Husk der er Ikke så Ringe festival på savværksgrunden i morgen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk der er Ikke så Ringe festival på savværksgrunden i morgen."

Transkript

1 Uge 36 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt I næste uge skal vi have den første temauge for lille og mellemgruppen i dette skoleår. Husk at læse informationer herom, både på intra og i ugebrevet. MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE MELLEMGRUPPEN: KL KL FÆLLESTIMEN ER PLACERET FREDAGE KL I næste uge starter også konfirmationsforberedelsen for 7. klasse. Skolebussen kører derfor bag om Sostrup onsdag morgen. Man skal ikke altid tro på alt hvad man hører, men i måske, hvis alt flasker sig og falder på plads, går skolebytteturen i 2012 til solskinsøen Bornholm.. Husk der er Ikke så Ringe festival på savværksgrunden i morgen. Referatet fra det sidste bestyrelsesmøde er længere inde i ugebrevet. Rigtig god Weekend Bjarne Kristensen Børnehaveklassen Jeg har fået Lone til at rette div. adr. og tlf. nr., som I fortalte om til forældremødet. I den forbindelse skal jeg hilse og sige fra Lone at I selv kan gå ind og rette adr. og tlf. nr. hvis I har brug for det, Lone vil automatisk få jeres rettelser. Her er medlemmerne i klasseforældrerådet: Vibe ( Willum) Kamilla (Martha) Sidsel (Julian og Ida)

2 Dorthe (Isabella) Jeg lovede at sende jer biblioteksdatoerne(har dem kun frem til jul); Onsdage efter morgensamlingen: 22/9 27/10 17/11 15/12 jeg forhører mig på biblioteket, om det er nødvendigt med deres sygesikringsbeviser, for at oprette lånerkort. Jeg kom jo lige til at tænke på at vi jo har deres tal og adresser osv. så det kan være det er nok. Men det skal jeg nok vende tilbage med. I næste uge skal vi have et emne om vand. Vi har valgt at kalde det vandets kredsløb, se under temauge for indskolingen. Hver morgen møder vi ind i klassen som sædvanligt og følges til morgensamling. I idrætstimerne var de ude på en gå tur med Malene, og de fik lov til at slippe for at gå i bad. Vejret var jo skønt, så det var bare med at komme ud. Vi har arbejdet videre med Godtfred og lavet opgaver og spillet slangespil. Torsdag hyggede vi med 3. kl. Da vi ikke nåede at få smagt det smør der blev lavet på Gl. Estrup, varmede vi boller og smagte på smørret og legede. Her fredag får de en læsebog med hjem, som jeg har lavet ud fra Godtfreds dyrehandel. God weekend Heidi S Værkstedstimer i indskolingen: HØST I de sidste par uger har vi arbejdet med høstemnet på mange forskellige måder. Der er blevet lavet forskellige marmelader, tude kartofler, set film med mælk og meget mere. De har arbejdet på kryds og tværs af klasserne. På Gl. Estrup høstede vi korn med segl, tærskede det pyhhh, det er hårdt malede kornet, på 3 forskellige måder, bagte boller af kornet og til sidst lavede vi smør til vores boller. Vi var inde i udstillingen og vi så hvordan forskellige køkkener i 3 forskellige tidsaldre så ud og fungerede. Vi spiste vores madpakker på høloftet, og havde en rigtig god dag. Temauge indskolingen I næste uge har vi temauge, hvor det overordnede emne er Vand. Vi ser på vandets kredsløb og arbejder både på skolen og tager på ture. I skrivende stund er der flere aftaler der ikke er faldet helt på plads. Derfor er det vigtigt at de har mad og drikkelse, tøj til at være ude i, uanset vejr og vind, med hele ugen. Hver dag starter vi med en fortælling og/eller sang om vand. Mandag starter vi med at tage til stranden, hvor vi vil lave forskellige vandløb/å`er. Her vil de få forskellige opgaver til deres å/vandløbs-projekter. Vi har fået fat i en masse strandting, men vi kan altid bruge skovle (børneskovle). Så I må gerne sende sådan en med på mandag, hvis I har en, men husk at skrive navn på, så I får den retur. I løbet af ugen vil vi se på vand i forskellige verdener, lave et hjemmeforsøg, se på vejrudsigter, lave regnmålere og vi kommer forhåbentlig på besøg hos Blå Flag i Fjellerup. Vi har brug for forskellige bøtter(fra shampoo, makrel osv.), så I må meget gerne gemme dem og sende dem med i løbet af mandag eller tirsdag. God weekend fra os i indskolingen

3 Dansk 1.kl. Dansk 1.klasse. Det går rigtigt godt med dansk i 1.klasse. Eleverne er meget engagerede og aktive med at lære bogstaver at kende og lære at læse og skrive. Nogle gange arbejder de endda i deres bøger i frikvartererne Hvilket jo er super dejligt at opleve. Kageordningen er også kommet op at køre og vi har sunget fødselsdagssang for Bente og fået flødeboller. Bente skal være hos os i 1.klasse og i SFO i 4 uger endnu fordi hun er i jobtræning hvilket vi er rigtigt glade for. Vi har fået en ny pige på prøve i klassen. Hun hedder Marie og indtil nu har det været en meget positiv oplevelse at have hende i klassen. Rigtig god weekend fra ulf. 2.klasse, matematik Vi har arbejdet videre med vores regneplader, hvor de lærer at lægge 2-og 3-cifrede tal sammen. Øvelsen er endnu praktisk, men for nogle begynder 10-øren helt sikkert at falde. Så tog vi hul på det halve og det dobbelte og de to sider, 8 og 9 er lektier til vi ses igen. Hvis man gerne vil lave mere, er det ok i temaugen at lave s også. Ugen har igen været præget af en del konflikter i frikvartererne, men vi har indført legegrupper, og det hjælper en del på problemet. Der er nogen, som synes det er træls, men vi har altså valgt at det skal gælde for alle en tid, og et fintmasket net indfanger desværre også de "fisk", som ellers godt kan finde ud af at lege uden konflikter. Som nogle af jer forældre allerede ved, vil vi i nærmeste fremtid starte et trivselsprojekt for klassen, hvor Bjarne og Lene også vil være involverede. I vil høre nærmere. I mellemtiden har jeg kun den bøn til jer forældre, at I vil mane til fred og fordragelighed, omgængelighed og længere lunter! Og I er altid velkomne til at ringe, hvis I får en historie I ikke helt kan greje. Vi ses til Ik så ringe-festival - HUSK at se Jens notits på intra om at møde lidt før til dem, der kan komme. God weekend :-) Trine 3.klasse, matematik Grundet lejren i sidste uge, fik jeg jo ikke skrevet.. men jeg ved at Heidi heldigvis fik lagt en besked på intra om, at vi havde en rigtig dejlig tur! Også virkelig skønt for mig, at starte skoleåret med sådan en dejlig oplevelse i nye klasse :-) Og så fik man jo genopfrisket lidt med at sætte krog på og rede liner ud osv. Vand, ild og jord er vist stadig de bedste legesager for børn!

4 I matematik skal vi til at lære at gange med 2-cifrede tal. Det var ikke helt let, og man må virkelig ikke fortvivle, hvis man ikke allerede magter det! Det er lidt forskelligt, hvor langt hver enkelt nåede, og de har ikke helt det samme for - se efter krydser. Generelt gælder det, at man må lave frem til "Siden Sidst"-siderne, men ikke længere! til vi ses igen efter temaugen. Ha en god weekend og vi ses forhåbentlig til festival :-) Trine 3. klasse idræt Det er bare dejligt at have ungerne til idræt og de er jo som sædvanlig gode at have. Altså lige undtagen når læreren laver noget andet, end det de selv havde tænkt sig - tihi Der var nærmest lynch-stemning i luften i torsdags, da jeg havde planlagt en rask gåtur i idrætstimerne. Det var da noget nær det kedeligste jeg kunne servere for dem, og de protesterede en del. Hvilke var ok, og de fik så muligheden for at komme med et forslag til timerne = selv at planlægge og udføre idrætstimerne. Men desværre var det svært for dem at få det samarbejde i gang, så det måtte jo så blive som jeg havde planlagt. Drengene fandt hurtigt ud af at gå i et rask trav, hvor pulsen kom godt i vejret. Pigerne derimod havde mere travlt med at vende hvert et blad og se på larver og biller. Jeg forsøgte at sige til dem at det IKKE var en hyggetur, og at det var vigtigt at de gik i rask trav for at holde pulsen oppe. Men den gik altså ikke rent ind ved pigerne. Måske var det udsigten til at komme hurtigt hjem, der fik drengene til at trave derud af hvem ved.. Alt i alt endte det jo med at vi havde en dejlig tur rundt i skoven og de fik lov til at slippe for at gå i bad. God weekend Heidi S 3. og 4. klasse i temaugen Hav og Strand I næste uge skal vi have det fantastiske emne om hav og strand. Vores program er meget afhængigt af vejret, da vi naturligvis skal til stranden. Men aktiviteterne er som følger: Strandtur - hvor vi skal lave forskellige aktiviter, praktiske opgaver og samle ting, som skal bruges til senere kreative udfoldelse (om fredagen). Vi har bestilt en undervisningsavis (skoleavisen.com) med overordnet emne Havet der beskæftiger sig med sælen, hajer, plankton, reproduktion, havmiljø mm. Torsdag er helt sikkert den dag, vi skal på Kattegatcentret, hvor vi har bestilt skoleundervisning med overordne emne er kryb og kravl - I kan selv gå ind på Kattegatscentrets hjemmeside og se mere om dette. Vigtigt i forhold til den dag er at de naturligvis skal have madpakke og drikkedunk med. Endnu mere vigtigt er at klasserne først får fri kl Således har vi byttet om på tirsdag og torsdags sluttider. Eleverne må gerne have lommepenge med. Vi glæder os rigtig meget til en super spændende temauge.

5 God weekend Jens, Elisabeth og Heidi C 6.klasse, dansk: Vi har arbejdet meget intensivt med Silke de sidste to uger. Det har været et godt forløb og eleverne har bare været gode. I dag afsluttes forløbet med en række værksteder, som vi laver sammen med 5.klasse. I næste uge skal vi jo være ude. Ingen lektier, men sørg lige for godt vejr Der ligger tilmelding til forældremødet på intra. Er der mon nogen som vil bage en kage?? God weekend og husk Ik så RINGE festival Vh. Lene Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 31/ Tilstede: Dorthe Lyk, Lars Gyldenvang, Søren Stilling, Jørgen Larsen, Henrik Mortensen, Sanne Højlyng, Désirée Iuel, Lea Brinkmann, Allan Dantoft, Jørgen Fønns Bach og Bjarne Kristensen. 1. Godkendelse af referat Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden. Tilføjelse af punkterne: Frugtordning? Respekt og tolerance. 3. Suppleant for Claus?/Lars I forbindelse med indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling, vælges ny suppleant for Claus Johannesson, der har ønsket at fratræde som suppleant. 4. Dekorering af Bus? (Clau s opgave)bjarne Der er indkommet 2 forslag. Jørgen Larsen vil gerne hjælpe med opgaven og Bjarne indkalder. Forslagene forelægges bestyrelsen til godkendelse. 5. Første skoledag- oplevelser evaluering/lars God dag super foredrag kanon oplevelse. At det måske foregår en lørdag kan det være en hverdag? Lang dag for de mindste elever. Lang og positiv debat om arrangementer, formål med arrangementet og mængden/størrelsen af arrangementer. Snak om det forpligtende fællesskab. Forslag om at 6 klasse står for arrangementet: første skoledag. Bestyrelsen udstikker dato, tidspunkt og budget. Dorthe Lyk laver oplæg til næste bestyrelse om forslag til arrangementer for friskolen. 6. Forældrep. i klasserne hvad skal der informeres om ved kommende forældremøder?/lars Bestyrelsen vil gerne informeres eks. ved læreres længerevarende sygdom og indsætning af vikar. Désirée fremlagde et oplæg til bestyrelsen opgaver, som måske kan suppleres med noget af

6 indholdet fra bestyrelsens forretningsorden? Måske med tilføjelse af den praksis friskolen anvender: Forældrene drøfter uenighed med klassen lærer i tilfælde af der ikke opnås konsensus, kan skolens ledelse inddrages, hvis der fortsat stadig ikke opnås fælles forståelse inddrages bestyrelsesrepræsentanten (bestyrelsen)? Désirée s forslag behandles på næste bestyrelsesmøde. 6a) Frugtordning? --- Der er ansøgt om tilskudsmidler til frugtordning for alle skolen elever. Svar forventes i løbet af september. 7. Byggeri status tidsplan/søren/jørgen FB Herunder indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Tidsplanen er skredet 14 dage. Byggeriet er færdigt omkring 1. november. Lars pedel er indtrådt som pladsmand på byggepladsen, idet Niels Arne Rasmussen er sygemeldt med brækket for. Hans Egon er ansat til at køre skolebussen. Jørgen Fønns Bach redegjorde for økonomien, som ser fornuftig ud. Regning på 40% af inventaret er betalt. For det overskud der er ved refusionen vedr. sygedagpenge, ansættes løs pedel til at klare forefaldende opgaver. Ca. 8 timer pr. uge. Det er ifølge skolens vedtægter nødvendigt at indkalde til ekstraordinær generalforsamling, idet pantsætning af fast ejendom, skal forlægges generalforsamlingen. Der indkaldes derfor til ekstarordinær generalforsamling, onsdag den 29. september 2010, kl Følgende 2 punkter er dagsordenen. 1. Generalforsamlingens godkendelse af pantsætning af fast ejendom, i forbindelse med optagelse af nye lån til finansiering af ombygning af faglokaler. 2. Valg af suppleant i forbindelse med Claus Johannessons udtrædelse. 8 Nyt fra skoleleder og lærerrep. Skoleleder: Orientering om afholdelse af forældremøder i 1.- og 2. klasse i forbindelse med Kim Paulsens sygemelding og indsættelse af Sebastian Grauert som vikar. Henrik Søgård ansættes som løs pedelmedhjælper med 8. timer pr. uge. Omrokering af lokaler. EDB-værksted i storegruppes grupperum. Undersøgelse om hvad brandmæssige ændringer der skal til, for at vi kan anvende lokalet på 1. sal i storegruppen, som grupperum. (isætning af dør, så det kan bruges til fortrolige samtaler. Møde med kommunens bygningsafdeling og beredskabschef er planlagt. Arbejdsdage og rengøringskalendere er ved at være færdige. Kun få mangler at tilmelde sig. Intet nyt fra lærerrep. Kun at lærerne er kommet godt i gang med det nye skoleår. 9. Nyt fra formanden. Formand og næstformand har afholdt MU-samtale med skolelederen. Gensige forventninger er blevet drøftet. Skoleleder ønsker en mere synlig bestyrelse, synliggørelse af det store engagement det enkelte bestyrelsesmedlem ligger i arbejdet. Skolelederen har til opgave at motivere de indsatsområder/primære arbejdsopgaver som er på dagsordenen i dette skoleår. Motiveringen forlægges den øvrige bestyrelse. Økonomi og de kommende besparelse på finansloven blev diskuteret.. Skal vi have en temadag, hvor vi diskuterer--- hvad skal vi på den korte bane og den lange bane?? 10. Nyt fra udvalgene Intet nyt fra udvalgene.

7 11. Evt. Respekt og tolerance Dyremishandling i skoletiden frøer er blevet mishandlet. Struktur på forældreintra kan være svært at finde dokumenter. Dorthe skriver oplæg om sine oplevelser og fremsender til lærergruppen. Til kommende møde: Overslag/overblik over vores økonomi i forhold til besparelsesforslag der er på finanslovforslaget.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

I morgen er der forældrearbejdsdag og Birgit og Kenn Møller har sammen med pedellerne Niels Arne og Lars, lavet en arbejdsplan for dagen.

I morgen er der forældrearbejdsdag og Birgit og Kenn Møller har sammen med pedellerne Niels Arne og Lars, lavet en arbejdsplan for dagen. Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi lakker mod enden af den

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

Så er vi gået ind i sommermånederne. Udover kalenderen siger det, kan det også mærkes udenfor, at solen varmer.

Så er vi gået ind i sommermånederne. Udover kalenderen siger det, kan det også mærkes udenfor, at solen varmer. Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi gået ind i sommermånederne.

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har fagdage, hvor de følger den mødetid de plejer.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har fagdage, hvor de følger den mødetid de plejer. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så udkommer ugebrevet en torsdag,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 Ugen der gik: En helt almindelig skoleuge. Ugen der kommer: En uge med ro og rutiner venter.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november "Mørk er november og løvfaldet slut,

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november Mørk er november og løvfaldet slut, U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november 2018 "Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen og blomsterne

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

I næste uge er der temauge i alle 3 grupper. Derfor kører skolebussen hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i alle 3 grupper. Derfor kører skolebussen hjem kl på torsdag. Uge 43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre.

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre. Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013 Kære forældre. Finansministeriet og dermed regeringen har som nævnt varslet lockout fra 1. april 2013 for lærere ved en række skoler fx friskoler, privatskoler

Læs mere

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have.

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have. Kære forældre! Fredag den 24. februar 2012 Fastelavn Forår Tak for en dejlig og vellykket fastelavnsfest i søndags, skønt at se så mange flotte og fantasifulde udklædninger. Det ligger en del billeder

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse.

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det skolebyttetid. På

Læs mere

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 17/2019 HUSK at det er lørdag d.04.05, der

Læs mere

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT-------------- Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15.

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Til morgensamlingerne i denne

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Aktuelt. Rigtig god weekend Bjarne Kristensen

Aktuelt. Rigtig god weekend Bjarne Kristensen Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu engang er timeglasset

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien.

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter en forrygende filmuge

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19.

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19. Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Jeg er rigtigt glad for at

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse Kære Alle Det er nogle uger siden, at I sidst har modtaget et ugebrev fra Gregers Krabbe. Det har været en travl periode. Denne uges brev indeholder vigtige informationer vedr. skoleåret efter jul. Jeg

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Derfor måtte vi aflyse skoledagen fredag. De få elever der mødte frem havde en god dag i SFO

Derfor måtte vi aflyse skoledagen fredag. De få elever der mødte frem havde en god dag i SFO Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Så må vi sige vinteren er over

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Aktuelt. I denne uge er der et indlæg om vores fællesuge i uge 41. Vi skal have en uge med læsning som tema.

Aktuelt. I denne uge er der et indlæg om vores fællesuge i uge 41. Vi skal have en uge med læsning som tema. Uge 39 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Så er det atter tid til udsendelse

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Hermed præsenteres på forsiden høsten af, hvad vi har beskæftiget os med i dansk i 6. klasse i den forløbne måned, for jeg er som dansklærer umådelig stolt

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Lemming d.9. november 2017 Lillegruppen har i et stykke tid arbejdet med rim og remser på forskellig vis. Her er et eksempel på et hus, de

Læs mere