Ledelsen af Kundeoplevelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ledelsen af Kundeoplevelsen"

Transkript

1 Fra Kunde til Fan Ledelsen af Kundeoplevelsen Tilfredse og loyale kunder er din stærkeste markedsføringskanal Udnyt din kundeplatform optimalt Hvordan du skaber og fastholder flere loyale kunder med

2 Ledelsen af Kundeoplevelsen med Annecto & Net Promoter System (NPS*) Den gode relation mellem kunde og virksomhed har aldrig været vigtigere end nu! Virksomheders imageannoncer har ikke den samme effekt som før. Kunder vurderer i langt højere grad sin leverandør på det, denne gør, end på det denne siger. Det er en udvikling, der vokser i takt med kundernes muligheder for at dele deres synspunkter med deres netværk og faktisk gør det i højere og højere grad. Det er derfor vigtigere nu end nogensinde før at sætte kundens oplevelse på dagsordenen som en styret udvikling, hvor hele virksomheden optræder bevidst og målstyret. Store virksomheder afsætter mange ressourcer i jagten på optimering af udbyttet af kundens oplevelse CX. Det gør de, fordi de har erkendt, at det skaber bedre resultater på både top- og bundlinje. Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang, uden at det kræver dedikeret afdelinger, tid og omkostninger. Vi har sammensat metoder og vejledninger i et koncept, der har bevist, at det virker og har skabt værdi i en lang række virksomheder og det vil det også gøre for dig! Vi kalder det: Ledelsen af Kundeoplevelsen *NPS kan både betyde Net Promoter System og Net Promoter Score. Net Promoter System er navnet på metodeværktøjet, og Net Promoter Score henviser til den score (karakter,) som kunden isoleret set giver virksomheden, eller som virksomheden samlet set opnår over en periode, når alle kunders score beregnes. NPS er udviklet af Fred Reichheld Bain & Co. samt Satmetrix.

3 Læg øre til dine kunder Ledelsen af Kundeoplevelsen er en metode, der dels indeholder en række vejledninger til, hvordan man opnår det maksimale udbytte af sin kundeplatform og dels løbende giver målinger og input om udviklingen. Metoden kan tilpasses ambitionsniveau og tid, der er til rådighed, og allerede ved et minimum (ca. 1 time) kan udbyttet måles. Jo mere tid og ressourcer, der allokeres til Ledelsen af Kundeoplevelsen, jo større vil udbyttet være. Metoden består af en kombination af Net Promoter System (NPS) en række vejledninger der beskriver, hvordan man optimerer udbyttet af sin kundeplatform samt Annecto et cloudbaseret IT-værktøj, der løbende måler og giver indsigt i udviklingen. Til sammen giver det Ledelsen af Kundeoplevelsen. Ledelsen af Kundeoplevelsen sætter arbejde med nedenstående fokusområder i system: Mindre kundeafgang - Identificere utilfredse kunder og årsager Flere nye kunder - Aktivere de eksisterende kunder der vil anbefale din virksomhed Større mersalg - Loyale kunder køber alle relevante produkter/ydelser af dig Øget kundefokus - Involvere medarbejderne i kundens oplevelse Kend dit omdømme - Få direkte input fra kunden selv Test af nye tiltag mv. Med Ledelsen af Kundeoplevelsen lægger du systematisk øre til dine kundens oplevelser og får konkrete værktøjer til at optimere udbyttet af relationen. Metoden kan benyttes i alle typer af virksomheder uanset fag og størrelse.

4 Kom godt i gang med Ledelsen af Kundeoplevelsen Lyt til dine kunder Det vigtigste er, at du spørger dine kunder om deres oplevelser. At du involverer organisationen i processen og lytter til kundernes svar. Med en struktureret tilgang til at samle input fra dine kunder vil du opleve, at I vil få en værdifuld og ufiltreret information om kundernes syn på virksomheden samt mulighed for at kategorisere jeres kunder efter tilfredshed og loyalitet. Muligheden for hurtigt at identificere potentielle illoyale kunder er værdifuld for enhver virksomhed. Allerede på dette niveau skaber metoden værdi, men det er muligt at opnå større værdi via 3 operationelle steps. De 3 operationelle steps: 1. Iværksæt struktureret og løbende måling af kundernes relation til virksomheden. 2. Sæt kundeloyalitet på dagsordenen. Udnævn en kundeambassadør. Det er bedst, hvis personen har formelt ansvar og kompetence til at agere som ansvarlig for kundernes oplevelser. Start evt. selv med at tage rollen. 3. Fastlæg og kommunikér en klar holdning til, hvad en god kundeoplevelse er. Etablér det Ydre kommunikationsloop, der er en fast rutine, der følger op på kunder, der giver udtryk for at være utilfredse i deres kommentarer på Annecto og/eller giver en NPS-score under 7.

5 Net Promoter System - Metode Stil spørgsmålet Net Promoter Score som metode måler dine kunders loyalitet og tilfredshed. Scoren beregnes ud fra de svar, der modtages ved at stille 1 enkelt spørgsmål til dine kunder samt give dem mulighed for at skrive en kommentar: 1/ HVAD På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale vores virksomhed/service/produkt til en ven, kollega eller familie? 2/ HVORFOR Hvad er den væsentligste årsag til, at du har givet denne score? Det første spørgsmål (hvad) kvantificerer, hvad respondentens relation eller følelser er til virksomheden/servicen/produktet. Det andet spørgsmål (hvorfor) kvalificerer og dykker dybere ned i årsagen. Send invitationen til kunderne Annecto sender NPS-invitationer ud, indsamler og præsenterer resultaterne løbende.

6 Annecto - Dashboard Loyalitetsscore og udvikling Annecto indsamler kundernes svar og præsenterer dem på systemet dashboard. Det giver indblik i en lang række data, herunder den øjeblikkelige score. Kundekommentarer Dashboard giver samtidig mulighed for segmentering af de indkomne svar på en række niveauer. Svarene præsenteres dels med virksomhedens overordnede score og dels med en score og kommentarer for den enkelte kunde. Kundernes samlede besvarelser beregnes over en periode, hvilket giver virksomhedens Net Promotor Score for perioden. Systemet kan desuden udskrive rapporter for en ønsket periode baseret på virksomhed, afdeling, person mv. For at metoden skal give værdi, er det vigtigt, at der måles løbende, så udviklingen følges.

7 Beregning af NPS Loyalitetsscoren Scoren beregnes ved at segmentere respondenternes svar i nedenstående tre kategorier: Herefter fratrækkes andelen af Detractors fra andelen af Promotors: NPS = (% af Promoters) (% af Detractors) Skalaen spænder fra minus 100 (alle respondenter er Detractors) til plus 100 (alle respondenter er Promoters). Generelt set betragtes en positiv NPS-score som godt, da det indikerer, at der er flere, der vil anbefale din virksomhed. Tilsvarende: Hvis man har en negativ NPS-score, indikerer det, at der er flere, der vil fraråde virksomheden. En positiv NPS er dog ingen garanti for, at virksomheden isoleret set har succes og har mange loyale kunder. Her kan et branche NPS-indeks give en god ledetråd om branchens norm. Vær opmærksom på, at gruppen Passives er ekskluderet fra beregningen af virksomhedens NPS-score, da de har en neutral effekt på respondenternes tendens til at ville anbefale eller fraråde virksomheden.

8 Kendetegn De 3 kategorier Detractors Passives Promoters 0 til 6 - Detractors 7 & 8 - Passives 9 & 10 Promoters Disse kunder er utilfredse og illoyale og kan være dine værste kritikere. Disse kunder kan på samme tid optræde tilfredse uden at være loyale. Det er sandsynligt, at de vil skifte til en konkurrent og give din virksomhed negativ omtale og et dårligt image. Sandsynligheden for at de vil afholde andre fra at være eller blive dine kunder er høj. De føler sig usikre på deres relation til din(e) virksomhed/ydelser/ produkter/services og kan fristes af et godt tilbud fra en konkurrerende virksomhed. Disse kunder er tilfredse og loyale. De er glade for din virksomhed, og der er stor sandsynlighed for, at de vil anbefale din/dit virksomhed/service/produkt til andre. Sandsynligheden for at de bliver kunder igen er meget høj.

9 Fordele ved at implementere Ledelsen af Kundeoplevelsen Nemt at forstå Ledelsen af kundeoplevelsen er en enkel metode til at fastslå virksomhedens evne til at skabe loyale kunder. Metoden er nem at tilpasse og forstå. Med kun et par enkelte spørgsmål opnår virksomheden vigtig viden om de grundlæggende årsager til kunders loyalitet og grundlaget for at skabe fremtidig vækst i virksomheden. Med denne metode er der ikke behov for komplicerede og omfattende analyser for at skabe en øget kundeloyalitet. Skaber ledelsesoverblik og medarbejderengagement Ledelsen af Kundeoplevelsen lægger konstant øre til kundens oplevelser. Faglighed, dagens opgaver, tidspres og produktivitet mm. kan have det med at tage organisationens fokus væk fra et væsentligt element i virksomhedens eksistensgrundlag: Nemlig dem, der betaler for jeres produkter eller ydelser. Metoden hjælper dig med at bringe Ledelsen af Kundeoplevelsen i centrum og sikrer, at kundens egne ord om oplevelsen altid bliver hørt. Giver brugbar feedback I modsætning til traditionelle loyalitets- eller tilfredshedsundersøgelser, der viser status på analysetidspunktet, giver Ledelsen af Kundeoplevelsen proaktivt løbende feedback på den samlede kundeoplevelse. Ved at analysere den kvalitative feedback i relation til NPS-scoren kan virksomheden dykke dybere ned i årsager, løse problemer, hæve responsrate, øge omsætningen og forbedre kunderelationer. Let at gennemføre NPS-undersøgelsen er kort, enkel og hurtig at besvare og det er en af årsagerne til, at svarprocenten er væsentlig højere end ved andre undersøgelser. NPS kan nemt gennemføres og med en minimal indsats give indblik i et hvilket som helst punkt i kundens rejse gennem virksomheden. Skaber en kundefokuseret kultur Ledelsen af Kundeoplevelsen giver ikke kun input om virksomhedens medarbejdere, der har kundekontakt. Metoden giver løbende indblik i kundens oplevelse indenfor alle områder i organisationen salg, service, L support, markedsføring, udvikling og administration. Metoden har dermed en stor indflydelse på virksomhedens kultur. Grundlæggende medvirker metoden til at skabe en kultur, hvor alle afdelinger i virksomheden fokuserer på at give kunden så god en oplevelse, at kunden vil anbefale virksomheden til sit netværk et fælles mål mod høj kundeloyalitet og arbejdsglæde. Flere nye kunder uden omkostninger Ledelsen af Kundeoplevelsen giver værdifuld viden om, hvilke kunder der aktivt vil anbefale din virksomhed til deres netværk. Det er en værdifuld information, der kan give nye kunder helt uden omkostninger til markedsføring. Identificerer målsegment Ledelsen af Kundeoplevelsen kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse for din målgruppe, og om din virksomhed har et solidt fundament og forretningsgrundlag. Ved at kombinere kundeinput med brugerdemografi og styrken i kunderelationen får du vigtig viden om dit marked og indsigt i, hvorfor dine kunder elsker eller hader dit produkt eller din service. Minimerer kundeafgang Ledelsen af Kundeoplevelsen hjælper med at skabe dialog med kunder, der er i risikozonen for at forlade virksomheden. Ved på et tidligt tidspunkt at få muligheden for at få en dialog med kunder, der er på vej væk, kan man afklare misforståelser og klager, inden kunden deler sin opfattelse med sit netværk. Det øger fastholdelsen af kunderne og hæver gensalgsraten. Optimerer produktlancering Ved hjælp af den kvalitative kundefeedback er det muligt at identificere kunders opfattelse af serviceniveau og kvalitetsoplevelse, relationen til kontaktpunkter, nye produkter, validere forslag til nye funktioner og optimere produktlanceringsplaner. Det hjælper produktudviklingen til at ske baseret på data i stedet for antagelser. Ved at benytte metoden opnår man et øget engagement og tidlig feedback på kundeoplevelser, samtidig med at virksomhedens interne beslutningsstrategier optimeres.

10 V Hvad er en god score, og hvordan forbedrer man den? Der findes ikke en fast skala for, hvornår en score er god eller dårlig, det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra industri til industri. Benyt virksomhedens egen score til at måle egen udvikling og sæt et mål for, hvor din score skal være inden for en tidshorisont. Når det er sagt, skal det også nævnes, at der aldrig er nogen, der har tabt sig i vægt ved at stille sig op på badevægten og kikke på skalaen Det er vigtigt at erkende, at scoren i sig selv ikke ændrer kundernes loyalitet, men at det er handlingerne mellem målingerne, der gør forskellen. Pas derfor på ikke at fokusere for meget på scoren, den er. kun en indikator. Ret i stedet fokus mod, hvad der kan afstemme kundens forventninger og optimere kundens oplevelse. Det er dybest set dét, vi kalder for Ledelsen af Kundeoplevelsen. Scoren er en afledt effekt af kundernes oplevelser. Ønsker du at forbedre dine kunders loyalitet samt fastholde og tiltrække flere kunder, er der en række strategier til, hvordan man følger op på kundernes besvarelser. Strategier, der sikrer, at dine kunder fortsat er loyale: Er det muligt at indhente viden om NPS-scoren for ens egen industri eller beslægtede industrier, har man muligheden for at sammenligne egen score med industriens. Her giver det god mening, da en benchmark på dette niveau kan være meget udbytterig. Virksomheder, der har arbejdet struktureret med NPS i lang tid, som f.eks. Apple og Lego, har en score over 80, hvilket betragtes som godt. Sluk ildebranden Engagér dine Passives Opfølgning, der forbedrer scoren Er dit marked et typisk B2B-marked, er der måske en personlig kontaktperson mellem kunde og virksomhed. Er dit marked mere B2Corienteret, er det oftere en kontakt pr. mail, der er kendetegnet. Det er optimalt at følge op med en direkte kontakt, f.eks. via telefon, men er det ikke muligt, vil en opfølgning pr. mail være godt. Vis taknemlighed over for dine Promoters

11 Ledelsen af Kundeoplevelsen er en nem og effektiv metode, der optimerer udbyttet af virksomhedens kunderelationer. Metoden er effektiv uanset virksomhedens ambitionsniveau og den tid, der allokeres til området. Ønsker du mere information om Ledelsen af Kundeoplevelsen, og hvordan du kan benytte metode og værktøjer i din virksomhed, kontakt: E: kontakt@annecto.dk M: Annecto er Net Promoter Certified Associate

Når det er vigtigt, hvad dine kunder tænker og siger!

Når det er vigtigt, hvad dine kunder tænker og siger! Dit NPS kundetilfredsheds- & loyalitetsprogram Når det er vigtigt, hvad dine kunder tænker og siger! Sådan skaber og fastholder du flere loyale kunder med Annecto Survey Solutions Ledelsen af kundeoplevelsen

Læs mere

Fred Reichheld the father of NPS

Fred Reichheld the father of NPS Anja Bredal Fred Reichheld the father of NPS Kundetilfredshed Hvad gør dine kunder tilfredse? Hvad gør dine kunder loyale? Hvad er forskellen på kundetilfredshed og kundeloyalitet? Erfaringerne har vist

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre.

Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Den eneste løsning der giver medarbejderne et naturlig incitament til at gøre tingene endnu bedre. Loyalty Forum 2013 i samarbejde med det dansk-engelske handelskontor i London For alle kunder og partnere

Læs mere

DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE

DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE 2016 Indhold Opsummering af resultater side 3 Tre skarpe om god kundeservice side 4 Danskernes dom over kundeservice side 5 Effekten af kundeservice side 11 Fokusområder

Læs mere

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 Indhold OVERBLIK NÆSTVED ERHVERV... 3 TILFREDSHED... 4 TILFREDSHED M. ORGANISATIONEN... 5 Tilfredshedsperformance... 5 PRIORITERINGSKORT... 6 Det prioriterer respondenterne...

Læs mere

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 Indhold MEDLEMSTILFREDSHED... 4 TILFREDSHED M. ORGANISATIONEN... 5 Tilfredshedsperformance... 5 PRIORITERINGSKORT... 6 Det prioriterer medlemmerne... 6 TILFREDSHED M. YDELSER...

Læs mere

Kundetilfredshed: Fra score 7-8 til score 9-10: Dokumentation af business casen

Kundetilfredshed: Fra score 7-8 til score 9-10: Dokumentation af business casen Tema: Net Promoter Score Kundetilfredshed: Fra score 7-8 til score 9-10: Dokumentation af business casen Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte +45 70 26 29 99 kontakt@klauslund.dk

Læs mere

Danskernes syn på offentlig service

Danskernes syn på offentlig service Danskernes syn på offentlig service November 2016 2016 Side 1 Denne undersøgelse er gennemført som en del af målingen bag Den Offentlige Servicepris 2016. Formålet med undersøgelsen er at kaste lys over

Læs mere

b2b kundeanalyse analysegruppen.dk

b2b kundeanalyse analysegruppen.dk b2b kundeanalyse Sikker viden om, hvad der skaber værdi for jeres kunder, er et nødvendigt udgangspunkt i bestræbelserne på at minimere kundeafgang og styre kundedrevet vækst. For Analysegruppen betyder

Læs mere

Tema: Net Promotor Score (NPS)

Tema: Net Promotor Score (NPS) Tema: Net Promotor Score (NPS) 5 gode råd om hvordan man kan forbedre virksomhedens kundetilfredshedsresultater Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte +45 70 26 29

Læs mere

Dansk Journalistforbund. Hovedrapport for ordinære medlemmer

Dansk Journalistforbund. Hovedrapport for ordinære medlemmer Dansk Journalistforbund Hovedrapport for ordinære medlemmer FORMÅL Formålet med undersøgelsen er at måle medlemsoplevelsen og styrken i relationen til medlemmerne i Dansk Journalistforbund. Denne rapport

Læs mere

ERHVERVSANALYSE 2018

ERHVERVSANALYSE 2018 ERHVERVSANALYSE 2018 Analysens resultater bygger på besvarelser af et online-survey udsendt til virksomheder med adresse i Kolding kommune, 465 virksomheder svarede på undersøgelsen, heriblandt 159 medlemmer

Læs mere

KUNDECENTER 2012. Midttrafik. Kundetilfredshed September

KUNDECENTER 2012. Midttrafik. Kundetilfredshed September KUNDECENTER 2012 Midttrafik Kundetilfredshed September Baggrund og anbefalinger Kundernes køn og alder Henvendelser ved personligt fremmøde Henvendelser per telefon Slippery slope og tilfredshed Historik

Læs mere

Væksthusenes præstationer i 2013 Opgørelse af resultatmål

Væksthusenes præstationer i 2013 Opgørelse af resultatmål enes præstationer i 2013 Opgørelse af resultatmål Indledning KL og regeringen indgik den 11. juni 2012 en national aftale for enes indsats i 2013. Aftalen er indarbejdet i hver af de fem regionale aftaler,

Læs mere

Kundetilfredshedsanalyse 3

Kundetilfredshedsanalyse 3 Kundetilfredshedsanalyse VirksomhedX Totalrapport Denne rapport er baseret på 60 besvarelser Udarbejdet af Bülow Management A/S Jan Wittrup, direktør/executive Advisor Måling og analyse gennemført juni

Læs mere

MIDTVEJSEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING

MIDTVEJSEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING MIDTVEJSEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING VÆKSTHUS NORDJYLLAND RAPPORT INDHOLD Baggrund og formål Datagrundlag og metode Virksomhedernes tilfredshed Ansøgningsprocessen Resultater og effekter

Læs mere

Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014

Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014 Håndtering af Kunderelationen Westergaard IT-Konference2014 Semler Gruppen Etablereti1917 Danmarksstørsteprivatejedebilimportør Harsolgtmere end 1.000.000 nyebilersiden 1948 Omsætning ca 9 Mia kr Supporterer144

Læs mere

Fordele og ulemper ved NPS

Fordele og ulemper ved NPS LoyaltyInsight artikel Fordele og ulemper ved NPS Hvad er de vigtigste argumenter for og imod NPS, og hvad er der egentlig blevet skrevet om NPS igennem årene? Vi har lavet researchen, som kan puste liv

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

Net Promoter Score 0-6 7-8 9-10 20% Meget sandsynligt. Meget usandsynligt. NPS-scoren beregnes på en 0 til 10-skala.

Net Promoter Score 0-6 7-8 9-10 20% Meget sandsynligt. Meget usandsynligt. NPS-scoren beregnes på en 0 til 10-skala. Net Promoter Score Scoren er baseret på et simpelt spørgsmål: "På en skala fra 0-10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale (Virksomheden) til en ven eller kollega?" Opfølgende spørgsmål: Hvorfor?

Læs mere

Kundetilfredshed i den kollektive transport

Kundetilfredshed i den kollektive transport Kundetilfredshed i den kollektive transport Afrapportering af resultater for 2018 November, 2018 Indhold Forord Executive summary Kollektiv transport Tæt på regionerne Anbefalingsvillighed Selskabsspecifikke

Læs mere

Håndboldspilleren i Centrum. fra individuelle oplevelser til fælles viden

Håndboldspilleren i Centrum. fra individuelle oplevelser til fælles viden Håndboldspilleren i Centrum fra individuelle oplevelser til fælles viden HVAD ER HÅNDBOLDSPILLEREN I CENTRUM? Håndboldspilleren i Centrum er et webbaseret dialog- og rapporteringsværktøj, som måler tilfredshed

Læs mere

SLUTEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING

SLUTEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING SLUTEVALUERING AF VIRKSOMHEDER I TEKNOLOGISK UDVIKLING VÆKSTHUS NORDJYLLAND NOVEMBER 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund og formål Datagrundlag og metode Virksomhedernes tilfredshed Ansøgningsprocessen Resultater

Læs mere

Loyalitetsmålinger, noget for IT-afdelingen?

Loyalitetsmålinger, noget for IT-afdelingen? Loyalitetsmålinger, noget for IT-afdelingen? Denne workshop sætter fokus på kundeloyalitet. Hvorfor interessere sig for kundeloyalitet? Hvad vil kundeloyalitet sige? Hvordan måler man kundeloyalitet, og

Læs mere

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men...

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Foto: Colourbox LEDELSE & ORGANISATION Af Jesper K. Jørgensen 7. sep. 2018 Kl. 9:45...de este har alt for få, konkrete, effektive indsatser!

Læs mere

National aftale for Væksthusene i 2014 Opgørelse af resultatmål

National aftale for Væksthusene i 2014 Opgørelse af resultatmål National aftale for ene i Opgørelse af resultatmål 15. marts 2015 2015-81 erst-helhol Indledning Fra januar gik ene i gang med at implementere en ny strategi ene version 2.0 en ny vækstmodel. Strategien

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

KUNDEKONTAKTPUNKTER DET HEMMELIGE VÅBEN I FREMTIDENS KAMP OM KUNDERNES ANBEFALINGER

KUNDEKONTAKTPUNKTER DET HEMMELIGE VÅBEN I FREMTIDENS KAMP OM KUNDERNES ANBEFALINGER DET HEMMELIGE VÅBEN I FREMTIDENS KAMP OM KUNDERNES ANBEFALINGER FRA SMARTPHONE TIL SHITSTORM Kundeoplevelse, kundetilfredshed og kundeloyalitet er blevet centrale strategiske elementer hos langt de fleste

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Test jeres kundeorientering på fem minutter og få mere loyale kunder

Test jeres kundeorientering på fem minutter og få mere loyale kunder Test jeres kundeorientering på fem minutter og få mere loyale kunder Foto: Colourbox LEDELSE & ORGANISATION Af Jesper Krogh Jørgensen 26. apr. 2019 Kl. 9:06 Det behøver ikke at være besværligt at analysere,

Læs mere

BRANCHERAPPORT TESTUDBYDERE

BRANCHERAPPORT TESTUDBYDERE BRANCHERAPPORT TESTUDBYDERE 2017 BEDSTE TESTUDBYDERE Stort tillykke til e-stimate som for 3. år i træk, er den bedste testudbyder. Utroligt flot, specielt i betragtning af, at de har konkurrence fra nogle

Læs mere

til hvordan du kan øge din omsætning!

til hvordan du kan øge din omsætning! 7 gode tips til hvordan du kan øge din omsætning! 1 Glade og tilfredse medarbejdere skaber glade kunder, glade kunder skaber kundeloyalitet, kundeloyalitet øger gennemsnitskøbet pr. kunde og herved øges

Læs mere

Aktuelle strategier for øget kundeorientering

Aktuelle strategier for øget kundeorientering Tema: Aktuelle strategier for øget kundeorientering Interview med professor Thomas Ritter, CBS Thomas Ritter er professor på Institut for Afsætningsøkonomi på Copenhagen Business School med særlige specialer

Læs mere

Fynske Bank Sportslørdag PUBLIKUMSUNDERSØGELSE

Fynske Bank Sportslørdag PUBLIKUMSUNDERSØGELSE Fynske Bank Sportslørdag PUBLIKUMSUNDERSØGELSE 2017 Event Fynske Bank Sportslørdag er Fyns årlige tilbagevendende sportsbegivenhed, hvor der udover prisoverrækkelser til Årets Sportsnavn, Årets Fund, publikums

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kontaktcentret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer, der

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes

Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes 2018 TM Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes World Trade Center Ballerup Employee Experience Customer Experience Society Experience Holistic Results Holistic Experience

Læs mere

Hvordan står det til med servicekvaliteten i den offentlige sektor? Den offentlige servicepris. Morten Schrøder, Wilke.

Hvordan står det til med servicekvaliteten i den offentlige sektor? Den offentlige servicepris. Morten Schrøder, Wilke. Hvordan står det til med servicekvaliteten i den offentlige sektor? Den offentlige servicepris Morten Schrøder, Wilke 2015 Side 1 80% af alle topledere tror de leverer fantastiske kundeoplevelser 9% af

Læs mere

Tilstandsrapporten - Din enhed

Tilstandsrapporten - Din enhed Tilstandsrapporten - Din enhed Hvor er I succesfulde og hvad kan forbedres? Læg mærke til, at der sondres imellem de resultater I opnår og de indsatser I gennemfører for at nå de ønskede resultater! Nøgleresultater

Læs mere

LEA. det er ikke et pigenavn, men et testværktøj. Morgenmøde 10. Februar 2017 v/organisationspsykolog Tina Aaen Geest.

LEA. det er ikke et pigenavn, men et testværktøj. Morgenmøde 10. Februar 2017 v/organisationspsykolog Tina Aaen Geest. LEA det er ikke et pigenavn, men et testværktøj Morgenmøde 10. Februar 2017 v/organisationspsykolog Tina Aaen Geest Program Hvad er LEA? Præsentation af LEA som værktøj Baggrund for udviklingen af LEA

Læs mere

CEM Bank Intelligence

CEM Bank Intelligence CEM Bank Intelligence 360 Monitorering Markedsandel/Kendskab 1.000 interview hver uge: 52.000 interview pr. år. Nationalt repræsentativt. Sample tilfældigt udvalgt. Kvoteret på køn, alder og geografi.

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

imagerapport PREVIEW

imagerapport PREVIEW imagerapport PREVIEW Vil du høre mere om rapporten? Kontakt Lars Bräuner på tlf. 7171 7433 eller lars@infowatch.dk DET INDEHOLDER RAPPORTEN Her kan du læse mere om, hvad rapporten Imagerapport 2019 indeholder.

Læs mere

Virksomhedstilfredshed 2004 Erhvervsskoler

Virksomhedstilfredshed 2004 Erhvervsskoler Virksomhedstilfredshed 04 Erhvervsskoler KVU & MVU - Benchmarkingrapport Rapporten er baseret på besvarelser fra i alt 129 samarbejdende virksomheder Deltagende skoler: Århus Tekniske Skole Odense Tekniske

Læs mere

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS» Det betaler sig at sende kreative direct mails og bruge gaver og konkurrencer, når man vil trænge

Læs mere

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten?

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Oplæg af Kirstine Rechendorff, Ennova Ennova A/S Hvorfor engagement? - fordi det er win-win For virksomheden: For medarbejderen: Fastholde medarbejderne

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 ODDER KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Odder Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet tilfredshed

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 SYDDJURS KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Syddjurs Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Hvad vi kan lære af Danmarks mest anbefalede virksomheder

Hvad vi kan lære af Danmarks mest anbefalede virksomheder Hvad vi kan lære af Danmarks mest anbefalede virksomheder Foto: Colourbox LEDELSE & ORGANISATION Af Jesper Krogh Jørgensen 2. mar. 2018 Kl. 9:43 Mange virksomheder har en rigtig god idé om, hvordan kundernes

Læs mere

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Dato: 22-08-2014 Copyright af Bach & McKenzie 2014 Introduktion Indholdsfortegnelse 03 Hovedtal Kære VIRKSOMHED A/S Tillykke med jeres nye Social

Læs mere

Virksomhedens salgspipeline. Business Danmark november 2009 BD272

Virksomhedens salgspipeline. Business Danmark november 2009 BD272 Virksomhedens salgspipeline Business Danmark november 2009 BD272 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Rapportens opbygning... 2 Hovedkonklusioner... 3 Metode og validitet... 3 Salgs- og marketingafdelingernes

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 RANDERS KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Randers Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 HOLSTEBRO KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Holstebro Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 SILKEBORG KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Silkeborg Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Afsnit 1: Status for udvalgte resultatmål. Afsnit 2: Udviklingen i beskæftigelse, Afsnit 3: Beskrivende statistik for

Afsnit 1: Status for udvalgte resultatmål. Afsnit 2: Udviklingen i beskæftigelse, Afsnit 3: Beskrivende statistik for 2. kvartal 2015 Fakta om Væksthusstatikken Væksthusstatistikken er en midtvejsstatus på aktiviteten i Væksthusene pr. 30. juni 2015. Når året er omme, holdes Væksthusenes resultater i 2015 op imod målene

Læs mere

Hvad skal der til for at skabe gode kundeoplevelser og et godt omdømme?

Hvad skal der til for at skabe gode kundeoplevelser og et godt omdømme? 2015 Side 1 Hvad skal der til for at skabe gode kundeoplevelser og et godt omdømme? TØF-konference, den 1. oktober 2015, Anne Kathrine Zahle, Wilke 2015 Side 2 Hvad skal der til for at skabe bedre kundeoplevelser

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence)

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Kundelivstidsværdi, Customer Insights, Customer Life Time Management, Customer Life Time Value, CRM strategi, kundeloyalitet osv. Det

Læs mere

People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler

People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler People Test 360 - PT360 Performance PT360 måler fokuspersonens performance på fem ledelsesmæssige ansvarsområder. Fokuspersonens

Læs mere

KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE

KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE 22-09-2016 KUNDETILFREDSHED 2016 VIBORG KOMMUNE 22-09-2016 Kundetilfredshed 2016 Viborg Kommune 2 INDHOLD Emne Side Resumé overordnede resultater 3 Samlet tilfredshed med busruten generelt... 4 Samlet

Læs mere

Gør det enkelt at være kunde værdiskabelse med Betalingsservice

Gør det enkelt at være kunde værdiskabelse med Betalingsservice Gør det enkelt at være kunde værdiskabelse med Betalingsservice Velkommen til webinar d. 21. marts 2019 kl. 9.30 10.30 Vi starter om få minutter Husk at unmute din PC 21-03-2019 Webinar_21.03 final Webinaret

Læs mere

Dansk økonomi vokser, mens bankkundernes tilfredshed falder

Dansk økonomi vokser, mens bankkundernes tilfredshed falder EPSI Rating Bank Dato: -10-02 For yderligere information besøg vores hjemmeside (www.epsi-denmark.org) eller kontakt Helene Söderberg, Direktør Telefon: 31 75 40 38 E-mail: helene.soderberg@epsi-rating.com

Læs mere

Kunderne efterspørger samfundsansvar fra energibranchen

Kunderne efterspørger samfundsansvar fra energibranchen EPSI Rating EPSI EL 2018 Dato: 2018-11-26 For yderligere information besøg vores hjemmeside (www.epsi-denmark.org) eller kontakt Sofie Breum, Country Manager, EPSI Rating Danmark. Telefon: 28 49 74 28

Læs mere

UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE

UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE INDLEDNING Videncenter for Kystturisme (CKT) har i 2013 gennemført en analyse omkring turisternes oplevelse

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Marts 2009. Produktudviklingens paradoks

Marts 2009. Produktudviklingens paradoks Nyhed Marts 2009 Produktudviklingens Nyhed 1 / 5 Produktudviklingens Hos Artlinco lever vi af at skabe holistisk produktudvikling for vores kunder. I november 2009 vendte vi imidlertid kikkerten mod os

Læs mere

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13 Parforhold anno 2010 Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse: Forord:... 3 Formål med undersøgelsen:... 3 Analysens fakta:... 3 Hvor meget tid bruger par

Læs mere

Medlemstilfredshed Teknisk Landsforbund 2010

Medlemstilfredshed Teknisk Landsforbund 2010 Medlemstilfredshed Teknisk Landsforbund 1 Indhold Indhold Introduktion Information om undersøgelsen og resultatforklaring 3 Tilfredshed og Loyalitet Vurderinger og sammenligninger 5 Hvordan skaber du større

Læs mere

2 - KUNDER: RELATION OG VÆRDI 4 LOYALITETS KONCEPT 3 - VIRKSOMHED: VÆRDI

2 - KUNDER: RELATION OG VÆRDI 4 LOYALITETS KONCEPT 3 - VIRKSOMHED: VÆRDI 2 - KUNDER: RELATION OG VÆRDI Hvad ved vi egentlig om kunderne? Kender vi kun kunden set indefra? En ting er, kende transaktionsdata og historik på kommunikation, reklamationer mv. Kender vi kundens holdninger?

Læs mere

Aktuelle strategier for øget kundeorientering

Aktuelle strategier for øget kundeorientering Klaus Lund & Partnere Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte Tema: Aktuelle strategier for øget kundeorientering +45 70 26 29 99 kontakt@klauslund.dk Besøg os på www.klauslund.dk Interview

Læs mere

VIRKNINGSFULDE STRATEGIER FOR BEDRE KUNDEOPLEVELSER. Tomas Lykke 15. juni 2015

VIRKNINGSFULDE STRATEGIER FOR BEDRE KUNDEOPLEVELSER. Tomas Lykke 15. juni 2015 VIRKNINGSFULDE STRATEGIER FOR BEDRE KUNDEOPLEVELSER Tomas Lykke 15. juni 2015 Kort om Hildebrandt & Brandi Topledelsens agenda er vores agenda Topledelsen Integreret problemløsning Udvalgte klienter og

Læs mere

Kundecentrisk HR. PWC HR & Business Summit 2014. Jesper Mortensen, HR Direktør (jesper.mortensen@tryg.dk) onsdag den 19 november 2014

Kundecentrisk HR. PWC HR & Business Summit 2014. Jesper Mortensen, HR Direktør (jesper.mortensen@tryg.dk) onsdag den 19 november 2014 Kundecentrisk HR PWC HR & Business Summit 2014 Jesper Mortensen, HR Direktør (jesper.mortensen@tryg.dk) 1 onsdag den 19 november 2014 Præsentation Tryg At skabe tryghed og værdi skal være kernen i alt,

Læs mere

Kunde- tilfredsheds- undersøgelse

Kunde- tilfredsheds- undersøgelse Kunde- tilfredsheds- undersøgelse Hovedrapport 3 Samlet resultat og Graferne nedenfor viser de samlede score for tilfredshed og loyalitet blandt de adspurgte kunder. På de næste sider kan du se resultaterne

Læs mere

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE GUIDE 2016 MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE EFFEKTMÅLING DOKUMENTATION GENNEMSIGTIGHED PRIORITERING 2 KPI OVERBLIK VI KAN IKKE KOMME UDEN OM KPI ER EFFEKTMÅLING, DOKUMENTATION, GENNEMSIGTIGHED OG PRIORITERING.

Læs mere

Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg?

Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg? Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg? Svaret er ved at gøre dig klog på dine kunder De fleste virksomheder kan drage fordel af en etnografisk analyse, der afklarer, hvorfor kunder og potentielle

Læs mere

Danmark - Fra et kundeperspektiv

Danmark - Fra et kundeperspektiv Danmark - Fra et kundeperspektiv EPSI Kunde 2015 OM VORES KUNDEUNDERSØGELSER 2015 - Et sammendrag af undersøgelser foretaget i 2015 Vi fanger kundeoplevelsen, dvs. det som kunderne oplever, ser og hører

Læs mere

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Beboernes netværk er en væsentlig resurse ift. samarbejdet med beboerne, og samtidig er der en stor sikkerhed, tryghed og tillid for beboerne i at have en god kontakt

Læs mere

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse

Workshops til Vækst. - Modul 3: Eksternt fokus. Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst - Modul 3: Eksternt fokus Indholdsfortegnelse Workshops til Vækst... 1 Eksternt fokus... 2 Praktiske forberedelser... 3 Mentale modeller... 5 Indbydelse... 6 Program... 7 Opsamling

Læs mere

Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015. Slide 1

Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015. Slide 1 Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015 Slide 1 Baggrund Destination Bornholm, Bornholms Brand og Færgen har for sommersæsonen 2015 indgået et samarbejde om at evaluere effekten

Læs mere

Wilke har inviteret Net Promoter guruen Fred Reichheld til Danmark

Wilke har inviteret Net Promoter guruen Fred Reichheld til Danmark Wilke har inviteret Net Promoter guruen Fred Reichheld til Danmark Kraftig vækst i anvendelsen af Net Promoter Score metoden Head of Loyalty & NPS Bestyrelsesformand Adm. direktør Jesper Krogh Jørgensen,

Læs mere

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM D DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM 1 - INTRODUKTION 2 - DATAELEMENT 1: KORREKT ADRESSEINFORMATION 3 - DATAELEMENT 2: DAGLIGE LEDERE 4 - DATAELEMENT 3: OMSÆTNING & DRIFTSRESULTAT 5 -

Læs mere

Profitable kunder. Udfordringer & muligheder med tilfredshed, loyalitet og profitabilitet. Per Østergaard Jacobsen & Torsten Ringberg

Profitable kunder. Udfordringer & muligheder med tilfredshed, loyalitet og profitabilitet. Per Østergaard Jacobsen & Torsten Ringberg Profitable kunder Udfordringer & muligheder med tilfredshed, loyalitet og profitabilitet Per Østergaard Jacobsen & Torsten Ringberg Hvad er din TLP koefficient 2 Vores bud på udfordringer & muligheder

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE FORSIKRING 2013

PRESSEMEDDELELSE FORSIKRING 2013 PRESSEMEDDELELSE FORSIKRING 2013 DATO: 11. NOVEMBER 2013 RELEASE: KL. 05.00 EPSI DANMARK GENERELLE RESULTATER - FORSIKRINGSBRANCHEN 2013 EPSIs undersøgelse 2013 af forsikring i Danmark er baseret på omkring

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for kvalitetsledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Kvalitetsledelse

Læs mere

PÅ JAGT EFTER DNA'ET I DE BEDSTE KUNDEOPLEVELSER. Tomas Lykke Nielsen

PÅ JAGT EFTER DNA'ET I DE BEDSTE KUNDEOPLEVELSER. Tomas Lykke Nielsen PÅ JAGT EFTER DNA'ET I DE BEDSTE KUNDEOPLEVELSER Tomas Lykke Nielsen AGENDA Hvad kan vi lære af de bedste? DNA'et i den gode kundeoplevelse De 4 grundelementer (Customer Experience Framework) Forslag til

Læs mere

VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION

VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION Marts 215 VIRKSOMHEDERNE KAN FÅ MERE UD AF DERES INNOVATION AF CHEFKONSULENT HANNE MERETE LASSEN HAML@DI.DK Mange danske virksomheder arbejder med innovation for at styrke deres konkurrenceevne og indtjening.

Læs mere

Randers Erhvervs- & Udviklingsråd. Tilfredshedsundersøgelse

Randers Erhvervs- & Udviklingsråd. Tilfredshedsundersøgelse Randers Erhvervs- & Udviklingsråd Tilfredshedsundersøgelse Februar 2010 Generelt om undersøgelsen Fakta om tilfredshedsundersøgelsen Gennemført i perioden: 1.- 9. februar 2010 Målgruppe: Virksomheder i

Læs mere

Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet

Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet Teambuilding der virker -kunsten at gå efter guldet Selvom det er sjovt, kan det godt være lærerigt. Guldminen suppleret med andre legende og lærende aktiviteter. Titlerne dækker over stærkt motiverende

Læs mere

En guide til. EFFEKTIV PROCESOPTIMERING 8 ting du skal vide om optimering

En guide til. EFFEKTIV PROCESOPTIMERING 8 ting du skal vide om optimering En guide til EFFEKTIV PROCESOPTIMERING 8. ting du skal vide om optimering 8 ting du skal vide om optimering Optimering handler om, at vi ændrer den måde, vi arbejder på og begynder at arbejde mere smart.

Læs mere

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 E-handelspanel 2017 E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 15. nov. 16 Forord DI Handel gennemfører for andet år i træk en medlemsundersøgelse omkring virksomhedernes valg af salgskanaler.

Læs mere

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Når ildsjæle mødes... Idéen til TANDLÆGENET blev som alle andre rigtigt gode idéer skabt, fordi to visionære mennesker pludselig fandt ud af, at

Læs mere

LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet

LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet Får I fuldt udbytte af teamets potentiale? Skal I genfinde retning og drivkraft efter omstruktureringer? Har I brug for at

Læs mere

Tidsplan for dagens kunderejse

Tidsplan for dagens kunderejse Tidsplan for dagens kunderejse 11.00 Kort introduktion af Ole Westergaard og Marttin Stuart Nielsen 11.05 Oplæg omkring kunderejsen 11.15 Hvorfor foretage Customer Journey Mapping (forkortet CJM) 11.25

Læs mere

Salgsmål % 24% 39% 14% Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling

Salgsmål % 24% 39% 14% Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling Salgstrends 2017 Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling Salgsmål 2016 Over 110% 101-110% 100% 7% 16% 24% 47% når salgsbudgettet for 2016. 47% af sælgerne mener, at deres

Læs mere

360 feedback - hvorfor

360 feedback - hvorfor 360 feedback - hvorfor Fokus på de bløde læge kompetencer; Krav fra Sundhedsstyrelsen, ca. 2006-360 anbefales som metode Rollerne: Samarbejder, Kommunikator, Professionel og Leder/administrator/Organisator

Læs mere

DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien

DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien DEN RIGTIGE PRIS - det ses på bundlinien v/ Henrik Andersen, Væksthus Midtjylland Få viden om: Prisens vigtighed som konkurrenceparameter Hvornår er prisen rigtig Forskellige prisstrategier Hvordan fastsætter

Læs mere

SPONSORANALYSE OG EFFEKTMÅLING

SPONSORANALYSE OG EFFEKTMÅLING SPONSORANALYSE OG EFFEKTMÅLING HVAD KAN VI GØRE FOR DIG? Sponsoranalyse- og effektmålingsredskaberne kan benyttes inden for alle sponsorområder sport, kultur eller velgørenhed og hvad enten du arbejder

Læs mere