HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept Læs mere om: 1. halvår årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang"

Transkript

1 Fodslaw Tidende 1. halvår årgang Holdet fra busturen til Dresden sept Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Årets Årets Supervandrer 2014 Læs mere om: Nytårs-Familie-Motion Generalforsamling Østfynske Forårsvandringer LADYWALK Aktiviteter og motionsture Årets Supervandrer 2014 HUSK:... Generalforsamling 26. februar Munkebo Fodslaw er tilsluttet Vandreforeningen Fodslaw

2 Formandens side Året 2014 blev et nyt godt år for vores forening. Rigtig mange deltog i vores motionsture og arrangementer. Vores busture i ind- og udland havde mere end 250 deltagere. Foreningen blev igen lidt større, og vi nåede et medlemstal på 240. Der var nye arrangementer på programmet, f.eks. virksomhedsbesøget på Fynsværket og klubaften i Langeskov med mad og professionel underholdning. Desuden var der temavandringer på Hindsholm og til Gyldensteen. I bestyrelsen ser vi med stor tilfredshed tilbage på det år, der snart er gået, og vi vil forsøge at fortsætte denne mangfoldighed af forskellige aktiviteter. Fodslaw-arbejdet fylder ofte meget i min hverdag, og derfor er jeg glad for, at nogle opgaver har kunnet uddelegeres til andre. Således har vores medlem Poul Erik Hansen påtaget sig at lave udlandsturene i 2015, og jeg håber, I vil tage godt imod Poul Erik på turene til Holland og Rüdesheim/Alsace. Bestyrelsen vil også i fremtiden inddrage medlemmer, som har tid og lyst, som hjælpere i forbindelse med afvikling af de forskellige arrangementer - f.eks. Østfynske Forårsvandringer, LADYWALK, Stafet for Livet, som turledere og andet. Så er der ting, som I gerne vil bidrage med - som hjælper, turleder om torsdagen, forslag til aktivitiveter og rejser, eller andet - så sig endelig bare til. Torsdag den 26. februar 2015 afholder vi den årlige generalforsamling. Her er det vigtigt, at medlemmerne møder op, så vi sammen kan se tilbage på år 2014, og - ikke mindst - se fremad mod 2015 og videre frem. Så vi håber på et stort fremmøde i Munkebo Forsamlingshus. Der er kommet flere nye medlemmer fra Nyborg og omegn. Derfor er vi begyndt at overveje, om der kan laves flere motionsture og andre aktiviteter i dette område. Så eventuelle forslag hertil er velkomne. I en digital fremtid vil mange klubblade lide bladdøden. I vores forening har vi dog ingen planer om at nedlægge vores blad - Fodslaw Tidende. Men alligevel vil vi udsende flere og flere nyhedsbreve pr. mail. Nyhedsbrevene vil først og fremmest blive brugt til uddybende omtale af planlagte arrangementer, men også som huskeliste og andre ting omkring aktuelle emner, nyheder og kommende aktiviteter. Tak for et godt år 2014 og velkommen til 2015! I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Arne 2.

3 Kommende arrangementer Lørdag 27. december - Julemotion Vandreforeningen Fodslaw og Fodslaw Odense afholder for 43. gang julemotionstur for hele familien. Det sker lørdag den 27. december Start: Dalumskolen, Demantsvej 30, 5250 Odense SV. Startid: kl Der er afmærkede ruter på 5 og 10 km. Startkort: kr. 20. Søndag 28. december - Vintermotion i Munkebo Start kl Fra Munkebo Kulturhus, Troels Alle 4, 5330 Munkebo. Turen går rundt om Kertinge Nor og er på ca. 27 km. Det er muligt at tage bussen hjem fra Kerteminde, og derved afkortes turen til ca. 15 km. Man medbringer selv proviant til turen. Frokostpausen holdes på Mødestedet i Kerteminde. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Turen gennemføres IKKE ved isslag, vedvarende nedbør og/eller blæst. Fynshoved august 2010 Oplysninger om turen og om gennemførelse på dagen hos Arne på tlf Lyø Juli 2010 Mandag 29. december. - Vintertur på Langeland Fodtusserne i Stenstrup arrangerer tur på Langeland mandag den 29. december Start: Skrøbelev Skole, Vindeltorpvej 1, 5900 Rudkøbing Starttid: kl Ruter: 12, 18 og 30 km Startgebyr: kr. 20 Evt. samkørsel kan aftales med Arne - tlf

4 Bemærk starttidspunktet! Kommende arrangementer Søndag 4. januar kl Nytårsmotion For 6. gang inviterer Munkebo Fodslaw til Nytårs-Familie-Motion med bingovandring. Vi starter det nye år med en frisk motionstur for hele familien. Startsted: Forsamlingshuset, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo. Alle kan deltage - der er ruter på 3 og 5 km og for dem, der gerne vil gå lidt længere, er der en rute på 10 km. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Munkebo Fodslaw er vært ved kaffe med brød. Øl/vand/vin kan købes. Der er fine præmier til bingovinderne og præmier til alle børn. Tag familie, venner og naboer med til en hyggelig eftermiddag i selskab med andre. Giv den vedlagte seddel om Nytårsmotion videre til andre, så vi igen i år kan blive rigtig mange. Også i år bakker Hjerteforeningen, lokalkomité Kerteminde op om vores arrangement. Hjertebilen stilles op på pladsen foran Munkebo Forsamlingshus, og der er mulighed for at få målt blodtryk. Søndag 15. februar - Fastelavn i Langeskov Munkebo Fodslaw holder igen i år fastelavn i Langeskov. Vi mødes kl på Langeskov Skole - afd. Pilen, Lavindgårdsvej 7, 5550 Langeskov Der er tøndeslagning for børn samt kaffe, kage og juice. Der er præmier til alle udklædte børn. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Tag familie og venner med - alle er velkomne. Efter tøndeslagning og kaffe er der mulighed for at vandre ca. 7 km. 4.

5 Kommende arrangementer Søndag 22. februar - Herregårdstur (se vandrekalenderen s. 28) Fodslaw Midtfyn er arrangør af den 38. Herregårdstur på Sydfyn. Start: Brahetrolleborg Skole, Reventlowsvej 26, Korinth, 5600 Fåborg Startkort: kr. 20. Der er afmærkede ruter på 7, 12 og 20 km. Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest 14. februar. De, der er tilmeldt hold møder kl for betaling og udlevering af startkort. Er man ikke tilmeldt holdet, møder man bare op på startstedet. Torsdag 26. februar - Generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling Torsdag den 26. februar 2015 kl Munkebo Forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Indkomne forslag (skal indsendes til formanden senest den 12. febr.) 5. Valg til bestyrelse. På valg er Arne Kristiansen, Erik Duerlund, Karin Trøst og Lilian Munch Pedersen. Valg af 2 suppleanter (nuværende Jørgen Blohm og Elin Knudsen) 6. Valg af 2 revisorer (nuværende Ketty Nielsen og Merete Magelund Madsen) og 1 revisorsuppleant (nuværende Carsten Hansen). 7. Eventuelt. Som noget nyt starter vi i år med spisning kl Fodslaw er vært ved et Lyø Juli 2010 måltid mad inkl. drikkevarer. Tilmelding til Arne senest 19. februar (kun hvis man vil deltage i spisningen). Vil man kun deltage i generalforsamlingen møder man blot op kl Der serveres kaffe med brød under generalforsamlingen. Torsdag 19. marts - Klubaften om Fodslaw-rejser Vi mødes kl i Munkebo Kulturhus, Troels Alle 4, 5330 Munkebo. Der vises film fra Fodslaws busture i 2014 og rejselederne vil fortælle om de planlagte ture i Foreningen er vært ved kaffe med brød. Tilmelding er ikke nødvendig. 5.

6 Kommende arrangementer april - Østfynske Forårsvandringer I april måned arrangerer Munkebo Fodslaw igen Østfynske Forårsvandringer - en vandring over 2 dage, hvor de mest garvede vandrere har mulighed for at gå helt op til 87 km. I år forsøger vi os med en ny aftenvandring - Sellebergvandring. Der vil være åbent på Selleberg med mulighed for smagsprøver. Vi venter mange gæster fra nær og fjern og håber også, at mange af vores egne medlemmer vil møde op til én eller flere vandringer. Tag bare familie og venner med - jo flere jo bedre. Sidste år kom vi op på ca. 525 deltagere, og det gav gode oplevelser til alle og et pænt overskud til foreningen. Specialbrochuren om Østfynske Forårsvandringer kan ses på hjemmesiden eller fås hos Arne. Lørdag den 11. april Sanderumgaardvandring Lørdag den 11. april Sellebergvandring (aftentur) Søndag den 12. april Munkebo Forårsvandring Hjælpere søges! Et så stort arrangement kræver mange hjælpere - og heldigvis er der rigtig mange, der gerne vil give en hånd med på den ene eller anden måde. Men vi kan sagtens bruge endnu flere. Ring til Lilian, hvis du har lyst til at bidrage med et eller andet i løbet af weekenden - i køkkenet, på ruterne, i salgsboderne, oprydning m.v. 6. Kom og vær med til en hyggelig aften Der kommer som nævnt vandrere fra hele landet for at deltage i vandringerne, og vi sørger for bespisning og overnatning til dem, der ønsker det. Lørdag den 11. april kl er der fællesspisning på Munkebo Skole/afd. Toften i Munkebo. Pris: kr. 90 for 2 retter mad. Drikkevarer kan købes til Fodslaw-priser. Tilmelding til Lilian senest 1. april.

7 Kommende arrangementer Søndag 19. april - Yachtmarchen (se Vandrekalenderen s. 49) Vandreforeningen Fodtusserne i Svendborg er arrangør. Der er ruter på 10, 20 og 30 km. Start: Stokkebækskolen, Byvej 11, 5892 Gudbjerg Starttid: Fra kl Startgebyr: Kr. 20 Tirsdag 12. maj - Nattergalevandring Vi mødes kl. 19 ved Stenmuseet Davinde, Udlodsgyden 52, 5220 Odense SØ (Phønix-grunden). Vi prøver at finde nattergalen og efter turen er Fodslaw vært ved kaffe og brød. Mandag 18. maj - LADYWALK Igen i år stiller Munkebo Fodslaw hold til LADYWALK i Odense. Start fra Dyrskuepladsen i Odense kl Tilmeldingen starter 1. februar hos Grethe Krongård - tlf eller krongaard@munkebo-borger.dk. Tilmeldingen slutter 20. april. Fodslaw giver et tilskud på 25 kr. til egne medlemmer. Deltagergebyret er derfor kr. 125 for Lyø Juli 2010 ikke-medlemmer og kr. 100 for medlemmer. Deltagergebyret indbetales til foreningens konto senest 20. april. Alle får en t-shirt samt en rygpose med frugt, vand mm. Munkebo Fodslaw opstiller telt på pladsen som fælles base for en hyggelig aften. Der er åbent i teltet fra kl her får man også udleveret t-shirts og rygposer. I 2014 stillede Munkebo Fodslaw det største hold nogensinde - ikke mindre end 223 piger deltog, og Grethe modtog igen pokalen. 7.

8 Kommende arrangementer Tirsdag 2. juni - Aftentur med rejespisning Kom og vær med til en hyggelig aften - alle medlemmer er velkomne - også selv om man ikke deltager i vandreturen. Vi mødes kl.19 ved Munkebo Skole, afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo. Efter ca. 5 km vandretur vender vi tilbage til skolen, hvor vi spiser de lækre fjordrejer. Der er også noget til dem, der evt. ikke er til rejer. Foreningen er vært ved rejer og brød. Drikkevarer kan købes på stedet til Fodslaw-priser. Efter rejespisningen er der mulighed for at vandre yderligere ca. 5 km som sen aftentur. Tilmelding til Erik - tlf senest 26. maj Denne tur er kun for medlemmer. Søndag 7. juni - Odins Bro Vandring (se vandrekalenderen s. 64) Fodslaw Odense er arrangør af en ny vandring i området omkring Odins Bro og Odense Kanal. Startsted: Søhusskolen, Bispeengen 3, 5270 Od.N. Ruter: 5, 10, 16, 21 og 30 km. Startgebyr: kr. 20 Starttid: kl Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest 30. maj. De, der er tilmeldt holdet møder kl. 8 for betaling og udlevering af startkort. Er man ikke tilmeldt holdet, møder man bare op på startstedet. Tirsdag 9. juni - Velgørenhedsvandring Tid: kl Sted: Mødestedet, Strandvejen, 5300 Kerteminde Ruter: 5 og 10 km - afmærkede ruter Deltagergebyr: kr beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden. Startstedet er åbent fra kl. 18, og der kan købes kaffe, kage og drikkevarer. Kom og støt et godt formål og få en hyggelig sommeraften. 8.

9 TIL OPSLAGSTAVLEN TAG UD OG GEM Aktivitetsoversigt 1. halvår 2015 På disse sider finder du en oversigt over alle de aktiviteter, der er planlagt i første halvår af Det gælder torsdagsture, motionsture tirsdag/lørdag/ søndag, vandringer, hvor vi stiller hold og andre arrangementer. Velkommen til 36. sæson i Munkebo Fodslaw. Fodslaw i forårssol på Renæssancehavnen i Kerteminde Lyø Juli 2010 Information vedr. motionsture - torsdag og tirsdag samt lørdag/søndag Når der planlægges motionsture, bliver der ved samme lejlighed sat turledere på de enkelte ture. Der kan i den forbindelse være sat turledere på ture, hvor det fra vores side ikke på forhånd er undersøgt om vedkommende har lyst til/tid til at være turleder på det pågældende tidspunkt. Er man således skrevet på en tur, som man af den ene eller anden årsag ikke kan påtage sig, så ring venligst til turudvalget (Erik Duerlund, Elin Knudsen eller Jørgen Svensson) i så god tid som muligt. Man er selvfølgelig også velkommen til selv at sørge for en afløser, hvis der er mulighed for det. Vi mangler hele tiden turledere, så hvis nogen har lyst til at være turleder på en eller anden tur, så kontakt Turudvalget. Er der ting, som man gerne vil drøfte omkring motionsturene eller andet, er man iøvrigt altid velkommen til at kontakte Arne. 9.

10 Aktivitetssiden Aktivitetsoversigt 1. halvår 2015 Dato Tilmelding Lørdag 27. dec. Julemotion i Odense Ingen Sønag 28. dec. Vintermotion i Munkebo Ingen Mandag 29. dec. Vintertur på Langeland Ingen Søndag 4. jan. Nytårsmotion i Munkebo Ingen Søndag 15. febr. Fastelavn i Langeskov Ingen Søndag 22. febr. Herregårdstur vi stiller hold Frans senest 14. febr. Torsdag 26. febr. Generalforsamling Kun til spisning Torsdag 19. marts Klubaften med rejsetema Ingen Lørdag 11. apr. Sanderumgaardvandring Ingen Lørdag 11. apr. Sellebergvandring - aftenvandring Ingen Søndag 12. apr. Munkebo Forårsvandring Ingen Søndag 19. apr. Yachtmarchen i Vester Skerninge Ingen Søndag 26. apr. Bustur til Holland Arne Tirsdag 12. maj Nattergalevandring i Davinde Ingen Mandag 18. maj LADYWALK i Odense Grethe senest. 20. april Tirsdag 2. juni Aftentur med rejespisning Erik senest 26. maj Onsdag 3. juni Bustur til Årø Lilian Søndag 7. juni Odins Bro Vandring vi stiller hold Frans senest 30. maj Tirsdag 9. juni Velgørenhedsvandring i Kerteminde Ingen Tirsdag 16. juni Motionstur på skinnecykler Erik senest 6. juni Lørdag 27. juni Sommerafslutning hos Blohm Jørgen B. senest 15. juni Torsdag 10. juli Sommerudflugt til Arne Hærvejsvandringen Søndag 26. juli Ø-tur i Det Sydfynske Øhav Erik senest 10. juli Alle arrangementer er detaljeret omtalt i bladet. Sæt X i kalenderen Onsdag den 5. august - Madpakketur til Nyborg Vold. Årets forestilling er Sound of Music. Læs mere i næste Fodslaw Tidende august -, Stafet for Livet Vi stiller hold til dette arrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse. 10.

11 Motionssiden Motionsture torsdag formiddag - alle dage kl Tid Mødested Turleder Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 8. januar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Jørgen Svensson/ Torsdag 15. januar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Leila Andersen/ Torsdag 22. januar 5550 Langeskov Inga Larsen Mødestedet, Niels Mortensen/ Torsdag 29. januar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian Munch Pedersen/ Torsdag 5. februar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Jørgen Svensson Langeskov Center, Centertorvet, Birgit Larsen/ Torsdag 12. februar 5550 Langeskov Ruth Larsen Mødestedet, Aase Dahl Mackenhauer/ Torsdag 19. februar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Torsdag 26. februar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Tage Mikkelsen/ Torsdag 5. marts 5550 Langeskov Lene Mikkelsen Mødestedet, Carlo Kristiansen/ Torsdag 12. marts Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Jørgen Blohm MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 19. marts Mosevangen 2, 5330 Munkebo Else Hansen Langeskov Center, Centertorvet, Eva Sørensen/ Torsdag 26. marts 5550 Langeskov Elin Knudsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 9. april Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 16. april Mosevangen 2, 5330 Munkebo Else Hansen Langeskov Center, Centertorvet, Karin Trøst/ Torsdag 23. april 5550 Langeskov Birte Jeppesen Mødestedet, Niels Mortensen/ Torsdag 30. april Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Birgit Christensen MIC - Munkebo Idræts Center, Arne Kristiansen/ Fynshoved Torsdag 7. maj august 2010 Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Lisbeth Wallstrøm/ Torsdag 21. maj 5550 Langeskov Lise Bjerrum Mødestedet, Erik Duerlund/ Lyø Juli 2010 Torsdag 28. maj Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 4. juni Mosevangen 2, 5330 Munkebo Annegrethe Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Kirsten Josefsen/ Torsdag 11. juni 5550 Langeskov Inga Larsen Mødestedet, Carlo Christiansen/ Torsdag 18. juni Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Mosevangen 2, 5330 Munkebo Jørgen Svensson Torsdag 25. juni Torsdag 2. juli, 9. juli, 16. juli, 23. juli og 30. juli Langeskov Center, Centertorvet, 5550 Langeskov Elin Knudsen På torsdagsturene er der 2 hold - det ene går 8-10 km i rask tempo, det andet hold går i langsommere tempo og lidt kortere ruter. Turene er for alle - også for ikke-medlemmer. Så mød bare op. Turlederen sørger selv for at finde en afløser, hvis man er forhindret. 11.

12 12. Motionssiden Motionsture weekend/tirsdag aften Tid Mødested Turleder Søndag 4. jan. kl Nytårsmotion, Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo Arne Kristiansen Se særlig omtale Søndag 11. jan. kl Superbrugsen, Hans Schacksvej 2, 5300 Kerteminde Erik Duerlund/ Erich Winther Søndag 18. jan. kl Agedrup Kirke, Agedrupvej 14, 5320 Agedrup Jørgen Svensson/ Elin Knudsen Lørdag 24. jan. kl Abildgårdskolen, Gillestedvej 15, 5240 Odense NØ Jørgen Svensson/ Frans Andersen Lørdag 31. jan. kl Drigstrup Sognegård, Drigstrup Bygade 46, 5300 Kerteminde Flemming Nielsen/ Jacob Sørensen Søndag 8. febr. kl Cane Line P-plads, Rynkebyvej 245, 5350 Rynkeby Bent Møller/ Inga Hansen Søndag 15. febr. kl Fastelavn, Langeskov Skole, Pilen, Lavindgårdsvej 7, 5550 Langeskov Se særlig omtale Arne Kristiansen Lørdag 21. febr. kl Ullerslev Forsamlingshus, Odensevej 44, 5540 Ullerslev Jørgen Blohm/ Jørgen Svensson Lørdag 28. febr. kl TDC Telehøjen 1, 5220 Odense SØ Frans Andersen/ Terje Tharaldsen Søndag 8. marts kl Danehofskolen, Ringvej 1, 5800 Nyborg Stig Jensen/ Marianne Rasmussen Søndag 15. marts kl Stige Ø, p-plads ved Kajakklubben, Østre Kanalvej 12, 5000 Odense C. Jørgen Svensson/ Terje Tharaldsen Lørdag 21. marts kl Skovpavillionen, Skovvej 54, 5300 Kerteminde Erik Duerlund/ Else Hansen Søndag 29. marts kl P-plads Præsteskoven, Nordenhuse Hans Nielsen/ Lis Nielsen Tirsdag 14. april kl P-pladsen Knudshoved v/monarch Motorvejsafkørsel 44, 5800 Nyborg Aase S. Jørgensen Hans B. Jørgensen Tirsdag 21. april kl Munkebo Skole, afd. Fjordvej Fjordvej 162, 5330 Munkebo Flemming Nielsen/ Annegrethe Pedersen Tirsdag 28. april kl Bytoften Langeskov, Røjrupvej syd for motorvejen Leo Petersen/ Karin Petersen Tirsdag 5. maj kl Næsbyhallen, Maylandvænget 9, 5270 Odense N Arne Kristiansen/ Birgit Engell Tirsdag 12. maj kl Nattergaletur, Stenmuseet (Phønixgrunden) Udlodsgyden 52, 5220 SØ Se særlig omtale Jørgen Blohm Tirsdag 19. maj kl Åsum Kirke, Ryttervejen 2, Åsum 5240 Odense NØ Jørgen Svensson/ Inger Desmareth Tirsdag 26. maj kl Tårup Forsamlingshus Tårup Byvej 26, 5871 Frørup Ellen Larsen Peter K. Larsen Tirsdag 2. juni kl Rejespisning. Munkebo Skole afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo Se særlig omtale Erik Duerlund Tirsdag 9. juni kl Velgørenhedsvandring. Se særlig omtale Arne Kristiansen Tirsdag 16. juni kl Skinnecykeltur. Tommerup Station øst for grusparkeringspladsen. Se særlig omtale Erik Duerlund Tirsdag 23. juni kl Skt. Hans Aften på Munkebo Bakke. Munkebo Skole afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo Flemming Nielsen Bemærk: Motionsturene på side 11 og 12 er for alle - også ikke-medlemmer med mindre andet er nævnt - så tag bare familie og venner med. På alle turene kan der vælges mellem 5 eller 10 km.

13 Kommende arrangementer Tirsdag 16. juni - Motionstur på skinnecykler Det er blevet en ny Fodslaw-tradition at skifte vandreskoene ud med cykelsko. Vi tager nu for 3. gang på motionstur på skinnecykler, hvor vi oplever naturen på en anden måde end på vandreturene. Vi mødes ved Tommerup Station, 5690 Tommerup kl Samkørsel - kontakt Erik. Medbring madpakke og drikkevarer. Pris: kr. 50 pr. person. Indbetales på konto sen. 6. juni. Tilmelding til Erik - tlf senest 6. juni. Dette arrangement er kun for medlemmer. Lørdag 27. juni - Sommerafslutning hos Inge og Jørgen Blohm, Bøgeskovvej 57, 5540 Ullerslev. Vi mødes kl. 15. Fodslaw giver kaffe og kage, og bagefter går vi en tur på 5-8 km. Efter vandreturen spiser vi den medbragte mad (indendørs). Fodslaw giver Fodslaw giver en snaps - øvrige drikkevarer medbringes. Tilmelding til Jørgen Blohm senest 20. juni. ed august 2010 Dette arrangement er kun for medlemmer. Søndag 26. juli - Ø-tur Fodslaws traditionsrige Ø-tur går i år med Helge fra Christiansminde ved Svendborg på en tur i Det Sydfynske Øhav. Det bliver som sædvanligt en tur med madpakker, vandring og forskellige oplevelser. Foto Læs mere i næste Fodslaw Tidende, men sæt allerede nu X i kalenderen. Dette arrangement er kun for medlemmer. 13.

14 Siden sidst Tur til Skagen og Nordjylland i august med besøg bl.a. på Grenen, Skagen by med guide, Den tilsandede Kirke, Viskum Snaps og Blomster, Rubjerg Knude, Rebild Bakker og Verdenskortet ved Klejtrup Sø ved Hobro. 14.

15 Siden sidst Efterårssæsonen har budt på mange spændende arrangementer og ture. Her er et lille udpluk. Madpakketur til Nyborg Vold Virksomhedsbesøg på Fynsværket Vandretur ved Gyldensteen Strand Rømøvandring Lyø Juli 2010 Temavandring fra kirke til mølle i Viby Klubaften i den nye børneinstitution Mælkevejen i Langeskov. Temaet var en musikalsk rejse krydret med lækker mad, vin og musik og sang af Rosinante. En dejlig Fodslaw-aften med ca. 70 deltagere. 15.

16 Siden sidst Stemningsbilleder fra en fantastisk tur til Dresden i september. 16.

17 Siden Sidst Morgenkaffe ved bussen Fredag den 5. december drog 44 Fodslaw- medlemmer på juletur til Tønder. Først kørte vi en tur med guide i marsklandet. Senere var der hyggelig frokost hos Fodslaw Tønder, inden vi tog på bytur med guide, og senere havde vi tid på egen hånd på julemarkedet. En hel del julepynt, juleøl og juleslik blev bragt hjem i bussen. Hyggelig frokost hos Fodslaw Tønder Det Gamle Apotek fyldt med jul Fynshoved august 2010 Lyø Juli 2010 Klar til byvandring med guide Byvandring i de gamle gader Et glas gløgg hører med til et julemarked Julebuffet på hjemvejen afsluttede turen 17.

18 Siden sidst Juleafslutning den 29. november 102 medlemmer deltog i juleafslutningen, hvor masser af lækker mad og drikke samt pakkespil og julesange skabte en festlig stemning. Årets vandreresultater blev bekendtgjort og de flittigste vandrere blev: 1. Carlo Kristiansen - 74 ture/691 km 2. Erik Duerlund - 72 ture/666 km 3. Jytte Duerlund - 72 ture/666 km 4. Rita Damgård - 71 ture/649 km Fra venstre ses Erik, Carlo, Jytte og Rita. Stort tillykke til de seje vandrere. Fodslaws medlemmer har i årets løb tilsammen gået mere end km. Det svarer til en tur langs kysten hele vejen rundt om Afrika. Godt gået! Billeder fra en rigtig hyggelig aften med god stemning, masser af mad og - ikke mindst - et bord fuld af pakker, der dog hurtigt forsvandt under pakkespillet. Toms Tanter underholdt med festlige sange, og der blev hurtigt udsolgt af roser. 18. Vinder af årets julekurv - Birthe Pedersen

19 Tilbud til Fodslaw-medlemmer INFO siden Har du brug for lidt hjælp til et problem med din computer - f.eks.: - Digital post - NemID - Uønskede mails - Oprydning på din pc - Lægge fotos fra fotoapparat til pc - Få opsat din pc med de programmer, som du ønsker at benytte så er Fodslaw klar med hjælp. Vi opretter på forsøgsbasis en lille netcafé i Munkebo Kulturhus, Troels Alle 4, 5330 Munkebo. Caféen er åben fredag den 30. januar og fredag 6. marts kl Tilmelding er ikke nødvending - du møder bare op med din pc. Der er kaffe på kanden og måske lidt kage til at forsøde evt. ventetid. Hvis det viser sig, at der er mange kunder i caféen så vil vi følge op med flere datoer. Det er vigtigt at understrege, at tilbuddet gælder hjælp til at løse diverse it-problemer og må ikke forveksles med et decideret it-kursus. Status på busture Der er som sædvanligt stor interesse for vores busture, og de fleste af turene blev revet væk, da tilmeldingen startede den 2. november. Busrejseprogrammet Lyø Juli 2010 for 2015 ser således ud: Holland april Kontakt Arne Årø - 3. juni - Lilian Hærvejsvandring juli - Arne Rüdesheim/Alsace sept. - Arne Beringsvandring i Horsens sept. - Lilian Slotsvandring i Hillerød nov. - Lilian På nogle af turene er der ingen eller kun få pladser tilbage, men vi vil gerne opfordre til, at man lader sig skrive på venteliste, hvis man har lyst til at komme med. Erfaringen viser, at når der er så lang tid mellem tilmelding og turens afholdelse, så vil der altid blive afbud, så andre kan komme med. 19.

20 Praktiske oplysninger Nye medlemmer siden sidst Vi byder velkommen til: Mary Christensen, Langeskov. Anette og Ejvind Damsbølle, Ullerslev. Aase Markussen, Ullerslev. Gerhard Pankratz, Bullerup. Vivi Krat og Per Winding Christensen, Munkebo. Randi Stokholm og Hans Jørgen Rasmussen, Munkebo. Pr. 1. dec har foreningen 239 medlemmer fordelt på 166 husstande. F 1 Kontonumre : Til indbetaling af deltagergebyr for rejser : Til alt det andet - ø-ture, juleafslutning, klubaftener m.m. Bestyrelse Munkebo Fodslaw - Bakkegårdsvej Munkebo Formand Arne Kristiansen formand@munkebofodslaw.dk Næstformand Rita Damgård ritadamgaard@hotmail.com Kasserer Grethe Krongård krongaard@munkebo-borger.dk Sekretær Lilian M. Pedersen liljo@munkebo-borger.dk Best.medlem Erik Duerlund erd@stofanet.dk Best.medlem Anne Grete Hermann annegretehermann@gmail.com Best.medlem Karin Trøst karin.troest@mail.dk Suppleant Jørgen Blohm jb@eastscandic.dk Suppleant Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Turudvalg Erik Duerlund erd@stofanet.dk Jørgen Svensson eddasv@live.dk Frans Andersen andersenfranserling@gmail.com Flemming Nielsen Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Jørgen Blohm jb@eastscandic.dk Webmaster Jørgen Pedersen liljo@live.dk Holdleder Frans Andersen andersenfranserling@gmail.com Næste Fodslaw Tidende udkommer medio juni På Munkebo Fodslaws hjemmeside kan du læse hele Fodslaw Tidende - også tidligere blade - samt finde oplysninger om de enkelte arrangementer. Du kan også se billeder fra foreningens arrangementer og rejser. Fodslaw Tidende redigeres af Arne Kristiansen og Lilian Munch Pedersen og udkommer 2 gange årligt (medio juni og december). Medlemsskab af Munkebo Fodslaw koster årligt kr. 285 for det første medlem i husstanden - øvrige medlemmer af husstanden skal betale kr. 75 årligt. H M

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Fodslaw på besøg i Europaparlamentet september 2015 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Opvaskeholdet

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2013 32. årgang Efterårstur til Harzen september 2012 Fynshoved august 2010 Årets Vandretur Supervandrer ved Kalø Kalø 2012 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2014 33. årgang Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016 Stafetten Sct. Georgs Gilderne I Danmark Lidt at tænke over Oprydning er en god ting. Og oprydning i gamle glemte bunker

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S.

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Fremmødt: Lene Persson, Ruth Petersen, Hans Larsen, Åshild Videsen, Leo Sørensen samt 122

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 21. februar

HUSK: Generalforsamling 21. februar Fodslaw Tidende 1. halvår 2019 33. 40. årgang Bustur Rejseholdet til Stockfra turen til Sauerland Opvaskeholdet ved Største d til Ladywalk 2014 generalforsamlingen Læs mere om: Turen Kertinge Nor Rundt

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2016 næste program juni 2016. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Dog ikke onsdag, den 23. marts (onsdag

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø Maj 2016 Forenings og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø VenøBoen og venøboerne

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2010. Vi lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et BRAG

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening Bestyrelsen SIDE 12 Bende Andersen Formand Tlf. 28 97 32 05 Tlf. 59 43 44 35 Erling Knudsen Næstformand Tlf. 25 76 27 94 Lillian Bagge Nielsen Kasserer/web. Tlf. 59 43 69 02 Rita Nielsen Sekretær Tlf.

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere