PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. XIV for et område ved Sømose å og Harrestrup å i Skovlunde (vedtaget august 1960, med supplement fra 1963)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. XIV for et område ved Sømose å og Harrestrup å i Skovlunde (vedtaget august 1960, med supplement fra 1963)"

Transkript

1 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. XIV for et område ved Sømose å og Harrestrup å i Skovlunde (vedtaget august 1960, med supplement fra 1963) PLANENS BESTEMMELSER Byplanvedtægt for et område i Skovlunde, begrænset af jernbanen, kommunegrænsen mod Herlev (Sømose å), kommunegrænsen mod Glostrup (Harrestrup å), Hanevad og Kratbjerg villakvartererne og Lundebjerggårdsvej. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Ballerup-Måløv kommune. 1. Område 1. Området begrænses mod nord af jernbanen, mod øst af Herlev kommune (Sømose å), mod syd af Glostrup kommune (Harrestrup å), mod vest af vestskel af matr. nr. 17d, 17e, 17a og 3b af Skovlunde by, Ballerup sogn, Slotsherrensvejs forlængelse samt vestskel af matr, nr. 14e, 14b, 14a, og 14f af Skovlunde by, Ballerup sogn, som vist på vedhæftede kortbilag af august Området omfatter følgende ejendomme: matr. nr. 2b, 3b, 9b, 9c, 9d, 1odn, 14a, 14b,14c, del af matr. nr. 14e, 14f, 14g, 17a, 17b, 17d, 17e, del af 46 samt matr. nr. 47, alle af Skovlunde by, Ballerup sogn, samt alle parceller, der efter den 8. august 1960 udstykkes fra nævnte ejendomme. 2. Veje og stier *) A. Der skal udlægges arealer til nye veje og stier med retning og beliggenhed, som vist på kortbilaget. 1. Slotsherrensvejs forlængelse i en bredde af 32 m over matr.nr, 2b, 9e, 9c, 9d, 9b, 3b og 14e. Vejen udvides for tilslutning af Mileparken o& Lundebjerggårdsvej. De til vejen grænsende arealer har ikke adgangs- eller anden facaderet til vejen. 2. Lundebjerggårdsvej i en bredde af 12,5 m over matr, nr. l4e, l4b, 14a og 14f. Vejen udvides for tilslutning til Slotsherrensvejs forlængelse. De til vejen grænsende arealer har ikke adgangs- eller anden facaderet til vejen. 3. Mileparken i en bredde af 15 m fra Slotsherrensvejs forlængelse til Skovlundevej i Herlev kommune, over matr.nr, 2b, 14c, 14b, 14a, 14g og 47. Vejen udvides for tilslutning til Slotsherrensvejs forlængelse. 4. Meterbuen i en bredde af 12,5 m fra Mileparken til Ellekær i Herlev kommune, over matr.nr. 14c, 14e, 14b og 14a. Vejen udvides for tilslutning til Mileparken 5. Literbuen i en bredde af 12,5 m fra Mileparken til Meterbuen over matr. nr. 14a. Vejen udvides for tilslutning til Mileparken og Meterbuen. 6. Tonsbakken i en bredde af 12,5 m fra Mileparken til Sømose å, over matr.nr. 14c, 2b og 47. Vejen udvides for tilslutning til Mileparken, 7. Sti fra Lundebjerggårdsvej til Meterbuen i en bredde af 5 m over matr.nr. 14f og 14a. 8. Sti fra hjørnet af Slotsherrensvejs forlængelse og Lundebjerggårdsvej til Meterbuen i en bredde af 5 m over matr.nr. 14e, 14b og 14a. 9. Sti langs Sømose å og vestskel af matr. nr. 14g i en bredde af 5 m over matr. nr. 2b, 14c, 14b og 14a.

2 10. Sti langs Harrestrup å i en bredde af 5 m over matr.nr. 2b, 9e, 9d, 17c og 17d. 11. Bestemmelse om omlægning, regulering og udvidelse af eksisterende offentlige bivej nr. 10, Hanevadsvej, fastsattes af kommunalbestyrelsen efter reglerne i lov nr. 95 af 29. marts 1957 om "Bestyrelse af de offentlige veje, eventuelt ved et tillæg til nærværende byplanvedtægt. *) Regulering, udvidelse eller nedlægning af offentlige biveje samt pålægning af oversigtsservitutter ved vejkryds vil blive gennemført efter bestemmelserne i lov nr. 95 af 29. marts 1957 om "Bestyrelsen af de offentlige veje". B. Eventuelle nye veje udover de i stk. A nævnte skal udlægges i en hensigtsmæssig retning og med en bredde af 10-12,5 m efter kommunalbestyrelsens nærmere bestemmelse, eventuelt ved et tillæg til nærværende byplanvedtægt. C. Ved bedømmelse af den hensigtsmæssige retning skal der ikke blot tages hensyn til vejenes beliggenhed på selve det pågældende grundstykke, men også til hele det system af veje, der efter forholdene på vedkommende sted vil vare det mest hensigtsmæssige i henseende til områdets bebyggelse og anvendelse. D. For korte, blinde veje, ved hvilke der kun er mulighed for en meget begrænset bebyggelse, kan kommunalbestyrelsen tillade, at udlægsbredden nedsættes til 8 m. E. Ved blinde veje skal der udlægges areal til passende vendeplads. F. Eksisterende veje og stier, udover de i punkt A nævnte, nedlægges, idet arealerne vil blive søgt tillagt de tilgrænsende ejendomme og skal anvendes som disse. 3. Byggelinier og hjørneafskæringer *) A. Langs følgende veje og stier pålægges byggelinier i de nedenfor angivne afstande fra vejmidte som vist på kortbilaget: 1. Slotsherrensvejs forlængelse mod nordøst 36 m, mod sydvest 22,5 m. 2. Lundebjerggårdsvej mod øst 46,25 m. 3. Mileparken 17,5 m. 4. Meterbuen 16,25 m. 5. Literbuen 16,25 m. 6. Tonsbakken 16,25 m. 7. Sti fra Lundebjerggårdsvej til Meterbuen 12,5 m. 8. Sti fra hjørnet af Slotsherrensvejs forlængelse og Lundebjerggårdsvej til Meterbuen 12,5 m. B. Ved hjørneafskæringer samt ved vejudvidelser og vendepladser forløber byggelinierne parallelt med vejgrænserne og i en afstand fra denne svarende til den for den pågældende vej eller sti fastsatte normale afstand mellem vejgrænsen og byggelinien. C. Anvendelsen af de anførte mindste afstande for bebyggelse forudsætter, at bygningen opføres med sin jordlinie i fremtidig vejhøjde. Er dette ikke tilfældet, skal bygningen rykkes så meget længere tilbage, som svarer til 1,5 gange højdeforskellen, foruden den fornødne bredde til passage foran bygningen, mindst 1 m. D. Med hensyn til bebyggelsens afstand fra naboskel, Frederikssundsbanen, industristamspor, Sømose å og Harrestrup å henvises til 6, 8 og 9. *) Regulering, udvidelse eller nedlægning af offentlige biveje samt pålægning af oversigtsservitutter ved vejkryds vil blive gennemført efter bestemmelserne i lov nr. 95 af 29. marts 1957 om "Bestyrelse af de offentlige veje".

3 4. Grundstørrelser 1. I området for større industrivirksomheder m.v. må ingen grund udstykkes med mindre størrelse end m 2, exclusive vejareal eller med en mindre facadelængde end 50 m. 2. I området for mindre industrivirksomheder m.v. må ingen grund udstykkes i mindre størrelse end m 2, exclusive vejareal, eller med en mindre facadelængde end 30 m. 3. I området for åben og lav boligbebyggelse må ingen grund udstykkes med en mindre størrelse end 700 m 2, exclusive vejareal, eller med en mindre facadelængde end 17 m. Udføres bebyggelsen på et passende, stort areal, efter en af kommunalbestyrelsen godkendt, samlet plan for bygningernes placering, kan grundstørrelsen dog, hvor forholdene taler herfor, tillades nedsat til 600 m 2 for et enkelthus, 500 m 2 for hver del af et dobbelthus, 400 m 2 for et kædehus og 300 m 2 for et rækkehus. Endvidere kan facadelængden i disse tilfælde tillades nedsat under 17 m. En del af det fastsatte mindstegrundareal kan udlægges til fælles opholds- og legeplads. 4. For så vidt angår grunde, der er beliggende op til det i 7 nævnte industristamspor, gælder endvidere, at grundene bagskel skal være sammenfaldende med stamsporets midtlinie. 5. Grundens benyttelse A. Område udlagt til industriområde, for såvel større som mindre virksomheder. 1. Det på kortbilaget viste område forbeholdes til industri- og værkstedsvirksomhed, oplag samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende virksomheder, eller som naturligt finder plads i industriområdet. Virksomhederne må ikke indrettes og drives således, at disse, under hensyn til kvarterets karakter ved støv, røg, støj, ilde lugt eller ved udseende, trods afstand og afskærmning, er til ulempe for andre virksomheder eller generer de tilstødende kvarterer, udover hvad der efter kommunalbestyrelsens skøn måtte være en rimelig følge af naboskabet. 2. Der må kun opføres bygninger til de nævnte formål. Dog kan kommunalbestyrelsen tillade, at der opføres eller indrettes enkelte boliger for de til virksomheden knyttede personer, som indehaver, bestyrer, portner eller lignende. B. Område udlagt til åben og lav boligbebyggelse. 1. Inden for det på kortbilaget viste område må kun opføres åben og lav boligbebyggelse. 2. På hver parcel må kun opføres én beboelsesbygning med sædvanligt tilhørende udhus og garage. Beboelsesbygningen må højst indeholde 2 lejligheder. 3. Ubebyggede arealer, der ikke benyttes som gårdsplads eller lignende, skal anlægges og vedligeholdes som have. 4. På ejendommene må ikke drives handel, vognmandsvirksomhed, fabrik, værksted eller indrettes oplagsplads. Der må endvidere ikke drives nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, ilde lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens skøn er til gene for de omboende.

4 5. Det skal dog være tilladt at drive sådan virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelseslejligheder eller beboelseshuse, når det efter kommunalbestyrelsens skøn kan ske, uden at ejendommens karakter af beboelsesejendom forandres, eller kvarterets præg af boligkvarter brydes. 6. Endvidere skal det være tilladt, efter kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse, at indrette de for kvarterets daglige forsyning nødvendige butikker. C. Det på kortbilaget viste område udlægges til offentlige formål. 1. Området, sydvest for Slotsherrensvejs forlængelse, omfattende matr.nr. 17d, 17e, del af 9d, del af 9b, del af 9e, del af 9c og del af 2b forbeholdes til kolonihaver. 2. Området, nordøst for Slotsherrensvejs forlængelse, omfattende del af matr.nr. 2b, forbeholdes til regnvandsbassin og kloakanlæg. 3. Området, der udgøres af matr. nr. 14g, del af 46 samt matr.nr. 47, forbeholdes til vandforsyningsanlæg. 6. Bygningernes udstrækning og udformning A. Særlige bestemmelser for område udlagt til større industrivirksomheder. 1. Der må på ejendommene kun opføres bygninger, hvis rumfang er højst 3 m 3 pr. m 2 nettogrundareal, beregnet af hele den del af bygningen, som er over færdigt, planeret terræn (der regnes med faktisk terræn, ikke byggelovgivningens begreb, niveauplan), inclusive tagetage med eventuelle kviste, fremspring, skorstene eller lignende. 2. Det bebyggede areal må højst udgøre 5o% af nettogrundarealet. 3. Intet punkt af en bygning må have en større højde end 12 m, regnet fra færdigt, planeret terræn. Dog kan kommunalbestyrelsen tillade, at en bygning eller enkelte dele af denne opføres i større højde, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning nødvendiggør dette og det kan ske, uden at medføre væsentlige ulemper for de tilstødende grunde. I øvrigt må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade have en højde, der a) i forhold til vej er større end 0,4 gange afstand til modstående vejlinie, b) i forhold til naboskel er større end l,0 gange afstanden til skellet, c) i forhold til anden bebyggelse på samme grund er større end 0,5 gange afstanden til den modstående bygning. 4. Overlovligt bygningsprofil kan opføres: a) Brandkamme og skorstene, b) trappehuse, elevatorskakte, ventilationsanlæg, gavlpartier, skilte, lysreklamer og lignende, når kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert enkelt tilfælde indhentes. 5. Ved godkendelse af en fælles bebyggelsesplan for flere ejendomme kan der ses bort fra bestemmelserne i stk, 3 om bygningsafstande til skel, når det sikres, enten at afstanden mellem bygningerne ikke bliver ringere end fastsat for bebyggelser på samme grund, jfr. stk, 30, eller at bebyggelsen sammenbygges i skel. Bebyggelsesplanen skal da sikres ved tinglysning på de pågældende grunde tillige med en bestemmelse om, at den, der først bygger i skel, skal udstyre sin mur i skellet som facade efter kommunalbestyrelsens nærmere bestemmelser. 6. Lempelser af de i stk. 3 c foreskrevne bygningsafstande til anden bebyggelse på samme grund kan indrømmes for væg eller del af sådan

5 a) i hvilken, der ikke er anbragt vinduer eller kun vinduer til trappe, birum eller lignende rum, beregnet til kortvarigt ophold, eller b) i hvilken, der er anbragt vinduer til andre rum, når disse dog får tilfredsstillende lysadgang gennem andre vinduer. 7. Afstanden fra bygninger til naboskel skal, hvor andet ikke er foreskrevet, være mindst 10 m. 8. Afstanden fra bygninger til midte af industristamspor skal være mindst 10 m. B. Særlige bestemmelser for område udlagt til mindre industrivirksomheder. For området gælder bestemmelserne under punkt A, stk. 1 til og med stk. 7, med følgende ændringer: Stk. 1.) Udnyttelsesgraden, 3 m 3 pr. m 2 nettogrundareal, ændres til 2 m 3 pr. m 2 nettogrundareal. Stk. 3.) Den maximale bygningshøjde, 12 m, ændres til 8 m. Stk. 7.) Bygningsafstand til naboskel, 10 m, ændres til 5 m. Endvidere gælder: Stk. 8.) Afstanden fra bygninger til midte af industristamspor skal dog være mindst 10 m. C. Særlige bestemmelser for område til åben og lav boligbebyggelse. 1. Det bebyggede areal må højst udgøre 1/5 af grundens areal. 2. Ingen bygning må opføres med mere end én etage og udnyttet tagetage, og bygningshøjden må ikke overstige 4 m, målt fra laveste terræn i bygningens facadelinie til skæring mellem yderside ydermur og overside tagflade. 3. Afstanden mellem en bygning og skel til nabogrund må ikke være mindre end 2,5 m. 4. Dog må garager og mindre udhuse opføres, uanset den i stk. 3 angivne afstand, i overensstemmelse med bestemmelserne i bygningsreglementet for købstæderne og landet. 5. Endvidere kan bebyggelsen opføres som dobbelthuse eller opføres i naboskel som kæde-rækkehuse efter en af kommunalbestyrelsen godkendt for flere grunde fælles bebyggelsesplan, der, om fornødent, fastlægges som tillæg til nærværende byplanvedtægt. Ved kæde- og rækkehuse må det bebyggede areal højst udgøre 1/4 af grundens areal. 7. Sporanlæg 1. Der skal friholdes areal til fremføring af industristamspor fra Frederikssundsbanen som vist på kortbilaget, 2. Beliggenheden af yderligere godsspor, der kun nå anlægges efter forhandling med Generaldirektoratet for Statsbanerne og kommunalbestyrelsen, vil om fornødent blive fastsat ved et tillæg til nærværende byplanvedtægt. 8. Transformerstationer.

6 1. I områderne for større og mindre industrivirksomheder kan transformerstationer på indtil 30 m 2 grundareal og indtil 4,5 m i højden opstilles under iagttagelse af de i denne vedtægt fastsatte regler om afstand til naboskel og vej, og om bebyggelsens udformning i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse i området. Dog må stationerne opføres i naboskel, når højden ikke overstiger 3 m. 2. I området for åben og lav boligbebyggelse kan transformerstationer på indtil 20 m 2 grundareal og indtil 3 m i højden opstilles under iagttagelse af de i denne vedtægt fastsatte regler om afstand til naboskel og vej og om bebyggelsens udformning i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse i kvarteret. Dog må stationerne opføres i naboskel, når højden ikke er over 2,5 m. 9. Særlige bestemmelser vedrørende beplantning og hegn m.v. 1. Udover hvad der tidligere er nævnt, skal et 10 m bredt bælte langs Harrestrup å regnet fra nordskel af matr. nr. 46 holdes ubebygget. Dette areal må ikke under nogen form benyttes til oplagsplads, gårdsplads eller lignende, men tillades medregnet til grundens nettoareal. 2. I henhold til overenskomster med grundejerne skal følgende arealer holdes beplantede og hegn opsættes således: a) Et 20 m bredt bælte langs den nordøstlige side af Slotsherrensvejs forlængelse. Hegn skal anbringes inde i beplantningen og 10 m fra vejgrænse. b) Et 40 m bredt bælte langs østsiden af Lundebjerggårdsvej og på matr. nr. 14f langs ejendommens vestskel. Hegn langs vejen skal anbringes inde i det beplantede bælte og 10 m fra vejgrænse. Øvrigt hegn langs vestskel af matr. nr. 14f skal anbringes i skellet c) Et 10 m bredt bælte langs begge sider af Mileparken. Hegn skal anbringes 10 m fra vejgrænsen, med undtagelse af matr.nr. 14g. d) Et 2 m bredt bælte langs alle øvrige veje og stier i området som er udlagt til industrivirksomheder. Fast hegn kan anbringes i vejgrænsen. Levende hegn skal plantes mindst 30 m bag vejgrænsen og i øvrigt så langt bag denne, at hegnet ingensinde kan vokse ud over vej- eller stiarealet. e) Et 20 m bredt bælte langs Frederikssundsbanen. Hegn skal anbringes i banegrænsen. f) 1. Et 10 m bredt bælte på matr.nr. 14a langs Sømose å, regnet fra åens midte, på strækningen fra jernbanen til nordskel af matr.nr. 14g. 2. Et 10 m bredt bælte på matr.nr. 14c, og 14b langs vestskel af matr.nr. 14g. 3. Et 10 m bredt bælte på matr.nr. 14c og 2b langs vestskel af matr.nr. 47. Hegn skal anbringes inde i de beplantede bælter og efter kommunalbestyrelsens nærmere bestemmelser. g) Hegn langs industristamsporet skal anbringes efter statsbanernes nærmere bestemmelse. h) Øvrige hegn skal anbringes efter hegnslovens bestemmelser (lov nr. 259 af 27. maj 1950). I henhold til overenskomsterne gælder følgende særlige bestemmelser: "De under punkterne a) b) c) e) og f) nævnte beplantninger udføres ved kommunens foranstaltning, og de under punkt d) nævnte beplantninger udføres ved grundejernes foranstaltning efter kommunalbestyrelsens nærmere bestemmelse.

7 Vedligeholdelse og supplering af beplantningerne påhviler grundejerne efter særlige af kommunalbestyrelsen givne forskrifter. De nævnte, beplantede arealer må ikke under nogen form benyttes til oplagsplads, gårdsplads, interne veje, parkering, skiltning eller lignende. I de under punkterne a) b) og e) nævnte, beplantede arealer kan dog, efter kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse, indrettes opholdsplads for de beskæftigede." 3. Københavns Vandforsynings ejendomme, matr.nr. 14g, 46 og 47 af Skovlundo by, Ballerup sogn, og matr.nr. 2b af Herlev by og sogn, er beskyttet i henhold til lov af 30. november Der må jfr. samme lov ikke indenfor en afstand af 125 m fra vandforsyningens anlæg oprettes de i loven nævnte oplag af dagrenovation m.v. eller indrettes sundhedsskadelige næringsbrug henhold til overfredningsnævnets bekendtgørelse i Statstidende for den 21. maj 1941 er nedenstående arealer indenfor vedtægtens område omfattet af fredningsplanen for Ballerup-Måløv kommune. Matr.nr. 2b: En 10 m bred strimmel langs Sømose å, regnet fra åens midte samt en 10 m bred strimmel langs matr.nr. 46. Matr.nr. 9d: En 10 m bred strimmel langs sydskellet på en strækning af 125 m, regnet fra østskellet. Matr.nr. 9e: En 10 m bred strimmel langs sydskellet. Matr.nr. 14a: En 10 m bred strimmel langs Sømose å regnet fra åens midte. Matr.nr. 14c: En 10 m bred strimmel langs Sømose å, regnet fra åens midte. Matr.nr. 14g: Hele arealet. Matr.nr. 46: Arealet øst for en linie i 125 m afstand fra matr. nr. 9d s østskel. Matr.nr. 47: Hele arealet. I henhold til overfredningsnævnets førnævnte bekendtgørelse må, indtil fredning er endelig gennemført eller opgivet, tilstanden på arealerne ikke forandres uden overfredningsnævnets godkendelse. Kommunalbestyrelsen vil søge udvirket, at fredningsplanen ophæves for såvidt angår de i 2, stk. A, under punkt 9 og 10 og i 9, stk. 2, under punkt f) nævnte sti- og beplantningsarealer. 10. Almindelige bestemmelser 1. Før noget byggeri påbegyndes, skal der til godkendelse af dets overensstemmelse med byplanen forelægges kommunalbestyrelsen tegninger, der viser grunden og dens omgivelser samt bygningernes beliggenhed på grunden og deres størrelse, form og indretning, ligesom den påtænkte anvendelse af bygningerne og grunden skal oplyses. Endvidere skal planen angive placering af parkeringspladser. 2. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et tiltalende udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer, affald og lignende skal overholdes.

8 Finder kommunalbestyrelsen, at sådanne arealer henligger i skæmmende, forsømt eller uordentlig tilstand, kan der stilles krav om foranstaltninger, som efter kommunalbestyrelsens skøn bringer dette til ophør. 3. a) Ved udformningen af bebyggelsen og de frie arealer i industriområderne skal sikres mulighed for etablering af mindst 1 garage eller parkeringsplads (henstillingsplads) for hver 100 m 2 af bygningernes etageareal. Placering af garager og udhuse skal ske under iagttagelse af de i bygningslovgivningen fastsatte bestemmelser. b) Ved udformning af bebyggelsen og de frie arealer i området for åben og lav boligbebyggelse skal der på hver parcel sikres mulighed for etablering af mindst 1 parkeringsplads i forbindelse med overkørsel til parcellen, foruden eventuel garage, som skal placeres mindst 6 m fra vejgrænsen. 4. Bestemmelserne i denne byplanvedtægt gælder forud for bestemmelserne i den til enhver tid for kommunen gældende bygningsvedtægt. 11. Eksisterende bebyggelse 1. Nærværende byplanvedtægt skal ikke være til hinder for bibeholdelse af den eksisterende, lovlige benyttelse og bebyggelse. 2. Udvidelse ved om- eller tilbygning eller ibrugtagen til anden anvendelse i strid med byplanvedtægtens bestemmelser må ikke finde sted. 12. Påtaleret Påtaleret ifølge nærværende byplanvedtægt har alene Ballerup-Måløv kommunalbestyrelse. 13. Lempelser og ændringer i byplanvedtægten 1. Mindre betydende lempelser i bestemmelserne i denne vedtægt kan indrømmes af kommunalbestyrelsen. 2. I øvrigt kan boligministeriet indrømme lempelser af byplanvedtægtens bestemmelser. 3. Dog kan dispensation fra de i 3 omhandlede byggelinier ved offentlige veje kun meddeles efter forhandling med den efter vejbestyrelsesloven kompetente myndighed, jfr. lov nr. 95 af 29. marts 1957, Ændringer i byplanvedtægten kan ske efter kommunalbestyrelsens vedtagelse og godkendelse af boligministeriet efter reglerne for vedtagelse og godkendelse af nye byplaner, jfr. byplanlovens Dispensation fra byplanvedtægtens bestemmelser for såvidt angår de i 9, punkt 4 sidste afsnit, omhandlede arealer, skal kun kunne meddeles efter samråd med fredningsnævnet for Københavns Amtsrådskreds. Således vedtaget af Ballerup-Måløv kommunalbestyrelse, den 8. august (sign.) Ove Hansen / (sign.) Poul Møller

9 Fra de i 19 stk. 2, nævnte ejendomme matr.nr.e 2b, 3b, 9b, 9d, 14a, 14b, 14c, 14e, 14f er der siden den 8. august 1960 foretaget udstykninger, hvorfor punkt 2 suppleres med følgende matr.nr.e: 2cb, 3k, 3l, 3m, 3n, 3o, 3p, 3q, 3r, 3s, 3t 3u, 3v, 3x, 3y, 3z, 3æ, 3ø, 3aa, 3ab, 3ac. 3ad, 3ae, 3af, 3ag, 3ah, 3ai, 3ak, 3al, 3am, 3an, 3ao, 3ap, 3aq, 3ar, 3as, 3at, 3au, 3av, 3ax, 3ay, 3az, 3aæ, 3aø, 3ba, 3bb, 3bc, 3bd, 3be, 3bf, 3bg, 3bh, 3bi, 3bk, 3bl, 3bm 3bn, 3bo, 3bp, 3bq, 3br, 3bs, 3bt, 3bu, 3bv, 3bx, 3by, 3bz, 9dy, 9dø, 14bh, 14bi, 14bk, 14bl, 14bm, 14bn, 14bo, 14bp, 14bu, 14bv, 14bx 14by, 14bz, 14bæ, 14bø, 14ca, 14cb, 14cc, 14cd, 14ce, 14cf, 14cg, 14eh, 14ci, l4ck, 14cl, 14cm, 14cn, 14co, 14cp og 14cq af Skovlunde by og sogn. Endvidere er følgende matr.nr.e udgået indenfor vedtægtsområdet: 2b, 3b, 14b, 14c, 14e og 14f af Skovlunde by og sogn. Ballerup-Måløv kommunalbestyrelse, den 19. juli (sign.) Ove Hansen / (sign.) Poul Møller

10

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune Byplanvedtægt nr. l tor Århusvejkvarteret Grenaa kommune Byplanvedtægt for et område ved Århusvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968)

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXII i Herlev kommune Februar 1962 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev

Læs mere

Vedr. et område beliggende omkring GI. Høvej og Hjørringvej ved Bouet i Aalborg kommune

Vedr. et område beliggende omkring GI. Høvej og Hjørringvej ved Bouet i Aalborg kommune BYPLANVEDTÆGT NR. 62 Vedr. et område beliggende omkring GI. Høvej og Hjørringvej ved Bouet i Aalborg kommune STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPTEMBER 1974 AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 62 Erhvervsområdet

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

Byplanvedtægt 18. Vestervang

Byplanvedtægt 18. Vestervang Byplanvedtægt 18 Vestervang Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 18, VESTERVANG. OMRÅDET. BYPLANVEDTÆGT FOR VESTERVANG. I medfør af "byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXIV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 16 Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen Del ophævet i henhold til lokalplanerne 181, 287 og 752 KONGSBAK INFORMATIK Januar 1976

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN.

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN. Ma,tr.nr.l2 h m.fl. Ledøje By og Sogn. 2Q.ÂPSU964* O 41)4 :î Anmelder: Landinspektør Em-> l Krog, Brodersens Alle 3, Hellerup, LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Skab K Nr. 21 Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG til byplanvedtegt for ejerlavet Glostrup by og sogn i Glostrup kommune Byplanvedtægt for et område af Glostrup ejerlav, Glostrup kommune, nord for Roskildevejen. I medfør

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2. Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965

BYPLANVEDTÆGT NR. 2. Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965 BYPLANVEDTÆGT NR. 2 Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965 KØGE KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2. BYPLANVEDTÆGT FOR BOHOLTEMARKEN OG KLEMMENSTRUPMARKEN. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune.

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune. 1. Område C1 begrænses mod nord af kommuneskellet

Læs mere

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby-

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby- byplan nr 106 2) Partiel (Allesø-Nxsbyhovedbroby- I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr 242 af 30 april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Næsby, Allesø-Næsbyhovedbroby

Læs mere

Byplanvedtægt 3. Store industriområde

Byplanvedtægt 3. Store industriområde Byplanvedtægt 3 Store industriområde Ishøj Kommune 2003 Partiel byplanvedtægt nr. 3 Torslunde-Ishøj kommune I. Området. Byplanvedtægt for industrikvarter ved vestmotorvejene gennem Torslunde-Ishøj kommune.

Læs mere

Byplanvedtægt for Industriområde.

Byplanvedtægt for Industriområde. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 Byplanvedtægt for Industriområde. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Middelfart kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Byplanvedtægt for et erhvervs-, institutions- og boligområde ved Karensminde. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Hvalsø kommune. 1.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Områder...3 2 Områdets anvendelse...3 3 Vejforhold...4 4 Udstykning samt bebyggelsens omfang og placering...4 5 Byplanvedtægtens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Industriområde i Skåde mellem Oddervej og Ny Ringvej

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Industriområde i Skåde mellem Oddervej og Ny Ringvej Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 6 Holme-Tranbjerg Kommune Industriområde i Skåde mellem Oddervej og Ny Ringvej Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 39 KONGSBAK INFORMATIK Maj 1959 ,. Holme-Tranb jerg

Læs mere

Byplanvedtægt 16. Område omkring Usserød Å syd for Ådalsvej

Byplanvedtægt 16. Område omkring Usserød Å syd for Ådalsvej Byplanvedtægt 16 Område omkring Usserød Å syd for Ådalsvej HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan nr. 16 for et område omkring Usserød A syd for Aadalsvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 20 for

Partiel byplanvedtægt nr. 20 for Partiel byplanvedtægt nr. 20 for Et område mellem Kongevejen, Klostermosevej, Gurrevej, Solbakken og Rønnebær Allé i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - Område...3 2 - Områdets anvendelse...3 3 - Vejforhold...4

Læs mere

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III Byplanvedtægt 12 Industriarealet III PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 FOR VOJENS KOMMUNE 1973 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Industriarealet etape 3. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

Læs mere

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag,

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag, 1av, 3az, 4g,, ay, bæ, bø 7a 17b 10 ASMlNDERØD-GRØNHOLT KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR 14 Partiel byplanvedtægt for et etagehusområde i Humlebæk I medfør af byplanloven Boligministeriets lovbekendtgørelse nr

Læs mere

1. Der skal udlægges areal til følgende nye veje og stier med retning og beliggenhed som vist på kortbilaget.

1. Der skal udlægges areal til følgende nye veje og stier med retning og beliggenhed som vist på kortbilaget. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. VII for et område ved Baltorpvej i Ballerup (vedtaget december 1958, med tillæg fra 1964 og 1972) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30/4

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXI. i Herlev kommune. med tillæg nr. 1.

Byplanvedtægt for byplanområde XXI. i Herlev kommune. med tillæg nr. 1. Byplanvedtægt for byplanområde XXI i Herlev kommune med tillæg nr. 1. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej.

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. AUGUST 1962. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr.40

Partiel byplanvedtægt nr.40 Partiel byplanvedtægt nr.40 Dønnergård Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk

Læs mere

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune.

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 20, ISHØJ KOMMUNE I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20, februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. 5 1 BYPLANVEDTÆGTENS

Læs mere

Partiel byplan 19. Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej. Gladsaxe Kommune

Partiel byplan 19. Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej. Gladsaxe Kommune Partiel byplan 19 Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej Gladsaxe Kommune Byplanvedtægt for et kvarter mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej.

Læs mere

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn.

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn. MUNKEBO KOMMUNE BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9 Dræby by, Munkebo sogn. a Byplanvedtægt for matr. nr. Lu 1 Li, 4,Lu~ og Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse

Læs mere

Udstykning og anvendelse.

Udstykning og anvendelse. . I medfør af lov nr. 181 af 29. april 1938 med ændringer i lov nr. 211 af 23. april 1949, jvf. bekendtgørelse nr. 242 af 30/4 1949, pålægges der det i 1 nævnte område i Nr. Uttrup i Sundby-Hvorup kommune

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr.

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr. Byplanvedtægt nr. 2 For en del af Niverød by Tillæg 1 Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 18. juni 1968 Delvis ophævet af Lokalplan nr. 40 KARLEBO KOMMUNE TILLÆG NR. 1 TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn Byplanvedtægt for del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4.

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. , Byplanvedtægt for del af matr. nr. 32!, Munkebo by og sogn samt dele af matr. nr. 4!, 4~. og 4~-, Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 26

Byplanvedtægt nr. 26 Byplanvedtægt nr. 26 For en del af Niverød by og Nivågård Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 2. august 1973 KARLEBO KOMMUNE BYPLAN N R. 26. Byplanvedtægt nr. 26 for en del af Niverød by og Nivågård, Karlebo

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

NR. BYPLANVEDTEGT KOMMUNE OMKRING EJBY MOSE OMMDE GLOSTRUP

NR. BYPLANVEDTEGT KOMMUNE OMKRING EJBY MOSE OMMDE GLOSTRUP BYPLANVEDTEGT NR. E 5 GLOSTRUP KOMMUNE OMMDE OMKRING EJBY MOSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5 1 nævnte område i Glostrup

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A Mjel m.v. STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A. Mjel m.v. Byplanvedtægt for et område nord for Smedegaardsvej belig- gende omkring Mjel i

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 4 for området syd for Havnevej Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i l omhandlede

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge.

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSHMPUNG AF :. GUTldSØ kdtffnune KASSEKONTROLAFFARAT T 9 7)064 A GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16 Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 13

BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Øster Vedsted BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. BYPLANVEDTÆGT N R. 13 for Et byområde i Øster Vedsted I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o é februar 197 ) fastsættes

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG PARTIEL nr: 16 BYPLANVEDTÆGT for et område, vest for Delfinvej mellem Nyborg Fjord, Provst Hjortsvej, Gormsvej, Jernbanen, Knudshovedvej, Storebæltsvej og Motorvej A 1. august -1977 NYBORG KOMMUNE I medfør

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 26. for en del af Frederiksværk by, herunder Det Danske Stålvalseværk. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 26. for en del af Frederiksværk by, herunder Det Danske Stålvalseværk. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 26 for en del af Frederiksværk by, herunder Det Danske Stålvalseværk Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B SDR.TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B Byplanvedtægt nr. 1 for den nordlige del af Gug I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962)

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Byplanvedtægt 7 Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Ishøj Kommune 2003 OMRÅDET Byplanvedtægt for et område mellem Vestmotorvejens sydlige gren,ishøjvej, Ishøj Parkvej, Vejlemose Parkvej og Ørnekærs Vænge 0

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 12 Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand KONGSBAK INFORMATIK November 1970 Arhus kommune Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af ) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område af

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af ) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område af Ramløse-Annisse kommune: Byplanvedtægt nr 3 Byplanvedtyt for Ramløse by - syd I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr 160 af 951962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område af

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT i NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT FOR ETOMRkDE VED EN DEL AF CHRISTIANSLUNDSVEJ. VESTERGADE FR1SENGÅRDSYEJ OG F~Eh CRONESVEJ rn.d tdh~,.nclekotth~iag I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR AMTMANDSVANG. Byplanvedtægt nr. 40

BYPLANVEDTÆGT FOR AMTMANDSVANG. Byplanvedtægt nr. 40 BYPLANVEDTÆGT FOR AMTMANDSVANG Byplanvedtægt nr. 40 Byplanvedtægt nr. 40 for Amtmandsvang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Byplanvedtzgt nr. i 1 I medfør af byplanloven (lovbestemmelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5 1 nævnte område i Skive kommune.

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

Område. 9h P 14 i, 14 ad, 14 ae, 14 af og 41 /42 p Lindholm by og sogn for hvilke dog kun samme paragraf er gældende.

Område. 9h P 14 i, 14 ad, 14 ae, 14 af og 41 /42 p Lindholm by og sogn for hvilke dog kun samme paragraf er gældende. I medfør af lov nr. 181 af 29. april 1938 med ændringer i lov nr. 211 af 23. april 1949, jvf. bekendtgørelse nr. 242 af 30/4 1949, pålægges der det i 1 nævnte område omkring Voerbjergvej i Sundby-Hvorup

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 17

Byplanvedtægt nr. 17 Byplanvedtægt nr. 17 For den sydlige del af Kokkedal vest Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. september 1971 Delvis ophævet af Lokalplan nr. 6, 52, 61, 86 og 86A KARLEBO KOMMUNE BYPLAN N R. 17. Byplanvedtægt

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 BYPLANVEDTÆGT NR. 23 Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 KØGE KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 23. BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM VESTERGADE, TORVET, BROGADE Og KØGE Å ( ÅKARREEN ) I medfør af byplanloven

Læs mere

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM Partiel byplan nr 107 (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr 3) ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T FOR ET KVARTER MELLEM BOGENSEVEJ og HØJLØKKE ALLE I ODENSE KOMMUNE 2 3 4 1 Grundenes I medfør af byplanloven

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

Byplanvedtægt 13. For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé. Lyngby-Taarbæk Kommune

Byplanvedtægt 13. For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé. Lyngby-Taarbæk Kommune Byplanvedtægt 13 For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé Lyngby-Taarbæk Kommune BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRADE VED BAGSVÆRDVEJ RØNNE ALLE 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 160

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXX. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXX. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXX i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 fastsættes følgende bestemmelser for det l 1 nævnte område i Herlev kommune.

Læs mere

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE BOGENSE KOMMUNE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE Ib Andersen og E.Juul Møller AIS Den 5.april 1974 ByplankonSulenter. Ax~kitektex~M.A.A 11 Sag nr.bgs 22.o

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN.

AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN. AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN. BYPLANVEDTÆGT NR. 28. Skydebanevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende mellem Skydebanevej og grænsen mod Hasseris kommune. OKTOBER 1966. AALBORG

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune.

Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune. BYPLANVEDTÆGT NR. 37. Lykkeseje Byplanvedtægt for industrikvarteret Lykkeseje m.v., beliggende syd og øst for Sølyst kirke i Aalborg kommune. STADSARKITEKTEN I AALBORG MAJ 1970. AALBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade.

BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade. BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade. STADSARKITEKTEN I AALB0RG. NOVEMBER 1956. AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

"VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der

VANDTÅRNSVEJ Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der Partiel Byplanvedtægt nr 7 "VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune 1 medfør af lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Brønderslev

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

Sundby-Hvorup Kommune BYPLANVEDTÆGT NR. 5. For områder omkring Sundby-Hvorup Gymnasium

Sundby-Hvorup Kommune BYPLANVEDTÆGT NR. 5. For områder omkring Sundby-Hvorup Gymnasium Sundby-Hvorup Kommune BYPLANVEDTÆGT NR. 5 For områder omkring Sundby-Hvorup Gymnasium Sundby-Hvorup kommune Byplanvedtægt nr. 5 for området omkring Sundby-Hvorup gymnasium I medfør af byplanloven (lovbekendtgøre!se

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej. Maj 1974 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej. Maj 1974 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 15 Viby Kommune Forretninger, kontorer o.lign. ved Skanderborgvej og Viby Ringvej KONGSBAK INFORMATIK Maj 1974 PARTIEL BYPLBNVEDTÆGT NR. 15 VIBY ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989)

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) INDLEDNING LOKALPLANENS BAGGRUND. På baggrund af grundejerforeningens ønske om at sikre at områdets karakteristiske træk

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej Frederiksværk Kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NUMMER 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej i Frederiksværk Frederiksværk kommune

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven den 1. februar 1977 afløste den tidligere

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 10 for området mellem Forbindelsesvejen og det mi- litære område i Lindholm, Aalborg kommune.

Byplanvedtægt nr. 10 for området mellem Forbindelsesvejen og det mi- litære område i Lindholm, Aalborg kommune. AALBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR: 10. (Nørresundby) Løvvangen, Lindholm. Byplanvedtægt nr. 10 for området mellem Forbindelsesvejen og det mi- litære område i Lindholm, Aalborg kommune. I medfør af byplanloven

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 Ølsemagle kommune Byplanvedtægt nr. 5. I medfør af byplanloven (lovbekendtgarelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere