Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub"

Transkript

1 Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning er, og hvad der forventes af dig og dine forældre, har vi udarbejdet en informationsfolder. Formålet med denne folder er, at give svar på mange af de spørgsmål, der eventuelt kunne komme, specielt når man er ny på konkurrenceholdene.

2 Indhold Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub... 1 Indhold... 2 FORÆLDREOPBAKNING... 2 TALENT-HOLDET... 4 KONKURRENCEHOLDET HOLDLEDER OPGAVER TIL STÆVNER... 9 Opgaver inden afgang:... 9 Opgaver under stævnet:... 9 Opgaver efter dagen er slut i svømmehallen: OFFICIAL Hvad er en official? Hvorfor er der behov for officials? Alle stævner kræver officials for at kunne afholdes Hvad får jeg som official? ØKONOMI BESTYRELSE KONKURRENCEUDVALG... 11

3 FORÆLDREOPBAKNING Som forældre til en svømmer i Haslev Svømmeklubs Talent eller konkurrencehold, må man forvente, at der skal gives en hjælpende hånd med, til at få løst mange af de praktiske opgaver, der er i forbindelse med afholdelse eller deltagelse i et arrangement som svømmerne deltager i. Uden stor forældreopbakning er det slet ikke muligt at drive en svømmekonkurrenceafdeling. Opgaverne varierer meget i alt efter arrangementet type. Ved hjemmearrangementer skal der mange gange bruges nogle til at bage, hjælpe i kageboden, lave mad og løse andre ad hoc opgaver. Jo flere vi er til at løse opgaverne, jo lettere for alle! Ved stævner ude skal der bruges holdledere og forældre der kan køre stævnerne, og til alle stævner skal der bruges officials, for at stævnerne kan blive korrekt afholdt, og så svømmerne kan få registreret deres tider. Forventninger til forældre: Vi forventer, at I bakker op om svømmerens træning, stævnedeltagelse og de sociale arrangementer. Vi ønsker I holder jer orienteret om aktiviteter og informationer via klubbens hjemmeside. Det er utrolig vigtigt, at tidsfrister overholdes ved tilmeldinger til stævner og træningslejre m.m.. Mindst én forælder uddanner sig til official (tidtager, dommer eller andet) og deltager i flere stævner pr. sæson - som dels chauffør og dels som official eller holdleder Klubbens frugtordning er helt essentiel for holdet efter en lang og hård træning, og vi forventer, at I bakker op om vores velfungerende frugtordning. Ordningen er, at svømmerne har frugt med til hele holdet. Det oplyses via kalenderen, hvilken dag der er dit barns.

4 TALENT-HOLDET Talent-holdet er konkurrenceafdelingens hold for de mindste. Det er her man starter som konkurrencesvømmer. Holdet består af ca svømmere i alderen (piger) 9-12 år og (drenge) 8-13 år. Alderen er vejledende. Trænere: Kristian Zornig Svenstrup, Michael Andersen og Emmely Andersen Mail: kristian.svenstrup@gmail.com Mobil: Træningstider: Landopvarmning / dryland Onsdag Lørdag Vandtræning Praktiske oplysninger: Svømmerne møder omklædte med T-shirt og indesko. Landopvarmningen er vigtig bl.a. i forhold til at forebygge skader. Tiden kan også bruges til teknikøvelser og beskeder m.m.. Afbud: Afbud meddeles gangen før eller på mail eller sms. Forventninger: Vi forventer, at du prioriterer din træning højt, og at du så vidt muligt kommer til alle træningspas. Du møder til tiden og yder en god indsats - også når programmet er hårdt. forventer, at du har lyst til at forbedre dine tekniske svømmefærdigheder og hurtighed og at du bidrager til et positivt kammeratskab på holdet.

5 For at deltage på T-holdet: Ved oprykning til talentholdet, skal der være et åbenlyst talent og entusiasme for svømning samt lyst til at svømme en masse. Svømmeren vil blive vurderet efter nedenstående færdigheder, men det er ikke et krav at alle færdigheder skal mestres til perfektion: - Rygcrawl, brystsvømning og crawl - Hovedspring fra kant - Kendskab til butterfly Svømmeren skal udvise glæde ved at svømme og lyst til at lære nyt. Svømmeren skal kunne lide at konkurrere og have lyst til at deltage i svømmestævner. Svømmeren skal kunne begå sig socialt og udvise naturligt hensyn og empati for sine kammerater på holdet. Deltagelse i den årlige sponsorsvømning inkl. forarbejdet med at opsøge mulige sponsorer. Deltagelse i de planlagte svømmestævner (typisk 6-8 på en sæson).deltagelse i sociale arrangementer. Målet: At du bliver en habil svømmer i alle svømmearter. At du får styr på alle vendinger og starter. At du lærer at sætte dig mål og træne målrettet for at få dem opfyldt. At du oplever en tilfredsstillelse ved forbedringer af egne og holdets resultater. At du fortsat oplever glæden ved at svømme og kvalificerer dig til oprykning på K-holdet. Begrænsninger for deltagelse på T-holdet: Hvis ikke svømmeren virker motiveret og/eller ikke passer til træningen, vil træneren tage en snak med svømmeren og måske forældrene for at få belyst problematikken. Man bliver udtaget til T- holdet og skal fortsat bevise, at man er motiveret og under udvikling. Der laves små målsætningssamtaler 1-2 gange om året, hvor det gensidigt vurderes om svømmeren er placeret på det rette hold. Målet er at pigesvømmere på år rykker til K-holdet eller motionshold og at drengesvømmere på år rykker til K-holdet eller motionshold. Stævner: På T-holdet deltages i både i mikrostævner (hvor fejl er tilladt) og officielle stævner (hvor der svømmes efter gældende internationale regler). Oprykning til talent: Oprykning til talent sker ved at den ansvarlige træner vurderer den enkelte svømmers talent, svømmeegenskaber, motivation og parathed.

6 Der rekrutteres løbende og der afholdes ligeledes prøvetræning 1-2 gange om året, hvor svømmere fra svømmeskolen har mulighed for at prøve at træne med. KONKURRENCEHOLDET. Hele K-holdet består af ca. 25 svømmere i alderen år. Målsætning: Der tages minimum 10 medaljer til LM. Har svømmere (enten årgang, junior eller senior) kvalificeret til Regionsmesterskaber, Østmesterskaber og Danske mesterskaber. Svømmerne udvikler sig både sportsligt og personligt. Trænere: John Olesen, Kristian Zornig Svenstrup og Michael Andersen Mobil: Mail: olesen.john@gmail.com

7 Træningstider: Mandag Onsdag Fredag Lørdag Landtræning Vandtræning Udstræk + frugt Landtræning: Dryland bruges til at forbedre svømmerens kropsbevidsthed og der arbejdes meget med koordinations-, stabilitets- og styrkeøvelser for at gøre svømmeren stærkere. Praktiske oplysninger: Svømmerne møder omklædte med T-shirt og indesko. Landopvarmningen er vigtig bl.a. i forhold til at forebygge skader. Tiden bruges også til programgennemgang, beskeder, klargøring af banetov og vendeflag m.m.. Det forventes at man er klar til at hoppe i vandet på det eksakte tidspunkt. Toiletbesøg og andet skal være overstået inden træningen begynder. Afbud: Afbud meddeles gangen før eller på mail eller sms. Forventninger til dig som svømmer: Vi forventer, at du prioriterer din træning højt, og at du så vidt muligt kommer til alle træningspas. Vi forventer, at du møder til tiden og yder en god indsats -også når programmet er hårdt. Vi forventer, at du har lyst til at forbedre dine tekniske svømmefærdigheder og hurtighed. Vi forventer, at du bidrager til et positivt kammeratskab på holdet. Krav for at være på holdet: Yder en positiv indsats hver gang til træning og at du er motiveret for hele tiden at blive bedre og hurtigere til at svømme. Deltagelse i den årlige sponsorsvømning inkl. forarbejdet med at opsøge gamle som nye sponsorer. Deltagelse i de planlagte svømmestævner (typisk 6-8 på en sæson.) Deltagelse i sociale arrangementer.

8 Målet: At du fortsat udvikler dig som svømmer. At du fortsat forbedrer dine tekniske færdigheder, herunder starter, vendinger og stilarter. At du lærer at sætte dig mål og træne målrettet for at få dem opfyldt. At du oplever en tilfredsstillelse ved forbedringer af egne og holdets resultater. At du fortsat oplever glæden ved at svømme. Oprykning: Oprykning fra talent til K-holdet afgøres af de ansvarlige trænere. Svømmeren vurderes i forhold til talent og svømmeegenskaber, motivation og modenhed.

9 HOLDLEDER OPGAVER TIL STÆVNER Hvad laver en holdleder? En holdleder er med til svømmestævner sammen med svømmere og træner. Skal tage sig af forskellige praktiske opgaver. Holdlederen referer til den ansvarlige træner og arbejder på frivillig basis. Opgaver inden stævnet: Organisering af frugt. Opgaver inden afgang: Medbring klubbens banner. Medbring posen med knive, skærebræt osv. Medbring førstehjælpstasken hvis weekendstævne med overnatning. Alt ovenstående findes i det lille the-køkken / kælderen. Opgaver under stævnet: Deltagelse i holdledermøde inden stævnestart fremgår ofte af info seddel om hvilket tidspunkt. På holdledermøder gives der praktiske oplysninger om eksempelvis bespisning, indkvartering, vigtige tidspunkter. Dette noteres og informationen videregives til træner og svømmere. Hente program/resultatlister (bakke med klubnavn på). Markere med overstregningstusch i programmet hvornår klubben skal have en svømmer i vandet. l samarbejde med træneren skal holdlederen sørge for at svømmerne bliver sendt til opvarmning på de rigtige tidspunkter. Sikre at svømmerne kommer til start. Evt. i samarbejd med forældre. Hjælpe svømmere som har særlige behov Sørge for at anrette den frugt som de ansvarlige svømmere har med. At svømmerne hele tiden har noget at drikke og spise (være opmærksom på at ikke alle er lige gode til at spise og drikke). Evt. Notere tider for træneren når svømmeren er i vandet. Køre til læge/tage kontakt til lægevagten hvis nødvendigt (en kommer til skade) eller stævnelægen. Være der for svømmerne, opbakning, opmuntring og trøste o.s.v.

10 Opgaver efter dagen er slut i svømmehallen: Sørge for at alle svømmere kommer med hjem eller til overnatningsstedet, hvis weekend stævne. Holdlederen deltager uden betaling af deltagergebyr. OFFICIAL Som nævnt tidligere er der brug for, at konkurrenceafdelingens forældre uddannes som officials. Hvad er en official? En official er en person, der har taget kurser indenfor svømning, og dermed kan bidrage til afvikling af svømmestævner, så disse kan afvikles efter reglerne. Hvorfor er der behov for officials? Alle stævner kræver officials for at kunne afholdes. Ofte er det et krav fra arrangørerne, at de tilmeldte foreninger sender et vist antal officials med til stævnerne, for at deres svømmere kan få lov til at svømme. Officials er med til at sikre svømmerne en ensartet og retfærdig bedømmelse, uanset hvilket stævne, de deltager i, og hvor stævnet holdes. Ved stævner, hvor der ikke anvendes el-tid, er der behov for officials. Der er behov for lidt færre officials når der anvendes el-tid. Vi har derfor altid brug for forældre der vil tage med ud og hjælpe Hvad får jeg som official? Man får lov til at være en del af sit barns fritidsliv, og medvirker til at gøre det til en god oplevelse. Man får rig mulighed for at se sit eget barn svømme. Dit kursusgebyr betales af klubben. Der kan kun tages de kurser, som klubben på det givne tidspunkt har behov for. Man møder andre svømmeinteresserede forældre, og udvikler ofte venskaber internt i klubben og på tværs af klubberne. Man får forplejning og evt. overnatning betalt af klubben. I løbet af svømmestævnet får man som regel ganske god forplejning af den arrangerende klub.

11 ØKONOMI På Talent-holdet koster selve kontingentet årligt 1700,-. Dette beløb kan betales over 2 gange. Ved siden af kontingentet skal man påregne betaling til diverse stævne, betaling til træningslejre, køb af badehætter og klubtøj. Egenbetalingen til stævner svinger mellem kr. pr. stævnedag. Man deltager normalt i ca. 5 til 6 stævner på en sæson. Træningslejr afholdes en gang om året, normalt i efterårsferien. Her er der ligeledes en egenbetaling. For T-holdet er denne udgift ca. kr På K-holdet koster selve kontinentet årligt 2.600,- og kan også betales over to omgange a 1300,- pr. gang. Også på K-holdet skal man påregne betaling til diverse stævne, betaling til træningslejre, køb af badehætter og klubtøj. Egenbetalingen til stævner svinger mellem kr. pr. stævnedag. Man deltager normalt i ca. 8 til 10 stævner på en sæson og træningslejr afholdes en gang om året, normalt i efterårsferien. Her er egenbetaling ca. kr , afhængig af lokation. Klubtøjspakke bestående af hættetrøje, T-shirt, shorts og træningsbukser kan købes, når man efter endt prøvetræning på enten T-holdet eller K-holdet er blevet tilbudt en plads på holdet. Normalprisen på svømmerpakken er kr. 950, men kan i perioder købes til en lavere pris. Det forventes at svømmerne som minimum har en klubtrøje, der kan købes for kr. 250 inkl. tryk med navn. Se mere på Egenbetalingen til de forskellige events afhænger meget af hvor mange penge K-afdelingen kan skaffe via deres sponsorer og sponsorsvømningen, der afholdes hvert år i maj måned. Svømmeklubben har mulighed for at søge tilskud til kontingentbetaling gennem Faxe kommune. Kontakt Claus Egholm Sørensen for mere information. BESTYRELSE KONKURRENCEUDVALG Haslev svømmeklub har en bestyrelse og denne har et udvalg, der primært varetager opgaver inden for konkurrenceholdets områder. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til udvalget. Claus Egholm Sørensen claus.egholm@soerensen-mail.dk Anette Melgaard anette.melgaard@gmail.com

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2016/2017 15. august 2016-4. juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2016-17. I vores bestræbelser

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Velkommen til konkurrenceafdelingen

Velkommen til konkurrenceafdelingen Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at

Læs mere

Sponsorkoncept Sponsorkoncep

Sponsorkoncept Sponsorkoncep Sponsorkoncept Historie & facts 30.000 kr. Struer Svømmeklub er en af de største idrætsklubber i Struer og kan i 2011 fejre 80 års jubilæum. I Struer Svømmeklub har mange børn og unge gennem tiden udviklet

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub Svømmerne i Vejle Svømmeklub vil blive vurderet på nedenstående parametre, for at sikre de rigtige oprykninger og et konstant flow i konkurrenceafdelingen. OBJEKTIVE KRITERIER Konkurrence niveau Trænings

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

1 - Pingvinen - Talentstøtte - følgebrev v1. Hører til journalnummer: P Udskrevet den

1 - Pingvinen - Talentstøtte - følgebrev v1. Hører til journalnummer: P Udskrevet den 1 - Pingvinen - Talentstøtte - følgebrev 2018-04-30 v1 Hører til journalnummer: 18.20.02-P22-1-14 Udskrevet den 1 Udskrevet den 2 Udskrevet den 3 12 - Pingvinen Ansøgning om talentstøtte Træningslejr 2

Læs mere

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til Viborg Svømmeklub har fornøjelsen af at indbyde til Stævnet finder sted i weekenden den 14. - 16. juni 2019 på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg Viborg Cup er den ideelle

Læs mere

Holdlederopgaver til stævner

Holdlederopgaver til stævner Holdlederopgaver til stævner Hvad laver en holdleder? En holdleder er med til svømmestævne sammen med svømmer & træner. Skal tage sig af forskellige praktiske opgaver. Skal overnatte ved weekendstævner

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2014-2015 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2017-2018 1. september 2017-18. juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2017 2018. I vores bestræbelser

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene fortrolighed med vand, og prøver samtidig de første

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på alle

Læs mere

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg

Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Informationsbrev til konkurrencesvømmere i Sønderborg Denne info-skrivelse er en generel orientering om nogle principper for konkurrenceafsnittet i Sønderborg Svømmeklub, som det kan være relevant for

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne F/B Haletudserne De små haletudser er det første hold i svømmeskolen. Det er på dette hold grundlaget for den gode fremtidige svømmeundervisning bliver lagt. På haletudseholdet lærer vi at begå os i vandet,

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen

Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen Informationshæfte til svømmere og forældre i konkurrenceafdelingen 2017-2018 Klubbens sponsorer Den 7. september 2017 Denne folder indeholder vigtig information for konkurrencesvømmere i Svømmeklubben

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Stævnekonceptet er nemt at tilgå og kan afvikles en formiddag i weekenden

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

KOLDING SVØMMEKLUB. - En ambitiøs klub med fokus på sportslig udvikling gennem trivsel. ELITEPLAN 2014 2018

KOLDING SVØMMEKLUB. - En ambitiøs klub med fokus på sportslig udvikling gennem trivsel. ELITEPLAN 2014 2018 KOLDING SVØMMEKLUB - En ambitiøs klub med fokus på sportslig udvikling gennem trivsel. ELITEPLAN 2014 2018 Indholdsfortegnelse Hvorfor eliteplan 2014-2018... 3 Vejledende holdopdeling... 4 Forklaring...

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel:

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: STÆVNEINFORMATION Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: Hjørring Park Vendia Swim Cup Vandhuset Park Vendia Hjørring Børge Christensens

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe KONCEPT VAT Copenhagen inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior- og årgangssvømmere med medaljer, fedt finale set up, callroom og meget mere. PRÆMIER OG MEDALJER Der gives medaljer til nr.

Læs mere

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Det er med glæde at Svømmeudvalget udsender denne lille folder til forældrene i Aalborg Svømmeklub. Der har fra mange sider været ønske om en sådan forældreinformation,

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2016

Alm. Brand Bank Cup 2016 2012 Alm. Brand Bank Cup 2016 Indbydelse til Svømmestævne 6.-7. februar i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød Svømmehal

Læs mere

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019 Hansens Flødeis A6 Den 27. og 28. april 2019 Velkommen til Hansens Flødeis A6 Cup 2019 A6 har fornøjelsen af at invitere til Hansens Flødeis A6 Cup. Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier Præmier

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Svømmestævner 2016/2017. DGI Østjylland Svømning. I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson.

Svømmestævner 2016/2017. DGI Østjylland Svømning. I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson. DGI Østjylland Svømning Svømmestævner 2016/2017 I denne folder finder du informationer om stævner og officialskurser for den kommende sæson. www.dgi.dk/svømning 2 Indhold Official Modul 1 - Tidtager 4

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

juni Slagelse Svømmehal

juni Slagelse Svømmehal 29-30. juni 2019 Slagelse Svømmehal 1 Adresse Slagelse Svømmehal, Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse Hallen Stævnet afvikles i 25 m bassin, 6 baner á 2,5 m, El-tid og flyvende start. Gruppe inddeling Damer

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon:

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon: Mission Sikre identifikation af svømmere KVIK i fremtiden Engang KVIK Altid KVIK International standard for talent udvikling og high performance svømning Stor talent masse i begge køn med synlige udviklings

Læs mere

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 25. 27. april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 Odder Svømmeklub inviterer endnu engang til Spektrum Odder Cup i Odder Svømmehal. Odder Svømmeklub er stolte af at skulle

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program

Lørdag den 19. og søndag den 20. november Program Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 38. gang. Et stævne med intensitet og god svømning, masser af præmier, stemning, musik og fanfarer.

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv Aalborg Tlf CVR:

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv Aalborg Tlf CVR: DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2017 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 7. januar 2017 og Søndag d. 8. januar 2017 DGI-Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS SPONSORSVØM 2015 ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS Efter den store succes med sponsorstævnet sidste år er Viborg Svømmeklub igen klar til at afholde sponsorstævne. For at styrke den meget

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere