OBS OBS Den udmeldte dato for generalforsamling næste år er ændret til 21. juli 2007 kl i Jetsmarkhallen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OBS OBS Den udmeldte dato for generalforsamling næste år er ændret til 21. juli 2007 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen"

Transkript

1 OBS OBS Den udmeldte dato for generalforsamling næste år er ændret til 21. juli 2007 kl i Jetsmarkhallen Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 22. juli 2006 kl i Jetsmarkhallen. Inden generalforsamlingen takkede formanden Leif Marcussen Ib Thinggaard for det arbejde han i mange år har udført som revisor i ejerlauget og overrakte et par flasker vin. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste års generalforsamling 3. Beretning fra bestyrelsen om ejerlaugets virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af revideret regnskab, budget samt forslag til kontingent 5. Indkomne forslag fra medlemmerne 6. Valg af formand (Leif Marcussen genopstiller ikke) 7. Valg af bestyrelsesmedlem (Annette Munch-Petersen er villig til genvalg) samt suppleanter 8. Valg af revisor samt 1 suppleant 9. Eventuelt 1. Valg af dirigent Kirsten Hammer Pedersen blev valgt til dirigent. 54 parceller inkl. 10 fra ISP var repræsenteret. 2. Godkendelse af referat fra sidste års generalforsamling Referatet blev godkendt. 3. Beretning fra bestyrelsen om ejerlaugets virksomhed i det forløbne år Leif Marcussen henviste til den udsendte beretning og meddelte, at generalforsamling næste år vil finde sted den 14. juli kl Ole Sørensen har indsendt et tips til pleje af græstørvstage, der kan ses på Opslagstavlen på hjemmesiden, Naturplejedagen gik godt, men det var hårdt arbejde og en større opgave, end man troede på forhånd. Bestyrelsen vil beslutte, hvordan Naturplejedagen skal fortsætte. Beretningen blev herefter godkendt. 4. Fremlæggelse af revideret regnskab, budget samt forslag til kontingent Regnskab var udsendt. Der blev spurgt, hvad beløbet på på balancen fra Pandrup Kommune dækkede. Kassereren Helle F. Andersen svarede, at det er tilgodehavende kontingent. Efter at Pandrup Kommune opkræver kontingent over ejendomsskatterne, kommer beløbet i 2 omgange, og dette beløb modtages i næste regnskabsår. Regnskabet blev godkendt. På budgettet er afsat kr. til vedligeholdelse af veje og stier. Kenneth Hoffmeyer meddelte, at de kr. er til vedligeholdelse af stier. Det er for stort et arbejde at vedligeholde stierne selv, og derfor oprettes en aftale med HedeDanmark, som gennemgår området, lapper

2 huller og lægger flis og halm ud. Aftalen gælder først og fremmest stier i ejerlaugets område og ikke sti på statens område. Stien mellem Ferborgvej 77 og 79 reetableres af HedeDanmark. Ubrugelige/defekte branddaskere kan ombyttes med en af de branddaskere, der ligger i de dertil indrettede huse ved postkasserne. Når de er opbrugt, vil der blive indkøbt nye. Rust alene er ikke kriterium for ombytning. Alle postkasser er repareret nu. Meld tilbage til Knud Heide, hvis der er noget, der ikke virker. Budgettet blev godkendt. Kontingent er uændret 500 kr. pr. parcel. 5. Indkomne forslag fra medlemmerne Der var ingen indkomne forslag. 6. Valg af formand og valg af bestyrelsesmedlem Pkt. 6 og 7 blev slået sammen. Annette Munch-Petersen, Na2, blev valgt som formand og bestyrelsesmedlem. Som kandidat til bestyrelsen meldte Marianne Borch, De 19, sig. Også Lars Ramhøj, Ba 12, som ikke deltog i generalforsamlingen var villig til valg. Som nyt bestyrelsesmedlem valgtes Marianne Borch. Marianne er biolog og underviser på Hobro Gymnasium. Udover de ovenfor nævnte er medlemmerne af bestyrelsen: Helle F. Andersen, kasserer, Ba 4 Knud Heide, Ka 16 Kenneth Hoffmeyer, Fe 57 Birthe Andersen, Na 13, blev valgt som 1. suppleant og Kirsten Hammer Pedersen Gr 7, som 2. suppleant til bestyrelsen. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant Karin Gade, Na 17, blev valgt som revisor, og Poul Gade, Na 17, som revisorsuppleant. 9. Eventuelt Keld Andersen, Ma 8, nævnte, at der blev givet dispensation til at opsætte hegn på den fredede klit ved Marsvinet i 1998 for 3 år. Nu er hegnet i meget dårlig stand, og KA spurgte, om dispensationen stadig var gældende, og om hegnet ville blive repareret eller fjernet. Leif Marcussen svarede, at dispensationen er forlænget, så hegnet er lovligt, og han opfordrede bestyrelsen til at se på sagen/hegnet. Der udspandt sig en længere udveksling af erfaringer med hensyn til opkobling til Internet i området. Nogle steder virkede ISDN, andre steder ikke. Nogle havde fået tilsagn om bredbånd fra TDC, andre havde fået at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Udviklingen går hurtigt, og det er sandsynligt, at man i løbet af et års tid vil kunne komme på nettet via mobiltelefon. Poul Gade, Na17, spurgte, om nogen havde haft indbrud i det forløbne år. Det var ikke tilfældet blandt de tilstedeværende, og ingen havde hørt om, at der havde været indbrud i området. Annette Munch-Petersen takkede for valget til formand og rettede en varm tak til Leif Marcussen for hans virke som formand i 6 år. Det havde været en god tid i bestyrelsen, og Annette udtalte, at hun vil fortsætte den lagte linje. Derefter overrakte hun en gave bestående af vin.

3 Generalforsamlingen sluttede ca. kl. 17, og derefter var ejerlauget vært ved et traktement i et tilstødende lokale. Der var stor tilslutning til dette, som gav lejlighed til at møde naboer og andre i området. Der var en god stemning og livlig snak ved bordene 28. juli 2006 Leif Marcussen formand Kirsten Hammer Pedersen referent BEMÆRK: På grund af ferielukning vil generalforsamlingen finde sted den 21. juli 2007 kl. 16 i Jetsmarkhallen. Er der medlemmer, der ønsker at modtage indkaldelse, referater og eventuelle andre informationer pr. , send da venligst -adresse til khp@home1.gvdnet.dk med angivelse af adressen i Ferbæk.

4 FERBÆK EJERLAUG Bestyrelsen Vejene Beretning om ejerlaugets virksomhed Vinteren kom også til Ferbæk-området i år, og der er blevet fjernet sne flere gange i vinterperioden. Man har dog med et par enkelte undtagelser kunnet komme til og fra sit hus uden hjælp. Det er bestyrelsens holdning, at vejene skal holdes i en rimelig god stand. Vinterens lange frostperiode efterfulgt af en periode med megen regn bevirkede dog, at vejene var dårlige i påsken. Vi må så glæde os over den positive sideeffekt, at hastigheden i området ikke var så høj i den periode. Det er planlagt, at der udlægges støvbinder i begyndelsen af juni, juli og august, men sommervejret og aktuelle behov kan betyde ændringer i disse terminer. Det er fortsat Hune Vognmandsforretning, vi samarbejder med om vejvedligeholdelsen. Der er opsat skilt for enden af Narhvalen i lighed med de andre adgangsstier ind til Ferbækområdet. De gamle pæle ved vejen med påskriften Vedligeholdes ikke er blevet fjernet. Postkasser Der ligger en generalforsamlingsbeslutning om, at bestyrelsen kan udskifte det store postkassesystem, når det vurderes hensigtsmæssigt. Tiden nærmer sig, men der er netop foretaget visse udbedringer af defekte postkasser, så indtil videre er beslutningen om en total udskiftning stillet i bero. Deklarationer På sidste års generalforsamling præsenterede bestyrelsen ændrede principper for håndteringen af deklarationsstridige forhold. Principperne var gengivet i årsberetningen og gentages her: Lige efter generalforsamlingen har deklarationsudvalget sin vandring, eventuelt suppleret af direkte henvendelser til enkelte grundejere. De berørte grundejere gøres pr. brev opmærksom på eventuelle deklarationsstridige forhold, der kan ses fra offentlig vej/sti. Et halvt år efter at der er sendt brev om deklarationsstridige forhold, kontrollerer udvalget, om grundejerne har fulgt henstillingen. Til dem, hvor det ikke er sket, skrives, at udvalget går ud fra, at der er tale om en misforståelse, og at grundejeren derfor får 3 måneder til at rette op på forholdet. Hvis der ikke er sket noget efter 3 måneder, tilskrives pågældende igen med en bemærkning om, at hvis forholdet ikke er bragt i orden efter en yderligere frist på 3 måneder, vil bestyrelsen skride til civilretsligt søgsmål.

5 I august 2005 blev der efter deklarationsvandringen udsendt 7 breve om deklarationsstridige forhold det drejede sig typisk om antenner. Der har efterfølgende været kontakt med husejerne, og forholdene er blevet rettet op/er ved at blive det med stor velvilje fra de berørte husejere. I et enkelt tilfælde har der ikke været kontakt til bestyrelsen, men det ene forhold er blevet bragt i orden, mens det andet er for bagatelagtigt til, at bestyrelsen vil gå videre med det. Byggesager Der har i perioden siden sidste generalforsamling været 4 byggesager, og tendensen er, at byggesagerne i stigende grad handler om annekser og ikke om nybyggeri. Desværre er der endnu ikke kommet en tilfredsstillende afslutning på byggesagen på Bardehvalen 6, men det ligger fast, at bestyrelsen ikke betragter sagen som afsluttet. Senest er der i maj 2006 sendt et brev til Pandrup Kommune, hvori bestyrelsen opridser 4 punkter, som vi mener, skal opfyldes, før byggeriet kan opnå godkendelse. Bestyrelsen vil derfor igen i år kraftigt opfordre til, at bygherren forud for byggeri sikrer en ordentlig beskyttelse af området ved at definere opgaven præcist og ved at udvælge sine entreprenører med omhu. Det skylder man både sig selv, sine naboer og hele området. Naturpleje Der har på flere stier og klitter på fællesarealet været synlige tegn på nedslidning og begyndende erodering. For at sikre en løbende vedligeholdelse og pleje af det omfattende stisystem har bestyrelsen indledt drøftelser med HedeDanmark om fremtidig pasning og vedligeholdelse af stierne. Ferbækken er blevet efterset og diverse affald er fjernet. Bækkens løb synes at være tilfredsstillende, hvorfor det ikke forventes, at der skal foretages oprensning i år. Udløbet skaber problemer med erodering af klitfoden ind mod fredområdet mellem bækken og Ferborgvej, og samtidig vanskeliggør udløbet adgangen til stranden. Bestyrelsen undersøger mulighederne for at få udløbet reguleret. Der er foretaget tilplantning af hjelm på stien mellem Ferborgvej og Marsvinet. Endvidere er der som udløber af hybenrosediskussionen foretaget en forsøgsvis rydning af enkelte områder med hybenroser. Rydningen har vist sig præcist så vanskelig, som man kunne forvente og roserne er allerede på vej tilbage. Naturplejedagen Naturplejedagen var et nyt initiativ i Ferbæk Ejerlaugs historie. Baggrunden er en stigende tendens til, at vore åbne områder gror til med fyr og gran og ender med at springe i skov. Bestyrelsen valgte at gøre noget ved det, fordi vi ønsker at bevare de åbne områder, som de var, og fordi der på sidste års generalforsamling var bred opbakning til at gøre noget. Projektet havde opbakning fra både Nordjyllands Amt og fra Pandrup Kommune. Ingen af dem havde økonomiske midler til formålet, men der blev vist imødekommenhed på anden vis.

6 Den 29. april 2006 mødtes ca. 25 beboere for enden af Bardehvalen, hvor Martin Toft fra amtets miljøafdeling gav en kort instruktion og medbragte motorsave og forskelligt sikkerhedsudstyr. Herefter gik vi i gang med at rydde og samle dels oppe ved landevejen og dels ved stiområdet mellem Bardehvalen og Marsvinet. En del grene blev transporteret ned til hovedstien ved Ferbækken for at blokere de uautoriserede stier, som er opstået blandt andet på grund af bækkens skiftende udløb mens resten blev samlet 3 forskellige steder. Efterfølgende har Pandrup Kommune lavet det til flis og kørt det bort. Da dagen var omme, var alle trætte, og vi var langt fra færdige. Bestyrelsen vil vurdere, hvordan vi kommer videre, men et godt gæt er, at de fleste vil møde op igen, og der vil komme flere nye ansigter næste gang så det her var vist næppe vores sidste naturplejedag. Man skal bestemt ikke glemme den gode sidegevinst: man fik snakket med mange mennesker fra Ferbæk-området, som man måske ikke har snakket med før, og det nød vi godt af alle sammen. Bestyrelsen Der skal vælges ny formand, da undertegnede slutter efter 6 år på posten. Der er selvfølgelig arbejde forbundet med at sidde i en foreningsbestyrelse, men det har været positivt at opleve et godt samarbejde i bestyrelsen, og det har været positivt at lære flere mennesker fra Ferbæk at kende. Oftest indskrænker det sig jo til, at vi støver på hinanden, når vi mødes på vejene. Der har indtil nu været en god interesse for at gå ind i bestyrelsesarbejdet, og denne interesse vil forhåbentlig fortsat være til stede. På bestyrelsens vegne Leif Marcussen

7

Velkommen til generalforsamling 2014 FERBÆK EJERLAUG

Velkommen til generalforsamling 2014 FERBÆK EJERLAUG Velkommen til generalforsamling 2014 FERBÆK EJERLAUG Dagsorden 1 Valg af dirigent og referent 2 Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling (2013) - er tidligere udsendt og kan ses på www.ferbaek.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 21. juli 2007 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen.

Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 21. juli 2007 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2007 www.ferbaek.dk Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 21. juli 2007 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2005

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2005 Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2005 Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 16. juli 2005 kl. 16.00 på Blokhus Klit Golf Center. Inden generalforsamlingen orienterede Bent Kirkegaard fra Hjørring

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

VELKOMMEN. til. FERBÆK EJERLAUG s Generalforsamling 2016

VELKOMMEN. til. FERBÆK EJERLAUG s Generalforsamling 2016 VELKOMMEN til FERBÆK EJERLAUG s Generalforsamling 2016 1 Valg af dirigent og referent 2 Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling (2015) - er tidligere udsendt og kan ses på www.ferbaek.dk under

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2009

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2009 Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2009 www.ferbaek.dk Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 25. juli 2009 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2008

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2008 Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2008 www.ferbaek.dk Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 26. juli 2008 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

2. bestyrelsesmøde januar 2017

2. bestyrelsesmøde januar 2017 2. bestyrelsesmøde 2016-2017 30. januar 2017 Til stede Svend Erik Hansen (SEH), Lars Ramhøj (), Per Q. Ovesen (), Knud Nørgaard (), Dorte Olsson () Afbud Sted Teknisk Forvaltning, Pandrup og efterfølgende

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 23. juli 2011 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen.

Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 23. juli 2011 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling 2011 www.ferbaek.dk Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 23. juli 2011 kl. 16.00 i Jetsmarkhallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg.

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg. Februar 2017 Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Påmindelse om Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 4. april 2017, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4,

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Eigil slog takten an og kunne konstaterede at indkaldelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Ferbæk ejerlaug Generalforsamling år 2002 Referat fra genereralforsamlingen

Ferbæk ejerlaug Generalforsamling år 2002 Referat fra genereralforsamlingen Ferbæk ejerlaug Generalforsamling år 2002 Lørdag den 20. juli 2002 kl. 14.00 afholdes ordinær generalforsamling i Rødhus Klit Ferieby med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling år 2004

Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling år 2004 Ferbæk Ejerlaug Generalforsamling år 2004 Ordinær generalforsamling afholdtes lørdag den 17. juli 2004 kl. 14.00 i Rødhus Feriecenter med følgende DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 1. marts 2008 Mamma s Pizza 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden Ovenstående er uddrag fra indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Bøtø Formand Thomas Skov Jensen

Grundejerforeningen Bøtø  Formand Thomas Skov Jensen Grundejerforeningen Bøtø www.bøtø.dk Formand Thomas Skov Jensen E-mail: jensen1001@hotmail.com Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 24. august 2014 kl. 10.00 på Restaurant Lupinen, Bøtøvej

Læs mere