Henvendelse om beslutning om Bakkehusets fremtid som selvstændig institution.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Henvendelse om beslutning om Bakkehusets fremtid som selvstændig institution."

Transkript

1 Dato: 11.juni 2014 Fra Forældrebestyrelsen i klynge A5 og forældrerådet for Bakkehuset integrerede fritidsinstitution. Til BUU i København samt BR. Henvendelse om beslutning om Bakkehusets fremtid som selvstændig institution. Vil ønsker som forældrebestyrelse for klynge A5 at rette henvendelse til BUU og BR med nogle spørgsmål og med aspekter, vi undrer os over. Vi fik at vide til sidste bestyrelsesmøde i klynge A5, at der er truffet beslutning ift. udbygningen af fritidspladser ifm. Sundbyøster skole. Man ville nedlægge en af klyngens institutioner, Bakkehuset fritidshjem, som selvstændig enhed. Dette skyldes en BR-beslutning om, at Sundbyøster Skole skulle bygges med fritidspladser og uden en selvstændig bygning på den ledige matrikel. Vi fik at vide, at det er en økonomisk beslutning. Der er ikke taget hensyn til f.eks. pædagogik og ledelse. Da klyngeleder Diana W R Jensen rettede henvendelse til Områdechef Svend Alleslev, fik hun at vide, at der endnu ikke er truffet beslutning om nedlæggelse af fritidshjemmet som selvstændig enhed. Der ville være en høring, når byggeriet var ved at være færdigt. Da bestyrelsen har været meget involveret i fremtiden for Bakkehuset og klubben tilknyttet (Alhambra Park) ifm. byggeriet omkring Sundbyøster skole undrede vi os over den beslutning. Derfor har bestyrelsen bedt om økonomisk aktindsigt. Det har vi fået ved nedenstående mail. Her står der, at det beror på en misforståelse, men ikke desto mindre ønsker vi at spørge til: Kan de passe, at der i Københavns Kommune ikke laves en business case, når der er store beløb involveret, som der kan træffes beslutning på baggrund af? Det er jo en meget begrænset og ensidig udregning. Kan det passe, at der ikke tages hensyn til nuværende struktur med klynger, når der bygges? Kan det passe, at der ikke tages hensyn til pædagogiske overvejelser? Kan det passe, at der ikke lægges vægt på god ledelse, så man laver ny ledelse, hvor der er en forældreopbakket meget kompetent ledelse?

2 Kan det passe, at man ikke tager hensyn til det, forældrene har budt ind med mht. fremtiden for institutionen? Hvorfor ikke tage politisk stilling til, at det er Bakkehuset, der udvides med det antal pladser, der skal udvides med ved Sundbyøster Skole? Hvorfor evt. nedlægge for at lave noget nyt? Forældrebestyrelsen for klynge A5 og forældrerådet for Bakkehuset har udarbejdet et scenarie, hvor vi har peget på den bedste løsning for byggeriet med sikkerhed for vores børn, pædagogisk kvalitet og ledelsesmæssig kvalitet. Vi formoder, at I som politikere ikke har set denne, så den kunne medinddrages i beslutningen? Vi vil gerne vide, om I som politikere har set dette fra forældrebestyrelsen? Denne løsning er i overensstemmelse med Områdets anbefalinger. Vi mener, at på baggrund af aktindsigten, så er I som politikere ikke gjort bekendt med alle aspekter i sagen, så I kan træffe en kvalificeret beslutning baseret på økonomi såvel som pædagogik og ledelse. Som borgere er vi naturligvis interesseret i en effektiv udnyttelse af ressourcen, men en forskel på 1,4 og 2,9 mio.kr., mener vi, opvejes af de store pædagogiske og ledelsesmæssige fordele ved at bibeholde Bakkehuset, som er til gavn for vores børn. Vi mener også, at et lokalefællesskab og en ekstra-udnyttelse af institutionernes lokaler er en god brug af ressourcerne, men dette mener vi ikke hænger sammen med en nedlæggelse af institutionen. Det er et samarbejde mellem klyngen og skolen et samarbejder der i øvrigt er konstruktivt. Vi vil også pege på, at klyngens institutioner er så velfungerende, at der har været mulighed for at bygge 2 legepladser for den almindelige drift, og vi ved, at ledelsen og medarbejderne har peget på, at de ville gøre, hvad de kunne for at bidrage til virkelig velfungerende udearealer hvilket vi nu ved, der ikke er afsat ressourcer til ifm. byggeriet. Det er da en god udnyttelse af ressourcerne for os borgere. Vi vil derfor opfordre til, at der ses på sagen igen, da vi som forældrebestyrelse og forældreråd støtter op om en virkelig velfungerende klynge med stort samarbejde til gavn for vores børn i alderen fra Vi ønsker ikke, at dette slås i stykker af, at en institution fjernes fra klyngen. Vi kan kun opfordre til, at I som politikere besøger klyngen og ser og hører om den måde klyngen arbejder på, hvor de lever op til alle de politiske mål, arbejdsmiljø-mål og desuden arbejder efter egen klyngevision, der blev udarbejdet straks efter klyngedannelse. Venlig hilsen Forældrebestyrelsen i klynge A5 Forældrerådet i Bakkehuset.

3 Mail om aktindsigt til Mette Stisen d. 28.maj: Kære Mette Du har anmodet om økonomisk aktindsigt i tal/beregninger, hvoraf det fremgår, at lukning af Bakkehuset, vil være den billigste model. På vegne af klynge A5 s forældrebestyrelse skal jeg hermed anmode om økonomisk aktindsigt i disse beregninger. Allerførst vil jeg gentage, at der er tale om en misforståelse, som jeg medgiver at have været medvirkende til, m.h.t. at Bakkehuset ikke kan fortsætte som selvstændig enhed. Det blev vedtaget, at de nye fritidspladser ved Sundbyøster Skole skulle etableres som én enhed i fysisk integration med skolen. Hvis det efter afsluttet høring besluttes politisk, at pladserne ved Sundbyøster Skole etableres som fritidshjem, kan Bakkehuset godt opretholdes som organisatorisk enhed. Bakkehuset vil så få langt flere pladser end i dag, men Bakkehuset er fortsat en organisatorisk enhed. Og nu til dit spørgsmål: Vi har som sådan ikke akter eller regneark liggende på udregningen, men beregningen er sådan set simpel nok: Et fritstående fritidshjem beregnes med 2 bruttokvm. mere pr. barn i forhold til et fritidshjem/kkfo, der er i fysisk integration med en skole. Med 66 børn, giver det 132 bruttokvm. x kr/kvm = 2,9 mio. kr. Beregningen af at det vil koste 1,4 mio. kr. at opretholde Bakkehuset som selvstændig organisatorisk enhed, er som nævnt en misforståelse, eftersom de nye fritidspladser kan blive en videreførelse af Bakkehuset (med flere pladser), hvis dette besluttes politisk efter endt høring. Beregningen er baseret på, hvad det vil koste at dublere en række funktioner (bl.a. personalerum, køkken, samtale- og arbejdsrum), hvis der skulle skabes en ekstra organisatorisk enhed: Lederkontor med mødefaciliteter: 19 bruttokvm Personalerum: 15 bruttokvm. Køkken: 7 bruttokvm. Køkkendepot: 8 bruttokvm Samtale- og arbejdsrum: 15 bruttokvm Sum: 64 bruttokvm 64 bruttokvm x kr pr. kvm = 1,4 mio. kr.

4 Jeg håber, at ovenstående giver mening, og giver dig svar på din henvendelse. Ellers er du meget velkommen til at vende tilbage. Lars Kjær Rasmussen, Anlæg, Børne- og Ungdomsforvaltningen Fra: Mette Stisen Sendt: 21. maj :26 Til: Lars Kjær Rasmussen Emne: RE: SV: Anmodning om aktindsigt Kære Lars Tak for svar! Glad for at misforståelsen i første omgang blev rettet. Ser frem til at modtage info omkring aktindsigten. Mette Stisen Rugbjerg From: lakjae@buf.kk.dk To: mstisen@hotmail.com Date: Tue, 20 May :56: Subject: SV: Anmodning om aktindsigt Kære Mette Mange tak for din mail. Det svarer vi på. Jeg kan dog allerede nu oplyse, at der er tale om en misforståelse - som jeg medgiver at være medvirkende til - at Bakkehuset ikke kan fortsætte som selvstændig enhed. Det, som blev vedtaget, var, at de nye fritidspladser ved Sundbyøster Skole skulle etableres som én enhed i fysisk integration med skolen.

5 Hvis det efter afsluttet høring besluttes politisk, at pladserne ved Sundbyøster Skole etableres som fritidshjem, kan Bakkehuset derfor godt opretholdes som organisatorisk enhed. Bakkehuset vil så få langt flere pladser end i dag men er stadig en organisatorisk enhed. Lars Kjær Rasmussen, Anlæg, Børne- og Ungdomsforvaltningen Fra: Mette Stisen [mailto:mstisen@hotmail.com] Sendt: 19. maj :43 Til: Lars Kjær Rasmussen Emne: Anmodning om aktindsigt Kære Lars Jeg sidder i forældrebestyrelsen for klynge A5. Vi er netop blevet informeret om, at én af klyngens institutioner, Bakkehuset, tilsyneladende skal lukkes. I den forbindelse har du i en mail til klynge A5 s leder Diana Jensen oplyst nogle forskellige tal/beregninger, hvoraf det fremgår, at lukning af Bakkehuset, vil være den billigste model. På vegne af klynge A5 s forældrebestyrelse skal jeg hermed anmode om økonomisk aktindsigt i disse beregninger. På forhånd tak og ser frem til at høre fra dig! Mette Stisen Rugbjerg

6 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsborgmesteren Forældrerådet i fritidshjemmet Bakkehuset Forældrebestyrelsen i Klynge A5 mstisen@hotmail.com Kære forældreråd i Bakkehuset og forældrebestyrelse i klynge A Sagsnr Dokumentnr Tak for jeres henvendelse, som jeg modtog d. 16. juni 2014, hvor I skriver om institutionen Bakkehusets fremtid og strukturen i klynge A5. Jeg kan godt forstå, at I som forældre til børn i Bakkehuset er usikre på, hvad der skal ske fremover. Jeg kan se på jeres henvendelse, at der har været misforståelser under vejs om hvilke beslutninger, der er truffet i forbindelse med udvidelsen af Sundbyøster Skole, og at I sidder tilbage med en række spørgsmål til Bakkehusets fremtid som selvstændig institution. I forbindelse med anlægssagen om Sundbyøster Skole har vi valgt en løsning, som ud over at være den mest økonomisk rentable, også sikrer, at samtlige fritidspladser kan etableres sammen med skolen. Der bliver desuden etableret et værkstedsrum, et ekstra faglokale, rum til teamforberedelse, personalerum, grupperum samt depoter. Vi vil også etablere aflastningslokaler til inklusion, lærerforberedelse og andre funktioner, der kan fremme moderne pædagogik. Desuden forbedres udearealerne, så de både understøtter eleverne i fritiden og folkeskolereformens krav om mere bevægelse i skoledagen. Vi har i udvalget truffet det valg, der både giver den mest effektive udnyttelse af de tilgængelige ressourcer, og som understøtter de pædagogiske tiltag, vi gerne vil prioritere. Det er vigtigt at understrege, at der endnu ikke er truffet afgørelse om organiseringen af fritidstilbuddet. Når byggeudvalget er nået tilstrækkeligt langt, vil der blive afholdt en høring for at afgøre, hvordan vi skal organisere fritidspladserne. Her får I mulighed for at indsende høringssvar, som vil være med til at danne grundlaget for forvaltningens anbefalinger. Bagefter vil vi i udvalget træffe den endelige beslutning om pladsernes organisering. Vi besluttede i Børne- og Ungdomsudvalget d. 11. juni en række principper for den samlede udvikling af fritidssektoren i Københavns Kommune kaldet Fremtidens Fritidstilbud. Indholdet udspringer af en grundig undersøgelse af, hvordan fremtidens fritidstilbud skal organiseres set i lyset af folkeskolereformen. Vi besluttede blandt andet, at skoler og fritidstilbud skal gøre brug af fælles faciliteter og at fritidstilbuddet og skolerne skal tænkes tæt sammen for de mindste sko- Rådhuset 1599 København V Telefon Telefax borgmester@buf.kk.dk EAN nummer

7 lebørn. Det er derfor i tråd med de politiske beslutninger, som vi har truffet, når fritidstilbud etableres på skolens matrikel. I skal have tak, fordi I tog jer tid til at sende jeres input til mig. Jeg glæder mig til at læse jeres bidrag i den kommende høring om organiseringen af fremtidens fritidstilbud. Pia Allerslev Side 2 af 2

Vi har valgt at udtræde af skolebestyrelsen på Strandparkskolen pga. manglende samarbejde og tillid til den nuværende ledelse.

Vi har valgt at udtræde af skolebestyrelsen på Strandparkskolen pga. manglende samarbejde og tillid til den nuværende ledelse. D. 7-6-2015 Til Børne- og Ungdomsudvalget. I henhold til folkeskoleloven paragraf 9 kapitel 3 meddeler vi hermed, at vi er udtrådt af skolebestyrelsen pr. 1-6-2015 på Specialskolen Strandparkskolen Thomas

Læs mere

Fra: Skolebestyrelsen [mailto:sb.orestadskole@gmail.com] Sendt: 2. marts 2016 08:27 Til: Borgmesteren for BUF; Karina Vestergård Madsen; Tommy Petersen; Rune Dybvad; Nishandan Ganesalingam; Klaus Mygind;

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan Bilag 4 Fremtidens Fritidstilbud ved Amager Fælled Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud anbefaler forvaltningen, at den oprindelige

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 39 Fremtidens Fritidstilbud ved Holbergskolen Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 40 Fremtidens Fritidstilbud ved Lundehusskolen Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

29-01-2014. Dokumentnr. 2014-0013853-85. Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse. Sagsnr. 2014-0013853

29-01-2014. Dokumentnr. 2014-0013853-85. Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse. Sagsnr. 2014-0013853 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 29-01-2014 Bilag 7. Rammer for lektiehjælp og faglig fordybelse Kort oprids af den nye lovgivning Det fremgår af folkeskoleloven,

Læs mere

Bilag 8: Oversigt over Børne- og Ungdomsudvalgets beslutninger om Fremtidens Fritidstilbud

Bilag 8: Oversigt over Børne- og Ungdomsudvalgets beslutninger om Fremtidens Fritidstilbud Bilag 8: Oversigt over Børne- og Ungdomsudvalgets beslutninger om Fremtidens Fritidstilbud TID BESLUTNING AKTIVITET 11. juni 2014 Børne- og Ungdomsforvaltningen indstiller til Børne- og at Børne- og Ungdomsudvalget

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 10 Fremtidens Fritidstilbud ved Sundbyøster Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Åbent Brev Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Vedr.: Amager Fælled Skole og deres store kapacitet udfordringer Kære Pia Amager den 3. april 2017 Tak

Læs mere

Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole.

Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole. Københavns kommune Børne- og Ungdomsudvalget Att: www.blivhoert.kk.dk København den 31. maj 2013 Høringssvar vedr. organisering af fritidsinstitutionspladser ved Kirsebærhavens Skole. LFS mener, at de

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Katrinedals Skole

Fremtidens Fritidstilbud ved Katrinedals Skole Bilag 72 Fremtidens Fritidstilbud ved Katrinedals Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

BILAG 10 SUNDBYØSTER SKOLE

BILAG 10 SUNDBYØSTER SKOLE BILAG 10 SUNDBYØSTER SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Sundbyøster Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget

Læs mere

BILAG 50 VESTERBRO NY SKOLE

BILAG 50 VESTERBRO NY SKOLE BILAG 50 VESTERBRO NY SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Vesterbro Ny Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget

Læs mere

BILAG 67 VANLØSE SKOLE

BILAG 67 VANLØSE SKOLE BILAG 67 VANLØSE SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Vanløse Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

Plan for sammenlægning af Vanløse Skole, Hyltebjerg Skole og fritidstilbud

Plan for sammenlægning af Vanløse Skole, Hyltebjerg Skole og fritidstilbud KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Plan for sammenlægning af Vanløse Skole, Hyltebjerg Skole og fritidstilbud 15-09-2016 Sagsnr. 2015-0205278

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af fastholdelse af implementeringsplanen

Baggrund for forvaltningens anbefaling af fastholdelse af implementeringsplanen Bilag 31 Fremtidens Fritidstilbud ved Tagensbo Skole Forvaltningen anbefaler, at den oprindelige implementeringsplan fastholdes, da der ikke er fundet alternativer i de indkomne høringssvar, som omhandler

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Ålholm Skole

Fremtidens Fritidstilbud ved Ålholm Skole Bilag 51 Fremtidens Fritidstilbud ved Ålholm Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, anbefaler forvaltningen, at den oprindelige implementeringsplan

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Vanløse Skole. Forvaltningens anbefaling

Fremtidens Fritidstilbud ved Vanløse Skole. Forvaltningens anbefaling Bilag 67 Fremtidens Fritidstilbud ved Vanløse Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fastholder forvaltningen den fremlagte løsningsmodel

Læs mere

Jurgita Versiackaite-Pedersen

Jurgita Versiackaite-Pedersen Jurgita Versiackaite-Pedersen Fra: Karen M. Hansen Sendt: 20. august 2015 10:03 Til: Borgmesteren for BUF Emne: Klub Rughave: 18+ tilbud sagsnr. 2011-123460 Vedhæftede filer: Klub Rughave sagsnummer 2011

Læs mere

Bilag 1: Sammenlægning af klynger eller enheder i en klynge

Bilag 1: Sammenlægning af klynger eller enheder i en klynge KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Kapacitetsstyring NOTAT Bilag 1: Sammenlægning af klynger eller enheder i en klynge Ønsker klynger eller enheder i en klynge at blive sammenlagt, skal

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. for mødet den , kl. 13:00 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. for mødet den , kl. 13:00 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44 BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET REFERAT for mødet den 16.01.2013, kl. 13:00 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44 7. Organisering af fritidsinstitutionspladser ved Øster Farimagsgades Skole (2012-189010) 1 BØRNE-

Læs mere

Politikerspørgsmål vedr. ansættelsesprocedurer på institutionsområdet. Du har i sommerferien stillet følgende spørgsmål til forvaltningen:

Politikerspørgsmål vedr. ansættelsesprocedurer på institutionsområdet. Du har i sommerferien stillet følgende spørgsmål til forvaltningen: KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen 13. august 2018 Knud Holt Nielsen (Ø) Sagsnr. 2018-0206385 Dokumentnr. 2018-0206385-1 Politikerspørgsmål vedr. ansættelsesprocedurer på institutionsområdet

Læs mere

Kære Pia Allerslev. Indre By/Østerbro (0-5 årige) April. Vesterbro/Vanløse, Brønshøj-Husum (0-5 årige) April

Kære Pia Allerslev. Indre By/Østerbro (0-5 årige) April. Vesterbro/Vanløse, Brønshøj-Husum (0-5 årige) April Brev fra forældre på Kastelsgården d. 10.nov.2015 Kære Pia Allerslev Forældre fra Kastelsgårdens forældreråd har to gange tidlige henvendt sig til dig for, blandt andet, for at få en forklaring på, hvorfor

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 69 Fremtidens Fritidstilbud ved Brønshøj Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Ny institutionsstruktur

Ny institutionsstruktur Ny institutionsstruktur KL-konference om de nye fritidstilbud 26. februar 2015 Gitte Lohse Områdechef BUF Nørrebro-Bispebjerg 1 Børne- og Ungdomsforvaltningens organisering Den nuværende fritidsstruktur

Læs mere

BILAG 37 BLÅGÅRD SKOLE

BILAG 37 BLÅGÅRD SKOLE BILAG 37 BLÅGÅRD SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Blågård Skole Jf. Den politiske beslutning 18. marts af den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud ved Blågård Skole bevares der fritidsinstitutionspladser

Læs mere

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg.

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg. Børne- og Ungeudvalget Københavns Kommune Sundholmsvej 8 2300 København S E-mail F91J@okf.kk.dk www.avlu.dk Henvendelse vedr. borgerinddragelsen ifm. skoleplanlægning En ny skole er på vej i Ørestad. Det

Læs mere

BILAG 39 HOLBERGSKOLEN

BILAG 39 HOLBERGSKOLEN BILAG 39 HOLBERGSKOLEN Organisering af fritidsinstitutionen ved Holbergskolen. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

Jurgita Versiackaite-Pedersen

Jurgita Versiackaite-Pedersen Jurgita Versiackaite-Pedersen Fra: Anders Schou [schou_anders@hotmail.com] Sendt: 28. maj 2015 08:35 Til: Borgmesteren for BUF; BUFKP Center for Policy Cc: Anders Ertmann Emne: Vedr. Forslag til mulig

Læs mere

Vedr. Guldberg Skole, Nørrebro (brevet er vedhæftet i en printervenlig version)

Vedr. Guldberg Skole, Nørrebro (brevet er vedhæftet i en printervenlig version) Fra: Til: Emne: pauline ansel-henry Nishandan Ganesalingam; Yildiz Akdogan; Tue Hækkerup; Karina Vestergård Madsen; Tommy Petersen; Klaus Mygind; Jonas Bjørn Jensen; Jan Andreasen; Henrik Svendsen; Henrik

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Vesterbro Ny Skole

Fremtidens Fritidstilbud ved Vesterbro Ny Skole Bilag 50 Fremtidens Fritidstilbud ved Vesterbro Ny Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fastholder forvaltningen den fremlagte

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 7 Fremtidens Fritidstilbud ved Lergravsparkens Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan Bilag 17 Fremtidens Fritidstilbud ved Christianshavns Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fastholder forvaltningen den oprindelige

Læs mere

Til Børne- og Ungdomforvaltningen vedrørende Brønshøj Gamle Skole som kommende fritidshjem for 0. og 1. klasserne på Brønshøj Skole.

Til Børne- og Ungdomforvaltningen vedrørende Brønshøj Gamle Skole som kommende fritidshjem for 0. og 1. klasserne på Brønshøj Skole. Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Bjarke Korremann Gorm Gunnarsen; Henrik Nord; Henrik Svendsen; Jan Andreasen; Jonas Bjørn Jensen; Karina Vestergård Madsen; Klaus Mygind; Borgmesteren for BUF; Tommy

Læs mere

BILAG 40 LUNDEHUSSKOLEN

BILAG 40 LUNDEHUSSKOLEN BILAG 40 LUNDEHUSSKOLEN Organisering af fritidsinstitutionen ved Lundehusskolen. Jf. Den politiske beslutning 18. marts af den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud ved Lundehusskolen bevares der

Læs mere

Kære Hanne Frederiksen,

Kære Hanne Frederiksen, -Videresendt meddelelse med vedhæftet fil-- From: chbe@tdc.dk To: hafr@hillerod.dk CC: skole@hillerod.dk; lotte.beck@live.dk Subject: Anmodning om aktindsigt irt. høring om nytænkning af struktur i fritidstilbuddene

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan Bilag 68 Fremtidens Fritidstilbud ved Bellahøj Skole Forvaltningen anbefaler, at den oprindelige implementeringsplan fastholdes, da der ikke er fundet alternativer i de indkomne høringssvar, som omhandler

Læs mere

På vegne af vuggestuen Smørhullets initiativgruppe, Pernille Bak Holt Fanøgade Kbh. Ø. Mobil:

På vegne af vuggestuen Smørhullets initiativgruppe, Pernille Bak Holt Fanøgade Kbh. Ø. Mobil: Fra: pernille holt [mailto:pbakholt@yahoo.dk] Sendt: 30. september 2013 13:21 Til: Borgmesteren for BUF; Pernille Gaarde Bendix; Bjarne Fey; Trine Schaltz; Rikke Lauritzen; rasmus@jarlov.dk; cecilia_lonning_skovgaard@br.kk.dk;

Læs mere

Hermed fremsendes brev fra Klub Vesterbros bestyrelse, med ønske om et dialogmøde, om Bryggergårdens klub fremtidige organisering.

Hermed fremsendes brev fra Klub Vesterbros bestyrelse, med ønske om et dialogmøde, om Bryggergårdens klub fremtidige organisering. Fra: Borgmesteren for BUF Til: Per Svend Dahlstrøm Emne: VS: Dialogmøde om Bryggergården klub tilbage til Vesterbro Dato: 7. maj 2018 18:17:08 Kære Per Dahlstrøm, Jørgen Segall og Torben Jensen Jeg har

Læs mere

BILAG 21 NYBODER SKOLE

BILAG 21 NYBODER SKOLE BILAG 21 NYBODER SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Nyboder Skole Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 37 Fremtidens Fritidstilbud ved Blågård Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 38 Fremtidens Fritidstilbud ved Guldberg Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

BILAG 42 NØRREBRO PARK SKOLE

BILAG 42 NØRREBRO PARK SKOLE BILAG 42 NØRREBRO PARK SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Nørrebro Park Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 43 Fremtidens Fritidstilbud ved Rådmandsgades Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 45 Fremtidens Fritidstilbud ved Bavnehøj Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Spørgsmål og svar om nye bevillingsmodeller på fritidsområdet

Spørgsmål og svar om nye bevillingsmodeller på fritidsområdet KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Spørgsmål og svar om nye bevillingsmodeller på fritidsområdet Her er der mulighed for at få svar på følgende spørgsmål: 1. Hvem omfatter de nye bevillingsmodeller?

Læs mere

BU4 Cover til Fremtidens fritidstilbud

BU4 Cover til Fremtidens fritidstilbud KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen NOTAT BU4 Cover til Fremtidens fritidstilbud 27. august 2014 Københavns Kommune tilbyder i dag attraktive fritidstilbud til byens børn og unge. Fritidstilbuddene

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. 4. Høring om sammenlægning af Vanløse Skole og Hyltebjerg Skole ( )

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. 4. Høring om sammenlægning af Vanløse Skole og Hyltebjerg Skole ( ) BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 4. Høring om sammenlægning af Vanløse Skole og Hyltebjerg Skole (2015-0205278) Børne- og Ungdomsudvalget skal tage stilling til at sende forslag i høring om en sammenlægning af

Læs mere

BILAG 2 ISLANDS BRYGGE SKOLE

BILAG 2 ISLANDS BRYGGE SKOLE BILAG 2 ISLANDS BRYGGE SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Islands Brygge Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget

Læs mere

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om organisering af Fremtidens Fritidstilbud Nørrebro Lokaludvalg Nørrebrogade 208 2200 København N Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om organisering af Fremtidens Fritidstilbud Med Folkeskolereformen og følgevirkningerne af denne,

Læs mere

Høringssvar fra Skolen ved Sundet (SvS), Amager

Høringssvar fra Skolen ved Sundet (SvS), Amager Høringssvar fra Skolen ved Sundet (SvS), Amager Skolebestyrelsen på Skolen ved Sundet forventer, at en sammenlægning af de nuværende fritidstilbud til skolens børn vil blive en realitet som følge af de

Læs mere

BILAG 63 FRITIDSCENTRE OMRÅDE VANLØSE- BRØNSHØJ/HUSUM

BILAG 63 FRITIDSCENTRE OMRÅDE VANLØSE- BRØNSHØJ/HUSUM BILAG 63 FRITIDSCENTRE OMRÅDE VANLØSE- BRØNSHØJ/HUSUM Organisering af fritidscentre i område Vanløse-Brønshøj/Husum Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 65 Fremtidens Fritidstilbud ved Korsager Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Velkommen i forældrebestyrelsen og institutionsbestyrelsen

Velkommen i forældrebestyrelsen og institutionsbestyrelsen Velkommen i forældrebestyrelsen og institutionsbestyrelsen Rammer for arbejdet i forældrebestyrelser og institutionsbestyrelser i selvejende dag- og fritidstilbud 2017 Indhold Indhold...2 Velkommen i forældrebestyrelsen

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 2 Fremtidens Fritidstilbud ved Skolen på Islands Brygge Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Kære Politiker, Med venlig hilsen. Smørblomstens forældrebestyrelse - på vegne af børn og forældre

Kære Politiker, Med venlig hilsen. Smørblomstens forældrebestyrelse - på vegne af børn og forældre Fra: Sara Louise Kristensen [mailto:sara_louise83@hotmail.com] Sendt: 12. november 2014 17:36 Til: Borgmesteren for BUF; mtte_laurberg@br.kk.dk; Jan Andreasen; Rikke Lauritzen; Gorm Gunnarsen; Andreas

Læs mere

Høringssvar, modtaget udenom portalen, kan ses nedenfor.

Høringssvar, modtaget udenom portalen, kan ses nedenfor. Indkomne høringssvar kan ses på www.blivhoert.kk.dk portalen og nedenstående link: http://blivhoert.kk.dk/hoering/organisering-af-fremtidens-fritidstilbud Høringssvar, modtaget udenom portalen, kan ses

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan Bilag 5 Fremtidens Fritidstilbud ved Dyvekeskolen Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fastholder forvaltningen den fremlagte løsningsmodel

Læs mere

BILAG 1 FRITIDSCENTRE OMRÅDE AMAGER

BILAG 1 FRITIDSCENTRE OMRÅDE AMAGER BILAG 1 FRITIDSCENTRE OMRÅDE AMAGER Organisering af fritidscentre i område Amager Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne.

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningenn Pædagogisk Faglighed NOTAT Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den 27. oktober 2015. Tirsdag den 27. oktober

Læs mere

Hvor skal børnene være?

Hvor skal børnene være? Åbent brev til politikerne på Københavns Rådhus Hvor skal børnene være? København den 25. oktober 2017 Hvorfor det manglende proaktive fokus fra politisk side i forbindelse med den forestående helhedsrenovering,

Læs mere

Christina Ekmann 2100 København Ø. Att. Børne- og Ungdomsudvalget Sagsnr:

Christina Ekmann 2100 København Ø. Att. Børne- og Ungdomsudvalget Sagsnr: 1-11-2016 Christina Ekmann 2100 København Ø Att. Børne- og Ungdomsudvalget Sagsnr: 2016-0250584 Vedr. høring over fremtidig organisering af Hafniaskolen I anledning af høringen over den fremtidige organisering

Læs mere

BILAG 26 VIBENSHUS SKOLE

BILAG 26 VIBENSHUS SKOLE BILAG 26 VIBENSHUS SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Vibenhus Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

BILAG 5 DYVEKESKOLEN. Organisering af fritidsinstitutionen ved Dyvekeskolen.

BILAG 5 DYVEKESKOLEN. Organisering af fritidsinstitutionen ved Dyvekeskolen. BILAG 5 DYVEKESKOLEN Organisering af fritidsinstitutionen ved Dyvekeskolen. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

BILAG13 FRITIDSCENTRE OMRÅDE INDRE BY / ØSTERBRO

BILAG13 FRITIDSCENTRE OMRÅDE INDRE BY / ØSTERBRO BILAG13 FRITIDSCENTRE OMRÅDE INDRE BY / ØSTERBRO Organisering af fritidscentre i område Indre By/Østerbro Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar og anbefaler en ny løsningsmodel for organiseringen

Læs mere

Funktionskrav på BUF s anlægsområde - aflæggerbordssag til BUU d. 14.1.2015

Funktionskrav på BUF s anlægsområde - aflæggerbordssag til BUU d. 14.1.2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Til BUU Funktionskrav på BUF s anlægsområde - aflæggerbordssag til BUU d. 14.1.2015 I forbindelse med behandlingen af Københavns

Læs mere

Kære politikere i Børne- og ungdomsudvalget og i Økonomiudvalget

Kære politikere i Børne- og ungdomsudvalget og i Økonomiudvalget LFS Rosenvængets Alle 16 2100 København Ø Telefon 35 44 45 46 Telefax 35 44 45 99 E-mail: lfs@lfs.dk Web: lfs.dk Kære politikere i Børne- og ungdomsudvalget og i Økonomiudvalget Landsforeningen for Socialpædagoger

Læs mere

Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning.

Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning. København, 22. januar 2014 Til Børne- og Ungeudvalget, Københavns Kommune Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning.

Læs mere

Bilag 1: Understøttelse af implementering af den nye struktur

Bilag 1: Understøttelse af implementering af den nye struktur KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen NOTAT Bilag 1: Understøttelse af implementering af den nye struktur 1. Klyngeledelse Når de nye klynge- og netværksledelser tiltræder d. 1. august 2016,

Læs mere

Du har den 25. juni 2018 stillet følgende spørgsmål til forvaltningen:

Du har den 25. juni 2018 stillet følgende spørgsmål til forvaltningen: KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen 3. juli 2018 Sagsnr. 2018-0174451 Spørgsmål om cyklistprøver Dokumentnr. 2018-0174451-1 Kære Marcus Vesterager Du har den 25. juni 2018 stillet følgende

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Randersgades Skole. Forvaltningens anbefaling

Fremtidens Fritidstilbud ved Randersgades Skole. Forvaltningens anbefaling Bilag 22 Fremtidens Fritidstilbud ved Randersgades Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en ændret implementeringsplan Bilag 70 Fremtidens Fritidstilbud ved Husum Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fremlægger forvaltningen en ny løsningsmodel for

Læs mere

BILAG 25 SØLVGADE SKOLE

BILAG 25 SØLVGADE SKOLE BILAG 25 SØLVGADE SKOLE Organisering af fritidsinstitutionen ved Sølvgade Skole. Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter,

Læs mere

Vejledning om overgang

Vejledning om overgang Børne- og Ungdomsforvaltningen Kapacitetsstyring NOTAT BILAG 5 Vejledning om overgang (Brev udsendt til alle institutioner, der i kommenteringsfasen har udtrykt ønske om at skifte tilhørsforhold 7. juli

Læs mere

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan

Baggrund for forvaltningens anbefaling af en fastholdt implementeringsplan Bilag 26 Fremtidens Fritidstilbud ved Vibenshus Skole Forvaltningen anbefaler, at den oprindelige implementeringsplan fastholdes, da der ikke er fundet alternativer i de indkomne høringssvar, som omhandler

Læs mere

Charlotte Møller præsenterede konceptet for helhedsrenovering (jf. oplæg). Ann Urbrand: Er der en tidsplan for helhedsrenoveringen?

Charlotte Møller præsenterede konceptet for helhedsrenovering (jf. oplæg). Ann Urbrand: Er der en tidsplan for helhedsrenoveringen? KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for nye anlægsprojekter NOTAT Referat af møde i den lokale styregruppe den 22.9.14 Præsentation af ny projektleder fra KEJD Charlotte Møller præsenterede

Læs mere

Forvaltningen sender ministeriets brev til kommunens skoler sammen med vedlagte følgebrev.

Forvaltningen sender ministeriets brev til kommunens skoler sammen med vedlagte følgebrev. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen NOTAT Til aflæggerbordet ved BUU-møde den 23. september 2015 Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har den 26. august 2015 fremsendt brev

Læs mere

Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Christina Bundgaard/ Ane Løfstrøm Eriksen

Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Christina Bundgaard/ Ane Løfstrøm Eriksen KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Specialområdet NOTAT Aftaleforum Børn med behov for en samlet social og undervisningsmæssig indsats skal mødes af én kommune, der - med barnet i centrum-

Læs mere

BILAG 28 SAMLET FORKLÆDE FOR INSTITUTIONER UDEN FOLKESKOLETILKNYTNING

BILAG 28 SAMLET FORKLÆDE FOR INSTITUTIONER UDEN FOLKESKOLETILKNYTNING BILAG 28 SAMLET FORLÆDE FOR INSTITUTIONER UDEN FOLESOLETILNYTNING Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at Børne- og Ungdomsudvalget beslutter, - at Sankt

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Se venligst yderligere argumenter herunder, Mvh. Line Hornbech, mor til Jonathan i nuværende 0. klasse og Astrid i kommende 0.

Se venligst yderligere argumenter herunder, Mvh. Line Hornbech, mor til Jonathan i nuværende 0. klasse og Astrid i kommende 0. Fra: Line Bramsen Til: Borgmesteren for BUF; Tommy Petersen; Rune Dybvad; Jonas Bjørn Jensen; Jan Andreasen; Henrik Svendsen; Henrik Nord; Gorm Gunnarsen Emne: Vedr. flytning af Kalvebod Fælled Skole Dato:

Læs mere

Fremtidens Fritidstilbud ved Tove Ditlevsens Skole

Fremtidens Fritidstilbud ved Tove Ditlevsens Skole Bilag 48 Fremtidens Fritidstilbud ved Tove Ditlevsens Skole Med udgangspunkt i de indkomne høringssvar vedrørende den fysiske struktur for Fremtidens Fritidstilbud, fastholder forvaltningen den fremlagte

Læs mere

BUPL s høringssvar til Næstved Kommunes implementering af folkeskolereformen

BUPL s høringssvar til Næstved Kommunes implementering af folkeskolereformen BUPL s høringssvar til Næstved Kommunes implementering af folkeskolereformen BUPL skal hermed svare på kommunens høringsmateriale vedrørende implementering af den kommende skolereform i Næstved Kommune.

Læs mere

Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning.

Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning. København, 22. januar 2014 Til Børne- og Ungeudvalget, Københavns Kommune Høringssvar fra Frie Børnehaver og Fritidshjem til Københavns kommunes Børne- og Ungeudvalg om Folkeskolereformen Faglig udmøntning.

Læs mere

Der henvises til indstillingen vedrørende uddybning i forhold til proces og grunddistriktssagen. Høringspart Høringsresumé Evt.

Der henvises til indstillingen vedrørende uddybning i forhold til proces og grunddistriktssagen. Høringspart Høringsresumé Evt. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Kapacitetsstyring NOTAT Oversigt over indkomne høringssvar med kommentarer fra forvaltningen Der henvises til indstillingen vedrørende uddybning i forhold

Læs mere

Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Kære medlemmer af B&U udvalget

Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Kære medlemmer af B&U udvalget Fra: Andreas Eskerod Til: Borgmesteren for BUF Emne: Bevarelse af BørneRiget som virksomhedsinstitution for Rigshospitalet Dato: 5. februar 2016 13:49:42 Vedhæftede filer: b-børneriget 171215.pdf Ansøgning

Læs mere

Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg

Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Fra: Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Til: Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Cc: Julie Wolfsberg Oscilowski; Thomas Egholm (thomasegholm@hotmail.com) Emne: 2018-0088531-5 - Indsigelse over for

Læs mere

BILAG 29 FRITIDSCENTRE OMRÅDE NØRREBRO/ BIS- PEBJERG

BILAG 29 FRITIDSCENTRE OMRÅDE NØRREBRO/ BIS- PEBJERG BILAG 29 FRITIDSCENTRE OMRÅDE NØRREBRO/ BIS- PEBJERG Organisering af fritidscentre i område Nørrebro/Bispebjerg Forvaltningen har gennemgået de modtagne høringssvar, og indstiller på denne baggrund at

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsforvaltningen. Høring om Fremtidens fritidstilbud - følgebrev

Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsforvaltningen. Høring om Fremtidens fritidstilbud - følgebrev Christianshavns Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsforvaltningen Høring

Læs mere

Bilag 2 Varetagelse af understøttende undervisning fremadrettet

Bilag 2 Varetagelse af understøttende undervisning fremadrettet KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT Bilag 2 Varetagelse af understøttende undervisning fremadrettet Problemstilling Udvalget besluttede den 8. maj 2013, at skolernes

Læs mere

Udtalelse fra Kgs. Enghave Lokaludvalg vedrørende ny skole på Sluseholmen

Udtalelse fra Kgs. Enghave Lokaludvalg vedrørende ny skole på Sluseholmen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Vesterbro og Kgs. Enghave Lokaludvalg 19.. december 2017 Sagsnr. 2017-0398490 Til medlemmerne af Børne- og Ungeudvalget Dokumentnr. 2017-0398490-1

Læs mere

Åbent brev til Børne- og Ungdomsforvaltningen samt politikere fra Børne- og Ungdomsudvalget, Københavns Kommune

Åbent brev til Børne- og Ungdomsforvaltningen samt politikere fra Børne- og Ungdomsudvalget, Københavns Kommune Åbent brev til Børne- og Ungdomsforvaltningen samt politikere fra Børne- og Ungdomsudvalget, Københavns Kommune Kære Svend Alleslev samt politikere med ansvar for udvikling af bydelen Ørestad og Ørestad

Læs mere

På denne baggrund kan den interne omstillingspulje anvendes til f.eks. at udskyde nogle af effektiviseringerne i 2016.

På denne baggrund kan den interne omstillingspulje anvendes til f.eks. at udskyde nogle af effektiviseringerne i 2016. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Budget og Regnskab NOTAT 29-10-2015 Bilag 2 - Status på økonomien i 2016 Baggrund og konklusion Med Børne- og Ungdomsudvalgets 2. behandling af budgetforslag

Læs mere

Pointe 1: Bevar ungdomsklubben på Gug skole Indhold Høringssvar Skoleforvaltningens kommentar

Pointe 1: Bevar ungdomsklubben på Gug skole Indhold Høringssvar Skoleforvaltningens kommentar Pointe 1: Bevar ungdomsklubben på Gug skole Indhold Høringssvar Skoleforvaltningens kommentar Gug ungdomsklub er et samlingssted for områdets unge Bekymring for at de unge vil udøve uhensigtsmæssige aktiviteter

Læs mere

Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016.

Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Område Amager Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016. 20-04-2016 Sagsnr. 2016-0074520 Dokumentnr.

Læs mere

Fra: Borgmesteren SOF Sendt: 27. november :21 Til: 'Ivan L. Larsen' Emne: SV: Anmodning om referat og opfølgning på mødets præmis

Fra: Borgmesteren SOF Sendt: 27. november :21 Til: 'Ivan L. Larsen' Emne: SV: Anmodning om referat og opfølgning på mødets præmis To: Eva Stokbro Jensen[DA57@sof.kk.dk]; Julie Nørrelund Hansen[A52A@sof.kk.dk]; Sara Ramskov Larsen[ZD50@sof.kk.dk]; Sent: Fri 11-27-2015 9:24:56 Subject: VS: Til orientering - borgmesterberv afsendt -

Læs mere

Vi håber derfor I vil høre os, og lade os forklare hvad konsekvensen af forslaget vil være for os, vores børn og de ansatte i Fuglereden i Husum.

Vi håber derfor I vil høre os, og lade os forklare hvad konsekvensen af forslaget vil være for os, vores børn og de ansatte i Fuglereden i Husum. Smørumvej 197, 2700 Brønshøj Til Børne- og Ungdomsudvalget, Som institutionsbestyrelsen for den selvejende institution Fuglereden, og som talerør for vores børn, føler vi os nødsaget til at kontakte jer,

Læs mere

Særligt vores nye elever på 0. årgang har haft en rigtig god start, og netop dem, er vi selvfølgelig er

Særligt vores nye elever på 0. årgang har haft en rigtig god start, og netop dem, er vi selvfølgelig er Kære alle Vi er kommet god i gang med skoleåret. Eleverne er glade, motiverede og parate til at lære. Vi kan også mærke at I forældre bakker godt op om det der foregår i skolen. Særligt vores nye elever

Læs mere

Evaluering af dialogfora for folkeskole, dagtilbud og ungeområdet

Evaluering af dialogfora for folkeskole, dagtilbud og ungeområdet KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Evaluering af dialogfora for folkeskole, dagtilbud og ungeområdet Børne- og Ungdomsudvalget (BUU)

Læs mere