HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN"

Transkript

1

2 LING SKIN CARE

3 LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at finde hos Ling s egne SPA er i New York, hos Four Seasons hotellerne, BeautyWorksWest med Dr. Daniel Sister i spidsen samt nogle af de mest prestigefyldte steder rundt om i verden. Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre, men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære LING Signature Facial. Med hendes omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Ling behandlingerne og produkterne fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-art ingredienser og teknologi. En serie baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand. Ling behandlere er trænet med kun et bindeled mellem Ling og behandleren, så Ling s ånd, passion og ekspertise stråler igennem. Med fans i New York, som Cameron Diaz, Gisele Bundchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl. kan du nu glæde dig over, at stifte bekendtskab med Ling s fantastiske skønhedsunivers i Skandinavien.

4 HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL MILD RENS MORGEN OG AFTEN PEEL DIT ANSIGT FORSIGTIGT ET PAR GANGE OM UGEN, OM AFTENEN VAND DIN HUD MED FUGT OG HUSK AT BESKYTTE MOD SOLENS STRÅLER. KOMBINER MED EN LING SIGNATURE FACIAL OG OPNÅ PERFEKTION. Din hud har brug for en grundig hovedrengøring ligesom dit hjem har. Hver 28. Dag gennemgår huden en cyklus, cellerne når op til overfladen og udstødes som dødehudceller. I forbindelse med denne naturlige proces kan porerene blive tilstoppede af sebum og urenheder, hvilket kan lede til hudorme og akne. Det er derfor vigtigt, at få renset huden i dybden med Ling Signature Facial en gang om måneden. Med en Ling Signature Facial får du renset ud, genoplivet og klargjort din hud til igen, at kunne ilte, optage næringsstoffer og regenerere. Når din hud er klar til, at optage næringsstoffer, så er er det vigtigt at give huden masser og masser af fugt. Hvis huden er dehydreret opstår alle de kedelige hudproblemer, som for tidlig ældning, akne, sensitiv og trist hud. Med Lings Hydrator kan du vande huden efter du har renset af morgen og aften. En mild ph-balancerende rens og Replenishing Hydrator/Calming Hydrator er den bedste base for din hud uanset hudtype. Brug en mild peeling til dit ansigt et par gange om ugen om aftenen, så du løbende får elimineret døde hudceller, skidt og snavs. Få en professionel vejledning hos din LING kosmetolog, så du bruger den serum og creme som passer til netop din hudtype. Beskyt din hud mod UVA og UVB stråler HELE året rundt. Det er altid bedre og nemmere, at forebygge skader end at få dem fjernet. LING S 5 SIMPLE TRIN DAGLIGT 1. Purify Rens huden for make-up, skidt og snavs morgen og aften 2. Hydrate Tilfør huden ekstra fugt i dybden morgen og aften 3. Solve Vælg den serum som passer til din hudtype og eliminer fine linjer, rynker, rødme, tør- og uren hud, akne, pigmentering samt grå og trist hud 4. Nourish Forsegl din serum med en afsluttende creme, forstærk resultaterne og beskyt huden mod miljøpåvirkninger UGENTLIGT 5. Renew Hold din hud ved lige mellem ansigtsbehandlinger og giv dig selv en at-home-facial. Tilfør din hud lidt ekstra i stressede perioder, før en begivenhed eller når du har lyst til lidt ekstra selvforkælelse.

5 LING SIGNATURE FACIAL DENNE ANSIGTSBEHANDLING ER FORETRUKKET AF HOLLYWOODS A-LISTE OG RUNWAY MODELLERNE. Denne behandling indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Papaya enzym peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en meget grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint. En syre-fri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs fra dine porer efter dybderensen, og en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask lukker porerne igen. En lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden. Afsluttes med en af følgende behandlinger, så den tilpasses din hudtype- og tilstand: Oxygen Glow Rejuvenating (til træt og stresset hud, rygere og hormonelle problemer) DNA - Do Not Age (Til løs hud, moden hud, fine linjer og rynker) Squalane Nourish & Protect (Til tør hud, eksem, sensitiv hud og fine linjer) Anti-redness Vitamin K (til karsprængninger, rosacea, rødme, sensitiv hud) Acne Detoxifying (til tilstoppede porer, teenager, bumser og akne hud) C The Difference Anti-Oxidant (til solskadet hud, rygere, ujævn hudteint, for tidlig ældet hud) Bright and Light Citrus (til ujævn hudteint, hyper-pigmentering og akne)

6 1. PURIFY AT RENSE SIN HUD MORGEN OG AFTEN ER ALFA OMEGA FOR EN SUND OG STRÅLENDE HUD. Purifying Facial Cleanser (200ml) ALLE HUDTYPER State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af kokosafledt Tea-Cocoyl Glutamat til, at rense og Rosenvand for at lindre huden. Purifying Facial Cleanser er blid, ph-balancerende og renser derfor huden grundigt uden at udtørre hudens naturlige fugtlag. Huden efterlades ren og blød. Anvend morgen og aften. Triple action Exfoliator (90ml) ALLE HUDTYPER Den tredobbelte kombination af ananas enzymer til, at eksfoliere døde hudceller, knuste mandler til forsigtigt at slibe urenheder væk, og honning til at berolige og blødgøre huden skaber sammen en perfekt blanding som giver en glat og klar teint. Denne eksfolierende rensecreme vil blødgøre hudens struktur, give lysere og mere jævn teint samt forfine porerne. Gentle Makeup Remover Pads (50stk) ALLE HUDTYPER Gentle Makeup Remover Pads er specielt lavet til forsigtigt, at rense men effektivt nedbryde farven for nemt at kunne fjernemakeup. Naturlige, beroligende ingredienser som Aloe Vera og kamomille er tilføjet denne formel for, at forebygge tørhed og irritation. Specielt god til følsom hud og skånsom pleje til sarte øjenomgivelser.

7 2. HYDRATE VI VED ALLE, AT DET ER VIGTIGT AT DRIKKE TILSTRÆKKELIG MED VAND HVER DAG MEN VORES HUD HAR OGSÅ BRUG FOR VAND HVER DAG FOR AT UNDGÅ DEHYDRERING. Replenishing Hydrator (207ml) NORMAL TIL TØR & DEHYDERET HUD Denne avancerede sammensmeltning af hyaluronsyre til at bevare fugten og rosenvand til at lindre irriteret hud, går ind og mætter huden med den nødvendige fugt. Hudtilstande associeret med dehydrering som f.eks. tørhed, sensitiv hud, udbrud og fine linjer vil blive reduceret. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden med hænderne i en blid opadgående bevægelse. Calming hydrator (207ml) SENSITIV OG OLIERET/FEDTET HUD State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af Aloe Vera for at fugte, kamomille til at minimere sensitiv hud og troldhassel til at forfine porerne. Calming hydrator mætter huden med terapeutisk fugt som lindrer irritation,hjælper med at reducere ophobning af overskydende olie samtidig med, at den forfrisker huden. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden. Påfør i opadgående strøg med hænderne. 3. SOLVE ET SERUM TRÆNGER DYBERE NED OG GÅR MÅLRETTET IND OG HJÆLPER PÅ DE HUDPROBLEMER DU END MÅTTE HAVE, SAMTIDIG MED AT DE KAN FOREBYGGE OG VEDLIGEHOLDE. BRUG DEM LOKALT PÅ PROBLEMOMRÅDER, KOMBINER ELLER BRUG FLERE LAG PÅ LAG. Oxygen Plasma Potion (30ml) ALLE HUDTYPER, HORMONELLE UDBRUD, GRÅ OG TRIST HUD, ANTI-AGE De kendte som Gisele Bundchen og Cameron Diaz sværger til dette fantastisk serum. Oxygen Plasma Potion er en serum, der transporterer store mængder af ilt til vævet, og hjælper dermed med at fremskynde cellefornyelsen samtidig med at den hjælper på kollagendannelsen. Dette giver et fastere, yngre udseende og en flot udstråling. FANS: Cameron Diaz Gisele Bunchen Freeze & Uncrease (30ml) LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, MIMISKE LINJER Freeze & Uncrease alias botox-på-flaske er et ikke-giftigt alternativ til kosmetisk kirurgi og botox. Serummet indeholder en blanding af argireline (peptid), ekstrakt af tang oghyaluronsyre, som sænker ansigtets muskel-sammentrækninger, som kan føre til dannelse af rynker. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Hydra Squalane (30ml) TØR- OG DEHYDRERET HUD, EKSEM, SENSITIV HUD, ANTI-AGE Squalane udvundet fra oliven nærer huden, giver en dyb hydrering og hjælper huden med, at blive mindre sensitiv. Fremragende til, at lindre eksem og kronisk dehydrering. En utrolig lækker olie, som giver et fantastisk sundt og velfugtet look.

8 SOLVE fortsat SOLVE fortsat Vitamin K (30ml) SENSITIV HUD, RØDME, KARSPRÆNGNINGER Vitamin K reducerer kapillærernes skrøbelighed, hjælper med at sprede blodet gennem cellerne, som medvirker til en reducering af rosacea, sprængte kapillære og rødme. Brug den som barriere beskyttelse om efterårets og vinteren rundt næsen og på kinderne. Anbefales også at bruges i forbindelse med laserbehandlinger. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Moisture Plenish (30ml) ALLE HUDTYPER Dette reparerende serum forhindrer linjer, hjælper med at helbrede skadet hud, og stimulerer væksten af nye celler. Moisture Plenish fremskynder hudfornyelsen. Det betyder, at fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. Din hud vil få glød og udstråling. Kan kombineres med samtlige af de 8 andre sera i serien. FANS: Naomi Campbell Gisele Bundchen Hi-vitamin C 12% (30ml) ANTI-AGE, PIGMENTERET & TRIST HUD Det er videnskabeligt bevist, at degenerative hudsygdomme, som rynker og misfarvninger i huden, primært er forårsaget af skader fra frie radikaler, som bekæmpes bedst ved hjælp afantioxidanten vitamin C. Dette mirakel vitamin er også nødvendig i produktionen af kollagen, som er ansvarlig for hudens smidighed. Vitamin C har også vist sig, at hjælpe mod hyperpigmentering. Denne serum i olieform indeholder en høj C-koncentration (12%), som øjeblikkeligt tilfører huden glød og udstråling. FANS: Gisele Bundchen Cameron Diaz Clearlight (30ml) AKNE, PIGMENTERING Lysner hudtonen samtidig med, at den forebygger og lysner hyper-aktive melanin formationer. Hudtonen bliver mere jævn, ren og lys. God til at hindre akne udbrud, også på ryggen. Apple Stem Cellular Energy (30ml) ANTI-AGE, LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, TRIST HUD Denne effektive anti-age serum giver en ungdommelig og sund teint. Schweiziske æble stamceller har en unik dokumenteret evne til, at trodse ældning. Yderst effektiv til at mindske forekomsten af rynker, fine linjer og smilerynker. Chromalight (30ml) PIMENTERING, ANTI-AGE Formuleret med en ny-patenteret ingrediens ChromabrightTM, som sikkert og effektivt lysner trist og ujævn hudtone. Ginseng ekstrakt genopretter og toner hudens udseende. Fremragende til, at forbedre ujævn hudteint.

9 4. NOURISH CREMERNE FRA LING BLANDER STATE-OF-THE-ART INGREDIENSER MED ASIATISKE SKØNHEDS EKSTRAKTER. CREMERNE LEVERER FUGT OG NÆRINGSSTOFFER TIL DE DYBERE LAG I HUDEN SAMTIDIG MED, AT DE DANNER EN BESKYTTENDE FUGTBARRIERE MOD MILJØPÅVIRKNINGER. DE FORSEGLER DE AKTIVE INGREDIENSER FRA HYDRATOR OG SERA, SOM ER MED AT FORBEDRE OG FORLÆNGE RESULTATERNE. Elastin Collagen (60ml) ALLE HUDTYPER, NORMAL/KOMBINERET, ANTI-AGE HUD Elastin Collagen er en avanceret opstrammende og nærende creme. En ikke-fedtende, let fugtcreme med elastin & kollagen til, at opstramme, forbedre elasticiteten og genopbygge hudens smidighed. Oxygen Plasma Glow (60ml) ALLE HUDTYPER, SENSIBEL HUD, TRIST HUD, AKNE State-of-the-Art Oxygen Plasma er brugt til, at skabe hurtige resultater i form af at give huden en sund, frisk og flot udstråling Squalane udvundet fra oliven er et naturligt lindrende vidunder. Hyaluronsyren booster og holder på fugtniveauet. FANS: Mille Dinesen Gisele Bundchen Squalane Hydra Boost (60ml) ALLE HUDTYPER, TØR HUD Squalane Hydra Boost er en avanceret fugtgivende og genopbyggende creme, specielt egnet til tør og dehydreret hud. En fugtrig fusion af Squalane, Abrikoskerneolie og hyaluronsyre, som hjælper med at booste og bevare fugtniveauet i huden. Renew & Clear (60ml) FEDTET HUD, AKNE, PIGMENT Provitamin B5 virker anti-inflammatorisk for at lindre og beskytte huden under behandling. 5% Glycolsyre udvundet fra citron, passionsfrugt, ananas og grapefrugt ekstrakt hjælper med, at fjerne døde hudceller, mindske ophobning af olie, fjerne tilstopninger i porerne og udjævne hudtonen. DNA Do Not Age (50ml) DEN ULTIMATIVE ANTI-AGE CREME State-of-the-Art ingrediensen RenovageTM (tepronone) er sammenbragt med peptider til, at kreere en innovativ og stærk anti-age formel, som reducerer fremtoningen af fine linjer og rynker. Tepronone blev anerkendt med en Nobelpris for dens evne til, at hjælpe huden med at fremstå sundere og yngre. Din huds teint vil fremstå glattere, mere jævn og ungdommelig. FANS: Gisele Bundchen Oxygen & Multivitamin (50ml) TØR & DEHYDRERET HUD, ANTI-AGE En nærende, regenererende og fugtgivende løsning til tør og dehydreret hud. En tredobbelt blanding af vitaminer, naturlige ekstrakter og antioxidanter tilfører huden den næring, fugt og beskyttelse, som den har brug for. Glycoproteiner fornyer og forfrisker teinten. Vitamin C og E tilfører antioxidanter for at beskytte huden.

10 5. RENEW HOLD DET GODE RESULTAT VED LIGE MELLEM DINE ANSIGTSBEHANDLINGER, MED EN AT-HOME-FACIAL. RENS HUDEN, EKSFOLIÉR OG RENS I DYBDEN MED PAPAYA ENZYMER, DETOX MED LER- ELLER GRANATÆBLE MASKEN, AFSLUT MED DEN BEROLIGENDE OG FUGTGIVENDE GINSENG MASKE. Spotlight Papaya Resurface Peel (60ml) ALLE HUDTYPER, ANTI-AGE, AKNE, PIGMENT, TRIST HUD Naturlige papaya enzymer er brugt til, at eksfoliere døde hudceller, fjerne tilstopninger i porerne og udglatte hudens tekstur. Din huds teint bliver med det samme fornyet. Når du fjerner døde hudceller vil det fremhæve effekten af de efterfølgende ingredienser i dine hudplejeprodukter. FANS: Gisele Bundchen Rescue Skin Peel (30ml) ALLE HUDTYPER, SENSITIV HUD, AKNE, TILSTOPNINGER Mens mange peelinger bruger hårde kemikalier, som kan traumatisere det levende cellevæv og frembringe irritation, fjerner den syre-fri Rescue Skin Peel døde hudceller med statiske elektricitetsladninger og accelererer naturens fornyelses proces uden at påføre trauma eller stress til huden Herbal Clay Clarifiyng Mask (60ml) FEDTET HUD, AKNE, TILSTOPNINGER En fusion af naturligt ler er brugt til, at detoxe og rense huden mens naturlige urter som troldhassel er brugt til, at forfine hudens tekstur. Fremragende til, at behandle store porer, ophobning af olie, tilstoppet og problematisk hud. Pomegranate Detox Mask (30ml) AKNE, TRIST HUD, PIGMENT, TILSTOPNINGER Naturlig granatæble og græskar enzymer hjælper med at nedbryde døde, usunde celler, detoxe porerne for urenheder for at skabe en renere og mere jævn hudteint. Tea Tree olie dræber bakterier og fjerner overskydende olie, mens Sea Whipkoraler lindrer og reducerer inflammation. Beta Hydroxy Syre (BHA) lysner og udjævner teinten. FANS: Gisele Bundchen Oxygen Recovery Mask (50ml) MODEN HUD, TRIST HUD, PIGMENT, ANTI-AGE Mens den køler og forfrisker huden, hjælper denne maske med at forbedre elasticiteten, smidigheden og hudtonen. Glycoproteiner kommer trist og kedelig hud til livs. Soja proteiner tilfører antioxidanter for, at beskytte mod miljøpåvirkninger. Hyaluronsyre og Aloe vera ekstrakt tilfører øjeblikkelig fugt. Ginseng Therapy Moisture Mask (90ml) ALLE HUDTYPER, MODEN HUD,SENSITIV, TØR, FEDTET, NORMAL-KOMBINERET, AKNE, TILSTOPNINGER, COMEDONER Denne unikke maske er kreeret med Ginseng, Aloe Vera, Arnica Montana blomster ekstrakt for, at øjeblikkeligt frembringe en sund glød og med tiden reducere rødme, sensitivitet og irritation mens den forbedrer elasticiteten og hudtonen. Tip: brug den over freeze & uncrease og lav din egen mini facelift behandling, eller over din Oxygen Plasma Potion og oplev en at-home-oxygen-facial. Kan bruges over alle LING sera for, at forsegle de aktive ingredienser og tvinge dem dybere ned, så resultatet bliver bedre. FANS: Gisele Bundchen Uma Thurman Cameron Diaz

11 ØJNE OG LÆBER ØJNE OG LÆBER KRÆVER NÆNSOM PLEJE. FJERN DØDE HUDCELLER MED JÆVNE MELLEMRUM, TILFØR MASSER AF FUGT, OG BESKYT MOD SOLEN. DU VIL IKKE FORTRYDE DET. Eye & Lip Exfoliator (15ml) ALLE HUDTYPER, TØR-, MODEN- OG TRIST HUD. Denne exfoliator er specielt kreeret til det delikate øjen- og læbeområde. Vitamin C hjælper med, at fjerne døde hudceller og give lysnende effekter. Soya og Risklid proteiner hjælper med, at reducere fremtoningen af mørke rander og har samtidig antioxidant effekter. Øjenområdet er lysnet og forfrisket, læberne er fornyet. Lip Salvation Organic Mango (klar) & Lip Salvation Shanghai Ginger Cardamom (rød) Ling har udviklet en blid og nærende Lip Salvation som blødgør, fugter, beskytter samt giver et velplejet look til læberne. Begge Lip Salvation stifter indeholder SPF 15 for, at hjælpe med at beskytte løberne mod solen og miljøpåvirkninger. Tip: For ekstra udtørrede læber påfør et par dråber af Hydra Squalane på læberne før du kommer Lip Salvation på. Eye & Lip Soothe Cream (15ml) TØR HUD, SENSITIV, ANTI-AGE Blandinger af urte ekstrakter og koffein giver en opstrammende effekt til øjenområdet. Vitamin A og E hjælper med, at tone huden og tilføre antioxidanter, og Pathenol (Vitamin B5) holder på hudens naturlige fugtniveau. Eliminer og forebyg mimiske rynker rundt øjnene ved, at bruge lidt af serummet Freeze & Uncrease under øjencremen. Re-lite Eyegel (15ml) MØRKE RANDER, ANTI-AGE, TØR HUD En avanceret formel med soja og Rice Bran Protein sammensat med Arnica Extract for, at lindre hævelser og mindske forekomsten af mørke rande omkring øjnene. Brug lidt af freeze & uncrease under for en stærkere anti-age effekt, eller Hydra Squalane for at komme dehydrering og fine linjer til livs. Tip: Put øjencremen i køleskabet, så den er ekstra kølig når du putter den på. Det tager hævelsen og virker dulmende.

12 TRAVELKIT Weekly at-home Facial & Daily regimen KIT Vælg mellem tør & dehydreret hud / Sensitiv & fedtet hud. Et kitsæt til, at vedligeholde det gode resultatet mellem dine ansigtsbehandlinger. Suppler huden med maksimum fugt (nøglen til anti-aging). Forny huden gennem cellulær stimulation og exfoliering. Hjælper med at modvirke fremtidige hudproblemer. Indeholder alt det nødvendige til, når du skal ud at rejse. Kommer i en lille rejsetaske, og inkluderer et speciallavet ansigts håndklæde til, at dampe ansigtet med. Indeholder 7 LING Best Sellers: 1. Purifying Facial Cleanser Lip 2. Replenishing Hydrator/Calming Hydrator 3. Moisture Plenish 4. Elastin Collagen 5. Spotlight Papaya Resurface Peel 6. Herbal Clay Clarifying Mask 7. Ginseng Therapy Moisture Mask FANS: Madonna Monica Belluci Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Naomi Campbell

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 RENSE FOREBYGGE BESKYTTE OPBYGGE i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 i-beauty.dk Det første grønne kosmeceutiske Brand Bio-tilgængelige ingredienser Grønne kemiske teknologier

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES PROMOTION PÅ DISK NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: HYBRIDS TILBUD: CLARIFYING WIPES TILBUD: AGE-PROOF SUN CARE OMGÅENDE

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud.

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. Shave tæt barbering - sund hud med Dermalogica Dermalogica

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen Charlotte Rasmussen Stolelyngen 8-3450 Allerød Mobil 22 44 13 34 Mail charas@charas.dk Facebook - Anti-aging Worldwide www.charas4you.jeunesseglobal.com Jeunesse is not the same old story of skin care

Læs mere

BRITISH NATURAL RESULTS LED

BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED Balance Me blev grundlagt i 2005 med en vision om at skabe videnskabeligt baserede formuleringer med resultatorienterede produkter, uden at gå på

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays Studie & testresultater Nanocos Nanocos er en kosmetisk virksomhed beliggende i Salt Lake City, Utah. De specialiserer sig i udviklingen af hudpleje, der er effektiv,

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende.

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. treatment Tromborg Treatment er en helt ny linje af luksus hudplejeprodukter, der er skabt for at afhjælpe og modvirke hudens tegn på aldring, problemhud eller skader forårsaget af udefrakommende/ miljømæssige

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

medibac clearing TM introducerer voksenacne er fortid! pressemeddelelse

medibac clearing TM introducerer voksenacne er fortid! pressemeddelelse pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer medibac clearing TM voksenacne er fortid! medibac clearing TM Voksenacne er fortid! Nye undersøgelser

Læs mere

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Behandlinger Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2 Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3 Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Chapter 4 CND Negle... 4-7 Chapter 5 Manicure... 5-8 Chapter 6 Lukxus Spa manicure...

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM ALDRING AF HUDEN Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden KONCEPTET: NONTOX er et patenteret og varemærkeregistreret behandlings koncept

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

10 år yngre på 3 minutter

10 år yngre på 3 minutter 10 år yngre på 3 minutter Du tror ikke dine egne øjne EpiLift er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning. Intet virker så hurtigt og effektivt som EpiLift En flaske EpiLift Instant

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM Aldring af huden Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml skin care cleansing toning moisturizing Rose Foaming Face Wash 4 fl oz / 118 ml Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 2 fl oz / 59 ml Rose & Apricot Antioxidant Day Creme 1 fl oz / 30 ml Jojoba & Ginseng Exfoliating

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

age BRILLIANTLY bemærkelsesværdige forbedringer af dit udseende, med yngre, sundere og mere strålende hud.

age BRILLIANTLY bemærkelsesværdige forbedringer af dit udseende, med yngre, sundere og mere strålende hud. age BRILLIANTLY VI TILBYDER bemærkelsesværdige forbedringer af dit udseende, med yngre, sundere og mere strålende hud. INNOVATIVE SKINCARE har skabt sig et ry som en af verdens førende kosmeceutiske virksomheder,

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

P R I S L I S T E T O P C L I N I C

P R I S L I S T E T O P C L I N I C PRISLISTE T O P C L I N I C A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - K L A S S I S K A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - S P E C I A L Ansigtsbehandling Aroma Massage... Afslappende behandling. Med

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema).

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema). BEAUTY GUIDE HUDTYPER Hudens behov ændrer sig med alderen, fra årstid til årstid, alt efter hvad vi putter i munden, hvor stressede vi er osv. At finde produkter, der skal tilgodese alle disse krav, kan

Læs mere

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog Skønheden Aphrodite Aut. Cidesco Kosmetolog www.aphrodite-slagelse.dk V Velkommen hos Skønheden Aphrodite. Vi glæder os til at tage imod dig. Hos Skønheden Aphrodite er alle produkter nøje udvalgt og kun

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET MATERIALE

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

MEDEX PROFESSIONAL. Skincare for Professional use. For those who want to get the best out of life

MEDEX PROFESSIONAL. Skincare for Professional use. For those who want to get the best out of life MEDEX PROFESSIONAL Skincare for Professional use For those who want to get the best out of life Den kvinde, som dagligt bruger H vorfor er MEDEX anderledes og bedre? en halv time på hudpleje og hver sjette

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Januar 2015 Plej vinterhuden test af 17 ansigtsrenseprodukter Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 PLEJ VINTERHUDEN INDHOLD SIDE 3 Vinteren er over os. Det mærkes i ansigtet. Få de bedste

Læs mere

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt MASSADA Behandlinger Krop og ansigt 2013 FACIAL ANTI AGING behandlinger Neluhm - Reflexogenic Anti-age Behandling Pearls with Botox effekt behandling Bio Cellular Regenerating behandling Hyaluronic Acid

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt Afslør hemmeligheden bag et yngre udseende Har du nogensinde undret dig over, hvorfor tiden lader til at stå stille for nogen og gå hurtigt for andre,

Læs mere

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Den kvinde, som dagligt bruger

Den kvinde, som dagligt bruger M e d e x P r o f e s s i o n a l S k i n c a r e f o r P r o f e s s i o n a l u s e F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t t h e b e s t o u t o f l i f e Den kvinde, som dagligt bruger en halv time

Læs mere

face, body & lifestyle

face, body & lifestyle face, body & lifestyle produkter... Afrika er fyldt med uventede rigdomme af sjældne planter. Kalahari har nøje udvalgt en række bæredygtige, lokale planter og naturlige kilder der fuldender vores botanisk

Læs mere

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud.

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud. s e r u m Nedbryd din hud og byg den op igen Og igen - og igen Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud Læge Niels Bukh S e r u m 8 Serum8 Hjemmekit er et komplet hudplejesystem

Læs mere