FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: (herefter kaldet bortforpagter) cvr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: 29 18 89 47. (herefter kaldet bortforpagter) cvr."

Transkript

1 FORPAGTNINGSAFTALE Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense cvr.: (herefter kaldet bortforpagter) og cvr. : (herefter kaldet forpagter) indgået FORPAGTNINGSAFTALE om forpagtningen af Restaurant Beliggende Sejlerkajen Bogense (herefter kaldet det forpagtede)

2 1. Baggrund, samarbejde og koncept 1.1. Ejendommen fremstår som en central del af havnemiljøet i Bogense Havn. Nordfyns Kommune forventer at restauranten respekterer Havnens profil, og at der som følge af restaurantens centrale placering og funktion i Havnen opnås et tilfredsstillende samarbejde mellem parterne. Restauranten skal drives med henblik på at betjene Nordfyns Kommunes borgere og turister samt havnens gæster bedst muligt. Forpagter skal således til enhver tid være opmærksom på og bidrage til Havnens aktiviteter og arrangementer i området. Det skal understreges, at nærværende forpagtningskontrakt er tiltrådt mellem parterne i en positiv ånd, og at begge parter arbejder aktivt og positivt for, at der etableres et godt og langvarigt samarbejde om forpagtningsforholdet. Det er derfor parternes intention at afholde minimum et samarbejdsmøde pr. år. Det er Havnen, der tager initiativ til møderne, der skal placeres under behørig hensyntagen til forpagter og dennes drift. Der er vedlagt bilagsmateriale til kontrakten, som kan tilpasse løbende efter parternes ønske. Et bilag kan ikke ændres ensidigt, medmindre andet er aftalt. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem bilagsmaterialet og denne forpagtningskontrakt, har denne forpagtningskontrakt forrang. 2. Forpagtningens omfang 2.1. Det forpagtede omfatter den i bilag 1 opridsede restaurant på ca. 418 m2 herunder udvendig terrasse, køkkenfaciliteter, depotrum, personaletoilet, gæstetoilet, trappeopgang herudover kølerum ved bagindgang. Forpagtningen omfatter derudover: Adgang til offentlige toiletter i stueetage der serviceres af havnevæsenet. Mulighed for at råde over område til udendørs servering ved særlige lejligheder med forudgående skriftlig tilladelse jf. bilag 2. Faste parkeringspladser tilhørende virksomheder jf. bilag 2. Alt det i det forpagtede til restauranten tilhørende indlagte eller værende driftsinventar og driftsmateriel samt tekniske installationer jf. bilag 3. Restaurantindretning herunder borde og stole jf. bilag 3. Brugsret til telefon nr Brugsret til alarmsystem mod betaling af eget abonnement til vagtcentral. Brugsret til Restaurantens navn i forpagtningsaftalens løbetid (navnet kan kun ændres efter forudgående skriftlig aftale med bortforpagter).

3 3. Ikrafttræden og overtagelse 3.1. Forpagtningsforholdet træder i kraft den xx.xx.xxxx herefter kaldet overtagelsesdagen. 3.2 Forpagteren har overtaget det forpagtede i den besigtigede stand. Senest på overtagelsesdagen foretager parterne i fællesskab en gennemgang af lokalerne, inventaret og installationerne, således, at det kan konstateres, om der er mangler eller fejl, som i givet fald skal udbedres af bortforpagter. Ved gennemgangen vil en repræsentant fra bortforpagter med billeder dokumentere standen af lokaler og inventar Bortforpagter erklærer, at virksomheden ved overtagelsen er lovlig indrettet til formålet, samt driftsinventar, driftsmidler og tekniske installationer, opfylder lovgivningens krav til den påtænkte anvendelse. 4. Varighed og opsigelse 4.1. Aftalen er fra bortforpagters side uopsigelig i en periode på 5 år fra aftalens indgåelse. Herefter kan aftalen opsiges med 6 måneders skriftlig varsel til den 1. en måned. Aftalen er fra forpagters side uopsigelig i en periode på 1 år. Herefter kan aftalen opsiges med 6 måneders skriftlig varsel med udløb den 31. januar Ved forpagtningsforholdets ophør afleveres det forpagtede på ophørsdagen kl i den modtagne stand, bortset fra almindeligt slid og ælde Bortforpagter er ved forpagtningens ophør berettiget, men ikke forpligtet, til at overtage det af forpagterne indkøbte driftsinventar og driftsmateriel samt tekniske installationer. Købesummen for inventaret fastsættes til den dokumenterede anskaffelsespris, idet denne dog reduceres lineært efter følgende model: Forpagtningens ophør Købesum 0 til 2 år efter anskaffelsen 90 % af anskaffelsesprisen 2 til 3 år efter anskaffelsen 75 % af anskaffelsesprisen 3 til 4 år efter anskaffelsen 62,5 % af anskaffelsesprisen 4 til 5 år efter anskaffelsen 50 % af anskaffelsesprisen 5 til 6 år efter anskaffelsen 37,5 % af anskaffelsesprisen 6 til 7 år efter anskaffelsen 25 % af anskaffelsesprisen 7 år efter anskaffelsen 12,5 % af anskaffelsesprisen

4 Ved ophør skal det forpagtede være ryddet for det til forpagter tilhørende driftsinventar og driftsmateriel samt tekniske installationer, som bortforpagter ikke har overtaget jf. ovenfor. 5. Forpagters brug af det forpagtede 5.1. De forpagtede lokaler skal anvendes som serveringsvirksomhed. I sommerhalvåret skal forpagter tilstræbe at holde åbent alle ugens dage. I vinterhalvåret kan der holdes ugentlige lukkedage Det forpagtede skal drives under nøje iagttagelse af reglerne i gældende lovgivning på området, herunder lov om hotel- og restaurationsvirksomhed, ansættelsesretlige regler, reglerne i fødevare-, brand-, skatte- og arbejdsmiljølovgivningen samt loven om røgfri miljøer og politivedtægtens forskrifter. Forpagter er tillige pligtig til at overholde sædvanlige aftale- og samarbejdsforhold, som er gældende inden for branchens arbejdsmarked X er den daglige ansvarlige for det forpagtedes drift, og er bortforpagters kontaktperson. Forpagter påtager sig at sørger for de til driften fornødne tilladelser, herunder næringsbrev, alkoholbevilling og evt. udvidet åbningstilladelse til det forpagtede område Forpagter er pligtig til at oplyse bortforpagter om alt, der er nødvendigt for at føre tilsyn med, at driften foregår på forsvarlig vis Adgangen til det forpagtede ved varemodtagelse, renovation m.v. skal foregå via bagindgangen. Der må ikke opbevares varer, emballage eller lignende udenfor de forpagtede lokaler Det forpagtede er røgfrit område Al form for stationær skiltning kræver godkendelse fra bortforpagter og eventuelle andre myndigheder.

5 5.8. Forpagter er berettiget til at afspille musik i de forpagtede lokaler under hensyntagen til det til enhver tid gældende Havnereglementet for Bogense Havn og Marina. 6. Ændringer af det forpagtede 6.1. Forpagter er forpligtet til at påføre navn og adresse på indkøbt inventar, således at dette klart kan adskilles fra det forpagtede inventar. Forpagter er erstatningsansvarlig for skader, der er forårsaget af de installationer, forpagter har foretaget i forbindelse med købet af inventar. Forpagter er forpligtet til at kompensere ethvert svind af inventar ved nyanskaffelse, idet sådant nyt inventar tilhører bortforpagter. Ved sådan udskiftning af inventar har forpagter ret og pligt til, uden særskilt kompensation, at anskaffe inventar, der modsvarer det tidligere inventar dog således at det lever op til tidens krav. Det forpagtede inventar må ikke fjernes fra de forpagtede lokaler Såfremt bortforpagter foretager større ombygningsarbejder af de forpagtede lokaler, som påvirker driften i det forpagtede væsentligt, skal dette planlægges og gennemføres med mest mulig hensynstagen til forpagters interesser Forpagters eventuelle bygningsmæssige ændringer kan kun foretages efter forudgående skriftlig aftale med bortforpagter Såfremt Fødevareregionen, Arbejdstilsynet eller anden offentlig myndighed måtte stille krav om forandringer af eller i det forpagtede, herunder krav om ændret indretning eller indlægning af særlige installationer som betingelse for fortsat opretholdelse af driften, påhviler det bortforpagter, at foranledige sådanne myndighedskrav opfyldt, samt at afholde de dermed forbundne omkostninger. Forpagter og bortforpagter er forpligtet til at sikre, at arbejder, der iværksættes i medfør af nærværende bestemmelse, fremmes mest muligt, således at driften af det forpagtede påvirkes mindst muligt. Såfremt et pålæg fra Fødevareregionen skyldes forhold, som kan henføres til den måde, hvorpå forpagter driver virksomheden, skal forpagter selv afholde eventuelle omkostninger i den forbindelse. Er ændringerne af så væsentlig karakter såvel økonomisk som bygningsændringsmæssigt at det ikke er proportionalt med forpagtningens

6 omfang og forpagtningsafgiftens størrelse, kan bortforpagter kræve aftalen ophævet, således at ingen af parterne har krav mod hinanden, medmindre forpagter ønsker at afholde udgiften til ændringen. 7. Vedligeholdelse og rengøring 7.1. Forpagter har ansvaret for, at det indvendige af de forpagtede lokaler samt det til det forpagtede værende driftsinventar og driftsmateriel samt synlige tekniske installationer skal til stadighed fremtræde i vel vedligeholdt stand. Forpagter sikrer vedligeholdelse/reparation/fornyelse/genanskaffelse m.v. af lokalerne samt værende driftsinventar og driftsmateriel samt synlige tekniske installationer, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem parterne. Forpagter er forpligtiget til løbende at sikre, at inventar vedligeholdes som foreskrevet af fabrikant, samt at kontrollere om inventaret, herunder hårde hvidevarer, kølebokse og opvaskesystem, har behov for ekstern service, og i givet fald på eget initiativ og for egen regning at kontakte serviceselskaberne herom. Den indvendige vedligeholdelses-/reparations-/fornyelses-/genanskaffelsespligt omfatter blandt andet men ikke udtømmende indvendige synlig overflader som vægge, lofter, paneler, karme, døre, gulve, fliser, låse, nøgler, ruder, indvendige døre, vand- og gashaner, stikkontakter, elafbrydere, lampeudtag, afløbsrosetter, lysdæmpere, telefonstik, edb-stik og andre edb-installationer, ventilations- og klimaanlæg, armaturer, ventiler og betjeningsgreb af enhver art vedrørende varme, vand, afløb og andet, VVSsanitet, inventar, hårde hvidevarer, herunder til frost, køl, madlavning, emfang/udsugning og opvask, samt brandmateriel. Bestemmelsen om genanskaffelse omfatter dog ikke følgende mur og nagelfaste installationer; ventilations- og klimaanlæg, kølerum og gaskomfur. Hvis der konstateres mangler, påhviler det forpagter at udbedre disse straks. Sker det ikke trods påkrav med rimeligt varsel, er bortforpagter berettiget til at lade manglerne udbedre for forpagters regning Bortforpagter skal sikre den øvrige vedligeholdelse, herunder at bygningerne udvendigt altid fremstår vel vedligeholdt, samt iværksætte nødvendige vedligeholdelsesarbejder. Bortforpagter forestår og bekoster vedligeholdelse og fornyelse af bl.a. tag, facader, udvendige overflader og beklædninger, herunder overflader på udvendige døre og vinduer inkl. fals og kant, skjulte rør og installationer, afløbsinstallationer i form af faldstammer, kloak, ikke-synlige elinstallationer, inkl. hovedtavler, vandinstallationer indtil tappested, fællesarealer, bærende konstruktioner, herunder fundamenter, etageadskillelser, bærende vægge,

7 anlæg til forsyning med varme og varmt vand, herunder fyringsanlæg/varmeveksler, pumper, varmerør og radiatorer, bortset fra radiatorventiler, anlæg for opvarmning, opbevaring og fordeling af varmt brugsvand, rørinstallation til varmt vand samt anlæg for regulering og styring af varme og varmt vand. Forpagter er dog forpligtet til, på lige fod med bortforpagter, at holde øje med de udvendige forhold og gøre bortforpagter opmærksom på opståede forhold, der skal udbedres. Hvis der konstateres mangler der påvirker forpagters mulighed for omsætning, påhviler det bortforpagter at udbedre disse straks. Sker det ikke trods påkrav med rimeligt varsel, er forpagter berettiget til at lade manglerne udbedre for bortforpagters regning Forpagter skal sørge for, at det forpagtede rengøres efter behov, således at det forpagtede til enhver tid fremtræder i en tiltalende og behagelig stand for det forpagtedes gæster. Forpagter er forpligtiget til løbende at forestå oprydning af service og aftørring af borde i serveringslokalet og på udeserveringsarealet. 8. Forpagtningsafgift 8.1. Som vederlag for samtlige af de rettigheder, som forpagter er tillagt i henhold til nærværende forpagtningsaftale, betaler forpagter en løbende afgift til bortforpagter (herefter betegnet forpagtningsafgift ). Forpagtningsafgiften opgøres som følger: En minimumsforpagtningsafgift på x kr. Af nettoomsætning (omsætning uden moms) fra 1,9 mio. kr. til og med 3 mio. kr. betales 7 pct. af omsætningen over 1,9 mio. kr. Af nettoomsætning (omsætning uden moms) ud over 3 mio. kr. betales 4 pct. af omsætningen Forpagtningsafgiften tillægges moms Minimumsforpagtningsafgiften reguleres hvert år den 1. januar i overensstemmelse med den procentvise stigning i nettoprisindekset, jf. bekendtgørelse nr. 76 af 3. februar 1999 af lov om beregning af et nettoprisindeks med senere ændringer. Reguleringen sker på grundlag af nettoprisindekset fra november måned forud for kravets fremsættelse sammenholdt med nettoprisindekset for november måned forud for den senest foretagne prisregulering. Reguleringen foretages første gang i januar 2017 på basis af den procentvise stigning af indekset fra november 2015 til november Indekset i 2015

8 fastsættes til 100. Såfremt nettoprisindekset bortfalder eller afløses af anden tilsvarende regulering, skal regulering af minimumsforpagtningsafgiften ske på tilsvarende vis. Forpagtningsafgiften kan ikke reguleres på anden vis Minimumsforpagtningsafgiften samt eventuelt omsætningsbestemt forpagtningsafgift betales med 1/12 hver måned. Den omsætningsbestemte forpagtningsafgift opgøres som forpagters totale fakturerede og leverede salg af varer og tjenesteydelser solgt i det forpagtede inklusive salg af ud af huset m.v. med fradrag af moms. Det påhviler forpagter én gang årligt - senest den 1. januar - at fremsende et realistisk budget over det kommende års forventede omsætning. Den budgetterede nettoomsætning er grundlaget for forpagters á conto betaling af den omsætningsbestemte forpagtningsafgift. Såfremt den betalte á conto forpagtningsafgift er lavere end den for afgiftsperioden endeligt opgjorte forpagtningsafgift, påhviler det forpagteren - senest samtidig med fremsendelsen af den årlige opgørelse af forpagtningsafgift den 15. februar at indbetale et beløb svarende til differencen til bortforpagter. Såfremt den i en afgiftsperiode betalte á conto forpagtningsafgift er større end den for afgiftsperioden endeligt opgjorte forpagtningsafgift, påhviler det bortforpagter senest 14 dage efter modtagelsen af den årlige opgørelse af forpagtningsafgift at udbetale et beløb svarende til differencen til forpagteren Forpagtningsafgiften for 1. måned betales sammen med et depositum svarende til 3 måneders minimumsforpagtningsafgift. 9. Bogføring 9.1. Forpagteren er forpligtet til at indrette sin bogføring i henhold til gældende regler. 10. Driftsudgifter Det påhviler forpagter - udover forpagtningsafgiften - at udrede følgende med virksomhedens drift forbundne forsyningsudgifter/driftsudgifter - herunder varme, vand, forsikringer, miljøafgifter, renovation, renholdelse af køkkenet, vandafledningsafgift, telefon, personalelønninger m.v.

9 Forpagter har pligt til at lade sig registrere hos forsyningsselskabet som selvstændig bruger, i det omfang det er muligt. Forsyning af varme, vand, vandafledningsafgift, tømning af fedtudskiller leveres via bortforpagter. Forpagter betaler et á conto forbrug hertil hver måned på kr. beløbet reguleres efterfølgende når det aktuelle beløb kendes. 11. Ansvar og risiko Ethvert ansvar for skader, der måtte blive påført tredjemand, bygninger, inventar eller lignende i forbindelse med forpagters drift, er bortforpagter uvedkommende og påhviler alene forpagteren, hvad enten skaden skyldes hændelige begivenheder eller skadevoldende adfærd af forpagteren eller dennes ansatte eller fra tredjemands side. Udgiften til genoprettelsen af sådanne skader bæres af forpagteren med eventuel regres mod tredjemand Forpagter er forpligtet til at tegne løsøreforsikring til fuld- og nyværdi mod brand, driftstab, vandskade, tyveri og hærværk. Forsikringen skal omfatte alt inventar og driftsmateriel samt løsøre i det forpagtede. Forsikringen skal dog kun dække i det omfang, de pågældende effekter ikke allerede er dækket under bortforpagter, således at dobbeltforsikring undgås. Driftstabserstatningen skal indrettes således, at også forpagtningsafgiften er sikret under policen. Såfremt driften standses eller indskrænkes væsentligt som følge af en dækningsberettiget skade, fastsættes forpagtningsafgiften i driftsstandsnings- eller driftsindskrænkningsperioden til gennemsnittet af de tre hele foregående måneders forpagtningsafgift. Såfremt ejendommen, hvori det forpagtede er beliggende, måtte blive tilintetgjort ved brand eller anden skade, bortfalder aftalen, og ingen af parterne har krav på hinanden. Dokumentationen for, at de nævnte forsikringer er trådt i kraft, skal til enhver tid kunne fremvises over for bortforpagter. 12. Adgang til virksomheden Bortforpagter har ret til fri og uhindret adgang til det forpagtede og ret til at få oplysninger, som efter bortforpagters skøn er nødvendige for at kunne holde tilsyn med, at driften foregår på fuldt forsvarlig måde, og at bestemmelserne i nærværende kontrakt overholdes. 13. Misligholdelse 13.1.

10 Såfremt en part misligholder sine forpligtelser i henhold til nærværende forpagtningsaftale, skal den anden part såfremt denne vil påberåbe sig misligholdelsen være forpligtet til ved anbefalet brev at pålægge den misligholdende part at bringe misligholdelsen til ophør inden en frist på otte dage regnet fra påkravets modtagelse. Såfremt misligholdelsen er af en sådan karakter, at en fuldstændig efterlevelse af de kontraktlige forpligtelser kræver foranstaltninger gennemført, som rimeligvis vil strække sig ud over fristen for forholdets berigtigelse, anses fristen for suspenderet fra det tidspunkt, hvor den misligholdende part har iværksat foranstaltningerne, forudsat at disses gennemførelse til stadighed fremmes mest muligt. Foreligger der væsentlig misligholdelse, er den anden part berettiget til at ophæve nærværende forpagtningsaftale uden yderligere varsel, dersom det i et påkrav som nævnt ovenfor tilkendegives, at forholdet anses for væsentlig misligholdelse Som væsentlig misligholdelse anser bortforpagter blandt andet, at: Forpagter undlader at betale forpagtningsafgift i overensstemmelse med forpagtningsaftalens bestemmelser. Forpagter standser sine betalinger, kommer under konkurs- eller skifteretsbehandling, eller der indledes forhandling om tvangsakkord. Forpagter mister de til driften af det forpagtede fornødne bevillinger. Forpagter på trods af påkrav flere gange ikke overdrager lejede lokaler i den stand, som det er aftalt. Forpagter ofte og gentagne gange gør sig skyldig i misligholdelse i øvrigt af nærværende forpagtningsaftale, og hvorom bortforpagter har meddelt påkrav, som forpagter har undladt at efterleve. Forpagteren agerer på en måde, som uberettiget bringer bortforpagter i miskredit enten i forhold til omverdenen eller internt uden efterfølgende at efterkomme bortforpagters anvisninger i den anledning. Ikke holder det forpagtede i drift. Ikke holder det behørigt forsikret. Ikke deltager i samarbejdsmøder. Som væsentlig misligholdelse anser forpagter blandt andet, at: Bortforpagter ikke overholder sin vedligeholdelsespligt. Bortforpagter ofte og gentagne gange gør sig skyldig i misligholdelse i øvrigt af nærværende forpagtningsaftale, og hvorom forpagter har meddelt et påkrav, som bortforpagter har undladt at efterleve. 14. Ophør Såfremt en part misligholder sine forpligtelser i henhold til nærværende forpagtningsaftale, skal den anden part være berettiget til at kræve erstatning i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.

