Sorø Kommune udbyder nu 16 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sorø Kommune udbyder nu 16 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN"

Transkript

1 Sorø Kommune udbyder nu 16 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN

2

3 Sorø Kommune udbyder 16 attraktive parcelhusgrunde til salg. Byggemodning af det nye boligområde ved Haverup Landsby og Grydebjeg Skov er færdig, hvorfor Sorø Kommune udbyder 16 parcelhusgrunde i 1. etape af ENGSTIEN. ENGSTIEN omfatter i alt 49 grunde, og indgår som en del af i alt op til 100 nye boliger, primært som parcelhuse, der skal opføres på arealerne vest for Haverup, lige op til henholdsvis Haverup Skov og Grydebjerg Skov. Området ligger 2,3 km fra Sorø Bymidte, 1 km fra Sorø Søerne og ca. 4 km fra Sorø Station. Der er rig mulighed for at nyde naturen, der er lige udenfor - en gåtur med hund & børn i skoven, en svømmetur i Sorø Sø (der har blå flag-status) eller med en god morgenløbetur omkring Pedersborg sø. Grundene sælges fuldt byggemodnet klar til overtagelse og bebyggelse. Overordnet planlægning De udbudte parcelhusgrunde indgår som nævnt i et nyt planlagt boligområde med op til 100 boliger. Området er opdelt i 4 mindre boligområder, adskilt af grønne fællesarealer, i kuperet terræn. 1. etape af ENGSTIEN ligger tættest på Haverup Landsby, adskilt fra landsbyen og kommende 2. etape af grønne kiler og områder. Der etableres støjvolde mod Slagelsevej og mod den nye forbindelsesvej mellem Haverupvej og Slagelsevej. Jordvoldene vil blive udformet således, at de indgår som naturlige elementer i landskabet og de grønne områder. Bebyggelsen Parcelhusgrundene er udlagt til opførelse af enfamilieboliger. Der kan således ikke opføres dobbelthuse eller erhverves 2 grunde til opførelse af én bolig. Byggeri skal udføres i indtil 1½ plan, med ydervægge udført med murede facader enten pudset eller blank mur i gule eller røde teglsten. Pudsede eller vandskurede facader skal fremstå i hvid eller i jordfarver. Tage må have en hældning på op til 45 grader, og skal udføres uden valm, i røde tegl uden reflekterende overfladebehandling. Udstykningen er omfattet af lokalplan SK3 der fastlægger nærmere retningslinjer for bebyggelsens udformning og udseende.

4 ENGSTIEN 1. etape Oversigt over grunde, kvm. & priser Adresse kvm Minimumspris Engstien Engstien Engstien Engstien Engstien Engstien SOLGT Engstien SOLGT Engstien Engstien Engstien Engstien SOLGT Engstien Engstien SOLGT Engstien SOLGT Engstien Engstien Engstien SOLGT Engstien Engstien SOLGT Engstien SOLGT Engstien Engstien Engstien Engstien

5 ENGSTIEN - oversigtskort:

6 Tekniske forhold ENGSTIEN 1. etape Funderingsforhold: Sorø Kommune har udført geoteknisk og en jordforureningsmæssig undersøgelse af hele udstykningen. Der er således lavet en boreprøve centralt på hver grund samt udtaget jordprøver i et net over området. Undersøgelserne viser, at der er tale om fast jordbund uden behov for ekstrafundering. For den enkelte grund henvises til rapporten, der er at finde på På Engstien 16, 18, 20, 21 og 23 fjernes en tidligere markvej, hvorfor køberne må forvente afgravning i op til 1 meters dybde hvor vejen har ligget. Køber har ret til omgående og for egen regning at lade jordbunden undersøge yderligere. Sorø Kommune yder ikke dækning af omkostninger af nogen art eller reduktion i grundprisen, såfremt der ved supplerende undersøgelser mod forventning konstateres forhold, der forudsætter ekstra omkostninger til fundering. Køber er dog berettiget til at lade handlen gå tilbage uden omkostninger, såfremt forholdet konstateres før overtagelsesdagen. Forhold konstateret efter overtagelse af grunden er Sorø Kommune uvedkommende. Såfremt særlige forhold gør, at det ikke er muligt at få udført supplerende undersøgelser før den fastsatte overtagelsesdag, kan Sorø Kommune på forudgående skriftlig anmodning i det enkelte tilfælde give tilsagn om at udskyde overtagelsesdatoen i op til 60 dage. Placering af bebyggelse på de enkelte byggegrunde: Generelle regler: - Bygningsreglementet for småhuse af Sorø Kommunes lokalplan SK 3 - Regler for Engstien 2-48: Af hensyn til afledningen af spilde- og regnvand til offentlig kloak, er der på hver byggegrund angivet minimumskoter for placering af bebyggelsens terrændæk og de omgivende befæstede arealer. FD: angiver minimumskoten for færdig gulv i bygninger. FT: angiver minimumskoten for det omgivende terræn som kan afvandes. For Engstien nr. 2, 4, 6, 8 og 10 gælder endvidere: - Bebyggelsen skal holdes vest for den på udstykningsplanen stiplede linje, som angiver grænsen for, at koterne angivet som FD: og FT kan overholdes. Overholdes disse koter ikke skal spildevand føres til pumpebrønd og pumpes op i den offentlige kloak.

7 - Tagvand vil dog kunne tillades ført til faskine, såfremt dette viser sig nødvendigt og faskinen kan placeres inde på grunden. Udstykningsplan med relevante markeringer kan rekvireres særskilt ved henvendelse til Ejendomscenteret tlf Kloakanlæg: Sorø Kommune har udført spildevands- og regnvandsstik ind på hver parcel. Tilslutningsafgift er inkluderet i grundprisen. Vandforsyning: Sorø Kommune har udført vandstik ind på hver parcel. Tilslutningsafgift er inkluderet i grundprisen. Elforsyning: Hovedforsyningsledning er fremført af Seas-NVE til kabelskabe som jordkabel i vej. Udgiften hertil samt tilslutningsbidrag er inkluderet i grundprisen. Varmeforsyning: Parcellerne er efter Sorø Kommunes varmeplan beliggende i fjernvarme-forsyningsområde. Seas- NVE har fremført forsyningsnet. Omkostninger ved etablering af stikledninger til de enkelte ejendomme vil blive opkrævet af de enkelte grundejere, efterhånden som boligerne tilsluttes. Fællesantenne: SEAS-NVE har udlagt 100 MB fibernet til alle grunde, som giver mulighed for internet, telefoni og fjernsyn. Tilslutning er betalt, men abonnement koster 95 kr/mdr. og der er 6 måneders bindingspligt. Grundkøber skal tage kontakt til SEAS kundecenter , når de ønsker forbindelsen tilsluttet - senest 8 uger inden indflytning. Grundejerforening: Der henvises til lokalplan SK3 10, hvorefter grundejere har pligt til at være medlem af en grundejerforening. Grundejerforeningen skal dannes, når halvdelen af grundene er solgt og bebygget. Veje & fællesarealer: Boligveje, stier & parkeringsanlæg er udlagt som private fællesveje. Det påhviler grundejerforeningen at forstå drift og vedligeholdelse af vejen. Der er i grundprisen indeholdt et fastsat beløb til anlæg af legeplads for den enkelte etape. Anlæg, drift og vedligehold af denne samt interne stier og fællesarealer påhviler grundejerforeningen.

8 Indkørsel Ved anlæg af indkørsel gøres opmærksom på, at grundejer betaler for flytning af lysmast og udskift af vejrist, såfremt grundejeren vælger at anlægge indkørsel ud for disse. Parcelbrønde kan ikke forventes flyttet. Kommunen anlægger en op til 6m bred opkørselsrampe i forbindelse med færdiggørelsen af byggemodningen. Såfremt grundejer anlægger indkørsel inden, gør kommunen opmærksom på, at koten ændres i forbindelse med udlægning af slidlag og sætning af kantsten. Sædvanligvis er det nødvendigt at omlægge de yderste cm af indkørslen, for at tilpasse niveauet til kantstene/fortov. Generelle vilkår for køb af parcelhusgrunde på Engstien 1. etape Udbyder: Grundene udbydes af Sorø kommune, Ejendomscenteret, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. Købstilbud skal afgives på den vedlagte tilbudsblanket og afleveres/fremsendes til Sorø Kommune, Ejendomscenteret, Rådhusvej 8, 4180 Sorø mrk. Tilbud Engstien. Udbudsvilkår: Bekendtgørelse nr. 472 af 20. juni 1991 ang. Offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Den anførte grundpriser er minimumspriser. Grunden sælges til højeste bud over minimumsprisen. Der kan ikke reserveres grunde, men alene gives bud på køb af en grund. Buddet er kun gældende såfremt alle de anførte oplysningsfelter er udført. Der kan godt afgives bud på flere grunde. Såfremt tilbudsgiver alene ønsker at erhverve én grund, skal prioritering fremgå af tilbudsblanketten. Tilbuddet skal på tilbudsblanketten angives som et konkret beløb i kroner, der kan således ikke gives på et beløb over højeste bud eller lignende. Tilbudsblanketten er at betragte gældende som et købstilbud som Sorø Kommune skriftligt kan acceptere, hvorved købsaftalen betragtes som indgået. Såfremt Sorø Kommune modtager enslydende højeste bud forbeholder Sorø Kommune sig ret til at vælge mellem disse bud.

9 Når et købstilbud er skriftligt accepteret af Sorø Kommune og købsaftalen dermed anses for indgået, skal køber inden 6 hverdage indbetale et depositum til Sorø Kommune på kr ,- og stille bankgaranti for restkøbesummen til frigivelse til sælger, når der foreligger tinglyst anmærkningsfrit skøde. Modtages depositum og bankgaranti på restkøbesum ikke, anser Sorø Kommune handlen for ophævet, og er frit stillet til at afhænde grunden til anden side. Sorø Kommune forbeholder sig ret til vurdering af indkomne tilbud. Grunden kan ikke videresælges, ligesom accepteret købstilbud ikke kan overdrages andre. Grunden kan således alene erhverves af den person/de personer eller firma, der er anført på tilbudsblanketten. Grunden kan ikke videresælges i ubebygget stand eller overdrages til tredje part før byggeri i form af enfamiliehus på grunden er opført og færdigmeldt. Kommunen er forpligtet til at behandle købs ansøgninger fortroligt, hvorfor åbning af tilbuddene ikke er offentlig tilgængelig. Sorø Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og eventuelt forkaste dem alle. Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Ejendomscenteret tlf Skøde: Overdragelsesdokumenterne udfærdiges af Sorø kommune som anmelder og alle af nærværende handels afledte omkostninger, herunder dens berigtigelse ved skøde, stempling, tinglysning m.v. flydende omkostninger betales af sælgeren. Udstykningsomkostningerne er inkluderet i købsprisen. Fortrydelsesret: Efter modtagelse af skriftlig kommunal accept af afgivet tilbud er handlen bindende. Køber er herefter berettiget til omgående og for egen regning at lade grunden undersøge yderligere. Køber er desuden berettiget til at træde tilbage fra handlen, hvis køber senest 20 dage fra aftalens indgåelse giver meddelelse herom til sælger, samtidig med at det ved geoteknisk rapport dokumenteres, at der kræves ekstrafundering (jf. SBI anvisning nr. 181)/pilotering. Det skal tillige af rapporten eller bilag til denne fremgå, hvad omkostningerne til denne ekstrafundering/pilotering forventes at ville udgøre. Sælger er dog berettiget til at fastholde handlen, såfremt denne inden 10 dage efter at have modtaget rapport og omkostningsoverslag, acceptere at betale udgifterne til

10 nødvendig ekstrafundering og/eller pilotering, som skal vurderes i forhold til de i forvejen kendte funderingsforhold, jf. ovenfor. Overtagelse: Grundene er byggemodnet og klar til overtagelse afhængigt af købers ønsker. Køber betaler alle skatter og afgifter, der selvstændigt pålignes parcellen, fra første forfaldsdag efter overtagelsesdagen. Overtagelsesstand: Fra overtagelsesdatoen henligger parcellen på købers ansvar og risiko og skal fremstå i en god vedligeholdelsesmæssig standard. Parcellen overdrages køber i den stand, hvori den er og forefindes, hvilket køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med, og med de samme rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed Sorø Kommune og tidligere ejere hidtil har besiddet parcellen. Købesum: Når et købstilbud er skriftligt accepteret af Sorø Kommune og købsaftalen dermed anses for indgået, skal køber inden 6 hverdage indbetale et depositum til Sorø Kommune på kr ,- og stille bankgaranti for restkøbesummen til frigivelse til sælger, når der foreligger tinglyst anmærkningsfrit skøde. Fredskovpligt: Sælger erklærer, at der på parcellen ikke findes skov eller fredskovpligtig grund. Tidsfrist for bebyggelse og bestemmelser om kommunens tilbagekøbs- og forkøbsret: a. Køberen er pligtig at påbegynde byggearbejdet på parcellen inden forløbet af 1 år fra overtagelsesdatoen. Byggeriet skal fremmes uden unødigt ophold og skal være færdigt inden 3 år fra overtagelsesdagen. Overskrides denne frist, skal kommunen være berettiget til uden forudgående varsel at fordre sig parcellen tilbageskødet alene mod tilbagebetaling af grundkøbssummen. Omkostningerne ved et eventuelt tilbagekøb afholdes af parcelejeren. Afholdte udgifter til beplantning, byggeomkostninger eller forrentning af købesummen refunderes ikke. Ved overskridelse af 1 års-perioden er kommunen på køberens skriftlige forespørgsel pligtig til at meddele, om kommunen ønsker at gøre brug af sin tilbagekøbsret. Hvor særlige omstændigheder gør sig gældende, feks. indførelse af byggestop, kan byrådet forlænge byggefristen for indtil eet år ad gangen. Fristen for kommunens ret til at fordre sig parcellen tilbageskødet forlænges da tilsvarende.

11 b. Såfremt parcellen ønskes videreoverdraget i ubebygget stand, skal Sorø kommune have forkøbsret til samme pris, som kommunen har solgt den for, uden tillæg af nogen art. Køberen kan således ikke kræve dækning for nogen del af de af ham afholdte yderligere udgifter, af hvilke eksempelvis kan nævnes udgifter ved berigtigelse af grundkøber, renter, skatter og afgifter, beplantning af parcellen. Køberen kan derfor ikke afhænde parcellen til anden side, før han har tilbudt Sorø Kommune at købe den på ovennævnte vilkår og modtaget skriftlig tilkendegivelse fra byrådet af, at kommunen ikke ønsker at gøre brug af sin forkøbsret. Omkostninger ved eventuelt tilbagekøb afholdes af parcelejeren. c. Ved kommunens eventuelle tilbagekøb af parcellen skal denne overdrages i samme stand som den er købt. Såfremt der måtte være foretaget opfyldning, udgravning, bygningsarbejder eller andre ændringer i grundens tilstand, nedsættes kommunens købspris med et beløb svarende til udgiften ved at bringe grunde tilbage i den oprindelige tilstand. Er parcellen erhvervet med henblik på opførelse af bolig til videresalg, vil ejendommen alene kunne videreoverdrages til tredjepart når byggeri på grunden i form af opførelse af helårsbolig er udført og færdigmeldt, således at forstå at parcellen alene kan videreoverdrages i bebygget stand. Denne bestemmelse vil være at tinglyse som servitutstiftende på den solgte parcel alene med respekt af servitutter. Påtaleberettiget er Sorø byråd. Bestemmelsen kan aflyses, når byggeriet er færdigt. Servitutter: Der henvises til ejendommens blad i tingbogen.

12 TILBUDSBLANKET Undertegnede er grundigt orienteret om salgsmaterialets og lokalplanens indhold, og er indforstået med samtlige forhold og betingelser, således som disse fremgår af nærværende vilkår for afgivelse af bud på og køb af parcelhusgrund i Sorø Kommune, og er samtidig indforstået med at det afgivne bud er bindende. Undertegnede ønsker hermed at byde på følgende grund: Adr. bud kr. Ansøger(e): Navn(e): Adresse: Postnr. & by: Tlf./ Cpr-nr./CVR-nr. Overtagelse pr. Dato & underskrift(er)

13 Bud på flere grunde: Såfremt De har afgivet bud på flere grunde, men alene ønsker at erhverve 1 stk., skal prioritering fremgå af følgende: Adresse Engstien 2 Engstien 4 Engstien 6 Engstien 8 Engstien 10 Engstien 16 Engstien 18 Engstien 20 Engstien 24 Engstien 30 Engstien 32 Engstien 36 Engstien 42 Engstien 44 Engstien 46 Engstien 48 Prioritet:

Sorø Kommune udbyder 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN

Sorø Kommune udbyder 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN Sorø Kommune udbyder 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde ved Haverup & Grydebjerg Skov ENGSTIEN Sorø Kommune udbyder 11 attraktive parcelhusgrunde til salg. Byggemodning af det nye boligområde

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Køb: Erhvervsgrundene sælges til fast pris i den rækkefølge ansøgninger om køb modtages. Der kan ikke reserveres grunde, men alene ansøges

Læs mere

Sorø Kommune genudbyder nu 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde Skulpturvej/Herrestrupvej ved Skelbæklund

Sorø Kommune genudbyder nu 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde Skulpturvej/Herrestrupvej ved Skelbæklund Sorø Kommune Sorø Kommune genudbyder nu 11 grunde i 1. etape af det nye boligområde Skulpturvej/Herrestrupvej ved Skelbæklund SKULPTURVEJ / HERRESTRUPVEJ - Skelbæklund Sorø Kommune genudbyder nu 11 attraktive

Læs mere

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x.

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. side af 5 Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø a a a a a a a a a c c c c c c c c c e e e e e e e e e m m m m m m m m m l l l l l l l l l ba ba ba ba ba ba ba ba ba o o o o o o o o o d

Læs mere

Sorø Kommune Udbud af parcelhusgrunde Færøvej 6. etape. Sorø Kommune udbyder nu 15 grunde i 6. etape af det nye boligområde. Færøvej i Dianalund

Sorø Kommune Udbud af parcelhusgrunde Færøvej 6. etape. Sorø Kommune udbyder nu 15 grunde i 6. etape af det nye boligområde. Færøvej i Dianalund Sorø Kommune udbyder nu 15 grunde i 6. etape af det nye boligområde Færøvej i Dianalund FÆRØVEJ 6. etape Overordnet planlægning De udbudte parcelhusgrunde er sidste etape af et nyt parcelhuskvarter beliggende

Læs mere

Sorø Kommune Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Tangagervej, Sorø

Sorø Kommune Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Tangagervej, Sorø Sorø Kommune Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Tangagervej, Sorø Sorø Kommune udbyder nu ca. 172.000 m² erhvervsjord i erhvervsområde nær motorvej E 20, afkørsel 37. Tilbud sendes til Sorø Kommune,

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

Parcelhusgrunde Hedensted Kommune

Parcelhusgrunde Hedensted Kommune Salgsbetingelser for grunde byggemodnet efter den 1. januar 2007 Parcelhusgrunde Hedensted Kommune o Tjørnevej 6 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. De kommunale byggegrunde sælges i henhold

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede:

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr...af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr Den vestlige Del, Gimsing. Grunden er beliggende Kjelding Høj... Grunden

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Salgsbetingelser m.v.

Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. Kommunen har nu byggemodnet og klargjort yderligere 2 grunde til salg i udstykningen Lystgårdsparken i Boulstrup. Grundene er omfattet af lokalplan 4004.

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

Undertegnede tilbyder herved at købe den Odder Kommune tilhørende ubebyggede matr. nr. Odder by, Odder, beliggende nord for Vestermarken i Odder.

Undertegnede tilbyder herved at købe den Odder Kommune tilhørende ubebyggede matr. nr. Odder by, Odder, beliggende nord for Vestermarken i Odder. Undertegnede tilbyder herved at købe den Odder Kommune tilhørende ubebyggede matr. nr. Odder by, Odder, beliggende nord for Vestermarken i Odder. m2 store parcel, Tilbuddet er i øvrigt afgivet på følgende

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev Indhold 1. Udbud 2. Overtagelse 3. Betalingsbetingelser 4. Afmærkning af skel 5. Byggetilladelse 6. Kulturarv 7. Skader i

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Munkdrup By, Kristrup 3bc Æbleplantagen 8, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen...

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2015-003931-40 K Ø B S A F T A L E 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommene Den Køge Kommune tilhørende ubebyggede

Læs mere

Salgsbetingelser for 6 parcelhusgrunde beliggende Præstevænget 10 20 i Vita Park

Salgsbetingelser for 6 parcelhusgrunde beliggende Præstevænget 10 20 i Vita Park Salgsbetingelser for 6 parcelhusgrunde beliggende Præstevænget 10 20 i Vita Park Boligområdet er omfattet af lokalplan 1120 - vedtaget den 15. april 2013. Dokumentnr.: 727-2013-43584 side 1 Om udstykningen

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape. Salgsvilkår

Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape. Salgsvilkår Charlotte Amalievej i Ålum 2. etape Salgsvilkår De 9 grunde ligger i Ålum, vest for Randers og er placeret i den vestlige udkant af Ålum by. Udstykningen ligger tæt ved skoven og med udsigt ud over marker.

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Skælskør Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø an Sp n ge ve j Ca. 14.250 m2 rgv ej st ve d Ny Es bje vej Møn Næ Industrivej Humlevej Rosagervej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

1. Almindelige bestemmelser

1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Området omfatter 34 grunde. Området er omfattet af lokalplan 1092 for et boligområde ved Vestermarken/Løkkegårdsvej i Odder by. Udstykningen er navngivet

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Tlf.: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf: E.mail:

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg.

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg. MINDSTEPRIS: 757.000 KR. + moms GRUNDAREAL: ca. 7570 M 2 LOKALPLAN 13-007 ANVENDELSE: master og anlæg, der producerer energi fra vedvarende energikilder. Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK Grundstørrelser: I forbindelse med byggemodningen er der udstykket i grundstørrelser op til 34.280 kvm. Såfremt der er behov for større

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Stevnstrup By, Grensten 7x Randersvej 88E, 8870 Langå KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag....2

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Informationsmateriale. Skellet, Nors. Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon

Informationsmateriale. Skellet, Nors. Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon Informationsmateriale Skellet, Nors Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon 99 17 17 17 lese@thisted.dk - www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Nors by... 3 Området ved Skellet... 3 Forsyningsledninger...

Læs mere

Korsør. Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E

Korsør. Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E Korsør Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1.

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1. Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Attraktive erhvervsgrunde

Attraktive erhvervsgrunde Udbudsmateriale Maj 2015 Attraktive erhvervsgrunde - for enden af Det nordlige hængsel Sag 13.06.02-G10-3-14 Assentoft/Virkevangen, 8960 Randers SØ 4 min. til E45 (afkørsel 43, Sdr. Borup) God eksponering

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-19527 - 10. maj 2017 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget parcel, grundstykke xxx, del af matr.nr. 2f, Ølby By, Højelse, beliggende

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.:

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret på vedhæftede oversigtskort. Oversigtskortet

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr:

Læs mere

Vangen i Gassum. Salgsvilkår

Vangen i Gassum. Salgsvilkår Vangen i Gassum Salgsvilkår De udbudte grunde er beliggende i den hyggelige landsby Gassum, der ligger ca. 10 km nord for Randers by og ca. 15 km sydøst for Hobro. Udstykningen er beliggende i den østlige

Læs mere

D E K L A R A T I O N

D E K L A R A T I O N Anmelder: Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Torvet 1 4600 Køge D E K L A R A T I O N Denne deklaration begæres tinglyst på ejendommen matr.nr. 4 ca og 4 cc Bjæverskov by, Bjæverskov og del af

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling Frederiksdalvej 4. etape er på ca.120.000 m 2 Plan Området er omfattet af lokalplan nr. 501, Frederiksdalvej 3-4 etape. Anvendelse og bebyggelse Området er udlagt til erhvervsformål, såsom industri og

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling Gældende fra. 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i Velling 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene er beliggende i et nyt boligområde i Velling. Velling er beliggende lige

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

Salgsbetingelser m.v.

Salgsbetingelser m.v. Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Udstykningen, der omfatter 10 grunde, er omfattet af lokalplan nr. 7004 for et boligområde ved Smedegade i Ørting by. nr. Areal Mindstepris - kr. m2 91

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20. oktober 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden du anfører. 1 er 1.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup.

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup. Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Kristrup By, Kristrup 5a Toftagervej 1, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Byggemodningsomkostninger

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere