Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler"

Transkript

1 Formandsberetning Skanderborg Håndbold Generalforsamling torsdag den 25. sept. kl i Klubhuset Dette års generalforsamling er den 32. i rækken og må derfor være min 27. beretning - beretningen omhandler 1.Klubben 2. Hall og Fame 3. Uetisk adfærd 4. Den sportslige del 5. Den økonomiske del 6. Samarbejdet 7. Mulighederne for fortsat udvikling af klubben Klubben Det hører jo med til klubbens historie at kunne afvikle generalforsamlingen i sine egne lokaler, selvom vi ikke er ejere af huset, føler vi fortsat at det er v ort eget hus. Der er ikke mange klubaktiviteter i huset, men vi vil ikke kunne undvære huset til vores største indtægtskilde herude Campen under Festivalen, men herudover er den også base for vinter aktiviteterne i Veteran afdelingen, og deres sammenkomster, ligesom de ældre i Vrold stadig mødes om torsdagen. Banerne i dag er i brug med fodbold for de yngste i FC Skanderborg, men også Amerikansk Football indtager græsarealerne jævnligt, ligesom Skanderborg Petanque er en del af hverdagen herude, sågar med eget klublokale. Spændende bliver det om vi i indeværende regnskabsår lykkedes med at få en ny aktivitet op med et udendørs håndboldstævne lørdag mellem uge 25 og 26 for omkring deltagere i samarbejde med FC Skanderborg og Smuk Fest i regi af Skanderborg Sport og Kultur = SSOK. Det lykkedes ikke sidste år, da der var en fodfejl fra Festivalens side omkring lovligheden i at bruge Kærligheden i skolernes sommerferie.

2 Arbejdet med den nye Fælled hal, Rådhus og politistation er vi fortsat med i med min deltagelse i paragraf 17-4 udvalget, og hvor det nu er detaljerne der arbejdes med omkring gulv, lys, LED tilskuerpladser m.m.. Der er 1. spadestik fredag den 10. oktober og en forventet ibrugtagning oktober Klubben er meget tilfredse med den opbakning vi har fra Skanderborg Kommune og Jørgen Gaarde i særdeleshed. Dels i forhold til kommende faciliteter, men også det sponsorat som blev indgået sidste år i en 3. årig aftale. Jørgen Gaarde er ligeledes velvilligt, når vi nogle gange mangler indgange til nogle virksomheder og andet i kommunen, og han er en god ambassadør for klubben. Festivalen har vi igen vel overstået her ved generalforsamlingen, men vi en Festivalen med en mindre indtjening end sidste år. Dette gælder for Skoven og herude i Vrold, hvorimod Kærligheden igen slog rekorden. Det meget omtalte forhold med at der ikke mere var fri adgang til udenfor pladsen har betydet at der manglede mange mennesker i omsætning. Dette havde ingen indflydelse på Kærligheden men i Skoven manglede der virkelig mange mennesker og dermed kunder til vores restaurant. Men stor ros til alle for den kæmpe indsats mandskabsmæssig som hele festivalen er. Her lægges der frivilligt arbejde for mellem 4 og 5 års værker, men hvor vi også er ved at nå toppen af det mulige for frivillige hænder, og skal til at arbejde med hvordan vi får overført til forældre at det er en helt naturlig del af det at være med omkring Skanderborg Håndbold, også betyder en vagt eller 2, hvis der er børn. Måske skal børn og deres forældre tage vagter sammen, men dette arbejdes der med. Havde vi haft flere hænder til Kærligheden, kunne indtjeningen have været større. Uetisk adfærd Den sag der under store overskrifter startede op i juni 2014, hvor BSV spillere fra deres bøde kasse havde overført kr til bødekassen i Sønderjyske for deres sejr over os i den sidste kamp i grundspillet, har virkelig trukket nogle overskrifter med sig, og meget UETISK kom vi også med i presse rumlen. Vi hørte rygterne allerede dengang, om at nogle af vore spillere havde forsøgt at påvirke til den samme kamp. Det fik vi 100% afvist, men så midt under festival arbejdet kom Søren Påske fra BT så med postulatet om at vore spillere havde forsøgt noget endnu værre, nemlig forsøgt at få Sønderjyskes spillere til at tabe en kamp.

3 Vi afviste fortsat dette som et rygte og fik efterholdende medhold heri, da DIF undersøgte sagen via kontakter til såvel Skanderborg som Sønderjyske spillere. Det har givet ridser i lakken i forhold til det moral kodex der er en del af i vores klub. Vi har anmeldt sagen til Presseankenævnet, ligesom vi anlægger sag overfor BT, om at de har bragt injurierende omtale af vores klub. Ingen af disse sager af afsluttet i dag. Det er derimod sagen imod BSV og Sønderjyske spillere, hvor DIF har afsagt kendelse omfattende 1 spilledagskarantæne til i alt 18 spillere, ligesom disse spillere har fået en bøde på hver 1000,-. De 2 klubber har så indtil den , hvor disse karantæner skal være afviklet. HALL OF FAME Onsdag den 16. april 2014 fik vi skrevet et kapitel i Skanderborg Håndbolds historie, da vi fik optaget de 2 første personer i Skanderborg Håndbolds HALL OF FAME. Optagelse i HALL AF FAME, er et udtryk for respekt for det arbejde der er lagt i klubben, både på og udenfor banen. Den første person der blev optaget var Egon Mogensen, som på trods af sin sygdomssituation, kom ind i hallen, overværede kampen mod Nordsjælland og i pausen fik overrakt sit bevis på optagelsen. Ved same lejlighed blev også Jesper Holm optaget, således at det tydelige bevis på hans indsats for klubben, blev påskønnet og markeret inden afrejsen til Norge. Den sportslige del Ungdommen var også sidste år meget flot præsenteret i toppen af dansk ungdomshåndbold. Vi har fået slået vores navn fast som den klub med fokus på ungdomsudviklingen. Konkurrencen er dog blevet betydelig skærpet og det kunne aflæses af resultaterne ved de afsluttende mesterskaber, hvor vi ikke var deltagere ved så mange finalestævner som tidligere, men hvor vi dog fik sølv for U 18 piger. Vore U12 drenge fik bronze ved DM og ellers en fantastisk stor tilgang i micro årgangene. Vore damer i 1. division klarede sig meget flot i deres anden sæson på egne ben. Det blev til en midterplacering efter en sæson, hvor de alle gik frisk til sagen. Det er nu herfra at vi på pigesiden kan sætte kronen på værket for den flotte udvikling af pigesiden der har medført at de nu i alle rækker er med på øverste hylde. Men samtidig fastslå at vi ikke har

4 kræfter og økonomi til en videre satsning efter oprykning til ligaen. Men det mål at være med og blive i 1. division, for dermed at have en overbygning til talentarbejdet til også at omfatte ung senior siden på pige siden, er også en præstation. Pigerne har deres egen profil. Det betyder ansvar til pigerne og personerne omkring holdet, og det at være en del af og have ansvaret for afviklingen af kampe i 1. division, og lægge et vist niveau, er klaret rigtig flot af Henrik Lyngby og hans gode folk. 2013/14 var vort 3. år i Håndboldligaen efter en sæson med rigtig flotte indsatser og overraskende resultater med sejre over bla BSV og KIF i egen hule, og hvor vi ii den famøse sidste runde kamp ude mod Sønderjyske ikke kunne gøre arbejdet færdig og komme med i slutspillet. Vores forbliven sikrede vi i det efterfølgende kvalifikationsspil, hvor vi blev nr. 1 i puljen, efter en placering i grundspillet som nr. 9. Et kvalifikationsspil som ikke er til den kommende sæson, hvor nr må gå tidlig på ferie efter den 26. runde i ligaen. Der skal være stor ros til holdet og den sportslige ledelse omkring holdet, for deres præstationer også en særlig tak til Jesper Holm som nu udfolder sig i Norge. Som én af de lidt uøvede trænere i ligaen, viste han virkelig værdier på bænken og i mandskabs håndteringen. Den økonomiske del Økonomien er til stadighed den helt store udfordring ikke kun i vores klub, men generelt i Håndbold Danmark. Der er indført krav til styrkelse af egenkapitalen, så derfor kunne vi ikke tåle at komme ud af året med et nyt underskud. Dette forhold tog vi fat i sidst på året, hvor vi derfor tog fat på 3 muligheder. Støttefest Sponsor cykelløb og etableringen af SH Friends. Vi gik ind i arbejdet med SH friends for at skabe ro på bagsmækken, og i hverdagen. Vi havde en tro på at vi kunne gentage en succesfyldt Støttekoncert, men den måtte desværre aflyses, da vi ikke havde tilstrækkelig med tilmeldinger, ligesom den faldt ind sammen med konfirmationer m.m. Sponsorcykelløbet blev afviklet, men ikke med den succes som tidligere. Vi fik 26. februar startet SH Friends op og inden den deadline vi havde sat i marts 2014, lykkedes det at komme op på i alt 35 stk tegnede Garantibeviser.

5 Det gav en betydelig ro i maven for denne sæson. Det er vores mål at sikre en ekstra gardering af vores økonomi ved at begrebet SH Friends fortsat vil være en del af det økonomiske grundlag frem til ibrugtagningen af Fælledhallen. Det er rigtig dejlig at se at der både er trofaste private støtter, men også de virksomheder og sponsorer som har meldt sig på banen med denne ekstra gardering. Vore SH Friends har i dette beretningsår bidraget med i alt ,- Det betyder at vi kommer ud af året med et minus på 5.200,- Vort mål for næste år SKAL indeholde et overskud, så vi oparbejder en egenkapital i forhold til de krav der ligger i kontraktreglementet. Det vil betyde at vi over de kommende 2 år skal øge egenkapitalen til ca Dette forudsætter uændrede lønomkostninger også om 2 år. Vi er allerede nu i gang med planlægningen af de ekstra aktiviteter, og kan allerede nu sige at Støttefesten bliver lørdag den 17. januar med den første koncert med De enste 2 med Simon Kwam og Peter Sommer som i øvrigt kan opleves på TV, hvor det er Kronprinsen som er hyret dem til den årlige uddeling af Kronprinsens Kulturpris, som finder sted i Ålborg. Deres koncert tur starter op i Februar Cykelløbet skal også gennemføres, men sikkert i en ny udgave, hvor vi kunne bringe én af de sidste hjemmekampe i spil, og hvor cykelløbet var et for arrangement til f.eks. kampen mod Mors/Thy den 7. marts Her skal vi også arbejde med, hvordan vi får ungdomsdelen integreret rigtigt i denne Event Samarbejdet Som også nævnt i tidligere års beretninger har vi en god opbakning til tanker og ideer fra Skanderborg Kommune klart personficeret af borgmester Jørgen Gaarde. Vi har ikke fået noget ud af vore dialoger med Erhverv Skanderborg, så derfor går vi efter at have vores egen profil, skabe vort eget netværk som det eneste uafhængige netværk i kommunen, hvor fokus er samvær og indbyde til seancer for de, som gerne vil noget godt med hinanden, men også for hinanden så det munder ud i forretningsudvikling og værdier for deltagerne. Udfordringerne med at komme rundt i hele kommunen, men også Skanderborg Nord erhvervsområdet er stadig den store hurdle.

6 Der er mange større og veldrevne virksomheder, men det at få skabt sammenhæng mellem dem og os er en udfordring af de større men det er her vort potentiale ligger. I forhold til en række af de klubber vi sammenligner os med blandt de nederste 5-6 stykker i ligaen og de øverste 4 i 1. division, har vi ikke tilstrækkelig med sponsorindtægter til fortsat at kunne matche disse. Så udviklingen af sponsorgrundlaget samtidig med at vi fastholder et lavt lønomkostningsniveau er vejen til stabilitet. Vi kalder os et Fyrtårn -. Og det er vi men det skal udvikles og der skal strøm til lyset. Mulighederne for fortsat udvikling af klubben Skal vi kunne udvikle klubben fortsat og det er helt nede fra U5 årgangen og op til ligaherrer og 1 division damer skal vi kunne fastholde ildsjæl tanken og interessen for at gøre en forskel, blandt vore ledere og hjælpere. Det er enestående i Dansk Håndbold at kunne have en klub med vort niveau, uden at vi har lønnede medarbejdere i en administration. Det er dog ikke et særtilfælde i Skanderborg, hvor rigtig mange aktiviteter drives af frivilligheden. Den skal vi holde fast ved. Når vi arbejder efter frivilligheds princippet i så udtalt grad, kræver det også at der hele tiden kommer nye kræfter og nye tanker. Her må vi, der har været med i så mange år ikke blokere, men være klar til at tage imod. Det kan koste meget tid, men det er en del af prisen for hele tiden at få ny inspiration ind. Nogle gange holder det længere tid end andre, men heldigvis har vi hvert eneste år kunnet sige godt gået til nye personer og kræfterne og energierne derfra. Det er derfor rigtigt at vi har den vedtagelse på vore generalforsamlinger om, at vi kan være OP til 8 i bestyrelsen, og at bestyrelsen efter en generalforsamling kan få lov til at udpege medlemmer til bestyrelsen. Det kan være lidt mere ad hoc, men det kan også være personer som har tanker og ideer for noget bestemt, men populært sagt, ikke vil diskutere kontingent satser og farver på trøjer. På den lidt samme måde har vi et meget selvstændigt arbejdende ungdomsudvalg, som gør deres arbejde rigtig flot under det økonomiske ansvar som et budget giver.

7 Til denne generalforsamling skal vi have erstattet Dan Kolding, som efter mange år med flotte og gode indsatser i ungdom, men også de seneste med fokus på senior delen, har forladt os, da hans arbejde hos Arla, kaldte ham og familien til England. Kurt Skydt kom ind som ny i bestyrelsen, men med baggrund i hans helbred trak han sig fra at deltage i bestyrelsesarbejdet i løbet af året. Hans plads er derfor også til besættelse ved denne generalforsamling eller senere. Vi vil også gerne have en sikring af samspillet og den gensidige forståelse mellem ungdom og senior, ved at ungdom er repræsenteret i bestyrelsen. Skanderborg den Jens Christensen, formand Referat fra generalforsamlingen Formand Jens Christensen, bød velkommen til forsamlingen, og under pkt 1 blev formanden valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet med indkaldelsen via hjemmesiden d Pkt. 2: Beretning ved formanden se den skriftlige beretning. Henrik Lyngby og Lars Bang kom under beretninger med uddybede omkring ungdom, hvor der i ungdom arbejdes og fortsat skal arbejdes med det at gøre det attraktivt at spille håndbold i Skanderborg, til også at omfatte det som ligger udenfor eliten. Det er svært at fastholde hele værdien i klubben, hvis dette ikke også er med. Skolereformen er endnu i sin vorden, men der er dialog med M.B. Skolen, ligesom klubben også er en del af KNÆK kurven kampagnen. Skolereformen med længere skoletid kan være en udfordring for klubbens yngste, der normalt starter træning kl Aase Jensen spurgte ind til situationen med meget skadede spillere også når de kommer på kontrakt i klubben. Altså er skadede når de ankommer. Ligesom Aase stillede spørgsmål ved de mange trænere op fysser der er tilknyttet. Torben gav en orientering om situationen her og nu. Omkring fys siden er det et problem med få, da vore trænings tider ligger sent på dagen og om aftenen. Det er baggrunden for at der skal flere sæt hænder til.

8 Pkt 3: Torben væver gennemgik det reviderede regnskab, som udviste et underskud på kr 5.200,- Der var et enkelt spørgsmål til hvorfor der ikke var nogen refusion på træneruddannelsen. Pkt 4: Indkomne forslag INGEN Pkt 5: Under dette pkt blev orienteret om aktiviteter med opstart af SH Friends den Støttekoncert den 17. januar Evt Sponsorcykelløb den 7. marts hvordan involveres ungdom i dette. Erhvervsnetværk hvordan får vi det genetableret, da det ikke kører tilfredsstillende med nuværende set-up. Pkt 6. Valg til bestyrelsen. Torben Væver blev genvalgt med klapsalver. Ungdom stiller senere med et bestyrelsesmedlem, så vi sikrer samspillet mellem ungdom og senior. Ligesom Jan Petersen, tidl. Rema og Niels Parmo Christensen blev nævnt som emner enten til bestyrelse eller projektarbejde. JCH har talt med begge. Revisions Partner blev genvalgt som revisor. Pkt 7 Eventuelt Intet og så var der næsten 2 rullepølse madder fra Frits Jensen hånd til alle. For referat: Jens Christensen

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND Referat af Jydsk Håndbold Forbunds 83. ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 9. maj 2015 i Hammel Idrætscenter REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2015 Viby J., den 21. maj 2015 2 REFERAT

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens 1.) Konstatering af møderet og stemmetal Jørgen Bitsch, Formand DMU, bød Hovedbestyrelsen og de fremmødte klubrepræsentanter

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

REFERAT. Repræsentantskabsmøde

REFERAT. Repræsentantskabsmøde REFERAT Repræsentantskabsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag den 10. november 2007 Referat Danmarks Gymnastik Forbunds ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 10. november 2007 Forbundsformand Flemming

Læs mere

Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for de sbog res bidrag til realisering af denne jubilæum

Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for de sbog res bidrag til realisering af denne jubilæum 2009 1985 Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for deres bidrag til realisering af denne jubilæumsbog 3 Forord Ved formand i Ajax Helge Bruus Jensen Når man fejrer et 75 års jubilæum, er det

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013 s Årsberetning 2013 Årsberetning 2012-2013 Indholdsfortegnelse Beretning 2012-2013 Formandens Beretning S. 6 Oversigt bestyrelse og udvalg S. 12 Eliteudvalget S. 15 Turneringsudvalget S. 18 Dommerudvalget

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011 NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 NB frikendt i Fairplay-sagen NB blev for kort tid siden

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab DBU Lolland-Falster Beretninger Konkurrence. Udvikling. Fællesskab 2014 DBU Lolland-Falster årsberetning 2014 Det er midt i december og vi nærmer os årets afslutning. Et år, der igen har været præget af

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 ! Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 Valg af dirigent: Peter Broen (Sponsor fra Storm Broen Advokatfirma) Valg af referent: Alexander Schmidt(Webmaster)

Læs mere

KONTAKTLINSEN HANGARFEST I SIGTE FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK TENNIS DILETTANT DART STØTTEAFDELING

KONTAKTLINSEN HANGARFEST I SIGTE FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK TENNIS DILETTANT DART STØTTEAFDELING F G A KONTAKTLINSEN GYMNASTIKFORENING 4 / November 2011 43. Årgang HANGARFEST I SIGTE Sæt kryds i kalenderen 31. august OG 1.-2. september 2012 FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD GYMNASTIK

Læs mere

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION

KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION KBU1_2006 07/04/06 12:55 Side 1 københavnsk fodbold april 2006 2. årgang KØBENHAVNS BOLDSPIL-UNION www.kbu.dbu.dk FREM - MED RØVERHISTORIERNE FORMANDSSKIFTE - RAVNILD AFLØSTE MOGENSEN FA 2000 - DEN BLÅ

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat Langgarverne Generalforsamlingsprotokollat År 2010 d. 25. oktober afholdtes klubbens ordinære generalforsamling i klublokalet ved Byskolen. Ca. 40 medlemmer mødte op, bestyrelse og revision inklusive.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere