Der var ved forsamlingens start mødt repræsentanter for 104 lejligheder (heraf 13 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 825,00/1.000,2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der var ved forsamlingens start mødt repræsentanter for 104 lejligheder (heraf 13 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 825,00/1.000,2."

Transkript

1 År 2005, den 17. januar kl afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, København V, ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Vedtagelse af altanprojekt: a. Selve projektet. b. Optagelse af byggelån. c. Optagelse af fælleslån. 3. Forslag om vedtægtsændringer. 4. Valg af yderligere 2 medlemmer og 2 suppleanter til bestyrelsen. Der var ved forsamlingens start mødt repræsentanter for 104 lejligheder (heraf 13 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 825,00/1.000,2. Indledningsvis bød formanden, Erik W. Andersen, velkommen til de fremmødte medlemmer og de indbudte gæster: arkitekt Lars Søndergaard fra Jørgen Schramm Arkitekter & ingeniør A/S samt Steen Larsen fra Nordea Bank A/S. Formanden orienterede om det af Josef Zubr til alle uddelte notat vedrørende altanernes tilstand. Ad 1. Dirigent. Formanden foreslog C. Bolt Andersen som dirigent. C. Bolt Andersen valgtes og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Ad 2. Altanprojekt. Formanden oplyste at faldstammerne i højhuset netop var renset af fa. Power Clean. Faldstammerne var fundet i orden. Faldstammerne i opg. 22 A, B og C var tidligere renset af samme firma og fundet i orden. Det forventedes at faldstammerne i opg. 26 og 28 kunne renses senere i år. Hvis også disse faldstammer var i orden kunne en større del af det arbejde der fremgik af en tidligere udleveret rapport omkring ejendommens vandinstallationer, skrottes.

2 Formanden orienterede om det mandat der var givet på den seneste ekstraordinære generalforsamling 21. juni Alt arbejde med altanprojektet var sket ud fra dette mandat. Arkitekt Lars Søndergaard orienterede om projektet. De nye brystningsrammer ville være i galvaniseret stål med klart glas øverst og uigennemsigtigt glas nederst. Glasset blev farvet med silketryksteknik. Løsningen var afklaret med kommunen og der var givet byggetilladelse. Formanden orienterede om tidsplan, økonomi mv. vedr. projektet, alt jf. det udsendt materiale. Leif Sander oplyste om timepriser for assistance ved flytninger o.lign.. Formanden oplyste om forskellige forhold på en "fejl- og mangelliste" for ejendommen og oplyste at de nævnte arbejder ville blive medtaget under altanprojektet. Formanden oplyste at man på projektet indtil videre havde anvendt ca. kr ,00 og beløbet var indenfor den bemyndigelse som bestyrelsen havde fået på den ekstraordinære generalforsamling Beløbet på kr ,00 er taget over driften 2004 og ikke af formuen. Budgettet for den resterende del af projektet var således, idet alle beløb er inkl. moms: Entreprenør kr ,00 Uforudset kr ,00 Arkitekt & ingeniør kr ,00 Juridisk assistance kr ,00 Byggelånsrenter kr ,00 Forsikring kr ,00 Container, tlf. tilskud mv. kr ,00 I alt kr ,00

3 Formanden oplyste at han og Mogens Jensen havde forhandlet med entreprenøren og havde opnået en rabat på kr ,00 ekskl. moms. Bestyrelsen takkede Mogens Jensen for hans assistance. Bestyrelsen oplyste at den mente at der var tale om et budget "med livrem og seler" samt at der var plads i foreningens formue til at bruge kr. 4 mio. til projektet. Steen Larsen fra Nordea oplyste at renten på et byggelån, op til kr. 12,5 mio., var 3,6% p.a.. Hæftelsen for byggelånet ville være personligt og solidarisk, men begrænset til fordelingstallet x 1,25. Fælleslånet ville også blive til 3,6% p.a. rente. Løbetid 20 år med kvartårlige ydelser. Hæftelsen var som ved byggelånet. Når/hvis man udtrådte af fælleslånet ville man også blive frigjort for hæftelsen. Formanden oplyste at det ordinære budget for ejerforeningen for 2005 var under behandling. Idet altanprojektet blev holdt udenfor det ordinære budget, kunne der ske en nedsættelse af fællesbidraget på ca. 11%. På forespørgsel oplyste Lars Søndergaard at man i forbindelse med altanprojektet ville få forskellige dilationsfuger på ejendommen lavet korrekt. Rammesektionen i den nye altanbrystning ville blive opsat sideværts med fuger/afstandsgummi og bolte. De enkelte altansektioner ville i udførelsesperioden blive færdiggjort 100% før man gik videre til næste sektion. Der ville bliver arbejdet fra arbejdsplatforme, dvs. ikke egentlige stilladser. Formanden oplyste at man ikke havde ment at der skulle monteres træliste/håndliste på toppen af den nye brystning idet dette ville kræve løbende vedligeholdelse og i øvrigt ville medføre en merpris på ca. kr ,00. På opfordring lovede formanden at ville overveje hvorvidt altanerne ved opg. 22 A-C kunne laves før svalegangene.

4 Arkitekten oplyste at der kunne støvsuges ved en lille åbning forrest i brystningselementet. Lars Søndergaard oplyste at de bolte der var monteret i prøveopsætningen ville blive udskiftet med en pænere rustfri møtrik. Det oplystes at der var indhentet enhedspriser på reparation af altandækkene. Den samlede udgift kendtes endnu ikke idet man ikke havde vurderet samtlige altaner. Der var afsat kr ,00 til reparation af altandækkene. Et medlem oplyste at profilen ved altanbrystningen kunne laves smartere m.h.t. rengøring og Lars Søndergaard oplyste at dette også ville blive gjort. Medlemmet mente i øvrigt at der burde laves en vandnæse så der ikke kunne komme vand fra brystningselementet til altanloftspladen hos underboen. Lars Søndergaard oplyste at der var taget hensyn hertil i projektet. Formanden oplyste at der i projektet var regnet med genanvendelse af de nedløbsrør der ikke var defekte, men at man kunne overveje individuelle tilkøb af nye nedløbsrør. På forespørgsel oplyste formanden at det var af sikkerhedsmæssige oversager at man aflåste altandørene udefra under byggeperioden under de enkelte etaper. På spørgsmål om hvorvidt ståldimensionen kunne gøres mindre og brystningselementerne evt. længere (op til 420 cm) oplyste Lars Søndergaard at ståldimensionen var beregnet til at kunne optage bevægelseskræfter og for at undgå bøjninger. Glasset ville blive ekstraordinært dyrt hvis det skulle udføres i 420 cm længde. Idet flere medlemmer ønskede mulighed for at brystningselementerne blev leveret med mulighed for at etablere blomsterkasseophæng oplyste formanden at det kunne overvejes hvorvidt dette kunne ske som individuelle tilkøb. På forespørgsel oplyste Steen Larsen, Nordea, at det var ejerforeningen der optog begge lån. Fra Nordeas side ville man overfor skattemyndighederne indberette ejerforeningen som debitor og rentebetaler. Det ville herefter være op til ejerforeningen, via revisor, at beregne de enkelte medlemmers andel af fælleslånet, de enkelte medlemmers andel af rentebeløb mv. således at de enkelte

5 medlemmer kunne få skattefradrag for renteudgiften. På forespørgsel oplyste Lars Søndergaard at de 3 opsatte farveprøver i haven skulle illudere sandblæst glas. Alle de opsatte prøver er godkendt af kommunen. På forespørgsel oplyste Peer Bo Pedersen at ejerforeningen havde forhandlet med i alt 4 banker hvoraf Nordea Bank kom med det bedste tilbud. I denne forbindelse havde banken forlangt at ejerforeningen skiftede bankforbindelse fra Danske Bank til Nordea. På forespørgsel oplyste Steen Larsen at renterne på begge lån var variable. Renten ville være højre hvis man valgte et fastforrentet lån og der kunne ved et fastforrentet lån være mulighed for at indfrielse skulle ske til overkurs. På forespørgsel oplyste formanden at funktionærlejligheden nu var solgt til den udbudte pris på kr ,00 og med vilkår at køberen betalte sin andel af altanprojektet. Endvidere oplystes at ejerforeningens foreløbige driftsbudget for 2005 viste at der - uanset bidragsnedsættelse - ville være en opsparing på ca. kr ,00. Formanden oplyste at svalegangene og altanerne i opg. 24, lejl. 2-5, ikke ville få foretaget udskiftningerne samtidig. På spørgsmål oplyste Steen Larsen at alle skulle deltage i byggelånet, idet andet ville være umuligt at styre og derfor ikke kunne anbefales. Det oplystes at hæftelsen omkring fælleslånet betød at hvis et medlem havde en låneandel på fx kr ,00 ville hæftelsen være på kr ,00. Lars Søndergaard oplyste at man havde sikret sig at altanprojektets entreprenør var solid og i øvrigt stillede en garanti på 15% i henhold til AB 92. Der skulle ikke ske forudbetalinger, ej heller for materialer der ikke var tilført ejendommen. Det oplystes at glaspartierne naturligvis ville være svagere end beton men at glasset var hærdet og lamineret til stor styrke. Lamineringen betød at revnede glas ikke faldt ned.

6 Formanden oplyste at der var foreslået maling med hvid maling på alle altanlofter idet dette var den farve der p.t. blev anvendt flest steder. Der ville blive brugt en maling der sikrede at altandækkene "kunne ånde". Forsamlingen drøftede herefter hvorvidt glasset skulle eller kunne få andre farver end de 3 prøver der var opsat i haven. Dirigenten anbefalede at man først tog stilling til selve projektet og herefter - hvis dette blev vedtaget - tog stilling til farvespørgsmålet. Dirigenten konstaterede, med generalforsamlingens samtykke ved håndsoprækning, at altanprojektet blev vedtaget med overvældende majoritet idet alene én stemte imod. Dirigenten noterede at vedtagelsen også indeholdt bemyndigelse til bestyrelsen til at optage et byggelån på op til kr ,00 samt efterfølgende et fælleslån på op til kr ,00. Dirigenten foretog derefter skriftlig afstemning om hvorvidt forsamlingen godkendte at glaspartierne skulle udføres med én af de 3 opstillede farveprøver eller om der skulle indhentes flere farveprøver og senere tages stilling til farvevalget. Den skriftlig afstemning gav følgende resultat: For opstillede prøver: 53 lejligheder med fordelingstal 405,8 Imod opstillede prøver: 48 lejligheder med fordelingstal 392,2 Ugyldig: 1 lejligheder ed fordelingstal 7,8 I alt afgivet: 102 lejligheder med fordelingstal 805,8 Herefter foretog dirigenten, med forsamlingens samtykke ved håndsoprækning, afstemning om hvilken af de 3 opsatte glasprøver der skulle anvendes i projektet. Afstemningen gav følgende resultat:

7 Glasprøve nr. 1: 23 medlemmer Glasprøve nr. 2: 23 medlemmer Glasprøve nr. 3: 47 medlemmer Dirigenten konstaterede at forsamlingen således havde besluttet at anvende glastype nr. 3. Ad 3. Vedtægtsændringer. Administrator gennemgik det med indkaldelsen udsendte bilag vedr. vedtægtsændringer. Det oplystes at bestyrelsen herudover ønskede at 5. afsnit i vedtægtens 2 skulle udgå idet bestemmelsen ikke have betydning efter direktør Hartmanns død. Bestemmelsen har følgende ordlyd: "Indtil samtlige ejerlejligheder er solgt, er direktør Jac. Hartmann medlem af foreningen med en anpart svarende til de endnu ikke solgte lejligheders samlede fordelingstal, og er at betragte som et medlem for hver ikke solgt lejlighed." Et medlem ønskede at bestyrelsen sikrede at medlemmerne også efter 31. januar kunne komme med kommentarer til udsendte forslag mv.. Endvidere at der fortsat burde være mulighed for at administrator kunne indbringe en opsigelse for en generalforsamling, således at bl.a. bestyrelsen kunne begrunde sin handlemåde. Et medlem mente at foreningen ikke i mange år havde haft tab på debitorer og foreslog at der alene blev etableret forøget sikkerhed i forbindelse med ejerskifte af lejlighederne. Administrator oplyste at det ville koste ca. kr ,00 pr. lejlighed af lave individuel sikkerhed i form af større ejerpantebrev. Disse udgifter ville normalt skulle betales af sælger af lejligheden. Bestyrelsen oplyste at den trak sit forslag om ændring i 23 ang. administrators indbringelse af opsigelse for en generalforsamling.

8 Torben Hedegaard gjorde opmærksom på, at i følge vedtægterne 15 stk. 5 første punktum kræver en ændring af vedtægterne efter hans og flere advokaters opfattelse - at 2/3 af de stemmeberettigede efter fordelingstal stemmer herfor. Det vil sige, at en ændring af vedtægterne kræver, at mindst 667 andele af de i alt 1.000,2 andele stemmer for. Samme medlem fremsatte følgende 4 ændringsforslag til det udsendte forslag: 11: Bestyrelsens forslag foreslås afvist af generalforsamlingen, men for det tilfælde, at det skulle blive vedtaget stilles følgende ændringsforslag: Efter sætningen "Ejerforeningens beslutte forhøjelse af beløbet og lade beslutningen tinglyse som et tillæg til vedtægterne" tilføjes i linie 8: Ved en forhøjelse af beløbet kan det totale beløb for den pantstiftende vedtægtsbestemmelse i den enkelte ejerlejlighed ikke overstige 50 % af det foregående års ordinære bidrag for den pågældende ejerlejlighed jævnfør vedtægternes 12 første punktum." 20: I den foreslåede vedtægtsændring udgår følgende passus: "Kommer antallet af bestyrelsesmedlemmer ned under 5, supplerer bestyrelsen sig selv indtil næste generalforsamling". 23: Sidste punktum bibeholdes, og der tilføjes: "Før antagelse af en eventuel ny administrator skal denne godkendes på en generalforsamling." 25: Paragraffen bibeholdes, men ændres til: "Der skal til ejendommen stedse være tilknyttet en vicevært eller varmemester. Dette kan ske ved ansættelse eller indlejning fra et kvalificeret firma. Udgifterne til vicevært eller varmemester afholdes over fællesudgifterne." Efter debatten satte dirigenten det samlede vedtægtsændringsforslag til afstemning med bemærkning om at forslaget om ændring af 23 skulle udgå og der skulle tilføjes et forslag om sletning af 2 afsnit 5.

9 Afstemningen gav følgende resultat: For forslaget: 70 lejligheder med fordelingstal 554,8 Imod forslaget: 22 lejligheder med fordelingstal 173,6 I alt afgivet: 92 lejligheder med fordelingstal 728,4 Dirigenten konstaterede at vedtægtsændringsforslaget således var endeligt vedtaget. Ad 4. Valg til bestyrelsen. Til bestyrelsen opstillede Klaus Pedersen, opg. 24, 9/05, og Michael Jakobsen, opg. 28, 2.th.. Dirigenten konstaterede at begge kandidater blev valgt med akklamation. Bestyrelsen består herefter af de nyvalgte samt tidligere valgte Erik W. Andersen, Irene Larsen og Per Bo Pedersen. Til suppleantposterne opstillede Pelle Leisner, opg. 24, 2/02 og Ulrik Blichfeldt, opg. 24, 4/01. Dirigenten konstaterede at begge blev valgt med akklamation. På forespørgsel oplyste administrator at den samlede bestyrelsen med suppleanter, herunder de nyvalgte, alle ville være på valg ved næste ordinære generalforsamling. Dirigenten konstaterede dagsordenen var udtømt og takkede for god ro og orden. Formanden takkede dirigenten fra god ledelse og medlemmerne for det store fremmøde.

10 Generalforsamlingen hævet. Dirigent, C. Bolt Andersen Formand, Erik W. Andersen

Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder (heraf 4 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 388,0/1.000,2)

Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder (heraf 4 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 388,0/1.000,2) År 2009, den 10. marts kl. 19.00 afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, 1620 København V, ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene. Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

den 9. marts 2004 Der var mødt repræsentanter for 105 lejligheder (heraf 28 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 823,4/1.

den 9. marts 2004 Der var mødt repræsentanter for 105 lejligheder (heraf 28 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 823,4/1. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2004 År 2004, den 9. marts kl. 19.00 afholdtes i Restaurant Josty, Pile Alle 14, 2000 Frederiksberg ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene med følgende

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN 1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN Tirsdag den 27. juni 2006 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Øresundsparken. Generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT J.nr. 200139 GENERALFORSAMLINGS-REFERAT Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i EJERFORENINGEN BISTRUP PARK i festsalen, Bistrupskolen, Nordvanggårdsvej 17, 3460

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013.

Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december 2013. Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 4. december 2013 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 17/2013 Bankens ekstraordinære generalforsamling onsdag den 4. december

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Ad 2. Årsberetning. Formanden aflagde følgende årsberetning:

Ad 2. Årsberetning. Formanden aflagde følgende årsberetning: År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, 1620 København V, ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene med følgende dagsorden: Valg af dirigent.

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Bestyrelsen Anders Frost Rudebeck (formand) Nathalie Cederlund Søndergaard Jan Aarup Årets gang Bestyrelsen blev konstitueret

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

MANDAG D. 19/8 2013, KL

MANDAG D. 19/8 2013, KL TIL EJERNE I E/F Sandalsparken Sandalsparken 3650 Stenløse OMDELES D. 3/8 2013 J.nr. 204951 Vedr. indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - om viceværtlejlighed, kloak og optagelse af lån. Efter

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Side 1 af 6 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG DEN 23. JUNI 2014, KL. 17,30 i BUTIKKEN Projekt udskiftning af vinduer og døre samt istandsættelse af trappeopgange Referat iht. dagsorden: På

Læs mere

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt Nordre Munkegård Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012 Renoveringsprojekt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til at tegne kontrakt med den valgte entreprenør

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik

Andelsboligforeningen Frederik Side 1 af 5 Der afholdtes i Bestyrelseslokalet, Godthåbsvej 13 C, kld., torsdag, klokken 19 : 30 Side 2 af 5 Dagsorden / Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent. 3 2) Afstemning om altaner 3 3) Eventuelt.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden:

For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: År 2013, mandag den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen 1911. Generalforsamlingen blev afholdt i Østerbro Huset, Århusgade 103, 2100 København Ø. For generalforsamlingen

Læs mere

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 Advokat Henrik Qwist hq@qbadv.dk 28. september 2016 J.nr. 10076 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere EDVARD NIELSEN & Partnere Advokat Peter Skrøder Jakobsen Algade 1-7 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sag nr.: 25-73567-PSJ/CF REFERAT fra ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1-5 tirsdag

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 25. marts 2009

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 25. marts 2009 Referat fra ordinær onsdag, den 25. marts 2009 Til stede o Der deltog repræsentanter fra 38 lejligheder. Der var endvidere afleveret 3 fuldmagter. o De tilstedeværende samt afgivne fuldmagter repræsenterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN 1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN Torsdag den 14. april 2005 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Øresundsparken. Generalforsamlingen

Læs mere

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere:

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Sydkystens Ejendomsadministtation ApS Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III, afholdt onsdag den 17. maj 2006, kl. 18.30 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKULDELEV VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR SKULDELEV VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR SKULDELEV VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Skuldelev Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skibby Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 Grundejerforeningen Boelsvang Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 1. Valg af dirigent og referent. Advokat Morten Hansen-Nord blev valgt som dirigent Susanne Hellbrandt blev valgt

Læs mere

Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19

Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Den 12. september 2007 kl. 17.00 afholdtes der ekstraordinær generalforsamling på selskabets adresse Tuborg Havnevej 18, 2900 Hellerup. Dagsordenen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014.

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling

Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling ORDINÆR GENERALFORSAMLING Ejerforeningen Ndr. Munkegård Tirsdag den 11. maj 2010 kl. 19.00 holdtes på Munkegårdsskolen ordinær generalforsamling i ejerforeningen. Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til:

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til: A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 01042-0001 18.4.2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Enghavevej, afholdt den 6.4.2017 kl. 19.00 Dagsorden:

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

AIB Jæger, Jægersborggade 32-34,2200 København N Telefon 82300352 Fax 35856382

AIB Jæger, Jægersborggade 32-34,2200 København N Telefon 82300352 Fax 35856382 AIB Jæger, Jægersborggade 32-34,2200 København N Referat af ekstraordinær generalforsamling i AIB Jæger. Dato: 9. november 2011 kl. 18:00 Sted: Dirigent: Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT J.nr. 200139 GENERALFORSAMLINGS-REFERAT Onsdag 23. februar 2015 kl. 19.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i EJERFORENINGEN BISTRUP PARK i festsalen, Bistrupskolen, Nordvanggårdsvej 17, 3460

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

1) Valg af dirigent og referent. 2) Forslag fra bestyrelsen om: ekstraordinær vedligeholdelse og renovering med tilskud vedrørende:

1) Valg af dirigent og referent. 2) Forslag fra bestyrelsen om: ekstraordinær vedligeholdelse og renovering med tilskud vedrørende: b rammer ADVOKATER Selvstændige advokater i kontorfællesskab Kronprinsessegade 26 DK 1306 København K Tlf 333 80 300 Fax 333 80 315 www.brammer-advokater.dk Advokatfirmaet Arne Linde Olsen ApS Cvr. 15262206

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg.

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg. Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Formand, Casper Hansen, bød alle velkommen, og da foreningens nyeste beboer, Omar i 12A 2.tv., var mødt

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Advokat John Lademann blev foreslået som dirigent. John Lademann valgtes og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Advokat John Lademann blev foreslået som dirigent. John Lademann valgtes og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. År 2006, den 14. marts kl. 19.00 afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, 1620 København V, ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Foerlev vandværk

Vedtægter for Foerlev vandværk 1 Vedtægter for Foerlev vandværk navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Foerlev Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skanderborg Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Ejerforeningen Snaregade 6-6A

Ejerforeningen Snaregade 6-6A Referat fra ordinær generalforsamling den 23. maj 2018 Onsdag den 23. maj 2018, kl. 17:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Snaregade 6-6A med en dagsorden i h.t. vedtægterne.

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL. 19.00 PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL REFERAT Deltagere/stemmer Til stede fra Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere