Vium - Hvam Avis 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vium - Hvam Avis 2012"

Transkript

1 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 1 LÆS ALT T OM fri idræt i 2012, arbejdslørdag i sognegården samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til

2 2

3 Vium-Hvam Sognegård Efter sidste års gode oplevelse til vores arbejdslørdag - vil vi forsøge at gentage denne opfriskende dag. Vi oplevede mange Vium-Hvam borgere, der havde lyst til at give en hånd med, og vi må sige at der blev gået til den i alle hjørner og afkroge af sognegårdens lokaler. I den forbindelse kan det oplyses, at vi sparede kr. på hovedrengøring til et rengøringsselskab. Disse sparede midler vil vi gerne omkonvertere til forskønnelse af sognegården og dens omgivelser. Bestyrelsen har sat sig nogle mål med at opfriske sognegården. Dette ønsker vi for at gøre stedet endnu mere attraktivt at leje og få tilfredse lejere/kunder. Om med forhåbentlig mange frivillige hænder til rengøringsdag kan vi håbe, at det vil lykkes at nå rundt omkring sognegårdens lokaler og udendørs arealer. Derfor vil vi gerne invitere til ARBEJDSLØRDAG - DEN 14. APRIL 2012 Dagens program Kl Kaffe og rundstykker Herefter svinger vi kost og spand - og måske slår et søm i eller lign. Kl Efter veludført arbejde - arbejdsfrokost med øl/vand Efter veludført arbejdslørdag er vi sikre på, at sognegården vil fremstå frisk og rengjort - klar til mange gode arrangementer. Håber du/i vil kunne finde tid til en hyggelig lørdag formiddag og støtte op omkring sognegården. På forhånd tak - vi ses. Tilmelding ser vi gerne til bestyrelsen: Anne Pedersen, Lars Hansen, Steen Lyngsø, Kjeld Jensen, Tonny Pedersen,

4 Hvam Hvam VVS VVS Service Service Tonny Tonny Pedersen Pedersen Krogsgårdsvej 33, Hvam 8620 Kjellerup Tlf Mobil Besøg også vores nye hjemmeside på Belægningsarbejde Jord- og Betonarbejde Tv inspektion Kloakering, nyt og reparation Jysk Kloakteknik Oustrupvej Kjellerup

5 Nedre Hvam Vandværk Formand: Karsten Jul Nielsen Tlf.: Mail: Næstformand: Henning Pedersen Tlf.: Mail: Kasserer: John Duch Tlf.: Mail: IT/web: Chris Anthonsen Tlf.: Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf.: Mail: Se vandværkets hjemmeside på Generalforsamling i Nedre Hvam Vandværk i sognegården den 11. april 2012 kl i den lille sal Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer / stemmetæller 2. Bestyrelsens beretning ved formanden 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen - på valg er Karsten Nielsen (kan genvælges) Lars Hansen (kan genvælges) 6. Valg af en suppleant til bestyrelsen 7. Godkendelse af takstblad Eventuelt NB! Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag d. 28 marts. 5

6 6

7 Sommer sjov Fri Idræt For alle børn mellem 3 og 8 år. Hver tirsdag kl på Vium-Hvam stadion. Opstart tirsdag den 24. april 2012 kl kom og vær med! Program 24. april: Opstart. Vi lærer hinanden at kende og laver forskellige slags ta fat (rundtosset, bankebøf m.m.). 1. maj: Forhindringsbane og atletik. Vi tager tid på, hvor hurtig du er, og måler hvor langt du kan springe. 8. maj: Finsk rundbold. Rundbold på en anderledes måde. 15. maj: Fodbold. Messi mod Ronaldo (evt. aldersopdelt). 22. maj: Boldkast (medbring din egen hånd bold). Vi kaster, rammer sigter og skyder. Så du bliver den næste Mikkel Hansen. 29. maj: Strandfodbold på beachvolley-banen (evt. aldersopdelt) + GPS skattejagt. 5. juni: Besøg hos Arne og Ella Duch - leg på rundballerne. 12. juni: Fodbold. Messi mod Ronaldo (evt. aldersopdelt) 19. juni: Vandrutsjebane og vandkrig. Medbring din bedste vandpistol (husk badetøj). Kære forældre. Har du lyst til at give en hånd med, og hjælpe med at holde styr på tropperne til en eller flere af aktiviteterne, så meld dig til Jan eller Jakob. Der vil desuden være familie-sommerafslutning lørdag den 16. juni. Nærmere info om denne dag følger. Venlig hilsen VHIF Jan Broe (tlf ) og Jakob Nørgaard (tlf ) 7

8 FASTELAVNSFEST 2013 Vi håber at eftervirkningerne fra dette års fantastiske fastelavnsfest har lagt sig. Stemningen var der stadig, da den nye komité afholdt deres første møde søndagen efter. Vi har set på kalenderen og det passer med, at fastelavn 2013 falder i weekenden op til vinterferien. Da vi gerne vil undgå afbud grundet ferierejser, har vi valgt at rykke det kommende års fastelavnsfest frem til LØRDAG DEN 2. FEBRUAR vi starter som vanligt kl Vi opfordrer hermed til, at I får sat kryds i kalenderen allerede nu. Vi glæder os til at se jer og håber på stor opbakning, for vi vil forsøge at skabe rammerne for endnu en forrygende fest. Fastelavnskomiteen 2013 Nyt fra dilettantgruppen Vi vil hermed gerne takke Borgerforeningen, Idrætsforeningen og Sognegården for at have givet dilettant-gruppen årets initiativpris. Gruppen består af faste aktører, men der er plads til flere både foran scenen, på scenen og bag scenen. Man skal være indstillet på at bruge mindst én aften i ugen fra midt i august til først i november, hvis man går med en skuespiller i maven og noget mindre hvis man hellere vil hjælpe med praktiske ting som f.eks. scene opsætning, PR, bar og mad. Hvis du gerne vil høre mere om dilettant, så kontakt Anne på tlf eller Jan på tlf Dilettant har været afholdt af borgerforeningen, og underordnet fremtiden for bogerforeningen, så vil dilettant fortsætte på én eller anden måde. Vi er næsten blevet afhængige af at skulle spille, så vi kan ikke undvære det. Og så længe I, kære publikum, kommer og ser vore stykker, så bliver vi ved. Skriv allerede nu i kalenderen, at den 2. eller 3. november, skal I til dilettant i Vium-Hvam Sognegård. Dilettantholdet 8

9 Vium-Hvam Idrætsforening Formand: Arne Duch, Tlf.: Søren Kannesvej 20 Næstformand: Hans-Jakob Sørensen Tlf.: Krogsgårdsvej 55 Kasserer: Jan Broe Tlf.: Gl. Hærkrovej 32 Sekretær: Mari-Ann Frimor, Tlf.: Gl. Hærkrovej 6 Kim Dalsgaard, Tlf.: Gl. Hærkrovej 69 Jakob Nørgaard Tlf Niels Bugges Allé 5 Tanja Stocholm Tlf Søren Kannes Vej 14 Vium-Hvam IF 2011 Man kan godt fristes til at sige ligesom sidste år, når man tænker tilbage på Men sådan er det jo heldigvis ikke helt, der er jo selvfølgelig en del ting som går igen, men også nye tiltag. Vi ligger støt på omkring 120 medlemmer, og vil gerne se om vi kan få fat i flere af de yngste årgange. Vores økonomi er god, så vi har midlerne hvis vi kan finde nogle gode tiltag 9

10 Vores Juniorklub, som helt styres af en forældregruppe, kører som altid særdeles godt med mange børn som deltagere, ikke bare her fra lokalområdet, men også fra de omliggende byer. Vi har her i efteråret startet op med gymnastik/leg for de mindste mellem 3 og 6 år, og det har været en stor succes med op mod 20 deltagere, og fra gymnastiksalen lyder der mange glade stemmer fra børnene, mens forældrene så lige kan slappe af i klubrummet og lige snakke lidt med de andre forældre. Vi har også i 2011 for første gang i mange år haft et seniorfodboldhold meldt til i turnering, og det er dejligt at få brugt vores dejlige fodboldanlæg. Ungdomsfodbold spilles jo sammen med Thorning, og fungerer vældigt godt, vi kunne dog godt ønske os at lidt flere kampe blev spillet her i Vium-Hvam, og det må vi arbejde videre med. Sommerfesten 2011 blev en af de bedste i flere år. Vi havde valgt at drosle lidt ned for fodbolden, og prøve at få gang i lidt flere lokale, vi synes det lykkes rigtig godt, og mange fra lokalområdet var på pladsen dagen igennem. Vi har dog et helt overskyggende problem, vi kan ikke få sommerfesten til at løbe rundt økonomisk, og det er vi nødt til at gøre noget ved. Det koster for mange penge med telt og hoppeborg mm., hvad skal vi gøre vi har indtil videre sagt at til en sommerfest hører der telt og hoppeborg, så hvis der er nogen som kan skaffe disse ting til en billigere pris, hører vi gerne fra jer.. Vores legeplads er ifølge kommunen ikke i overensstemmelse med de krav der stilles til en legeplads i dag, så lige her og nu skal der laves en renovering, vi skal bl.a. have fjernet rutsjebanerøret, det er 5 cm for lille i diameter, og det kan kommunen ikke acceptere. Kommunen har dog lovet os en anden rutsjebane så det glæder vi os til. Så må vi prøve at få de andre ting opdateret, så pladsen bliver lovlig. Vi vil i 2012 have gang i vores fri idræt igen, vi har jo fat i børnene til gymnastik, og vi vil forsøge at udvide med lidt flere årgange, og så lave forskellige aktiviteter en gang om ugen på vores stadion. Til vores generalforsamling i Sognegården, valgte Gerth Pedersen at træde ud af bestyrelsen, Gerth har siddet i bestyrelsen i næsten 15 år, så tusind tak til Gerth for hans indsats. Som nyvalgt blev Tanja Stockholm, velkommen til dig Tanja. 10

11 Vi synes stadig der er brug for en lille forening som vores, og håber at vi også i 2012 vil møde velvilje når vi beder om hjælp til de forskellige ting vi har gang i. Vi vil meget gerne have indspark til nye tiltag, så kom ud af busken og byd ind med nye ideer. Hilsen VHIF Sommerfest 2012 Vi har bestemt at vi også i år skal have en sommerfest, så vil vi hen ad vejen finde en løsning med økonomi m.m. SOMMERFEST 2012, AFHOLDES AUGUST Derfor reserver allerede nu disse dage, så vi kan hygge os sammen på Vium- Hvam stadion. Er der nogen der har ideer til indslag, eller gerne vil hjælpe, så henvend jer til en fra bestyrelsen. Hilsen VHIF SPAR THORNING FORRETNINGEN MED DE KUNDEVENLIGE ÅBNINGSTIDER. BUTIKKEN MED DE FASTE LAVE PRISER BLICHERSVEJ 13 THORNING 11

12 Vium-Hvam Sognegård Formand: Tonny Pedersen Tlf / Kongemosevej 21, Mail: Næstformand: Anne Pedersen Tlf Søren Kannesvej 22, Mail: Kasserer; John Hviid Tlf / Kongemosevej 10, Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf / Sejersgade 4, Mail: Best.medl.: Steen Lyngsø Tlf Søren Kannesvej 7, Mail: Pedel: Kjeld Rye Jensen Tlf / Vilh. Skyttesvej 22, Mail: Referat fra generalforsamling den 21. februar Valg af dirigent : Jan Olesen blev valgt som dirigent. Jan takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Bestyrelsens beretning : Tonny fortalte, at udlejningen havde været lidt faldende i forhold til Finanskrisen har også ramt udlejningerne. Hovedopgaven fra sidste generalforsamling, havde været at få lavet en ny samarbejdsaftale med kommunen. Efter utallige forsøg og megen venten, gik der næsten ét år inden vi den 9. december 2011 endelig fik afholdt et møde med kommunen. Et godt møde, men siden er intet sket og det er tydeligt, at vi bor langt ude i forhold til Silkeborg. Vores sag kommer sandsynligvis med på Kulturudvalgets møde den 12. marts 2012 og det vil vi glæde os til, så vi ved, hvor vi står. Den 9. april 2011 havde vi indkaldt til arbejdslørdag og hvor er det en fornøjelse at se, at så mange mødte op og gav én hånd med enten ude eller inde. En rigtig god dag, som vi vil forsøge på at gentage den 13. og 14. april i år. 12

13 Vi har investeret i en ny elovn, i en mikrobølgeovn, i en bedre belysning i køkkenet og i et nyt scenetæppe, så vi forhåbentlig kan fremme udlejningen. Vi vil også i aften præsentere en hjemmeside for Sognegården, så vores mulighed for udlejning bliver endnu bedre. Tonny takkede på bestyrelsens vegne Dorte og Kjeld Jensen for deres arbejde med at styre Sognegården og på egne vegne bestyrelsen for arbejdet i Beretningen blev enstemmig godkendt. 3. Fremlæggelse af regnskab 2011 : John fremlagde regnskabet for 2011, der viste et underskud på kr ,25. Dette underskud skyldtes dels de investeringer en enig bestyrelse havde besluttet, som nævnt under formandens beretning og dels et fald i lejeindtægterne. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag : Der var ikke indkommet nogle forslag. 5. Valg af bestyrelse og 2 suppleanter : Tonny Pedersen og Lars Hansen blev genvalgt til bestyrelsen. Birgit Skorstengaard blev nyvalgt som 1. suppleant og Anne-Marie Skorstengaard genvalgt som 2. suppleant. 6. Valg af revisor : Inge Lyngsø og Tage Pedersen blev genvalgt. 7. Eventuelt : Der var intet under punktet. Dagsorden var udtømt og Jan takkede for god ro og orden. BY-GRILLEN UDLÅNES Skal du have grill-fest og har brug for en meget stor grill, så er der mulighed for at låne borgerforeningens grill. Vi har besluttet, at det fra nu er gratis at låne grillen. Den skal selvfølgelig afleveres i rengjort stand. Grillen kan afhentes hos Søren Salling Jensen, Vium ( ) - husk trailer, den er stor og tung. 13

14 Vium-Hvam Sognegård Sidste nyt om driftsaftalen Som nævnt på generalforsamlingen afventede vi et møde med Silkeborg Kommune angående vores manglende driftsaftale. Dette møde er afholdt d. 13. marts, hvor vi fremviste sognegården og resten af den gamle skole/ Troldhøj. Jeg tror det var givtigt at forvaltningen og de folkevalgte i byrådet, fik set hvordan hele huset bliver brugt til hverdag og ikke mindst, hvordan den bruges om aftenen af diverse aktive foreninger og brugere. Jeg tror ikke de helt forstod det med at lokalerne kan bruges på tværs af hinanden og med forskellige brugere. Det var nyt for dem og lærerigt. Selve driftsaftalen er ikke på plads endnu, da der er mange ting der skal justeres til. Silkeborg kommune ville dog indrømme, at den tidligere aftale med Gl. Kjellerup kommune stadig gælder og forsætter til en ny er på plads. Det er aftalt at vi arbejder videre med forløbet til en ny driftsaftale. Da dette arbejde kan tage tid, ved vi heller ikke hvornår, der kan meldes noget konkret ud. På bestyrelsen vegne Tonny Pedersen 14 LEJE Store sal Mellem sal Lille sal Fest kr ,- kr, 1.000,- kr. 450,- Kaffe kr. 800,- kr. 550,- kr. 350,- Priserne er incl. brug af porcelæn og rengøring. Ved leje af lille og mellem sal, sammen med leje af store sal, betales halv pris for leje af lille og mellem sal. Sognegården kan lejes med eller uden vært. Henvendelse om leje kan ske til værten Kjeld Rye Jensen på tlf

15 Vium-Hvam Seniorklub - siden sidst Formand: Anny Nielsen Sekretær: Kirstine Duch Næstformand Birthe Jensen Kasserer: Edith Nielsen Best.medlem: Jenny Hilligsøe Den 16. november 2011 kl Lotterispil. Pladesalg á 10 kr. Der var en god stemning og rift om gevinsterne! Den 30. november 2011 kl Hyggedag med pakkespil. Klubben havde indkøbt pakkerne, og hver deltager købte en pakke til 20 kr. Alle pakkerne blev lagt på bordet, og som vi plejer skulle der slås en sekser for at måtte tá en pakke. Efter kaffen stjal vi så fra hinanden, og det gav jo kampiver, om den samme pakke. Den 14. december 2011 kl Julefrokost: Menuen leverede Tina kogekones køkken. Morten leverede musikken til julesangene, og vi gik om juletræet, og legede Nu er det jul igen. Det var godt at få maden på plads. Midt på eftermiddagen kom 25 luciapiger fra Troldhøj og sang for os, som sædvanligt meget stemningsfuldt! Vi sluttede med at ønske hinanden en rigtig god jul og et godt nytår. Den 11. januar 2012 kl Opstart efter juleferien. Gætteleg over Gamle ting, var på programmet. Vi havde lånt rekvisitterne hos Helga og Svend. Deltagerne blev delt i 2 hold. Hold 1 blev i lokalet, hvor der var gemt 12 ting under et tæppe. Hold 2 gik ud i Aulaen, hvor der ligeledes var gemt 12 ting. Efter 20 min. var der rokering, og forslagene skulle skrives på et stykke papir. Nogle ting var lette at gætte, mens andre var sværere. Ingen fik 12 rigtige! Men der blev ivrigt snakket, og det var planen med det hele! Helga og Svend gav os det rigtige svar efter kaffen. Nogle havde medbragt et par gamle ting, og det var godt, her var der også noget at snakke om. 15

16 Den 25. januar 2012 kl Foredrag med Bent Ole. Emnet var Humor, livets krydderi. Bent Ole, der har været hos os i klubben flere gange, er underholdende at høre på. Det blev et par humoristiske timer! Den 7. februar 2012 kl Hyggedag med spil. Seniorsangbogen blev brugt den første halve time, så en kaffepause. Derefter gik 6 til billard, 4 spillede bob, 4 spillede partners, og 5 brugte kortene til en gang 500. Hyggeligt, på en kold vinterdag, med stearinlys i vinduerne! Den 22. februar 2012 kl Foredrag med Frede Møller. Da Frede Møller er indsat pr. 1. febr. som vores præst her i Vium Sogn, syntes vi, at det var en ide, at lære ham nærmere at kende. Frede ville meget gerne komme og han fortalte os, om sit liv som præst. Udflugt i samarbejde med Menighedsrådet bliver en 12. juni Der bliver nærmere annonceret i Kirkebladet og Kjellerup Tidende. Vium-Hvam Borgerforening På klubbens vegne Anny Nielsen Formand: Carina Hansen Tlf / Vilh. Skyttes Vej 25 Mail: Næstformand: Kasserer: Christian Kjærulff Tlf.: Krogsgårdsvej 29, Mail: Best.medlemmer: Tina Madsen, Tlf.: Krogsgårdsvej, Hvam Mail: 16 Anne Kjær Nielsen, Tlf.: Gl. Hærkrovej 69 Mail:

17 Siden sidst fra Troldhøj Troldhøj siden sidst Så blev det endelig december. Mange børn og voksne var stået tidlig op den 1. december for at se om hyggen skulle ske at komme, og hvordan det ville ske i år. Skolebussen var lige dukket op, da man kunne høre motorlarm i det fjerne, og frem kom selveste hyggen på crosser. Dejligt at han skulle flytte ind på vores loft igen. Det gav anledning til mange sjove unoder i december. Specielt når han ikke fik sin grød serveret ved loftlemmen på kontoret. Traditionen tro, hyggede vi hele denne dejlige måned med at bage, klippe pynt og børnene lavede hemmeligheder til juleaften. Vi havde bedsteforældredag, hvor der var gang i at bage pebernødder, lave dekorationer og hygge med varme vafler. En rigtig dejlig dag, som vi alle nød. Vores skolepiger havde i flere uger øvet Luciasang og -optog, som de viste for forældre og søskende og som altid sluttede de af med, at gå i sogne gården til seniorklubbens julefrokost, så også de kunne få fornøjelse af det smukke syn. Børnene havde deres egen julefrokost med god mad og dans, og hyggen kom forbi med slikkepinde. Inden alle tog på juleferie, havde vi juleafslutning i Vium kirke, og skolebørnene havde pakkeleg. Da alle kom tilbage efter en velfortjent ferie, kunne vi byde vores nye leder Hanne Larsen velkommen. Der var bagt muffins og lavet kaffe, så alle havde mulighed for at hilse på og få en sludder med Hanne. Vores idræt-sfo har budt på meget forskelligt i løbet af vinteren. Dog har boldspil og ikke mindst håndbold været en stor del af programmet. Det smitter af på børnene når de kan følge de dygtige spillere i tv. Men da vi endelig også har fået noget sne, er kælkebakken også blevet flittig brugt. Spøgelserne har haft deres årlige overnatning. Vi mødte op en fredag aften, og hyggede med pizza, leg i hele huset og alle nyder at være sammen på en anderledes måde. Mon ikke de fleste var lidt trætte næste dag. 17

18 Vi har haft besøg af kunstbussen i en uge med temaet dyr i bur. Alle børnehavebørnene og nogle af spøgelserne var i bussen, og havde nogle kreative timer, som blev afsluttet med en fernisering om fredagen, hvor man havde mulighed for at se børnenes kunst. Dejligt med fordybelse og ny inspiration. Klubbørnene har været en tur i skydeklubben i Thorning en eftermiddag, en rigtig spændende dag, og noget anderledes for de fleste at få lov til at prøve sine evner på dette felt. Ellers nyder de at være de store og hygger sig med madlavning og forskellige kreative aktiviteter. Nisserne har haft bamse dag. De mødte op om morgenen med pyjamas på og deres bamser i hånden. Der blev bagt bamse kager og hygget hele dagen. Hele huset nyder meget at bruge vores skov, det giver nye lege muligheder hver gang vi kommer der. Nogle gange er der frost med is på de store vandpytter og andre gange er det huler der skal bygges og træer der skal bestiges. I februar har vi også holdt fastelavn, der blev malet tønder og bagt fastelavnsboller, så alt var klar til udklædte og sminkede børn. En sjov dag med fest og farver. Nu er tiden til festival i gang og huset summer af sang og dans og vi glæder os til igen at komme på den store scene. Hilsen Troldhøj 18

19 Podahegn Viborg V/ Ella og Arne Duch Søren Kannesvej 20 Hvam Vi leverer og monterer alt i Hundegårde/Hundehuse Dyrehegn / Kreaturhegn Havestakitter Hestehegn, Ridebaner og lægtehegn Jagtstiger og Fælder 19

20 Billigt hvidevare salg ring El-installationer Centralstøvsuger Serviceaftaler Tele/datainstallationer DIN LEVERANDØR I: Boligventilation Døgnvagt Landbrug Industri Komplette el-løsninger Salg og service af hårde hvidevarer AUT. ELEKTROINSTALLATØR Højgårdsvej 24 Thorning 8620 Kjellerup Telefon Fax

21 Nyt fra Dagplejen Er foråret på vej? måske... Efter en tid med nogle meget kolde dage, med røde næser og kinder er det blevet lidt mere mildt og vi glæder os til vi kan smide flyverdragterne og nyde at alting spirer og gror. Vi har slået katten af tønden, sammen med børnenes bedsteforældre. Det var et par hyggelige timer, som vi sluttede af med en fastelavnsbolle. Dejligt at så mange besser havde mulighed for at være med. Vi dagplejere har været på førstehjælpskursus, som var rettet ind på børn fra 0 3 år. Det er rart at få tingene frisket op, og få det sidste nye med. I dagplejen er vores indsatsområde lige nu, det fysiske og æstetiske børnemiljø. Vi vil i den næste tid prøve at få lavet noget kunst og billeder til vores legestue, så vi kan få noget at se på og tale om. Når det bliver noget varmere, håber vi på at komme en tur i Aqua i Silkeborg med børnene. Det vil være i forbindelse med et emne omkring dyr i vand som vi vil bruge noget tid på i foråret/sommer. Hyg og Hejsa fra børn og dagplejer. 21

22 22

23 HUSK sidste frist for indlæg til næste nummer af Vium-Hvam Avis den 25. maj 2012 Avisen udkommer i uge 24. Stoffet modtages helst via Bemærk, at der altid ved fristens udløb sendes kvittering for modtagne indlæg - modtager du ikke en kvittering, så ring til Helle på og tjek om materialet er modtaget. Redaktionen Helle Andersen Krogsgårdsvej 15, Hvam Jan B. Olesen Ungstrupvej 16a Tonny Pedersen Kongemosevej 21, Hvam Bjarne Papsø Mellemvej 16, Viborg Flaghejsning Anlægget i Vium: Kontakt Susanne Axelsen, Vium ( ), der sørger for hejsning og nedtagning. Legepladsen i Hvam: Flaget kan lånes hos Karin og Christian, Hvam ( ) - man skal selv sørge for hejsning og nedtagning. HUSK AT VÆRE UDE I GOD TID. Borgerforeningen 23

24 Kalenderen 2012 MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST Palmesøndag Fri Idræt / Sommersjov Skærtorsdag Langfredag Store Bededag Fri Idræt / Sommersjov Påskedag 2. påskedag Fri Idræt / Sommersjov GF i vandværket Fri Idræt / Sommersjov Konfirmation Vium-Hvam Arbejdsdag i sognegården Fri Idræt / Sommersjov Sommerfest Sommerfest Sommerfest Kr. himmelfartsdag Fri Idræt / Sommersjov Fri Idræt / Sommersjov Fri Idræt / Sommersjov Sidste frist for indlæg Pinsedag 2. pinsedag Fri Idræt / Sommersjov

Vium - Hvam Avis 2014

Vium - Hvam Avis 2014 Vium - Hvam Avis 2014 Årgang 37 Nr. 1 LÆS ALT T OM fællesspisning, koncert med Steffen Brandt, arbejdsdag, borgermøde samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 3 LÆS ALT T OM dilettant, referat fra sommerfesten samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Nyt fra dilettantgruppen Her

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 2 LÆS ALT T OM Sct. Hans bål, sommerfest, dilettant, billardturnering samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Igen i

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2010

Vium - Hvam Avis 2010 Vium - Hvam Avis 2010 Årgang 33 Nr. 1 LÆS ALT T OM fællesspisning, referat fra generalforsamlinger, samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com Tlf. 7026 8620

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 4 LÆS ALT T OM Fællesspisning, fastelavnsfest for voksne samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Den røde løber vil være

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2015

Vium - Hvam Avis 2015 Vium - Hvam Avis 2015 Årgang 38 Nr. 1 LÆS ALT T OM foredrag den 22, april, fællesspisning samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 1 LÆS ALT OM arbejdslørdag i sognegården, madkursus, fællesspisning samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Vium-Hvam

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2009

Vium - Hvam Avis 2009 Vium - Hvam Avis 2009 Årgang 32 Nr. 1 LÆS ALT OM Fællesspisning, børnegymnastik, nyt fra VHIF samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com 2 Vium-Hvam Borgerforening

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2013

Vium - Hvam Avis 2013 Vium - Hvam Avis 2013 Årgang 36 Nr. 1 LÆS ALT T OM fællesspisning, arbejdslørdag, borgermøde, jubilæumsfest samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 3 LÆS ALT T OM Dilettant, Lars Lilholt koncert, referat af sommerfesten samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Julemarked

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2013

Vium - Hvam Avis 2013 Vium - Hvam Avis 2013 Årgang 36 Nr. 2 LÆS ALT T OM Sct. Hansfest, sommerfest, koncert med Michael Falch samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 4 LÆS ALT T OM fastelavnsfest for voksne, sundhedskursus i Vium-Hvam samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Resumé af referatet fra generalforsamling Læs hele referatet på www.beringsminde.dk Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19.00 afholdte Grundejerforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

LÆS ALT OM. fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.

LÆS ALT OM. fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail. Vium - Hvam Avis 2016 Årgang 39 Nr. 1 LÆS ALT OM fællesspisning, foredrag med Nis Boesdal samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses på www.vium-hvam.dk

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2009

Vium - Hvam Avis 2009 Vium - Hvam Avis 2009 Årgang 32 Nr. 2 LÆS ALT OM Sct. Hans bål, sommerfesten, nyt fra Troldhøj samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com 2 Vium-Hvam Idrætsforening

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere