Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 23. september Referatet blev godkendt og underskrevet. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 23/

2 Pkt. nr. 2. Overskrift: Fremlæggelse og godkendelse af budget for 2015 Ledelsen indstiller til Bestyrelsen at Bestyrelsen godkender skolens budget for Budgettet for 2015 blev godkendt. Administrationen undersøger om det kan betale sig, at reducerer realkreditgælden mod salg af obligationer eller brug af øvrige likvider. Claus Andersen henledte bestyrelsens opmærksomhed på de uheldige scenarier, som bestyrelsens tidligere beslutning om at fastfryse lokallønnen, vil afstedkomme om et halvt til halvandet år. Scenarier, der på grund af resultatet af de centrale lønforhandlinger, kan give problemer blandt lærerne og forholdet mellem lærere og ledelsen. Claus Andersen opfordrede derfor bestyrelsen til at lukke op for den årlige stigning i lokallønnen for at imødekomme disse uheldige scenarier. Lederrådet har udarbejdet forslag til skolens budget for I overensstemmelse med bestyrelsens beslutning på bestyrelsesmødet, den 23/ er skolepenge til grundskolerne forhøjet med 2,3%, betaling for SFO er forhøjet med 2,8% og skolepengene til gymnasiet er forhøjet med 1,8%. Der er budgetteret med et overskud på tkr. Egenkapitalen forventes herefter at udgøre tkr ultimo Der er budgetteret med investeringer for 1,5 mio. kr. i 2015 og vedligeholdelse af skolens bygninger forventes at blive 2,2 mio. kr. Budgetperioden forventes, at give en likviditetsforbedring på 2,8 mio. kr. Jf. ovenfor. Forslag til budget for 2015

3 Pkt. nr. 3. Overskrift: Pladsforhold i skolefritidsordningerne at Bestyrelsen drøfter pladsforhold i skolefritidsordningerne. Efter drøftelse blev det besluttet, at Formanden, Mette Morsing og den daglige ledelse formulerer et opgavegrundlag for ledelsen på et møde, den 10/ kl Med udgangspunkt i opgavegrundlaget udarbejder ledelsen forskellige scenarier mht. lokaleanvendelse mv., herunder NV3, på institutionen. Ledelsens oplæg danner grundlag for en bestyrelsesbehandling på et strategimøde dels først som en drøftelse af den strategiske retning/vision for institutionens SFOtilbud sammenholdt med strategi/visionen for institutionens øvrige afdelinger, dels dernæst en drøftelse af arealanvendelse NV3/NV5 den 13. april 2015 kl Begge skoler har en skolefritidsordning (SFO) i egne lokaler. Bestyrelsen har haft besøg af begge SFO lederne, som kunne orientere om, hvordan hverdagen fungerer i lokalerne, og lidt om deres pædagogiske synspunkter. Bestyrelsen har også besøgt begge skolers SFO. Forældrene er helt klar over lokalesituationen for begge SFO, og ledelsen har naturligvis også fokus på udviklingen og fornyelsen i SFO lokalerne i relation til både de fysiske muligheder, men også de pædagogiske. I Indeværende skoleår er Israels Plads igen til rådighed for begge SFO erne. Pladsen benyttes til spil og alle former for udendørs legeaktiviteter. SFO ordningerne har ikke til fulde udnyttet skolernes tomme lokaler efter skoletid, idet der ikke har været tradition for det. For begge skolers vedkommende er der gode muligheder for at øge samarbejdet omkring fælles lokaler i forhold til lege, spil, og værksteder efter skoletid. Det skal her understreges, at anvendelse af skolernes tomme lokaler mere end fordobler kvadratmeterarealet i SFO`erne. Ledelserne på begge skoler vil naturligvis løbende gøre opmærksom på disse muligheder overfor SFO lederne. Der er også på begge skoler taget initiativ til løbende møder mellem SFO personalet og ledelsen for at øge samarbejdet mellem lærerne og pædagogerne. Begge skoler har indført en lang mødedag om ugen, hvor det vil være muligt, at de pædagoger der har bestemte klasser, kan mødes med den eller de lærere i teamet, som har samme klasse. Det er helt klart en mulighed som begge skoler vil benytte sig af for at fremme samarbejdet om det enkelte barn. Begge skoler har et driftsbudget til indvendig vedligeholdelse, som skal anvendes til forbedringer og fysiske ændringer for hele skolen. De afsatte midler skal derfor prioriteres af ledelsen på begge skoler hvert år. Det skal i øvrigt nævnes, at mange børn fra begge skoler går til musik, kor, skak, ler eller lignende i SFO tiden. Forældrene har igennem mange år tilmeldt deres børn til SFO ordningen med et større antal til Gymnasieskolens SFO i forhold til Seminarieskolens.

4 Pkt. nr. 4. Overskrift: Oplæg til anvendelsen af NV3 og NV5 kælder at Bestyrelsen godkender ledelsens oplæg til anvendelsen af NV3 og NV5 (gymnastiksal). Oplægget vil indgå i beslutningen under pkt. 3. Lederrådet har afholdt flere møder med anvendelsesmulighederne som eneste punkt på dagsordenen. Lederrådets overvejelser har taget udgangspunkt i, at både Gymnasiegrundskolen, Gymnasiet og Seminarieskolen skal have både fysiske forbedringer og at vi skal benytte os af, at vi kan samle lokalerne på en bedre måde så f.eks. gymnasieeleverne ikke havde lokaler på Seminarieskolen og Grundskolen. Endvidere, som også fremgår af det økonomiske notat, kan vi udvide Gymnasiet med 3 klasser, og vi kan oprette 2 tiende klasser. Lederrådet har været på besøg i de nye lokaler for bedre at kunne vurdere lokalernes anvendelsesmuligheder og tilstand. Lokalemæssigt kan begge skoler få bedre fysiske rammer. F.eks. kan det nævnes, at Seminarieskolen og Gymnasiegrundskolen kan få egne biologilokaler(som vi ikke har i dag), og Gymnasiegrundskolen og Seminarieskolen kan have fælles biologisamling. Seminarieskolen kan få et meget større og bedre musiklokale idet gymnasiet kan flytte ud af deres lokaler på Seminarieskolen, og få nye lokaler i NV3. Det betyder tillige, at Musikskolen også får bedre faciliteter. Der er mange andre fysiske forbedringer for alle 3 skoler. I relation til kælderen (gymnastiksalen) vil vi fremover kunne have alle indskolingsbørn og nogle klasser på mellemtrinnet i vores egen gymnastiksal, med alle de fordele det giver med hensyn til mere tid til idræt. Det betyder også, at begge grundskolers SFO ordninger får bedre plads til leg og bevægelse indendørs. Jf. bilag. Økonomisk notat om anvendelsen af NV3 og NV5 (gymnastiksal).

5 Pkt. nr. 5. Overskrift: Værdibaseret debat at Bestyrelsen drøfter N. Zahle Skoles værdier. Punktet vil indgå i beslutningen under pkt. 3. Flere gange under sidste bestyrelsesmøde kom diskussionen til at berøre mere værdibaserede emner. Derfor blev det besluttet på de kommende bestyrelsesmøder, at tage en mere generel værdibaseret debat, herunder skolens sociale profil, undervisningskvalitet, elevsammensætning mv. Til orientering kan det oplyses, at skolen i 2013 gav tkr i søskenderabat og for tkr. 729 i økonomisk betingede skolepengerabatter. Skolen modtager tkr. 302 til skolepengereduktioner fra Fordelingssekretariatet. Seminarieskolens og Gymnasiegrundskolen løfteevne for skoleårene 10/11til12/13. Gymnasiets løfteevne for kalenderårene De tre afdelingers elever fordelt efter postnummer.

6 Pkt. nr. 6. Overskrift: Meddelelser fra formanden 1. at Bestyrelsen tager formandens beretning til efterretning. Formandens beretning blev taget til efterretning. 1. Ledelsesmøde Seminarieskolen og Gymnasieskolen 13/ Møde med forældrerepræsentantskabet på Seminarieskolen 21/ Møde med bestyrelsesmedlem 7/ Møde med økonomichef 7/

7 Pkt. nr. 7. Overskrift: Meddelelser fra lederrådet Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager lederrådets meddelelser til efterretning. Udover nedenstående, orienterede Steen Dahl om trafikforhold i Linnésgade der vil blive taget op på et lederrådsmøde i januar Lederrådet meddelelser blev taget til efterretning. Anne Birgitte Klange orienterer om: Pædagogisk dag med lærere og elever om kvalitet i undervisningen. Kasper Esmann orienterer om: Rengøringstiltag samt bemanding i fællesadministrationen.

8 Pkt. nr. 8. Overskrift: Øvrige meddelelser Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager øvrige meddelelser til efterretning. Ingen øvrige meddelelser.

9 Pkt. nr. 9. Overskrift: Eventuelt Formanden takkede Karin Gade for mange års god indsats i bestyrelsen. Fremover vil Grundskolens afdelingsinspektør, Susanne Carlsen, deltage i bestyrelsesmøderne, således at skolens tre afdelinger er repræsenteret ved deres nærmeste leder. Formanden præciserede i øvrigt, at bestyrelsen udførte sit virke ved bestyrelsesmøderne.

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer.

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde onsdag, den 10. juni 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Gæst: Arkitekt Inger Ravn. Formanden indledte

Læs mere

Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole.

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 7. juni 2011 Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Formanden bød Mette Morsing velkommen som bestyrelsesmedlem

Læs mere

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016.

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016. Referat af N. Zahle Skoles bestyrelsesmøde, den 7. juni 2016 Fraværende: Anders Gadegaard og Claus Andersen. Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. Pkt. nr. 1. Overskrift:

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 27. november 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte

Læs mere

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard.

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 21. marts 2013 Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2016 Fraværende: Annemette Kjærgaard, Helle Enkelund og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 6. december 2012. Fraværende: Morten Kierkegaard, Nicolai Ørsted Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast

Læs mere

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 6. december 2011 Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen.

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts 2018 Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. I formandens fravær fungerede Nicolai Ørsted som formand på mødet. Indledningsvis

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde, den 26. marts 2014 Fraværende: Rolf Petersen og Marianne Bennetzen Gæst: Susanne Carlsen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender

Læs mere

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 22. marts 2012 Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Indledningsvis bød formanden den nye repræsentant fra Det Kgl. Teater Marianne

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde, den 29. marts 2011 Fraværende: Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet)

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 6. september 2018. Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Formanden indledte med at byde Søren Normann Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl.

Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 30. marts 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning.

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 13. juni 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. Pkt. nr. 1. Overskrift: Orientering om Musikskolen v/inge Bærentzen

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2015 Fraværende: Ingen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted G Y M N A S I U M Referat 28. maj 2014 Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Kirsten Gibson, Mogens Hansen, Joachim

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde d. 30/11 2016 Mødested: Rødding Friskole Mødetidspunkt: 19.00 22.00 Deltagere: Maja, Ditte, Pernille (senere), Pehr (forsinket), Kristen, Henrik, Jens Kaffe og andet godt: Kristen Referent:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016 Dagsorden 1. Valg af referent. 2. Godkendelse af referat fra d.8.6.2016 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Præsentation af SkoleIntra 5. Fastsættelse af forældrerådsmøder i 2016/2017 6. Løfteevne. Skal vi

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove Fraværende:

Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove Fraværende: Referat til Skole/SFO-udvalget ved Darum Børne-ungecenter Mandag den 2.juni 2008 kl. 19.00 på lærerværelset. Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove

Læs mere

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler. Eksternt Bestyrelsesmødereferat

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler. Eksternt Bestyrelsesmødereferat Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler Eksternt Bestyrelsesmødereferat Til: Bestyrelsen for Fordelingssekretariatet, Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Der Deutsche

Læs mere

Forældrerepræsentantskabsmøde Referat

Forældrerepræsentantskabsmøde Referat Forældrerepræsentantskabsmøde Referat 27.03.2012 Repræsenteret: BHX 2.X 4.X 6.X 8.X BHY 2.Y 4.Y 6.Y 8.Y 1.X 3.X 5.X 7.X 9.X 1.Y 3.Y 5.Y 7.Y 9.Y Ovenstående afkrydsning er ikke udtryk for at så mange repræsentanter

Læs mere

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested:

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested: Faa aaborg Gymnasium Dato: 02-12-2007 Referat Møde: Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. TORSDAG DEN 5. maj 2011 KL I Dalgas DAGSORDEN: 4. TEMA: Skoleårets planlægning sammenlægning/klassesammenlægning

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. TORSDAG DEN 5. maj 2011 KL I Dalgas DAGSORDEN: 4. TEMA: Skoleårets planlægning sammenlægning/klassesammenlægning ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN TORSDAG DEN 5. maj 2011 KL. 19.00 I Dalgas DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd Dalgas 3. Opfølgning fra sidste møde. 4. TEMA: Skoleårets

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Dagsorden til møde i skolebestyrelsen d. 17. august 2011 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Jesper Dauw, Hanne A. Brøndum, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Linda Bang Jessen, Jeppe Kobberø, Birgitte

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG - RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE 1. FORMÅL Det er forældrerepræsentantskabets og forældrerådets

Læs mere

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted.

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Referat 9. december 2016 Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

FRIVILLIGE AKTIVITETER

FRIVILLIGE AKTIVITETER FRIVILLIGE AKTIVITETER 2012/2013 Til elever og forældre i 1. 9. klasse I denne lille folder kan du orientere dig om de fritidsaktiviteter, som vi kan tilbyde dig i skoleåret 2012/2013. Kig folderen igennem

Læs mere

Dragør Kommune Skole Side nr. 1

Dragør Kommune Skole Side nr. 1 Dragør Kommune Skole Side nr. 1 På Børne-, Fritid- og Kulturudvalgets møde den 5. blev det under pkt. 8 besluttet følgende: 1. at Lærerne skal undervise 2 timer mere om ugen i 40 uger om året i forhold

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-11-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BENEDICTE DREJER, BRIAN KROG, MIKKEL ØRSØE, HENRIK STAMPE Orientering

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat:

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat: Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Fraværende: Kira og Linea. Louise deltog 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra

Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referat fra møde i GJUK s bestyrelse torsdag den 29. august 2013 kl. 19,00 Afbud: Dennis Larsen og Sonny Behrendt 1.Godkendelse af referatet fra Referatet godkendt uden bemærkninger. mødet den 30.5.2013

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til orientering

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. september 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. september 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. september 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 19 Underskrive referat fra seneste møde 1 20 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 15. marts 2016 Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Anne Ruge, Else Bock, Irene Nielsen, Lars L. Hansen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 11. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2014 - ÅBENT 19 12. - Virksomhedsplan 2015 - ÅBENT 21 13. -

Læs mere

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008

virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 1 virum skole bestyrelsens årsberetning 2007/2008 2 Virum Skoles vision udarbejdet 2006 Virum Skole er skolen, som tør, vil og kan udvikle egen praksis, så eleverne er i stand til at leve i en verden i

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler

Folkeskolen Budget Budgetbeskrivelse Folkeskoler Budget 2017-2020 Budgetbeskrivelse Folkeskoler Side 1 af 8 1. Det overordnede budget Politikområdet Folkeskoler hører under Udvalget for Skole, Familie og børn, og har et samlet budget på 309,411 mio.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TIRSDAG DEN 29. MAJ 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Familieudvalget 29. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå: 42.

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30.

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. DATO 05.09. 2012 JOURNAL NR. SAGSANSVARLIG Max M. Hansen/Per Kensø SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN Referat Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. Sted: Mødelokale

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: Kl EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: Kl EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR. REFERAT MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: 08.10.2018 MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: Kl. 15.30 17.00 EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.: DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 3/2018 Vibeke Rasmussen (formand.

Læs mere

Det brede læringsbånd

Det brede læringsbånd Det brede læringsbånd 1 Udvidet undervisningstid og samarbejde mellem skole og fritidsdel på Seden Skole Det brede læringsbånd På foranledning af Odense Kommunes Børn- og Ungeudvalg er Seden Skole blevet

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen 2016

Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger og prisen

Læs mere