Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbæk Arkæologiklub. Generalforsamling 2011"

Transkript

1 Holbæk Arkæologiklub Generalforsamling 2011 Nyhedsbrev nytår 2012

2 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen havde oprindeligt planlagt at holde møde den 5. december, men på grund af andre mødeaktiviteter måtte det flyttes en uges tid, så først den 13. december var det muligt at holde det første møde efter generalforsamlingen. På dette møde er det et fast punkt på dagsordenen at få konstitueret de tre menige bestyrelsesmedlemmer. Det var dog bogstaveligt talt en gentagelse fra de seneste mange år, idet man blev enige om at fortsætte som hidtil. Den eneste ændring var, at navnet på suppleanten til bestyrelsen var forandret. Den hidtidige suppleant, Erik Hansen, havde nemlig før generalforsamlingen valgt at trække sig tilbage efter mange år i klubbens tjeneste. Som ny suppleant var Svend Pedersen indtrådt i stedet. Der havde ikke været så mange aktiviteter siden udsendelsen af det foregående Nyhedsbrev, så der blev brugt mere tid til at kigge ind i de fremtidige aktiviteter. Der var et af de foredrag, som havde været planlagt til afholdelse i efteråret, som måtte udsættes. Det var om moderne arkæologi med laser-teknik, og det blev nu sat på kalenderen igen, lige som der blev fundet plads til et andet spændende emne, nemlig om udgravninger i Illerup Ådal mellem Århus og Skanderborg. Disse foredrag er omtalt særskilt her i Nyhedsbrevet. Vi vil som sædvanligt gerne have forslag fra medlemmerne til fremtidige foredrag og andre arrangementer, som kunne være af interesse for vore medlemmer. Man skal blot sende forslagene til formanden senest en uges tid før bestyrelsesmøderne, og det næste af disse afholdes den 27. marts Generalforsamlingen Den 15. november var dagen for den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på 13 af klubbens medlemmer, hvilket er ca. det samme som de seneste år. De fremmødte fik en gennemgang af klubbens aktiviteter i det forgangne år suppleret med billeder fra årets møder og foredrag mv. Der var åbenbart fuld tilfredshed med beretningen, for der var ingen egentlige kommentarer til den, og den blev derfor enstemmigt godkendt. Efter beretningen bad formanden, Lone Fasmer, om ordet for en særlig bemærkning, og den bestod i, at hun gerne ville takke klubbens bestyrelses-suppleant, Erik Hansen, for hans mangeårige indsats. Erik havde nemlig besluttet, at han ikke længere syntes at have kræfter til arbejdet. Erik fik et par gode flasker vin med hjem til at hygge sig med, lige som han fik klapsalver med fra de fremmødte.

3 Dernæst blev ordet overgivet til kassereren, Jørgen Saabye, som kunne fremvise et pænt lille overskud. Det var der ingen kritik over, så regnskabet blev godkendt enstemmigt. Da foreningens aktiver på grund af overskuddet var noget større end året før, blev det foreslået at lade kontingentet være uforandret for det følgende år. Det var der heller ingen af de fremmødte, der havde behov for at argumentere imod. Så også for 2012 vil kontingentet være på 200 kr. for en husstand. Der var ikke modtaget forslag til behandling, så det emne var hurtigt overstået. Der var ingen af de faste bestyrelsesmedlemmer, som havde fået modkandidater til valgene, så der blev genvalg til dem alle. Til den ledige plads som bestyrelsessuppleant blev Svend Pedersen foreslået og valgt. Til posterne som revisor og revisor-suppleant var der også genvalg. Som afslutning på aftenen fortalte Niels Wickman fra Holbæk Museum om de mange udgravninger, som Museet har afholdt i Niels kunne love, at der formentligt ville blive endnu mere at fortælle om til næste år, da de store anlægsarbejder i forbindelse med motorvejsanlæg og jernbaneanlæg kunne forventes at åbenbare spændende ting. Han opfordrede i øvrigt medlemmerne til at melde sig, hvis de havde nogle timer til overs og havde lyst til at deltage i udgravninger eller andre af de mange spændende opgaver, som museet kan tilbyde.

4 Kontingentet for 2012 Som vor kasserer har for vane, havde han taget indbetalingskortene med til generalforsamlingen, hvor de blev udleveret til de tilstedeværende. Mange benyttede sig af lejligheden til at betale de 200 kr. med det samme, for så sparede man jo også det ret høje indbetalingsgebyr. For dem, som ikke var til stede ved generalforsamlingen, var der jo ikke mulighed for at få udleveret indbetalingskortet eller betale kontingentet, så de får indbetalingskortet vedlagt sammen med dette Nyhedsbrev. Indbetalingsfristen er i henhold til vedtægterne sat til den 31. januar, men man kan sikkert aftale med kassereren at tage indbetalingskortet med til det første af vinterens foredrag og så klare sagen der. Højdemodellen nyt værktøj til arkæologien Foredrag med Niels-Christian Clemmensen, onsdag den 22. februar kl. 19:30 på Mejerigården, Hovedgaden 38A, Undløse, 4340 Tølløse En af de helt store landvindinger inden for arkæologien de seneste år har været den nye højdemodel, som gør det muligt at se og analysere landskabet langt bedre end tidligere. Niels-Christian Clemmensen, som er ansat i Kulturarvsstyrelsen, har i det seneste år arbejdet meget med højdemodellen; desuden har han sammen med Viggo Nielsen brugt den i forbindelse med sidste bind, Sjællandsbindet, i serien Oldtidsagre i Danmark. Niels-Christian Clemmensen vil fortælle om, hvad højdemodellen er, og hvorledes den bliver brugt til landskabsanalyse og til at efterspore nye findesteder. Foredraget arrangeres i samarbejde med Lokalhistorisk Forening for Jernløse Har du brug for transport for at komme til dette foredrag så kontakt Lone Fasmer. Fri entré. Dette foredrag har været annonceret tidligere, men på grund af Niels-Christian Clemmensens arbejde på Bornholm, blev vi desværre nødt til at aflyse det. Nu håber vi det lykkes denne gang. Medlemsaften Torsdag den 19. april klokken 19:00 holder vi medlemsaften på Holbæk Museum, hvor vi skal se to spændende film. Den ene handler om Stenalderens Atlantis en meget spændende film, som er produceret af National Geographic. Den handler om marinarkæologi, er optaget i de danske farvande og har medvirkende danske marinarkæologer.. Den har også en anden titel, nemlig Doggerland. Den anden handler om restaureringen af Birkehøj, en jættestue i Odsherred i nærheden af Højby. Her skal vi gense vore gamle venner, som også restaurerede Bounsdyssen. Der er gratis adgang denne aften, som kun er for klubbens medlemmer.

5 Illerup Ådal - krigsbytte og alliancedannelser i jernalderen Foredrag med arkæolog Xenia Pauli Jensen på Holbæk Museum, tirsdag den 20. marts klokken 19:00. Våbenofferfundet fra Illerup Ådal er et af de vigtigste og kendte offerfund fra jernalderen. I løbet af de sidste 20 år er de fleste af de over oldsager fra Illerup gennemgået og publiceret. Men hvad har vi egentlig lært af nyt om jernalderen, dets militær og selve samfundets opbygning? Foredraget fokuserer især på de nyeste resultater indenfor våbenofferforskningen, og på hvordan Illerup-fundet skal forstås i forhold til jernaldersamfundenes udvikling i øvrigt. Pris for medlemmer kr. 75,- Ikke medlemmer kr. 90,- Hjælp til Holbæk Museums arkæologiske afdeling telefon eller send ham en mail wickman@holbmus.dk Som vi har skrevet om tidligere, har Holbæk Museum stadig brug for en hjælpende hånd. Der er genstande, der skal vaskes og fotograferes. Skulle du have lidt tid i overskud, og kunne du have lyst til at hjælpe, så ring til Niels Wickman på Der kan arbejdes alle hverdage mellem klokken 9 og 16,men man behøver ikke at arbejde hele dage, nogle timer eller halve dage vil også være en hjælp. Lønnen plejer at være fri kaffe.

6 Hvis du skulle have mere lyst eller også lyst til at komme i felten og grave, så vil der ganske givet i løbet af foråret også være mulighed for det. Igen skal du blot kontakte Niels og lave en aftale med ham. Foredrag på Nationalmuseet I Københavns Folkeuniversitets forårsprogram er der fire spændende foredragsrækker om forhistorisk arkæologi. Aktuel arkæologi på Fyn strækker sig over to lørdage i marts og det er jo praktisk, når man skal til København for at deltage. Foredraget Store dragedræbere: Beowulf, Sigurd og Sankt Michael afholdes en lørdag-søndag i april. Der ud over er der to foredragsrækker der strækker sig over ti gange. De starter begge i februar og slutter i april. Det ene handler om Fantastiske forfædre, det andet om Vikingerne på hjemmefronten: hjemlige spor af fremmed indflydelse. Alle foredragene afholdes på Nationalmuseet dette er jo også praktisk, når man kommer med toget til Hovedstaden. Yderligere oplysninger kan fås på Folkeuniversitetets hjemmeside eller ring efter program på telefon

7 Aktivitetskalender Dato Arrangement Sted Kl. 19:30 Den digitale højdemodel Mejerigården Hovedgaden 38A Undløse Kl. 19: Kl. 19:00 Illerup Ådal - krigsbytte og alliancedannelser i jernalderen Medlemsaften med video Andre arrangementer Fantastike forfædre Kl.15:15 17: og Aktuel arkæologi på Fyn Kl. 10:15 16: Vikingerne på hjemmefronten: Hjemlige spor af fremmed indflydelse Kl.15:15 17: Tølløse Holbæk Museum Klosterstræde Holbæk Foredragssalen Holbæk Museum Klosterstræde Holbæk Foredragssalen Nationalmuseet Ny Vestergade 10 København Nationalmuseet Ny Vestergade 10 København Nationalmuseet Ny Vestergade 10 København Kl. 10:15 16:00 Store dragedræbere: Beowulf, Sigurd og Sankt Michael Nationalmuseet Ny Vestergade 10 København

8 Klubbens bestyrelse: Formand: Lone Fasmer, Nyvænge 14, 4350 Ugerløse, Tlf , Næstformand: Jens Jensen, Roskildevej 223 E, 4300 Holbæk, Tlf , Kasserer: Jørgen Saabye, Peder Billesvej 124, 4300 Holbæk, Tlf Sekretær: Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300 Holbæk, Tlf (efter kl. 20), Bestyrelsesmedlem: Hans Bjerregaard Christiansen, Dalvænget 128, 4340 Tølløse, Tlf Bestyrelsessuppleant: Svend Pedersen, Kærsangervej 31, 4300 Holbæk Tlf Hjemmeside:

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Fund fra Litauen Nyhedsbrev nytår 2013 Generalforsamlingen Den 15. november var dagen for den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på 11 af klubbens medlemmer,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Tak til Tom Christensen Nyhedsbrev vinter 2014 Generalforsamlingen Den 26. november var dagen for den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på 13 af klubbens medlemmer,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Rasleblik fra middelalder ca. 13.-århundrede, det har siddet foran på hestens seletøj. Fundet af Jens Peter Lauritsen. Nyhedsbrev vinter 2015 Generalforsamlingen Den 18. november var

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer Holbæk Arkæologiklub Bent Andersen fortæller Nyhedsbrev sommer 2013 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt sit seneste møde den 3. juli, hvor man kunne se tilbage på de tilbud, som foråret havde budt på, lige

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen

Holbæk Arkæologiklub. Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen Holbæk Arkæologiklub Guldring fundet i november 2009 af Jannick Nielsen Nyhedsbrev nytår 2010 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt den 1. december sit første møde efter generalforsamlingen, og på dette møde

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Hængesmykke i sølv fra vikingetiden. Nyhedsbrev forår 2015 Bestyrelsesmøde Der var aftalt bestyrelsesmøde den 20. marts, og her var det tid at gennemgå og planlægge de aktiviteter,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Besøg i Lejre Nyhedsbrev sommer 2011 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen har holdt møde den 24.maj, hvor man kiggede tilbage på de medlemstilbud, som havde været i de seneste måneder. Derpå

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Tegning fra 1800-tallet af Klekkendehøj Nyhedsbrev forår 2011 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen har holdt møde den 3. marts, hvor det kommende kvartals aktiviteter blev behandlet, og der

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Nyhedsbrev Sommer 2008

Holbæk Arkæologiklub. Nyhedsbrev Sommer 2008 Åbning af Danmarks Oldtid på Nationalmuseet Onsdag den 16. maj åbnede Natonalmuseet igen sin permanente udstilling om Danmarkd Oldtid efter den store ombygning, som har stået på i flere år. Det var en

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Åbning af Holbæk Museums ArkæoLab Nyhedsbrev forår 2013 Bestyrelsesmøde Det var tid at afholde bestyrelsesmøde den 11. marts, og her var det tid at planlægge de aktiviteter, der skulle

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Guldfund fra Boeslunde Nyhedsbrev sommer 2015 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen samledes til møde den 26. juni, og man kunne se tilbage på en periode, hvor der havde været afholdt en del

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Detektorsøgning på Holbæk Museum Nyhedsbrev efterår 2012 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt møde den 11. september, hvor man så tilbage på de ret så mange tilbud, som sommeren havde

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Dato: 17. september 2017 Til medlemmerne af Klub 60+ Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune.

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune. Forslag til nye Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn Allinge-Sandvig Byforening Foreningens adresse Kærnehuset, Kirkeplads 2.1.th, Allinge Foreningens hjemsted Bornholms Regionskommune Foreningen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Fra turen til Sanderumgård d. 15-6-2007 2007/2 Fredag d. 8 januar var der lokalhistorisk aften i Ferritslev Fritidshus, hvor tidligere borgmester i Årslev kommune

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.:

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.: Indmeldelse Udfyldes og sendes til Historisk Samfunds kasserer: Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Kontingent udgør 200 kr. Nye medlemmer modtager ved indmeldelse den senest udgivne årbog

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Middelaldermad Nyhedsbrev efterår 2016 Orientering fra bestyrelsen Bestyrelsen har på sit sidste møde besluttet kun at udsende to nyhedsbreve om året, ét i januar og ét i juli. Med

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår.

VMJK klubblad 1. kvartal VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår. VMJK klubblad 1. kvartal 2017 VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår. 1 Jeg vil sige tak for et godt år 2016 med mange spændende tiltag i VMJK. Efter lang tid, snakken

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia.

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. dan sl< t æk l< e m an ds I auq M Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 22 virksomheder Michael

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 4. Marts 2017 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlauget Krogengen den 17. marts 2015 kl. 19:00 Fremmødte: 17 husstande, heraf 2 ved fuldmagt. Bestyrelsen var repræsenteret af: Formand Kristian Kruse-Birch (nr.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere