Juni Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni 2011. Nye designmæssige genistreger fra HP. Læs mere på side 10-11"

Transkript

1 Juni 2011 Nye designmæssige genistreger fra HP Læs mere på side 10-11

2 Opgrader til Wireless N med NETGEAR! NETGEAR er en af verdens førende leverandører af netværksprodukter til små og mellemstore virksomheder. I deres portefølje findes et bredt udvalg af Wireless produkter med support for n både som stand alone og centraliserede controller løsninger. Wireless N giver som bekendt en lang række fordele i form af bl.a. højere hastighed, bedre stabilitet og øget dækning. Alle NETGEAR's centraliserede løsninger benytter de samme access punkter, og det er derfor meget enkelt at skalere løsningen efterhånden, som behovet vokser. Uanset størrelsen på det trådløse netværk har NETGEAR en centraliseret løsning der passer. V i forsøger her at give et hurtigt overblik. Medium 5-16 Access Punkter >> WMS5316 minder om WMS105, men er en separat appliance boks, som monteres centralt i netværket, og herfra kan håndtere op til 16 access punkter. WMS5316 Art. no Udover administration af det trådløse netværk har WMS løsningerne mulighed for automatisk at styre kanalvalg og sendestyrke samt fordele brugerne mellem access punkterne (load balancing). WC7520 Art. no Large Access Punkter >> WC7520 controller fra NETGEAR kan som standard håndtere 20 Access Punkter, men kan via licensopgradering udvides til 50 Access Punkter det er muligt at stacke op til 3 controllere, hvilket giver en samlet kapacitet på 150 enheder. WC7520 er en full feature controller med et bredt spektre af sikkerhedsfeatures, heriblandt i og rogue detection. Controlleren har desuden indbygget portal til gæstebrugere og support for fast roaming til f.eks. trådløs IP telefoni. Bemærk designet! Small 1-5 Access Punkter >> Med WMS105 fra NETGEAR kan du nemt og hurtigt konfigurere og vedligeholde et mindre netværk på op til 5 access punkter. Dette er en software baseret løsning, som installeres på en pc eller server i netværket og herfra giver mulighed for konfiguration af det trådløse netværk inkl. sikkerhed og firmware opdateringer. WMS105 Art. no NYHED WNAP320 Art. no << WNAP320 Wireless N Access Point NETGEAR introducerer nu et nyt Wireless N Access Point i diskret og lækkert design, med indbyggede antenner for maksimal trådløs dækning. WNAP320 benytter de nyeste teknologier inden for sikkerhed med support for bl.a. WPA2 og 802.1X med Radius support. Support for 802.3af PoE sikrer nem installation. WNAP320 kan fungere som stand alone Access Point eller styres via WC7520 controlleren Support for WMS5316 følger senere.

3 3 4 NYHED: Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials Navneskifte tendenser og visioner Ved indgangen til juni måned skiftede Actebis Computer A/S navn til ALSO Actebis A/S. Navneskiftet sker i forlængelse af fusionen mellem Actebis og ALSO i februar Læs mere om Fusionen mellem ALSO og Actebis Vi er som tidligere nævnt, sikre på at du vil få glæde af de nye kompetencer og muligheder det nye ALSO Actebis vil kunne tilbyde dig. Læs nærmere om fordelene i magasinet. Nye muligheder var også tanken bag introduktionen af Actebis Channel Trends + Visions, som Actebis afholdt 12 maj. Vi har længe haft den opfattelse at vi i DK har manglet en reel erhvervsmesse for de danske IT forhandlere og leverandører. Med udgangspunkt i den opbakning som de næsten 50 deltagende leverandører og den massive deltagelse fra forhandlerne var udtryk for, så er vi sikre på at de fleste i markedet deler vores opfattelse. Tak til alle for opbakningen. Læs mere om Trends + Visions i magasinet. Dette magasin rummer endvidere en række produktnyheder indenfor stort set alle produktkategorier Billedreportage fra Actebis (Nu ALSO Actebis) Channel Trends + Visions 2011 Et af de helt store samtaleemner og mega trends her i 2011 er lanceringen af PADS, som supplement til den traditionelle pc. Læs i vores temaartikel om hvad de førende eksperter og leverandører tænker omkring anvendelse, udbredelse osv. Sidst men ikke mindst, ønskes du en rigtig god afslutning på halvåret og en god sommerferie. Med venlig hilsen Ole Eklund Sales Director, Scandinavia Artikel: Tablet pc'er - Et helt nyt marked OLE EKLUND / Sales Director, Scandinavia Direkte tlf / ALSO Actebis A/S - Helgeshøj Allé Taastrup - Tlf Udgives af ALSO Actebis A/S / Oplag: / Redaktion: Dorte Fokdal / Tryk: PR Offset Alle priser i dette magasin er forhandlerpriser ekskl. moms og levering. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt ændringer i tekniske data.

4 4 ALSO Actebis anbefaler original Microsoft software Tilbyd mindre virksomheder Windows Small Business Server 2011 Essentials Som en ideel første server for mindre virksomheder med op til 25 brugere, tilbyder Windows Small Business Server 2011 Essentials en omkostningseffektiv og nem løsning, som hjælper mindre virksomheder med at beskytte deres data, organisere og få adgang til virksomhedens informationer hvor som helst og når som helst, supporterer de forretningskritiske applikationer som er nødvendige for at køre en virksomhed. Som noget nyt og enestående kan Windows Small Business Server 2011 Essentials også hurtigt oprette forbindelse til online baseret , samarbejde og forretningskritiske applikationer. Fordelene ved Windows Small Business Server 2011 Essentials omfatter: Daglig automatisk backup af klienter og servere Prisbillig, og nem at installere, bruge og vedligeholde Organiser og få adgang til filer fra hvor som helst og når som helst Ubesværet forbindelse til online-tjenester giver større muligheder Windows Small Business Server 2011 Essentials Er en prisbillig første serverløsning, som er nem at installere, bruge og vedligeholde. Windows Small Business Server 2011 Essentials Art. no Tilbyd alle de rigtige fordele til dine kunder Giv ro i sindet med automatisk lokal backup og genoprettelse Small Business Server 2011 Essentials hjælper med at sikre, at kundens data er sikre ved at udføre automatisk, daglig backup af serveren og alle computere på netværket. Gendan enkelte filer, mapper eller en hel pc eller server med enkle værktøjer til genoprettelse efter nedbrud. Gør dine kunder i stand til at arbejde hvor som helst, når som helst Small Business Server 2011 Essentials giver fjernadgang til vigtige oplysninger, så dine kunder kan løse forretningsmæssige udfordringer, når de er væk fra kontoret. Ved hjælp af en personlig web-adresse, kan brugerne få adgang til deres computere og dokumenter via enhver almindelig webbrowser. Nemmere adgang til online-tjenester Efterspørgslen efter online-tjenester vokser hurtigt over hele verden, især blandt de små virksomheder. SBS 2011 Essentials er designet til at lette forbindelsen til skyen med dens integration mellem on-premise løsninger og online-tjenester.

5 5 ALSO Actebis anbefaler original Microsoft software Skab dokumenter med stor gennemslagskraft Office til Mac 2011 Med Office til Mac 2011 kan du skabe dokumenter med stor gennemslagskraft, som yder fuld retfærdighed til dine ideer. Få det bedste ud af hvert eneste minut Skab dokumenter ud fra flotte og gennemarbejdede skabeloner. Brug Outlook til Mac til alle dine mailbehov og meget mere. Med Office til Mac 2011 får du et nyt program til alle dine vigtige s, din planlægning, dine kontaktpersoner og meget mere Outlook til Mac Skabelongalleri Flere temaer, flere skabeloner, mere tilpasning Du har nem adgang til tusindvis af temaer og skabeloner til Word, PowerPoint og Excel 2011 og kan bruge dem til at skabe smukke, professionelt udseende dokumenter. Udfør almindelige opgaver hurtigt Office til Mac 2011 har en dynamisk brugergrænseflade med båndet, der giver dig de mest brugte funktioner lige der, hvor du skal bruge dem, i Word, Excel, PowerPoint og Outlook til Mac. Ny database og samtalevisning Konsolider og få nem adgang til dine s Office Mac Home and Business 2011 Art. no Office Mac Home and Student 2011 Art. no Office Mac Home and Business 2011 Licens til 1 bruger der må installeres på 2 Mac Art. no Office Mac Home and Student 2011 Licens for home and student brug på 3 Mac i hjemmet Art. no Find de værktøjer, der bedst opfylder dine særlige behov på arbejdet, i skolen og hjemme: Home and Student Home and Business 90 dage 1 år Word Del dine ideer gennem flotte dokumenter PowerPoint Opret og vis professionelle præsentationer Excel Analysér, organiser og del data og lister Outlook Kommuniker med integrerede - og kalenderværktøjer Teknisk support medfølger Carsten Grand / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

6 6 Hvem beskytter din pc? Norton 360 gør mere for at forsvare din identitet, din computer og dine vigtige filer med omfattende og brugervenlig beskyttelse. Du kan aldrig få for meget beskyttelse. Det er derfor, at Norton 360 yder omfattende og brugervenlig beskyttelse, der forsvarer din identitet, din computer og dine vigtige filer mod næsten enhver trussel. Det er markedets hurtigste og letteste alt-i-én sikkerhedsløsning, der gør mere end bare at beskytte dig. PC Tuneup Der er få ting, der er mere frustrerende, end når din computer bliver langsommere. Derfor inkluderer Norton 360 PC Tuneup, der automatisk finjusterer de vigtigste computerindstillinger, frigør RAM og fjerner unødvendige filer, så din pc altid kører så godt som muligt. Automatisk online- eller lokal backup Vi ved, hvor vigtige dine filer, fotos og musikfiler er, så Norton 360 inkluderer automatisk online- eller lokal backup for at hjælpe med at sikre, at de ikke går tabt. Det kan ikke være nemmere! Du sætter det bare op, og så kan du glemme alt om det. Hvis ulykken sker, kan du øjeblikkeligt gendanne dine filer med nogle få, enkle klik. Undgå at blive snydt Norton 360 beskytter dig, når du er på nettet ved at advare dig mod usikre websteder i dine søgeresultater og ved automatisk at huske og indsætte dine brugernavne og adgangskoder. Nu kan du søge, være social, shoppe og bruge webbank online, uden at du behøver at være bange for at blive snydt. Du kan endda tjekke din væg på Facebook og nyhedsmeldinger for dårlige links direkte inde fra Norton 360. Insight-teknologi Norton 360 er også udstyret med vores eksklusive Insight-teknologi. Den blokerer påviseligt op til 100% af vira1 så du kan e, chatte og downloade filer med markedets førende beskyttelse mod enhver trussel. Det opdaterer endda din beskyttelse hvert minut, så du er et skridt foran nye trusler. Med Norton 360 har du den ro i sindet, der kommer af at vide, at du altid er beskyttet - Til enhver tid. Ekstra sikkerhed fra Norton! GRATIS! Symantec NORTON CD / RET / 3User (DK) Art. no Symantec NORTON CD / RET / 3User (ND) Art. no Med Norton DNS kan du ændre din DNS settings i din router og beskytte alle dine enheder der går på internettet fra Malware sites. Så dit nye internet tv, Xbox, Play- Station, Tablet pc og smartphone beskyttes automatisk. Se hvordan på NortonDNS.com Symantec NORTON CD / UPG / 3User (ND) Art. no Martin Rosenberg / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

7 7 D-Link kunder kan se frem til en afslappet sommer Forårets store nyhed fra os er D-Link Assist - et supportprogram, som dækker alle vores erhvervsprodukter. Programmet tilbydes på tre forskellige niveauer, men fælles for dem er, at de alle giver dine kunder den bedst mulige support og løser deres tekniske problemer hurtigt og effektivt. Vores dygtige teknikere står til rådighed for kunden døgnet rundt og er kun et telefonopkald væk. Kunderne vælger selv hvilket programniveau, der passer deres virksomhed bedst: D-Link Assist fås i tre forskellige varianter: D-Link Assist Gold - for support og service døgnet rundt, 365 dage om året D-Link Assist Silver - for support samme dag, som problemet opstår (mellem kl ) for garanteret support næstkommende dag (mellem kl ) D-Link lancerer 2 Unified Service Routere Lanceringstilbud på D-Links nye firewall med indbygget trådløs funktion -Nu følger der en adapter med i købet* Nu lancerer vi en alt i een løsning i form af en firewall med indbygget trådløs funktion (DSR-1000N) der understøtter Ipv6. Denne firewall passer perfekt til små og mellemstore virksomheder som vil undgå en større og kompliceret installation/konfiguration og til virksomheder der samtidig ønsker en sikker netværksadgang. DSR-1000N understøtter desuden redundant opkobling via 3G nettet. * De første 50 registrerede køb, får en 3G adapter DWM-156 med i købet uden beregning. Bestil idag og registrer dit køb på D-Links Self Service Portal! DWM-156 USB Adapter, værdi ca. Kr. 699,- Integrated services in one box: Dualband Wireless N(DSR-500N Singleband), firewall, 3G support(only DSR-1000N) and bandwidth management for organisations up to 50 users. Powerful VPN Engine: Hardware-based data encryption and authentication to facilitate branch office connectivity through encrypted virtual links. Professional Intrusion Prevention System (IPS): Automatic updates to protect the network against zero-day attacks. WAN Link Load-Balancing and Fault-Tolerance: Multiple WAN ports support traffic load balancing and failover. D-Link GreenTM: Power-saving and extend the product s lifespan. DSR-500N kr ,- Art. no DSR-1000N + gratis DWM-156 kr ,- Art. no D-Link Assist Gold 1 år kr. 343,- Art. no D-Link Assist Gold 3 år kr. 904,- Art. no Michael Henriksen / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

8 8 Redaktionelt - Actebis og ALSO ALSO Actebis fusionen til din fordel ALSO og Actebis blev som tidligere annonceret fusioneret i februar Det nye selskab vil med en omsætning i 2010 på cirka 60 Mia DKK være den 3 største distributør af IT, kommunikations- og konsument elektronik. ALSO Actebis vil operere i 12 lande i Europa og vil være markedsledende i 8 lande. På det nordiske marked vil ALSO Actebis være den største distributør med en markedsledende position i Danmark, Finland, Norge og og med en position som nummer 3 i Sverige. Fordele for dig som forhandler Actebis Computer A/S ændrede den 1. juni 2011 navn til ALSO Actebis. Selv om vi i Danmark på andre måder ikke direkte er berørt af fusionen er vi overbeviste om at du som forhandler vil få stort udbytte af de kompetencer og muligheder det nye ALSO Actebis kan tilbyde. Nye leverandører og bredere sortiment Fusionen med ALSO vil betyde, at vi i løbet af 2011 kommer til at tilbyde dig adgang til en række nye leverandører ligesom sortimentet udvides med en række varekategorier fra eksisterende leverandører. norden give dig adgang til endnu større varetilgængelighed på vort centrallager. " Endnu bedre værktøjer Vi vil over den kommende tid introducere en række nye værktøjer bl.a. til endnu enklere bestilling af software licenser, således at du kan servicere dine kunder endnu mere effektivt.. Større fælles forretning Vi er fokuserede på at du som forhandler hos ALSO Actebis kan drage fordel af de nye muligheder vi med fusionen kommer til at tilbyde dig og vi ser frem til at videreudvikle vores fælles forretning. Større varetilgængelighed Mange af vore produkter er nordiske / generiske produkter. Således vil fusionen med ALSO og vores større volumen i

9 9 Der findes selvfølgelig også en Canon laserprinter til din kundes behov! Små kompakte Canon laserprintere, tilpasset små og mellemstore arbejdsgrupper. Nedenstående ser du et lille udsnit af vores sortiment - Se mange flere af Canon's modeller på alsoactebis.dk. i-sensys LBP7200Cdn Art. no Canon I-SENSYS MF4580dn Hæv produktiviteten på et lille kontor med denne kompakte, netværksklare 4-i-1 sort/hvid-lasermultifunktionsmaskine. Denne elegante enhed er energieffektiv og brugervenlig og har funktioner til dobbeltsidet print. Canon i-sensys MF9280Cdn Gør din kommunikation bedre med højkvalitets farveoutput og giv produktiviteten et boost med den stærke SENDfunktionalitet. Denne kompakte og robuste Alt-i-Én-farveprinter er perfekt til små, travle arbejdsgrupper. Canon i-sensys LBP7200Cdn Denne netværksparate, kompakte farvelaserprinter er ideel til små arbejdsgrupper, der har brug for hurtig, professionel farveudskrivning med automatisk dobbeltsidet kopiering og energieffektivitet. I-SENSYS MF4580dn Art. no i-sensys MF9280Cdn Art. no Sonny Skarsby / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

10 10 genistreger fra HP HP har igennem de seneste generationer af professionelle bærbare introduceret materialer der kvalitetsmæssigt rækker langt ud over de standard plastvarianter man normalt finder anvendt i notebooks.

11 11 HP EliteBook 8x60p Serien For HP Elitebook 8460p og 8560p er der nærmest tale om en revolution, hvor designprofilen skærpes.de nye HP EliteBooks er kendetegnet ved filosofien om at holde designet i enkle og rene linier, med materialer som aluminium, magnesium og hærdet glas. Under overfladen er det værd at nævne følgende nyheder i forhold til forgængerne: 2. generation Core i5 og i7 processorer og chipset fra Intel. Opdaterede grafikløsninger. Enten Intel HD 3000 UMA grafikløsning eller mulighed for ATI Radeon 6470 dedikeret grafik med 1GB RAM. HP DisplaySafe ramme med gummiliste hele vejen rundt til øget beskyttelse af skærmen. Leveres normalt med 6 celle Long Life Batteri*, og med mulighed for at bygge med 9 celle batteri. Mulighed for lynhurtigt Mobilt bredbånd (HSPA+). Power Assistant 2.0 giver mulighed for at optimere strømforbruget. HP EasyAccess door. Opgradering og servicering af indmaden på en notebook har aldrig været så let.... Nu også seriel port på HP 8560p! HP ProBook 6x60b serien HP ProBook b familien er kendetegnet ved meget stor fleksibilitet i konfigurationsmulighederne og dermed at kunne addressere langt de fleste kunders behov for en professionel notebook. Opdateret design med bl.a. børstet aluminium for at give en lækker og robust indpakning af produktet. Hvad er nyt i forhold til de nuværende HP ProBook b modeller: Tilføjelse af en 13 platform HP ProBook 6360b. 2. generation Core i3 og i5 processorer og chipset fra Intel. Intel HD 3000 UMA grafikløsning der løfter ydelsen betragteligt i forhold til forrige generation. Redesignet kabinet i mørk nuance med opgraderet materialevalg i HP DuraFinish for større robusthed. HP DisplaySafe ramme med gummiliste hele vejen rundt til øget beskyttelse af skærmen. Leveres normalt med 6 celle Long Life Batteri*, og stadig med mulighed for at bygge med 9 celle batteri. Mulighed for 128 GB SSD harddisk Mulighed for lynhurtigt Mobilt bredbånd (HSPA+). Power Assistant 2.0 giver mulighed for at optimere strømforbruget...og seriel porten er stadig bevaret på ProBook 6560b! HP ProBook 4x30s Serien Er specielt skruet sammen til de behov mindre virksomheder har, og nu opdateres denne produktserie til 3. generation af produkter med HP ProBook 4330s, HP ProBook 4530s og HP ProBook4730s. I lighed med de øvrige 2011 HP commercial notebooks, har der været meget stor fokus på designelementet, og det har resulteret i et super cool udseende og en materialekvalitet man normalt ikke finder i den prisklasse af notebooks. Af andre væsentlige nyheder kan nævnes: Øget brug af børstet aluminium, forstærkede hænglser og spildsikkert tastatur HP ProtectTools med Drive Encryption, Credential Manager, Fingerprint reader, HP Facial Recognition og Disk Sanitizer Switchable graphics på platforme med dedikeret grafik, USB 3.0 og 6-i-1 card reader (SD 3.0 support) HSPA WWAN, Bluetooth 3.0, HP QuickWeb 3.0, Gigabit Ethernet, 6 & 9 celle batterier og HP Power Assistant 2.0 HDMI, SRS Premium sound, Mulighed for BluRay, HD integreret webcam med dual array mikrofoner og Multimedia control keys * HP Long Life batteri Holder samme kapacitet op til dobbelt så længe som traditionelle batterier 3 års garanti Grønt batteri (Svanemærket) da teknologien mindsker behovet for at skifte batteri Kan fås til alle HP EliteBook modeller, samt udvalgte ProBook b modeller Jesper Marker / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

12 12 Fordi udseendet betyder noget Nu lancerer Samsung en bred vifte af led-tv der giver din TVoplevelse en helt ny dimension, både når det gælder design, billed og tilbehør. << Samsung 8 Serien 3D-led-tv har en ramme i børstet stål, der er cirka fem millimeter tynd. Indbygget WiFi, webbrowser, Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Tilbehør Blandt tilbehøret kan nævnes 3D-briller, der kommunikerer via bluetooth, og en fjernbetjening med en tre tommer touchscreen. Fås i størrelser fra 40 til 55 tommer. Også på notebook siden leverer Samsung design i verdensklasse! Samsung 900X3A bærbar >> Samsungs nye bærbare computer i 9-serien er verdens letteste 13-tommer. Den er kun 16 millimeter høj og vejer ikke mere end godt et kilo. Med andre ord er 9-serien en mobil drøm, som man kan tage med sig overalt, og som med fordel kan anvendes udendørs, da LED-skærmen er markedets mest lysstærke på hele 400 nit. Kabinettet er fremstillet i den utroligt slidstærke aluminiumlegering duralumin. Materialet gør ikke bare computeren ekstremt robust og modstandsdygtig, men også utrolig let. Irene Olsen / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

13 13 << Samsung 7-serien 3D-led-tv har en ramme af sortfarvet metal, der er cirka fem millimeter tynd. Indbygget WiFi, webbrowser, Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Tilbehør Blandt tilbehøret kan nævnes 3D-briller, der kommunikerer via bluetooth. << Samsung 6-serien 3D-led-tv med flere energibesparende funktioner og tilstande. Samsung Apps, Search All. Optager tv-programmer direkte via usb. Fås i størrelser fra 40 til 55 tommer Fås i størrelser fra 32 til 55 tommer. Ekstremt design, ekstremt let Verdens mest lysstærke 13-tommer Strømbesparende, sikker og lynhurtig Unik batteriløsning med flere opladninger Samsung 900X3A - specifikationer Intel CoreTM i3 Processor 380UM 2GB (DDR3 / on BD 2GB x 1) 128 GB (SSD) / 64 GB (SSD) 11.6 LED HD Intel GMA HD (Int. Graphic) bg/n Compliant, bg/n Bluetooth V3.0 High Speed 6 Cell 330 x 230 x 25.1 ~ 25.8 mm 1.75 Kg Slim Intel Processor I gang på tre sekunder Touchpad'en giver dig fuld kontrol Christina Munch / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

14 14 s messe ic n o tr c le E r e m u s on Branchens IT & C Premiere på Actebis Channel Trends+Visions 2011 Den 12. maj åbnede Actebis for første gang dørene op til branchens IT & Consumer Electronics messe i det m2 Lokomotivværkstedet i København, hvor det faglige indhold og de nyeste trends var i fokus. Forhandlere fra hele Danmark, Grønland, Island og Færøerne besøgte messen, og der var dagen igennem en sydende fornemmelse af mennesker og aktiviteter. Overalt på messen blev der networket og nye indkøbsmuligheder og faglige bekendtskaber opstod. Blandt dagens mange seminarer kan nævnes Microsofts seminar Office 365 (Billede tv.) og State of the Net seminaret med Mikko Hyppönen fra F-Secure (Billede th.), der begge trak fulde huse i den store sal. Finn Nørbygaard fortalte medlevende og hudløst ærligt om berømmelsens for- og bagsider, sine egne oplevelser i forbindelse med IT-factory konkursen og det at miste.

15 15 Af Jeanette Weihrauch, Marketing Communication Manager, ALSO Actebis Vores formål var at samle branchens forhandlere og producenter under ét tag. Vi oplevede en efterspørgsel i branchen, da den sidste IT & Consumer Electronics messe blev holdt for 5 år siden. Vi følte det var på tide igen at give branchens forhandlere og producenter muligheden for at komme i direkte dialog, og give forhandlerne muligheden for at få afdækket de mange muligheder, der kan være i at tage nye løsninger og produkter ind i porteføljen. Langs boulevarden blev de nyeste teknologier hos bl.a. Sony og Samsung afprøvet af besøgende på messen, der dagen igennem dystede om flotte præmier fra producenterne. De 43 producenter, der var repræsenteret med udstillinger havde lagt et stort arbejde forud for deres deltagelse, og forventningerne til dagen var derfor store. Dagen bød på et højt fagligt niveau, med foredrag og den seneste teknologi blev præsenteret og afprøvet. Forhandlerne havde på dagen rig mulighed for at søge ny viden, finde nye indkøbsmuligheder samt netværke med andre kolleger, fagfolk og producenter i branchen. Da dagen var omme havde hen ved forhandlere besøgt messen, og at dømme ud fra både dagens forløb og tilbagemeldinger fra producenter og forhandlere, havde alle Her ses en af de begejstrede vindere i dagens lodtrækningskonkurrence om de mange flotte præmier sponseret af producenterne. parter en masse ny viden med hjem fra dagen. Actebis Channel Trends+Visions 2011 blev derfor en dag, som vi forventer at gentage næste år. Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for den store opbakning, der gjorde det muligt at realisere Actebis Channel Trends+Visions "Det mener kanalen" - se udtalelser på næste side >> I Café og lounge områderne var det muligt at indtage lidt at drikke og spise og samtidig holde dialogen igang.

16 16 Branchens IT & Consumer Electronics messe Det mener kanalen... << Michael Dahl, Director, Regional Operations, F-Secure " Årets branchebegivenhed med rig mulighed for at netværke forhandlere og leverandører imellem, udtaler F-Secure Danmarks ansvarlige Michael Dahl. Det var meget positivt, at se opbakningen fra de mange leverandører til at gøre dette til en indholdsrig dag for forhandlere og brancheinteresserede generelt set. Godt gået Actebis for en virkelig professionelt arrangeret messe, i spændende og utraditionelle omgivelser i lokomotiv værkstedet! Det var næsten bare synd, at ikke endnu flere forhandlere investerede tiden til at holde sig opdaterede og benytte muligheden til at møde branchen på Actebis messen. Jeg håber, at arrangementet vil blive gentaget til næste år, med endnu større opbakning fra kanalen. Henrik Johansson, Area Category Manager, Commercial Notebooks, Hewlett Packard: << " Super arrangement. Med det lille antal IT messer der efterhånden er i DK, er det en fornøjelse at komme ud og hilse på kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter. Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager, Eaton Power Quality << " Vores deltagelse på Actebis messen var en positiv oplevelse. Deltagerne vi talte med var oplagte og oprigtigt interesserede i dialog. Vi fik indtrykket, at de fleste der besøgte vores stand, forlod standen med ny viden og inspiration på et område de ikke havde forventet. - Dog understreger messen, at et nærmere producent/ forhandler samarbejde på UPS er nødvendig. << " Gert Hemmingsen, CIG.Partner Account Manager, Canon Først stor ros til Actebis for et godt initiativ og godt arrangement. Det var dejligt og se så mange støtte op om arrangementet både producenter men ikke mindst de forhandlere der besøgte messen. Det var utrolig spændende og se alle de nye ting, der blev udstillet på de forskellige stande. Vi havde godt nok travlt på Canon standen, hvor mange lagde vejen forbi og fik en snak om hvad der røre sig i markedet og ikke mindst var det dejligt og få lejlighed til pleje gamle relationer, men også skabt nye relationer til kunder. Charlotte Pheil, Channel Marketing Manager, Futijsu << " " Actebis Channel Trends + Visions 2011 messen er et af de bedste kanal-initiativer i længere tid. Det er mange år siden at der har været et lignende tiltag og det er vores indtryk, at der har oparbejdet sig et behov. << Signar Nielsen, Salgskonsulent erhverv, NEMA Personligt synes jeg godt om initiativet (Signar Nielsen, tv). Da vi kommer fra Færøerne er det svært at få sat ansigter på dem, som man normalt snakker med fra Actebis og det er dejligt at møde dem. Der var også gode muligheder for at møde alle de andre af vores leverendører, f.eks. HP. Vi skulle til forskellige foredrag, men det viste sig, at tiden gik så super hurtigt, at vi fik ikke tid til noget andet end at se os omkring og snakke med folk. En messe som Actebis Channel Trends + Visions er en god måde for de danske forhandlere at blive opdateret på de nyeste teknologier og produkter, men også en god måde at møde producenterne på og få en uforpligtende snak. Alt samlet under et tag. Fujitsu havde en god og udbytterig dag med masser af networking, hvor vi fik god mulighed for at vise bredden i vores sortiment og få fortalt, at vi ikke kun er en hardware producent, men at vi også kan mange andre ting. Lokation var optimal, nemt at komme til og god parkering. Skulle succesen gentage sig, deltager vi gerne igen. << Omar Hayat, Channel Sales Manager IVT, IBM Denmark ApS " Messen var velstruktureret og agerede som døråbner for en masse organisationer, hvor der var mulighed for blandt andet at diskutere teknologi. Samtidig gav det også IBM mulighed for at komme ud med deres budskab til virksomheder, som de normalt ikke vil støde på i det daglige.

17 17 ICONIA Tab W500P fra Acer - det bedste fra pc en og det bedste fra tablet en ICONIA TAB W500P er en 10,1" multi-touch tablet som fuldendes af et full-size docking-tastatur. Er du interesseret i en tablet pc, men ikke klar til at slippe tastaturet? Så er ICONIA TABW500 den perfekte løsning hvis du vil nyde fejlfri touch kombineret med fordelene ved et tastatur. ICONIA TAB W500P anvender Windows 7 Professional og giver dig muligheden for fortsat at arbejde med samme applikationer som du har på din pc. Du kan også vedligeholde og administrere din tablet med de samme værktøjer, du i øjeblikket bruger til at administrere din pc. ICONIA TABW500 er udrustet med AMD C-50 processor og AMD Radeon grafik HD6250, 10,1" WXGA skærm 1280x800. Enkel kommunikation er en selvfølgelighed med ICONIA TAB W500, takket være flere forskellige tilslutningsmuligheder inklusiv Wi-Fi, 3G (på udvalgte modeller) eller Bluetooth 3.0. Ovenikøbet har den Acer Crystal Eye 1,3MP webkamera, hvilket ikke bare gør det muligt at deltage i videochat eller videosamtale med dine venner, men også afspille HD-video og dele dem via facebook eller YouTube. Art. no. Produktbeskrivelse Microsoft Windows 7 Professional Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB Wifi BGN 3cell BT Win WiFi WIN7 PRO Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 PRO Acer ICONIA W500P 10 AMD C-50 32GB 3G WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 PRO Microsoft Windows 7 Home Premium Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell 3G Keydock Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell Keydock Win7 Home Acer ICONIA W AMD C-50 32GB WiFi BT HDMI USB SD 3-cell 3G Keydock Win7 Home 7Gode grunde til at anvende Windows 7 Proffesional på din tablet pc 1. Kompatibilitet 2. Netværksfunktioner 3. Sikkerhed 4. Muligheden for at administrere din tablet centralt 5. Mobilitetsfunktionerne 6. Præsentationsmulighederne 7. Muligheden for at bruge Officepakken Windows 7 Professional gør det lettere og mere sikkert at arbejde hvor som helst. Faraz Amjad / Product Manager, Scandinavia / Tlf /

18 18 Redaktionelt: Tablet-markedet Et helt nyt marked - med mulighed for ny forretning Af Henrik Malmgreen Siden Apple lancerede den første ipad i USA for blot et års tid siden, er markedet for tablets eksploderet, og på CES i Las Vegas røg proppen for alvor af ketchupflasken - det sprøjtede ud med nye tablet-modeller. På CES i Las Vegas i januar så mere end 80 forskellige tablets, fra i omegnen af 30 producenter, dagens lys. Nogle af producenterne kender vi overhovedet ikke på vore breddegrader, og en del af nyhederne vil hurtigt forsvinde i glemselens mørke igen. Men alene mængden af nye tabletmodeller understreger trods alt, at der er tale om en produktkategori, som skal tages seriøst. Det gør de store og anerkendte producenter da også, men hvorvidt tablets vil kannibalisere på det eksisterende pc-marked er der ind til videre delte meninger om. Og så længe forbrugermønsteret endnu ikke har lagt sig i faste rammer, er det svært at komme med en blot nogenlunde præcis forudsigelse. Kannibalisme eller god forretning? To interessante spørgsmål er således, om der for det første - set ud fra rentabilitets- hensyn - er plads til andre end Apple på markedet for tablets og for det andet, om det er en fornuftig disposition af producenterne at bruge store ressourcer på at udvikle og markedsføre en ny produktkategori, der ifølge analytikerne blot flytter forretning i stedet for at skabe ny forretning. Spørger man producenterne selv, er de imidlertid ikke i tvivl om, at tablet-markedet både er interessant og værd at satse på, og der er da næppe heller nogen tvivl om, at markedet for tablets vil blive mindst lige så varieret som markedet for mobiltelefoner, hvor der som bekendt er telefoner til alle tænkelige behov. Spørger man eksempelvis Preben Mejer fra Innovationlab, er han ganske enig i denne betragtning, og han mener endividere, at vi fremover vil tage fire produktplatforme til os, nemlig smartphonen, som vil vokse mest markant i antal, de nye tablets i alskens afskygninger, bærbare pc er i den ydedygtige kategori og ikke mindst fladskærmen, der i dag har fået en række helt nye og IT-relaterede funktioner. Helt nye blandingsprodukter Actually har spurgt Samsung, HP, Fujitsu, Acer, Packard Bell, Asus og MSI om deres planer for tabletmarkedet og ikke mindst deres holdning til den markedsmæssige positionering af de mange nye tablets - og selv om der er delte meninger om, i hvor høj grad tablets vil påvirke pc-markedet, er de nævnte producenter trods alt enige om, at det i givet fald især vil være de små netbooks, det vil gå ud over. Til gengæld er der bred enighed om, at en tablet for de fleste brugeres vedkommende ikke vil kunne erstatte hverken laptoppen eller den stationære pc og, at tablets som følge deraf i langt højere grad vil blive et supplement til forbrugernes eksisterende udvalg af IT-apparater end en egentlig afløser for eksisterende IT-apparater. På sigt vil vi desuden se en række blandingsprodukter, idet Motorola på CES eksempelvis viste en smartphone med dockingstation, så den kan betjenes som en pc, mens Acer ud over deres Iconia tablets viste en notebook med dobbeltskærm, hvoraf den

19 19 Redaktionelt: Tablet-markedet ene kan fungere som virtuelt tastatur, lige som Asus er på vej på markedet med deres Eee Pad transformer, der ligner en notebook, men hvor tastaturet kan klikkes af, så man sidder tilbage med den trykfølsomme skærm. Diversitet og samspil Sammen med Apple var Samsung blandt de første til at lancere en tablet, og selv om mange anmeldere gik meget op i, at deres Galaxy havde mindre skærm end Apples ipad, er det et argument, der ikke holder vand. Især ikke set ud fra synspunktet om diversitet i tabletmarkedet og dermed forskellig anvendelse. Således passer en tablet med en 7 skærm f.eks. bedre i en stor lomme end en tablet med en 10 skærm. Set i lyset af de tidligere nævnte produktplatforme, der kommer til at præge vores hverdag, satser Samsung - som opererer inden for dem alle - på det vigtige aspekt, der hedder connectivity, altså at enhederne via deres All Share teknologi kan snakke sammen. Det samme gør HP via deres webos, som er opkøbt fra Palm og som ikke bare bliver styresystemet i HP s TouchPad tablet, der allerede er lanceret i England, men også bindeleddet til såvel computere som printere og ikke mindst en serie nye smartphones. Acer har via deres Clear-fi teknologi også fokus på connectivity, idet man herfra er klar over, at det både er vigtigt, at enhederne kan arbejde sammen og at man funktionsmæssigt kan leve op til de nye brugermønstre, som nye teknologier og dermed nye muligheder vil afstedkomme. Jokeren fra Seattle Acer har i øvrigt valgt at satse på flere platforme, det vil sige både Android og Windows. Med version 3.0 af Android - også kaldet Honeycomb - er der ikke blot tale om en opgraderet smartphoneudgave, men en version, der er født til tabletplatformen, hvilket gør en stor forskel. Men i kampen mellem Android og Apples styresystem må vi ikke glemme Windows. På CES annoncerede såvel Intel som AMD nemlig nye og hurtigere processorteknologiver, henholdsvis Sandy Bridge og Fusion, lige som Microsofts Steve Balmer annoncerede, at både næste udgave af Windows og ikke mindst Office-pakken kommer til at understøtte den såkaldte System on a Chip arkitektur, herunder ARM-baserede systemer fra blandt andre NVIDIA, Qualcomm og Texas Instruments. Så vi kommer helt sikkert til at se Microsoft på tablets, der benytter ARM-arkitektur, som i øvrigt allerede kendes fra Windows CE. En af de producenter, der virkelig tager Windows på tablets seriøst, er MSI, der allerede har lanceret en Windows-baseret tablet - Windpad - i Sverige, mens den senere på året lanceres i Danmark og Norge. MSI, der dog også i 3. kvartal vil lancere tablets med Android, ser nemlig Windows-baserede tablets som en vigtig option, der er en langt mere åben platform til businessmarkedet end eksempelvis Android. Fokus på businesssegmentet Fujitsu er ligeledes dedikeret til businessmarkedet, og har rent faktisk produceret og markedsført tablets til en række vertikale markeder i 20 år, nemlig lige siden Her venter man således en kende med konsummarkedet, idet man i første omgang vil gå ud med Windows 7 baserede tablets, der skal være enkle at integrere i virksomhedens netværk. Desuden satser Fujitsu ud over den trykfølsomme skærm på en aktiv pen-teknologi, der ikke bare gør det nemt at konsumere indhold, men også at skabe indhold. Med Stylistic Q550 ser Fujitsu således et helt nyt forretningssegment inden for businessmarkedet åbne sig, og satser blandt andet også på den offentlige sektor, idet man kombineret med en One Note applikation snart gør byrådspolitikerne i en håndfuld danske kommuner papirløse. Fujitsu s tablet kommer i løbet af maj, og det samme gør Liberty fra Packard Bell, hvor man, ganske som så mange andre producenter, har valgt at fokusere på, hvad man kan gøre anderledes og eventuelt bedre end f.eks. Apple. Et af de målepunkter, man eksempelvis har hos Packard Bell er eksempelvis understøttelse af Flash.

20 20 Første fuldt professionelle public display med LED backlight NEC Display Solutions tilføjer nu to nye modeller i deres Multisync X-serie, der er markedets første LED-backlight, Public displays der bruger et professionelt panel. NYHED! Den nye 46 X461S og 55 X551S er udstyret med meget tynde profesionelle paneler med lysstyrke og stabilitet der gør dem yderst velegnede til public display applikationer. Begge modeller kommer med en native opløsning på 1920 x 1080 og er kun 43,3mm tynde hvilket gør dem perfekte til krævende installationer og integrering i tynde kabinetter. X461S og X551S har henholdsvis 3.000:1 og 4.000:1 i Kontrast forhold (typ) og har begge en maksimum lysstyrke på 600cd/m2 og kan anvendes til 24/7 brug. For at sikre langvarig og vedvarende brug, findes også NEC's velfungerende varmestyring der tillader blæserkontrol og temperatur oversigt via skærmmenuen eller over LAN og serial porten. LAN kontrol med SNMP support betyder at brugeren kan styre skærmene over netværk og modtage notifikationer via i tilfælde af en fejl på skærmen. LED belysningen er med til at sikre et meget lavt strømforbrug og begge modeller kommer med både DisplayPort, HDMI og DVI porte på den digitale side og af analog indgange er der pc, komposit, S-Video og komponent indgang. Benjamin Watson / Product Specialist / Tlf /

urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Vis indhold på OKTOBER 2014 «Fokus i dette nummer

urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Vis indhold på OKTOBER 2014 «Fokus i dette nummer OKTOBER 2014 Vis indhold på urealistisk detaljeniveau Vi præsenterer Samsungs nye LDF-modeller på side 2 Side 4 TEMA 4K stiller skarpt på forhandlerviden Side 10 NYHED Udvid din forretning i skyen Side

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

IT-Fokus 4.999 1.299 5.099. Slank business pc med masser af power. Godt køb! Tablet og notebook i ét. Kraftfuld alt-i-én til kontoret

IT-Fokus 4.999 1.299 5.099. Slank business pc med masser af power. Godt køb! Tablet og notebook i ét. Kraftfuld alt-i-én til kontoret Nr. 2-2011 IT-Fokus Slank business pc med masser af power Den slanke og elegante Lenovo ThinkPad Edge E520 NZ33MMD tilbyder en sofistikeret computeroplevelse. Du får masser af ydelse til forretningsbrug.

Læs mere

Dit smil betyder alt for os

Dit smil betyder alt for os Dit smil betyder alt for os Dagligdagen for os butikschefer hos Humac har så stejl en læringskurve, at det føles som at tage en ekstra uddannelse, mens vi har det sjovt! Vi knokler hver dag ude i butikkerne

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

Endelig en tablet med sans for forretning.

Endelig en tablet med sans for forretning. Hvidbog Endelig en tablet med sans for forretning. Muligheder med Windows 8 til forretningsbrug "Mens pc-salget står stille, så fortsætter tablet-salget himmelflugten med en vækst på 75 procent" Version2,

Læs mere

IT2Day. er du klar? og let backup og. miljøer! S. 2. Big Data er en af de. som mange. overfor. Hvordan

IT2Day. er du klar? og let backup og. miljøer! S. 2. Big Data er en af de. som mange. overfor. Hvordan IT2Day Big data er du klar? Hurtig, effektiv og let backup og restore i virtuelle miljøer! S. 2 Big Data er en af de nyeste udfordringer som mange virksomheder står overfor. Hvordan håndterer man det?

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

Vejleders navn: Birgitte Ryelund

Vejleders navn: Birgitte Ryelund IT Eksamensprojekt Virksomhed: Morisco International A/S 3 5 2013 Vejleders navn: Birgitte Ryelund Problemformulering Morisco International A/S Oneliner: Kan en professionel hjemmeside og en tilhørende

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI

KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI OKTOBER 2007 Mail på mobiltelefonen understøtter forretningen Rejsende medarbejdere er ofte i perioder uden for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy

W. CHAN KIM. Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy K U N D E M A G A S I N F R A M I C R O S O F T D A N M A R K 0 1-2 0 0 7 W. CHAN KIM Mød guruen bag den revolutionerende Blue Ocean Strategy ONLINE-HANDEL Banebrydende internetbutik er født til stordrift

Læs mere

Synes godt om. I vores butikker summer det altid af højt engagement, fordi vores kunder elsker Apple produkter - nøjagtig ligesom vi gør.

Synes godt om. I vores butikker summer det altid af højt engagement, fordi vores kunder elsker Apple produkter - nøjagtig ligesom vi gør. Synes godt om I vores butikker summer det altid af højt engagement, fordi vores kunder elsker Apple produkter - nøjagtig ligesom vi gør. dk/ HumacVejle dk/ HumacFrederiksberg dk/ HumacGammelMoent dk/ HumacVesterbrogade

Læs mere

TEMA: MOBILITY. Øget mobilitet giver mindre stress og lettere administration

TEMA: MOBILITY. Øget mobilitet giver mindre stress og lettere administration K U N D E M A G A S I N F R A M I C R O S O F T D A N M A R K 0 4-2 0 0 6 TEMA: MOBILITY Øget mobilitet giver mindre stress og lettere administration AUTOMATISERING Nem adgang til hele billedsamlingen

Læs mere

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere.

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Relevant nr. 1, april 2005 Airport Lounge Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Elegant og kompakt udenpå, ekstrem smart indeni. Nokia 9300 er udformet til at udvikle og effektivisere dit

Læs mere

ETABLERING AF WIRELESS LAN

ETABLERING AF WIRELESS LAN ETABLERING AF WIRELESS LAN Anders Ørskov Christensen Kongens Lyngby, februar 2009 IMM-B.Eng-2008-45 Technical University of Denmark Informatics and Mathematical Modelling Building 321, DK-2800 Kongens

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

momentum 09:07 Tal med mennesker ikke maskiner Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications:

momentum 09:07 Tal med mennesker ikke maskiner Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications: M I C R O S O F T DA N MARK SEPTEMBER/07 09:07 momentum Strategi: It-analfabetisme kan koste dyrt Preben Meyer om Unifi ed Communications: Tal med mennesker ikke maskiner Nyt Columbus IT Magasin Columbus

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv M i c r o s o f t Da n mark maj/08 05:08 momentum Få overblik og spar penge Få styr på licenserne Færdig som brandmand Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv oftware (Har du læst det med småt

Læs mere

Kommunikationsteknologi -din guide til den rette kommunikationsløsning

Kommunikationsteknologi -din guide til den rette kommunikationsløsning annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet annonce Kommunikationsteknologi -din guide til den rette kommunikationsløsning august 2006 Leder Ifølge videnskabsminister Helge Sander har Danmark

Læs mere

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid!

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! Produkt- og løsningskatalog til bygge- og installationsbranchen EG Byg & Installation Juni 2012 Sommerkatalog Stærke tilbud

Læs mere

INFORMATIONS TEKNOLOGI B. Eksamensprojekt

INFORMATIONS TEKNOLOGI B. Eksamensprojekt INFORMATIONS TEKNOLOGI B Eksamensprojekt Morten Kristensen, 3.a 17-04-2009 TITELBLAD Projektet Titel: Undertitel: Fag: Vejledere: Eksamensprojekt En god it løsning til private Informations teknologi B

Læs mere

FOKUS NYHED. Fingeraftryk er din nye adgangskode TIPS OG TRICKS. Læs ekspertens råd om styring af kunder SMYKKEDESIGNER JULIE SANDLAU VIL HAVE

FOKUS NYHED. Fingeraftryk er din nye adgangskode TIPS OG TRICKS. Læs ekspertens råd om styring af kunder SMYKKEDESIGNER JULIE SANDLAU VIL HAVE NR. 3 2005 GRATIS KUNDEMAGASIN FRA MICROSOFT DANMARK OUTSOURCING IQS fi k fl eksibel løsning til mystery shopping INTERVIEW Derfor er it vigtigt for bundlinjen NYHED Fingeraftryk er din nye adgangskode

Læs mere

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED Har din virksomhed en sund infrastruktur? UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer TDC Scale specialister Dansupport hjælper

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Black Mail 1304 www.blackbox.dk Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Infoskærme din aktive ressource...side 2 Brug skærmen som ledelsesværktøj...side 3 MediaFlyer en cloud baseret infoskærmsløsning...side

Læs mere