Nyhedsbrev nr. 17 Marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 17 Marts 2014"

Transkript

1 ISTANDSÆTTELSE AF OPGANGE OG NYE LAMPER Som I måske har bemærket er opgangene Marielystvej 5 og Bendzvej 10 blevet sat i stand og malet. Dette blev besluttet på sidste general forsamling. Bestyrelsen er meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst resultatet og vi fornemmer samme stemning blandt naboerne. I samme forbindelse har vi fået sat nye lamper op i alle 4 opgange med bevægelses censorer. Opsættelsen af disse er også forløbet uden problemer. Her i starten kan der godt være lidt begynder-vanskeligheder med denne type lamper i form af uregelmæssigheder i tænd/sluk. Dette er normalt og vil blive justeret ind. Oplever man nogle uregelmæssigheder med lamperne (fx lamper der ikke tænder), må I meget gerne give bestyrelsen besked, så kan vi handle derpå. FORKERT BUDGET VEDTAGET PÅ GF TIL UDSKIFTNING AF HOVEDDØRSLÅSE Vi må desværre beklage, at vi på sidste års generalforsamling fik godkendt et alt for lavt budget til udskiftning af alle låsene på vores hoveddøre. Der er tale om en simpel optællingsfejl og det reelle beløb for udskiftningen er derfor så meget større end det vedtagende, at vi i bestyrelsen ikke kan gå videre med arbejdet, uden en ny godkendelse fra generalforsamlingen. Dette er grunden til, at vi ikke er kommet videre med udskiftning af låsene, som ellers blev vedtaget på sidste års generalforsamling. Men alt ligger klar til at kunne gå videre med efter en evt. ny godkendelse til dette års generalforsamling. Vi beklager meget denne fejl og den forsinkelse det har medført. VASKERI Der henstilles på det kraftigste til, at man IKKE afbryder vaskemaskinerne på deres hovedafbrydere bag maskinen. Gør man dette, får man også lukket for sæbetilførslen og denne tilsluttes IKKE automatisk igen, når vaskemaskinerne igen tændes. Hovedafbryderen er KUN til nødstilfælde. Har du fået lukket dit tøj inde i maskinen på et forkert program eller lignende og gerne vil have det ud igen, skal du i stedet vente 5-10 min. uden at starte det på betalingsanlægget, så åbner lågen igen af sig selv. Har man fået afbrudt vaskemaskinerne skal man straks efter informere et bestyrelsesmedlem herom, så der igen kan tilsluttes sæbe til maskinerne MUS Et par andelshavere har haft uvelkomment besøg i form af mus. Vi har derfor haft en skadedyrsbekæmper ude at se på det og han kunne fortælle at de med sikkerhed var kravlet op ad den rådhusvin, der voksede op ad husmuren på Bendzvej, og så kravlet på det lille repos til de har fundet en velkommen altan. Rådhusvinen er nu fældet, både hos os selv og hos vores naboer i AB Tove og vi skulle derfor gerne være kommet problemet med muse-besøg til livs.

2 NYT CYKELRUM I GARAGE NR. 6 Da det ikke har været muligt at finde nye lejere til garagerum nr. 6 (der er lidt smallere end de øvrige garager), besluttede vi i bestyrelsen at gøre rummet til nyt fælles cykel-/barnevogns rum. Låsen er derfor blevet omkodet til vores fælles hoveddørsnøgle, så alle nu kan bruge rummet. OBS: Garagedøren skal helst have et lille skub med knæet indad inden du drejer nøglen om, for at åbne. MARKISER MarkiseCenter Sjælland har givet nyeste tilbud (april 2012) på markisser. Det lyder på 2 markiser kr. + arbejdstimer 5000 kr. Vi nævner dette, for at give folk en idé om, hvad det koster at etablere en markise på sin(e) altan(er) hvis du går og drømmer om dette. Husk at opsætning af markise skal godkendes af foreningen (bestyrelsen), og stoffet skal være identisk til de eksisterende markiser. ELEVATORSTOP Ved elevatorstop, tjek den lille kontakt til venstre for etage vælgeren, det sker nogen gange at man for trykket/vippet den ved et uheld. Den skal blot vippes op og så fungerer elevatoren igen. Det skal understreges at det ikke er tilladt at bruge knappen som en parkerings funktion, den er et nødstop til brug for servicefolk. Husk på at der er flere beboere i foreningen der er afhængige af at elevatoren fungerer. Skulle elevatoren ikke fungere når nødstoppet er slået fra, ved almindelig brug/indstigning, kontakt da bestyrelsen straks, som derefter vil tilkalde reparatør. Skulle elevatoren ikke virke når nødstoppet er slået fra og du er inde i elevatoren uden umiddelbar mulighed for at komme ud: 1. Tryk på enten UD eller 4 i ca. 10 sekunder, så starter elevatoren i de fleste tilfælde. Starter elevatoren ikke, følg da punkt 2 2. Tryk på Hjælp knappen i 5 sekunder, så vil du komme i kontakt med en døgnbemandet vagtcentral der kan hjælpe dig. BEMÆRK I ØVRIGT At vores elevatorer i bygningen ikke altid standser helt i niveau med den etage, man skal ind eller ud på. Dette betyder, at der kan opstå et lille trin imellem gulvet i opgangen og gulvet i elevatorerne. Dette skyldes, at vores elevatorer i bygningen er fra starten af 1960 erne og bremsesystemet fra dengang er desværre ikke så præcist, sammenlignet med moderne elevatorer. Dette betyder også, at det ikke er muligt, at justere elevatorerne til at standse helt præcist da det, blandt andet, afhænger af, hvor mange mennesker eller hvor meget vægt, der er i elevatoren, når den benyttes. Så, vær opmærksom på det lille trin, så I ikke falder over det, på vej ind og ud af elevatorerne!

3 SMØRING AF VINDUER Venligst sørg for at vinduerne i din bolig smøres. Syrefri olie (lille flaske) er udleveret til alle, og det gælder om at dryppe et par dråber i metalskinnen på hver side af vinduet, og så åbn/lukke vinduet (vippe op og ned), så olien fordeles på metallet. På altandøren er det skinnen foroven, som skal smøres. Det kræver, at man står på en skammel eller stige, for at dryppe et par dråber olie på skinnen foroven på døren. Har du udfordringer dermed, eller er usikker spørg en nabo om hjælp. Du er også meget velkommen til at lægge en seddel til bestyrelsen, så kommer en af os forbi og hjælper dermed. Det samme gælder, hvis du ikke har fået en flaske med olie så læg en seddel derom, og så finder vi lidt smørelse! Alternativt kan man selv købe syrefri olie hos en farvehandel eller i et byggemarked. Det er ret vigtigt, at vinduerne smøres minimum en gang årligt. Ellers kører vinduerne dårligt i metalskinnerne, og kan besværliggøre vinduespudsning. Smøring af vinduer er derfor både for egen skyld, så arbejdet lettes ud over, at vinduerne skal vedligeholdes. VINDUESPUDSNING Som nævnt ved opslag i opgangene har bestyrelsen indhentet tilbud på vinduespudsning hos Andersens totalservice. De vil komme ca. en gang pr kvartal. Nærmere info kan ses på opslagene på tavlerne i opgangene. Str. på lejlighed Pris pr. gang 1 værelses lejlighed 150,00 kr. 2 værelses lejlighed 200,00 kr. 3 værelses lejlighed 250,00 kr. 4 værelses lejlighed 300,00 kr. 5 værelses lejlighed 350,00 kr. Vinduespoleringen er for pudsning indvendig og udvendig Alle priser er inkl. moms. NYE NABOER, FRAFLYTNINGER OG LEJLIGHEDER TIL SALG Grethe Bjerregaard Halberg fraflyttede ejendommen d. 1. februar. Efter mange år på Bendzvej, er Grethe flyttet til Taarbæk, for at bo tættere på sin familie. Birgitte og Lars Meibom har overtaget Bendzvej 8, 2.th., og de er i gang med en større renovering af boligen. Deres egen bolig på 4. sal er solgt til overtagelse d. 1. maj I M3, 1. er Charlotte flyttet ind sidste år. Ellen Schultz s bolig på Marielystvej 5, 3.mf. er til salg, idet Ellen er flyttet ind hos sin familie. Tove Tofte sætter sin andelsbolig på Marielystvej 5, 1.mf. til salg lige straks, da Tove skal flytte på plejehjem.

4 Dødsfald Jan Hornbech Madsen Marielystvej 3, 2.th, gik bort natten til onsdag d Han døde efter kort tids sygdom. TAK TIL NABOER Bestyrelsen takker naboer, som gør lidt ekstra for, at her er godt at bo. Ellen Danielsen og Evelyn Andersen er flinke til at luge vores bede i løbet af planternes vækstsæson. Kirsten Juhler tager sig kærligt at krukkerne i gården, så der er friske blomster om sommeren og nu om vinteren gran og pyntende grene. Uffe Brantenberg sørger for at trille papcontainere ud på gaden hver uge i forbindelse med tømning. Anita Mechlenburg har meldt sig til at hjælpe med at få udskiftet de slidte måtter i vores elevatorer. Alt sammen noget vi alle sætter stor pris på så en ekstra tak fra bestyrelsen på vegne af alle naboer. Desuden har vi i bestyrelsen fået flere tilkendegivelser om villighed til at give et nap med, hvis der skulle være brug for det og det er der jævnligt, hvilket vi i bestyrelsen for fremtiden gerne vil melde mere tydeligt ud om, så man som nabo kan melde sig til at påtage sig opgaven. Og så må vi bare tilføje, hvilken fornøjelse det er, at være del af en andelsforening, med så hjælpsomme naboer! BESTYRELSEN På grund af tidsmangel har Rikke Alice Bille valgt at træde ud af bestyrelsen fra starten af Til den kommende generalforsamling i maj 2014 får vi derfor brug for 1-2 nye bestyrelsesmedlemmer. Man må derfor meget gerne begynde allerede nu, at gøre sig tanker om, hvorvidt man kunne tænke sig at stille op til bestyrelsen. NY HJEMMESIDE Vi har i bestyrelsen besluttet at etablerer en hjemmeside med den mest efterspurgte information om vores andelsforening. Kik ind på Siden er stadig under udvikling så der mangler lidt hist og her. Men kom gerne med forslag, ideer og feedback til hjemmesiden. Vi vil gerne på nuværende tidspunkt spørge om der er nogen der kunne have lyst til at skrive om tilblivelsen af AB Marielyst, vi tænker der må være nogle gode historier der bare venter på at blive fortalt. Yderligere, er der nogen der ligger inde med gamle billeder af foreningen, er vi meget interesserede i at låne dem så vi kan lægge dem op på hjemmesiden. Billeder og tekst kan sendes til

5 ARBEJDSLØRDAG/SØNDAG Husk at sætte X i kalenderen til næste arbejdsdag SØNDAG den 4. maj 2014 kl Bestyrelsen sørger, som altid, for vådt og tørt til alle hjælpere. Vi ses! Kontaktnumre til bestyrelsen: Birgitte Rosendal, Bendzvej 8, 4. th. Tlf.: Marianne Rosendal, Marielystvej 3, 2. mf. Tlf.: Mie Børre Mangelsen, Marielystvej 5, 1. th. Tlf.: Klaus Hansen, Marielystvej 3, 1. mf. Tlf.: Kim P. Bording, Marielystvej 3, 3.tv. Tlf.: Kontakt til vicevært og håndværkere (ved akut opståede situationer): Vicevært Rengørings Agenterne: 1. Telefonisk mandag - fredag kl Tlf.: Aflevering af seddel med navn, adresse, telefonnummer og kort beskrivelse af problem husk dato! i AB's postkasse i opgangen Marielystvej 5 eller på Frederiksberg forsyning el-døgnvagt: Tlf.: VVS & kloak Horndrup VVS Service v/thomas (også døgnvagt): Tlf.:

Formandsberetning 2001

Formandsberetning 2001 Formandsberetning 2001 Året 2001 var et af de gode år. Vi blev ikke ramt af nogle store overraskelser (som ellers har ramt os de foregående år). Så enten er vi bare heldige, eller også er vi efterhånden

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19 ABC for andelshavere Opdateret februar 2013 Hvad betyder det at bo i en andelsboligforening? Først vil vi gerne byde dig velkommen til vor andelsboligforening,

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning, Ordinær Generalforsamling 2011.

Bestyrelsens skriftlige beretning, Ordinær Generalforsamling 2011. www.godthaabshave.dk Bestyrelsens skriftlige beretning, Ordinær Generalforsamling 2011. Denne beretning indeholder i år kun nyt fra det indeværende år. De almene oplysninger om generelle forhold på ejendommen

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

vil du give en hånd med?

vil du give en hånd med? Nyt fra bestyrelsen: Det skal være bedre at bo her vil du give en hånd med? Kære beboere, Vesterbro, foråret 2011 Velkommen til femte udgave af Nyt fra bestyrelsen med nyheder, meddelelser til beboerne

Læs mere

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Dette velkomstbrev er ment som en orientering til nye ejere i vores ejerforening, så ejerskabet forhåbentligt får den bedst mulige start. Nedenfor følger

Læs mere

Kastanjebos Beboermappe. Revideret dec. 2009

Kastanjebos Beboermappe. Revideret dec. 2009 Kastanjebos Beboermappe Revideret dec. 2009 Indholdsfortegnelse: A. Indledning B. Bestyrelsen b1: Navne og adresser b2: Bestyrelsesmøder b3: Nyhedsbreve b4: Kontakt til bestyrelsen b5: Klagesager C. Vicevært

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Bestyrelsen vil her forsøge at give andelshaverne et indblik i, hvad der er sket i årets løb, de projekter vi har gang i, samt hvad vi tror, det næste år vil bringe. Det forløbne

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til:

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til: Velkommen til: ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG Indhold. Lidt om ejendommen Hvem sidder i bestyrelsen Viceværten Ejendomsadministrationen Andelsboligforeningen Kabel - tv Fjernvarmeanlæg

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Omlægning af lån Bestyrelsen gennemførte i efteråret en refinansiering af foreningens lån i forbindelse med rentetilpasningen af foreningens store rentetilpasningslån(f4).

Læs mere

A/B Tjørnens. Infoguide. Gem den - den er god at have. Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Tjørnerækken 2-8 og Poppelrækken 1-7, 2300 København S.

A/B Tjørnens. Infoguide. Gem den - den er god at have. Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Tjørnerækken 2-8 og Poppelrækken 1-7, 2300 København S. A/B Tjørnens Infoguide 2013 Gem den - den er god at have Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Velkommen til A/B Tjørnen! s. 3 Hvor kan jeg henvende mig med spørgsmål? s. 3 Bestyrelsen s. 3 Vaskeri s. 4 Tørrerum

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning

Læs mere

Ad 1: Åbning af generalforsamling MW erklærede generalforsamlingen for åben og bød velkommen til alle gamle og nye andelshavere.

Ad 1: Åbning af generalforsamling MW erklærede generalforsamlingen for åben og bød velkommen til alle gamle og nye andelshavere. Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Torsdag den 19. marts 2009, kl. 19.00, i Restaurant Hong Cheng, Jagtvej 219, 2100 Kbh. Ø GF blev afholdt med 66 stemmeberettigede

Læs mere

Andelshaver i A/B Jæger

Andelshaver i A/B Jæger Andelshaver i A/B Jæger Forkortet udgave maj 2010 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Dette hæftes formål... 3 2 Gadens og foreningens historie... 3 3 Byggesager i gaden... 4 4 Organisation og kommunikation...

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

Generalforsamling 19-03-2012 Stengård Skole

Generalforsamling 19-03-2012 Stengård Skole Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Fremlæggelse/godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4) Årsregnskab med revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5) Indkomne

Læs mere

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Aarhus maj 2014 REFERAT AF DEN 31. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I ANDELSBOLIGFORENINGEN AARHUSGAARDEN Onsdag d. 10. april 2014, kl.18:30 i Café Hacks lokaler. 34 tilmeldte

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Tirsdag den 18. maj 2010 kl. 19.00 blev der i menighedslokalerne ved Fillips Kirke, Kastrupvej 57, afholdt til ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Bredegrund,

Læs mere

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 94 stemmeberettiget

Læs mere

Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012

Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012 Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Rie Kornum (RK), Tune Øst-Jacobsen (TØ)

Læs mere

INFORMATIONSMAPPE A/B ROLIGHEDSVEJ 22 / N. J. FJORDS ALLÉ 1-3

INFORMATIONSMAPPE A/B ROLIGHEDSVEJ 22 / N. J. FJORDS ALLÉ 1-3 Indholdsfortegnelse: Side 2 Administrator Andelsboligforeningen Arbejdsdag Bestyrelsen Side 3 Betjening af radiatorerne Cykelskur Foreningens håndværkere Fællesrummet Generalforsamling Hovedrengøring Side

Læs mere

Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 28. marts 2012 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 28. marts 2012 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Dagsorden: Kun for medlemmer og deres evt. ægtefælle/partner. 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Overblik over økonomi ved udskiftning

Læs mere

33. årgang. September 2012. Nr. 124

33. årgang. September 2012. Nr. 124 33. årgang. September 2012. Nr. 124 1 Den Unge Euphrosúnê Runeparkens sommerfest Den Gamle Redacteur Cycle Team starter ud fra Runeparken I Runeparken er der en tradition. En tradition for at holde vejfest.

Læs mere

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2 32. årgang Nr. 1 8. januar 2012 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Energirenovering: Økonomien er den største udfordring

Energirenovering: Økonomien er den største udfordring TEKST MAJKEN S. ELIASEN ILLUSTRATION NIELS POULSEN TEMA: ENERGIRENOVERING 35% af ABF s medlemsforeninger får behov for at energirenovere inden for de næste 10 år. Hvordan kommer man i gang? Og er der tilskudsordninger,

Læs mere