Der er tilsyneladende nogle der har valgt skodholdet hvad skal vi gøre for at få dem til at skifte hold?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "20.01.2011 Der er tilsyneladende nogle der har valgt skodholdet hvad skal vi gøre for at få dem til at skifte hold?"

Transkript

1 Jonstrupvang Tidende Jonstrupvang-Bebyggelsen 2011 Nr. 2 Velkommen på forsiden! Der er tilsyneladende nogle der har valgt skodholdet hvad skal vi gøre for at få dem til at skifte hold? Redaktionen modtager gerne ideer, også gerne forklaringer fra skodholdstilhængerne. Billedet taler vist for sig selv, så hvor blev værdien af? Gitte Møller takker af! Sverige Søren, Freddy, Kristine og Ken på Vallåsen Februar måneds kunstudstiller er Preben Jarvinen Redaktion: Jacob B, Jacob N, Sonni, Vibeke, Torben O, Allan, Diana, Kirsten og Søren

2 Beboere & dagbruger der har fødselsdag i februar. 16. Erling Larsen og Nina Lave 18. Gert Ipsen 23. Jørgen Damsholt 24. Britta Christiansen Personale nyt To nye pædagogstuderende er startet den 1. februar, og det er Nina i aktivitetsafd. og Esther i gr. 6-7, de skal være her til 31. juli oo0oo Gitte Møller forlod os den 14. januar, og det blev store tudedag, Gitte har valgt at prøve kræfter med noget undervisning/konsulentarbejde og noget bogskriveri. Alle var samlet kl til morgenmad, og Gitte fik mange taler og sagde også selv nogle ord mellem snøft, våde øjne og papirservietter. Gitte fik mange flotte og sjove gaver, og gik rundt, indtil hun gik hjem, med konstante tårer i øjnene, og hun syntes ikke det var rart at sige farvel. Redaktionen ønsker Gitte alt det held hun måtte have brug for fremover, og håber hun lykkes. Tale gaver Gave tale Udgifts og indtægtsbilag hva er det SNØFT!!!

3 Konen til manden: - Er du klar over, at hvis du ikke var så forbandet pedantisk og hele tiden skulle rette mig, ville vi have mindre skænderier? - Færre skænderier. Hvorfor kan er computer være hankøn? Den gør, hvad du beder om bare man trykker på den rigtige knap. Hvorfor kan en computer være hunkøn? Den retter dig, selv om du ikke har bedt om det. Mellem venner: - Selv om jeg er blevet en gammel mand, har jeg stadig det der skal til. - Jamen, det er jo dejligt. - Næh, for der er ingen, der vil ha det Mellem scorefyre: - Hvad er definitionen på evighed? - Det er tiden imellem, at du kommer, og hun går Allan har lavet interview med Charlotte (dagbruger) Allan: - Hvad synes du om arbejdet på Jonstrupvang? Charlotte: - Jeg synes her er godt at være og der sker spændende ting. Allan: - Kan du lide brugerne, beboerne og personalet? Charlotte: - Ja! Allan: - Hvad synes du om den lidt lange bustur? Charlotte: - Det er en pæn tur, og chaufførerne er søde. Allan: - Hvad syntes du om dit gamle arbejde? Charlotte: - Det var ok, men jeg trængte til noget nyt. Det skal oplyses, at Allan er kæreste med Charlotte. Søren spørger Charlotte om hun har de samme planer om at flytte sammen, som Allan har, og det bekræfter Charlotte. Kirsten spørger om hvad hun bruger sine aftener til, og Charlotte fortæller at hun går i klub 3 gange om ugen, i Hillerød. Det skal også siges, at Charlotte er rigtig god til sin computer. Husk at der er generalforsamling i Jonstrupvangs Venner søndag den 13. februar kl , og i samme forbindelse afholdes det forsinkede julebankospil og amerikanske lotteri, med mange gode præmier.

4 Oversigt gruppevenner 2011 Gruppe 1: Julie og Sara terapien Søren aktiviteten Vibeke adm. Kurt pedel Lotte og Pernille service Elsie - nattevagt Gruppe 3: Jeanette og Louise terapien Jens aktiviteten Iben, Helen og Christina service Gruppe 5: Soffi, Lone og Michael terapien Jane - aktiviteten Mona afd. leder Bente og Pia service Hanne R - nattevagt Gruppe 7: Marina, Marianne og Anders terapien Diana aktiviteten Lotte og Mariann - service Gruppe 2: Maja og Louise terapien Thordis aktiviteten Henrik pedel Kim forstander Else Marie og Tine - service Gruppe 4: Soffi, Lone og Michael terapien Pia aktiviteten Inge adm. Mona afd. leder Birgit, Tina og Mette - service Gruppe 6: Marina, Marianne og Anders terapien Diana aktiviteten Randi - service Fastelavn Fredag den 4. marts holder vi fastelavn med tøndeslagning kl til kl , så er der fællesspisning kl , og kl. 14 bliver der noget underholdning, sammen med kakao og fastelavnsboller. Husk udklædning! Skitur til Vallåsen i Sverige Søndag den 30. januar havde Freddy arrangeret og udbudt en 1 dags skitur til Vallåsen. Der var kun 10 tilmeldinger, hvoraf der så kom 2 afbud (synd for dem), vi skulle mødes på Jonstrupvang rigtig tidligt, nemlig kl. 6.15, for 2 af deltagerne blev det lidt senere, vi tror de havde troet at de skulle stå op kl. 6.15, vi kom så af sted lidt forsinket, og skulle også lige samle et par frysende deltagere op på Ballerup Station. Turen gik over broen og der blev faktisk hurtigt stille i bussen, men da vi så kom til afkørslen og motoromdrejningerne blev mindre vågnede alle. Vi ankom til alpinanlægget kl. 8.40, fik lejet ski og var klar til lifterne åbnede kl Det blev en forrygende dag for Helene, Mette, Lene, Ken, Kristine, Jonas, Freddy og Søren, vejret var fantastisk, sol og ingen vind, og masser af nedture, frokosten blev indtaget ude i det gode vejr fantastisk dag.

5 Tema formiddag om selvbestemmelse. Den 17 januar havde brugerrådet på Jonstrupvang arrangeret en tema formiddag. Vi var blevet inspireret af, at have været til landsmøde på Egmont højskolen. Der havde vi drøftet selvbestemmelse og fået udleveret en cd med syv mindre kortfilm. Peter Mygin og en bruger fra Sandtoften fremførte emnet i filmene. De syv film er produceret af Gentofte Kommune. Vi havde sat et par timer af om formiddagen. Efter brunch så vi filmene og derefter satte vi os i respektive grupper og drøftede hvordan selvbestemmelse fungerer hos os. Folk blev drevet af dette og snakken gik livligt ved bordene og snakken gik livligt ved bordene. Vi kan anbefale at man evt. ser den en ekstra gang i grupperne og på aften og nathold da filmene giver stof til eftertanke. Brugerrådet har besluttet at vi ind imellem vil tage emner op til fælles snak, på samme måde som vi gjorde her. Jonstrupvangs fødselsdag. 35 år er gået siden Jonstrupvang blev indviet. Mange år med trivsel glæde og faglig udvikling. Det var ikke en rund fødselsdag, alligevel skulle det fejres. Dagen blev fejret med fælles frokost klokken Bordene blev pænt pyntet med flag og blomster, og vi fik flæskesteg og dejlige lagkager til dessert. Lige pludselig skete der sjove ting i cafeen. En mand og en dame iklædt kokke tøj drønede rundt og lavede spas og drillede hvermand. Det viste sig at være nogle hyrede Teater tjenere. De var rigtig gode og vi fik alle et stort grin. Specielt Lotte gruppe 2 og Erik gruppe 4 gik det ud over, og vist også Jane. De kan selv fortælle. Der var god stemning og det var et fint arrangement. Klar til fødselsdag og hjælp i køkkenet Uforklarlige fænomener At ingen har ulejliget sig med at Hvad børn i bilen skiltet skal gøre navngive de tre midterste tæer. godt for. Kender du det, at man kommer Hvad har de nu gjort, siden de ikke skal kørende og pludselig får en ubændig trang have et navn? til at banke op i den forankørende bil med 120 km/t men så ser man klistermærket med Børn i bilen og betænker sig i sidste øjeblik. Vi kender det ikke.

6 Jonstrupvang s Sorte Teater 2011 Præsenterer: Black Bull City. Ta Tyren ved hornet En Spændende historie fra det vilde West Program: Mandag d. 14 marts 2011 kl (Hold 1) Præmiere (kun for Jonstrupvang) Tirsdag d. 15 marts kl og kl (Hold 2) Kl og kl (Hold 1) Onsdag d. 16 marts kl og kl. 11 (hold 2) kl. 14 (Hold1) Torsdag d 17 marts kl og kl (Hold1) Kl og kl (Hold 2) Hold 1: Hold 2: Vibeke Pia Allan Christina B.J. -Martin Heidi Kim Nikolaj Asger LarsBo Signe Cristina B.P. Pladsbestilling i Aktiviteten tlf:

7 Vennebrugerrådsdag. Brugerrådet på Jonstrupvang har indgået et venskab med Lions Kollegiet og bostedet Rødbo. Vi mødes 3 gange om året til hygge og snak om hvordan vi kan have glæde af hinanden. Det bliver en gang om året hos hver. Mandag d. 7. februar tog vil til Rødbo. Vi mødtes klokken Det bosted der er vært/tovholder for dagen arrangerer emnet og laver dagsorden. Mødet startede med opsamling fra sidst og en snak om landsmødet i november. Vi er begyndt at lære hinanden godt at kende, så det er rigtig hyggeligt. Vi spiste frokost ved 12 tiden og derefter gik snakken videre. Alle var engagerede og vi er begyndt mere konkret, at finde ud af hvordan vi kan bruge hinanden. Det skal nævnes at der er discofest på Lions kollegiet d. 11 marts fra klokken Alle er velkommen. Tilmelding til Anker Jørgensen se tlf. nr. på plakat ved cafeen oo0oo Personale bowling Fredag d. 4. februar havde Freddy, med tilskud fra personaleforeningen, arrangeret bowling i Big Bowl i Valby, og der var tilmeldt 57 medarbejdere, hvilket var meget flot. Vi skulle mødes kl og gå til bords kl , det var en orientalsk buffet med rigtig mange forskellige ting, vi skulle starte bowlingen kl , så vi havde god tid til maden, og havde fået tildelt 9 baner (af hensyn til den kvikke læser, skal det siges, at ikke alle deltog i bowlingen), vi havde så 2 timers bowling, hvor musikken og humøret var meget højt. Det var en hyggelig aften og for nogens vedkommende nat. Her er vinderne Bronze: Kurt Guld: Freddy Sølv: Marina oo0oo Tur til Norge Søndag den 27. marts tager 16 beboere og medarbejdere til Merket i Norge, der kommer en bus fra Helsingør Turist, og afgangen fra Jonstrupvang bliver kl med ankomst på Merket ca. kl Opholdet bliver i Blå stua, som er et stort hvidt hus med mange værelser og en stor opholdsstue, huset er i 2. etager, måltiderne indtages i hovedbygningens Matsal, og i løbet af ugen er der rigtig mange aktiviteter, der skal kælkes til den store guldmedalje, der skal køres på slæde efter snescooter, der vil være slangetæmning og meget meget mere, og så skal der hygges i rigelige mængder.

8 Sort Teater Her er nogle stemningsbilleder fra kulisse fremstillingen til Sort Teater, som jo spiller i marts fra den 14. til og med den 17. Karina i gang på gulvet og en koncentreret Pia Signe i gang med rullen, kontrolleret af Lars Bo og Nina er god til kaktusdyrkning Her er så et billede af vores nye super pædagog studerende i aktiviteten og hun er glad!

Det er dejligt at komme på ferie

Det er dejligt at komme på ferie ulf nyt A 18. årgang Nr. 6 December 2014 Det er dejligt at komme på ferie Få gode råd om kærlighed side 15 Hvorfor må jeg ikke komme ud at rejse? side 23 Dejlige feriebilleder side 17 M E D L E M S B L

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2. Så er sommeren på vej... er det ud og nyde naturen!

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2. Så er sommeren på vej... er det ud og nyde naturen! KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2 Så er sommeren på vej... og så er det ud og nyde naturen! Indholdsfortegnelse: Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord. Bestil det hos din leder. NÆSTE BESTILLING

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

PROVSTEGAARDS BLADET

PROVSTEGAARDS BLADET PROVSTEGAARDS BLADET April/Maj År 2014 Om erfaringens betydning Onsdag den 12. februar deltog jeg i en festlig sammenkomst med de fleste af beboerne, en del pårørende og en stor del af personalet på Provstegaardshjemmet.

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

A - V I S E N NYHEDER. A-huset har fået vokseværk. A-visen. A-visens formål. Første udgave. A Klubberne. A Kurser. A Ture. Årgang 07, nummer 1

A - V I S E N NYHEDER. A-huset har fået vokseværk. A-visen. A-visens formål. Første udgave. A Klubberne. A Kurser. A Ture. Årgang 07, nummer 1 A - V I S E N Årgang 07, nummer 1 A-huset har fået vokseværk A-visen A-visens formål Første udgave A huset har det sidste års tid, udviklet sig til mere end et skole- og fritidstilbud til børn og unge

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS MEDLEMMER

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

Efter en lang sommerferie som. De af jer der har været med på

Efter en lang sommerferie som. De af jer der har været med på KFUM-Spejderne i Vojens nr. 3 2007 Mødetider og -steder Fra gruppelederens pc Bæver Bhkl. 1. kl. Onsdag kl. 16:45-18:00 Overgårdsvej 1B Ulvene 2. kl. 3. kl. Mandag kl. 18:30-20:00 Overgårdsvej 1B Junior

Læs mere

Foreningsbladet. Tingstedet til ære. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.vonge-kollemorten.dk

Foreningsbladet. Tingstedet til ære. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.vonge-kollemorten.dk www.vonge-kollemorten.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 20. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2014 Tingstedet til ære Foreningsbladet har set på historien bag Tingstedet i Kollemorten og dens brug til at

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Lokalhistorisk Forening... Læs side 3 Tuse Lokalforum... Læs side 3 Tuse Forsamlingshus... Læs side 5 Tennis... Læs side 7 Skytterne...

Lokalhistorisk Forening... Læs side 3 Tuse Lokalforum... Læs side 3 Tuse Forsamlingshus... Læs side 5 Tennis... Læs side 7 Skytterne... Lokalhistorisk Forening... Læs side 3 Tuse Lokalforum... Læs side 3 Tuse Forsamlingshus... Læs side 5 Tennis... Læs side 7 Skytterne... Læs side 8-9 Fodbold... Læs side 10-12 Badminton... Læs side 14-21

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder Medlemsdemokrati,

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN OFFENTLIGE INSTITIUTIONER Disse udpluk fra Connie Svendsens referencer er hentet fra: www.connie-svendsen.dk Jeg fik livsglæde og engagement ud af det man er automatisk

Læs mere

VEMMEDRUP SFO VINDEGÅRDSVEJ 1, 4632 BJÆVERSKOV

VEMMEDRUP SFO VINDEGÅRDSVEJ 1, 4632 BJÆVERSKOV JANUAR 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO VINDEGÅRDSVEJ 1, 4632 BJÆVERSKOV 1 JANUAR 2011 REDAKTIONEN: ALBERTE 4.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. FREDERIKKE N. 6.A. SIMON 5.A. DANIELLA

Læs mere

Elevskrift Nr. 1-2008

Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLENS ELEVFORENING Efterårsopholdet 2007 Indholdsfortegnelse Formandsord forår 2008................................................................

Læs mere