Ansøgt Fynslands kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling kr. Indstilling Afslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgt Fynslands. 75.000 kr. Indstilling Afslag 15.000 kr. Indstilling. 60.000 kr. Indstilling Afslag"

Transkript

1 s indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Nr. Broby lokalråd, Lokalrådet for Brobyværk og X- huset Formål Fælles udviklingsstrategi s beløb indstilling kr kr. s indstilling kr. Gislev Lokalråd Grøn Helhedsplan kr kr. Horne Lokalråd Fonden Ryslinge Skulturpark Anlæg af meditationlabyrint Ansøgning om støtte til Ryslinge Skulpturpark kr kr kr. Sdr. Højrup beboerforening Sdr. Højrup gadekær kr. Bøgebjerg Lokalråd Skulderodsholm Haver til maver jorden i hovedet Velkomstfilm kr. Indstilles til støtte via markedsførings-projektet kr kr Dog opfordres til, at kommunen indgår i en videre dialog om, hvordan projektet på anden måde evt. kan realiseres Indstilles til støtte via markeds-føringsprojektet kr. Behandling af projektet indstilles udskudt til behandling i første ansøgningsrunde 2014

2 Nr. Broby lokalråd, Lokalrådet for Brobyværk og X-huset. Fælles udviklingstrategi for Nr. Broby, Brobyværk og Vester Hæsinge Udarbejdelse af en fælles udviklingsplan. Lave et fælles procesforløb hvor man engagere borgerne i de udfordringer som området står overfor, og bruger områdets forskellige kapitaler til at skabe nye initiativer til vækst og bosætning i området. En fælles udviklingsplan skal endvidere bruges til at skabe mere tværssektorielt samarebjde mellem loklråd, kommune og virksomheder kr. Formidling og information Lokaleleje + oplægsholdere Revision I alt Egen finansiering 3 x kr. = kr kr kr kr kr kr. vurderer, at projektet ikke alene har stor betydning for de involverede lokalråd, men også kan bruges som eksempelprojekt for lokalråd i FMK og resten af Danmark, hvor ved projektet indstilles til støtte på kr. Det indstilles, at tildele støtte på i alt kr., da det vurderes, at en koordineret tilgang til udvikling af området kan være medvirkende til, at skabe bæredygtige tiltag og projekter.

3 Gislev Lokalråd Grøn helhedsplan for Børneskoven og for grønne området i nærheden af børneskoven i Gislev 1. Grundig vurdering og bred drøftelse af mulighederne for udvikling af børneskoven og områder i nærheden af børneskoven. Udgangspunkt for helhedsplan ved særdeles velmeriteret landskabsarkitekt Hanne Bath Fink. 2. Udarbejdelse af helhedsplan omfatter inddragelse af samtlige fremtidige brugere i en åben proces med borgermøder, hvor lokalrådet sikrer reel indflydelse på slutresultatet, 3. Lokalrådet udarbejder detaljeret plan for udviklingen af området ud fra helhedsplan 4. Lokalrådets arbejdsgrupper går straks i gang med at udføre en del af arbejdet med omlægning af parken (50%) som frivilligt arbejde, 5. Der søges fonds-støtte til de arbejdsprocesser (50%), der stiller særlige krav f.eks. til dyre entreprenørmaskiner, anlæggelse af asfalt, særlig gartnerkompetence mv., som vores frivillige ikke kan honorere. Lokalrådet råder over særlig kompetence vedr. gennemførelse af større fondsstøttede projekter, 6. Lokalrådet arbejdsgrupper har allerede i flere år, sammen med CAI centret ydet en stor og værdifuldt indsats ved vedligeholdelse af de grønne områder ved hallen og i børneskoven. Vi har håndslag på, at de gerne vil være med i omlægninger af børneskoven kr. Materialer, inventar, udstyr og maskiner Anlægsarbejder Konsulent I alt kr kr kr kr kr. Egen finansiering kr kr. (Andre fonde søges, når helhedsplanen er udarbejdet) vurderer, at Gislev med udarbejdelse af en grøn helhedsplan lægger rammen for langsigtet udvikling af byens rekreative områder, og dermed styrker byens attraktivitet som bosætningsområde for børnefamilier. På baggrund heraf indstilles projektet støtte på kr. Børneskoven, idrætsanlægget og udearealerne ved CAI-centeret ligger meget centralt i Gislev og er et sammenhængende rekreativt område, der har et stort potentiale for friluftsaktiviteter i Gislev. Desværre opfylder området langt fra nutidens krav og især Børneskoven har været misligholdt igennem mange år. En grøn helhedsplan, baseret på de lokales ønsker og behov, muligheder og forudsætninger, vil kunne målrette og prioritere udvikling og fremtidig drift af området, så ressourcerne anvendes bedst muligt og der er sammenhæng i indsatsen. På baggrund heraf indstiller, at støtte projektet med kr.