11 Ved forpagtningsforholdets ophør, uanset af hvilken ophørsgrund, påhviler det forpagter at aflevere det forpagtede i samme stand som ved overtagelsen. Det vil sige, at lokalerne samt inventar og løsøre skal være i samme stand som ved forpagtningsforholdets påbegyndelse uden anden forringelse end den, som tid og forsvarlig brug medfører. Hvis forpagter ved ophør fjerner mur- og nagelfast tilbehør, der tilhører forpagter, påhviler det forpagter at foretage de nødvendige reparationer. Forpagter hæfter for eventuelle mangler ved fraflytning. 15. Afståelse og fremleje Forpagter er ikke berettiget til at fremleje det forpagtede Forpagter er ikke berettiget til at afstå det forpagtede. 16. Tvister I tilfælde af uoverensstemmelser mellem parterne, hvad enten denne uoverensstemmelse vedrører misligholdelse, fortolkning eller andre forhold, der har tilknytning til nærværende kontrakt eller ej, følges principperne i erhvervslejeloven kapitel 14. Tvister indbringes således i 1. instans for byretten (benævnes boligretten), jf. 76 stk. 1. Såfremt tvisten ikke kan løses her følges 77, stk. 1-2, hvor tvisten helt eller delvis afgøres ved voldgiftsretten. 17. Kontraktens omfang 17.1 Denne kontrakt konstituerer ikke anden relation mellem parterne end hvad der fremgår af teksten. Samarbejdet mellem parterne i nærværende aftale kan således ikke opfattes som joint-venture eller lignende. Lov om leje af erhvervslokaler finder ikke anvendelse i forbindelse med denne kontrakt, herunder i særdeleshed ikke bestemmelser om opsigelse og lejeregulering. Ingen af parternes kreditorer skal kunne rejse krav over for den anden part i medfør af nærværende aftale eller i tilfælde af en af parternes konkurs eller lignende. 18. Betingelser Det er en betingelse for nærværende aftale, at forpagter kan opnå næringsbrev og alkoholbevilling. Ansøgning om næringsbrev, alkoholbevilling og udvidet åbningstilladelse skal indsendes til myndighederne af forpagter umiddelbart efter aftalens underskrivelse.

12 Opnås den nødvendige tilladelse ikke, bortfalder nærværende kontrakt, uden at nogen af parterne kan gøre erstatningskrav gældende over for den anden. Forpagter erklærer dog, at der dem bekendt ikke er forhold, som skulle forhindre opnåelse af næringsbrev eller alkoholbevilling. Som tegningsberettiget for bortforpagter Som forpagter:..

Forpagtningsaftale. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense CVR.: (herefter kaldet bortforpagter)

Forpagtningsaftale. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense CVR.: (herefter kaldet bortforpagter) Dato: 23. november 2016 Forpagtningsaftale Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense CVR.: 29 18 89 47 (herefter kaldet bortforpagter) og CVR. : (herefter kaldet forpagter) indgået FORPAGTNINGSAFTALE

Læs mere

Forpagtningsaftale. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 23, 5400 Bogense CVR.: (herefter kaldet bortforpagter)

Forpagtningsaftale. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 23, 5400 Bogense CVR.: (herefter kaldet bortforpagter) Dato: 1. marts 2018 Forpagtningsaftale Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 23, 5400 Bogense CVR.: 29 18 89 47 (herefter kaldet bortforpagter) og [Navn] [Adresse] [CVR. :] (herefter kaldet forpagter)

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum og forenignsbrugere i Farum Svømmehal bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter)

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) Udkast af 28. marts 2014. FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem undertegnede Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) og medundertegnede Fuglsanghallerne

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt)

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Parterne TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Denne erhvervslejekontrakt indgås herved mellem Udlejer Furesø Kommune Cvr.nr. 29 18 83 27 Stiager 2 3500 Værløse (Kontaktperson:

Læs mere

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Bogense Havn og Marina Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222021 BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA Mellem Nordfyns Kommune v/bogense

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Indholdsfortegnelse: 1. Parterne 2. Kontraktgrundlaget 3. Det forpagtede 4. Benyttelse af det forpagtede 5. Ikrafttræden

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg Brugsretsaftale Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon: 4778

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret

Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret Lejekontrakt vedrørende dele af Kongsholmcenteret Albertslund Kommune Rådhuset 2620 Albertslund (herefter kaldet udlejer) og Gate 21 Vognporten 2 2620 Albertslund (herefter kaldet lejer) indgår hermed

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/)

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Driftsområde Skrydstrup (DO SKP) Adresse: Lilholtvej 2, 6500 Vojens CVR: 16 28 71 80 Kontaktperson: Morten Tving

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter )

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter ) BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Prismen, Amagerbro Kultur v/bjarne Fey Jemtelandsgade 3 2300 København S (herefter Bortforpagter

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger

F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T. for. arealer uden bygninger F O R P A G T N I N G S K O N T R A K T for arealer uden bygninger Under forbehold af provstiudvalgets godkendelse bortforpagter præsteembede/kirke ved menighedsråd til navn: adresse: hele/en del af embedets/kirkens

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Horten Advok Thomas Krucov Jensen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. «Sagsnr» BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Mellem og Greve Kommune Rådhusholmen

Læs mere

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina:

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina: Bogense Havn og Marina Bortforpagtning Tankanlæg Bogense Havn og Marina Vestre Havnevej 26, Bogense 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222017 1. Indledning Nordfyns Kommune ønsker

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER 2 AFTALEPERIODEN Miljøministeriet Naturstyrelsen Trekantsområdet NST-52451-00564 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej 2, 7183 Randbøl, tlf. 72543588

Læs mere

Forpagtningsaftale (jordforpagtning)

Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Sags nr. 14/22214 Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Underskrevne (bortforpagter) Ringsted Kommune, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted. CVR.nr. 18957981 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter)?????????????

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement Boligorganisationen Lundebjerggård Vedligeholdelsesreglement Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING 435 - MISLEHØJVEJ

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING 435 - MISLEHØJVEJ Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement SORGENFRIVANG I Side 11 af 33 Vedligeholdelses- reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er

Læs mere

Boligselskabet KØLVRÅ

Boligselskabet KØLVRÅ Vedligeholdelsesreglement. Model A normalistandsættelse Gældende for: Boligselskabet Kølvrå, afdeling 1 A-ordningen kort fortalt. Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Afdeling Birkeparken Dato: 1. Januar 2000 Side 1 af 7 sider din bolig Om hvordan du skal vedligeholde og renholde Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen, når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem 11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem Løvbjerg Ejendomsinvest A/S CVR-nr. 35 53 38 18 Strandkærvej 5 8700 Horsens som udlejer og [Navn] [CPR-nr.] [Nuværende adresse] [Mailadresse]

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 57, Bautastenen 50 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Forpagtningsaftale. Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem

Forpagtningsaftale. Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem Forpagtningsaftale Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem Assens Kommune, Plan & Kultur (bortforpagter) og Marcussens hotel ved Daniel Juul (forpagter) 1 Ejendommen Forpagtningen omfatter hele ejendommen

Læs mere

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx CVR-nr. XX (forpagter) Caféen/kiosken

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Godkendt på afdelingsmøde

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede)

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Slettet: Dato: 17. august 2000 Side 1 af 10 Mellem Og som udlejer som lejer LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse

Læs mere

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx xx CVR-nr. XX (forpagter) kiosken

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement / Afdeling 78 Model A Normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt

Vedligeholdelsesreglement / Afdeling 78 Model A Normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Vedtaget på repræsentantskabsmødet i juni 2003

Vedtaget på repræsentantskabsmødet i juni 2003 Indholdsfortegnelse Side Kort fortalt... 5 Generelt... 5 Overtagelse af boligen ved indflytning... 6 Vedligeholdelse i boperioden... 7 Ved fraflytning... 8 Særlig udvendig vedligeholdelse... 9 Særlige

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3 Matr. nr. 42 og 983 Arrild ejerlav, Arrild Tønder Kommune J.nr. NST-52451-01993 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Bortforpagter Miljøministeriet Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3, 6510 Gram Tlf.:

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement i Boligforeningen Vanggården. Bemærk venligst, at hver afdeling har sit eget vedligeholdelsesreglement. Model A - normalistandsættelse, A-ordningen -

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale.

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Inspirationsliste Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Det forhold, at der på listen står henholdsvis forpagter eller bortforpagter

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Køge Boligselskab Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement for Køge Boligselskab Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglementet er udarbejdet af Køge Boligselskab, juni 2014, efter reglerne i Lov om leje af almene boliger - lov nr. 987 af 21. oktober 2009, og bekendtgørelse om Vedligeholdelse og Istandsættelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Beringsgaard

Andelsboligforeningen Beringsgaard Vedligeholdelsesreglementet baserer sig på standardvedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af

Læs mere

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet.

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet. UDKAST Forpagtningskontrakt vedrørende caféen i Kulturhuset Galaksen. 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum i Kulturhuset Galaksen bortforpagter Furesø Kommune repræsenteret ved Kulturhuset Galaksen

Læs mere

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 17/06-2015 erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer.

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 17/06-2015 erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer. Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 606 A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering og gulvbehandling. Lejeren

Læs mere

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen), Udkast: By- og Kulturforvaltningen Nærværende kontrakt indgås mellem JOURNAL NR. 82.03.00-Ø54-104-16 Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 11, Kastetvej 105, C. V. Jessens Gade 1 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 250 - Enebærvej Godkendt på afdelingsmødet den 24.08.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Afd. 32 Damgade Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt

Afd. 32 Damgade Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt Nærværelse regler er godkendt på det stiftende afdelingsmøde den 19.09.2012. Afd. 32 Damgade Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i

Læs mere

A-ordningen med normalistandsættelsesbeløb - kort fortalt

A-ordningen med normalistandsættelsesbeløb - kort fortalt Side 1 af 5 sider Vedligeholdelsesreglementet er udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af

Læs mere

Beboerhåndbog for Kildemarken III. Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement. Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig

Beboerhåndbog for Kildemarken III. Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement. Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning?

Læs mere

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Butikslejemål på 342 m² med stor kælder Information Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige rum, der vil fremstå imødekommende og overskuelige. Lejemålet udgør samlet

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr»

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr» VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr» MODEL A - med istandsættelse ved fraflytning.«lejekontrakt_selskab»«lejekontrakt_afdeling» «Lejekontrakt_Lejemål» «Lejekontrakt_Lejernr»

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE?

HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE? HVEM SKAL VEDLIGEHOLDE? - privat udlejning Vedligeholdelse Hvem skal vedligeholde? Det fremgår af lejekontrakten, hvem der har pligt til at vedligeholde. Reglerne om vedligeholdelse kan nemlig aftales

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Ejerforeningen matr.nr. 53 c Hillerød Bygrunde. Stk. 2. Foreningen er hjemmehørende i Hillerød kommune.

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement 2015 Afd. 33 Jørgensgård - rækkehuse Afd. 33 har besluttet at køre efter A-ordningen. A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

A ordning kort fortalt.

A ordning kort fortalt. Boligforeningen P.M. Søndergade 1 9700 Brønderslev Tlf. 98821234 Standard Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse A ordning kort fortalt. - Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) Mellem XX som forpagter Og Femern A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V, Cvr.nr. 28 98 65 64 som bortforpagter Er det aftalt, at førstnævnte forpagter dele af matr.

Læs mere

Forpagtningskontrakt. (forpagter)

Forpagtningskontrakt. (forpagter) Forpagtningskontrakt Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (bortforpagter) & (forpagter) Vedrørende driften af Restaurant Halvleg i Frihedens Idrætscenter, Cafeteriet i Avedøre Idrætscenter

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto

Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto Mørkhøjvænge Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto Mørkhøjvænge. Godkendt på afdelingsmødet 18.05.2011 Indholdsfortegnelse I Generelt...

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Afdeling 523 - KIRKEBAKKEN Kirkebakken 2-68 Model A normalistandsættelse Indholdsfortegnelse: Side: I. Generelt 2 II Overtagelse af boligen ved indflytning 2 III Vedligeholdelse

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601

Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601 Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601 B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Information 264 m² kontor i stuen Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget.

Læs mere

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K 289 m² super beliggende kontorlejemål I hjertet af København på det gamle Kongens Nytorv ligger denne ejendom med udsigt ud over en verden af elegance som det Kongelige

Læs mere