Mia Ravn Hovedgaden Hampen 5. december 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.ikast-brande.dk Mia Ravn Hovedgaden 30 7362 Hampen 5. december 2014"

Transkript

1 Mia Ravn Hovedgaden Hampen 5. december 2014 Landzonetilladelse til opførelse af en stald, fire primitive læskure, sadelrum og hal med ridebane og foderopbevaring på ca m2 - Hovedgaden 30, 7362 Hampen Ikast-Brande Kommune har på Teknik og Miljøudvalgets møde den 4. november 2014 behandlet din ansøgning om opførelse af en stald, fire primitive læskure, sadelrum og hal med ridebane (20 m x 40 m) og foderopbevaring på ca m 2 på matr. nr. 1au, Hampen By, Nr. Snede, beliggende Hovedgaden 30, 7362 Hampen, se kortbilag A. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: ajkri@ikast-brande.dk Det kræver en landzonetilladelse at opføre nyt byggeri i landzone. Byggeri, der er erhvervsmæssigt nødvendigt for den pågældende ejendoms drift som landbrugs- eller skovbrugsejendom er dog undtaget kravet om landzonetilladelse. Hovedgaden 30, Hampen er ikke en landbrugsejendom. Derfor kræver byggeriet en landzonetilladelse, i henhold til Planloven 1. Der er tale om en lovliggørelse af sadelrummet, som allerede er opført. Teknik og Miljøudvalget besluttede at meddele landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1. Sagsbehandler: Anne Jul Kristensen Direkte telefon: Sags ID: 2014/26068 Landzonetilladelsen må først udnyttes efter klagefristens udløb og en eventuel klage har opsættende virkning på udnyttelsen, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet, jævnfør Planlovens 60, stk. 4. Se desuden efterfølgende klagevejledning. Landzonetilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden tre år efter, at den er meddelt, jævnfør Planlovens 56. Landzonetilladelsen fritager generelt ikke for at indhente eventuelle dispensationer, tilladelser, godkendelser eller andet efter anden lovgivning eksempelvis efter bestemmelserne i Museumsloven 2 om fund af fortidsminder i forbindelse med jordarbejde. Vær også opmærksom på kravene i Husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. 1 Lovbekendtgørelse nr. 587 af 27. maj 2013 af lov om planlægning (med senere ændringer). 2 Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. april 2014 af museumsloven. 3 Bekendtgørelse nr. 853 af 30. juni 2014 om erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v.

2 Byggeriet må ikke påbegyndes, før der er søgt om og givet en byggetilladelse i henhold til Byggeloven 4. Betingelser Landzonetilladelsen betinges af, at følgende vilkår overholdes: 1. Stald og hal skal opføres med langsiderne mod hinanden, så de opfattes som én bygning. 2. Hal eller stald skal ligge indenfor ca. 20 m af eksisterende bygninger. Sadelrummet skal lovliggøres, der skal således gives en byggetilladelse i henhold til Byggeloven. Projektet Der ønskes opført en stald på ca. 240 m 2, fire læskure, sadelrum og en hal på ca m 2 til ridebane (20 m x 40 m) og foderopbevaring. Hal og stald vil blive opført med langsiderne mod hinanden, parallelt med udhuset. De fire læskure opstilles på foldene. Læskurenes endelige placering vil afhænge af hallens placering. Den eksisterende stald fjernes. Hallen vil blive opført i stålplader med eternittag. Hallen er ca. 22 m bred og 63 m lang. Hallen bliver maksimalt 8,5 m til kip og med en sidehøjde på ca. 4,1 m. Stalden er ca. 4,5 m bred, ca. 30 m lang og ca. 2,3 m i højden. Stalden har sort ståltag og sider af træ. Stalden er hvid med sorte døre. Læskurene er ca. 3 m x 4 m. Læskure er opført i samme materiale som stalden. Sadelrummet er ca. 4 m x 7 m, i alt 28 m 2. Ridehallen er til privat og erhvervsmæssigt brug. Ansøger har tidligere haft egen virksomhed, hvor hun har levet af at træne heste og undervise enkeltpersoner i ridning. Det agter hun at gøre igen. Begrundelse Ikast-Brande Kommunes afgørelse om landzonetilladelse begrundes med Teknik og Miljøudvalgets beslutning af den 4. november 2014 og følgende vurderinger: Nabobeboelser Hallen og stalden skal ligge ca. 65 meter vest for nærmeste nabobeboelse (Hovedgaden 27, 7365 Hampen). 4 Lovbekendtgørelse nr af 14. oktober 2010 af byggeloven (med senere ændringer).

3 Efter Planlovens 35, stk. 4 og 5 kan en landzonetilladelse først meddeles, når der er forløbet to uger efter, at kommunen skriftligt har orienteret naboerne til den omhandlede ejendom om det ansøgte med mindre det ansøgte efter kommunens skøn er af underordnet betydning for naboerne. Naboer defineres i denne sammenhæng som ejere og brugere af de ejendomme, hvis ejendomsskel grænser til den ejendom, hvor der søges om landzonetilladelse. Derudover gælder de almindelige partshøringsregler i henhold til Forvaltningsloven 5. Ikast-Brande Kommune skønner på baggrund af det oplyste og ovenstående, at det ansøgte ikke er af underordnet betydning for naboerne. Ikast- Brande Kommune har derfor hørt de nærmeste naboer, hvilket resulterede i bemærkninger fra én nabo til projektet. Naboen frygter, at der vil komme gener i form af støj, lugt og forurening (gødning, affald, foder, skadedyr) forbundet med det ansøgte. Ikast-Brande Kommune vurderer, at den generelle lovgivning for blandt andet dyrehold og gødningsopbevaring er tilstrækkelig til at beskytte miljøet i forbindelse med opførelsen og driften af stald og hal. Naboen synes, at bygningernes udseende vil være generende på grund af størrelsen og vil være en trussel mod de naturmæssige omgivelser. Både de landskabelige og de naturbeskyttelsesmæssige hensyn er blevet inddraget i den konkrete vurdering af sagen på Teknik- og Miljøudvalgets møde. Naboens bemærkninger giver ikke anledning til at revidere denne beslutning. Ikast-Brande Kommune bemærker, at der er et læhegn af nåletræer langs ansøgers matrikel, så indblikket fra naboens ejendom er begrænset. Naboen er også bange for, at hendes ejendom vil blive forringet i værdi. Ikast-Brande Kommune vurderer, at en eventuel påvirkning af ejendomsværdi ikke er et forhold, der skal indgå i vurderingen af en ansøgning om landzonetilladelse. Natur Stedet, hvor hallen og stalden skal placeres, har vurderet ud fra luftfotos - i forudgående år været dækket af lav græsvegetation og er ikke registreret som en beskyttet naturtype efter 3 i Naturbeskyttelsesloven 6. Nærmeste registrerede 3-beskyttede naturareal er en hede, der ligger ca. 230 meter nord for hallens ønskede placering. Nærmeste Natura 2000-område (internationale naturbeskyttelsesområde) er habitatområde nummer H49 - Sepstrup Sande, Vrads Sande, Velling 5 Lovbekendtgørelse nr. 433 af 22. april 2014 af forvaltningsloven. 6 Lovbekendtgørelse nr. 951 af 3. juli 2013 af lov om naturbeskyttelse (med senere ændringer).

4 Skov og Palsgård Skov, som ligger ca. 970 m øst for hallen. Ikast-Brande Kommune vurderer i kraft af afstanden fra bygningerne til nærmeste Natura 2000-område, at bygningerne ikke i sig selv - eller i forbindelse med andre planer og projekter vil indebære en væsentlig negativ indvirkning på Natura 2000-områder og ikke vil være en hindring for, at målsætningerne for Natura 2000-områders tilstande nås og opretholdes. Af bilag IV til EF-habitatdirektivet 7 fra 1992 fremgår en række dyre- og plantearter, som er strengt beskyttede, uanset om de forekommer inden for et af de udpegede Natura 2000-områder eller udenfor. På den baggrund må der eksempelvis ikke gives tilladelse til aktiviteter, der kan beskadige eller ødelægge de pågældende dyrearters yngle- og rasteområder. Kun en del af de arter, der er anført i bilag IV, findes i regionen, men brunflagermus, langøret flagermus, sydflagermus, odder, markfirben, stor vandsalamander og spidssnudet frø findes i området. I kraft af bygningernes relativt beskedne størrelse vurderer Ikast-Brande Kommune, at bygningerne ikke vil påvirke bilag IV-arter i området. Sammenfattende vurderer Ikast-Brande Kommune: at inddragelsen af det areal, der er omfattet af byggeri i forbindelse med projektets gennemførelse, ikke vil påvirke bilag IV-arter væsentligt at der i forbindelse med projektets gennemførelse ikke vil ske ændringer i arealanvendelsen, som vil være væsentlige for bilag IVarters trivsel at opførelsen af bygningerne samlet set ikke vil medføre beskadigelse eller ødelæggelse af yngle- eller rasteområder i det naturlige udbredelsesområde for de dyrearter, der er optaget i EFhabitatdirektivets bilag IV, litra a), samt ikke vil medføre ødelæggelse af livsstadier af de plantearter, som er optaget i EFhabitatdirektivets bilag IV, litra b). Andre udpegninger Stedet, hvor bygningerne vil blive opført, ligger delvist inden for en skovbyggelinje. Jævnfør 17 i Naturbeskyttelsesloven, kræves der ikke nogen dispensation i forhold til skovbyggelinjen, da der meddeles landzonetilladelse til det ansøgte. 7 Rådets direktiv 92/43/EØF om bevaring af naturtyper samt vilde dyr og planter (med senere ændringer).

5 Ejendommen ligger i et område, der i Kommuneplan er udpeget som blandet bolig og erhverv. Ejendommen ligger indenfor landsbyafgrænsningen for Hampen og er ikke omfattet af en lokalplan. Området, hvor bygningerne skal ligge, er i Kommuneplan for Ikast-Brande Kommune udpeget til et geologisk bevaringsværdigt område, nemlig Søhøjlandet. Retningslinjerne for Søhøjlandet skal sikre, at de geologiske landskabsformer, deres indbyrdes overgange og sammenhænge fremtræder klart. Teknisk Område vurderer, at byggeriet ikke strider mod retningslinjerne, da det opføres indenfor landsbyafgrænsningen og i tilknytning til bebyggede arealer. Stedet, hvor bygningerne vil blive opført, ligger uden for diverse øvrige bygge- og beskyttelseslinjer samt fredninger og uden for områder, der i Kommuneplan for Ikast-Brande Kommune er omfattet af andre kommuneplanrammer og/eller udpeget som særligt værdifulde landbrugsområder, værdifulde landskaber, uforstyrrede landskaber, kirkeomgivelser, værdifulde kulturmiljøer, kulturhistoriske bevaringsværdier og fremtidig natur. Der er endvidere ikke registreret beskyttede sten- og jorddiger på stedet. Ikast-Brande Kommune vurderer, at projektet ikke vil forringe værdien af de ovennævnte udpegninger m.v. Offentliggørelse Afgørelsen om landzonetilladelse er truffet fredag den 5. december 2014 og bliver offentliggjort på /politik/hoeringer, fredag den 5. december Klagevejledning Der kan efter kapitel 14 i Planloven klages over kommunens afgørelse. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen det vil sige senest mandag den 5. januar 2015 ved kommunens kontortids ophør kl Følgende kan klage: Ansøger, miljøministeren og enhver med retlig interesse i sagens udfald, herunder en nationalparkfond oprettet efter Lov om nationalparker 8. Landsdækkende foreninger og organisationer, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen, er også klageberettigede, hvis foreningen eller organisationen har vedtægter eller love, som dokumenterer dens formål, og hvis den repræsenterer mindst 100 medlemmer. 8 Lovbekendtgørelse nr. 946 af 3. juli 2013 af lov om nationalparker (med senere ændringer).

6 Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Ikast-Brande Kommune, Bygge- og Miljøafdelingen, Centerparken 1, 7330 Brande, så vidt muligt elektronisk pr. til Klagen vil her fra blive sendt videre til Natur- og Miljøklagenævnet, der er klagemyndighed. Ansøger vil få besked, hvis andre klager over afgørelsen. En klage har opsættende virkning på tilladelsen, med mindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet. Tilladelsen må således ikke udnyttes før klagefristens udløb. For at få behandlet en klage hos Natur- og Miljøklagenævnet skal klager indbetale et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. (2012-niveau beløbet indeksreguleres den 1. januar hvert år). Klager modtager en opkrævning fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Ikast-Brande Kommune. Betales gebyret ikke på den anviste måde og indenfor den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside: Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) Klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves 2) Klageren får helt eller delvist medhold i klagen 3) Klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi, klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis klager har indledt forhandlinger med ansøger og/eller kommunen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Naturog Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret for eksempel hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring.

7 Ifølge 62 i Planloven kan afgørelsen desuden prøves ved domstolene. Et eventuelt sagsanlæg skal anlægges inden seks måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Med venlig hilsen Anne Jul Kristensen Miljømedarbejder Vedlagt: Kortbilag A - Placering af sadelrum, stald og hal Kopi sendt til: Stefan René Lykke Hansen, Hovedgaden 30, 7362 Hampen Grethe Østergård Kristensen, Hovedgaden 30, 7362 Hampen Danmarks Naturfredningsforening dnikast-brande-sager@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund post@sportsfiskerforbundet.dk Danmarks Sportsfiskerforbund lbt@sportsfiskerforbundet.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, lokal miljøkoordinator lp@sportsfiskerforbundet.dk Dansk Kano og Kajak Forbund, Idrættens Hus miljo@kano-kajak.dk Dansk Ornitologisk Forening natur@dof.dk Dansk Ornitologisk Forening, DOF Ikast-Brande ikast-brande@dof.dk Energinet.dk ledningsinfo@energinet.dk Friluftsrådet Midtvestjylland midtvestjylland@friluftsraadet.dk Museum Midtjylland herningmuseum@herningmuseum.dk Naturstyrelsen nst@nst.dk

8 Kortbilag A: Placering af hal og stald - Hovedgaden 30, 7362 Hampen. Målforhold 1:1100 Dato

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Birgit Dupont Thorlundvej 30A 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast og lokaleudlejning - Thorlundvej

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014 BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk 15. august 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opdeling af et enfamiliehus til to lejligheder (med to lejemål)

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.

www.ikast-brande.dk Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Palle Ledet Jensen Repulse Bay Apartments Apartment D2, Ground Floor 101 Bay Road, Hong Kong SAR E-mail: hygild@yahoo.dk 13. maj 2014 Landzonetilladelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016 Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording 13. januar 2016 Landzonetilladelse til etablerede jordvolde, plads til oplagring og nedknusning af beton samt en ny ridebane på matr. nr. 3d, Stubkær By, Bording,

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015 Ikast-Brande Kommune Att.: Dorthe Sandholm Overgaard doove@ikast-brande.dk 5. februar 2015 Landzonetilladelse til etablering af en teknikbane til mountainbike i Skelhøje plantage - Skelhøjevej 6, 7430

Læs mere

www.ikast-brande.dk Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012

www.ikast-brande.dk Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012 Niels Egon Nielsen Markvænget 14C 7441 Bording 5. september 2012 Lovliggørende landzonetilladelse til opførelse af en pavillon og to brænde-/redskabsskure på frijord i naturområde, matr. nr. 4an, Bording

Læs mere

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til inddragelse af garage til beboelse inkl. loftsudnyttelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Landzonetilladelse til ændring af status fra sommerhus til helårsbeboelse

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013 HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 26. november 2013 Landzonetilladelse til midlertidig opstilling af en pavillon på matr.nr. 12m, Hestlund By, Bording, beliggende ved Skyggevej 21 A, 7441 Bording

Læs mere

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013 Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande 8. februar 2013 Landzonetilladelse til opførelse af økologisk kummehus i forbindelse med dambruget, Dørslundvej 81, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

Karsten Aarup Dahse Gedhusvej Bording. 14. oktober 2013

Karsten Aarup Dahse Gedhusvej Bording. 14. oktober 2013 Karsten Aarup Dahse Gedhusvej 18 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus - Gedhusvej 18, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013 Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast 3. maj 2013 Landzonetilladelse til fire shelters, en bålhytte og en carport - Bygaden 37-41, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande. 25. marts 2015

Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande. 25. marts 2015 Anitta og Michael Bundgaard Vibevej 51 7330 Brande 25. marts 2015 Landzonetilladelse til etablering af et stuehus og udhus på matr. nr. 6ag, Sandfeld, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 38, 7330 Brande

Læs mere

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012 Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej 10 7441 Bording 8. oktober 2012 Landzonetilladelse til opsætning af solcelleanlæg - Teglgårdsvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Landzonetilladelse til opførelse af stuehus med integreret garage - Gydevej 7, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013 Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej 4 7330 Brande 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage - Den Gyldne Middelvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Christopher Stensbjerg Munklindevej Bording. 4. april 2013

Christopher Stensbjerg Munklindevej Bording. 4. april 2013 Christopher Stensbjerg Munklindevej 10 7441 Bording 4. april 2013 Landzonetilladelse til opførelse af diverse bygninger og til etablering af erhverv - Munklindevej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013

www.ikast-brande.dk Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage og maskinhus - Møllebjergvej 15, 7441

Læs mere

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013 Jesper Feldbak Lyngtoften 26 7430 Ikast 10. juni 2013 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus samt bygning med garage, hestebokse og opbevaring i tilknytning hertil Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012 Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej 10 7441 Bording 21. december 2012 Landzonetilladelse til opførelse skur - Vester Moselundvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013 Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro 2. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af orangeri - Ilskovvej 30, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Landzonetilladelse til opførelse af et nyt stuehus - Ågade 7, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torben Schmidt Christensen Teglværksvej 65 8766 Nørre Snede 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende udhus - Teglværksvej

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Att.: Birgit Schou Hansen Centerparken Brande 12.

Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Att.: Birgit Schou Hansen Centerparken Brande 12. Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Att.: Birgit Schou Hansen Centerparken 1 7330 Brande 12. august 2014 Landzonetilladelse til udskiftning af en tørklosetbygning på Halle Sø Rasteplads, beliggende

Læs mere

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013 Jan Østergård Skyggevej 24 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Bordinglund 1c, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013 Kurt Dalby Krattet 25 7442 Engesvang 3. september 2013 Landzonetilladelse til tilbygning til eksisterende maskinhus, Krattet 25, 7442 Engesvag Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015 Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 7430 Ikast 9. juni 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en garage med carport, Skolevænget 17, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015

www.ikast-brande.dk Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015 Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført fritliggende solcelleanlæg, Løvbjergvej 10, 7361 Ejstrupholm

Læs mere

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013 Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej 15 7430 Ikast 23. juli 2013 Landzonetilladelse til opstilling af et jordbaseret solcelleanlæg på matr.nr. 1n, Fonnesbæk Gde, Ikast, beliggende ved Vester

Læs mere

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013 Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande 10. september 2013 Landzonetilladelse til kælkebakke - Blåhøj Stationsvej 32, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af to fodersiloer - Sdr. Ommevej 33, 7330 Brande

Læs mere

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Anton Møller Fundervej 98 7442 Engesvang 25. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til udnyttelse af tagetage - Fundervej 98, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Tage Madsen Enghavevej 37 Hvillum 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til et etableret brændeskur, som udvides og renoveres på matr. nr. 3b, Nygårde, Ejstrup, beliggende

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/brændeskur, Risbjergvej 49, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af et enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum samt overdækket terrasse på matr. nr. 10ed,

Læs mere

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015 Mogens Lauridsen Nedre Hestlundvej 10 7430 Ikast 5. august 2015 Landzonetilladelse til etablering af en ny tilbygning med beboelse og garage/værksted på matr. nr. 15et, Tulstrup By, Ikast, beliggende ved

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Nicolaj Bille Knudsen - Hovedgaden 30, 7362 Hampen 13. maj 2016

Nicolaj Bille Knudsen - Hovedgaden 30, 7362 Hampen 13. maj 2016 Nicolaj Bille Knudsen Hovedgaden 30 7362 Hampen 13. maj 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til tilbygning til garage og fem læskure - Hovedgaden 30, 7362 Hampen Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse af en hytte på matr.

Læs mere

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8,

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, Thomas Månsson Grarupvej 8 7330 Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

Doris Skou Amerikavej Gjern 20. juli 2016

Doris Skou Amerikavej Gjern 20. juli 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Doris Skou Amerikavej 13 8883 Gjern 20. juli 2016 Landzonetilladelse til enfamiliehus og carport - Ejstrupvej 1/Hovedgaden 2, 7362 Hampen Ikast-Brande

Læs mere

Jan Fredriksen Fjordvej Juelsminde juli 2014

Jan Fredriksen Fjordvej Juelsminde juli 2014 Jan Fredriksen Fjordvej 4 7130 Juelsminde E-mail: janbf04@hotmail.com 10. juli 2014 Landzonetilladelse til etablering af et enfamiliehus samt svalegang på matr. nr. 3r, Hallundbæk By, Blåhøj, beliggende

Læs mere

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013 Helle og Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande 5. september 2013 Landzonetilladelse til at anvende tidligere beboelse til garage og værksted, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Landzonetilladelse til brug af eksisterende målemast i Drantum, i yderligere

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016 Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 6. oktober 2016 Landzonetilladelse til etablering af en dobbelt carport på matr. nr. 12d, Hestlund By, Bording, beliggende ved Nedre Hestlundvej

Læs mere

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Aagaard Persson Hanningvej 12 7430 Ikast 4. maj 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført carport m.m., Engtoften 44, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Landzonetilladelse til udstykning og til etablering af regnvandsbassiner på matr. nr. 6ix, 1ee, 1ef, Nr. Snede By, Nr. Snede og matr.

Læs mere

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018 Evald Christian Pedersen Gran Allé 5 8600 Silkeborg Landzonetilladelse til indretning af boligens 1. sal til en særskilt bolig på matr. nr. 1s, Hestlund By, Bording, beliggende ved Lovsangsdal 14, 7441

Læs mere

AQUA D'OR MINERAL WATER A/S Att.: Per Martin Jensen Solsortevej 15 Fasterholt, 7330 Brande. 7. oktober 2013

AQUA D'OR MINERAL WATER A/S Att.: Per Martin Jensen Solsortevej 15 Fasterholt, 7330 Brande. 7. oktober 2013 AQUA D'OR MINERAL WATER A/S Att.: Per Martin Jensen Solsortevej 15 Fasterholt, 7330 Brande 7. oktober 2013 Landzonetilladelse til lovliggørelse af opført tilbygning til eksisterende hal, Dørslundvej 82B,

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016 Landzonetilladelse til undervisningslokale, værelse m.v. - Skyggevej 21A, 7441 Bording,

Læs mere

www.ikast-brande.dk NATURAL BRANDE A/S Gl Kærvej 17 7330 Brande 5. november 2015

www.ikast-brande.dk NATURAL BRANDE A/S Gl Kærvej 17 7330 Brande 5. november 2015 NATURAL BRANDE A/S Gl Kærvej 17 7330 Brande 5. november 2015 Landzonetilladelse til opførelse af ny lagerhal, Gl Kærvej 17, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af

Læs mere

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018 Finn Ejvind Andersen Filskovvej 58 7330 Brande 5. april 2018 Landzonetilladelse til opførelse af et enfamiliehus og en garage, Filskovvej 43, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Landzonetilladelse til overdækning og depotrum - Gejlbjergvej 4/Gydevej 1, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Kristian Utoft Hastrupvej Brande 3. oktober 2016

Kristian Utoft Hastrupvej Brande 3. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Utoft Hastrupvej 17 7330 Brande 3. oktober 2016 Landzonetilladelse til udvidelse af butik - Hastrupvej 17, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Bo Albrechtsen Fløvej 59, 7330 Brande 29. september 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opført fritliggende solcelleanlæg,

Bo Albrechtsen Fløvej 59, 7330 Brande 29. september 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opført fritliggende solcelleanlæg, Bo Albrechtsen Fløvej 59 7330 Brande 29. september 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opført fritliggende solcelleanlæg, Fløvej 59, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej Brande 7. oktober 2016

Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej Brande 7. oktober 2016 Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej 19 7330 Brande 7. oktober 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til en bålhytte, to sheltere, et brændeskur og et muldtoilet - Pilkmosevej 20,

Læs mere

Museum Midtjylland Att.: Tinna Møbjerg 7. februar 2017

Museum Midtjylland Att.: Tinna Møbjerg 7. februar 2017 Museum Midtjylland Att.: Tinna Møbjerg tm@museummidtjylland.dk 7. februar 2017 Landzonetilladelse til etablering af en driftsbygning og et madpakkehus på matr. nr. 1a, Palsgård, Nr. Snede, beliggende ved

Læs mere

Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled Ikast. 26. november 2013

Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled Ikast. 26. november 2013 Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled 3 7430 Ikast 26. november 2013 Landzonetilladelse til etablering af enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum på matr.nr. 10dm, Grødde By, Ikast,

Læs mere

Jens Pedersen Pårup Mark Engesvang 28. april 2014

Jens Pedersen Pårup Mark Engesvang 28. april 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Pedersen Pårup Mark 1 7442 Engesvang 28. april 2014 Landzonetilladelse til opførelse af støjvold, Pårup Mark 1, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Birk Karlson Bredlundvej 3 3, 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej

Birk Karlson Bredlundvej 3 3, 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej Birk Karlson Bredlundvej 3 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej 3, 7362 Hampen Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016

MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016 Landzonetilladelse til enfamiliehus - Sønderdalvej 35, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune

Læs mere

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande De Grønne pigespejdere Bording Højgade 10 7441 Bording 8. december 2017 Landzonetilladelse til to sheltere - Brunbjergvej 1, 7441 Bording Ikast-Brande

Læs mere

Ikast og omegns Motor Klub C/o Bjarne Rosenlund Nielsen Stentoften Hørning 15. juni 2015

Ikast og omegns Motor Klub C/o Bjarne Rosenlund Nielsen Stentoften Hørning 15. juni 2015 Ikast og omegns Motor Klub C/o Bjarne Rosenlund Nielsen Stentoften 7 8362 Hørning 15. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til en bygning til opbevaring af materiel - Brandevej 19 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Tonny Bendix Brantlov Silkeborgvej Engesvang. 7. juni 2018

Tonny Bendix Brantlov Silkeborgvej Engesvang. 7. juni 2018 Tonny Bendix Brantlov Silkeborgvej 24 7442 Engesvang 7. juni 2018 Landzonetilladelse til opførelse af en mindre husstandsvindmølle, Silkeborgvej 24, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Hanne Frederiksen Haydnsvej Holstebro 2. marts 2017

Hanne Frederiksen Haydnsvej Holstebro 2. marts 2017 Hanne Frederiksen Haydnsvej 64 7500 Holstebro 2. marts 2017 Landzonetilladelse til opførelse af garage med fyrrum - Filskovvej 41, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

St. Sandfeld ApS Dalgasgade Herning. 31. maj Lovliggørende landzonetilladelse til bålhytte - Sandfeldvej 68-70, 7330 Brande

St. Sandfeld ApS Dalgasgade Herning. 31. maj Lovliggørende landzonetilladelse til bålhytte - Sandfeldvej 68-70, 7330 Brande St. Sandfeld ApS Dalgasgade 25 7400 Herning 31. maj 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til bålhytte - Sandfeldvej 68-70, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

Ilse Stoustrup Jakobsen Tranevej Brande 18. juni 2015 Landzonetilladelse til tilbygning til sommerhus - Sandfeldvej 42,

Ilse Stoustrup Jakobsen Tranevej Brande 18. juni 2015 Landzonetilladelse til tilbygning til sommerhus - Sandfeldvej 42, Ilse Stoustrup Jakobsen Tranevej 26 7330 Brande 18. juni 2015 Landzonetilladelse til tilbygning til sommerhus - Sandfeldvej 42, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Kenneth Dalentoft Engebækvej 86 7330 Brande 8. april 2015 Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning af den 6.

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Centerparken Brande v. / Dorthe Sandholm Overgaard 14.

Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Centerparken Brande v. / Dorthe Sandholm Overgaard 14. Ikast-Brande Kommune Drifts- og Anlægsafdelingen Centerparken 1 7330 Brande v. / Dorthe Sandholm Overgaard 14. august 2015 Landzonetilladelse til opsætning af legepladselementer / motionsredskaber på matr.

Læs mere

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande. 31. august 2012

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande. 31. august 2012 AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 31. august 2012 Landzonetilladelse7330 Brande Teknik- og Miljøudvalget har den 21. august 2012 behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til opførelse

Læs mere

Susanne og Henning Weismann. Vejlevej 102, 7330 Brande. 19. oktober Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Susanne og Henning Weismann. Vejlevej 102, 7330 Brande. 19. oktober Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Susanne og Henning Weismann Vejlevej 102 7330 Brande 19. oktober 2012 Landzonetilladelse til etablering af miljøplads og nedsivningsbassin, Vejlevej 102, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Mette Bonde Ørskov Åboesvej 15 7442 Engesvang 26. januar 2018 Landzonetilladelse til inddragelse af eksisterende bygning til beboelse, udvidelse af tagetage

Læs mere

Brande Jagtforening V/ formand Torben D. Jensen Alkærlundvej Brande. 7. februar 2013

Brande Jagtforening V/ formand Torben D. Jensen Alkærlundvej Brande. 7. februar 2013 Brande Jagtforening V/ formand Torben D. Jensen Alkærlundvej 46 7330 Brande 7. februar 2013 Landzonetilladelse til opførelse af støjvold omkring skydebane - Risbjergvej 60, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Aino Wenge Pedersen Gl Skolevej 5 A 8765 Klovborg 29. maj 2017

Aino Wenge Pedersen Gl Skolevej 5 A 8765 Klovborg 29. maj 2017 Aino Wenge Pedersen Gl Skolevej 5 A 8765 Klovborg 29. maj 2017 Landzonetilladelse til etablering af en hundepension på matr. nr. 2e og 2s, Klovborg By, Klovborg, beliggende ved Gl. Skolevej 5B, 8765 Klovborg

Læs mere

Gludsted Friskole v/ bestyrelsesformand Uffe Henneberg Smedebækvej 30 B 7361 Ejstrupholm 1. april 2016

Gludsted Friskole v/ bestyrelsesformand Uffe Henneberg Smedebækvej 30 B 7361 Ejstrupholm 1. april 2016 Gludsted Friskole v/ bestyrelsesformand Uffe Henneberg Smedebækvej 30 B 7361 Ejstrupholm 1. april 2016 Landzonetilladelse til renovering af skolegård, med opsætning af nye legeredskaber m.m. Ikast-Brande

Læs mere

Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017

Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017 Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017 Landzonetilladelse til maskinhus og lovliggørende landzonetilladelse til hestestald og ridebane med lysmast - Thorlundvej 11,

Læs mere

NEDERGAARD I/S V/FINN OG KAJ PEDER Teglgårdsvej Bording 2. februar 2017

NEDERGAARD I/S V/FINN OG KAJ PEDER Teglgårdsvej Bording 2. februar 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande NEDERGAARD I/S V/FINN OG KAJ PEDER Teglgårdsvej 25 7441 Bording 2. februar 2017 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Toftegårdsvej 3, 7441 Bording

Læs mere

Ejner Eg Rahbek Bøllingsøgårdvej 11 A 8600 Silkeborg 18. oktober 2016

Ejner Eg Rahbek Bøllingsøgårdvej 11 A 8600 Silkeborg 18. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ejner Eg Rahbek Bøllingsøgårdvej 11 A 8600 Silkeborg 18. oktober 2016 Landzonetilladelse til enfamiliehus, stald og anneks - Remmevej 24A, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af en motorikbane, Risbjergvej 46, 7330 Brande

Landzonetilladelse til etablering af en motorikbane, Risbjergvej 46, 7330 Brande SAMM-SALL ApS Borupvej 1 A 7330 Brande Landzonetilladelse til etablering af en motorikbane, Risbjergvej 46, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet ansøgningen om landzonetilladelse til etablering

Læs mere

Den Selvejende Institution Oasen v/ Susanne Bach Hansen Nellikevej Nørre Snede 12. marts 2014

Den Selvejende Institution Oasen v/ Susanne Bach Hansen Nellikevej Nørre Snede 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Den Selvejende Institution Oasen v/ Susanne Bach Hansen Nellikevej 8 8766 Nørre Snede 12. marts 2014 Landzonetilladelse til opførelse af en bålhytte, Prærievænget

Læs mere

Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017

Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017 Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af stålhal, Rørbækvej 30, 8766 Nørre Snede Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et maskinhus på matr.

Læs mere

Blåhøj Jagtforening v/jesper Hartkopf Vildkjærvej 30 5, 7330 Brande 13. april 2016

Blåhøj Jagtforening v/jesper Hartkopf Vildkjærvej 30 5, 7330 Brande 13. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Blåhøj Jagtforening v/jesper Hartkopf Vildkjærvej 30 7330 Brande 13. april 2016 Landzonetilladelse til klubhus, skur, bålhytte og to shelters - Hallundbækvej

Læs mere

Troens Ord, Brande Kristne Center Boks 96 Højmarksvej Brande 8. juni 2016

Troens Ord, Brande Kristne Center Boks 96 Højmarksvej Brande 8. juni 2016 Troens Ord, Brande Kristne Center Boks 96 Højmarksvej 22 7330 Brande 8. juni 2016 Landzonetilladelse til opstilling af mødetelt og dispensation i forhold til Lokalplan nr. 65 - Højmarksvej 22, 7330 Brande

Læs mere