Juni Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11"

Transkript

1 Juni 2011 Nye designmæssige genistreger fra HP Læs mere på side 10-11

2 Opgrader til Wireless N med NETGEAR! NETGEAR er en af verdens førende leverandører af netværksprodukter til små og mellemstore virksomheder. I deres portefølje findes et bredt udvalg af Wireless produkter med support for n både som stand alone og centraliserede controller løsninger. Wireless N giver som bekendt en lang række fordele i form af bl.a. højere hastighed, bedre stabilitet og øget dækning. Alle NETGEAR's centraliserede løsninger benytter de samme access punkter, og det er derfor meget enkelt at skalere løsningen efterhånden, som behovet vokser. Uanset størrelsen på det trådløse netværk har NETGEAR en centraliseret løsning der passer. V i forsøger her at give et hurtigt overblik. Medium 5-16 Access Punkter >> WMS5316 minder om WMS105, men er en separat appliance boks, som monteres centralt i netværket, og herfra kan håndtere op til 16 access punkter. WMS5316 Art. no Udover administration af det trådløse netværk har WMS løsningerne mulighed for automatisk at styre kanalvalg og sendestyrke samt fordele brugerne mellem access punkterne (load balancing). WC7520 Art. no Large Access Punkter >> WC7520 controller fra NETGEAR kan som standard håndtere 20 Access Punkter, men kan via licensopgradering udvides til 50 Access Punkter det er muligt at stacke op til 3 controllere, hvilket giver en samlet kapacitet på 150 enheder. WC7520 er en full feature controller med et bredt spektre af sikkerhedsfeatures, heriblandt i og rogue detection. Controlleren har desuden indbygget portal til gæstebrugere og support for fast roaming til f.eks. trådløs IP telefoni. Bemærk designet! Small 1-5 Access Punkter >> Med WMS105 fra NETGEAR kan du nemt og hurtigt konfigurere og vedligeholde et mindre netværk på op til 5 access punkter. Dette er en software baseret løsning, som installeres på en pc eller server i netværket og herfra giver mulighed for konfiguration af det trådløse netværk inkl. sikkerhed og firmware opdateringer. WMS105 Art. no NYHED WNAP320 Art. no << WNAP320 Wireless N Access Point NETGEAR introducerer nu et nyt Wireless N Access Point i diskret og lækkert design, med indbyggede antenner for maksimal trådløs dækning. WNAP320 benytter de nyeste teknologier inden for sikkerhed med support for bl.a. WPA2 og 802.1X med Radius support. Support for 802.3af PoE sikrer nem installation. WNAP320 kan fungere som stand alone Access Point eller styres via WC7520 controlleren Support for WMS5316 følger senere.

3 3 4 NYHED: Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials Navneskifte tendenser og visioner Ved indgangen til juni måned skiftede Actebis Computer A/S navn til ALSO Actebis A/S. Navneskiftet sker i forlængelse af fusionen mellem Actebis og ALSO i februar Læs mere om Fusionen mellem ALSO og Actebis Vi er som tidligere nævnt, sikre på at du vil få glæde af de nye kompetencer og muligheder det nye ALSO Actebis vil kunne tilbyde dig. Læs nærmere om fordelene i magasinet. Nye muligheder var også tanken bag introduktionen af Actebis Channel Trends + Visions, som Actebis afholdt 12 maj. Vi har længe haft den opfattelse at vi i DK har manglet en reel erhvervsmesse for de danske IT forhandlere og leverandører. Med udgangspunkt i den opbakning som de næsten 50 deltagende leverandører og den massive deltagelse fra forhandlerne var udtryk for, så er vi sikre på at de fleste i markedet deler vores opfattelse. Tak til alle for opbakningen. Læs mere om Trends + Visions i magasinet. Dette magasin rummer endvidere en række produktnyheder indenfor stort set alle produktkategorier Billedreportage fra Actebis (Nu ALSO Actebis) Channel Trends + Visions 2011 Et af de helt store samtaleemner og mega trends her i 2011 er lanceringen af PADS, som supplement til den traditionelle pc. Læs i vores temaartikel om hvad de førende eksperter og leverandører tænker omkring anvendelse, udbredelse osv. Sidst men ikke mindst, ønskes du en rigtig god afslutning på halvåret og en god sommerferie. Med venlig hilsen Ole Eklund Sales Director, Scandinavia Artikel: Tablet pc'er - Et helt nyt marked OLE EKLUND / Sales Director, Scandinavia Direkte tlf / ALSO Actebis A/S - Helgeshøj Allé Taastrup - Tlf Udgives af ALSO Actebis A/S / Oplag: / Redaktion: Dorte Fokdal / Tryk: PR Offset Alle priser i dette magasin er forhandlerpriser ekskl. moms og levering. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt ændringer i tekniske data.

4 4 ALSO Actebis anbefaler original Microsoft software Tilbyd mindre virksomheder Windows Small Business Server 2011 Essentials Som en ideel første server for mindre virksomheder med op til 25 brugere, tilbyder Windows Small Business Server 2011 Essentials en omkostningseffektiv og nem løsning, som hjælper mindre virksomheder med at beskytte deres data, organisere og få adgang til virksomhedens informationer hvor som helst og når som helst, supporterer de forretningskritiske applikationer som er nødvendige for at køre en virksomhed. Som noget nyt og enestående kan Windows Small Business Server 2011 Essentials også hurtigt oprette forbindelse til online baseret , samarbejde og forretningskritiske applikationer. Fordelene ved Windows Small Business Server 2011 Essentials omfatter: Daglig automatisk backup af klienter og servere Prisbillig, og nem at installere, bruge og vedligeholde Organiser og få adgang til filer fra hvor som helst og når som helst Ubesværet forbindelse til online-tjenester giver større muligheder Windows Small Business Server 2011 Essentials Er en prisbillig første serverløsning, som er nem at installere, bruge og vedligeholde. Windows Small Business Server 2011 Essentials Art. no Tilbyd alle de rigtige fordele til dine kunder Giv ro i sindet med automatisk lokal backup og genoprettelse Small Business Server 2011 Essentials hjælper med at sikre, at kundens data er sikre ved at udføre automatisk, daglig backup af serveren og alle computere på netværket. Gendan enkelte filer, mapper eller en hel pc eller server med enkle værktøjer til genoprettelse efter nedbrud. Gør dine kunder i stand til at arbejde hvor som helst, når som helst Small Business Server 2011 Essentials giver fjernadgang til vigtige oplysninger, så dine kunder kan løse forretningsmæssige udfordringer, når de er væk fra kontoret. Ved hjælp af en personlig web-adresse, kan brugerne få adgang til deres computere og dokumenter via enhver almindelig webbrowser. Nemmere adgang til online-tjenester Efterspørgslen efter online-tjenester vokser hurtigt over hele verden, især blandt de små virksomheder. SBS 2011 Essentials er designet til at lette forbindelsen til skyen med dens integration mellem on-premise løsninger og online-tjenester.

5 5 ALSO Actebis anbefaler original Microsoft software Skab dokumenter med stor gennemslagskraft Office til Mac 2011 Med Office til Mac 2011 kan du skabe dokumenter med stor gennemslagskraft, som yder fuld retfærdighed til dine ideer. Få det bedste ud af hvert eneste minut Skab dokumenter ud fra flotte og gennemarbejdede skabeloner. Brug Outlook til Mac til alle dine mailbehov og meget mere. Med Office til Mac 2011 får du et nyt program til alle dine vigtige s, din planlægning, dine kontaktpersoner og meget mere Outlook til Mac Skabelongalleri Flere temaer, flere skabeloner, mere tilpasning Du har nem adgang til tusindvis af temaer og skabeloner til Word, PowerPoint og Excel 2011 og kan bruge dem til at skabe smukke, professionelt udseende dokumenter. Udfør almindelige opgaver hurtigt Office til Mac 2011 har en dynamisk brugergrænseflade med båndet, der giver dig de mest brugte funktioner lige der, hvor du skal bruge dem, i Word, Excel, PowerPoint og Outlook til Mac. Ny database og samtalevisning Konsolider og få nem adgang til dine s Office Mac Home and Business 2011 Art. no Office Mac Home and Student 2011 Art. no Office Mac Home and Business 2011 Licens til 1 bruger der må installeres på 2 Mac Art. no Office Mac Home and Student 2011 Licens for home and student brug på 3 Mac i hjemmet Art. no Find de værktøjer, der bedst opfylder dine særlige behov på arbejdet, i skolen og hjemme: Home and Student Home and Business 90 dage 1 år Word Del dine ideer gennem flotte dokumenter PowerPoint Opret og vis professionelle præsentationer Excel Analysér, organiser og del data og lister Outlook Kommuniker med integrerede - og kalenderværktøjer Teknisk support medfølger Carsten Grand / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

6 6 Hvem beskytter din pc? Norton 360 gør mere for at forsvare din identitet, din computer og dine vigtige filer med omfattende og brugervenlig beskyttelse. Du kan aldrig få for meget beskyttelse. Det er derfor, at Norton 360 yder omfattende og brugervenlig beskyttelse, der forsvarer din identitet, din computer og dine vigtige filer mod næsten enhver trussel. Det er markedets hurtigste og letteste alt-i-én sikkerhedsløsning, der gør mere end bare at beskytte dig. PC Tuneup Der er få ting, der er mere frustrerende, end når din computer bliver langsommere. Derfor inkluderer Norton 360 PC Tuneup, der automatisk finjusterer de vigtigste computerindstillinger, frigør RAM og fjerner unødvendige filer, så din pc altid kører så godt som muligt. Automatisk online- eller lokal backup Vi ved, hvor vigtige dine filer, fotos og musikfiler er, så Norton 360 inkluderer automatisk online- eller lokal backup for at hjælpe med at sikre, at de ikke går tabt. Det kan ikke være nemmere! Du sætter det bare op, og så kan du glemme alt om det. Hvis ulykken sker, kan du øjeblikkeligt gendanne dine filer med nogle få, enkle klik. Undgå at blive snydt Norton 360 beskytter dig, når du er på nettet ved at advare dig mod usikre websteder i dine søgeresultater og ved automatisk at huske og indsætte dine brugernavne og adgangskoder. Nu kan du søge, være social, shoppe og bruge webbank online, uden at du behøver at være bange for at blive snydt. Du kan endda tjekke din væg på Facebook og nyhedsmeldinger for dårlige links direkte inde fra Norton 360. Insight-teknologi Norton 360 er også udstyret med vores eksklusive Insight-teknologi. Den blokerer påviseligt op til 100% af vira1 så du kan e, chatte og downloade filer med markedets førende beskyttelse mod enhver trussel. Det opdaterer endda din beskyttelse hvert minut, så du er et skridt foran nye trusler. Med Norton 360 har du den ro i sindet, der kommer af at vide, at du altid er beskyttet - Til enhver tid. Ekstra sikkerhed fra Norton! GRATIS! Symantec NORTON CD / RET / 3User (DK) Art. no Symantec NORTON CD / RET / 3User (ND) Art. no Med Norton DNS kan du ændre din DNS settings i din router og beskytte alle dine enheder der går på internettet fra Malware sites. Så dit nye internet tv, Xbox, Play- Station, Tablet pc og smartphone beskyttes automatisk. Se hvordan på NortonDNS.com Symantec NORTON CD / UPG / 3User (ND) Art. no Martin Rosenberg / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

7 7 D-Link kunder kan se frem til en afslappet sommer Forårets store nyhed fra os er D-Link Assist - et supportprogram, som dækker alle vores erhvervsprodukter. Programmet tilbydes på tre forskellige niveauer, men fælles for dem er, at de alle giver dine kunder den bedst mulige support og løser deres tekniske problemer hurtigt og effektivt. Vores dygtige teknikere står til rådighed for kunden døgnet rundt og er kun et telefonopkald væk. Kunderne vælger selv hvilket programniveau, der passer deres virksomhed bedst: D-Link Assist fås i tre forskellige varianter: D-Link Assist Gold - for support og service døgnet rundt, 365 dage om året D-Link Assist Silver - for support samme dag, som problemet opstår (mellem kl ) for garanteret support næstkommende dag (mellem kl ) D-Link lancerer 2 Unified Service Routere Lanceringstilbud på D-Links nye firewall med indbygget trådløs funktion -Nu følger der en adapter med i købet* Nu lancerer vi en alt i een løsning i form af en firewall med indbygget trådløs funktion (DSR-1000N) der understøtter Ipv6. Denne firewall passer perfekt til små og mellemstore virksomheder som vil undgå en større og kompliceret installation/konfiguration og til virksomheder der samtidig ønsker en sikker netværksadgang. DSR-1000N understøtter desuden redundant opkobling via 3G nettet. * De første 50 registrerede køb, får en 3G adapter DWM-156 med i købet uden beregning. Bestil idag og registrer dit køb på D-Links Self Service Portal! DWM-156 USB Adapter, værdi ca. Kr. 699,- Integrated services in one box: Dualband Wireless N(DSR-500N Singleband), firewall, 3G support(only DSR-1000N) and bandwidth management for organisations up to 50 users. Powerful VPN Engine: Hardware-based data encryption and authentication to facilitate branch office connectivity through encrypted virtual links. Professional Intrusion Prevention System (IPS): Automatic updates to protect the network against zero-day attacks. WAN Link Load-Balancing and Fault-Tolerance: Multiple WAN ports support traffic load balancing and failover. D-Link GreenTM: Power-saving and extend the product s lifespan. DSR-500N kr ,- Art. no DSR-1000N + gratis DWM-156 kr ,- Art. no D-Link Assist Gold 1 år kr. 343,- Art. no D-Link Assist Gold 3 år kr. 904,- Art. no Michael Henriksen / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

8 8 Redaktionelt - Actebis og ALSO ALSO Actebis fusionen til din fordel ALSO og Actebis blev som tidligere annonceret fusioneret i februar Det nye selskab vil med en omsætning i 2010 på cirka 60 Mia DKK være den 3 største distributør af IT, kommunikations- og konsument elektronik. ALSO Actebis vil operere i 12 lande i Europa og vil være markedsledende i 8 lande. På det nordiske marked vil ALSO Actebis være den største distributør med en markedsledende position i Danmark, Finland, Norge og og med en position som nummer 3 i Sverige. Fordele for dig som forhandler Actebis Computer A/S ændrede den 1. juni 2011 navn til ALSO Actebis. Selv om vi i Danmark på andre måder ikke direkte er berørt af fusionen er vi overbeviste om at du som forhandler vil få stort udbytte af de kompetencer og muligheder det nye ALSO Actebis kan tilbyde. Nye leverandører og bredere sortiment Fusionen med ALSO vil betyde, at vi i løbet af 2011 kommer til at tilbyde dig adgang til en række nye leverandører ligesom sortimentet udvides med en række varekategorier fra eksisterende leverandører. norden give dig adgang til endnu større varetilgængelighed på vort centrallager. " Endnu bedre værktøjer Vi vil over den kommende tid introducere en række nye værktøjer bl.a. til endnu enklere bestilling af software licenser, således at du kan servicere dine kunder endnu mere effektivt.. Større fælles forretning Vi er fokuserede på at du som forhandler hos ALSO Actebis kan drage fordel af de nye muligheder vi med fusionen kommer til at tilbyde dig og vi ser frem til at videreudvikle vores fælles forretning. Større varetilgængelighed Mange af vore produkter er nordiske / generiske produkter. Således vil fusionen med ALSO og vores større volumen i

9 9 Der findes selvfølgelig også en Canon laserprinter til din kundes behov! Små kompakte Canon laserprintere, tilpasset små og mellemstore arbejdsgrupper. Nedenstående ser du et lille udsnit af vores sortiment - Se mange flere af Canon's modeller på alsoactebis.dk. i-sensys LBP7200Cdn Art. no Canon I-SENSYS MF4580dn Hæv produktiviteten på et lille kontor med denne kompakte, netværksklare 4-i-1 sort/hvid-lasermultifunktionsmaskine. Denne elegante enhed er energieffektiv og brugervenlig og har funktioner til dobbeltsidet print. Canon i-sensys MF9280Cdn Gør din kommunikation bedre med højkvalitets farveoutput og giv produktiviteten et boost med den stærke SENDfunktionalitet. Denne kompakte og robuste Alt-i-Én-farveprinter er perfekt til små, travle arbejdsgrupper. Canon i-sensys LBP7200Cdn Denne netværksparate, kompakte farvelaserprinter er ideel til små arbejdsgrupper, der har brug for hurtig, professionel farveudskrivning med automatisk dobbeltsidet kopiering og energieffektivitet. I-SENSYS MF4580dn Art. no i-sensys MF9280Cdn Art. no Sonny Skarsby / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

10 10 genistreger fra HP HP har igennem de seneste generationer af professionelle bærbare introduceret materialer der kvalitetsmæssigt rækker langt ud over de standard plastvarianter man normalt finder anvendt i notebooks.

11 11 HP EliteBook 8x60p Serien For HP Elitebook 8460p og 8560p er der nærmest tale om en revolution, hvor designprofilen skærpes.de nye HP EliteBooks er kendetegnet ved filosofien om at holde designet i enkle og rene linier, med materialer som aluminium, magnesium og hærdet glas. Under overfladen er det værd at nævne følgende nyheder i forhold til forgængerne: 2. generation Core i5 og i7 processorer og chipset fra Intel. Opdaterede grafikløsninger. Enten Intel HD 3000 UMA grafikløsning eller mulighed for ATI Radeon 6470 dedikeret grafik med 1GB RAM. HP DisplaySafe ramme med gummiliste hele vejen rundt til øget beskyttelse af skærmen. Leveres normalt med 6 celle Long Life Batteri*, og med mulighed for at bygge med 9 celle batteri. Mulighed for lynhurtigt Mobilt bredbånd (HSPA+). Power Assistant 2.0 giver mulighed for at optimere strømforbruget. HP EasyAccess door. Opgradering og servicering af indmaden på en notebook har aldrig været så let.... Nu også seriel port på HP 8560p! HP ProBook 6x60b serien HP ProBook b familien er kendetegnet ved meget stor fleksibilitet i konfigurationsmulighederne og dermed at kunne addressere langt de fleste kunders behov for en professionel notebook. Opdateret design med bl.a. børstet aluminium for at give en lækker og robust indpakning af produktet. Hvad er nyt i forhold til de nuværende HP ProBook b modeller: Tilføjelse af en 13 platform HP ProBook 6360b. 2. generation Core i3 og i5 processorer og chipset fra Intel. Intel HD 3000 UMA grafikløsning der løfter ydelsen betragteligt i forhold til forrige generation. Redesignet kabinet i mørk nuance med opgraderet materialevalg i HP DuraFinish for større robusthed. HP DisplaySafe ramme med gummiliste hele vejen rundt til øget beskyttelse af skærmen. Leveres normalt med 6 celle Long Life Batteri*, og stadig med mulighed for at bygge med 9 celle batteri. Mulighed for 128 GB SSD harddisk Mulighed for lynhurtigt Mobilt bredbånd (HSPA+). Power Assistant 2.0 giver mulighed for at optimere strømforbruget...og seriel porten er stadig bevaret på ProBook 6560b! HP ProBook 4x30s Serien Er specielt skruet sammen til de behov mindre virksomheder har, og nu opdateres denne produktserie til 3. generation af produkter med HP ProBook 4330s, HP ProBook 4530s og HP ProBook4730s. I lighed med de øvrige 2011 HP commercial notebooks, har der været meget stor fokus på designelementet, og det har resulteret i et super cool udseende og en materialekvalitet man normalt ikke finder i den prisklasse af notebooks. Af andre væsentlige nyheder kan nævnes: Øget brug af børstet aluminium, forstærkede hænglser og spildsikkert tastatur HP ProtectTools med Drive Encryption, Credential Manager, Fingerprint reader, HP Facial Recognition og Disk Sanitizer Switchable graphics på platforme med dedikeret grafik, USB 3.0 og 6-i-1 card reader (SD 3.0 support) HSPA WWAN, Bluetooth 3.0, HP QuickWeb 3.0, Gigabit Ethernet, 6 & 9 celle batterier og HP Power Assistant 2.0 HDMI, SRS Premium sound, Mulighed for BluRay, HD integreret webcam med dual array mikrofoner og Multimedia control keys * HP Long Life batteri Holder samme kapacitet op til dobbelt så længe som traditionelle batterier 3 års garanti Grønt batteri (Svanemærket) da teknologien mindsker behovet for at skifte batteri Kan fås til alle HP EliteBook modeller, samt udvalgte ProBook b modeller Jesper Marker / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

12 12 Fordi udseendet betyder noget Nu lancerer Samsung en bred vifte af led-tv der giver din TVoplevelse en helt ny dimension, både når det gælder design, billed og tilbehør. << Samsung 8 Serien 3D-led-tv har en ramme i børstet stål, der er cirka fem millimeter tynd. Indbygget WiFi, webbrowser, Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Tilbehør Blandt tilbehøret kan nævnes 3D-briller, der kommunikerer via bluetooth, og en fjernbetjening med en tre tommer touchscreen. Fås i størrelser fra 40 til 55 tommer. Også på notebook siden leverer Samsung design i verdensklasse! Samsung 900X3A bærbar >> Samsungs nye bærbare computer i 9-serien er verdens letteste 13-tommer. Den er kun 16 millimeter høj og vejer ikke mere end godt et kilo. Med andre ord er 9-serien en mobil drøm, som man kan tage med sig overalt, og som med fordel kan anvendes udendørs, da LED-skærmen er markedets mest lysstærke på hele 400 nit. Kabinettet er fremstillet i den utroligt slidstærke aluminiumlegering duralumin. Materialet gør ikke bare computeren ekstremt robust og modstandsdygtig, men også utrolig let. Irene Olsen / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

13 13 << Samsung 7-serien 3D-led-tv har en ramme af sortfarvet metal, der er cirka fem millimeter tynd. Indbygget WiFi, webbrowser, Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Tilbehør Blandt tilbehøret kan nævnes 3D-briller, der kommunikerer via bluetooth. << Samsung 6-serien 3D-led-tv med flere energibesparende funktioner og tilstande. Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Fås i størrelser fra 40 til 55 tommer Fås i størrelser fra 32 til 55 tommer. Ekstremt design, ekstremt let Verdens mest lysstærke 13-tommer Strømbesparende, sikker og lynhurtig Unik batteriløsning med flere opladninger Samsung 900X3A - specifikationer Intel CoreTM i3 Processor 380UM 2GB (DDR3 / on BD 2GB x 1) 128 GB (SSD) / 64 GB (SSD) 11.6 LED HD Intel GMA HD (Int. Graphic) bg/n Compliant, bg/n Bluetooth V3.0 High Speed 6 Cell 330 x 230 x 25.1 ~ 25.8 mm 1.75 Kg Slim Intel Processor I gang på tre sekunder Touchpad'en giver dig fuld kontrol Christina Munch / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

14 14 s messe ic n o tr c le E r e m u s on Branchens IT & C Premiere på Actebis Channel Trends+Visions 2011 Den 12. maj åbnede Actebis for første gang dørene op til branchens IT & Consumer Electronics messe i det m2 Lokomotivværkstedet i København, hvor det faglige indhold og de nyeste trends var i fokus. Forhandlere fra hele Danmark, Grønland, Island og Færøerne besøgte messen, og der var dagen igennem en sydende fornemmelse af mennesker og aktiviteter. Overalt på messen blev der networket og nye indkøbsmuligheder og faglige bekendtskaber opstod. Blandt dagens mange seminarer kan nævnes Microsofts seminar Office 365 (Billede tv.) og State of the Net seminaret med Mikko Hyppönen fra F-Secure (Billede th.), der begge trak fulde huse i den store sal. Finn Nørbygaard fortalte medlevende og hudløst ærligt om berømmelsens for- og bagsider, sine egne oplevelser i forbindelse med IT-factory konkursen og det at miste.

15 15 Af Jeanette Weihrauch, Marketing Communication Manager, ALSO Actebis Vores formål var at samle branchens forhandlere og producenter under ét tag. Vi oplevede en efterspørgsel i branchen, da den sidste IT & Consumer Electronics messe blev holdt for 5 år siden. Vi følte det var på tide igen at give branchens forhandlere og producenter muligheden for at komme i direkte dialog, og give forhandlerne muligheden for at få afdækket de mange muligheder, der kan være i at tage nye løsninger og produkter ind i porteføljen. Langs boulevarden blev de nyeste teknologier hos bl.a. Sony og Samsung afprøvet af besøgende på messen, der dagen igennem dystede om flotte præmier fra producenterne. De 43 producenter, der var repræsenteret med udstillinger havde lagt et stort arbejde forud for deres deltagelse, og forventningerne til dagen var derfor store. Dagen bød på et højt fagligt niveau, med foredrag og den seneste teknologi blev præsenteret og afprøvet. Forhandlerne havde på dagen rig mulighed for at søge ny viden, finde nye indkøbsmuligheder samt netværke med andre kolleger, fagfolk og producenter i branchen. Da dagen var omme havde hen ved forhandlere besøgt messen, og at dømme ud fra både dagens forløb og tilbagemeldinger fra producenter og forhandlere, havde alle Her ses en af de begejstrede vindere i dagens lodtrækningskonkurrence om de mange flotte præmier sponseret af producenterne. parter en masse ny viden med hjem fra dagen. Actebis Channel Trends+Visions 2011 blev derfor en dag, som vi forventer at gentage næste år. Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for den store opbakning, der gjorde det muligt at realisere Actebis Channel Trends+Visions "Det mener kanalen" - se udtalelser på næste side >> I Café og lounge områderne var det muligt at indtage lidt at drikke og spise og samtidig holde dialogen igang.

16 16 Branchens IT & Consumer Electronics messe Det mener kanalen... << Michael Dahl, Director, Regional Operations, F-Secure " Årets branchebegivenhed med rig mulighed for at netværke forhandlere og leverandører imellem, udtaler F-Secure Danmarks ansvarlige Michael Dahl. Det var meget positivt, at se opbakningen fra de mange leverandører til at gøre dette til en indholdsrig dag for forhandlere og brancheinteresserede generelt set. Godt gået Actebis for en virkelig professionelt arrangeret messe, i spændende og utraditionelle omgivelser i lokomotiv værkstedet! Det var næsten bare synd, at ikke endnu flere forhandlere investerede tiden til at holde sig opdaterede og benytte muligheden til at møde branchen på Actebis messen. Jeg håber, at arrangementet vil blive gentaget til næste år, med endnu større opbakning fra kanalen. Henrik Johansson, Area Category Manager, Commercial Notebooks, Hewlett Packard: << " Super arrangement. Med det lille antal IT messer der efterhånden er i DK, er det en fornøjelse at komme ud og hilse på kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter. Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager, Eaton Power Quality << " Vores deltagelse på Actebis messen var en positiv oplevelse. Deltagerne vi talte med var oplagte og oprigtigt interesserede i dialog. Vi fik indtrykket, at de fleste der besøgte vores stand, forlod standen med ny viden og inspiration på et område de ikke havde forventet. - Dog understreger messen, at et nærmere producent/ forhandler samarbejde på UPS er nødvendig. << " Gert Hemmingsen, CIG.Partner Account Manager, Canon Først stor ros til Actebis for et godt initiativ og godt arrangement. Det var dejligt og se så mange støtte op om arrangementet både producenter men ikke mindst de forhandlere der besøgte messen. Det var utrolig spændende og se alle de nye ting, der blev udstillet på de forskellige stande. Vi havde godt nok travlt på Canon standen, hvor mange lagde vejen forbi og fik en snak om hvad der røre sig i markedet og ikke mindst var det dejligt og få lejlighed til pleje gamle relationer, men også skabt nye relationer til kunder. Charlotte Pheil, Channel Marketing Manager, Futijsu << " " Actebis Channel Trends + Visions 2011 messen er et af de bedste kanal-initiativer i længere tid. Det er mange år siden at der har været et lignende tiltag og det er vores indtryk, at der har oparbejdet sig et behov. << Signar Nielsen, Salgskonsulent erhverv, NEMA Personligt synes jeg godt om initiativet (Signar Nielsen, tv). Da vi kommer fra Færøerne er det svært at få sat ansigter på dem, som man normalt snakker med fra Actebis og det er dejligt at møde dem. Der var også gode muligheder for at møde alle de andre af vores leverendører, f.eks. HP. Vi skulle til forskellige foredrag, men det viste sig, at tiden gik så super hurtigt, at vi fik ikke tid til noget andet end at se os omkring og snakke med folk. En messe som Actebis Channel Trends + Visions er en god måde for de danske forhandlere at blive opdateret på de nyeste teknologier og produkter, men også en god måde at møde producenterne på og få en uforpligtende snak. Alt samlet under et tag. Fujitsu havde en god og udbytterig dag med masser af networking, hvor vi fik god mulighed for at vise bredden i vores sortiment og få fortalt, at vi ikke kun er en hardware producent, men at vi også kan mange andre ting. Lokation var optimal, nemt at komme til og god parkering. Skulle succesen gentage sig, deltager vi gerne igen. << Omar Hayat, Channel Sales Manager IVT, IBM Denmark ApS " Messen var velstruktureret og agerede som døråbner for en masse organisationer, hvor der var mulighed for blandt andet at diskutere teknologi. Samtidig gav det også IBM mulighed for at komme ud med deres budskab til virksomheder, som de normalt ikke vil støde på i det daglige.

17 17 ICONIA Tab W500P fra Acer - det bedste fra pc en og det bedste fra tablet en ICONIA TAB W500P er en 10,1" multi-touch tablet som fuldendes af et full-size docking-tastatur. Er du interesseret i en tablet pc, men ikke klar til at slippe tastaturet? Så er ICONIA TABW500 den perfekte løsning hvis du vil nyde fejlfri touch kombineret med fordelene ved et tastatur. ICONIA TAB W500P anvender Windows 7 Professional og giver dig muligheden for fortsat at arbejde med samme applikationer som du har på din pc. Du kan også vedligeholde og administrere din tablet med de samme værktøjer, du i øjeblikket bruger til at administrere din pc. ICONIA TABW500 er udrustet med AMD C-50 processor og AMD Radeon grafik HD6250, 10,1" WXGA skærm 1280x800. Enkel kommunikation er en selvfølgelighed med ICONIA TAB W500, takket være flere forskellige tilslutningsmuligheder inklusiv Wi-Fi, 3G (på udvalgte modeller) eller Bluetooth 3.0. Ovenikøbet har den Acer Crystal Eye 1,3MP webkamera, hvilket ikke bare gør det muligt at deltage i videochat eller videosamtale med dine venner, men også afspille HD-video og dele dem via facebook eller YouTube. Art. no. Produktbeskrivelse Microsoft Windows 7 Professional Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB Wifi BGN 3cell BT Win WiFi WIN7 PRO Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 PRO Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB 3G WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 PRO Microsoft Windows 7 Home Premium Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell 3G Keydock Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell 3G Keydock Win7 Home 7Gode grunde til at anvende Windows 7 Proffesional på din tablet pc 1. Kompatibilitet 2. Netværksfunktioner 3. Sikkerhed 4. Muligheden for at administrere din tablet centralt 5. Mobilitetsfunktionerne 6. Præsentationsmulighederne 7. Muligheden for at bruge Officepakken Windows 7 Professional gør det lettere og mere sikkert at arbejde hvor som helst. Faraz Amjad / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

18 18 Redaktionelt: Tablet-markedet Et helt nyt marked - med mulighed for ny forretning Af Henrik Malmgreen Siden Apple lancerede den første ipad i USA for blot et års tid siden, er markedet for tablets eksploderet, og på CES i Las Vegas røg proppen for alvor af ketchupflasken - det sprøjtede ud med nye tablet-modeller. På CES i Las Vegas i januar så mere end 80 forskellige tablets, fra i omegnen af 30 producenter, dagens lys. Nogle af producenterne kender vi overhovedet ikke på vore breddegrader, og en del af nyhederne vil hurtigt forsvinde i glemselens mørke igen. Men alene mængden af nye tabletmodeller understreger trods alt, at der er tale om en produktkategori, som skal tages seriøst. Det gør de store og anerkendte producenter da også, men hvorvidt tablets vil kannibalisere på det eksisterende pc-marked er der ind til videre delte meninger om. Og så længe forbrugermønsteret endnu ikke har lagt sig i faste rammer, er det svært at komme med en blot nogenlunde præcis forudsigelse. Kannibalisme eller god forretning? To interessante spørgsmål er således, om der for det første - set ud fra rentabilitets- hensyn - er plads til andre end Apple på markedet for tablets og for det andet, om det er en fornuftig disposition af producenterne at bruge store ressourcer på at udvikle og markedsføre en ny produktkategori, der ifølge analytikerne blot flytter forretning i stedet for at skabe ny forretning. Spørger man producenterne selv, er de imidlertid ikke i tvivl om, at tablet-markedet både er interessant og værd at satse på, og der er da næppe heller nogen tvivl om, at markedet for tablets vil blive mindst lige så varieret som markedet for mobiltelefoner, hvor der som bekendt er telefoner til alle tænkelige behov. Spørger man eksempelvis Preben Mejer fra Innovationlab, er han ganske enig i denne betragtning, og han mener endividere, at vi fremover vil tage fire produktplatforme til os, nemlig smartphonen, som vil vokse mest markant i antal, de nye tablets i alskens afskygninger, bærbare pc er i den ydedygtige kategori og ikke mindst fladskærmen, der i dag har fået en række helt nye og IT-relaterede funktioner. Helt nye blandingsprodukter Actually har spurgt Samsung, HP, Fujitsu, Acer, Packard Bell, Asus og MSI om deres planer for tabletmarkedet og ikke mindst deres holdning til den markedsmæssige positionering af de mange nye tablets - og selv om der er delte meninger om, i hvor høj grad tablets vil påvirke pc-markedet, er de nævnte producenter trods alt enige om, at det i givet fald især vil være de små netbooks, det vil gå ud over. Til gengæld er der bred enighed om, at en tablet for de fleste brugeres vedkommende ikke vil kunne erstatte hverken laptoppen eller den stationære pc og, at tablets som følge deraf i langt højere grad vil blive et supplement til forbrugernes eksisterende udvalg af IT-apparater end en egentlig afløser for eksisterende IT-apparater. På sigt vil vi desuden se en række blandingsprodukter, idet Motorola på CES eksempelvis viste en smartphone med dockingstation, så den kan betjenes som en pc, mens Acer ud over deres Iconia tablets viste en notebook med dobbeltskærm, hvoraf den

19 19 Redaktionelt: Tablet-markedet ene kan fungere som virtuelt tastatur, lige som Asus er på vej på markedet med deres Eee Pad transformer, der ligner en notebook, men hvor tastaturet kan klikkes af, så man sidder tilbage med den trykfølsomme skærm. Diversitet og samspil Sammen med Apple var Samsung blandt de første til at lancere en tablet, og selv om mange anmeldere gik meget op i, at deres Galaxy havde mindre skærm end Apples ipad, er det et argument, der ikke holder vand. Især ikke set ud fra synspunktet om diversitet i tabletmarkedet og dermed forskellig anvendelse. Således passer en tablet med en 7 skærm f.eks. bedre i en stor lomme end en tablet med en 10 skærm. Set i lyset af de tidligere nævnte produktplatforme, der kommer til at præge vores hverdag, satser Samsung - som opererer inden for dem alle - på det vigtige aspekt, der hedder connectivity, altså at enhederne via deres All Share teknologi kan snakke sammen. Det samme gør HP via deres webos, som er opkøbt fra Palm og som ikke bare bliver styresystemet i HP s TouchPad tablet, der allerede er lanceret i England, men også bindeleddet til såvel computere som printere og ikke mindst en serie nye smartphones. Acer har via deres Clear-fi teknologi også fokus på connectivity, idet man herfra er klar over, at det både er vigtigt, at enhederne kan arbejde sammen og at man funktionsmæssigt kan leve op til de nye brugermønstre, som nye teknologier og dermed nye muligheder vil afstedkomme. Jokeren fra Seattle Acer har i øvrigt valgt at satse på flere platforme, det vil sige både Android og Windows. Med version 3.0 af Android - også kaldet Honeycomb - er der ikke blot tale om en opgraderet smartphoneudgave, men en version, der er født til tabletplatformen, hvilket gør en stor forskel. Men i kampen mellem Android og Apples styresystem må vi ikke glemme Windows. På CES annoncerede såvel Intel som AMD nemlig nye og hurtigere processorteknologiver, henholdsvis Sandy Bridge og Fusion, lige som Microsofts Steve Balmer annoncerede, at både næste udgave af Windows og ikke mindst Office-pakken kommer til at understøtte den såkaldte System on a Chip arkitektur, herunder ARM-baserede systemer fra blandt andre NVIDIA, Qualcomm og Texas Instruments. Så vi kommer helt sikkert til at se Microsoft på tablets, der benytter ARM-arkitektur, som i øvrigt allerede kendes fra Windows CE. En af de producenter, der virkelig tager Windows på tablets seriøst, er MSI, der allerede har lanceret en Windows-baseret tablet - Windpad - i Sverige, mens den senere på året lanceres i Danmark og Norge. MSI, der dog også i 3. kvartal vil lancere tablets med Android, ser nemlig Windows-baserede tablets som en vigtig option, der er en langt mere åben platform til businessmarkedet end eksempelvis Android. Fokus på businesssegmentet Fujitsu er ligeledes dedikeret til businessmarkedet, og har rent faktisk produceret og markedsført tablets til en række vertikale markeder i 20 år, nemlig lige siden Her venter man således en kende med konsummarkedet, idet man i første omgang vil gå ud med Windows 7 baserede tablets, der skal være enkle at integrere i virksomhedens netværk. Desuden satser Fujitsu ud over den trykfølsomme skærm på en aktiv pen-teknologi, der ikke bare gør det nemt at konsumere indhold, men også at skabe indhold. Med Stylistic Q550 ser Fujitsu således et helt nyt forretningssegment inden for businessmarkedet åbne sig, og satser blandt andet også på den offentlige sektor, idet man kombineret med en One Note applikation snart gør byrådspolitikerne i en håndfuld danske kommuner papirløse. Fujitsu s tablet kommer i løbet af maj, og det samme gør Liberty fra Packard Bell, hvor man, ganske som så mange andre producenter, har valgt at fokusere på, hvad man kan gøre anderledes og eventuelt bedre end f.eks. Apple. Et af de målepunkter, man eksempelvis har hos Packard Bell er eksempelvis understøttelse af Flash.

20 20 Første fuldt professionelle public display med LED backlight NEC Display Solutions tilføjer nu to nye modeller i deres Multisync X-serie, der er markedets første LED-backlight, Public displays der bruger et professionelt panel. NYHED! Den nye 46 X461S og 55 X551S er udstyret med meget tynde profesionelle paneler med lysstyrke og stabilitet der gør dem yderst velegnede til public display applikationer. Begge modeller kommer med en native opløsning på 1920 x 1080 og er kun 43,3mm tynde hvilket gør dem perfekte til krævende installationer og integrering i tynde kabinetter. X461S og X551S har henholdsvis 3.000:1 og 4.000:1 i Kontrast forhold (typ) og har begge en maksimum lysstyrke på 600cd/m2 og kan anvendes til 24/7 brug. For at sikre langvarig og vedvarende brug, findes også NEC's velfungerende varmestyring der tillader blæserkontrol og temperatur oversigt via skærmmenuen eller over LAN og serial porten. LAN kontrol med SNMP support betyder at brugeren kan styre skærmene over netværk og modtage notifikationer via i tilfælde af en fejl på skærmen. LED belysningen er med til at sikre et meget lavt strømforbrug og begge modeller kommer med både DisplayPort, HDMI og DVI porte på den digitale side og af analog indgange er der pc, komposit, S-Video og komponent indgang. Benjamin Watson / Product Specialist / Tlf /

Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser!

Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser! Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser! 2.637,- 2.690,- 3.873,- 3.990,- Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk og Windows 8 PRO Dells nye 8 Tablet med 64GB SSD disk. Venue 8 Pro 8 HD Touch

Læs mere

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE Autoværksted Indeholdende Hardware Software Netværk Side 2 BESTIL PÅ TELEFON: 24 79 71 41 Side 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 4 Bærbare 5 Svag stationær 6 Middel stationær

Læs mere

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-: En 2-i- computer som tilpasser sig til dig En laptop med alle kendte funktioner og en fleksibel laptop i en enhed på 22.6 cm (8.9 ) til en overkommelig pris

Læs mere

Taler Titel. Tablet og laptop i én

Taler Titel. Tablet og laptop i én Taler Titel Tablet og laptop i én Enhedsdilemmaet Jeg vil gerne have en tablet Jeg skal bruge en bærbar pc En serie af enheder, der gør folk mere effektive Optimale brugeroplevelser Klar til virksomhedsbrug

Læs mere

Prisen er Inkl. Windows 7 Pro 64 bit DK og Office 2010 Professionel.

Prisen er Inkl. Windows 7 Pro 64 bit DK og Office 2010 Professionel. RHDATA OG FOTO s PROFFESIONEL ASUS KONTOR PC V8 P8H67E PC Prisen er Inkl. Windows 7 Pro 64 bit DK og Office 2010 Professionel. Tilbudet er gældende 6-12-2011. til 15. december. Nedenstående tilbud er kun

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Sikker Drift - Inventio.IT

Sikker Drift - Inventio.IT Sikker Drift Ret fokus på din virksomheds kerneforretning, og anvend ProActive Klienten, der er udviklet af Inventio.IT ProActive Klienten sikrer din virksomheds IT, da systemet automatisk sender oplysninger

Læs mere

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander Mobil IT Sikkerhed / Mette Nikander C-cure Etableret i 1993 Specialiseret i IT Sikkerhed Samarbejder med både danske og internationale leverandører Internationalt netværk af sikkerhedsspecialister Fungerende

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Kravspecifikation på bærbare pc er med hhv. stor og lille skærm

Kravspecifikation på bærbare pc er med hhv. stor og lille skærm Udfyldes af leverandør Leverandørens navn Kontaktperson Kontaktperson, mailadresse Kontaktperson, telefonnummer Kravspecifikation på bærbare pc er med hhv. stor og lille skærm Fælles minimumskrav for begge

Læs mere

Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches)

Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches) Bundkort: Adina Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches) Chipset: AMD Hudson D1 Fusion Kontrol Host Hukommelsessokler: 2 x DDR3 Front side bus hastigheder: 2.5GT / s Processor socket:

Læs mere

2014-15. Produktoplæg Frie Børnehaver og Fritidshjem. je@comm2ig.dk

2014-15. Produktoplæg Frie Børnehaver og Fritidshjem. je@comm2ig.dk 2014-15 Produktoplæg Frie Børnehaver og Fritidshjem je@comm2ig.dk COMM2IG 01-09-2014 Indhold Indledning... 3 COMM2IG... 3 Dit team... 3 Produkter/Ydelser... 4 PC produkter:... 4 Apple produkter:... 5 Backup

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2 dukapc 2 Hvad er dukapc dukapc er en ældrevenlig computer, som hjælper seniorer med at komme online og få glæde af computerens og internettets mange muligheder. Også selvom brugeren aldrig før har rørt

Læs mere

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken Tilgå dine vigtigste filer online - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone Med det nye Office365 giver du din virksomhed den mest fleksible løsning, der hidtil er set. Dine medarbejdere kan tilgå hvilket

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Ny opdatering

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Dette dokument forklarer de nye teknologier, der er integreret i ovennævnte produkter. Nyudviklet vidvinkel objektiv med 20x optisk zoom XA25, XA20 og LEGRIA

Læs mere

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1)

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) Indhold ved...3 1 Adgang stort set når som helst og hvor som helst...4 2 Ddin virksomhed får et professionelt look

Læs mere

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved Nu åbner Fredag den 28. Januar kl. 08.00 i! 7.333,- SPAR 3.666,- 200 Hz LED TV KDL-40HX800 40 3D-ready Full HD TV med Motionflow 200Hz PRO, BRAVIA Internet Video og Wi-Fi Ready, Dynamic Edge LED og Deep

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Markus, Nicklas, Jonas og Patrick D Kom/it C 1. feb 2013. Computerens anatomi. --- Lavet af Markus, Nicklas, Jonas og Patrick D --- Side 1 af 8

Markus, Nicklas, Jonas og Patrick D Kom/it C 1. feb 2013. Computerens anatomi. --- Lavet af Markus, Nicklas, Jonas og Patrick D --- Side 1 af 8 Computerens anatomi --- Lavet af Markus, Nicklas, Jonas og Patrick D --- Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Foredrag... 3 Formidling... 4 En computer er opbygget af... 5 Side 2 af 8 Foredrag Målgruppe 7,

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Tema: Trådsløst internet. Intel Core I3, 4GB, 500 HD, Win 7, DVD brænder. Maskinen er ikke klargjort. Se mere på side 3

Tema: Trådsløst internet. Intel Core I3, 4GB, 500 HD, Win 7, DVD brænder. Maskinen er ikke klargjort. Se mere på side 3 Le Flank Nyt Tema: Trådsløst internet y er til n ni V i f ly t t. 5 ju e. Fra 1 a dr e s s å: du o s p finder 7 kæret Bjørne N dense 5270 O Le Flank - Computerhjælp, som du kan forstå LeFlank mini PC Vores

Læs mere

Bolvighus Internet FAQ *Svar på de mest almindelige spørgsmål

Bolvighus Internet FAQ *Svar på de mest almindelige spørgsmål Bolvighus Internet FAQ *Svar på de mest almindelige spørgsmål Indhold Hvordan kommer jeg på Internettet?... 2 Kan jeg rette mit netværksnavn og koden?... 2 Hvad koster det at være på nettet?... 2 Min trådløse

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop

hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop hvorfor ikke få alle dine behov dækket ét sted? Powernet one-stop-shop velkommen Når du folder brochuren ud, åbner du samtidig op for en hel ny verden af muligheder for kommunikation med dine gæster. Ved

Læs mere

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning)

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning) Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station (installations vejledning) Bemærk Venligst se Chapter 2 Get to Know the Hardware i den engelske User s Guide for detaljeret beskrivelse af knapperne samt LEDs funktioner.

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE * Baseret på standard adresselabels ** Se nyeste information om understøttede styresystemer på http://solutions.brother.com Andet Cd-rom-drev til installation Grafik SVGA med high colour eller bedre Interface

Læs mere

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs.

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. Oplev den seneste generation af kraftfulde HP workstations med NVIDIA grafik. Case Study Mercedes slipper kreativiteten løs med NVIDIA og HP NVIDIA og HP har

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Elegante soundbars fra Sony med 2.1-kanals virtual surround sound og nem opsætning Stilfuldt

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning til dig med telefoni og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt og har i den forbindelse fået tilsendt en. en giver dig

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

FORÅRSTILBUD. Spring ud i alt det grønne!

FORÅRSTILBUD. Spring ud i alt det grønne! Søndag 1/5 se bagsiden! bagsiden! SØNDAGSKUP FORÅRSTILBUD Spring ud i alt det grønne! OBS! 14.999,- Spar 5.000,- BOXER: 13.999,- 200 Hz LED TV PRISEN GÆLDER VED KØB AF ET BOXER ABONNEMENT KDL-52LX900 52

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Version 1.0 23-02-2015 INDHOLD 1. VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2. INDLEDNING... 3 2.1 STANDARD PC... 3 2.2 KONTORSTØTTE OG PRINT... 3 2.3 KOMMUNIKATION... 4 3. IT-ARBEJDSPLADS...

Læs mere

Erik Hougaard Bestyrelsesformand, Duka Group A/S eho@dukapc.dk 23 24 11 55

Erik Hougaard Bestyrelsesformand, Duka Group A/S eho@dukapc.dk 23 24 11 55 Erik Hougaard Bestyrelsesformand, Duka Group A/S eho@dukapc.dk 23 24 11 55 Udgangspunkt & Værdier Historien om dukapc og værdierne Historien Værdier Enkelt Nærhed Tryghed Troværdighed Glæde Livsglæde ganske

Læs mere

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret.

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. Nu kan du ikke mærke forskel på ude og inde. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. 3 har tunet det mobile bredbånd med Turbo3G og er blevet endnu hurtigere.

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Introduktion til computernetværk

Introduktion til computernetværk Introduktion til computernetværk 24. oktober 2011 Mads Pedersen, OZ6HR mads@oz6hr.dk Slide 1 Plan i dag Netværk generelt Lokalnet Internet Router Kabel/trådløs Firewall Lokal server (forward) Warriors

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

«Lejekontrakt_Selskab» BRUGERVEJLEDNING OPSÆTNING AF INTERNET

«Lejekontrakt_Selskab» BRUGERVEJLEDNING OPSÆTNING AF INTERNET «Lejekontrakt_Selskab» BRUGERVEJLEDNING OPSÆTNING AF INTERNET 1 Generelt EDB-NETVÆRK: Der er installeret et edb-net, der er tilsluttet Internettet. Det betyder, at du fra din pc kan få forbindelse til

Læs mere

Windows 10 DEMONSTRATION AF LARS LAURSEN

Windows 10 DEMONSTRATION AF LARS LAURSEN Windows 10 DEMONSTRATION AF LARS LAURSEN Lidt om Windows 10 (1) Microsoft har sprunget tallet 9 over og er gået direkte til 10 Windows 10. Det kan skyldes, at Apple har et styresystem Mac OS X, hvor X

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Apps og smartphones HMI. mobil devices og produktions-it. Anders Rolann, evikali A/S

Apps og smartphones HMI. mobil devices og produktions-it. Anders Rolann, evikali A/S Apps og smartphones HMI mobil devices og produktions-it Anders Rolann, evikali A/S Agenda Kort om evikali A/S Mobil Teknologi Smartdevices Fordele og ulemper ved smart devices Vision Brug af Apps i automation

Læs mere

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Microsoft Office Professional 2010 giver dig vores allerbedste værktøjer, så du kan organisere dig, bevare forbindelsen og forblive konkurrencedygtig. Med

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 Windows 7-udgaver... 10 32- eller 64-bit version af Windows 7... 11 Hardware...

Læs mere

Media College Aalborg Side 1 af 11

Media College Aalborg Side 1 af 11 Media College Aalborg Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Problemformulering... 3 Hvilket fjernsupport egner sig bedst af, eller Windows fjernskrivebord, når et firma skal supportere sine kunder?... 3 Hvorfor

Læs mere

Lundberg Nyt august 2015

Lundberg Nyt august 2015 Indhold: Lundberg Cloud Drive... side 1 Skibinge Skadedyrservice... side 2 WPA Mobile/Smartday... side 3 Status C5 Håndværk... side 4 Fjernbackup... side 5 Windows 10... side 6 Personale Nyt... side 7

Læs mere

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i et downloadsystem

Læs mere

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk Mobile Security Kom i gang lynhurtigt Dansk 1 Installation Installation af BullGuard Mobile Security 1. Gå ind på www.bullguard.com/mobi fra din telefon. 2. Indtast licensnøglen. Den står på bagsiden af

Læs mere

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920.

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Nokia Lumia 920 Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Finnerne har lanceret deres første model, der er baseret på Windows

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Sådan printer du optimalt

Sådan printer du optimalt Sådan printer du optimalt Tips & tricks til professionel ark & rulle inkjet print Af Per Buchmann Inkjet print er enkelt, sikkert og prisattraktivt Med Canon og Epson foto inkjet printere, printer du billeder

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Præsentation af 02.04. Frivillig computeraftale

Præsentation af 02.04. Frivillig computeraftale Præsentation af 02.04 Frivillig computeraftale Hvad kan købes på 02.04 Arbejdspladser All-in-one Bærbar Stationær Håndholdte Tynde klienter Touch Traditionel Notebooks Netbooks Hybrider Stationær SFF Desktop

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 www.adesk.dk Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...3 Installation af styresystem...4 Backupprocedurer...5 Vedligehold...6 Vista / Windows 7 Recoverysystem...7 Side 2 Opsætning af computeren Det

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

Kampagnetilbud. Spar op til 50% Læg frisk LAN på

Kampagnetilbud. Spar op til 50% Læg frisk LAN på Kampagnetilbud Læg frisk LAN på Spar op til 50% Beskyt dit LAN effektivt med UTM Førende ethernet switches og fi rewalls til stærkt nedsatte priser Køb samlet eller hver for sig Kampagnetilbud Hold dit

Læs mere

Tablet Stationær Notebook Industri www.abook.dk www.adesk.dk

Tablet Stationær Notebook Industri www.abook.dk www.adesk.dk Tablet Stationær Notebook Industri www.abook.dk www.adesk.dk & Danmarks absolut stærkeste BTO (Build to Order) koncept! ABook og ADesk er synonym med solid dansk kvalitet, flexibilitet og service. Vi er

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Tak for tilliden af valget af et af vore podcast kompatible produkter. Denne fremragende software og hardware pakke muliggør produktion af podcasts af

Læs mere

MEDION LIFETAB S9714: Slank og kraftfuld 10 tablet med Android 4.0 sælges fra 5. december i ALDI

MEDION LIFETAB S9714: Slank og kraftfuld 10 tablet med Android 4.0 sælges fra 5. december i ALDI MEDION LIFETAB S9714: Slank og kraftfuld 10 tablet med Android 4.0 sælges fra 5. december i ALDI MEDION LIFETAB S9714 leveres med indbygget 3G og WiFimodul, NVIDIA Tegra quad-core processor, 32 GB intern

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

-års garanti. med on-site SWAP-service. iprint&scan PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN

-års garanti. med on-site SWAP-service. iprint&scan PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN 315-025 iprint&scan -års garanti med on-site SWAP-service PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED FÅ PRINT 3.0-FORDELEN A3 VI INTRODUCERER PRODUKTIVE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED Print 3.0 tilbyder mere

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

MM030 Sweex-videograbber med USB-stik

MM030 Sweex-videograbber med USB-stik MM030 Sweex-videograbber med USB-stik Tak, fordi du har købt dette Sweex-produkt. Her hos Sweex bestræber vi os altid på at udvikle pålidelige, funktionelle, driftsikre og brugervenlige produkter af høj

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

Asus Eee Pad Transformer TF101

Asus Eee Pad Transformer TF101 SEPTEMBER 2011 Asus Eee Pad Transformer TF101 Læs mere på side 17 D REMT R EN O G UDGETTET ØNNERE? Med en OKI-printer giver du miljøet en hjælpende hånd, uden at det koster ekstra. Vores printere er nemlig

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet INDHOLDSFORTEGNELSE ipad - Apples geniale tablet... Forord KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad Aktivér din ipad... 8 Opdater til ios 8... 9 Sluk og tænd din ipad... 10 Sæt din ipad på vågeblus...

Læs mere

Du vil ha` ultra kort oplæringstid for personalet. Du vil ha` det

Du vil ha` ultra kort oplæringstid for personalet. Du vil ha` det Du vil ha` ultra kort oplæringstid for personalet. Du vil ha` det mindst mulige antal skærmbilleder ved indtastning. Du vil logge på systemet hurtigt og nemt uden at dit personale står i kø ved kassen.

Læs mere