DEKSTREM Få tid til mere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEKSTREM Få tid til mere"

Transkript

1 DEKSTREM Få tid til mere

2 NÅR TIDEN ER VIGTIG Dekstrem er en flot mat maling med en enestående udflydning, der giver dig optimal dækkeevne. Literprisen på Dekstrem er lidt dyrere end på almindelig maling. Til gengæld kan du i mange tilfælde nøjes med at male én gang for at få et flot resultat. Det sparer både tid og maling; noget indretningskonsulent Andrea Larsson sætter pris på. På de næste sider giver hun nogle bud på spændende og personlig indretning med Dekstrem Kollektionens farver. Kig indenfor i Andreas fantasifulde farveunivers og find tips og inspiration til dit eget hjem. SÆT KULØR PÅ TILVÆRELSEN Det er min opgave som indretningskonsulent at fornemme, hvad folk egentlig ønsker, dermed er det ikke sagt, at det endelige resultat bliver præcist, som de forventer. Jeg forsøger så vidt muligt at udfordre folks stil, og ofte er det valget af en speciel vægfarve, der skaber størst begejstring til sidst. Og det er ikke farligt at male med farver. For hvad er det værste, der kan ske, hvis man har malet med en farve, man alligevel ikke kan lide? Så maler man da bare om! Så jeg kan kun opfordre folk til at eksperimentere og sætte lidt kulør på tilværelsen. Andrea Larsson arbejder til daglig som indretningskonsulent for virksomheder og private og løser løbende stylistopgaver for førende danske og udenlandske boligmagasiner. Derudover har Andrea de sidste par år fungeret som indretningskonsulent i boligprogrammer på tv.

3 DEN NYE HVID Der var engang, hvor hvor alle vægge bare skulle være hvide. I dag er det heldigvis tilladt at eksperimentere lidt mere med farverne, når der skal males. Dermed er det ikke sagt, at det skal være pang-farver det hele. Sagittae er et flot alternativ til den hvide væg og tilfører lokalet en varm og hyggelig glød. Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren. Cygni Sagittae

4 Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren. Hadar ET PERSONLIGT HJEM ER ET FLOT HJEM Alt er tilladt, så længe det afspejler din personlighed. Vælg din yndlingsfarve til væggen og møblér f.eks. med gamle klassikere og moderne designermøbler. Indret herefter med arvestykker, eller noget du har taget med hjem fra rejser. Det er med til at fortælle din historie, og det er netop historien, der gør dit hjem personligt.

5 INGEN TID AT SPILDE Da jeg ofte arbejder under tidspres og med et fast budget, lægger jeg vægt på at bruge en god maling, der er let at arbejde med og har en god dækkeevne. Det kan simpelthen ikke betale sig at skulle male 3-4 gange for at få et flot resultat. Udover at det er spild af kostbar tid, kræver det jo også en masse ekstra maling. Cygni

6 Børneværelset bliver hurtigt hjemmets mest farverige rum helt uden de voksnes hjælp. Theta skaber en rolig og tryg stemning, der gør sig godt i f.eks. børneværelset. Lader du nuancer af vægfarven gå igen i indretningen, får du et sammenhængende helhedsindtryk, selvom der kommer mange forskellige farver i børneværelset. Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren. Theta

7 MAL DIT EGET TAPET Med Andreas specielle rulle kan du male et dekorativt tapetmønster direkte på væggen. Når grundfarven er helt tør, ruller du bare mønsteret på i lange lige stræk. Rullen dækker ca. 3-4 meter i et enkelt rul, uden at farven mister karakter. Det er en let måde at få et flot tapet, uden at skulle kæmpe med tapet og klister. Og bliver du træt af dit tapet, eller vil du bare have et andet mønster, er det lige til at male over igen. Læs mere på Capriconi Shaula Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren.

8 EN LYS IDE Farven på din væg skifter karakter alt efter, om den er i sol eller skygge. Har du en væg, der ikke får så meget lys, kan du male den en tone eller to lysere end resten af lokalet. Det skaber et harmonisk helhedsindtryk i dagslys og giver en flot effekt i aftenbelysning. Epsilon Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren.

9 NÅR JEG SKAL VÆLGE FARVE til et stort lokale, maler jeg nogle store farveprøver direkte på væggen. Det kan godt være svært at vælge ud fra nogle små farveprøver på 2 x 2 cm, så er det meget lettere at vurdere farverne i de rigtige omgivelser. Køb et par farveprøver hos farvehandleren og prøv dem på hjemme i stuen. Så finder du hurtigt den helt rigtige farve og så er det bare at gå i gang med at male. Zeta Vela Farverne på denne side er vejledende. Se den rigtige farve hos farvehandleren.

10 INDEN DU GÅR I GANG Brug DYRUP Grundrens til afvaskning og spørg forhandleren til råds, hvis overfladen er problematisk f.eks. stærkt sugende, afsmittende, nyspartlet eller hvis der er risiko for skjolder. Start med at male kanterne og brug derefter en 12 mm tæt polyesterluvrulle til påføringen af Dekstrem så er du allerede godt i gang.

11 Rigel Rigel Rigel Hadar Hadar Hadar Eta Eta Eta Scorpii Scorpii Scorpii Ara Ara Ara Capricorni Capricorni Capricorni Mira Mira Mira Carinae Carinae Carinae Castor Castor Volantis Volantis Proxima Proxima Castor Acrux Acrux Regulus Regulus Proxima Shaula Shaula Kappa Kappa Vega Vega Regulus Zeta Zeta Shaula Hamal Hamal Vega Mizar Mizar Zeta Aldebaran Aldebaran Volantis Capella Capella Mizar Algol Algol Aldebaran Acrux Capella Iota Iota Algol Kappa Alnitak Alnitak Iota Hamal Alnitak Canopus Canopus Agena Tucanae Tucanae Mimosa Apodis Apodis Theta Theta Serpentis Auriga Auriga Apodis Corvi Corvi Pavonis Lupi Lupi Auriga Vela Vela Canopus Pollux Pollux Lupi Helios Helios Vela Tucanae Pollux Procyon Procyon Helios Scutti Scutti Theta Altair Altair Procyon Alcyone Alcyone Scutti Corvi Altair Sirius Sirius Alcyone Arcturus Arcturus Agena Agena Epsilon Epsilon Sirius Sagittae Sagittae Arcturus Mimosa Mimosa Epsilon Cygni Cygni Sagittae Serpentis Serpentis Polaris Polaris Cygni Pavonis Pavonis Polaris Farverne Farverne kan Farverne tones kankan i tones alletones Dyrup i alle i alle produkter. Dyrup Dyrup produkter. produkter. DEKSTREM DEKSTREM DEKSTREM Farvekollektion Farvekollektion Farvekollektion Farverne Farverne på Farverne denne på side på denne denne er side vejledende. side er vejledende. er vejledende. Se den Se rigtige Se denden farve rigtige rigtige hos farve farvehandleren. farve hoshos farvehandleren. farvehandleren.

12 SÅDAN FÅR DU DET BEDSTE RESULTAT Start med at male i W er DEKSTREM Kvalitetsmaling som stænker minimalt Optimal udflydningsevne Ekstrem god dækkeevne selv på mørke overflader Flot jævn finish i den eftertragtede matte glans 5 Rengøringsvenlig overflade Dekstrem er effektiv kvalitetsmaling med optimal udflydningsevne og ekstrem god dækkeevne. Følger du disse tre trin dækker Dekstrem de fleste flader i én enkelt arbejdsgang. Dog kan nogle overflader kræve, at der males to gange. Eta Fortsæt med at male vandret Slut med at male lodret

13 Varenr /0406 DEKSTREM Farvekollektion