HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN"

Transkript

1

2 LING SKIN CARE

3 LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at finde hos Ling s egne SPA er i New York, hos Four Seasons hotellerne, BeautyWorksWest med Dr. Daniel Sister i spidsen samt nogle af de mest prestigefyldte steder rundt om i verden. Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre, men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære LING Signature Facial. Med hendes omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Ling behandlingerne og produkterne fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-art ingredienser og teknologi. En serie baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand. Ling behandlere er trænet med kun et bindeled mellem Ling og behandleren, så Ling s ånd, passion og ekspertise stråler igennem. Med fans i New York, som Cameron Diaz, Gisele Bundchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl. kan du nu glæde dig over, at stifte bekendtskab med Ling s fantastiske skønhedsunivers i Skandinavien.

4 HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL MILD RENS MORGEN OG AFTEN PEEL DIT ANSIGT FORSIGTIGT ET PAR GANGE OM UGEN, OM AFTENEN VAND DIN HUD MED FUGT OG HUSK AT BESKYTTE MOD SOLENS STRÅLER. KOMBINER MED EN LING SIGNATURE FACIAL OG OPNÅ PERFEKTION. Din hud har brug for en grundig hovedrengøring ligesom dit hjem har. Hver 28. Dag gennemgår huden en cyklus, cellerne når op til overfladen og udstødes som dødehudceller. I forbindelse med denne naturlige proces kan porerene blive tilstoppede af sebum og urenheder, hvilket kan lede til hudorme og akne. Det er derfor vigtigt, at få renset huden i dybden med Ling Signature Facial en gang om måneden. Med en Ling Signature Facial får du renset ud, genoplivet og klargjort din hud til igen, at kunne ilte, optage næringsstoffer og regenerere. Når din hud er klar til, at optage næringsstoffer, så er er det vigtigt at give huden masser og masser af fugt. Hvis huden er dehydreret opstår alle de kedelige hudproblemer, som for tidlig ældning, akne, sensitiv og trist hud. Med Lings Hydrator kan du vande huden efter du har renset af morgen og aften. En mild ph-balancerende rens og Replenishing Hydrator/Calming Hydrator er den bedste base for din hud uanset hudtype. Brug en mild peeling til dit ansigt et par gange om ugen om aftenen, så du løbende får elimineret døde hudceller, skidt og snavs. Få en professionel vejledning hos din LING kosmetolog, så du bruger den serum og creme som passer til netop din hudtype. Beskyt din hud mod UVA og UVB stråler HELE året rundt. Det er altid bedre og nemmere, at forebygge skader end at få dem fjernet. LING S 5 SIMPLE TRIN DAGLIGT 1. Purify Rens huden for make-up, skidt og snavs morgen og aften 2. Hydrate Tilfør huden ekstra fugt i dybden morgen og aften 3. Solve Vælg den serum som passer til din hudtype og eliminer fine linjer, rynker, rødme, tør- og uren hud, akne, pigmentering samt grå og trist hud 4. Nourish Forsegl din serum med en afsluttende creme, forstærk resultaterne og beskyt huden mod miljøpåvirkninger UGENTLIGT 5. Renew Hold din hud ved lige mellem ansigtsbehandlinger og giv dig selv en at-home-facial. Tilfør din hud lidt ekstra i stressede perioder, før en begivenhed eller når du har lyst til lidt ekstra selvforkælelse.

5 LING SIGNATURE FACIAL DENNE ANSIGTSBEHANDLING ER FORETRUKKET AF HOLLYWOODS A-LISTE OG RUNWAY MODELLERNE. Denne behandling indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Papaya enzym peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en meget grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint. En syre-fri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs fra dine porer efter dybderensen, og en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask lukker porerne igen. En lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden. Afsluttes med en af følgende behandlinger, så den tilpasses din hudtype- og tilstand: Oxygen Glow Rejuvenating (til træt og stresset hud, rygere og hormonelle problemer) DNA - Do Not Age (Til løs hud, moden hud, fine linjer og rynker) Squalane Nourish & Protect (Til tør hud, eksem, sensitiv hud og fine linjer) Anti-redness Vitamin K (til karsprængninger, rosacea, rødme, sensitiv hud) Acne Detoxifying (til tilstoppede porer, teenager, bumser og akne hud) C The Difference Anti-Oxidant (til solskadet hud, rygere, ujævn hudteint, for tidlig ældet hud) Bright and Light Citrus (til ujævn hudteint, hyper-pigmentering og akne)

6 1. PURIFY AT RENSE SIN HUD MORGEN OG AFTEN ER ALFA OMEGA FOR EN SUND OG STRÅLENDE HUD. Purifying Facial Cleanser (200ml) ALLE HUDTYPER State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af kokosafledt Tea-Cocoyl Glutamat til, at rense og Rosenvand for at lindre huden. Purifying Facial Cleanser er blid, ph-balancerende og renser derfor huden grundigt uden at udtørre hudens naturlige fugtlag. Huden efterlades ren og blød. Anvend morgen og aften. Triple action Exfoliator (90ml) ALLE HUDTYPER Den tredobbelte kombination af ananas enzymer til, at eksfoliere døde hudceller, knuste mandler til forsigtigt at slibe urenheder væk, og honning til at berolige og blødgøre huden skaber sammen en perfekt blanding som giver en glat og klar teint. Denne eksfolierende rensecreme vil blødgøre hudens struktur, give lysere og mere jævn teint samt forfine porerne. Gentle Makeup Remover Pads (50stk) ALLE HUDTYPER Gentle Makeup Remover Pads er specielt lavet til forsigtigt, at rense men effektivt nedbryde farven for nemt at kunne fjernemakeup. Naturlige, beroligende ingredienser som Aloe Vera og kamomille er tilføjet denne formel for, at forebygge tørhed og irritation. Specielt god til følsom hud og skånsom pleje til sarte øjenomgivelser.

7 2. HYDRATE VI VED ALLE, AT DET ER VIGTIGT AT DRIKKE TILSTRÆKKELIG MED VAND HVER DAG MEN VORES HUD HAR OGSÅ BRUG FOR VAND HVER DAG FOR AT UNDGÅ DEHYDRERING. Replenishing Hydrator (207ml) NORMAL TIL TØR & DEHYDERET HUD Denne avancerede sammensmeltning af hyaluronsyre til at bevare fugten og rosenvand til at lindre irriteret hud, går ind og mætter huden med den nødvendige fugt. Hudtilstande associeret med dehydrering som f.eks. tørhed, sensitiv hud, udbrud og fine linjer vil blive reduceret. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden med hænderne i en blid opadgående bevægelse. Calming hydrator (207ml) SENSITIV OG OLIERET/FEDTET HUD State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af Aloe Vera for at fugte, kamomille til at minimere sensitiv hud og troldhassel til at forfine porerne. Calming hydrator mætter huden med terapeutisk fugt som lindrer irritation,hjælper med at reducere ophobning af overskydende olie samtidig med, at den forfrisker huden. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden. Påfør i opadgående strøg med hænderne. 3. SOLVE ET SERUM TRÆNGER DYBERE NED OG GÅR MÅLRETTET IND OG HJÆLPER PÅ DE HUDPROBLEMER DU END MÅTTE HAVE, SAMTIDIG MED AT DE KAN FOREBYGGE OG VEDLIGEHOLDE. BRUG DEM LOKALT PÅ PROBLEMOMRÅDER, KOMBINER ELLER BRUG FLERE LAG PÅ LAG. Oxygen Plasma Potion (30ml) ALLE HUDTYPER, HORMONELLE UDBRUD, GRÅ OG TRIST HUD, ANTI-AGE De kendte som Gisele Bundchen og Cameron Diaz sværger til dette fantastisk serum. Oxygen Plasma Potion er en serum, der transporterer store mængder af ilt til vævet, og hjælper dermed med at fremskynde cellefornyelsen samtidig med at den hjælper på kollagendannelsen. Dette giver et fastere, yngre udseende og en flot udstråling. FANS: Cameron Diaz Gisele Bunchen Freeze & Uncrease (30ml) LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, MIMISKE LINJER Freeze & Uncrease alias botox-på-flaske er et ikke-giftigt alternativ til kosmetisk kirurgi og botox. Serummet indeholder en blanding af argireline (peptid), ekstrakt af tang oghyaluronsyre, som sænker ansigtets muskel-sammentrækninger, som kan føre til dannelse af rynker. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Hydra Squalane (30ml) TØR- OG DEHYDRERET HUD, EKSEM, SENSITIV HUD, ANTI-AGE Squalane udvundet fra oliven nærer huden, giver en dyb hydrering og hjælper huden med, at blive mindre sensitiv. Fremragende til, at lindre eksem og kronisk dehydrering. En utrolig lækker olie, som giver et fantastisk sundt og velfugtet look.

8 SOLVE fortsat SOLVE fortsat Vitamin K (30ml) SENSITIV HUD, RØDME, KARSPRÆNGNINGER Vitamin K reducerer kapillærernes skrøbelighed, hjælper med at sprede blodet gennem cellerne, som medvirker til en reducering af rosacea, sprængte kapillære og rødme. Brug den som barriere beskyttelse om efterårets og vinteren rundt næsen og på kinderne. Anbefales også at bruges i forbindelse med laserbehandlinger. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Moisture Plenish (30ml) ALLE HUDTYPER Dette reparerende serum forhindrer linjer, hjælper med at helbrede skadet hud, og stimulerer væksten af nye celler. Moisture Plenish fremskynder hudfornyelsen. Det betyder, at fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. Din hud vil få glød og udstråling. Kan kombineres med samtlige af de 8 andre sera i serien. FANS: Naomi Campbell Gisele Bundchen Hi-vitamin C 12% (30ml) ANTI-AGE, PIGMENTERET & TRIST HUD Det er videnskabeligt bevist, at degenerative hudsygdomme, som rynker og misfarvninger i huden, primært er forårsaget af skader fra frie radikaler, som bekæmpes bedst ved hjælp afantioxidanten vitamin C. Dette mirakel vitamin er også nødvendig i produktionen af kollagen, som er ansvarlig for hudens smidighed. Vitamin C har også vist sig, at hjælpe mod hyperpigmentering. Denne serum i olieform indeholder en høj C-koncentration (12%), som øjeblikkeligt tilfører huden glød og udstråling. FANS: Gisele Bundchen Cameron Diaz Clearlight (30ml) AKNE, PIGMENTERING Lysner hudtonen samtidig med, at den forebygger og lysner hyper-aktive melanin formationer. Hudtonen bliver mere jævn, ren og lys. God til at hindre akne udbrud, også på ryggen. Apple Stem Cellular Energy (30ml) ANTI-AGE, LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, TRIST HUD Denne effektive anti-age serum giver en ungdommelig og sund teint. Schweiziske æble stamceller har en unik dokumenteret evne til, at trodse ældning. Yderst effektiv til at mindske forekomsten af rynker, fine linjer og smilerynker. Chromalight (30ml) PIMENTERING, ANTI-AGE Formuleret med en ny-patenteret ingrediens ChromabrightTM, som sikkert og effektivt lysner trist og ujævn hudtone. Ginseng ekstrakt genopretter og toner hudens udseende. Fremragende til, at forbedre ujævn hudteint.

9 4. NOURISH CREMERNE FRA LING BLANDER STATE-OF-THE-ART INGREDIENSER MED ASIATISKE SKØNHEDS EKSTRAKTER. CREMERNE LEVERER FUGT OG NÆRINGSSTOFFER TIL DE DYBERE LAG I HUDEN SAMTIDIG MED, AT DE DANNER EN BESKYTTENDE FUGTBARRIERE MOD MILJØPÅVIRKNINGER. DE FORSEGLER DE AKTIVE INGREDIENSER FRA HYDRATOR OG SERA, SOM ER MED AT FORBEDRE OG FORLÆNGE RESULTATERNE. Elastin Collagen (60ml) ALLE HUDTYPER, NORMAL/KOMBINERET, ANTI-AGE HUD Elastin Collagen er en avanceret opstrammende og nærende creme. En ikke-fedtende, let fugtcreme med elastin & kollagen til, at opstramme, forbedre elasticiteten og genopbygge hudens smidighed. Oxygen Plasma Glow (60ml) ALLE HUDTYPER, SENSIBEL HUD, TRIST HUD, AKNE State-of-the-Art Oxygen Plasma er brugt til, at skabe hurtige resultater i form af at give huden en sund, frisk og flot udstråling Squalane udvundet fra oliven er et naturligt lindrende vidunder. Hyaluronsyren booster og holder på fugtniveauet. FANS: Mille Dinesen Gisele Bundchen Squalane Hydra Boost (60ml) ALLE HUDTYPER, TØR HUD Squalane Hydra Boost er en avanceret fugtgivende og genopbyggende creme, specielt egnet til tør og dehydreret hud. En fugtrig fusion af Squalane, Abrikoskerneolie og hyaluronsyre, som hjælper med at booste og bevare fugtniveauet i huden. Renew & Clear (60ml) FEDTET HUD, AKNE, PIGMENT Provitamin B5 virker anti-inflammatorisk for at lindre og beskytte huden under behandling. 5% Glycolsyre udvundet fra citron, passionsfrugt, ananas og grapefrugt ekstrakt hjælper med, at fjerne døde hudceller, mindske ophobning af olie, fjerne tilstopninger i porerne og udjævne hudtonen. DNA Do Not Age (50ml) DEN ULTIMATIVE ANTI-AGE CREME State-of-the-Art ingrediensen RenovageTM (tepronone) er sammenbragt med peptider til, at kreere en innovativ og stærk anti-age formel, som reducerer fremtoningen af fine linjer og rynker. Tepronone blev anerkendt med en Nobelpris for dens evne til, at hjælpe huden med at fremstå sundere og yngre. Din huds teint vil fremstå glattere, mere jævn og ungdommelig. FANS: Gisele Bundchen Oxygen & Multivitamin (50ml) TØR & DEHYDRERET HUD, ANTI-AGE En nærende, regenererende og fugtgivende løsning til tør og dehydreret hud. En tredobbelt blanding af vitaminer, naturlige ekstrakter og antioxidanter tilfører huden den næring, fugt og beskyttelse, som den har brug for. Glycoproteiner fornyer og forfrisker teinten. Vitamin C og E tilfører antioxidanter for at beskytte huden.

10 5. RENEW HOLD DET GODE RESULTAT VED LIGE MELLEM DINE ANSIGTSBEHANDLINGER, MED EN AT-HOME-FACIAL. RENS HUDEN, EKSFOLIÉR OG RENS I DYBDEN MED PAPAYA ENZYMER, DETOX MED LER- ELLER GRANATÆBLE MASKEN, AFSLUT MED DEN BEROLIGENDE OG FUGTGIVENDE GINSENG MASKE. Spotlight Papaya Resurface Peel (60ml) ALLE HUDTYPER, ANTI-AGE, AKNE, PIGMENT, TRIST HUD Naturlige papaya enzymer er brugt til, at eksfoliere døde hudceller, fjerne tilstopninger i porerne og udglatte hudens tekstur. Din huds teint bliver med det samme fornyet. Når du fjerner døde hudceller vil det fremhæve effekten af de efterfølgende ingredienser i dine hudplejeprodukter. FANS: Gisele Bundchen Rescue Skin Peel (30ml) ALLE HUDTYPER, SENSITIV HUD, AKNE, TILSTOPNINGER Mens mange peelinger bruger hårde kemikalier, som kan traumatisere det levende cellevæv og frembringe irritation, fjerner den syre-fri Rescue Skin Peel døde hudceller med statiske elektricitetsladninger og accelererer naturens fornyelses proces uden at påføre trauma eller stress til huden Herbal Clay Clarifiyng Mask (60ml) FEDTET HUD, AKNE, TILSTOPNINGER En fusion af naturligt ler er brugt til, at detoxe og rense huden mens naturlige urter som troldhassel er brugt til, at forfine hudens tekstur. Fremragende til, at behandle store porer, ophobning af olie, tilstoppet og problematisk hud. Pomegranate Detox Mask (30ml) AKNE, TRIST HUD, PIGMENT, TILSTOPNINGER Naturlig granatæble og græskar enzymer hjælper med at nedbryde døde, usunde celler, detoxe porerne for urenheder for at skabe en renere og mere jævn hudteint. Tea Tree olie dræber bakterier og fjerner overskydende olie, mens Sea Whipkoraler lindrer og reducerer inflammation. Beta Hydroxy Syre (BHA) lysner og udjævner teinten. FANS: Gisele Bundchen Oxygen Recovery Mask (50ml) MODEN HUD, TRIST HUD, PIGMENT, ANTI-AGE Mens den køler og forfrisker huden, hjælper denne maske med at forbedre elasticiteten, smidigheden og hudtonen. Glycoproteiner kommer trist og kedelig hud til livs. Soja proteiner tilfører antioxidanter for, at beskytte mod miljøpåvirkninger. Hyaluronsyre og Aloe vera ekstrakt tilfører øjeblikkelig fugt. Ginseng Therapy Moisture Mask (90ml) ALLE HUDTYPER, MODEN HUD,SENSITIV, TØR, FEDTET, NORMAL-KOMBINERET, AKNE, TILSTOPNINGER, COMEDONER Denne unikke maske er kreeret med Ginseng, Aloe Vera, Arnica Montana blomster ekstrakt for, at øjeblikkeligt frembringe en sund glød og med tiden reducere rødme, sensitivitet og irritation mens den forbedrer elasticiteten og hudtonen. Tip: brug den over freeze & uncrease og lav din egen mini facelift behandling, eller over din Oxygen Plasma Potion og oplev en at-home-oxygen-facial. Kan bruges over alle LING sera for, at forsegle de aktive ingredienser og tvinge dem dybere ned, så resultatet bliver bedre. FANS: Gisele Bundchen Uma Thurman Cameron Diaz

11 ØJNE OG LÆBER ØJNE OG LÆBER KRÆVER NÆNSOM PLEJE. FJERN DØDE HUDCELLER MED JÆVNE MELLEMRUM, TILFØR MASSER AF FUGT, OG BESKYT MOD SOLEN. DU VIL IKKE FORTRYDE DET. Eye & Lip Exfoliator (15ml) ALLE HUDTYPER, TØR-, MODEN- OG TRIST HUD. Denne exfoliator er specielt kreeret til det delikate øjen- og læbeområde. Vitamin C hjælper med, at fjerne døde hudceller og give lysnende effekter. Soya og Risklid proteiner hjælper med, at reducere fremtoningen af mørke rander og har samtidig antioxidant effekter. Øjenområdet er lysnet og forfrisket, læberne er fornyet. Lip Salvation Organic Mango (klar) & Lip Salvation Shanghai Ginger Cardamom (rød) Ling har udviklet en blid og nærende Lip Salvation som blødgør, fugter, beskytter samt giver et velplejet look til læberne. Begge Lip Salvation stifter indeholder SPF 15 for, at hjælpe med at beskytte løberne mod solen og miljøpåvirkninger. Tip: For ekstra udtørrede læber påfør et par dråber af Hydra Squalane på læberne før du kommer Lip Salvation på. Eye & Lip Soothe Cream (15ml) TØR HUD, SENSITIV, ANTI-AGE Blandinger af urte ekstrakter og koffein giver en opstrammende effekt til øjenområdet. Vitamin A og E hjælper med, at tone huden og tilføre antioxidanter, og Pathenol (Vitamin B5) holder på hudens naturlige fugtniveau. Eliminer og forebyg mimiske rynker rundt øjnene ved, at bruge lidt af serummet Freeze & Uncrease under øjencremen. Re-lite Eyegel (15ml) MØRKE RANDER, ANTI-AGE, TØR HUD En avanceret formel med soja og Rice Bran Protein sammensat med Arnica Extract for, at lindre hævelser og mindske forekomsten af mørke rande omkring øjnene. Brug lidt af freeze & uncrease under for en stærkere anti-age effekt, eller Hydra Squalane for at komme dehydrering og fine linjer til livs. Tip: Put øjencremen i køleskabet, så den er ekstra kølig når du putter den på. Det tager hævelsen og virker dulmende.

12 TRAVELKIT Weekly at-home Facial & Daily regimen KIT Vælg mellem tør & dehydreret hud / Sensitiv & fedtet hud. Et kitsæt til, at vedligeholde det gode resultatet mellem dine ansigtsbehandlinger. Suppler huden med maksimum fugt (nøglen til anti-aging). Forny huden gennem cellulær stimulation og exfoliering. Hjælper med at modvirke fremtidige hudproblemer. Indeholder alt det nødvendige til, når du skal ud at rejse. Kommer i en lille rejsetaske, og inkluderer et speciallavet ansigts håndklæde til, at dampe ansigtet med. Indeholder 7 LING Best Sellers: 1. Purifying Facial Cleanser Lip 2. Replenishing Hydrator/Calming Hydrator 3. Moisture Plenish 4. Elastin Collagen 5. Spotlight Papaya Resurface Peel 6. Herbal Clay Clarifying Mask 7. Ginseng Therapy Moisture Mask FANS: Madonna Monica Belluci Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Naomi Campbell

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml skin care cleansing toning moisturizing Rose Foaming Face Wash 4 fl oz / 118 ml Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 2 fl oz / 59 ml Rose & Apricot Antioxidant Day Creme 1 fl oz / 30 ml Jojoba & Ginseng Exfoliating

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET MATERIALE

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt MASSADA Behandlinger Krop og ansigt 2013 FACIAL ANTI AGING behandlinger Neluhm - Reflexogenic Anti-age Behandling Pearls with Botox effekt behandling Bio Cellular Regenerating behandling Hyaluronic Acid

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere

eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere 2 garnier eyes garnier eyes 3 Denne lille skønhedsbog handler om dine øjne. Den er lavet som et unikt samarbejde mellem Garnier og skønhedsekspert

Læs mere

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t MEDEX PROFESSIONAL Skincare for Professional use F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t the best out of life Den kvinde, som dagligt bruger H vor for er MEDEX anderledes og bedre? en halv time på hudpleje

Læs mere

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema).

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema). BEAUTY GUIDE HUDTYPER Hudens behov ændrer sig med alderen, fra årstid til årstid, alt efter hvad vi putter i munden, hvor stressede vi er osv. At finde produkter, der skal tilgodese alle disse krav, kan

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

AINHOA WORLD produkter

AINHOA WORLD produkter AINHOA WORLD produkter Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

Brugsvejledning H+ xcential

Brugsvejledning H+ xcential Brugsvejledning entialh+ The Skin Revolution 2 3 Inhold Kort oversigt 4 Anvendelse 6 xcential-gelerne 8 xcential-programmerne 10 xcential blue-gelerne 16 xcential blue-programmerne 18 Opbevaring og opladning

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010 NATURAL TOUCH FOUNDATION GOSH Natural Touch Foundation er en rig, cremet og alligevel fin og fjerlet ny foundation, der giver huden et ensartet og perfekt look. Konsistensen er så vidunderlig blød og let,

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling.

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. PRODUKTER Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. Universal Contour Wrap bedst sælgende produkt - Slim Kit, kan nu også købes i Danmark. Det er

Læs mere

PERFEKTE HUD I CITY SYD OPNÅ DEN MED DIN SKØNHEDSKLINIK KARINA CHRISTIANSEN

PERFEKTE HUD I CITY SYD OPNÅ DEN MED DIN SKØNHEDSKLINIK KARINA CHRISTIANSEN DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 karina@kcbeauty.dk I www.kcbeauty.dk OPNÅ DEN PERFEKTE HUD MED & OM GUINOT KC BEAUTY ER DIN FØRENDE KLINIK

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed

Læs mere

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP AVIVIR DIT SIKRE VALG ALOE VERA GROUP KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER INDEX AVIVIR ALOE VERA... 3 AVIVIR MED GOD SAMVITTIGHED... 4 PRODUKTKATEGORIER...

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform.

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Læs mere på www.sundform.com Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Vi giver din krop, dit ansigt, dit hår, dine hænder og fødder den omsorg og pleje, du fortjener. Vi arbejder

Læs mere

MASSADA NATURAL THERAPY

MASSADA NATURAL THERAPY PRODUKTER MASSADA NATURAL THERAPY Massada Natural Therapy forsker i, hvordan man opnår fuldstændig velvære gennem det bedste fra naturen, fordi der ikke er nogen ydre skønhed uden indre balance. Kvaliteten

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål 1. Hvad gør Nu Skin unik i branchen? 2. Hvad er arsupermarkers? 3. Hvad er de synlige ældningstegn på kroppen? 4. Hvad gør ageloc Galvanic Body Trio så spændende? 5. Hvilke produkter

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Patientvejledning Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den inde holder bl.a. meget hyaluronsyre,

Læs mere

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min PRISLISTE Ansigtsbehandling Avanceret hudanalyse 15 min Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og hudens sensitivitet. Perfekt til dig som førstegangs kunde

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC Velkommen til TOP CLINIC. En moderne klinik med hud- og skønhedspleje for ham & hende. ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD FORMULATIONS Åbningstider: Mandag og onsdag...

Læs mere

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie Nr. 1 / 2010 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE har taget danske frisører med storm 4-5 Spændende kursusnyheder i bl.a. London, New York og Firenze! 8 Spa og wellness til hår og hårbund: Forebyggende, helbredende

Læs mere

rosacea Information om et voksen-problem

rosacea Information om et voksen-problem rosacea Information om et voksen-problem Rosacea. Rosacea rammer omkring 2 10 procent af den voksne befolkning. Rosacea er en kronisk hudsygdom, som giver rødme, knopper og betændt udslæt i ansigtet, primært

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Germaine Monteil www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er

Læs mere

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre ANSIGTET ER SJÆLENS SPEJL Efter få behandlinger med blid og behagelig bindevævsbehandling, vil du opleve, hvor

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER Trykt på 100 % genbrugspapir med blæk fremstillet af vegetabilske olier. PLVSUB122

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik 2 ansigtspleje Exuviance frugtsyrebehandling (mælke-

Læs mere

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX UDEFRA OG IND OG INDEFRA OG UD - NU SKIN ER NØGLEN TIL velvære og et smukt ydre! Kast et blik på fremtiden se en mere ungdommelig

Læs mere

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Baggrund: Efter at have haft acne, opstår der ofte ar i området. Ar kan også opstå efter operationer, kradsningsmærker eller efter ulykker. Inddeling af

Læs mere

viwell Hands & Feet Body Wellness

viwell Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

in the best spas worldwide

in the best spas worldwide produktbrochure in the best spas worldwide unique sensorial experience. visible extraordinary results [ comfort zone ] produkterne er udviklet med en innovativ og moderne spatilgang til hudpleje, der

Læs mere

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet wow peace true beauty grib øjeblikket det er dit Du kender det godt: øjeblikket, hvor du bare føler dig skøn.

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. OMRÅDET 11 2 5 11 9 3 4 8 3 10 12 1 7 6 1. HVILEOMRÅDER 4. INFRARØD SAUNA 7. IS/BRUSERE 10. DOKTORFISK 2. BEHANDLINGER 5. SOFT SAUNA

Læs mere

Af Annemette Schultz Jørgensen, freelancejournalist

Af Annemette Schultz Jørgensen, freelancejournalist Ingen pris på pleje af ansigtets folder Efterspørgslen på luksus kender ingen grænser. Luksusbølgen har længe været over os, og velvilligheden til at betale tusindvis af kroner for designer jeans, diamantbelagte

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA SOM SKABT TIL CHEESECAKE TILBEREDNINGSTID ı 80 min. SERVERINGSPORTION ı 264 g kj 2951, kcal 705, protein 11,7 g, fedt 43,3 g, kulhydrat 67,3 g Er

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol appendiks Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvordan virker ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II instrumentet? 2. Kan jeg bruge ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II sammen med andre Nu Skin produkter?

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet!

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Velkommen til Colosé Alle Colosés produkter bliver sammensat omhyggeligt for at minimere risikoen for hudirritation, og er netop derfor ideelle for problemhud.

Læs mere

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness W E L L N E S S forkælelse & velvære behandlinger 2012 Velkommen til Event Park På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger vores smukke wellnes-center. En skøn oase af fred, ro og harmoni. er et

Læs mere

At få mad gennem en PEG-sonde

At få mad gennem en PEG-sonde E N T E R A L E R N Æ R I N G At få mad gennem en PEG-sonde Råd og vejledning Denne brochure er tænkt som en vejledning i, hvordan man bedst muligt vedligeholder en PEG-sonde. Fresenius Kabi producerer

Læs mere

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik PRISLISTE Eyelash Extensions Makeup Tandblegning Piercing Vipper & Bryn Fjernelse af tatovering Fjernelse af karsprængning & Pigmentpletter Permanent hårfjerning Rynkereduktion Acne Laser og IPL Ansigtsbehandling

Læs mere

FACE AND BODY SONIC CLEANSING SONIC CLEANSING. Brugervejledning

FACE AND BODY SONIC CLEANSING SONIC CLEANSING. Brugervejledning FACE AND BODY AND BODY SONIC CLEANSING SONIC CLEANSING Brugervejledning Interchangeable Brush Heads B A F Battery Indicator E C D 3 Speeds + Body Setting Charging Cradle G FIG. 1. CLARISONIC PLUS VIGTIGE

Læs mere

Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed,

Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed, INNOVATION SUBTIL DYRKER DET MAGELØST BLONDE Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed, barnlig blidhed og uskyld SUBTIL giver mulighed for at udforske den uendelige palet af farvenuancer

Læs mere

AINHOA WORLD behandlinger

AINHOA WORLD behandlinger AINHOA WORLD behandlinger Ainhoa Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt prisvindende hudplejemærke udbredt i mere end 50 lande. AIN- HOA er kendt

Læs mere

STOMI INFO. Beskyt din hud

STOMI INFO. Beskyt din hud STOMI INFO Beskyt din hud 1 Irriteret eller beskadiget hud? Det er ikke noget, du er nødt til at affinde dig med! Huden omkring stomien kræver opmærksomhed og omsorg fra dig, for at undgå rød og irriteret

Læs mere

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus SUNDHED V/BENTE GRØNLUND Livet er summen af dine valg Albert Camus Sund livsstil Vær proaktiv når det gælder dit helbred Dyrk motion, og pas på vægten Spis rigtigt Udarbejd strategier for livslang læring

Læs mere

Dansk. Barberhovedet (10) er specielt designet til hurtig og tæt barbering under armene og i bikinilinjen.

Dansk. Barberhovedet (10) er specielt designet til hurtig og tæt barbering under armene og i bikinilinjen. Dansk Vore produkter er fremstillet, så de opfylder de højeste krav til kvalitet, anvendelighed og design. Vi håber, du vil få stor glæde af Braun Silk épil Xpressive. I det følgende vil vi gøre dig fortrolig

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel www.royalcanin.dk En enestående intelligent hund Bag Puddelens elegante udseende gemmer der sig en livlig, nysgerrig sjæl med sjældne intellektuelle evner.

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Priserne gælder fra 1. november 2012 Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab,

Læs mere

Information om strålebehandling efter operation for brystkræft

Information om strålebehandling efter operation for brystkræft Information om strålebehandling efter operation for brystkræft Denne information er et supplement til vores mundtlige information om behandlingen. I pjecen har vi samlet de vigtigste informationer om strålebehandling

Læs mere

Zenz Mineral Foundation

Zenz Mineral Foundation Zenz Mineral Foundation Løs pudder. 30 ml krukke. 7 g netto. N o 20 Agnes N o 200 Rose N o 21 Lily N o 22 Norma N o 23 Victoria N o 230 Grace N o 24 Magda N o 20 200 21 22 23 230 24 NAME Agnes Rose Lily

Læs mere