Spørgsmål og svar - Apple Pay

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar - Apple Pay"

Transkript

1 På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max - X Plus Plus - 6s - 6s Plus Plus - SE Din iphone skal minimum have ios 8.1. Ja. Du kan også bruge Apple Pay på følgende enheder: Apple Watch (alle serier) ipad: - Air 2 - mini 3 - mini 4 - ipad (5. generation) - ipad (6. generation) - Pro Min bedre halvdel og jeg deler mobil, kan vi begge tilmelde betalingskort til den samme Apple Pay Kan jeg tilmelde mine kort til Apple Pay på mit barns iphone? Hvilke kort kan jeg tilmelde til Hvor kan jeg betale med Hvad skal jeg bruge for at benytte til at betale på nettet? på min firmatelefon? Mac computere med Touch ID Mac computere fra 2012 eller senere, sammen med en iphone eller et Apple Watch med Apple Pay. Nej. Apple Pay er personlig og bør derfor ikke deles mellem flere personer/kortholdere. Nej. Dine kort er personlige, og du må ikke dele kort eller kortinformationer med andre, som det også fremgår af betingelserne. Du kan tilmelde Visa-siden af Visa/Dankort I alle butikker der har kontaktløs funktion på betalingsterminalerne. Se efter ikonet for kontaktløs betaling eller Apple Pay-logoet Du skal bruge: - en kompatibel Apple-enhed - et Visa/Dankort fra Lollands Bank Ja, men ikke alle netbutikker tilbyder muligheden endnu. Hvis netbutikken tilbyder betaling med Apple Pay, vil det fremgå ved valg af betalingsmuligheder (betalingskort, MobilePay osv.) Ja, du skal bare huske at slette dine kort, hvis du afleverer telefonen tilbage til firmaet.

2 på en Android- eller Windows telefon? Hvad vil der ske med min BOKIS Wallet, som jeg i forvejen har på min iphone? Hvorfor skal jeg vælge Apple Pay, i stedet for BOKIS Wallet? Hvorfor skal jeg vælge BOKIS Wallet i stedet for Hvor sikker er løsningen? Nej, Apple Pay fungerer kun på kompatible Apple-enheder. Den vil fortsætte med at være - og virke - på din iphone. Men hvis du tilmelder dig Apple Pay, kan du opleve at betalinger med Apple Pay favoriseres i stedet for Wallet. Apple Pay bruger NFC teknologi. Det er den samme teknologi som i dit kontaktløse betalingskort. Du kan derfor bruge Apple Pay alle de samme steder som du kan bruge dit kontaktløse kort. I hele verden. BOKIS Wallet til iphone virker kun i Danmark på terminaler med Bluetooth-modtager Hvis du ønsker at betale med Dankort, skal du bruge wallet. Apple Pay understøtter ikke Dankort, og det vil være Visa-siden af dit Visa/Dankort som betalingerne gennemføres på. Sikkerheden er høj. Apple Pay er ekstra sikker, fordi der ikke ligger kortoplysninger på telefonen, og der derfor ikke udveksles kortoplysninger mellem mobil og terminal. Der er altså ikke et kortnummer, der kan aflures. Ud over dette benyttes en række avancerede krypteringer af data. Skulle der alligevel ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter betalingskort. Vi anbefaler, at du sætter mobilen til automatisk at låse, når du ikke bruger den, så andre ikke kan få adgang til mobilen og Apple Pay. For at godkende betalinger med Apple Pay, skal du godkende med Face ID eller Touch ID. Da det er dit ansigt eller fingeraftryk der aflæses, er der heller ingen pinkode der kan aflures. Hvilke personlige data registreres i Hvad er min selvrisiko og rettigheder, hvis min Apple Pay misbruges af tredje part? Får jeg en ny pinkode til Hvordan beskytter jeg mine virtuelle kort mod misbrug? Hvordan kan min mobil blive misbrugt, hvis jeg får den stjålet? Mister du din mobil, skal du øjeblikkeligt kontakte pengeinstituttet, så kortene i Apple Pay kan blive spærret. Kontakt venligst udstederen af appen. I Betingelserne i Apple Pay er der afsnit om Privatlivspolitik. Der kan du læse om hvilke og hvordan data bliver registreret. Kontakt venligst dit pengeinstitut. Nej, sikkerheden og godkendelse af betalinger med Apple Pay er baseret på Face ID eller Touch ID, samt din kode til din Apple enhed. Du behøver derfor ikke pinkode til at sikre dine kort i Apple Pay. Dine kort er personlige og bør ikke deles med andre. Alle betalinger skal godkendes med Face ID eller Touch ID, som kraftigt begrænser risikoen for misbrug. Kontakt os med det samme, hvis du mister mobilen. Så kan pengeinstituttet spærre alle kort i Apple Pay. Du kan også gøre det selv via Find my iphone i icloud.

3 Hvad hvis jeg får min mobil tilbage? Hvordan vælger jeg hvilket kort, jeg vil betale med i Kan jeg vælge min egen kode til mit virtuelle kort? Kan jeg få et overblik over mine virtuelle kort? Hvor mange kort kan jeg tilmelde en wallet? Jeg har forsøgt at tilføje mit kort til Apple Pay, men bliver afvist. Jeg kan ikke tilmelde mit kort til Apple Pay, hvad gør jeg? Jeg kan ikke se kortet i min Apple Wallet? Hvad sker der, hvis jeg indlæser forkert Face ID eller Touch ID gentange gange? Hvordan sletter jeg et kort fra min Hvad sker der, hvis jeg sletter mine kort i Apple Jeg har slettet mine kort i Apple Pay, men hvordan får jeg mine virtuelle kort igen? Jeg vil spærre mit virtuelle kort, men ikke mit plastickort, hvordan gør jeg det? Mit virtuelle kort i min Apple Pay er spærret, selvom jeg kun ville spærre mit fysiske kort? Mit plastickort er spærret, men hvorfor kan jeg ikke bruge det virtuelle kort i Apple Jeg har fået ny iphone, hvordan flytter jeg mine kort til den nye? Kontakt dit pengeinstitut og aftal, hvad I gør. Det afhænger af status på dine kort i Apple Pay. Du kan også se det selv via Find my iphone i icloud. Det kort, der står som valgt, vil være fremhævet. Har man mere end ét kort i Apple Pay, kan man skifte til et andet på skærmen, inden man gennemfører betalinger. Det gør du ved at "swipe". Du kan bruge den kode som du har valgt til din Apple-enhed, eller bruge Face ID eller Touch ID. Ja, du kan se dine tilmeldte kort i Apple Wallet, eller i kortoversigten i din mobilbank. I princippet er der ingen begrænsninger, men dit pengeinstitut har måske sat en grænse. Kontakt venligst dit pengeinstitut. Du skal sikre dig, at dit pengeinstitut tilbyder Apple Pay. Kontakt dit pengeinstitut eller se på pengeinstituttets hjemmeside. Kontakt os. Kontakt os. Din enhed vil bede om adgangskode Det kan du gøre i Apple Wallet, eller i icloud. Så fjerner du alle dine virtuelle kort, og du skal tilmelde kortene til Apple Pay igen. Det gør du via Apple Wallet eller i mobilbanken Har du problemer med at tilmelde dine kort igen, skal du kontakte os. Du skal tilmelde kortene til Apple Pay igen. Det gør du via Apple Wallet eller i mobilbanken Har du problemer med at tilmelde dine kort igen, skal du kontakte os. Hvis du sletter dine kort i Apple Wallet eller icloud, spærres det virtuelle kort uden at dit fysiske kort spærres. Ellers kontakt os. Hvis dit fysiske kort bliver spærret eller lukket, bliver alle virtuelle kort forbundet til det også spærret. Kontakt os for at løse problemet. Dit virtuelle kort er forbundet med dit plastickort, og hvis ikke dette er aktivt, kan du ikke benytte dit virtuelle kort. Kontakt os for at løse problemet. Når du tilmelder din nye iphone til dit Apple-ID, bliver dine kort i Apple Pay automatisk synkroniseret med over

4 Apple Pay viser mit kort som spærret, hvorfor det? Hvordan kan jeg spærre et specifikt virtuels kort i Jeg vil have min Apple Pay og alle kort spærret, hvordan gør jeg det? Hvad gør jeg, hvis jeg mister min mobil, eller den bliver stjålet? Hvad sker der, hvis mit kort erstattes af et nyt kort? Mit plastickort er ved at udløbe eller er allerede udløbet. Hvad gør jeg? Kan jeg bruge fingeraftryk i stedet for en kode? Kan jeg betale med Apple Pay, hvis terminalen er offline? Jeg kan ikke betale med mit kort? Min mobil bekræfter betalingen, men den bliver ikke accepteret af terminalen. Hvordan kan jeg se, om jeg har betalt? Normalt kan man se nogle cifre fra mit fysiske korts nummer på kvitteringen. Men ved mobil betaling står der et andet nummer, hvad skyldes det? Hvad hvis appen melder, at betalingen ikke er gået igennem? Kan jeg gennemføre en betaling, hvis jeg er uden for mobil dækning? Kan jeg hæve penge fra en automat med Apple Kan jeg betale med Apple Pay uden for Danmark? Dit virtuelle kort er spærret. Kontakt venligst os. Du sletter kortet i Apple Wallet eller i icloud. Ellers kontakt venligst os. Kontakt os, så kan de spærre alle dine kort. Har du fået stjålet din mobil, er det vigtigt, at du kontakter dem hurtigt. Du kan også selv gøre det i Find min iphone i icloud. Det samme som hvis du mister et fysisk betalingskort, eller det bliver stjålet: Kontakter dit pengeinstitut og får det spærret. Du kan også selv gøre det i Find min iphone i icloud. Der sker en automatisk opdatering, når det nye kort aktiveres. Der sker en automatisk opdatering, når det nye kort aktiveres. Ja, Apple Pay bruger Touch ID (fingeraftryk) eller Face ID (ansigtsgenkendelse) til godkendelse af betalinger. Kan Touch ID eller Face ID ikke genkende dig, vil du blive bedt om at indtaste koden til Apple-enheden. Ja, du kan betale med Apple Pay, så samme måde som du kan betale med dit kontaktløse fysiske kort - også hvis terminalen er offline. Tjek kortets status i din mobilbank. Har du stadig problemer, så kontakt venligst dit pengeinstitut. Det er altid terminalen, der afgør, om en betaling er gået igennem. Se på terminalen eller din kvittering, hvis du er i tvivl. Af sikkerhedsmæssige årsager har de to kort ikke samme kortnumre. Det, du ser på kvitteringen, er uddrag af dit vituelle korts nummer. Se venligst på terminalens display. Hvis terminalen melder fejl, så prøv igen. Ja, Apple Pay kræver ikke adgang til mobilnet eller wifi, for gennemføre en betaling Nej, det er ikke muligt. Ja, du kan betale med Apple Pay på alle betalingsterminaler, der tager kontaktløs betaling - uanset hvilket land du er i.

5 Kan jeg betale, selvom jeg ikke har åbnet Apple Skal jeg bruge Face ID eller Touch ID til at godkende alle betalinger? Er der forskel på, om jeg betaler et beløb større eller mindre end 350 kr.? Hvilken teknologi benyttes ved selve betalingen i fysiske forretninger? Er der en beløbsgrænse ved betaling med Apple Pay Hvordan kan jeg se på min posteringsoversigt at jeg har betalt med Apple Kan jeg se en oversigt over transaktionerne i Kan jeg se en Apple Pay betaling med det samme på min posteringsoversigt? Ja. Har du en iphone med Face ID, skal du trykke to gang på sidetasten for at aktivere Apple Pay. Bruger du en iphone med Touch ID skal du holde en finger på fingeraftrykslæseren (hjem knap) for at aktivere Apple Pay. Ja (backup til kode) Nej, Apple Pay fungerer på samme måde, uanset beløbets størrelse Apple Pay bruger NFC teknologi. Det er den samme teknologi som i dit kontaktløse betalingskort. Betalinger du med Visa-siden af dit Visa/Dankort, kan du bruge op til kr, pr. løbende 30 dage. På øvrige korttyper gælder de samme grænser, som på dit fysiske kort. Det kan du ikke. En Apple Pay-betaling, vil ligne en hver anden kortbetaling. Ja, de seneste 10 transaktioner med det virtuelle kort kan ses i Apple Wallet En betaling med Apple Pay betragtes som en international betaling, derfor vil betalingen først kunne ses efter nogle dage, ligesom hvis du bruger dit kort i udlandet.

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang!

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Forudsætninger for at benytte My Wallet. Du skal have: en Smartphone med styresystemet Android med minimum Lollipop 5.0 eller nyere en Netbank i Fynske

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT)

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 2 TAXA 4X35 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 3 Velkommen Kære chauffør I denne brugervejledning finder

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Dit godkendte Apple ID system 1 Nogen banker på: Ukendt? måske dig? Vedkomne kender dit Apple ID 2 Besked: Der er én der forsøger at logge sig ind med dit Apple

Læs mere

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Swipp Kundeservice kan kontaktes på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00, helligdage kl. 10.00 15.00 eller ved at sende mail til kundeservice@swipp.dk. TILMELDING

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Ny iphone X gendan fra tidligere telefon

Ny iphone X gendan fra tidligere telefon Ny iphone X gendan fra tidligere telefon Forberedelse Du skal være på en WIFI forbindelse Du skal have brugernavn og koder klar til det/de Apple-id er du bruger Du skal have koden til SIM-kortet klar Du

Læs mere

Manual til App. Sådan opretter du en bruger

Manual til App. Sådan opretter du en bruger Manual til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN SER DU HVAD DER ER FORBRUGT... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan betaler du let med mobilen 12 r side Guide til de forskellige muligheder Guide: Sådan betaler du let med mobilen INDHOLD:

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger Vejledning til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN SER DU

Læs mere

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 1 side 2 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Indhold Introduktion... Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 32 ipad-sættet... 3 Ejerskab

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Release notes for NewPOS4 version 4.25

Release notes for NewPOS4 version 4.25 EG Release notes for NewPOS4 version 4.25 Bug Fixes Genberegning af kunderabat [150167] Hvis der er udløst kunderabat og kunden efterfølgende i samme handel scanner sit kort igen, så genberegnes kunderabatten.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal.

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal. Forside. Indhold.. Opstart/afslutning af kasseterminal.. Gennemfør salg a. Ekspedient nr. b. Kontant salg. c. Dankort salg 4. Gennemfør salg NFC. 5. Fejltastning, samt retursalg a. Returner salg (Kun muligt

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp erhverv til bank

Kom godt i gang med NemID nøgleapp erhverv til bank Kom godt i gang med NemID nøgleapp erhverv til bank Emne Denne vejledning beskriver, hvordan du henter og installerer NemID s nøgleapp erhverv til bank, og hvordan du kommer i gang med at bruge app en.

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal.

Forside. 2. Opstart/afslutning af kasseterminal. Forside. Indhold.. Opstart/afslutning af kasseterminal.. Gennemfør salg a. Ekspedient nr. b. Kontant salg. c. Dankort salg 4. Fejltastning, samt retursalg a. Returner salg (Kun muligt med administrator

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

1 Ingen klartone: Undersøg kablet og undersøg forbindelsen (tilslut eventuelt en telefon).

1 Ingen klartone: Undersøg kablet og undersøg forbindelsen (tilslut eventuelt en telefon). Dankort fejlkoder Kommunikationsfejl: Opkald (GSM) 1 Ingen klartone: Undersøg kablet og undersøg forbindelsen (tilslut eventuelt en telefon). 2 Optaget: Undersøg forbindelsen (at der kan ringes til et

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger Fysisk handel De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af trans aktioner med betalingskort, og heldigvis går langt de fleste godt. Men selv

Læs mere

Kortholderregler Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018

Kortholderregler Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018 Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 4

Læs mere

Rejsekort-app idékonkurrence. Check ud

Rejsekort-app idékonkurrence. Check ud Rejsekort-app idékonkurrence Check ud 1 Rejsekort-appen Check ud Rejsekort a/s har med udviklingen af en app - der giver slutbrugeren mulighed for at checke ud, uden at bruge en rejsekortstander - mulighed

Læs mere

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL 1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM I GANG MED SHOPBOX OPRET EN PROFIL 4 OPRET EN BUTIK 4 STARTSIDE 5 HVORDAN DU OPRETTER, REDIGERER OG SLETTER PRODUKTER OG KATEGORIER 6 OPRET

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp bureau bb Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider android smartphone iphone ipad Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk

Læs mere

Gode VISA/Dankort-råd

Gode VISA/Dankort-råd Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa/Dankort

Læs mere

Gode VISA/Dankort-råd

Gode VISA/Dankort-råd Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa/Dankort

Læs mere

Gode VISA/Dankort-råd

Gode VISA/Dankort-råd Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa/Dankort

Læs mere

Gode Visa/Dankort-råd. 1 Generelle råd om dit Visa/Dankort. 2 Brug af Visa/Dankort i udlandet. Side 1 af 12

Gode Visa/Dankort-råd. 1 Generelle råd om dit Visa/Dankort. 2 Brug af Visa/Dankort i udlandet. Side 1 af 12 Side 1 af 12 Gode Visa/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1 Generelle råd

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

Gode Visa/Dankort-råd. 1 Generelle råd om dit Visa/Dankort. 2 Brug af Visa/Dankort i udlandet. Side 1 af 12

Gode Visa/Dankort-råd. 1 Generelle råd om dit Visa/Dankort. 2 Brug af Visa/Dankort i udlandet. Side 1 af 12 Side 1 af 12 Gode Visa/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1 Generelle råd

Læs mere

Vejledning i brug af Skolepenge

Vejledning i brug af Skolepenge Vejledning i brug af Skolepenge Velkommen til Skolepenge. Skolepenge er fremtidens kontantløse betalingssystem til skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et Skolepenge kort, hvor der kan indsættes

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort 1. Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet anvendes til betaling i egentlige butikker eller

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort 1. Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet anvendes til betaling i egentlige butikker eller

Læs mere

ONE BUSINESS - ONE APP P E R S O N A L E BRUGERMANUAL

ONE BUSINESS - ONE APP P E R S O N A L E BRUGERMANUAL ONE BUSINESS - ONE APP P E R S O N A L E BRUGERMANUAL 1 INDHOLDSFORTEGNELSE HVORDAN DU BRUGER DIT SHOPBOX KASSEAPPERAT TILPASNING AF DIN KASSESKÆRM 4 HURTIG-SKIFT MENUEN 4 START DAGEN 5 AFSLUT DAGEN 5

Læs mere

Første indstilling af ipad

Første indstilling af ipad Første indstilling af ipad Hvordan indstilles en helt ny ipad til elever i 3.- 8. klasse i Rudersdal kommune Ibrugtagningsvejledning - ver. 2.2, side 1 Ny elev-ipad Rudersdal Den udleverede ipad er et

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa

Læs mere

GODE VISA/DANKORT-RÅD

GODE VISA/DANKORT-RÅD GODE VISA/DANKORT-RÅD 1. GENERELLE RÅD OM DIT VISA/DANKORT Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse

Læs mere

Klon en ipad. - en vejledning til klon af ipad

Klon en ipad. - en vejledning til klon af ipad Klon en ipad - en vejledning til klon af ipad Indholdsfortegnelse 1. Hvorfor klone en ipad 2. Installer itunes 3. Klargør en Master ipad 4. Husk at begrænse 5. Backup af Master ipad 6. Husk at... 7. Opdater

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa/Dankort

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort Dankort-råd råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd

Læs mere

Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres.

Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres. 6771 Lægernes Bank Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg bank@lpb.dk 1 Indledning Side 1 af 15 Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset

Læs mere

Dronninglund Sparekasse

Dronninglund Sparekasse Dronninglund Sparekasse Regler for V /Dankort Dronninglund Sparekasse, Slotsgade 42, 9330 Dronninglund, TLF: 98841722, CVR:58943010, www.dronspar.dk Gode VISA/Dankort Dankort-råd råd Betalingskort er et

Læs mere

Gode VISA/Dankort-råd

Gode VISA/Dankort-råd Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd om dit Visa/Dankort

Læs mere

Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres.

Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres. 5999 Danske Andelskassers Bank A/S Hammershøj 8830 Tjele info@dabank.dk Side 1 af 16 1 Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset

Læs mere

KORTBESTEMMELSER FOR VISA/DANKORT

KORTBESTEMMELSER FOR VISA/DANKORT KORTBESTEMMELSER FOR VISA/DANKORT Gældende pr. 01.01.2018 Gode VISA/Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed,

Læs mere

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion.

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion. Side 1 af 15 7890 Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive sb@sallingbank.dk 1 Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort Dankort-råd råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort Dankort-råd råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd

Læs mere

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion.

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion. Side 1 af 16 6520 Lollands Bank Nybrogade 3 4900 Nakskov nakskov@lobk.dk 1 Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 5. november 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gode VISA/Dankort Dankort-råd råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Generelle råd

Læs mere

2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til? Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres.

2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til? Visa/Dankort er et betalingsinstrument, som du kan bruge i Danmark og i udlandet hvor kortet accepteres. Regler for Visa/Dankort 1. Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet anvendes til betaling i egentlige butikker eller

Læs mere

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. oktober 2018

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. oktober 2018 Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 3

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion.

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion. Side 1 af 16 7730 Vestjysk Bank Torvet 4-5 7620 Lemvig post@vestjyskbank.dk 1 Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet

Læs mere

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion.

Det vil altid fremgå af dit kontoudskrift, om en betaling er gennemført som en Dankort eller en Visa transaktion. Side 1 af 16 6140 Møns Bank Storegade 29 4780 Stege post@moensbank.dk 1 Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet anvendes

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET SKOLECAFÉ KORTET DEN KONTANTLØSE SKOLECAFÉ FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET Skolecafé kortet er et betalingskort, som skal benyttes til indkøb i Skolecaféer eller skolekantiner på disse 8 folkeskoler

Læs mere

1 Indledning Opbevaring af Visa/Dankort og pinkode Kort Pinkode Fuldmagt... 9

1 Indledning Opbevaring af Visa/Dankort og pinkode Kort Pinkode Fuldmagt... 9 Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 4 2.3 Træk af beløb på din konto... 4 2.4

Læs mere

Betingelser for Danske Netbank år

Betingelser for Danske Netbank år Betingelser for Danske Netbank 15-17 år Danske Netbank 15-17 år er Danske Banks internetbaserede homebanking-system for 15-17- årige privatkunder. Her kan du læse om de betingelser, der gælder, når du

Læs mere

Regler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 3

Læs mere

Regler for. Dankort og Visa/Dankort. Dankort og Visa/Dankort

Regler for. Dankort og Visa/Dankort. Dankort og Visa/Dankort Regler for Dankort og Visa/Dankort Dankort og Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort 1. Indledning Disse brugerregler gælder for anvendelse af Visa/Dankort i Danmark og i udlandet. Reglerne gælder uanset om kortet anvendes til betaling i egentlige butikker eller

Læs mere

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018 Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 3

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 3

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 4

Læs mere

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018

Foreningen af Danske Kortudstedere FMBA Koncept Kortholderregler for Visa/Dankort Gældende fra 1. januar 2018 Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad kan du bruge Visa/Dankort til?... 3 2.1 Hævning af kontanter... 3 2.2 Køb i forretninger... 3 2.3 Træk af beløb på din konto... 3

Læs mere

TellerAftale Brugervejledning

TellerAftale Brugervejledning Juli 2011.1 TellerAftale Brugervejledning Teller is part of the Nets group Teller A/S, CVR-nr. 27226086 Indhold 1. Indledning... 3 2. Fysisk handel... 3 3. Selvbetjente automater... 3 4. Nethandel... 4

Læs mere