FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER INVESTERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER INVESTERING"

Transkript

1 FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER bolig til INVESTERING m e da fk a s t centralt på VESTERBRO Nu sælges 41 nyopførte hotelejerlejligheder, centralt beliggende på Vesterbro, bare få minutters gang fra Kødbyen, Rådhuspladsen, Hovedbanen, Havnebadet, Fisketorvet og Tivoli. SOMMERSTED CPH - Hotel & Business apartments er en unik mulighed for at erhverve en centralt belig gende Københavnerlejlighed. Til udlejning og til egen brug. Vesterbro omkring Kødbyen er Københavns mest spændende område. En masse at byde på og meget mere i de kommende år. En overflod af cafeer, restauranter, musik steder indenfor kort afstand, du har gallerier, udstillinger og gadeliv omkring dig, og få minutter fra ejendom er du i fri natur, hvor du kan løbe og cykle i timevis. Lejlighederne er velegnede som investe ring, Københav nerlejlighed, forældrekøb og personale til arbejde og ferie. Du finder ikke andet sted i København, hvor du har så mange muligheder lige uden for døren.

2 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! 41 lækre og indbydende hotel & business ejerlejligheder Lejlighederne er indrettet i et moderne og indbydende design, opført i de bedste kvalitetsmaterialer og med gulvvarme i alle rum. Ejendommen er indrettet med faciliteter såsom fælles loungeområde/reception, fitnessrum, elevator, trådløst internet, depotrum til hver lejlighed. Desuden mulighed for tilkøb af lækker møbelpakke. Alle lejligheder har centralstyret adgangskontrol med chipnøgle, så den enkelte ejer selv kan programmere adgangstider til lejligheden. Chip nøglen giver også adgang til ejendommens hovedindgang og fællesområder. Hver lejlighed er naturligvis udstyret med dørtelefon og hovedindgang samt fælles områder er videoovervåget. Lejlighederne varierer i størrelser fra m 2 med 1-3 værelser, flotte badeværelser, designerkøkken fra Box One eller Svane samt egen altan eller terrasse. De øverste lejligheder er i 2 plan med køkken, værelse og badeværelse nede - samt stor stue med udgang til den skønneste terrasse oppe. Fra terrassen er der den flotteste panoramaudsigt over byen - fra Amager til Frederiksberg. Investering med højt afkast En hotellejlighed i Sommersted CPH er ikke bare en lækker business/ferielejlighed for ejer eller virksomhed - det er også en god investering. Lejligheden kan lejes ud som hotelværelse til mellem kr. i døgnet. Ved eksempelvis 60% belægning resulterer en Modern eller Raw Style i en indtægt til ejer på mellem årligt. Fordelen ved at investere i en hotellejlighed i Sommersted CPH er at du som ejer kan benytte den efter behov, og derudover selv udleje lejligheden - eller lade Sommersted s hoteloperatør udleje den for dig.

3 Med en super central beliggenhed på trendy Vesterbro udbydes 41 lækre og indbydende hotel & business ejerlejligheder.

4 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Kvalitet i Højsædet Sommersted CPH er business og ferielejligheder indrettet i lækre kvalitetsmaterialer med flere typer interiør. Alle lejligheder har gulvvarme overalt med spændende støbte designergulve fra Weber eller flot og stilig egeparket fra Nordic Floor. Badeværelser er blandt andet designet af det danske anerkendte firma, Design By Us med Hans Grohe armatur med rainshower og moderne mosaik/glasmosaik-klinker i brus samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Køkkener er høj kvalitet designerkøkkener fra Svane med Corian Bordplade eller BoxOne med bordplade i Corian eller eg, alle med nyeste standard af hårde hvidevarer fra Siemens eller SMEG.

5

6 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Halmtorvet Halmtorvet på Vester bro var i mange et af byens tilholds steder for letlevende damer og ægte vesterbrorødder. I 1999 blev hele området byfornyet og i dag er Halmtorvet et af Københavns veletablerede og trendy cafeområder. På Halmtorvet finder du blandt andet Cafe Carl ton med burger & Tapas samt Apropos med et spændende udvalg af Fisk & Skaldyr. På Halmtorvet ligger også Øksnehallen, et m 2 stort rum med mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til økomesser, koncerter samt foto- og kunstudstillinger. Også Istedgade og Vesterbrogade er et besøg værd. Her finder du det pulserende København med et væld af specialbutikker og sanseindtryk fra storbyens leben. Kødbyen Kødbyen er Københavns svar på New York Meat Pack district. I de seneste år er Kødbyen gået fra at være et grossistområde for restauranter, supermarkeder og caféer, til i dag at være vel nok Københavns hotteste område med et væld af restauranter og Caféer, gallerier, kunstnere, musikskole, Gymnasie, bowlingbaner, bank, radiostation og musiksteder, alt sammen placeret virksomheder med kreative erhverv indenfor design og arkitektur samt - naturligvis - slagtere. Her finder du også Skandinaviens største Kontorhotel, Danmarks største galleri, Danmarks største engros supermarked, butikken med Europas største udvalg af knive og Danmarks største økologiske restaurant. Fisketorvet Fisketorvet Shopping Center er et af Københavns største shoppingcentre med mere end 120 butikker og restauranter samt Biograf med 10 sale. Centret er bygget op som et kæmpe skib med flot udsigt over Københavns havnefront. Derfor kaldes etagerne for dæk. Fisketorvet Shopping Center udgør brutto i alt m 2. Heraf anvendes de m 2 til butikker, de m 2 til restauranter og de m 2 til lager. Biografcentret CinemaxX er på lidt over m 2.

7 Havnebadet Amager Fælled, Frederiksberg Have & Søerne København har sine helt egne havnebassiner ved Havneholmen foran Fisketorvets CinemaxX samt på Islands Brygge. Et helt unikt og spændende storbybad hvor du kan soppe, springe og svømme dig ud i sommerglæderne. Copenca bana ligger foran Fisketorvets biograf, CinemaxX. Det er et af Københavns store havnebassiner. Anlægget består af tre bassiner på i alt 650 m 2, med dybde fra 0,7-5 meter. Tre livreddere er ansat til at passe på badegæsterne, så du kan trygt kaste dig i bølgen blå. Havnebadet har åbent alle ugens dage. Amager Fælled er Københavns største parkområde. Et stort, grønt rekreationsareal, hvor du kan cykle og løbe i timevis. Frederiksberg Have er beliggende på Frederiksberg, op til Københavns Zoo, ca. 8 minutters gang fra Sommersted CPH. Også Frederiksberg Have er et meget yndet parkareal for cykel og løbeture. Tivoli Tivoli er en af verdens mest kendte forlystelsesparker, der er be liggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården. Parken er verdens næstældste af sin slags og blev grundlagt af Georg Carstensen i Tivoli er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark med 3,868 mio. besøgende i Parken er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og Europa Park i Tyskland. Ca personer har årskort til Tivoli. Københavns Indre Søer bedre kendt som Søerne, fungerer i dag som rekreativt område for københavnerne, der gerne spadserer eller løber om dem. Turen rundt om alle søer er 6,3 km.

8 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Modern Flot og stilig lejlighed i lyse farver med gulvvarme overalt, samt egen altan. Her er indgang til rummelig entré med plads til sko og overtøj samt funktionelt påklædningsskab. Herfra adgang til lejlighedens flotte badeværelse med muret brus i mosaik med Hans Grohe armatur med rainshower, vask og skab fra Svane samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. I lejligheden er der indrettet et flot køkken fra Svane, med Corian bordplade samt varmluftsovn, keramisk kogeplade, køle/fryseskab samt opvaskemaskine fra Siemens. Lejligheden har desuden et flot 14 mm egeparket fra Nordic Floor, et godt lysindfald fra store vinduespartier og udgang til egen altan. Størrelser fra m 2. Raw Style Flot og markant lejlighed med indgang til entré med påklædningsskab. Fra entreen er der åben forbindelse til lejlighedens lyse værelse med udgang til egen altan, og flere af lejlighederne er med karnap. Gulve er støbt i Weber-Design og her er et lækkert køkken fra BoxOne med bordplade i Corian. Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine, varmluftsovn, keramisk kogeplade og køle/fryseskab fra det verdenskendte mærke SMEG. Emhætten i køkkenet er produceret i et nyskabende design fra Eteca og udformet som en lampeskærm. Lejlighedens badeværelse er, i kontrast til køkkenet, indrettet med marmorgulv og flot grå neutral klinke. Her er et lækkert bruse armatur fra Hans Grohe med Rainshower og vask i hvide Svane elementer med hans Grohe armatur. Desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Størrelser fra m 2.

9 New York Style Spændende og indbydende lejlighed med gulvvarme overalt, indrettet i ægte newyorker stil med højt til loftet. Her er et stort køkken-alrum med flot Svanekøkken, holdt i hvide elementer, i direkte åben forbindelse med lejlighedens opholdsafdeling. Fra køkkenet er der udgang til stor altan og i opholdsafdelingen er der fransk altan. Lejligheden har soveværelse en suite samt funktionel påklædningsgang med stort indbygget klæde skab. Badeværelset er blandt andet udført af Design By Us, med stilige Svane elementer, Hans Grohe armaturer i brus og vask samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Lejlighedens gulve er udført med 14 mm lys egeparket fra Nordic Floor. I køkkenet er der varmluftsovn, keramisk komfur, køle/fryseskab, emhætte og opvaskemaskine fra Siemens. Størrelse 109 m 2. Penthouse Lækker og indbydende Penthouselejlighed i 2 plan. Lejligheden har gulvvarme overalt og indeholder klinkebelagt entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse med muret bruseniche i glasmosaik og Hans Grohe armatur med rainshower, samt stilige Svaneelementer og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Desuden et flot og modernistisk køkken fra BoxOne med varmluftsovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine, emhætte og køle/fryseskab fra det anerkendte kvalitetsmærke SMEG. Ved siden af køkkenet er der indgang til lejlighedens soveværelse med indbygget klædeskab og et skønt lysindfald. Gulve i nedre plan er udført i røget egeparket fra Nordic Floor. Fra køkke net er der trappe til lejlighedens imponerende øvre plan, indehol dende stor stue med panoramaruder mod lejlighedens lækre sydvest-vendte terrasse. Herfra er der en betagende og flot panoramaudsigt over det meste af København. Øvre plan er belagt med samme flotte egeparket fra Nordic Floor og ligeledes med gulvvarme. Størrelser fra m 2.

10 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Lounge/ Reception Fitness I ejendommens stueetage finder du reception & lounge. I loun gen kan ejendommens ejere, gæster og brugere slap pe af i hyggelige omgivelser, og ønsker du at invitere gæster til middag (ud over hvad du har plads til i lejlig heden) eller til reception, kan loungen reserveres til private arrangementer. Til loungen er der tilhørende professionelt køkken med borde, stole og service til 12 couverter, til fri reservation for ejendommens ejere og gæster. Loungen kan reserveres til forretningsmøder og arrangementer. I ejendommen finder du et komplet udstyret fitnesscenter med professionelt træningsudstyr fra Life Fitness, Stratrec og Technogym. Der er komplet cardioudvalg, fitnessmaskiner, pænt fri vægts program, boksesæk, pilatestræner og veludstyret coreområde. Der er tilknyttet personlige trænere, som vi kan anbefale og som du kan booke efter behov. Personlig træner afregnes direkte med træner. Konferencelokale & business-service Services og modtagelse Sommersted CPH har indrettet konference/mødelokale til 8 personer. Som ejer og gæst har du fri adgang til lokalet ved reservering. Sommersted CPH har desuden kopirum så du fra din PC hurtigt og enkelt kan printe dokumenter m.m. Sommersted CPH kan efter aftale modtage ejers gæster. Sommersted CPH tilbyder desuden en bred palet af ydelser lige fra afhentning i lufthavn til reservation af middage og teaterbilletter m.m. København centrum nås nemmest på cykel. Derfor har du mulighed for at leje citybikes til dine gæster eller til dig selv. Sommersted CPH råder over flere forskellige modeller og typer.

11 Priser Etage Lejligh. Type m2 Vær. Pris DKK Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern , Modern , Modern , New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 Etage Lejligh. Type m2 Vær. Pris DKK New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 5 5,1 New York Style , Penthouse , Penthouse , Penthouse , Penthouse , Penthouse ,00 5 5,8 Modern , New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 Lejlighederne er velegnede som investe ring, Københav nerlejlighed, forældrekøb og perso nale til arbejde og ferie.

12 Yderligere oplysninger: Gå ind på og find yderligere oplysninger om lejlighederne, området og mulighederne. Salg og fremvisning: Send os venligst en mail på:

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS Åbningstider: Mandag fredag 9 16.30 Lørdag efter aftale Søndag 13 16 Løkken Søndergade 27 9480 Løkken Telefon 98 99 15 00 Blokhus Aalborgvej 11 9492 Blokhus Telefon

Læs mere

Masser af studieboliger - Fra Danmarks eneste mæglervirksomhed med butikker i alle de store universitetsbyer

Masser af studieboliger - Fra Danmarks eneste mæglervirksomhed med butikker i alle de store universitetsbyer Masser af studieboliger - Fra Danmarks eneste mæglervirksomhed med butikker i alle de store universitetsbyer København - Århus - Aalborg - Odense - Roskilde samt i Esbjerg, Kolding, Sønderborg og mange

Læs mere

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus. Havnevigen, islands brygge Havnevigen Rækkehuse ncc bolig NCC Bolig er en del af den nordiske koncern NCC AB, som i 2010 havde en omsætning på over 49 mia. sek. og omkring 17.000 medarbejdere. Foruden

Læs mere

Bølgen. 115 enestående boliger ved Vejle Fjord

Bølgen. 115 enestående boliger ved Vejle Fjord Bølgen 115 enestående boliger ved Vejle Fjord Bølgen Indhold side 1 Bølgen side 4 Arkitektur side 6 Bølgen & byggeboomet side 8 Vejle side 10 Interiør side 12 Penthouse side 18 Plantegninger side 24 Kontakt

Læs mere

TEMA FRITIDSBOLIGER. Sommerhus i yderste klitrække

TEMA FRITIDSBOLIGER. Sommerhus i yderste klitrække UDGAVE 47 / SØNDAG DEN 18. MARTS 2012 ANNONCETILLÆG TIL TEMA FRITIDSBOLIGER Sommerhus i yderste klitrække 2 Ny bolig? Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligende salgsvurdering af din bolig

Læs mere

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM HOVEDSTADENS NYE HYGGELIGE HAVNEKVARTER FULDENDER KØBENHAVNS HAVN Side 3 Københavns Havn er den livsnerve, som er fælles for nogle af byens

Læs mere

Vær opdateret altid Få EDC ErhvervsNyt tilsendt som e-mail

Vær opdateret altid Få EDC ErhvervsNyt tilsendt som e-mail I N V E S T E R I N G HEDEHUSENE KØBENHAVN K VELBYGGET INVESTERINGSEJENDOM SAG 11460702 Velbygget ejendom opført i 1992 bestående af højloftet stueetage samt tilhørende administrationsafsnit på 1. sal,

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE SOMMERVEJ Gårdhavehuse HER BOR ALLE I FØRSTE RÆKKE TIL NATUREN NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ 1 2 RO TIL KROP OG SJÆL INDHOLD 10 DEN GRØNNE

Læs mere

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN SKOVBYGÅRDSVEJ Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN 1 OMRÅDET SKOVBYGÅRDSVEJ N Have og belægningssten er tilvalg og kan tilkøbes RO I EN TRAVL HVERDAG Galten er en tidligere stationsby

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

BOLIGEN. - ejendomsmæglerne er klar til en god handel

BOLIGEN. - ejendomsmæglerne er klar til en god handel 2. sektion påsken 2010 BOLIGEN Thorkild Kristensen Se side 3-7 EDC Danebo Se side 8-11 Køb sommerhuset i påsken - ejendomsmæglerne er klar til en god handel Bredvig Se side 12-15 Ta' ud og gem Historisk

Læs mere

Buskelundengen. Den moderne måde at leve sammen på. selv de små boliger er store her

Buskelundengen. Den moderne måde at leve sammen på. selv de små boliger er store her Buskelundengen Den moderne måde at leve sammen på selv de små boliger er store her 1 Nordre Højmarksvej Balle Kirkevej Viborgvej området N N 15 Nordre Ringvej buskelundengen Vestre Højmarksvej Øster Bordingvej

Læs mere

MEN. Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53

MEN. Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53 BAGHUS V E L K M MEN Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53 010 BELIGGENHED KORT 024 LEJLIGHEDERNE 9 BOLIGER 013 BYEN LEVER KØBENHAVN 042 PENTHOUSE

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK DIG & BYEN business #18 DIG & BYEN januar-marts 2010 DGI-BYENS MAGASIN DGI-BYEN.DK GRATIS Møder & konferencer Events Fester & middage Overnatning 2 3 noter møder & events møder & events NÆRVÆR OG HØJT

Læs mere

Ballen Strandpark 18 Ballen

Ballen Strandpark 18 Ballen Ballen Strandpark 18 Ballen Havudsigt og komfort. Sag: 83200425 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86590322-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Etape 2 Da Vinci Parken et liv med perspektiv 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken og den nye bydel Fuldt udbygget omfatter Da Vinci Parken

Læs mere

ErhvervsNyt. Interne vurderinger svækker troværdigheden. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele. poulerikbech.dk/erhverv. Optimer din ejendom

ErhvervsNyt. Interne vurderinger svækker troværdigheden. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele. poulerikbech.dk/erhverv. Optimer din ejendom November 2009 ErhvervsNyt Optimer din ejendom Læs mere side 3 Energimærker for små kontorer er mest varm luft Læs mere side 6 6.372 kvm. kontorer udlejes i Copenhagen Europe Center - et af Københavns største

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

Da Vinci Parken et nyt liv venter

Da Vinci Parken et nyt liv venter Etape 3 og 4 Da Vinci Parken et nyt liv venter Nye lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje 7140 Da Vinci_bro.indd 1 19/09/07 13:20:24 Da Vinci Parken og den nye

Læs mere

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør.

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør. fra råt til flot Det gamle glasværk Korsør Glasværk var en meget vigtig arbejdsplads i byen og kommunen med en bred produktvifte og markedsførende i Danmark og Sverige. Op til 800 personer havde deres

Læs mere

ErhvervsNyt. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele. poulerikbech.dk/erhverv. Godt Nytår. EDC Poul Erik Bech får nyt domicil på Nørreport

ErhvervsNyt. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele. poulerikbech.dk/erhverv. Godt Nytår. EDC Poul Erik Bech får nyt domicil på Nørreport Januar 2007 ErhvervsNyt Godt Nytår Året 2006 har for os været et godt år Læs mere side 3 EDC Poul Erik Bech får nyt domicil på Nørreport Læs mere side 4 Poul Erik Bech Exclusive Landsdækkende formidler

Læs mere

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur indhold arkitektonisk livskvalitet Bogreol og brændeovn er tilkøb 04 livskvalitet i ry Ry er en stationsby i Østjylland med cirka

Læs mere