FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER INVESTERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER INVESTERING"

Transkript

1 FERIEBOLIG i København MEDARBEJDER bolig til INVESTERING m e da fk a s t centralt på VESTERBRO Nu sælges 41 nyopførte hotelejerlejligheder, centralt beliggende på Vesterbro, bare få minutters gang fra Kødbyen, Rådhuspladsen, Hovedbanen, Havnebadet, Fisketorvet og Tivoli. SOMMERSTED CPH - Hotel & Business apartments er en unik mulighed for at erhverve en centralt belig gende Københavnerlejlighed. Til udlejning og til egen brug. Vesterbro omkring Kødbyen er Københavns mest spændende område. En masse at byde på og meget mere i de kommende år. En overflod af cafeer, restauranter, musik steder indenfor kort afstand, du har gallerier, udstillinger og gadeliv omkring dig, og få minutter fra ejendom er du i fri natur, hvor du kan løbe og cykle i timevis. Lejlighederne er velegnede som investe ring, Københav nerlejlighed, forældrekøb og personale til arbejde og ferie. Du finder ikke andet sted i København, hvor du har så mange muligheder lige uden for døren.

2 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! 41 lækre og indbydende hotel & business ejerlejligheder Lejlighederne er indrettet i et moderne og indbydende design, opført i de bedste kvalitetsmaterialer og med gulvvarme i alle rum. Ejendommen er indrettet med faciliteter såsom fælles loungeområde/reception, fitnessrum, elevator, trådløst internet, depotrum til hver lejlighed. Desuden mulighed for tilkøb af lækker møbelpakke. Alle lejligheder har centralstyret adgangskontrol med chipnøgle, så den enkelte ejer selv kan programmere adgangstider til lejligheden. Chip nøglen giver også adgang til ejendommens hovedindgang og fællesområder. Hver lejlighed er naturligvis udstyret med dørtelefon og hovedindgang samt fælles områder er videoovervåget. Lejlighederne varierer i størrelser fra m 2 med 1-3 værelser, flotte badeværelser, designerkøkken fra Box One eller Svane samt egen altan eller terrasse. De øverste lejligheder er i 2 plan med køkken, værelse og badeværelse nede - samt stor stue med udgang til den skønneste terrasse oppe. Fra terrassen er der den flotteste panoramaudsigt over byen - fra Amager til Frederiksberg. Investering med højt afkast En hotellejlighed i Sommersted CPH er ikke bare en lækker business/ferielejlighed for ejer eller virksomhed - det er også en god investering. Lejligheden kan lejes ud som hotelværelse til mellem kr. i døgnet. Ved eksempelvis 60% belægning resulterer en Modern eller Raw Style i en indtægt til ejer på mellem årligt. Fordelen ved at investere i en hotellejlighed i Sommersted CPH er at du som ejer kan benytte den efter behov, og derudover selv udleje lejligheden - eller lade Sommersted s hoteloperatør udleje den for dig.

3 Med en super central beliggenhed på trendy Vesterbro udbydes 41 lækre og indbydende hotel & business ejerlejligheder.

4 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Kvalitet i Højsædet Sommersted CPH er business og ferielejligheder indrettet i lækre kvalitetsmaterialer med flere typer interiør. Alle lejligheder har gulvvarme overalt med spændende støbte designergulve fra Weber eller flot og stilig egeparket fra Nordic Floor. Badeværelser er blandt andet designet af det danske anerkendte firma, Design By Us med Hans Grohe armatur med rainshower og moderne mosaik/glasmosaik-klinker i brus samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Køkkener er høj kvalitet designerkøkkener fra Svane med Corian Bordplade eller BoxOne med bordplade i Corian eller eg, alle med nyeste standard af hårde hvidevarer fra Siemens eller SMEG.

5

6 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Halmtorvet Halmtorvet på Vester bro var i mange et af byens tilholds steder for letlevende damer og ægte vesterbrorødder. I 1999 blev hele området byfornyet og i dag er Halmtorvet et af Københavns veletablerede og trendy cafeområder. På Halmtorvet finder du blandt andet Cafe Carl ton med burger & Tapas samt Apropos med et spændende udvalg af Fisk & Skaldyr. På Halmtorvet ligger også Øksnehallen, et m 2 stort rum med mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til økomesser, koncerter samt foto- og kunstudstillinger. Også Istedgade og Vesterbrogade er et besøg værd. Her finder du det pulserende København med et væld af specialbutikker og sanseindtryk fra storbyens leben. Kødbyen Kødbyen er Københavns svar på New York Meat Pack district. I de seneste år er Kødbyen gået fra at være et grossistområde for restauranter, supermarkeder og caféer, til i dag at være vel nok Københavns hotteste område med et væld af restauranter og Caféer, gallerier, kunstnere, musikskole, Gymnasie, bowlingbaner, bank, radiostation og musiksteder, alt sammen placeret virksomheder med kreative erhverv indenfor design og arkitektur samt - naturligvis - slagtere. Her finder du også Skandinaviens største Kontorhotel, Danmarks største galleri, Danmarks største engros supermarked, butikken med Europas største udvalg af knive og Danmarks største økologiske restaurant. Fisketorvet Fisketorvet Shopping Center er et af Københavns største shoppingcentre med mere end 120 butikker og restauranter samt Biograf med 10 sale. Centret er bygget op som et kæmpe skib med flot udsigt over Københavns havnefront. Derfor kaldes etagerne for dæk. Fisketorvet Shopping Center udgør brutto i alt m 2. Heraf anvendes de m 2 til butikker, de m 2 til restauranter og de m 2 til lager. Biografcentret CinemaxX er på lidt over m 2.

7 Havnebadet Amager Fælled, Frederiksberg Have & Søerne København har sine helt egne havnebassiner ved Havneholmen foran Fisketorvets CinemaxX samt på Islands Brygge. Et helt unikt og spændende storbybad hvor du kan soppe, springe og svømme dig ud i sommerglæderne. Copenca bana ligger foran Fisketorvets biograf, CinemaxX. Det er et af Københavns store havnebassiner. Anlægget består af tre bassiner på i alt 650 m 2, med dybde fra 0,7-5 meter. Tre livreddere er ansat til at passe på badegæsterne, så du kan trygt kaste dig i bølgen blå. Havnebadet har åbent alle ugens dage. Amager Fælled er Københavns største parkområde. Et stort, grønt rekreationsareal, hvor du kan cykle og løbe i timevis. Frederiksberg Have er beliggende på Frederiksberg, op til Københavns Zoo, ca. 8 minutters gang fra Sommersted CPH. Også Frederiksberg Have er et meget yndet parkareal for cykel og løbeture. Tivoli Tivoli er en af verdens mest kendte forlystelsesparker, der er be liggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården. Parken er verdens næstældste af sin slags og blev grundlagt af Georg Carstensen i Tivoli er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark med 3,868 mio. besøgende i Parken er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og Europa Park i Tyskland. Ca personer har årskort til Tivoli. Københavns Indre Søer bedre kendt som Søerne, fungerer i dag som rekreativt område for københavnerne, der gerne spadserer eller løber om dem. Turen rundt om alle søer er 6,3 km.

8 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Modern Flot og stilig lejlighed i lyse farver med gulvvarme overalt, samt egen altan. Her er indgang til rummelig entré med plads til sko og overtøj samt funktionelt påklædningsskab. Herfra adgang til lejlighedens flotte badeværelse med muret brus i mosaik med Hans Grohe armatur med rainshower, vask og skab fra Svane samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. I lejligheden er der indrettet et flot køkken fra Svane, med Corian bordplade samt varmluftsovn, keramisk kogeplade, køle/fryseskab samt opvaskemaskine fra Siemens. Lejligheden har desuden et flot 14 mm egeparket fra Nordic Floor, et godt lysindfald fra store vinduespartier og udgang til egen altan. Størrelser fra m 2. Raw Style Flot og markant lejlighed med indgang til entré med påklædningsskab. Fra entreen er der åben forbindelse til lejlighedens lyse værelse med udgang til egen altan, og flere af lejlighederne er med karnap. Gulve er støbt i Weber-Design og her er et lækkert køkken fra BoxOne med bordplade i Corian. Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine, varmluftsovn, keramisk kogeplade og køle/fryseskab fra det verdenskendte mærke SMEG. Emhætten i køkkenet er produceret i et nyskabende design fra Eteca og udformet som en lampeskærm. Lejlighedens badeværelse er, i kontrast til køkkenet, indrettet med marmorgulv og flot grå neutral klinke. Her er et lækkert bruse armatur fra Hans Grohe med Rainshower og vask i hvide Svane elementer med hans Grohe armatur. Desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Størrelser fra m 2.

9 New York Style Spændende og indbydende lejlighed med gulvvarme overalt, indrettet i ægte newyorker stil med højt til loftet. Her er et stort køkken-alrum med flot Svanekøkken, holdt i hvide elementer, i direkte åben forbindelse med lejlighedens opholdsafdeling. Fra køkkenet er der udgang til stor altan og i opholdsafdelingen er der fransk altan. Lejligheden har soveværelse en suite samt funktionel påklædningsgang med stort indbygget klæde skab. Badeværelset er blandt andet udført af Design By Us, med stilige Svane elementer, Hans Grohe armaturer i brus og vask samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Lejlighedens gulve er udført med 14 mm lys egeparket fra Nordic Floor. I køkkenet er der varmluftsovn, keramisk komfur, køle/fryseskab, emhætte og opvaskemaskine fra Siemens. Størrelse 109 m 2. Penthouse Lækker og indbydende Penthouselejlighed i 2 plan. Lejligheden har gulvvarme overalt og indeholder klinkebelagt entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse med muret bruseniche i glasmosaik og Hans Grohe armatur med rainshower, samt stilige Svaneelementer og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Desuden et flot og modernistisk køkken fra BoxOne med varmluftsovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine, emhætte og køle/fryseskab fra det anerkendte kvalitetsmærke SMEG. Ved siden af køkkenet er der indgang til lejlighedens soveværelse med indbygget klædeskab og et skønt lysindfald. Gulve i nedre plan er udført i røget egeparket fra Nordic Floor. Fra køkke net er der trappe til lejlighedens imponerende øvre plan, indehol dende stor stue med panoramaruder mod lejlighedens lækre sydvest-vendte terrasse. Herfra er der en betagende og flot panoramaudsigt over det meste af København. Øvre plan er belagt med samme flotte egeparket fra Nordic Floor og ligeledes med gulvvarme. Størrelser fra m 2.

10 41 BUSINESS / FERIELEJLIGHEDER TIL SALG - FÅ MINUTTERS GANG FRA KØDBYEN! Lounge/ Reception Fitness I ejendommens stueetage finder du reception & lounge. I loun gen kan ejendommens ejere, gæster og brugere slap pe af i hyggelige omgivelser, og ønsker du at invitere gæster til middag (ud over hvad du har plads til i lejlig heden) eller til reception, kan loungen reserveres til private arrangementer. Til loungen er der tilhørende professionelt køkken med borde, stole og service til 12 couverter, til fri reservation for ejendommens ejere og gæster. Loungen kan reserveres til forretningsmøder og arrangementer. I ejendommen finder du et komplet udstyret fitnesscenter med professionelt træningsudstyr fra Life Fitness, Stratrec og Technogym. Der er komplet cardioudvalg, fitnessmaskiner, pænt fri vægts program, boksesæk, pilatestræner og veludstyret coreområde. Der er tilknyttet personlige trænere, som vi kan anbefale og som du kan booke efter behov. Personlig træner afregnes direkte med træner. Konferencelokale & business-service Services og modtagelse Sommersted CPH har indrettet konference/mødelokale til 8 personer. Som ejer og gæst har du fri adgang til lokalet ved reservering. Sommersted CPH har desuden kopirum så du fra din PC hurtigt og enkelt kan printe dokumenter m.m. Sommersted CPH kan efter aftale modtage ejers gæster. Sommersted CPH tilbyder desuden en bred palet af ydelser lige fra afhentning i lufthavn til reservation af middage og teaterbilletter m.m. København centrum nås nemmest på cykel. Derfor har du mulighed for at leje citybikes til dine gæster eller til dig selv. Sommersted CPH råder over flere forskellige modeller og typer.

11 Priser Etage Lejligh. Type m2 Vær. Pris DKK Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern , Modern , Modern , New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 Etage Lejligh. Type m2 Vær. Pris DKK New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 5 5,1 New York Style , Penthouse , Penthouse , Penthouse , Penthouse , Penthouse ,00 5 5,8 Modern , New York Style , Raw Style , Modern , Modern , Modern , Modern , Raw Style , Modern ,00 Lejlighederne er velegnede som investe ring, Københav nerlejlighed, forældrekøb og perso nale til arbejde og ferie.

12 Yderligere oplysninger: Gå ind på og find yderligere oplysninger om lejlighederne, området og mulighederne. Salg og fremvisning: Send os venligst en mail på:

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted Skolegade Familieboliger centralt i Grindsted Afdeling 1223-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 46 lækre 2- og 3-rums boliger med private altaner eller terrasser. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus www.olofpalmespark.dk

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Nørre Søpark. Nye tagboliger på Nørrebro i København. Afdeling Ryesgade København N

Nørre Søpark. Nye tagboliger på Nørrebro i København. Afdeling Ryesgade København N Nørre Søpark Nye tagboliger på Nørrebro i København 6 nye familieboliger tæt på søerne - forventet indflytning 1. februar 2017 Afdeling 457-0 Ryesgade 15-17 2200 København N Udlejning Hovedstaden Telefon:

Læs mere

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København HUSET PROVENCE Inspiration/Visualiseringsbillede Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København SE SOLEN GÅ NED OVER VESTERBRO! Inspiration/Visualiseringsbillede Med købet af de unikke penthouselejligheder

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN Nørregade 14, Holstebro 18.12.18 OM EJENDOMMEN Nyd bylivet i Holstebro! Byens flotteste lejligheder med tagterrasse og udsigt udlejes. Mulighed for indflytning fra 1.

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

West Coast. Lejeboliger. Park

West Coast. Lejeboliger. Park West Coast Lejeboliger Park Teglholmen - her bygger vi drømmeboliger Tusindvis af teglsten blev gennem mange år lavet af flittige hænder på Teglholmen. I dag bygger vi videre og skaber 140 moderne lejligheder

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen 71-108 m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Læs mere om boligerne på www.domea.dk/falbe-parken Boligselskabet Domea Randers

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser Langkilde Have 9 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser www.langkildehave.dk Nu opføres 9 rækkehuse i to fulde plan til forventet indflytning foråret 018... Rækkehusene er beliggende i et roligt

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel øparken Lækre lejeboliger i øndergård - Måløvs nye bydel øparken øndergård ø anlægges med lige kajkant og promenade En lille by i torkøbenhavn Måløv er en lille by i torkøbenhavn - med det hele! Her er

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION 4 Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk Elsehus Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled balder.dk 1 Frirum til familiehygge på Kalvebod Fælled Tæt ved Elsehus ligger Himmelhøj Naturlegeplads, der er spækket med små

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Flot 4-værelses med stor altan i hjertet af Vesterbro Sags nr. 122-4012

Flot 4-værelses med stor altan i hjertet af Vesterbro Sags nr. 122-4012 Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk - www.bbolig.dk Flot 4-værelses med stor altan i hjertet af Vesterbro Sags nr. 122-4012 Lille Istedgade 5, 4.tv. 1706

Læs mere

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m²

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m² Gammel Køge Landevej 256 A-C Et godt sted at bo Attraktive boliger 1-3 værelser 51-162 m² M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M. Goldschmidt Ejendomme

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon Ryesgade II Familieboliger centralt i Horsens 33 lækre boliger med både private altaner eller terrasser og store, fælles tagaltaner. Afdeling 952-1 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet 4

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Trinekær har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5 5000 Odense

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

MERRY KARREÉN TINGVEJ 6A-B, 2300 KBH S

MERRY KARREÉN TINGVEJ 6A-B, 2300 KBH S M E R R Y TINGVEJ A-B, 2300 KBH S 2 3 0 0 M E R R Y 21 LEJEBOLIGER CENTRALT PÅ AMAGER 21 nye lejeboliger beliggende centralt på Amagerbro. Boligerne er placeret i et dynamisk og urbant miljø nær København

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

LIEBHAVERVILLA I LØKKEN

LIEBHAVERVILLA I LØKKEN LIEBHAVERVILLA I LØKKEN NØRREGADE 36-9480 LØKKEN LIEBHAVERVILLA I LØKKEN Gennemrestaureret i bedste kvalitet Totalmoderniseret i 2010 Kun 150 m fra Vesterhavet Ugenert grund LIEBHAVERVILLA I LØKKEN NØRREGADE

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

God, stor 2 værelses på toppen med skøn udsigt og eftertragtet beliggenhed på indre Vesterbro

God, stor 2 værelses på toppen med skøn udsigt og eftertragtet beliggenhed på indre Vesterbro Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk - www.bbolig.dk God, stor 2 værelses på toppen med skøn udsigt og eftertragtet beliggenhed på indre Vesterbro Istedgade

Læs mere

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Sneppevej Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Afdeling 1238-0 Lejerbo Næstved Regionskontor Næstved Brogade 6 4700 Næstved Telefon 7012 1310 Lejerbo Næstved bygger nye, moderne, lyse boliger

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Huset ved Åen Udlejningsprospekt

Huset ved Åen Udlejningsprospekt Huset ved Åen Udlejningsprospekt Åboulevarden 30, 8000 Århus C. Forord Udsigt over Åen fra 2. sal, ned mod Europa Plads Side 1 Citylejligheder i hjertet af Århus - direkte ved åen og cafemiljøet Du har

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd!

Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd! Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd! Ørestads Boulevard 63E, 3. th. 2300 Kbh. S., Sag: 28901748 ed m n a t l Stor a af sol r masse dsigt & fin u Sauerberg & Gade Ejendomsmæglere, MDE

Læs mere

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Aurora Attraktive studieboliger i Aalborg 269 2-værelses ungdomsboliger på Østre Havn klar til indflytning fra december 2015 Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Vesterå 18 9000 Aalborg Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 01 02 VELKOMMEN TIL EN NY AGA I HAVNETAD cenen er sat til Islands Brygge, nærmere betegnet Havnestad yd. Her opfører Lærernes Pension Hekla Husene

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Salgsopstilling. Adresse: Jaakunnguup Aqq. 12, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.065.000. Dato: 21. april 2012 Bruttoydelse: 9.453

Salgsopstilling. Adresse: Jaakunnguup Aqq. 12, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.065.000. Dato: 21. april 2012 Bruttoydelse: 9.453 Salgsopstilling Adresse: Jaakunnguup Aqq. 12, 3911 Sisimiut Kontantpris: Udbetaling: Areal: 130 m2 Dato: 21. april 2012 Bruttoydelse: 9.453 Sags nr.: B nr. 1221, Sisimiut Nettoydelse: 7.272 Gennemrenoveret

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ.DK LYSE BOLIGER I NORDISK STIL ATTRAKTIV BELIGGENHED MIDT I BYEN Havnehusene byder

Læs mere

BulgarienEstate ApS - Hovedkontor Bakkedraget 23 DK-7300 Jelling Tel.: 5051 9470 Mail: pj@bulgarienestate.com Web: www.bulgarienestate.

BulgarienEstate ApS - Hovedkontor Bakkedraget 23 DK-7300 Jelling Tel.: 5051 9470 Mail: pj@bulgarienestate.com Web: www.bulgarienestate. Kvalitetsprojekt med havudsigt!!! Det flotte projekt ligger på en stejl byggegrund og byder på uhindret panoramaudsigt udover Sortehavet, ind i Sunny Beach bugten og over på Bulgariens Firenze den charmerende

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Dato: 5. august 2015 Bruttoydelse: 8.850

Dato: 5. august 2015 Bruttoydelse: 8.850 Salgsopstilling Adresse: Sarsuatsiivinnguup Qulaa 12, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.449.000 Udbetaling: 244.900 Dato: 5. august 2015 Bruttoydelse: 8.850 Sags nr.: B 1930 Nettoydelse: 6.640 Beskrivelse:

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer til detailhandel,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK UDLEJIGSPROSPEKT MAJ 2018 Hjemme i naturen Tæt på byen Kalvebod Fælled på Vestamager er et helt enestående naturområde, kun få minutters kørsel fra København. 2000 fredede hektar med lys og luft, Danmarks

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Bo nyt og centralt i Helsingør

Bo nyt og centralt i Helsingør Bo nyt og centralt i Helsingør 28 nyindrettede lejligheder køb eller leje Fiolgade 13 1 2 Indhold Fiolgade 13... 5 Helsingør... 6 Ejendommen... 8 Lejlighederne... 9 Plantegninger... 10 Oplev lejlighederne

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Århusgadekvarteret - en livlig oase

Århusgadekvarteret - en livlig oase Nordhavn - ny dynamisk bydel ved vandet Nordhavns historie strækker mere end 100 år tilbage og har gennem årene afspejlet den industrielle udvikling i København. Hårdt arbejdende havnearbejdere og fiskere

Læs mere