4 Horne Lokalråd Meditationslabyrint ved Fyens Rundkirke i Horne Etablering af en medititionslabyrint i Horne, der skal give mulighed for, at lokale beboere og turister skal få mulighed for i sagte tempo, at møde stilheden midt i verdens larm. Formålet med meditationslabyrinten er endvidere, at kunne tiltrække yderligere turister og interessserede til gavn for de lokale erhvrvsdrivende oig hele lokalsamfundet kr. Materialer,(brosten, grus og planter) Anlægsarbejder Revision Formidling I alt Tilsagn fra LAG-Faaborg-Midtfyn kr kr. ( kr. søges fra andre fonde ) kr kr kr kr kr kr. vurderer, at projektet har potentiale til at øge området turist muligheder, men at der er behov for nærmere afklaring af labyrintens endelige placering, hvorved det indstilles, at der gives afslag til projektet. Projektet blev behandlet ved Landdistriktspuljens 2. ansøgningsrunde i 2012 på baggrund af ansøgning, hvor Horne Kirke stod som projektejer. Projektet fik tildelt afslag, da der ikke kan gives støtte til religiøse foreninger jf. kommunalfuldmagten. Projektet er nu fremsendt med Horne Lokalråd som projektejer, som har oplyst, at placeringen af meditationslabyrinten vil blive anlagt på areal ejet af Horne Kirke, og der i den forbindelse bliver lavet kontrakt mellem Horne Kirke og Horne Lokalråd vedr. brug af areal. Det vurderes, at projektet kan bidrage positivt til en udbygning af turistoplevelserne på Horne land, men da midler til rådighed ved puljens 2. ansøgningsrunde er disponeret til andre projekter indstilles, at der gives afslag til projektet.

5 Fonden Ryslinge Skulpturpark Ansøgning om støtte til Ryslinge Skulpturpark I 2010 overdrog Faaborg Midtfyn kommune 1,2 ha. jord til Skulpturparken. Den Faberske Fond har skænket kr. til opkøb af yderligere 2 ha. jord. Dertil lægges ca. 2 ha. jord som Gunnar Landtved har stillet til rådighed. Parken, der dækker ca. 10 tdr. land, er beplantet med gamle danske buske og træsorter. Kravet om tilgængelig for alle prioriteres højt. For øjeblikket er der tromlede grusstier, men der arbejdes på et endnu mere jævnt underlag, som vil gøre det muligt for både kørestolsbrugere, rolatorbrugere og forældre/bedsteforældre med barne- og klapvogne at benytte stierne. Der bliver flere gange om året slået græsstier i hele området, som kan anvendes af gående besøgende. Igennem parken løber Sallinge Å og 2 broer fører over åen til en lille sø. Parken rummer et torv samt 4 opholdspladser med borde og bænke. Efter købet af 2 ha. jord vil forpagtningsafgiften falde, men omkostningerne til vedligeholdelse og pleje stige. Konkret har Fonden en udfordring med reparation af bro og græsslåmaskine, samt pasning og pleje i øvrigt kr. Ikke oplyst Ikke oplyst Det er vurdering, at ansøgningen alene omhandler støtte til drift, hvorved projektet ikke kan tildeles støtte. indstiller, at der ikke gives støtte til projektet, da det alene er en ansøgning om driftstilskud.

6 Sdr. Højrup beboerforeing Sdr. Højrup Gadekær I Sdr. Højrup ligger et ca m2 gadekær, som er omdrejningspunkt for en lang række arrangementer. Projektet går ud på at gøre gadekæret flot og indbydende samt løbende vedligeholde området, således det er rent og tiltrækkende. Projektet er hovedsageligt baseret på lokalområdets egen arbejdsmæssige og økonomiske indsats, og har endvidere til hensigt at være pilotprojekt for tilsvarende projekter i kommunen kr. Materialer, (rør, leje af pumpe og jernplader) Anlægsarbejder (bl.a. stensætning på kanter) Diverse Revision Samlet kr kr kr kr kr kr. Egen finansiering kr kr. På baggrund af puljens begrænsede midler indstilles, at projektet ikke tildeles støtte. Det vurderes endvidere, at projektansøger med deres egenfinansiering, har mulighed for at starte projektet op, og kan ansøge puljen i 2014 for en færdiggørelse af projektet. indstiller, at der ikke gives støtte til projektet, da midler til fordeling ved 2. ansøgningsrunde er disponeret til andre projekter. Endvidere indstilles, at det undersøges om kommunen i begrænset omfang kan stille materiel til rådighed for projektet.

7 Bøgebjerg Lokalråd Velkomstfilm Velkomstfilm der skal bruges af lokalrådet til at ønske tilflyttere velkommen til området og forsøge at tiltrække nye tilflyttere, ved gennem digitale filmklip at vise forskellige seværdigheder, aktiviteter og udfoldningsmuligheder, samt dokumentere forskellige aktiver og implicitte goder i et lille samfund mht. sammenhold og fællesaktiviteter kr. Materialer Formidling Samlet kr kr. 450 kr kr. Ikke oplyst Det foreslås, at trække projektet fra landdistriktspuljen og støtte projektet via markedsføringsprojektet, idet der ved landdistriktspuljens 2. ansøgningsrunde i 2012 blev overført uforbrugte midler på i alt kr. Disse midler blev øremærket til lokalråd der ønskede at producere velkomstfilm indstiller, at projektet finansieres via markedsføringsprojektet.

8 Skulderodsholm Haver til maver jorden i hovedet Haver til maver er i første omgang et tilbud i skolefritiden til børn om at lære at dyrke haver og lære om, hvor maden fra, og tilberede maden i udekøkkener. På sigt er hensigten at udvide projekt som en del af undervisningen til børn i 0. til 6. klasse i både folkeskolen og friskolen. Projektidéen udspringer af et koncept, der er udviklet og praktiseret i de sidste 6-7 år på Krogerup avlsgaard ved Humlebæk. Ideen har vist si at være så god, at alle skolebørn i Fredensborg Kommune nu tilbydes mindst et skoleårsforløb (á ca. 8 halve dage) finansieret af Fredensborg Kommune. Det lokale projekt i Nr. Lyndelse bygger oven på dette koncept og søges videreudviklet ved at inddrage lokale erhverv og vandværket. Projektet tænkes opdelt i to etaper rettet mod 1) skolebørn i fritiden og eventuelt førskolebørn samt 2) skolebørn fra 0-6. klasse. Aktiviteter og finansiering af etaper: Etape 1 - Dec April 2014 Jordbearbejdning, anlæg af udekøkken, indkøb af haveredskaber og naturformidlingsudstyr. Pr af fritidstilbud på skoler og lokalavis Etape 2 Forår 2014 dec 2015 Udvikling af projektet til et skoletilbud, hvor der iværksættes samarebjde med skoleledelse og lærere om udvikling af idéen og implementering i den nye skolereform, havedyrkning, madlavn ing og naturformidling kr. til projektets første etape. 1. etape Materialer (haveredskaber, udekøkken, undervisningsmateriale) Anlægsarbejde Formidling Samlet kr kr kr kr kr. 2. etape Undervisning og naturvejledning i 2 år + kursus for fagperson Vedligeholdelse af udefaciliteter Samlet kr kr kr. Samlet projektomkostninger kr LAG Faaborg-Midtfyn afslag Til projektet 1. etape ansøges Tips- og lottomidlerne til friluftliv kr. Til projektet 2. etape kr.

9 ansøges Nordea-fonden lokale projekter kr. Der påregnes oprette en ½ - ¾ tids stilling i projektets 2 årige periode, finansieret af en kombination af midler fra kommunen (undervisnig), Friluftsrådet (naturvejleder-midler) og fondsstøtte. finder, at projektet Fra haver til maver fra Skulderodsholm er både interessant og med udviklingspotentiale. Men på baggrund af puljens begrænsede midler indstilles, at projektet ikke tildeles støtte. Dog opfordres til, at kommunen sammen med projektansøger, og lokalrådet indgår i en videre dialog om, hvordan projektet på anden måde evt. kan realiseres indstiller, at sagen udskydes til behandling i første ansøgningsrunde i 2014, da det vurderes, at der er behov for en nærmere undersøgelse af, om der er børn der vil benytte det konkrete fritidstilbud på Skulderodsholm. Endvidere skal det undersøges om Carl Nielsen skolen samt Nr. Lyndelse friskole vil bidrage med undervisere samt økonomi i projektet

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr.

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr. s indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Keld Jakobsen Lokalrådet for Horne Land Formål Lokalportalen.dk - én indgang til

Læs mere

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 1 ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Projektbeskrivelse økonomi

Læs mere

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr.

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Formål beløb indstilling s indstilling Fyens Rundkirke, Horne Anlæggelse af meditationslabyrint

Læs mere

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Plan og kultur indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

På kanten mellem by og land. Belægning på stierne

På kanten mellem by og land. Belægning på stierne På kanten mellem by og land Belægning på stierne Indhold Fonden Ryslinge Skulpturpark Vision og mål 3 Projektbeskrivelse Ryslinge Skulpturpark 4 Stiforløb Siddepladser Budget Hovedstier 5 Bistier 6 Trædestier

Læs mere

Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015

Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015 Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015 Haltilskudsmodel 2012 Tidligere model angav driftsudgifter, som mål for tilskuddet Ingen incitament til at spare eller optimere Ny model fra 2012 fokus

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Årslev/Sdr. Nærå Rideklub Lokalrådet for Horne Land Naturstyrelsen Fyn Lokalrådet

Læs mere

Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling.

Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Ansøger Nr. Broby Agility forening Lokalrådene for Krarup/Espe Hillerslev Gestelev/Heden/

Læs mere

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Udarbejdet af: Sagsnummer.: Johanne Holten Dato: 20-08-2014 Version nr.: 5 00.22.00-P00-1-14 Indledning og baggrund Lokalsamfunds- og Planudvalget er

Læs mere

Kursus i Fundraising K U R S U S

Kursus i Fundraising K U R S U S Kursus i Fundraising Om Fundraising Mange donorer Der er heldigvis mange muligheder for at få finansieret de gode idéer. Og i DUI-LEG og VIRKE er vi begunstiget af at kunne vende os mod flere potentielle

Læs mere

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen)

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen) Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til LUP-puljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer (udfyldes af Vordingborg

Læs mere

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014

Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Årsmøde / Repræsentantskabsmøde de 18. marts 2014 Beretning for perioden 26.2. 2013 til 18.3. 2014 Bestyrelsen konstituering på møde 4.3.2013 - formand Gunnar Landtved - næstformand: Steen Outzen - kasserer:

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 27. maj 2013, holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Side 2 af 14 ------------------ Mødet slut kl. 16.55 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen

Læs mere

Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst- og Læringsudvalgsmøde den 21. juni 2017

Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst- og Læringsudvalgsmøde den 21. juni 2017 Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst- og Læringsudvalgsmøde den 21. juni Opgjort maj for perioden april til juni. Udarbejdet af Pladsanvisningen, Opvækst og Læring. STATISTIK FOR

Læs mere

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune 72 byer og landsbyer at tage vare på Faaborg-Midtfyn Kommune er Fyns største rent geografisk. 51.735 indbyggere ca. 75 % af dem bor i kommunens mindre byer og landsbyer

Læs mere

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen)

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen) Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til LUP-puljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer (udfyldes af Vordingborg

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Notat Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Faaborg-Midtfyn kommune overtager den tidligere Polymerfabrik på Stationsvej

Læs mere

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.30 Til kl.: 18.15 Mødested: Birgittelyst Kro Mødenr.: 12 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 83 Meddelelser og gensidig orientering 135 84 Ansøgning til Initiivpuljen

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Lokal Udviklingsplan for. XXXX XXX-området består af.

Lokal Udviklingsplan for. XXXX XXX-området består af. Lokal Udviklingsplan for XXXX XXX-området består af. Lokalområdets vision. Beskriv forhold, aktiviteter og ting der betyder noget for byen/lokalområdet. Disse punkter er et afsæt for at lokalområdet kan

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14

Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14 Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14 Vedr. sag nr. 155 på Kommunalbestyrelsens møde d. 11. august 2015. Notat til Kommunalbestyrelsen vedr. justeringer af haltilskudsmodel i forbindelse

Læs mere

Evalueringsskema til Landdistriktspuljen

Evalueringsskema til Landdistriktspuljen Evalueringsskema til Landdistriktspuljen Du skal udfylde evalueringsskemaet elektronisk og sende til sil@billund.dk senest tre måneder efter projekts afslutning, sammen med regnskab mv. Bemærk, at en del

Læs mere

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal?

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? Motionsmødesteder i det fri - sådan gør du Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? 5 Den rette placering l Motionsmødestedets indhold Lovgivning, regler og

Læs mere

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Møde om borgerbudgetter den 16. marts 2015 Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Hvilke temaer, synes du er vigtigst, når vi samme skal udvikle kommunen med borgerbudgetter Hvem

Læs mere

Natura 2000 handleplan - gennemførelse

Natura 2000 handleplan - gennemførelse Natura 2000 handleplan - gennemførelse type: Fagområde De kommunale Natura 2000-handleplaner skal gennemføres i perioden 2013 2015. Kommunen er ansvarlig for at handleplanerne gennemføres. Det drejer sig

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By.

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By. Hjørring Kommune Plan og Udvikling Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Vittrup den 22. april 2019 Ansøgning om Matchningsmidler Hermed ansøges om Matchningsmidler til støtte for projektet med at forskønne

Læs mere

Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg

Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg Nr. Fagudvalg Fagområde Projektnavn Anlæg Anlæg Anlæg 2017 2018 2019 84 Kultur- og Fritidsudvalget By Land og Kultur Renovering af lysanlæg på idrætsanlægget i Allested - 0 0 0 Vejle 86 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Gennemførelse af diverse projektindsatser som opfølgning på fritidsstrategien

Gennemførelse af diverse projektindsatser som opfølgning på fritidsstrategien Gennemførelse af diverse projektindsatser som opfølgning på fritidsstrategien Fritidsområdet er en central del af kommunens Udviklingsstrategi. Det er vigtigt for styrkelse af bosætningskvaliteterne. Samtidig

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Udarbejdet af: Sagsnummer.: Johanne Holten Dato: 28-04-2014 Version nr.: 3 00.22.00-P00-1-14 Indledning og baggrund Lokalsamfunds- og Planudvalget er

Læs mere

Den samlede kommunale finansiering til de 3 projekter bliver efter en statsrefusion kr.

Den samlede kommunale finansiering til de 3 projekter bliver efter en statsrefusion kr. Mødedo: 12. august 2009 Ansøgning om støtte til byfornyelses og forskønnelse Baggrund Teknisk Udvalg behandlede på mødet den 04. marts, (sag nr. 56) sag om udmøntning af puljebeløb på 2. mio. kr. i 2009,

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 16. januar Stiforbindelse: Blok 8 Svømmehal - villakvarter

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 16. januar Stiforbindelse: Blok 8 Svømmehal - villakvarter Trafik- og Teknikudvalget 16.02.2013 Punkt 97, bilag 2 BUU 14.01.2014, Punkt 8, bilag 2 Projekt Social balance i Værebro Park 16. januar 2014 Indsatsbeskrivelse Stiforbindelse: Blok 8 Svømmehal - villakvarter

Læs mere

Indstilling. Grønne/rekreative områder i byen Tre pilotprojekter for perioden Resume. Til Århus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Grønne/rekreative områder i byen Tre pilotprojekter for perioden Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 16. juni 2010 Grønne/rekreative områder i byen Tre pilotprojekter for perioden 2011-2012 Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune 1.

Læs mere

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: 04.04.00-P20-12-13 Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur 15-04-2013 Notat Under Breddeidrætsprojektet fik de første seks haller lavet en udviklingsplan.

Læs mere

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter

Indhold. Tilskud til kulturelle aktiviteter Oversigt over puljer Dette notat orienterer om øvrige udviklingspuljer kommunen råder over udover den eksterne udviklingspulje. Oversigten orienterer om puljernes formål, økonomi, samt hvilket udvalg,

Læs mere

Der er endnu ikke taget stilling til, hvilke rekreative funktioner der skal være i området.

Der er endnu ikke taget stilling til, hvilke rekreative funktioner der skal være i området. Dagsordenpunkt Borgerbudgetforløb og samskabelse på det grønne område på Kong Hans Allé Beslutning For: 22 (A, B, C, F, I, V, Ø) Imod: 3 (O) Tiltrådt. Gennemgang af sagen Som en del af klimatilpasningen

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Integreret LAG Halsnæs-Gribskov

Integreret LAG Halsnæs-Gribskov Integreret LAG Halsnæs-Gribskov Lokal AktionsGruppe Udviklingen af lokalområder i Halsnæs og Gribskov Samspil med erhvervsliv, iværksættere, lokalsamfund og ildsjæle Fiskeri aktionsgruppe FLAG i Gribskov

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter By, Land og Kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter mellem Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Faaborg-Midtfyn Kommune (herefter

Læs mere

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag Nummer 130 Udvidelse af landdistriktspujen Indsatsområde Nye initiativer i øvrigt Område Hele kommunen Landdistriktspuljen er idag på 309.000 kr om året. Puljens formål er at støtte lokale udviklingsprojekter

Læs mere

Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen. Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022

Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen. Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022 Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022 UDKAST 21. marts 2012 1 1. Introduktion til Kataloget Visions- og idékataloget

Læs mere

VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE

VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE Program 19.00 19.10 Velkomst ved Borgmester Knud Larsen 19.10 19.30 Præsentation af visionen ved Knud Larsen / Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune 19.30 20.00 Debat ved borde

Læs mere

Bevillingsoversigt - Anlæg

Bevillingsoversigt - Anlæg Eksisterende anlægsbudget (inkl. Overførsel fra tidligere år) 81.796 16.050 15.020 25.300 0 Nye anlægsønsker 0 19.300 36.900 38.300 68.300 Forslag til finansiering af ønsker 0 0-500 -8.000 0 Brugerfinansieret

Læs mere

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Formålet med de+e møde/punkt: 1. At præsentere den reviderede ansøgning og budget og hvad der mangler

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER

F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER 1 of 7 F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER F.1. UDVIKLINGSSTRATEGIENS VISION LAG Djurslands vision er at videreudvikle og synliggøre Djursland som et områdefyldt

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst-og Læringsudvalgets møde den 20. september

Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst-og Læringsudvalgets møde den 20. september Statistik og kapacitetsstatus for 0-6-års området til Opvækst-og Læringsudvalgets møde den 20. september Opgjort august for perioden juli til september. Udarbejdet af Pladsanvisningen, Opvækst og Læring.

Læs mere

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land.

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land. Administrationsgrundlag for Grøn Ordning i Jammerbugt Kommune Den 19.8.2015 Indledning Der er i Lov om vedvarende energi [1] etableret en Grøn Ordning for nye vindmøller over 25 meter, der er opstillet

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015 Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015 Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilken type af forsøgsprojekter kan der ydes

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Kontraktens start: 5. april 2011 Kontraktens slut: 1. juli 2014 Journalnummer: 13376231510 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilken type af forsøgsprojekter

Læs mere

Kriterier for landdistriktspuljen

Kriterier for landdistriktspuljen Bosætning og Erhverv samt Fynslands indstilling til projekter, der har ansøgt Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje anden ansøgningsrunde 2015 Kriterier for landdistriktspuljen 1. Understøtte landsbyernes

Læs mere

Der ansøges samlet tilskud fra landdistriktspuljen på 178.402 kr. Materialer til isolering

Der ansøges samlet tilskud fra landdistriktspuljen på 178.402 kr. Materialer til isolering Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Ansøger 1 Faaborg Amatørfiskerforening

Læs mere

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen).

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling har den 19.11.2014 17.06.2015

Læs mere

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune 1 Nordrup Kirkeskov Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune Projektbeskrivelse som grundlag for Ansøgning til Landsbyforum Ringsted & Friluftsrådet Version 1.0 Udarbedjet

Læs mere

Børn og Unge - Budgetforliget

Børn og Unge - Budgetforliget - Budgetforliget 2017-2020 Børn og Unge Alle tal i mio. kr. Formål - Driftsbevillinger Indsats B2017 B2018 B2019 B2020 Proces Flere investeringer i vores børn og unge Vi vil investere i børns og unges

Læs mere

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015 Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020 februar 2015 1 Indhold Kort resumé af strategien... 2 Formalia... 2 Strategiens vision og handlingsplan, mål,

Læs mere

NOTAT. Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg

NOTAT. Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg Dato: 11-02-2014 Kontaktperson: Simon Christen Simonsen E-mail: scs@vejenkom.dk NOTAT Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg 17 stk. 4. I øvrigt kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg

Læs mere

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller Borgerbudgetter for 2015 Forslag til to modeller 1 Model 1: Én stor pulje - alle kommunens borgere og aktører kan søge under overskriften Udviklingsstrategien bredt Formål / politiske krav og vilkår for

Læs mere

Modtagelse af midler fra Nordea-Fonden til projektet Smag på Aarhus.

Modtagelse af midler fra Nordea-Fonden til projektet Smag på Aarhus. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 2. september 2015 Finansiering af projektet Smag på Aarhus Modtagelse af midler fra Nordea-Fonden til projektet Smag på Aarhus. 1.

Læs mere

Status på handlekatalog til realisering af sundhedspolitikken

Status på handlekatalog til realisering af sundhedspolitikken Park- og Vejcenter Status på handlekatalog til realisering af sundhedspolitikken Handling hvilken indsats iværksættes? Tidshorisont: Starttidspunkt og evt. sluttidspunkt Ansvarlig for indsatsens gennemførelse

Læs mere

Cafedrøftelserne på borgermødet på Elbæk Efterskole 21. september 2011 om udviklingen i landdistrikterne/det åbne land

Cafedrøftelserne på borgermødet på Elbæk Efterskole 21. september 2011 om udviklingen i landdistrikterne/det åbne land Cafedrøftelserne på borgermødet på Elbæk Efterskole 21. september 2011 om udviklingen i landdistrikterne/det åbne land Debattemaer 1. runde: Liv og bevægelse i landsbyerne hvad skal der til, for at du

Læs mere

Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune

Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune LAG Nyborg Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune LAG Nyborg - kort fortalt Denne folder informerer om LAG Nyborg og vilkårene for at søge projektstøtte herfra. (LAG står iøvrigt for: Lokal AktionsGruppe).

Læs mere

Ansøgning om nettoanlægsbevilling på 1.010.000 kr. til skovrejsning på 15,3 ha landbrugsjord ved Byagervej i Beder

Ansøgning om nettoanlægsbevilling på 1.010.000 kr. til skovrejsning på 15,3 ha landbrugsjord ved Byagervej i Beder Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. oktober 2014 Skovrejsning ved Byagervej i Beder Ansøgning om nettoanlægsbevilling på 1.010.000 kr. til skovrejsning på 15,3 ha

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Der foreligger i alt 10 ansøgninger deraf - 8 projekter, der har fået tilsagn/betingede tilsagn fra Lag Middelfart på i alt 1.153.681,37

Læs mere

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag Økonomiudvalget 18.06.2013 Punkt nr. 140, 20. bilag juni 2013 1 Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden

Læs mere

Naturpolitik Handleplan

Naturpolitik Handleplan Naturpolitik Handleplan 2018-2021 Naturpolitik Handleplan 2018-2021 Udgivet af Nyborg Kommune 2018 WEB: Find og download handleplanen som pdf på Fotos: Nyborg Kommune Udgivelsestidspunkt August 2018 2

Læs mere

Plan-, Bolig- og Miljøudvalget

Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Konsekvenser af budget 2019 - anlæg og drift for ikke medtagne ændringsforslag Sagsnr: 18/8919 Resumé Beskrivelse af konsekvenserne for s politikområder af det vedtagne budget 2019 for ikke medtagne ændringsforslag.

Læs mere

Plan for borgerbudgettering 2018 i Haderslev Kommunes landdistrikter

Plan for borgerbudgettering 2018 i Haderslev Kommunes landdistrikter Plan for borgerbudgettering i s landdistrikter Invitation til borgerbudgettering Landdistriktsudvalget i har besluttet at gennemføre en ny borgerbudgetteringsproces i landdistrikterne i. Hvert landdistrikt

Læs mere

2. GENERATION TEKNIK & MILJØUDVALGET. INDLEDNING Ved udvalgsformand Flemming Jantzen. Rammer og vision

2. GENERATION TEKNIK & MILJØUDVALGET. INDLEDNING Ved udvalgsformand Flemming Jantzen. Rammer og vision 2. GENERATION TEKNIK & MILJØUDVALGET INDLEDNING Ved udvalgsformand Flemming Jantzen Rammer og vision Der er i Guldborgsund Kommune en stor udfordring med den ændrede demografi. Der bliver færre borgere

Læs mere

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd Lokalråd og Toksværd Lokalområde / Toksværd Vi ønsker et stærkt lokalsamfund bygget på sammenhold, omsorg og gensidig respekt! Vi vil være synlige Lokalråd og Toksværd Forord: Hvad og hvorfor har vi sat

Læs mere

Landsbyen & fremtidens landskaber

Landsbyen & fremtidens landskaber Landsbyen & fremtidens landskaber Om samarbejdsdrevne landskabsstrategier Lone S. Kristensen & Jørgen Primdahl, Planlægning & Landskab, IGN Planlovsdage 2019 13/03/2019 2 Oversigt Budskaber Om landsbyen

Læs mere

1. Etape. Vi vil gerne skabe

1. Etape. Vi vil gerne skabe Projektbeskrivelse Askov lokalråd ønsker at skabe et attraktivt område omkring Torvet, Brugsen og Dammen. Formålet er en byfornyelsen som skal skabe et fælles holdepunkt for befolkningen i Askov. Et sted,

Læs mere

Referat Økonomiudvalget 2014-17. Indkaldelse. Mødedato: 11. november 2014. Tidspunkt: 16:40. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe.

Referat Økonomiudvalget 2014-17. Indkaldelse. Mødedato: 11. november 2014. Tidspunkt: 16:40. Mødenr.: Mødelokale 10, Ringe. 2014-17 Referat Økonomiudvalget Mødedato: 11. november 2014 Tidspunkt: 16:40 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Ringe Indkaldelse Christian Thygesen Hans Jørgensen Kristian Nielsen Jens Elmgreen

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: 04.04.00-P20-12-13 Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur 30-10-2014 Notat Dette notat er en opdatering af notat fra 15.04.2013, hvor der sidst

Læs mere

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole!

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole! Horne Vision 2020 HORNE VISION 2020 200 elever i Horne skole! 2020 Fremtidens Horne Hornes fremtid som aktiv landsby er afhængig af tilflytning primært af en karaktér som kan styrke byens trivsel herunder

Læs mere

Frivillighed, foreningsliv og folkeoplysning Frivillighed og foreningsliv er et fundament og en af grundpillerne i dansk kultur- og idrætsliv.

Frivillighed, foreningsliv og folkeoplysning Frivillighed og foreningsliv er et fundament og en af grundpillerne i dansk kultur- og idrætsliv. Aarhus d. 10. oktober 2017 Sport & Fritid Fjordsgade 2 8000 Aarhus C. Høringssvar Idrætssamvirket Aarhus Idrættens Hus Vest Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Tlf.: 8614 5252 E-Mail: info@isaarhus.dk www.isaarhus.dk

Læs mere

Restkorr. årsbudget 2014

Restkorr. årsbudget 2014 Struktur og tekst Restkorr. årsbudget 2014 01 Stab Fællessekretariatet U 4.646 Heraf ej frigivet rammebeløb U 2.150 013070 Myndighedskrav på V. Hæsinge gl. skole U 330 03 Udførelse U 330 013090 Omdannelse

Læs mere

Referat. Landdistriktsrådet. 1. juni kl. 17:00 - Rådhuset Aabybro. Afbud bedes meddelt lah@jammerbugt.dk senest den 1. juni kl.

Referat. Landdistriktsrådet. 1. juni kl. 17:00 - Rådhuset Aabybro. Afbud bedes meddelt lah@jammerbugt.dk senest den 1. juni kl. Referat Landdistriktsrådet 1. juni kl. 17:00 - Rådhuset Aabybro Afbud bedes meddelt lah@jammerbugt.dk senest den 1. juni kl. 12:00 Indhold 1 ORIENTERING FRA FORMANDEN... 2 2 BEHANDLING AF ANSØGNINGER TIL

Læs mere

NOTAT vedr. Etablering af projektprogram Fremtidens Kommune til effektiv realisering af Faaborg-Midtfyn Kommunes Udviklingsstrategi

NOTAT vedr. Etablering af projektprogram Fremtidens Kommune til effektiv realisering af Faaborg-Midtfyn Kommunes Udviklingsstrategi NOTAT vedr. Etablering af projektprogram Fremtidens Kommune til effektiv realisering af Faaborg-Midtfyn Kommunes Udviklingsstrategi Til godkendelse i Kommunalbestyrelsen 5.9.2016 Baggrund Kommunalbestyrelsen

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet

Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet Dansk Sejlunion 21.11.2015 v/kristian Blicher Jepsen Konsulent i Friluftsrådet Friluftsrådet Tilskudsmuligheder Friluftsrådet kort fortalt Vision Friluftsliv for alle i en rig natur, og på et bæredygtigt

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere