TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 28. årgang Maj 2012 Nr. 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 28. årgang Maj 2012 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk"

Transkript

1 TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 28. årgang Maj 2012 Nr. 2

2 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund Adresse: Tangloppen 1, 2635 Ishøj Telefon: Kontonr.: CVR.-nr.: , ISSN: X Bestyrelse Formand Christian Kofod Tlf Næstformand Peter Froskov Tlf Kasserer Villy Sørensen Tlf Rochef Morten Storgaard Tlf Langtursrochef Edvin Wettergren Tlf Bestyrelsesmedlem Michael Duncan Tlf Bestyrelsesmedlem Toni Larsen Tlf Udvalg og repræsentanter Roudvalg Morten Storgaard se bestyrelsen Peter Froskov se bestyrelsen Allan Væverskov Tlf Kim Johansen Tlf Husforvalter Toni Larsen se bestyrelsen Depotbestyrer Aage Hvass Tlf Haveansvarlig Peter Ramm Tlf Langtursudvalg Edvin Wettergren se bestyrelsen Freddi Wagner Tlf Bendt Vangshardt Tlf Per Baad Tlf Sponsorudvalg Michael Duncan se bestyrelsen Claus Laugaard Tlf Helle Storgaard Tlf Informationsudvalg Klubblad Lone Sørensen Tlf Redaktør Peter Froskov se bestyrelsen Hjemmeside Morten Storgaard se bestyrelsen Repræsentanter Friluftsrådet Ishøj Idrætsråd Albertslund: Anne Wilms, Ishøj: Aage Hvass, Vallensbæk: vakant Morten Storgaard Kontingent Ishøj Roklub Aktive over 21 år: 350 kr. / kvartal Aktive fra 18 til 21 år: 250 kr. / kvartal Aktive under 18 år: 175 kr. / kvartal Passive: 175 kr. / år (Familierabat gælder ikke passive) Familierabat: Halv pris for alle i samme husstand, efter den første voksne til fuld pris. Indlæg til Tangloppen Tidsfrist for materiale til Tangloppen er den 10. i hver måned. Indlæg sendes på til klubblad@ishoj-roklub.dk i Word-format 2

3 Formanden har ordet Siden sidste udgivelse af klubbladet har vi afholdt generalforsamling, materialedag og standerhejsning. Den årlige generalforsamling blev afholdt den 1. marts, hvilket man kan læse mere om i referatet fra generalforsamlingen senere i bladet. Standerhejsningen lørdag den 24 marts blev i forhold til tidligere år ændret ved, at vi allerede hejste standeren kl. 10:00 med efterfølgende brunch og årets første rotur på vandet. Rigtig mange af klubbens medlemmer valgte at møde op til standerhejsningen, hvilket gjorde det til en dejlig dag, hvor vi markerede at rosæson 2012 er startet. Jeg er sikker på, at sommersæsonen 2012 bliver fyldt med mange og nye rooplevelser, hvilket vi på generalforsamlingen har taget et første skridt i retningen af. Her blev det, som de fleste måske allerede ved, besluttet at købe en coastalbåd. Denne er blevet bestilt hos Eurow, og nu kan vi gå og glæde os til, at den bliver en del af Ishøj Roklubs bådpark. Vi er endvidere blevet kontaktet af Gildbroskolen i Ishøj, som ønsker at indgå et skolepartnerskab med os. Den indledende dialog er påbegyndt, og måske er dette et først skridt i retningen hen imod en ny ungdomsafdeling. Skolepartnerskabet er et nyt initiativ, hvor DFfR og Dansk Skole Idræt ønsker at præsentere flere OL idrætsgrene overfor danske skolebørn gennem en række forskellige ro arrangementer i Man kan læse mere om konceptet på: jde/skolepartnerskaber.aspx Årets roskoler bliver afholdt i weekenderne april, samt maj. Vi har som altid brug for instruktører og hjælpere på land og i bådende. Jeg håber, at mange af jer vil hjælpe til på roskolerne, som altid er en sjov oplevelse. Her til slut vil jeg reklamere for det første af i alt to medlemsmøder, som bliver afholdt den 7. maj umiddelbart efter roning. Dette er stedet, hvor stort såvel som småt bliver taget op til diskussion. Har du punkter du ønsker taget op på mødet, så send en mail til kofod85@hotmail.com. Jeg udsender en dagsorden for mødet på groupcare, når vi nærmer os. Ellers er der ikke andet end, at ønske alle en god start på sommersæsonen Christian Kofod Elektronisk blad Vil du spare klubben porto på DIT blad (6 kr. pr. blad) så skriv til klubblad@ishoj-roklub.dk. Så får du fremover en , når bladet findes elektronisk på klubbens hjemmeside.

4 Lørdagsroning Jeg synes det kunne være dejligt at komme på vandet om formiddagen. Derfor vil jeg starte op om lørdagen kl Jeg synes, vi skal have korte og lange ture. Hvis der stemning for at tage på tur i en anden roklub, kan det også lade sig gøre. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til mig senest om torsdagen, så ved jeg, hvor mange vi bliver. Jeg håber, at der er flere korttursstyrmænd, der melder sig, så vil mulighederne være flere. Vi vil meget gerne vide, om du kan lægge bil til på turen. Efter den 23/4 vil vi udsende mere information. Poul Erik og Peter Styrmandskursus Søndag 17. juni kl Vi starter endnu et hold styrmandsaspiranter i Hvis du endnu ikke er styrmand, så er det sikkert noget for dig. Første gang vil være den 14. april. Håber at der er mange der melder sig. Toni Larsen (telefon ) Berlintur Traditionen tro tager vi til Berlin i pinsen og besøger vores venskabsklub. Vi tager endnu engang ned til Ruderverein Preussen. Tidsplanen er: - Afrejse fra Ishøj Roklub torsdag den 24. maj 2012 kl Færgen fra Gedser kl. 19 og ankomst til Preussen kl. ca Vi tager fra Preussen mandag den 28. maj kl. ca Færgen fra Rostock kl. 15 og ankomst Ishøj Roklub kl. ca. 19. Prisen kender vi ikke præcist, men vil være ca. kr alt inkl., dog ikke indkøb til eget forbrug. Tilmeldingsfrist er mandag 23. april. Send en froskov@gmail.com. 4 Du får lettere ved at komme på vandet, og klubben får flere styrmænd til at tage sig af frigivne nye roere. Du vil på kurset lære om søvejsregler, farvandsafmærkninger, styreteknik, søsikkerhed, klubbens korttursreglement, styrmandens ansvar, praktiske øvelser og meget mere Tilmelding til Peter på froskov@gmail.com. Anne (238) og Peter (107) Generalforsamling Referat Fremmødte: Per (9), Ebbe (34), Morten (100), Peter (107), Poul (136), Anne (238), Kim (296), Satip (350), Edvin (351), Esther (394), Michael (439), Toni (496), Villy (504), Christian (513), Hans (531) og Iben (536). 1. Valg af dirigent Ebbe (34). Dirigenten erklærede, at generalforsamlingen var korrekt indkaldt og beslutninger derfor gældende.

5 2. Valg af referent og valg af 2 stemmetællere Referent Anne (238), stemmetællere Kim (296) og Esther (394). 3. Forelæggelse til godkendelse af bestyrelsens skriftlige beretning for 2011 Formanden knyttede en enkelt kommentar til den skriftlige beretning, som var udsendt sammen med indkaldelsen; Bestyrelsen ser stort potentiale i ronetværket. Der var spørgsmål til formålet med ro-netværket der er endnu ikke fastsat egentlige mål for netværket, men IR har formandsskabet for vores netværk i Næste ronetværksmøde afholdes i IR d. 10. maj, hvor alle er velkomne. Der var spørgsmål til medlemstallet kassereren informerede om, at medlemstallet er omtrent uændret. (efter afslutning på generalforsamlingen konstaterede kassereren, at medlemstallet er 47 aktive og 17 passive). Beretningen blev enstemmigt vedtaget. 4. Forelæggelse til godkendelse af revideret skriftligt driftsregnskab og status for 2011 Kassereren fremlagde regnskabet. Der var følgende spørgsmål: Underskud på ~ kr. forklaring står under regnskabet, det er en kombination af nyt slæbested og ny indkøbte årer. Bådvedligehold er ~ kr. mod budgettet kr. grundet ny-indkøb er lagt herunder. Kommunalt tilskud er ikke retvisende, da der har været en del problemer med udbetalinger fra kommunen. Der er pr. 16. januar indgået kr fra kommunen. 5 Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. 5. Drøftelse af bestyrelsens tanker for de kommende år Bestyrelsen havde planlagt at afholde en visionsdag i januar 2012, dvs. inden generalforsamlingen, men denne er blevet udskudt. Formanden udtrykte håb om at vi bl.a. kan få vores roskoler til at køre på skinner, så vi bedre kan markedsføre roskolerne. Der er p.t. 2 nye instruktører (Edvin og Villy). Bestyrelsen indbyder alle medlemmer til omdeling af PR-materiale i løbet af foråret. Flere medlemmer ytrede ønske om struktureret træning (tonse-roning/ bliv bedre-roning) 6. Forelæggelse til godkendelse af bestyrelsens budgetforslag for 2012 Der var følgende spørgsmål til budgettet: Det kommunale tilskud er på 9000 kr. virker lavt, når der pr. 16. januar er indgået ~ kr. svar; der er korrigeret for fejlposteringer i Klubhus/drift er sat til kr., når der i 2011 er udgifter på samme punkt for ~ kr. Der er korrigeret for fejlposteringer i Medlemskontingent er kr. mod indtægter i 2011 på ~ kr. IR s bestyrelse er optimistiske, og satser på medlemsfremgang. Der var forslag vedr. opdeling af kommunale tilskud, så det synliggøres, hvilke indtægter der er hhv. medlemstilskud og kursustilskud. Kassereren tog dette til efterretning.

6 7. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Godkendt. 8. Behandling af eventuelt indkomne forslag Bestyrelsen foreslår indkøb af coastal dobbeltsculler (CX2) til levering sommeren 2012 pris ca kr. inkl. levering. Der var mange spørgsmål til båden, som alle blev besvaret fyldestgørende af bestyrelsen. Bådfonden er på ~ kr. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 9. Direkte valg af myndige, stemmeberettigede medlemmer: På valg er: Lige år og hvert år a. Formand Christian Kofod Ikke på valg b. Næstformand Peter Froskov Genvalgt c. Kasserer Villy Sørensen Ikke på valg d. Rochef Morten Storgaard Genvalgt e. Bestyrelsesmedlem Michael Duncan Genvalgt f. Bestyrelsesmedlem Toni Sørensen Ikke på valg g. Langtursrochef Edvin Wettergren Ikke på valg h. 1. suppleant Lone Sørensen Genvalgt 2. suppleant Britt Hansen Modtog ikke genvalg Iben (536) valgt 6 i. 2 revisorer Eilif Holm Genvalgt Anne Marie Nielsen Modtog ikke genvalg Hans (531) valgt j. Revisorsuppleant Per Baad Jensen Genvalgt 10. Orientering om udvalg Morten orienterede om roudvalget, som har afholdt et enkelt møde vedr. ro-kriterier for Virusbåden. Virus-båden ligger fortsat under sculler-reglementet. Roudvalget indkaldes til nyt møde vedr. Virus-båden og den nye Coastal-båd. Langtursudvalget har ikke afholdt møder i 2011 og der er ikke planlagt langture i Per s holdning var, at der ikke var nok tilmeldte til turene, hvorfor det ikke var værd at planlægge dem. De få, der tager på langture prioriterer Berlin-turen meget højt. Per ønskede at melde langture ud 4 6 uger inden. Villy opfordrede til, at der blev arrangeret færre ture. Edvin informerede om, at der vil blive arrangeret både dags- og aftenlangture i Poul informerede om Venedig-tur i Sponsorudvalget har holdt pause i 2011, men genoptager arbejdet i Informationsudvalget (klubbladet) søger hjælp til klubbladet. Henvendelse til Peter. Hjemmesiden ønskes opdateret Morten søger hjælp. Henvendelse til Morten/Peter. Materialeudvalget informerede om den aktuelle status på bådklargøring; alle glasfiberbåde er

7 vasket og poleret. De sidste lakeringer er klaret og alle både er klar. Alle årer skal gennemgås. Eftersom der har været manglende opbakning til mandagsklargøring er denne ændret til kun at være første mandag i måneden. 11. Eventuelt I weekenden juni afholdes vi ror Danmark rundt. Der var opfordring fra bestyrelsen om at deltage i arrangementet og samtidig deltage i Skt. Hans aften i IR. Der søges frivillige til at stå for en salatbar. Ishøj Ungdomsskole ønsker at besøge IR. Morten har takket ja og aftaler nærmere med Ungdomsskolen. Arrangementet vil foregå i dagtimerne og der kan komme op mod 50 personer. Formanden takkede generalforsamlingen for den gode og konstruktive dialog. Generalforsamlingen sluttede kl. 21:00, hvor dirigenten takkede bestyrelsen for deres store arbejde og takkede derefter for god ro og orden. Vi håber derfor, at du vil give en hånd med du behøver ikke nødvendigvis at være til stede hele weekenden. Men jo flere vi er om arbejdet jo sjovere er det. Hjælp med at give vores nye rokammerater en god start i klubben! Du kan også tilmelde dig direkte til mig på froskov@gmail.com eller telefon Peter Froskov Roudvalget Rotøj Klubtøj, som er lavet specifikt til roning, med klubbens logo på. Bl.a. mulighed for at købe rojakke og rovest, som er vindtæt i ryggen og går ned over lænden. Roskole 2012 Årets roskoler nærmer sig. Hold 1 afholdes 28/4 og søndag 29/4. Hold 2 afholdes lørdag den 12. og søndag den 13. maj. For at roskolerne skal forløbe efter planen, er det nemlig nødvendigt med opbakning fra hele klubben. Der skal dels være instruktører og hjælpere til stede på selve roskolen, og dels skal der bruges nogle kræfter på forberedelser op til de enkelte weekender. 7 Se klubbens tøj via dette link: e.php?selcat=438 Prisen for en rovest er ca. 650 kr., mens prisen for en rojakke er ca. 800 kr. Der er mulighed for at få sit navn broderet på. Stykprisen (og fragten) er lavere ved samlet bestilling, så jeg vil tilbyde at koordinere og samle bestillinger et par gange om året.

8 Næste bestilling er 15/5. Peter Froskov Kr. Himmelfartsdag Roning til Mosede Fortet torsdag 17. maj 2012 Som traditionen byder, bliver der igen i år afholdt Kr. Himmelfartsdags roning, I samarbejde med Ronetværk SydøstSjælland og Hvidovre Roklub. Ishøj Roklub mødes kl og ror i samlet flok til Mosede Fortet, hvor vi skal være ca. kl. 12 til frokost i det grønne. Den medbragte mad nydes i selskab med de øvrige roere. Der vil være bænke med plads til engangsgrill på bordene, og rig mulighed for køb af is i kiosken, og benyttelse af deres toiletter. Efter frokost ca. kl. 13 er der tid til at se på Fortet og socialt samvær med de andre klubber. Da Mosede Fort ligger inden for dagligt rofarvand, er det tilladt at ro dertil i gig og sculler. Mere information kan hentes på Vigtig info Københavns havn I forbindelse med etableringen af den nye Krydstogtsterminal i Københavns Nordhavn, er der etableret et afmærket forbudsområde. Alle skibe og både herunder robåde skal overholde forbuddet mod at sejle ind i arbejdsområdet. Man skal være særligt agtpågivende ved kraftige vinde fra nord og øst, og roture mod Københavns Havn fra nord, kræver at roningen kun sker på dage med roligt vejr, og at man bør undersøge vejrliget minimum 3 timer frem. Bestyrelsesmøde 13/2 referat Til stede: Peter (PF), Michael (MD), Morten (MS), Toni (TL) og Christian (CK) Afbud: Edvin (EW) og Villy (VS) Referent: PF Michael Duncan 8

9 1 Post Indbydelse til Pokalfest torsdag d. 31. maj Vi besluttede, at vi sender omkring tre personer fra bestyrelsen. Vi har ingen kadidater til de forskellige priser. Faktura fra Ishøj Forsyningen. Disse er lagt til kassereren. 3 Bordet rundt Status på økonomien: Intet nyt idet kassereren ikke var til stede ved mødet. Tilbagemelding fra Ronetværksmødet d Godt fremøde. Kun Viking deltog ikke. Der var generelt en god dialog. Idet vi er 9 klubber repræsenteret skal vi fremadrettet sørge for, at alle får en aktie i netværket. Det er aftalt, at vi holder næste møde i netværket d. 10. maj Generalforsamling 2012 Underskrift af regnskab: Edvin og Villy mangler at underskrive. Godkendelse af budget Godkendt. Opfølgning på beretning for Denne er skrevet og trykt i Tangloppen. TL ringer til Åge ift. indkøb af drikkevarer til generalforsamlingen. MS sørger for at indkøbe vin til referent og dirigent. PF sender drejebog ift. gennemførsel af generalforsamlingen til CK. PF holder oplæg omkring bestyrelsens forslag af indkøb af ny båd. 5 Mulighed for rospinning Vores holdning er, at det skal være et supplement til roningen, hvor målet er at få flere medlemmer på vandet. Køge Roklub er ved at gøre 9 sig de første erfaringer, hvilket vi vil følge op på. Det blev besluttet at tage det op igen til efteråret i ronetværket, så vi kan få erfaringer. 6 Opfølgning på tidligere punkter Status på salg af Søhesten. Dette bliver diskuteret i ARK s bestyrelse, hvorefter de vender tilbage til os. Status på ny telefoni og internetudbyder. Vi har fået en pris fra TDC på 744,- i forhold til tidl. 1074,- CK undersøger andre udbydere, for en billigere pris. Opfølgning på Nytårsmarch. MD følger op på hans første henvendelse til kommunen. 8 Punkter til næste møde Roskoler og PR. Instruktørmøde: TL laver oplæg. Næste møde d. 8 marts kl. 18:30. 7 Eventuelt MS undersøger mulighederne for førstehjælp i kommunen. Hvis der ikke er mulighed for dette undersøger CK muligheden hos anden aktør. MS undersøger mulighederne for at søge fonde til indkøb af ny båd. Bestyrelsesmøde 12/3 referat Til stede: Michael (MD), Morten (MS), Toni (TL), Villy (VS), Edvin (EV) og Christian (CK) Afbud: Peter (PF) Referent: CK 1 Post Tilsendt Medborgerpolitik fra Ishøj Kommune. 2 Bordet rundt

10 Status på økonomien: Bådkonto udviser ,- Foreningskonto udviser ,- Banken arbejder på sagen mht. gebyr på netbank. VS følger op. 3 Medlemmer, rettigheder og uddannelse Tom Møller (29) og Gitte Møller (14) overgår til passive medlemmer. VS, EV & TL vil gerne på trænerkursus modul C. VS tilmelder alle. VS vil gerne på rospinning kursus. VS tilmelder sig kurset. 4 Standerhejsning 2012 Program: 10:00: Hejsning af standeren (Iben Voss) 10:30: Brunch Herefter årets første rotur. Indkøb af morgenmad (brunch): TL er tovholder. VS hjælper til. Indkøb af Gammel Dansk, øl, sodavand og kage. MS køber øl, sodavand & Gammel Dansk. Invitation på groupcare, herunder opfordring til svømmeprøver: CK Nåle: Freddy Wagner (118) 25 års nål. MS sikre, at han møder op, samt holder en tale for ham til standerhejsningen 5 Materialedag Groupcare invitation (TL sender mail ud). 6 Roskoler og PR Roskole 1: 28 & 29. april: PF er tovholder, VS, MD, EV, CK hjælper. TL laver mad. Roskole 2: 12 & 13. maj: PF er tovholder. MD, CK hjælper. TL laver mad Opslag i klubben CK ansvarlig. Foldere uddeles. PF og CK laver plan for uddeling. 6 Opfølgning på tidligere punkter 7 Status på salg af Søhesten. Ark har vendt tilbage ift. prisen, som de mener, er for høj (25.000,-). Forslag fra Ark på , hvilket vi indvilger i. MS undersøger mulighederne for førstehjælp i kommunen. Hvis der ikke er mulighed for dette undersøger CK muligheden hos anden aktør. Er ikke undersøgt. TL kontakter Kai Sport. MS undersøger mulighederne for at søge fonde til indkøb af ny båd. Oplæg er lavet og sendes til Frederik & Emma Kraghs mindelegat. Opfølgning på Nytårs March. MD følger op på hans første henvendelse til kommunen. MD har ikke fået svar retur, men ringer direkte til dem. 8 Oplæg fra Toni omkring uddannelse og instruktion Oplæg tilsendt d Punkt gemmes til Visionsdagen. 9 Punkter til næste møde Medlemsmøde Vi Ror Danmark Rundt Næste møde d. 15. april 2012 i forbindelse med Visionsdagen og 21. maj 2012 kl. 18:30 10 Eventuelt 10

11 Berlin turen. PF sender indbydelse ud på groupcare. PF og Poul Erik er tovholdere på turen. Vi har bestilt en bådvogn (Trolley Y18/Y25 2 hjulet boogie vogn) til den nye coastalbåd til en pris á 4325,- inkl. moms. TL: Sender mail til kommunen ift. hovedrengøring af klubben. Visionsdag d.15. april. VS har meldt afbud. Alle andre kommer. VS sørger for bestilling af mad. CK: Udsendelsesplan for roblad 2012? MD: Indkøber nye nylonremme. Gør rosporten synlig ViRorDanmarkRundt juni 2012 Der vil igen ligesom i 2008 blive afhold et arrangement / konkurrence, hvor næsten alle roklubber i landet deltager, ved at skulle ro så mange kilometer som muligt. Vi vil få tildelt lodder efter hvor mange km, vi har roet. Der er mange gode præmier, blandt andet plejer der, at blive udloddet en båd. Fredagen er afsat til, at vi bare dumper ind kl. 18 og giver et bidrag efter formåen, efter en hård arbejdsuge. virordanmarkrundt.dk Søndag mødes vi igen kl. 10, og forsøger at ro den modsatte vej, så langt modet eller energien tillader. I forbindelse med arrangementet er der fremstillet nogle T-shirts som kan bestilles enten på opslaget på tavlen eller på Toni s larsen.toni75@gmail.com. Tilmelding kan ske til Edvin på e- mail edvinwe@hotmail.com, eller på opslag i klubben. Toni Larsen og Edvin Wettergren Bliv medlem af facebookgruppen: Ishøj Roklub Tangloppen Lørdag mødes vi i klubben kl. 10, og ser om vi kan ro mod Slusen, eller om vi skal forsøge at nå Mosede Fortet det bestemmer vejrguderne. Når vi kommer tilbage igen, griller vi vores medbragte kød / fisk og laver fælles salat m. m. og fælleshygger. 11

12 B Aktivitetskalender April Lørdag 28/4 kl. 9 Roskole I dag 1 Søndag 29/4 kl. 9 Roskole I dag 2 Maj Mandag 7/5 kl. 20 Medlemsmøde Torsdag 10/5 Møde i Ronetværk SydøstSjælland Lørdag 12/5 kl. 9 Roskole II dag 1 Søndag 13/5 kl. 9 Roskole II dag 2 Torsdag 17/5 kl. 9 Kristi Himmelfart tur til Mosede Fort,, Mandag 21/5 Bestyrelsesmøde Torsdag 24/5 kl. 16 Pinsetur til Berlin (til mandag 28/5) Juni Søndag 17/6 kl. 10 Korttursstyrmandskursus Fredag 22/6 kl. 18 ViRorDanmarkRundt kilometerræs Lørdag 23/6 kl. 10 slusen eller mosede grillaften Søndag 24/6 kl. 10 kilometerræs fortsættes August Lørdag 25/8 kl. 14 Kanindåb September Lørdag 8/9 Danish Open i Coastal roning (Skovshoved) Torsdag 13/9 kl. 20 Medlemsmøde Faste aktiviteter Klubaftener: Mandage og torsdage kl Rospinning: Lørdage kl

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang Maj 2011 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang Maj 2011 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 27. årgang Maj 2011 Nr. 2 www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 29. årgang Maj 2013 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 29. årgang Maj 2013 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 29. årgang Maj 2013 Nr. 2 www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund Adresse: Tangloppen

Læs mere

Ishøj Roklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015. Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN

Ishøj Roklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015. Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN Ishøj Roklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015 Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og valg af 2 stemmetællere 3. Forelæggelse til godkendelse

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Maj 2010 Nr. 4 Standerhejsning 27. marts 2010 www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks

Læs mere

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9. Styrmandskursus august 2010. Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl.

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9. Styrmandskursus august 2010. Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl. TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Oktober 2010 Nr. 9 Styrmandskursus august 2010 Standerstrygning lørdag den 30. oktober kl. 14 www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 25. årgang April 2009 Nr. 3 Adresse: Tangloppen 1, 2635

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang August 2011 Nr. 4. www.ishoj-roklub.dk. Outriggerdag 2011

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang August 2011 Nr. 4. www.ishoj-roklub.dk. Outriggerdag 2011 TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 27. årgang August 2011 Nr. 4 Outriggerdag 2011 www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 24. årgang April 2008 Nr. 3 Adresse: Tangloppen 1, 2635

Læs mere

TANGLOPPEN. Husk Generalforsamling Mandag den 26. februar kl. 19.00

TANGLOPPEN. Husk Generalforsamling Mandag den 26. februar kl. 19.00 TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang Februar 2007 Nr. 1 Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 28. årgang Oktober 2012 Nr. 4. www.ishoj-roklub.dk. Sølv til Ishøj Roklub ved Danish Open Coastal Rowing

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 28. årgang Oktober 2012 Nr. 4. www.ishoj-roklub.dk. Sølv til Ishøj Roklub ved Danish Open Coastal Rowing TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 28. årgang Oktober 2012 Nr. 4 Sølv til Ishøj Roklub ved Danish Open Coastal Rowing www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 24. årgang Marts 2008 Nr. 2 Adresse: Tangloppen 1, 2635

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Juni 2010 Nr. 5. www.ishoj-roklub.dk. Roskole 17. 18. april 2010

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Juni 2010 Nr. 5. www.ishoj-roklub.dk. Roskole 17. 18. april 2010 TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juni 2010 Nr. 5 Roskole 17. 18. april 2010 www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks

Læs mere

Ishøj Aage Hvass Aage.hvass@ishoejby.dk 4373 8928

Ishøj Aage Hvass Aage.hvass@ishoejby.dk 4373 8928 TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang Oktober 2007 Nr. 8 Anne og Britt Kaniner 2007 Husk Standerstrygning og klubkaproning lørdag den 27. oktober kl. 14 Se det sidste nye på www.ishoj-roklub.dk

Læs mere

TANGLOPPEN. Husk Medlemsmøde Mandag d. 3. september efter roning. 23. årgang September 2007 Nr. 7. Per og hans høns i Stege

TANGLOPPEN. Husk Medlemsmøde Mandag d. 3. september efter roning. 23. årgang September 2007 Nr. 7. Per og hans høns i Stege TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang September 2007 Nr. 7 Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 29. årgang Februar 2013 Nr. 1. Godt Nytår. Husk generalforsamling torsdag den 28/2

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 29. årgang Februar 2013 Nr. 1. Godt Nytår. Husk generalforsamling torsdag den 28/2 + TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 29. årgang Februar 2013 Nr. 1 Godt Nytår Husk generalforsamling torsdag den 28/2 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Februar 2010 Nr. 1. www.ishoj-roklub.dk. www.ishoj-roklub.dk

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 26. årgang Februar 2010 Nr. 1. www.ishoj-roklub.dk. www.ishoj-roklub.dk TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Februar 2010 Nr. 1 www.ishoj-roklub.dk Husk generalforsamling torsdag den 4. marts www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af

Læs mere

TANGLOPPEN. Husk Nye roere og (Poul) på roskole. Klubtur til Præstø den 9.-10. juni. Se det sidste nye på www.ishoj-roklub.dk

TANGLOPPEN. Husk Nye roere og (Poul) på roskole. Klubtur til Præstø den 9.-10. juni. Se det sidste nye på www.ishoj-roklub.dk TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang Juni 2007 Nr. 4 Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk

Læs mere

TANGLOPPEN. Husk Poul hejser standeren for sæson 2007. Vi ror mandage og torsdage kl. 18.30. Se det sidste nye på. www.ishoj-roklub.

TANGLOPPEN. Husk Poul hejser standeren for sæson 2007. Vi ror mandage og torsdage kl. 18.30. Se det sidste nye på. www.ishoj-roklub. TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang April/Maj 2007 Nr. 3 Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 25. årgang December 2009 Nr. 9. www.ishoj-roklub.dk. Standerstrygning

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 25. årgang December 2009 Nr. 9. www.ishoj-roklub.dk. Standerstrygning TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 25. årgang December 2009 Nr. 9 Standerstrygning www.ishoj-roklub.dk Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 23. årgang November 2007 Nr. 9. Vel roet Vel hjemme (7. oktober)

Medlemsblad for Ishøj Roklub. 23. årgang November 2007 Nr. 9. Vel roet Vel hjemme (7. oktober) TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang November 2007 Nr. 9 Vel roet Vel hjemme (7. oktober) Husk Bådklargøring og madlavning mandage Træning til 8GP torsdage Se det sidste nye på www.ishoj-roklub.dk

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

TANGLOPPEN. Det er hårdt arbejde at dreje en båd. Husk Roskole III den 25.-26. august Vi har brug for din hjælp!

TANGLOPPEN. Det er hårdt arbejde at dreje en båd. Husk Roskole III den 25.-26. august Vi har brug for din hjælp! TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang August 2007 Nr. 6 Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 23. årgang December 2007 Nr. 10 k Peter stryger standeren Husk Julehygge mandag den 10/12 Bådklargøring og madlavning mandage Træning til torsdage Se det sidste

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Formandens side Marts 2005

Formandens side Marts 2005 Formandens side Marts 2005 Nu efter en vel overstået generalforsamling, men dog ikke så mange Opmødte at vi kunne lave vedtægtsændringer, har vi desværre måtte sige farvel til Langtursrochef Freddi og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 1 2017 46 Årgang Skælskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Rochefens side. Formandens side. Så kom sommeren endelig og aktiviteten på roaftnerne har været stor.

Rochefens side. Formandens side. Så kom sommeren endelig og aktiviteten på roaftnerne har været stor. Formandens side Nu er vejret ved at blive bedre, solen skinner og det blæser ikke så meget mere. Så næste gang I skal på vandet, kunne det være man skulle vælge en gig eller sculler. Vi har bådene for

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

TANGLOPPEN. Afrodite og Kong Neptun døbte årets kaniner. HUSK fra 1. september ror vi kl. 18. Det sidste nye på www.ishoj-roklub.

TANGLOPPEN. Afrodite og Kong Neptun døbte årets kaniner. HUSK fra 1. september ror vi kl. 18. Det sidste nye på www.ishoj-roklub. Ishøj Roklub Tangloppen 1 2635 Ishøj Tlf. 4373 4843 Kontonr.: 5475-2005969 ISSN: 1603-659X www.ishoj-roklub.dk e-mail: ishoj-roklub@ishoj-roklub.dk Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Til stede var: Søren Kabel Birgitte Andersen Claus Pedersen referent. Mette Dencker Johansen Henrik Danø Sørensen Jesper Duelund Jensen Finn Lund Mette

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere