LOKALPLAN 32. For Kastanievej-karreen. Lyngby-Taarbæk Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 32. For Kastanievej-karreen. Lyngby-Taarbæk Kommune"

Transkript

1 LOKALPLAN 32 For Kastanievej-karreen Lyngby-Taarbæk Kommune

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 14 Lokalplanens retsvirkninger 17 Lokalplanens bestemmelser 19 Denne lokalplan er udarbejdet af stadsarkitektens forvaltning. Udsnit af Geodætisk Instituts kort i 1 : er gengivet med instituttets tilladelse (A 83). Lyngby-Taarbæk kommune, september 1984.

3 BAGGRUNDEN FOR LOKALPLANEN Kastanievejkarreen er en af de ældre karreer i Lyngby bymidte. Den er 3 1/2 ha stor og rummer forskellige bebyggelser så som købstadshuse, boligblokke, forretningsbebyggelse og skole. Bebyggelsen mod Lyngby Hovedgade og på bagarealerne har ikke været udsat for de samme bygningsmæssige forandringer, der ellers har kendetegnet Lyngby de sidste år. Der er derfor bevaret en samlet bebyggelse med tydelige træk fra perioden, inden Lyngby udvikledes til regionalt center for nordegnen. Der har længe været ønsket en plan for, hvorledes bebyggelsen her kan fornyes, samtidig med at købstads-præget bevares. Der har også været behov for en bedre udnyttelse og fordeling af friarealerne. Der er for få opholdsarealer til boligerne, og parkeringsarealerne er dårligt udnyttede. I sommeren 1982 arrangeredes en udstilling om planlægningsmulighederne, for at så mange synspunkter som muligt kunne indgå i lokalplanen. Der kom indlæg fra de handlende, Lyngby private Skole, Andelsboligforeningen Toftebækshus og enkelte andre. På grundlag af denne hamring vedtog kommunalbestyrelsen en række principper, der skulle være indeholdt i lokalplanen. Planen blev fremlagt som forslag i en 2 måneders offentlig hamring. Der indkom en del henvendelser, og byplanudvalget afholdt møde med indsigerne. I september 1984 blev planen endeligt vedtaget med enkelte mindre rettelser. LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanens område opdeles i 6 underområder, og i det følgende gennemgås lokalplanens indhold for hvert af disse områder.

4 OMRÅDE 1, den nordlige del af Lyngby Hovedgade. eksisterende plan Grundareal m m2 Etageareal m m Bebyggelsesprocent 98 % 111 De bevaringsværdige købstadstræk er mest udprægede i den nordlige del. Her ligger de ældste huse. Oftest i 2 etager med kvist. Grundene er store og dybe, og på bagarealerne har det været muligt at opføre varierede former for bag- og sidehuse i 1-2 etager, ofte grupperet omkring en mindre gårdsplads, og med haver på bagarealet.

5 I lokalplanen fastlægges dette bebyggelsesprincip. Der gives mulighed for en mindre boligbebyggelse på bagarealerne. Samtidig sikres det, at den eksisterende bebyggelse kan fornyes, uden at købstadspræget sættes over styr. Der er grund til at fremhæve huset på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Jernbanevej for sin selvstændige arkitektoniske fremtræden. Det er den tidligere krobygning "Holland", der i 1925 blev ombygget fra kro til butikslokaler m.m. Derfor er huset pålagt særlige bevaringsbestemmelser.

6 OMRÅDE 2, den sydlige del af Lyngby Hovedgade. eksisterende plan 3 Grundareal m2.236 m2 4 Etageareal m2.955 m2 Bebyggelsesprocent 176 % 153 I karreens sydlige del, nærmest Torvet, er husene mod Lyngby Hovedgade højere og grundene mindre, så små at de ikke rummer baghuse. Samtidig er der fra detailhandelens side ønske om så dybe butikker som muligt. Det bliver derfor muligt at udbygge stueetagen til 16 m i dybden.

7 Et enkelt sted er husrækken mod Lyngby Hovedgade afbrudt af et par lave bygninger. Når der skal opføres ny bebyggelse på disse ejendomme, skal dennes størrelse afpasses til de tilstødende huse.

8 OMRÅDE 3 og 4, boligområderne. _ eksisterende plan 11 Grundareal m2.054 m2 15 Etageareal m2.140 m2 Bebyggelsesprocent 137 % 137 I de viste etageboliger bor 80% af karreens indbyggere. I forhold til kommunens gennemsnit er der flere ældre og færre børn, hvilket skyldes, at lejlighederne er små. Omfanget og anvendelsen af den eksisterende bebyggelse bevares. Det betyder bl.a., at stueetagen mod Lyngby Torv og Jernbanevej kun må anvendes til detailhandel og andre erhverv. 1. salen må kun anvendes til boliger, kontorer og klinikker, mens de øvrige etager kun må anvendes til boliger.

9 Etageboligerne, Jernbanevej 3 og 5

10 OMRÅDE 5, Jernbanevej/Kastanievej. _ eksisterende plan 6 Grundareal m2.082 m2 5 Etageareal m2.475 m2 Bebyggelsesprocent 67 % 90 % Området beskrives ved en bebyggelsesmulighed på 90% samt ved fastlæggelse af anvendelsen til erhverv og offentlige formål. Bebyggelsen må ikke anvendes til boliger eller detailhandel. Området må kunne anvendes til erhverv. Dog kan bebyggelsen anvendes til offentlige formål, såfremt kommunalbestyrelsen skønner at det naturligt finder plads i området. Bebyggelsen må ikke anvendes til detailhandel eller boliger og den maksimale bebyggelsesprocent er 9o. Samtidig tilføjes det, at ny lokalplan for underområde 5 skal udarbejdes, såfremt der iværksættes større nybyggeri. Det er endvidere hensigten, at ny bebyggelse skal "afslutte" karreen, hvilket er vist som eksempel. Desuden skal der udlægges mindst m2 opholdsareal i området. For at den nuværende bebyggelse kan fungere, indtil sådanne planer iværksættes, kan kommunalbestyrelsen tillade opførelse af mindre tilbygninger, skure og lignende.

11

12 OMRÅDE 6, Kastanievej m.m. eksisterende plan 4 Grundareal m2.179 m2 0 Etageareal 730 m2 m2 Bebyggelsesprocent 17 % 0 % Ud over vej- og parkeringsarealer indeholder området ejendommene Kastanievej 4 og Lyngby Torv 16, som udlægges som en fremtidig reserve for parkering og op- 2 holdsareal. Opholdsarealet skal udgøre mindst 1.4oo m.

13

14 Hele karreen De arealer, som anvendes til haver, legeplads, anlæg og lignende, kaldes opholdsarealer. Der er opholdsarealer i karreen, men de er dårligt fordelt og dårligt udnyttede.

15 Der udlægges derfor ca. 5.6oo m2 fælles opholdsarealer i karreens nordlige og sydlige del. Opholdsarealerne sammenkædes af en nord-sydgående stiforbindelse. I den sydlige del udlægges der areal til 41 offentligt tilgængelige parkeringspladser, medens de 54 pladser mod Jernbanevej bevares. På de enkelte ejendomme skal det være muligt at etablere passager fra de fælles opholds- og parkeringsarealer til de omgivende gader. Endelig er der bestemmelser om, at der ikke må anvendes materiale eller farvesætning, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. Her tænkes der på valg af materialer eller farver, der virker kraftigt iøjnefaldende og afvigende fra den øvrige bebyggelse. Skilte og reklamering på facader skal godkendes. Skilte skal som hovedregel anbringes i stueplan og må ikke være gennemgående for flere ejendomme.

16 For område gælder følgenderammer: a. Områdets anvendelse fastlægges tilcenterformål, hovedcenter - blandet boligog erhverv. b. Bebyggelsesprocenten for delområdet under et må ikke overstige110. c. I forbindelse med bebyggelsen skal et opholdsareal svarende til mindst 50% af boligetagearealet og 10% af erhvervsetagearealet tilvejebringes. d Antallet afoffentligt tilgængelige parkeringspladser idelområdet må ikke overstige 95. e. Inden for delområdet må det samlede etageareal til boliger ikke blive mindre end m'. Inden fordelområdet må det samlededetailhandelsareal ikke overstige m'. Det skal sikres,at derikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse etableres butiksenhederinden fordagligvarebranchen på over 200 in'. g. Randbebyggelsen må ikke opføres imindreend2'hetage og mere end 3~h etage. Højden må ikke overstige 16 m. Bebyggelsenidencentrale delafområdetmå ikke opføres imere end 2'h etage. h. I bebyggelsen mod Lyngby Hovedgadereserveres stueetagen til detailhandel eller anden publikumsorienteret anvendelse. l. salenreserveres til liberale erhverv, offentlige formål og boliger. De øvrige etager reserveres til boliger. i. Bebyggelsen mod Lyngby Hovedgade fastlægges som overvejende sluttet bebyggelse, således at den eksisterende facadeopdeling fastholdes iprincippet j. Områdets særlige købstadspræg, navnlig bebyggelsen mod Lyngby Hovedgade sikres ved bebyggelsens udformning,materialevalg og farvesætning. k. Stiforbindelser og tilkørselsforhold fastlægges i overensstemmelse medde viste principskitser. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanen er i overensstemmelse med de rammer, der er lagt for lokalplanlægningen i kommuneplan for Lyngby-Taarbæk kommune. I det følgende vurderes lokalplanen i forhold til rammebestemmelserne b - f : b. Bebyggelsesprocent Bebyggelsesprocenten for hele delområdet må ikke overstige 110%. Med udgangspunkt i de bebyggelsesregulerende bestemmelser er der foretaget en beregning af den maksimale bebyggelsesmulighed for de enkelte ejendomme. Det giver følgende samlede resultat : l Grundareal Etageareal Bebygg.% Område (11.388) (11.150) 111 ( 98) Område ( 3.236) ( 5.700) 153 (176) Område 3/ (11.053) (15.140) 137 (137) Område ( 6.082) ( 4.100) 90 ( 67) Område ( 4.179) 0 ( 730) 0 ( 17) I alt (35.938) (36.820) 106 (102) Tallene i parentes betegner de eksisterende forhold. Når lokalplanen er tilvejebragt, kan der opføres ny bebyggelse i overensstemmelse med planen, selv om anden bebyggelse i området, der forventes nedrevet, bibeholdes. Herved kan den samlede bebyggelsesprocent for delområdet i en periode overskride 110%. Inden for område 1 og 2 må den samlede bebyggelsesprocent ikke overstige henholdsvis 111 og 153%. Disse tal er fastlagt som den samlede maksimale udnyttelse af ejendommene, som lokalplanens bebyggelsesregulerende bestemmelser giver mulighed for. Den maksimale udnyttelse af de enkelte ejendomme, som således ikke må overskrides, er opgjort i følgende skema :

17 Område 1 Område 2 Lyngby 2 Lyngby Hovedgade m m m2 885 m m2 785 m2 66a m2 785 m2 66b m m m m m m m m Kastanie - 2 vej m 4 I alt m2.955 m2 c Opholdsareal Der skal tilvejebringes et opholdsareal som svarer til 50% af boligetagearealet og 10% af erhvervsetagearealet. Med udgangspunkt i anvendelsesbestemmelserne er der foretaget en vurdering af den fremtidige anvendelse af etagearealet : eksisterende plan Boliger m2 ca m2 Erhverv m ca m ca I alt m m2 Det fremtidige behov for opholdsareal kan herefter opgøres til ca m2, der tilvejebringes således : Fælles opholdsareal ca. 5.6oo m2 Privat opholdsareal ca. 1.6oo m2 Opholdsareal i område 5 ca. 2.ooo m2 Opholdsareal i område 6 ca. 1.4oo m I alt ca. lo.6oo m2 d. Offentlig parkering Der må højst tilvejebringes 95 offentligt tilgængelige parkeringspladser. Dette antal er fastlagt i kommuneplanen udfra en vurdering af det samlede antal parkeringspladser i bymidten. Der udlægges 41 pladser i karreens sydlige del, og de 54 eksisterende pladser ved Jernbanevej bibeholdes.

18 e. Boliger Det samlede etageareal til boliger må ikke blive mindre end m2. I den nordlige del af Lyngby Hovedgade (område 1) vil der kunne ske en forøgelse af boligetagearealet på ca m2 i forhold til det i dag værende. Anvendelsesbestemmelserne betyder imidlertid, at en del boliger på l.sal i etageboligerne (område 3 og 4) kan overgå til kontor og klinik. Det drejer sig om ca m2 boligetageareal, der i større eller mindre udstrækning er berørt af trafikstøj fra Lyngby Torv eller Jernbanevej. Endelig forventes det, at ca m2 boligetageareal i Jernbanevej/Kastanievejområdet (område 5) nedlægges. eksisterende plan Område m m2 1 Område m2.700 m2 10 Område 3/ m2.600 m2 0 Område m2 m2 Område m 0 m 17 I alt m2.000 m2 f. Detailhandelsareal Det samlede detailhandelsareal må ikke overstige m2 svarende til det areal, der er deri dag. Selv om halvdelen af kælderarealet kan udnyttes til detailhandel, kan der ikke ske nogen forøgelse af detailhandelsarealet langs Lyngby Hovedgade. Tværtimod sker der et fald, hvilket primært skyldes de reducerede muligheder for detailhandelsareal på Lyngby Hovedgade (FDB). Faldet ophæves delvis af de arealer i etageboligerne (område 3 og 4), der kan tages i anvendelse til detailhandel. eksisterende plan Område m m2 2 Område m2.300 m2 2 Område 3/ m2.600 m2 Område m 0 m 0 område 6 0 m2 m m2.500 m2

19 Lokalplan nr. 28 for Lyngby Hovedgade Ejendomme mod Lyngby Hovedgade er omfattet af lokalplan nr. 28. Bestemmelserne i lokalplan nr. 28 er overført til denne lokalplan. Lokalplan nr. 28 aflyses derfor for de ejendomme, der er omfattet af lokalplan nr. 32.

20 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Afsnittet "Lokalplanens retsvirkninger" svarer til redegørelsen nævnt i S 21 stk. 1 i lov om kommuneplanlægning. Når kommunalbestyrelsen har vedtaget en lokalplan, må ejendomme, der er omfattet af planen, kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke krav om etablering af de anlæg med videre, som er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan give dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at dette ikke ændrer den særlige karakter af området, der søges fastholdt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Der kan desuden foretages ekspropriation af private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af lokalplanen.

21 LOKALPLANENS BESTEMMELSER LOKALPLAN NR. 32 FOR KASTANIEVEJKARREEN I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er : 1.1 at der skal gives mulighed for en gradvis byfornyelse mod Lyngby Hovedgade og på bagarealerne, uden at det særlige "købstadspræg" sættes over styr, 1.2 at der skal udlægges et friareal for hele karreen, således at det udgør en sammenhængende helhed forbundet med en gangsti, 1.3 at fastlægge de overordnede retningslinier for en byfornyelse omkring Kastanievej, 1.4 at bevare balancen mellem bolig- og erhvervsetagearealet. 2. OMRÅDE Lokalplanens område opdeles i 6 underområder som vist på kortbilag nr. 1. Hvert underområde omfatter de under pkt. 2.1 til 2.6 nævnte matr. nr., samt alle parceller, der efter udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2.l Underområde 1 omfatter følgende matr. nr. : 31 m, 74 b, 74 a, 74 c, 73 a, 73 c, 72 a, 72 b, 71 a, 71 b, 22 bi, 70 a, 70 b, 36 c, 36 ai, 36 z, 69 b, 68 a, 68 b, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. 2.2 Underområde 2 omfatter følgende matr. nr. : 143, 67, 36 r, 36 t, 3 bf, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. 2.3 Underområde 3 omfatter følgende matr. nr. : 36 æ, 36 ab, 36 ac, 36 ag, 36 af, 36 ae, 36 m, 36 ah, 35 h, 35 d, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. 2.4 Underområde 4 omfatter følgende matr. nr. : 31 az, 31 aq, 21 d, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby.

22 2.5 Underområde 5 omfatter følgende matr. nr. : 21 f, 21 h, 21 ck, 22 aa, 22 ab, 36 n, 36 d, 36 g, 36 h, 36 ak, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. 2.6 Underområde 6 omfatter følgende matr. nr. : 35 f, 36 a, 36 aa, "bd", "be", alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Områdets anvendelse fastlægges til centerformål - blandet bolig og erhverv. Inden for området må kun opføres eller indrettes bebyggelse til beboelse eller erhverv som følgende : Detailhandel eller detailhandelslignende virksomhed, restauranter, kontorer, klinikker,. Bndvidere offentlige formål samt lignende formål, der efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt hører til i området. 3.2 Underområde 6 må dog kun anvendes til vej-, parkerings- og opholdsarealer. Opholdsarealet må ikke være mindre end m Inden for området må ikke opføres eller indrettes bebyggelse til eller udøves erhverv som værksted, fabrikations- eller voanmandsvirksomhed_ 3.4 Dog kan der efter kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert tilfælde indrettes mindre værkstedsvirksomhed, såfremt den har tilknytning til en butik eller efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt hører til i om rådet. 3.5 I området må der ikke etableres dagligvarebutikker, såsom kolonial, bager, slagter, frugt og grønt m.v., der er større end 200 m2, uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 4. BEBYGGELSENS ANVENDELSE 4.l I underområde 1 må bebyggelsen kun anvendes som føleg nde : Stueetagen i forhusbebyggelsen må kun anvendes til detailhandel eller detailhandelslignende virksomhed samt restauranter. Der må således ikke etableres kon torer og klinikker herunder pengeinstitutter, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere og lignende. 4.l.2 l. salen i forhusbebyggelsen må kun anvendes til kontorer og klinikker, 2. salen kun til boliger. Højst halvdelen af kælderen må anvendes til detailhandel Baghusbebyggelsen må kun anvendes til boliger.

23 4.2 _I underområde 2 må bebyggelsen kun anvendes som føleg nde : Stueetagen i forhusbebyggelsen må kun anvendes til detailhandel eller detailhandelslignende virksomhed samt restauranter. Der må således ikke etableres kontorer og klinikker,herunder pengeinstitutter, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere og lignende l. salen må kun anvendes til kontorer og klinikker, salen kun til boliger. Højst halvdelen af kælderen må anvendes til detailhandel. 4.3 I underområde 3 må bebyggelsen kun anvendes som følegnde : 4.3.l Bebyggelsen må kun anvendes til boliger. I den del af bebyggelsen, der har facade mod Lyngby Torv, må stueetagen kun anvendes til erhverv og 1. salen kun til kontorer og klinikker. 4.4 I underområde 4 må bebyggelsen kun anvendes som følegnde : 4.4.l Bebyggelsen må kun anvendes til boliger. I den del af bebyggelsen, der har facade mod Jernbanevej, må stueetagen kun anvendes til erhverv,og 1. salen kun til kontorer og klinikker. I 4. 5underområde5måbebyggelsenkunanvendessomføl- egnde Bebyggelse må kun anvendes til erhverv, jvf. pkt.3, med undtagelse af detailhandel. Bebyggelsen kan dog anvendes til offentlige formål eller lignende, så fremt disse efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området. 5. UDSTYKNINGER 5.l Matrikulære ændringer kan ske i det omfang det er nødvendigt for planens realisering. 5.2 Dog må facadelængden på grunde mod Lyngby Hovedgade ikke overstige 20 m. 6. VEJ- OG STIFORHOLD 6.1 Kastanievej giver, foruden til de tilstødende ejendomme, alene adgang til de i karreen udlagte parkerings- og servicearealer.

24 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 7.l For bebyggelse i underområde 1 gælder følgende bestemmelser : Bygningen på matr. nr. 31 må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres,medmindre kommunalbestyrelsen giver tilladelse hertil. 7.l.2 Bebyggelse må kun opføres inden for det på kortbilag nr. 2 viste byggefelt, således at forhusene mod Lyngby Hovedgade opføres som sluttet bebyggelse i vejskel, og baghuse i byggefeltets begrænsning mod friarealet Forhuse må ikke opføres med en husdybde på mere end 10 m, baghuse med en husdybde på mere end 8 m og sidehuse med en husdybde på mere end 4 m. Dog kan der efter kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert tilfælde tillades udvendige trappe- eller elevatorbygninger Forhuse skal opføres i 2 etager med udnyttelig tagetage. Baghusene må ikke opføres i mere end 2 etager med udnyttelig tagetage. Sidehusene må kun opføres i en etage. 7.l.5 For- og baghuse må ikke gives en højde ved tagrygningen, der overstiger 12 m For- og baghusenes tage skal udformes som saddeltage med en taghældning på og med rygningen parallelt med gaden. 7.l.7 Uanset bestemmelserne i pkt l.6 skal det på matr. nr. 68 a være tilladt at bebygge hele det på kortbilag nr. 2 viste byggefelt i 2 etager. 7.2 For bebyggelse i underområde 2 gælder følgende bestemmelser : Bebyggelsen mod Lyngby Hovedgade skal opføres som sluttet bebyggelse i vejskel Bebyggelsen må ikke opføres med en husdybde større end 10 m. I stueetagen kan husdybden dog forøges til 16.m Bebyggelsen skal opføres i 3 etager med udnyttelig tagetage Bebyggelsen må ikke. gives en højde ved tagrygningen, der overskrider 16 m Bebyggelsens tage skal udformes som saddeltage med en taghældning på og med rygningen parallelt med gaden.

25 7.3 For bebyggelse i underområde 3 gælder følgende bestemmelser : Bebyggelse må kun opføres inden for det på kortbilag nr. 2, med sort, viste byggefelt Bebyggelse må højst opføres med følgende etageantal : Matr. nr. 36 æ, 36 ac, 36 ah, 2 etager med udnyttelig tagetage. Matr. nr. 35 d, 35 h, 3 etager med udnyttelig tagetage. 7.4 For bebyggelse i underområde 4 gælder følgende bestemmelser : Bebyggelse må kun opføres inden for det på kortbilag nr. 2, med sort, viste byggefelt Bebyggelse må højst opføres med følgende etageantal : Matr. nr. 31 az, 2 etager med udnyttelig tagetage. Matr. nr. 31 gq, 3 etager med udnyttelig tagetage. Matr. nr. 21 d, 5 etager for den nordlige del af bebyggelsen, 4 etager for den sydlige. 7.5 For bebyggelse i underområde 5 gælder følgende bestemmelser : Opførelse af ny bebyggelse må ikke finde sted, før der er fastsat nærmere bestemmelser herom i en supplerende lokalplan Bebyggelsesprocenten for underområde 5 må ikke overstige 90% for området som helhed Uanset bestemmelsen i pkt. 7.5.l kan kommunalbestyrelsen på den enkelte ejendom tillade opførelse af mindre tilbygninger, skure og lignende. 8. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 8.1 Til facader og tage må ikke anvendes materiale og farvesætning, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 8.2 Skiltning og reklamering på facader må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert tilfælde. 9. UBEBYGGEDE AREALER 9.1 Den på kortbilag nr. 2 viste byggefri zone udlægges til fælles opholdsarealer og fælles servicearealer for bebyggelsen.

26 9.2 En del af servicearealet, vist med skrå skravering, forbeholdes 41 offentligt tilgængelige parkeringspladser. 9.3 Opholds- og servicearealer må kun indrettes som vist på den,på kortbilag nr. 3 angivne retningsgivende illustrat onsplån : 9.4 Hegning inden for fælles opholds- og servicearealer må kun finde sted som vist på den på kortbilag nr. 3 angivne illustrationsplan, og kun efter særlig til ladelse fra kommunalbestyrelsen. 9.5 Ørige ubebyggede arealer må kun anvendes som gårdsplads eller have. 10. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE 10.1 Ny bebyggelse i område 1 og 2 må ikke tages i brug, før der er etableret de i punkt fælles friarealer, efter retningslinierne i den på kortbilag nr. 3 viste illustrationsplan Ny bebyggelse må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter kommunalbestyrelsens anvisning. 11. OPHÆVELSE AF LOKALPLAN 11.l Den af kommunalbestyrelsen vedtagne lokalplan nr. 28 for en strækning af Lyngby Hovedgade ophæves for følgende matr. nr. : 31 m, 74 b, 74 a, 74 c, 73 a, 73 c, 72 a, 72 b, 71 a, 71 b, 22 bi, 70 a, 70 b, 36 z, 69 b, 68 a, 68 b, 143, 67, 36 r, 36 t, 3 bf, alle af Kongens Lyngby by, Kgs. Lyngby. Vedtaget af Lyngby-Taarbæk kommunalbestyrelse den 17. september Ole Harkjær Tarquini Mårtensson

27

28

29

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 28 For en strækning af Lyngby Hovedgade Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen........ 1 Lokalplanens indhold.............. 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning............

Læs mere

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 128 For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold...................... 2.. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 3 For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 4 Lokalplanens

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 134 For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej Lokalplan nr. 88 for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej December 1994 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

1. LOKALPLANENS FORMh

1. LOKALPLANENS FORMh 1 ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 1004 Lokalplan for karreen Rosensgade - Abygade, Odder &Garvergyden i Odder by. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI JULI 1982 VEJLE TEKNISK KOMMUNE FORVALTNING LOKALPLAN NR.54 FOR ET OMRÅDE VED NORSEk1~VEJ O(i 5TEENSE~5VEJ INDLEDNING Dette lokalplanforslag omhandler et område ved Horsensvej og Steensensvej. Hensigten

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

:.PLAN NR. 10 L". området mellem Kastanievej, Sdr. Boulevard, eksisterende boligbebyggelse og Odense. magistrat h-. "41.

:.PLAN NR. 10 L. området mellem Kastanievej, Sdr. Boulevard, eksisterende boligbebyggelse og Odense. magistrat h-. 41. "41 -A-k r h- :PLAN NR 10 L" området mellem Kastanievej, Sdr Boulevard, eksisterende boligbebyggelse og Odense ~t f i k magistrat 11 11 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 116 For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr et område begrænset af Adelgade, Vestergade, Sygehusvej og Møllegade (Centerområdet) Skanderborg kommune. for

Lokalplan nr et område begrænset af Adelgade, Vestergade, Sygehusvej og Møllegade (Centerområdet) Skanderborg kommune. for Lokalplan nr. 003 for et område begrænset af Adelgade, Vestergade, Sygehusvej og Møllegade (Centerområdet) m i Skanderborg kommune INDHOLD 1 Lokalplanens formål... 3 2 Lokalplanens område... 3 3 Områdets

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 88. For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 88. For Posefabrikken ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 88 For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

LOKALPLAN 4. For et område mellem Nymøllevej og Nøjsomhedsvej i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 4. For et område mellem Nymøllevej og Nøjsomhedsvej i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 4 For et område mellem Nymøllevej og Nøjsomhedsvej i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 29 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 29 vedrører et område mellem Tårnvænget og Kastaniedal og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres efter. Bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Lokalplan Centerområde i Rådhuscentret

Lokalplan Centerområde i Rådhuscentret Lokalplan 11-54 Centerområde i Rådhuscentret LOKALPLAN NR. 11-54 FOR ET CENTEROMRÅDE I RÅDHUSCENTRET I VOJENS BY NOVEMBER 1997 LOKALPLANLÆGNING Lokalplan nr. 11-54 for Rådhuscenteret i Vojens by Dette

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Foranlediget af ønsker om en butiksbebyggelse på ledige arealer i Måløv bymidte, samt sanering og ombygning af eksisterende

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 141 For Lyngby Hovedgade 49-51 og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co CD DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE % _,- --- BELLEVUES 1 ^VESTERGADE i^la^v pweysegangen \ * r -= «/ *r~ SCHMELTZ 0 PLADS co [ERNBANiGADE C/> LOKALPLAN NR. 107 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 1O7 for et område ved

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 41 For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 29

Stevns kommune lokalplan nr. 29 Stevns kommune lokalplan nr. 29 a 1 -, STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 29. Indholdsfortegnelse side: Lokalplanens område og formål. Lokalplanens indhold. Forhold til den Øvrige planlægning. Lokalplanens retsvirkning.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800 Lokalplan 3.8 For område til offentlige formål i Havnsø by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 21.12.1985 3011501L30800 Bjergsted kommune Lokal plan n r. 3.8 for et område til offentlige formål

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej Lokalplan nr. 70 for et område mellem Smallegade og Howitzvej Juli 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at opføre en bebyggelse på ejendommene Smallegade 42 A, 44 A-B, matr. nr.

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg Næsset Skanderborg Kommune 1996 NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 078 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 LOKALPLAN for ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 DELVIST AFLYST AFLYSNING Lokalplan nr. C 1.1, for et

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens formål side 3 Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens indhold.. side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning. side 4 LOKALPLANEN

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 37 vedrører et område mellem Herlev Torv og Herlev Ringvej, nord for Herlev Hovedgade. Lokalplanen fastlægger en udvidelse af butiksbebyggelsen

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE. Rådhuspladsen. Nytorv BYMIDTENS ANVENDELSE LOKALPLAN NR 164

SLAGELSE KOMMUNE. Rådhuspladsen. Nytorv BYMIDTENS ANVENDELSE LOKALPLAN NR 164 SLAGELSE KOMMUNE Torvegade Jernbanegade Smedegade Sct.Mikkelsgade Rådhuspladsen Skolegade Løvegade Stenstuegade Schweizerpladsen Rosengade Gl.Torv Nytorv Fisketorvet Langes Gård Skovsøgade H.P.Hansens

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej

Lokalplan nr. 66. for et område ved Mariendalsvej Lokalplan nr. 66 for et område ved Mariendalsvej September 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på, at området, der hidtil har været anvendt til lettere erhverv, skal kunne nybebygges

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11. mellem Banestien og Køjevænget. for et område vest for Hartkornsvej

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11. mellem Banestien og Køjevænget. for et område vest for Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11 for et område vest for Hartkornsvej mellem Banestien og Køjevænget 1. LOKALPLANOMRÅDET Nærværende lokalplan omfatter et område beliggende vest for Hartkornsvej mellem Banestien

Læs mere