene Det var fantastisk at være til Musical. Der er lagt billeder og film på Intra. Skolebestyrelsesweekend vedtaget til afholdelse 21-22/ Skole og Forældre har landsmøde november. Bestyrelsesmedlemmer opfordres til at melde sig som interesseret. Skole og Forældre tilbyder materialer omkring inklussion. Mere følge senere. 2. Orientering fra skolens ledelse Ressourceudmeldingen er blevet beskåret med Timefordelingsplanen ændres ikke, da der var indlagt en buffer i budgettet. Ansættelser. Vi har fået overflyttet to lærere fra Stenlille skole. Disse har deltage i fagfordelingen. Herudover skal der ansættes 3-4 i forskellige skolefag samt i AKT. Der er mellem ansøgere pt. Der skal nedsættes et ansættelsesudvalg. Der skal være repræsentanter for alle sider af bestyrelsen. Frist udløber d. 5 juni, NH foreslåes, at der holdes samtaler 7. juni. NH orienterede om klagesag omkring personale. Sagen er håndteret, og har resulteret i, at en klasse har fået ny lærer for resten af skoleåret. NH orienterede om episode på 9. klasses London-tur. Sagen er håndteret, og har resultateret i bortvisning af 4 elever til og med sidste skoledag. Londonturen har i øvrigt været en god oplevelse. De elever der ikke var med, blev tilbudt undervsning i 8. klasse. Orientering om kommunal ansøgning om midler til forsøg omkring to-lærerordning som er imødekommet. Vi afventer om skolen bliver udvalgt.

2 Sundskolenetværket har været afholdt. God gensidig inspiration. Forslag omkring fælleskommunale idrætsdage. Der er nedsat et udvalg. Bestyrelsen har en vis bekymring omkring flere opbrudte dage i skoleåret. Forslag om at afholde fælles skolernes motionsdag. afventer hvor det lander, men er positive for at bryde gamle vaner. Der er afholdt valg blandt medarbejderne til skolebestyrelsen. Gitte og Karsten er genvalgt. 3. Orientering fra personalet Multibanerne er bygget færdige til stor glæde for alle. Klatrestativer er opsat. Der har været danseworkshops på skolen i fase 2 med instruktør fra det kongelige teater. De fleste elever havde en god oplevelse. Musicalen har været en god oplevelse, som bunder i de involverede læreres store arbejde. God motivation for eleverne. Tak for det. 4. Orientering fra elevrådet Godt med multibanerne 8. Klasserne har overtaget boden mens 9. klassen har været på tur. Det er gået fint. 5. Opsamling fra tidligere møder Intet nyt 78. Principper for skole/hjem samarbejdet Bilag : Forslag til nye skole/hjem principper Karina og Jakob fremlagde arbejdsprocessen bag principperne og fremlagde de egentlige principper til kommentar. Cafesamtaler bunder i et ønske om at kunne møde faglærere i større grad. Cafeer er en måde at tilgodese dette i et eller andet omfang og erstatter en af de to årlige skolehjemsamtaler. Cafeerne betyder, at elevplanerne muligvis må revideres og at der så nok skal gives mere fokus på skriftlige kommentarer. Selve formen for cafeerne er ikke fastlagt; det blev drøftet, hvorledes cafeer kan organiseres tidsmæssigt og hvorledes fagene kan bedst kan dækkes.

3 Baggrunden for forslaget bunder også i bedre at kunne styre og optimere anvendelsen af tiden til samtaler. Pædagogernes rolle i cafeerne blev drøftet. Der blev ytret ønske om at kunne komme til at tale med pædagoger udover klassepædagogerne også i cafeerne. Dette kræver dog en omlæggelse af arbejdstid. Det blev endvidere fremhævet, at pædagogerne ofte har en tæt kontakt med forældrene løbende, og der måske ikke er det store behov for at møde pædagoger på cafeerne for sfo-forældre, synspunktet fandt opbakning i bestyrelsen. Det fremlagte forslag blev drøftet, vedtaget og rettes til i detaljen på efterfølgende. Karina renskriver og fremsender til ledelsen og principper lægges på hjemmeside inden 1/ Den praktiske organisering håndteres af skolen. 79. Revidering af Forretningsorden Bilag : Gældende forretningsorden Forretningsordnen blev drøftet. Vedtagne ændringer indskrives i forretningsordnen. Bestyrelsen drøftede procedurer omkring godkendelser af referatet for at tilsikre, at der er samstemmighed med Sorø kommunes styrelsesvedtægt. Det blev vedtaget, at formand undsøger fortolkningen af underskriftproceduren; når dette foreligger, fremlægges forretningsordnen til endelig godkendelse. 80. Opsamling fra dialogmøderne mellem forældreråd og skolebestyrelse Bilag : Tidligere udsendte Referater Hvad har vi som skolebestyrelse fået ud af møderne og hvad kan vi arbejde videre med. Formanden har bedt de forældrevalgte om at overveje, hvilke fremadrettede tanker dialogmøderne har givet anledning til og hvordan kan disse generelt kan bringes bedre i spil. Fase 1. Generelt var der meget stor tilfredshed i fasen med mange ting, med trivsel, med SFOen og andet. Forældre savner dog information om lektier, om det daglige, gerne mere af det positive, savner lidt at føle sig hørt og inddraget, savner måske en mere fælles tilgang til skolen, så der ikke er så store forskelle klasserne i mellem i forhold til lektier, intra o.lign. Fase 2. Inddragelse efterlyses, tydelighed omkring lektier efterlyses, samt information, åbenhed, tilgængelighed til lærerne. Mere fokus på, hvordan der skrives fra skolens side. Elevplaner ønskes mere fokuseret på målsætning og retning end på statusafkrydsning. Fase 3. Mange gode drøftelser, men gerne mere faglig kontinuitet omkring vikarer, så eleverne kan arbejde fremefter, forældreråd der fungerer godt fra dag 1, fungerer godt skolegangen ud, hvis klasserådene fungerer godt, fungerer klasserne også, eleverne skal styrkes frem mod deres prøver, klassesammenlægninger blev drøftet, med en bekymring omkring klassestørrelse og trivsel. Bestyrelsen drøftede tilbagemeldingerne fra dialogmøderne med fokus på, hvordan man som skole kan honorere ønsker og optimere på de ønskede områder. Det blev drøftet, hvordan vi kan imødegå kritikken ved hjælp af interne aftaler bla. omkring informationsniveau, det blev drøftet, hvordan der kan skabes bedre inddragelse, bedre lektierutiner, og om bestyrelsen skal gå ind med principper.

4 Indholdet i tilbagemeldingen blev drøftet med fokus på, hvordan vi undgår at forældre og lærere er i modpol, og i stedet positivt arbejder sammen. Der var enighed om vigtigheden af god information i den forbindelse. Det blev drøftet, hvordan bestyrelsen bedre formmæssigt kan understøtte at dialogmøderne også kan fastholde det positive. Der var enighed om at der var mange gode inputs, som bestyrelsen vil arbejde videre med. 81. Opsamling fra dialogmødet mellem skolebestyrelser og Børn-undervisningsudvalget. Bilag : NH s oplæg vedr. inklusion NH kom med et oplæg omkring dialogmødet og formen, hvor alle opmødte fik mulighed for at høre, hvad de øvrige skoler havde gang i omkring inklussion. Frederiksberg skole havde bl.a. gjort brug af konsulentbistand i forhold til inklussions indsatsen. Borgerskolen fortalte om implementering af LP-modellen, om brug af taskforces og om at trække eksterne eksperter ind, i stedet for at sende børn ud, i samarbejde med familieafdelingen. Stenlille skole. Ny leder fremlagde her fremadrettede indsatser sammen med skolebestyrelsesformand. Stenlille skole arbejder med udviklingshold, hvor en mindre gruppe elever får et særligt fokus fra en lærer, som efterfølgende er med i klassen i en periode, der blev talt om taskforces, om målrettet brug af klasselog, om læsebånd med læsevejleder mv. Pedersborg. Alt er tilladt, værsgo at gå i gang med inklussion, ledelsen bakker alt op. Der blev fortalt både om elever, der inkluderes og elever, der ikke gør, der blev fortalt meget om samarbejdet med eksterne aktørere, der blev fortalt om SFOs rolle i skoledelen med stor deltagelse af pædagoger i undervisning. Niels Hennning opsummerede de ting, vi på kan lære af de andre skoler, og om at der er mange ting, vi kan gøre, men det er altid et spørgsmål om prioriteringer. En væsentlig generel pointe handlede om, at forældrenes evne til at inkludere også er et væsentligt parameter. De ting, der blev samlet op fra dialogmødet, kan leve videre i MED, FU, pædagogiske udvalg, og nogle af forslagene skal viderebearbejdes i bestyrelsen. Evt. Der stilles spørgsmål til elevernes muligheder for at se ting på internettet, der er ikke er for børn. Der bliver bedt om, at skolen skal afsøge, hvilke muligheder der er for at beskytte og blokkere for siderne. Der er en generel diskussion blandt eksperter om, hvorvidt man skal arbejde med området pædagogisk, vejledningsmæssigt eller man skal bruge restriktioner.

5 Der stilles spørgsmål omkring skolen skal deltage i MGP for skolerne i Sorø, punktet drøftes med personalet ved førstkomne lejlighed. Punkter til næste møde Ændringer timefordeling Budgetorientering Forretningsordnen Næste møde 20/6 kl med fællesspisning Tilstede/underskrift:

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej Referat af Skolebestyrelse Dato: 29/2 2012 Tidspunkt: 19.00 Sted: Ellekildevej Fremmødte: Afbud: Camilla R., samt elevrepræsentanter Punkter til evt. Ordensregler ved snevejr: Forælder har spurgt til om

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september)

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 29/3 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Mulle, Helle, Anders, Bettina, Emma, Johanna, Monique, Pia, Troels, Ida, Kim, Tine. Afbud fra: Casper, Annette.

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé Opsamling fra spørgeskema til udskolingselever Skoleafdelingen har bedt Fælles Elevråd om at tage stilling til, hvilke af de syv fokusområder, der har været mest relevant for dem at blive hørt i forhold

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

2017 indsatsplan for Risbjergskolen. Forældretilfredshed

2017 indsatsplan for Risbjergskolen. Forældretilfredshed 2017 indsatsplan for Risbjergskolen Forældretilfredshed Indsatsplan vedr. tilfredshed med undervisningen Overskrift: Styrke den enkelte elevs læring ved at tilrettelægge undervisningen efter den enkelte

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Onsdag d. 24. august 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 18.30 SB-møde 18.30 19.00 fælles møde med forældrerådet 19.00 20.00

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Den 5. april Afbud: Julie Vinther Christensen 9.A, Louise Holberg Hansen 9.B. Sekretærer: Annemette Steffensen og Helle Spanggaard

Den 5. april Afbud: Julie Vinther Christensen 9.A, Louise Holberg Hansen 9.B. Sekretærer: Annemette Steffensen og Helle Spanggaard Den 5. april 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 5. april kl. 17.00 18.45 Dialogmøde kl. 19-21 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Lars Ulrik Bonde, Hans Hagedorn, Karin Dahl Hansen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013.

Referataf af skolebestyrelsesmødet den kl i. Skolens arbejde med børnefællesskaber i skoleåret 2012/2013. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 16.10.2012 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referataf af skolebestyrelsesmødet den 8.10.2012 kl. 19.00

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 15. april 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 21. februar Tid: 17.00 19.00 Sted: afd. Mogenstrup Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af: Skolebestyrelsesmøde d. 03. 10. 2018 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5

1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5 Principper Indholdsfortegnelse 1. SKOLENS ORGANISATION 3 2. FAGFORDELING 4 3. TIMEFORDELING 4 4. HOLDDANNELSE/DELETIMER 4 5. SKEMALÆGNING. 4 6. BUDGETPROCEDURE 5 7. RESSOURCEANVENDELSE 5 8. SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

INFORMATION & KOMMUNIKATION

INFORMATION & KOMMUNIKATION INFORMATION & KOMMUNIKATION PILEGÅRDSSKOLEN INFORMATION OG KOMMUNIKATION MELLEM SKOLE OG HJEM Denne folder er vedtaget af skolebestyrelsen og henvender sig både til personale og forældre på Pilegårdsskolen.

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Politik for skole/hjem samarbejdet på Borris Skole

Politik for skole/hjem samarbejdet på Borris Skole Politik for skole/hjem samarbejdet på Borris Skole Det gode Skole/hjem-samarbejdet skal medvirke til, at skolens og hjemmenes samlede ressourcer anvendes bedst muligt med udgangspunkt i den enkelte elev

Læs mere

Varde Kommune Børn Unge & Undervisningsudvalget Bytoften 2

Varde Kommune Børn Unge & Undervisningsudvalget Bytoften 2 Lykkesgårdskolen Abildvej 25 6800 Varde Tlf. 76 95 27 00 Fax 76 95 27 27 www.lykkesgaardskolen.dk lykkesgaardskolen@varde.d k 5. marts 2014 lizj Direkte tlf. 76 95 27 01 lizj@varde.dk Sagsnr. Varde Kommune

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl. 17.00-20.00. Blad nr. 81. Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Deltagere: Skolebestyrelsen og suppleanter Facilitator :John Referent:

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Principper(Revideret efterår 2013)

Principper(Revideret efterår 2013) Principper(Revideret efterår 2013) Principper for skole/hjem-samarbejde bestyrelsen, skolens ledelse, pædagoger og lærerne arbejder for, at skole/hjem samarbejdet har gode rammer og muligheder. 1. ns ledelse

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet Tid: d. 1.november 2017, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside: Skolegade Årre

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside:   Skolegade Årre Fraværende: Dennis, Jan og Kim Rikart Skolebestyrelsesmøde ÅRRE SKOLE. Onsdag d. 16. september kl. 19.00 21.00 DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. REFERAT Godkendt. 2. -Elevrådet (udsat) 3. Beslutning

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Håndtering af fravær for Hovedgård Skole

Håndtering af fravær for Hovedgård Skole Håndtering af fravær for Hovedgård Skole Information til forældrene på Hovedgård Skole. Uddannelse og Arbejdsmarked Hovedgård Skole Horsens kommune har stort fokus på elevfravær. På Hovedgård Skole har

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 31. august 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Dagsorden samt fremsendte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup Vi starter kl. 18.30, hvor Martin aflægger sin årsberetning. Umiddelbart herefter fortsætter vi over i skolebestyrelsesmødet. Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6

25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6 Hanstholm Skole Skolebestyrelsesmøde 04-12-2015 kl. 17.00 Møderække: 25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6 Fraværende: Mødet starter med julefrokost Dagsorden 1. Referat fra

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 13. december 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Dagsorden: x/ x. Skolebestyrelsesmøde / Skolen på Nyelandsvej. Dag: 14. maj Tidspunkt: Kl. kl Sted: Lærerværelset.

Dagsorden: x/ x. Skolebestyrelsesmøde / Skolen på Nyelandsvej. Dag: 14. maj Tidspunkt: Kl. kl Sted: Lærerværelset. Dag: 14. maj 2012 Tidspunkt: Kl. kl 17.30-20.00 Sted: Lærerværelset Deltagere: Bettina Stuhr Kaltoft BK x Carsten Norton Pedersen CP Jørgen Thyregod JT x Jens Jakob Andersen JA Håkan Vigre (kom senere)

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

TILBAGEMELDING 2013 Årets skoleevaluering på Elise Smiths Skole

TILBAGEMELDING 2013 Årets skoleevaluering på Elise Smiths Skole TILBAGEMELDING 2013 Årets skoleevaluering på Elise Smiths Skole Årets skoleevaluering er udarbejdet af skolens evalueringsudvalg på baggrund af tilbagemeldinger fra klasserepræsentanter og klasselærere.

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf Mail:

Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf Mail: Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf. 6190 3500. Mail: holmegaardsskolen@hvidovre.dk Februar 2018 Princip: Undervisningens organisering Formål: Undervisningens organisering skal skabe rammer,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 28-02-2017 Kl.: 17.00-20.00 Fraværende: Mødeleder: Mads Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 2. oktober 2012 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 129 Formandens initialer:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00 på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu),

Læs mere

Skolebestyrelsen har valgt den løsning at sammenlægge Hotherskolens 3 klasser på kommende 4. årgang til 2 klasser.

Skolebestyrelsen har valgt den løsning at sammenlægge Hotherskolens 3 klasser på kommende 4. årgang til 2 klasser. A. Velkomst ved Karsen Jensen, med præsentation af aftnens forløb og skolebestyrelsesmedlem Tanja Wichmann Jørgensen (mor til pige i kommende 4. klasse, referent og ordstyrer), samt Jeanette Mortensen

Læs mere

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine Referat af: Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 15/11 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Frank, Troels, Allan, Kim, Thomas, Mette, Pia, John, Tine, Cecilie, Fraværende: Anders, Louise, Ali, Charlotte.

Læs mere

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Mødedato 18.maj 2011 kl. 18.00 Mødelokale Skolens personalerum Fraværende Karina Rosengren, elevrådet pga. følsomme sager Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30 31. maj 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd Dagsorden Møde SKB møde Dato 31. august 2015 - kl. 19.00-21:00 Alle indkaldte personer Afbud Fraværende Henrik Hoffmann, Lone Krøger Wodskou Jørgensen, Nikolai Bøgelund Pedersen, Signe Bækgaard Hansen,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Inklusion på Skibet Skole

Inklusion på Skibet Skole Inklusion på Skibet Skole Definition Inklusion er, at man sammen kan leve forskelligt i verden og ikke i forskellige verdener. Arbejdet og processen er allerede i fuld gang Inklusionsaften for forældre

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere