Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34"

Transkript

1 Den ny C - Klasse

2 Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept 20 Udstyrslinjer 24 Standardudstyr 24 Elegance 26 Avantgarde 28 Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Farver og materialer 36 Lakeringer 36 Indtræk og læder 38 Interiørdele 40 Kombinationsmuligheder 41 Teknik 42 Tekniske data 42 Mål 44 Prøvetur 45

3 Den ny C - Klasse 1 Giver dig en ny føling med vejen Den ny C - Klasse. Suveræn og dynamisk. I mere end 120 år har vores biler bevist, hvor meget fornøjelse man kan have af grå asfalt. Det er blevet tid til en nyfortolkning af denne fornøjelse med introduktionen af den ny C - Klasse. For i den oplever du vejen, som du aldrig har oplevet den før. Der findes næppe andre biler, der lige fra kabine til drivline så hurtigt og præcist omstiller sig til de ydre omstændigheder og dine individuelle behov. Det sørger Agility Control pakken med selektivt dæmpningssystem for som standard. Som ekstraudstyr fås desuden et teknologisk højdepunkt : Den ny køredynamikpakke med sportslig køreindstilling. Med den får du med et tryk på en knap indflydelse på køreegenskaberne. Og det brede udvalg af ydelsesoptimerede motorer kan også opfylde stort set alle dine ønsker. Endelig får du mærkbart mere plads i kabinen og mere atmosfære takket være de ædle materialer og den ny formgivning. Om kabinen skal være sportslig eller ekstra komfortabel, er helt op til dig. Den ny C - Klasse viser bogstaveligt talt flere spændende sider af sig selv. Glæd dig til at opleve dem her.

4 Sådan ser personlighed ud Designet på C - Klasse Avantgarde. C - Klassen har fået et nyt udseende både udvendig og indvendig. Den er blevet større, bredere og mere rummelig. Og den gør indtryk med nye farver og nye indtræk. Men der er flere muligheder endnu, for du kan helt individuelt bestemme, hvilken karakter din egen C - Klasse skal have. Udstyrslinjen Avantgarde fremhæver især bilens sportslige kraft. Den kommer allerede til udtryk ved den dominerende stjerne på kølergrillen. Krombåndet, der løber hele vejen rundt om bilen, betoner de rene linjer i den ny C - Klasse.

5 Og sådan Designet på C - Klasse Elegance. Udstyrslinjen Elegance lægger vægt på den mere fornemme og komfortable side af C - Klassen. Den karakteristiske stjerne troner på motorhjelmen, og kromapplikationer rundt om hele bilen giver den ny C - Klasse en helt speciel glans. Kabinen er holdt i harmoniske farver og spreder en behagelig og varm atmosfære. Udstyrslinjerne Elegance og Avantgarde kan kendes på det hvælvede kromemblem, der sidder på forskærmene. Og klassisk skønhed får du også som standardudstyr i den ny C - Klasse.

6

7

8

9 Dynamik Køredynamik 7 Dit livs bedste køretur. Hver gang Dynamik fra første gnist til sidste meter. Den ny C - Klasse er en fornøjelse ved første blik. Den stramme linjeføring giver den suverænitet, og den brede kølergrill og det markante hækparti signalerer nærvær og dynamik. Og så er det spændingsladede design endda kun begyndelsen. Den ny C - Klasse er udstyret med mange tekno lo giske nyskabelser. De sørger for en suveræn kø re oplevelse, der er enestående i klassen. Et af højde punkterne er den ny Agility Control pakke. Den omfatter et selektivt dæmpningssystem, der automatisk tilpasser undervognen til forholdene køreglæden forbliver dog på et konstant højt niveau. Som ekstraudstyr fås køredynamikpakken med sportslig kørselsindstilling. Med den bestemmer du helt selv med tryk på en knap om du vil køre ekstra sportsligt eller ekstra komfortabelt. Og firehjulstrækket 4Matic, der leveres som ekstraudstyr til modellerne C 320 CDI, C 280 og C 350, sørger for, at køreglæden kan nydes fuldt ud både på alle slags veje og i al slags vejr. 4Matic forbed rer f.eks. vejgrebet på våd vejbane i forbindelse med acceleration, men sørger også på tørt underlag for mærkbart mere dynamik. 4ETS. Det elektroniske traktionssystem 4ETS i 4Matic modellerne er tilpasset de specielle krav, som stilles til et firehjulstræk. Systemet leder automatisk drivmomentet hen til de hjul, som har det bedste vejgreb.

10

11 Dynamik Dieselmotorer 9 Oplev et udvalg af motorer, der er født kraftfulde C - Klassens dieselmodeller med Common Rail - teknologi. I den ny C - Klasse kan du vælge mellem fire CDI - motorer, der alle sikrer effektiv og kraftfuld fremdrift. I C 320 CDI f.eks. sidder der en 6 - cylindret motor med Common Rail - dieseltekonologi. Med 165 kw ( 224 HK ) accelererer den bilen op til 100 km / t på bare 7,7 sekunder. De to 4 - cylindrede modeller C 200 CDI og C 220 CDI råder nu over endnu flere kræfter og et markant højere drejningsmoment takket være en lang række tekniske nyheder. Således yder C 200 CDI nu 100 kw ( 136 HK ) og C 220 CDI 125 kw ( 170 HK ). Specielt miljøbevidste bilejere vil kunne begejstres af C 200 CDI BlueEfficiency. Takket være en reduktion af vægt, luft- og rullemodstand samt en optimeret energiudnyttelse har det været muligt at nedsætte brændstofforbruget og CO 2 - emissionen betydeligt, uden at det har påvirket den stærke ydelse. Og ikke nok med det : Naturligvis er alle dieselmotorer udstyret med partikelfilter. Talrige optimeringstiltag i BlueEfficiency modellerne sørger for lavt brændstofforbrug og lav CO 2 - emission.

12 10 Stærke præstationer belønnes. Med masser af køreglæde De 4- og 6 - cylindrede benzinmotorer : Nervepirrende stærke og beroligende stille. I den ny C - Klasse har du valget mellem 6 forskellige benzinmotorer. I C 180 Kompressor og i den stærkere C 200 Kompressor får du glæde af to 4 - cylindrede kompressormotorer. På grund af ny software til motorstyringen og en ændret stempelform har det været muligt at øge ydelsen og drejningsmomentet. Derfor har C 180 Kompressor nu 115 kw ( 156 HK ), mens C 200 Kompressor yder 135 kw ( 184 HK ). C 180 Kompressor i BlueEfficiency versionen har et særligt kendetegn : Ud over de omfattende ændringer inden for områderne vægt, aerodynamik og dæktype har det været muligt at forsyne motoren med et mindre slagvolumen samtidig med, at ydelsen er den samme som hidtil. Resultatet er en besparelse af brændstofforbruget på 12 procent i forhold til standardmodellen. Dette er et tidssvarende eksempel på, hvordan den høje komfort og den for Mercedes så typiske sikkerhed altid bibeholdes, selv om rammebetingelserne ændrer sig. Kultiveret kraft det står de tre 6 - cylindrede motorer i C 230, C 280 og C 350 for. De repræsenterer en symbiose af harmonisk motorgang og kraftfuld ydelse. F.eks. når C 230 med sine 150 kw ( 204 HK ) op på en tophastighed på 240 km / t. C 280 er endnu et overbevisende eksempel : 170 kw ( 231 HK ) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm ved o / min. Og C 350 med sine 200 kw ( 272 HK ) accelererer fra 0 til 100 km / t på kun 6,4 sekunder. Et yderligere kendetegn for V6 - motorerne er deres forbilledlige udnyttelse af brændstoffet. Det skyldes de fire variable knastaksler, som kan styres trinløst og behovsafhængigt. Det betyder, at der kun stilles præcist så meget brændstof til rådighed, som der er brug for i den konkrete køresituation.

13 Dynamik Benzinmotorer 11

14 12 Dynamik Køredynamikpakke Mere temperament med et tryk på en knap Køredynamikpakken i den ny C - Klasse. Den ny C - Klasse sætter standarden, hvad angår dynamik. Dette bidrager bl.a. køredynamikpakken med sportslig køreindstilling til ( ekstraudstyr ). Denne omfatter et elektronisk reguleret dæmpningssystem, som konstant tilpasser sig til køresituationen, herunder vejbanens tilstand. Dette øger rullekomforten og køresikkerheden, men frem for alt bilens dynamik. Til køredynamikpakken hører også det innovative sport s- parameterstyretøj. Den ændrede styrekarakteristik medvirker til en særligt sportslig fornemmelse, mens man styrer bilen. På grund af sænkningen af bilen med 15 mm når køreglæden ekstra højder i hurtige kurver. Det fuldt automatiske program kan dog også påvirkes manuelt. Med et tryk på en knap kan du vælge mellem en udpræget komfortabel eller en spændende sportslig kørestil. Når du vælger sportsindstillingen, ændres ud over dæmpningens hårdhed også gaspedalens karakteristik, således at du mærker motorens reaktion mere direkte. Når du er til det. Hvis du har lyst til bare at glide blidt og komfortabelt hen over asfalten, vælger du komfortindstillingen. Køredynamikpakken. Med køredynamikpakken kan du overføre dit temperament til din C - Klasse. Med et tryk på en knap kan du ændre bilens køreegenskaber f.eks. til mere sportslige. I forbindelse med 7G - Tronic bliver skiftetiderne i den sportslige indstilling endnu kortere.

15

16

17 Komfort Kabine 15 Fra nu af vil selv lange ture virke alt for korte Kabinen i den ny C - Klasse. Med blødt stof, ædle interiørdele og mere plads end nogensinde inviterer C - Klassen dig til at læne dig tilbage. Du har nu mere skulder- og albuerum, og bagsædepassagererne føler sig godt tilpas takket være mere benplads. Den behagelige atmosfære i kabinen skabes derudover af det nye panoramasoltag med den særligt store, gennemgående glasflade ( ekstraudstyr ). Det nyudviklede vindskot sørger for, at der så godt som ingen træk er i kabinen, selv om taget er åbent. De nye forsæder er på førersiden forsynet med lændestøtte, så du har bedre støtte til den nederste del af rygsøjlen. Derudover sker indstilling af både sædehøjde og ryglænshældning elektrisk. Som ekstraudstyr fås memorypakken, så du kan lagre sædeindstillingerne samt indstillinger af rat, nakkestøtter og sidespejle. Så snart du tager plads i førersædet og sætter nøglen i tændingslåsen, kaldes dine personlige indstillinger frem. Du har også mulighed for at slå dig ned i multikontursædet med adaptive luftkamre, som er ekstraudstyr. Tag plads! Indtrækkene har ikke alene fået et nyt design : Sædepuderne giver nu endnu bedre støtte i siderne og i området ved lårene, hvilket medvirker til, at rejsen bliver endnu mere behagelig.

18

19 Komfort Cockpit 17 Du har allerede præsteret meget i dit liv. Nu kan du lade andre gøre arbejdet Aflastningskomforten i den ny C - Klasse. At kunne koncentrere sig om det væsentlige under kørslen er ikke alene komfortabelt, men også det mest sikre. Det begynder med et godt overblik, og det får du med det ny instrumentpanel, hvor du kan aflæse alle de nødvendige informationer med ét blik. Kombiinstrumentet med de tre skiver ligger direkte i førerens synsfelt og indeholder meddelelser om de vigtigste data for turen. Afhængigt af udstyrsvarianten kan du via multifunktionsrattet styre forskellige komfortfunktioner uden at tage hænderne fra rattet. Og med ekstraudstyret Keyless - Go behøver du ikke engang at dreje nøglen for at starte bilen. I den ny C - Klasse sørger 2 - zoners klimaautomatikken Thermatic ( standardudstyr ) for, at du altid er omgivet af en behagelig temperatur. Som ekstraudstyr kan du vælge 3 - zoners komfortklimaautomatikken Thermotronic, som også muliggør individuel temperaturregulering på bagsædet. Fingerspitzengefühl : Betjeningselementet til instrumentpanelet kræver blot lidt intuition. Alt reagerer på et tryk på en knap. Audioindstillingerne, underholdningen eller som her temperaturreguleringen.

20

21 Komfort Comand APS 19 Typisk Mercedes : Et brugervenligt navigationssystem, som du kan stole på Det ny multimedia - navigationssystem Comand APS. Med betjenings- og informationssystemet Comand APS, som er ekstraudstyr, når du afslappet og uden omveje frem til din destination. Systemet kombinerer audioindstillinger, telefon og navigationssystem. Et nyudviklet betjeningskoncept gør styringen så brugervenlig og intelligent som aldrig før, selv om der rent faktisk er kommet endnu flere funktioner til. 7 - tommers displayet med nye grafiske elementer og nye farver sidder nu på højde med kombiinstrumentet og er dermed optimalt placeret i førerens synsfelt. Styringen af Comand APS sker efter eget valg via betjeningsfeltet i midterkonsollen eller via controlleren, der er placeret let tilgængeligt lige foran armlænet. Derudover kan alle vigtige funktioner aktiveres med stemmestyring. Navigationssystemet genkender for eksempel by- og vejnavne, når man indtaler sit rejsemål, gemte telefonnumre kan kaldes frem ved blot at sige navnet, og hvis du ønsker det, kan systemet også læse dine sms - beskeder op. Den integrerede Bluetooth - funktion muliggør sikker håndfri betjening af mobiltelefonen, og dvd - afspilleren afspiller ikke alene video- og audio - dvd er, men også cd er og mp3 - filer. På harddisken til navigationssystemet kan du lagre op til stykker musik i mp3 - format. Lige ved hånden. Armlænet er udformet således, at din hånd helt automatisk ligger på controlleren. Med denne kan du foretage alle indstillinger af Comand APS hurtigt, enkelt og frem for alt intuitivt.

22

23 Sikkerhed Integreret sikkerhedskoncept 21 En teori, der kan redde liv i praksis Det integrerede sikkerhedskoncept fra Mercedes - Benz. På nogle områder bestræber vi os på at yde mere end det bedste. Et af disse områder er forskning i sikkerhedsteknologi. Allerede i halvtredserne satte vi den første milepæl med introduktionen af sikkerhedskabinen, en opfindelse af Béla Barényi. Ud over denne legendariske frontkæmper inden for sikkerhed leverede mange andre også banebrydende idéer som for eksempel Rolf Maier. For at undersøge, hvordan styring og selesystemer reagerede ved kollisioner, udviklede Maier og hans ingeniørkolleger en speciel slæde, som med stor fart kunne køres mod en mur. Som deformationszone valgte de en meget enkel, men brillant løsning : Agurkedåser fra fabriks kantinen. Et typisk eksempel på den kreative ånd fra pionerårene. Det er skønt at se tilbage ikke desto mindre har vi altid haft blikket rettet mod fremtiden. Det bedste bevis herpå er vores vision om ulykkesfri kørsel. Den er vi tættere på at realisere end nogensinde tidligere takket være det integrerede sikkerhedskoncept fra Mercedes - Benz. Det deler køresikkerheden op i fire faser. Størst mulig sikkerhed under kørslen : Bilen hjælper føreren med at registrere kritiske køresituationer rettidigt og håndtere dem. I den anden fase det vil sige i en faretruende situation træder en lang række præventive foranstaltninger i kraft for at reducere risikoen for kvæstelser. Og hvis uheldet ikke kan undgås, beskyttes passagererne individuelt og effektivt af omfangsrige systemer inden for passiv sikkerhed. Endelig omfatter den fjerde fase situationen umiddelbart efter uheldet her skal der tages forholdsregler, der f.eks. letter redningsarbejdet. Yderligere oplysninger om Mercedes - Benz sikkerhedskoncept finder du på - benz.com / sicherheitsbroschueren

24 22 Vigtige afgørelser skal træffes af dig. Eller af din bil Pre - Safe. Pre - Safe sikkerhedssystemet fås som ekstraudstyr og kan ved risiko for en ulykke stramme sikkerhedsselerne, lukke soltaget eller panoramasoltaget og sætte sæderne i en mere gunstig position ( i kombination med elektrisk indstillelige sæder og memorypakke ). Det er aldrig for tidligt at begynde med sikkerheden. I den ny C - Klasse begynder den f.eks. allerede med den ergonomisk designede kabine, hvor hver eneste kontakt og funktion er let at betjene. Intelligente systemer som betjenings- og informationssystemet Comand eller stemmestyringssystemet Linguatronic ( begge ekstraudstyr ) sørger for, at du ikke behøver at tage hænderne fra rattet. Og under kørslen bliver du understøttet af mere end 60 elektroniske hjælpere, som advarer dig f.eks. advarselssystemet for faldende dæktryk eller assisterer dig efter behov : Det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, bremseassistenten BAS og for første gang i C - Klassen ESP anhængerstabiliseringen. Sensorerne fra ESP og BAS kan registrere kritiske køresituationer som f.eks. kraftig over- eller understyring, kritiske ratbevægelser samt panik- og katastrofeopbremsninger og i givet fald yde målrettet støtte til føreren. I typiske faresituationer kan C - Klassen desuden tage præventive forholdsregler til beskyttelse af passagererne med Pre - Safe sikkerhedssystemet, der fås som ekstraudstyr. Det omfatter automatisk stramning af selerne på forsæderne, automatisk positionering af passagersædet foran ( hvis det har elektrisk indstilling og memorypakke ) samt automatisk lukning af sideruderne og soltaget eller panoramasoltaget ( soltag og panoramasoltag er ekstraudstyr ). Kør endnu mere sikkert : Det aktive drejelys fra Intelligent Light systemet, som er ekstraudstyr, oplyser vejen betydeligt bedre med Bixenonforlygter

25 Sikkerhed Integreret sikkerhedskoncept 23 I tilfælde af en ulykke. I C - Klassen beskyttes passagererne bl.a. af selestrammere, 2 - trins frontairbags til fører- og forsædepassager, sidebags til fører- og forsædepassager samt windowbags ved begge sæderækker ( standard ). Efter ulykken. Efter en ulykke aktiveres f.eks. havariblinklyset automatisk, og dørene låses op. Talrige passagerbeskyttelsessystemer kan reducere risikoen for kvæstelser i tilfælde af en ulykke. Det gør f.eks. de standardmæssige Neck - Pro nakkestøtter til fører og forsædepassager. Nakkestøtterne styres af sensorer, og ved en kollision rettes de op på få millisekunder, så afstanden mellem hovedet og nakkestøtten reduceres. C - Klasse har desuden selestrammere på førersædet og passagersædet foran samt på de yderste bagsædepladser. Derudover er den udstyret med talrige airbags, herunder 2 - trins airbags til fører og forsædepassager samt windowbags, der dækker næsten hele sideruden. Selv andre trafikanter bliver beskyttet takket være f.eks. de glatte flader på karrosseriet, der let giver efter på bestemte steder. For at reducere følgeskaderne efter en ulykke og understøtte bjærgningen af passagererne træffes der forskellige forholdsregler afhængigt af ulykkens type og alvor. Disse omfatter f.eks. automatisk frakobling af motoren og brændstoftilførslen, aktivering af nødbelysningen i kabinen, åbning af sideruderne og oplåsning af dørene. Og med redningsguiden, endnu et præventivt værktøj, som Mercedes - Benz har udviklet specielt for redningstjenester, afrundes den omfattende sikkerhedsfilosofi. Den fås verden over og på flere sprog på - benz.de / rettungsleitfaden

26 Fronten på C - Klassen præges af forkromede og sorte pyntedele. Håndtagslisten på bagklappen er holdt i matsort.

27 Udstyrslinjer Standardudstyr 25 Standardudstyret Allerede udefra præges C - Klassen med standardudstyr af de typiske Mercedes - Benz kendetegn : Den forkromede kølergrill prydes af laurbæremblemet, og stjernen sidder oven på motorhjelmen. Oven over ruderne skinner ædle kromrammer, og tre sorte lameller fremhæver frontens luftindtag. Tågeforlygterne er ligeledes sort indfattet. Farvekonceptet fortsætter hele vejen til bagklappen, hvor der sidder en matsort håndtagsliste. Kabinen fremtræder klassisk i sort eller alpakagrå. Ædle interiørdele i klaverlakfinish suppleres af kromdetaljer af høj kvalitet. Som ekstraudstyr fås pyntedelene også i nøddetræ. De specielt designede sæder med tværsømme findes med indtræk i stoffet Brighton i sort, alpakagrå, sort / beige eller sort / rød. De kan dog også leveres med kunstlæder Artico. Den rummelige kabine med den klassiske atmosfære. De mange kromdetaljer harmonerer med interiørdelene i pianolakfinish.

28 De mange kromapplikationer giver fronten en elegant fremtoning. Håndtagslisten er holdt i skinnende krom.

29 Udstyrslinjer Elegance 27 Udstyrslinjen Elegance Det er et ganske særligt øjeblik, når du for første gang står over for din ny C - Klasse Elegance. Du bemærker med det samme stjernen på motorhjelmen og tågeforlygterne, der er indrammet af elegante kromringe. Du finder flere kromapplikationer på stødfangerne, skærmene og dørene. Kantlisten i poleret aluminium sætter også et markant præg på den ny C - Klasses sidelinje. Bagfra genkender du C - Klasse Elegance på den forkromede håndtagsliste. Det smukke syn afrundes glansfuldt af letmetalfælge i 12 - egers design. I kabinen er der lagt vægt på et diskret farvevalg. Stoffet Edinburgh fås i farverne sort, mandelbeige eller alpakagrå. Som ekstraudstyr kan de komfortable sæder også betrækkes med kunstlæder Artico eller læder. Læderrattet følger sågar med som standard. Sæder med stof- eller læderindtræk prydes af vertikale sømme. Interiørdelene i kabinen er lavet af fintåret eukalyptustræ. De indbydende, bekvemme sæder med klippegråt læder ( ekstraudstyr ). Et smukt stykke natur : Interiørdelene i eukalyptus.

30 Markant og kraftfuld : Den ny front på C - Klasse Avantgarde. Bagpå prydes bilen bl.a. af håndtagslisten i krom.

31 Udstyrslinjer Avantgarde 29 Udstyrslinjen Avantgarde Avantgarde gør den ny C - Klasse til en helt særlig Mercedes. Allerede fronten betoner modellens dynamik. Kølergrillen, der virker bred med de tre lameller i brillantsølv og de markante kromlister, prydes af stjernen. C - Klassens langside understreges af kromapplikationer på stødfangere, skærme og døre. Kantlisten i poleret aluminium og den forkromede håndtagsliste bagpå fuldender den glansfulde fremtoning. Endelig sørger de mørkt tonede baglygter for, at C - Klasse Avantgarde også bagfra gør et stærkt indtryk. Inde i kabinen er det de sportslige kontraster, der er fremherskende. Gulvet og instrumentpanelet er holdt i sort, dørbeklædninger og armlæn i sort eller alpakagrå. Interiørdele i aluminium fremhæver den kølige, sportslige atmosfære. Der kan også vælges træinteriørdele i sort fugleøjeahorn som ekstraudstyr. Sæderne prydes af vandrette sømme og har som standard indtræk i kombinationen stof Liverpool / kunstlæder Artico i sort eller alpakagrå. Som ekstraudstyr fås et tofarvet læderindtræk, som får dørbeklædningen i kombinationen sort / saharabeige eller sort / cognacbrun til at fremstå spændende markant. De vandrette sømme betoner den dynamiske karakter. Interiørdele i aluminium sørger for en sportslig, men samtidig ædel atmosfære.

32 Kraft : AMG hækskørt og 17 - tommers AMG letmetalfælge. Kraftfuldt udseende og kraftfuldt arbejde : De perforerede bremseskiver. Her vist i forbindelse med udstyrslinjen Avantgarde.

33 Udstyr Sportspakke AMG 31 Sportspakken AMG Ønsker du at fremhæve C - Klassens sportslige karakter yderligere, har vi noget ganske særligt til dig : Sportspakken AMG med den dynamiske AMG frontspoiler, sideskørter og et markant AMG hækskørt. Med i pakken er også 17 - tommers AMG letmetalfælge i dobbelt 6 - egers design til dæk i størrelserne 225 / 45 for og 245 / 40 bag. Som ekstraudstyr fås desuen 18 - tommers AMG letmetalfælge i dobbelt 5-egers design. Den sportslige undervogn, som er sænket med 15 mm, og den hastighedsafhængige sportsparameterstyring fyrer op under køreglæden. I kabinen skaber sportspakken AMG en spændende atmosfære : Sportssæderne har, ligesom bagsæderne, indtræk i stof Liverpool / kunstlæder Artico, og som ekstraudstyr fås også et interiør i ægte læder Sportspakken AMG indeholder et sportsligt læderrat med 3 eger. På rattet sidder der gearpaddles, som du kan skifte automatgearkassens gear med. Sportspedalerne i børstet rustfrit stål samt gearvælgeren i aluminiumdesign er ligeledes spændende detaljer, der understreger den sportslige stil. I sportssæderne sidder du perfekt både i hurtige kurver og på lange strækninger. Læderrattet med 3 eger.

34 32 Udstyr Standardudstyr Standardudstyr ( udvalg ) 2 - zoners klimaanlæg Thermatic 3 - punkts sikkerhedsseler og hovedstøtter på alle siddepladser 6 - trins manuel gearkasse 1) Adaptive brake med ABS, ASR, tørbremsefunktion og igangsætningsassistent til stigninger Adaptivt bremselys Agility Control undervogn med selektivt dæmpningssystem Airbags ( førersæde og passagersæde foran ), sidebags ( fører og forsædepassager ) samt windowbags Armlæn foran, med opbevaringsrum 2) Bremseassistent BAS Centrallåsesystem ( fjernbetjening med enkelt- eller totalåbning ) Elbagrude med tidsrelæ Elektronisk stabiliseringsprogram ESP Elrudehejs, 4 stk., inkl. komfortbetjening Fjernoplåsning af bagklap, betjenes via nøglen 2) Forlygter med klart glas og projektionsteknik Forsæder med elektrisk indstilling af højde og hældning Kneebag til fører ( kun Europa ) Kørelysassistent Multifunktionsrat, inkl. kørecomputer Selestrammere med selekraftbegrænsere på førersæde og passagersæde foran samt på yderste bagsædepladser Serviceintervalsystem Assyst Sidespejle med varme og elindstilling, asfæriske, med blinklys med klart glas Sædebrugsregistrering til passagersæde foran Tågeforlygter med klart glas Udetemperaturindikator 1) C 350, C 63 AMG samt 4Matic modellerne leveres med 7 - trins automatgearkasse 7G - Tronic som standardudstyr. 2) Fås til C - Klasse sedan. Betjeningsfeltet til 2 - zoners klimaautomatikken Thermatic. Designnøglen.

35 Udstyr Ekstraudstyr 33 Ekstraudstyr ( udvalg ) C 200 CDI C 220 CDI C 320 CDI C 320 CDI 4Matic C 180 Kompr. C 200 Kompr. C 230 C 280 C 280 4Matic C 350 C 350 4Matic 3 - zoners komfortklimaautomatik Thermotronic O O O O O O O O O O O O 5 - trins automatgearkasse O O O O trins automatgearkasse 7G - Tronic O u O O u u u u C 63 AMG Betjenings- og informationssystem Comand APS med dvd - afspiller O O O O O O O O O O O O Intelligent Light - system inkl. Bixenon - forlygter O O O O O O O O O O O O Keyless - Go O O O O O O O O O O O O Køredynamikpakke O O O - O O O O - O - - Multikontursæder foran O O O O O O O O O O O - Panoramasoltag med elbetjente solgardiner O O O O O O O O O O O - Soltag i glas O O O O O O O O O O O O Surroundsoundsystem Harman Kardon Logic 7, Dolby Digital 5.1 og stereo, 12 højttalere, 450 W O O O O O O O O O O O O O Ekstraudstyr u Standardudstyr - Fås ikke Parkeringshjælp Parktronic med optisk afstandsadvarsel. Elbetjent solgardin i bagruden ( kun til sedan ).

36 34 Lækkert letmetal C - Klasse er som standard udstyret med 16 - tommers letmetalfælge i 7 - egers design. Udstyrslinjen Elegance har som standard 16- eller 17 - tommers letmetalfælge afhængigt af motoren. Begge fremstår i et design med 12 eger. Udstyrslinjen Avantgarde har en særlig sportslig fremtoning takket være 17 - tommers fælge i dobbelt 5 - egers design. Som ekstraudstyr fås 16 - tommers letmetalfælge i 7 - egers design, 17 - tommers letmetalfælge i et design med mange eger, 17 - tommers letmetalfælge i 5 - egers design og 17 - tommers letmetalfælge i et dobbelt 7 - egers design. AMG sportspakken indeholder 17 - tommers AMG letmetalfælge i dobbelt 6 - egers design. Derudover fås 18 - tommers AMG letmetalfælge i dobbelt 5 - egers design som ekstraudstyr. Blandt tilbehøret kan man vælge eksklusive incenio - letmetalfælge som vist her i designet Pulaha tommers letmetalfælg i 7 - egers design ( standardudstyr ) tommers letmetalfælg i 12 - egers design ( Elegance ) tommers letmetalfælg i 7 - egers design tommers letmetalfælg i dobbelt 5 - egers design ( Avantgarde ).

37 Udstyr Letmetalfælge tommers letmetalfælg i design med mange eger tommers letmetalfælg i 5 - egers design tommers letmetalfælg i dobbelt 7 - egers design tommers AMG - letmetalfælg i dobbelt 6 - egers design. ( sportspakke AMG ) tommers letmetalfælg i dobbelt 5 - egers design tommers incenio letmetalfælg Pulaha i dobbelt 5 - egers design.

38 36 Unilakeringer Metalliclakeringer C - Klassens lak er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes - Benz. Karrosseriet får bl.a. et lag af zinkfosfat og en elektrolytisk dyppelakbehandling, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. Derudover bruger vi af hensyn til miljøet fortrinsvis vandbaseret lak. 040 Sort 197 Obsidiansort 590 Ildopal 300 Periklasgrøn 650 Calcithvid 359 Tansanitblå

39 Farver og materialer Lakeringer Carneolrød 775 Iridiumsølv 723 Cubanitsølv 792 Palladiumsølv 755 Tenoritgrå 798 Sanidinbeige

40 38 Standardudstyr Stof Brighton Elegance Stof Edinburgh Avantgarde og sportspakke AMG Stof Liverpool / kunstlæder Artico Sæderne i en Mercedes - Benz udmærker sig ved ekstra god komfort. Det skyldes dels den specielle affjedring i sædepuderne, dels den optimale adskillelse af skumzonerne mellem sædernes midterfelt og siderne. Sædeaffjedringen er afstemt præcist efter bilen og bidrager sammen med den valgte polstringskarakter til unikke svingnings- og dæmpningsegenskaber. Sæderne fuldendes af dit helt personlige valg af indtræk i enten tekstil eller læder. Vi har udviklet nye mønstre specielt til den ny C - Klasse, og de supplerer udstyrslinjerne optimalt. 001 Sort 401 Sort 701 Sort 018 Alpakagrå 415 Mandelbeige 718 Alpakagrå 055 Sort / beige 418 Alpakagrå 057 Sort / rød

41 Farver og materialer Indtræk og læder 39 Standardudstyr og Elegance Elegance, Avantgarde og sportspakke AMG 1) Avantgarde designo Kunstlæder Artico Læder Læder Læder 2) 101 Sort 201 Sort 205 Sort / saharabeige X77 Sand 115 Mandelbeige 215 Mandelbeige 207 Sort / cognacbrun X87 Porcelæn ( kun til Elegance ) ( kun til Elegance ) 118 Alpakagrå 218 Alpakagrå 1) Læderinteriør kun sammen med Elegance og Avantgarde i farverne sort og alpakagrå. 2) Kun sammen med designudstyrslinjerne Elegance eller Avantgarde. designo læderinteriør kan ikke leveres til C 63 AMG.

42 40 Farver og materialer Interiørdele Standardudstyr Elegance Avantgarde En Mercedes - Benz er resultatet af mange timers arbejde. Det samme gælder interiørdelene i træ, for det tager omkring tre uger, før naturproduktet er forvandlet til et stykke Mercedes. Computerstyrede specialhøvle fræser papirtynd finér af træstykkerne. De stykker, der passer godt sammen med hensyn til farve og årer, bliver nu samlet til én komplet finér. I den forbindelse anbringes de enkelte lag sammen med mellemlag af aluminium og limfolie på tynde bæreplader. Mellemlagene giver stabilitet og lang levetid. Op til 100 af disse lag bliver sammenføjet som håndarbejde, før der i sidste ende kommer en interiørliste ud af anstrengelserne. Så når du kigger nærmere på din C - Klasse, vil du opdage, hvor meget omhu der ligger gemt i hver detalje. Klaverlakfinish Nøddetræ ( ekstraudstyr ) Eukalyptus Aluminium Nøddetræ ( ekstraudstyr ) Fugleøjeahorn sort ( ekstraudstyr )

43 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 41 Sort Ildopal Calcithvid Unilakeringer Metalliclakeringer Obsidiansort Periklasgrøn Tansanitblå Carneolrød Cubanitsølv Tenoritgrå Iridiumsølv Palladiumsølv Sanidinbeige Stof Brighton ( standardudstyr ) Sort O O O O O O O O O O O O Alpakagrå O o O O o O O o O O o t Sort / beige O t t O t t o o t t t O Sort / rød O o O O t o O o t O t t Stof Edinburgh ( Elegance ) Sort O O O O O O O O O O O O Mandelbeige O o o O O o O t t t t O Alpakagrå O o O O o O O o O O o t Stof Liverpool / kunstlæder Artico ( Avantgarde og sportspakke AMG ) Sort O O O O O O O O O O O O Alpakagrå O o O O o O O o O O o t Kunstlæder Artico ( standardudstyr og Elegance ) Sort O O O O O O O O O O O O Mandelbeige 1) O o o O O o O t t t t O Alpakagrå O o O O o O O o O O o t Læder ( Elegance, Avantgarde og sportspakke AMG ) Sort O O O O O O O O O O O O Mandelbeige 1) O o o O O o O t t t t O Alpakagrå O o O O o O O o O O o t Læder ( Avantgarde ) Sort / saharabeige O o o O o O O o o t t O Sort / cognacbrun O t O O t o t O t O o o O Anbefales o Mulig t Anbefales ikke 1) Kun til Elegance.

44 42 C 200 CDI C 200 CDI BlueEfficiency C 220 CDI C 320 CDI C 320 CDI 4Matic C 180 Kompressor Antal cylindre / placering 4 / R 4 / R 4 / R 6 / V 6 / V 4 / R Slagvolumen ( cm 3 ) Ydelse 1 ) ( kw ved o / min ) 100 / / / / / / Drejningsmoment 1) ( Nm ved o / min ) 270 / / / / / / Kompression 17,5 17,5 17,5 17,7 17,7 9,3 Acceleration fra 0 til 100 km / t ( s ) ( automatgearkasse ) 10,4 ( 10,2 ) 10,4 8,5 ( 8,4 ) 7,7 ( 6,9 ) ( 6,9 ) 9,5 ( 9,9 ) Tophastighed, ca. ( km / t ) ( automatgearkasse ) 215 ( 213 ) ( 227 ) 250 2) ( 250 2) ) ( 250 2) ) 223 ( 220 ) Dækstørrelse foraksel bagaksel 195 / 60 R / 60 R / 60 R / 60 R / 55 R / 55 R / 45 R / 45 R / 45 R / 45 R / 60 R / 60 R 16 Brændstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel 95 oktan blyfri Brændstofforbrug 3) ( km / l ) Bykørsel ( automatgearkasse ) Landevejskørsel ( automatgearkasse ) Blandet kørsel ( automatgearkasse ) 12,2 13,0 ( 10,9 11,1 ) 20,4 22,2 ( 18,9 20,0 ) 16,4 17,6 ( 14,9 15,4 ) 14,5 14,9 22,2 24,4 18,5 19,6 12,2 12,7 ( 10,9 11,0 ) 20,4 21,3 ( 18,9 19,6 ) 16,4 16,9 ( 14,9 15,2 ) 10,5 10,9 ( 9,7 11,0 ) 17,2 18,2 ( 16,1 16,9 ) 13,9 14,5 ( 13,2 13,7 ) ( 9,5 9,7 ) ( 15,2 16,1 ) ( 12,5 13,0 ) 9,3 9,5 ( 9,1 9,3 ) 17,2 17,9 ( 16,7 17,2 ) 13,2 13,5 ( 12,8 13,2 ) CO2 - emission 3) ( g / km ) ( automatgearkasse ) 149 ( 171 ) ( 173 ) 182 ( 193 ) ( 202 ) 177 ( 180 ) Tankindhold ( l )/ heraf reserve, ca. 66 / 8 59 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 Bagagerumsvolumen ( l ) Vendediameter ( m ) 10,84 10,84 10,84 10,84 10,84 10,84 Nyttelast 4) ( kg ) ( automatgearkasse ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Tilladt totalvægt ( kg ) ( automatgearkasse ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 1) Angivelser iht. direktiv 80 / 1269 / EØF i den aktuelt gyldige udgave. 2) Elektronisk begrænset. 3) De angivne værdier er beregnet iht. den foreskrevne målemetode ( direktiv 80 / 1268 / EØF i den aktuelt gyldige udgave ). Angivelserne henviser ikke til en bestemt bil og er ikke del af et tilbud, men tjener alene til sammenligning mellem forskellige biltyper.

45 Teknik Tekniske data 43 C 180 Kompressor BlueEfficiency C 200 Kompressor C 230 C 280 C 280 4Matic C 350 C 350 4Matic C 63 AMG 4 / R 4 / R 6 / V 6 / V 6 / V 6 / V 6 / V 8 / V / / / / / / / / / / / / / / / / ,3 8,5 11,4 11,3 11,3 10,7 10,7 11,3 9,5 8,6 ( 8,8 ) 8,4 ( 8,6 ) 7,3 ( 7,2 ) ( 7,2 ) ( 6,4 ) ( 6,4 ) ( 4,5 ) ( 230 ) 240 ( 233 ) 250 2) ( 246 ) ( 246 ) ( 250 2) ) ( 250 2) ) ( 250 2) ) 195 / 60 R / 60 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 45 R / 45 R / 45 R / 45 R / 40 R / 35 R oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 10,5 10,9 18,9 20,0 14,7 15,4 9,3 9,5 ( 8,9 9,1 ) 16,7 17,2 ( 15,9 16,4 ) 12,8 13,2 ( 12,3 12,7 ) 7,4 7,5 ( 7,5 7,6 ) 14,5 14,9 ( 14,5 14,9 ) 10,8 11,0 ( 10,8 11,0 ) 7,4 7,5 ( 7,4 7,5 ) 14,3 14,7 ( 14,1 14,5 ) 10,6 10,9 ( 10,6 10,9 ) ( 7,4 7,5 ) ( 13,5 13,9 ) ( 10,4 10,6 ) ( 7,0 7,2 ) ( 13,2 13,7 ) ( 10,0 10,3 ) ( 6,9 ) ( 13,3 ) ( 10,0 ) ( 4,8 ) ( 10,9 ) ( 7,5 ) ( 187 ) 216 ( 217 ) 220 ( 219 ) ( 224 ) ( 232 ) ( 239 ) ( 319 ) 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / 8 66 / ,84 10,84 10,84 10,84 10,84 10,84 10,84 11, ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 4) Angivelser iht. direktiv 92 / 21 / EF i udgaven 95 / 48 / EF ( bil i køreklar tilstand, tank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg ) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel denne værdi, hvorved nyttelasten reduceres tilsvarende.

46 44 Teknik Mål ) ) ) ) ) Alle angivelser i millimeter. De viste mål er middelværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last. 1) Ved belastning med 3 personer a 68 kg.

47 Prøvetur 45 Tid til at blive en erfaring rigere Tag en prøvetur i din yndlingsbil. Det er på vejen, en Mercedes viser sig fra sin mest overbevisende side. For først på asfalten kan du til fulde nyde den suveræne køreoplevelse, der gør disse biler til noget helt særligt. Mærk, hvordan kraftige motorer driver bilen fremad, og hvordan rattets præcise bevægelser får humøret til at stige. Den særlige atmosfære, der opstår på en tur i en Mercedes, kan ikke beskrives med ord den skal opleves. Derfor vil vi gerne invitere dig til en prøvetur. Klik ind på - benz.dk, hvor du nemt finder din nærmeste forhandler, så du kan aftale en tid. Her glæder de sig allerede til dit besøg. På internettet finder du også den interaktive instruktionsbog. Her kan du ved hjælp af info - klip og simulerede situationer allerede nu lære funktionerne i din favoritbil at kende. Få mere at vide på - benz.de / betriebsanleitung

48 Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure : Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- og formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov -, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes - Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0908 Trykt i Tyskland

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere