Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)"

Transkript

1 Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

2 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for den bedste beskyttelse til dit hjem eller det mindre kontor.

3 3 Easy Series indbrudsalarm brugervenlig, pålidelig, smart og hurtig at installere Du skal bruge en pålidelig indbrudsalarm for at betjene dit sikkerhedssystem sikkert. Det skal ikke blot være et hvilket som helst produkt husk på, at dit og andres liv og ejendom kan afhænge af det. Indbrudsalarmen fra Easy Series fra Bosch Security Systems er ideel. Udover at være yderst brugervenlig har den også den effektivitet og pålidelighed, du har brug for. Den har også et smukt design. Enkel og klar kommunikation Indbrudsalarmens betjeningsenhed kommunikerer med dig via tale. Den taler faktisk til dig og giver dig oplysninger om alarm- og systemstatus. Talekommunikationen foregår på dit eget sprog, også over telefonen. Nem at betjene En højtopløst farveskærm gør det nemt at forstå animationerne. Du skal blot bruge et nøglekort eller trykke på en enkelt knap for at betjene den tekstfri betjeningsenhed. Easy Series er så nem at betjene, at selv børn kan betjene den. Easy Series indbrudsalarm understøtter også trådløst lokalt sikkerhedsnetværk (wlsn). Systemet overvåger sig selv, så du oplever større pålidelighed og får ro i sjælen. Flere internationale institutioner har tildelt Easy Series priser for dens fremragende funktioner. Alle alarm- og statusoplysninger vises tydeligt og kan sendes til din mobiltelefon via SMS.

4 4 Designet til at give dig muligheder Easy Series indbrudsalarm fra Bosch har en unik betjeningsenhed, som er yderst brugervenlig. Med Hurtig tilkobling kan du slå systemet til ved at trykke på en enkelt knap, uden at skulle bede om tilladelse fra kunden. Med Tilpasset tilkobling kan du definere og forudindstille sikringszonerne, så du kan lade et vindue stå åbent om sommeren. Med Fuld tilkobling kan du forlade bygningen og aktivere alle detektorer i bygningen. Delvis tilkobling og Tvungen tilkobling er altid tilgængelige. Spar penge ved at reducere falske alarmer Easy Series omfatter en række funktioner, der minimerer de dyre falske alarmer. Indbrudscentralen bruger intelligent trusselsvurdering til at analysere fejl på enheder, fejltiming og det aktuelle sikringsniveau. Akustisk alarmverificering gør det muligt for medarbejderne på kontrolcentralen at få kontakt til din central via telefonen og aflytte situationen på stedet. Disse funktioner er så effektive ifb. med reduktion af falske alarmer, at systemet har modtaget priser i denne kategori. Nøglekortet sikrer enkel systemkontrol

5 5 Ind- og udgangsforsinkelse giver dig tid til at komme ind i og forlade bygningen, uden at en alarm aktiveres. I dette tidsrum lyder en tone, først lavt og derefter med voksende lydstyrke sammen med visuelle indikationer. Nytænkende alarmmeddelelse En indbygget digital telefonsender sender alarmer til kontrolcentralen, mens en telefonsender med tale kan bruges til at sende alarmer til naboer, venner, kontrolcentralen eller mobiltelefoner. SMS til din mobiltelefon understøttes også, ligesom eksterne varslingsenheder lydgivere som f.eks. lydgivere. Intuitiv betjening Du vejledes igennem hele betjeningen med talemeddelelser på dit eget sprog. Med stilletilstanden kan du slukke for ikke-kritiske talemeddelelser. Selv direkte panik-, brand- og lægeassistancealarmer kan transmitteres ved at trykke på en enkelt knap. Centralen er en del af det trådløse lokale sikkerhedsnetværk (wlsn). Dette betyder at det understøtter mange nøgleringsbetjente programmer såsom åbning af garagedøre og persienner, tænding og slukning af lys og aktivering af en direkte overfaldsalarm. En trådløs sirene advarer dig og din familie i tilfælde af alarmer. Dette sikrer, at du kan have ro i sindet og føle dig sikker i dit eget hjem. Vagtkode Hvis der udløses alarm mens du er væk, kan en sikkerhedsvagt kontrollere omgivelserne. Han kan bruge en kode til at aktivere og deaktivere centralen, men kun når der er opstået en alarm. Dette gør, at det ikke kan misbruges. Trådløs teknologi Det er meget lettere at installere, fordi det ikke længere er nødvendigt at bore i vægge og lofter for at trække ledninger. Dette reducerer de høje installations omkostninger.

6 6 Betjeningspanelet anvender markant, flerfarvet displayteknologi, der bruger symboler, tale og lyd.

7 7 Innovativt design af betjeningsenhed sikrer nem betjening Stemmerapportering på dit eget sprog Alarmen er frakoblet Betjeningsenheden indeholder også en indbygget mikrofon og højttaler til overvågning af centerlydbekræftelse. Denne integrerede funktion giver dig tovejs lydforbindelse, så du både kan aflytte og tale. Du får også et informationssystem, der kan betjenes med en enkelt tast. Talemeddelelser vejleder dig gennem hvert trin. Selvom det kan fås med styring via taster, styres systemet primært med et nøglekort eller wlsn nøglering, så det kan ikke blive lettere at betjene. Flot design Den flotte Easy Series betjeningsenhed passer fint ind i ethvert miljø og tilføjer en spændende æstetisk vinkel. Mange muligheder Easy Series alarmcentral er ideel til hjem og små virksomheder og tilbyder en fremragende ydeevne i forhold til prisen samt omfattende funktionalitet. Indbrudsalarmen kan også udvides til at omfatte flere funktioner som f.eks. brandalarm, overfalds- og lægeassistance-alarmer i en overordnet sikkerhedsplatform.

8 8 Komplet sikkerhed til dit hjem eller det mindre kontor Du får fordelene af: Perifere enheder ledningstilsluttede eller trådløse: Bevægelsesdetektor Røgdetektor Glasbrudsdetektor Kontakter (døre/vinduer) wlsn-nøglering wlsn-indendørs sirene Yderligere fordele ved det trådløse lokale sikkerhedsnetværk (wlsn): Fuld tovejs trådløs transmission, der giver mere ro i sjælen Alle dele af systemet overvåges konstant for større pålidelighed

9 9 Betjeningsenhed i attraktivt design Simpel og klar kommunikation på dit eget sprog Intuitivt, brugervenligt tastatur Nem alarmbesked med tale, tekstbesked osv. Reduceret antal falske alarmer takket være den avancerede teknologi Innovativ alarmtransmission: Digital telefonsender sender alarmer til din kontrolcentral Telefonsender med tale sender besked til dine naboer, venner eller din mobiltelefon Du kan blive informeret via SMS til din mobiltelefon Direkte transmission af lægeassistance-,overfalds- og brandalarmer Trådløse programmer som f.eks. styring af garagedøre osv. Der skal ikke bores huller gennem vægge og lofter til ledningsføring, hvilket reducerer installations omkostningerne. Via nøgleringen kan du på afstand finde ud af, om systemet er slået til eller fra.

10 10 Easy Series systemkomponenter og kompatible enheder Betjeningsenhed Betjeningsenheden kombinerer auditiv og visuel information. Den taler dit eget sprog og viser animerede ikoner på skærmen for at underbygge de talte ord, så risikoen for betjeningsfejl minimeres. Tilstedeværelsesdetektor Tydeligt flerfarvet display med ikoner Integreret højttaler Indikator for tilkoblet Indbygget mikrofon Indbygget RFID- betjening Enkel brugerflade med betjening med en enkelt tast Brugerflade med betjening med en enkelt tast Adgang til specialfunktioner Nøglekort Indbygget guide med et informationssystem, der kan betjenes med en enkelt tast. Brand Overfald Lægeassistance Tilføj/Slet/Skift bruger Dørklokkefunktion Justering af lydstyrke Hver bruger styrer systemet med et unikt nøglekort eller kort. Disse små nøglekort er den vigtigste metode til styring af systemet.

11 11 Komponenter og tilbehør til at bygge et komplet sikkerhedssystem Du kan vælge blandt et bredt sortiment af komponenter og tilbehør for at udbygge din indbrudsalarm. Det kan skræddersyes til at passe dine behov og gør dit hjem eller mindre kontor sikkert. Bevægelsesdetektor ledningstilsluttet eller trådløs Kontakter (døre/vinduer) ledningstilsluttet lydgiver/strobe Røgdetektor wlsn vanddetektor wlsn glasbrudsdetektor Eksempler på produkter til wireless Local SecurityNetwork (wlsn): wlsn nøglering wlsn udendørs sirene wlsn-kontakt (døre/vinduer)

12 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 02/05 Printer AS-OT-da-01_ _03

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10 Brugermanual INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Introduktion 2 Betjening af JABLOTRON 100 systemet 2 Brug af betjeningspanelet 3 Tilkobling 6 Frakobling 6 Deltilkobling 7 Afstilling af alarm 7 Betjening af systemet

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk Bruger manual Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 Formålet med denne brugervejledning...3 Generel

Læs mere

Brugervejledning til PowerMaxComplete

Brugervejledning til PowerMaxComplete Brugervejledning til PowerMaxComplete Indholdsfortegnelse Oversigt over alarmsystemets vigtigste funktioner...2 Formular med kontaktoplysninger...2 Lysindikatorsignaler...2 Sirenesignaler...3 Praktiske

Læs mere

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation PowerMax,, For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation Kameraforbindelse giver her og nu indsigt Tilgængelig hvor som helst gennem

Læs mere

Hurtig-oversigt guide

Hurtig-oversigt guide infinite prime User Manual - Version 1.00 Catalog Number: ZI0373A (9/05) All data is subject to change without prior notice. Hereby, Electronics Line 3000 Ltd. declares that this control panel is in compliance

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007 Alarmcentraler INTEGRA Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING ADVARSLER! For at sikre en optimal drift og brug af centralen anbefales det at læse denne vejledning inden ibrugtagning af centralen.

Læs mere

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs)

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs) POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION...4 1. 1 Overblik...4 1. 2 Systemets faciliteter...5 1. 3 Fagudtryk...5 1. 4 Symboler anvendt i vejledningen...5 1.

Læs mere

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem. Plug and Protect - problemfri installation. Kameraforbindelse giver her og nu indsigt

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem. Plug and Protect - problemfri installation. Kameraforbindelse giver her og nu indsigt PowerMax For sikre, integrerede og interaktive hjem,, Plug and Protect - problemfri installation Kameraforbindelse giver her og nu indsigt Tilgængelig hvor som helst gennem Internet, mobil eller fastnettelefon

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

GSM Alarm System Brugervejledning

GSM Alarm System Brugervejledning VAGTMESTER.DK boligalarmer & overvågning GSM Alarm System Brugervejledning Indholdsfortegnelse 02 Lær dit system at kende 05 Installation af kontrolpanel 06 Funktionsstatus af kontrolpanel 08 Tre måder

Læs mere

Intrunet SPC. Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer. Answers for infrastructure.

Intrunet SPC. Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer. Answers for infrastructure. Intrunet SPC Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer Answers for infrastructure. 1 Beskytter din investering på alle niveauer Intrunet SPC-serien af tyverialarmcentraler tilbyder en omkostningseffektiv,

Læs mere

User Manual. Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.

User Manual. Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics. User Manual Alphatronics bv * Watergoorweg 71* 3861MA Nijkerk * The Netherlands * Tel.: 033-2459944 * Fax.: 033-2453149 * info@alphatronics.nl INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION... 6 FORMÅL MED DENNE MANUAL...

Læs mere

PowerMaster-10 Brugermanual

PowerMaster-10 Brugermanual PowerMaster-10 Brugermanual Indholdsfortegnelse TOC D-303146 1 INTRODUKTION 1. Introduktion Forord Kære Kunde, Tak fordi du har valgt PowerMaster-10, et højt avanceret trådløst alarmkontrolsystem, produceret

Læs mere

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1 POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION... 4 1.1 Overblik... 4 1.2 Systemets faciliteter... 5 1.3 Fagudtryk... 5 1.4 Symboler anvendt i vejledningen... 5

Læs mere

Powermax Pro Indholdsfortegnelse

Powermax Pro Indholdsfortegnelse Powermax Pro Indholdsfortegnelse Hurtigguide til primære alarmfunktioner...2 Kontaktlisteformular...2 Lysende indikatorsignaler...2 Sirenesignaler...3 Gode råd til "PowerMax Pro" -brugere...3 1. Introduktion...4

Læs mere

B R U G E R M A N U A L

B R U G E R M A N U A L B R U G E R M A N U A L iconnect Control System User Manual - Version 2.00 Catalog Number: ZI0548C (09/08) All data is subject to change without prior notice. Hereby, Electronics Line 3000 Ltd. declares

Læs mere

Brugermanual PowerMaster-10. Fuldt overvåget trådløst alarm system

Brugermanual PowerMaster-10. Fuldt overvåget trådløst alarm system våget larm uldt rådløst tem våget larm uldt rådløst tem våget larm uldt Brugermanual PowerMaster-10 Fuldt overvåget trådløst alarm system PowerMaster-10 Brugermanual Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...

Læs mere

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com BRUGERMANUAL PowerMaster-10 G2 Tovejs trådløst indbruds alarmsystem www.visonic.com PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 Forord... 3 Oversigt... 3 Systemfunktioner...

Læs mere

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com BRUGERMANUAL PowerMaster-10 G2 Tovejs trådløst indbruds alarmsystem www.visonic.com PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 Forord... 3 Oversigt... 3 Systemfunktioner...

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

Manual til trådløs alarm

Manual til trådløs alarm Manual til trådløs alarm Beckersberg Secure BS1200 Læs venligst manualen grundigt, før du tager din Beckersberg Secure alarmpakke i brug. Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1Introduktion...4 2Før installation

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere