HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN"

Transkript

1

2 LING SKIN CARE

3 LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at finde hos Ling s egne SPA er i New York, hos Four Seasons hotellerne, BeautyWorksWest med Dr. Daniel Sister i spidsen samt nogle af de mest prestigefyldte steder rundt om i verden. Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre, men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære LING Signature Facial. Med hendes omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Ling behandlingerne og produkterne fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-art ingredienser og teknologi. En serie baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand. Ling behandlere er trænet med kun et bindeled mellem Ling og behandleren, så Ling s ånd, passion og ekspertise stråler igennem. Med fans i New York, som Cameron Diaz, Gisele Bundchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl. kan du nu glæde dig over, at stifte bekendtskab med Ling s fantastiske skønhedsunivers i Skandinavien.

4 HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL MILD RENS MORGEN OG AFTEN PEEL DIT ANSIGT FORSIGTIGT ET PAR GANGE OM UGEN, OM AFTENEN VAND DIN HUD MED FUGT OG HUSK AT BESKYTTE MOD SOLENS STRÅLER. KOMBINER MED EN LING SIGNATURE FACIAL OG OPNÅ PERFEKTION. Din hud har brug for en grundig hovedrengøring ligesom dit hjem har. Hver 28. Dag gennemgår huden en cyklus, cellerne når op til overfladen og udstødes som dødehudceller. I forbindelse med denne naturlige proces kan porerene blive tilstoppede af sebum og urenheder, hvilket kan lede til hudorme og akne. Det er derfor vigtigt, at få renset huden i dybden med Ling Signature Facial en gang om måneden. Med en Ling Signature Facial får du renset ud, genoplivet og klargjort din hud til igen, at kunne ilte, optage næringsstoffer og regenerere. Når din hud er klar til, at optage næringsstoffer, så er er det vigtigt at give huden masser og masser af fugt. Hvis huden er dehydreret opstår alle de kedelige hudproblemer, som for tidlig ældning, akne, sensitiv og trist hud. Med Lings Hydrator kan du vande huden efter du har renset af morgen og aften. En mild ph-balancerende rens og Replenishing Hydrator/Calming Hydrator er den bedste base for din hud uanset hudtype. Brug en mild peeling til dit ansigt et par gange om ugen om aftenen, så du løbende får elimineret døde hudceller, skidt og snavs. Få en professionel vejledning hos din LING kosmetolog, så du bruger den serum og creme som passer til netop din hudtype. Beskyt din hud mod UVA og UVB stråler HELE året rundt. Det er altid bedre og nemmere, at forebygge skader end at få dem fjernet. LING S 5 SIMPLE TRIN DAGLIGT 1. Purify Rens huden for make-up, skidt og snavs morgen og aften 2. Hydrate Tilfør huden ekstra fugt i dybden morgen og aften 3. Solve Vælg den serum som passer til din hudtype og eliminer fine linjer, rynker, rødme, tør- og uren hud, akne, pigmentering samt grå og trist hud 4. Nourish Forsegl din serum med en afsluttende creme, forstærk resultaterne og beskyt huden mod miljøpåvirkninger UGENTLIGT 5. Renew Hold din hud ved lige mellem ansigtsbehandlinger og giv dig selv en at-home-facial. Tilfør din hud lidt ekstra i stressede perioder, før en begivenhed eller når du har lyst til lidt ekstra selvforkælelse.

5 LING SIGNATURE FACIAL DENNE ANSIGTSBEHANDLING ER FORETRUKKET AF HOLLYWOODS A-LISTE OG RUNWAY MODELLERNE. Denne behandling indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Papaya enzym peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en meget grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint. En syre-fri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs fra dine porer efter dybderensen, og en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask lukker porerne igen. En lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden. Afsluttes med en af følgende behandlinger, så den tilpasses din hudtype- og tilstand: Oxygen Glow Rejuvenating (til træt og stresset hud, rygere og hormonelle problemer) DNA - Do Not Age (Til løs hud, moden hud, fine linjer og rynker) Squalane Nourish & Protect (Til tør hud, eksem, sensitiv hud og fine linjer) Anti-redness Vitamin K (til karsprængninger, rosacea, rødme, sensitiv hud) Acne Detoxifying (til tilstoppede porer, teenager, bumser og akne hud) C The Difference Anti-Oxidant (til solskadet hud, rygere, ujævn hudteint, for tidlig ældet hud) Bright and Light Citrus (til ujævn hudteint, hyper-pigmentering og akne)

6 1. PURIFY AT RENSE SIN HUD MORGEN OG AFTEN ER ALFA OMEGA FOR EN SUND OG STRÅLENDE HUD. Purifying Facial Cleanser (200ml) ALLE HUDTYPER State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af kokosafledt Tea-Cocoyl Glutamat til, at rense og Rosenvand for at lindre huden. Purifying Facial Cleanser er blid, ph-balancerende og renser derfor huden grundigt uden at udtørre hudens naturlige fugtlag. Huden efterlades ren og blød. Anvend morgen og aften. Triple action Exfoliator (90ml) ALLE HUDTYPER Den tredobbelte kombination af ananas enzymer til, at eksfoliere døde hudceller, knuste mandler til forsigtigt at slibe urenheder væk, og honning til at berolige og blødgøre huden skaber sammen en perfekt blanding som giver en glat og klar teint. Denne eksfolierende rensecreme vil blødgøre hudens struktur, give lysere og mere jævn teint samt forfine porerne. Gentle Makeup Remover Pads (50stk) ALLE HUDTYPER Gentle Makeup Remover Pads er specielt lavet til forsigtigt, at rense men effektivt nedbryde farven for nemt at kunne fjernemakeup. Naturlige, beroligende ingredienser som Aloe Vera og kamomille er tilføjet denne formel for, at forebygge tørhed og irritation. Specielt god til følsom hud og skånsom pleje til sarte øjenomgivelser.

7 2. HYDRATE VI VED ALLE, AT DET ER VIGTIGT AT DRIKKE TILSTRÆKKELIG MED VAND HVER DAG MEN VORES HUD HAR OGSÅ BRUG FOR VAND HVER DAG FOR AT UNDGÅ DEHYDRERING. Replenishing Hydrator (207ml) NORMAL TIL TØR & DEHYDERET HUD Denne avancerede sammensmeltning af hyaluronsyre til at bevare fugten og rosenvand til at lindre irriteret hud, går ind og mætter huden med den nødvendige fugt. Hudtilstande associeret med dehydrering som f.eks. tørhed, sensitiv hud, udbrud og fine linjer vil blive reduceret. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden med hænderne i en blid opadgående bevægelse. Calming hydrator (207ml) SENSITIV OG OLIERET/FEDTET HUD State-of-the-Art ingredienser møder asiatiske skønheds hemmeligheder i denne avancerede fusion af Aloe Vera for at fugte, kamomille til at minimere sensitiv hud og troldhassel til at forfine porerne. Calming hydrator mætter huden med terapeutisk fugt som lindrer irritation,hjælper med at reducere ophobning af overskydende olie samtidig med, at den forfrisker huden. Anvendelse: Brug morgen og aften efter du har renset huden. Påfør ca. 3 dråber direkte på huden. Påfør i opadgående strøg med hænderne. 3. SOLVE ET SERUM TRÆNGER DYBERE NED OG GÅR MÅLRETTET IND OG HJÆLPER PÅ DE HUDPROBLEMER DU END MÅTTE HAVE, SAMTIDIG MED AT DE KAN FOREBYGGE OG VEDLIGEHOLDE. BRUG DEM LOKALT PÅ PROBLEMOMRÅDER, KOMBINER ELLER BRUG FLERE LAG PÅ LAG. Oxygen Plasma Potion (30ml) ALLE HUDTYPER, HORMONELLE UDBRUD, GRÅ OG TRIST HUD, ANTI-AGE De kendte som Gisele Bundchen og Cameron Diaz sværger til dette fantastisk serum. Oxygen Plasma Potion er en serum, der transporterer store mængder af ilt til vævet, og hjælper dermed med at fremskynde cellefornyelsen samtidig med at den hjælper på kollagendannelsen. Dette giver et fastere, yngre udseende og en flot udstråling. FANS: Cameron Diaz Gisele Bunchen Freeze & Uncrease (30ml) LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, MIMISKE LINJER Freeze & Uncrease alias botox-på-flaske er et ikke-giftigt alternativ til kosmetisk kirurgi og botox. Serummet indeholder en blanding af argireline (peptid), ekstrakt af tang oghyaluronsyre, som sænker ansigtets muskel-sammentrækninger, som kan føre til dannelse af rynker. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Hydra Squalane (30ml) TØR- OG DEHYDRERET HUD, EKSEM, SENSITIV HUD, ANTI-AGE Squalane udvundet fra oliven nærer huden, giver en dyb hydrering og hjælper huden med, at blive mindre sensitiv. Fremragende til, at lindre eksem og kronisk dehydrering. En utrolig lækker olie, som giver et fantastisk sundt og velfugtet look.

8 SOLVE fortsat SOLVE fortsat Vitamin K (30ml) SENSITIV HUD, RØDME, KARSPRÆNGNINGER Vitamin K reducerer kapillærernes skrøbelighed, hjælper med at sprede blodet gennem cellerne, som medvirker til en reducering af rosacea, sprængte kapillære og rødme. Brug den som barriere beskyttelse om efterårets og vinteren rundt næsen og på kinderne. Anbefales også at bruges i forbindelse med laserbehandlinger. FANS: Uma Thurman Gisele Bundchen Moisture Plenish (30ml) ALLE HUDTYPER Dette reparerende serum forhindrer linjer, hjælper med at helbrede skadet hud, og stimulerer væksten af nye celler. Moisture Plenish fremskynder hudfornyelsen. Det betyder, at fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. Din hud vil få glød og udstråling. Kan kombineres med samtlige af de 8 andre sera i serien. FANS: Naomi Campbell Gisele Bundchen Hi-vitamin C 12% (30ml) ANTI-AGE, PIGMENTERET & TRIST HUD Det er videnskabeligt bevist, at degenerative hudsygdomme, som rynker og misfarvninger i huden, primært er forårsaget af skader fra frie radikaler, som bekæmpes bedst ved hjælp afantioxidanten vitamin C. Dette mirakel vitamin er også nødvendig i produktionen af kollagen, som er ansvarlig for hudens smidighed. Vitamin C har også vist sig, at hjælpe mod hyperpigmentering. Denne serum i olieform indeholder en høj C-koncentration (12%), som øjeblikkeligt tilfører huden glød og udstråling. FANS: Gisele Bundchen Cameron Diaz Clearlight (30ml) AKNE, PIGMENTERING Lysner hudtonen samtidig med, at den forebygger og lysner hyper-aktive melanin formationer. Hudtonen bliver mere jævn, ren og lys. God til at hindre akne udbrud, også på ryggen. Apple Stem Cellular Energy (30ml) ANTI-AGE, LØS HUD, RYNKER, FINE LINJER, TRIST HUD Denne effektive anti-age serum giver en ungdommelig og sund teint. Schweiziske æble stamceller har en unik dokumenteret evne til, at trodse ældning. Yderst effektiv til at mindske forekomsten af rynker, fine linjer og smilerynker. Chromalight (30ml) PIMENTERING, ANTI-AGE Formuleret med en ny-patenteret ingrediens ChromabrightTM, som sikkert og effektivt lysner trist og ujævn hudtone. Ginseng ekstrakt genopretter og toner hudens udseende. Fremragende til, at forbedre ujævn hudteint.

9 4. NOURISH CREMERNE FRA LING BLANDER STATE-OF-THE-ART INGREDIENSER MED ASIATISKE SKØNHEDS EKSTRAKTER. CREMERNE LEVERER FUGT OG NÆRINGSSTOFFER TIL DE DYBERE LAG I HUDEN SAMTIDIG MED, AT DE DANNER EN BESKYTTENDE FUGTBARRIERE MOD MILJØPÅVIRKNINGER. DE FORSEGLER DE AKTIVE INGREDIENSER FRA HYDRATOR OG SERA, SOM ER MED AT FORBEDRE OG FORLÆNGE RESULTATERNE. Elastin Collagen (60ml) ALLE HUDTYPER, NORMAL/KOMBINERET, ANTI-AGE HUD Elastin Collagen er en avanceret opstrammende og nærende creme. En ikke-fedtende, let fugtcreme med elastin & kollagen til, at opstramme, forbedre elasticiteten og genopbygge hudens smidighed. Oxygen Plasma Glow (60ml) ALLE HUDTYPER, SENSIBEL HUD, TRIST HUD, AKNE State-of-the-Art Oxygen Plasma er brugt til, at skabe hurtige resultater i form af at give huden en sund, frisk og flot udstråling Squalane udvundet fra oliven er et naturligt lindrende vidunder. Hyaluronsyren booster og holder på fugtniveauet. FANS: Mille Dinesen Gisele Bundchen Squalane Hydra Boost (60ml) ALLE HUDTYPER, TØR HUD Squalane Hydra Boost er en avanceret fugtgivende og genopbyggende creme, specielt egnet til tør og dehydreret hud. En fugtrig fusion af Squalane, Abrikoskerneolie og hyaluronsyre, som hjælper med at booste og bevare fugtniveauet i huden. Renew & Clear (60ml) FEDTET HUD, AKNE, PIGMENT Provitamin B5 virker anti-inflammatorisk for at lindre og beskytte huden under behandling. 5% Glycolsyre udvundet fra citron, passionsfrugt, ananas og grapefrugt ekstrakt hjælper med, at fjerne døde hudceller, mindske ophobning af olie, fjerne tilstopninger i porerne og udjævne hudtonen. DNA Do Not Age (50ml) DEN ULTIMATIVE ANTI-AGE CREME State-of-the-Art ingrediensen RenovageTM (tepronone) er sammenbragt med peptider til, at kreere en innovativ og stærk anti-age formel, som reducerer fremtoningen af fine linjer og rynker. Tepronone blev anerkendt med en Nobelpris for dens evne til, at hjælpe huden med at fremstå sundere og yngre. Din huds teint vil fremstå glattere, mere jævn og ungdommelig. FANS: Gisele Bundchen Oxygen & Multivitamin (50ml) TØR & DEHYDRERET HUD, ANTI-AGE En nærende, regenererende og fugtgivende løsning til tør og dehydreret hud. En tredobbelt blanding af vitaminer, naturlige ekstrakter og antioxidanter tilfører huden den næring, fugt og beskyttelse, som den har brug for. Glycoproteiner fornyer og forfrisker teinten. Vitamin C og E tilfører antioxidanter for at beskytte huden.

10 5. RENEW HOLD DET GODE RESULTAT VED LIGE MELLEM DINE ANSIGTSBEHANDLINGER, MED EN AT-HOME-FACIAL. RENS HUDEN, EKSFOLIÉR OG RENS I DYBDEN MED PAPAYA ENZYMER, DETOX MED LER- ELLER GRANATÆBLE MASKEN, AFSLUT MED DEN BEROLIGENDE OG FUGTGIVENDE GINSENG MASKE. Spotlight Papaya Resurface Peel (60ml) ALLE HUDTYPER, ANTI-AGE, AKNE, PIGMENT, TRIST HUD Naturlige papaya enzymer er brugt til, at eksfoliere døde hudceller, fjerne tilstopninger i porerne og udglatte hudens tekstur. Din huds teint bliver med det samme fornyet. Når du fjerner døde hudceller vil det fremhæve effekten af de efterfølgende ingredienser i dine hudplejeprodukter. FANS: Gisele Bundchen Rescue Skin Peel (30ml) ALLE HUDTYPER, SENSITIV HUD, AKNE, TILSTOPNINGER Mens mange peelinger bruger hårde kemikalier, som kan traumatisere det levende cellevæv og frembringe irritation, fjerner den syre-fri Rescue Skin Peel døde hudceller med statiske elektricitetsladninger og accelererer naturens fornyelses proces uden at påføre trauma eller stress til huden Herbal Clay Clarifiyng Mask (60ml) FEDTET HUD, AKNE, TILSTOPNINGER En fusion af naturligt ler er brugt til, at detoxe og rense huden mens naturlige urter som troldhassel er brugt til, at forfine hudens tekstur. Fremragende til, at behandle store porer, ophobning af olie, tilstoppet og problematisk hud. Pomegranate Detox Mask (30ml) AKNE, TRIST HUD, PIGMENT, TILSTOPNINGER Naturlig granatæble og græskar enzymer hjælper med at nedbryde døde, usunde celler, detoxe porerne for urenheder for at skabe en renere og mere jævn hudteint. Tea Tree olie dræber bakterier og fjerner overskydende olie, mens Sea Whipkoraler lindrer og reducerer inflammation. Beta Hydroxy Syre (BHA) lysner og udjævner teinten. FANS: Gisele Bundchen Oxygen Recovery Mask (50ml) MODEN HUD, TRIST HUD, PIGMENT, ANTI-AGE Mens den køler og forfrisker huden, hjælper denne maske med at forbedre elasticiteten, smidigheden og hudtonen. Glycoproteiner kommer trist og kedelig hud til livs. Soja proteiner tilfører antioxidanter for, at beskytte mod miljøpåvirkninger. Hyaluronsyre og Aloe vera ekstrakt tilfører øjeblikkelig fugt. Ginseng Therapy Moisture Mask (90ml) ALLE HUDTYPER, MODEN HUD,SENSITIV, TØR, FEDTET, NORMAL-KOMBINERET, AKNE, TILSTOPNINGER, COMEDONER Denne unikke maske er kreeret med Ginseng, Aloe Vera, Arnica Montana blomster ekstrakt for, at øjeblikkeligt frembringe en sund glød og med tiden reducere rødme, sensitivitet og irritation mens den forbedrer elasticiteten og hudtonen. Tip: brug den over freeze & uncrease og lav din egen mini facelift behandling, eller over din Oxygen Plasma Potion og oplev en at-home-oxygen-facial. Kan bruges over alle LING sera for, at forsegle de aktive ingredienser og tvinge dem dybere ned, så resultatet bliver bedre. FANS: Gisele Bundchen Uma Thurman Cameron Diaz

11 ØJNE OG LÆBER ØJNE OG LÆBER KRÆVER NÆNSOM PLEJE. FJERN DØDE HUDCELLER MED JÆVNE MELLEMRUM, TILFØR MASSER AF FUGT, OG BESKYT MOD SOLEN. DU VIL IKKE FORTRYDE DET. Eye & Lip Exfoliator (15ml) ALLE HUDTYPER, TØR-, MODEN- OG TRIST HUD. Denne exfoliator er specielt kreeret til det delikate øjen- og læbeområde. Vitamin C hjælper med, at fjerne døde hudceller og give lysnende effekter. Soya og Risklid proteiner hjælper med, at reducere fremtoningen af mørke rander og har samtidig antioxidant effekter. Øjenområdet er lysnet og forfrisket, læberne er fornyet. Lip Salvation Organic Mango (klar) & Lip Salvation Shanghai Ginger Cardamom (rød) Ling har udviklet en blid og nærende Lip Salvation som blødgør, fugter, beskytter samt giver et velplejet look til læberne. Begge Lip Salvation stifter indeholder SPF 15 for, at hjælpe med at beskytte løberne mod solen og miljøpåvirkninger. Tip: For ekstra udtørrede læber påfør et par dråber af Hydra Squalane på læberne før du kommer Lip Salvation på. Eye & Lip Soothe Cream (15ml) TØR HUD, SENSITIV, ANTI-AGE Blandinger af urte ekstrakter og koffein giver en opstrammende effekt til øjenområdet. Vitamin A og E hjælper med, at tone huden og tilføre antioxidanter, og Pathenol (Vitamin B5) holder på hudens naturlige fugtniveau. Eliminer og forebyg mimiske rynker rundt øjnene ved, at bruge lidt af serummet Freeze & Uncrease under øjencremen. Re-lite Eyegel (15ml) MØRKE RANDER, ANTI-AGE, TØR HUD En avanceret formel med soja og Rice Bran Protein sammensat med Arnica Extract for, at lindre hævelser og mindske forekomsten af mørke rande omkring øjnene. Brug lidt af freeze & uncrease under for en stærkere anti-age effekt, eller Hydra Squalane for at komme dehydrering og fine linjer til livs. Tip: Put øjencremen i køleskabet, så den er ekstra kølig når du putter den på. Det tager hævelsen og virker dulmende.

12 TRAVELKIT Weekly at-home Facial & Daily regimen KIT Vælg mellem tør & dehydreret hud / Sensitiv & fedtet hud. Et kitsæt til, at vedligeholde det gode resultatet mellem dine ansigtsbehandlinger. Suppler huden med maksimum fugt (nøglen til anti-aging). Forny huden gennem cellulær stimulation og exfoliering. Hjælper med at modvirke fremtidige hudproblemer. Indeholder alt det nødvendige til, når du skal ud at rejse. Kommer i en lille rejsetaske, og inkluderer et speciallavet ansigts håndklæde til, at dampe ansigtet med. Indeholder 7 LING Best Sellers: 1. Purifying Facial Cleanser Lip 2. Replenishing Hydrator/Calming Hydrator 3. Moisture Plenish 4. Elastin Collagen 5. Spotlight Papaya Resurface Peel 6. Herbal Clay Clarifying Mask 7. Ginseng Therapy Moisture Mask FANS: Madonna Monica Belluci Uma Thurman Gisele Bundchen Cameron Diaz Naomi Campbell

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATION FRI Smuk hud i enhver alder Jeg kan se og mærke en forskel på min hud over hele kroppen, selv mormorarme ne er blevet pænere Jane Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual Velkommen

Læs mere

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder.

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder. Fagblad for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-up artister og micropigmentister ESTHETIQUE OKTOBER 2013 NR. 4 Fra klinikkerne Populære trends giver skader tema Negle negle negle inspiration

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

Kapitlet Præparatkemi stammer fra kapitel 6 Kosmetisk kjemi i Hudpleieren, Gyldendal Norge 1999.

Kapitlet Præparatkemi stammer fra kapitel 6 Kosmetisk kjemi i Hudpleieren, Gyldendal Norge 1999. KOSMETIKER GRUNDBOG KOSMETIKER GRUNDBOG Kosmetiker Grundbog 2. udgave, 2014 Praxis Erhvervsskolernes Forlag 2014 Forlagsredaktør: Christina Mørkholm, cm@praxis.dk Omslag: Dorthe Møller Kapitlet Ernæring

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Guld til næsen. En ekstraordinær kombination

Læs mere

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Baggrund: Efter at have haft acne, opstår der ofte ar i området. Ar kan også opstå efter operationer, kradsningsmærker eller efter ulykker. Inddeling af

Læs mere

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug LifeWave LifeWave Håndbogen En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug Oversat af uafhængige distributører: Anli Petersen, Lone Hansen & Tommy Hansen 18-12-2012 1. Sektion : Forberedelse til at bruge

Læs mere

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Den gode mundhygiejne Sådan opnår du den bedste mundhygiejne DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Den sunde mund En smuk mund er ikke nødvendigvis sund Undgå dårlig ånde Der er fl ere årsager til

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Lindring og lettelse ved forkølelse

Lindring og lettelse ved forkølelse Lindring og lettelse ved forkølelse Stoppet næse? Stoppet næse hos det lille barn? Forkølelsessår? Slip af med den stoppede næse og få luft igen! Forkølelse med stoppet næse... Hvad er forkølelse?... 4

Læs mere

Hvor meget sukker spiser du og hvornår?

Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Effektiv Slankeskole uge 5 Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Her er et skema til at anskueliggøre, for dig selv, hvor meget sukker du spiser og hvor afhængig du er af det hvis du altså har en sød

Læs mere

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLD 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 11 Stor eller lille espresso 13 Espressomaskiner

Læs mere

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk indendørs Kom rigtig godt i gang Med denne guide giver vi vores viden og erfaring videre til dig, så du står tilbage med det bedste resultat.

Læs mere

Naturlig hjælp til børn

Naturlig hjælp til børn Naturlig hjælp til børn Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 1 Kære læser Dette hæfte henvender sig først og fremmest til forældre, der ønsker at behandle deres

Læs mere

A.L.T. AnsigtsLøftningsTeknik

A.L.T. AnsigtsLøftningsTeknik S ta n l e y R o s e n b e r g I n s t i t u t A.L.T. AnsigtsLøftningsTeknik Behagelig ansigtsmassage, der gør dig naturlig smuk - og giver liv til dit ansigt! Hvad er A.L.T.? Et ALT-forløb består af 6

Læs mere

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre ANSIGTET ER SJÆLENS SPEJL Efter få behandlinger med blid og behagelig bindevævsbehandling, vil du opleve, hvor

Læs mere

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed 7tips til et overlegent energioverskud og mental skraphed Kvaliteten af dit liv er lig med kvaliteten af dine celler Vi kan umuligt være sundere og gladere end vores mange millioner blodceller. Derfor

Læs mere

Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL

Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL Alt du har brug for at vide om Nikkens produktserier PRODUKT TRÆNINGS MANUAL Velkommen til den første udgave af Nikken produkter uddannelsesmanual Produkt uddannelsesmanualen er fyldt med informationer

Læs mere

Mundpleje, hvor der er specielt behov

Mundpleje, hvor der er specielt behov Mundpleje, hvor der er specielt behov professional dental care Forord Denne pjece er udarbejdet af Gunhild Langballe og Margrethe Skov. Begge er autoriserede tandplejere og har en lang og bred klinisk

Læs mere

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S Brochuren er udgivet af Salts Healthcare, England og oversat til dansk. TILBEHØR OG HJÆLPEMIDLER TIL STOMI Salts Healthcare har et omfattende sortiment af stomibandager og en bred vifte af tilbehør, der

Læs mere

det perfekte havebassinsimpelt

det perfekte havebassinsimpelt 88 PPMS - DANISH:99 -GB-PPMS 00 - Hi 09/0/009 09:9 Page Top tips fra Hozelock Cyprio hjælpelinien Vore eksperter på Hozelock Cyprio Hjælpelinien anbefaler følgende, for at hjælpe dig med at skabe et havebassin,

Læs mere

Den afgørende hemmelighed

Den afgørende hemmelighed Den afgørende hemmelighed En god bund er halvdelen af et godt maleri! KREATIV AKRYLMALING www.kreativakrylmaling.dk Christina Christiansen Copyright KreativAkrylmaling.dk, må ikke kopieres eller videregives

Læs mere

2 Indledning 3 Hvad er symptomerne på hudkræft? 5 Hvilke undersøgelser skal der til? 7 Hvilken behandling findes der? 11 Hvad er bivirkningerne?

2 Indledning 3 Hvad er symptomerne på hudkræft? 5 Hvilke undersøgelser skal der til? 7 Hvilken behandling findes der? 11 Hvad er bivirkningerne? Hudkræft Indhold 2 Indledning 3 Hvad er symptomerne på hudkræft? 5 Hvilke undersøgelser skal der til? 7 Hvilken behandling findes der? 11 Hvad er bivirkningerne? 13 Er der andre behandlingsformer? 15 Hvad

Læs mere

Cellesalte af naturlige krystaller

Cellesalte af naturlige krystaller Cellesalte af naturlige krystaller Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst Lidt om cellesalte Kære læser Det var den tyske læge Wilhelm Schüssler, der for over 125

Læs mere

Supplerende arbejdsmappe

Supplerende arbejdsmappe "Indsigt der forandrer" Supplerende arbejdsmappe til øvelserne på CD'en "Indre Ro & Balance" Guidede Mindfulness øvelser af Martin Kirkevang www.staytrue.dk Dette materiale er en samling af teori og støttemateriale

Læs mere