Renhed, som bevarer dine værdier. Gregomatic fra A til B i rene offentlige transportmidler. Gregomatic og transportmidlerne ser ud som nye

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Renhed, som bevarer dine værdier. Gregomatic fra A til B i rene offentlige transportmidler. Gregomatic og transportmidlerne ser ud som nye"

Transkript

1 Gregomatic fra A til B i rene offentlige transportmidler Gregomatic og transportmidlerne ser ud som nye Snavsede sæder, fedtede gelændere, tilsmurte vægge, lofter og gulve dette er desværre dagligdagen i vore offentlige transportmidler. Derfor er Gregomatic vakuum vaskesystemet uundværligt i forbindelse med vedligeholdelse af offentlige transportmidler. Specialdesignede mundstykker muliggør en komplet fjernelse af enhver forurening på en lang række forskellige overflader poredyb renhed ned på nanometer-niveau og uden brug af kemikalier. Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt ved brug af undertryk og binder og uddrager således snavs af porerne - herunder usynlige nanopartikler. Idet det snavsede vand samtidig opsuges og transporteres til en spildevandsbeholder, er tekstilerne (sæderne) næsten tørre umiddelbart efter rengøringen. Det betyder, at biler, busser, sporvogne og toge hurtigere kan tages i brug igen efter rengøring, hvilket letter planlægningen. Økonomisk og økologisk forsvarlig Gregomatic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuumvaskesystemet hos dig.

2 Gregomatic for ny storhed, sten for sten. Gregomatic giver historiske monumenter den oprindelige storhed tilbage Tidens tand kan ses på vore historiske monumenter, som bærer præg af gasudslip, sod, vind og vejr. Det er vores mission forsigtigt og på økologisk forsvarlig vis at bevare disse værdier og at genetablere fortidens storhed for disse samtidsvidner. Det enestående Gregomatic vakuum-vaskesystem binder og udtrækker snavs fra porerne for at opnå en dybdegående renhed. Spildevandet suges samtidig bort og transporteres til en særlig beholder. Sarte og porøse overflader beskadiges ikke, da der ikke anvendes aggressive kemiske substanser. Økonomisk og økologisk forsvarlig Gregomatic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuum-vaskesystemet hos dig.

3 Gregomatic for nydelige rum og biler Gregomatic rengør værksteder, produktionsområder og bilinteriør bedre end alt andet Et rent værksted eller produktionsområde er det optimale visitkort for ethvert værksted og produktionsområde. Renlighed er endog endnu vigtigere i forbindelse med kundevogne og udstillede brugtvogne. Pletter og andre tegn på brug bør ikke pryde noget bilinteriør. Derfor bør det enestående Gregomatic vakuum vaskesystem være en del af maskinparken på ethvert værksted. Gregomatic fjerner de mest genstridige urenheder takket være de specialdesignede mundstykker og helt uden brug af kemikalier. Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt ved brug af undertryk og binder og uddrager således snavs af porerne - herunder usynlige nanopartikler. Idet det snavsede vand samtidig opsuges og transporteres til en spildevandsbeholder, er bilsæderne næsten tørre umiddelbart efter rengøringen. Økonomisk og økologisk forsvarlig Gregomatic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuum-vaskesystemet hos dig.

4 For et bakteriefrit, pletfrit produktionsområde Gregomatic en energibesparende løsning som holder produktionsanlæg poredybt rene helt ned på nanometerniveau. Inden for fødevareindustrien hersker de strengeste renlighedsnormer og krav. For at opfylde disse krav, investerer de fleste virksomheder store mængder af tid, energi og penge i dyre rengøringsprocesser. Andre har allerede fundet noget langt mere effektiv: Gregomatic. Det unikke Gregomatic vakuum-vaskesystem fjerner enhver jord og mikroskopisk forurening fra gulve, vægge, lofter og maskiner, alene ved anvendelse af vand dvs. ingen kemi og med et minimalt energiforbrug, det være sig fedt eller olie, syre eller base, kalk eller fint støv. Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt ved brug af undertryk, binder og uddrager snavs af porerne - herunder usynlige nanopartikler. Det snavsede vand opsuges samtidig og transporteres til en spildevandsbeholder. Økonomisk og økologisk forsvarlig Gregomatic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuumvaskesystemet hos dig.

5 For det højeste hygiejneniveau og poredyb renhed Aldrig har det været så nemt at fjerne selv genstridig snavs Grundig rengøring bør være standard I kurbade, wellness centre og hoteller. Men hvis man går i dybden med forholdene, må man indrømme, at realiteten ofte er mindre skinnende på trods af, at der ofres masser af energi og tid på rengøringen. Når Gregomatic tager over, ser tingene dog straks anderledes ud. Det enestående Gregomatic vaskesystem fjerner al snavs og forurening fra gulve, vægge, lofter, trapper, rulletrapper og møbelpolstringer, alene ved brug af rent vand dvs. uden brug af kemikalier og ved et minimalt energiforbrug uanset om der er tale om hudpartikler, hår, fedt eller olier, citrus eller syrer. Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt ved brug af undertryk og binder og uddrager således snavs af porerne - herunder usynlige nanopartikler. Økonomisk og økologisk forsvarlig Grego matic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuum-vaskesystemet hos dig.

6 For perfekt rengøring ned på nanometer-niveau Næsten klinisk renhed på fabrikker og maskinpark med Gregomatic At drive fabrikker og andre industrivirksomheder stiller høje krav til renligheden både af hensyn til medarbejdere og produktkvalitet. For at opfylde disse krav, burger mange produktionsvirksomheder stadig megen tid og energy på at implementere omkostningstunge rengøringsprocedurer. Men nogle produktionsvirksomheder har allerede valgt et smartere system: Gregomatic. Det enestående Gregomatic vakuum vaskesystem fjerner endda meget små partikler fra gulve, vægge, lofter og maskiner, alene ved hjælp af vand, dvs. ingen kemikalier og med et minimalt energiforbrug. Det gælder også metalstøv, fedt eller olie, syre eller citrus. Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt ved brug af undertryk og binder og uddrager således snavs af porerne - herunder usynlige nanopartikler. Økonomisk og økologisk forsvarlig Grego matic vacuum-vaskesystemet yder en effektiv og værdibevarende indsats. Drag nytte af vor brede erfaring og gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information. Vi demonstrerer gerne Gregomatic vacuum-vaskesystemet hos dig.

7 Økonomisk restaurering og fornuftig rengøring efter brand Gregomatic giver økologisk og hurtig fjernelse af primære brandskader Brand, røg og sod forårsager store skader på bygninger, både ind- og udvendig. Den opståede varme får plast til at smelte, farlige stoffer frigives og en brændt lugt opstår og forurener luften i meget lang tid. Slukningsvand og andre brandslukningsmetoder resulterer i næsten uundgåelige bivirkninger og yderligere skader. Restaureringsforanstaltninger med øjeblikkelig og professionel brug af Gregomatic forhindrer permanente skader. En formålsrettet anvendelse af vakuum-vasksystemet giver en omkostnings-optimeret og samlet løsning for skadelidte og deres forsikringsselskaber. For at gennemføre en vellykket lugtneutralisering, skal alle beskadigede genstande rengøres grundigt, således at forurenede partikler fjernes. Gregomatic vakuum-vaskmetode er en uvurderlig støtte i denne proces - porerne dybderenses og overfladen efterlades fri for reststoffer. Det lukkede system med separate frisk-og spildevandsbeholdere garanterer en professionel bortskaffelse af det forurenede spildevand. Økonomisk og økologisk forsvarligt - Gregomatic vakuum-vasksystemet giver effektive og værdibe-varende resultater på bygninger ødelagt ved brand samt i andre forurenede områder. Profiter på vores brede erfaring og uvilje til at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os, vi viser dig gerne Gregomatic vakuum-vasksystemet på stedet.

8 Gregomatic smart teknologi Enkel at anvende med et perfekt resultat Koldt vand fra hanen, sprøjtes og hvirvles rundt vha. undertryk og binder og vasker således snavs fra hver pore - selv de usynlige nanopartikler. Således renses en hvilken som helst overflade, uanset hvor uregelmæssig og porøs, for enhver form for forurening helt ned til en dybde af 10 mm. Et lukket kredsløb med separate frisk- og spildevandsbeholdere letter en miljørigtig bortskaffelse af spildevand. Forskelligt udformede mundstykker gør det muligt at rengøre forskelligartede overflader. Vakuum-vask metoden lader, med sit lukkede kredsløb intet støv eller kimpartikler undvige i luften og forårsager heller ingen overdreven høj luftfugtighed. Giftigt spildevand neutraliseres eller bortskaffes særskilt, hvis det er nødvendigt. Der vil ikke rinde fugt ned fra vægge og lofter, da overfladerne tørrer omgående. Der opstår ingen mekaniske, kemiske eller vand-/dampskader. Da Gregomatic virker alene med koldt vand fra hanen og uden kemikalier, opstår ingen vandforurening eller miljøbelastning. Økologisk ansvarlighed er nu også inden for rengøringsbranchen vigtigere end nogensinde før. Skematisk opstilling over Gregomatics funktion: Enhver overflade har fordybninger og porer, hvor snavs kan sætte sig fast. Vha. den hvirvelvirkning, der opstår ved vakuumafvaskning, bindes snavsen og suges derefter op. Efter vakuumafvaskningen er overfladen dybderenset for snavs ned på nanometerniveau. Oversigt over tekniske egenskaber Stor ydelse med lille indsats. Gregomatic vakuum-rengøringssystemet har et meget lavere elforbrug end andre systemer. Omkring 30 liter vand i timen er påkrævet. Betjeningen er enkel og tillader en person at bearbejde m 2 vægge og lofter og m 2 gulve i timen, afhængigt af graden af tilsmudsning. Ved passende slangelængde kan afstanden fra apparatet være op til 80 m horisontalt og 20 m vertikalt uden betydeligt trykfald. Selvfølgelig er Gregomatic vakuum-vask-systemet CE-kompatibel. Alle metaldele er pulverlakerede med 100 micron, hvilket sikrer en pålidelig isolering mod elektrisk stød på op til 2500 V i overensstemmelse med de officielle standarder (ASEV). Gregomatic generelle produktdata By-pass-kollektormotor 230V eller 115V, 50/60 Hz Turbine 3-trins 1400/1300 Watt Kabellængde 10 m Støjniveau: db(a) Pumpe: sikret mod tørløb gennem automatisk termobeskyttelse Gregomatic type 300 Friskvandsbeholder PE 30 I Spildevandsbeholder PE 30 I Dimensioner: L 790 mm, B 460 mm, H 750 mm Samlet vægt uden vand: 33 kg Gregomatic type 800 Friskvandsbeholder PE 60 I Spildevandsbeholder PE 60 I Dimensioner: L 1000 mm. B 550 mm, H 1000 mm Samlet vægt uden vand: 43 kg Salg og distribution i Skandinavien: NAC Europe - Ellegårdvej Sønderborg - Danmark - Tlf: Fax: Mobil: info@nac-europe.com

Send dine rengøringsspande på pension og gør skadeservicerengøring til en sand fornøjelse!

Send dine rengøringsspande på pension og gør skadeservicerengøring til en sand fornøjelse! Concept Send dine rengøringsspande på pension og gør skadeservicerengøring til en sand fornøjelse! helt ærligt - er der sket noget nyt indenfor skadeservicerengøring i de senere år, som kan effektivisere

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION DK UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning DU KA VENTILATION ! WARNING! Tillykke med din nye DUKA SMART FAN. Det flade design med den lille indbygningsdybde er perfekt når der er trange installationsforhold.

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Vedligeholdelses Manual dk www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Tillykke med valget af dit KOMPAN INDOOR produkt Du har valgt et produkt af høj kvalitet, som vil modstå års problemfri brug ved korrekt

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG

SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG SUNDT INDEKLIMA PAS GODT PÅ DIG SELV OG DIN BOLIG INDHOLD Kære beboer Hvad betyder indeklimaet for dig? Hold din bolig fri for fugt og skimmelsvamp Luft ud flere gange dagligt Luk lyset ind Undlad at ryge

Læs mere

Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen.

Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen. Rengøring 2012 professionel Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen. HUSK! Vores landsdækkende service enten hos din forhandler eller via en af vores servicebiler. Ved leasing: Hvis du

Læs mere

Parketmundstykke 300 mm Ø32 140 6700 540 1. Rundbørste Ø32 140 8244 500 1. Fugemundstykke 153 mm Ø32 147 0146 500 1

Parketmundstykke 300 mm Ø32 140 6700 540 1. Rundbørste Ø32 140 8244 500 1. Fugemundstykke 153 mm Ø32 147 0146 500 1 Som alle andre Nilfisk maskiner, er designet enestående med fokus på ergonomi og miljøvenlighed. Beholderkapaciteten er den største i klassen, hvilket betyder mindre spildtid på tømning af poser. vejer

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

Bedste praksis for håndtering af bekæmpelsesmidler

Bedste praksis for håndtering af bekæmpelsesmidler Bedste praksis for håndtering af bekæmpelsesmidler Anbefalingerne er udarbejdet i LIFE-projektet TOPPS, som har til formål at forebygge punktkildeforurening med pesticider. Transport 1. Transporter bekæmpelsesmidler

Læs mere

A 2656 X PLUS. Vare nr.: 1.723-810.0 Mål (L x B x H) mm 550 x 430 x 630

A 2656 X PLUS. Vare nr.: 1.723-810.0 Mål (L x B x H) mm 550 x 430 x 630 A 2656 X PLUS Det ideelle produkt til garagen, bilen, værkstedet og ved "gør det selv" projekter. Forsynet med ergonomisk bæregreb som samtidig fungerer som lås til containeren. Blæsefunktion med trinløs

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Her er din nye støvsuger Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Fordele ved en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger Bedre indeklima Diskret installation Høj sugeevne Ingen lugtgener Mindre støj Bedre ergonomi

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter.

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter. CombeeWorx Home Skridsikring & Plejeprodukter Sortiment 2017 www.combeeworx.com Unikke kemiske produkter CombeeWorx kemiske skridsikringsprodukter Med CombeeWorx Home skridsikring får du en nem, hurtig

Læs mere

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning KOMPROMENT Keylite Produktdata/Anvisning Produktdata /Anvisning nr. 31 Keylite - Sne og is I kolde områder kan betragtelige mængder sne og is lægge sig på taget, og Keylite s tagvinduer kan i længere perioder

Læs mere

INSEKTFANGER 2 x 8 W

INSEKTFANGER 2 x 8 W INSEKTFANGER 2 x 8 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 270004 EAN nr 5709133911416 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af insektfangeren Generel information: Denne insektfanger tiltrækker ved

Læs mere

Her er din nye støvsuger. FRITHIOF centralstøvsugere

Her er din nye støvsuger. FRITHIOF centralstøvsugere Her er din nye støvsuger B e d r e i n d e k l i m a M i n d r e s t ø j H ø j s u g e e v n e N e m i n s t a l l a t i o n I n g e n l u g t g e n e r B e d r e e r g o n o m i FRITHIOF centralstøvsugere

Læs mere

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET ENERGY Med Firet Energy er pludseligt opståede ildebrande hurtigt under kontrol. Firet Energy

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

2013 Produktoversigt

2013 Produktoversigt Produktoversigt 2013 DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ph 10,6 Kan anvendes på de fleste metaller og legeringer. Gode resultater med renoveringsgods.

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE 6 DAMPRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR SED VIRKER DE HELT RENT UDEN KEMI DAMP DRÆBER 99,99 % AF ALLE BAKTERIER* Hemmeligheden bag rengøring

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM Brugervejledning Art nr 350170 EAN code 5709133912000 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Rengøring af huset. 1. Desinfektion af huset. 2. Tågedesinfektion 3. Vandsystemet. 4. Desinfektion af udenomsarealer..

Indholdsfortegnelse. Rengøring af huset. 1. Desinfektion af huset. 2. Tågedesinfektion 3. Vandsystemet. 4. Desinfektion af udenomsarealer.. Indholdsfortegnelse Rengøring af huset. 1 Desinfektion af huset. 2 Tågedesinfektion 3 Vandsystemet. 4 Desinfektion af udenomsarealer.. 5 Forrum. 6 Fodersiloer.. 7 Diverse opgaver. 8 Udregningsskema.. 9

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Smukt at se på perfekt at gå på!

Smukt at se på perfekt at gå på! NY! t H e F L o o r Smukt at se på perfekt at gå på! Den nye DLW Linoleum med LPX overfladebehandling. Et frisk, klart udseende nemt at rengøre og hurtigt at vedligeholde. Den nye LPX overfladebehandling

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner.

fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Brugervejledning Tillykke med din nye - den ledningsfri fejemaskine til gulve og tæpper, som hjælper dig med at gøre rent hurtigere og nemmere, end det er muligt med andre ledningsfrie fejemaskiner. Hemmeligheden:

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2015 Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem til mange overflader Vægbearbejdningssystemet PWR 180 CE med dets alsidige forsatser fjerner puds, fliseklæber- eller tapetrester og glatter

Læs mere

Støvsugere Multi 20. Nilfisk-ALTO Danmark Industrivej 1 - DK 9560 Hadsund Tel: +45 72 18 21 20 - Fax: +45 72 18 21 11

Støvsugere Multi 20. Nilfisk-ALTO Danmark Industrivej 1 - DK 9560 Hadsund Tel: +45 72 18 21 20 - Fax: +45 72 18 21 11 Grovsuger til såvel indendørs som udendørs støvsugning Multi til støvsugning både inde og udendørs. Velegnet til hjemmet, bilen, værkstedet og til hobbyfolket, der ønsker en støvsuger til opsugning af

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Oxygen Centralstøvsuger

Oxygen Centralstøvsuger Oxygen Centralstøvsuger 2 electrolux central vacuums Vi tænkte - Ren luft bør være indbygget i dit hjem. electrolux central vacuums 3 Electrolux Oxygen Centralstøvsuger systemer er designet med forbrugernes

Læs mere

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER Instruktioner til brug og vedligeholdelse af SousVide Supreme -vakuumforsegler LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER For yderligere oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside på SousVideSupreme.com Dette apparat

Læs mere

Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen.

Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen. Industri 2012 professionel Problemfri rengøring. Den rigtige partner gør forskellen. HUSK! Vores landsdækkende service enten hos din forhandler eller via en af vores servicebiler. Ved leasing: Hvis du

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE GULVE DER FORBLIVER FLOTTE Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påføring og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL ELASTISKE GULVE Perfekt tilpasset til dine

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

HVORDAN FJERNER JEG SKIMMELSVAMP

HVORDAN FJERNER JEG SKIMMELSVAMP HVORDAN FJERNER JEG SKIMMELSVAMP Et professionelt og brugervenligt middel til fjernelse af skimmelvækst. Efterlader ingen sundhedsskadelige rester til indeklimaet. PROTOX HYSAN Protox Hysan er et specialmiddel

Læs mere

Lufthåndtørrer FD-GSQ01

Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Læs venligst håndbogen grundigt før brug. Egenskaber - Let betjening - Nem vedligeholdelse - Økonomisk - Pålidelig beskyttelse for nytteløst brug Navne på dele Bemærk: Apperatet

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING Denne maskine opfylder følgende direktiver og retningslinier: EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. 2007 Animo Alle rettigheder

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Dansk manual til HV-500 HomeVac

Dansk manual til HV-500 HomeVac Dansk manual til HV-500 HomeVac 1 Funktionsoversigt På billedet nedenfor, henviser de forskellige numre til funktionsbeskrivelsen på side 5.. Figur 1: HV500 HomeVac 2 1. Manuel svejsning - Bruges til manuel

Læs mere

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING FOR FLETCO ERHVERVSTÆPPER : 2 INDHOLD: Et rent tæppe gør en forskel... 3 Undgå at tæppet bliver

Læs mere

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL DANFUGESAND DANFUGESTENMEL Skal opbevares tørt DANFUGESAND til betonstensbelægninger DANFUGESTENMEL til betonsten, chaussesten og brostensbelægninger www.danfugesand.dk DANFUGESAND Lug ud i kemikalierne

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler).

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler). Rengøringsvejledning ColoRex i rentrumsmiljøer De 10 gyldne regler for rengøring i rentrumsmiljøer 1. Rengøringsprocessen skal være forenelig med den beskyttede aktivitet og med rentrumsklassen (valg og

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB32A11S Best.nr. 5481 BRUGSANVISNING 220V~ 50Hz 450W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk Hyppige pletter Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret www.besma.dk Hyppige pletter Indhold: 1. Fedt og olie pletter 2. Fugleklatter 3. Insekter på loftet 4. Jord og græs pletter

Læs mere

Elektricitet. Spænding - fase - Cyklus. Vandtemperatur Vandtryk Ismaskinemontering 10 C min. 1

Elektricitet. Spænding - fase - Cyklus. Vandtemperatur Vandtryk Ismaskinemontering 10 C min. 1 QM20 Ismaskine Installation Ismaskine placering Den udvalgte placering af ismaskinen skal leve op til følgende kriterier. Hvis nogen af kriterierne er umulige at leve op til, vælges en anden placering.

Læs mere

DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual

DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual CECH-ZDC1E Forholdsregler Læs denne manual grundigt, før produktet tages i brug, og opbevar den til fremtidigt brug. Læs også instruktionerne til PlayStation

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

trilobite 2.0 støvsuger

trilobite 2.0 støvsuger trilobite 2.0 støvsuger electrolux trilobite 3 Vi introducerer det reneste kæledyr du nogensinde vil få. Da vi introducerede Trilobit en, verdens første selvkørende husholdningsstøvsuger i 2001, var det

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Nilfisk Smart

Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Nilfisk Smart Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Let og sjovt at vaske vinduer - efterlader ingen dråber eller striber. Den nye batteridrevne vinduesvasker giver perfekt rene vinduer - uden

Læs mere

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centralstøvsugere Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centrale støvsugersystemer fra Electrolux er en lydsvag og effektiv løsning til rengøring af hjemmet. Det

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE 6 DAMRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR VIRKER SED DE HELT RENT UDEN KEMI Hemmeligheden bag rengøring med damp er baseret på en kraftfuld kombination

Læs mere

Støvsugere Multi 20. Adapter til el-værktøj 302002356 0. Filterelement PET-fleece 107402338 1. Sugeslange komplet 1,9 m Ø32 107405600 0

Støvsugere Multi 20. Adapter til el-værktøj 302002356 0. Filterelement PET-fleece 107402338 1. Sugeslange komplet 1,9 m Ø32 107405600 0 Det er nu slut med at bruge en halv dag på at blæse din gummibåd op - nu tager det kun cirka 20 sekunder - takket være den automatiske blæsefunktion på Multi. Og hvis det skulle ske at du har brug for

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere

Nilfisk Alt-i-1 150/250/LCD

Nilfisk Alt-i-1 150/250/LCD 150/250/LCD 150/250/LCD er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømmes et par gange om

Læs mere

Støvsugere. Komplet pakke til nem installation af centralstøvsuger. Nilfisk Alt-i-1 150/250/LCD

Støvsugere. Komplet pakke til nem installation af centralstøvsuger. Nilfisk Alt-i-1 150/250/LCD 150/250/LCD 150/250/LCD er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømmes et par gange om

Læs mere

Lige nu! VIND. POSEIDON 4-36 XT Robust, driftssikker og kraftfuld koldtvandsrenser 6.999

Lige nu! VIND. POSEIDON 4-36 XT Robust, driftssikker og kraftfuld koldtvandsrenser 6.999 - enestående kvalitet - højeste produktivitet - bedste rengøring - til laveste priser Se vort hovedkatalog 6.999 POSEIDON 4-36 XT Robust, driftssikker og kraftfuld koldtvandsrenser i mellemklassen - se

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W Brugervejledning Art nr 350166 EAN nr 5709133911881 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 VIGTIGE

Læs mere

Brugervejledning KT55T2A217W2

Brugervejledning KT55T2A217W2 Brugervejledning KT55T2A217W2 Læs venligst denne brugervenlighed før brug På grund af produktforbedring, kan det være, at dit køle-/fryseskab ikke er helt i overensstemmelse med denne manual. Generelt:

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Unifrigor. Unibar- køleborde

Unifrigor. Unibar- køleborde Unifrigor Unibar- køleborde Betjeningsvejledning Dæncker/lw Rev. 01 08/11 DK Indholdsfortegnelse Almindelig betjenings- og vedligeholdelsesvejledning... 3 VIGTIGT... 3 1 Inspektion af kabinettet... 3 2

Læs mere

Betjeningsvejledning til flamingoskærer

Betjeningsvejledning til flamingoskærer Betjeningsvejledning til flamingoskærer SPC 2011 SPC 3011 Vi er glade for, at du har besluttet at bruge en skærer fra vores SPC-serie. Dette er et tysk kvalitetsprodukt til professionel brug. Skæreren

Læs mere

PlasmaMade og ren luft. Hvordan man kan sælge ren luft til alle, overalt V1.0 000-

PlasmaMade og ren luft. Hvordan man kan sælge ren luft til alle, overalt V1.0 000- PlasmaMade og ren luft Hvordan man kan sælge ren luft til alle, overalt V1.0 000- PlasmaMade luftfilteret garanterer: Sund luft I rum, hvor flere mennesker lever, såsom stuer, soveværelser, kontorer og

Læs mere

SKYTSENGEL! Emballager til korrosionsbeskyttelse (VCI)

SKYTSENGEL! Emballager til korrosionsbeskyttelse (VCI) SKYTSENGEL! Emballager til korrosionsbeskyttelse (VCI).de 27 SKYTSENGEL! EXCOR GENERELLE INFORMATIONER VCI Beskrivelse EMBALLAGE MED KORROSIONSBESKYTTELSE VCI 1 (volatile corrosion inhibitor) er flygtige

Læs mere

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Tak for dit valg af SingStar -mikrofonpakken. Læs denne manual grundigt, før dette produkt tages i

Læs mere

opgaveskyen.dk Vandets kredsløb Navn: Klasse:

opgaveskyen.dk Vandets kredsløb Navn: Klasse: Vandets kredsløb Navn: Klasse: Mål for forløbet Målet for dette forløb er, at du: ü Kender til vandets nødvendighed for livet på Jorden ü Har kendskab til vandets opbygning som molekyle. ü Kender til vandets

Læs mere

TS-filtersystem. Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder

TS-filtersystem. Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder TS-filtersystem Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder TS er et filtersystem i topklasse med markedets højeste fedtudskilningsgrad. TS-filtrets konstante og høje udskilningsgrad er

Læs mere