Den ny generation A - Klasse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny generation A - Klasse"

Transkript

1 Den ny generation A - Klasse

2 Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje Elegance 14 Udstyrslinje Avantgarde 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Fælge og dæk 19 Farver og materialer 20 Lakeringer 20 Indtræk, læder og interiørlister 21 Tekniske data 22 Mål 24 Prøvetur 25

3 A - Klasse 1 Stort format i kompakt form : A - Klasse Når kulstof komprimeres, opstår der en kostbar diamant. Komprimerer man Mercedes - Benz filosofi, opstår der en bil som A - Klassen. Dens specielle værdi finder man i bilens unikke koncept. Den har kompakte ydermål, men i sit indre forener den alle de væsentlige fortrin, som kendetegner en Mercedes : Effektiv udnyttelse af kabinen, høj sikkerhed, uovertruffen fleksibilitet samt kvalitet ned i mindste detalje. Oplev alt det, som udgør en Mercedes - Benz oplev A-Klassen.

4 2 Eksteriørdesign Pålidelighed genkender man ved første øjekast Kvalitet ned i mindste detalje. Det er ingeniørkunst på højeste niveau, når det lykkes at bygge bro mellem følelse og forstand, mellem æstetik og pragmatik. A - Klassens markante one box - koncept med den forhøjede siddeposition og den store, variable kabine på trods af de kompakte ydre mål er et godt eksempel på, hvordan standarden skal sættes i dette segment. Det fornyede design får A - Klassen til at virke længere og bredere. Karakteristisk er den markante silhouet med det skråt stigende frontparti, det dynamisk buede tag og det stejlt faldende hækparti. Det kraftfulde helhedsbillede bliver understøttet af de nydesignede stødfangere og de større sidespejle, der er lakeret i bilens farve. En mere pileformet kølergrill og forlygter med klart glas i dråbeform afrunder den dynamiske fremtræden og sender et klart signal : A - Klassen er parat. Er du også?

5

6 4 Eksteriørdesign En investering i fremtiden. Og ikke kun i din Hvad kan biler i dag? A - Klassen kan det hele. Den, som kører i en A - Klasse, stiller ikke kun generelt høje krav til en bil, men lægger også stor vægt på miljøbevidsthed. I A - Klassen bruges der genanvendelige materialer som stål, letmetal og kunststof samt regenerative råstoffer som f.eks. kokosfibre i sæderne. Ved hjælp af talrige foranstaltninger har det været muligt at nedsætte emissionen i forbindelse med produktionen betydeligt. Et ligeledes værdifuldt bidrag til beskyttelse af miljøet ydes der med de moderne motorer med lavt brændstofforbrug og lav CO 2 - emission samt ECO start - / stopfunktionen, som kan fås til modellerne A 150 BlueEfficiency og A 170 BlueEfficiency.

7

8 6 Dynamik Diesel- og benzinmotorer Motorer skal være stærke nok til at bære deres del af ansvaret Mere dynamik, også når det gælder miljøbeskyttelse. Viljen til at bevare miljøet er det, der driver os hos Mercedes - Benz. Derfor beskæftiger vores ingeniører sig hele tiden med videreudviklingen af de effektive dieselmotorer. Til A - Klassen kan du vælge mellem tre forskellige dieselmodeller : A 160 CDI med 60 kw ( 82 HK ), A 180 CDI med 80 kw ( 109 HK ) og A 200 CDI med 103 kw ( 140 HK ). Alle dieselmotorer er som standard udstyret med partikelfilter. A 160 CDI modtog i 2007 miljøcertifikatet et af de mest miljøvenlige køretøjer med konventionel motor fra det tyske miljøinstitut Öko - Trend. A 160 CDI kører mellem 19,2 og 20,4 kilometer pr. liter, hvilket svarer til en CO 2 - værdi på mellem 128 og 137 g / km. Takket være mange forbedringer på hele bilen har det været muligt at nedsætte forbruget i 3 - dørs A 160 CDI med manuel gearkasse yderligere, så bilen kører 22,2 kilometer pr. liter ( CO 2 - emission : 119 g / km ). Öko - Trend - certifikatet tager også højde for miljøvenlig produktion, materialevalg og logistik. På denne måde reduceres emissionen betydeligt i forbindelse med både fremstillingen og brugen af den ny A - Klasse. Benzinmotorerne A 150 og A 170 fås med ECO start - / stopfunktion, som nedsætter brændstofforbruget ved bykørsel betydeligt. Også A 200 CDI kører meget økonomisk, nemlig 18,9 kilometer pr. liter ved blandet kørsel, og dette samtidig med, at den har en ydelse på hele 103 kw ( 140 HK ) og trækstærke 300 Nm.

9

10

11 Dynamik ECO start - / stopfunktion 9 Når du holder for rødt, skifter motoren til grøn Ekstra besparelser ved stilstand : ECO start - / stopfunktion. Selv stærke motorer vil gerne koble af en gang imellem især når det gavner miljøet. Motorerne A 150 og A 170 i BlueEfficiency versionen kommer med ECO start - / stopfunktion. Denne funktion nedsætter brændstofforbruget med op til 9 % i bytrafik, i lyskryds eller ved køkørsel. Og hvad der er særligt vigtigt i den sammenhæng : Når der ikke er nogen motor, der kører, kan der heller ikke opstå emission. Princippet er enkelt : Når du ved kørsel i skridttempo sætter gearvælgeren i frigear, slukker ECO start - / stopfunktionen automatisk for motoren. Så snart du vælger gear eller tager foden fra bremsen, starter motoren igen. Og det så hurtigt og lydsvagt, at du næsten ikke lægger mærke til det. Det er kun det lave brændstofforbrug, der gør sig bemærket : Benzinmodellen A 150 BlueEfficiency med en nominel ydelse på 70 kw ( 95 HK ) kører hele 16,1 17,2 kilometer pr. liter, og A 170 BlueEfficiency med 85 kw ( 116 HK ) kører 15,4 16,4 kilometer pr. liter. Det skåner ikke bare miljøet, men også din pengepung. A 150 BlueEfficiency Nm Omdrejningstal ( o / min ) Drejningsmoment ( Nm ) 70 kw Ydelse ( kw ) A 170 BlueEfficiency Nm 85 kw Omdrejningstal ( o / min ) Talrige optimeringstiltag i Blue- Efficiency modellerne sørger for lavt brændstofforbrug og lav CO 2 - emission.

12

13 Sikkerheds- og kabinekoncept 11 Her er sikkerheden på sin plads Det integrerede sikkerhedskoncept og kabinekonceptet i A - Klassen. A - Klassen er kompakt set udefra, men indvendigt er den sprængfyldt med sikkerhedsteknik. Aktive sikkerhedssystemer som det elektroniske stabiliseringsprogram ESP hjælper bl.a. til med at afværge kritiske køresituationer, før de overhovedet opstår. Og skulle du alligevel få brug for at bremse hårdt, hjælper bremseassistenten BAS lynhurtigt med til at opbygge den maksimale bremsekraft. Ved en katastrofeopbremsning fra mere end 50 km / t blinker bremselygterne flere gange i sekundet takket være bilens adaptive bremselys og advarer på den måde de bagvedkørende trafikanter. I tilfælde af en frontalkollision bliver motor og gearkasse skubbet ned under kabinegulvet, hvorved risiko en for kvæstelser på passagererne nedsættes betydeligt. Efter en ulykke skal den crash - aktive nødbelysning, som er standard i A - Klassen, gøre redningsarbejdet på uheldsstedet lettere : Hvis det automatiske kabinelys er slået til, tændes der for kabinelyset, lige så snart airbags eller selestrammere bliver udløst. Derudover er der i A - Klassen også masser af plads til fleksibilitet. Bagsædet er som standard opdelt i forholdet 1 :2. Så kan du f.eks. nedfælde den højre del af bagsædet og stadig have en bagsædepassager med på turen. Eller vil du måske gerne have en helt plan flade uden besværlige læssekanter? Så vipper du de bageste siddeflader op, fælder ryglænene ned og sætter det højdeindstillelige bagagerumsgulv i den øverste position ( ekstraudstyr i 3 - dørs A - Klasse ). Endnu mere plads får du med ekstraudstyret Easy Vario Plus til A - Klassen med 5 døre. Med det kan du helt afmontere bagsæderne og det forreste passagersæde.

14

15 Udstyr Standardudstyr 13 Længere end de fleste ønskesedler : Standardudstyret til A - Klassen Standardudstyret giver dig en ekstra dimension, når det gælder komfort. Hvad enten det drejer sig om klimaanlæg, elruder foran eller multifunktionsrat, kan de fleste ønsker opfyldes med bare et tryk på en knap takket være det omfangsrige standardudstyr. Både stødfangere og dørgreb er som standard lakeret i bilens farve, hvilket understreger det stilfulde udseende. Det samme gælder sidespejlene, der også har fået en større spejlflade. De mørkegrå lakerede lameller i grillen giver bilen et nobelt udtryk set forfra, samtidig med at forlygterne med klart glas understreger bilens karakter. Læg dertil 15 - tommers hjulkapsler i 7 - egers design og elegante letmetalfælge, der fås som ekstraudstyr, og det samlede billede er fuldendt. I kabinen danner interiørlisterne i sort højglans en harmonisk kontrast til sæderne, der valgfrit leveres med enten Mechelen- eller Namur - stofindtræk. Elruderne, der som standard har komfortbetjening foran, kan åbnes eller lukkes helt med et hurtigt tryk på en knap. Bagagerumsafdækningen er også en del af standardudstyret.

16

17 Udstyr Udstyrslinjen Elegance 15 Elegance Udstyrslinjen Elegance dokumenterer sin eksklusivitet med kromlister hele vejen rundt, forkromede tågelygter og en forkromet håndtagsliste på bagklappen. Foran gør de atlasgrå lameller i grillen med kromkant indtryk, mens hækpartiet får ekstra klasse med det polerede afgangsrør i rustfrit stål. Det gennemførte ydre afrundes af de elegante 16 - tommers letmetalfælge. Interiøret bærer samme præg af højeste kvalitet som eksteriøret. De elegante trælister i myrte betoner udstyrslinjens eksklusive karakter sammen med kombinationen af Bastogne - stof og Artico - kunstlæder på sæderne. Indtrykket fuldendes af det udsøgte læderbetræk på rat, håndbremsearm og gearvælger.

18

19 Udstyr Udstyrslinjen Avantgarde 17 Avantgarde Udstyrslinjen Avantgarde lægger ikke skjul på sine sportslige ambitioner. Den stærkere profilering af stødfangerbeklædningen og lamellerne i grillen i iridiumsølv adskiller den markant fra mængden. Stødfangerne er lakerede i bilens farve og suppleres perfekt af de gennemgående kromlister, der sørger for stilsikker accentuering. Også tågelygterne føjer sig harmonisk til det samlede billede. Bagtil sætter det ovale afgangsrør med afdækning i poleret rustfrit stål sit præg tommers letmetalfælge i det kraftfulde 5 - egers design er en yderligere understregning af modellens dynamiske karakter. Inde i kabinen skaber interiørlisterne i røgsølvfarvet, børstet aluminium en sportslig atmosfære. Den understreges af kombinationen af Bastogne - stof og Artico - kunstlæder på sæderne samt det udsøgte læderbetræk på rat, håndbremsearm og gearvælger. Med udstyrslinjen Avantgarde får du nu som standard også glæde af sædekomfortpakken.

20 18 Udstyr Standard- og ekstraudstyr Standard- og ekstraudstyr Standardudstyr ( udvalg ) 5 - trins 1) eller 6 - trins 2) manuel gearkasse Adaptive bremselygter Adaptive airbags på forsæderne og hovedairbags / sidebags i brysthøjde til fører og forsædepassager ( sidebags i ryglænene med ekstra hovedbeskyttelse ) Aktive nakkestøtter foran, justérbare i højde og hældning, 3 stk. nakkestøtter på bagsædet, nedfældelige og justérbare i højde og hældning Antiblokeringssystem ABS, elektronisk stabiliseringsprogram ESP, bremseassistent BAS, igangsætningshjælp på stigninger Automatisk til- og frakobling af kørelys Bagagerumsafdækning Bagagerumsbund kan indstilles i to niveauer, med opbevaringsrum ( ekstraudstyr til 3 - dørs - modellen ) Bagsæde opdelt 1 / 3 : 2 / 3, nedfældeligt, 2 / 3 - sædepude kan tages ud ( dog ikke i 3 - dørs - modellen ) Elrudehejs, 2 stk. foran, med komfortbetjening Forlygter med klart glas og reflektionsteknik Isofix - børnesædeforankring på bagsædet, med TopTether Klimaanlæg Multifunktionsrat og bilens computer Sidespejle med elvarme og elindstilling indefra samt asfærisk glas Sædevarme i forsæderne Ekstraudstyr ( udvalg ) Aktiv parkeringshjælp, inkl. Parktronic - funktion Audio 50 APS : Dvd - pilenavigation med kortvisning i vejkrydsområder, Bluetooth - grænsefl ade, dvd - drev til mp3- og wma - afspilning, aux - in - stik Bi - Xenonforlygter med forlygtesprinkleranlæg og drejelys Comand APS : Harddisk - kortnavigation, dvd - afspiller, musikregister, Linguatronic, aux - in - stik, SD - kortlæser, Bluetooth - grænseflade, Dolby 5.1 3) Easy Vario Plus - system til A - Klasse med 5 døre : Udtagelig 1 / 3 - bagsædepude, udtagelige bagsæderyglæn ( 1 / 3- og 2 / 3 - delen ), udtageligt passagersæde med ryglæn, der kan vippes frem Easy Vario - system til 3 - dørs - modellen : Bagagerumsbund kan indstilles i to niveauer, udtagelige bagsædepuder ( 1 / 3- og 2 / 3 - delen ) Gearkasse Autotronic, inkl. fartpilot / Speedtronic Komfortpakke til Elegance og Avantgarde ( sæder i læder med elindstilling, komfortklimatiseringsautomatik Thermotronic, sædevarme ) Lyspakke : Bakspejl med automatisk nedblænding, regnsensor, forsinket slukning af kørelyset, lokaliseringslys, kontrol for defekte pærer, læselampe til føreren, læselampe på bagsædet, kosmetikspejl med lys, lys i fodrum Panoramalameltag eller panoramatag Surroundsoundsystem Harman Kardon Logic 7 1) Standardudstyr i A 150, A 150 BlueEfficiency, A 170, A 170 BlueEfficiency, A 200 og A 160 CDI. 2) Standardudstyr i A 180 CDI, A 200 CDI og A 200 Turbo. 3) Kun i forbindelse med surroundsound.

21 Udstyr Fælge og dæk 19 Højdepunkter helt nede på jorden Her drejer alt sig om dynamisk design : Fem af de ti fælge til A - Klassen tommers stålfælg med navkapsel i 7 - egers design ( standardudstyr ) tommers letmetalfælg i dobbelt 10 - egers design ( Elegance ) tommers letmetalfælg i 5 - egers design ( Avantgarde ) tommers letmetalfælg i 7 - egers design ( sportspakke ) tommers letmetalfælg i 5 - egers design ( AMG ).

22 20 Farver og materialer Lakeringer Unilakeringer 1) Metalliclakeringer 2) A - Klassens lak er en glansfuld afslutning på det sofistikerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes - Benz. Karrosseriet får blandt andet et lag af zinkfosfat og en elektrolytisk dyppelakbehandling, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. Derudover bruger vi af hensyn til miljøet udelukkende vandbaseret lak. 589 Jupiterrød 191 Kosmossort 597 Saturnrød 650 Cirrushvid 240 Lotosblå 761 Polarsølv 696 Natsort 391 Horisontblå 787 Mountaingrå 490 Steppebrun 955 Mistralblå 1) Standardudstyr. Fås ikke til udstyrslinjerne Elegance og Avantgarde. 2) Ekstraudstyr.

23 Farver og materialer Indtræk, læder og interiørlister 21 Stof Standardudstyr Læder / Stof Elegance 1) Læder / Stof Avantgarde 1) Læder Elegance 1) Læder Avantgarde 1) 311 Sort Mechelen 411 Sort 721 Sort 801 Sort 801 Sort Læder Artico 2) / stof Bastogne Læder Artico 2) / stof Bastogne 315 Orientbeige Mechelen 415 Orientbeige 725 Orientbeige 805 Orientbeige 805 Orientbeige Læder Artico 2) / stof Bastogne Læder Artico 2) / stof Bastogne 611 Sort multicolor Namur 418 Alpakagrå 728 Alpakagrå 808 Alpakagrå 808 Alpakagrå Læder Artico 2) / stof Bastogne Læder Artico 2) / stof Bastogne Interiørlister Standardudstyr Interiørlister Elegance Interiørlister Avantgarde 1) Ekstraudstyr. 2) Kunstlæder. Kunststof, højglans, sort 3) Træ, myrte 4) Aluminium, røgsølv, børstet 5) 3) Standardudstyr. 4) Standardudstyr. Til udstyrslinjen Elegance. 5) Standardudstyr. Til udstyrslinjen Avantgarde.

24 22 Tekniske data A 160 CDI A 160 CDI Coupé 1) A 180 CDI A 200 CDI Antal cylindere / placering 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R Slagvolumen ( cm 3 ) Nominel ydelse 3) ( kw ved o / min ) 60 / / / / Nominelt drejningsmoment 3) ( Nm ved o / min ) 180 / / / / Kompression 18,0 18,0 18,0 18,0 Acceleration ( km / t i s ) 15,0 15,0 10,8 9,5 Tophastighed ca. ( km / t ) Dækstørrelse 185 / 65 R / 65 R / 65 R / 55 R 16 Brændstof Diesel Diesel Diesel Diesel Brændstofforbrug 4) ( km / l ) Bykørsel ( automatgearkasse ) Landevejskørsel ( automatgearkasse ) Blandet kørsel ( automatgearkasse ) 15,4 16,1 ( 13,2 14,3 ) 22,2 23,3 ( 20,4 22,7 ) 19,2 20,4 ( 17,2 18,5 ) 16,9 17,9 23,8 25,6 20,4 22,2 15,4 15,6 ( 13,2 14,3 ) 22,7 23,8 ( 20,4 22,7 ) 19,2 20,0 ( 17,2 18,5 ) 14,5 14,7 ( 12,7 14,1 ) 21,7 22,2 ( 20,0 20,4 ) 18,5 18,9 ( 16,7 17,6 ) CO2 - emission 4) ( g / km ), blandet kørsel ( automatgearkasse ) ( ) ( ) ( ) Tankindhold ( l )/ heraf reserve ca. 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 Egenvægt 5) ( kg 3 ) / ) / ) / ) Tilladt totalvægt ( kg ) ) Værdier henviser til den forbrugsoptimerede model 3 - dørs A 160 CDI med manuel gearkasse. Fås fra 09 / Foreløbige værdier. 2) Værdier for BlueEfficiency - modeller henviser til biler med ECO star t- / stopfunktion. Fås fra 09 / Foreløbige værdier. 3) Angivelser iht. direktiv 80 / 1269 / EØF i den aktuelle udgave. 4) De angivne værdier er beregnet iht. den foreskrevne målemetode ( direktiv 80 / 1268 / EØF i den aktuelle udgave ). Angivelserne gælder ikke for et specifikt køretøj og indgår ikke i leveringsomfanget, men tjener alene til sammenligning mellem forskellige biltyper.

25 Tekniske data 23 A 150 A 150 BlueEfficiency 2) A 170 A 170 BlueEfficiency 2) A 200 A 200 TURBO 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R / / / / / / / / / / / / ,0 11,0 11,0 11,0 11,0 9,0 12,6 12,6 10,9 10,9 9,8 7, / 65 R / 65 R / 65 R / 65 R / 55 R / 55 R 16 Super blyfri 95 Super blyfri 95 Super blyfri 95 Super blyfri 95 Super blyfri 95 Super blyfri 98 11,9 12,7 ( 11,5 11,8 ) 17,6 18,5 ( 16,7 18,2 ) 14,9 16,1 ( 14,3 15,2 ) 12,8 13,5 18,2 19,6 16,1 17,2 11,5 11,6 ( 11,1 11,6 ) 17,2 18,2 ( 16,7 18,2 ) 14,7 15,2 ( 14,1 15,2 ) 11,9 12,5 18,2 19,6 15,4 16,4 10,4 ( 10,4 ) 16,4 16,9 ( 16,4 16,9 ) 13,5 13,9 ( 13,5 13,9 ) 9,3 9,5 ( 9,7 9,8 ) 15,2 15,6 ( 15,2 15,4 ) 12,3 12,7 ( 12,3 12,7 ) ( ) ( ) ( ) ( ) 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / / ) / ) / ) / ) / ) / ) ) Angivelser ht. direktiv 92 / 21 / EF i udgaven 95 / 48 / EF ( bil i køreklar tilstand, tank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg ) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel disse værdier, hvorved nyttelasten reduceres 6) tilsvarende. Værdier gælder for 3 - dørs - modellen.

26 24 Tekniske data Mål A - Klasse med 3 døre (1.583) (974) (601) (513) A - Klasse med 5 døre (1.583) (974) (601) (513) Værdier i parentes gælder for A 160 CDI med 3 døre og manuel gearkasse ( fås fra 09 / 2008 ) og sportsundervogn. Angivelser i millimeter.

27 Prøvetur 25 Tid til at blive en erfaring rigere Tag en prøvetur i din yndlingsbil. Det er på vejen, en Mercedes viser sig fra sin mest overbevisende side. For først på asfalten kan du til fulde nyde den suveræne køreoplevelse, der gør disse biler til noget helt særligt. Mærk, hvordan kraftige motorer driver bilen fremad, og hvordan rattets præcise bevægelser får humøret til at stige. Den særlige atmosfære, der opstår på en tur i en Mercedes, kan ikke beskrives med ord den skal opleves. Derfor vil vi gerne invitere dig til en prøvetur. Klik ind på - benz.dk, hvor du nemt finder din nærmeste forhandler, så du kan aftale en tid. Her glæder de sig allerede til dit besøg. På internettet finder du også den interaktive instruktionsbog. Her kan du ved hjælp af infoklip og simulerede situationer allerede nu lære funktionerne i din favoritbil at kende. Få mere at vide på - benz.de / betriebsanleitung

28 Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure : Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- og formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov -, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes - Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0808 Trykt i Tyskland

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere