Vium - Hvam Avis 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vium - Hvam Avis 2012"

Transkript

1 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 1 LÆS ALT T OM fri idræt i 2012, arbejdslørdag i sognegården samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til

2 2

3 Vium-Hvam Sognegård Efter sidste års gode oplevelse til vores arbejdslørdag - vil vi forsøge at gentage denne opfriskende dag. Vi oplevede mange Vium-Hvam borgere, der havde lyst til at give en hånd med, og vi må sige at der blev gået til den i alle hjørner og afkroge af sognegårdens lokaler. I den forbindelse kan det oplyses, at vi sparede kr. på hovedrengøring til et rengøringsselskab. Disse sparede midler vil vi gerne omkonvertere til forskønnelse af sognegården og dens omgivelser. Bestyrelsen har sat sig nogle mål med at opfriske sognegården. Dette ønsker vi for at gøre stedet endnu mere attraktivt at leje og få tilfredse lejere/kunder. Om med forhåbentlig mange frivillige hænder til rengøringsdag kan vi håbe, at det vil lykkes at nå rundt omkring sognegårdens lokaler og udendørs arealer. Derfor vil vi gerne invitere til ARBEJDSLØRDAG - DEN 14. APRIL 2012 Dagens program Kl Kaffe og rundstykker Herefter svinger vi kost og spand - og måske slår et søm i eller lign. Kl Efter veludført arbejde - arbejdsfrokost med øl/vand Efter veludført arbejdslørdag er vi sikre på, at sognegården vil fremstå frisk og rengjort - klar til mange gode arrangementer. Håber du/i vil kunne finde tid til en hyggelig lørdag formiddag og støtte op omkring sognegården. På forhånd tak - vi ses. Tilmelding ser vi gerne til bestyrelsen: Anne Pedersen, Lars Hansen, Steen Lyngsø, Kjeld Jensen, Tonny Pedersen,

4 Hvam Hvam VVS VVS Service Service Tonny Tonny Pedersen Pedersen Krogsgårdsvej 33, Hvam 8620 Kjellerup Tlf Mobil Besøg også vores nye hjemmeside på Belægningsarbejde Jord- og Betonarbejde Tv inspektion Kloakering, nyt og reparation Jysk Kloakteknik Oustrupvej Kjellerup

5 Nedre Hvam Vandværk Formand: Karsten Jul Nielsen Tlf.: Mail: Næstformand: Henning Pedersen Tlf.: Mail: Kasserer: John Duch Tlf.: Mail: IT/web: Chris Anthonsen Tlf.: Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf.: Mail: Se vandværkets hjemmeside på Generalforsamling i Nedre Hvam Vandværk i sognegården den 11. april 2012 kl i den lille sal Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer / stemmetæller 2. Bestyrelsens beretning ved formanden 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen - på valg er Karsten Nielsen (kan genvælges) Lars Hansen (kan genvælges) 6. Valg af en suppleant til bestyrelsen 7. Godkendelse af takstblad Eventuelt NB! Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag d. 28 marts. 5

6 6

7 Sommer sjov Fri Idræt For alle børn mellem 3 og 8 år. Hver tirsdag kl på Vium-Hvam stadion. Opstart tirsdag den 24. april 2012 kl kom og vær med! Program 24. april: Opstart. Vi lærer hinanden at kende og laver forskellige slags ta fat (rundtosset, bankebøf m.m.). 1. maj: Forhindringsbane og atletik. Vi tager tid på, hvor hurtig du er, og måler hvor langt du kan springe. 8. maj: Finsk rundbold. Rundbold på en anderledes måde. 15. maj: Fodbold. Messi mod Ronaldo (evt. aldersopdelt). 22. maj: Boldkast (medbring din egen hånd bold). Vi kaster, rammer sigter og skyder. Så du bliver den næste Mikkel Hansen. 29. maj: Strandfodbold på beachvolley-banen (evt. aldersopdelt) + GPS skattejagt. 5. juni: Besøg hos Arne og Ella Duch - leg på rundballerne. 12. juni: Fodbold. Messi mod Ronaldo (evt. aldersopdelt) 19. juni: Vandrutsjebane og vandkrig. Medbring din bedste vandpistol (husk badetøj). Kære forældre. Har du lyst til at give en hånd med, og hjælpe med at holde styr på tropperne til en eller flere af aktiviteterne, så meld dig til Jan eller Jakob. Der vil desuden være familie-sommerafslutning lørdag den 16. juni. Nærmere info om denne dag følger. Venlig hilsen VHIF Jan Broe (tlf ) og Jakob Nørgaard (tlf ) 7

8 FASTELAVNSFEST 2013 Vi håber at eftervirkningerne fra dette års fantastiske fastelavnsfest har lagt sig. Stemningen var der stadig, da den nye komité afholdt deres første møde søndagen efter. Vi har set på kalenderen og det passer med, at fastelavn 2013 falder i weekenden op til vinterferien. Da vi gerne vil undgå afbud grundet ferierejser, har vi valgt at rykke det kommende års fastelavnsfest frem til LØRDAG DEN 2. FEBRUAR vi starter som vanligt kl Vi opfordrer hermed til, at I får sat kryds i kalenderen allerede nu. Vi glæder os til at se jer og håber på stor opbakning, for vi vil forsøge at skabe rammerne for endnu en forrygende fest. Fastelavnskomiteen 2013 Nyt fra dilettantgruppen Vi vil hermed gerne takke Borgerforeningen, Idrætsforeningen og Sognegården for at have givet dilettant-gruppen årets initiativpris. Gruppen består af faste aktører, men der er plads til flere både foran scenen, på scenen og bag scenen. Man skal være indstillet på at bruge mindst én aften i ugen fra midt i august til først i november, hvis man går med en skuespiller i maven og noget mindre hvis man hellere vil hjælpe med praktiske ting som f.eks. scene opsætning, PR, bar og mad. Hvis du gerne vil høre mere om dilettant, så kontakt Anne på tlf eller Jan på tlf Dilettant har været afholdt af borgerforeningen, og underordnet fremtiden for bogerforeningen, så vil dilettant fortsætte på én eller anden måde. Vi er næsten blevet afhængige af at skulle spille, så vi kan ikke undvære det. Og så længe I, kære publikum, kommer og ser vore stykker, så bliver vi ved. Skriv allerede nu i kalenderen, at den 2. eller 3. november, skal I til dilettant i Vium-Hvam Sognegård. Dilettantholdet 8

9 Vium-Hvam Idrætsforening Formand: Arne Duch, Tlf.: Søren Kannesvej 20 Næstformand: Hans-Jakob Sørensen Tlf.: Krogsgårdsvej 55 Kasserer: Jan Broe Tlf.: Gl. Hærkrovej 32 Sekretær: Mari-Ann Frimor, Tlf.: Gl. Hærkrovej 6 Kim Dalsgaard, Tlf.: Gl. Hærkrovej 69 Jakob Nørgaard Tlf Niels Bugges Allé 5 Tanja Stocholm Tlf Søren Kannes Vej 14 Vium-Hvam IF 2011 Man kan godt fristes til at sige ligesom sidste år, når man tænker tilbage på Men sådan er det jo heldigvis ikke helt, der er jo selvfølgelig en del ting som går igen, men også nye tiltag. Vi ligger støt på omkring 120 medlemmer, og vil gerne se om vi kan få fat i flere af de yngste årgange. Vores økonomi er god, så vi har midlerne hvis vi kan finde nogle gode tiltag 9

10 Vores Juniorklub, som helt styres af en forældregruppe, kører som altid særdeles godt med mange børn som deltagere, ikke bare her fra lokalområdet, men også fra de omliggende byer. Vi har her i efteråret startet op med gymnastik/leg for de mindste mellem 3 og 6 år, og det har været en stor succes med op mod 20 deltagere, og fra gymnastiksalen lyder der mange glade stemmer fra børnene, mens forældrene så lige kan slappe af i klubrummet og lige snakke lidt med de andre forældre. Vi har også i 2011 for første gang i mange år haft et seniorfodboldhold meldt til i turnering, og det er dejligt at få brugt vores dejlige fodboldanlæg. Ungdomsfodbold spilles jo sammen med Thorning, og fungerer vældigt godt, vi kunne dog godt ønske os at lidt flere kampe blev spillet her i Vium-Hvam, og det må vi arbejde videre med. Sommerfesten 2011 blev en af de bedste i flere år. Vi havde valgt at drosle lidt ned for fodbolden, og prøve at få gang i lidt flere lokale, vi synes det lykkes rigtig godt, og mange fra lokalområdet var på pladsen dagen igennem. Vi har dog et helt overskyggende problem, vi kan ikke få sommerfesten til at løbe rundt økonomisk, og det er vi nødt til at gøre noget ved. Det koster for mange penge med telt og hoppeborg mm., hvad skal vi gøre vi har indtil videre sagt at til en sommerfest hører der telt og hoppeborg, så hvis der er nogen som kan skaffe disse ting til en billigere pris, hører vi gerne fra jer.. Vores legeplads er ifølge kommunen ikke i overensstemmelse med de krav der stilles til en legeplads i dag, så lige her og nu skal der laves en renovering, vi skal bl.a. have fjernet rutsjebanerøret, det er 5 cm for lille i diameter, og det kan kommunen ikke acceptere. Kommunen har dog lovet os en anden rutsjebane så det glæder vi os til. Så må vi prøve at få de andre ting opdateret, så pladsen bliver lovlig. Vi vil i 2012 have gang i vores fri idræt igen, vi har jo fat i børnene til gymnastik, og vi vil forsøge at udvide med lidt flere årgange, og så lave forskellige aktiviteter en gang om ugen på vores stadion. Til vores generalforsamling i Sognegården, valgte Gerth Pedersen at træde ud af bestyrelsen, Gerth har siddet i bestyrelsen i næsten 15 år, så tusind tak til Gerth for hans indsats. Som nyvalgt blev Tanja Stockholm, velkommen til dig Tanja. 10

11 Vi synes stadig der er brug for en lille forening som vores, og håber at vi også i 2012 vil møde velvilje når vi beder om hjælp til de forskellige ting vi har gang i. Vi vil meget gerne have indspark til nye tiltag, så kom ud af busken og byd ind med nye ideer. Hilsen VHIF Sommerfest 2012 Vi har bestemt at vi også i år skal have en sommerfest, så vil vi hen ad vejen finde en løsning med økonomi m.m. SOMMERFEST 2012, AFHOLDES AUGUST Derfor reserver allerede nu disse dage, så vi kan hygge os sammen på Vium- Hvam stadion. Er der nogen der har ideer til indslag, eller gerne vil hjælpe, så henvend jer til en fra bestyrelsen. Hilsen VHIF SPAR THORNING FORRETNINGEN MED DE KUNDEVENLIGE ÅBNINGSTIDER. BUTIKKEN MED DE FASTE LAVE PRISER BLICHERSVEJ 13 THORNING 11

12 Vium-Hvam Sognegård Formand: Tonny Pedersen Tlf / Kongemosevej 21, Mail: Næstformand: Anne Pedersen Tlf Søren Kannesvej 22, Mail: Kasserer; John Hviid Tlf / Kongemosevej 10, Mail: Sekretær: Lars Hansen Tlf / Sejersgade 4, Mail: Best.medl.: Steen Lyngsø Tlf Søren Kannesvej 7, Mail: Pedel: Kjeld Rye Jensen Tlf / Vilh. Skyttesvej 22, Mail: Referat fra generalforsamling den 21. februar Valg af dirigent : Jan Olesen blev valgt som dirigent. Jan takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Bestyrelsens beretning : Tonny fortalte, at udlejningen havde været lidt faldende i forhold til Finanskrisen har også ramt udlejningerne. Hovedopgaven fra sidste generalforsamling, havde været at få lavet en ny samarbejdsaftale med kommunen. Efter utallige forsøg og megen venten, gik der næsten ét år inden vi den 9. december 2011 endelig fik afholdt et møde med kommunen. Et godt møde, men siden er intet sket og det er tydeligt, at vi bor langt ude i forhold til Silkeborg. Vores sag kommer sandsynligvis med på Kulturudvalgets møde den 12. marts 2012 og det vil vi glæde os til, så vi ved, hvor vi står. Den 9. april 2011 havde vi indkaldt til arbejdslørdag og hvor er det en fornøjelse at se, at så mange mødte op og gav én hånd med enten ude eller inde. En rigtig god dag, som vi vil forsøge på at gentage den 13. og 14. april i år. 12

13 Vi har investeret i en ny elovn, i en mikrobølgeovn, i en bedre belysning i køkkenet og i et nyt scenetæppe, så vi forhåbentlig kan fremme udlejningen. Vi vil også i aften præsentere en hjemmeside for Sognegården, så vores mulighed for udlejning bliver endnu bedre. Tonny takkede på bestyrelsens vegne Dorte og Kjeld Jensen for deres arbejde med at styre Sognegården og på egne vegne bestyrelsen for arbejdet i Beretningen blev enstemmig godkendt. 3. Fremlæggelse af regnskab 2011 : John fremlagde regnskabet for 2011, der viste et underskud på kr ,25. Dette underskud skyldtes dels de investeringer en enig bestyrelse havde besluttet, som nævnt under formandens beretning og dels et fald i lejeindtægterne. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag : Der var ikke indkommet nogle forslag. 5. Valg af bestyrelse og 2 suppleanter : Tonny Pedersen og Lars Hansen blev genvalgt til bestyrelsen. Birgit Skorstengaard blev nyvalgt som 1. suppleant og Anne-Marie Skorstengaard genvalgt som 2. suppleant. 6. Valg af revisor : Inge Lyngsø og Tage Pedersen blev genvalgt. 7. Eventuelt : Der var intet under punktet. Dagsorden var udtømt og Jan takkede for god ro og orden. BY-GRILLEN UDLÅNES Skal du have grill-fest og har brug for en meget stor grill, så er der mulighed for at låne borgerforeningens grill. Vi har besluttet, at det fra nu er gratis at låne grillen. Den skal selvfølgelig afleveres i rengjort stand. Grillen kan afhentes hos Søren Salling Jensen, Vium ( ) - husk trailer, den er stor og tung. 13

14 Vium-Hvam Sognegård Sidste nyt om driftsaftalen Som nævnt på generalforsamlingen afventede vi et møde med Silkeborg Kommune angående vores manglende driftsaftale. Dette møde er afholdt d. 13. marts, hvor vi fremviste sognegården og resten af den gamle skole/ Troldhøj. Jeg tror det var givtigt at forvaltningen og de folkevalgte i byrådet, fik set hvordan hele huset bliver brugt til hverdag og ikke mindst, hvordan den bruges om aftenen af diverse aktive foreninger og brugere. Jeg tror ikke de helt forstod det med at lokalerne kan bruges på tværs af hinanden og med forskellige brugere. Det var nyt for dem og lærerigt. Selve driftsaftalen er ikke på plads endnu, da der er mange ting der skal justeres til. Silkeborg kommune ville dog indrømme, at den tidligere aftale med Gl. Kjellerup kommune stadig gælder og forsætter til en ny er på plads. Det er aftalt at vi arbejder videre med forløbet til en ny driftsaftale. Da dette arbejde kan tage tid, ved vi heller ikke hvornår, der kan meldes noget konkret ud. På bestyrelsen vegne Tonny Pedersen 14 LEJE Store sal Mellem sal Lille sal Fest kr ,- kr, 1.000,- kr. 450,- Kaffe kr. 800,- kr. 550,- kr. 350,- Priserne er incl. brug af porcelæn og rengøring. Ved leje af lille og mellem sal, sammen med leje af store sal, betales halv pris for leje af lille og mellem sal. Sognegården kan lejes med eller uden vært. Henvendelse om leje kan ske til værten Kjeld Rye Jensen på tlf

15 Vium-Hvam Seniorklub - siden sidst Formand: Anny Nielsen Sekretær: Kirstine Duch Næstformand Birthe Jensen Kasserer: Edith Nielsen Best.medlem: Jenny Hilligsøe Den 16. november 2011 kl Lotterispil. Pladesalg á 10 kr. Der var en god stemning og rift om gevinsterne! Den 30. november 2011 kl Hyggedag med pakkespil. Klubben havde indkøbt pakkerne, og hver deltager købte en pakke til 20 kr. Alle pakkerne blev lagt på bordet, og som vi plejer skulle der slås en sekser for at måtte tá en pakke. Efter kaffen stjal vi så fra hinanden, og det gav jo kampiver, om den samme pakke. Den 14. december 2011 kl Julefrokost: Menuen leverede Tina kogekones køkken. Morten leverede musikken til julesangene, og vi gik om juletræet, og legede Nu er det jul igen. Det var godt at få maden på plads. Midt på eftermiddagen kom 25 luciapiger fra Troldhøj og sang for os, som sædvanligt meget stemningsfuldt! Vi sluttede med at ønske hinanden en rigtig god jul og et godt nytår. Den 11. januar 2012 kl Opstart efter juleferien. Gætteleg over Gamle ting, var på programmet. Vi havde lånt rekvisitterne hos Helga og Svend. Deltagerne blev delt i 2 hold. Hold 1 blev i lokalet, hvor der var gemt 12 ting under et tæppe. Hold 2 gik ud i Aulaen, hvor der ligeledes var gemt 12 ting. Efter 20 min. var der rokering, og forslagene skulle skrives på et stykke papir. Nogle ting var lette at gætte, mens andre var sværere. Ingen fik 12 rigtige! Men der blev ivrigt snakket, og det var planen med det hele! Helga og Svend gav os det rigtige svar efter kaffen. Nogle havde medbragt et par gamle ting, og det var godt, her var der også noget at snakke om. 15

16 Den 25. januar 2012 kl Foredrag med Bent Ole. Emnet var Humor, livets krydderi. Bent Ole, der har været hos os i klubben flere gange, er underholdende at høre på. Det blev et par humoristiske timer! Den 7. februar 2012 kl Hyggedag med spil. Seniorsangbogen blev brugt den første halve time, så en kaffepause. Derefter gik 6 til billard, 4 spillede bob, 4 spillede partners, og 5 brugte kortene til en gang 500. Hyggeligt, på en kold vinterdag, med stearinlys i vinduerne! Den 22. februar 2012 kl Foredrag med Frede Møller. Da Frede Møller er indsat pr. 1. febr. som vores præst her i Vium Sogn, syntes vi, at det var en ide, at lære ham nærmere at kende. Frede ville meget gerne komme og han fortalte os, om sit liv som præst. Udflugt i samarbejde med Menighedsrådet bliver en 12. juni Der bliver nærmere annonceret i Kirkebladet og Kjellerup Tidende. Vium-Hvam Borgerforening På klubbens vegne Anny Nielsen Formand: Carina Hansen Tlf / Vilh. Skyttes Vej 25 Mail: Næstformand: Kasserer: Christian Kjærulff Tlf.: Krogsgårdsvej 29, Mail: Best.medlemmer: Tina Madsen, Tlf.: Krogsgårdsvej, Hvam Mail: 16 Anne Kjær Nielsen, Tlf.: Gl. Hærkrovej 69 Mail:

17 Siden sidst fra Troldhøj Troldhøj siden sidst Så blev det endelig december. Mange børn og voksne var stået tidlig op den 1. december for at se om hyggen skulle ske at komme, og hvordan det ville ske i år. Skolebussen var lige dukket op, da man kunne høre motorlarm i det fjerne, og frem kom selveste hyggen på crosser. Dejligt at han skulle flytte ind på vores loft igen. Det gav anledning til mange sjove unoder i december. Specielt når han ikke fik sin grød serveret ved loftlemmen på kontoret. Traditionen tro, hyggede vi hele denne dejlige måned med at bage, klippe pynt og børnene lavede hemmeligheder til juleaften. Vi havde bedsteforældredag, hvor der var gang i at bage pebernødder, lave dekorationer og hygge med varme vafler. En rigtig dejlig dag, som vi alle nød. Vores skolepiger havde i flere uger øvet Luciasang og -optog, som de viste for forældre og søskende og som altid sluttede de af med, at gå i sogne gården til seniorklubbens julefrokost, så også de kunne få fornøjelse af det smukke syn. Børnene havde deres egen julefrokost med god mad og dans, og hyggen kom forbi med slikkepinde. Inden alle tog på juleferie, havde vi juleafslutning i Vium kirke, og skolebørnene havde pakkeleg. Da alle kom tilbage efter en velfortjent ferie, kunne vi byde vores nye leder Hanne Larsen velkommen. Der var bagt muffins og lavet kaffe, så alle havde mulighed for at hilse på og få en sludder med Hanne. Vores idræt-sfo har budt på meget forskelligt i løbet af vinteren. Dog har boldspil og ikke mindst håndbold været en stor del af programmet. Det smitter af på børnene når de kan følge de dygtige spillere i tv. Men da vi endelig også har fået noget sne, er kælkebakken også blevet flittig brugt. Spøgelserne har haft deres årlige overnatning. Vi mødte op en fredag aften, og hyggede med pizza, leg i hele huset og alle nyder at være sammen på en anderledes måde. Mon ikke de fleste var lidt trætte næste dag. 17

18 Vi har haft besøg af kunstbussen i en uge med temaet dyr i bur. Alle børnehavebørnene og nogle af spøgelserne var i bussen, og havde nogle kreative timer, som blev afsluttet med en fernisering om fredagen, hvor man havde mulighed for at se børnenes kunst. Dejligt med fordybelse og ny inspiration. Klubbørnene har været en tur i skydeklubben i Thorning en eftermiddag, en rigtig spændende dag, og noget anderledes for de fleste at få lov til at prøve sine evner på dette felt. Ellers nyder de at være de store og hygger sig med madlavning og forskellige kreative aktiviteter. Nisserne har haft bamse dag. De mødte op om morgenen med pyjamas på og deres bamser i hånden. Der blev bagt bamse kager og hygget hele dagen. Hele huset nyder meget at bruge vores skov, det giver nye lege muligheder hver gang vi kommer der. Nogle gange er der frost med is på de store vandpytter og andre gange er det huler der skal bygges og træer der skal bestiges. I februar har vi også holdt fastelavn, der blev malet tønder og bagt fastelavnsboller, så alt var klar til udklædte og sminkede børn. En sjov dag med fest og farver. Nu er tiden til festival i gang og huset summer af sang og dans og vi glæder os til igen at komme på den store scene. Hilsen Troldhøj 18

19 Podahegn Viborg V/ Ella og Arne Duch Søren Kannesvej 20 Hvam Vi leverer og monterer alt i Hundegårde/Hundehuse Dyrehegn / Kreaturhegn Havestakitter Hestehegn, Ridebaner og lægtehegn Jagtstiger og Fælder 19

20 Billigt hvidevare salg ring El-installationer Centralstøvsuger Serviceaftaler Tele/datainstallationer DIN LEVERANDØR I: Boligventilation Døgnvagt Landbrug Industri Komplette el-løsninger Salg og service af hårde hvidevarer AUT. ELEKTROINSTALLATØR Højgårdsvej 24 Thorning 8620 Kjellerup Telefon Fax

21 Nyt fra Dagplejen Er foråret på vej? måske... Efter en tid med nogle meget kolde dage, med røde næser og kinder er det blevet lidt mere mildt og vi glæder os til vi kan smide flyverdragterne og nyde at alting spirer og gror. Vi har slået katten af tønden, sammen med børnenes bedsteforældre. Det var et par hyggelige timer, som vi sluttede af med en fastelavnsbolle. Dejligt at så mange besser havde mulighed for at være med. Vi dagplejere har været på førstehjælpskursus, som var rettet ind på børn fra 0 3 år. Det er rart at få tingene frisket op, og få det sidste nye med. I dagplejen er vores indsatsområde lige nu, det fysiske og æstetiske børnemiljø. Vi vil i den næste tid prøve at få lavet noget kunst og billeder til vores legestue, så vi kan få noget at se på og tale om. Når det bliver noget varmere, håber vi på at komme en tur i Aqua i Silkeborg med børnene. Det vil være i forbindelse med et emne omkring dyr i vand som vi vil bruge noget tid på i foråret/sommer. Hyg og Hejsa fra børn og dagplejer. 21

22 22

23 HUSK sidste frist for indlæg til næste nummer af Vium-Hvam Avis den 25. maj 2012 Avisen udkommer i uge 24. Stoffet modtages helst via Bemærk, at der altid ved fristens udløb sendes kvittering for modtagne indlæg - modtager du ikke en kvittering, så ring til Helle på og tjek om materialet er modtaget. Redaktionen Helle Andersen Krogsgårdsvej 15, Hvam Jan B. Olesen Ungstrupvej 16a Tonny Pedersen Kongemosevej 21, Hvam Bjarne Papsø Mellemvej 16, Viborg Flaghejsning Anlægget i Vium: Kontakt Susanne Axelsen, Vium ( ), der sørger for hejsning og nedtagning. Legepladsen i Hvam: Flaget kan lånes hos Karin og Christian, Hvam ( ) - man skal selv sørge for hejsning og nedtagning. HUSK AT VÆRE UDE I GOD TID. Borgerforeningen 23

24 Kalenderen 2012 MARTS APRIL MAJ JUNI JULI AUGUST Palmesøndag Fri Idræt / Sommersjov Skærtorsdag Langfredag Store Bededag Fri Idræt / Sommersjov Påskedag 2. påskedag Fri Idræt / Sommersjov GF i vandværket Fri Idræt / Sommersjov Konfirmation Vium-Hvam Arbejdsdag i sognegården Fri Idræt / Sommersjov Sommerfest Sommerfest Sommerfest Kr. himmelfartsdag Fri Idræt / Sommersjov Fri Idræt / Sommersjov Fri Idræt / Sommersjov Sidste frist for indlæg Pinsedag 2. pinsedag Fri Idræt / Sommersjov

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 3 LÆS ALT T OM dilettant, referat fra sommerfesten samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Nyt fra dilettantgruppen Her

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2011

Vium - Hvam Avis 2011 Vium - Hvam Avis 2011 Årgang 34 Nr. 2 LÆS ALT T OM Sct. Hans bål, sommerfest, dilettant, billardturnering samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Igen i

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2009

Vium - Hvam Avis 2009 Vium - Hvam Avis 2009 Årgang 32 Nr. 2 LÆS ALT OM Sct. Hans bål, sommerfesten, nyt fra Troldhøj samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle_haack@hotmail.com 2 Vium-Hvam Idrætsforening

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005:

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005: AViS Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S Antal husstande 80. Årgang 23. Nummer 1. Marts 2004 GRUNDEJER BESTYRELSE Formand: Leif Andersen, DM 85 Tlf.: 47 17 72 68 Næstformand: Bo Sørensen, DM 17 Tlf.: 47

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2013

Vium - Hvam Avis 2013 Vium - Hvam Avis 2013 Årgang 36 Nr. 3 LÆS ALT T OM ølsmagning, dilettant, nyt fra centerrådet samt andre dugfriske nyheder. Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com Avisen kan også ses

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

LEDEREN JOHNNY REITZ.

LEDEREN JOHNNY REITZ. LEDEREN Så blev det tid til at skrive igen, der er ikke sket så meget siden sidste blad udkom. Vi mangler aktive folk som gerne vil stå for nogle af de udvalg som er ledige, så hvis der er nogle der har

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

September 2012-32. årgang

September 2012-32. årgang September 2012-32. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Ole Gundersen Lundgårdsvej 12 8300 Odder Tlf.: 21 54 75 35 Mail: og.privat@hotmail.com

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 38. årgang nr. 2 April 2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 afholder Grundejerforeningen Beringsminde ordinær generalforsamling

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar Indhold: Nyt fra bestyrelsen UBI arrangement i Operaen Børnejulearrangement Genralforsamling 18. april Nr. 1 2007 Januar RASMUS er medlemsblad for Gymnastikforeningen ODK (Ollerup Delingsførere København)

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen som

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

JANUAR. Sundhed kost og motorik uge. 27 Personalemøde 28 29 30 31. Husk i denne måned

JANUAR. Sundhed kost og motorik uge. 27 Personalemøde 28 29 30 31. Husk i denne måned 1 1 1 1 JANUAR Sundhed kost og motorik uge Personalemøde 0 1 Bente S. fremlægger onsdag den januar hvad der skal ske i uge Tanja fremlægger onsdag den. januar hvad der skal ske i uge Jane og Jytte. Hvad

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012 17 Årgang Nummer 3 Februar 2012 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest Nyhedsbrev maj 2015 Vi går ind i milde maj måned med lysegrønne træer, blomstrende buske og varme i luften. Nedenfor kan I se et skema over maj måned, som giver et overblik over de mest overordnede ting,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den.

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk De store opfindelsers tid er ikke forbi. Da den dybe tallerken var fundet, har Thomas Møller i stedet

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere

Levring. Hanne Madsen Lillemøllevej 3 Levring 8620 Kjellerup Tlf. 29 80 25 27

Levring. Hanne Madsen Lillemøllevej 3 Levring 8620 Kjellerup Tlf. 29 80 25 27 Levring Vi har en kultur i Levring med sang og historiefortælling og har i fællesskab udviklet et koncept, som vi alle trives godt med - børn som voksne. Derudover har vi tradition for at invitere bedsteforældre

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Marts 2009-31. årgang

Marts 2009-31. årgang Marts 2009-31. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Per Sørensen Gl. Krovej 25 A 8300 Odder Tlf. 86 93 35 26 Næstformand: Ole Gundersen Lundgårdsvej 12 8300 Odder Tlf: 87 47 83 84 Mail: og@rectus.dk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1

52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1 VAMDRUP 52 årg. Januar marts april 2015 nr. 1 Bestyrelsen Pr. 18 Februar 2014. Formand: E-mail: Lars Lynggaard Jensen Ahornvej 6 6580 Vamdrup Mobil: 28 68 40 12 lalyje@gmail.com Næstformand: Hugo Høyrup

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L KONTAKT 12/13 nr. A P R I L Indhold: Aktuelt i april s. 2 Fritternyt s. 3 4.a syr slanger s. 3 Besøg af Vejen Musiksko le s. 4 8.årgang i Odense s. 4 A-dage i E 3 s. 5 Foredrag med forfatter s. 6 Skolefest

Læs mere

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Deltagere: ca. 81 beboere ( 69 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Viggo Krogstrup som dirigent.

Læs mere