Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015"

Transkript

1 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at tage højde for de gældende sikkerhedsafstande Fyrværkeri sælges kun til personer over 18 år Fyr den af! rkeri Fyrvæ es i sælg rne ke butik. dec. 15 fra d G 19 SKUD 89 NR. 37 SERGENT Batteri med røde og grønne farver som brager og bølger henover himlen, for at afslutte i et gigantisk bombardement af knitrende guld Nr G 170 G Frit valg 89 NR. 11 MOUNTAIN MERU Bomberør med farverne rød, grøn, sølv og guld glitter Nr stk. á 5 skud NR. 10 MOUNTAIN MOCO Bomberør med skud med guld glitter, guld kroner og crackling Nr Bygma Byggecenter * NEM = Netto Ekslosivstof Mængde. Angiver, hvor meget krudt der er i fyrværkeriet. Vægten er angivet på fyrværkeriet. 405 G 600 G 12 stk. 800 G 42 dele NR. 7 NR. 30 MOUNTAIN KÆMPE RAKETSORTIMENT Et stort raketsortiment i et kæmpe udvalg af forskellige effekter Nr MOUNTAIN SVINEDRENGEN Junior-sortiment med 42 dele fyrværkeri Nr skud 399 NR. 22 PROFF RB Viftebatteri med mange kombinationer i farverne rød, sølv, guld, blå, lilla, gul, pink brokade krone og crackling Nr Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015

2 Til barnlige sjæle stk 86 G HEKSEHYL SPRINGFYRENE Et hylsortiment af bedste slags Nr G 200 skud 14 DANSKE HUNDEPROPPER 20 skud Nr HUNDEPROPPISTOL Pistol i plast 1 skud Nr KNALDPERLER 10 x 10 stk. Nr HUNDEPROPPISTOL Pistol i plast 2 skud Nr stk. 9 HEKSEHYL Gode gammeldags heksehyl Nr BESKYTTELSESBRILLE I plast Nr G NR. 34 BLACK MOUNTAIN Missil-batteri med cracling og 200 skud Nr SIKKERHEDSBRILLE LUKSUS Beskyttelsesbrille med elastik Nr FYRVÆRKERI SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR. LEGITIMATION SKAL FREMVISES

3 6 X WHISTLER SINGLESHOT 4 X CHRYSANTHEMUM 6 X MULTIFLASH ROMAN CANDLE 34 DELE 99 BIG SNAPPER MAGIC WHIP NR. 28 MOUNTAIN KLODSHANS 123 G Junior-sortiment med 34 dele fyrværkeri Nr CRACKLING GRANULES 148 dele 25 dele 117 G 356 G NR. 27 NR. 29 MOUNTAIN SKARNBASSEN MOUNTAIN DEN FLYVENDE KUFFERT Junior-sortiment med 148 dele fyrværkeri Nr STJERNEKASTER 10 stk./pk. Nr Junior-sortiment med 25 dele fyrværkeri Nr KONFETTIKANON SERPENTINSPRAY 20 cm Med lufttryk Nr ml Nr SE MERE OM FYRVÆRKERI PÅ BYGMA.DK 39 TRÆK BOMBER 50 stk./ps Nr KONFETTIKANON 100 cm Med lufttryk Nr

4 29 AFFYRINGSRAMPE Til raketter og bomberør Nr G 6 stk. 69 NR. 5 MOUNTAIN RAKETSORTIMENT Et raketsortiment med effekterne knitrende blomster og i farverne rød og grøn Nr G 79 NR. 3 MOUNTAIN KING PEAK En raket med en rød bølge og knitrende stjerner Max. tilladte krudtladning Nr G 3 stk. 89 MOUNTAIN LUFTBOMBE 3 stk. 2 luftbomber i forskellige og flotte effekter Nr NR G 3 stk. 99 NR. 38 OFFICER RAKETTER Raketsortiment bestående af 3 stk. højtgående og smukke raketter Forskellige effekter og max. tilladte krudtmængde Nr NR. 1 CRESTONE PEAK 42 G 19 En raket med brokade med knitrende stjerner Nr VOKSFAKLER Brændetid: min Nr G 2 stk. 29 BORDBOMBE 20 cm Guld/sølv Nr BORDBOMBE 20 cm Pink/blå Nr NR. 12 MOUNT OLYMPUS FONTÆNE Kæmpe konisk fontæne Højde: 30 cm Nr FYRVÆRKERI SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR. LEGITIMATION SKAL FREMVISES

5 Når klokken slår skud 470 G 179 NR. 39 GENERAL Batteri med kraftige effekter i farverige kombinationer Nr G 152 G 10 stk. 69 NR. 13 MOUNT YALE Batteri med flotte og farverige effekter Nr G 19 skud 343 G 49 skud NR. 15 NR. 16 MOUNT SANFORD 19 skuds batteri med et væld af forskellige farver Nr MOUNT CHAMBERLIN Batteri med flotte effekter i glitterrød og glitterhvid Nr SE MERE OM FYRVÆRKERI PÅ BYGMA.DK 61 skud 199 NR. 17 MOUNT BONA Batteri med flotte guldbrokader som eksploderer i store guldbuketter med hyl og brag Nr

6 75 G 49 Godt nyt NR s MOUNTAIN 3 LUFTBOMBE Flot 3 luftbombe med brokader og guldstøv Max. tilladte krudtladning Nr kud 75 G 99 NR. 4 4 LUFTBOMBE Kæmpe 4 luftbombe med effekten rød glitter Max. tilladte krudtladning Nr G PROFF RB NR. 18 Batteri med kraftige guldbrokader Nr G 9 stk. 249 NR skud NR. 14 PROFF RAKETSORTIMENT Et luksus raketsortiment som byder på mange forskellige effekter inden for fyrværkeri kunstens muligheder Nr skud 180 G 899 NR. 20 PROFF RB skuds batteri med særdeles kraftige opskud Nr skud NR. 26 BATTERI RB G Batteri med stor variation af flotte farver Nr BATTERI RB G Batteri med en flot kombination af farver og stærke lydeffekter Batteriet har en uovertruffen finale og bør opleves Nr FYRVÆRKERI SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR. LEGITIMATION SKAL FREMVISES

7 år Køb dit fyrværkeri hos 49 s kud JYLLAND SJÆLLAND SÆBY AGERBÆK Ålborgvej 105 Tlf dec.: Lukket Sælger ikke fyrværkeri Hellevej 2 Tlf ALS THEM Nymøllevej 8, Guderup Tlf Eksportvej 5 Tlf BINDSLEV 369 Tømrersvinget 21 Tlf GALTEN Håndværkervej 1 Tlf Frichsvej 57 Tlf GRÅSTEN Ulsnæs Tlf NR. 21 HIRTSHALS Dalsagervej 6 Tlf G Mosevej 1B Tlf Batteri med glitter-effekter i rød, grøn og guld Alle opskud med hale Nr NYHED formstøbte batterier 35 skud NR. 19 NR. 23 BATTERI RBM G Batteri med kratige effekter i farverne rød, sølv, grøn, lilla og hvid blink Nr BATTERI RBM G Batteri i farverne lemon, rød og orange blandet med glitter og crackling Nr HAARLEV AARS FYN Industrivej 31 Tlf BELLINGE STORE HEDDINGE Hjortkjærsvej 2 Tlf KONGELUNDEN RØNNEDE Jernbanegade 7 Tlf VIBY Grønningen 1 Tlf NYBORG SILKEBORG 24 skud Bentsensvej 12 Tlf Begrænset sortiment Kongelundsvej 364 Tlf Møllevangen 12 Tlf Industrivej 24 Tlf HVALSØ TØNDER KERTEMINDE PADBORG Maglemosevej 13 Tlf Industrivej 8 Tlf Rughøjvej 11 Tlf Begrænset sortiment KOLDING BATTERI RB TINGLEV Industrivej 1 Tlf dec.: Lukket Sælger ikke fyrværkeri HASLEV Nørrevænget 11 Tlf SKAGEN Kattegatvej 4 Tlf Lyøvej 7 Tlf dec.: Lukket Sælger ikke fyrværkeri OTTERUP Hjorslevvej 2 Tlf RINGE SK ÆRBÆK Nr. Skærbækvej 31 Tlf Østre Ringvej 37 Tlf STØVRING 60 SKUD 100 skud NR. 24 NR. 25 BATTERI RBV3060 BATTERI RBM G Batteri med guld, sølv, rød og grøn som omkranses af glitter og crackling Nr G Batteri i vifteform Batteriet indeholder 8 forskellige effekter og alle med et brag af flotte farver Batteriet har en gigant finale Nr SE MERE OM FYRVÆRKERI PÅ BYGMA.DK Hermesvej 10 Tlf dec.: Lukket Sælger ikke fyrværkeri Se åbningstider på AVISEN GÆLDER FRA TIRSDAG DEN 15. DECEMBER

8 Se vores åbningstider på Priserne gælder fra tirsdag den 15. december 2015 til og med torsdag den 31. december 2016, så længe lager haves NR. 31 MOUNTAIN KINGDOM 1447 G Et kæmpe fyrværkeri sortiment 5 x batterier, 1 x trappebatteri, 2 x bomberør og 4 x raketter Nr NR stk. 399 NR. 36 NR. 9 Frit valg 44 ZINK 905 RAKETTER 375 G Et raketsortiment med effekterne: Sølvpil, brokadeblå, firefly og blink Raketterne er produceret i Tyskland og er i meget høj kvalitet Nr GENERALLØJTNANT/ BRIGADEGENERAL BOMBERØR 48 G Bomberør med 5 kraftige bombetter i flotte farver eller guld Nr Med forbehold for udsolgte varer, manglende leveringer, fejl, prisændringer og eventuelle offentlige indgreb. Alle priser er inkl. 25% moms. 53F/15 dele

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at

Læs mere

125 skud. 999,Nr g

125 skud. 999,Nr g Spar 10% Fyr den af! Se tilbud på bagsiden 1 st k. 99 3 st k. Beg r æ nse t a nt al Bliv Bygmaster kunde og få 10% rabat 199 nr. 97 Pre mium Batteri 200 g Opskyder 12 bombetter, som eksploderer i store

Læs mere

35,- PREMUIM FYRVÆRKERI KNALDGODE PRISER. Godt nytår med

35,- PREMUIM FYRVÆRKERI KNALDGODE PRISER. Godt nytår med 2015 PREMUIM FYRVÆRKERI HCA01-01 Håndlavede kvalitetsraketter som eksploderer i et kæmpe brag med fantastiske effekter. Maksimal tilladte krudtmængde! 1 Værdi kr. 249,95 BONUSBATTERI MEDFØLGER GRATIS VED

Læs mere

3 STK. PR. STK. PR. STK. Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør, heksehyl, fontæner og juniorprodukter.

3 STK. PR. STK. PR. STK. Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør, heksehyl, fontæner og juniorprodukter. Godt nytår 5 skuds bomberør Fem skuds bomberør med opskudshaler i guld og bombetter i blå, rød og lemon. Nr. 8 Nr. 30 Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør,

Læs mere

BEST SELECTION. Førpris. Førpris. Se produktbeskrivelserne inde i avisen. Godt nytår

BEST SELECTION. Førpris. Førpris. Se produktbeskrivelserne inde i avisen. Godt nytår BEST SELECTION Førpris 699 95 Førpris 549 95 Se produktbeskrivelserne inde i avisen Godt nytår 2013 5 skuds bomberør Fem skuds bomberør med flotte effketer: Sølvpalme, grøn, blå, rød, blå hale og crackling.

Læs mere

BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI

BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI 2015 BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI 7 stk. Nr. 1 SPAR 100,- 39 95 Raketsortiment 7 stk. Sortiment med 7 stk. raketter med mange effekter og farver. En sikker succes til en hel aften. NEM Vægt i alt: 230 gram

Læs mere

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS KÆMPE SORTIMENT 25 skuds vinkelbatteri med bomber i guld og rød og farverige kometer. Fantastisk 25 skuds batteri med guldbrokader, hvide og grønne blinkere, store røde peoner og kometer. Testvinder! Special-batteri,

Læs mere

fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION www.brightstar.dk

fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION www.brightstar.dk www.brightstar.dk fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION BEST SELECTION Bright Star Fireworks A/S Nydamsvej 19B, DK-8362 Hørning Tel. +45 72 18 55 51 Fax +45 72 18 55 52 info@brightstar.dk Cylinderraketter, tre

Læs mere

Krudtkongen. e t ten. World of China Fyrværkeri avis 2012. www.krudtkongen.dk

Krudtkongen. e t ten. World of China Fyrværkeri avis 2012. www.krudtkongen.dk World of China Fyrværkeri avis 2012 Krudtkongen 2 4. l r k a k e t ten 1 Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95

Læs mere

Fyrværkeri. Cake AAA. Art.Nr. 10.601

Fyrværkeri. Cake AAA. Art.Nr. 10.601 Fyrværkeri 2011 Cake AAA Et meget stort batteri med 60 skud som stryger højt til vejrs i en flot kombination af nye farver og stærke lydeffekter. Batteriet har en uovertruffen finale. Bør opleves! Art.Nr.

Læs mere

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. Stk.pris. 2 for FYRVÆRKERI MED BID. 1 Midnatsekspressen. 2 Night Mare

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. Stk.pris. 2 for FYRVÆRKERI MED BID. 1 Midnatsekspressen. 2 Night Mare FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Midnatsekspressen Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 18 Stk.pris 79,-

Læs mere

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. 2 for. Stk.pris FYRVÆRKERI MED BID

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. 2 for. Stk.pris FYRVÆRKERI MED BID FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Midnatsekspressen Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. Stk.pris 79,- 399,-

Læs mere

DRACULA 399,- NYHED UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Evil in the Night

DRACULA 399,- NYHED UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Evil in the Night FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- NYHED 399,-

Læs mere

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS KÆMPE 25 skuds vinkelbatteri med bomber i guld og rød og farverige kometer. Fantastisk 25 skuds batteri med guldbrokader, hvide og grønne blinkere, store røde peoner og kometer. Testvinder! Special-batteri,

Læs mere

Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com

Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com Partivarehuset FYRVÆRKERI Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com 01. Lille børnepakke uden lunte Pris: 29 kr. 06. Kæmpe knaldperler Pris pr. æske: 10 kr. 02. Ghostcrackers

Læs mere

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14 Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2015 HUilSdKe 100 første t gratis gavege med EN voksen! børn iføl T E L OUT SPAR OP til 50 % BATTERI SORTIMENT 4 POWERMINE Varenr. NOS1 // Bestil nr. 15 49 349 Varenr.

Læs mere

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,-

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,- BYENS BEDSTE KRUDTSALG DUMPINGPRIS! 6 stk. 100,- 349,- 249,- Varenummer: L2003 Nr. 1 72 skuds batteri Svend - Batteri med 72 skud i varierede, flotte effektserier. Der er sølvspinnere, som brager ud i

Læs mere

Nyt i 2006. Fyrværkerikatalog. Batteri TK25. Vinkelbatterier. Find din nærmeste forhandler på bagsiden. Normalpris 59.95 pr. stk.

Nyt i 2006. Fyrværkerikatalog. Batteri TK25. Vinkelbatterier. Find din nærmeste forhandler på bagsiden. Normalpris 59.95 pr. stk. Nyt i 2006 28 Sortiment 01 Stort junior sortiment. Sortimentet indeholder: store og små jordsole, små fortæner, stjernekastere i forskellige størrelser, poppers, røgkugler, cracklingkugler, diskofortæner,

Læs mere

HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- SET PÅ TV

HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- SET PÅ TV FÅ DET NU FEJRET Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... SET PÅ TV HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- Vi starter fyrværkerisalget 15. dec. Køb og afhent dit fyrværkeri i din

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50%

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50% Fyrværkerikatalog 2014 dynamitteltet.dk outletsalg spar 30-50% heksehyl 50 stk. kr. 5,- Konkurrence om 5 gavekort á kr. 3000,- Se side 15 Nyhed! Kæmpe finalesortiment til den ultimative nytårsaften. Gratis

Læs mere

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012 Fyrværkeri sortiment 2012 1.4 Cake A-B-C er sammensat af 4 forskellige batterier med en samlet NEM vægt på 1.860 gram. Det er et såkaldt kombinationsbatteri, som har mange afvekslinger i opskud, farver,

Læs mere

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- 599,- 2 Dark

Læs mere

Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014.

Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014. bauhaus.dk 1 Monster 4 kugleraket. 69 95 ALT FYRVÆRKERI I BAUHAUS ER GODKENDT EFTER DE NYE CE-REGLER Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014. 35 32 Junior sortiment

Læs mere

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr.

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr. Danmarks bedste tilbud SORT 10 Junior sortiment. Før 59.95 kr. 34 34 NU 95 SPAR 40% SORT 20 Stort junior sortiment. Før 99,95 kr. NU 59 95 TØM LAGERET Batteri TK 10 Lille batteri - men meget kraftfuldt.

Læs mere

Krudtkongen. k a k e t ten

Krudtkongen. k a k e t ten Fyrværkerikatalog 2012 Krudtkongen 2 4. l r k a k e t ten 1 Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 T i lbu d

Læs mere

Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk

Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk 2 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000 kroner. Smut ned til din lokale

Læs mere

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted!

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os i Farum, Birkerød, Holte & Nærum Fyrværkeri med flotte effekter af lang varighed Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os på juletræspladsen

Læs mere

Fyrværkeri katalog 2012

Fyrværkeri katalog 2012 Fyrværkeri katalog 2012 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000 kroner. Smut

Læs mere

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2012 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000

Læs mere

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- 599,- 2 Dark

Læs mere

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,-

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,- FYRVÆRKERIKATALOG 2015 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds Stalinorgel fra AFAC. Nu med endnu mere krudt og effekt. 300 hylende kometer med brag. Stalinorgel sælges kun af AFAC officielle forhandlere!!

Læs mere

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning...

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Se hvor vi sælger fyrværkeri på jemogfix.dk COBRA SORTIMENT Sortiment bestående af 6 dele. 3 stk. raketter der springer i farverne rød med sølv glitter og blå

Læs mere

FYRVÆRKERIKATALOG 2012. et - Krudtteltet outlet - Krudttelte. Spar. op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg!

FYRVÆRKERIKATALOG 2012. et - Krudtteltet outlet - Krudttelte. Spar. op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg! FYRVÆRKERIKATALOG 2012 0% Spar op til 60% Spar op til 60% - et - Krudtteltet outlet - Krudttelte Spar op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg! Velkommen i KRUDTTELTET OUTLET Så er det sidste chance for

Læs mere

Dragon. Fireworks. Danmarksmester. i festfyrværkeri 2011-2014

Dragon. Fireworks. Danmarksmester. i festfyrværkeri 2011-2014 Dragon Fireworks 2012 Danmarksmester i festfyrværkeri 2011-2014 Danmarksmester i festfyrværkeri I august 2011 blev danmarksmesterskabet i festfyrværkeri afholdt i Silkeborg. Et mesterskab der afholdes

Læs mere

VIND. Se ugens KNALDTILBUD på tv2 eller www.skyts.dk LEVERING LIGE TIL DØREN! FYRVÆRKERI Se mere på skyts.dk

VIND. Se ugens KNALDTILBUD på tv2 eller www.skyts.dk LEVERING LIGE TIL DØREN! FYRVÆRKERI Se mere på skyts.dk ONLINESALG AF VALITETSFYRVÆRERI SYTSD VALITETS- OG SIERHEDSGODENDT EFTER DANS LOV Se ugens NALDTILBUD på tv2 eller wwwskytsdk LEVERING LIGE TIL DØREN! VIND FYRVÆRERI Se mere på skytsdk GRØN SERIE GRØN

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Kvalitetsfyrværkeri. Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt. - fra Krudtkongen

Kvalitetsfyrværkeri. Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt. - fra Krudtkongen Fyrværkeri avis 2013 KRUDTKONGEN! n e t t ake r 4 2. l K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

Produkt katalog 2015

Produkt katalog 2015 DRACULA Produkt katalog 2015 uhyggeligt godt fyrværkeri Velkommen 2016 byd 2016 velkommen med et brag! Skal 2015 sluttes med et bragende godt fyrværkerisalg er du allerede godt i gang. Vores Dracula serie

Læs mere

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014 GODT NYTÅR 95 00 NORDIC SØLVHALER MED BOMBER Et helt nyt batteri med 12 kraftige skud i 20 mm rør. Flotte sølvhaler og kæmpe multicolor-bomber. Varenr. NOB1 // Bestil

Læs mere

20,- RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 1 4 5,- UNDER HALV PRIS SPAR 30,- BEDST I TEST

20,- RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 1 4 5,- UNDER HALV PRIS SPAR 30,- BEDST I TEST SLUTSPURT RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD SPAR 30,- UNDER HALV PRIS 20,- 9 V RØGALARM M/OPTISK DETECTOR Fotoelektrisk med 9 V batteri (medfølger) Reagerer hurtigt med 85 db signal Dansk Varefakta og CE

Læs mere

KRUDTKONGEN. Fyrværkeri avis 2013. www.krudtkongen.dk. 1 Tilbud

KRUDTKONGEN. Fyrværkeri avis 2013. www.krudtkongen.dk. 1 Tilbud Fyrværkeri avis 2013 KRUDTKONGEN! n e t t ake r 4 2. l K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

KUN GRATIS * FRAGTFRI LEVERING 4 STK. ZINK 905 95.- 1695.- 1195.- BONUSPAKKE

KUN GRATIS * FRAGTFRI LEVERING 4 STK. ZINK 905 95.- 1695.- 1195.- BONUSPAKKE FYVÆE Y.D Y.D Y.D Y.D Y.D FGF EVENG VED O OVE 750,- E MO OG NYHE P Y.D HVD GE OVEN? OVEDGEE PVE F N 15. 31 C. NVENE F FYVÆE F N 27. 1. JN. BEGÆNE N 4 ZN 905 Fås i fire forskellige udgaver: ilberweide,

Læs mere

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr.

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr. Danmarks bedste tilbud SORT 10 Junior sortiment. Før 59. kr. 34 34 NU SPAR 40% SORT 20 Stort junior sortiment. Før 99, kr. NU 69 TØM LAGERET Batteri TK 10 Lille batteri - men meget kraftfuldt. Før 39,

Læs mere

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder Dragon Fireworks Bemærk: 19 nyheder 2014 Se alle vores spændende 2014 nyheder 1. 1015. 10 stk. 1/2 tomme kugleraketter i plastrør NEM vægt pr. pakke: 165 g. 2. 2042. 200-skuds missilbatteri med hyl og

Læs mere

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,-

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,- FYRVÆRKERIKATALOG 2015 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds Stalinorgel fra AFAC. Nu med endnu mere krudt og effekt. 300 hylende kometer med brag. Stalinorgel sælges kun af AFAC officielle forhandlere!!

Læs mere

SKYTS.DK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov

SKYTS.DK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov ONLINESLG F KVLITETSFYVÆKEI SKYTSDK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov GTIS * LEVEING LIGE TIL DØEN! * Ved køb over,- i hele Danmark ekskl ikke brofaste øer Se mere på side KULØBOMBEN Opskyder

Læs mere

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård PROFESSIONELT FYRVÆRKERI KUN I KRUDTTELTET PRO POWERBOX 83 skuds festbatteri Professionel Powerbox opbygget som et rigtigt festbatteri med bl.a. kometer, vifteformationer i perfekt afstemt tempo. Flot

Læs mere

dynamitteltet.dk outletsalg Fyrværkerikatalog 2015 spar 30-50% betaling og udlevering samme sted

dynamitteltet.dk outletsalg Fyrværkerikatalog 2015 spar 30-50% betaling og udlevering samme sted Fyrværkerikatalog 2015 dynamitteltet.dk betaling og udlevering samme sted outletsalg spar 30-50% Nyhed! Kæmpe finalesortiment til den ultimative nytårsaften. Køb for minimum kr. 500,- og få en gratis 3

Læs mere

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Grå Mørkegrå Beige. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16.

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Grå Mørkegrå Beige. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16. Alle priser er inkl. moms. Avisen gælder fra den 11. februar til og med den 16. september 2016 Tid til nye fliser? Besøg Bygma Pr. m 2 fra 299 95 GULV/VÆGFLISE UBIKO Flere størrelser Farve: Grå, mørkegrå

Læs mere

DRACULA. bidi. Forhandler katalog 2017 COMPOUND. 10 Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri. 1 Twilight, Bomberør

DRACULA. bidi. Forhandler katalog 2017 COMPOUND. 10 Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri. 1 Twilight, Bomberør DRACULA Forhandler katalog 2017 COMPOUND 1 Twilight, Bomberør 4 heftige bomberør med 5 skud med forskellige farver og brag i hvert opskud. Uhyggeligt godt fyrværkeri. 10 Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri.

Læs mere

raaco Bilindretning 2 www.bygma.dk

raaco Bilindretning 2 www.bygma.dk BILINDRETNING raaco Bilindretning raaco Bilindretning er et fleksibelt system, der er opbygget af moduler. Du kan enten vælge standardmoduler, som dækker de fleste behov for opbevaring i det mobile værksted,

Læs mere

DRACULA. bid FORHANDLER KATALOG 2017 COMPOUND. 1 Twilight, Bomberør. Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri.

DRACULA. bid FORHANDLER KATALOG 2017 COMPOUND. 1 Twilight, Bomberør. Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri. DRACULA FORHANDLER KATALOG 2017 COMPOUND Deamon Hunter, 120-skuds kraftbatteri. 1 Twilight, Bomberør 4 heftige bomberør med 5 skud med forskellige farver og brag i hvert opskud. Uhyggeligt godt fyrværkeri.

Læs mere

STENSKOVEN BEIJING 4 129,- 499,- 69,TILBUD! SPAR 110,- SPAR 30,- SPAR 300,- MAX. 2 STK PR. KUNDE I KRUDTKONGEN.DK

STENSKOVEN BEIJING 4 129,- 499,- 69,TILBUD! SPAR 110,- SPAR 30,- SPAR 300,- MAX. 2 STK PR. KUNDE I KRUDTKONGEN.DK KRUDTKONGEN 2016 STENSKOVEN Effektfuldt 24 skuds batteri - med effekter i blå og røde farver med guld og sølvglimmer med store brag. NEM: 376gr. 110,- 129,- 1 TILBUD! TOP SECRET 49 Kraftfuldt 49 skuds

Læs mere

NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011

NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011 GULDMUREN Imponerende guldmur med crackling på toppen. VINFTEBATTERIET 34 NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011 Gadens største vinkelbatteri opskyder 5 bomber pr. opskud i guld og multicolor. 35 36 DÆMON ILD - l Bomberør

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

Vi har grejet PARTNER DIN BETON. Det professionelle værktøj, det bedste tilbehør og den professionelle rådgivning

Vi har grejet PARTNER DIN BETON. Det professionelle værktøj, det bedste tilbehør og den professionelle rådgivning DIN BETON PARTNER Vi har grejet Det professionelle værktøj, det bedste tilbehør og den professionelle rådgivning Alle priser er ekskl. moms. Avisen gælder fra den 7. september til og med den 2. oktober

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

GRATIS RAKETTER TIL ALLE!

GRATIS RAKETTER TIL ALLE! FYRVÆRKERIKATALOG 2014 GRATIS RAKETTER TIL ALLE! FOR HVER GANG DU KØBER FOR 300 KR. GIVER VI EN 4 RAKET OVENI HANDLEN. VÆRDI 100 KR! (SÅ LÆNGE LAGERET HAVES) 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds

Læs mere

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER FYRVÆRKERI POSTEN ÅRETS FRÆKKERT! PSST! SE SIDE 2 FYRVÆRKERI TIL EN HUND! NYHED 50 MM LUFTBOMBER 34 Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. ST10 149,- KINESERE

Læs mere

299,- DU SPARER 50 % ÅBENT ALLE DAGE OP TIL NYTÅR 14.00-17.00 10.00-19.00 10.00-19.00 10.00-19.00 9.00-15.00

299,- DU SPARER 50 % ÅBENT ALLE DAGE OP TIL NYTÅR 14.00-17.00 10.00-19.00 10.00-19.00 10.00-19.00 9.00-15.00 B! Ø K V Ø T G GØ O M O K! S I P TIL ½ D U G L Æ S N BOMBBIA % 0 5 I K Æ V Y F 110 s Flot showkuds batteri set på TV 76 New MulticoloYork r Peony 149,Før pris 29 9,- DU SPA 50 % 50 BUKTT ÅBNT Proff 110

Læs mere

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Nyhed

Tid til nye fliser? Besøg Bygma. Nyhed Tid til nye fliser? Besøg Bygma Nyhed GULV/VÆGFLISE UBIKO Flere størrelser Farve: Grå, mørkegrå og beige Slidstyrke: 4 Frostsikker ectificeret Grå Mørkegrå Beige Før du vælger fliser DE 6 KATEGOIE Stage

Læs mere

199,- 50 MM LUFTBOMBER Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. Varenr. ST10 // Bestil nr.

199,- 50 MM LUFTBOMBER Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. Varenr. ST10 // Bestil nr. ÅRETS FRÆKKERT! KINESERE PÅ TUBE Monter bomben i afskydningsrøret og tusinde af små kinesere i forskellige farver springer de op og knalde på jorden. Og det bliver de ved med i over et halvt minut! Varenr.

Læs mere

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT 25 kr. pr. sortiment til SOS Børnebyerne Læs mere om projektet på næste side! 49,pr.

Læs mere

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI...

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... Et ægte FINALEBATTERI med vifteskud, som fylder himlen totalt. Brokader, blinkebuketter og de fedeste guldeffekter. 599,- PR. PAKKE 7,95 10 PAKKER 49,95 49-SKUDS #1 VINKELBATTERI,

Læs mere

RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 145,SPAR 125,- Bygma Byggecenter SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT

RESTSALG SLUTSPURT OG ANDRE STÆRKE TILBUD 145,SPAR 125,- Bygma Byggecenter SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT SLUTSPURT RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD SLAGBORE- / SKRUEMASKINE + BITSSÆT 11,SPAR 511,- 18 V SLAGBOREMASKINE DHP453RYJ 2 gear Leveres inkl. 2 stk. Li-Ion batterier og lynlader BYGMA normalpris: 1705,

Læs mere

GRATIS RAKETTER TIL ALLE!

GRATIS RAKETTER TIL ALLE! ÅRETS JUBILÆUMSGAVE GRATIS RAKETTER TIL ALLE! VI FYRER DEN AF PÅ SIDE 3 FYRVÆRKERI KATALOG 2014 SIKKERT KVALITETSFYRVÆRKERI FRA AALBORG SÅ NÆRMER NYTÅRET SIG Som sædvanligt har Aalborg Fyrværkerifabrik

Læs mere

MELD DIG IND I CLUB ROYAL

MELD DIG IND I CLUB ROYAL GODE PRISER - RÅT LOOK! MELD DIG IND I CLUB ROYAL - DEN ER SKABT TIL DIG, DER OGSÅ ER VILD MED FYRVÆRKERI. Vi i Royal Fireworks kan slet ikke få fyrværkeri nok. Og har du det på samme måde, er Club Royal

Læs mere

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI...

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... Et ægte FINALEBATTERI med vifteskud, som fylder himlen totalt. Brokader, blinkebuketter og de fedeste guldeffekter. 599,- 7,95 10 PAKKER 49,95 49-SKUDS #1 VINKELBATTERI,

Læs mere

UDSALG 99 5,- Skarp pris OG ANDRE STÆRKE TILBUD 69 5,- 4 0 4,- Køb også på bygma.dk. Halv pris

UDSALG 99 5,- Skarp pris OG ANDRE STÆRKE TILBUD 69 5,- 4 0 4,- Køb også på bygma.dk. Halv pris UDSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD 99 5,- 18 V SLAGBOREMASKINE DHP453RF Stærk 2-gear maskine Luftkølet lynlader Ladetid: 22 min. Borepatron kapacitet: 1,5-13 mm Vægt: 1,9 kg Leveres inkl. 1 x Li-Ion batterier

Læs mere

38.- VIND GRATIS SPAR Slip festlighederne løs... LEVERING GRATIS. FIRMAAFTALEN.dk

38.- VIND GRATIS SPAR Slip festlighederne løs... LEVERING GRATIS. FIRMAAFTALEN.dk FYRVÆRKERI Slip festlighederne løs... Leveret lige til døren Fuser- og leveringsgaranti Salg til både virksomheder og private GRATIS LEVERING BEGRÆNSET ANTAL megatilbud - Junior maxi SORTIMENT 4 kg 0,66

Læs mere

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT 25 kr. pr. sortiment til SOS Børnebyerne Læs mere om projektet på næste side! 49,pr.

Læs mere

DRAGON FIREWORKS. Se alle vores spændende 2016 nyheder BEMÆRK: 9 NYHEDER

DRAGON FIREWORKS. Se alle vores spændende 2016 nyheder BEMÆRK: 9 NYHEDER DRAGON FIREWORKS BEMÆRK: 9 NYHEDER 2016 Se alle vores spændende 2016 nyheder DRAGON FIREWORKS importeres og forhandles af DPA Fireworks ApS, som ligger i Holmegaard på Sydsjælland. Vi er et professionelt

Læs mere

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER FYRVÆRKERI POSTEN ÅRETS FRÆKKERT! PSST! SE SIDE 2 FYRVÆRKERI TIL EN HUND! NYHED 50 MM LUFTBOMBER 34 Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. ST10 149,- KINESERE

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN

FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN! N E T T AKE R 4 2. L K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B 1 ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

249.- BATTERIPAKKE 2 Bestående af 1 stk. 10-skuds og 1 stk. 36-skuds batteri, 2 stk. bomberør med 8 skud i hver og 3 stk. raketter.

249.- BATTERIPAKKE 2 Bestående af 1 stk. 10-skuds og 1 stk. 36-skuds batteri, 2 stk. bomberør med 8 skud i hver og 3 stk. raketter. www.bauhaus.dk F L TT : B K FYVÆ BJ YTÅ ÅBTD Mandag den 26.12 kl. 9-17 Tirsdag den 27.12 kl. 9-20 nsdag den 28.12 kl. 9-20 Torsdag den 29.12 kl. 9-20 Fredag den 30.12 kl. 9-20 Lørdag den 31.12 kl. 8-14

Læs mere

Terrassebrædder. hårdttræ og lærk. Et bæredygtigt valg

Terrassebrædder. hårdttræ og lærk. Et bæredygtigt valg Terrassebrædder i hårdttræ og lærk Et bæredygtigt valg Vi tror på bæredygtighed Hos Wennerth Wood finder du de helt rigtige terrassebrædder til det danske klima. Vi har håndplukket et stærkt sortiment

Læs mere

FYRVÆRKERIKATALOG 2013

FYRVÆRKERIKATALOG 2013 FYRVÆRKERIKATALOG 2013 Pr. stk: 69 00 DANMARKS STØRSTE HEKSEHYL En meter øredøvende jammer og skrig i 30 mm rør. Varenr. Br855 // Bestil nr. 03 Ta 2 FOR: 100 00 DANMARKS STØRSTE KL 12 KNALD! 100 mm et

Læs mere

PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016

PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016 PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016 KØB MASSER AF KRUDT. BETAL NÅR DET PASSER DIG! KE NS ER DA RON K RENTE- OG GEBYRFRIT OP TIL KR. 2000,- KE NS R DA ONE KR DANSKE KRONER SCAN KODEN ELLER SE NÆRMERE PÅ

Læs mere

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI...

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... LANGT UNDER HALV PRIS Største lovlige rør på markedet! Her er ikke snydt med tykke paprør eller luft du får krudt for pengene! Høje skud, store brag og store buketter

Læs mere

Opgørelse fra nytåret 1995/1996 til og med nytåret 2012/2013. Page 1 of 9

Opgørelse fra nytåret 1995/1996 til og med nytåret 2012/2013. Page 1 of 9 Page 1 of 9 Ulykkesår (nytår) Hovedstaden % Sjælland % Syddanmark % Midtjylland % Nordjylland % Total % 2012/13 42 {85.7} 44 {100.0} 71 {79.8} 39 {100.0} 20 {100.0} 216 {89.6} 2013 7 {14.3} 0 {0.0} 18

Læs mere

Ramt af tændt fyrværkeri... 1 Ramt af rester fra fyrværkeri som faldt ned... 2 Blev skadet på anden måde?... 3

Ramt af tændt fyrværkeri... 1 Ramt af rester fra fyrværkeri som faldt ned... 2 Blev skadet på anden måde?... 3 Kortlægning af fyrværkeriskader i Danmark Nytåret 2014/2015 177 Dette skema er sendt til personer, som er behandlet ved et sygehus i Danmark efter skade ved fyrværkeri i seneste nytår. Se nærmere i følgebrevet.

Læs mere

999,- 99,- HALV PRIS 999,- SPAR SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW OG SPAR 40% PÅ STORKØBSVARER, SIDE FEDE KUGLER Normalpris 198,- 99,- SPAR

999,- 99,- HALV PRIS 999,- SPAR SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW OG SPAR 40% PÅ STORKØBSVARER, SIDE FEDE KUGLER Normalpris 198,- 99,- SPAR HALV PRIS Normalpris 1998,- 999,- 21 SPAR 999,- EARTHQUAKE DANMARKS VILDESTE BATTERI! 2 KG. RENT KRUDT Varenr. NET7 12 FEDE KUGLER Normalpris 198,- Varenr. RS12 99,- 22 SPAR 99,- SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr. Importør Kun disse artikler Batteri Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler Stjernekastere Stjernekastere

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr. Importør Kun disse artikler Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler Stjernekastere Stjernekastere med

Læs mere

køkken og bryggers nordic living 1

køkken og bryggers nordic living 1 køkken og bryggers nordic living 1 Lad os forny dine rammer Vi bager, steger, spiser, griner, går rundt mellem hinanden og er sammen. Evig aktivitet kræver noget af rummet, og derfor spiller design og

Læs mere

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting Nytår 2015 Sæson 45 Johan Schlichting Trykt 25-11-15 Siderne 913-928 Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl.

Læs mere

Fyrværkeri. ... brug din sunde fornuft! F Y R V Æ R K E R I N G E N I B R A N C H E F O R E N

Fyrværkeri. ... brug din sunde fornuft!  F Y R V Æ R K E R I N G E N I B R A N C H E F O R E N Fyrværkeri... brug din sunde fornuft! F Y R V Æ R K E R STIFTET 17. APRIL 1923 I N G E N I B R A N C H E F O R E N www.fyrvaerkeribrancheforeningen.dk Vælg en butik du kender, hvor du får råd og vejledning

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr./CE-nr. Importør Kun disse artikler Batteri Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler 10 Skuds romerlys

Læs mere

Mirrors 2011. presented by. kat.357-2

Mirrors 2011. presented by. kat.357-2 presented by kat.357-2 9 cm IDE Nr. 6204354 SPA1073-4040 Ornament Satin Silver Vejl. udsalgs pris pr. stk. 499,00 IDE Nr. 6204355 SPA1073-4080 Ornament Satin Silver Vejl. udsalgs pris pr. stk. 899,00 IDE

Læs mere

Godt malerarbejde. giver glade kunder PARTNER DIN MALING 499,-

Godt malerarbejde. giver glade kunder PARTNER DIN MALING 499,- DIN MALING PARTNER Godt malerarbejde giver glade kunder Alle priser er ekskl. moms. Avisen gælder fra den 10. august til og med den 28. august 2015 TRÆBESKYTTELSE ALKYD/ACRYL Tilsat mug- og skimmelhindrende

Læs mere

Kvalitet og ekstra god dækkeevne

Kvalitet og ekstra god dækkeevne DIN MALING PARTNER Kvalitet og ekstra god dækkeevne PR. SP V/5 SP 276,- ACRYLVÆGMALING S5 Giver en smuk og mat overflade Ekstra god dækkeevne Kan anvendes på beton, puds, tapet, glasvæv og filt 3 L Nr.

Læs mere

9 9 9,- 9 9,- 50% TOPKVALITET! FYRVÆRKERI- KATALOG 2016 SIKKERT KVALITETSFYRVÆRKERI FRA AALBORG FYRVÆRKERIFABRIK FYRVÆRKERIKATALOG 2016

9 9 9,- 9 9,- 50% TOPKVALITET! FYRVÆRKERI- KATALOG 2016 SIKKERT KVALITETSFYRVÆRKERI FRA AALBORG FYRVÆRKERIFABRIK FYRVÆRKERIKATALOG 2016 FYRVÆRKERIKATALOG 2016 TOPKVALITET! 9 9 9,- NR. 01 EARTHQUAKE DANMARKS VILDESTE BATTERI! 2 KG. RENT KRUDT Varenr. NET7 KØB MASSER AF KRUDT. BETAL NÅR DET PASSER DIG! DANSKE KRONER RENTE- OG GEBYRFRIT OP

Læs mere

RESTSALG 299 95 SPAR 100,- OG ANDRE STÆRKE TILBUD. Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 2. januar 2016 9,1 LITER

RESTSALG 299 95 SPAR 100,- OG ANDRE STÆRKE TILBUD. Bygma Byggecenter Avisen gælder fra lørdag d. 2. januar 2016 9,1 LITER RESTSALG OG ANDRE STÆRKE TILBUD 9,1 LITER 299 95 SPAR 100,- VÆGMALING IMPRA 10 Glans 10 Anvendes til vægge, hvor en god, vaskbar, silkemat overflade ønskes BYGMA normalpris: 399,95 Nr. 085599 199 95 SPAR

Læs mere

Alle fyrværkeriartikler her i kataloget, dvs. stjernekastere, bordbomber, trækpopper og knaldperler, er helårsfyrværkeri, og følgende regler gælder:

Alle fyrværkeriartikler her i kataloget, dvs. stjernekastere, bordbomber, trækpopper og knaldperler, er helårsfyrværkeri, og følgende regler gælder: Nytår 2015 Nytår 2015 Så er det atter blevet tid til bestilling af nytårsvarerne. Vi har fornøjelsen igen i år at kunne præsentere Danmarks flotteste og bredeste udvalg af nytårsartikler. Alle produkterne

Læs mere

Nytår og Jul 2014. Café & Restaurant. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund

Nytår og Jul 2014. Café & Restaurant. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund Nytår og Jul 2014 Café & Restaurant Sæson 44 Johan Schlichting Trykt 25-10-14 Siderne 919-932 i vinter halvåret, er vi på vort lager., 2620 Albertslund Åbningstider: i vinter halvåret 29. Sept. til 16.

Læs mere

Nytår Sæson 46. Åbningstider: i vinter halvåret 1. Okt. til 31. Marts. Opdateret Siderne

Nytår Sæson 46. Åbningstider: i vinter halvåret 1. Okt. til 31. Marts. Opdateret Siderne Nytår 2016 Sæson 46 Åbningstider: i vinter halvåret 1. Okt. til 31. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl. 11 00-19 00 Lørdag kl. 9 00-14 00 Søndag - LUKKET

Læs mere

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16.

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Nytår 2014 Sæson 44 Åbningstider: i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl. 11 00-19 00 Lørdag kl. 9 00-14 00 Søndag - LUKKET

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

Porcelænskælderen. Hovedkatalog 2012 ÅBNINGSTIDER. Tirsdag 10.00-17.00. Torsdag 13.30-17.00. Enighedsvej 67 4800 Nykøbing Falster

Porcelænskælderen. Hovedkatalog 2012 ÅBNINGSTIDER. Tirsdag 10.00-17.00. Torsdag 13.30-17.00. Enighedsvej 67 4800 Nykøbing Falster Hovedkatalog 2012 Porcelænskælderen Enighedsvej 67 4800 Nykøbing Falster Tlf: 54 85 32 10 eller 20 13 32 10 Telefonerne svarer også uden for åbningstiderne! E-mail: gh@privat.tele.dk Hjemmeside: www.porcelaenskaelderen.com

Læs mere