OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MARTS 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE TAK TIL AFGÅENDE OG VELKOMMEN TIL NYE BESTYRELSESMEDLEMMER HOVEDGENERALFORSAMLING FREDAG D. 11. APRIL NY FORMAND I OIF STØTTE OSTED PARTY INDBRUD I HALLEN, BILLARDLOKALERNE M.M DIGITALT KAMERA OG VIDEOKAMERA FØRSTEHJÆLPSKURSUS FORENINGSBLUSER KALENDER AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER I februar holdte alle Osted Idrætsforenings afdelinger deres ordinære generalforsamlinger. Det er som tidligere meget svært at trække medlemmer til og i gennemsnit var der for få som mødte frem. Dem, der dog gjorde det, kan se at det for det meste går godt, både på det idrætslige og økonomiske plan. På det sportslige har der stort set været fremgang på alle kanter, og vi må sige at idrætten i Osted stadig lever og markerer sig over det meste af Sjælland, enkelte også hele landet. Det er dog desværre gået ned for Håndboldafdelingen, som stopper aktiviteterne og bliver en hvilende afdeling. Økonomisk kan vi også se, at næsten alle afdelinger arbejder godt og seriøst med foreningens midler. Det går godt og der er pæne regnskaber næsten overalt. Fodboldafdelingen fik dog en ordentlig dukkert på Roskilde Festival, hvor det dårlige vejr gjorde sit til at underskuddet blev stort. Først kom et meget kraftigt regn og blæsevejr som næsten ødelagde det store telt, og siden druknede festivalen i regn hvilket gav en mindre omsætning i boden. Som sagt er det kedeligt at så få medlemmer møder frem til generalforsamlingerne, dog havde nogle afdelinger et pænt besøg i forhold til deres medlemsstørrelse, andre var meget få, andre næsten kun bestyrelsen og nogle ikke engang hele bestyrelsen. Alt i alt ser det dog ud til at gå godt i afdelingerne. 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER Det er med meget stor beklagelse vi har modtaget meddelelse om, at Håndboldafdelingen lukker og går over til en hvilende afdeling. Til sidst var der kun 11 medlemmer, og det syntes bestyrelsen ikke var grundlag nok for at holde gang i afdelingen. Det økonomiske bliver overtaget af hovedkassereren, og i et par år beholder vi medlemskabet til Sjællands Håndbold Forbund, sådan at der kan startes en håndboldafdeling når som helst. 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE Alle afdelinger skal senest 4 uger efter generalforsamlingen holde et konstituerende bestyrelsesmøde, hvor de skal vælge Næstformand Sekretær Stedfortræder for formanden Kontaktperson for OIF Støtte Webmaster. Disse personers navne skal meddeles på førstkommende hovedbestyrelsesmøde efter bestyrelsesmødet.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 5 4. TAK TIL AFGÅENDE OG VELKOMMEN TIL NYE BESTYRELSESMEDLEMMER På afdelingsgeneralforsamlingerne var der i år valg til formand og et antal bestyrelsesmedlemmer. Der var i år to formænd som havde valgt at stoppe. Det var for Motionsafdelingen Per Akselbo og for Petanqueafdelingen Ellen Scheuer Jensen, og de er erstattet af Tommy Pedersen og Birgit Raagaard. Tak til de to afgående formænd for deres arbejde i afdelingerne og Hovedbestyrelsen. Velkommen til de to nye formænd. Der har som nævnt også været valg til bestyrelsen og her er der sket følgende ændringer: Afdeling Gået ud Kommet ind Badminton Liselotte Buhl Annette Wass Nielsen Helle Jensen Klaus Kristensen Fodbold Torben Larsen Rene Mellerup Christian Møller Motion Formand Per Akselbo Tommy Pedersen Paw Sonne Pedersen Formand Tommy Pedersen Andreas Christiansen (1 år) Klaus Nielsen Per Akselbo Petanque Formand Ellen Scheuer Jensen Lis Johansen Formand Birgit Raagaard Ellen Scheuer Jensen Tennis Thomas Nielsen Ebbe Glennild Vi vil sige de afgående bestyrelsesmedlemmer tak for den tid og det arbejde de har lagt i foreningen og samtidig velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer. 5. HOVEDGENERALFORSAMLING FREDAG D. 11. APRIL 2008 Som mange ved har foreningen Hovedgeneralforsamling fredag d. 11. april 2008 kl i Ostedhallens cafeteria. Sædvanligvis varer generalforsamlingen et par timer, hvorefter foreningen byder på en let anretning i form af oste- og pølsebord samt drikkevarer. Det plejer at være en hyggelig aften, hvor alle får mulighed for at tale med de andre afdelinger. Hver afdeling har udpeget fem delegerede som sammen med Hovedbestyrelsen har stemmeret på generalforsamlingen, dertil har afdelingen også udpeget et antal suppleanter. Alle skal komme til Hovedgeneralforsamlingen, da det er vigtigt at alle afdelinger er fuldt stemmerepræsenteret. Udover dem som skal komme, håber vi at der er flere medlemmer som vil møde op. Vi plejer at være ca. 70 personer. Inden generalforsamlingen vil der være uddeling af to priser Roskilde Banks Lederpris i OIF og OIFs Ungdomsprofil. På generalforsamlingen bliver bestyrelsens beretning og regnskab for 2007 gennemgået. Der er i år valg til næstformand og kasserer samt suppleanter og revisorer. 6. NY FORMAND I OIF STØTTE Formanden for OIF Støtte Lone Ipsen har for et par måneder siden valgt at stoppe. Som ny formand er udpeget Christian Fjeldsted Andersen, der i en periode har været udvalgsmedlem. Vi siger Lone tak for den tid hun har været med og håber, at hun snart kommer tilbage. Vi byder Christian velkommen som formand.

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 5 7. OSTED PARTY Som det forhåbentligt er alle bekendt så afholder Osted Idrætsforening Party lørdag d. 26. april 2008 i Ostedhallen. Musikken bliver leveret af det landskendte orkester Kim & Hallo, som spiller hele aftenen. Menuen, der er en 3 retters Party menu, bliver leveret af Osted Kro. Hallen er pyntet festligt op, så alt er gjort for at alle kan få en hyggelig aften Der er stadig billetter til partyet, men vi opfordrer til at købe så hurtigt som muligt, så vi kan få et overblik om hvor mange der ønsker at være med. Billetterne kan købes hos Osted Slagteren og Ostedhallens Cafeteria. De koster kun kr. 350,00 for alt inkl. mad, musik og en festlig Partyaften. Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Osted Idrætsforening. 8. INDBRUD I HALLEN, BILLARDLOKALERNE M.M. Vi har her i vinter været meget plaget af indbrud og hærværk i foreningens lokaler i hallen og billardlokalerne. I Ostedhallen har der været indbrud via et vindue i cafeteriet, og der er lavet hærværk for mere end der er stjålet. En uge efter var der også indbrud i hallen, og her har man smadret døren til foreningens kontor, hvor vi har nogle arkivskabe som er fuldstændig smadret. Der er intet af værdi i skabene, det er kun foreningens arkiv i form af ringbind med mere. Der er vel lavet hærværk for kr. I Billardafdelingens lokaler under Blok A på Osted Skole har der også været indbrud. Her har man smadret og knækket tre døre med karme, låse og hængsler så de er fuldstændig ubrugelige. Ligeledes var der brækket en flaskeautomat op og stjålet nogle småpenge. Der er vel smadret og lavet hærværk for kr. På Osted Skole og bygningerne omkring skolen har der også været indbrud og lavet hærværk. Ikke noget særligt er stjålet, det er kun hærværk og det er p.t. vurderet til at være for kr.. Når man lægger det hele sammen, er der lavet hærværk for mellem kr. og stjålet for højst 2500 kr. Det er meget irriterende, at der er nogen som ødelægger alt dette, både for skolen og foreningen.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 5 Alle disse forhold er turligvis meldt til politiet og der er taget rapport. I OIF kan vi få dækket noget igennem vort forsikringsselskab, men vi har jo en selvrisiko som vi selv skal dække. Vi vil opfordre alle, som ser noget mistænkeligt både omkring idrætsanlægget, Osted skole og hallen, til at ringe til Roskilde Politi på telefon eller så vil de komme straks. Vi skal have stoppet de indbrud og hærværk. 9. DIGITALT KAMERA OG VIDEOKAMERA Foreningen har for et par år siden indkøbt et digitalt kamera og et videokamera. De kan lånes til optagelse af idrætslige formål eller man kan bede Christian Fjeldsted Andersen komme og tage billeder. Billederne kan både bruges til hjemmesiden, Kugleposten eller i forbindelse med andre ting. Videokameraet kan for eksempel bruges til at optage en kamp eller ved træning, som senere kan vises/bruges ved fremtidig træning eller lignende. Kameraet er hos Christian og videokameraet hos kasserer Steen D. Andersen. For dem begge ring og bestil. 10. FØRSTEHJÆLPSKURSUS I 2006 arrangerede vi et førstehjælpskursus for foreningens trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer. Der var fin deltagelse og alle fik godt udbytte af det. Vi vil igen i år træffe aftale med Dansk Røde Kors om at afholde et førstehjælpskursus her i Osted, hvor vi kan tilbyde trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer et 12 timers førstehjælpskursus. Kurset vil komme ind på livreddende førstehjælp, førstehjælp ved ulykker, kunstigt åndedræt, hjertemassage, førstehjælp ved idrætsskader og forbindinger samt meget andet om førstehjælp. Det er et gratis tilbud vi giver til nævnte gruppe, og vi opfordrer på det kraftigste alle om at komme med på kurset. Man kan spørge sig selv om det er forsvarligt at være træner og leder i en idrætsforening uden at kunne førstehjælp det mener vi ikke! Kurset bliver støttet af OIF Støtte, som en lederuddannelse. Vi satser på, at kurset afholdes på onsdage i ugerne 36, 37, 38 og 39. Tilmelding skal ske gennem afdelingsformanden, som bringer den videre i Hovedafdelingen.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af FORENINGSBLUSER Foreningen har i en årrække haft foreningsbluser med OIF Logo en dejlig sweatshirt og T-shirts. Der har efter generalforsamlingerne været forespørgsler på at få bluser til de nye medlemmer. Ligeledes er der også vist interesse for polo shirts, det vil vi naturligvis efterkomme. Bluserne kan købes af alle, også medlemmer til brug ved f.eks. kampe. Foreningen giver tilskud til bestyrelsesvalgte medlemmer på kr. 70,00 til køb af sweatshirt Bluserne koster: Sweatshirt kr. 110,00 for bestyrelsesmedlemmer: kr. 40,00 T-shirt kr. 40,00 Polo shirts kr. 60,00 Bestilling af bluser skal ske til afdelingsformanden, som bringer den videre til Marianne Kristensen. 12. KALENDER 11. april :00 Hovedgeneralforsamling Ostedhallen 26. april 2008 Party Ostedhallen 23. juni :00 Sankt Hans Idrætsanlægget

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

Vedtægter for Jels Idrætsforening

Vedtægter for Jels Idrætsforening Vedtægter for Jels Idrætsforening Stiftet den 18. juni 1965. Vedtægterne er revideret d. 12. december 1988, d. 31. januar 1991, d. 27. februar 1992, d. 24. marts 1994 og d. 13. marts 2012. 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. CYKELLØB TIL FORDEL FOR KRÆFTSYGE BØRN... 1 2. INDBRUD I BILLARDAFDELINGEN... 2 3. SANKT HANS WEEKEND... 3 4. VANDREFESTIVAL 2012...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. INDBRUD I KLUBHUSET... 1 3. NYHEDER FRA TENNISAFDELINGEN... 1 4. NYT FRA PETANQUEAFDELINGEN... 2

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Vedtægter for Sørbymagle IF. 2 Foreningens formål er ved idræt, samt anden kulturel virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Vedtægter for Sørbymagle IF. 2 Foreningens formål er ved idræt, samt anden kulturel virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Sørbymagle IF 1 Foreningens navn er Sørbymagle Idrætsforening (SIF) og den er stiftet d. 15. februar 1907. Hjemsted Slagelse kommune i Region Sjælland. 2 Foreningens formål er ved idræt,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

Vedtægter for. Sørbymagle Idrætsforening. Stiftet 1907

Vedtægter for. Sørbymagle Idrætsforening. Stiftet 1907 Vedtægter for Sørbymagle Idrætsforening Stiftet 1907 Revideret og vedtaget på generalforsamlingen 24. februar 2016 Foreningens navn er Sørbymagle Idrætsforening (SIF) og den er stiftet den 15. februar

Læs mere

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2

stk. 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 stk. 1 stk. 2 1 1 Foreningens navn er Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening. Stiftet 4. oktober 1866 som Nr. Lyndelse Skytte og Idrætsforening. I 1966 sammensluttet med Nr. Søby Gymnastikforening til Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Klubbens vedtægter. Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre.

Klubbens vedtægter. Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre. Klubbens vedtægter Klubbens vedtægter 1 Afdelingen Fodboldafdelingen er stiftet den 26. maj 1914 og er en afdeling under Karlslunde Idræts Forening og er underlagt dennes vedtægter og bestemmelser. Fodboldafdelingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING 2010... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENINGS FEMTE ÆRESMEDLEM... 5 3. OSTED IDRÆTSFORENINGS LEDERPRIS 2010...

Læs mere

VEDTÆGTER BG&IF. Vedtægter. For. Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF.

VEDTÆGTER BG&IF. Vedtægter. For. Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. VEDTÆGTER BG&IF Vedtægter For Bogense Gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF 1. Foreningens navn er Bogense gymnastik- og Idrætsforening, BG&IF. Foreningen er stiftet den 22. januar 1914. Foreningen består

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING. Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER. Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening.

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING. Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER. Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune/Ringkøbing Amt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF.

1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Vedtægter for Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Nr. Felding Gymnastik- og Idrætsforening, som forkortes Nr. Felding GIF. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens hjemsted er Randers Kommune.

1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens hjemsted er Randers Kommune. Hornbæk Sportsforening Randers Stiftet den 15. juli 1945 VEDTÆGTER FOR HORNBÆK SPORTSFORENING Overvænget 25 8900 Randers 1 Foreningens navn er HORNBÆK SPORTSFORENING, almindeligvis omtalt Hornbæk SF. Dens

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

Vedtægter. for. Vallekilde-Hørve Gymnastikforening. Stiftet den 11/

Vedtægter. for. Vallekilde-Hørve Gymnastikforening. Stiftet den 11/ Vedtægter for Vallekilde-Hørve Gymnastikforening Stiftet den 11/12 1929 Vedtægter revideret den 26. marts 2015 Denne side er blank 1 1 Navn og hjemsted Vallekilde-Hørve Gymnastikforening (VHG) med hjemsted

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune.

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. HORSENS KFUM IDRÆT VEDTÆGTER ' 1 Navn og hjemsted Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. Horsens KFUM er stiftet den 17. september 1928 og sammenlagt med Birkeparken

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980.

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. EIF 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. Foreningens hjemsted er Aabenraa kommune. 2 Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere