Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej Frederikshavn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk"

Transkript

1 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej Frederikshavn Tel.: CVR-nr Den 7. april 2014 Tilladelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 19 til midlertidigt oplag af ca ton vejjord på areal på Sandholm 9, 9900 Frederikshavn Den 13. marts 2014 har COWI på vegne af Frederikshavn Forsyning A/S fremsendt ansøgning om tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til midlertidigt oplag af vejjord. Jorden stammer fra kloakeringsarbejde i Kattegatsvej, Tuxensgade, Kystvej, Stenstrupsgade, Stærevej, Solsortevej, en del af Søndergade samt krydsning af E45 i Frederikshavn. Af ansøgningen fremgår det, at der i forbindelse med kloakarbejdet er behov for midlertidig oplag af ca ton vejjord. Center for Teknik og Miljø Sagsnummer: 12/5042 Sagsbehandler: Helle Müller Direkte telefon.: Fax: hemu@frederikshavn.dk Med denne afgørelse tillades midlertidig oplag af jorden fra kloakeringsarbejdet på et areal på Sandholm 9 i Frederikshavn på nærmere angivne vilkår. Kommunens afgørelse Med baggrund i nedenstående skal Frederikshavn Kommune, Center for Teknik og Miljø hermed meddele Frederikshavn Forsyning A/S tilladelse i medfør af Miljøbeskyttelseslovens 1 19 til midlertidigt oplag af vejjord fra kloakeringsarbejde i Kattegatsvej, Tuxensgade, Kystvej, Stenstrupsgade, Stærevej, Solsortevej, en del af Søndergade samt krydsning af E45 i Frederikshavn på oplagsplads på Sandholm 9. Placering af oplagspladsen ses på vedlagte kortbilag. Der knytter sig følgende vilkår til tilladelsen: 1. Tilladelsen er gældende fra dags dato. 2. Oplagspladsen må anvendes til vejjord fra de i ansøgningen nævnte vejarealer. 3. Der må maksimalt oplagres ca tons vejjord på pladsen. 4. Oplaget må bestå af kategori 2 1 og 2 jord, hvilket vil sige rent jord og lettere forurenet jord 3. Desuden må der oplagres jord, der er forurenet med tunge oliekomponenter (C20 C35), fra de angivne vejarealer. 1 Lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010 af lov om miljøbeskyttelse. 2 Se Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 12/ om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. 3 Se Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 554 af 19/ om definition af lettere forurenet jord.

2 5. Jordpartier, der er forurenet med andre oliekomponenter end tunge oliekomponenter (C20 C35), må være placeret på arealet i maksimalt 3 uger. 6. Jord, der lugter af olie, må ikke placeres på oplagspladsen. 7. Det skal sikres, at oplaget ikke kan give anledning til fygning, eventuelt ved overdækning af oplaget. 8. Arealet med det midlertidige jordoplag skal være afspærret, således det tydeligt fremgår, at uvedkommende ikke har adgang til oplaget. 9. Det skal sikres, at alt vejjorden efterfølgende fjernes fra arealet. Inden hver vinter senest 1. december - skal arealet være ryddet. 10. Når projektet er gennemført skal oplagspladsen nedlægges og arealet retableres. Dette skal være sket senest ved udgangen af Tilladelsen skal være udnyttet inden 12 måneder fra dags dato. Herefter bortfalder den. Side 2/7 Baggrund Frederikshavn Forsyning A/S skal udskifte eksisterende fællesledninger i Kattegatsvej, Tuxensgade, Kystvej, Stenstrupsgade, Stærevej, Solsortevej, en del af Søndergade samt krydsning af E45 i Frederikshavn by. Der skal af geotekniske årsager bortkøres en del ikke-genindbygningsegnet jord samt jord, der fortrænges af de nye ledninger. Da ledningsarbejdet udføres i et tætbebygget byområde er der ikke tilstrækkelig plads til at oplægge jorden i umiddelbar tilknytning til gravearbejdet. Derfor ansøges der om tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 til midlertidigt oplag af ren, lettere forurenet og forurenet jord på et areal på Sandholm 9 i Frederikshavn. Oplagspladsen skal have et areal på m 2. Foruden oplag af jord, vil pladsen blive benyttet til materialeoplag af rør, brønde m.v. Ledningsarbejdet i midtbyen udføres i to etaper, hvor hver enkelt etape varer én forårs-, sommer- og efterårsperiode. Oplagspladsen vil være tømt for materialer og jord vinteren over, hvorefter den tages i brug igen som oplagsplads ved opstart af næste etape. Første etape udføres i 2014 og sidste etape udføres forventeligt i 2015, hvorefter pladsen vil blive endeligt rømmet. Pladsen vil desuden blive benyttet som nødplads til opbevaring af jord i de tilfælde, hvor en udgravning skulle være styrtet sammen, hvor der opstår tvivl om, hvilken jordkategori et bestemt jordparti hører under, eller andet uforudset i forbindelse med projektet. Eventuelt jord tilført på nødpladsen analyseres som udgangspunkt efter gældende regler inden særskilt anmeldelse og bortkørsel til godkendt modtager. Pladsen indrettes med et ca cm grusunderlag og inddeles så de forskellige jordkategorier samt nødplads holdes adskilt. En del af jorden genanvendes i ledningstraceet, således at den mest forurenende jord genindbygges først. Det forventes, at der skal oplagres ca ton jord i alt for begge etaper til genindbygning og dermed midlertidig oplag på pladsen. Til etape 1 vil der blive ca ton, mens der på etape 2 vil blive ca ton jord, der placeres og fjernes fra pladsen løbende.

3 Der skal ikke opføres bygninger eller opbevares diesel, olie eller andre forurenende stoffer på arealet. Oplagspladsen drifttider vil være: Mandag torsdag Kl Fredag Kl Lørdag - søndag Ingen drift. Der kan i enkelte tilfælde blive aktuelt at benytte pladsen i weekenden, specielt ved krydsning af E45. Side 3/7 Der vil være tilkørsel og afhentning af materialer og jord indenfor normal arbejdstid. Der forventes en daglig trafik til og fra pladsen med 1 10 lastbiler. Frederikshavn Forsyning A/S har oplyst, at de vil opsætte hegn for at undgå bl.a. støvgener samt sikre at entreprenøren er opmærksom på at begrænse støvgener. Dette kan ske ved ændret valg af aflæsningmetoder, der begrænser emission af støv, planlægning af arbejdstidspunkter samt vanding. Der er udtaget prøver af den jord, hvori der skal udføres gravearbejde. I to prøver udtaget i samme boring i forskellig dybder er der fundet forurening med tjærestoffer. Denne jord er lettere forurenet, det vil sige en kategori 2 jord. De øvrige analyser viser ikke forurening over kvalitetskriteriet. Idet der er analyseret 1 prøve pr. 120 tons kategoriseres jorden dog som kategori 2 jord. Kommunens bemærkninger Lokalisering Arealet er beliggende i kommuneplanens område FRE.H Område til lettere industrivirksomheder. Erhvervsområdet må anvendes til virksomheder, som giver anledning til middel miljøbelastning. Virksomheder med lille miljøfølsomhed kan indpasses i området. Nye virksomheder må kun placeres i området efter en miljømæssig vurdering, der tager hensyn til de eksisterende virksomheder og arealanvendelsen i og udenfor området. Der kan ikke etableres boliger i området. Center for Teknik og Miljø vurderer, at den aktuelle aktivitets miljøbelastning er middel, mens dens miljøfølsomhed er lille. Miljøbelastningen består af kørsel til og fra oplaget samt risiko for støvflugt fra oplaget. Af ansøgningsmaterialet fremgår det, at entreprenøren er forpligtet til at begrænse eventuelle støvgener. Det er desuden oplyst, at der vil blive opsat hegn på området for at undgå bla. støvgener. Det er Center for Teknik og Miljø s vurdering at anvendelsen til midlertidigt oplag af vejjord ikke er i strid med plangrundlaget. Arealet ved Sandholm 9 ligger i område med begrænsede drikkevandsinteresser. Frederikshavn Kommune har som ejer accepteret, at oplaget kan placeres på arealet.

4 VVM Det er overvejet om den aktuelle aktivitet er omfattet af bilag 2 punkt 12b) Anlæg til bortskaffelse af affald i bekendtgørelse nr af 27. december 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning, og dermed kræver en VVM screening. Center for Teknik og Miljø har vurderet, at VVM screening ikke er relevant, idet der er tale om midlertidig oplag, inden jorden genanvendes i vejareal eller bortkøres. Desuden er der lagt vægt på, at oplaget ikke er i strid med plangrundlaget. Side 4/7 Partshøring Frederikshavn Forsyning A/S har adspurgt de to nærmeste naboer til oplaget, Vestergaards Marine Service og Chrisfish om deres holdning til et midlertidigt depot. Begge har givet skriftligt tilsagn om at depotet kan etableres, forudsat at der opsættes hegn for at undgå bl.a. støvgener samt, at det sikres at entreprenøren er opmærksom på at begrænse støvgener. Regnvandsafledning Pladsen er i drift i forårs-, sommer- og efterårsperiode. Oplagspladsen vil være tømt for materialer og jord vinteren over, hvorefter den tages i brug igen som oplagsplads for materialer og jord næste forår. Dette betyder, at der ikke er noget jord, der kommer til at ligge på pladsen i mere end maksimalt ca. ¾ år. Der er udtaget prøver af den jord, hvori der skal udføres gravearbejde. I to prøver udtaget i samme boring i forskellig dybder er der fundet forurening med tjærestoffer. Denne jord er lettere forurenet, det vil sige en kategori 2 jord. De øvrige analyser viser ikke forurening over kvalitetskriteriet. Idet der er analyseret 1 prøve pr. 120 tons kategoriseres jorden dog som kategori 2 jord. I brev til regioner og kommuner den 21. februar 2008 skriver Miljøstyrelsen, at tunge kulbrinter (C20 C40) kun i meget begrænset omfang udvaskes uanset koncentrationen i jordprøverne. Center for Teknik og Miljø vurderer, at risikoen for udvaskning af forurening med regnvandet er minimal idet: jordens maksimale opholdstid på oplagringspladsen er 8 10 måneder. der fortrinvis er tale om oplag af jord, hvori der ikke er konstateret forurening. den del af jorden, der er lettere forurenet indeholder forureningskomponenter, der kun i meget begrænset omfang udvaskes. der er stillet vikår om at jordpartier, der er forurenet med andre oliekomponenter end tunge oliekomponenter (C20 C35), må være placeret på arealet i maksimalt 3 uger, samt at jord, der lugter af olie ikke må placeres på oplagspladsen. Lovgrundlag Tilladelse til nedgravning, udledning eller oplægning af stoffer, produkter eller materialer, der kan forurene grundvand, jord og undergrund meddeles af

5 Kommunalbestyrelsen jf. Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3, 19. Tilladelser meddelt efter 19 kan til enhver tid og uden erstatning ændres eller tilbagekaldes under visse forudsætninger, jfr. 20. Side 5/7 Klagevejledning og offentliggørelse Afgørelsen, som er meddelt i henhold til miljøbeskyttelseslovens regler, offentliggøres ved annoncering på Frederikshavn Kommunes hjemmeside den 7. april Afgørelsen kan i henhold til miljøbeskyttelseslovens 91 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af ansøger, af visse nærmere angivne myndigheder og interesseorganisationer og af enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. En eventuel klage indgives skriftligt til : Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn (post@frederikshavn.dk) Herfra vil klagen blive videresendt til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger fra tilladelsens offentlige bekendtgørelse og udløber den 6. maj Eventuelle klager skal være modtaget af Frederikshavn Kommune senest denne dag ved kontortids ophør. En eventuel klage har ikke opsættende virkning. Udnyttelse af denne afgørelse, herunder påbegyndelse af bygge- og anlægsarbejde, kan ske på ansøgerens eget ansvar. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle en klage. Når Natur- og Miljøklagenævnet har modtaget klagen, sender nævnet en opkrævning til den, der har indgivet klage. Natur- og Miljøklagenævnet begynder ikke at behandle klagen, før gebyret er modtaget. Gebyret tilbagebetales, hvis klageren får helt eller delvis medhold i sin klage. I henhold til miljøbeskyttelseslovens 101, skal søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven være anlagt ved domstolene inden 6 måneder efter afgørelsens bekendtgørelse. Med venlig hilsen Helle Müller

6 Bilag vedlagt: Oversigtskort Side 6/7 Kopi tilsendt: Malene Søndergaard, Loui Thomsen-Muhlbrand, Embedslægeinstitutionen DN, hovedkontoret, DN, Lokalkomiteen for Frederikshavn og Læsø v/ Eigil Torp Olesen, DN, Samrådet v/thorkild Kjeldsen, Region Nordjylland Skattecenter Aalborg Frederikshavn Kommune Ejendomscenter, Gitte Nielsen Frederikshavn Havn A/S, Søren Pilgaard,

7 Bilag: Oversigtskort Side 7/7 Oplagspladsen vil blive etableret på det areal, der er omkranset med rødt.

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 45, 9900 Frederikshavn Att. Halfdan Bøgh: habo@forsyningen.dk Tlf. +45 98 45 50 00 Post@frederikshavn.dk

Læs mere

Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk

Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 7br, Lyndby By, Lyndby.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 7br, Lyndby By, Lyndby. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4599 H www.lejre.dk Steffen Bomholt Rasmussen Center for Byg & Miljø D 4646 4941 E sbra@lejre.dk Dato:

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an, Usserød By, Hørsholm. Center for Teknik Ådalsparkvej 2, Hørsholm 2970 I/S Norfors Savsvinget 2 2970 Hørsholm Dato: 27.07.2015 Center for Teknik Team Miljø horsholm.dk 19 tilladelse til mellemdepot af jord på matrikel 138an,

Læs mere

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge.

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge. Arkil A/S - Anlæg Jernet 4E 6000 Kolding Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Sendt på mail: rrj@hjvand.dk Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i ansøgningen (fig. 1).

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i ansøgningen (fig. 1). Marius Pedersen A/S, Entreprenørafdelingen Ørbækvej 851 5863 Fjerritslev Att.ferritslev@mariuspedersen.dk CVR-nr. 49979517 By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40

Læs mere

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009.

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009. Banekonsortiet I/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Byggeri og miljø Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Tilladelse til etablering af midlertidig

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn AVØ A/S Knivholtvej 14 9900 Frederikshavn (fremsendt på forsyningen@forsyningen.dk) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

19 tilladelse til mellemdepot af jord på jordstykke 7000 d og 7000 m Kornerup By, Kornerup.

19 tilladelse til mellemdepot af jord på jordstykke 7000 d og 7000 m Kornerup By, Kornerup. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4599 H www.lejre.dk Ellen Wejdling Center for Byg & Miljø D 4646 4956 E elwe@lejre.dk Dato: 20. august

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

2. Jorden, der kan mellemdeponeres, må ikke ved lugt eller visuelt være forurenet.

2. Jorden, der kan mellemdeponeres, må ikke ved lugt eller visuelt være forurenet. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljøbeskyttelse By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København 31-03-2014 Sagsnr. 2014-0064211 Dokumentnr. 2014-0064211-1 IKO/JAN Tilladelse

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

KLAR FORSYNING A/S Revlen Køge

KLAR FORSYNING A/S Revlen Køge KLAR FORSYNING A/S Revlen 2 4600 Køge 26. AUGUST 2016 JOURNALNUMMER 09.08.26-G01--16 KS SANNEPET TILLADELSE TIL MIDLERTIDIGT JORDDEPOT UD FOR HAUBJERGVEJ 13-15/ STEVNHØJVEJ 13, MATR. NR. 129A, ST. HEDDINGE

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Torstein Fjordbak Vestbanegade 5 9800 Hjørring Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: tf@bundgaard-ark.dk

Læs mere

H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING VED ANLÆG AF NYE OG EKSISTERENDE GASLEDNINGER

H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING VED ANLÆG AF NYE OG EKSISTERENDE GASLEDNINGER KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse DONG Energy Thermal Power A/S Kraftværksvej 53 7000 Fredericia Att. Katrine Bech Andersen mband@dongenergy.dk H. C. ØRSTEDSVÆRKET, JORDHÅNDTERING

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Banedanmark Amerikas Plads 15 2100 København Ø Sendt med mail til Thomas Bentsen (tbtn@bane.dk) Tilladelse til midlertidigt oplag og genindbygning af lettere forurenet jord ved

Læs mere

Jorden stammer fra saneringsprojekt på Nørregade matr.nr. 7000af og 7000ag Ringsted Bygrunde.

Jorden stammer fra saneringsprojekt på Nørregade matr.nr. 7000af og 7000ag Ringsted Bygrunde. Vej og Ejendomscenteret Rønnedevej 9 4100 Ringsted Dato: 23. april 2018 Tilladelse til midlertidigt oplag af jord på en del af matr. nr. 1do Skt. Jørgensgård, Ringsted Jorder, ved Kaserne Parkvej, 4100

Læs mere

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 1. oktober 2012 saril 014991-2012 Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør Sendt til virksomhedens digitale postkasse Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Tillægsgodkendelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt

Tilladelse til genindbygning af knust asfalt ELF DEVELOPMENT A/S Strandvejen 70 2 2900 Hellerup 25. januar 2016 Tilladelse til genindbygning af knust asfalt Firmaet DGE har på jeres vegne med brev af den 25. september 2015 søgt om tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af lettere forurenet jord på matrikel nr. 2d, Hornslet By, Hornslet

Tilladelse til midlertidigt oplag af lettere forurenet jord på matrikel nr. 2d, Hornslet By, Hornslet VAM A/S Limevej 5, Vester Alling 8963 Auning Sendes kun pr. mail til: Søren Rasmussen [mailto:sbr@vam.dk] 7. juli 2017 Sagsnr.: 17/22638 Kontaktperson: Helle Munch Sørensen 87535243 hmus@syddjurs.dk Tilladelse

Læs mere

Delvis tilladelse samt afslag på ansøgning om etablering af udendørs oplag på ejendommen Svoldrupvej 101, 9600 Aars

Delvis tilladelse samt afslag på ansøgning om etablering af udendørs oplag på ejendommen Svoldrupvej 101, 9600 Aars Martin Nielsen Svoldrupvej 101 9600 Aars Dato: 26. maj 2015 Teknik- og Økonomiforvaltningen Frederik IX's Plads 1, 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2014-27391 Dokumentnr.: 820-2015-123539 Sagsbehandler: Ulrik Pedersen

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden:

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden: Nordic Sugar Nakskov Tietgensvej 1 4900 Nakskov Roskilde J.nr. MST-1272-00684 Ref. melso/benjo Den 12. oktober 2012 Påbud om nye vilkår vedrørende støv Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov

Læs mere

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1.

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1. TEKNIK OG MILJØ Peter Kragelund Sigvej 2 7550 Sørvad Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf. 9628 8022 bjgtl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.03.03-P19-8-14 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 17.oktober 2012

Læs mere

CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé København Ø. Sagsnr Dokumentnr

CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé København Ø. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse CONDOR ISLANDS BRYGGE P/S Langelinie Allé 43 2100 København Ø Att.: Thomas Jacobsen, (tja@pension.dk) 04-05-2017 Sagsnr. 2017-0201655 Dokumentnr.

Læs mere

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål.

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Søren H. Thomsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: biler@s-auto.dk 30. april 2018

Læs mere

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den Hjørring Kommune Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej 2 2800 Konges Lyngby Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

LandboNord Erhvervsparken Brønderslev. Att.: Allan K. Olesen. Sendt pr. mail:

LandboNord Erhvervsparken Brønderslev. Att.: Allan K. Olesen. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn LandboNord Erhvervsparken 1 9700 Brønderslev Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Att.: Allan K. Olesen

Læs mere

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning Parcelforeningen Kongevang Kongelundsvej 367 2770 Kastrup Dato 29.11.2012 Deres ref. Vores ref. 8ag.2816214 Dok.2904770 Direkte nr. 32471522 Iso/hoa Tilladelse i henhold

Læs mere

Kort over placering af byggeplads med mellemdepot til jord ses på bilag 2.

Kort over placering af byggeplads med mellemdepot til jord ses på bilag 2. HM Entreprenør A/S Snaptunvej 11, Glud 7130 Juelsminde Jesper Kristensen, jk@hm-as.dk Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rudi Pia Frederiksen Direkte nr.: 7975 5677 rudi.pia.frederiksen@hedensted.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidigt jorddepot på ejendommen Jerupvej 855, Sindal i forbindelse med kloakrenovering i Vogn by

Tilladelse til etablering af midlertidigt jorddepot på ejendommen Jerupvej 855, Sindal i forbindelse med kloakrenovering i Vogn by Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Att. Carsten Thomsen (ct@hjvand.dk) Team Vand og Jord Jørgen Fibigersgade 20 9850 Hirtshals Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

1. Indbygningen af slagger skal ske i vej og på pladsen ved tankene under tæt belægning af f.eks. asfalt, eller under fundamenter jf. ansøgningen.

1. Indbygningen af slagger skal ske i vej og på pladsen ved tankene under tæt belægning af f.eks. asfalt, eller under fundamenter jf. ansøgningen. Teknik - Miljøafdelingen Bionaturgas Midtfyn A/S Ørbækvej 260 5220 Odense SØ Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Tilladelse til indbygning af slagger fra

Læs mere

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning.

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning. TEKNIK OG MILJØ Emtelle Scandinavia A/S Vardevej 140 7280 Sønder Felding Kenn Byllemos, kennb@emtelle.com Sofie Hestbæk sofieh@emtelle.com CVR-nr.: 26 15 69 55 P-nr.: 10 08 57 81 64 Etablering og drift

Læs mere

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr

Sweco A/S Granskoven Glostrup Att. Jacob Birch Wolff 24. oktober Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Sweco A/S Granskoven 8 2600 Glostrup Att. Jacob Birch Wolff jacobbirch.wolff@sweco.dk 24. oktober 2017 Sagsnr. 2017-0331876 Dokumentnr.

Læs mere

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår Envidan Att. Johan Pedersen J F Kennedys Plads 1 K, 2.sal 9000 Aalborg email: jpe@envidan.dk Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg Erik Jensen Rosengårdsvej 29 5230 Odense M Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 6223 3000 Fax 6222 8810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til

Læs mere

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55.

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55. HCS A/S Transport & Spedition Hvissingevej 100 DK-2600 Glostrup Att. Per Otzen Per.Otzen@hcs.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

miljøet. Det er derfor besluttet at der ikke udarbejdes VVM-redegørelse i henhold til bekendtgørelsens 3, stk. 2.

miljøet. Det er derfor besluttet at der ikke udarbejdes VVM-redegørelse i henhold til bekendtgørelsens 3, stk. 2. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Havn A/S Oliepieren 7 9900 Frederikshavn email: sp@fhhavn.dk Telefon +45 98 45 50 00 Post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup Center Natur og Miljø IF Nedbrydning A/S Savannevej 2 9220 Aalborg Ø Mail: hri@ifgroup.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-5-14 Ref.:

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg Toft Dato: 18-03-2014 Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af Støvring Autooophug ApS, Banesvinget

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted Niels Berner-Magnusson Bedstedvej 92 Bedsted 4100 Ringsted Dato: 24. november 2016 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende

Læs mere

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro

CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej Bjerringbro CHRISTENSEN/KROMANN ApS Baldersvej 10 8850 Bjerringbro Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidigt jorddepot på ejendommen Bettevej 8, Tårs i forbindelse med kloakrenovering i del af Tårs by

Tilladelse til etablering af midlertidigt jorddepot på ejendommen Bettevej 8, Tårs i forbindelse med kloakrenovering i del af Tårs by Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Att. Kim Mølgaard Jensen (kmj@hjvand.dk) Team Vand og Jord Jørgen Fibigersgade 20 9850 Hirtshals Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30

Læs mere

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning.

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning. Podek ApS Torvegade 89 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rudi Pia Frederiksen Direkte nr.: 7975 5677 rudi.pia.frederiksen@hedensted.dk Lok.id.: 766-000376

Læs mere

RP-Byg og Montage Perregårdsvej Frederikshavn Att. Rene Pedersen. Sendt pr. mail:

RP-Byg og Montage Perregårdsvej Frederikshavn Att. Rene Pedersen. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn RP-Byg og Montage Perregårdsvej 4 9900 Frederikshavn Att. Rene Pedersen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Odense Projektudviklingsselskab A/S Fynsvej 9 5500 Middelfart Erhverv og Bæredygtighed Landbrug og Natur Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje.

4. Jorden, som lægges op i miler, skal analyseres med 1 prøve pr. 30 ton. Milerne må være max. 5 meter brede og 2,5 meter høje. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Jord og affald A. Enggaard A/S Egsagervej 16 8230 Åbyhøj Sendt til: Nicolaj.b@enggaard.dk 22-11-2016 Sagsnr. 2016-0389198 Dokumentnr. 2016-0389198-3 Tilladelse

Læs mere

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen 2 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 28. oktober 2013 kl. 15.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 28. oktober 2013 kl. 15. Poul Sørensen Øslevvej 45 9690 Fjerritslev Kopi sendt pr mail til miljøchef: Allan K. Olesen, LandboNord ako@landbonord.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk

Læs mere

Hjørring Kommune. Martin Andreasen Holtevej Brønderslev. Hjørring den

Hjørring Kommune. Martin Andreasen Holtevej Brønderslev. Hjørring den Hjørring Kommune Martin Andreasen Holtevej 145 9700 Brønderslev Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A. Fjerritslev Fjernvarme Industrivej 27 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Dispensationen indebærer, at der gives tilladelse til, at der på ejendommen Pirupvejen 1, Blokhus indrettes butik og kontor.

Dispensationen indebærer, at der gives tilladelse til, at der på ejendommen Pirupvejen 1, Blokhus indrettes butik og kontor. Jonna Gerner Meyer Nielsen Engvejen 61 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Anlæggende placeres på to stativer i umiddelbar tilknytning til både de nuværende bygninger på Husmandsvej 28 og til det nye stuehus på ejendommen.

Anlæggende placeres på to stativer i umiddelbar tilknytning til både de nuværende bygninger på Husmandsvej 28 og til det nye stuehus på ejendommen. Johannes Nielsen Husmandsvej 28 9430 Vadum jn@norhalne-vvs.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367

Læs mere

TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com

TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

19-tilladelse til opførelse af afskærmningsvold med jord indeholdende slagge fra samme matrikel, på Seminarievej 27, 9681 Ranum

19-tilladelse til opførelse af afskærmningsvold med jord indeholdende slagge fra samme matrikel, på Seminarievej 27, 9681 Ranum Vesthimmerlands Kommune Drift og anlæg Att.: Anja Bak Dalum Dato: 11. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 09.08.00-G01-1-19 Gitte Østergaard Sørensen Telefon:

Læs mere

1. Kommunalbestyrelsens afgørelse... 2

1. Kommunalbestyrelsens afgørelse... 2 Dansk Miljørådgivning Ved: Hans-Henrik Clausen Vejlevej 163 6000 Kolding Plan og Miljø Dato: 31. marts 2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-35-14 Sagsbeh.: Gitte Gro Poulsen Lokaltlf.: 9945 5501 Ny Rådhusplads 1

Læs mere

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1.

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1. Hanne Vedel Nielsen Præstbrovej 6 4100 Ringsted Sendt på mail: halini201064@gmail.com Landzonetilladelse til at indrette blomsterbutik i eksisterende garagebygning på ejendommen matr.nr. 5ao Farendløse

Læs mere

Vandindvindingstilladelse havevanding - Skalstrupvej 61

Vandindvindingstilladelse havevanding - Skalstrupvej 61 Solveig Fabricius Nielsen Skalstrupvej 72 Skalstrup 7570 Vemb 18. oktober 2016 Vandindvindingstilladelse havevanding - Skalstrupvej 61 Beliggenhed Skalstrupvej 61, Vemb Ejend. nr. 6650077667 Indvindingssted

Læs mere

Tilladelsen gives efter 19 i miljøbeskyttelsesloven, på følgende vilkår:

Tilladelsen gives efter 19 i miljøbeskyttelsesloven, på følgende vilkår: Returadresse: Køge Kommune, Miljø Torvet 1, 4600 Køge Køge Kyst P/S Havnen 39 4600 Køge Att.: Fleming Lynge (fly@kogekyst.dk) Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljø Tilladelse til midlertidigt oplag

Læs mere

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Laust Svalgaard Thomsen Vorupvej 30 7700 Thisted laustsvalgaard@gmail.com Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220

Læs mere

Ringsted Kommune har modtaget ansøgning om at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ovenstående ejendom.

Ringsted Kommune har modtaget ansøgning om at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ovenstående ejendom. UNO Att: Jørgen Østergaard Lerbækvej 8 2680 Solrød Strand Sendt på mail: jo@uno.dk Landzonetilladelse til at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ejendommen matr.nr. 16h Kværkeby

Læs mere

2. Bygherre skal oplyse Center for Miljøbeskyttelse om navnet på den til enhver tid udførende entreprenør.

2. Bygherre skal oplyse Center for Miljøbeskyttelse om navnet på den til enhver tid udførende entreprenør. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S Per Brask (peb@a-r-c.dk) Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 19 tilladelse

Læs mere

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg.

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg. Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: 76292507 SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th. 6400 Sønderborg www.horsens.dk Sagsnr. 09.08.26-G00-2-17

Læs mere

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 1. oktober 2012 saril 016997-2012 Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted DK-NUTS ApS CEO Nasir Khwaja Sleipnersvej 4 4100 Ringsted e-mail: nasir@dk-nuts.dk Dato: 15. juni 2017 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv MILJØ OG TEKNIK Benjamin og Jane Friis Bybækterrasserne 142 F 3520 Farum Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 12. marts 2014 Tlf. dir.: 4175 0125 E-mail: mt-miljo@balk.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse

Landzonetilladelse til ændret anvendelse Anja Juhl Maindahl Manstrup Strandvej 33 9690 Fjerritslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

Anders Ø. Larsen Specialestuderende i Biologi Sendes til:

Anders Ø. Larsen Specialestuderende i Biologi Sendes til: Center Natur og Miljø Anders Ø. Larsen Specialestuderende i Biologi Sendes til: aola10@student.aau.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.02.16-P19-7-14

Læs mere

Tilladelse til at forlænge rørbro i Skibsted-Lyngby Å ved Tvorupvej 7

Tilladelse til at forlænge rørbro i Skibsted-Lyngby Å ved Tvorupvej 7 Center Natur og Miljø Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Via mail: jeha@rebildforsyning.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra Lokalplan nr. 230

Landzonetilladelse og dispensation fra Lokalplan nr. 230 Anders Boysen Jepsen Spergelvej 19 9490 Pandrup Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Lise Halager Zielinski Brunemark 7 4173 Fjenneslev Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune

Læs mere

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL Feriecenter Slettestrand Slettestrandvej 140 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Mona og Jackie Nehrmann Bregnetvedvej 26 4320 Lejre Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Fjernvarme AMBA Rugbjergvej 3 7490 Aulum Att.: Esben Nagsted Brev sendt pr. mail til [esben@aulumfjernvarme.dk] VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende Ømarksvej 44, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende Ømarksvej 44, 4100 Ringsted. Henrik Bess og Anne Mette Christiansen Bøstofte 13 4100 Ringsted Sendt på mail: amc@bess.dk Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Udhuset opføres ca. 10 meter nord for ejendommens eksisterende bygninger. Udhuset har sider af træ og tag af stålplader.

Udhuset opføres ca. 10 meter nord for ejendommens eksisterende bygninger. Udhuset har sider af træ og tag af stålplader. Bo Davidsen Nørre Økse Kær 25 9460 Brovst Jytte.davidsen@rn.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367

Læs mere

Landzonetilladelse til byggeri

Landzonetilladelse til byggeri Frank Dybdahl Andersen Frank.d@andersen.mail.dk Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej 20 8680 Ry Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Skanderborg kommune har den 5. september 2016 modtaget en anmeldelse om opførelse af to plansiloer efter

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Andreasen & Hvidberg A/S Kaolinvej 3 9220 Aalborg Øst ak@aogh.dk

Læs mere

Vilkår 6 ændres til: 6. (*10) Der må maksimalt oplagres 10 ikke-miljøbehandlede køretøjer og 300 miljøbehandlede køretøjer på virksomheden.

Vilkår 6 ændres til: 6. (*10) Der må maksimalt oplagres 10 ikke-miljøbehandlede køretøjer og 300 miljøbehandlede køretøjer på virksomheden. H J Biler v/henrik Jensen Vestre Kobbelvej 11 7000 Fredericia 01-05-2014 Sags id.: 14/2408 Sagsbehandler: Mette Schjødt KS: Inger Pabst Påbud om ændring af vilkår i miljøgodkendelse af H.J. Biler, Vestre

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted. Brit Beck Ejlstrupvej 120b 4100 Ringsted Sendt på mail: teamcabe@hotmail.com Dato: 26. januar 2017 Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager

Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Aarsleff Rail A/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Att.: Martin Bülow E-post: mbu@aarsleffrail.com 27-03-2015 Sags id.: 15/2525 Sagsbehandler: Henrik Jørgensen KS: Ellen Olesen Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail:

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail: Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget 13 4690 Haslev Sendt på mail: ark-bent.s@mail.tele.dk Dato: 23. september 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til garage indrettet i overflødiggjort

Læs mere

Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej Frederikshavn. Sendt pr. mail til:

Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej Frederikshavn. Sendt pr. mail til: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej 125 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

19 tilladelse. Etablering af midlertidigt mellemdepot for asfalt, vejkassematerialer,

19 tilladelse. Etablering af midlertidigt mellemdepot for asfalt, vejkassematerialer, TEKNIK OG MILJØ Dato: 12. august 2015 Sagsnr.: 09.08.26-P19-8-15 Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 fax 69 28 80 19 teknik@herning.dk 19 tilladelse Etablering af midlertidigt

Læs mere

Begrundelse Lokalplan 43 fastlægger, at bebyggelse skal finde sted inden for de byggefelter som fremgår af kortbilag 2.

Begrundelse Lokalplan 43 fastlægger, at bebyggelse skal finde sted inden for de byggefelter som fremgår af kortbilag 2. Plejehjemmet Solgården Aggersundvej 31 9690 Fjerritslev Att.: Per Vinter Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Karsten T. Jørgensen Direkte

Læs mere

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia 3. oktober 2013 Sagsident: 13/12151 Sagsbehandler: Britt Hald Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Rådhuscentret

Læs mere