PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD"

Transkript

1 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme på at behandle alle personoplysninger på en fortrolig og sikker måde. I denne politik kan du læse nærmere om retningslinjerne for, hvordan vi behandler de personoplysninger, vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev (elektronisk post), deltager i vores arrangementer, er medlem af et af de maritime netværk, vi administrerer eller indgår andre aftaler med os. MARCODs behandling af dine personoplysninger lever op til de enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen. MARCOD gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de personoplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Her henvises også til MARCODs slettepolitik. Det samme gælder personoplysninger, som en bruger ønsker slettet, og som MARCOD ikke længere har noget grundlag for at behandle. I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes MARCOD som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger: Navn: Fonden MARCOD Maritimt Center for Optimering og Drift Adresse: Kattegatsiloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn CVR nr.: info@marcod.dk

2 2. Behandling af personoplysninger Vi indsamler en række personoplysninger direkte fra dig. Dette gælder eksempelvis, når du tilmelder dig et af de maritime netværk, vi administrerer eller vores nyhedstjeneste, tilmelder dig et af vores mange arrangementer, benytter vores hjemmeside eller sociale medier, retter henvendelse til os via /vores kontaktformular eller kontakter os telefonisk. MARCOD anvender cookies på vores hjemmesider for at få oplysninger om din adfærd på og brugen af hjemmesiden. Det er nærmere beskrevet i vores privatlivspolitik, hvilke oplysninger vi indhenter ved brug af cookies, og hvordan vi håndterer disse oplysninger. Du kan altid finde vores privatlivspolitik frit tilgængeligt på vores hjemmeside. Når du retter henvendelse til os, behandler vi de personoplysninger, der fremgår af din henvendelse. Vi opfordrer derfor til, at du ikke afgiver flere personoplysninger end det, der er nødvendigt for, at vi kan behandle din henvendelse. Derudover indsamler vi dit navn, adresse og evt. telefonnummer i forbindelse med, at du tilmelder dig et af de maritime netværk, vi administrerer eller vores nyhedstjeneste. MARCOD anvender alene dine personoplysninger til det eller de formål, de er indsamlet til. 3. Medlemsvirksomhed MARCOD er desuden facilitator for flere netværk inden for de maritime erhverv. Et medlemskab hos Maritime Network Frederikshavn, Serviceteam Skagen, Hanstholm Maritime Service Network, Aalborg Maritime Network, Hirtshals Service Group og Offshore Base Scandinavia betyder, at du/din virksomhed kan bruge MARCOD som sparringspartner og deltage i arrangementer eller udviklingsprogrammer hos MARCOD. Til de maritime netværk yder vi administrativ support i form af sekretariatsbistand og økonomisk administration samt agerer udviklingsressource, det vil sige, foretager strategiske analyser, faciliteter workshops og samarbejdsprojekter, udarbejder forretningsplaner for nye og eksisterende netværk samt arrangerer temamøder/studieture. Hvis de aftaler, vi indgår med en medlemsvirksomhed, medfører, at vi behandler personoplysninger på vegne af medlemsvirksomheden, vil der blive udarbejdet en særskilt aftale herom. For at kunne administrere et medlemskab og opkræve kontingent behandler vi kontaktoplysninger om medlemmerne, herunder navn, fysisk adresse, adresse og evt. telefonnummer.

3 De personoplysninger, vi typisk håndterer, er derfor kontaktoplysninger. Derudover er vi i nogle tilfælde forpligtede til at indhente legitimation på bestyrelsesmedlemmer af hensyn til lovgivningen omkring registrering af ejerforhold i foreninger og hvidvask. Disse oplysninger indberettes umiddelbart efter modtagelsen til Erhvervsstyrelsen, hvorefter de slettes hos MARCOD. Fonden udarbejder statistisk materiale over medlemstilgangen, men disse oplysninger er altid anonymiserede og anvendes kun til intern brug i fonden. 4. Gennemførelse af arrangementer og projekter MARCOD afvikler en lang række arrangementer i løbet af året, som har til formål at understøtte samarbejdet og udviklingen inden for det maritime erhverv. I den forbindelse håndterer vi ligeledes en række personoplysninger i form af kontaktoplysninger på deltagerne til arrangementerne og de personer, som skal holde oplæg eller på anden måde bidrage under arrangementet. Arrangementer udbydes ofte til flere, og ikke kun medlemmer. Under afholdelsen af arrangementer vil vi lejlighedsvist tage nogle situationsbilleder, som lægges på de sociale medier. Formålet med at tage og dele disse billeder er at synliggøre og dokumentere de arrangementer, MARCOD afvikler. Dette er særligt vigtigt i og med, at MARCOD modtager ekstern støtte. Disse billeder tages i forbindelse med aktiviteter, og billederne har - ud over at vise personer - til formål at vise en bestemt begivenhed eller aktivitet. Vi vil dog i alle tilfælde informere deltagerne om, at der tages billeder, ligesom vi til arrangementet vil opfordre til, at man giver os besked, hvis ikke man ønsker at være med på billederne. Derudover vil vi i forbindelse med blandt andet opstart eller afslutning af de projekter, vi iværksætter, tage billeder af de relevante aktører. Disse billeder vil dels blive brugt som dokumentation for projektet og som branding af projektet på de sociale medier og vores hjemmeside. De involverede parter vil altid blive spurgt, om de ønsker at være med på billedet, ligesom de vil blive oplyst om, hvad billedet vil blive anvendt til. Derudover har MARCOD udarbejdet en liste over maritime virksomheder i Nordjylland. Denne liste indeholder for nogle virksomheders vedkommende navn og direkte adresse på en kontaktperson i virksomheden. Listen anvendes kun til MARCODs interne brug. Videregivelse og offentliggørelse af listen eller dele heraf kan kun besluttes af MARCODs direktør, og i disse tilfælde vil oplysninger om specifikke kontaktpersoner altid blive slettet, så det kun er virksomhedens navn, adresse, og evt. CVR-nr., P-nummer og branchekode, der vil fremgå. Oplysninger, som allerede er tilgængelige i CVR-registret.

4 5. Videregivelse af personoplysninger I forbindelse med afholdelsen af lukkede arrangementer og arrangementer i bestemte udvalg, vil der typisk blive udarbejdet en deltagerliste, som indeholder firmanavn og navn på deltager. Denne deltagerliste sendes i nogle tilfælde ud til de øvrige deltagere i arrangementet, således at alle deltagere har mulighed for at se den samlede deltagerliste. Det er vores vurdering, at alle deltagere har en interesse i at se deltagerlisten, og at alle deltagerne ligeledes har en interesse i, at deres oplysninger bliver delt med de andre deltagere, da det at netværke altid vil være et af arrangementets formål. Derudover vil vi som nævnt ovenfor offentliggøre billeder fra forskellige arrangementer og projekter. Ud over ovennævnte videregiver MARCOD aldrig dine personoplysninger til tredjepart, medmindre du selv har givet samtykke hertil, eller vi er forpligtet hertil i medfør af lovgivningen eller det regelsæt, der gælder for udførelsen af projektet eller modtagelsen af finansiel støtte. I så fald vil vi deltagerne i arrangementet eller projektet blive orienteret særskilt herom. 6. Opbevaringsperiode Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, når MARCOD ikke længere har et grundlag for at behandle oplysningerne. Der er fastlagt en række procedurer for sletning af dine personoplysninger. Opbevaringsperioden afhænger dog af, hvad formålet med at behandle de pågældende personoplysninger er. Dette skyldes, at vi sletter dine personoplysninger, når formålet med at behandle dem ikke længere er til stede. Der henvises i øvrigt til MARCODs slettepolitik. 7. Sikker behandling af dine personoplysninger Fonden behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller ændring, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

5 Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende. Derudover tager vi jævnligt backup af alle vores elektroniske data, og vi har beskyttet os ved at have installeret blandt andet antivirussoftware og firewalls. 8. Ved ændringer i persondatapolitikken Det kan være aktuelt og nødvendigt for fonden at ændre den gældende persondatapolitik, herunder f.eks. ved ændringer i vores arbejdsprocesser eller i lovgivningen. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre denne persondatapolitik. Du vil altid kunne finde den gældende persondatapolitik på vores hjemmeside, og hvis vi ændrer politikken væsentligt, vil vi give dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside. 9. Dine rettigheder og klageadgang Ovenfor er det beskrevet, hvilke personoplysninger fonden behandler om dig, hvad grundlaget er herfor, og hvor længde de opbevares, idet vi har pligt til at informere dig herom. Hvis du har spørgsmål hertil eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis det er din opfattelse, at vi behandler urigtige eller vildledende oplysninger om dig, har du ret til at anmode om at få rettet oplysningerne. Ved modtagelse af en sådan anmodning, tager vi stilling til, om oplysningerne skal rettes. Fonden imødekommer som udgangspunkt ethvert tilfælde sletning af dine personoplysninger. Dette gælder eksempelvis, hvis vi ikke længere har et formål med at behandle personoplysningerne, eller hvis du tilbagekalder et samtykke, og vi ikke har et andet grundlag for at behandle dine personoplysninger. Hvis du ønsker at anmode os om at slette dine personoplysninger eller tilbagekalde et samtykke overfor os, skal du derfor blot kontakte os. Du har også altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis vi modtager en sådan indsigelse, vil vi vurdere, om vi skal begrænse behandlingen af personoplysningerne, imens vi vurderer indsigelsen. Derudover har du i nogle tilfælde ret til at få udleveret sine personoplysninger på et elektronisk læsbart medie (dataportabilitet). Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder, skal du sende en anmodning herom til fonden. Du kan rette henvendelse til os ved at skrive til denne adresse: info@marcod.dk. Ud over ovenstående har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte os på ovennævnte mailadresse.

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger ved A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik 1. Indledning A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik (herefter Kofod & Christensen ) værner

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn 1 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn Denne politik er en del af Køge Havn samlede dokumentation for, at Havnen overholder den

Læs mere

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj.

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj. Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej 6 4130 Viby Sj. Privatlivspolitik for Viby Musikforening 25.Maj 2018 Viby Musikforenings CVR 33235232 dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor

Læs mere

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Opdateret den 15. august 2018 Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos Mødrehjælpen Horsens lokalforening, betror du dine personoplysninger

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn Denne politik er en del af Hirtshals Havns samlede dokumentation for, at Havnen overholder

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere)

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere) Privatlivspolitik (Håndtering af personoplysninger om private lejere) 1. Indledning I denne privatlivspolitik kan du læse nærmere om, hvordan A. Enggaard-koncernen behandler personoplysninger om dig, når

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia

Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia 14. januar 2019 Privatlivspolitik for Diakonforbundet Filadelfia Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne

Læs mere

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug 25-05-2018 Møllelaugets dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Privatlivspolitik for Ravsted Sogns Borgeforening. Vi behandler personoplysninger, og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatpolitik,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitk Indhold Privatlivspolitk Indhold Vi tager din databeskyttelse alvorligt Dataansvar Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

Privatlivspolitik Muhabet Aarhus

Privatlivspolitik Muhabet Aarhus Revideret november, 2018 Privatlivspolitik Muhabet Aarhus Muhabet Aarhus har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger behandles i strid med lovgivningen. Muhabet Aarhus

Læs mere

Formand Niels Bo Nielsen, Rullegangen Bogense Tlf

Formand Niels Bo Nielsen, Rullegangen Bogense Tlf Formand Niels Bo Nielsen, Rullegangen 1 5400 Bogense Tlf. 64861164 E-mail: rulle1@mail.dk Privatlivspolitik for Turismens Venner Nordfyn Vi behandler personoplysninger og overholder lovgivningen og principperne

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 1.1 DATAANSVARLIG... 3 1.2 BRUG AF DATABEHANDLERE... 4 1.3 REVISION AF POLITIKKEN

Læs mere

Billede, navn, tlf. nr. og maiadresse for bestyrelsens medlemmer offentliggøres på foreningens hjemmeside.

Billede, navn, tlf. nr. og maiadresse for bestyrelsens medlemmer offentliggøres på foreningens hjemmeside. Privatlivspolitik for Seniornet Nordfyn Vi behandler personoplysninger og overholder lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller,

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Når I behandler personoplysninger, har I oplysningspligt over for de personer, I registrerer oplysninger om. Som følge

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp Privatlivspolitik for Ajourført 18.maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr. 29398763 I det følgende kaldet Selskabet Vilkår og Persondatapolitik. 1. INDLEDNING. 1.1. Selskabet har til formål at drive entreprenørvirksomhed, fortrinsvis

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Version 01 / Maj 2018 Baggrund Persondataloven indeholder regler, som medfører, at vi som boligselskab skal oplyse opnoterede på venteliste

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX

PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX Domus Felix s dataansvar Senest ajourført 24-05-2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Formand Henning Jørgensen Plantagevænget Bogense Tlf

Formand Henning Jørgensen Plantagevænget Bogense Tlf Formand Henning Jørgensen Plantagevænget 4 5400 Bogense Tlf. 41447888 E-mail: h.s.j@privat.dk www.bogenseseniorklub.dk Privatlivspolitik for Bogense Seniorklub af 2006. Vi behandler personoplysninger og

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 3 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand December 2018 1. Frivilligcenter SR-Bistands dataansvar Foreningens tilbud og virke medfører at vi behandler personlige- og personfølsomme oplysninger. Vi har

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Lichen Sclerosus Foreningen behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet )

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet ) 1. INDLEDNING PRIVATLIVSPOLITIK for Startup Central ApS ( Selskabet ) Advokat Peter Agentoft Nielsen (L) Partner pag@lrp.dk Adresser: Løvenørnsgade 17 8700 Horsens Vesterbrogade 16 8722 Hedensted Tlf.

Læs mere

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S.

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden Persondataansvar hos Inter Terminals Danmark koncernen Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Inter Terminals Danmark koncernen har

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

Privatlivspolitik. Indhold

Privatlivspolitik. Indhold Indhold 1 Indledning... 2 2 Indsamling af personoplysninger... 2 2.1 Indsamling af personoplysninger ansatte/ansøgere... 2 2.2 Indsamling af personoplysninger ifm. markedsføring... 2 2.3 Administration

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver Persondatapolitik Opdateret d. 7 maj 2019 Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver til Graft it som besøgende på graftit.dk eller kunde. Her beskrives indsamlingen

Læs mere

Persondatapolitik. Side 1 af 5

Persondatapolitik. Side 1 af 5 Persondatapolitik EJBY MOSEVEJ 219 2600 GLOSTRUP TLF 44 85 70 00 FAX 44 85 70 01 MAIL VESTFOR@VESTFOR.DK WEB WWW.VESTFOR.DK EAN 5798009042118 CVR 1086111 Side 1 af 5 1. Indledning 1.1 Hos I/S Vestforbrænding

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger.

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. Privatlivspolitik Senest opdateret 23. maj 2018 1. Generelt 1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. 1.2 Denne politik ( Privatlivspolitikken ) forklarer overordnet hvilke

Læs mere

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018 Privatlivspolitik for Gospel Outreach Vedtaget i maj 2018 Gospel Outreachs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

14. marts Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT)

14. marts Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT) 14. marts 2019 1. Privatlivspolitik for Sydjyllands Veterantog (SJVT) SJVT behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlings skik. Derfor har SJVT vedtaget

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Senest ændret den 24. maj 2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyns dataansvar Vi behandler personoplysninger og skal overholde

Læs mere

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1-5-2018 Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Persondatapolitik vedrørende

Persondatapolitik vedrørende Persondatapolitik vedrørende www.pharmakon.dk Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Her kan du læse vores persondatapolitik klik her, hvis du har brug for andre emner vedrørende GDPR, Klik her Indholdsfortegnelse

Læs mere

Privatlivspolitik for Lokalforeninger Opdateret

Privatlivspolitik for Lokalforeninger Opdateret DcH Hernings dataansvar Privatlivspolitik for Lokalforeninger Opdateret 1-6-2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Dataansvar. Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Kontaktoplysninger. Vi sikrer fair og transparent databehandling. Behandling af persondata

Dataansvar. Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Kontaktoplysninger. Vi sikrer fair og transparent databehandling. Behandling af persondata PRIVATLIVSPOLITIK Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt CJ A/S indsamler og registrerer persondata i forbindelse med salg til dig som kunde, ansættelse af dig som medarbejdere og dine besøg

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Kom og Dans Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 4 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Indledning Fødevareforbundet NNF er efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven forpligtet til at beskytte personoplysninger som behandles om

Læs mere

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for - pr. 25. maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre en fair

Læs mere

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS.

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark

Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark 14. maj 2018 Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark Privatlivspolitik for personer tilknyttet medlemshuse og deltagere ved arrangementer Kulturhusene i Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger

Læs mere

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Persondata er alle former for information, som kan bruges

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Version 1, marts, 2019 Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden Persondataansvar hos Inter Terminals Danmark koncernen Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Inter Terminals Danmark koncernen (herefter

Læs mere

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person.

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person. Persondatapolitik Denne persondatapolitik fastlægger det grundlag, hvorpå vi behandler de persondata, som du oplyser os, eller som vi i øvrigt indsamler om dig. Ved at bruge vores hjemmeside og system,

Læs mere

Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret

Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret 21-05-2018 Aktiv Histories dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse.

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball Sidst ændret: 20-05-2018 Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Ikast KFUM Volleyballs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere