SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik"

Transkript

1 SJOVT SOCIALT SUNDT

2 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf Hjemmeside: Mail: info@viking-atletik.dk Formand: Smallesund 73, 3700 Rønne Tlf Næstform: Mogens Kjær Østerled 79, 3700 Rønne Tlf Kasserer: Keld Madsen Gartnervangen 79, 3700 Rønne Tlf Sekretær: Peter Hauge Madsen Åvej 2, 3700 Rønne Tlf Redaktør: Nina Blem Bidstrup Tlf Møllegade 11, 3700 Rønne INDLÆG til Mellem Os : IDRÆTSUDVALG: mellemos@viking-atletik.dk idratsudvalget@viking-atletik.dk DEADLINE: den 20. i lige måneder Vibeke Jensen tlf ETAPEUDVALG: MOTIONSUDVALG: info@etape-bornholm.dk motionsudvalg@viking-atletik.dk Ole Hansen tlf Lis Jørgensen tlf Til- og framelding til Bornholmsmesterskaber: Tilmelding kan kun foretages via vores hjemmeside Husk at der er særlige tilmeldingsfrister, der skal overholdes. Tilmelding til crosscup m.v. Tilmelding kan kun foretages på startstederne. Tilmelding til øvrige aktiviteter Der henvises til de oplysninger der fremgår af særlige indbydelser, der bringes her i bladet eller på hjemmesiden. Etape Bornholms hjemmeside: Hovedafdeling IK Vikings hjemmeside:

3 ORD FRA VORES FORMAND Kom så mænd! Det kan godt være, at mænd i almindelighed løber hurtigere end kvinder. Men der er altså flere kvinder end mænd, der løber. I hvert fald når man ser på Viking Atletiks medlemstal. Dagens aktuelle udtræk fra Foreningspakken giver mændene baghjul. Rundt regnet 40 procent af hankøn mens kvindernes procentsats ligger på 60. Ser man på vores motionsløb, er det fortsat mænd der dominerer antalsmæssigt. Senest ved vores Cross Island ½ maraton. Men kvinderne er godt på vej og de sidste par år, har man set flere eksempler på, at der har været lige så mange K,er som M,er til motionsløbene. Spændende udvikling! Kvindeløb trækker eksempelvis også langt flere deltagere end mandeløb. Vores aktuelle medlemstal ser således ud: 43 af medlemmerne er registreret som passive medlemmer. alder > 60 total procent mænd ,78 kvinder , af medlemmerne over 18 år, er samtidig tilmeldt fitnesslokalet med fri adgang dagligt mellem 06:00 og 23:00. Så godt 43 procent af medlemmerne over 18 år er altså tilmeldt denne ekstra/supplerende træningsmulighed.

4 Nyt tilbud: Triatloncykling med Viking Atletik For dem der vil noget andet og mere end løb, så kommer inden længe et nyt tilbud i Viking Atletik. Det er cykeltræning på landevej. Træneren er vores supertriatlet Michael Strøm, som vil give gode råd og vejledning om cykeltræning. Som en del af triatlon- eller duatlon træning. Vil du bare cykle, så må du selvfølgelige også være med. Der går nogle dage endnu, før det starter. Mandag den 30. april starter vi op. Og så bliver det hver mandag fra 17:00 19:00. Mødestedet er klubhuset ved Rønne Stadion. Træningen vil typisk være km med en hastighed på ca. 28 km i timen. Det kræver nok mere end en bedstemorscykel. Det er altså ikke hyggecykling med kaffekurv, men regulær cykeltræning. Er der nogen der vil hjælpe Michael med træningen, som instruktør, vejleder eller måske bare følge med dem, der gerne vil køre lidt langsommere, så meld dig på banen. Cykling er supergodt som supplement til løbetræning og hvem ved. Måske du får lyst til en duatlon eller en triatlon. Vel mødt mandag den 30. april. Vi skal nok minde om det, når vi kommer tættere på. Læs mere på viking-atletik.dk under arrangementer. Vi glæder os til at se dig Jeg skal minde om, at begyndertræningen har en facebookside. Søg på Viking- Begynderløbetræning 2012 Begyndertræningen er nået til 14 minutters løb ialt. Så nye kan stadigvæk nå, at slutte sig til træningen.

5 Galløkken kalder på mænd, kvinder og børn. I mange år har kvindeløbet og senere mandeløbet og Sportmaster Minimaraton været afviklet på Nordskoven Campingplads i forbindelse med FritidBornholms store forårsudstilling. Ruterne har været gode og spændende, start og målområdet nærmest perfekt. Men Fritidsudstillingen har valgt at flytte teltpælene til sydens sol og varme på Galløkken. Så derfor flytter vi med og løbene afvikles fremadrettet på Galløkken. Der er fundet nye og spændende ruter til de tre løb. Mandeløbet der afvikles fredag den 18. maj bliver som en rundstrækning på 2 km. Den kan så løbes to eller tre gange. Jeg tør godt love jer en ekstra udfordring. Læs mere her Sportmaster Minimaraton løbes lørdag den 19. maj kl. 10:00. Ruten er 2,6 km. Traditionen tro er der også MicroMaraton et løb for børn indtil og med 6 år. De skal kun løbe 900 meter. Og så har Mini og Micro fået en storebror. Vi laver samtidig et MaxiMaraton for unge fra 15 til 18 år. De løber også 2,6 km. på en spændende og flad rute. Så nu har alle børn og unge mulighed for at løbe med. Læs mere om Sportmaster MiniMaraton her. Alle deltagere får en T-shirt så der er en ekstra god grund til at deltage. Kvindeløbet holder flyttedag. Løbet der tidligere var Kristi Himmelfartsdag er flyttet til lørdag. Læs mere om dette på arrangørernes hjemmeside Bak vores løb op - deltag. Formand@viking-atletik.dk

6 Fredensborgløbet Den 28. maj løbes årets Fredensborgløb. Kom og vær med. Det er Bornholms ældste nuværende motionsløb. Og det løbes 2. pinsedag. Der er de sædvanlige ruter på 5 km. for voksne og 2,5 km. for børn. Som noget nyt i år får alle, der vil nøjes med en kort tur mulighed for det. 2,5 km. motion med egen start og ingen resultatliste. Læs mere på hjemmesiden. Tilmelding foregår i Sportmaster eller på startstedet. Tilmelder du dig på forhånd (i Sportmaster) sparer du lidt på startgebyret. Firmastafetten fylder 25 år Når årets store Firmafest, Firmastafetten, den 7. juni løbes på omkring Rønne Stadion er det for 25. gang. Firmastafetten arrangeres i samarbejde mellem Sportmaster, Bornholms Tidende og Viking Atletik. De sidste mange år har der været over 200 deltagende hold. Altså over 600 løbere. Læs meget mere om firmastafetten på Hjemmesiden Her kan du også hente særlig indbydelse, se et super godt tilbud på spise fra Carl og Kokken og du kan tilmelde dit hold. Vi håber at alle hold vil medbringe bannere, telte, grill eller andet, der kan gøre aftenen ekstra hyggelig. Bliv på stadion en time mere og spis aftensmaden sammen med dine kollegaer og de andre hold. Alle medlemmer opfordres til, allerede nu, at sammensætte hold på arbejdspladserne. Bak vores arrangementer op deltag. Varm op til kold is. Den 4. juli løbes det store sommermotionsløb, SOFT ICE LØBET. Det foregår i Gudhjem og her skal alle selvfølgelig med. Sidste år deltog næsten 1100 løbere. Du får soft ice, vand, og flødebolle og en stor oplevelse på en flot og spændende rute. Vi ses i Gudhjem onsdag den 4. juli. Læs mere om løbet på vores hjemmeside.

7 VELKOMMEN TIL NYE MEDLEMMER! Fornavn Efternavn Fødselsdato Esther Løsholt Virginia Hønnicke Heidi Gravers Thomas Stange Tommy Kofod Julius Rolsted Erik Bentzen Nina Bentzen Camilla Langdal Otte Martin Pedersen Maria Lund Mille Beck Jørgensen Inger-Lise Exsteen Simone Johansen Signe Jønsson Sanne Thunø Theis Jørgensen Mille Granlyst Michella Nielsen Fie Rønne Nielsen Randi Madsen Jannie Mogensen Kristina Andersen Arne Dahl Andersen Isabella Holm Jønsson Dan Munch Ole Dreyer Knud Erik Madsen Gitte Lund Fornavn Efternavn Fødselsdato Maibritt Nielsen Lasse Dam Helle Kristiansen Lotte Berg Morsony Madsen Martin Frederiksen Anne Grethe Birk Lis-Mari Knudsen Esther Ahlstrøm Gitte Svart Ida Westh Nielsen Heidi Heiner Kathe Albér Gitte Madsen Anja Kofoed Inger Fjeldgaard Hansen Merete Borgen Henrik Schmidt Eilif S. Bendtsen Carsten Hansen Annie Lis Breum Lis Andersen Jan Ussing Hanne Hald Anna Niberg-Zehngraff Henry Louis Niberg-Zehngraff Esther Sylvia Niberg-Zehngraff Carsten Niberg-Zehngraff Morten Munk Nancy Jørgensen

8 Hjælpere til Etape Bornholm søges Har du mulighed for, at hjælpe til med Etape Bornholm, så meld dig som hjælper. Det kan du gøre til Ole Hansen på telefon eller Etape Bornholm løbes i uge 30 med start mandag den 23. juli og slut fredag den 27. juli. Og hvorfor skal du hjælpe? Jo, der to rigtigt gode grunde. For det første, så er det en fantastisk oplevelse, hvor man kommer tæt både på løberne og de andre ca. 150 daglige hjælpere. Det skal opleves. Det handler lige så meget om det sociale, som om det idrætslige. For det andet, fordi vores økonomi afhænger af indtægten fra Etape Bornholm. Vi tjener ca. det dobbelte på Etapen, end hvad vi får ind i kontingent. Så sagt på en anden måde: Kontingent ville være 3 gange så højt, som det er i dag, hvis vi ikke havde vores etapeløb. Med opfordring til, at du melder dig, så snart du ved om du kan. Elleres skal Ole kontakte rigtigt mange mennesker så gør det lettere for ham. Du kan melde dig som hjælper lige fra en dag til alle 5 dage. Kan du kun en dag, så er det også okay. På forhånd tak. Medlemsaften om skadesforebyggelse mv. torsdag den 10. maj kl I Rønne Idrætshals cafeteria Fysioterapeut Søren Dam Jacobsen kommer og fortæller om forebyggelse af skader og hvordan du bedst løbetræner. Forhold omkring fødder og sko, muskelømhed og ben vil blive behandlet. De emner, Søren kommer ind på, er især relevante for nybegynderne men selvfølgelig også for alle andre løbere i klubben. Foredraget er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. (Indgang til cafeteriet er ved Stadion Rønne Nords hovedindgang). Motionsudvalget

9 Ole Dreyer valgt til formand for DGI Bornholm Medlem af Viking Atletik, Ole Dreyer, blev i aftes valgt til formand for DGI Bornholm. Ole har løbet med os det sidste års tid. Dejligt at han vil gøre en indsats i idrættens verden. Vi ønsker tillykke og al held og lykke med på vejen i jobbet. DGIs lokale bestyrelse består nu af 5 personer. Nyvalgte er Kristina Lambrecht og Stine Hansen, der begge er aktive løbere i klubben. Også til dem skal lyde et stort tillykke og held og lykke fremover. Fitness intromøde på mandag Mandag er der intro-møde til fitness. Se de kommende datoer herunder: Næste Intro-møder: Onsdag den 2. maj kl. 10:00 Mandag den 14. maj kl. 18:30 Fredag den 25. maj kl. 10:00 Hen over sommeren vil der ikke være intro-møder, men de starter op igen i august. Så vil du igang inden sommeren sætter ind, så tjek disse datoer ud. Læs mere om fitness - og tilmeld dig.

10 TILLYKKE MED DAGEN! maj juni den 04. Jørn Ole Hansen 65 den 06. Eva Bak 50 den 07. Lene Jacobsen 60 den 13. Aase Svendsen 65 den 15. Ulla Teglgaard Vejby 65 den 25. Poul E.Larsson 60 den 27. Grete Munk 65 den 04. Peter Hauge Madsen 50 den 05. Inge Gulstad 65 den 06. Pelle Dam Olsen 60 den 12. Karenbodil LethMadsen 50 den 14. Elisabeth Nielsen 50 den 19. Palle Densam 60 En stor tak til Viking Atletik og skovløberne for jeres hilsen til min fødselsdag Med venlig hilsen. Thora Møller Tusinde tak for opmærksomheden ved min 50 års fødselsdag. Med venlig hilsen. Erling Krogh Hansen Hammershus Fairtrade concert 2012 På hovedscenen: Nik & Jay, Medina, Tim Christensen and the Damn Crystals, Mzungu Kichaa feat. Karen Mukupa og Al Agami + mange flere. Infosiderne om koncert 20. juli 2012 er under udarbejdelse og vil blive opdateret løbende :-) Læs om koncerten her - Billetter kan købes gennem Viking Atletik. Vi støtter det gode formål og tilbyder medlemmer af klubben at købe billetter til kun 250 kr. De sælges fra klubhuset på hverdage mellem 09:00 og 12:00. Du kan bruge dankort, da vi har fået vores maskine hjem. Helst ingen kontanter. Normalprisen på billetterne er 325 kr. + gebyr og efter 1. juli er den på 375 kr. plus gebyr. Ved indgangen skal du betale 400 kr.. Så 250 kr. er billigt. Billetterne sælges kun til medlemmer til denne lave pris, da klubben ønsker at støtte det gode formål er prisen lavere end normalt.

11 MiniMaraton og MicroMaraton - MaxiMaraton Et løb kun for børn indtil og med 18 år Lørdag den 19. maj Starter kl. 10:00 (Micro) 10:40 (Maxi) og 10:45 (Mini) Følgende klasser for piger og drenge: MicroMaraton 0-6 år løber kun 0,9 km MiniMaraton: 0-8 år, 9-11 år og år løber 2,6 km MaxiMaraton: år løber 2,6 km Løbet finder sted under campingudstillingen på GALLØKKEN Campingplads Startgebyr kun kr. 30,- (inklusiv T-shirt (ved fortilmelding)) Alle der tilmelder sig i Sportmaster på Store Torv senest den 18. maj modtager en løbe T-shirt. Så skynd dig! Arrangør: & Se flere informationer på Løbet indgår i Bornholms Tidendes Grand Prix-serie

12 Grillaften Der arrangeres grillaften for klubbens voksne medlemmer fredag den 15. juni 2012 i Vikings klubhus, så reserver gerne datoen. Motionsudvalget arbejder på at kunne tilbyde en færdig grill-menu plus drikkevarer men mere herom på hjemmesiden senere. Motionsudvalget Duatlonstævne Du skal næste prøve det. Duatlon i Robbedale - lige overfor Golfbanen. Distancen er 3,3 km. løb - 18,8 km. cykling - 3,3 km. løb. Cykelruten er en rundstrækning der cykles 2 gange. Børn indtil ,1 km. løb - 9,4 km. cykling - 1,1 km. løb Stævner i 2012: Onsdag den 27. juni kl. 18:30 Onsdag den 29. august kl. 18:30 Pris for deltagelse er 50 kr. Børnedistancen koster 20 kr. Tilmelding er kun mulig på dagen fra 17:30 og indtil 30 min. før start. Bak vores arrangementer op deltag.

13 Hej stavgængere, se her!! Så er vi langt inde i sommertiden, og det varer ikke længe før bøgen springer ud, anemonerne er kommet frem nu mangler vi bare de sidste stavgængere også springer ud og kommer ud til os andre i skoven. Vi opfordrer alle til at komme, uanset vejret, det er kun påklædningen der bestemmer, og vind og vejr afgør turens længde, der er altid muligheder for at få en god oplevelse. Også til nye som har lyst til at komme ud og prøve stavgang. Er du skadet eller har ømme knæ, samt dårlig ryg, og lign. er det en rigtig god ide at fatte stavene, som aflaster svage led, og giver ny styrke, rigtig god motion og dejlig frisk forårsluft. Mvh. Stavgangsudvalget. Idrætsmærket - tag det i Viking Atletik Vi starter mandag den 7. maj og slutter mandag den 24. september. Vi er der hver mandag fra kl. 18:00-19:00 på Rønne Stadion Nord. Kom og vær med. Det er faktisk ret sjovt og hyggeligt. Kravene er rimelige. Idrætsmærket består af en atletikprøve, en formaprøve og en udholdenhedsprøve. Se kravene til mænd her Se kravene til kvinder her. Du kan også vælge at tage idrætsmærket ved at løbe to gange 5 km. løb med tidskrav. Tidskrav er opsat på Sneglehuset. Godkendte løb er Fredensborgløbet og Appelsinløbet. Du kan også læse om idrætsmærket på DGI,s hjemmeside her Evt. yderligere oplysninger på eller Mail: elsemortensen@privat.dk

14 Løb med Viking Atletik Der er altid nogen at løbe med og et hold til alle Træning for Elite, motionister og supermotionister Tirsdag og torsdag kl. 16:30 fra Rønne Stadion. Opsamling ved Efterskolen kl. 16:40 Lørdag kl. 13:30 fra Efterskolen Trænere tirsdag og lørdag (torsdag er selvtræning): Erling Krogh Hansen Lang Intervaltræning, elite og supermotion Poul Sørensen, Kort Intervaltræning, motion Lene Keil, 7-10 km. i 5,30 6 min. pr. km., 7-9 km ca. 6,20 6:30 min. pr. km. Lis Jørgensen, 6-8 km. - ca. 6:45-7 min. pr. km. Holger Kofoed, 5-8 km. - ca. 7:30-8 min. pr. km. Passer holdene dig ikke, så er der flere grupper, der løber på egen hånd Træning for børn og unge Torsdag kl. 15:00 ved Efterskolen Preben Mortensen børn indtil 12 år. Mandag og onsdag kl ved Rønne Hallen. Almindelig løbetur mandag og intervaller om onsdag Michael Ovesen børn fra 13 år Begyndertræning Hver søndag kl. 10:00 ved Antoinettevej (Læs mere på STAVGANG MANDAGE kl Kontaktperson: Kirsten Madvig, tlf For øvede, der gås langt i rask tempo (ca. 2 timer) TIRSDAGE kl Kontaktperson: Alice Plum, tlf For begyndere øvede og motionister. Stave kan lånes de første gange. ONSDAGE kl Kontaktperson: Kirsten Madvig, tlf For lidt øvede og øvede. TORSDAGE kl Kontaktperson: Erna Hansen, tlf For begyndere, øvede og motionister. Stave kan lånes de første gange. Træning starter fra SNEGLEHUSET ved Blykobbe Efterskole i Nordskoven med mindre andet er opgivet.

15 KOMMENDE LØB Onsdag 2. maj - Rønne Stadion Nord Nålestævne Lørdag 5. maj - Blykobbe Efterskole kl Appelsinløb km Fredag 18. maj - Mandeløb - Galløkken Camping km Lørdag 19. maj - Galløkken Camping børn 0,9 km Sportsmaster MicroMarathon børn (15-18 år) 2,6 km Sportsmaster MaxiMarathon børn 2,6 km Sportsmaster MinMarathon Kvindeløb - 5 km Tirsdag 22. maj - Tejn Havneløb børn 2,5 km voksen 5,8 km Onsdag 23. maj - Rønne Stadion Nord Banestævne Mandag 28. maj - Grand Prix Løb - Fredensborgløbet - Hotel Fredensborg voksen - 5 km børn - 2,5 km Søndag 3. juni - Hans Rømers Marathon Skydebanehus - Vestermarie Pl ,2 km ,1 km ,5 km Mandag 4. juni - Rønne Stadion Nord Nålestævne Torsdag 7. juni - Firmastafetten - Rønne Stadion Nord 19:00-3 X 3 km. Torsdag 14. juni - Rønne Stadion Nord kl BM Atletik, alle klasser Lørdag 16. juni - Stavehølleløbet - Dagli Brugsen Østerlars børn - 2,5 km voksen - 6,4 km Lørdag 30. juni - Ådalen DIRT 6 km (4 eller 6 km)

16

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ny entre til fitnessbygning Vores fitnessbygning er vokset ca. 6 m2. Der er kommet en ny entre - eller en hall, fristes man næsten til at kalde den. Døren er flyttet ca. 3 meter længere ud. Nu er der masser

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Folkemødet - Claus Clausen med i debat: Vi ønsker en nuanceret debat, hvor nogle af emnerne eks. kunne tage afsæt i denne ambiøse vision: Bevæg dig for livet hvor vi skal rekruttere 600.000 nye motionister

Læs mere

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik

Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik Soft Ice løbet Onsdag den 4. juli kl. 19:00 Børneløb starter kl. 19:05 Distancer 6,9 km hvor alle kan deltage. 1,3 km. børneløb. hvor alle der endnu ikke er fyldt 15 år, kan deltage. Tilmelding Forhåndstilmelding:

Læs mere

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN november/ december 2013 En meget glad fødselar, men samtidig en formand som var genert over at være midtpunkt. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015 september / oktober 2015 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand:

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Net forbindelse i klubhuset - som ekstra service Da klubbens kontor ikke længere bruger netforbindelsen i klubhuset (fitnesshuset), så er den nu frit tilgængelig for klubbens medlemmer (trådløs), når de

Læs mere

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet.

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet. TRÆNING TIL ALMINDINGSLØBET Træning til Almindingsløbet er startet. Den foregår hver tisdag kl. 18:30 frem til den 11. SEPTEMBER - med start fra David Statuen. Bemærk at vores tirsdagstræning i perioden

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Grill-aften for voksne medlemmer af Viking Atletik med familie afholdes, fredag, den 19. juni 2015, kl. 18.00. Som noget nyt holder vi arrangementet i gården ved vores eget klubhus på Louisenhøj, hvor

Læs mere

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Viking Atletik går 1000

Viking Atletik går 1000 Viking Atletik går 1000 maj / juni 2013 Viking Atletik har rundet et meget skarpt hjørne. Lige nu er der 1002 medlemmer af klubben. Nr. 1000 indmeldelse kom lørdag formiddag ved træningen i Nordskoven

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ekstra service ved Viking Atletiks motionsløb Viking Atletiks har som bekendt sin egen fotoside: www. sportsfotobornholm.dk. En side hvor man kan finde billeder fra de fleste af vores motionsløb, banestævner

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Anna løb Frankfurt marathon. Tiden blev fantastisk 2.34.18. OL kravet er dermed klaret. Stort tillykke. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

Det første spadestik til Crossfitbane

Det første spadestik til Crossfitbane Det første spadestik til Crossfitbane Fredag d. 14/02 blev de første spadestik til vores nye Crossfitbane taget. Banen vil komme til at bestå af 12 arbejdsstationer, hvor det bliver muligt, at lave flere

Læs mere

Fastelavnsløb lørdag den 3. marts

Fastelavnsløb lørdag den 3. marts Fastelavnsløb lørdag den 3. marts Appelsinløbet i marts måned afvikles som Fastelavnsløb. Der er mulighed for at løbe enten 3, 5 eller 8 km med start kl. 13.30. Efter løbet trakteres med varm kakao og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Kort om Louisenhøj Viking Atletik overtog ejendommen Louisenhøj den 1/1 2013 fra Bornholms Regionskommune. Købssummen var 700.000 kr. Ejendommen ligger på adressen Torneværksvej 20. Tidligere har gården

Læs mere

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges!

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! marts / april 2015 Allerede nu er vi i gang med at sammensætte holdet, der skal være trænere og

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 november/ december 2012 BERLIN MARATHON SEPTEMBER 2012 EREMITAGELØB OKTOBER 2012 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik

juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik Nyt om Louisenhøj Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand: Claus

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Fællesrejser med Viking er altid november/ december 2011 hyggelige. Der bliver flere rejser i 2012. Herunder billeder af gruppen som rejste til Berlin og den som rejste til Eremitageløbet. Læs mere i bladet.

Læs mere

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27 Finish List Female 1 Gitte Kyst Carlsen Skovshoved Tria 404 F 1:31:10.3 2 Pernille Munch Viking Atletik 459 F 1:34:10.7 3 Ditte Toudal Viking Atletik 414 F 1:36:41.3 4 Cille Poulsen 419 F 1:40:51.1 5 Sara

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj.

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj. Kom og sig godt nytår nytårsaftens dag kl. 10:30. Mandag den 31. december kl. 10:30 inviteres alle klubbens medlemmer til fællestræning. Stedet er vores nye bygning på Torneværksvej 20. Det er dagen hvor

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Mænd: Tællende løb Point 1. Tonny Pedersen, Viking (1) 50 2. Henrik Jørgensen, Sahara (1) 49 3. Alex Mogensen, SÅN (1) 48 4. Jacob Schiøtt, Viking (1) 47 5. Michael Strøm,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 60 Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 00:57:33 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:22

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng Præstøløbet 2014 - søndag d. 31. august 2,8 km 1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige 2 104 Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng 3 107 Holger dreng 00:15:58 00:05:42

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet.

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Staldbygningen som den ser ud i dag - den planlagt servicebygning placeres på gavlen (højre side) Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 24. september 2009 Friplads Vi har i år fået 16 ansøgninger om fripladstilskud til skolepenge. Det er en stigning på ca. 40% i forhold til sidste år. Det betyder,

Læs mere

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR Kan du lide at gå tur, men mangler du en anledning til at komme afsted? Om gå-projektet i Brønderslev Kommune 2 Brønderslev Kommune er en del af Bevæg dig for livet - Senior, der

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2018

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2018 RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2018 Riffel,15m - Mesterskab BK1 1 120445 Toke Simonsen Vodskov Skytteforening 199/10 200/13 399/23 G 2 127968 Mikkel Heby Svendsen Vodskov

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

HANS RØMERS MARATHON 2013

HANS RØMERS MARATHON 2013 HANS RØMERS MARATHON 2013 Marathon kvinder 1 Merete Marquardsen Viking Atletik 04:41:24 2 Gurli Hansen TIF 05:03:13 Marathon mænd 1 Bjarne R. Jensen SÅN 03:27:02 2 Thomas Kyhn 03:33:36 3 Hardy Kjær Bakkevang

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Gustav Beier 2006 00:58:22 Nikolaj Duval Larsen 2008 27:18,17 01:06:36 Malthe Storr? 01:29:25 PIGER 15-19 ÅR Julie Holm Hansen 2000 03:25,46 32:41,78 01:14:58 60 Maria Holm

Læs mere

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50 100 m Frank Engmark, 57 12,7s 1987 Søren K Jacobsen, 70 13,5s 2002 Jens Holm, 51 13,5s 1983 Claus Berentsen, 57 13,6s 1991 Erik G Olsen, 70 13,7s 2000 Carsten Theilgaard, 58 15,6s 1989 Kurt Brandt, 46

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton Hold A - Michael Jensen 1 Carina Brenøe 0 61225785 cbrenoe29@gmail.com 2 Dorte Jacobsen 43907959 24247127 dorte.jak@gmail.com 3 Lisbeth Seierø 43900809 26830809 lisbeth.seiero@gmail.com 4 Helle Wiil 0

Læs mere